Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> idea untuk perjuangan. - מידע לאנשים עם מוגבלויות

idea untuk perjuangan.

Kepada:

Subjek: Cari idea.

Puan/Puan yang dihormati.

Pada tahun 2007 saya menyertai perjuangan orang kurang upaya awam di Israel. Mulai 10 Julai 2018, saya melakukan ini sebagai sebahagian daripada pergerakan “nitgaber” – orang kurang upaya yang telus.

Walau bagaimanapun, sehingga hari ini (saya menulis kata-kata ini pada 3 September 2022) perjuangan masih tersekat – banyak langkah yang telah diambil, antara lain, demonstrasi, rayuan kepada akhbar dan ramai anggota knesset (ISRAELI). parlimen), dan banyak lagi yang tidak membantu, dan keadaan penduduk kurang upaya di Negara Israel masih sangat sukar, dan ramai di antara kita terpaksa melakukan pilihan yang mustahil antara membeli bahan makanan asas dan membeli ubat-ubatan atau peralatan perubatan penting).

Oleh itu, kami akan meminta idea tambahan untuk meneruskan perjuangan.

Sebarang idea dialu-alukan.

salam,

assaf benyamini .

pasca Scriptum. 1) Nombor ID saya: 029547403.

2) alamat e-mel saya: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected]

3)Di bawah adalah beberapa perkataan penjelasan tentang gerakan sosial yang saya sertai pada 10 Julai 2018, seperti yang dipaparkan dalam akhbar:

Tatyana Kaduchkin, seorang rakyat biasa Negara Israel, memutuskan untuk menubuhkan gerakan ‘nitgaber’ untuk membantu mereka yang digelarnya sebagai ‘kurang upaya telus’. Setakat ini, kira-kira 500 orang dari seluruh Negara ISRAEL telah menyertai gerakan beliau. Dalam temu bual dengan penyiar Channel 7, dia bercakap tentang projek itu dan orang kurang upaya yang tidak menerima bantuan yang sewajarnya dan mencukupi daripada agensi berkaitan, semata-mata kerana mereka telus.

Menurutnya, penduduk kurang upaya boleh dibahagikan kepada dua kumpulan: kurang upaya dengan kerusi roda dan kurang upaya tanpa kerusi roda. Dia mentakrifkan kumpulan kedua sebagai “orang kurang upaya telus” kerana, menurutnya, mereka tidak menerima perkhidmatan yang sama seperti orang kurang upaya dengan kerusi roda, walaupun mereka ditakrifkan sebagai mengalami kecacatan 75-100 peratus.

Mereka ini, jelasnya, tidak boleh mencari rezeki sendiri, dan mereka memerlukan bantuan perkhidmatan tambahan yang layak untuk orang kurang upaya berkerusi roda. Sebagai contoh, OKU telus menerima elaun hilang upaya yang rendah daripada Insurans Nasional, mereka tidak menerima tambahan tertentu seperti elaun perkhidmatan khas, elaun peneman, elaun mobiliti dan mereka juga menerima elaun yang lebih rendah daripada Kementerian Perumahan.

Menurut penyelidikan yang dijalankan oleh Kaduchkin, orang kurang upaya yang telus ini lapar akan roti walaupun terdapat percubaan untuk mendakwa bahawa di Israel 2016 tidak ada orang yang lapar akan roti. Kajian yang dilakukannya juga menyatakan bahawa kadar bunuh diri di kalangan mereka adalah tinggi. Dalam gerakan yang diasaskannya, dia berusaha untuk meletakkan orang kurang upaya secara telus dalam senarai menunggu untuk perumahan awam. Ini kerana, menurutnya, mereka biasanya tidak memasuki senarai ini walaupun mereka sepatutnya layak. Dia mengadakan beberapa pertemuan dengan ahli Knesset dan juga mengambil bahagian dalam mesyuarat dan perbincangan jawatankuasa yang berkaitan di Knesset, tetapi menurutnya mereka yang boleh membantu tidak mendengar dan mereka yang mendengar adalah pembangkang dan oleh itu tidak boleh membantu.

Kini dia menyeru lebih ramai orang kurang upaya “telus” untuk menyertainya, untuk menghubunginya supaya dia boleh membantu mereka. Pada anggarannya, jika keadaan berterusan seperti hari ini, tidak akan terlepas daripada demonstrasi OKU yang akan menuntut hak mereka dan syarat asas kehidupan mereka.

4) Di bawah adalah butiran hubungan untuk pengurus pergerakan, Puan Tatyana Kaduchkin:

Nombor telefonnya:

972-52-3708001. dan: 972-3-5346644.

Waktu menjawab telefonnya ialah Ahad hingga Khamis (termasuk) dari 11:00 pagi hingga 8:00 malam – dari sebelas pagi hingga lapan malam mengikut waktu ISRAEL, kecuali cuti Yahudi dan pelbagai cuti Israel.

5) Di bawah adalah permulaan surat, yang saya hantar ke pelbagai tempat:

Kepada:

Subjek: pembentukan sistem.

Puan/Puan yang dihormati.

Saya berminat untuk memesan perkhidmatan berikut daripada pengaturcara: menyediakan sistem TTS-TEXT TO SPEECH

Dalam bahasa Armenia, Belarusia, Turkmen, Kyrgyz, Yiddish dan Basque – bahasa yang tidak terdapat dalam sistem TTS yang saya gunakan hari ini (play.ht, voicemaker.in dan aivoov.com) – tetapi mereka ada pada saya kecacatan blog5.com

Adakah perkembangan sedemikian benar-benar mungkin? Dan jika ya, berapa lama masa yang diambil, dan apakah kos kewangan yang diperlukan?

Saya harus menunjukkan bahawa saya bukan orang komputer atau pengaturcara – jadi saya tidak mempunyai cara untuk menyemak perkara.

salam,

assaf benyamini .

6) Di bawah adalah surat-menyurat saya dengan kumpulan Facebook “Datang ke profesor”:

Kepada: “באים אל הפרופסורים.היסטוריה וארכיאולוגיה

Saya seorang warganegara Israel, yang aktif dalam perjuangan untuk populasi orang kurang upaya dalam rangka kerja yang saya juga merayu kepada badan antarabangsa di luar Negara ISRAEL. Antara lain, saya juga bercakap dengan orang dari Armenia.

Seperti yang anda ketahui, kira-kira dua setengah tahun yang lalu terdapat perang antara Armenia dan Azerbaijan mengenai kawasan pengaruh di wilayah Nagorno-Karabakh, dan menurut apa yang saya dengar dalam berita, Israel tidak berkecuali dalam konflik ini dan dikenal pasti dengan pihak Azeri.

Oleh itu, saya menjangkakan bahawa apabila saya mendekati orang dari Armenia, sebagai warganegara ISRAEL (dan saya memang menunjukkan diri saya sedemikian) sikap terhadap saya akan menjadi sangat buruk.

Sangat mengejutkan saya, saya menerima daripada semua orang dari Armenia yang saya hubungi melalui Internet, dan tanpa pengecualian sikap yang sangat menghormati, dan orang yang cuba membantu lebih daripada orang dari negara lain.

Sudah tentu, ini adalah satu kejutan yang menggembirakan bagi saya – namun, sebagai seseorang yang tidak tahu apa-apa tentang budaya Armenia atau Azeri, saya menganggap bahawa terdapat pelbagai perkara di sini yang saya tidak tahu pun.

Jadi di manakah kesilapan saya? apa saya tidak faham?

Saya akan menekankan bahawa saya tidak menanyakan soalan ini sebagai penentangan dalam apa jua bentuk – saya hanya berminat untuk mengetahui apakah penjelasan untuk apa yang telah saya huraikan.

salam,

Asaf Benjamin.

David Cohen

Saya tertanya-tanya apa kaitan antara perjuangan OKU di ISRAEL dengan fitnah Negara ISRAEL?

Orang Armenia melakukan pembunuhan beramai-ramai dengan buzzards.

Orang Armenia sentiasa berhati-hati terhadap kehormatan ISRAEL dan cuba bersaing dengannya untuk mencapai status yang berjaya diberikan oleh orang Yahudi kepada Holocaust, justeru penghormatan mereka kepada kita dan juga iri hati mereka.

ISRAEL tidak mengambil tempat yang aktif dalam peperangan, ia menandatangani perjanjian untuk menjual senjata kepada orang Azeri yang merupakan kawan kita, tidak seperti orang Armenia.

Di mana-mana negara dunia ketiga mereka akan sangat gembira menerima elaun yang diterima oleh orang kurang upaya kita di sini di ISRAEL dan keadaan hidup, oleh itu pada pandangan saya adalah satu jenaka dan ejekan untuk Resh untuk beralih kepada warganegara yang berpendapatan paling tinggi 400 dolar. sebulan dan menerima bantuan daripada mereka dalam perjuangan apabila elaun kecacatan yang mereka terima di Israel berlipat kali ganda dan juga menjadi idaman seseorang yang berstatus ini perantaraan negara-negara tersebut.

 

David Cohen

Saya tidak mendakwa bahawa terdapat sebarang kaitan antara perjuangan orang kurang upaya di ISRAEL dan sikap orang Armenia terhadap negara.

Saya hanya menimbulkan soalan sebagai seorang yang tidak tahu apa-apa tentang budaya Armenia. Saya memohon maaf kepada anda kerana menimbulkan soalan – Saya benar-benar tidak tahu bahawa mengikut kaedah anda adalah dilarang untuk mengemukakan soalan mengenai subjek itu. Juga, tiada percubaan di sini untuk memfitnah Negara ISRAEL – ini adalah ciptaan anda. Saya juga akan menjelaskan bahawa saya tidak menghubungi warga Armenia secara langsung mengenai permintaan untuk sebarang sumbangan kewangan – permintaan adalah pada topik yang sama sekali berbeza, terutamanya melalui laman web bebas sepertifivever.com. Saya bersetuju dengan anda bahawa keadaan orang kurang upaya di ISRAEL adalah jauh lebih baik daripada keadaan orang kurang upaya di negara seperti Armenia. Dan adalah mungkin untuk pergi lebih jauh: masyarakat primitif di mana mereka yang tidak bekerja dalam tenaga kerja keras atau berjuang dalam peperangan tidak mempunyai peluang untuk bertahan – dan sudah tentu dalam masyarakat ini tidak ada apa-apa untuk bercakap tentang hak untuk orang kurang upaya, orang tua atau apa-apa jenis rawatan perubatan yang langsung tidak wujud – atau hanya boleh diakses oleh lapisan penduduk Pandangan yang sangat terhad tentang raja dan persekitarannya yang terdekat – adakah anda berminat dengan makhluk ini untuk kami di Negara ISRAEL model untuk perbandingan? Dan apakah kesimpulannya? bahawa kesusahan sosial sentiasa, seperti banyak perkara lain dalam hidup kita, relatif dan bukannya perkara mutlak. Sebagai orang kurang upaya di Negara ISRAEL, perbandingan yang saya buat adalah antara apa yang Negara ISRAEL boleh berikan tanpa sebarang masalah kepada orang ramai kita dan memudahkan mereka – dan rantaian kegagalan kerajaan yang menyebabkan penduduk kurang upaya menerima banyak kurang daripada minimum yang diperlukan untuk hidup dengan bermaruah di sini di Israel – dan bukan di tempat lain. Perbandingan antara keadaan orang kurang upaya di Negara ISRAEL dan keadaan orang kurang upaya di negara-negara miskin (malah mereka yang berada dalam situasi yang jauh lebih teruk daripada Armenia) tidak menjadi asas kepada tuntutan orang kurang upaya terhadap Negara ISRAEL. . Saya tidak ragu-ragu bahawa di negara dunia ketiga mungkin terdapat situasi di mana jika anda atau saya cedera,

 

David Cohen

assaf benyamini

Mengenai layanan orang Armenia, saya hanya menulis kepada anda mengapa mereka memperlakukan ISRAELIS dengan cara yang hormat walaupun dalam perang.

Anda sudah tentu dibenarkan bertanya apa-apa soalan yang anda mahu… secara bebas.

Saya masih tidak faham apa kaitan antara warga negara dunia ketiga dengan situasi OKU di Israel.

Saya bukan sahaja tidak membandingkan orang kurang upaya di Israel dengan orang kurang upaya di Armenia, tetapi saya membandingkan keadaan orang yang sihat dengan keadaan orang kurang upaya di ISRAEL – adalah lebih baik untuk menjadi kurang upaya di ISRAEL daripada warganegara biasa di Armenia.

Saya masih tertanya-tanya:

Mengapa membawa perjuangan OKU ke dalam hubungan antarabangsa?

Bukankah fitnah ISRAEL ini dengan cara yang paling pelik dan tidak perlu?

Untuk beralih kepada rakyat yang menderita dan melambai di depan mata dengan tuntutan yang menjadi impian mereka? Apakah kegunaan itu? Dan apa kaitan mereka dengan orang kurang upaya?

Dan sekali lagi: tanya apa yang anda mahu dan buat apa yang anda mahu, saya hanya tertanya-tanya tentang logiknya dan adakah ia memberi kesan kepada reputasi Negara ISRAEL?

 

sebagaisaf benyamini

pengarang

 

David Cohen

Saya akan menjelaskan (sekali lagi) bahawa tidak ada percubaan untuk memfitnah Negara ISRAEL, dan bukti terbaiknya ialah: Saya masih menulis di sini di Facebook, dan saya berada di rumah dan tidak dalam tahanan di ruang bawah tanah Keselamatan Am. Perkhidmatan, ke mana saya akan dihantar jika saya benar-benar melakukan perkara sedemikian… Dan saya tidak membuat sebarang tuntutan di hadapan mereka: Saya hanya menghubungi mereka dari Armenia melalui tapak web bebas – dan saya juga membayar mereka bayaran penuh untuk tugas yang mana pekerja bebas dari mana-mana negara lain juga akan menerima bayaran penuh. Dalam surat-menyurat saya dengan mereka, saya cuba bersungguh-sungguh untuk bercakap pada paras mata – dan ia hanya memasukkan perkara-perkara yang secara teknikal dan secara langsung berkaitan dengan tugas yang mana mereka juga disambungkan ke tapak web yang sama – dan tidak ada yang lain. Seperti yang anda tahu laman web ini dibuka untuk pendaftaran kepada orang dari negara di seluruh dunia. Saya fikir (dan ini sudah tentu pendapat peribadi saya – dan tidak lebih daripada itu) bahawa kita di ISRAEL bersalah atas ketidakadilan moral yang dahsyat yang dilakukan di bawah gelaran “eksport keselamatan” yang nampaknya tidak bersalah – dalam rangka senjata yang dihasilkan dalam Negara Israel dijual atas sebab tamak hanya kepada rejim atau organisasi yang meragukan yang melakukan pembunuhan beramai-ramai- tetapi sudah tentu rata-rata ISRAEL akan sentiasa lebih selesa untuk mengatakan perkara-perkara seperti “ia tidak berkaitan langsung dengan saya” atau “Saya tidak”. t memutuskan perkara itu” atau “Bukan saya sendiri” dan kenyataan lain yang boleh membuatkan kita berasa lebih baik tentang diri kita – lagipun, siapa yang benar-benar sanggup mengaku bahawa senjata yang dijual oleh negara mereka digunakan untuk melakukan jenayah yang begitu dahsyat? Dan anda bertanya mengapa membawa perjuangan OKU secara umum di ISRAEL ke dalam bidang perhubungan antarabangsa? Nah, saya berbuat demikian di luar pilihan. Saya menyertai perjuangan OKU di ISRAEL pada 2007 – iaitu 15 tahun yang lalu. Selama bertahun-tahun, saya dan ramai orang kurang upaya yang lain telah cuba untuk melawan ketidakadilan yang dahsyat yang menyebabkan ramai orang kurang upaya telah menemui kematian mereka di jalanan dalam setiap cara yang mungkin, dan bukan sahaja dalam demonstrasi: rayuan dan pertemuan yang tidak terkira banyaknya dengan ahli-ahli Knesset (parlimen ISRAEL), merayu kepada akhbar atau kepada setiap sektor yang mungkin dalam Negara ISRAEL. Selepas didera dan dibohongi berkali-kali, saya secara peribadi (dan saya’ Saya hanya menulis di sini bagaimana keadaan dari sudut pandangan saya – dan sudah tentu bagi orang lain perkara mungkin kelihatan berbeza) Saya benar-benar hilang kepercayaan kepada pelbagai pihak berkuasa negeri. Sebagai pilihan terakhir yang terdesak, saya beralih kepada banyak organisasi antarabangsa (dan kerana saya sering beralih kepada bahasa yang saya tidak tahu sama sekali, dan saya menggunakan terjemahan yang saya peroleh untuk tujuan ini daripada syarikat terjemahan, jadi dalam banyak kes saya menghantar permintaan kepada organisasi atau individu tanpa mengetahui sama sekali identiti mereka). Rayuan kepada pihak-pihak di luar Negara ISRAEL mempunyai dua matlamat: percubaan untuk membawa satu jenis kerjasama atau yang lain antara organisasi orang kurang upaya di Negara ISRAEL dan organisasi orang kurang upaya dari tempat lain, serta cubaan mengundang tekanan dari luar kepada pembuat keputusan di Negara ISRAEL supaya mereka mula mengambil berat sedikit kesusahan kita. Adakah anda ingin melihat ini sebagai fitnah Negara ISRAEL? Jadi anda tahu apa: dalam perkara ini saya menerima kesalahan pada diri saya sendiri – seperti yang saya jelaskan saya tidak ditinggalkan dengan sebarang pilihan atau kemungkinan lain. Setakat hari ini, terdapat senarai panjang isu di mana tiada penyelesaian ditawarkan sama sekali – jadi anda boleh terus berhujah terhadap saya bahawa saya memfitnah Negara ISRAEL – dan pada masa yang sama saya memberi jaminan kepada anda bahawa sikap menghina banyak, banyak pihak berkuasa di Negara ISRAEL dalam banyak kes sebenarnya menjamin bahawa saya akan terpaksa meneruskan Dalam ini kerana kekurangan pilihan. Adakah Negara ISRAEL benar-benar akan mula mengambil berat, dan bukan sekadar berkata dan terus berbohong? Dalam kes itu saya akan sangat gembira untuk menghentikan pergaduhan dan tidak menghantar walaupun satu surat lagi. Walau bagaimanapun, dalam pada itu, kami tidak melihat sebarang perubahan arah dalam perkara ini – dan penerusan dasar jangka panjang pengabaian dan penghinaan bermakna tiada peluang untuk perkara lain. Jadi adakah anda juga mahu memanggil ini fitnah Negara ISRAEL? Jadi anda mempunyai hak untuk berfikir seperti itu tentang mereka yang melakukannya di luar pilihan – saya tidak akan membantahnya. Salam sejahtera, assaf benyamini. Jadi adakah anda juga mahu memanggil ini fitnah Negara ISRAEL? Jadi anda mempunyai hak untuk berfikir seperti itu tentang mereka yang melakukannya di luar pilihan – saya tidak akan membantahnya. Salam sejahtera, assaf benyamini. Jadi adakah anda juga mahu memanggil ini fitnah Negara ISRAEL? Jadi anda mempunyai hak untuk berfikir seperti itu tentang mereka yang melakukannya di luar pilihan – saya tidak akan membantahnya. Salam sejahtera, assaf benyamini.

 

David Cohen

sebagaisaf Benjamini

Walaupun kamu memfitnah Israel dengan teruk, mereka tidak akan memasukkan kamu ke dalam penjara. demokrasi…

Dan saya tidak menilai anda untuk kesakitan anda dan saya tidak menilai anda untuk penderitaan anda.

Lakukan apa yang anda fikir akan memajukan anda.

Saya memberi jaminan kepada anda bahawa tiada tekanan antarabangsa akan menyebabkan Negara ISRAEL memberikan lebih banyak wang kepada orang kurang upaya awam, ia adalah urusan dalaman negara dan negara memberikan jumlah yang munasabah kepada orang kurang upaya berbanding negara barat yang lain, oleh itu ia adalah tidak masuk akal untuk berfikir bahawa seseorang akan campur tangan dan sudah tentu organisasi atau orang dari negara dunia ketiga.

Saya bersetuju bahawa ia benar-benar tidak mencukupi dan adalah mungkin dan perlu untuk memberi lebih banyak (dan ada seseorang untuk diambil) – tetapi seperti yang disebutkan: tiada tekanan luar akan membantu – dan ya, ia adalah satu bentuk fitnah Negara. daripada ISRAEL.

Negara ISRAEL berada di tempat di mana semua musuhnya mencari cara untuk mengkategorikannya, dan nasib baik bagi kita, kebanyakan musuh kita akan senang tinggal di sini dan menerima syarat yang diterima oleh orang kurang upaya kita di sini.

kesihatan yang baik untuk anda

 

David Cohen

awak betul. Seperti yang saya jelaskan, kita sebagai orang kurang upaya tiada pilihan lain lagi.

 

Lior Pasternak

Dari pengalaman saya dengan orang Armenia di Amerika dan Jepun, mereka menghormati orang Yahudi secara “realistik, berat dan mencurigakan”, dan ini berpunca daripada agama Kristian yang diamalkan di Asia Tengah berbanding dengan Kristian Barat.

Saya perhatikan bahawa mereka hampir tidak menyebut “Yesus Kristus” tidak seperti orang Amerika, dan secara umum mereka tertutup dan jauh, saya menyedari bahawa ini adalah budaya mereka, bukan untuk bercakap dan berhubung dengan orang yang bukan milik mereka. Dengan cara ini jika mereka mengucapkan perkataan yang baik itu adalah sopan.

sebagaisaf benyamini .

pengarang

Lior Pasternak

terima kasih untuk jawapan itu. Kedengaran menarik pula.

 

Bruria Ginton-Lavender

Lior Pasternak

Wah, pengalaman saya di Amerika Utara agak berbeza-saya mengalami dan melihat keakraban dan persaudaraan, termasuk perkahwinan antara Yahudi dan Armenia. Ramai orang Yahudi, secara kebetulan, juga menyebut “Jesus Christ,” atau “Suite Jesus”, tanpa sebarang niat atau tuduhan agama, sama seperti ramai yang mengatakan “Tuhan yang Perkasa,” “Tuhan dunia,” dsb. Dengan dan tanpa niat agama , tetapi kerana tabiat yang tidak berniat untuk memudaratkan, tetapi untuk meluahkan rasa terkejut/kehairanan, atau jenaka lucu.

Tidak sukar untuk memahami bahawa orang Azeri Iran, seperti orang-orang bukan Parsi yang lain di Iran, boleh membantu diri mereka sendiri dan Timur Tengah untuk kembali ke zaman sebelum revolusi Syiah. Jika boleh, adalah baik untuk mencari cara diplomatik untuk kekal dalam hubungan persaudaraan dengan orang Armenia juga, bukan sahaja kerana Charles Ezenborian (Ezenbor) melakukan “Haidisher Maman” yang paling menyentuh perasaan, tetapi kerana mereka juga mengalami bencana besar “disebabkan oleh ” kepada agama perhambaan (di Turki).

7) Di bawah adalah siaran yang saya terbitkan di rangkaian sosial Facebook tentang tingkah laku rangkaian Shufersal terhadap saya (saya akan perhatikan bahawa nombor telefon di mana tidak ada jawapan dari rangkaian adalah: 972-1-800-56-56 -56 dan: 972-3-9481515).

 

Hari ini, Jumaat, 2 September 2022, saya menerima penghantaran ke rumah saya dari Shufersal-penghantaran, yang juga termasuk Yedioth Ahronoth newspaper. Seperti yang anda ketahui, akhbar Sabtu Yedioth Ahronoth berharga kira-kira NIS 20, dan termasuk, selain daripada bahagian utamanya, makanan tambahan.

Walau bagaimanapun, atas sebab yang tidak diketahui, rangkaian Shufersal memutuskan untuk menyampaikan hanya bahagian utama akhbar tanpa suplemen.

Saya percaya bahawa apabila pelanggan memesan produk dan membayarnya, dia harus menerima produk yang sama secara keseluruhan – dan bukan hanya sebahagian daripadanya. Ia adalah soal prinsip.

Apatah lagi: apabila saya cuba mewujudkan hubungan telefon dengan rangkaian Shufersal untuk menjelaskan perkara itu, tiada siapa yang menjawab telefon dan panggilan terputus serta-merta satu demi satu.

Saya percaya bahawa ini bukan cara kelakuan yang betul.

salam,

assaf benyamin,

115 Costa Rica Street,

Pintu masuk A-flat 4,

Kiryat Menachem,

Baitulmaqdis

ISRAEL, poskod: 9662592.

nombor telefon saya: di rumah-972-2-6427757.

Mudah Alih-972-58-6784040. Faks-972-77-2700076.

8)Saya akan ambil perhatian bahawa saya seorang penutur bahasa Ibrani, dan pengetahuan saya tentang bahasa lain sangat terhad. Kecuali untuk bahasa Inggeris tahap sederhana hingga rendah dan tahap bahasa Perancis yang sangat rendah, saya tidak mempunyai pengetahuan lanjut dalam domain ini.

Saya menggunakan bantuan syarikat terjemahan profesional untuk menulis surat ini.

9) Di bawah adalah beberapa pautan, di mana anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat tentang saya dan tentang perjuangan orang kurang upaya di Israel yang saya sertai:

 

 https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

https://twitter.com/AssafBenyamini

https://www.webtalk.co/assaf.benyamini

https://anchor.fm/assaf-benyamini

https://open.spotify.com/show/4KKwFBQBwwapfWMb1tvdEw

https://vk.com/id384940173

www.tiktok.com/@assafbenyamini

 https://disability5.com/

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

 https://www.4shared.com/folder/oOyYCabv/_online.html

https://sites.google.com/view/raayonotonline/%D7%91%D7%99%D7%AA

 

https://sites.google.com/view/shlilibareshet/%D7%91%D7%99%D7%AA

                 - Adakah anda mendapati kesilapan? Beritahu saya tentang itu -

Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE