Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Kielellinen välitys. - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Kielellinen välitys.

Vastaanottaja:

Aihe: Kielellinen sovittelu.

Arvoisat rouvat/herrat.

Olen osallistunut vuodesta 2007 lähtien Israelin valtion vammaisten taisteluun – ja 10. heinäkuuta 2018 lähtien olen tehnyt sitä osana “nitgaber” -liikettä – läpinäkyviä vammaisia, johon liityin.

Sen jälkeen kun monien vuosien toiminnasta ISRAELin valtion sisällä ei ollut hyötyä, päätin kääntyä monien lähteiden puoleen Israelin valtion ulkopuolella – ja tämä oli viimeinen epätoivoinen askel.

Mutta on toinenkin ongelma: puhun hepreaa ja vieraiden kielten taitoni on erittäin huono – ja englannin keskitasoa ja erittäin alhaista ranskaa lukuun ottamatta minulla ei ole lisätietoa tällä alalla.

Kysymykseni sinulle kuuluu: Tiedätkö yrityksiä, jotka tarjoavat kielellistä sovittelua tai sovittelupalvelua, jota voitaisiin mahdollisesti käyttää tällaisessa tapauksessa?

Terveiset,

assaf benyamini.

A. Alla on sähköposti, jonka lähetin Haifan yliopiston nais- ja sukupuolitutkimuksen osaston luennoitsijoille:

Vastaanottaja: Nais- ja sukupuolitutkimuksen laitos, Haifan yliopisto.

Aihe: Ehdotus tutkimusaiheeksi.

Arvoisat rouvat/herrat.

Ensimmäistä maailmansotaa edeltävinä vuosina ilmeisesti oli toisaalta brittiläisten naisten ja toisaalta saksalaisten naisten järjestö – järjestö, jonka tarkoituksena oli saada aikaan sovinto kansojen välille ja estää sota.

Kun sota ilmeisesti syttyi elokuussa 1914, tämän järjestön toiminta lopetettiin kokonaan, siihen kuuluneet brittiläiset naiset liittyivät maansa sotatoimiin, heidän järjestönsä jäsenet viime aikoihin asti, saksalaiset naiset liittyivät Saksan sotaan. ponnisteluja – ja sikäli kuin tiedetään, tämä järjestö katosi, hajosi eikä sen toimintaa koskaan uusittu.

Mistä löydät tämän järjestön tarinan ja tietysti sen jäsenten naisten tarinat? Onko tästä organisaatiosta muita tietoja (mikä oli järjestön nimi, poliittinen toiminta ja epäonnistumisen syyt, oliko tällä järjestöllä yhteyksiä Englannin suffragistiliikkeeseen, jonka tiedettiin toimivan 1800-luvun lopulla vuosisadalla jne.)?

Haluan huomauttaa, että en ole tutkija ja minulla ei ole mitään tekemistä Haifan yliopiston kanssa – ja lähetän tämän kirjeen vain ehdotuksena – enkä sen enempää.

Terveiset,

Asaf Benjamin.

B. Alla on kirjeenvaihtoni WhatsApp-sosiaalisesta verkostosta:

 

[13:04, 7.11.2022] +972 53-522-2014: Hei mitä tapahtuu? Emme tunne toisiamme, mutta saanko esittää kysymyksen?

[23:06, 7.11.2022] Assaf Binyamini: Mikä on kysymys?

[1:58, 8.11.2022] +972 53-522-2014: Hienoa, hienoa, olen Shahar, ja totuus on, että otin sinuun yhteyttä, koska etsimme vakavia yli 20-vuotiaita ihmisiä, jotka haluavat luoda lisätulot 2000-4000 NIS kuukaudessa vapaa-ajaltaan, kahden tunnin työstä matkapuhelimella (aiempaa kokemusta ei tarvita).

Halusin kysyä, voisiko sinua kiinnostaa kuulla tulomahdollisuuksista vapaa-ajalla?

[11:23, 8.11.2022] Assaf Binyamini: Onko tämä B Hip Global -yritys? Tai kenties Travelor-yhtiössä?

Jos se on jompikumpi näistä kahdesta yrityksestä, suosittelen myös sinua pakenemaan niitä mahdollisimman nopeasti.

He lupaavat niin sanotusti “passiivisia tuloja”, jotka edellyttävät maksuja prosessin aloittamiseksi. Kun he keräävät maksuja vielä myöhemmin, he yksinkertaisesti katoavat rahan mukana – eikä kukaan voi enää auttaa. Et tietenkään koskaan näe rahaa, jonka he lupasivat ansaita.

Nämä ovat valehtelijoita, pahoja ihmisiä, erittäin kehittyneitä ja myös manipuloivia.

Varmasti tutustumiseni heihin (olin B Hip Globalin kokouksessa helmikuussa 2020 – vähän ennen koronaepidemian alkamista ja siihen liittyviä sulkemisia). Huomasin manipuloinnin, jota he tekevät hyödyntäessään yhteiskunnan heikoimpien ihmisten ahdinkoa, en jatkanut heidän kanssaan – ja jopa ilmoitin niistä Israelin kulttiuhrien keskukselle.

Ja lopuksi: koska en etsi ongelmia, minulla ei ole aikomustakaan liittyä – ja siksi suosittelen sitä sinulle tai kenellekään muulle.

Terveiset,

Asaf Benjamin.

[11:38, 8.11.2022] Assaf Binyamini: Ja lähetän sinulle linkin artikkeliin, joka lähetettiin valtion televisiokanavalla (tässä 11) B Hip Global -yhtiöstä

https://www.youtube.com/watch?v=VmqOIDlDR24Kaikki

lisäsanat ovat tarpeettomia… Terveisin assaf benyamini.

[11:39, 8.11.2022] +972 53-522-2014: Tiedät, että sitä on muokattu ja laillisesti määritelty kunnianloukkausoikeudeksi

[11:39, 8.11.2022] +972 53-522-2014: ?

[11:41, 8.11.2022] +972 53-522-2014: Hyvä veli, onnea

[11:41, 8.11.2022] +972 53-522-2014: Artikkelit eivät mainosta ketään muuta kuin kirjoittajia

[11:44, 8.11.2022] assaf benyamini: On mahdollista, että B Hip Global -yhtiö teki hiljaisuusvaatimuksen ensimmäistä kanavaa vastaan ​​tässä asiassa – en tiedä. Tämä on heidän tapansa jatkaa uhkailua ja estää rikollisten tekojensa paljastaminen. Onko sinulla ylimääräistä rahaa, jonka haluat lahjoittaa B Hip Globalille? Joten ei ole ongelmaa – jatka niiden kanssa. Lupaan sinulle, että et tienaa niillä rahaa – vain ongelmia ja komplikaatioita.

Päätös on sinun.

sinun harkintaa varten.

Terveiset,

assaf benyamini.

C. Alla on postaus, jonka jakan Facebook-ryhmässä “Tekninen tuki – jokaiseen kysymykseen vastaus”:

 

assaf benyamini

kirjoittaja

Vastaanottaja: “Tekninen tuki – jokaiseen kysymykseen on vastaus”.

Aihe: Laitteen tarkastus.

Arvoisat rouvat/herrat.

Noin kuusi kuukautta sitten ostin kannettavan tietokoneen osoitteesta pcdeal.co.il.

Äskettäin (kirjoitan nämä sanat 21. lokakuuta 2022) tietokoneellani on ollut useita satunnaisesti ilmeneviä toimintahäiriöitä: yhtäkkiä ilmestynyt musta näyttö, yhtäkkiä jumiutunut tietokone ja näppäimistön näppäimet, jotka eivät yhtäkkiä reagoi.

Yritys, jolta ostin tietokoneen (yritys pcdeal.co.il), sijaitsee pohjoisella alueella ISRAELissa – ja koska asun Jerusalemissa, ilmeisesti tuon tietokoneen heille, testasin laitteita laboratoriossa ja palautan sitten laitteiston ja sen uudelleenasentaminen luokseni on erittäin vaivalloinen prosessi, joka kestää kauan (ja siksi se ei todennäköisesti ole mahdollista – ja vaikka kaikilla laitteilla on takuu) – ja tämä johtuu siitä, että on olemassa kaksi lisävaikeutta tässä:

1) Minulla ei ole autoa tai ajokorttia – joten minulla ei ole mahdollisuutta tuoda tietokonetta heidän luokseen itse. Fyysisen vammani, taloudellisten vaikeuksieni sekä huomattavan maantieteellisen etäisyyden vuoksi laitteiden tuominen yritykseen taksilla ei myöskään ole mahdollista.

2) Fyysisen vammani vuoksi en voi itse pakata laitteita kotona pahvilaatikkoon ennen sen siirtämistä laboratorioon. Täsmälleen samasta syystä en voi huolehtia tietokoneen uudelleenasentamisesta sen jälkeen, kun se on palannut testistä.

Siksi etsin Jerusalemin alueella toimivaa yritystä, jolta tämä palvelu voidaan saada.

Minulle on täysin selvää, että tietokoneen takuulla ei tällaisessa tapauksessa ole merkitystä – mutta koska tietokoneella työskentely on oleellista nykyään, minulla ei ole varaa pitkittyneeseen useiden viikkojen tai ehkä jopa enemmän, joissa minulla ei ole pääsyä tietokoneeseen (tämä on ainoa tietokone, joka minulla on kotona – ja minun tilanteessani minulla ei ole varaa ostaa toista tietokonetta).

Tiedätkö Jerusalemin alueella toimivan yrityksen, joka voisi tarjota tällaisen palvelun? Ja jos on – millä hinnalla? Haluan huomauttaa, että monet teknikot, joihin olen jo ottanut yhteyttä, ovat valitettavasti yrittäneet huijata kaikenlaisilla törkeillä temppuilla: esimerkiksi: teknikko, joka väitti, että hän voisi tulla luokseni vain työpäivänsä lopussa, tiettyyn aikaan. kun kaikki kaupat olivat jo kiinni – ja tällä tavalla hän itse asiassa yritti maksaa minulle ja veloittaa minulta kaksinkertaisen hinnan ilman perusteita. Tai teknikot, jotka haluavat ottaa minulta NIS 250:n vain tarkastusta varten – jopa ennen kuin he ovat edes tarkistaneet mitään tietokoneelta (ja puhumme ihmisistä, jotka tulevat Jerusalemin toisesta kaupunginosasta – ja polttoainekulut eivät todellakaan ole perustelevat pyytämänsä kohtuuttoman hinnan.

Terveiset,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Sisäänkäynti A-asunto 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

puhelinnumeroni: kotona-972-2-6427757. Matkapuhelin-972-58-6784040.

Faksi-972-77-2700076.

D. Alla on postaus, jonka kirjoitin Facebook-sivulleni:

Olen osallistunut vuodesta 2007 lähtien vammaisten taisteluun ISRAELIN osavaltiossa – ja heinäkuun 10. päivästä 2018 lähtien olen tehnyt sitä osana Nitgaber-liikettä – läpinäkyviä vammaisia, johon liityin.

Sen jälkeen kun monien vuosien toiminnasta Israelin valtion sisällä ei ollut mitään hyötyä, päätin kääntyä monien lähteiden puoleen Israelin valtion ulkopuolella – ja tämä oli viimeinen epätoivoinen askel.

Mutta on ongelma: puhun hepreaa, enkä vieraiden kielten taitoni puutteen vuoksi pysty kommunikoimaan moniin paikkoihin, joihin lähetän vain käännettyjä tiedostoja tai tekstejä.

Tunnen itseni erittäin pahalta – en vain voi näyttää epätoivoani. Hahaha…

 

E. Alla on kirje, jonka lähetin rouva Sara Netanjahulle:

 

Asaf Benjamin< [email protected] >

Vastaanottaja:

[email protected]

Keskiviikkona marraskuuta klo 9-16.49

Tervehdys rouva Sarah Netanyahulle:

 

Aihe: työnhaku.

Arvoisa rouva.

Nykyään etsin töitä. Äskettäin (kirjoitan näitä sanoja sunnuntaina 18.10.2020) luin projektista nimeltä “Honey Badger” – jonka puitteissa teknologiajätit, kuten Google tai Facebook, operoivat Manilan kaupungissa sijaitsevaa urakointiyritystä. Filippiinit. Tämän yrityksen tai muiden sopimusyritysten (alalla toimivien yritysten lukumäärää ei tiedetä) työntekijöiden tehtävänä on poistaa ongelmallinen sisältö (huumeet, prostituutio, pedofilia, teloituslähetykset tai terroristitoiminta jne.) Internet. Vuonna 2018 maanantai toukokuun elokuvasaksalaiset Hans Block ja Moritz Reiswick tuottivat dokumenttielokuvan nimeltä “Internet Cleaners” näiden yritysten työntekijöiden työstä.

 

Kysymykseni sinulle kuuluu: tiedätkö tällä alalla toimivia yrityksiä, joihin voit ottaa yhteyttä työnhakua varten?

 

Haluan huomauttaa, että olen täysin tietoinen tällaisen työn loukkaavasta luonteesta suhteessa sen tekijöihin: eri julkaisujen mukaan monet näissä töissä työskennelleistä ihmisistä tekivät itsemurhan tai vaihtoehtoisesti saivat erittäin vakavia henkisiä ja fyysisiä sairauksia. jatkuvan ja päivittäisen altistumisen seurauksena vaikealle sisällölle. Mutta tämä ei estä minua, ja tämä johtuu siitä, että minulla ei ole mitään menetettävää elämässäni – enkä ole enää moneen vuoteen voinut palata työmarkkinoille (kaikki muut vaihtoehdot auttaa organisaatioita, työpaikkailmoituksia tai ottaa yhteyttä monet yritykset suoraan ovat uupuneet – ja useiden vuosien ajan).

 

Terveiset,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Sisäänkäynti A-asunto 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

Puhelinnumerot: kotona-972-2-6427757. Matkapuhelin-972-58-6784040. Faksi-972-77-2700076.

Jälkikirjoitus. 1) Sähköpostiosoitteeni: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected]

 

2) Ansioluettelo – assaf benyamini:

 

Henkilötiedot: assaf benyamini, puh. 029547403.

 

Syntymäaika: 11.11.1972.

 

Osoite: 115 Costa Rica Street, Kiryat Menachem, Jerusalem, ISRAEL.

 

Puhelinnumerot: kotona-972-2-6427757. Matkapuhelin-972-58-6784040. Faksi-972-77-2700076.

 

Koulutus: 10 vuotta koulutusta ja osittainen ylioppilas.

 

Asepalvelus: vapautus lääketieteellisistä syistä.

 

Työkokemus:

 

1991-Työskentely “RESHET”-puuseppätöissä (Etelä-Tel Aviv)

 

1998-2005-Työskennellyt Kansalliskirjastossa, avustaen ammattitaitoista kirjastonhoitajatiimiä erilaisissa tehtävissä.

2009-2010-Työskentely Avgad-ketjussa korujen lajittelussa.

Helmi-toukokuu 2019-työ tietokoneyrityksessä HMSOFT

Helmikuun alku 2020-kolme päivää töitä jakamalla sanomalehtiä kadun ohikulkijoille.

 

vapaaehtoistyö:

Aktiivinen vammaisten taistelun päämajassa ISRAELissa.

Vapaaehtoistyö Jerusalemin kunnan oikeuksien hyödyntämiskeskuksessa vähävaraisen väestön auttamiseksi.

Yleistä: erittäin motivoitunut, kyky ilmaista hyvin suullisesti ja kirjallisesti, improvisointi- ja ongelmien ratkaisukyky.

Hänellä on pitkä tuttavuus kansalaisjärjestöihin.

Kärsii fyysisestä vammasta, joka estää minua nostamaan raskaita taakkoja ja seisomasta pitkään jaloillani.

 

F. Alla on kirje, jonka lähetin yritykselle “logicping.co.il”:

 

kirjaimet tologicping.co.il”.

 

assaf benyamini< [email protected] >

[email protected]

Torstaina 10. marraskuuta klo 11:39

Vastaanottaja: “logicping.co.il”.

        

Aihe: Pysyvät linkit.

Arvoisat rouvat/herrat.

Kirjoitan blogiin disability5.com – blogiin, joka käsittelee vammaisia ​​ihmisiä, rakennettu wordpress.org-järjestelmään – ja tallennettu servers24.co.il:n palvelimille Jokaisessa blogini postauksessa on linkki, joka johtaa siihen – mikä on pysyvä linkki. Etsin Internetistä ohjelmistoa tai järjestelmää, jonka kautta voin jakaa kaikki Pysyvät linkit ovat jaettu mahdollisimman laajasti verkossa. Tiedätkö tällaisia ​​järjestelmiä tai ohjelmistoja?

Terveiset,

assaf benyamini,

115 Costa Rica St., sisäänkäynti A – Huoneisto 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

puhelinnumeroni: kotona-972-2-6427757. Matkapuhelin-972-58-6784040.

Faksi-972-77-2700076.

Jälkikirjoitus. 1) Tunnusnumeroni: 029547403.

2) Disability5.com-blogin pysyvät linkit: Numeroitu luettelo:

 

https://docs.google.com/document/d/1hCnam0KZJESe2UwqMRQ53lex2LUVh6Fw3AAo8p65ZQs/edit?usp=sharing

tai:

https://dev-list-in-the-net.pantheonsite.io/2022/10/10/Permalinks-of-post…om-list-numbered/‎

Numeroimaton lista:

https://docs.google.com/document/d/1PaRj3gK31vFquacgUA61Qw0KSIqMfUOMhMgh5v4pw5w/edit?usp=sharing

 

tai:

https://dev-list-in-the-net.pantheonsite.io/2022/10/09/Permalinks-your-Fuss…-disability5-com/‎

 

2)Sähköpostiosoitteeni: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected]

 

G. Alla on postaus, jonka julkaisin Facebook-sivullani torstaina 10. marraskuuta 2022 klo 0:39:

 

Alla on viesti, jonka kirjoitin muutama minuutti sitten täällä Facebookissa “Bezeqille”:

assaf benyamini.

Tervehdys Bezeqille:

Mitä tulee? Olen asiakkaasi Jerusalemin alueelta – ja kohtaan jälleen surffausongelmia, jotka olette korjanneet muutama viikko sitten: toistuvia Internet-katkoksia, verkkosivustoja, jotka eivät lataudu.

Mikä ihmeen ongelma sen korjaamisessa on lopullisesti?

vain kyllästynyt!!! Palvelunne on aivan inhottavaa!!!

assaf benyamini.

Jälkikirjoitus. Puhelinnumeroni: kotona-972-2-6427757. Matkapuhelin-972-58-6784040.

Tule takaisin luokseni ja korjaa se jo – minulla ei ole enää voimia sinulle!!!

H. Alla on sähköposti, jonka lähetin Knessetin (ISRAELIN parlamentti) rahoituskomitealle:

Kirjeet Knessetin rahoituskomitealle

assaf benyamini< [email protected] >

Vastaanottaja:

[email protected]

Torstaina 10. marraskuuta klo 11:51

Knessetin rahoituskomitealle Rauha olkoon:

Lähetin äskettäin valituksen “Clalit Mushlam” -yritykselle, joka hylkäsi pyyntöni hyvitysmaksusta välttämättömistä ortopedisista laitteista.

Kehotan teitä harkitsemaan uudelleen politiikkaa ja lainsäädäntöä tässä asiassa – Vakuutuslaitoksen työkyvyttömyyskorvauksella elävien ihmisten on hyvin vaikeaa, eivätkä monissa tapauksissa yksinkertaisesti kestä tällaisia ​​äkillisiä taloudellisia menoja.

Oletan (vaikka en ole tarkistanut, eikä minulla ole mahdollisuutta tarkistaa sitä), että monet vammaiset joutuvat luopumaan tästä palvelusta, koska he eivät pysty maksamaan 600 sekeliä ortopedisista kengistä. Mielestäni lainsäädäntöä ja menettelyjä on kiireellisesti muutettava tässä suhteessa. Tämä ei ole luksustuote, vaan kriittinen lääketieteellinen laite. Tiedoksi. Terveisin, Asaf Binyamini.

 

Vastaanottaja: Clalit Mushlam – julkiset tiedustelut.

Aihe: ortopediset kengät.

Arvoisat rouvat/herrat.

Äskettäin (kirjoitan nämä sanat torstaina 13. lokakuuta 2022) minun piti ostaa ortopedisia kenkiä 600 NIS:n arvosta – mikä on raskas taloudellinen taakka minun kaltaiselleni erittäin pienituloisille – vammaistuki. Kansallisesta vakuutuslaitoksesta.

Kysymykseni tähän liittyen kuuluu: Onko minulla oikeus saada hyvitystä?

Olisin kiitollinen, jos voisit kertoa asiasta mahdollisimman paljon.

Ystävällisin terveisin,

assaf benyamini,

115 Costa Rica St.,

sisäänkäynti A-huoneisto 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

puhelinnumeroni: kotona-972-2-6427757. Matkapuhelin-972-58-6784040.

Faksi-972-77-2700076.

 

Jälkikirjoitus. 1) Minulla on tiedosto, joka sisältää: kopion henkilökortistani. Vakuutuslaitokselta saamani vahvistus päivärahasta. Valokopio ortopedisten kenkien ostokuitista.

2) Verkkosivustoni: https://disability5.com/

3) Tunnusnumeroni: 029547403.

4) Sähköpostiosoitteeni: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: assa [email protected] tai: [email protected] tai: ass.benyam[email protected] tai: [email protected] tai: [email protected]

 

I. Tässä on joitain ajatuksia, joita ajattelin:

        

1) Kuten tiedät, Internetissä on monia, monia alustoja, verkkosivustoja ja ohjelmistoja – vaikka monilla niistä ei ole hepreankielisiä selityksiä niiden toiminnasta, tarkoituksesta, käyttöehdoista jne. Tietenkin, YouTubesta löytyy videoita, joista löytyy hepreankielisiä selityksiä eri aiheista – on kuitenkin alustoja, joihin liittyen on selityksiä vain englanniksi tai muilla vierailla kielillä – ja joskus on ihmisiä (mukaan lukien näiden rivien kirjoittaja). englannin tai muiden vieraiden kielten selityksiä on erittäin vaikea ymmärtää, ja ne ovat itse asiassa “kadonneita” eivätkä ymmärrä kuinka monta alustaa verkossa toimii. Tietysti, Google-kääntäjän tai muiden automaattisten käännöspalvelujen käyttäminen ei auta, koska käännöksissä on monia virheitä. Tässä tilanteessa heprean puhuja ei saa apua, ja epäselvä käännös täynnä virheitä aiheuttaa vain paljon suurempaa hämmennystä ja ymmärryksen puutetta. Haasteena on luoda tekoälyyn perustuva järjestelmä, joka “tietää” syöttämällä sivuston verkkotunnuksen osoitteen tai url-osoitteen, joka soveltuu automaattisesti antamaan selkeän hepreankielisen selityksen aiotun alustan toiminnasta. Tällaiseen järjestelmään tulee sisältyä mahdollisuus jakamiseen ja mahdollisuus saada lisäselvityksiä – ja tämä jos syystä tai toisesta

Tietenkin, kun tällainen alusta on toiminnassa, on mahdollista ehdottaa muiden kielten ohjelmoijille samanlaisten järjestelmien kehittämistä saman paikallisen kielen puhujille, jotka eivät osaa sujuvasti muita kieliä.

2) Verkosto, jonka tarkoituksena on edistää keskustelua ajatusten nostamisesta – ja niiden ristiriitaisuudesta tai kumoamisesta. Ja merkitys: keskustelua käydään seuraavasti: joku verkon käyttäjä tuo esiin jonkinlaisen ajatuksen tai väitteen – ja muiden keskusteluun osallistuvien käyttäjien on yritettävä todistaa, että käyttäjän esittämä ajatus ei ole totta. – ja toisaalta idean esittäjän on edelleen yritettävä puolustaa sitä ja selittää, miksi se todella on totta. Keskustelu, joka koostuu aina väitteistä ja vastaväitteistä.

3) Esittelytilausverkosto. Kuten tiedämme, on yhteiskunnallisia aktivisteja, jotka yrittävät edistää erilaisia ​​asioita – mutta syystä tai toisesta he eivät voi mennä ulos kadulle osoittamaan mieltään. Tämän sosiaalisen verkoston tarkoitus on “vastata” aiheet, joita nuo sosiaaliset aktivistit yrittävät edistää, ja muut samassa verkostossa olevat ihmiset, joiden tehtävänä on mennä esille noiden ideoiden puolesta.

4) Sensuroidun sisällön verkosto. Kuten tiedät, teknologiajätit, kuten Google, Facebook, Apple, Amazon jne., estävät joskus eri käyttäjiä käyttäjien lataaman sisällön takia. Ajatuksena on luoda sosiaalinen verkosto, joka toimii eräänlaisena “suojana” kaikille estetyille käyttäjille – eikä tällaisessa verkostossa tietenkään ole sensuuria tai minkäänlaisia ​​rajoituksia sisällön lataamiselle.

5) Outoa sisältöä sisältävä sosiaalinen verkosto. Se tarkoittaa sosiaalista verkostoa, joka on omistettu yksinomaan hullun tai harhaanjohtavan sisällön tai ideoiden lataamiseen. Näin ollen kaikki liian looginen tai realistinen sisältö estetään välittömästi. Haasteena on tietysti kehittää algoritmi, jonka tavoitteena on yrittää paikantaa liian älykkäät tai loogiset sisällöt estääkseen ne. Käyttäjät voivat tehdä valituksen – ja jos käy ilmi, että ladattu sisältö on todellakin harhaanjohtavaa ja epäloogista tai liian realistista, sama sisältö palautetaan sivustolle.

J. Alla on kirje, jonka lähetin eri paikkoihin:

Vastaanottaja:

Aihe: ulkomainen Internet-palveluntarjoaja.

Arvoisat rouvat/herrat.

Olen “Bezeq”-yhtiön asiakas Jerusalemin alueelta ja tilaan Internet-yhteyden ja puhelinlinjan palvelun.

Viimeisen vuoden aikana (kirjoitan nämä sanat perjantaina 11.11.2022 – muutama tunti ennen sapattia) heidän erityisen törkeä käytös on toistunut yhä uudelleen ja uudelleen: vaikka olen tilaaja ja maksan myös parhaan valokuitupalvelun rahoistani nettiyhteys katkeaa uudestaan ​​ja uudestaan ​​- Juuri niin ja ilman syytä. Joskus myös täysin laillisten sivustojen web-sivut eivät tule esiin, vain niin ja ilman syytä. Myös Internetissä surffaaminen tulee monissa tapauksissa erittäin hidasta – myös ilman syytä tai perustetta. Joka kerta kun otan yhteyttä Bezeqin teknisiin ryhmiin, ongelma ratkeaa ajoissa – se kuitenkin toistuu aina hetken kuluttua uudelleen. Olen pyytänyt heitä monta kertaa korjaamaan kaikki ongelmat lopullisesti,

Kysymykseni kuuluu: Onko teknisesti mahdollista saada palvelua ulkomaiselta Internet-palveluntarjoajalta (sijaitsee Israelin valtion alueen ulkopuolella)? Vai johtuuko se tosiasiasta, että “Bezeqillä” on monopoli Israelin koteihin ulottuvan infrastruktuurin suhteen, että vaikka onnistuisinkin muodostamaan yhteyden ulkomaiseen internet-palveluntarjoajaan, sillä ei todellisuudessa ole mitään merkitystä ja siksi tällainen testi on tarpeeton ensimmäinen paikka?

Terveiset,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Sisäänkäynti A-asunto 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

puhelinnumeroni: kotona-972-2-6427757. matkapuhelin-972-58-6784040. faksi-972-77-2700076.

Jälkikirjoitus. 1) Tunnusnumeroni: 029547403.

2) sähköpostiosoitteeni: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected]

3) Verkkosivustoni: https://disability5.com

K. Alla on sähköposti, jonka lähetin Yad Vashemille:

Kirjeeni “Yad Vashem – holokaustin ja sankarillisen muiston viranomaiselle”.

Yahoo/lähetetty

          

Asaf Benjamin< [email protected] >

[email protected]

Perjantaina 11. marraskuuta klo 11:35

Vastaanottaja: “Yad Vashem – holokaustin ja sankarillisen muiston viranomainen”.

Aihe: Ehdotus tutkimusaiheeksi.

Arvoisat rouvat/herrat.

Toisen maailmansodan lopussa Neuvostoliitto vaati kaikkien saksalaisten vähemmistöjen ja väestön karkottamista Itä-Euroopasta. Kuten tiedämme, nämä ovat Itä-Euroopan eri maissa asuneita populaatioita, jotka saapuivat sinne Itävalta-Unkarin imperiumin jälkeen, joka hajosi ensimmäisen maailmansodan jälkeen. On myös tunnettua näiden populaatioiden rooli natsi-Saksan pahojen armeijoiden auttamisessa ja sen miehittämisessä toisen maailmansodan alkuvaiheissa. Kun vaatimus tulee venäläisten suunnalta, se oli poliittisesti ja sotilaallisesti välivaihe toisen maailmansodan lopun ja kylmän sodan alun ja tulevan Yhdysvaltojen ja Neuvostoliiton välisen lohkojen välisen taistelun välillä. myöhemmin. Ja koska tässä vaiheessa sodan voittaneet länsivallat, nimittäin: Yhdysvallat, Englanti ja Ranska olivat vielä liitossa Neuvostoliiton kanssa, jolloin karkotuksen toteuttamiseen tarvittiin länsivaltojen suostumus – jotka lopulta antoivat suostumuksensa ja asettivat venäläisille ehdon: vaatimuksen, että karkotus toteutetaan – ja siinä tehtiin monia julmuutta ja kauhua siviiliväestöä vastaan. Osana tätä karkotusta – 16 miljoonan saksalaisen väestön karkottamista takaisin kotimaahansa – oli lyhyt aika, jolloin toimi Shlomo Morelin juutalaisen leiri – leiri, jossa saksalaisia ​​vankeja vangittiin. Ja tässä herää useita kysymyksiä: Mistä tämän leirin tarina löytyy? Ja tekikö Shlomo Morel tai muut leirin johtajat, onko sinulla yhteyttä Avengers-liikkeeseen? Ja oliko samalla Shlomo Morelilla perhesuhde israelilaiseen mainostajaan Motti Moreliin, jonka tiedetään kuolleen auto-onnettomuudessa Tel Avivissa 17. huhtikuuta 2018?

Ja lopuksi: en ole koskaan työskennellyt Yad Vashem -instituutissa, enkä ole suoraan henkilökohtaisesti osallistunut asiaan.

Kirjoitan nämä sanat vain ehdotuksena – enkä sen enempää.

Terveiset,

assaf benyamini.

L. Alla on kirje, jonka lähetin eri paikkoihin:

Vastaanottaja:

Aihe: Automaattinen kaupallistaminen.

Arvoisat rouvat/herrat.

Minulla on useita kanavia eri sosiaalisissa verkostoissa, joihin lataan sisältöä silloin tällöin.

Etsin palvelua, johon voin ladata linkit alustoilleni ja joka kaupallistaa kaikki kanavani automaattisesti ja ilman jatkuvaa osallistumistani.

Tiedätkö tällaisen palvelun?

Terveiset,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Sisäänkäynti A-asunto 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

Israel, postinumero: 9662592.

puhelinnumeroni: kotona-972-2-6427757. matkapuhelin-972-58-6784040. faksi-972-77-2700076.

Jälkikirjoitus. 1) Tunnusnumeroni: 029547403.

2) sähköpostiosoitteeni: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: assafff[email protected] ja: [email protected] ja: [email protected]

3) Verkkosivustoni: https://disability5.com

M. Alla on sähköpostiviesti, jota olen alkanut lähettää näinä päivinä (kirjoitan nämä sanat 11.11.2022) eri paikkoihin:

Vastaanottaja:

Aihe: Projekti ehdotus.

Arvoisat rouvat/herrat.

Olen henkilö, joka kärsii fyysisestä vammasta, jonka vuoksi minun on yhä vaikeampaa nostaa vahingossa lattialle putoavia esineitä (mitä tiedetään ajoittain tapahtuvan melkein jokaisessa asunnossa). Käytän laitetta/apua nimeltä “käsipidennys” – joka on:

 

Kuten näette, tämä laite voi olla tehokas, kun kyseessä on kiinteä esine, joka on joskus nostettava lattiasta. Mutta kuten tiedät, joskus on tapauksia, joissa vahingossa lattialle putoava on nestettä eikä kiinteää ainetta, kuten: keitto on vahingossa roiskunut lattialle, öljyä vahingossa roiskunut jne.

Mitä tulee terveisiin ihmisiin, ei tietenkään ole ongelmaa ottaa rätti ja siivota tarpeellinen – kuitenkin minun kaltaisillani ihmisillä, jotka kärsivät jatkuvasti pahenevasta fyysisestä vammasta, on joskus vaikeuksia tehdä edestakaisin liikkeitä. käsin puhdistaessasi lattiaa rievulla.

Näistä syistä olen pitkään etsinyt tuotetta, jonka voisin ostaa ja joka sisältäisi sopivan kiinnitysmekanismin kädenjatkeeseen, jonka kuvan olen liittänyt tähän ja joka voisi imeä päälle roiskuneen nesteen lattia (ja mainitsemistani syistä normaali rätti ei tee työtä sellaisessa tapauksessa).

Korostan, että en ole hoitotyöntekijä, mutta terveydellisten ongelmien vuoksi tarvitsen ehdottomasti sellaisen tuotteen. On syytä muistaa, että tilanteessani ihmiset viettävät suurimman osan ajastaan ​​yksin, ja ilman toista henkilöä, joka voi olla heidän rinnallaan ja auttaa tällaisessa tilanteessa (enkä minä tarvitse sellaista apua tänäänkään).

Joka tapauksessa, ja monien hakujen jälkeen, joihin kuului myös kysymyksen osoittaminen MILBAT organisaatiolle yrityksille, jotka harjoittavat ergonomisten tuotteiden tuotantoa (kuten tiedämme, tällaisia ​​yrityksiä on ISRAELissa hyvin vähän, ja tekemistäni testeistä kävi selväksi esimerkiksi, että koko Jerusalemin alueella on ovat vain yksi pieni yritys, joka käsittelee tätä) ja useille ketjuille ja myös tehtaille, joissa valmistetaan puhdistusaineita, minulle kävi selväksi, että tällaista tuotetta ei ilmeisesti ole olemassa tänä päivänä.

Siksi kysymykseni sinulle kuuluu: olisitko kiinnostunut tarjoamaan tällaista tuotekehitysprojektia tuotesuunnittelun alaa opiskeleville opiskelijoille?

Toivon, että jos ja kun tällainen tuote on olemassa, ja sen markkinointi on myös taloudellisesti mahdollista, se pystyy auttamaan myös monia muita vammaisia ​​tai sairaita.

Terveiset,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Sisäänkäynti A-asunto 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

puhelinnumeroni: kotona-972-2-6427757. Matkapuhelin-972-58-6784040.

Faksi-972-77-2700076.

Jälkikirjoitus. 1) Tunnusnumeroni: 029547403.

2)Sähköpostiosoitteeni: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected]

3) Verkkosivustoni: https://disability5.com

N. Omat linkit:

1)Talia Benjaminin blogireseptejä

2)sivusto getmunch.com

3)Artikkeli: Miksi Internet-huijaukset menestyvät – kirjoittanut Revital Solomon

 

Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE