Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Insamlingsplattformar - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Insamlingsplattformar

HAR:

Ämne: sök efter rekryteringsplattformar.

Kära damer/herrar.

I början av juli 2023 satte jag upp sajten scammers-out.com. Syftet med sajten är att fungera som en plattform för Internetanvändare som vill rådfråga varandra i frågor som rör informationssäkerhet eller onlinebedrägerier. Webbplatsen scammers-out.com byggdes på wordpress.org-systemet och forumsystemet på webbplatsen är baserat på plugin-programmet bbpress.org.

Jag söker ett webbhotell från vilket jag kan beställa följande tjänster för webbplatsen:

1) Jag kommer att behöva hjälp med att koppla sidan till ett lämpligt kompensationssystem genom vilket jag kan ta emot betalningar från användare som registrerar sig på sidan.

2) Jag skulle också vara intresserad av värdföretaget som webbplatsen kommer att överföras till så att jag kan tillhandahålla tekniska supporttjänster till användarna av webbplatsen.

3) Jag skulle vara intresserad av att ha ständig kontakt med lagringsföretaget för att noga övervaka både anslutningen till kompensationssystemet på sajten, och angående den tekniska support som kommer att erbjudas till Internetanvändare som registrerar sig på sajten.

4) Ambitionen är att maximalt antal internetanvändare registrerar sig på sajten, jag annonserar den på maximalt plattformar. Av denna anledning, och för att ge Internetanvändare en så bra och bekväm tjänst som möjligt, är det viktigt för mig att lagringsplanen inkluderar så mycket trafikvolym som möjligt, samt så mycket lagringsutrymme som möjligt för sajten sig.

5) Det är viktigt för mig att ha det SSL-certifikat som jag för närvarande har för webbplatsens domän.

6) Jag skulle naturligtvis vara intresserad av att veta vad lagringsföretagets policy är för var och en av punkterna jag har nämnt här.

 

Och det finns en annan svårighet/problem här: på grund av min svåra ekonomiska situation (jag lever på handikappbidrag från Riksförsäkringsverket) kan jag inte betala ett webbhotell för att hosta hemsidan hos dem och koppla upp hemsidan till ett clearingsystem. Dessutom kan jag inte betala programmerare för att fixa defekter på webbplatsen – om det finns några och när det finns några.

Jag ska påpeka att kostnaderna är (runt) några tiotals siklar per månad hos de flesta lagringsföretag, och några hundra siklar som kommer att behöva betalas till programmerare för att åtgärda fel på sajten – om och när det finns några .

Min fråga är: vilken tycker du är den lämpligaste plattformen för att försöka samla in pengar till ett sådant projekt?

Vänliga hälsningar,

assaf benyamini.

Post Scriptum. 1) Mitt telefonnummer: 972-58-6784040.

2) Länk till webbplatsen i fråga:  https://scammers-out.com

3) Webbplats där du kan få mer information om mig:  https://www.disability55.com/

4) Och en annan svårighet som måste beaktas: jag är begränsad i min rörlighet på grund av mitt hälsotillstånd och jag kan inte gå på möten på platser som inte är tillgängliga för personer med funktionshinder och mycket långt från mitt hem (jag bor i kvarteret Kiryat Menachem i sydvästra Jerusalem). Dessutom har jag varken bil eller körkort och jag åker bara kollektivt.

 

A. En idé till en webbplats/projekt jag tänkte på – ett projekt som heter “Medarbetaruppskattning”.

Som vi vet, i många byggföretag som har funnits genom historien (kung David, en biblisk figur som enligt traditionen byggde Jerusalem, den kinesiska muren som existerar till denna dag och som enligt traditionen byggdes av kungar av Mingdynastin på 1400- och 1500-talen, Eiffeltornet i Paris byggt av

ingenjören Gustav Eiffel och mer) namnen på kungar eller medlemmar av adeln eller höga sociala status under vilka dessa projekt byggdes nämns.

 

Men som vi vet var de som byggde dessa byggnader inte dessa kungar eller medlemmar av den övre samhällsklassen – utan de enkla arbetarna som arbetade på fälten och som det aldrig talas om.

Därför är syftet med projektet “Anställdas uppskattning” att försöka samla in personliga berättelser om dessa enkla arbetare från olika byggfabriker genom historien, för att kunna ladda upp dessa berättelser till hemsidan.

Jag tror (som den som kom på idén) att ibland kan de personliga berättelserna om dessa enkla arbetare inte vara mindre intressanta än berättelserna om kungarna eller medlemmar av adeln som vi alla känner till).

 

B. Nedan följer meddelanden som jag delade på Facebooks sociala nätverk:

1) En traumatiserad person anländer med en grupp frivilliga för att delta i en arkeologisk utgrävning. Till sin förvåning träffar han istället psykologen som behandlar honom.

Den skadade vänder sig till en psykolog och frågar honom: ”Vad gör du här? “.

Psykologen svarar: ”Vad gör jag här? Jag kom för att hjälpa till med grävningarna, precis som du.

Den traumatiserade svarar: “Jag trodde att psykologerna grävde i sina patienters själar. Jag skulle aldrig ha trott att de också grävde i jorden.”

Psykologen svarar: “Det är sant – jag gräver i den mänskliga själen. Det är mitt jobb – och det är vad jag har gjort hela mitt liv. Jag hittar mycket intressant i mitt grävande. Men jag tror att även när man gräver. i marken kan du hitta många intressanta saker.”

Den skadade tvekar och vet inte vad han ska svara och börjar plocka näsa av vana.

Psykologen fortsätter och säger: “Du har rätt. Du kan också hitta mycket intressant i den här utgrävningen.”

Hahaha…

 

2) Till: “federation till Israel-autonomi till samhällen“.

Ämne: Insamlingsplattformar.

Kära damer/herrar.

Jag är israelisk medborgare och bor i Jerusalem. Jag föddes i slutet av 1972 och idag, 2023, är jag 50 år.

Jag lider av olika funktionsnedsättningar och hälso-, fysiska och psykiska problem på grund av vilka jag inte har kunnat passa in på arbetsmarknaden på många år. Mitt CV har skickats till flera tiotusentals privata företag (och tyvärr överdriver jag inte de siffrorna) – men jag kan bara inte hitta ett passande jobb.

Jag gör olika försök att kringgå denna svårighet.

I början av juli 2023 skapade jag sitecammers-out.com. Syftet med sajten är att fungera som en forumsajt där Internetanvändare kan rådfråga varandra i frågor som rör informationssäkerhet.

Men nu finns det en annan svårighet: på grund av min akuta ekonomiska nöd har jag inte kapacitet att finansiera de ekonomiska utgifterna som jag behöver för att etablera företaget.

Vilka plattformar enligt din åsikt är mest lämpade för att samla in pengar för ett sådant ändamål?

Vänliga hälsningar,

Asaf Benjamin.

Post Scriptum. 1. Länk till webbplatsen i fråga: https://scammers-out.com

2. Mitt telefonnummer (som också är korrespondensnumret på WhatsApps sociala nätverk): 972-58-6784040.

3. Webbplats genom vilken du kan få mer och mer detaljerad information om mig: https://disability55.com/

 

3) Utvecklar i hemlighet en app som heter “Serika Rabha”.

Med denna applikation skannas städer eller tätorter ständigt för att identifiera problematiskt beteende hos medborgare: hot mot folkvalda tjänstemäns liv under demonstrationer, visning av skyltar på förbjudna platser, etc. Dessutom kan systemet hjälpa till att lösa allvarliga brott som mord, våldtäkt, stöld m.m.

Systemets funktionsmekanism kommer inte att publiceras.

Stor tillfredsställelse från regeringen: “Vi har ett effektivt verktyg för att övervaka motståndare eller potentiella motståndare som hotar ordning, lugn och fred i allmänheten. Vi kommer inte att tolerera onödiga hinder – det stör vårt arbete.”

Nåväl, nästa gång jag går nerför gatan ska jag försöka att inte göra saker som kan, gud förbjude, förolämpa de tjänstemän som har det “extended sweep”-systemet till sitt förfogande. Det finns en lag som förbjuder att förolämpa tjänstemän.

Men vänta – vad förolämpar våra tjänstemän?

Hur ska jag veta hur jag ska undvika att kränka dem?

De publicerar inte regelverk som är tillräckligt tydliga för allmänheten om detta – mycket allvarligt!!!

LOL…

 

4) Det meddelades i nyheterna att det som ett led i protesterna mot lagstiftningen för förändringar av rättsväsendet också kommer att bli ett “skatterevolt”.

Men de förklarade inte: vem ska betala skatt och vem ska inte? Och under vilka förutsättningar?

Snälla förklaringar…

 

5) Som ni vet ökar inflytandet i USA från befolkningsgrupper som aldrig har haft betydande inflytandepositioner som till exempel latinamerikaner.

Men vad dessa befolkningsgrupper har gemensamt är en fientlig attityd mot Israel – vilket innebär att det inom några decennier, om och när dessa befolkningsgrupper når nyckelpositioner i regeringen – är det mycket möjligt och under dessa omständigheter att trycket på det amerikanska samhället att minska biståndet till Israel, eller till och med stoppa det helt, kommer att öka med åren

Det är möjligt att regeringens senaste åtgärder kommer att börja ta hänsyn till dessa tendenser, vilket tvingar Israel att bli beroende av en annan makt på lång sikt, som Kina eller Ryssland, till exempel.

Naturligtvis är detta en långsam process som tar och kommer att ta många år till.

Det är också möjligt att rättslig lagstiftning är en del av denna process, där Israel, för att få kontakt med Kina eller Ryssland, i allt högre grad kommer att anta egenskaperna hos dessa regimer – vilket kan leda till fortsatt skada och till och med mycket viktigare än vad vi se idag i Israels medborgerliga och mänskliga rättigheter.

Detta kan sätta stopp för alla amerikaniseringsprocesser som det israeliska samhället har gått igenom under de senaste decennierna.

Trenden är mycket problematisk på många sätt – men med tanke på vad som händer i det amerikanska samhället är det möjligt att den israeliska regeringens politik idag är väldigt smart och verkligen inte promiskuös eller dum, som vissa säger.

Det är mycket möjligt att det inte finns något val och det är helt enkelt omöjligt att ignorera dessa långsiktiga processer.

6) Vi hör i nyheterna om enorma ekonomiska skador på den israeliska ekonomin till följd av minskade investeringar i den israeliska ekonomin till följd av den nya lagstiftningen.

Å andra sidan rapporterar samma nyhetskanaler om fler och fler samarbetsavtal mellan israeliska företag med olika företag runt om i världen, deras expansion och välstånd.

Så varför tro? Försämras eller förbättras staten Israels ekonomi?

Jag är förvirrad…

 

7) En fartygskapten blir galen och beordrar sjömän att borra hål i botten av fartyget.

Fartygets passagerare blir rädda och ropar till sjömännen: “Vad gör ni? Vattnet kommer in i fartyget och vi kommer att drunkna i havet!!!”.

Fartygets sjömän svarar, “Detta är instruktionen vi fick av kaptenen. Stör inte i vårt professionella omdöme!!!”.

 

8) De meddelade i nyheterna att en stor grupp reservister hade slutat ställa upp som frivilliga. Finns det en verklig fara för staten Israels fortsatta existens?

Kommer det att finnas en främmande armé som kommer att utnyttja situationen för att erövra Israel och ta över det? Störande och skrämmande…

Blir det den syriska armén, terroristorganisationen Hizbollahs soldater, den egyptiska arméns soldater (även om Israel har ett fredsavtal med Egypten, men det är möjligt i en sådan situation att deras stora hat mot Israel kommer till uttryck – och kanske samma fara kommer från den jordanska armén?). Eller blir det Hamas-soldater från Gazaremsan?

Klart är i alla fall att om en armé från ett arabiskt land eller en terroristorganisation lyckas ta sig in i staten Israel så kommer det att bli en mycket storskalig massaker bland oss ​​– den judiska befolkningen.

Ockupationssoldaterna kommer egentligen inte att visa något intresse för vem som stöder eller motsätter sig förändringar av rättssystemet. De kommer inte heller att diskriminera mellan män och kvinnor, unga eller gamla, höger eller vänster, och de kommer verkligen inte att bry sig om de judar som de kommer att försöka och förmodligen lyckas döda så många som möjligt är religiösa, sekulära eller ultra -Ortodox. Sekteriska skillnader eller ursprungsländer kommer heller inte att spela någon roll – sefardiske judar och ashkenazijudar kommer att utsättas för offer på exakt samma sätt.

När allt kommer omkring är det bara en sak som intresserar dem: att döda judar.

Naturligtvis är det mycket svårare att veta hur ockupationsstyrkorna kommer att behandla de israeliska araberna eller palestinierna – kommer de att lägga till dem i sina led och låta dem delta i “firandet”, så att säga – eller kommer de att vara sig själva offer?

Så kanske någon här borde stanna upp och komma ihåg att de verkliga fienderna finns över gränsen och inte inom oss?

Denna galenskap måste upphöra!!!

När de fientliga arméerna är i landet kommer de att komma tillbaka och påminna oss om vilka vi är (som har hänt många gånger tidigare i judisk historia). Så varför inte ta reda på det nu? Varför vänta tills yxan är på vår hals – det kommer att vara för sent. Det står trots allt i våra källor att “slutet på akten är den första tanken”.

Så vi kanske kan stanna upp och göra en maktdelning?

Och trots allt, på kvällen Tisha B’Av – vi måste hitta förstånd, förnuft och omdöme – annars skulle vi bara inte vara här – och många av oss skulle inte vara här alls.

Jag läste en gång en bok där en sådan situation beskrivs, en bok där en verklighet beskrivs där Israel förlorar sexdagarskriget och ockuperas av arabländer. Beskrivningarna var bara skrämmande.

Namnet på boken är “If Israel Were Defeated”.

Jag har inga andra detaljer om boken – jag minns inte vilka författaren var eller vilket förlag den gavs ut av.

9) Tills för ett tag sedan, om de skrev ordet “dog” 19 gånger i Google Translate på engelska, skulle översättning till maori och sedan tillbaka till engelska resultera i ett kristet-messianskt uttalande, och även ett antisemitiskt sådant.

Efter att fallet publicerats i media var problemet löst (jag kollade).

Så indikerar detta att antisemitism existerade eller fortfarande existerar hos Google?

Jag misstänker att det inte var ett misstag utan en illvillig handling från en av företagets anställda, som skrämdes av publiceringen av ärendet och sedan skyndade sig att “fixa” problemet så att säga.

Tidigare har antisemitismen, som vi vet, ständigt ändrat sina former och metoder – och detta är ett mycket märkligt, men också oroande sätt på vilket de anställda i ett stort teknologiföretag bestämmer sig för att uttrycka sina åsikter.antisemitiskt.

Jag vet inte om de anställda som gjorde detta fortfarande jobbar på Google On att de blev uppsagda efter publiceringen av nyheten – och det är mycket tveksamt att det går att få fram någon information om detta.

Namnen på de personer som påstås vara ansvariga för dådet har inte heller offentliggjorts – och det är mycket tveksamt att relevant information kan erhållas.

10)Asaf Yasuorganisera rättigheterna för funktionshindrade personer med funktionshinder

28 i november 2021

 

Människor går in i hjälpgrupper, donationer och vilken annan grupp som helst som kan hjälpa människor med funktionsnedsättning och ber om hjälp från friska människor! Skriv inlägg runt Facebook i grupper som inte är relaterade till personer med funktionsnedsättning och skriv där om situationen för personer med funktionsnedsättning och att staten ignorerar den svåra situationen för personer med funktionsnedsättning, börja be folk om hjälp, gör – deras förståelse av situationen för personer med funktionsnedsättning och att vi behöver akut hjälp. 

11)Benjamin Asaf

18 juli kl. 15.43.

 

Sedan några år har det talats (främst om rymdentreprenörer) om ambitionen att etablera mänskliga kolonier på Mars.

Men har någon gett sin åsikt om förenligheten av livet för medlemmar av olika religioner, om och när det faktiskt kommer att finnas människor där? Till exempel:

1. I islam finns det mitzvot av Hajj, där varje muslim är skyldig, åtminstone en gång i sitt liv, att göra en pilgrimsfärd till Mecka. Så vad kommer en muslim som bor på Mars att göra? Mecka finns ju inte där… Går det att hitta svar på det i Khadif?

2. Och angående judarna: festtiderna bestäms enligt den kalender som vi känner till här på jorden, det vill säga: 365 dagar – vilket är, som ni vet, den tidsperiod under vilken jorden fullbordar ett varv runt solen. Men på Mars är längden på året 686 dagar, och jordkalendern kommer att vara irrelevant och ett annat problem: längden på månaden på jorden är känt för att bestäms av månen: trots allt är en månad tidsperioden i som månen gör ett varv runt jorden. Men Mars har mer än en måne – så hur kommer de att bestämma månadens längd? Och hur ska de veta när semestern är? Eller kanske de kommer att förlita sig på en halakha som finns i en av de judiska källorna (jag vet inte exakt var – naturligtvis, du kan kontrollera detta) – som säger att en jude som gick på vägen och glömde när sabbat var, då kommer han att börja räkna dagarna från det att han inser att han glömt antalet dagar i veckan – och allt detta tills de når en judisk gemenskap där de ska hjälpa honom att “räta upp sig” enligt rätt antal dagar. Men en jude som når Mars kommer inte att nå någon judisk gemenskap där, inte heller någon gemenskap alls – så hur ska han börja räkna veckodagarna och åren? sedan kommer han att börja räkna dagarna från det ögonblick han inser att han har glömt antalet dagar i veckan – och allt detta tills de når en judisk gemenskap där de kommer att hjälpa honom att “återhämta sig” enligt rätt antal dagar. Men en jude som når Mars kommer inte att nå någon judisk gemenskap där, inte heller någon gemenskap alls – så hur ska han börja räkna veckodagarna och åren? sedan kommer han att börja räkna dagarna från det ögonblick han inser att han har glömt antalet dagar i veckan – och allt detta tills de når en judisk gemenskap där de kommer att hjälpa honom att “återhämta sig” enligt rätt antal dagar. Men en jude som når Mars kommer inte att nå någon judisk gemenskap där, eller någon gemenskap alls – så hur ska han börja räkna veckodagarna och åren?

Och det är också tydligt att helgdagarna som består av en pilgrimsfärd till en viss fysisk plats (som 3 Omer, under vilken de gör en pilgrimsfärd till berget Meron, eller de rättfärdigas gravar i Ukraina, dit hasididerna går före Rosh Hashanah ) kommer också att vara omöjligt att få tag på – på Mars finns varken Mount Miron eller Ukraina. Så hur kommer de att bete sig? Kommer judarna som bor där att meddela att dessa högtider ställs in på grund av brist på teknisk möjlighet att observera dem? Eller kommer de att hitta ett sätt att ändra innebörden av festivalen och dess seder så att det verkligen går att observera dem på Mars också? Och i så fall, hur ska de göra det? Dessutom: som det är känt inom judendomen finns det “mitsvos som är beroende av landet”, det vill säga:

Och naturligtvis uppstår sådana frågor också när det gäller medlemmar av andra religioner: När det gäller kristendomen finns det varken Gravkyrkan, Golgata eller Hoya Dolorosa på Mars.

Det förefaller mig att dessa frågor för närvarande inte bör besvaras av två skäl:

1. När detta skrivs finns det ingen mänsklig bosättning på Mars (och det är högst tveksamt att det någonsin kommer att finnas).

2. Författaren till dessa rader är sårad över att hans samtal inte besvaras ändå, och har ingenting att göra med vad som förväntades.

LOL…

 

12)Benjamin Asaf

9:e

 

Delas med allmänheten

aktiva

Benjamin Asaf WordPress

9:e

 

HAR: “WordPress“.

Jag äger Webassaf-permalinks.com webbplats byggd på wordpress.org system och lagrad på hostgator.com servrar.

Jag använder en snygg länkplugin.

Nu finns det ett problem: länkarna jag försöker lägga till i listan uppdateras inte och visas inte.

Lagringsföretagets hostgator påstår sig inte hantera ett sådant problem.

Så vad kan göras? Hur kan ett sådant problem lösas?

Jag anger att jag varken är professionell eller datorprogrammerare och jag vet inte hur jag ska lösa ett sådant problem själv.

På grund av min låga inkomst kan jag inte heller betala programmerarna för att åtgärda problemet.

Så vad gör vi?

Jag bifogar en skärmdump av felet här – 177 länkar i vackra länkar – men bara 174 av dem visas i listan.

Vänliga hälsningar,

assaf benyamini.

 

13)

Benjamin Asaf

23 timmar

 

Delas med allmänheten

https://pen.org/…/banned-usa-growing-movement-to…/

En artikel från den amerikanska sitepen för att förkasta böcker.

Det visar sig att det under de senaste åren i det förment demokratiska, öppna och pluralistiska USA har funnits en växande trend av diskvalificering och censur av böcker.

Saker och ting har kommit till en sådan punkt att det i vissa delstater i USA är olagligt att sälja eller byta ut delar av Bibeln!!

Naturligtvis är detta förbud idag ganska dumt – eftersom du kan beställa, och om det är förbjudet att beställa en viss bok, kan du hitta den online och ladda ner den till din persondator hemma och sedan läsa så mycket du vill.

Jag tycker att det mest upprörande i hela historien är den enorma energi och ansträngning som för närvarande utövas i det amerikanska samhället när det gäller censur av böcker (i kontrast är vi i staten Israel mycket mer öppna och demokratiska än de är i detta avseende – trots allt är till och med böcker som den hebreiska översättningen av “Mein Kampf” eller den hebreiska översättningen av “Protocols of the Elders of Sion” böcker som kan hittas i Israel och deras köp är inte en kränkning av någon lag – och amerikaner predikar fortfarande demokratins moral…).

Jag tror att alla ansträngningar och alla resurser som nu investeras i USA i denna löjliga och meningslösa kamp kunde ha syftat till att lösa de svåra och mycket allvarligare problem som finns i det amerikanska samhället idag: massmedia och det outhärdliga. lätthet att skaffa vapen vilket med jämna mellanrum framkallar skjutningar och massakrer på olika platser. Det var också möjligt att rikta all den energin till att konfrontera extrem fattigdom i USA – ett land så rikt, men med miljontals hemlösa människor på gatan…

Om det inte vore sorgligt och tragiskt skulle det gå att skratta…

14) Och den här gången en allvarlig fråga (även om humor också ingår):

I många judiska samhällen under medeltiden fanns en roll som en person som kallades “badhan”.

Jokerns roll var att framträda vid fester som bröllop, bar/bat mitzvah-ceremonier, etc. – och han skulle ta med i skämten han sa namnen på de personer som var glada vid evenemanget.

Idag finns det nästan inga spår kvar av denna praxis – och även i det ultraortodoxa samhället är det väldigt svårt att hitta något sådant som har blivit väldigt ovanligt även i denna publik.

Några intressanta frågor uppstår här:

1. Har vi några bevis eller berättelser om dessa komiker – berättelser om deras liv, framträdanden vid evenemang osv. ?

2. Finns det några forskare i akademin som undervisar i områdena israeliskt tänkande eller judiska studier som har forskat om detta? Och i så fall, vad handlade dessa studier om?

3. Finns det några privata organisationer eller föreningar idag som har försökt replikera denna sed och föra tillbaka den till de evenemang och firanden som äger rum idag? Och i så fall, varför misslyckas dessa försök?

Jag känner många föreningar och organisationer, även om jag aldrig har studerat organisationsrådgivning på ett ordnat sätt – och jag hittade inte en sådan organisation eller förening någonstans.

4. Fanns det skillnader angående denna sed mellan de judiska samhällena i Europa (eller under det andra namnet: Ashkenazi gemenskaper) och gemenskaperna som fanns i islamiska länder från andra hälften av 700-talet – med expansionen av det muslimska imperiet i de år?

5. Vilka reaktioner reagerade den icke-judiska miljön på dessa skojare? Fanns det någon skillnad i myndigheternas attityd gentemot dem jämfört med andra medlemmar i samhällena – eller drabbades de och deras familjer av förföljelse (blodsplogar, upplopp under korstågen, etc.) som alla andra medlemmar av de judiska samfunden?

15) Det har meddelats i nyheterna att på grund av att många reservister går i pension från sina poster som en del av kampen mot lagstiftning som behandlar regeringens föreslagna ändringar av rättsväsendet inom en månad eller mindre kommer det att ske en betydande minskning i militär skicklighet.

störande…

Det måste antas att om armén i ett av arabländerna lyckas ta sig in i staten Israel, ockupera den helt eller delvis, kommer det att ske en allmän massaker på den judiska befolkningen – en massaker som vi alla skulle kunna bli offer för .

Naturligtvis är det mycket mindre tydligt och mycket svårt att veta vad de israeliska araberna kommer att göra i ett sådant fall – kommer de att gå med i “firandet” ur deras synvinkel eller på grund av intressekonflikten, och i många många fall också den öppna fiendskapen mellan de palestinska flyktingarna från hela Mellanöstern och myndigheterna i arabländerna, kommer de att besluta sig för att inte göra någonting eller ens försöka agera på ett aktivt och förvirrande sätt mot invaderande arméer.

Eller när man tänker efter kan det finnas en tredje möjlighet, och det är oklart hur rimligt det kan vara: ett aktivt ingripande från en av västmakterna (USA eller en av de senaste medlemmarna som rymt från Nato) som skulle förhindra sådana massakrer genom att agera mot invaderande arméer – De pratar alltid om det faktum att USA och dess allierade är engagerade i Israels säkerhet…

Naturligtvis är det osannolikt att de andra stormakterna, det vill säga Ryssland eller Kina, kommer att ingripa i ett sådant krig – och även om de gör det kommer det att vara en intervention för arabländerna och inte för Israel. .

16) Det har meddelats i nyheterna nu att det finns stora lättnader som kommer att bli i allt som har med användningen av medicinsk cannabis (som är, som ni vet, drogen marijuana).

Dessutom, i protest mot den lagliga lagstiftningen, lämnar många medicinsk personal Israel.

Slutsatsen: det finns ingen medicinsk behandling. Möjligheten att få ett medicinskt svar kommer att bli mer och mer problematisk inom en snar framtid. Och inte alla kan använda privata sjukvårdstjänster. Jag lever till exempel på sjukpension och kommer troligen inte att kunna få behandling inom en snar framtid.

Vad är möjligt? Ta medicinsk cannabis, glöm alla bekymmer och tro att “det kommer att bli bra” – även om det är tydligt att inget är fel här.

Att förvandla patienter till narkomaner löser naturligtvis ingenting utan kommer bara att förvärra en redan mycket svår situation. Jag minns en av de sista gångerna jag gick till en psykiatrisk mottagning (det var för ungefär tre år sedan) tog psykiatrikern jag träffade upp frågan om cannabis på eget initiativ – även om det inte gjorde det, hade inget med problemen att göra Jag tog med honom.

Så, är en psykiater som försöker övertala patienter att använda droger (och ja, det är vad jag kallar det) verkligen en läkare som försöker hjälpa?

Jag tror inte det – och mycket snart efter lämnade jag kliniken och gick aldrig tillbaka.

Att använda droger av cannabistyp är inte ett sätt att behandla ett psykiskt problem – och det var förutom extrema och sällsynta fall som jag inte hade något som nämnde det på något sätt. Det är faktiskt en flykt från ett problem och en ovilja att inse sanningen – och jag är säker på att psykiatern som försökte lura mig visste detta mycket väl.

Så gav han efter för påtryckningar från cannabisföretagen och blev deras säljare, eller är detta en kränkande rekommendation från psykiatern (och det är det möjligt att psykiatriker gör i många andra fall) av illvilja?

Hur som helst, det är inte så man behandlar människor – och det är sant att jag inte är läkare eller psykiater, men du behöver inte vara expert psykiater för att ta reda på det.

Så avslutningsvis, kära terapeuter: det kommer inte att finnas någon medicinsk personal och det kommer inte att gå att bota – säg ärligt, och erbjud mig inte medicin!!!

Bara upprörande!!!

 

17)Roman Volkovsky

20 juli kl. 12.50.·

Till alla mina rysktalande vänner här med äldre föräldrar och morföräldrar

Det finns ett försök att ringa sting av numret 972-53-889-2350 (det finns fler, jag kommer att lägga till senare)

De ringer de äldre på telefon och på WhatsApp (!!!) som talar ryska och hävdar att en onormal rörelse har upptäckts på kontot.

De ber om personlig information och bankuppgifter för att hjälpa polisen att lösa detta problem, och specificerar att det är förbjudet att prata om det med någon eftersom det är en “hemlig polisverksamhet”.

Dessa företag ringer från ett israeliskt nummer men från utlandet så du #Israelpolisen Det är inte så intressant

 

18) En artikel om en “elväg” från företaget “Electreon” – en väg som ett elfordon färdas på, som laddar fordonet under körning – och på så sätt kan du resa utan begränsningar utan att behöva ladda batterierna till fordonet – och givetvis med enorma ekonomiska kostnadsbesparingar.

När kommer vägarna i Israel att vara så här?

https://www.google.co.il/search…

C. Här är meddelandet jag skickade till HMO-kliniken där jag följs:

 

2.8.2023

Till: Klalit Health Services – Tayeletkliniken.

Ämne: Godkännande av sjukdomen.

Kära damer/herrar.

Jag behandlas på din klinik av en familjeläkare som heter Dr Brandon Stewart.

Jag stötte nyligen på ett juridiskt problem angående en viss fråga. Som en som lever på sjukersättning från Riksförsäkringsverket har jag inte råd att betala för en privat advokat.

I den här situationen sökte jag hjälp från det offentliga försvaret i Jerusalem.

Under mitt telefonsamtal med deras servicerepresentant vid namn Merav idag, onsdagen den 2 augusti 2023 med start klockan 09:05, fick jag veta att för att få service från dem måste jag visa dem ett intyg på sjukdomsmentaliteten som jag lider av. .

Därför vore jag tacksam om du kunde skicka en förfrågan till läkaren eftersom läkaren skickar mig en bekräftelse på den psykiska ohälsa jag lider av.

Vänliga hälsningar,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Entré A lägenhet 4,

Kiryat Menahem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Mina telefonnummer:

I ett hemligt hus på grund av trakasserier och en anmälan till israelisk polis som inte behandlades.

Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

Post Scriptum. 1) Mitt identifikationsnummer: 029547403.

2) Mina e-postadresser: [email protected] och: [email protected] och: [email protected] och: [email protected] och: [email protected] och: [email protected] och: [email protected] och: [email protected] och: [email protected] och: [email protected]

D. Nedan är e-postmeddelandet som jag skickade till avdelningen för offentliga utredningar vid justitieministeriet i Israel:

Asaf Benjamin < [email protected] >

har:

 [email protected]

Onsdagen den 2 augusti klockan 23.18.

Till: Justitiedepartementets högtalartjänst.

I fråga: problemet med prästerligt beteende.

Kära damer/herrar.

Nyligen (jag skriver dessa ord onsdagen den 2 augusti 2023) stötte jag på en juridisk fråga angående en viss fråga – ett åtal väckt mot mig.

Jag måste påpeka att jag lever på en väldigt låg inkomst – en sjukersättning från Riksförsäkringsverket. Av denna anledning kan jag inte betala en privat advokat för att representera mig. Av den anledningen vände jag mig till Allmänna försvarsmyndigheten med en begäran om bistånd. En tjänsteman från den offentliga försvarsmyndigheten i Jerusalem vid namn Merav vägrar dock att vidarebefordra mitt brev till dem för vidare behandling, med olika ursäkter. Jag anser att hans beteende är upprörande: som vi vet får tjänstemän enligt lag inte bedöma själva och besluta att inte vidarebefordra en begäran på yrkesnivå endast av godtyckliga skäl. Det är en flippad förolämpning som används här utan någon förklaring eller logik. Jag vill veta vad som kan göras för att få den offentliga försvarsmyndigheten att börja handlägga mitt krav. Behandla mitt överklagande som ett klagomål mot den offentliga försvarsmyndigheten. Med vänlig hälsning, 

assaf beyamini.. 

post Scriptum. 1) Mitt personnummer: 029547403. 

2) Mitt telefonnummer: 972-58-6784040

3) Nedan ett meddelande jag skickat om detta till justitiedepartementet via det sociala nätverket Facebook: Representanten från offentliga försvarsämbetet som heter Meriv ringde mig tillbaka i morse – och enligt henne kan de inte fortsätta handlägga mitt krav förrän jag presenterar dem med en bekräftelse på den psykiska sjukdom jag lider av, eller på Meravs språk: “Ge mig en bekräftelse på att du är psykiskt sjuk.” Jag kommer att påpeka att detta är förvirrande och obegripligt – eftersom, Som ni kan se av min korrespondens med dem har ämnet för min vädjan till dem ingenting att göra med området psykisk hälsa. Några timmar senare kom en försvarsadvokat tillbaka till mig och förklarade att de behövde det här godkännandet innan jag kunde frikännas från en anklagelse. Så varför räcker inte bekräftelsen av min socialförsäkringsinkomst som jag redan skickat till dem för detta ändamål? Sedan när, för att betala en klients avgifter, är det nödvändigt att specificera alla psykiska sjukdomar som han lider av? Vad är sambandet mellan de två sakerna? Varför fortsätter de att trakassera mig för ingenting? Så vad kommer att hända? Vad ska man göra? Asaf Benjamin. Post Scriptum. E-postadressen till försvarsadvokaten jag pratade med några timmar efter samtalet med Merav: En försvarsadvokat kom tillbaka till mig och förklarade att de behövde detta godkännande för att jag ska kunna frias från en anklagelse. Så varför räcker inte bekräftelsen av min socialförsäkringsinkomst som jag redan skickat till dem för detta ändamål? Sedan när, för att betala en klients avgifter, är det nödvändigt att specificera alla psykiska sjukdomar som han lider av? Vad är sambandet mellan de två sakerna? Varför fortsätter de att trakassera mig för ingenting? Så vad kommer att hända? Vad ska man göra? Asaf Benjamin. Post Scriptum. E-postadressen till försvarsadvokaten jag pratade med några timmar efter samtalet med Merav: en försvarsadvokat kom tillbaka till mig och förklarade att de behövde detta godkännande så att jag kunde frias från en anklagelse. Så varför räcker inte bekräftelsen av min socialförsäkringsinkomst som jag redan skickat till dem för detta ändamål? Sedan när, för att betala en klients avgifter, är det nödvändigt att specificera alla psykiska sjukdomar som han lider av? Vad är sambandet mellan de två sakerna? Varför fortsätter de att trakassera mig för ingenting? Så vad kommer att hända? Vad ska man göra? Asaf Benjamin. Post Scriptum. E-postadressen till försvarsadvokaten jag pratade med några timmar efter samtalet med Merav: för att reglera en klients arvode, är det nödvändigt att specificera alla psykiska sjukdomar som han lider av? Vad är sambandet mellan de två sakerna? Varför fortsätter de att trakassera mig för ingenting? Så vad kommer att hända? Vad ska man göra? Asaf Benjamin. Post Scriptum. E-postadressen till försvarsadvokaten jag pratade med några timmar efter samtalet med Merav: för att betala en klients arvoden, är det nödvändigt att specificera alla psykiska sjukdomar som han lider av? Vad är sambandet mellan de två sakerna? Varför fortsätter de att trakassera mig för ingenting? Så vad kommer att hända? Vad ska man göra? Asaf Benjamin. Post Scriptum. E-postadressen till försvarsadvokaten jag pratade med några timmar efter samtalet med Merav:[email protected] 

4) Jag bifogar denna begäran ett register över min korrespondens med Office of Public Defender.


E. Nedan är min korrespondens med kontoret för min Knesset-ledamot, Shelly tal-Meiron:

assaf benyamini < [email protected] >

har:

Shelly Tal Meiron

Torsdagen den 3 augusti klockan 23.40.

På knessets kansli (“knesset” – det israeliska parlamentet) ledamot av Knesset, Tal

Meiron, hälsningar:

Först och främst vill jag tacka er för de förfrågningar ni har gjort och för att ni försöker hjälpa till med detta ärende.

I detta avseende skickade jag en begäran till den allmänna sjukkassan som jag är medlem i och till hälsoministeriet, men de godkände inte stödet.

Jag vill påpeka att det finns privata företag som till exempel “”minläkare” som man kan beställa tjänsten genom. Jag kan för närvarande inte använda dessa företags tjänst på grund av de höga avgifter de tar ut för möjligheten att beställa läkare för mitt hus vid behov – betalningar på hundratals och ibland till och med tusentals siklar per månad som jag inte kan finansiera på grund av min låga inkomst, som stöds av ett handikappbidrag från National Insurance Institute. Jag hoppas att kongressledamoten Tatiana Mazarskys lagförslag går framåt och kunna hjälpa människor i situationer som behöver denna hjälp.

assaf benyamini. Dölj originalinläggetTorsdagen den 3 augusti 2023 kl. 3:11:48 GMT+3, Shelly Tal Meiron [email protected] >

Hej Assaf

Enligt de undersökningar vi har genomfört finns det en sjukförsäkringstjänst som den som är berättigad enligt sina förutsättningar kan få service av ett externt företag som kommer för att ge dem vård i hemmet (inklusive blodprov, förband etc.). ) eller service av en läkare från kassan som är avsedd för hushåll/vårdhem/befolkning i riskzonen.

Men denna tjänst är villkorad av att husläkaren remitterar hans erbjudande.

Det är omöjligt att använda sådana privata tjänster idag eftersom patientens journal inte är exponerad.

Om en person vill ha hemtjänst bör den kontakta sin sjukkassa och ta reda på vad man har rätt till och vilken service man kan ge på grund av sitt hälsotillstånd.

Ledamot av Knesset Tatiana Mazarsky av vårt parti arbetar på ett lagförslag som kommer att tillåta sådana fall i framtiden genom att skapa en enhetlig medicinsk fil, men tills dess tillhandahålls tyvärr varje medicinsk service av kassan och de kompletterande försäkringarna till denna kassa.

TACK.

Itzik Selma

Rådgivare till Knesset-ledamoten Shelly Tal Meiron.

972-58-5656777

Från: assaf benyamini < [email protected] >

Skickat: Måndagen den 31 juli 2023 13:47

Till: Shelly Tal Meiron < [email protected] >

Ämne: Mitt brev till kontoret för min Knesset-ledamot Tal Meiron.

F. Nedan är e-postmeddelandet jag skickade till olika företag:

HAR:

Angående: defensiva åtgärder.

Kära damer/herrar.

Som vi vet måste vi under denna period hantera säkerhetsincidenter eller terroristattacker som tyvärr inträffar då och då.

När en person attackeras på en offentlig plats finns det, som ni vet, två svarsalternativ: ett alternativ är att hämnas och slå tillbaka med samma hot, och det andra alternativet är att försöka fly från platsen tills ilska passerar.

Men när det gäller en funktionshindrad person (och detta är desto mer sant när det gäller en person som är rullstolsbunden) är ingen av dessa två vägar möjliga.

Min fråga är: Har man funderat på utvecklingen av tillgängliga vapen eller vapen som skulle kunna hjälpa en person med funktionsnedsättning, om och när de hamnar i en sådan situation?

Och i den mån sådana vapen verkligen är tekniskt möjliga, har de tänkt på hur man ska fastställa kriterier och tester, vars syfte kommer att vara att avgöra vilka funktionshindrade personer som kommer att ha tillgång till sådana vapen, på grund av potentiellt missbruk av en sådan rättighet till självförsvar?

Eller är det en vanföreställning och galen (eller etiskt eller moraliskt oacceptabel) idé som inte förtjänar någon hänsyn?

vad tror du?

Jag kommer att specificera att jag inte har någon kunskap – varken inom området för öppna vapen eller inom området tillgänglighet, vilket jag vet endast som en funktionshindrad person som periodvis söker efter produkter för att hjälpa mig i mitt dagliga liv efter behov.

Vänliga hälsningar,

Assaf Binyamini.

Post Scriptum. 1) Mitt telefonnummer: 972-58-6784040.

2) Min hemsida:  https://www.disability55.com

G. Nedan är min korrespondens med Mr. Nevo Rozis företag:

bokstäver tonevorozi.co.il”

Yahoo/Inbox

Fredagen den 4 augusti klockan 21:53.

Hej Asaf, mycket trevligt!

Vid det här laget rekommenderar jag att du börjar med mina skrivhandledningar. På YouTube-kanalen kan du hitta 32 podcastavsnitt (varje avsnitt om ett annat ämne), förutom dussintals kortfilmade skrivhandledningar:

https://www.youtube.com/channel/UCWnmSbaecp0AgamBTo4GFgQ

Med framgång!

 

Fredagen den 4 augusti 2023 kl. 13.53 av assaf benyamini < [email protected] >:

Dölj originalinlägget

har: “nevorozi.co.il“.

Ämne: Att dokumentera en livsberättelse.

Kära damer/herrar.

Sedan omkring 2007 har jag engagerat mig i de funktionshindrades kamp i staten Israel – en kamp som, som ni vet, också bevakas flitigt av media. Jag funderade på att försöka främja brottning på ett sätt som jag inte hade provat förrän idag: att dokumentera min livshistoria och lägga ut den på internet. Jag anger att jag inte har någon erfarenhet eller kunskap om ämnet, och därför åtminstone i detta skede (jag skriver dessa ord dagligen.

Söndagen den 12 september 2021 – några dagar efter Rosh Hashanah) Jag har ingen tydlig handlingsplan och är öppen för förslag – och tar gärna emot alla förslag som kommer att tänka på.

vänliga hälsningar

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Entré A lägenhet 4,

Kiryat Menahem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Telefonnummer: i ett hemligt hus på grund av trakasserier och ett klagomål till israelisk polis som inte hanterades.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Post Scriptum. 1) Mitt identifikationsnummer: 029547403.

2) Mina e-postadresser: [email protected] och: [email protected] och: [email protected] och: [email protected] och: [email protected] och: [email protected] och: [email protected] och: [email protected] och: [email protected]

3) Nedan finns flera länkar där du kan hitta mer information om mig och kampen för personer med funktionsnedsättning som jag är involverad i:

 https://www.webtalk.co/assaf.benyamini

https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

https://twitter.com/MPn5ZoSbDwznze0

https://www.nitgaber.com/

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

https://www.youtube.com/watch?v=TNLEE5KIdK4

https://assafcontent.ghost.io

https://docs.google.com/document/d/1MMRR3Djnk8dBUglAH6AZgidhy-zOgO7K4CUKEhJxX18/edit

 

 

https://shavvim.co.il/2021/07/22/%d7%90%d7%a0%d7%99-%d7%9c%d7%90-%d7%90%d7%95%d7%9b %d7%9c%d7%aa-%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7% aa%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a0%d7%9b%d7%99%d7%9d/

 

7) Eftersom jag är en person som lever på en mycket låg inkomst – en sjukersättning från Riksförsäkringsanstalten – är det inte möjligt att betala för min livshistorikdokumentation. Och mer: på grund av allvaret i min situation kommer inte ens mycket höga rabatter helt enkelt hjälpa mig.

Vänliga hälsningar,

Nebo Rosi, författare och litterär följeslagare

♫att lyssna på programmet podcasten-en timmes skrivande♫

H. Nedan är inlägget jag delade i Facebookgruppen “allmännyttiga bostäder“:

 

har: “allmännyttiga bostäder“.

Ämne: MAGAAR. företag – inget svar.

Kära damer/herrar.

Ovanstående e-post har jag skickat till MGR-företaget i Jerusalem – genom dem får jag hjälp för att betala hyran.

Men de svarar inte på denna begäran.

Jag tror att tjänstemän på ett regeringskansli, som får sin lön från skatter som vi, landets medborgare, betalar till dem, säkert kan ge rimlig och bättre service.

Deras nedsättande attityd är malplacerad.

Så vad kommer att hända? Vad ska man göra?

Vänliga hälsningar,

Asaf Benjamin.

—– Ett vidarebefordrat meddelande —–

Av: assaf benyamini < [email protected] >

Till: Jerusalem hyra < [email protected] >

Skickat: tisdag 8 augusti 2023 kl. 11:45:43 AMGMT+3

Ämne: Mina brev till MAGAAR.

MAGAAR. Hälsningar:

Ämne: Jag kontaktade dig från polisen.

Kära damer/herrar.

Jag skickade polisanropet till dig för några dagar sedan.

Jag skulle vilja veta varför du inte svarar på denna begäran.

Vänliga hälsningar,

assaf benyamini.

Mina brev till MAGAAR 4

yahoo

/

skickas

assaf benyamini < [email protected] >

har:

[email protected]

Söndagen den 6 augusti klockan 13:08.

MAGAAR. Hälsningar:

Ämne: socialt boende.

Kära damer/herrar.

Jag är en av dina kunder från Jerusalem-området och genom dig får jag hjälp att betala hyran på 770 NIS per månad.

Jag skulle vilja kontrollera min rätt till en låghyreslägenhet.

Jag vill på min begäran få en skriftlig referens på uppdrag av avdelningen för byggnad och bostäder.

Vänliga hälsningar,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Entré A lägenhet 4,

Kiryat Menahem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Telefonnummer: i ett hemligt hus på grund av trakasserier och ett klagomål till israelisk polis som inte hanterades.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Post Scriptum. 1) Mitt identifikationsnummer: 029547403.

2) Mina e-postadresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: 1972assaf@mailfence com eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

I. Nedan är mejlet jag skickade till “Lokal påverkan – myndigheter, företag och samhälle arbetar tillsammans för klimatet”:

 

yahoo/skickat

assaf benyamini

[email protected] >

har:

[email protected]

Torsdag 10 augusti kl 14.00.

Till: “Lokalt inflytande – myndigheter, företag och samhälle arbetar tillsammans för klimatet”.

Ämne: sök efter hjälpmedel.

Kära damer/herrar.

Jag har en fysisk funktionsnedsättning som har blivit värre med åren – sedan arbetsolyckan jag råkade ut för i början av 1998. På grund av ytterligare förvärring de senaste veckorna är det allt svårare fysiskt att diska i köket efter äter.

Jag vill betona att frågan om miljökvalitet är väldigt viktig för mig – och därför är jag inte intresserad av att använda engångsverktyg.

 

Det finns också en annan svårighet här: jag är en person som lever på en mycket låg inkomst – en sjukersättning från Riksförsäkringsverket. Av denna anledning är det inte på något sätt möjligt att köpa dyra hjälpmedel.

Jag tänkte att att köpa engångsbestick eller engångsbestick till rimliga priser kan vara lösningen i en sådan situation.

 

Känner du till några företag där sådana bestick kan köpas?

Vänliga hälsningar,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Entré A lägenhet 4,

Kiryat Menahem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Telefonnummer: i ett hemligt hus på grund av trakasserier och ett klagomål till israelisk polis som inte hanterades.

Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

Post Scriptum. Jag är en funktionshindrad person med nedsatt rörlighet och jag har varken körkort eller bil. Därför söker jag företag som jag kan beställa produkterna från för hemleverans.

J. Nedan är e-postmeddelandet som jag skickade till ledamöterna i Knessets finansutskott:

Till: Ledamöterna i Knessets finansutskott.

Ämne: permanenta boendelösningar.

Kära damer/herrar.

Jag, Assaf Benyamini, 50, bor i en hyrd lägenhet i kvarteret Kiryat Menachem i Jerusalem.

Jag lever på sjukpension från Riksförsäkringsverket. Dessutom får jag cirka 770 NIS per månad som hyreshjälp från ministeriet för bygg- och bostadsbyggande genom MGR

Som bekant har priserna på lägenheter i staten Israel ökat rejält de senaste åren – vilket också har lett till en betydande ökning av hyrespriserna.

Men trots många förfrågningar har hyresstödets belopp inte uppdaterats på många år – och denna väg kan för närvarande inte vara en adekvat boendelösning för den funktionshindrade befolkningen. Dessutom: när det gäller en boendelösning för en person med funktionsnedsättning tillkommer ibland merkostnader på grund av behov av olika tillgänglighetsarrangemang.

Min fråga är, har den nuvarande regeringen några planer på att göra det möjligt för personer med funktionsnedsättning att få tillgång till permanenta boendelösningar?

Vänliga hälsningar,

Asaf Benjamin.

Post Scriptum. Nedan är min korrespondens med MAGAAR. :

Söndag 13 augusti kl 10:51

De dokument som jag skickat till dig de senaste åren är ganska relevanta – det har inte skett någon förändring sedan dess.

Du kan säkert vidarebefordra min förfrågan till de utsedda platserna.

Din insisterande på att inte vidarebefordra min ansökan och det faktum att du fortsätter att trakassera mig för ingenting är ett verkligt övergrepp mot dina klienter – den sortens beteende jag har mött, tyvärr inte för första gången.

Dölj originalinlägget

Söndagen den 13 augusti 2023 kl. 10:30:18GMT+3, Jerusalem rent< [email protected] > Skrivet av:

Så jag svarar dig igen.

De enda dokument som nådde mig är de medicinska dokumenten. (Vissa av dem är mycket gamla och irrelevanta

Vänligen skicka det jag bad om, annars kommer vi inte att kunna fortsätta behandlingen.

Observera att det du skickat de senaste åren inte är relevant, du behöver uppdaterade dokument!!!

Tack och god dag.

 

—–Original post—–

Från: assaf benyamini < [email protected] >

Skickat: söndagen den 13 augusti 2023 kl. 10.17

Till: Jerusalem hyra < [email protected] >

Ämne: Angående: Mina brev till MGER

Jag påpekar därför (igen) att alla dessa dokument redan har skickats till er vid ett flertal tillfällen under de senaste åren.

Söndagen den 13 augusti 2023 kl. 09:38:28 GMT+3, Jerusalem rent< [email protected] > Skrivet av:

God morgon,

Jag fick de medicinska dokumenten.

Endast de senaste sex månaderna är relevanta.

2011 års sociala rapport irrelevant

Utöver det finns det andra ytterligare dokument som behövs som inte är relaterade till medicinska dokument.

Jag skriver här vad du behöver ta med:

2023 Bekräftelse av behörighet för funktionshinder

2023 betalningsinformation

Protokoll från National Provident Commission (som erkände ditt funktionshinder) intyg om inaktivitet eller lappar 2-7/23 (om aktiv) 4 månader efter detaljerat ansökningsbrev datoriserad medicinsk rapport social rapport (om tillämpligt) uppdaterad!!

Skuldbevis (om tillämpligt)

Skattedeklaration (kan fyllas i via hemsidan)

 

Förrän handlingarna mottagits kommer vi inte att kunna fortsätta behandlingen.

Med framgång,

—–Original post—–

Från: assaf benyamini < [email protected] >

Skickat: onsdagen den 9 augusti 2023 kl. 11:21

Till: Jerusalem hyra < [email protected] >

Ämne: Mina brev till MAGAAR.

Så jag förstod inte – vilka dokument behöver du nu?

Alla mina medicinska dokument har redan skickats till dig många gånger!!!

Så vad är problemet med att ge ett ordnat svar på uppdrag av mark- och bostadsministeriet???

Jag bifogar därför här (igen) en fil med mina medicinska handlingar.

assaf benyamini.

Onsdagen den 9 augusti 2023 kl. 10:53:45 GMT+3, Jerusalem rent< [email protected] > Skrivet av:

Begäran om att tillhandahålla aktuella handlingar, annars kommer nämnden inte att kunna diskutera begäran

—–Original post—–

Från: assaf benyamini < [email protected] >

Skickat: onsdagen den 9 augusti 2023 kl. 10.52

Till: Jerusalem hyra < [email protected] >

Ämne: Angående: Mina brev till MAGAAR

MAGAAR Hälsningar:

Alla dokument du begär här har redan skickats till dig flera gånger.

Så jag ber återigen om ett ordnat svar från Bygg- och bostadsdepartementet angående socialt boende – svaret du skickade till mig är helt enkelt irrelevant i frågan!! Vänliga hälsningar,

assaf benyamini.

 

Onsdagen den 9 augusti 2023 kl. 09:45:20 GMT+3, Jerusalem rent< [email protected] > Skrivet av:

—–Original post—–

Från: assaf benyamini < [email protected] >

Skickat: Måndagen den 7 augusti 2023 22:58.

Till: Jerusalem hyra < [email protected] >

Ämne: Fw: Mina brev till MAGAAR

 

—– Ett vidarebefordrat meddelande —–

Av: assaf benyamini < [email protected] >

Till: [email protected] <[email protected]> Skickat: söndagen den 6 augusti 2023 kl. 13:08:58 GMT+3

Ämne: Mina brev till MAGAAR.

MAGAAR Hälsningar:

 

Ämne: subventionerade bostäder.

Kära damer/herrar.

Jag är en av dina kunder från Jerusalem-området och genom dig får jag hjälp att betala hyran på 770 NIS per månad.

Jag skulle vilja kontrollera min rätt till en låghyreslägenhet.

Jag vill på min begäran få en skriftlig referens på uppdrag av avdelningen för byggnad och bostäder.

Vänliga hälsningar,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Entré A lägenhet 4,

Kiryat Menahem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Telefonnummer: i ett hemligt hus på grund av trakasserier och ett klagomål till israelisk polis som inte hanterades.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Post Scriptum. 1) Mitt identifikationsnummer: 029547403.

2) Mina e-postadresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

K. Här är min korrespondens med den amerikanska skådespelerskan som heter Charlize Theron:

Stiga på

jackson

Trevligt att träffa dig och var kommer du ifrån min kära

Stiga på

אתה שלחת

Jag bor i Jerusalem-ISRAEL.

Stiga på

jackson

Okej

Stiga på

jackson

Så är du gift eller singel med kära barn

Stiga på

אתה שלחת

Du hittar all denna information i meddelandet jag skickade till dig här. assaf benyamini.

Stiga på

אתה שלחת

Men vem är du ? Varför är det så intressant för dig om jag är gift eller inte? Vänligen förklara för mig!! assaf benyamini.

Stiga på

jackson

Jag är Charlize Theron från Sydafrika men jag bor i Los Angeles, Kalifornien, USA och jag är singel och letar och jag är en amerikansk skådespelerska

Stiga på

jackson

Så är du gift eller singel med kära barn

Stiga på

אתה שלחת

Jag är singel. Jag är en 50-årig judisk handikappad man från Jerusalem, ISRAEL. Jag kan inte åka till Los Angeles för att träffa dig, tänk bara på det. assaf benyamini.

Stiga på

אתה שלחת

Och jag ser i din profil namnet “Jackson August”. Jag ser också skådespelerskan Charlize Theron ha ytterligare en facebooksida – kanske en klassisk bluff och falsk profil. assaf benyamini.

Stiga på

19:57

jackson

Nej, jag använde mina barns namn för att skapa ett hemligt privat konto för att skicka sms till vänner

Stiga på

קיבלת תשובה מאת Jackson

ההודעה המקורית:

Jag är singel. Jag är en 50-årig judisk handikappad man från Jerusalem, ISRAE…

Men om du älskar mig kan jag fortfarande komma till Israel

Stiga på

jackson

Så kan vi vara goda, nära, hjälpsamma, pålitliga och pålitliga vänner, kära

Stiga på

אתה שלחת

Så historien du berättar för mig här är ingen mening: du är en kändis och har miljontals (om inte fler) beundrare över hela världen – och du använder din hemliga profil för att skriva till mig – en privatperson i ISRAEL av vilken ingen vet något? Varför skrev du inte t ex till någon i USA, någon i Europa osv. ? varför för mig? Detta är väldigt konstigt, det finns ingen rimlig förklaring till något sånt här!! Jag är 50 – jag är inte ett barn och jag har livserfarenhet – varför skulle jag tro på en sådan konstig historia? assaf benyamini.

Stiga på

21:24

jackson

Ok med tiden min älskling vi kommer att känna varandra bättre.

 

L. Mina länkar:

1) dela moderskapet tillsammans

 

2) Facebook-grupp “kvinnor👩dela, konsultera och rekommendera🌷“.

 

3) Facebooksida “defensiv av“.

 

4) “HAVA” klinik för kvinnors själshälsa

 

5) organisation  “mammor framför

 

6) webbplats novakid.com– Engelska lektioner för barn

 

7) “precis” projekt – för främjande av kvinnor inom de exakta vetenskaperna

 

8) Fackliga föreningar tilltalar den gamle mannen i Israel

 

9) förening “för deras bästa” – Kvinnliga läkare och adressen till läkare som överlevde Förintelsen i Israel”

 

Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE