Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Închiriere apartamente pentru persoane cu dizabilități în Israel - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Închiriere apartamente pentru persoane cu dizabilități în Israel

Închirierea de apartamente pentru persoane cu dizabilități în statul Israel: provocări și oportunități

Ce înseamnă să fii dezactivat? Aceasta este o întrebare care ridică multe semne de întrebare și nu este întotdeauna posibil să dai un răspuns simplu. O persoană cu dizabilități poate fi o persoană cu o dizabilitate fizică, emoțională sau spirituală și, în toate cazurile, viața sa trebuie integrată în societatea mai largă. Unul dintre drepturile fundamentale ale fiecărei persoane este dreptul la o locuință plăcută, adaptată nevoilor sale. Acesta este un drept fundamental la care nicio persoană cu dizabilități nu poate renunța. Acesta este motivul pentru care ne confruntăm cu provocări unice atunci când vine vorba de închirierea de apartamente în statul Israel.

Închirierea apartamentelor este o problemă dificilă în statul Israel, chiar și atunci când o persoană nu este cu dizabilități. Prețurile ridicate, limitările geografice și concurența intensă între așezări și orașe determină zeci de mii de oameni să caute soluții adaptate diferitelor tendințe ale pieței și să caute reședințe potrivite.

Recent, autoritățile locale încearcă să găsească soluții locative pentru persoanele cu dizabilități, dar realitatea arată că mai este mult de lucru. Persoanele cu dizabilități întâmpină dificultăți deosebite în găsirea unui apartament adaptat nevoilor lor. Autoritățile și întreprinderile ar trebui să dezvolte o politică eficientă și de susținere în favoarea persoanelor cu dizabilități, pentru a le ajuta să găsească o soluție de locuință adecvată.

Una dintre principalele probleme de pe piața imobiliară din Israel este lipsa apartamentelor accesibile persoanelor cu dizabilități și a opțiunilor de locuințe apropiate de locul în care locuiește persoana cu dizabilități. În consecință, alegerea locului de reședință de către persoanele cu dizabilități este aproape întotdeauna nerezonabilă și nu satisface nevoile de viață de bază și poate lăsa persoanele cu dizabilități să se simtă izolate și lipsite de implicare în societatea în care trăiesc. Rudele persoanelor cu dizabilități care încearcă să le ajute să găsească un loc potrivit pentru a locui se confruntă cu multe dificultăți birocratice. În plus,

În ultimii ani, au început să se dezvolte soluții stabile pentru persoanele cu dizabilități în închirierea apartamentelor. De exemplu, autoritățile locale israeliene au început să dezvolte programe care să permită persoanelor cu dizabilități să închirieze apartamente la prețuri subvenționate adecvate capacităților lor financiare. În plus, companiile private colaborează cu autoritățile locale și instituțiile publice pentru a oferi opțiuni de locuințe adecvate persoanelor cu dizabilități și familiilor acestora.

Unul dintre cele mai de succes exemple ale acestei soluții este „Fondul Carmel” din orașul Haifa. Fondul ajută la finanțarea și achiziționarea de apartamente pentru persoanele cu dizabilități și le ajută să găsească locuințe adecvate și accesibile în oraș. Succesul unor astfel de proiecte contribuie la o îmbunătățire semnificativă a calității vieții persoanelor cu dizabilități și le oferă acestora posibilitatea de a se integra în societate așa cum merită toată lumea.

Cu toate acestea, există încă multe provocări atunci când vine vorba de închirierea de apartamente pentru persoane cu dizabilități în statul Israel. Necesitatea constantă de adaptare a apartamentelor la nevoile fizice și emoționale ale chiriașilor, precum și finanțarea necesară pentru astfel de proiecte, reprezintă o provocare foarte costisitoare. În plus, conștientizarea problemei și îmbunătățirea continuă de-a lungul timpului au dus la creșterea cererilor de achiziție de apartamente accesibile, ceea ce poate provoca un sentiment de frustrare și complicații birocratice foarte greu de gestionat.

În concluzie, închirierea de apartamente pentru persoane cu dizabilități în statul Israel este o problemă importantă și sensibilă care necesită atenția autorităților locale, guvernului și companiilor private. Acțiunile întreprinse pentru persoanele cu dizabilități variază de la oraș la oraș și de la un loc la altul și se confruntă cu provocări semnificative pentru a reuși în această sarcină. Eforturile de a găsi soluții pentru închirierea apartamentelor pentru persoanele cu dizabilități în statul Israel necesită perseverență, gândire creativă și parteneriat între guvern și public, pentru a se asigura că persoanele cu dizabilități primesc dreptul de a trăi o viață valoroasă, într-o locuință adaptată nevoile lor.

 

A. Iată o idee pentru sistemul la care mă gândeam:

Creați un site web sau un sistem care va servi ca un fel de „arhivă” pentru detaliile proiectelor neglijate sau abandonate. Adică: toate cazurile în care o persoană sau un grup de oameni a început un anumit proiect și, din acest motiv, nu a fost posibilă finalizarea sau continuarea acestuia.

Oricine este interesat să ajute la configurarea sistemului mă poate contacta pe mine, Assaf Benyamini, prin:

1) Numărul meu de telefon: 972-58-6784040.

2) Site-ul meu:  https://www.disability55.com/

B. Mai jos este mesajul pe care l-am trimis duminică, 20 august 2023, suportului tehnic Facebook:

De ce (din nou) nu pot trimite mesaje folosind software-ul Messenger? De ce am fost blocat din nou?

Precizez (din nou) ca pe contul meu de Facebook nu scriu insulte, discursuri instigatoare la ura, amenintari, defaimare sau discursuri instigatoare la ura sau insulte de orice fel care ar putea justifica cu adevarat o sanctiune de acest fel.

Prin urmare, vă voi cere să mă autorizați să trimit și să primesc mesaje folosind software-ul Messenger.

Asaf Benjamin.

post Scriptum. 1) Numărul meu de telefon: 972-58-6784040.

2) Link către profilul meu de Facebook:  https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

C. Mai jos este postarea pe care am publicat-o în grupul de Facebook “opriți hărțuirea pe Facebook“:

 

Dintr-o dată, Facebook nu îmi permite să trimit mesaje prin intermediul unui software de mesagerie – chiar așa și fără motiv.

Cu excepția mesajului despre blocarea în sine, Facebook nu explică nimic.

A mai intalnit cineva asa ceva?

Atașez aici o captură de ecran a problemei (legenda pentru această captură de ecran este în ebraică).

Asaf Benjamin.

D. Mai jos este un mesaj electronic, trimis în afacerile mele către „Centrul de inițiere juridică clinică” al Universității Ebraice + răspunsul acestora la cerere:

 

Dosar numărul 64226/23 – Benyamini Asaf [referință 66540639]

Yahoo/Inbox

Siyua Mishpati< [email protected] >

are:

[email protected]

copie:

[email protected]

Duminică, 20 august, ora 13:02.

Salut Michal,

Vă transmit o solicitare pe care am primit-o de la domnul Assaf Binyamini, destinatarul acestui e-mail. Documentele anexate se transmit cu autorizarea acestuia.

Assaf ne-a contactat pentru asistență juridică în obținerea ajutorului de bază printr-o cerere/petiție de locuințe publice. Din câte mi-a spus Assaf, se pare că a făcut mai multe reprezentări la Ministerul Locuinței pentru a-și crește eligibilitatea pentru ajutor pentru închiriere și pentru a fi recunoscut ca eligibil pentru locuințe sociale, dar de fiecare dată a primit un răspuns negativ. Potrivit acestuia, principalul motiv este că este singur și fără copii, ceea ce îl discriminează față de alți candidați la Ministerul Locuinței, chiar dacă se află într-o stare medicală și personală care justifică beneficiul unui ajutor.

Din păcate, din cauza unui depozit financiar la creditul solicitantului, solicitantul nu îndeplinește condițiile economice stabilite de lege pentru a beneficia de reprezentare juridică în numele asistenței judiciare din partea Ministerului Justiției. Prin urmare, nu am putut să acceptăm cererea lui Assaf și să o examinăm în profunzime. Cu toate acestea, aș aprecia foarte mult dacă ați putea vedea dacă îi puteți oferi asistență prin Centrul pentru Educație Clinică Legală de la Universitatea Ebraică. Cu multumiri, Adv. Liron Keshet Legal Aid Je District [email protected] Ca parte a serviciului oferit de Ministerul Justiției, vă invităm să accesați site-ul Every Right la: https://go.kolz.org. il /g

Duminică, 20 august, ora 16:40.

Salut Liron și Salut Assaf,

 

Voi verifica dacă cazul este în principiu potrivit pentru clinică, chiar dacă aceasta este o întrebare dificil de abordat.

Am nevoie de ceva timp pentru a studia cazul și a da un răspuns și, în orice caz, dacă subiectul este potrivit pentru tratamentul nostru, clinica nu va putea începe tratarea cazului până la începutul semestrului (sfârșitul lunii octombrie). .

 

Cu sinceritate,

 

Avocatul Michal Goren

Clinica Internațională pentru Drepturile Omului

Clinica de reprezentare a populațiilor din periferie, centrul de formare clinică juridicăFacultatea de Drept, Universitatea Ebraică din Ierusalim, Israel. Telefon: 972-2-5882569. Fax: [email protected]
www.cle.huji.ac.il

 

Vezi postarea originală

E. Mai jos este e-mailul pe care l-am trimis biroului ministrului adjunct al finanțelor din Israel, Michal Waldiger:

Scrisoarea mea către biroul ministrului adjunct al finanțelor Michal Wםldiger.

Yahoo/trimis

Asaf Benjamin< [email protected] >

are:

[email protected]

Sâmbătă, 19 august, ora 20:07.

Către: Biroul ministrului adjunct al finanțelor Michal Waldiger.

 

Subiect: solutii locative permanente.

Stimate Doamne și Domni.

Eu, Assaf Binyamini, în vârstă de 50 de ani, locuiesc într-un apartament închiriat în cartierul Kiryat Menachem din Ierusalim. Traiesc cu o indemnizatie de handicap de la Institutul National de Asigurari. În plus, primesc aproximativ 770 NIS pe lună ca ajutor pentru plata chiriei de la Ministerul Construcțiilor și Locuințelor, prin MGR. În ciuda numeroaselor solicitări, valoarea asistenței pentru închiriere nu a fost actualizată de mulți ani – iar această rută nu poate fi în prezent o soluție adecvată. soluție locativă pentru persoanele cu dizabilități. În plus: când vine vorba de o soluție de locuință pentru o persoană cu dizabilități, uneori există cheltuieli suplimentare din cauza necesității diverselor caracteristici de accesibilitate. Intrebarea mea este urmatoarea:

Cu sinceritate,

Assaf Benyamini,

Strada Costa Rica 115,

intrarea A-apartament 4, Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

Numere de telefon: într-o casă secretă din cauza hărțuirii și a unei plângeri neadresate la poliția israeliană.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mai jos este corespondența mea cu Managerul de Asistență Locuință al Ministerului Construcțiilor și Locuințelor: Ați trimis un e-mail într-o căsuță nebifată – numărul mesajului: 0005204

[email protected]

Miercuri, 16 august, la 9:20 a.m.Bună ziua, ați trimis un e-mail către o căsuță care nu a fost bifată. Puteți deschide contestație pe formularul online al Ministerului Construcțiilor și Locuințelor:

https://forms.gov.il/globaldata/getsequence/[email protected] _ _

Cu stima, Ministerul Construcțiilor și Locuințelor Miercuri, 16 august 2023 la 08:36:54 GMT+3, anchetă publică responsabilă pentru asistența pentru locuințe<

[email protected]> Scris de: assaf Shalom, vă mulțumesc că ați primit cererea dumneavoastră și sunt onorat să vă răspund. Nu am inteles solicitarea dumneavoastra, in data de 05.07.2023 am raspuns la cererea dumneavoastra privind solicitarea dumneavoastra de a obtine un apartament, conform careia puteti lua in considerare sa aplicati pentru un apartament public, prin intermediul firmei Magaarr. Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare. Cu stimă, Centrul de anchetă publică Adena Avera

Administrația de asistență pentru locuințe [https://hoc-hamecher.microsoftcrmportals.com/misrad_habinui_vehashikun/]2) Numărul meu de identificare: 029547403.3) Mai jos este o explicație a serviciului medical pe care îl caut: sunt bărbat de 50 de ani din zona Ierusalimului, care suferă de diverse boli fizice și psihice. În ultimii ani, starea mea s-a deteriorat semnificativ, făcând din ce în ce mai dificilă frecventarea fizică la clinici pentru examinare sau tratament medical, dacă și când este necesar. În plus, deteriorarea medicinei publice îmi face din ce în ce mai dificil să găsesc asistenți medicali, dacă și când am nevoie de ei. De aceea încerc să găsesc o soluție la această situație în care, Din cauza stării de sănătate în declin, îmi este din ce în ce mai greu să merg fizic la clinici pentru examinare sau tratament – dacă și când este necesar. 4) Cadrul terapeutic în care mă aflu:

Asociația „Reut” – Pensiunea „Avivit”,

strada Ha-Avivit 6,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9650816.

Numere de telefon în birourile hostelului: 972-2-6432551. sau: 972-2-6428351.

Asistenta sociala din echipa pensiune care imi face curatenie in apartament: doamna Sara Stora-972-55-6693370. 5) Pe 10 iulie 2018 m-am alăturat mișcării „Nitgaber” – persoane cu dizabilități transparente. În mișcare încercăm să acționăm în favoarea persoanelor cu dizabilități transparenți, adică a persoanelor ca mine care suferă de probleme grave de sănătate care nu se văd din exterior și care, prin urmare, sunt și discriminate în comparație cu alte persoane cu handicap. . Directorul mișcării, care este și fondatorul acesteia, este doamna Tatiana Kaduchkin, iar numerele ei de telefon sunt: ​​972-52-3708001. Sau: 972-3-5346644.Site-ul nostru web:

https://www.nitgaber.com/

F. Mai jos veți găsi publicațiile pe care le-am distribuit pe rețeaua de socializare Facebook:

1) Knesset a promulgat recent „Legea de bază privind studiul Torei”.

Când scriu aici, vorbesc despre Tora de pe Facebook – tot un fel de Tora.

Așa că mă gândesc să mă recalific și să trimit o cerere pentru a fi recunoscut ca savant al Torei.

Sper că vei primi un salariu bun în acest job.

laugh out loud…

ARE

2)Tali Ohaion este cu  Léa Koenig Stolper.

15 august B-1:19 p.m.

 

Filmul – iubirile lui Leah Koenig – dragostea ei totală pentru răposatul ei soț Zvi Stolper pentru un jubileu de ani până la moartea sa și încă 25 de ani până în prezent, precum și dragostea ei totală pentru teatru.

Filmul descrie întâlnirea și acceptarea Léei, între lumea ei reală și lumea fictivă, pe care a trăit-o pe scenă.

Israel Prize Bride, prima doamnă a teatrului israelian!!!

Începând din septembrie, filmul va fi difuzat pe History Channel {Yes and Hot}.

Premiera 23.09.2023, ora 21:50, sâmbătă Transmisii suplimentare:

24.09.2023 03:04 duminică

27.09.2023 18:45 miercuri

30.09.2023 12:25 sâmbătă

Un articol publicat înainte de proiecția filmului la Epic Art Film Festival 2013 la Muzeul Tel Aviv

https://www.habama.co.il/Pages/Description.aspx?Subj=1…

Remorcă

https://www.youtube.com/watch?v=clwkVg4_qE0…

3)Choushi Burger sprijină persoanele cu dizabilități

2 în august B-5:50 p.m.

 

Ți-e frică să mergi în locuri publice din cauza problemei de parcare?

Dacă nu am un loc de parcare potrivit pentru liftul meu, nu pot să cobor din mașină. Nu pot să sară, este singura opțiune pe care o am.”

Creșterea considerabilă a numărului de certificate de handicap îi lasă pe cei cu adevărat handicapați acasă

Autocolantele de parcare pentru persoane cu handicap sunt menite să-i ajute pe cei care se deplasează cu dificultăți, dar atunci când sunt înmânate fără despăgubiri, cei care au cu adevărat nevoie de ele rămân fără soluție. Persoanele cu dizabilități vorbesc despre tensiunea care îi însoțește de fiecare dată când ies din casă în ceea ce privește problema parcării și își doresc o modificare a legislației și aplicarea acesteia.

mai întâi sursa| Yishai Almakaïs

Articolul din primul comentariu >>

Link către articol –https://www.makorrishon.co.il/news/yoman/648797/

4)Asaf Benjamin

15 august B-14:28 p.m.

 

Partajat cu publicul

Un bărbat merge singur pe drum, căutând oameni pe care să îi poată întreba dacă ar trebui să vireze la stânga sau la dreapta pentru a ajunge în satul în care încearcă să ajungă.

În zona în care se plimbă omul, mai sunt două sate: un sat al adevăratorilor – oameni care spun mereu adevărul, și un alt sat al mincinoșilor – oameni care mint mereu.

Bărbatul întâlnește întâmplător o persoană pe care dorește să o întrebe dacă ar trebui să vireze la dreapta sau la stânga pe drum. Nu se știe dacă persoana pe care o întâlnește omul în drum aparține satului adevărului sau satului mincinoșilor.

Așadar, ce poate să-i întrebe omul din fața noastră persoanei pe care o întâlnește la întâmplare, pentru a ști dacă ar trebui să vireze la stânga sau la dreapta pe drum?

Ei bine, el ar trebui să-l întrebe pe om ce crede că vor răspunde oamenii din celălalt sat (nu din satul în care locuiește) la întrebare – răspunsul pe care îl primiți va fi întotdeauna răspunsul greșit…

 

5)Asaf Benjamin

14 august B – ora 23:31.

 

Partajat cu publicul

 

O persoană are o durere severă de dinți și merge la dentist.

Medicul dentist al clinicii îl asigură: nu-ți face griji, te voi ajuta să-ți uiți durerea de dinți.

Pacientul stă pe scaunul de tratament din clinică:

Medicul dentist începe să radă capul pacientului.

Pacientul îi strigă medicului: „Ce faci? Am venit la stomatologie, nu la coafor. »

Medicul îi răspunde pacientului: “Vă rog să aveți răbdare. Suntem în mijlocul tratamentului. Nu vă faceți griji, la sfârșitul tratamentului veți putea uita de durerea de dinți – așa cum am promis.”

Medicul termină de bărbierit capul pacientului și începe să picure ulei clocotit peste capul pacientului.

Pacientul strigă: „Mă doare capul!!! Ce faci, vrei să mă omori? “.

Medicul conchide: Nu. Nu încerc să te omor, vreau doar să te ajut să uiți de durerea de dinți. Am promis – și m-am ținut. Acum poți pleca acasă. »

 

6)

Asaf Benjamin

14 august B-18:12

 

Partajat cu publicul

 

Noi, Partidul Noului Israel pentru Clima, vrem să rezolvăm odată pentru totdeauna problema temperaturilor, a vremii și a precipitațiilor din Israel.

Noi promitem:

1. Nu vor mai fi zile lungi de Shrev. Nu vor primi licență de la noi și apariția lor nu va fi posibilă.

2. Vom garanta o cantitate de precipitații care va acoperi toate nevoile economiei israeliene.

3. De asemenea, nu vom confirma apariția inundațiilor în țară.

4. Operatorii de inundații au fost interziși.

5. În plus, mulți autori au fost scoși în afara legii.

6. Cei care încalcă articolele 4 și 5 vor fi trimiși la unități de corecție special amenajate, unde temperatura va fi de 45 de grade tot timpul anului – ați fost avertizat!!

Așa că vă vom ruga să vă urcați pe acoperișurile clădirilor și caselor și să votați în cer să ne alegeți!!

7)14 august B-17:59

 

Partajat cu publicul

Guvernului ales, Knesset și tuturor instituțiilor guvernamentale din regatul nostru.

Noi, cetățenii israelieni, dorim să protestăm puternic împotriva valului de căldură sever. Suntem dispuși să acceptăm 25 de grade, poate chiar 30 de grade și, în unele circumstanțe, chiar să facem compromisuri la 32 de grade – dar 40 de grade pentru o săptămână întreagă? Nu crezi că ai exagerat??

Prin urmare, vă vom ruga să luați măsurile necesare pentru a regla temperaturile necesare!! Unde sunt serviciile noastre excelente de securitate? De ce nu pot suporta temperaturi ceva mai normale?

Siguranța climatică este una dintre cerințele postului!!

Ai eșuat misiunea – du-te acasă!!

laugh out loud…

8)Asaf Benjamin

14 august B-5:15 p.m.

 

Partajat cu publicul

 

Multe clinici din domeniul tratamentului psihologic primesc licență pentru a efectua „tratamente Mahadrin”:

Psihologii de sex masculin vor trata doar bărbați, iar psihologii de sex feminin vor trata doar clienții de sex feminin.

În plus, în zilele și orele rezervate pentru tratamentul femeilor, bărbații nu vor avea voie să intre în clinici, iar în zilele și orele rezervate pentru tratamentul bărbaților, femeile nu vor avea voie să intre în clinici. separare egală.

Organizațiile de femei își exprimă o mare satisfacție: “Ce frumos. Avem aici un subiect superb pentru proceduri judiciare și campanie publică”.

“Vom avea aici un buzz mediatic nebun – zile întregi în care canalele de radio și televiziune ale statului Israel vor vorbi doar despre tema noastră. Ce ne distrăm!!”.

laugh out loud…

 

9)Asaf Benjamin

14 august B-11:52

 

Partajat cu publicul

 

În ultimele zile, căldura a fost intensă și insuportabilă în statul Israel: chiar ieri, la Ierusalim au fost peste 40 de grade Celsius.

Dar atunci când oamenii folosesc diferite mijloace pentru a se proteja de căldură, cum ar fi aparatele de aer condiționat, ei agravează problema – și atunci când problema se agravează, va necesita aparate de aer condiționat și mai bune sau mai puternice, ceea ce, la rândul său, o va înrăutăți și mai mult. situatie. agravează daunele aduse mediului – și astfel se creează un cerc distructiv vicios care poate provoca dispariția oamenilor de pe pământ.

Nu am aparat de aer conditionat in casa, doar ventilator.

Și pe scurt: mă voi sacrifica pentru binele mediului.

De asemenea, sunt foarte mult acasă și nu ies aproape niciodată – și astfel reduc într-o oarecare măsură poluarea aerului cauzată de activitatea motorului vehiculului.

Am auzit, de exemplu, că unele companii aeriene din întreaga lume au ajuns la concluzia că clienții supraponderali vor încărca mai mult în avion și vor duce la creșterea consumului de combustibil. Așa s-a dezvoltat o practică ciudată în diverse părți ale lumii, conform căreia pasagerii dintr-un avion trebuie să se cântărească înainte de a se îmbarca în zbor – și cu cât pasagerul este mai greu, cu atât prețul biletului este mai mare prețul avionului și invers. : pasagerii subțiri vor plăti scump. Mai puțin.

Așa că trebuie să ții o dietă înainte de a lua avionul…

laugh out loud…

 

10)Asaf Benjamin

9 august B-4:44 p.m.

 

Partajat cu publicul

 

Un pacient dintr-o secție de psihiatrie se trezește dimineața și le spune personalului de îngrijire: „Am visat că i-am ucis pe toți psihiatrii din lume”.

Personalii sunt uluiti: “La ce ai visat??? Cine ti-a dat dreptul sa visezi asa ceva?? Insolenta!!!”

Pacientul adauga si spune: “Dar vad ca toti medicii sunt inca in viata. Te-ai gandit sa faci ceva?”

Echipa de asistență medicală răspunde: „Veți vedea în curând ce facem în acest sens. »

O alarmă se declanșează în cameră, membrii personalului fixează cu forță pacientul de pat și își spun unul altuia: „Acum o să-i dăm o doză bună, nu se va mai trezi niciodată”. A visat că a ucis? psihiatri? Vom vedea la ce visează acum – în lumea reală. »

 

11)Yoram Adri

18 august B-5:51 p.m.

 

Shlomo Filber aruncă o bombă și dezvăluie un personaj dramatic!!

„De mai bine de un deceniu, Israelul vinde „forțe aeriene de înlocuire” – rachete sol-sol cu ​​precizie la distanțe de zeci și sute de kilometri, către multe țări care nu sunt suficient de bogate sau care nu sunt suficient de amenințate. în spatele inamicului.

Și doar cizmarul merge desculț, Israelul însuși cu greu folosește această alternativă și în schimb lansează avioane de luptă. Aparent, nimeni nu a vrut să se prelucreze puternicului lobby al Forțelor Aeriene.

Acum, piloții îi obligă pe factorii de decizie să ia în considerare o alternativă la cel puțin unele dintre misiunile în care au fost trimiși anterior. »

În urma replicilor ofensatoare ale stângii delirante, nu a durat mult până să ajungă.

Filber a continuat și a răspuns la aceste întrebări nebunești:

„Văd că toți Ralbim și Kaplan Kaplan au fost trimiși să răspundă la tweet conform paginii de mesaj – „Acum ești și tu un expert în materie?”

Așadar, cu o clipă înainte să vă dezlănțuiți toată saliva pe tastatură, lucrurile s-au scris pe cale amiabilă în consiliul de administrație al IAS care produce și vinde astfel de rachete în întreaga lume.

Da, cunosc bine subiectul.

Începeți să vă aruncați slime. »

Și la asta spun: bravo domnului Filber care vorbește doar despre fapte, spre deosebire de otrăvitorii delirante de stânga care lansează lozinci fără sens.

Dă-i un like uriaș!!!

Faceți clic pe Următorul:   https://www.facebook.com/yoram.adri?mibextid=ZbWKwL

12)

activ

Peer of RotemMă simt pozitiv.

4 zile

 

Pe 19 septembrie, Asociația de Psihiatrie găzduiește o masă Rosh Hashanah pentru 60 de candidați uimitoare de sănătate mintală și încă nu am găsit o companie care să doneze tuturor.

Vino ajuta-ma sa le aduc putina fericire in toata complexitatea vietii.

În ultimii doi ani, asociația NPS a organizat 17 evenimente sociale, iar eu și voluntarii am bucurat mii de oameni cu bugetul de stat zero.

Aș aprecia cu adevărat ajutorul dumneavoastră în donarea sau identificarea proprietarilor de afaceri

 

13)Yariv Fisher

13 august B-12:51

 

Marele eșec al complexului Nof Yam IAS este consemnat în numele lui Padlon!

Nenumărate butoaie de nitroglicerină și explozibili sunt îngropate sub zona abandonată a fabricii industriale Nof Yam, iar consecințele grave ale pericolului sunt evidente la sol – un incendiu care s-a răspândit peste zeci de dunamuri și a ajuns până la 300 de metri de resedintele locuitorilor din Nof Yam.

Ce mai trebuie să se întâmple pentru ca Padalon să se trezească?!

În loc să alerge la birourile guvernamentale și să facă treaba cu adevărat importantă, Padlon preferă să strige în presă și să se retragă de la orice responsabilitate practică reală, care va ține oamenii din Herzliya în siguranță.

Alăturați-vă și susține-mă în cursa pentru primarul orașului Herzliya,

Pentru că este timpul să te trezești.

Avem o singură Herzliya!

 

14)Asaf Benjamin

20 august la 12:41 ·

Partajat cu publicul

Facebook a decis să nu-mi permită să trimit sau să primesc mesaje prin intermediul software-ului Messenger – chiar așa și fără motiv.

Prin urmare, până la noi ordine, nu pot trimite mesaje private ci doar în mod deschis.

Nu este clar cât va dura acest aviz.

Cu excepția mesajului despre blocarea în sine, Facebook nu explică nimic.

Asaf Benjamin.

În această dimineață (duminică, 27 august 2023), mesageria funcționează din nou corect.

Facebook desigur nu anunță nimic – trebuie să „ghiciți” cât va dura problema.

Cred că aceasta nu este o conduită adecvată – este potrivit ca Facebook să explice rațiunea blocării, iar dacă utilizatorul de internet merită să fie „pedepsit” și blocat, atunci este potrivit ca Facebook să explice de ce și cum va dura blocarea. o perioadă lungă de timp.

Și, bineînțeles, nu se va întâmpla nimic dacă Facebook se abate de la politica sa și, de asemenea, începe să răspundă la solicitările clienților săi.

 

15)https://www.internationaldays.org/january

Website „Zilele Internaționale” – un site web care colectează informații despre zilele internaționale celebrate pe tot parcursul anului: „Ziua Internațională a Limbii Materne”, Ziua Internațională a Femeii”, „Ziua Internațională a Cafelei” etc.

 

16) Se decide crearea unei „curte internaționale de mediu” în care să fie urmăriți penal persoane, companii sau organizații precum și șefi de stat care au prejudiciat calitatea mediului în trecut: fabrici care au deversat efluenți toxici în râuri, mări. sau pâraie, o persoană care a tăiat un copac fără un motiv întemeiat, oameni care au vânat, traiul ilegal, incapacitatea de a face față cu promptitudine cazurilor de scurgeri de petrol sau întreținere defectuoasă a instalațiilor în care sunt depozitate petrol sau arme nucleare etc.

Instanța a folosit sistemele de supraveghere Google pentru a localiza potențialii criminali din întreaga lume și a-i aduce în fața justiției.

Câți israelieni ar fi judecați în fața unei astfel de instanțe?

În toate cazurile, inculpații găsiți vinovați de lege vor fi trimiși într-o rețea de închisori ecologice care va fi creată special în acest scop.

Cum va arăta sau va funcționa o închisoare ecologică? Are cineva vreo idee?

17) După cum știți, după Giorgia Meloni a fost aleasă prim-ministru al Italiei în urmă cu aproape un an, ea a adoptat o lege conform căreia documentele oficiale din birourile guvernamentale din Italia trebuie folosite doar în limba italiană (se pare că până de curând se foloseau din ce în ce mai mult engleza și nu italiană).

Am auzit că conform acestei legi adoptate în Italia, oricine o încalcă va fi amendat cu 100.000 de euro.

Vor adopta ei o lege similară în Israel cu privire la ebraică?

Și dacă da, care vor fi articolele de lege și care va fi cuantumul amenzii care va fi aplicată celor care folosesc o limbă străină în actele ministeriale? Și ce vor face noii imigranți care încă nu știu ebraică sau alte grupuri ale populației, cum ar fi muncitorii străini, dintre care mulți nu știu nici ebraica? Sau vor decide, ca în multe alte cazuri din Israel, să se comporte într-o manieră rapace și neconsiderată și să provoace astfel numeroase incidente violente cu populații care pur și simplu nu pot folosi ebraica?

Nu aș fi surprins dacă statul Israel ar alege un astfel de comportament – ​​după cum știm, lăcomia și lipsa de considerație caracterizează conduita ministerelor guvernamentale în multe domenii…

18) Sunt introduse noi reglementări care interzic demonstrațiile în fața caselor aleșilor (membrii Knesset, miniștri și prim-ministru).

Astfel, s-a decis ca în timpul unei plimbări în reședința unui ales:

1. Nu tipa.

2. vorbitul este interzis.

3. Fără fluierat.

4. Este interzisă utilizarea amplificatoarelor de sunet – difuzoare, sirene etc.

5. Fără semne fluturale.

6. Este interzis să mormăi cuvinte de protest.

7. Poliția israeliană va monitoriza îndeaproape mișcările buzelor trecătorilor din aceste locații. Cei care prezintă mișcări anormale ale buzelor vor fi îndepărtați imediat din incintă.

Ah, și cum am uitat: de fapt nu este permis să respiri în timp ce trecem.

Respirația provoacă mișcarea aerului – ceea ce interferează foarte mult cu munca sacră a aleșilor și cu capacitatea lor de a formula un set corect de considerații pentru binele Patriei!!

laugh out loud…

 

19)Directorul băncii de sânge din Israel înnebunește și decide noi criterii pentru efectuarea analizelor de sânge în Israel:

Teste separate pentru cei cu sânge roșu și pentru cei cu sânge albastru.

Populația în ansamblu va fi definită ca fiind persoane cu sânge roșu și va avea dreptul la un test de sânge de bază doar și fără teste mai aprofundate menite să testeze nivelul unei anumite substanțe în sânge, un test pentru a depista o anumită boală , etc.

Ca parte a noilor reglementări, s-a decis următoarele:

1. Persoanele cu sânge roșu, în sensul legii, vor avea posibilitatea de a continua să fie examinate în structurile medicale actuale – clinici de asigurări de sănătate și spitale publice.

2. Vor fi înființate centre medicale pentru persoanele cu sânge albastru, iar nici mijloacele de transport în comun, autobuzele și taxiurile nu vor avea voie să ajungă în aceste locuri. Proprietarii de vehicule de transport public care aleg să se deplaseze în aceste locații în ciuda interdicției vor fi trimiși pentru tot restul vieții într-o rețea de închisori care va fi creată special în acest scop și va fi definită ca fiind incapabilă de a fi testată, adică să spună: nu le vor mai putea lua sânge.

3. La intrarea în amenajările destinate persoanelor cu sânge albastru vor fi efectuate controale stricte care vor permite intrarea doar persoanelor cu permis corespunzător. Screening-ul oricui dorește să intre în aceste facilități va dura o oră, 32 de minute, 21 de secunde și 541 de milisecunde. Gardienii acestor unități medicale care depășesc această perioadă de control vor fi trimise și la unitățile penitenciare menționate la articolul 2.

4. Un certificat de sânge albastru va fi eliberat numai politicienilor de rang înalt (prim-ministru, miniștri și membri Knesset) sau directorilor superiori al căror salariu este de 200.000 NIS sau mai mult pe lună.

5. O listă ordonată a oamenilor cu sânge albastru va fi publicată în presă din când în când.

6. Manifestațiile în fața caselor de sânge albastru vor fi complet interzise, ​​iar oricine manifestă în fața lor va fi supus pedepsei cu moartea.

Ei bine, sunt un simplu cetățean care nu ocupă nicio funcție de conducere și câștig bine mai puțin de 200.000 NIS pe lună. Mai exact: există o indemnizație de invaliditate de la Institutul Național de Asigurări în valoare de 3.591 NIS pe lună.

Prin urmare, probabil că nu voi putea fi testat în timpul examinărilor medicale care vor fi accesibile doar persoanelor cu sânge albastru.

Voi încerca să țin cont de acest lucru și să nu provoc valori anormale în sângele meu…

Hahaha…

 

20)cele mai recente cunoștințe Yedioth Ahronoth

8 septembrie 2022

 

E timpul să recunoști: ai eșuat.

Manar Hajaj și fiica ei Hadera, în vârstă de 14 ani, au fost împușcate și ucise sub blocul lor, în timp ce își descărcau mașina după cumpărături la supermarket. Miriam, sora geamănă a lui Hadera, a văzut-o pe mama și pe sora ei împușcate de la o mână și au fugit în timp ce asasinul a împușcat-o în picior.

O altă fată care și-a pierdut întreaga familie într-o clipă și va trebui să poarte imaginea surorii și a mamei sale sângerând până la moarte sub ochi pentru tot restul vieții. Miriam nu a putut să-și însoțească mama și sora geamănă la înmormântare de ieri. Ea nu a avut ocazia să-și ia rămas-bun de la ei, să-i laude, să-și plângă mormintele.

Poliția și Ministerul Securității Interne spun că se fac eforturi pentru eradicarea criminalității în societatea arabă. Dar, după săptămânile sângeroase de aici – criminali trimiși să elimine o mamă și cele două fiice ale ei, un jurnalist ucis din cauza muncii sale, o mamă împușcată de la ochi, în timp ce-și ține fetița – Este clar că cetățenii sunt neglijenți.

S-a întâmplat în timpul serviciului dumneavoastră. Priviți cu ochii la urmele familiilor distruse care rămân tăcute în fața pierderii, uitați-vă la toți cei care trăiesc cu frică și frică și recunoașteți că nu ați reușit să ne păstrați străzile în siguranță.

Foto: Tal Shahar Hadar Gil-ad Pentru cronica integrală https://bit.ly/3B3aLJg

 

21)activ

Asaf Benjamin   Profesional WordPress-WooCommerce, Elementor, Crocoblock și multe altele

13 ore

 

are: “Profesional WordPress-WooCommerce, Elementor, Crocoblock și multe altele“.

Subiect: Meta descriere pe site-ul WordPress.

Draga doamna / domnule..

Dețin sitedisability55.com construit pe wordpress.org

Este un site multilingv în 67 de limbi: uzbecă, ucraineană, urdu, azeră, italiană, indoneziană, islandeză, albaneză, amharică, engleză, estonă, armeană, bulgară, bosniacă, birmană, belarusă, bengaleză, bască, georgiană, germană, daneză . , olandeză, maghiară, hindi, vietnameză, tadjică, turcă, turkmenă, telugu, tamilă, greacă, idiș, japoneză, letonă, lituaniană, mongolă, malaeză, malteză, macedoneană, norvegiană, nepaleză, swahili, sinhaleză, chineză, slovenă, slovacă , spaniolă, sârbă, ebraică, arabă, pașto, poloneză, portugheză, filipineză, finlandeză, persană, cehă, franceză, coreeană, kazahă, catalană, kârgâză, croată, română, rusă, suedeză și thailandeză.

Site-ul meu are instalat un plugin Yoast – și după cum știți, folosind acest plugin puteți scrie o meta descriere pentru fiecare postare de blog.

Caut o modalitate de a face descrierea temei adaptată automat la limba în care este scrisă postarea, de exemplu:

1. meta descrierea va fi:

בלוג שעוסק בנושאים הקשורים לנכות, ציבור הנכים ומאבק הנכים בישראל

Când mesajul este în ebraică

2. descrierea temei va fi:

A blog that deals with issues related to disability, the disabled community and the struggle of the disabled in Israel

Când mesajul este în engleză

3. descrierea temei va fi:

ආබාධිත ප්‍රජාව, ආබාධිත ප්‍රජාව සහ්වවවවව෍ිිත ආබාධිතයන්ගේ අරගලය සම්බන්ධ ගැටළු සබුබුබුයම්බන්ධ නබ්ලොග් අඩවියකි

Când mesajul este în sinhaleză

(Nu știu sinhala – am folosit Google Translate pentru a scrie descrierea)

etc’.

Cum se ajustează automat limba de descriere a temei la limba de publicare?

Voi mentiona ca folosesc supplementspolylang si: loco translation pentru a defini site-ul multilingv pe care scriu.

Cu sinceritate,

Assaf Benyamin,

Strada Costa Rica 115,

A-flat 4 intrări,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

Numere de telefon: într-o casă secretă din cauza hărțuirii și a unei plângeri neadresate la poliția israeliană.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1. Numărul meu de identificare: 029547403.

2. Link către site-ul meu:   https://www.disability55.com

3. Adresele mele de e-mail: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: benyamini@vk .com sau: [email protected]

 

22) Mai jos este mesajul pe care l-am scris pe pagina de Facebook a Shufersalul rețelei

Astăzi, joi, 7 septembrie 2023:

Inca astept transportul – si cand va sun la 972-1-800-56-56-56 pentru a afla ce se intampla cu transportul, nimeni nu raspunde la telefon!! si tot in WhatsApp nu raspunzi Pe site scrii ca livrarea va ajunge la ora 23:19 – adica dupa ora 23!!! 4 ore întârziere – cu livrare obișnuită în oraș – doar nepoliticos!!! Care este problema ta cu respectarea celor convenite cu tine?? doar m-am saturat!!! Asaf Benjamin.

Asaf Benjamin

Salut Shufersal: Inca astept livrarea!! Ca reamintire – trebuia să sosiți deja la 19:00 – deja cu mai mult de 3 ore întârziere!!! Am alte lucruri de făcut în viață decât să te aștept!!! La ora 21:33 am primit un telefon de la reprezentantul dumneavoastra – un telefon de la numarul 972-3-9481077 – si in timpul discutiei cu ea mi s-a spus ca veti sosi in urmatoarea ora!! Deci de ce nu vii?? Pentru ce??? doar m-am saturat!!!

Assaf Benyamini.

post Scriptum. Pentru a vă aminti, numărul meu de telefon este: 972-58-6784040. Și numărul de comandă este: 07974044.

G. Mai jos este mesajul pe care l-am trimis joi, 24 august 2023, suportului tehnic Facebook:

Pe contul meu de Facebook, nu pot trimite mesaje cu software-ul de mesagerie.

Aș dori să precizez că pe contul meu de Facebook nu scriu insulte, discursuri instigatoare la ură, amenințări, calomnii sau discursuri instigatoare la ură sau insulte de orice fel care ar putea justifica cu adevărat o sancțiune de acest fel.

Așa că vă rog din nou să îmi permiteți să trimit mesaje folosind software-ul Messenger.

As vrea sa stiu si de ce nu raspundeti la mesajele mele

Cu sinceritate,

Asaf Benjamin.

post Scriptum. 1) Link către contul meu de Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

2) Numărul meu de telefon: 972-58-6784040.

H. Mai jos este corespondența mea pe WhatsApp cu un angajat al „Facebook Israel”:

 

23.8.2023, 18:42 – Mesajele și apelurile sunt criptate end-to-end. pentru oricine din afara acestui chat, nici măcar pe WhatsApp, nu este posibil să le citească și să le asculte. Click pentru mai multe detalii.

23.8.2023, 18:41 – Assaf Benyamini: Ajutor

23.8.2023, 18:42 – Assaf Benyamini: ‏IMG-20230823-WA0000.jpg (fișier atașat)

Salutări doamnei Rinat Friedman:

Subiect: o defecțiune a serviciului de mesagerie.

Draga doamna.

Acum câteva zile am primit un mesaj pe contul meu de Facebook în care mă informa că nu pot trimite mesaje cu software-ul de mesagerie.

Aș dori să precizez că pe contul meu de Facebook nu scriu insulte, discursuri instigatoare la ură, amenințări, defăimări sau discursuri instigatoare la ură sau insulte de orice fel care ar putea justifica cu adevărat o sancțiune de acest fel.

Ce să fac? Cum se poate rezolva așa ceva?

Cu sinceritate,

Assaf Benyamini.

 

post Scriptum. 1) Numărul meu de telefon: 972-58-6784040.

 

2) Link către profilul meu de Facebook:

https://www.facebook.com/people/%D7%90%D7%A1%D7%A3-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0% D7%99/pfbid0zpW6rYgrdRQfTEuLYDBah3KoarUAmda3GuoNjJmnRte36wxpVYeqLN7VTvoHm71yl/

 

3) Contul meu de Facebook este legat la adresa de e-mail: [email protected]

4) Adresele mele de e-mail suplimentare: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected]

5) Atașez aici o captură de ecran a problemei (am marcat un cerc roșu în jurul mesajului de eroare).

23.8.2023, 18:42 -+972 50-887-9300: Bună ziua, nu sunt angajat Facebook. Vă recomand să contactați centrul de ajutor online

23.8.2023, 18:43 -+972 50-887-9300: https://he-il.facebook.com/help

23.8.2023, 18:51 – assaf benyamini: După cum știți, la centrul de ajutor nimeni nu răspunde sau îi ajută pe candidați. Dacă ar fi fost posibil să obțin un răspuns în centrul de ajutor al Facebook, nu te-aș fi contactat în primul rând. Te prefaci ca nu lucrezi la Facebook? Ei bine, numele tău apare pe lista de angajați. Cu siguranță lucrezi într-o companie. Așa că întreb din nou cum să obțin un răspuns – și de ce nimeni de pe Facebook nu îmi răspunde. Acesta nu este un comportament bun.

23.8.2023, 19:06 -+972 50-887-9300: Nu lucrez și site-ul despre care vorbești nu este un site Facebook

24.8.2023, 11:37 – Assaf Benyamini: Cum este posibil acest lucru? Numele tău și numărul WhatsApp pe care îl scriu în prezent pentru a apărea în lista de angajați Facebook Israel.

Pur și simplu nu înțeleg de ce blochezi așa oameni degeaba și fără niciun motiv sau justificare, nu specifici sau explici motivul blocării și nici nu le dai oamenilor posibilitatea să te contacteze și să „obțină un răspuns”. .

Facebook are resurse mai mult decât suficiente pentru a oferi un serviciu puțin mai rezonabil.

Atitudinea ta disprețuitoare nu are absolut nicio importanță.

I. Iată corespondența mea cu asociația „Acces Israel”:

 

Către: Asociația Israelă pentru Accesibilitate.

 

Cuptorul cu microunde din casa mea este stricat. Caut o firma de la care sa pot achizitiona un dispozitiv nou, precum si sa primesc ajutor in scoaterea vechiului aparat de unde se afla in apartamentul meu pentru a pune noul aparat la locul lui – actiuni pe care nu le pot efectua din cauza handicapul meu fizic. Cunoașteți vreo companie de la ei. Este posibil să beneficiezi de un astfel de serviciu? Vreau să subliniez că știu că nu vindeți aparate cu microunde.

Salutari,

Assaf Benyamini,

Strada Costa Rica 115,

intrarea A-apartament 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

Numere de telefon: într-o casă secretă din cauza hărțuirii și a unei plângeri neadresate la poliția israeliană.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Post Scriptum. 1) Dimensiunile vechiului aparat aflat in prezent in casa mea: lungime-31 cm. latime-46 cm. Inaltime – 27 cm.2) Numărul meu de identificare: 029547403.

3) Adresele mele de e-mail: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau : [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected]

V-aș fi recunoscător dacă ați putea transmite solicitarea mea altor angajați ai Asociației de Accesibilitate din Israel, care ar putea ști cum să mă ajute.

Problema este că, din cauza dizabilității mele fizice, nu pot ridica un nou aparat cu microunde pe care îl voi cumpăra de pe podea pe blat – ceva ce nu pot face din cauza dizabilității mele fizice.

Înțeleg că nu aveți o listă cu dealeri care vând cuptor cu microunde.

Întrebarea este ce să facă: ce face o persoană cu dizabilități într-o astfel de situație.

Locuiesc singur si nu mai este nimeni langa mine care sa ma ajute.

Înțeleg că tu personal nu știi cum să ajuți – poate că alți lucrători ai asociației o fac. Cu stimă, Asaf Binyamini.

Ascunde postarea originală

Miercuri, 30 august 2023 la 13:01:44 GMT+3, Moran Friedman<[email protected]> Scris de:

Am observat asta și te-am ajutat cât am putut.

 

Nu avem o listă cu furnizorii de cuptor cu microunde.

Cu sinceritate

Moran Friedman

Moștenirea accesibilității la servicii

Departamentul de consultanță în accesibilitate

Asociația de accesibilitate din Israel (AR)

Promovarea accesibilității la autonomie și integrarea persoanelor cu dizabilități

Mobil: 972-50-7788416

O completare în bine pentru Asociația Israel pentru Accesibilitate

______________________________

De: Assaf Binyamini <[email protected]>

Trimis: miercuri, 30 august 2023, 13:00:26

Către: Moran Friedman <[email protected]>

Subiect: Re: Scrisorile mele către Asociația de accesibilitate din Israel.

În Moran Shalom:

Nu știu dacă ați observat cu adevărat conținutul aplicației mele.

Pe lângă îndepărtarea vechiului produs, am nevoie și de ajutor pentru a obține aparatul electric pe care îl voi cumpăra la locația desemnată din casa mea pentru a începe să-l folosesc – ceva ce nu pot face singur din cauza dizabilității mele fizice.

Sunt convins de acest lucru deoarece Asociația de Accesibilitate din Israel deține informații despre cum poate fi ajutată o persoană cu dizabilități ca mine în situația pe care am descris-o.

Asociația de accesibilitate din Israel lucrează pentru a face diverse servicii accesibile persoanelor cu dizabilități.

Acesta este un serviciu la care nu pot accesa din cauza dizabilității mele fizice.

Așa că m-ar interesa să știu cine poate ajuta într-o astfel de situație.

Cu sinceritate,

Asaf Benjamin.

 

Miercuri, 30 august 2023 la 12:43:18 GMT+3, Moran Friedman<[email protected]> Scris de:

 

Asaf Shalom.

Acesta nu este domeniul de activitate al asociației.

 

Totuși, din câte știu, oricine transportă un produs electric mare este obligat să scoată un produs similar în timpul transportului, trebuie doar să vă coordonați în prealabil.

Cu sinceritate

 

Moran Friedman

Moștenirea accesibilității la servicii

Departamentul de consultanță în accesibilitate

Moartea accesibilității Israel (AR)

 

Promovarea accesibilității la autonomie și integrarea persoanelor cu dizabilități

 

Mobil: 972-50-7788416

 

O completare în bine pentru Asociația Israel pentru Accesibilitate

 

________________________________

De: Assaf Binyamini <[email protected]>

Trimis: miercuri 30 august 2023 12:40:19

Către: Luiza Burgos <[email protected]>

Cc: Darya Boudniatski <[email protected]>

Subiect: Scrisorile mele către Asociația de accesibilitate din Israel.

Poti cere celui care iti aduce cuptorul cu microunde sa il aseze unde vrei tu.

Nu există nimeni în asociație care să-ți dea un răspuns dincolo de asta.

 

Cu sinceritate

Serviciul de accesibilitate al patrimoniului Moran Friedman

Departamentul de consultanță în accesibilitate

Asociația de accesibilitate din Israel (AR)

Promovarea accesibilității la autonomie și integrarea persoanelor cu dizabilități

 

Mobil:972-50-7788416.

faceți un cerc în bine pentru accesibilitatea Asociației Israel

Moran Friedman

Miercuri, 30 august, ora 13:16.

Dar care este problema ta în a trimite cererea mea către alte persoane din asociație?

Am înțeles că nu poți ajuta – poate alți oameni cu tine pot.

 

Salut Moran:

Văd că până și cea mai elementară cerere de a se adresa chestiunea altor persoane din asociație rămâne fără răspuns – chiar așa și fără motiv.

Voi publica corespondența dintre noi.

Nu este posibil să decideți pur și simplu să maltratați persoanele care se adresează asociației dvs.

pentru informația dumneavoastră.

Cu sinceritate,

Assaf Benyamini.

 

Ascunde postarea originală

 

Miercuri, 30 august 2023 la 13:31:24 GMT+3, Moran Friedman<[email protected]> Scris de:

 

Ți-am dat exact răspunsurile pe care le-ai cerut – orice furnizor îți poate oferi serviciul pe care îl solicitați, dar va trebui să-l cereți. Nu am niciun motiv să transmit cererea dumneavoastră altor persoane.

Dacă o încercare de a vă ajuta dincolo de cerințele profesionale este trăită de dvs. ca o insolență, îmi cer scuze și sunteți invitat să postați. Sper sa postezi si asta

Absolut, voi publica mesajul în întregime.

Spre deosebire de ceea ce scrii aici, chiar nu încerci să ajuți.

Îmi scrii răspunsuri agresive și supărate – și nu înțeleg de ce. Nu ma cunosti.

Până la urmă, ce contează dacă îmi adresez apelul altor persoane din asociație? Nu necesită nimic sau efort din partea ta!! De ce continui să insisti să nu faci asta? Pentru ce???

Este această insolență pe care încerc să scot în evidență.

Plângerea mea nu este că nu mă poți ajuta – crede-mă, înțeleg foarte bine.

Plângerea de insolență se datorează refuzului încăpățânat de a înțelege și alte elemente ale asociației care chiar te-ar putea ajuta – o acțiune care îți va lua cel mult câteva minute – și poate mult mai puțin decât atât.

Este păcat că așa alegi să-i tratezi pe cei care te abordează.

Cu sinceritate,

Assaf Benyamini.

 

Cu sinceritate

Dr. Moran Friedman (MD)

Moștenirea serviciilor accesibile

Departamentul de consultanță în accesibilitate

Asociația de accesibilitate din Israel (AR)

 

Promovarea accesibilității la autonomie și integrarea persoanelor cu dizabilități

 

Telefon: 972-50-7788416 (numai SMS, mulțumesc)

 

Miercuri, 30 august 2023 la 1:59:25 GMT+3, Moran Friedman < [email protected] > a scris:

Asaf.

Recitește ce am scris.

Orice loc în care alegeți să cumpărați un cuptor cu microunde cu livrare ar trebui să plasați cuptorul cu microunde acolo unde cereți, nu pe podea. De asemenea, vor trebui să golească vechiul cuptor cu microunde în timpul transportului.

Vă sugerez să solicitați acest lucru în avans, la comanda. Dar nu trebuie să comandați dintr-un loc anume ci din orice loc care oferă produsul care vă interesează la un preț corect.

Chiar dacă se pare că încerci să mă amenințe, nu sunt supărat. Ti-am raspuns la intrebare. Nu există niciun motiv să mă întrebi în continuare pe mine sau pe alții din asociație.

Cu succes.

Cu sinceritate

Dr. Moran Friedman (MD)

Moștenirea serviciilor accesibile

Departamentul de consultanță în accesibilitate

Asociația de accesibilitate din Israel (AR)

 

Promovarea accesibilității la autonomie și integrarea persoanelor cu dizabilități

Miercuri, 30 august, ora 14:11.

Încă nu înțeleg acest refuz confuz de a nu contacta alte persoane din asociație care poate ne-ar putea ajuta.

Spre deosebire de ceea ce scrii tu aici, firmele care comercializeaza aparate cu microunde sunt de fapt obligate astazi sa arunce aparatul vechi din cauza legislatiei in domeniu – totusi pun aparatul cu microunde pe sol si nu ajuta la aducerea lui la locul potrivit. in apartament. De fiecare dată am comandat aparate cu microunde în minte, dar întotdeauna așează aparatul pe podea și refuză categoric să ajute să-l pună pe blat – și chiar dacă li se oferă suplimentar pentru el.

Acesta este tocmai punctul problematic. Din câte știți, nu există nicio legislație sau reglementare în acest domeniu.

Încă nu înțeleg de ce este atât de problematic pentru tine să contactezi alte persoane din asociație. De unde știi că nici ei nu vor avea o soluție? Poate unul dintre ei știe lucruri pe care tu nu le cunoști? Te-ai gândit măcar la o asemenea posibilitate?

J. Mai jos este un mesaj pe care l-am trimis facultăților de studii arabe și islamice din mai multe universități și colegii din statul Israel:

ARE:

După cum știți, în părți foarte mari ale lumii arabe și islamice este obișnuit să se impună o pedeapsă de amputare celor condamnați pentru infracțiuni de proprietate, furt sau furt.

Cunoașteți un site web în vreo limbă care să culeagă poveștile personale ale tuturor acelor inculpați din țări arabe sau musulmane care au suferit amputarea unui membru în urma unei infracțiuni asupra proprietății pentru care au fost condamnați?

Aș dori să subliniez că nu sunt orientalist și nu am nimic de-a face cu domeniul studiului lumii arabe sau islamice.

Este o întrebare la care mă gândeam – și nimic mai mult.

Cu sinceritate,

Asaf Benjamin.

post Scriptum. Site-ul meu:  https://disability55.com/

K. Mai jos este un mesaj pe care îl trimit în diferite locuri:

ARE:

Subiect: Îngrijire pedichiură.

Stimate Doamne/Domni.

Aș dori să fiu interesat de îngrijirea pedichiură la domiciliu. Mi se pare foarte greu să merg la saloanele de pedichiură din cauza dizabilității mele fizice.

În plus, deoarece nu sunt diabetic, nu am dreptul la aceste tratamente în cadrul subvenționat al fondurilor de asigurări de sănătate din Israel.

Poti oferi tratament? Și dacă da, cu ce cost financiar?

Cu sinceritate,

Assaf Benyamini,

Strada Costa Rica 115,

A-flat 4 intrări,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

Numere de telefon: într-o casă secretă din cauza hărțuirii și a unei plângeri neadresate la poliția israeliană.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) Adresele mele de e-mail: [email protected] Sau: [email protected] Sau: [email protected] Sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected]

L. Iată 2 idei de social media la care m-am gândit:

1) O rețea de socializare numită „Candidatura Femeilor” – o rețea care se adresează femeilor care au ocupat anterior funcții politice sau publice de un fel sau altul – sau femeilor care intenționează să candideze la funcții politice sau publice în viitor.

În această rețea, femeile vor putea să se consulte pe diverse probleme legate de cariera lor politică.

 

2) O rețea socială numită „Acasă și Povestea” – o rețea socială în care utilizatorii pot partaja conținut legat de locuința sau locul de reședință sub formă de texte, fotografii, videoclipuri sau în orice alt mod ales de utilizatori.

M. Linkurile mele:

1) icanlocalize.com-Serviciile mele de traducere

2) phantombuster.com-generator conduce

3) Vocea supraviețuiește hrănirilor în Israel

4) proiectul „Adăpost pentru independență”

5) Mișcarea „Centre de justiție socială în Israel”

6) linkvertise.com-primiți plată pentru partajarea link-urilor

7) antflights.com – site internațional de urmărit Alte căsătorii de zbor și împerechere eterică a furnicilor spațiale din lume

8) Listennotes.com-Engine Podcast Search

 

 

 -Ai găsit o greșeală? Povesteste-mi-

Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE