Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Jezikovno posredovanje. - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Jezikovno posredovanje.

Za:

Predmet: Jezikovno posredovanje.

Spoštovane gospe/gospodje.

Od leta 2007 sodelujem v boju invalidov v državi Izrael – od 10. julija 2018 pa v okviru gibanja “nitgaber” – transparentni invalidi, ki sem se mu pridružila.

Potem ko je bila dolga leta dejavnost znotraj države IZRAEL neuporabna, sem se odločil, da se obrnem na številne vire zunaj države IZRAEL – in to kot zadnji korak iz obupa.

Obstaja pa še ena težava: govorim hebrejščino in moje znanje tujih jezikov je izjemno slabo – poleg angleščine na srednji do nizki ravni in francoščine na zelo nizki ravni nimam dodatnega znanja s tega področja.

Moje vprašanje za vas je: Ali poznate kakšno podjetje, ki se ukvarja z jezikovnim posredovanjem ali posredovalno storitev, ki bi se lahko uporabila v takem primeru?

S spoštovanjem,

assaf benyamini.

A. Spodaj je e-poštno sporočilo, ki sem ga poslala predavateljem Oddelka za ženske in spolne študije na Univerzi v Haifi:

Za: Oddelek za ženske in spolne študije Univerze v Haifi.

Predmet: Predlog raziskovalne teme.

Spoštovane gospe/gospodje.

V letih pred prvo svetovno vojno je očitno obstajala organizacija Britank na eni strani in Nemk na drugi strani – organizacija, katere namen je bil doseči spravo med narodi in preprečiti vojno.

Po navideznem izbruhu vojne avgusta 1914 se je delovanje te organizacije popolnoma ustavilo, Britanke, ki so bile njene članice, so se pridružile vojnim prizadevanjem svoje države, njihove članice organizacije do nedavnega, Nemke so se pridružile nemški vojni. truda – in kolikor je znano, je ta organizacija izginila, razpadla in njena dejavnost ni bila nikoli obnovljena.

Kje najti zgodbo o tej organizaciji in seveda zgodbe žensk, ki so bile njene članice? Ali obstajajo še kakšne druge podrobnosti o tej organizaciji (kako se je organizacija imenovala, njena politična dejavnost in razlogi za njen neuspeh, ali je imela ta organizacija povezave s sufražistnim gibanjem v Angliji, ki je bilo znano, da je delovalo konec 19. stoletja itd.)?

Rad bi poudaril, da nisem raziskovalec in nimam nič opraviti z Univerzo v Haifi – in to pismo pošiljam samo kot predlog – in nič več od tega.

S spoštovanjem,

Asaf Benjamin.

B. Spodaj je moje dopisovanje iz družbenega omrežja WhatsApp:

[13:04, 7.11.2022] +972 53-522-2014: Hej, kaj se dogaja? Ne poznava se, a lahko vprašam?

[23:06, 7. 11. 2022] Assaf Binyamini: Kakšno je vprašanje?

[1:58, 8.11.2022] +972 53-522-2014: Super, super, jaz sem Shahar in resnica je, da sem vas kontaktiral, ker iščemo resne ljudi, starejše od 20 let, ki želijo ustvariti dodaten dohodek med 2000-4000 NIS na mesec iz svojega prostega časa, iz službe Dve uri na dan prek mobilnega telefona (predhodne izkušnje niso potrebne).

Želel sem vprašati, ali bi vas morda zanimalo, če bi slišali o možnosti zaslužka v prostem času?

[11:23, 8.11.2022] Assaf Binyamini: Je to podjetje B Hip Global? Ali morda v podjetju Travelor?

Če gre za eno od teh dveh podjetij, bi tudi vam priporočal, da čim prej pobegnete od njih.

Obljubljajo tako rekoč “pasivni dohodek”, ki za začetek postopka zahteva plačila. Ko poberejo plačila, tudi kasneje preprosto izginejo z denarjem – in nihče več ne bo mogel pomagati. Seveda ne boste nikoli videli denarja, ki so vam ga obljubili.

To so lažnivci, slabi ljudje, zelo prefinjeni in tudi manipulativni.

Vsekakor moje poznanstvo z njimi (februarja 2020 sem bil na sestanku B Hip Globala – malo pred začetkom korona epidemije in zaprtjem, ki so jo spremljale). Potem ko sem opazil manipulacije, ki jih izvajajo, medtem ko izkoriščajo stisko najšibkejših ljudi v družbi, nisem nadaljeval z njimi – in sem jih celo prijavil izraelskemu centru za žrtve kultov.

In za zaključek: ker ne iščem težav, se nimam namena pridružiti – in tako ga priporočam tebi ali komu drugemu.

S spoštovanjem,

Asaf Benjamin.

[11:38, 8.11.2022] Assaf Binyamini: In tukaj vam pošiljam povezavo do članka, ki je bil predvajan na kanalu državne televizije (tukaj 11) o podjetju B Hip Global

https://www.youtube.com/watch?v=VmqOIDlDR24Any

nadaljnje besede so nepotrebne… Lep pozdrav, assaf benyamini.

[11:39, 8. 11. 2022] +972 53-522-2014: Veste, da je bilo urejeno in zakonsko opredeljeno kot pravica do obrekovanja

[11:39, 8.11.2022] +972 53-522-2014: ?

[11:41, 8.11.2022] +972 53-522-2014: Lep brat, srečno

[11:41, 8.11.2022] +972 53-522-2014: Članki ne promovirajo nikogar razen pisateljev

[11:44, 8. 11. 2022] assaf benyamini: Možno je, da je podjetje B Hip Global vložilo molk zoper Prvi kanal v tej zadevi – ne vem. Tako še naprej grozijo in preprečujejo razkritje svojih kaznivih dejanj. Ali imate dodaten denar, ki bi ga želeli donirati B Hip Globalu? Torej ni problema – nadaljujte z njimi. Obljubim vam, da z njimi ne boste zaslužili – samo težave in zapleti.

Odločitev je vaša.

za vašo pozornost.

S spoštovanjem,

assaf benyamini.

C. Spodaj je objava, ki sem jo delil v Facebook skupini “Tehnična podpora – za vsako vprašanje odgovor”:

assaf benyamini

avtor

Za: “Tehnična podpora – vsako vprašanje ima odgovor”.

Predmet: Pregled opreme.

Spoštovane gospe/gospodje.

Pred približno šestimi meseci sem kupil prenosni računalnik pcdeal.co.il.

V zadnjem času (te besede pišem 21. oktobra 2022) je imel moj računalnik več okvar, ki so se pojavile naključno: črn zaslon, ki se nenadoma pojavi, računalnik, ki nenadoma zmrzne, in tipke na tipkovnici, ki se nenadoma ne odzivajo.

Podjetje, od katerega sem kupil računalnik (podjetje pcdeal.co.il), se nahaja v severni regiji v IZRAELU – in ker živim v Jeruzalemu, sem očitno prinesel računalnik k njim, testiral opremo v laboratoriju in nato vrnil opreme in ponovna namestitev pri meni bo zelo okoren postopek, ki bo trajal dolgo (in zato verjetno ne bo mogoč – in čeprav obstaja garancija za vso opremo) – in to zato, ker obstajata dve dodatni težavi tukaj:

1) Nimam avta ali vozniškega dovoljenja – zato ne morem sam prinesti računalnika k njim. Zaradi moje telesne okvare, moje ekonomske stiske ter velike geografske oddaljenosti tudi prevoz opreme s taksijem v podjetje ni mogoč.

2) Zaradi svoje telesne okvare ne morem doma sam zapakirati opreme v karton, preden jo prenesem v laboratorij. Iz popolnoma istega razloga ne morem poskrbeti za ponovno namestitev računalnika, ko se vrne s testa.

Zato iščem podjetje, ki deluje na območju Jeruzalema, pri katerem bi bilo mogoče dobiti to storitev.

Popolnoma jasno mi je, da garancija na računalnik v takem primeru ne bo veljala – a ker je znanje dela z računalnikom dandanes nujno, si ne morem privoščiti daljšega večtedenskega ali morda celo več, v katerem ne bom imel dostopa do računalnika (to je edini računalnik, ki ga imam doma – in v moji situaciji si ne morem privoščiti nakupa drugega računalnika).

Ali poznate podjetje, ki deluje na območju Jeruzalema in lahko ponudi takšno storitev? In če da – za kakšne stroške? Rad bi poudaril, da je veliko tehnikov, s katerimi sem že kontaktiral, na žalost poskušalo goljufati z najrazličnejšimi nezaslišanimi triki: na primer: tehnik, ki je vztrajal, da lahko pride k meni samo ob koncu delovnega dne, ob ko so bile že vse trgovine zaprte – in na ta način me je dejansko poskušal poplačati in mi neutemeljeno zaračunati dvojno ceno. Ali pa tehniki, ki mi hočejo vzeti 250 NIS samo za pregled – še preden sploh kar koli preverijo na računalniku (in govorimo o ljudeh, ki prihajajo iz druge soseske v Jeruzalemu – in stroški goriva res ne upravičiti pretirano ceno, ki jo zahtevajo.

S spoštovanjem,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Vhod A-stanovanje 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

IZRAEL, poštna številka: 9662592.

moje telefonske številke: doma-972-2-6427757. Mobilni-972-58-6784040.

Faks-972-77-2700076.

D. Spodaj je objava, ki sem jo napisal na svoji Facebook strani:

Od leta 2007 sodelujem v boju invalidov v državi IZRAEL – od 10. julija 2018 pa v okviru gibanja “Natagver” – transparentni invalidi, ki sem se mu pridružila.

Potem ko je bila dolga leta dejavnost v državi Izrael neuporabna, sem se odločil, da se obrnem na številne vire zunaj države Izrael – in to kot zadnji korak iz obupa.

Vendar obstaja težava: govorim hebrejščino in zaradi pomanjkljivega znanja tujih jezikov ne morem vzpostaviti dvosmerne komunikacije z mnogimi mesti, kamor pošiljam samo prevedene datoteke ali besedila.

Počutim se zelo slabo glede sebe – preprosto ne morem odglušiti svojega obupa. hahaha…

E. Spodaj je pismo, ki sem ga poslal gospe Sari Netanyahu:

Asaf Benjamin< [email protected] >

Za:

[email protected]

Sreda, 9. november-16.49

Pozdrav gospe Sarah Netanyahu:

Predmet: iskanje zaposlitve.

Draga gospa.

Te dni iščem službo. Pred kratkim (te besede pišem v nedeljo, 18. oktobra 2020) sem bral o projektu, imenovanem “Honey Badger” – v okviru katerega tehnološki velikani, kot sta Google ali Facebook, upravljajo pogodbeno podjetje s sedežem v mestu Manila v Filipini. Vloga zaposlenih v tem podjetju ali v drugih pogodbenih podjetjih (število podjetij, ki se ukvarjajo s tem področjem ni znano) je, da problematične vsebine (droge, prostitucija, pedofilija, prenosi usmrtitev ali teroristične dejavnosti ipd.) odstranijo iz Internet. Leta 2018, ponedeljek maj Cinema Nemca Hans Block in Moritz Reiswick sta producirala dokumentarni film z naslovom “Internet Cleaners” o delu delavcev v teh podjetjih.

Moje vprašanje za vas je: ali poznate podjetja, ki se ukvarjajo s tem področjem, na katera se lahko obrnete z namenom prijave na delovno mesto?

Poudaril bom, da se popolnoma zavedam žaljive narave takega dela do tistih, ki se z njim ukvarjajo: po različnih publikacijah je veliko ljudi, ki so delali na teh delovnih mestih, naredilo samomor ali pa so zbolele za zelo resnimi duševnimi in telesnimi boleznimi. kot posledica stalne in vsakodnevne izpostavljenosti zahtevnim vsebinam. Vendar me to ne odvrne, in to zato, ker v življenju tako ali tako nimam več česa izgubiti – in že vrsto let se ne morem vrniti na trg dela (vse druge možnosti pomoči organizacijam, zavodom za zaposlovanje ali kontaktiranje veliko podjetij je bilo neposredno izčrpanih – in to že več let).

S spoštovanjem,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Vhod A-stanovanje 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

IZRAEL, poštna številka: 9662592.

Telefonske številke: na domu-972-2-6427757. Mobilni-972-58-6784040.

Faks-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Moji e-poštni naslovi: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in:[email protected] in: [email protected]

2) Življenjepis – assaf benyamini:

Osebni podatki: assaf benyamini, tel. 029547403.

Datum rojstva: 11.11.1972.

Naslov: 115 Costa Rica Street, Kiryat Menachem, Jeruzalem, IZRAEL.

Telefonske številke: na domu-972-2-6427757. Mobilni-972-58-6784040.

Faks-972-77-2700076.

Izobrazba: 10 letno šolanje in delna matura.

Služenje vojaškega roka: oprostitev iz zdravstvenih razlogov.

Delovne izkušnje:

1991-Delo v mizarstvu “RESHET” (Južni Tel Aviv)

1998-2005-Delo v Narodni knjižnici, kjer pomaga strokovnemu timu knjižničarjev pri najrazličnejših nalogah.

2009-2010-Delo v verigi “Avgad” za sortiranje nakita.

Februar-maj 2019-delo v računalniškem podjetju HMSOFT

Začetek februarja 2020 – trije dnevi dela z deljenjem časopisov mimoidočim na ulici.

prostovoljstvo:

Aktiven v bojnem štabu invalidov v IZRAELU.

Prostovoljstvo v Centru za izkoriščanje pravic Mestne občine Jeruzalem za pomoč ogroženim prebivalcem.

Splošni podatki: visoka motiviranost, sposobnost dobrega govornega in pisnega artikuliranja, sposobnost improvizacije in reševanja problemov.

Ima dolgoletno poznanstvo z organizacijami civilne družbe.

Zaradi telesne okvare ne morem dvigovati težkih bremen in dolgo stati na nogah.

F. Spodaj je pismo, ki sem ga poslal podjetju “logicping.co.il”:

pisma tologicping.co.il”.

assaf benyamini< [email protected] >

[email protected]

Četrtek, 10. november ob 11.39

Za: “logicping.co.il”.

Predmet: Stalne povezave.

Spoštovane gospe/gospodje.

Pišem na blogdisability5.com – blogu, ki se ukvarja s problematiko invalidov, zgrajenem na sistemu wordpress.org – in shranjenem na strežnikih servers24.co.il Vsaka objava na mojem blogu ima povezavo, ki vodi do to – kar je stalna povezava. Iščem programsko opremo ali sistem na internetu, prek katerega bi lahko distribuiral vse Moje stalne povezave so čim bolj razširjene po omrežju. Poznate take sisteme ali programsko opremo?

S spoštovanjem,

assaf benyamini,

115 Costa Rica St., vhod A – stanovanje 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

IZRAEL, poštna številka: 9662592.

moje telefonske številke: doma-972-2-6427757. Mobilni-972-58-6784040.

Faks-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Moja osebna številka: 029547403.

2) Stalne povezave bloga disability5.com: Oštevilčen seznam:

https://docs.google.com/document/d/1hCnam0KZJESe2UwqMRQ53lex2LUVh6Fw3AAo8p65ZQs/edit?usp=sharing

ali:

https://dev-list-in-the-net.pantheonsite.io/2022/10/10/Permalinks-of-post…om-list-numbered/‎

Neoštevilčen seznam:

https://docs.google.com/document/d/1PaRj3gK31vFquacgUA61Qw0KSIqMfUOMhMgh5v4pw5w/edit?usp=sharing

ali:

https://dev-list-in-the-net.pantheonsite.io/2022/10/09/Permalinks-your-Fuss…-disability5-com/‎

2) Moji e-poštni naslovi: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected]

G. Spodaj je objava, ki sem jo objavil na svoji Facebook strani v četrtek, 10. novembra 2022 ob 0:39:

Spodaj je sporočilo, ki sem ga pred nekaj minutami napisal tukaj na Facebooku za “Bezeq”:

assaf benyamini.

Lep pozdrav Bezequ:

Kaj bo? Sem vaša stranka iz okolice Jeruzalema – in spet imam težave pri brskanju, ki ste jih domnevno odpravili pred nekaj tedni: ponavljajoče se prekinitve povezave z internetom, spletne strani, ki se ne nalagajo.

V čem za vraga je problem, da to enkrat za vselej popravimo?

Samo sit!!! Vaša storitev je preprosto odvratna!!!

Asaf Benjamin.

post Scriptum. Moje telefonske številke: doma-972-2-6427757.

Mobilni-972-58-6784040.

Vrni se k meni in že popravi – nimam več moči zate!!!

H. Spodaj je e-poštno sporočilo, ki sem ga poslal finančnemu odboru kneseta (IZRAELSKI parlament):

Pisma finančnemu odboru kneseta

assaf benyamini< [email protected] >

Za:

[email protected]

Četrtek, 10. november ob 11.51

Finančnemu odboru kneseta Naj bo mir:

Pred kratkim sem poslal pritožbo na “Clalit Mushlam”, ki je zavrnilo mojo zahtevo za vračilo denarja za osnovno ortopedsko opremo.

Pozivam vas, da ponovno razmislite o politiki in zakonodaji na tem področju – ljudje, ki živijo od invalidnine Zavoda za nacionalno zavarovanje, imajo zelo težke čase in v mnogih primerih preprosto ne morejo prenesti nenadnega tovrstnega finančnega izdatka.

Predvidevam (čeprav nisem preveril in nimam možnosti preveriti), da je veliko invalidov prisiljenih opustiti to storitev zaradi nezmožnosti plačila 600 šeklov za ortopedske čevlje. Mislim, da je treba nujno spremeniti zakonodajo in postopke v zvezi s tem. To ni luksuzni izdelek, ampak kritična medicinska oprema. Za vašo referenco. Lep pozdrav, Asaf Binyamini.

Za: Clalit Mushlam – javna vprašanja.

Predmet: ortopedski čevlji.

Spoštovane gospe/gospodje.

Pred kratkim (te besede pišem v četrtek, 13. oktobra 2022) sem moral kupiti ortopedske čevlje v vrednosti 600 NIS – kar je za osebo, kot sem jaz, ki živi z zelo nizkimi dohodki, hudo finančno breme – invalidnino iz Zavoda za nacionalno zavarovanje.

Moje vprašanje v zvezi s tem je: Ali sem upravičen do povračila?

Hvaležen bi bil, če bi o tem čim več pojasnili.

S spoštovanjem,

assaf benyamini,

115 Costa Rica St.,

vhod A-stanovanje 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

IZRAEL, poštna številka: 9662592.

moje telefonske številke: doma-972-2-6427757. Mobilni-972-58-6784040.

Faks-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Imam datoteko, ki vključuje: kopijo osebne izkaznice. Potrdilo o nadomestilu, ki ga prejemam od Zavoda za nacionalno zavarovanje. Fotokopija računa za nakup ortopedskih čevljev s.

2) Moja spletna stran:  https://disability5.com/

3) Moja osebna številka: 029547403.

4) Moji e-poštni naslovi: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected]  ali: [email protected] ali: assaffff@ protonmail.com ali: ass.benyam[email protected] ali: [email protected] ali: [email protected]

I. Tukaj je nekaj idej, o katerih sem razmišljal:

1) Kot veste, je na internetu veliko, veliko platform, spletnih mest in programske opreme – medtem ko mnoge od njih nimajo razlag v hebrejščini glede načina delovanja, njihovega namena, pogojev za njihovo uporabo itd. Seveda, na YouTubu obstajajo videoposnetki, kjer lahko najdete razlage v hebrejščini o različnih temah – vendar obstajajo platforme, v zvezi s katerimi so razlage le v angleščini ali drugih tujih jezikih – in včasih se najdejo ljudje (vključno s piscem teh vrstic), ki zelo težko razumejo razlage v angleščini ali drugih tujih jezikih in so dejansko “izgubljeni” in ne morejo razumeti, koliko platform na omrežju deluje. Seveda, uporaba avtomatskih prevajalskih storitev Google Translate ali drugih avtomatskih prevajalskih storitev ne pomaga zaradi številnih napak v prevodih. V tej situaciji govorec hebrejščine ne bo dobil pomoči, nejasen prevod, poln napak, pa bo povzročil samo še večjo zmedo in pomanjkanje razumevanja. Izziv je ustvariti sistem na osnovi umetne inteligence, ki bo ob vnosu naslova domene spletnega mesta ali url-ja »vedel«, da bo v hebrejščini avtomatsko dal jasno razlago o delovanju predvidene platforme. Takšen sistem mora v sebi vključevati možnost deljenja in možnost prejemanja dodatnih pojasnil – in to v primeru, da iz takšnih ali drugačnih razlogov

Seveda bo potem, ko bo takšna platforma delovala, programerjem v drugih jezikih mogoče predlagati razvoj podobnih sistemov za govorce istega lokalnega jezika, ki ne obvladajo drugih jezikov.

2) Mreža, katere namen je omogočiti razprave o postavljanju idej – in njihovem nasprotovanju ali zavračanju. In pomen: razprava poteka na naslednji način: nek uporabnik v omrežju poda takšno ali drugačno idejo ali izjavo – drugi uporabniki, ki se pridružijo razpravi, pa morajo poskušati dokazati, da ideja tega uporabnika ni resnična – in po drugi strani mora oseba, ki je predlagala idejo, še naprej poskušati braniti to idejo in pojasniti, zakaj je res resnična. Razprava, ki bo vedno sestavljena iz trditev in protitožb.

3) Mreža demonstracij naročanja. Kot vemo, obstajajo družbeni aktivisti, ki se trudijo promovirati različne teme, vendar iz takšnih ali drugačnih razlogov ne morejo iti na ulico in demonstrirati. Namen tega družbenega omrežja bo “ujemati” vprašanja, ki jih bodo ti družbeni aktivisti poskušali promovirati, in druge ljudi v istem omrežju, katerih vloga bo, da gredo ven in demonstrirajo te ideje.

4) Mreža cenzuriranih vsebin. Kot veste, tehnološki velikani, kot so Google, Facebook, Apple, Amazon itd., včasih blokirajo različne uporabnike zaradi takšne ali drugačne vsebine, ki jo ti uporabniki naložijo. Ideja je ustvariti socialno omrežje, ki bo služilo kot nekakšno “zavetišče” za vse tiste uporabnike, ki so bili blokirani – in seveda takšno omrežje ne bo imelo cenzure ali kakršnih koli omejitev pri nalaganju vsebin.

5) Socialno omrežje čudne vsebine. Pomeni socialno omrežje, ki bo namenjeno izključno nalaganju norih ali zavajajočih vsebin ali idej. Zato bo vsaka vsebina, ki je preveč logična ali realistična, takoj blokirana. Izziv bo seveda razviti algoritem, katerega cilj bo poskušati locirati tiste vsebine, ki so preveč pametne ali logične, da bi jih blokirali. Uporabniki bodo lahko vložili pritožbo – in če se bo izkazalo, da je naložena vsebina res varljiva in nelogična ali preveč realistična, bo ista vsebina vrnjena na stran.

J. Spodaj je pismo, ki sem ga poslal na različne kraje:

Za:

Predmet: tuji internetni ponudnik.

Spoštovane gospe/gospodje.

Sem stranka podjetja “Bezeq” iz okolice Jeruzalema in sem naročena na storitev internetnega priključka in telefonske linije.

V zadnjem letu (te besede pišem v petek, 11. novembra 2022 – nekaj ur pred šabatom) se vedno znova ponavlja posebno nezaslišano vedenje z njihove strani: čeprav sem naročnik, pa tudi plačam najbolje mojega denarja za storitev optike internetna povezava vedno znova prekine – Kar tako in brez razloga. Prav tako se včasih ne prikažejo spletne strani povsem legitimnih strani, kar tako in brez razloga. Tudi brskanje po internetu v mnogih primerih postane zelo počasno – tudi brez razloga ali utemeljitve. Vsakič, ko se obrnem na tehnične ekipe Bezeq, je težava pravočasno odpravljena – vendar se čez nekaj časa vedno znova ponovi. Večkrat sem jih rotil, naj enkrat za vselej rešijo vse težave,

Moje vprašanje je: Ali je tehnično mogoče prejeti storitev od tujega internetnega ponudnika (ki se nahaja zunaj ozemlja države Izrael)? Ali pa zaradi dejstva, da ima “Bezeq” monopol nad infrastrukturo, ki doseže domove v Izraelu, tudi če se mi uspe povezati s tujim internetnim ponudnikom, to dejansko ne bo imelo nobenega pomena in je zato tak test nepotreben v prvo mesto?

S spoštovanjem,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Vhod A-stanovanje 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

IZRAEL, Poštna številka: 9662592.

moje telefonske številke: doma-972-2-6427757. mobilni-972-58-6784040.

faks-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Moja osebna številka: 029547403.

2) moji e-poštni naslovi: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected]

3) Moja spletna stran: https://disability5.com

K. Spodaj je e-poštno sporočilo, ki sem ga poslal Yad Vashemu:

Moja pisma “Yad Vashemu – organu za spomin na holokavst in heroje”.

Yahoo/poslano

 

Asaf Benjamin< [email protected] >

[email protected]

Petek, 11. november ob 11.35

Za: “Yad Vashem – organ za spomin na holokavst in heroje”.

Predmet: Predlog raziskovalne teme.

Spoštovane gospe/gospodje.

Ob koncu druge svetovne vojne je Sovjetska zveza zahtevala deportacijo vseh nemških manjšin in prebivalcev iz vzhodne Evrope. Kot vemo, gre za populacije, ki so živele v različnih državah vzhodne Evrope in so tja prišle po Avstro-Ogrski, ki je razpadla po koncu prve svetovne vojne. Prav tako je dobro znana vloga teh populacij pri pomoči zlobnim vojskam nacistične Nemčije in njeni okupaciji v prvih fazah druge svetovne vojne. Ko zahteva prihaja iz smeri Rusov, je politično in vojaško šlo za vmesno fazo med koncem druge svetovne vojne in začetkom hladne vojne ter medblokovskim bojem med ZDA in Sovjetsko zvezo, ki bo prišel pozneje. In ker so na tej stopnji zahodne sile, ki so zmagale v vojni, in sicer: Združene države, Anglija in Francija, sta bili še v zavezništvu s Sovjetsko zvezo, je bilo takrat za izvedbo deportacije potrebno soglasje zahodnih sil – te so na koncu dale soglasje in pred Ruse postavile pogoj: zahtevo, da se deportacija in v njem so bila storjena številna okrutnosti in groze proti civilnemu prebivalstvu. Kot del te deportacije – deportacije 16-milijonskega prebivalstva Nemcev nazaj v njihovo domovino, je bilo kratko obdobje, v katerem je delovalo taborišče, ki ga je upravljal Jud po imenu Shlomo Morel – taborišče, kjer so bili zaprti nemški ujetniki. In tukaj se poraja več vprašanj: Kje je mogoče najti zgodbo o tem taborišču? In ali je Shlomo Morel ali drugi upravitelji v taborišču, imate povezavo z gibanjem Maščevalci? In ali je bil isti Shlomo Morel družinsko povezan z IZRAELSKIM oglaševalcem Mottijem Morelom, za katerega je znano, da je umrl v prometni nesreči v Tel Avivu 17. aprila 2018?

In za zaključek: nikoli nisem delal v inštitutu Yad Vashem in s tem nimam neposredne osebne vpletenosti.

Te besede pišem samo kot predlog – in nič več kot to.

S spoštovanjem,

assaf benyamini.

L. Spodaj je pismo, ki sem ga poslal na različne kraje:

Za:

Predmet: Samodejna monetizacija.

Spoštovane gospe/gospodje.

Imam več kanalov na različnih socialnih omrežjih, kamor občasno naložim vsebino.

Iščem storitev, v katero lahko naložim povezave do svojih platform in ki bo samodejno monetizirala vse moje kanale in brez moje nenehne vpletenosti ves čas.

Poznate tako storitev?

S spoštovanjem,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Vhod A-stanovanje 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

Izrael, poštna številka: 9662592.

moje telefonske številke: doma-972-2-6427757. mobilni-972-58-6784040.

faks-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Moja osebna številka: 029547403.

2) moj e-poštni naslov: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: assafff[email protected] in: [email protected] in: [email protected]

3) Moja spletna stran: https://disability5.com

M. Spodaj je e-sporočilo, ki ga te dni (te besede pišem 11. novembra 2022) začenjam pošiljati na različna mesta:

Za:

Predmet: Predlog projekta.

Spoštovane gospe/gospodje.

Sem gibalno ovirana oseba, zaradi katere vedno težje dvigujem stvari, ki mi slučajno padejo na tla (kar se občasno zgodi v skoraj vsakem stanovanjskem stanovanju). Uporabljam napravo/pripomoček, imenovan “podaljšek za roke” – ki je:

Kot lahko vidite, je ta naprava lahko učinkovita, ko gre za trden predmet, ki ga je včasih treba dvigniti s tal. A kot veste, včasih pride do primerov, ko je tisto, kar pomotoma pade na tla, tekočina in ne trdna snov, na primer: juha, pomotoma razlita po tleh, pomotoma razlito olje itd.

Ko gre za zdrave ljudi, seveda ni problema vzeti krpo in počistiti, kar je treba – vendar ljudje, kot sem jaz, ki trpijo zaradi čedalje slabše telesne okvare, imajo včasih težave pri premikanju naprej in nazaj. z roko, medtem ko čistite tla s krpo.

Zaradi teh razlogov sem dolgo iskal izdelek, ki bi ga lahko kupil in bi vseboval ustrezen mehanizem za pritrditev ročnega podaljška, katerega sliko sem priložil tukaj, in ki bi lahko vpil polito tekočino. tla (in zaradi razlogov, ki sem jih omenil, navadna krpa v takem primeru ne opravi svoje naloge).

Naj poudarim, da nisem doječa oseba, vendar zaradi zdravstvenih težav tak izdelek vsekakor potrebujem. Ne smemo pozabiti, da ljudje v moji situaciji večino časa preživijo sami in brez druge osebe, ki bi jim v takšni situaciji lahko stala ob strani in pomagala (pa tudi danes te pomoči ne potrebujem).

V vsakem primeru in po številnih iskanjih, ki so vključevala tudi napotitev vprašanja naMILBATorganizacijo, podjetjem, ki se ukvarjajo s proizvodnjo ergonomskih izdelkov (kot vemo, je takih podjetij v IZRAELU zelo malo in iz testov, ki sem jih opravil, mi je postalo jasno, da npr. na celotnem območju Jeruzalema obstaja so samo eno malo podjetje, ki se ukvarja s tem) in raznim verigam in tudi tovarnam, kjer čistila izdelujejo, mi je postalo jasno, da očitno tak produkt danes ne obstaja.

Zato se moje vprašanje za vas glasi: ali bi bili zainteresirani ponuditi tak projekt razvoja produkta študentom, ki študirajo smer produktno oblikovanje?

Upam, da če in ko bo tak izdelek in bo obstajala tudi finančna izvedljivost trženja, bo lahko pomagal tudi mnogim drugim invalidom ali bolnim ljudem.

S spoštovanjem,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Vhod A-stanovanje 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

IZRAEL, poštna številka: 9662592.

moje telefonske številke: doma-972-2-6427757. Mobilni-972-58-6784040.

Faks-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Moja osebna številka: 029547403.

2) Moji e-poštni naslovi: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] 

3) Moja spletna stran: https://disability5.com

N. Moje povezave:

1)blog recepti Talije Benjamini

2)spletno mesto getmunch.com

3)Članek: Zakaj internetne goljufije uspejo – avtor Revital Solomon

- Ste našli napako? Povej mi o tem -
Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE