Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Hulpmiddelen voor thuis - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Hulpmiddelen voor thuis

Naar:

Onderwerp: zoeken naar hulpmiddelen.

Geachte mevrouw/heren.

Ik lijd aan een lichamelijke handicap die met de jaren erger wordt – sinds het arbeidsongeval dat ik begin 1998 heb gehad. Door de verdere verergering die zich de afgelopen weken heeft voorgedaan, vind ik het fysiek steeds moeilijker om af te wassen in de keuken na aan het eten.

Ik wil erop wijzen dat de kwestie van milieukwaliteit erg belangrijk voor me is – en daarom ben ik niet geïnteresseerd in het gebruik van wegwerpgereedschap.

Er is hier nog een andere moeilijkheid: ik ben iemand die van een zeer laag inkomen leeft – een arbeidsongeschiktheidsuitkering van het National Insurance Institute. Om die reden is het sowieso niet mogelijk om hulpmiddelen aan te schaffen die geld kosten.

Heeft u ideeën over mogelijke oplossingen in een dergelijke situatie?

Hartelijke groeten,

assaf benyamini.

A. Hieronder staat mijn correspondentie met de directeur van de gemeenschap die ik ondersteun:

[email protected]

Zondag 16 april om 22:08

Groeten aan mevrouw Stav Golan-Sadeh:

Onderwerp: Mijn vraag.

Beste mevrouw.


Ik, Assaf Binyamini, 50 jaar oud, woon in de beschermde huisvesting van de “Reut” -vereniging – beschermde huisvesting in de “Avivit”-hostel beheerd door “Sal Shikum” van het ministerie van Volksgezondheid – een behandelingsfaciliteit die u momenteel beheert.


Tijdens een huisbezoek dat plaatsvond in mijn appartement op 13 april 2023, bood een begeleider van het hostel genaamd Vardan me aan om tegen betaling een klus voor hem te doen (de klus is het scannen van documenten op de printer die in mijn huis staat) .Ik ben huurder en patiënt in aanleunwoningen, en zoals u weet is hij begeleider en maakt hij deel uit van het zorgteam – en daarom zou ik u willen vragen of dit soort transacties inderdaad wettelijk is toegestaan. Eerlijk,

Asaf Binyamini,

Costa Rica-straat 115,

Ingang A – Appartement 4, wijk Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

ISRAËL, postcode: 9662592.

mijn telefoonnummers: in een geheim huis vanwege intimidatie en een klacht bij de ISRAELISCHE politie die niet werd behandeld. Mobiel-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Post Scriptum. 1) Mijn ID-nummer: 029547403. 

2) Het therapeutische kader in kwestie: “Reut” vereniging – “Avivit” hostel,

6 Ha-Avivit Street, wijk Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

ISRAËL, postcode: 9650816.

mijn telefoonnummers in de kantoren van het hostel: 972-2-6432551.

Of: 972-2-6428351.

De maatschappelijk werkster van het hostelteam, die huiswerk maakt in mijn appartement: mevrouw Sara Stora-972-55-6693370.

De begeleider van het hostelteam, die ook af en toe huiswerk maakt in en vanuit mijn appartement. Ik kreeg het hier vermelde baanaanbod: Vardan-972-54-2604842. 

3) Mijn e-mailadressen: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: assafbenyamini @hotmail.com of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected]

 

Stav Golan Sadeh< [email protected] >

naar:

[email protected]

Zondag 16 april om 22:08

Hallo,

Ik ging met zwangerschapsverlof.

Voor vragen over de ondersteunende gemeenschap van Avivit kunt u contact opnemen met Natali op 972-50-5025944 (bij voorkeur via WhatsApp), of per e-mail: [email protected]

Bedankt

Herfst

Hartelijke groeten,

Stav Golan Sade

Directeur van de ondersteuningsgemeenschap van Avivit

972-05-9247221

B. Hieronder staat het e-mailbericht dat ik naar de gids van het “Avivit” hostel heb gestuurd:

Assaf Benyamini< [email protected] >

naar:

[email protected]

Zondag 16 april om 17:11

Hallo Vardan:

Bij de laatste huisinspectie op 13 april 2023 vertelde u me dat u ging verhuizen en dat er pagina’s waren waarvan u wilde dat ik ze voor u scande op mijn printer.

Natuurlijk zal ik bij dit soort werk eerst de kosten van het gebruik van de printer moeten dekken – en daarvoor heb ik contact opgenomen met het bedrijf “oki Israel” en ik heb gevraagd om een ​​uitsplitsing van de tarieven volgens welke ik momenteel in rekening word gebracht.

Welnu, de tarieven volgens welke ik momenteel in rekening word gebracht zijn:

Documenten scannen – eerste 1000 pagina’s gratis. Er wordt NIS 0,015 in rekening gebracht voor het scannen van elke volgende pagina.

Fotokopiëren/afdrukken van documenten: NIS 0,060 per zwart-witpagina. 0,250 NIS voor elke kleurenpagina.

Inkt voor de printer – er worden geen kosten in rekening gebracht – op kosten van het bedrijf oki israel

Daarnaast is er een vaste vergoeding van NIS 75 per maand.

Wat zijn de bedragen die u bereid bent te betalen voor het werk? En wat voor werk is dit?

Op basis van uw antwoord zal ik beslissen of ik geïnteresseerd ben in deze baan of niet.

Hartelijke groeten,

Asaf Binyamini-Dier uit de aanleunwoningen van hostel “Avivit”.

post Scriptum. Ik heb je gestuurd vanaf mijn e-mailadres[email protected]gedetailleerde correspondentie van mij over de kwestie met het bedrijf “oki Israel”.

C. Hieronder staan ​​berichten die ik heb gedeeld op het sociale netwerk Facebook:

1)Naar: hostgator.com.

Mijn website assaf-permalinks. comwordt gehost op servers van hostgator.com. Mijn hostgator.com-account is verbonden met mijn [email protected]

De laatste tijd (ik schreef deze brief op 23 april 2023) wordt mijn website assaf-permalinks.com keer op keer geblokkeerd.

Ik zou graag willen weten hoe dit kan worden voorkomen.

Assaf Benyamini.

*1. hier is de foutmelding die ik krijg als mijn site wordt geblokkeerd:

Fout bij het tot stand brengen van een databaseverbinding

Dit betekent ofwel dat de gebruikersnaam en het wachtwoord in uw wp-config.php-bestand onjuist zijn of dat er geen contact met de databaseserver op localhost tot stand kon worden gebracht. Dit kan betekenen dat de databaseserver van uw host niet werkt.

Weet je zeker dat je de juiste gebruikersnaam en wachtwoord hebt?

Weet je zeker dat je de juiste hostnaam hebt ingevoerd?

Weet u zeker dat de databaseserver actief is?

Als u niet zeker weet wat deze termen betekenen, moet u waarschijnlijk contact opnemen met uw host. Als je nog steeds hulp nodig hebt, kun je altijd de ondersteuningsforums van WordPress bezoeken.

2. Ik kom nooit in het databasegedeelte van mijn site assaf-permalinks.com

3. mijn aanvullende e-mailadressen: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected]

4. mijn telefoonnummer: 972-58-6784040. mijn faxnummer: 972-77-2700076.

5. mijn eerste taal is Hebreeuws

6. Hier is de laatste correspondentie die ik had met uw ondersteuningsvertegenwoordiger:

Bezig met typen

Jij zei

Dus ik vraag de sitedatabase na korte tijd niet weer uit te loggen – doe gewoon wat nodig is, want dit zal niet zo vaak voorkomen.

Het bedrijfsleven zei

Is er iets waarmee ik u kan helpen?

Het bedrijfsleven zei

Lees alstublieft de artikelen die ik u heb verstrekt en optimaliseer uw websitebestanden

Het bedrijfsleven zei

Om te voorkomen dat er nog meer fouten op uw site worden vastgesteld

Het bedrijfsleven zei

en ook je website werkt prima

Het bedrijfsleven zei

Het spijt me dat er geen probleem is aan de kant van de server

Jij zei

Al deze dingen zijn al gedaan.

Het bedrijfsleven zei

Voer prestatietests uit.

Kies een betrouwbare hostingprovider.

Werk alles bij.

Gebruik de nieuwste versie van PHP.

Verwijder ongebruikte plug-ins.

Installeer alleen plug-ins van hoge kwaliteit.

Gebruik een lichtgewicht thema.

Optimaliseer afbeeldingen.

Het bedrijfsleven zei

Volg dus de stappen die ik u heb gegeven

Jij zei

Ja, maak alstublieft aan wat er moet gebeuren in de sitedatabase, zodat de verbinding niet elke keer opnieuw uitlogt – dat is alles wat ik nodig heb – en geen links naar artikelen die me niet helpen.

Het bedrijfsleven zei

WordPress-optimalisatie is het proces van het verbeteren, aanpassen en aanpassen van de WordPress-configuratie om de prestaties te verbeteren, sneller en gemakkelijker vindbaar te maken. Het bestaat uit veel dingen, waaronder het hebben van de juiste specificaties, het updaten van WordPress, het optimaliseren van databases, het beheren van plug-ins enz

Jij zei

Dus het spijt me – ik begrijp nog steeds niet wat ik moet doen. Ik weet niet hoe ik met de sitedatabase moet werken – en deze artikelen helpen me niet. Leg me alsjeblieft uit wat ik op deze site moet doen, zodat de fout niet steeds opnieuw optreedt.

Het bedrijfsleven zei

Is er iets waarmee ik u kan helpen?

Het bedrijfsleven zei

https://www.hostgator.com/…/optimaliseer-wordpress-website…/

Het bedrijfsleven zei

https://www.hostgator.com/…/how-to-optimize-a-mysql…

Het bedrijfsleven zei

Hier kunt u dit artikel raadplegen om uw website te optimaliseren:

https://www.hostgator.com/…/advanced-wordpress…

Het bedrijfsleven zei

U hoeft niet te betalen voor optimalisatie

Jij zei

Ik kan niet betalen voor site-optimalisatie. Maar er is geen verband met het probleem met de sitedatabase. Dus ik vraag je om dit probleem permanent op te lossen – zodat ik hier niet steeds opnieuw over hoef te schrijven.

Het bedrijfsleven zei

Even inchecken, ben je nog bij mij?

Het bedrijfsleven zei

Het optimaliseren van uw WordPress-site klinkt misschien als een ontmoedigende taak, maar door deze gids te volgen, krijgt u controle over de prestaties van uw site. Dit kan zowel de CPU-bronnen van uw site verminderen als de algehele snelheid van uw WordPress-site verhogen.

Het bedrijfsleven zei

Hier kunt u dit artikel raadplegen om uw website te optimaliseren:

https://www.hostgator.com/…/advanced-wordpress…

Jij zei

Ik werk helemaal niet met de sitedatabase – ik raak het gewoon niet aan. Dus leg me alsjeblieft uit: hoe kan ik websitebestanden optimaliseren?

Jij zei

Ik begrijp het niet – wat is “websitebestanden optimaliseren”? Ik weet niet wat het is en hoe ik het moet doen.

Het bedrijfsleven zei

dus ik raad je aan om je websitebestanden te optimaliseren zodat het wordt opgelost

Het bedrijfsleven zei

Ik begrijp dat je steeds weer een databasefout krijgt

Het bedrijfsleven zei

dus het probleem zal worden opgelost

Jij zei

Ja – en lees alsjeblieft wat ik schreef. Ik zou willen dat ik er hier niet zo vaak over zou schrijven, keer op keer.

Het bedrijfsleven zei

U kunt dit oplossen door uw websitebestanden te optimaliseren

Het bedrijfsleven zei

Even inchecken, ben je nog bij mij?

Jij zei

Ik heb het al gedaan. Het is niet het probleem waarover ik schreef. verbinding met de database van de site wordt niet verondersteld steeds opnieuw uit te loggen – waarom lost u dit probleem niet permanent op – dus ik hoef u hier niet keer op keer over te schrijven. Vorige week deed dit probleem zich al 4 keer voor.

Het bedrijfsleven zei

Ik heb je servercache leeggemaakt

Het bedrijfsleven zei

Kunt u alstublieft het cachegeheugen en de cookies van uw browser wissen en proberen toegang te krijgen tot uw website. Het probleem is te wijten aan uw browsercache

Het bedrijfsleven zei

Ja, ik zie dat je een probleem hebt ondervonden vanwege je caching

Jij zei

Ben je daar? Heb je gelezen wat ik hier schreef? Assaf Benyamini.

Jij zei

Dus ik probeer het nog een keer te schrijven: nu werkt de site. maar ik zou graag willen weten waarom mijn site keer op keer wordt geblokkeerd – en elke keer blokkeerde mijn site de verbinding met de sitedatabase die niet werkte.

Het bedrijfsleven zei

https://assaf-permalinks.com/

Het bedrijfsleven zei

Zou je kunnen proberen je website te openen in een incognitovenster en me laten weten of het goed werkt?

Het bedrijfsleven zei

Bedankt voor het authenticeren.

Jij zei

(om begrijpelijke reden schrijf ik het hier niet)

Het bedrijfsleven zei

Verifieer uw account met de beveiligingspincode zodat ik de accountgegevens kan ophalen.

Jij zei

en ik zou graag willen weten waarom de verbinding met de sitedatabase niet zo vaak werkt, keer op keer.

Jij zei

domeinnaam is: assaf-permalinks.com verbonden met mijn [email protected]

Het bedrijfsleven zei

Kunt u mij alstublieft uw primaire e-mailadres en domeinnaam doorgeven?

Jij zei

Ben je daar?

Jij zei

Dus, wat kunnen we doen? omdat de verbinding met de sitedatabase niet zo vaak werkt? Hoe kunnen we het permanent repareren?

Jij zei

Ondertussen is de toegang tot mijn site assaf-permalinks.com terug. het probleem mijn site wordt keer op keer geblokkeerd – gewoon zonder reden. elke keer als ik een foutmelding krijg, werkt de verbinding met de sitedatabase niet. Dus ik zou graag willen weten hoe ik het permanent kan repareren. Ik wil je hier gewoon niet elke keer over schrijven.

Het bedrijfsleven zei

Even inchecken, ben je nog bij mij?

Het bedrijfsleven zei

Kunt u mij de exacte URL geven van uw website waarmee u te maken heeft?

Het bedrijfsleven zei

Ik begrijp uw bezorgdheid over de website. Ik zal je hier zeker bij helpen.

Het bedrijfsleven zei

Hallo, ik ben Shwetha. Ik help je vandaag graag verder.

Bezig met typen

Stuur een bericht…

Bericht U

2)Een persoon arriveert bij het station voor geestelijke gezondheidszorg voor psychiatrische follow-up – om een ​​arts te ontmoeten.

Psychiater: “Hallo. U bent slordig gekleed. Waarom niet in pak en stropdas?”?

Patiënt: Ik loop altijd zo – ik heb geen pak en geen stropdas.”

Psychiater: “Koop het dan.”

Patiënt: “Ik kan geen pak en stropdas kopen – ik heb geen geld.”

Psychiater: “Een pak kost 1000 sjekel, en een stropdas kost 2000 sjekel, in totaal 3000 sjekel – in psychiatrische termen niet veel.”

Patiënt: “Ik leef van een arbeidsongeschiktheidsuitkering van het National Insurance Institute. Ik heb geen NIS 3.000 voor een pak en stropdas.”

Psychiater wordt boos: “Wat??? Maak geen ruzie met mij!!! Ze komen alleen naar me toe in pak en stropdas – begreep je dat, meneer geestelijk beschadigd?? Verlaat nu onmiddellijk de kliniek – ik zal niet onderzoeken iedereen die zich niet netjes kleedt, en volgens alle geaccepteerde protocollen in de wereld van de psychiatrie!!!

“Je bent gekwetst-pittige-ruik-foo”.

lol…

3)Zoals u weet, heeft de adoptie van een hond of een ander huisdier in huis een mandje met rechten (als het om een ​​hond gaat: aaien, één keer per dag wandelen, enz.).

Ik ben een persoon met een verstandelijke beperking die in de gemeenschap leeft, en de mand met rechten die naar de verstandelijk gehandicapte in de gemeenschap gaat, wordt de “rehabilitatiemand” genoemd.

Wat is de naam van de mand met rechten van dat huisdier dat thuis wordt grootgebracht? Heeft iemand daar een idee?

lol…

4)In de Verenigde Staten is een president gekozen die een enthousiast voorstander is van het joodse nederzettingenproject in de regio’s Judea en Samaria – wat “de nederzettingen” wordt genoemd.

Hij komt op bezoek in Israël tijdens Soekot.

De Amerikaanse president is boos op de Israëli’s: “Wat zijn dit toch voor rare kazernes? Jullie bouwen niet goed!!”.

lol…

5) In Israël wordt momenteel gewerkt aan een nieuw wapen: een kanon dat hoge doses psychiatrische drugs afschiet, waardoor de vijandelijke soldaten onbedwingbare lachbuien krijgen die eindigen in de dood.

Van over de hele wereld komen er boze reacties op Israël: je kunt je vijanden niet altijd blij maken. Je vecht niet goed!!!

Hahaha…

6) Er wordt een nieuw bedrijf opgericht, genaamd “Mental Productions”.

De missie van dit bedrijf: het produceren van levensverhalen van geestelijk gewonden door middel van film, muziek, liedjes, etc.

De klanten van het bedrijf moeten zijn:

1. Ervaring hebben met minimaal 4 psychiatrische ziekenhuisopnames.

2. Het nemen van psychiatrische medicatie – een voordeel.

3. vreemd gedrag vertonen.

Sollicitaties van mensen met normaal of gezond gedrag zijn niet interessant.

Hahaha…

7) Een vrouw loopt over straat en probeert in te breken in een auto. Ze weet niet dat het een politieauto is.

De politieagent komt toevallig langs op straat en ziet dezelfde vrouw die probeert in te breken in zijn auto – en hij ziet haar “aan het werk” met al haar hacktools.

De politieman roept in haar richting: “Hé, wat ben je aan het doen?”.

De vrouw antwoordt hem: niets.

De politieagent: Wat is niets? Je probeerde nu in mijn auto in te breken!!!

De vrouw: “Wel, ik heb niet geprobeerd in te breken in uw auto.”

De politieagent: “U werkt met alle benodigde apparatuur om in te breken – dus hoe kunt u beweren dat u niet probeert in te breken in mijn auto?”

De politieman wijst op het materiaal dat die vrouw gebruikte bij de poging tot inbraak in de auto.

De vrouw realiseerde zich dat ze daadwerkelijk was gepakt en zei tegen de politieman: “Weet je wat, als je een klacht tegen mij indient dat ik heb geprobeerd in te breken in je auto, zal ik een klacht tegen je indienen omdat je me probeert te verkrachten.”

De politieagent is stomverbaasd: “Hoe kun je zoiets claimen? Je probeerde in te breken in mijn auto!! En je kwam aan met al het benodigde materiaal daarvoor!!”.

De vrouw antwoordt gemeen: “Natuurlijk kan ik dat. Je hebt ook alle benodigde apparatuur.”

LOL….

8) Zoals u weet, zijn er jarenlang gesprekken gevoerd in een poging om tot een vredesregeling tussen Israël en de Palestijnen te komen – gesprekken die zeer gedeeltelijke successen opleverden, en zoals u weet zijn er tot op de dag van vandaag veel debatten over.

Ook is er de afgelopen jaren volledige samenwerking geweest tussen de Israëlische autodieven en hun Palestijnse tegenhangers.

Wat zou er gebeuren als, op een plek waar de politici aan beide kanten er niet in slagen om tot overeenstemming te komen en herhaaldelijk een staat bereiken van gereedschap breken en (letterlijk) exploderen – ze het beheer van de onderhandelingen aan de ene kant overdragen aan de Israëlische autodieven , aan hun Palestijnse tegenhangers – misschien zijn hun kansen om duurzame vredesakkoorden te bereiken veel groter dan die van de politici?

9)https://www.ynet.co.il/news/article/bktl3p5g2

 

“Het museum van de schedels en skeletten van het uitgestorven ras” – een horrormuseum dat de nazi’s wilden opzetten na de uitroeiing van het hele wereldjodendom. De nazi’s waren van plan het museum in bezet Frankrijk te vestigen en begonnen zelfs met het “voorbereidingswerk” om delen van Joodse lichamen in het aangewezen museum tentoon te stellen – Joden die werden vermoord als onderdeel van dit monsterlijke plan.

(Toespraak in het Hebreeuws door de president van de staat Israël, de heer Yitzhak Herzog op Holocaust Remembrance Day 2023)

10) En deze keer een volkomen serieuze zaak (en op geen enkele manier een grap):

Een paar minuten geleden werd op het nieuws op de radio aangekondigd dat een jonge jongen in zeer ernstige toestand in het ziekenhuis is opgenomen na het gebruik van een elektronische sigaret.

Natuurlijk hopen en bidden we voor zijn herstel en dat de dokters hem en zijn familie kunnen helpen.

Ik vind dat marketing of gebruik van welke aard dan ook in elektronische sigaretten bij wet verboden moet worden. Dit is een dodelijk en gevaarlijk product als geen ander – en ik kan niet begrijpen waarom ze het zelfs maar vervaardigen of op de markt brengen.

Jonge tieners kunnen zich laten meeslepen door de advertenties voor deze sigaretten en ze gebruiken – en dan is de prijs hoog en verschrikkelijk.

En kortom: de waarschuwingen die worden gepubliceerd zijn blijkbaar niet voldoende – want jongeren betrachten in veel gevallen geen discretie.

Net zoals bepaalde drugs verboden zijn, zou hetzelfde moeten gelden voor e-sigaretten.

Dit is mijn mening.

11) Een engel ontmoet een basketballer.

De basketballer vraagt ​​aan de engel: “Zeg me, daar in de lucht, in de volgende wereld zijn er basketbalvelden?”

De engel antwoordt: “Ik heb een antwoord voor je – goed nieuws en slecht nieuws – wat zou je als eerste antwoord willen horen?”.

De basketballer begint even te aarzelen en antwoordt: Vertel me eerst wat het goede nieuws is.”

De engel antwoordt: “Heel goed. Het goede nieuws is dus dat het antwoord op je vraag positief is. In de volgende wereld zijn basketbalvelden.”

De basketballer voegt toe en vraagt: “En wat is het slechte nieuws?”.

De engel antwoordt: “Nou, het slechte nieuws is dat je morgen een wedstrijd hebt…”.

Hahaha…

12) En deze keer een verhaal uit de Indiase mythologie (de exacte details weet ik niet – dat kun je natuurlijk controleren):

Een man is zijn vrouw beu en begint tegen God te klagen: “Ik kan niet meer bij haar zijn, ze maakt me gek – neem haar van me weg.”

God beantwoordde het verzoek, nam de vrouw en liet de man met rust.

Na een bepaalde tijd klaagt de man opnieuw bij God: “Ik voel me niet goed alleen – ik mis mijn vrouw heel erg.”

God geeft de vrouw terug – en na een bepaalde periode begint de man weer te klagen dat zijn vrouw hem gek maakt, en God neemt haar weer en de man wordt weer alleen gelaten.

Na een bepaalde tijd begint de man weer tot God te roepen dat hij eenzaam is en zijn vrouw mist – en God brengt haar weer terug.

Maar na een bepaalde periode begint de man weer te klagen dat zijn vrouw hem gek maakt en dat hij God vraagt ​​haar weg te nemen.

Maar deze keer werd het verzoek van de man niet beantwoord, en God beval hem: “Stop met het verwarren van je geest. Dit is je vrouw – ga met haar om en dat is het!!”.

lol…

13) Er is een verhaal over een man die zijn huwelijk opgaf, hij komt naar zijn vrouw en vraagt ​​om van haar te scheiden – en het paar scheidt.

Daarna wordt de man alleen gelaten en gaat op zoek naar een partner en trouwt voor de tweede keer.

Maar ook deze keer, na een bepaalde tijd, wordt de man het trouwen beu, spreekt hij zijn tweede vrouw zijn wens uit om van haar te scheiden – en ze gaan uit elkaar.

Na enige tijd vindt de man weer een andere partner – een weduwe aan wie hij al zijn ervaringen met zijn twee vorige echtgenotes vertelt.

Het stel gaat trouwen – maar na een tijdje wordt onze man het beu om weer getrouwd te zijn en vraagt ​​hij zijn vrouw om een ​​scheiding.

Maar deze keer heeft zijn derde vrouw een aandoening en ze zegt tegen hem: “Je wilt dat we scheiden – geen probleem, ik ben er klaar voor, maar ik heb een aandoening. Voordat ik met je trouwde, was ik weduwe. Als we scheiden je moet me deze keer ook een weduwe laten zijn!!!”

Wat zal hij deze keer kiezen om te doen?

lol…

14) En deze keer een waargebeurd verhaal, heel serieus maar ook schokkend – en op geen enkele manier een grap:

Dit is een Joods meisje uit de Joodse gemeenschap in Engeland, die het afgelopen jaar een tandheelkundige behandeling nodig had.

Na veel zoeken heeft de familie van het meisje een kliniek gevonden van een niet-joodse tandarts die kinderen op hoog niveau behandelt. Maar één heel belangrijk ding dat de familie niet van hem wist: hoewel hij een uitstekende arts is en op een zeer hoog professioneel niveau werkt, is hij ook een antisemitische activist in verschillende antisemitische organisaties.

Het meisje onderging de eerste behandeling met succes. Zoals verwacht werd de behandeling uitgevoerd op een zeer hoog professioneel niveau (waarschijnlijk hoger dan enige andere arts in hetzelfde vakgebied) – aan het einde van de behandeling zuchtte de arts echter en uitte hij een opmerking: “Wat zal er gebeuren – ik moeten doorgaan met het behandelen van de stinkende joodse mond van dit meisje”. De dokter zorgde ervoor dat hij deze opmerking hardop uitsprak, zodat iedereen in de kliniek het duidelijk kon horen. Niemand reageerde op de opmerking van de dokter en kwam het meisje niet te hulp, die snel naar huis rende en haar ouders vertelde over alles wat er was gebeurd.

Het joodse gezin stond voor een vreselijk dilemma: er is geen andere dokter in de buurt waar ze wonen die het probleem van het meisje kan behandelen en ze moeten naar hem terug.

Het meisje zal inderdaad een goede behandeling krijgen, zelfs uitstekend met betrekking tot haar tandgezondheid – maar ze zal vrijwel zeker ook steeds meer antisemitische opmerkingen moeten blijven absorberen.

Wat een vreselijk en wreed dilemma…

Natuurlijk ontbreken hier veel details: ik weet niets over de identiteit van die joodse familie of in welk deel van Engeland ze wonen, noch weet ik de naam van die arts. Ik weet ook niet of organisaties voor de strijd tegen antisemitisme daadwerkelijk van de zaak hebben gehoord of er een waarschuwing over hebben gepubliceerd in de Joodse gemeenschap. Ik weet ook niet wat er daarna gebeurde – heeft de familie besloten om de voortzetting van de behandeling bij dezelfde arts op te geven of hebben ze besloten over te stappen naar een andere arts, wetende dat het meisje een behandeling van mindere kwaliteit zou kunnen krijgen – maar ze zou niet niet te maken krijgen met antisemitische opmerkingen elke keer dat ze voor behandeling kwam…

D. Hieronder staan ​​ideeën voor software/systemen waar ik aan dacht:

1) Zoals we weten, verliezen de patiënten met ziekten waarvan het belangrijkste kenmerk cognitieve achteruitgang is (zoals de ziekte van Alzheimer of andere ziekten waarbij sprake is van dementie) geleidelijk veel vermogens, zoals het kortetermijngeheugen of het dagelijks functioneren die stilaan aan het verslechteren is. Het idee is om software op te zetten, of een systeem dat zal worden ontworpen voor mensen die zich in deze situatie bevinden. De uitdaging is om in zo’n systeem alle programma’s of systemen te verzamelen die de persoon gebruikt – en door een kunstmatig intelligentiesysteem wordt het bedieningsmechanisme steeds eenvoudiger naarmate de ziekte vordert.

2) Mensen uit lagen van de bevolking die in financiële nood verkeren, hebben soms, net als elke andere internetgebruiker, software nodig om verschillende acties uit te voeren. Behalve dat mensen met ernstige financiële problemen niet kunnen betalen voor software – en daardoor vast komen te zitten zonder enige mogelijkheid om de actie uit te voeren die ze op dat moment nodig hebben.

Daarom is het idee om een ​​systeem te ontwikkelen waarin de gebruiker tegen betaling een link of een bestand van de software kan uploaden – en via kunstmatige intelligentie krijgt de gebruiker gratis een verwijzing naar een andere website of een andere software die exact dezelfde handeling uitvoert van lading. Dit heeft natuurlijk veel nadelen, aangezien gratis software, zoals we weten, een onvoldoende beveiligingsniveau kan hebben, het gebruik ervan veel storingen kan veroorzaken en het vaak privéprogramma’s zijn die informatie verzamelen over surfers die hun diensten gebruiken – we moet onthouden dat als het gaat om mensen die niet kunnen betalen, er in feite geen andere oplossing is voor het gebruik van software.

3) Een website waarop links naar verschillende overheidsinstanties van verschillende landen over de hele wereld worden verzameld.

E. Hieronder staat een e-mail die ik naar verschillende plaatsen heb gestuurd:

TO:

Onderwerp: audio nasynchronisatie.

Geachte mevrouw/heren.

Ik ben op zoek naar software of een systeem op internet waarmee het mogelijk is om automatisch audiobestanden te dubben – en zonder veel geld te hoeven betalen aan vertellers.

Bijvoorbeeld: de gebruiker uploadt een audiobestand in een bepaalde taal (bijvoorbeeld Hebreeuws) – en het systeem of de software maakt een gesproken vertaling van het bestand (bijvoorbeeld type 3mp) – en de gebruiker ontvangt een volledig identiek audiobestand in ons maar in een andere taal (bijvoorbeeld in het Engels).

Ik ben op zoek naar een systeem of software die zoveel mogelijk talen ondersteunt.

Ken je zulke programma’s?

Hartelijke groeten,

assaf benyamini,

Costa Rica-straat 115,

Entree A-flat 4,

Kirjat Menachem,

Jeruzalem,

ISRAËL, postcode: 9662592.

Telefoonnummers: in een geheim huis wegens intimidatie en een klacht bij de Israëlische politie die niet in behandeling werd genomen.

Mobiel-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

PS 1) Mijn ID-nummer: 029547403.

2) Mijn e-mailadressen: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] en: [email protected]

3) Mijn website:  https://handicap55.com/

F. Hieronder staat het bericht dat ik naar de maatschappelijk werker van Hostel “Avivit” op het sociale netwerk heb gestuurd

WhatsApp naar het nummer 972-55-6693370:

Hallo Sarah:

Gezien uw gedrag en uw weigering om te helpen bij het oplossen of corrigeren van het probleem in het appartement, stuur ik nu het noodbericht naar veel plaatsen.

tevreden met jezelf? voor het misbruiken van mij? Omdat u ervoor kiest uw rol niet te vervullen en eist dat ik betaal voor het onderhoud van het appartement – een kost die ik als huurder helemaal niet zou moeten dragen? Ik zal duidelijk maken dat zolang je in het hostelpersoneel me blijft misbruiken (en met irrelevante en minachtende beweringen van mijn oom, de gids in de trant van “Ik ben niet je dienaar”), deze brief naar meer en meer zal worden gestuurd meer plaatsen – en het zal niet prettig zijn. U kunt nog steeds bij u terugkomen, de zaak gaan behandelen – zonder excuses en zonder wijsheid. In tegenstelling tot wat u beweert, bewijst u hier niemand een plezier – dat is uw taak. Dit is jouw taak. Dit is precies waar je je salaris voor krijgt!!! En tot slot: als je terugkomt, Ik zal het inderdaad niet vergeven en zal het niet vergeven – maar ik zal dit bericht niet naar zoveel plaatsen blijven sturen als nu. Kom je niet terug? Ik zal de strijd tegen je blijven leiden – ik zal je in deze kwestie niet opgeven (en ook vanuit financieel oogpunt maakt mijn moeder elke maand precies voor deze doeleinden geld aan je over – dus waarom deze onnodige verfijning?) .

Er zal hier geen compromis worden gesloten – ik sta erop dat een van de volgende twee dingen gebeurt: ofwel ga je door en vervul je je rol zonder deze onnodige bedrog en inbreuk op mij als huurder van het raamwerk, en zo niet – dan accepteer ik gewoon niet meer in Kori Beit. Ik ben niet klaar voor deze spellen!!! U bent klaar om serieus en to the point te zijn – dan kunt u doorgaan. ben je nog niet klaar Ieder van ons gaat zijn weg en dat is het.

De keuze is aan jou.

Assaf Binyamini-Dier uit de aanleunwoningen van het hostel. naar:

Onderwerp: Zoek een liefdadigheidsorganisatie / GMAH op het gebied van sanitair.

Geachte mevrouw/heren.

Ik ben een 50-jarige man die in een hostel voor verstandelijk gehandicapten in Jeruzalem woont – beschermde huisvesting voor verstandelijk gehandicapten in de gemeenschap.

Nu doet zich een probleem voor: het zorgpersoneel van het hostel staat niet klaar om mij te helpen bij het oplossen van het probleem in het appartement, en dit met allerlei voorwendsels en excuses.

Ik moet erop wijzen dat ik van een zeer laag inkomen leef – een arbeidsongeschiktheidsuitkering van het National Insurance Institute, en dat ik de reparatie niet kan betalen. En bovendien: dit is een huurwoning, dus zoiets moet ik sowieso niet betalen.

dus wat zijn we aan het doen? In mijn beroep op het therapeutische kader waarin ik me bevind stuit ik op een ondoorzichtige muur en een weigering om het probleem zomaar en zonder reden te behandelen.

En gezien de onbeschaamdheid die ik tegenkom die momenteel geen enkele oplossing toelaat, zou ik u willen vragen: Kent u een liefdadigheidsorganisatie en/of GAMH die loodgieterswerk doet tegen lage prijzen of gratis, waaraan kunt u in zo’n geval contact opnemen?

Hartelijke groeten,

assaf benyamini,

Costa Rica-straat 115,

Entree A-flat 4,

Kiryat Menachem-buurt,

Jeruzalem,

ISRAËL, postcode: 9662592.

Telefoonnummers: in een geheim huis na intimidatie en een klacht bij de Israëlische politie die niet werd behandeld.

Mobiel-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mijn ID-nummer: 029547403

2) Mijn e-mailadressen: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected]

3) Het therapeutische kader in kwestie:

Vereniging “Reut”-Hostel “Avivit”.

Ha Avivit St. 6,

Kiryat Menachem-buurt,

Jeruzalem,

ISRAËL, postcode: 9650816.

De telefoonnummers in de kantoren van het hostel: 972-2-6432551. Of: 972-2-6428351.

Het e-mailadres van het hostel: [email protected]

De maatschappelijk werkster die mij begeleidt in de aanleunwoningen van het hostel: mevrouw Sara

Stora-972-55-6693370.

G. Hieronder het e-mailbericht dat ik destijds naar verschillende plaatsen heb gestuurd:

Onderwerp: handicap en media

Onlangs kreeg ik dit problematische bericht van de verslaggever van de Jerusalem Post. Wat vind je van hun houding vanwege de gehandicapte bevolking? Assaf Benyamini.

Afzender: Greer Fay Cashman

Onderwerp: Re: Re: Re: Fw: Reclameprobleem. Met alle respect, ik ben je niets verschuldigd. Ik probeerde behulpzaam te zijn, en jij, toen je een vinger kreeg, probeerde de hele hand vast te pakken. Luister naar de radio en je komt er vanzelf achter.

2015-06-02 11:25 GMT+03:00 < [email protected] >: Assaf Binyamini

Waarom geeft u niet meer details (ik bedoel: hun exacte e-mailadres, journalisten die geïnteresseerd zijn in deze kwesties enz.)? Assaf Benyamini.

Afzender: Greer Fay Cashman

Onderwerp: Re: Re: Fout: Reclameprobleem. Reshet Bet heeft zowel een gezondheidsprogramma als een nachtprogramma waarin mensen hun problemen kunnen uiten. Het heeft ook soortgelijke programma’s op verschillende tijdstippen van de week. Er zijn tal van keuzes.

2015-06-02 11:11 GMT+03:00 < [email protected]ik>: Assaf Benjamin

Welke radioprogramma’s/zenders? Kunt u meer details geven?

Afzender: Greer Fay Cashman

Onderwerp: Re: Fw: Reclameprobleem. Het is niet je enige optie. Er zijn tal van radioprogramma’s waarop u uw verhaal kunt vertellen.

2015-06-01 21:00 GMT+03:00 < [email protected] >: Assaf Binyamini

Afzender: Assaf Binyamini<[email protected]>

Onderwerp: reclameprobleem. Ik ontving onlangs de brief van de heer Leonid Phelps Matherdestination, die zich aan mij voorstelde als zakenman (ik weet niet of dit echt het geval is). Ik zal opmerken dat het bovenstaande me vroeg om een ​​artikel van 15-20 pagina’s te schrijven over het medische probleem, waar ik al enkele jaren mee worstel om erkenning door de staat Israël van deze chronische ziekte te krijgen – gebrek aan erkenning verhindert een passende behandeling/ adressen. Behalve dat, aangezien ik geen professional of orthopedist ben, maar alleen een persoon die aan de ziekte lijdt, ik zo’n artikel niet kan schrijven – en vanuit het standpunt van de heer Leonid Phelps, dit is de enige mogelijkheid waarmee het onderwerp kan worden gepubliceerd – en zelfs toen ik hem probeerde uit te leggen dat ik het artikel niet kan schrijven vanwege het ontbreken van de juiste professionele kennis, kreeg ik helaas geen luisterend oor – En aangezien hierboven vermeld, is hij niet bereid om een ​​advertentieplatform te overwegen dat iets toegankelijker en mogelijk zou zijn. En tot slot, en in het licht van de impasse die ik opnieuw heb bereikt, zou ik u willen vragen: wat denkt u dat eraan kan worden gedaan?

Hartelijke groeten,

assaf benyamini,

Costa Ricastraat 115,

Ingang A – Appartement 4,

Kiryat Menachem-buurt,

Jeruzalem,

ISRAËL, Postcode: 9662592.

mijn telefoonnummers: thuis-972-2-6427757. mobiel-972-52-4575172.

post Scriptum. 1)mijn identiteitsnummer: 029547403.

2) De telefoonnummers van de heer Leonid Phelps: 972-72-2525069. Of: 972-54-6427050.

3) Mijn e-mailadressen: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] 

4) Ik zal opmerken dat ik onlangs herhaaldelijk ben verwijderd van het sociale netwerk Facebook – en dit zonder enige reden die zo’n drastische en extreme stap echt kan rechtvaardigen. Ik heb geen strafbare feiten gepleegd en de Facebook-pagina die ik beheer bevat geen laster, laster, bedreigingen, godslastering of laster van welke aard dan ook. Ik probeer mijn argumenten alleen op een serieuze en nuchtere manier te verdedigen – tot de kern van de zaak en niet tot het punt van deze of gene persoon.

5) De therapeutische setting waarin ik me bevind:

Vereniging “Reut”-Hostel “Avivit”,

Ha Avivit St. 6,

Kirjat Menachem,

Jeruzalem,

ISRAËL, postcode: 96508.

De telefoonnummers in de kantoren van het hostel: 972-2-6432551. Of: 972-2-6428351.

Maatschappelijk werkers van het hostelpersoneel, met wie ik contact heb: mevrouw Dorit Argo-972-52-5596500. Of: mevrouw Naomi Harpaz-972-54-4661758. Tal (instructeur in het hostel) – 972-50-5656457.

Het e-mailadres van het hostel: [email protected] Hostelmanager: de heer Yevgeni Paikin.

afzender: BESTEMMING

Onderwerp: RE: Fw: Fw: Hulpfondsen

| Verzamel en vat alles samen in een bestandWORD alleen zoals ik je gevraagd heb om het naar mij te sturen Wees zo min mogelijk subjectief en probeer hier de publieke opinie weer te geven Van: Assaf Binyamini [mailto: [email protected] ]

Verzonden: zondag 17 mei 2015 20:02

Naar: [email protected]

Onderwerp: Fw: Fw: Fw: Hulpfondsen Afzender: Assaf Binyamini< [email protected] >

Onderwerp: Fw: Fw: Hulpfondsen Afzender: Assaf Binyamini< [email protected] >

Onderwerp: Fw: hulpfondsen Afzender: Assaf Binyamini< [email protected] >

Onderwerp: Hulpfondsen Onderwerp: Zoeken naar hulpfondsen voor huisvesting

Geachte mevrouw/heren.

Ik, assaf benyamini, 42 jaar oud, lijd aan een lichamelijke handicap en leef alleen van een invaliditeitsuitkering van NIS 2491 per maand – een invaliditeitsuitkering die alle gehandicapten in de staat Israël, met uitzondering van de IDF-gehandicapten, vandaag ontvangen , en heeft niets te maken met hun mate van handicap of handicap. Het Ministerie van Bouw en Huisvesting draagt ​​voor mensen zoals ik ongeveer NIS 770 per maand over aan bijstand ten behoeve van het betalen van huur. Zoals we weten, is het met deze bedragen momenteel in geen enkel deel van Israël mogelijk om een ​​appartement te huren – en nog meer als het gaat om appartementen die toegankelijk zijn voor gehandicapten, waar de huurkosten wat hoog zijn.. En tot slot , ik vroeg je Zij: Zijn er fondsen die gehandicapten in mijn situatie kunnen helpen om toegankelijke appartementen te huren die zijn aangepast aan hun handicap? Ik zou het op prijs stellen als u dit zou willen toelichten en toelichten.  Met vriendelijke groet, Asaf Benjamin.

                                                       Persoonlijke informatie:

Voornaam – assaf.                                                               Achternaam – benyamini.

Identiteitsnummer-029547403.

Volledig postadres-

assaf benyamini,

Costa Rica-straat 115,

Ingang A – Appartement 2,

Kirjat Menachem,

Jeruzalem,

Israël.

Telefoonnummers: thuis-972-2-6427757. Mobiel-972-52-4575172.

Leeftijd: 42.

Gezinsstatus: alleenstaand.

De maatschappelijk werker, van wie u meer informatie over mij kunt krijgen: Mevr. Dorit Argo-972-52-5596500.

Het telefoonnummer ten kantore van MGR, die namens het Ministerie van Bouw de zaken afhandelt

en de behuizing: 972-2-5021669.

Mijn e-mailadressen: [email protected]: [email protected]

Geboortedatum: 11.11.1972.

Walla! Post – Ontvang vandaag nog uw gratis onbeperkte post Walla! Post – Ontvang vandaag nog uw gratis onbeperkte post Walla! Post – Ontvang vandaag nog uw gratis onbeperkte post Walla! Post – Ontvang vandaag nog uw gratis onbeperkte post |

 

Walla! Post – Ontvang vandaag nog uw gratis onbeperkte post Walla! Post – Ontvang vandaag nog uw gratis onbeperkte post

H. Hieronder staat de e-mail die ik naar verschillende plaatsen stuur:

naar:

Onderwerp: uitgeschakelde gegevens.

Geachte mevrouw/heren.

In 2007 sloot ik me aan bij de strijd van gehandicapten in Israël – en vanaf 10 juli 2018 doe ik dit als onderdeel van de “Nitgaber”-beweging – transparante mensen met een handicap waar ik me bij heb aangesloten – een beweging die de gehandicapten vertegenwoordigt van wie de handicap niet zichtbaar is zichtbaar voor de buitenwereld – wat resulteert in ernstige discriminatie jegens ons, zelfs ten opzichte van andere gehandicapten.

Het cijfer waarnaar we momenteel op zoek zijn, is het aantal doorzichtige mensen met een handicap in de staat Israël wiens probleem niet psychisch of psychiatrisch is.

Hoe denk je dat dit cijfer te achterhalen is?

Hartelijke groeten,

assaf benyamin,

Costa Rica-straat 115,

Entree A-flat 4,

Kirjat Menachem,

Jeruzalem,

Israël, postcode: 9662592.

Telefoonnummers: in een geheim huis wegens intimidatie en een klacht bij de Israëlische politie die niet in behandeling werd genomen.

Mobiel-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mijn ID-nummer: 029547403

2) Mijn e-mailadressen: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected]

3) De beweging “nitgaber” – transparante mensen met een handicap waarvan ik momenteel lid ben – wordt geleid door mevrouw Tatiana Kaduchkin – die ook de oprichter is. Haar telefoonnummers zijn: 972-52-3708001. Of: 972-3-5346644.

Haar telefoonbeantwoording is van zondag tot en met donderdag van 11.00 tot 20.00 uur

Israël – en dit is met uitzondering van Joodse feestdagen en de verschillende Israëlische feestdagen. Ze spreekt Russisch op een zeer hoog niveau van haar moedertaal – maar ook Hebreeuws.

De website van onze beweging:  https://www.nitgaber.com/

I. Hieronder staat het bericht dat ik via het sociale netwerk WhatsApp naar de maatschappelijk werker van Hostel “Avivit” heb gestuurd:

Prima.

gezien.

Dus ik zou volgende week graag een echte professional zien komen – en zonder al die onnodige trucs.

Gezien het gedrag van mijn oom vanmorgen en zijn volkomen irrelevante opmerking (het is absoluut duidelijk dat hij niet mijn dienaar is – en dat is helemaal niet het geval en het houdt eenvoudigweg geen verband met de zaak) – in dit stadium zal ik niet stem ermee in om een ​​gidsenhuis in mijn appartement te accepteren, niet dat van mijn oom, en niet van een andere gids.

Ik ben gewoon een beetje moe van al die onnodige en stomme argumenten. Dit is geen kleuterschool!!!

Ik wil in ieder geval verduidelijken dat ik niet ga betalen voor de professional die volgende week komt. Ik ben helemaal geen eigenaar van het appartement, en bovendien betaalt mijn moeder je elke maand voor deze reparaties, en daarom was de eis van mijn oom van vanmorgen dat ik met hem naar de winkel zou komen en ook zou betalen, gewoon onbeschaamd. Natuurlijk is er ook niets therapeutisch of rehabiliterends aan – als ik naar de winkels moet (en in mijn geval meestal om bestellingen te plaatsen vanwege mijn lichamelijke handicap en de moeilijkheid om ergens te komen – maar het is hetzelfde) dus ik ga gewoon alleen zonder iemands begeleiding – en ik hoef echt niet begeleid te worden door een gids van het hostel naar een winkel.

Dus alsjeblieft – genoeg met deze onzin – gewoon beu!!!

J. Hieronder staat mijn correspondentie met een medewerker van de Amerikaan

MuseumGehandicapten Historisch Museum“:

Een reactie schrijven…

 

 actief

assaf benyamini

Aan: “Geschiedenismuseum voor Gehandicapten”.

 Re: Promotievideo’s.

Geachte mevrouw/heren.

Op 10 juli 2018 sloot ik me aan bij een sociale beweging genaamd “Overcome” – Transparent Disabled.

In onze beweging proberen we de rechten van de transparante gehandicapten te bevorderen, dat wil zeggen: mensen zoals ik die lijden aan ernstige ziekten en handicaps, en tegelijkertijd lijden onder de ontkenning van sociale rechten op zeer grote schaal vanwege het feit dat hun handicap of ziekte heeft geen duidelijke uiterlijke kenmerken.

We zouden graag willen weten of je ons kunt helpen door video’s over ons te maken en deze naar internet te uploaden – om zo onze zichtbaarheid op internet te verbeteren en op deze manier de doelen van onze beweging te promoten.

Groeten,

assaf benyamini,

Costa Rica-straat 115,

Entree A-Appartement 4,

Kiryat Menachem-buurt,

Jeruzalem,

ISRAËL Postcode: 9662592.

mijn telefoonnummers: thuis-972-2-6427757. Mobiel-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mijn ID-nummer: 029547403.

2) Mijn e-mailil adressen: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] en: [email protected]

3) De huidige directeur van de “Get Over”-beweging, die ook de oprichter van de beweging is, is mevrouw Tatiana Kaduchkin. Haar telefoonnummer is 972-52-3708001 – en u kunt contact met haar opnemen op dit nummer op zondag tot en met donderdag tussen 11:00-20:00 ISRAEL tijd – behalve op Joodse feestdagen en verschillende Israëlische feestdagen. Tatiana spreekt naast Hebreeuws ook Russisch op een zeer hoog niveau van moedertaal. Ik weet niet het niveau van haar kennis van andere talen.

4) Hieronder vindt u een link naar de website van onze beweging:  https://www.nitgaber.com/

5) Hier zijn enkele verklarende woorden over onze beweging, zoals ze in de pers verschenen:

Tatiana Kaduchkin, een gewone burger, besloot de ‘Overcome’-beweging op te richten met de hulp van wat zij de ‘Transparent Disabled’ noemt.

Tot nu toe hebben ongeveer 500 mensen uit de hele staat Israël zich verzameld voor zijn beweging.

In een interview met de Channel 7 Diary vertelt ze over het project en over die gehandicapten die niet goed en onvoldoende geholpen worden door de betrokken partijen, gewoon omdat ze transparant zijn. De gehandicapte bevolking is volgens haar in te delen in twee groepen: gehandicapten met rolstoelen en gehandicapten zonder rolstoel. Ze definieert de tweede groep als “transparante gehandicapten” omdat ze zegt dat ze niet dezelfde diensten ontvangen als gehandicapten met een rolstoel, ook al zijn ze gedefinieerd als 75-100 procent gehandicapt. Deze mensen, legt ze uit, kunnen niet in hun levensonderhoud voorzien en hebben de extra diensten nodig waar gehandicapten met een rolstoel recht op hebben. Zo ontvangen de transparante arbeidsongeschikten een laag arbeidsongeschiktheidspensioen van het Rijksverzekeringsinstituut,

Volgens een studie uitgevoerd door Kaduchkin hebben deze doorzichtige mensen met een handicap honger naar brood, ondanks de poging om te beweren dat er in 2016 in Israël geen mensen honger hebben naar brood.

Uit het door haar uitgevoerde onderzoek blijkt ook dat de zelfmoordcijfers onder hen hoog zijn. In de beweging die ze oprichtte, zet ze zich in om transparant gehandicapten op wachtlijsten voor volkshuisvesting te krijgen. Dit komt omdat ze zegt dat ze meestal niet op deze lijsten komen, ook al zouden ze ervoor in aanmerking komen. Ze houdt nogal wat vergaderingen met Knesset-leden en neemt zelfs deel aan vergaderingen en discussies van relevante commissies in de Knesset, maar ze zegt dat degenen die kunnen helpen niet luisteren en dat de luisteraars tegen zijn en daarom niet kunnen helpen. Ze roept nu steeds meer “transparante” gehandicapten op om zich bij haar aan te sluiten, contact met haar op te nemen zodat ze hen kan helpen.

Als de situatie voortduurt zoals ze nu is, is er volgens haar geen ontkomen aan een demonstratie van gehandicapten die hun rechten en de basisvoorwaarden voor hun levensonderhoud zullen opeisen.

6) Hier zijn enkele links naar mijn profielen op verschillende sociale netwerken:

https://www.webtalk.co/assaf.benyamini

https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

https://twitter.com/MPn5ZoSbDwznze0

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

https://www.youtube.com/watch?v=sDIaII3l8gY

https://assafcontent.ghost.io/

7) Aangezien onze beweging een beweging is van gehandicapte, hardwerkende mensen die vrij vaak gedwongen worden te kiezen tussen het kopen van medicijnen of het kopen van basisvoedingsmiddelen, is het duidelijk dat deze situatie niet bestaat en dat we ook geen reclamebudget kunnen hebben in de nabije toekomst. Hiermee moet rekening worden gehouden.

8) mijn eerste taal is Hebreeuws.

NITGABER.COM

nitgaber-beweging – voor de transparante gehandicapten

Nitgaber-beweging – voor de transparante gehandicapten

Leuk vinden

antwoord

Voorvertoning verwijderen

1 jaar

J. Hieronder staat mijn correspondentie met een medewerker van het American Disability History Museum:

Adam Guymon

assaf benyamini Ik kom uit de Verenigde Staten. Ik ben een gehandicapte. En ik ben wettelijk blind geboren

vanaf mijn geboorte en later, vanaf juni 2001, zat ik in een UTA-busongeluk in Ogden, Utah. Van

op dat moment begon ik veel meervoudige problemen te krijgen om te kunnen lopen. Lange tijd had ik wat ik een ONGEDIAGNOSEERDE HANDICAP noemde. Ik weet hoe het voelt om niet alleen een gediagnosticeerde onzichtbare handicap te hebben die niemand kan zien, zoals gastroparese bijvoorbeeld, totdat die persoon een opflakkering heeft en dan zie je het. Ik begrijp wel hoe het voelt als de overheid niet echt wil geven om je rechten als gehandicapte. De reden dat ik identiteit als eerste taal gebruik, is omdat mijn handicap deel uitmaakt van mijn leven en als gehandicapte leven we met onze handicaps en ervaren we het goede en het slechte en dat betekent dat dat deel uitmaakt van het leven van een gehandicapte. De strijd die iemand met een onzichtbare handicap elke dag doormaakt’ Het is niet zo dat je je handicap bij thuiskomst in de kast kunt hangen. Sommige mensen denken dat ze een dag of een paar uur in de schoenen van een gehandicapte kunnen lopen en weten hoe we ons voelen, maar toch. Het beste wat ze kunnen doen als ze willen proberen te begrijpen hoe het is door onze ogen, is iets eenvoudigs doen, namelijk naar ons LUISTEREN en niet over ons heen praten. Het is niet zo dat je je handicap bij thuiskomst in de kast kunt hangen. Sommige mensen denken dat ze een dag of een paar uur in de schoenen van een gehandicapte kunnen lopen en weten hoe we ons voelen, maar toch. Het beste wat ze kunnen doen als ze willen proberen te begrijpen hoe het is door onze ogen, is iets eenvoudigs doen, namelijk naar ons LUISTEREN en niet over ons heen praten. Het is niet zo dat je je handicap bij thuiskomst in de kast kunt hangen. Sommige mensen denken dat ze een dag of een paar uur in de schoenen van een gehandicapte kunnen lopen en weten hoe we ons voelen, maar toch. Het beste wat ze kunnen doen als ze willen proberen te begrijpen hoe het is door onze ogen, is iets eenvoudigs doen, namelijk naar ons LUISTEREN en niet over ons heen praten.

Er is een zin waar ik heel sterk in geloof die ik bedacht. Het is dat gemak niet gelijk staat aan toegankelijkheid, toegankelijkheid gelijk aan gemak. Als er toegankelijkheid is, is het voor iedereen handig en tegelijkertijd toegankelijk.

#DisabledLivesMatter!

Leuk vinden

  

Antwoord 

1 uur

actief

assaf benyamini

Adam Guymon Bedankt voor het delen. Ik hoop dat we erin zullen slagen om mensen zoals wij meer bewust te maken van deze problemen.

K. Hieronder staat de e-mail die ik heb gestuurd naar de afdeling openbare onderzoeken van het ministerie van Justitie in de staat Israël:

Yahoo/verzonden

assaf benyamini< [email protected] >

naar:

[email protected]

Zondag 30 april om 16:55 uur

Aan: Ministerie van Justitie – Afdeling Openbare Enquêtes.

Onderwerp: Bureau voor Rechtsbijstand – gebrek aan respons.

Geachte mevrouw/heren.

Onlangs (ik schrijf deze woorden op zondag 30 april 2023) heb ik contact opgenomen met het Bureau voor Rechtsbijstand in Jeruzalem – en zoals u kunt zien aan hun antwoord, zijn deze MZBA niet bereid om te helpen met de bewering dat dit als het ware , een strafzaak. Al mijn pogingen om ze uit te leggen Omdat het onderwerp van mijn oproep helemaal niet gerelateerd is aan het criminele veld of aan de problematiek van criminaliteit, maar aan een heel ander veld: het misbruik van de kleine burger door de autoriteiten en het misbruik van hun macht jegens mij – dit stuitte allemaal op een muur in de vorm van ondoorzichtigheid, onwetendheid en boosaardigheid. Daarom heb ik een simpele vraag voor u: wat moet een persoon in mijn situatie in zo’n geval doen (ik leef van een zeer laag inkomen – een invaliditeitsuitkering van het National Insurance Institute en ik kan geen advocaat privé betalen) ?

Wat verwacht je precies dat ik doe? Het Bureau voor Rechtsbijstand van het Ministerie van Justitie zou een adres moeten zijn voor precies deze situaties!!! Zie mijn aanvraag als een klacht tegen Bureau Rechtsbijstand van het Ministerie van Justitie. Groetjes, Asaf Binyamini.

post Scriptum. 1) Het volgende is mijn correspondentie met het Bureau voor Rechtsbijstand van het Ministerie van Justitie over het onderwerp waar we het hier over hebben:

assaf benjamini <[email protected]>Naar: het centrum voor rechtsbijstand

Zondag 30 april om 16:12 uur

ondubbelzinnig nee. Dit is geen strafrechtelijke kwestie, maar een ander probleem: het misbruik van de autoriteiten (in dit geval de gemeente Jeruzalem en de rechtbank voor lokale zaken van Jeruzalem) als gehandicapte en behoeftige persoon. Vanwege mijn lage inkomen (ik leef van een arbeidsongeschiktheidsuitkering van het Rijksverzekeringsinstituut) kan ik geen advocaatkosten betalen Particulier. Dit is precies het soort zaken waarin het Bureau voor Rechtsbijstand moet helpen. Daarom zou ik u willen vragen om deze beslissing te heroverwegen – lees alstublieft mijn aanvraag – deze dingen hebben niets te maken met criminele zaken of welke misdaad dan ook!! Alleen misbruik van de macht van de autoriteiten jegens de kleine burger – niets anders!!

Groeten,

assaf benyamini. Oorspronkelijk bericht verbergen

op zondag 30 april 2023 om 16:01:11 uur GMT+3, het centrum voor rechtsbijstand

[email protected]> Geschreven door:

Hallo, het probleem waarover u contact met ons heeft opgenomen is een strafrechtelijk probleem dat niet tot ons expertisegebied behoort

Hartelijke groeten,

Het centrum van de afdeling voor rechtsbijstand

Nationaal callcenter 972-73-3927788 Als onderdeel van de service die het ministerie van Justitie u biedt, nodigen wij u uit om naar de ‘Every Right’-website te gaan – omdat u het recht heeft om te weten wat uw recht is!

2) Ik zou erop willen wijzen dat de kennisgeving van het Bureau voor Rechtsbijstand betreffende hun weigering om mijn beroep aan hen te behandelen ook aan mij is gegeven in een telefoongesprek: een telefoontje naar mijn mobiele telefoon 972-58-6784040 van zondag, 30 april 2023 om 15:57 – een oproep die afkomstig was van het

nummer: 972 -73-3927788.

3) Hieronder staan ​​de details van de zaak waarover ik heb verzocht om overleg met het Bureau voor Rechtsbijstand (en het is duidelijk dat dit niets te maken heeft met een criminele zaak of welke misdaad dan ook):

Naar:
Onderwerp: een dagvaardingsprobleem.
Geachte mevrouw/heren.

Op 12 april 2021 arriveerde ik samen met mijn vader in het Bank Leumi filiaal aan de Herzl Boulevard 106 in de wijk Beit Hakarem in Jeruzalem voor persoonlijke boodschappen. Voordat we het filiaal binnengingen, parkeerde mijn vader de auto op een plek die het verkeer helemaal niet hinderde, en dat maar voor een paar minuten. Desondanks kreeg mijn vader een boete – en nadat het beroep dat ik had ingediend bij de Parking Services Division van de gemeente Jeruzalem door hen was afgewezen, verzocht mijn vader om in deze zaak voor de Local Affairs Court te verschijnen om er beroep tegen aan te tekenen. Het Hof van Lokale Zaken in Jeruzalem, waar de zaak aanhangig is, weigert echter een datum voor de hoorzitting vast te stellen – en dit ondanks herhaalde verzoeken aan hen en dit met een verscheidenheid aan excuses. Ik wil erop wijzen dat ik een 50-jarige gehandicapte en zieke persoon ben, en mijn vader is een 82-jarige man – en de gemeente Jeruzalem is gewoon niet klaar om hier rekening mee te houden. Dit en meer: ​​zij (de gemeente Jeruzalem) voerden hun acties op en kozen er zelfs voor om mij een dreigbrief te sturen over de schuld – die nu NIS 375 bedraagt. Onder deze omstandigheden zou ik graag willen weten wat er in zo’n geval wordt gedaan – waarin de rechtbank weigert een datum voor de zitting vast te stellen.

Groeten,

Assaf Benyamini,
Kirjat Menachem,

Jeruzalem,

ISRAËL,

Postcode: 9662592.

mijn telefoonnummers: in een geheim huis vanwege intimidatie en een klacht bij de Israëlische politie die niet werd afgehandeld. Mobiel-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post scriptum 1. Mijn ID-nummer: 029547403.
2. Mijn e-mailadressen: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: assaffff@ protonmail.com of: [email protected] of: [email protected]
3. Zaaknummer bij het Hof van Lokale Zaken in Jeruzalem: 22700-12-224. De details om contact met hen op te nemen:

Het Hof van Lokale Zaken in Jeruzalem,

7 Shivtei Israël St.,

Jeruzalem,

ISRAËL,

Postcode: 9510523.

Hun telefoonnummers: 972-2-6297050. en: 972-2-6296333. en: 972-2-6296000.

en: 972-77-2703333. Hun faxnummer: 972-74-7937847.

4. Het e-mailadres waarop u contact kunt opnemen met mijn vader, de heer Dubi Benyamini: [email protected]

L. Mijn koppelingen:

1)vereniging “collega to go” – Escorte soldaten vrijgelaten in Israël

2)kans om te veranderen – pre-militair voorbereiden op persoonlijk leiderschap en empowerment

3)projectalliantie uitgeschakeld en media

4)Verhaal uitgeschakeld

5)app stop het om te rapporteren over gedrag sociaal niet geschikt

6)bestanden delen op een manier gratis

7)bestanden om openbaar te delen

8)tomba.io e-mailzoeker

9)Dunkels laatste film(de film is in het Hebreeuws)

 

- Heeft u een fout gevonden? Vertel me erover -

Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE