" /> Kriisin seuraukset. - מידע לאנשים עם מוגבלויות
Siirry suoraan sisältöön
Home » הפוסטים באתר » Kriisin seuraukset.

Kriisin seuraukset.

 

Vastaanottaja:

Aihe: Suojaus kriisin seurauksilta

Arvoisa herra ja rouva

Kuten tiedätte, muutaman päivän ajan (kirjoitan näitä 3.6.2022) ollaan huolissaan vakavasta kriisistä, joka puhkeaa ravitsemusturvan alalla maailmanlaajuisesti, mikä johtuu useista olosuhteista:

1) Venäjän ja Ukrainan välinen sota, joka esti lähes kokonaan mahdollisuuden tuoda vehnää, jyviä ja maissiasiellä, jonka tiedetään muodostavan noin 30–40 prosenttia näiden viljelykasvien käytettävissä olevista varastoista maailmanlaajuisesti, ja toisaalta näiden tuotteiden tuonti Kiinasta ja Intiasta on valtava potentiaali, jota ei nykyään pystytä hyödyntämään. teloitettiin, ja tämä on erittäin vaikea tehdä myös poliittisista syistä (historian aikana läntisten imperiumien uhreiksi joutuneet maat ovat nyt haluttomia tekemään yhteistyötä, koska länsimaailma on syyllinen kriisiin, ja tilanne on sellainen, Tietenkin yritykset selittää näiden maiden hallitsijoille, että kriisi on kansainvälinen ja että lopulta kaikki maailman asukkaat kärsivät sen seurauksista riippumatta siitä, kuka on syyllinen. — nämä selitykset ovat kuuroille korville, ja usein historiallinen viha ja ajatus,jota seurasi entisten siirtomaavaltojen halu kostaa, mikä on paljon tärkeämpää kuin vilpitön huoli jatkuvasta ja pahentuvasta maailmanlaajuisesta kriisistä, joka lopulta satuttaa niitäkin).

2) COVID-kriisin paluu Kiinaan, jonka satamilla tiedetään olevan erittäin merkittävä rooli monien raaka-aineiden kaupassaelintarviketeollisuus maailmassa. Kriisin toipumisen ja siellä vallitsevien tiukkojen sulkujen seurauksena merikuljetuksen ja sieltä tulevan kaupan mahdollisuudet toimivat merkittävästi heikentää, mikä vähentää monien tuotteiden tarjontaa.

3) Kuten tiedät, viime kuukausina polttoaineiden hinnat ovat maailmanlaajuisesti nousseet merkittävästi, mikä nostaa jäähdytyksen kuljetus- ja varastointikustannuksia ja luonnollisesti nostaa tuotteiden hintoja, mukaan lukien elintarvikkeiden perustarpeet. maailma.

4) Ilmastokriisin loputtomat ja tuhoisat seuraukset: kuivuus, jalostukseen tai maatalousviljelyyn soveltuvien alueiden supistuminen, sademäärien kokonaisojitus: erittäin suuret sademäärät, jotka sataa lyhyessä ajassa, mikä aiheuttaa laajoja tulvia ja tulvia, jotka paitsi vahingoittaa ihmishenkiä ja omaisuutta, vahingoittaa myös maatalousalueita. Toisaalta käymme läpi hyvin pitkiä aikoja, joskus vuosia, jolloin ei ole mahdollisuutta viljellä monia satoja sateiden puutteen ja pitkien kuivuuden vuoksi.

Lisäksi aavikoitumistrendi ja äärimmäiset helleaallot aiheuttavat vesilähteiden ehtymistä, mikä tietysti muodostaa erittäin vakavan uhan suurille väestöryhmille ja vaikeuttaa myös maatalouden ja elintarvikehuollon ylläpitämistä kaikkialla maailmassa. .

5) Ja Israelin erityinen syy: liikenneruuhkat satamissa, sekä Haifan satamassa että Ashdodin satamassa, joiden vuoksi Israelin valtion maahantuojat joutuvat ottamaan vastaan ​​ylimääräiset kustannukset, jotka aiheutuvat ulkomaiset laivayhtiöt. Kuten tiedät, tätä ongelmaa ei ole ollutratkaistu pitkään poliittisista syistä ja Israelin valtion työsuhteiden ratkaisemattomista ongelmista.

 

Kuten tiedätte, tämän todellisuuden seurauksia ovat hintojen nousut, joista kärsivät, kuten aina, heikot luokat, jotka ovat taloudellisessa ahdingossa eri maissa.

Vammaisena, joka elää tuella ja kuuluu näihin luokkiin, haluaisin kysyä: Onko maassa tällä hetkellä poliittisia ja/tai julkisia järjestöjäIsrael tai muualla maailmassa, kenen tavoitteena on yrittää lieventää näille ihmisille aiheutuvia vahinkoja ja auttaa heitä selviytymään? Onko tästä tietoa käytettävissänne?

Terveiset,

Asaph Benjamin

Costa Rica St. No. 115,

Sisäänkäynti A. – Huoneisto 4,

Kiryat Menachem

Jerusalem

Israel, postinumero: 9662592.

Puhelinnumerot: Etusivu -972-2-6427757 .

Matkapuhelin 972-58-6784040.

Faksinumero–97277-2700076.

Madame B. 1) Tunnusnumeroni: 029547403

2) Sähköpostiosoitteeni: [email protected]

Ja: [email protected]

Ja: [email protected]

Ja: [email protected]

Ja: [email protected]

Ja: [email protected]

Ja: [email protected]

Ja: [email protected]

Ja: [email protected]

3) Huomaan, että kuulun heikentyneeseen väestöön ja elän aKansallisen vakuutuslaitoksen vammaistukea. Siksi kuulun myös sellaiseen väestöön, joka todennäköisesti loukkaantuutällaisen kriisin ankarimmalla ja vaikeimmalla tavalla.

4) Verkkosivustoni:/https://disability5.com

5) Ja minulla on lisäkysymys: Onko tällä hetkellä olemassa tieteellisiä ja/tai teknologisia tutkimusaloja, joilla on potentiaalia johtaa tällaisiin tai muihin ratkaisuihin? Ja jos kyllä, missä määrin he edistävät ja vastaanottavat tutkimusta jakehitysbudjetteja maailman hallituksilta?

6) Alla on useita linkkejä artikkeleihin (hepreaksi), jotka on äskettäin julkaistu Israelin lehdistössä aiheesta:

https://www.israelhayom.co.il/business/article/8528423

 

https://www.calcalist.co.il/world_news/article/ryi9v2cvc

 

https://www.mako.co.il/nexter-magazine/bite_from_tomorrow/Article-4375d0721cd1d71026.htm

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001400653

7) Huomautan, että olen hepreaa puhuva henkilö ja vieraiden kielten taitoni on hyvin rajallinen. Lukuun ottamatta keskitasoa tai matalaa englantia ja erittäin alhaista ranskaa minulla ei ole muita tietoja tällä alalla.

Ammattitaitoinen käännösyritys auttoi minua tämän asiakirjan kirjoittamisessa.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email