Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> ideer til kamp. - מידע לאנשים עם מוגבלויות

ideer til kamp.

Til:

Emne: Søg efter ideer.

Kære fruer/herrer.

I 2007 deltog jeg i kampen for de handicappede i Israel. Fra 10. juli 2018 gør jeg dette som en del af “nitgaber”-bevægelsen – gennemsigtige handicappede.

Men selv i dag (jeg skriver disse ord den 3. september 2022) er kampen stadig fastlåst – mange skridt, der er taget, som blandt andet omfattede demonstrationer, appeller til pressen og mange medlemmer af knesset(ISRAELI) parlamentet), og flere har ikke hjulpet, og situationen for den handicappede befolkning i staten Israel er stadig meget vanskelig, og mange af os er tvunget til at træffe det umulige valg mellem at købe basale fødevarer og købe medicin eller væsentligt medicinsk udstyr).

Derfor vil vi bede om yderligere ideer for at fortsætte med at fremme kampen.

Alle ideer er velkomne.

Med venlig hilsen

assaf benyamini.

post Scriptum. 1) Mit ID-nummer: 029547403.

2)mine e-mailadresser: [email protected]:[email protected]:[email protected]:[email protected]:[email protected]:[email protected]:[email protected]:[email protected]: [email protected]

3)Nedenfor er nogle forklarende ord om den sociale bevægelse, jeg tilsluttede mig den 10. juli 2018, som de udkom i pressen:

Tatyana Kaduchkin, en almindelig statsborger i staten Israel, besluttede at etablere ‘nitgaber’-bevægelsen for at hjælpe dem, som hun kalder deres ‘gennemsigtige handicappede’. Indtil videre har omkring 500 mennesker fra hele staten ISRAEL sluttet sig til hendes bevægelse. I et interview med Kanal 7’s udsendte fortæller hun om projektet og de handicappede, der ikke får ordentlig og tilstrækkelig hjælp fra de relevante instanser, blot fordi de er gennemsigtige.

Ifølge hende kan den handicappede befolkning opdeles i to grupper: handicappede med kørestol og handicappede uden kørestol. Den anden gruppe definerer hun som “gennemsigtige handicappede”, fordi de ifølge hende ikke får de samme ydelser som handicappede med kørestol, selvom de er defineret som 75-100 procents handicap.

Disse mennesker, forklarer hun, kan ikke leve af sig selv, og de har brug for hjælp fra de ekstra ydelser, som handicappede med kørestole har ret til. Eksempelvis får de gennemsigtige handicappede en lav invaliditetsydelse fra Folkesikringen, de får ikke visse tillæg såsom særlige ydelser, ledsagertillæg, mobilitetstillæg og de får desuden en lavere tillæg fra Boligministeriet.

Ifølge forskningen udført af Kaduchkin er disse gennemsigtige handicappede sultne efter brød på trods af forsøget på at hævde, at der i Israel i 2016 ikke er nogen mennesker, der sulter efter brød. Den forskning, hun har lavet, fastslår også, at selvmordsraten blandt dem er høj. I den bevægelse, hun stiftede, arbejder hun for at sætte gennemsigtigt handicappede på ventelisterne til almene boliger. Det skyldes, ifølge hende, at de normalt ikke kommer på disse lister, selvom de formodes at være berettigede. Hun holder en del møder med medlemmer af Knesset og deltager endda i møder og drøftelser i relevante udvalg i Knesset, men ifølge hende lytter de, der er i stand til at hjælpe, ikke, og dem, der lytter, er i oppositionen og kan derfor ikke Hjælp.

Nu opfordrer hun flere og flere “gennemsigtige” handicappede til at slutte sig til hende, til at kontakte hende, så hun kan hjælpe dem. Efter hendes vurdering, hvis situationen fortsætter som i dag, vil der ikke være nogen flugt fra en demonstration af handicappede, som vil kræve deres rettigheder og de grundlæggende betingelser for deres levebrød.

4) Nedenfor er kontaktoplysningerne for bevægelseslederen, fru Tatyana Kaduchkin:

Hendes telefonnumre:

972-52-3708001. og: 972-3-5346644.

Hendes telefonsvartid er søndag til torsdag (inklusive) fra 11:00 til 20:00 – fra elleve om morgenen til otte om aftenen i henhold til ISRAEL-tid, undtagen jødiske helligdage og de forskellige israelske helligdage.

5) Nedenfor er begyndelsen af ​​et brev, som jeg sendte til forskellige steder:

Til:

Emne: systemopbygning.

Kære fruer/herrer.

Jeg er interesseret i at bestille følgende service fra programmører: opsætning af et system med TTS-TEKST TIL TALE

På armensk, hviderussisk, turkmensk, kirgisisk, jiddisch og baskiske sprog – sprog, der ikke er i de TTS-systemer, som jeg bruger i dag (play.ht, voicemaker.in og aivoov.com) – men de er på min blog handicap5.com

Er sådan en udvikling virkelig mulig? Og i så fald, hvor lang tid tager det, og hvad er de nødvendige økonomiske omkostninger?

Jeg skal gøre opmærksom på, at jeg hverken er computermenneske eller programmør – så jeg har ingen mulighed for at tjekke tingene.

Med venlig hilsen

assaf benyamini.

6) Nedenfor er min korrespondance med Facebook-gruppen “Kommer til professorerne”:

Til: “באים אל הפרופסורים.Historik וארכיאולוגיה

Jeg er en israelsk statsborger, som er aktiv i kampen for de handicappede befolkninger, inden for rammerne af hvilken jeg også appellerer til internationale organer uden for staten ISRAEL. Jeg henvendte mig blandt andet også til folk fra Armenien.

Som du ved, var der for omkring to et halvt år siden en krig mellem Armenien og Aserbajdsjan om indflydelsesområder i Nagorno-Karabakh-regionen, og ifølge hvad jeg hørte i nyhederne, var Israel ikke neutral i denne konflikt og identificerede sig med den aseriske side.

Derfor forventede jeg, at når jeg henvendte mig til folk fra Armenien, som en israelsk borger (og jeg præsenterede mig selv som sådan), ville holdningen til mig være meget dårlig.

Til min store overraskelse modtog jeg fra alle de mennesker fra Armenien, som jeg var i kontakt med via internettet, og uden undtagelse en meget respektfuld holdning, og folk, der forsøgte at hjælpe meget mere end folk fra noget andet land.

Det er selvfølgelig en glædelig overraskelse for mig – men som en, der ikke ved noget om armensk eller aserisk kultur, går jeg ud fra, at der er alle mulige ting her, som jeg ikke engang kender til.

Så hvor er mine fejl? hvad jeg ikke forstår?

Jeg vil understrege, at jeg ikke stiller dette spørgsmål som en trods af nogen art – jeg er blot interesseret i at vide, hvad forklaringerne er på det, jeg har beskrevet.

Med venlig hilsen

Asaf Benjamin.

David Cohen

Jeg spekulerer på, hvad sammenhængen er mellem de handicappede i ISRAEL og bagvaskelsen af ​​staten ISRAEL?

Armenierne begik en massakre med musvåger.

Armenierne har altid været på vagt over for ISRAELs ære og forsøger at konkurrere med den for at nå den status, som jøderne formåede at give Holocaust, deraf deres respekt for os og også deres misundelse.

ISRAEL tog ikke en aktiv plads i krigen, det underskrev aftaler om at sælge våben til azererne, som er vores venner, i modsætning til armenierne.

I ethvert tredjeverdensland ville de være meget glade for at modtage de ydelser, som vores handicappede modtager her i ISRAEL og levevilkårene, derfor er det efter min mening en joke og en hån for Resh at henvende sig til borgere, der tjener højst 400 dollars. en måned og modtage hjælp fra dem i kampen, når handicaptilskuddet, som de modtager i Israel, er mange gange mere, og også en drøm for en person med denne status mellem disse lande.

 

David Cohen

Jeg påstod ikke, at der er nogen sammenhæng mellem de handicappede menneskers kamp i ISRAEL og armeniernes holdning til nationen

Jeg har lige stillet et spørgsmål som en, der ikke ved noget om armensk kultur. Jeg undskylder over for dig for at stille spørgsmålet – jeg vidste virkelig ikke, at det ifølge din metode er forbudt at stille spørgsmål om emnet. Her er heller ikke noget forsøg på at bagtale staten ISRAEL – dette er din opfindelse. Jeg vil også præcisere, at jeg ikke direkte kontaktede borgerne i Armenien vedrørende anmodningen om eventuelle økonomiske donationer – anmodningerne var om helt andre emner, hovedsageligt gennem freelancer-hjemmesider som f.eks.fivever.com. Jeg er enig med dig i, at situationen for de handicappede i ISRAEL er umådeligt bedre end de handicappedes situation i et land som Armenien. Og det er muligt at gå meget længere: primitive samfund, hvor de, der ikke arbejder med hårdt fysisk arbejde eller kæmper i krige, ikke har nogen chance for at overleve – og selvfølgelig er der i disse samfund ikke noget at tale om om rettigheder for handicappede, ældre eller enhver form for medicinsk behandling, der simpelthen ikke eksisterer – eller kun er tilgængelig for et lag af befolkningen Et meget begrænset syn på kongen og hans umiddelbare omgivelser – er du interesseret i, at dette er for os i staten ISRAEL? model til sammenligning? Og hvad er konklusionen? at social nød altid, ligesom mange andre ting i vores liv, er en relativ snarere end en absolut ting. Som handicappet i staten ISRAEL er den sammenligning, jeg laver mellem, hvad staten ISRAEL uden problemer kan give til vores offentlighed og gøre det lettere for dem – og kæden af ​​regeringsfejl, der får den handicappede befolkning til at modtage meget mindre end det nødvendige minimum for at leve med værdighed her i Israel – og ikke andre steder. Sammenligningen mellem situationen for handicappede i staten ISRAEL og situationen for handicappede i fattige lande (og endda dem i en meget værre situation end Armenien) danner ikke grundlag for de handicappede krav over for staten ISRAEL . Jeg er ikke i tvivl om, at der i tredjeverdenslande meget vel kan være situationer, hvor du eller jeg kommer til skade,

 

David Cohen

assaf benyamini

Med hensyn til behandlingen af ​​armenierne skrev jeg blot til dig, hvorfor de behandler ISRAELISERNE på en respektfuld måde på trods af krigen.

Du har selvfølgelig lov til at stille ethvert spørgsmål, du vil… frit.

Jeg forstår stadig ikke, hvad forbindelsen er mellem borgerne i et tredjeverdensland og de handicappede i Israel.

Ikke alene sammenlignede jeg ikke handicappede i Israel med handicappede i Armenien, men jeg sammenlignede også raske menneskers situation med handicappede i ISRAEL – det er bedre at være handicappet i ISRAEL end en almindelig borger i Armenien.

Jeg undrer mig stadig:

Hvorfor bringe de handicappedes kamp ind i internationale relationer?

Er denne bagvaskelse af ISRAEL ikke på den mærkeligste og mest unødvendige måde muligt?

At henvende sig til et lidende folk og vinke for øjnene af dem med krav, der er en drøm for dem? Hvad er brugen af ​​det? Og hvad har de med de handicappede at gøre?

Og igen: spørg hvad du vil og gør hvad du vil, jeg undrer mig bare over logikken og har det en sådan indflydelse på staten ISRAELs omdømme?

 

somsaf benyaminjeg

forfatter

 

David Cohen

Jeg vil præcisere (igen), at der ikke er noget forsøg på at bagtale staten ISRAEL, og det bedste bevis på det er: Jeg skriver stadig her på Facebook, og jeg er hjemme og ikke tilbageholdt i kældrene i General Security Service, hvor jeg ville være blevet sendt, hvis jeg virkelig havde gjort sådan noget… Og jeg stiller ingen krav over for dem: Jeg kontaktede simpelthen de mennesker fra Armenien gennem freelancer hjemmesider – og jeg betalte dem også fuld betaling for de opgaver, som freelancere fra et hvilket som helst andet land også ville modtage fuld betaling for. I min korrespondance med dem forsøgte jeg meget hårdt at tale i øjenhøjde – og det omfattede kun ting, der var teknisk og direkte relateret til opgaven, som de også var forbundet til de samme hjemmesider til – og intet andet. Som du ved, er disse sider åbne for registrering for folk fra lande over hele verden. Jeg mener (og det er selvfølgelig min personlige mening – og intet mere end det), at vi i ISRAEL er skyldige i en frygtelig moralsk uretfærdighed begået under den tilsyneladende uskyldige titel “sikkerhedseksport” – inden for rammerne af hvilken våben produceret i Staten Israel sælges på grund af grådighed kun til regimer eller tvivlsomme organisationer, der begår massemordshandlinger – men selvfølgelig vil den gennemsnitlige ISRAELER altid være meget mere tryg ved at sige ting som “det er ikke direkte relateret til mig” eller “det gør jeg” t bestemme over det” eller “Det er ikke op til mig” og andre udsagn, der kan få os til at have det bedre med os selv – trods alt, hvem ville egentlig være villig til at indrømme, at et våben, der sælges af deres land, bliver brugt til at begå så forfærdelige forbrydelser? Og du spørger, hvorfor bringe de handicappede offentlighedens kamp i ISRAEL ind på området for internationale relationer? Nå, jeg gør det ude af valg. Jeg meldte mig ind i de handicappede menneskers kamp i ISRAEL i 2007 – altså for 15 år siden. I årenes løb har jeg og mange andre handicappede forsøgt at bekæmpe de frygtelige uretfærdigheder, som mange handicappede allerede har fundet deres død på gaden på alle mulige måder, og ikke kun i demonstrationer: utallige appeller og møder med medlemmer af Knesset (det israelske parlament), appellerer til pressen eller til enhver mulig sektor i staten ISRAEL. Efter at være blevet misbrugt og løjet for så mange gange, har jeg personligt (og jeg Jeg skriver kun her hvordan tingene ser ud fra mit synspunkt – og selvfølgelig kan tingene se anderledes ud for andre) Jeg mistede fuldstændig tilliden til de forskellige statslige myndigheder. Som en sidste udvej af desperation henvender jeg mig til mange internationale organisationer (og da jeg ofte henvender mig til sprog, jeg slet ikke kender, og jeg bruger de oversættelser, jeg har fået til dette formål fra oversættelsesfirmaer, så i mange tilfælde sende anmodninger til organisationer eller enkeltpersoner uden overhovedet at vide, hvad deres identitet er). Appellerne til parterne uden for staten ISRAEL har to mål: et forsøg på at skabe samarbejde af den ene eller anden art mellem handicaporganisationerne i staten ISRAEL og handicaporganisationer fra andre steder, samt et forsøg på at invitere til pres udefra på beslutningstagerne i staten ISRAEL, så de begynder at tage sig af vores strabadser lidt mere seriøst. Vil du se dette som bagvaskelse af staten ISRAEL? Så ved du hvad: i denne sag påtager jeg mig selv skylden – som jeg forklarede, stod jeg ikke tilbage med noget andet valg eller mulighed. Fra i dag er der en lang række af spørgsmål, hvor der overhovedet ikke tilbydes nogen løsning – så du kan blive ved med at argumentere imod mig, at jeg ærekrænker staten ISRAEL – og samtidig forsikrer jeg dig om, at den foragtelige holdning fra mange, mange myndigheder i staten ISRAEL garanterer i så mange tilfælde faktisk, at jeg vil blive tvunget til at fortsætte med dette på grund af manglende valg. Vil staten ISRAEL virkelig begynde at tage sig alvorligt, og ikke bare sige det og fortsætte med at lyve? I så fald ville jeg være meget glad for at stoppe kampen og ikke sende endnu et brev. Men i mellemtiden ser vi ingen retningsændring i denne sag – og fortsættelsen af ​​den langsigtede politik med omsorgssvigt og foragt betyder, at der ikke er mulighed for andet. Så vil du også kalde dette bagvaskelse af staten ISRAEL? Så du har al mulig ret til at tænke sådan om dem, der gør det ude af valg – det vil jeg ikke argumentere imod. Med venlig hilsen assaf benyamini. Så vil du også kalde dette bagvaskelse af staten ISRAEL? Så du har al mulig ret til at tænke sådan om dem, der gør det ude af valg – det vil jeg ikke argumentere imod. Med venlig hilsen assaf benyamini. Så vil du også kalde dette bagvaskelse af staten ISRAEL? Så du har al mulig ret til at tænke sådan om dem, der gør det ude af valg – det vil jeg ikke argumentere imod. Med venlig hilsen assaf benyamini.

 

David Cohen

somsaf Benjaminjeg

Selv hvis du bagtaler Israel dårligt, vil de ikke sætte dig i fængsel. demokrati…

Og jeg dømmer dig ikke for din smerte, og jeg dømmer dig ikke for din lidelse.

Gør hvad du tror vil fremme dig.

Jeg forsikrer dig om, at intet internationalt pres vil få staten ISRAEL til at give flere penge til de handicappede offentligheden, det er et internt anliggende i staten og staten giver rimelige beløb til de handicappede sammenlignet med andre vestlige lande, derfor er det latterligt at tro, at nogen vil gribe ind og helt sikkert organisationer eller folk fra tredjeverdenslande.

Jeg er enig i, at det virkelig ikke er nok, og at det er muligt og nødvendigt at give mere (og der er nogen at tage fra) – men som nævnt: intet ydre pres hjælper – og ja, det er en form for ærekrænkelse af Staten af ISRAEL.

Staten ISRAEL er et sted, hvor alle dens fjender leder efter måder at kategorisere den på, og heldigvis for os ville de fleste af vores fjender være glade for at bo her og acceptere de betingelser, som vores handicappede modtager her.

Godt helbred til dig

 

David Cohen

Du har ret. Som jeg forklarede, har vi som handicappede ingen anden mulighed tilbage.

 

Lior Pasternak

Ud fra min erfaring med armeniere i både Amerika og Japan, har de respekt for jøder på en “realistisk, tung og mistænkelig måde”, og det udspringer af den kristendom, der praktiseres i Centralasien sammenlignet med vestlig kristendom.

Jeg lagde mærke til, at de næsten ikke siger “Jesus Kristus” i modsætning til amerikanerne, og generelt er de lukkede og fjerne, jeg indså, at dette er deres kultur, ikke at tale og forbinde med mennesker, der ikke er deres egne. På denne måde, hvis de sagde et venligt ord, er det høfligt.

somsaf benyaminjeg .

forfatter

Lior Pasternak

tak for svaret. Det lyder i hvert fald interessant.

 

Bruria Ginton-Lavendel

Lior Pasternak

Wow, min oplevelse i Nordamerika er lidt anderledes – jeg oplever og ser nærhed og broderskab, inklusive ægteskaber mellem jøder og armeniere. Mange jøder siger i øvrigt også “Jesus Kristus” eller “Suite Jesus”, uden nogen religiøs hensigt eller anklage, ligesom mange siger “Mægtige Gud”, “Verdens Herre” osv. Med og uden religiøs intention , men ud fra en vane, der ikke har til hensigt at skade, men at udtrykke chok/forundring, eller vittige vittigheder.

Det er ikke svært at forstå, at Irans azere, ligesom de andre ikke-persiske folk i Iran, kan hjælpe sig selv og Mellemøsten med at vende tilbage til dagene før den shiitiske revolution. Hvis det er muligt, ville det være godt at finde en diplomatisk måde at forblive i broderlige forbindelser med armeniere, ikke kun fordi Charles Ezenborian (Ezenbor) udførte den mest rørende “Haidisher Maman”, men fordi de også led et alvorligt holocaust “pga. “til slaveriets religion (i Tyrkiet).

7) Nedenfor er det indlæg, jeg har offentliggjort på det sociale netværk Facebook om opførsel af Shufersal netværk over for mig (jeg vil bemærke, at de telefonnumre, hvor der ikke var noget svar fra netværket, er: 972-1-800-56-56 -56 og: 972-3-9481515).

 

I dag, fredag ​​den 2. september 2022, modtog jeg en levering til mit hjem fra Shufersal-Forsendelse, som også omfattede fredagens Yedioth Ahronoth navis. Som bekendt koster en lørdags-Yedioth Ahronoth-avis omkring 20 NIS og inkluderer, bortset fra hoveddelen, tillæg.

Men af ​​ukendte årsager besluttede Shufersal-kæden kun at levere hovedparten af ​​avisen uden tillæg.

Jeg mener, at når en kunde bestiller et produkt og betaler for det, så skal han modtage det samme produkt i sin helhed – og ikke kun en del af det. Det er en principsag.

Hvad mere er: Når jeg forsøger at etablere en telefonkontakt med Shufersal netværk for at afklare sagen, er der ingen, der tager telefonen, og opkaldene afbrydes straks efter hinanden.

Jeg mener, at det ikke er en ordentlig adfærd.

Med venlig hilsen

assaf benyamin,

115 Costa Rica Street,

Indgang A-lejlighed 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

8)Jeg vil bemærke, at jeg taler hebraisk, og mit kendskab til andre sprog er meget begrænset. Bortset fra et medium til et lavt niveau af engelsk og et meget lavt niveau af fransk, har jeg ingen yderligere viden på dette område.

Jeg gjorde brug af hjælp fra et professionelt oversættelsesfirma til at skrive dette brev.

9) Nedenfor er flere links, hvorigennem du kan finde mere information om mig og om de handicappedes kamp i Israel, som jeg deltager i:

 

 https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

https://twitter.com/AssafBenyamini

https://www.webtalk.co/assaf.benyamini

https://anchor.fm/assaf-benyamini

https://open.spotify.com/show/4KKwFBQBwwapfWMb1tvdEw

https://vk.com/id384940173

www.tiktok.com/@assafbenyamini

 https://disability5.com/

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

 https://www.4shared.com/folder/oOyYCabv/_online.html

https://sites.google.com/view/raayonotonline/%D7%91%D7%99%D7%AA

 

https://sites.google.com/view/shlilibareshet/%D7%91%D7%99%D7%AA

 

 

Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE