Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> ideer for kamp. - מידע לאנשים עם מוגבלויות

ideer for kamp.

Til:

Emne: Søk etter ideer.

Kjære fruer/herrer.

I 2007 ble jeg med i kampen for funksjonshemmede i Israel. Fra og med 10. juli 2018 gjør jeg dette som en del av «nitgaber»-bevegelsen – transparente funksjonshemmede.

Men selv i dag (jeg skriver disse ordene 3. september 2022) står kampen fortsatt fast – mange skritt som er tatt, som inkluderte blant annet demonstrasjoner, appeller til pressen og mange medlemmer av knesset(ISRAELI) parlamentet), og flere har ikke hjulpet, og situasjonen til den funksjonshemmede befolkningen i staten Israel er fortsatt svært vanskelig, og mange av oss er tvunget til å gjøre det umulige valget mellom å kjøpe grunnleggende matvarer og å kjøpe medisiner eller nødvendig medisinsk utstyr).

Derfor vil vi be om flere ideer for å fortsette å promotere kampen.

Alle ideer er velkomne.

Hilsen

assaf benyamini .

post Scriptum. 1) Mitt ID-nummer: 029547403.

2)mine e-postadresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

3)Nedenfor er noen forklarende ord om den sosiale bevegelsen jeg ble med i 10. juli 2018, slik de dukket opp i pressen:

Tatyana Kaduchkin, en vanlig statsborger i staten Israel, bestemte seg for å etablere ‘nitgaber’-bevegelsen for å hjelpe de som hun kaller deres ‘transparente funksjonshemmede’. Så langt har rundt 500 mennesker fra hele staten ISRAEL sluttet seg til bevegelsen hennes. I et intervju med Kanal 7s kringkastere forteller hun om prosjektet og de funksjonshemmede som ikke får forsvarlig og tilstrekkelig bistand fra de aktuelle etatene, rett og slett fordi de er transparente.

Ifølge henne kan den funksjonshemmede befolkningen deles inn i to grupper: funksjonshemmede med rullestol og funksjonshemmede uten rullestol. Den andre gruppen definerer hun som «transparent funksjonshemmede» fordi de ifølge henne ikke får de samme tilbudene som funksjonshemmede med rullestol, selv om de er definert med 75-100 prosent uførhet.

Disse menneskene, forklarer hun, kan ikke leve av seg selv, og de trenger hjelp av tilleggstjenestene funksjonshemmede med rullestol har krav på. Eksempelvis får de transparente funksjonshemmede lav uføretrygd fra folketrygden, de får ikke visse tillegg som spesialtillegg, ledsagerstønad, mobilitetstillegg og de får også lavere stønad fra boligdepartementet.

I følge forskningen utført av Kaduchkin, er disse gjennomsiktige funksjonshemmede sultne på brød til tross for forsøket på å hevde at i Israel i 2016 er det ingen mennesker som er sultne på brød. Forskningen hun utførte slår også fast at selvmordsraten blant dem er høy. I bevegelsen hun stiftet jobber hun for å sette transparente funksjonshemmede på ventelistene til offentlig bolig. Dette er fordi de ifølge henne vanligvis ikke kommer inn på disse listene selv om de skal være kvalifisert. Hun holder en del møter med medlemmer av Knesset og deltar til og med i møter og diskusjoner i relevante utvalg i Knesset, men ifølge henne lytter ikke de som kan hjelpe og de som lytter er i opposisjon og kan derfor ikke hjelp.

Nå oppfordrer hun flere og flere «transparente» funksjonshemmede til å bli med, ta kontakt med henne slik at hun kan hjelpe dem. Etter hennes vurdering, hvis situasjonen fortsetter som i dag, vil det ikke være noen flukt fra en demonstrasjon av funksjonshemmede som vil kreve sine rettigheter og de grunnleggende vilkårene for sitt levebrød.

4) Nedenfor er kontaktinformasjonen til bevegelseslederen, fru Tatyana Kaduchkin:

Telefonnumrene hennes:

972-52-3708001. og: 972-3-5346644.

Telefonsvartiden hennes er søndag til torsdag (inkludert) fra 11:00 til 20:00 – fra elleve om morgenen til åtte om kvelden i henhold til ISRAEL-tid, bortsett fra jødiske høytider og de forskjellige israelske høytidene.

5) Nedenfor er begynnelsen på et brev, som jeg sendte til forskjellige steder:

Til:

Emne: systemoppbygging.

Kjære fruer/herrer.

Jeg er interessert i å bestille følgende tjeneste fra programmerere: sette opp et system med TTS-TEKST TIL TALE

På armensk, hviterussisk, turkmensk, kirgisisk, jiddisk og baskisk – språk som ikke er i TTS-systemene jeg bruker i dag (play.ht, voicemaker.in og aivoov.com) – men de er på min blogg disability5.com

Er en slik utvikling virkelig mulig? Og i så fall, hvor lang tid tar det, og hva er de nødvendige økonomiske kostnadene?

Jeg bør påpeke at jeg verken er en dataperson eller programmerer – så jeg har ingen mulighet til å sjekke ting.

Hilsen

assaf benyamini .

6) Nedenfor er min korrespondanse med Facebook-gruppen “Kommer til professorene”:

Til: “באים אל הפרופסורים.historikk וארכיאולוגיה

Jeg er en israelsk statsborger, som er aktiv i kampen for funksjonshemmede befolkninger innenfor rammen som jeg også appellerer til internasjonale organer utenfor staten ISRAEL. Jeg henvendte meg blant annet også til folk fra Armenia.

Som du vet var det for rundt to og et halvt år siden en krig mellom Armenia og Aserbajdsjan om innflytelsesområder i Nagorno-Karabakh-regionen, og ifølge det jeg hørte på nyhetene var ikke Israel nøytral i denne konflikten og identifiserte seg med den aseriske siden.

Derfor forventet jeg at når jeg henvendte meg til folk fra Armenia, som en israelsk statsborger (og jeg presenterte meg selv som sådan) ville holdningen til meg være veldig dårlig.

Til min store overraskelse fikk jeg fra alle menneskene fra Armenia som jeg var i kontakt med via Internett, og uten unntak en veldig respektfull holdning, og folk som prøvde å hjelpe enda mye mer enn folk fra noe annet land.

Selvfølgelig er dette en hyggelig overraskelse for meg – men som en som ikke vet noe om armensk eller azerisk kultur, antar jeg at det er alle slags ting her som jeg ikke engang vet om.

Så hvor er mine feil? det jeg ikke forstår?

Jeg vil understreke at jeg ikke stiller dette spørsmålet som en trass av noe slag – jeg er rett og slett interessert i å vite hva forklaringene er på det jeg har beskrevet.

Hilsen

Asaf Benjamin.

David Cohen

Jeg lurer på hva sammenhengen er mellom de funksjonshemmedes kamp i ISRAEL og ærekrenkelsen av staten ISRAEL?

Armenerne begikk en massakre med musvåger.

Armenerne har alltid vært på vakt mot ISRAELs ære og prøver å konkurrere med den for å nå den statusen som jødene klarte å gi til Holocaust, derav deres respekt for oss og også deres misunnelse.

ISRAEL tok ikke en aktiv plass i krigen, de signerte avtaler om å selge våpen til azererne som er våre venner, i motsetning til armenerne.

I ethvert tredjeverdensland ville de være veldig glade for å motta godtgjørelsene som våre funksjonshemmede mottar her i ISRAEL og levekårene, derfor er det etter mitt syn en spøk og en hån for Resh å henvende seg til borgere som tjener i beste fall 400 dollar en måned og motta hjelp fra dem i kampen når uføretrygden de mottar i Israel er mange ganger mer og også en drøm for en person med denne statusen mellom disse landene.

 

David Cohen

Jeg hevdet ikke at det er noen sammenheng mellom de funksjonshemmedes kamp i ISRAEL og armenernes holdning til nasjonen

Jeg stilte nettopp et spørsmål som en som ikke vet noe om armensk kultur. Jeg beklager til deg for å stille spørsmålet – jeg visste virkelig ikke at det ifølge din metode er forbudt å stille spørsmål om emnet. Det er heller ikke noe forsøk her på å baktale staten ISRAEL – dette er din oppfinnelse. Jeg vil også presisere at jeg ikke tok direkte kontakt med innbyggerne i Armenia angående forespørselen om økonomiske donasjoner – forespørslene handlet om helt andre emner, hovedsakelig gjennom frilansernettsteder som f.eks.fivever.com. Jeg er enig med deg i at funksjonshemmedes situasjon i ISRAEL er umåtelig bedre enn funksjonshemmedes situasjon i et land som Armenia. Og det er mulig å gå mye lenger: primitive samfunn der de som ikke jobber i hardt fysisk arbeid eller kjemper i kriger ikke har noen sjanse til å overleve – og selvfølgelig i disse samfunnene er det ingenting å si om rettigheter for funksjonshemmede, eldre eller noen form for medisinsk behandling som rett og slett ikke eksisterer – eller bare er tilgjengelig for et lag av befolkningen Et svært begrenset syn på kongen og hans umiddelbare omgivelser – er du interessert i at dette skal være for oss i staten ISRAEL? modell for sammenligning? Og hva er konklusjonen? at sosial nød alltid, som mange andre ting i livene våre, er en relativ snarere enn en absolutt ting. Som en funksjonshemmet person i staten ISRAEL, er sammenligningen jeg gjør mellom hva staten ISRAEL uten problemer kan gi til vårt publikum og gjøre det lettere for dem – og kjeden av myndighetssvikt som gjør at den funksjonshemmede befolkningen mottar mye mindre enn det minimum som er nødvendig for å leve med verdighet her i Israel – og ikke noe annet sted. Sammenligningen mellom funksjonshemmedes situasjon i staten ISRAEL og funksjonshemmedes situasjon i fattige land (og til og med de som er i en mye verre situasjon enn Armenia) danner ikke grunnlaget for de funksjonshemmedes påstander overfor staten ISRAEL . Jeg er ikke i tvil om at det i land i den tredje verden kan være situasjoner der hvis du eller jeg blir skadet,

 

David Cohen

assaf benyamini

Når det gjelder behandlingen av armenerne, skrev jeg ganske enkelt til deg hvorfor de behandler ISRAELISENE på en respektfull måte til tross for krigen.

Du har selvfølgelig lov til å stille alle spørsmål du vil… fritt.

Jeg forstår fortsatt ikke hva sammenhengen er mellom innbyggerne i et tredje verdens land og situasjonen til funksjonshemmede i Israel.

Ikke bare sammenlignet jeg ikke funksjonshemmede i Israel med funksjonshemmede i Armenia, men jeg sammenlignet situasjonen til friske mennesker med situasjonen til funksjonshemmede i ISRAEL – det er bedre å være funksjonshemmet i ISRAEL enn en vanlig borger i Armenia.

Jeg lurer fortsatt på:

Hvorfor bringe funksjonshemmedes kamp inn i internasjonale relasjoner?

Er ikke dette ærekrenkelsen av ISRAEL på den merkeligste og mest unødvendige måten mulig?

Å henvende seg til et lidende folk og vinke foran øynene deres med krav som er en drøm for dem? Hva er nytten med det? Og hva har de med funksjonshemmede å gjøre?

Og igjen: spør hva du vil og gjør hva du vil, jeg bare lurer på logikken og har det en slik innvirkning på omdømmet til staten ISRAEL?

 

somsaf benyaminJeg

forfatter

 

David Cohen

Jeg vil presisere (igjen) at det ikke er noe forsøk på å baktale staten ISRAEL, og det beste beviset på det er: Jeg skriver fortsatt her på Facebook, og jeg er hjemme og ikke i internering i kjellerne til General Security Tjeneste, hvor jeg ville blitt sendt hvis jeg virkelig hadde gjort noe slikt… Og jeg stiller ingen krav foran dem: Jeg tok rett og slett kontakt med de menneskene fra Armenia gjennom freelancer-nettsteder – og jeg betalte dem også full betaling for oppgavene som frilansere fra et hvilket som helst annet land også ville fått full betaling for. I korrespondansen med dem prøvde jeg veldig hardt å snakke i øyehøyde – og det inkluderte kun ting som var teknisk og direkte relatert til oppgaven som de også var koblet til de samme nettsidene for – og ingenting annet. Som du vet er disse sidene åpne for registrering for folk fra land over hele verden. Jeg tror (og dette er selvfølgelig min personlige mening – og ikke noe mer enn det) at vi i ISRAEL er skyldige i en forferdelig moralsk urettferdighet begått under den tilsynelatende uskyldige tittelen “sikkerhetseksport” – innenfor rammen av hvilke våpen produsert i Staten Israel selges av grådighetsgrunner kun til regimer eller tvilsomme organisasjoner som begår massemordshandlinger – men selvfølgelig vil gjennomsnittlig ISRAEL alltid være mye mer komfortabel med å si ting som “det er ikke direkte relatert til meg” eller “jeg gjør det” ikke bestemme over det” eller “Det er ikke opp til meg” og andre utsagn som kan få oss til å føle oss bedre med oss ​​selv – tross alt, hvem ville egentlig være villig til å innrømme at et våpen som selges av landet deres brukes til å begå slike forferdelige forbrytelser? Og du spør hvorfor bringe kampen til funksjonshemmede i ISRAEL inn i feltet for internasjonale relasjoner? Vel, jeg gjør det ut av valg. Jeg ble med i de funksjonshemmedes kamp i ISRAEL i 2007 – altså for 15 år siden. Gjennom årene har jeg og mange andre funksjonshemmede forsøkt å bekjempe den forferdelige urettferdigheten som mange funksjonshemmede allerede har funnet sin død på gaten på alle mulige måter, og ikke bare i demonstrasjoner: utallige appeller og møter med medlemmer av Knesset (Det ISRAELISKE parlamentet), appellerer til pressen eller til alle mulige sektorer i staten ISRAEL. Etter å ha blitt misbrukt og løyet for så mange ganger, har jeg personlig (og jeg Jeg skriver bare her hvordan ting ser ut fra mitt ståsted – og selvfølgelig kan ting se annerledes ut for andre) Jeg mistet fullstendig tilliten til de forskjellige statlige myndigheter. Som en siste utvei av desperasjon, henvender jeg meg til mange internasjonale organisasjoner (og siden jeg ofte henvender meg til språk jeg ikke kan i det hele tatt, og jeg bruker oversettelsene jeg fikk til dette formålet fra oversettelsesfirmaer, så i mange tilfeller sende forespørsler til organisasjoner eller enkeltpersoner uten i det hele tatt å vite hva deres identitet er). Appellene til partene utenfor staten ISRAEL har to mål: et forsøk på å få til et eller annet samarbeid mellom funksjonshemmedes organisasjoner i staten ISRAEL og funksjonshemmede fra andre steder, samt et forsøk på å invitere til press utenfra på beslutningstakerne i staten ISRAEL slik at de begynner å ta seg av våre vanskeligheter litt mer seriøst. Vil du se dette som ærekrenkelse av staten ISRAEL? Så vet du hva: i denne saken aksepterer jeg skylden på meg selv – som jeg forklarte satt jeg ikke igjen med noe annet valg eller mulighet. Per i dag er det en lang liste med spørsmål der ingen løsning tilbys i det hele tatt – så du kan fortsette å argumentere mot meg at jeg ærekrenker staten ISRAEL – og samtidig forsikrer jeg deg om at den foraktelige holdningen til mange, mange myndigheter i staten ISRAEL garanterer i så mange tilfeller faktisk at jeg vil bli tvunget til å fortsette i dette på grunn av mangel på valg. Vil staten ISRAEL virkelig begynne å ta vare på alvor, og ikke bare si det og fortsette å lyve? I så fall vil jeg veldig gjerne stoppe kampen og ikke sende ett brev til. Men i mellomtiden ser vi ingen retningsendring i denne saken – og fortsettelsen av den langsiktige politikken med omsorgssvikt og forakt betyr at det ikke er sjanse for noe annet. Så vil du også kalle dette ærekrenkelse av staten ISRAEL? Så du har all rett til å tenke på den måten om de som gjør det utav valg – det vil jeg ikke argumentere med. Med vennlig hilsen, assaf benyamini. Så vil du også kalle dette ærekrenkelse av staten ISRAEL? Så du har all rett til å tenke på den måten om de som gjør det utav valg – det vil jeg ikke argumentere med. Med vennlig hilsen, assaf benyamini. Så vil du også kalle dette ærekrenkelse av staten ISRAEL? Så du har all rett til å tenke på den måten om de som gjør det utav valg – det vil jeg ikke argumentere med. Med vennlig hilsen, assaf benyamini.

 

David Cohen

somsaf BenjaminJeg

Selv om du baktaler Israel stygt, vil de ikke sette deg i fengsel. demokrati…

Og jeg dømmer deg ikke for din smerte og jeg dømmer deg ikke for din lidelse.

Gjør det du tror vil fremme deg.

Jeg forsikrer deg om at intet internasjonalt press vil få staten ISRAEL til å gi mer penger til de funksjonshemmede offentligheten, det er en intern sak av staten og staten gir rimelige beløp til funksjonshemmede sammenlignet med andre vestlige land, derfor er det latterlig å tro at noen vil gripe inn og sikkert organisasjoner eller folk fra tredje verdens land.

Jeg er enig i at det egentlig ikke er nok og at det er mulig og nødvendig å gi mer (og det er noen å ta fra) – men som nevnt: ikke noe eksternt press vil hjelpe – og ja, det er en form for ærekrenkelse av Staten av ISRAEL.

Staten ISRAEL er på et sted hvor alle dens fiender leter etter måter å kategorisere den på, og heldigvis for oss ville de fleste av fiendene våre være glade for å bo her og akseptere forholdene som våre funksjonshemmede får her.

God helse til deg

 

David Cohen

Du har rett. Som jeg forklarte, har vi som funksjonshemmede ikke noe annet alternativ igjen.

 

Lior Pasternak

Fra min erfaring med armenere i både Amerika og Japan har de respekt for jøder på en «realistisk, tung og mistenkelig måte», og dette stammer fra kristendommen som praktiseres i Sentral-Asia sammenlignet med vestlig kristendom.

Jeg la merke til at de knapt sier «Jesus Kristus» i motsetning til amerikanerne, og generelt er de lukkede og fjerne, jeg innså at dette er deres kultur, ikke å snakke og få kontakt med mennesker som ikke er deres egne. På denne måten er det høflig hvis de sa et vennlig ord.

somsaf benyaminJeg .

forfatter

Lior Pasternak

takk for svaret. Høres interessant ut uansett.

 

Bruria Ginton-Lavendel

Lior Pasternak

Wow, min erfaring i Nord-Amerika er litt annerledes – jeg opplever og ser nærhet og brorskap, inkludert ekteskap mellom jøder og armenere. Mange jøder sier forresten også «Jesus Kristus» eller «Suite Jesus», uten noen religiøs hensikt eller anklage, akkurat som mange sier «Mektig Gud», «Verdens Herre» osv. Med og uten religiøs intensjon. , men av en vane som ikke har til hensikt å skade, men å uttrykke sjokk/forundring, eller vittige vitser.

Det er ikke vanskelig å forstå at asererne i Iran, i likhet med de andre ikke-persiske folkene i Iran, kan hjelpe seg selv og Midtøsten til å vende tilbake til dagene før den sjiamuslimske revolusjonen. Hvis det er mulig, ville det være greit å finne en diplomatisk måte å forbli i broderlige forbindelser med armenere også, ikke bare fordi Charles Ezenborian (Ezenbor) utførte den mest rørende “Haidisher Maman”, men fordi de også led et alvorlig holocaust “pga. “til slaveriets religion (i Tyrkia).

7) Nedenfor er innlegget jeg publiserte på det sosiale nettverket Facebook om oppførselen til Shufersal-nettverket overfor meg (jeg vil merke at telefonnumrene der det ikke var noe svar fra nettverket er: 972-1-800-56-56 -56 og: 972-3-9481515).

 

I dag, fredag ​​2. september 2022, mottok jeg en levering hjem til meg fra Shufersal-Shipping, som også inkluderte fredagens Yedioth Ahronoth navis. Som du vet koster en lørdags-Yedioth Ahronoth-avis ca 20 kroner, og inkluderer, bortsett fra hoveddelen, tillegg.

Av ukjente årsaker bestemte imidlertid Shufersal-kjeden seg for å levere kun hoveddelen av avisen uten tilleggene.

Jeg mener at når en kunde bestiller et produkt og betaler for det, skal han motta det samme produktet i sin helhet – og ikke bare en del av det. Det er en prinsippsak.

Dessuten: Når jeg prøver å etablere en telefonkontakt med Shufersal-nettverket for å avklare saken, er det ingen som svarer på telefonen og samtalene blir umiddelbart koblet fra etter hverandre.

Jeg mener at dette ikke er en riktig oppførsel.

Hilsen

assaf benyamin,

115 Costa Rica Street,

Inngang A-leilighet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757.

Mobil-972-58-6784040. Faks-972-77-2700076.

8)Jeg vil merke meg at jeg er hebraisktalende, og min kunnskap om andre språk er svært begrenset. Bortsett fra et middels til lavt nivå av engelsk og et veldig lavt nivå i fransk, har jeg ingen videre kunnskap på dette domenet.

Jeg brukte hjelp fra et profesjonelt oversetterfirma til å skrive dette brevet.

9) Nedenfor er flere lenker, der du kan finne mer informasjon om meg og om de funksjonshemmedes kamp i Israel som jeg deltar i:

 

 https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

https://twitter.com/AssafBenyamini

https://www.webtalk.co/assaf.benyamini

https://anchor.fm/assaf-benyamini

https://open.spotify.com/show/4KKwFBQBwwapfWMb1tvdEw

https://vk.com/id384940173

www.tiktok.com/@assafbenyamini

 https://disability5.com/

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

 https://www.4shared.com/folder/oOyYCabv/_online.html

https://sites.google.com/view/raayonotonline/%D7%91%D7%99%D7%AA

 

https://sites.google.com/view/shlilibareshet/%D7%91%D7%99%D7%AA

 

              - Fant du en feil? Fortell meg om det -

Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE