Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Lakásbérlés mozgássérültek számára Izraelben - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Lakásbérlés mozgássérültek számára Izraelben

Lakásbérlés fogyatékkal élők számára Izrael államban: kihívások és lehetőségek

Mit jelent rokkantnak lenni? Ez egy olyan kérdés, amely sok kérdőjelet vet fel, és nem mindig lehet egyszerű választ adni. Fogyatékos személy lehet testi, érzelmi vagy szellemi fogyatékos, és életének minden esetben be kell épülnie a szélesebb társadalomba. Minden ember egyik alapvető joga a szükségleteihez igazodó, kellemes lakhatáshoz való jog. Ez olyan alapvető jog, amelyről fogyatékkal élő személy nem mondhat le. Ez az oka annak, hogy egyedülálló kihívásokkal kell szembenéznünk, amikor lakásbérlésről van szó Izrael államban.

A lakások bérlése nehéz kérdés Izrael államban, még akkor is, ha egy személy nem fogyatékos. A magas árak, a földrajzi korlátok és a települések és városok közötti éles verseny több tízezer embert késztet arra, hogy a különböző piaci trendekhez igazodó megoldásokat keressenek, és megfelelő lakóhelyet keressenek.

Az utóbbi időben a helyi hatóságok igyekeztek lakhatási megoldásokat találni a fogyatékkal élők számára, de a valóság azt mutatja, hogy még sok a tennivaló. A fogyatékkal élők különösen nehezen találnak szükségleteiknek megfelelő lakást. A hatóságoknak és a vállalkozásoknak hatékony és támogató politikát kell kidolgozniuk a fogyatékkal élők javára, hogy segítsenek nekik megfelelő lakhatási megoldást találni.

Az izraeli lakáspiac egyik fő problémája a fogyatékkal élők számára elérhető lakások és a fogyatékkal élők lakhelyéhez közeli lakhatási lehetőségek hiánya. Ennek eredményeként a fogyatékkal élők lakóhelyének megválasztása szinte mindig ésszerűtlen, és nem elégíti ki az alapvető életszükségleteket, és a fogyatékossággal élők elszigeteltnek érzik magukat, és nem kötődnek ahhoz a társadalomhoz, amelyben élnek. A fogyatékkal élők hozzátartozói, akik megpróbálnak segíteni nekik megfelelő lakóhely megtalálásában, számos bürokratikus nehézséggel szembesülnek. Ráadásul,

Az elmúlt években a fogyatékkal élők számára is stabil megoldások indultak ki a lakásbérlésben. Az izraeli helyi hatóságok például olyan programokat kezdtek kidolgozni, amelyek lehetővé teszik a fogyatékkal élők számára, hogy pénzügyi lehetőségeiknek megfelelő támogatott áron bérelhessenek lakásokat. Emellett a magáncégek a helyi hatóságokkal és közintézményekkel együttműködve megfelelő lakhatási lehetőségeket biztosítanak a fogyatékkal élők és családjaik számára.

Ennek a megoldásnak az egyik legsikeresebb példája a „Carmel Fund” Haifa városában. Az alap segít a fogyatékkal élők számára lakások finanszírozásában és vásárlásában, valamint abban, hogy megfelelő és elérhető lakást találjanak a városban. Az ilyen projektek sikere hozzájárul a fogyatékkal élők életminőségének jelentős javulásához, és lehetőséget ad számukra, hogy mindenki megérdemelten integrálódjanak a társadalomba.

Azonban még mindig sok kihívással kell szembenézni, ha a fogyatékkal élők számára lakásokat bérelnek Izrael államban. A lakások állandó hozzáigazítása a bérlők fizikai és érzelmi igényeihez, valamint az ilyen projektekhez szükséges finanszírozás igen költséges kihívást jelent. Ezen túlmenően a probléma tudatosítása és a folyamatos fejlődés az idő múlásával az akadálymentesített lakások vásárlására irányuló igények növekedéséhez vezetett, ami csalódottság érzését és nagyon nehezen kezelhető bürokratikus bonyodalmakat okozhat.

Összefoglalva, a fogyatékkal élők lakásainak bérbeadása Izrael államban fontos és érzékeny kérdés, amelyre a helyi hatóságok, a kormány és a magánvállalatok figyelmét kell felhívni. A fogyatékkal élők érdekében hozott intézkedések városonként és helyenként eltérőek, és jelentős kihívásokkal kell szembenézniük e feladat sikeres teljesítése érdekében. A fogyatékkal élők számára bérelt lakások megoldására irányuló erőfeszítések Izrael Államban kitartást, kreatív gondolkodást, valamint a kormány és a közvélemény közötti partnerséget igényelnek annak érdekében, hogy a fogyatékkal élők megkapják a jogot arra, hogy értékes életet éljenek olyan otthonban igényeiket.

 

A. Íme egy ötlet a rendszerhez, amelyre gondoltam:

Hozzon létre egy webhelyet vagy rendszert, amely egyfajta „archívumként” fog szolgálni az elhanyagolt vagy félbehagyott projektek részleteinek. Vagyis: minden olyan eset, amikor egy személy vagy emberek csoportja elindított egy adott projektet, és ennek vagy olyan okból nem lehetett befejezni vagy folytatni.

 

Bárki, akit érdekel a rendszer beállításában, kapcsolatba léphet velem, Assaf Benyaminivel az alábbi címen:

1) Telefonszámom: 972-58-6784040.

2) Weboldalam:  https://www.disability55.com/

B. Alább látható az üzenet, amelyet 2023. augusztus 20-án, vasárnap küldtem a Facebook technikai támogatásának:

Miért (ismét) nem tudok üzeneteket küldeni a Messenger szoftverrel? Miért lettem ismét letiltva?

(Ismét) részletezem, hogy Facebook-fiókomon nem írok sértést, gyűlöletbeszédet, fenyegetést, rágalmazást vagy gyűlöletbeszédet vagy olyan sértést, amely valóban indokolhatna egy ilyen szankciót.

Ezért arra kérem Önt, hogy engedélyezze számomra üzenetek küldését és fogadását a Messenger szoftver használatával.

Asaf Benjamin.

Utóirat. 1) Telefonszámom: 972-58-6784040.

2) Link a Facebook profilomhoz:https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

C. Alább látható a bejegyzés, amelyet a Facebook csoportban tettem közzé “hagyja abba a Facebook zaklatását“:

 

A Facebook hirtelen nem engedi, hogy üzeneteket küldjek üzenetküldő szoftveren keresztül – csak így és ok nélkül.

Magáról a letiltásról szóló üzeneten kívül a Facebook semmit nem magyaráz.

Találkozott már valaki ilyesmivel?

Csatolok egy képernyőképet a problémáról (a képernyőkép felirata héberül van).

Asaf Benjamin.

D. Az alábbiakban egy elektronikus üzenetet küldtek a Héber Egyetem Klinikai Jogi Kezdeményezési Központjának az én ügyeimmel kapcsolatban + a megkeresésre adott válaszuk:

 

Ügyiratszám 64226/23 – Benyamini Asaf [hivatkozási szám: 66540639]

Yahoo/Inbox

Siyua Mishpati< [email protected] >

van:

[email protected]

másolat:

[email protected]

augusztus 20-án, vasárnap 13:02-kor.

Szia Michal!

Továbbítom Önnek egy kérést, amelyet Assaf Binyamini úrtól, ezen e-mail címzettjétől kaptunk. A csatolt dokumentumokat az ő felhatalmazásával továbbítják.

Assaf megkeresett minket, hogy jogi segítséget kérjen az alapvető segély megszerzéséhez egy állami lakhatási kérelem/petíció útján. Abból, amit Assaf elmondott nekem, úgy tűnik, hogy többször fordult a Lakásügyi Minisztériumhoz annak érdekében, hogy növelje bérleti támogatásra való jogosultságát, és hogy szociális lakhatásra jogosulttá váljon, de minden alkalommal elutasító választ kapott. Elmondása szerint ennek fő oka az, hogy egyedülálló és gyermektelen, ami hátrányos megkülönböztetést jelent a lakásügyi minisztérium többi jelöltjéhez képest, még akkor is, ha olyan egészségügyi és személyi állapotban van, amely indokolttá teszi a segítség igénybevételét.

Sajnos a kérelmező javára elhelyezett pénzügyi letét miatt a kérelmező nem felel meg a törvényben meghatározott gazdasági feltételeknek ahhoz, hogy az Igazságügyi Minisztérium költségmentessége érdekében jogi képviseletet vegyen igénybe. Ezért nem tudtuk elfogadni Assaf kérését és alaposan megvizsgálni azt. Mindazonáltal nagyon hálás lennék, ha megnézné, tud-e segítséget nyújtani neki a Héber Egyetem Klinikai Jogi Oktatási Központján keresztül. Köszönettel: Adv. Liron Keshet Legal Aid Je District [email protected] Az Igazságügyi Minisztériumban nyújtott szolgáltatás részeként felkérjük Önt, hogy látogassa meg az Every Right webhelyet a következő címen: https://go.kolz.org. il /g

augusztus 20-án vasárnap 16:40-kor.

Hello Liron és Hello Assaf!

 

Meg fogom vizsgálni, hogy az eset elvileg megfelelő-e a klinikán, még akkor is, ha ez nehezen megválaszolható kérdés.

Szükségem van egy kis időre az eset áttanulmányozására és a válaszadásra, és mindenesetre, ha a tárgy alkalmas a kezelésünkre, a klinika csak a félév elejéig (október végén) tudja elkezdeni az eset kezelését. .

 

Tisztelettel,

 

Michal Goren ügyvéd

A Nemzetközi Emberi Jogi Klinika

A periféria lakosságát reprezentáló klinika, klinikai jogi képzési központJogi kar, Jeruzsálemi Héber Egyetem, Izrael. Telefon: 972-2-5882569. Fax: [email protected]
www.cle.huji.ac.il

 

Eredeti bejegyzés megtekintése

E. Alább látható az az e-mail, amelyet Michal Waldiger izraeli pénzügyminiszter-helyettes hivatalának küldtem:

Levelem Michal Wםldiger pénzügyminiszter-helyettes hivatalához.

Yahoo/küldve

Asaf Benjamin< [email protected] >

van:

[email protected]

augusztus 19-én, szombaton 20:07-kor.

Címzett: Michal Waldiger pénzügyminiszter-helyettes hivatala.

 

Tárgy: állandó lakhatási megoldások.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Én, Assaf Binyamini, 50 éves, egy bérelt lakásban élek Jeruzsálem Kiryat Menachem negyedében. Az Országos Biztosító Intézet rokkantsági támogatásából élek. Ezenkívül havonta körülbelül 770 NIS-t kapok lakbérfizetési támogatásként az Építésügyi és Lakásügyi Minisztériumtól az MGR-n keresztül. A számtalan kérés ellenére a bérbeadási segély összegét évek óta nem frissítették – ez az útvonal jelenleg nem jelenthet megfelelő megoldást. mozgássérültek lakhatási megoldása. Továbbá: Ha fogyatékkal élők lakhatási megoldásáról van szó, időnként többletkiadások merülnek fel a különféle akadálymentesítési szolgáltatások iránti igény miatt. A kérdésem a következő:

Tisztelettel,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Bejárat A-apartman 4, Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9662592.

Telefonszámok: egy titkos házban zaklatás és az izraeli rendőrségen tett címzetlen feljelentés miatt.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Utóirat. 1) Az alábbiakban az Építésügyi és Lakásügyi Minisztérium Lakásügyi Támogatási Vezetőjével folytatott levelezésem olvasható: Ön e-mailt küldött egy bejelöletlen négyzetben – üzenet száma: 0005204

[email protected]

Augusztus 16., szerda, 9:20 Üdvözöljük, e-mailt küldött egy olyan mezőbe, amely nincs bejelölve. Fellebbezést az Építésügyi és Lakásügyi Minisztérium online űrlapján lehet benyújtani:

https://forms.gov.il/globaldata/getsequence/[email protected] _ _

Üdvözlettel: Az Építésügyi és Lakásügyi Minisztérium, 2023. augusztus 16., szerda, 08:36:54 GMT+3, lakhatási támogatásért felelős lakossági megkeresés<

[email protected]> Írta: assaf Shalom, köszönöm, hogy megkapta kérését, és megtiszteltetés számomra, hogy válaszolhatok. Kérését nem értettem, 2023.07.05-én válaszoltunk lakásszerzési kérelmével kapcsolatos megkeresésére, mely szerint a Magaarr cégen keresztül megfontolhatja az állami lakás igénylését. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük. Üdvözlettel: Adena Avera Nyilvános Tudakozóközpont

Lakhatási Támogatási Igazgatóság [https://hoc-hamecher.microsoftcrmportals.com/misrad_habinui_vehashikun/]

2) Személyi igazolványom: 029547403.

3) Az alábbiakban a keresett orvosi szolgáltatás magyarázata: Férfi vagyok 50 éves kortól. a jeruzsálemi térség, aki különféle testi és lelki betegségekben szenved. Az elmúlt években állapotom jelentősen leromlott, ami egyre nehezebbé teszi a klinikákon történő orvosi vizsgálatra vagy kezelésre való fizikai látogatást, ha és amikor szükséges. Ráadásul az állami orvoslás leromlása egyre nehezebbé teszi az asszisztensek megtalálását, ha és amikor szükségem van rájuk. Ezért próbálok megoldást találni erre a helyzetre, amelyben Hanyatló egészségi állapotom miatt egyre nehezebben megyek el fizikailag a klinikákra kivizsgálásra, kezelésre – ha és amikor szükséges.

4) A terápiás keret, amelyben találom magam:
„Reut” Egyesület – „Avivit” Hostel,

Ha-Avivit utca 6.

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9650816.

Telefonszámok a szálló irodáiban: 972-2-6432551. vagy: 972-2-6428351.

A szállócsapat szociális munkása, aki a lakásomat takarítja: Stora Sara-972-55-6693370.

5) 2018. július 10-én csatlakoztam a „Nitgaber” – átlátszó fogyatékkal élők – mozgalomhoz. A mozgalomban igyekszünk az átlátszó fogyatékkal élők érdekében fellépni, vagyis a hozzám hasonló súlyos egészségügyi problémákkal küzdenek, amelyek kívülről nem láthatók, és akiket ezért más fogyatékosokhoz képest is diszkriminálnak. . A mozgalom igazgatója, aki egyben alapítója is, Tatiana Kaduchkin asszony, telefonszámai: 972-52-3708001. Vagy: 972-3-5346644. Honlapunk:

https://www.nitgaber.com/

F. Az alábbiakban megtalálja azokat a kiadványokat, amelyeket megosztottam a Facebook közösségi hálózaton:

1) A Knesszet nemrégiben elfogadta a „Tóratanulás alaptörvényét”.

Amikor ide írok, a Facebook Tórájáról beszélek – szintén egyfajta Tóráról.

Szóval fontolgatom az átképzést – és beadok egy kérelmet, hogy elismerjenek Tóra-tudósnak.

Remélem jó fizetést kap ebben a munkában.

lol…

VAN

2)Tali Ohaion vele van Léa Koenig Stolper.

augusztus 15. B-13:19.

A film – Leah Koenig szerelmei – a teljes szerelme néhai férje, Zvi Stolper iránt egy jubileumi éven át haláláig, és még 25 évig a mai napig, valamint a színház iránti teljes szerelme.

A film leírja Léa találkozását és elfogadását valós világa és a kitalált világ között, amelyet a színpadon tapasztalt meg.

Israel Prize Bride, az izraeli színház first lady!!!

Szeptembertől a History Channel sugározza a filmet {Yes and Hot}.

Premier 2023.09.23 21:50 szombat További adások:

2023.09.24 03:04 vasárnap

2023.09.27 18:45 szerda

2023.09.30 12:25 szombat

Egy cikk, amely a film vetítése előtt jelent meg a 2013-as Epic Art Filmfesztiválon a Tel Aviv-i Múzeumban

https://www.habama.co.il/Pages/Description.aspx?Subj=1…

Filmelőzetes

https://www.youtube.com/watch?v=clwkVg4_qE0…

3)Choushi Burger fogyatékkal élők támogatása

augusztus 2-án B-17:50.

 

Félsz nyilvános helyekre menni a parkolási probléma miatt?

Ha nincs a liftemnek megfelelő parkolóhelyem, nem tudok kiszállni a kocsiból. Nem tudok ugrani, ez az egyetlen lehetőségem.”

A rokkantsági bizonyítványok számának jelentős növekedése otthon hagyja a valóban rokkantakat

A mozgássérült parkolómatricák a nehezen közlekedőket hivatottak segíteni, de ha kártalanítás nélkül adják ki őket, azok megoldás nélkül maradnak, akiknek valóban szükségük van rá. A mozgássérültek arról beszélnek, milyen feszültség kíséri őket minden házból való kilépéskor a parkolás ügyében, és jogszabály-módosítást és annak betartatását kívánják.

forrás először| Yishai Almakaïs

A cikk az első kommentben >>

Link a cikkhez –https://www.makorrishon.co.il/news/yoman/648797/

4)Asaf Benjamin

augusztus 15. B-14:28.

 

Megosztva a nyilvánossággal

Egy férfi egyedül járja az utat, és olyan embereket keres, akiktől megkérdezheti, hogy balra vagy jobbra kell-e fordulnia, hogy elérje azt a falut, ahová igyekszik eljutni.

A környéken, ahol a férfi sétál, van még két falu: az igazmondók faluja – akik mindig igazat mondanak, és egy másik hazugok – akik mindig hazudnak.

A férfi véletlenül találkozik egy személlyel, akitől meg akarja kérdezni, hogy jobbra vagy balra forduljon-e az úton. Nem tudni, hogy az, akivel a férfi útközben találkozik, az igazmondók vagy a hazugok falujához tartozik-e.

Mit kérdezhet tehát az előttünk álló ember attól, akivel találomra találkozik, hogy tudja, balra vagy jobbra kell-e fordulnia az útján?

Nos, kérdezze meg az embert, hogy szerinte mit válaszolnak a másik falu (nem annak a falunak, ahol ő él) emberei a kérdésre – a kapott válasz mindig rossz válasz lesz…

 

5)Asaf Benjamin

augusztus 14. B – 23:31

 

Megosztva a nyilvánossággal

 

Egy személy erős fogfájást tapasztal, és fogorvoshoz megy.

A klinika fogorvosa biztosítja: ne aggódjon, segítek elfelejteni a fogfájást.

A páciens a klinikán a kezelőszéken ül:

A fogorvos elkezdi borotválni a páciens fejét.

A beteg kiabál az orvosnak: „Mit csinálsz? Fogászati ​​munkáért jöttem, nem fodrászért. »

Az orvos így válaszol a betegnek: “Kérjük, legyen türelemmel. A kezelés kellős közepén vagyunk. Ne aggódjon, a kezelés végén el tudja felejteni a fogfájást – ahogy ígértem.”

Az orvos befejezi a páciens fejének borotválkozását, és forró olajat csepegtet a beteg fejére.

A beteg felkiált: „Fáj a fejem!!! Mit csinálsz, meg akarsz ölni? “.

Az orvos arra a következtetésre jut: nem. Nem akarlak megölni, csak segíteni akarok neked, hogy elfelejtsd a fogfájást. Megígértem – és be is tartottam. Most már hazamehet. »

 

6)

Asaf Benjamin

augusztus 14. B-18:12

 

Megosztva a nyilvánossággal

 

Mi, az Új Izrael Klímapárt, végleg szeretnénk rendezni a hőmérséklet, az időjárás és a csapadék kérdését Izraelben.

Megígérjük:

1. Nem lesznek többé hosszú Shrev-napok. Nem kapnak tőlünk engedélyt és a megjelenésük sem lesz lehetséges.

2. Olyan mennyiségű csapadékot garantálunk, amely fedezi az izraeli gazdaság minden igényét.

3. Azt sem erősítjük meg, hogy árvíz történt az országban.

4. Az árvízkezelőket betiltották.

5. Emellett számos elkövetőt is törvényen kívül helyeztek.

6. A 4. és 5. cikkelyt megszegőket külön erre a célra kialakított javítóintézetbe küldik, ahol egész évben 45 fok lesz a hőmérséklet – figyelmeztetésben részesültek!!

Ezért arra kérünk benneteket, hogy másszatok fel épületek, házak tetejére, és szavazzatok az égen, hogy minket válasszatok!!

7)augusztus 14. B-17:59

 

Megosztva a nyilvánossággal

A választott kormánynak, a Knesszetnek és királyságunk összes kormányzati intézményének.

Mi, izraeli állampolgárok, határozottan szeretnénk tiltakozni a heves hőhullám ellen. Hajlandóak vagyunk elfogadni a 25 fokot, esetleg a 30 fokot is, és bizonyos körülmények között még a 32 fokot is megengedjük – de 40 fokot egy egész hétre? Nem gondolod, hogy túlzásba vitted??

Ezért kérjük Önt, hogy tegye meg a szükséges intézkedéseket a kívánt hőmérséklet beállításához!! Hol vannak kiváló biztonsági szolgáltatásaink? Miért nem bírják valamivel normálisabb hőmérsékletet?

A klímabiztonság az egyik munkakövetelmény!!

Elbuktad a küldetést – menj haza!!

lol…

8)Asaf Benjamin

augusztus 14. B-17:15.

 

Megosztva a nyilvánossággal

 

A pszichológiai kezelés területén számos klinika kap engedélyt “Mahadrin kezelések” elvégzésére:

A férfi pszichológusok csak férfiakat, a női pszichológusok pedig csak női klienseket kezelnek.

Ezenkívül a nők kezelésére fenntartott napokon és időpontokban a férfiak nem léphetnek be a klinikákra, a férfiak kezelésére fenntartott napokon és időpontokban pedig a nők nem léphetnek be a klinikákra. egyenlő elválasztás.

A nőszervezetek nagy elégedettségüket fejezik ki: “Milyen szép. Kiváló témánk van itt a jogi eljárásokhoz és a nyilvános kampányokhoz.”

“Őrült médiazsivaj lesz itt – egész napok, amelyek során Izrael Állam rádió- és televíziócsatornái csak a mi témánkról fognak beszélni. Micsoda szórakozásunk van!!”.

lol…

 

9)Asaf Benjamin

augusztus 14. B-11:52

 

Megosztva a nyilvánossággal

 

Az elmúlt napokban heves és elviselhetetlen volt a hőség Izrael államban: éppen tegnap volt 40 Celsius-fok felett Jeruzsálemben.

De amikor az emberek különböző eszközöket használnak a hőtől való védekezésre, például a klímaberendezéseket, rontják a problémát – és ha a probléma súlyosbodik, még jobb vagy erősebb légkondicionálókra lesz szükség, ami viszont még rosszabbá teszi a helyzetet. helyzet. rontják a környezeti károkat – és így egy ördögi romboló kör jön létre, amely az emberek kihalását okozhatja a Földről.

Nincs klíma a házamban, csak ventilátor.

És röviden: feláldozom magam a környezet érdekében.

Én is sokat vagyok otthon, és szinte soha nem megyek ki – így bizonyos mértékig csökkentem a járműmotorok működése által okozott légszennyezést.

Hallottam például, hogy egyes légitársaságok szerte a világon arra a következtetésre jutottak, hogy a túlsúlyos ügyfelek többet töltenek be a gépbe, és ez megnövekszik az üzemanyag-fogyasztáshoz. Így alakult ki a világ legkülönbözőbb pontjain az a furcsa gyakorlat, miszerint a repülőn utazóknak meg kell mérniük magukat, mielőtt felszállnak a járatra – és minél nehezebb az utas, annál magasabb a repülőjegy ára, és fordítva. : a vékony utasok drágán fognak fizetni. Kevésbé.

Szóval diétáznod kell, mielőtt repülsz…

lol…

 

10)Asaf Benjamin

augusztus 9. B-16:44.

 

Megosztva a nyilvánossággal

 

Egy pszichiátriai osztályon lévő beteg reggel felébred, és azt mondja az ápolószemélyzetnek: “Álmodtam, hogy megöltem a világ összes pszichiáterét.”

A stáb tagjai elképednek: “Mit álmodtál??? Ki adott neked jogot, hogy ilyesmit álmodj?? Pimaszság!!!”

A beteg hozzáteszi, és azt mondja: “De úgy látom, hogy az összes orvos még él. Gondolt már arra, hogy tegyen valamit?”

Az egészségügyi csapat így válaszol: „Hamarosan látni fogja, mit teszünk ez ügyben. »

Megszólal a riasztó a szobában, a személyzet tagjai erőszakkal az ágyhoz szorítják a beteget, és azt mondják egymásnak: “Most adunk neki egy jó adagot, soha többé nem fog felkelni.” Azt álmodta, hogy ölt? pszichiáterek? Meglátjuk, miről álmodik most – a való világban. »

 

11)Yoram Adri

augusztus 18. B-17:51.

 

Shlomo Filber bombanőt dob ​​és felfed egy drámai karaktert!!

“Izrael több mint egy évtizede ad el “pótlégi erőket” – több tíz és száz kilométeres hatótávolságú föld-föld rakétákat sok olyan országnak, amelyek nem elég gazdagok vagy nem eléggé fenyegetve. csapásmérő infrastruktúra és célpontok az ellenség mögött.

És csak a cipész jár mezítláb, Izrael maga aligha használja ezt az alternatívát, helyette harci repülőgépeket indít. Úgy tűnik, senki sem akarta felvenni a harcot a légierő hatalmas lobbijával.

Most a pilóták arra kényszerítik a döntéshozókat, hogy fontolják meg legalább néhány olyan küldetés alternatíváját, amelyekre korábban küldték őket. »

A káprázatos baloldal sértő megjegyzései nyomán nem kellett sok idő, hogy megérkezzenek.

Filber folytatta, és válaszolt ezekre az őrült kérdésekre:

“Úgy látom, az összes Ralbimot és Kaplan Kaplant elküldték, hogy válaszoljanak a tweetre az üzenetoldal szerint – “Most te is szakértő vagy?”

Tehát egy pillanattal azelőtt, hogy szabadjára engednéd a nyáladzást a billentyűzeten, a dolgokat barátságosan megírták az IAS igazgatótanácsában, amely ilyen rakétákat gyárt és értékesít szerte a világon.

Igen, jól ismerem a témát.

Kezdje el hányni a nyálkahártyáját. »

És erre azt mondom: bravó Filber úrnak, aki csak tényekről beszél, nem úgy, mint az értelmetlen szlogeneket hirdető, téves baloldali mérgezőkkel.

Nyomj egy Hatalmas lájkot!!!

Kattintson a Tovább gombra: https://www.facebook.com/yoram.adri?mibextid=ZbWKwL

 

12)

aktív

Rotem társa Pozitívan érzem magam.

4 nap

 

Szeptember 19-én a Pszichiátriai Egyesület Ros Hashanah étkezést rendez 60 csodálatos mentálhigiénés jelölt számára, és még mindig nem találtam olyan céget, amely mindegyiküknek adakozna.

Gyere, segíts nekem egy kis boldogságot hozni nekik az élet minden bonyolultságában.

Az elmúlt két évben az NPS egyesület 17 társadalmi eseményt szervezett, én és az önkéntesek több ezer embert boldogítottak nulla állami költségvetéssel.

Nagyon hálás lennék az adományozásban vagy a cégtulajdonosok azonosításában nyújtott segítségéért

 

13)Yariv Fisher

augusztus 13. B-12:51

 

A Nof Yam IAS komplexum nagy kudarca Padlon nevében van rögzítve!

Számtalan hordó nitroglicerin és robbanóanyag van eltemetve a Nof Yam ipari üzem elhagyatott területe alatt, és a veszély súlyos következményei a földön is láthatóak – a tűz több tucat dumán átterjedt, és akár 300 métert is elérhetett. Nof Yam lakóinak lakóhelyei.

Mi kell még, hogy Padalon felébredjen?!

Ahelyett, hogy a kormányhivatalokba rohanna, és elvégezné az igazán fontos munkát, Padlon inkább a médiának kiabál, és kivonja magát minden valódi gyakorlati felelősség alól, amivel biztonságban lesz Herzliya lakossága.

Csatlakozz hozzám és támogass Herzliya polgármesteréért folytatott versenyben,

Mert ideje felébredni.

Csak egy Herzliánk van!

 

14)Asaf Benjamin

augusztus 20-án 12:41-kor

Megosztva a nyilvánossággal

A Facebook úgy döntött, hogy nem engedélyezi számomra, hogy üzeneteket küldjek vagy fogadjak a Messenger szoftveren keresztül – csak így és ok nélkül.

Ezért további intézkedésig nem tudok privát üzenetet küldeni, csak nyíltan.

Nem világos, meddig tart ez a tanács.

Magáról a letiltásról szóló üzeneten kívül a Facebook semmit nem magyaráz.

Asaf Benjamin.

Ma reggel (2023. augusztus 27-én) az üzenetküldés ismét megfelelően működik.

A Facebook természetesen nem közöl semmit – ki kell “találni”, meddig tart a probléma.

Szerintem ez nem helyénvaló magatartás – illik, hogy a Facebook elmagyarázza a letiltás okát, és ha az internetező megérdemli a “büntetést” és a blokkolást, akkor a Facebooknak el kell magyaráznia, hogy miért és hogyan fog tartani a letiltás hosszú idő.

És persze semmi sem fog történni, ha a Facebook eltér politikájától, és az ügyfelek kéréseire is válaszol.

 

15)https://www.internationaldays.org/january

Weboldal „Nemzetközi Napok” – olyan weboldal, amely információkat gyűjt az egész évben megünnepelt nemzetközi napokról: „Az anyanyelv nemzetközi napja”, a Nemzetközi Nőnap, „Nemzetközi kávénap” stb.

 

16) Döntés született egy “nemzetközi környezetvédelmi bíróság” létrehozásáról, amelyben olyan személyek, cégek vagy szervezetek, valamint államfők ellen indulnak eljárás, akik a múltban károsították a környezet minőségét: olyan gyárak ellen, amelyek mérgező szennyvizet engedtek folyókba, tengerekbe. vagy patakok, olyan személy, aki alapos ok nélkül kivágott egy fát, vadászó emberek, illegális életvitel, képtelenség azonnal kezelni az olajszennyezés eseteit, vagy olyan létesítmények rossz karbantartása, ahol olajat vagy nukleáris fegyvereket tárolnak stb.

A bíróság a Google megfigyelőrendszereit használta a potenciális bűnözők felkutatására és felelősségre vonásukra szerte a világon.

Hány izraelit állítanának bíróság elé egy ilyen bíróság előtt?

A törvényben bűnösnek talált vádlottak minden esetben az ökológiai börtönök hálózatába kerülnek, amelyet kifejezetten erre a célra hoznak létre.

Hogyan fog kinézni vagy működni egy ökológiai börtön? Van valakinek ötlete?

17) Mint tudod, azután Giorgia Meloni közel egy éve választották meg Olaszország miniszterelnökévé, törvényt fogadott el, amely szerint az olaszországi kormányhivatalokban a hivatalos dokumentumokat csak olaszul szabad használni (nyilván a közelmúltig egyre inkább angolul és nem olaszul).

Azt hallottam, hogy ennek az Olaszországban elfogadott törvénynek megfelelően, aki megsérti, azt 100 000 eurós pénzbírsággal sújtják.

Elfogadnak-e hasonló törvényt Izraelben a héberrel kapcsolatban?

És ha igen, mik lesznek a törvény paragrafusai, és mekkora összegű bírságot szabnak ki a miniszteri dokumentumokban idegen nyelvet használókra? És mit fognak tenni az új bevándorlók, akik még mindig nem tudnak héberül, vagy a lakosság más csoportjai, például a külföldi munkavállalók, akik közül sokan nem tudnak héberül? Vagy úgy döntenek, mint sok más izraeli esetben, hogy erőszakosan és megfontolatlanul viselkednek, és ezzel számos erőszakos incidenst provokálnak ki olyan lakossággal, akik egyszerűen nem tudnak héberül beszélni?

Nem lennék meglepve, ha Izrael Állam ezt a magatartást választaná – mint tudjuk, kapzsiság és megfontolatlanság jellemzi a minisztériumok magatartását számos területen…

18) Új szabályozást vezetnek be, amely megtiltja a megválasztott tisztségviselők (kneszettagok, miniszterek és miniszterelnökök) otthona előtti demonstrációkat.

Így az a döntés született, hogy egy választott tisztviselő lakóhelyén tett séta során:

1. Ne sikíts.

2. beszéd tilos.

3. Nincs fütyülés.

4. Tilos hangerősítőket – hangszórókat, szirénákat stb.

5. Nincsenek integető jelek.

6. Tilos tiltakozó szavakat mormolni.

7. Az izraeli rendőrség szorosan figyelni fogja a járókelők ajkak mozgását ezeken a helyeken. Azokat, akik kóros ajakmozgást mutatnak, azonnal el kell távolítani a helyiségből.

Ja, és hogy felejtettük el: elmúlás közben nem szabad levegőt venni.

A légzés légmozgást okoz – ami nagymértékben megzavarja a választott tisztségviselők szakrális munkáját és azt, hogy helyes szempontrendszert tudjanak megfogalmazni a Haza érdekében!!

lol…

 

19)Az izraeli vérbank igazgatója megőrül, és új kritériumokat határoz meg az izraeli vérvizsgálatok elvégzéséhez:

Külön vizsgálat a vörösvérűeknek és a kékvérűeknek.

A lakosság egészét vörösvérű emberekként határozzák meg, és csak egy alapszintű vérvizsgálatra lesz jogosult, és egy bizonyos anyag vérbeli szintjének vizsgálatára irányuló mélyrehatóbb vizsgálatok nélkül, egy bizonyos betegség kimutatására szolgáló vizsgálatra. stb.

Az új szabályozás részeként úgy döntöttek, hogy:

1. A törvény értelmében a vörösvérűeknek lehetőségük lesz a jelenlegi egészségügyi struktúrákban – egészségbiztosítási rendelőkben és állami kórházakban – folytatni a vizsgálatot.

2. A kékvérűek számára egészségügyi központokat létesítenek, és ezekre a helyekre semmilyen tömegközlekedési eszköz, busz és taxi tilos. Azokat a tömegközlekedési járművek tulajdonosait, akik a tilalom ellenére úgy döntenek, hogy ezekre a helyekre utaznak, életük hátralévő részében a börtönök egy kifejezetten erre a célra kialakított hálózatába küldik, amelyet nem lehet tesztelni. hogy azt mondják: többé nem vehetnek vért.

3. A kékvérűek számára fenntartott létesítmények bejáratánál szigorú ellenőrzést fognak végezni, így csak megfelelő engedéllyel rendelkezők léphetnek be. Az ezekbe a létesítményekbe belépni kívánók átvilágítása egy óra, 32 perc, 21 másodperc és 541 ezredmásodpercig tart. Ezen egészségügyi intézmények őrei, akik túllépik ezt az ellenőrzési időszakot, szintén a 2. cikkben említett büntetés-végrehajtási intézetekbe kerülnek.

4. Kékvérű bizonyítványt csak vezető politikusoknak (miniszterelnököknek, minisztereknek és Knesszet-tagoknak) vagy vezető tisztségviselőknek adnak ki, akiknek a fizetése legalább 200 000 NIS havonta.

5. A médiában időről időre megjelenik a kékvérűek rendezett listája.

6. Teljesen betiltják a kékvérűek házai előtti demonstrációkat, halálbüntetéssel sújtják az előttük tüntetőket.

Nos, én egy egyszerű állampolgár vagyok, aki nem tölt be vezetői pozíciót, és jóval kevesebbet keresek, mint havi 200 000 NIS. Pontosabban: havi 3591 NIS összegű rokkantsági járadék jár az Országos Biztosító Intézettől.

Ezért valószínűleg nem fogok tudni vizsgálatot végezni olyan orvosi vizsgálatok során, amelyek csak kékvérűek számára lesznek elérhetőek.

Igyekszem ezt figyelembe venni, és nem okozni rendellenes értékeket a véremben…

Hahaha…

 

20)legújabb ismeretei Yedioth Ahronót

8 2022 szeptemberében

 

Ideje beismerned: kudarcot vallottál.

Manar Hajajat és lányát, Haderát (14) lőtték agyon lakóházuk alatt, amikor kipakolták autójukat, miután bevásároltak a szupermarketben. Miriam, Hadera ikertestvére látta, hogy anyja és nővére lőtt lőtt távolságból, és elmenekült, miközben a bérgyilkos lábon lőtte őt.

Egy másik lány, aki egy pillanat alatt elvesztette az egész családját, és élete végéig a szeme előtt kell cipelnie nővére és anyja vérző képét. Miriam tegnap nem tudta elkísérni édesanyját és ikertestvérét a temetésre. Nem volt lehetősége elbúcsúzni tőlük, dicsérni őket, megsiratni sírjukat.

A rendőrség és a belbiztonsági minisztérium szerint erőfeszítéseket tesznek a bűnözés felszámolására az arab társadalomban. Ám az itt eltöltött véres hetek után – egy anyát és két lányát kiirtására küldték bűnözők, egy munkája miatt meggyilkolt újságírót, egy anyát, akit lőttek le, miközben kezében tartotta kislányát – Nyilvánvaló, hogy a polgárok figyelmetlenek.

Szolgálata alatt történt. Tekintse meg szemével a széthullott családok nyomát, akik hallgatnak a veszteséggel szemben, nézzen mindazokra, akik félelemben és rettegésben élnek, és ismerje el, hogy nem sikerült utcáinkat biztonságban tartani.

Fotó: Tal Shahar Hadar Gil-ad A teljes krónikához https://bit.ly/3B3aLJg

 

21)aktív

Asaf Benjamin Professzionális WordPress-WooCommerce, Elementor, Crocoblock és még sok más

13 óra

 

van: “Professzionális WordPress-WooCommerce, Elementor, Crocoblock és még sok más“.

Tantárgy: Meta leírás a WordPress oldalon.

Tisztelt Hölgyem / Uram..

Az enyém a sitedisability55.com, amely a wordpress.org-ra épül

Ez egy többnyelvű oldal 67 nyelven: üzbég, ukrán, urdu, azeri, olasz, indonéz, izlandi, albán, amhara, angol, észt, örmény, bolgár, bosnyák, burmai, fehérorosz, bengáli, baszk, grúz, német, dán . , holland, magyar, hindi, vietnami, tadzsik, török, türkmén, telugu, tamil, görög, jiddis, japán, lett, litván, mongol, maláj, máltai, macedón, norvég, nepáli, szuahéli, szingaléz, kínai, szlovén, szlovák , spanyol, szerb, héber, arab, pastu, lengyel, portugál, filippínó, finn, perzsa, cseh, francia, koreai, kazah, katalán, kirgiz, horvát, román, orosz, svéd és thai.

Az oldalamon telepítve van egy Yoast bővítmény – és mint tudod, ezzel a bővítménnyel minden blogbejegyzéshez metaleírást írhatsz.

Keresem a módját, hogy a téma leírását automatikusan a bejegyzés nyelvéhez igazíthassam, például:

1. a meta leírás a következő lesz:

בלוג שעוסק בנושאים הקשורים לנכות, ציבור הנכים ומאבק הנכים בישראל

Amikor az üzenet héberül van

2. a téma leírása a következő lesz:

A blog that deals with issues related to disability, the disabled community and the struggle of the disabled in Israel

Ha az üzenet angol nyelvű

3. a téma leírása a következő lesz:

ආබාධිත ප්‍රජාව, ආබාධිත ප්‍රජාව සාාව සාාව සශ෺ිශ෶ඊ ආබාධිතයන්ගේ අරගලය සම්බන්ධ ගැටළු ටයළු ටකිු ටම්ගේ අරගලය සම්බන්ධ නබ්ලොග් අඩවියකි

 

Amikor az üzenet szingaléz nyelven van

(Nem ismerem a szingaléz nyelvet – a leírást a Google Fordítóval írtam)

stb’.

Hogyan állíthatjuk be automatikusan a témaleíró nyelvet a kiadvány nyelvéhez?

Megemlítem, hogy a kiegészítéspolylang és: loco fordítást használom annak a többnyelvű oldalnak a meghatározásához, amelyre írok.

Tisztelettel,

Assaf Benyamin,

115 Costa Rica Street,

A-lakás 4 belépő,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9662592.

Telefonszámok: egy titkos házban zaklatás és az izraeli rendőrségen tett címzetlen feljelentés miatt.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Utóirat. 1. Azonosító számom: 029547403.

2. Link a webhelyemre:  https://www.disability55.com

3. E-mail címeim: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected]

 

22) Alább látható az üzenet, amelyet a Facebook-oldalára írtam  Shufersal a hálózat

Ma, 2023. szeptember 7-én, csütörtökön:

Továbbra is várom a küldeményt – és amikor felhívlak a 972-1-800-56-56-56-os számon, hogy megtudjam, mi a helyzet a szállítmánnyal, senki nem veszi fel a telefont!! és a WhatsApp-ban sem válaszolsz Az oldalon azt írod, hogy 23:19-kor érkezik a kiszállítás – azaz: 23 óra után!!! 4 órás késés – rendes városi kiszállítással – csak durva!!! Mi a bajod azzal, hogy ragaszkodsz a veled megbeszéltekhez?? Egyszerűen elegem van!!! Asaf Benjamin.

 

Asaf Benjamin

Szia Shufersal: Továbbra is várom a szállítást!! Emlékeztetőül – már 19:00-kor kellett volna megérkezned – már több mint 3 órás késéssel!!! Van más dolgom is az életben, mint várni rád!!! 21:33-kor kaptam egy telefont a képviselődtől – telefonhívás a 972-3-9481077-es számról – és a vele való beszélgetés során azt mondták, hogy egy órán belül megérkezel!! Akkor miért nem jössz?? Miért??? Egyszerűen elegem van!!!

Assaf Benyamini.

Utóirat. Emlékeztetőül a telefonszámom: 972-58-6784040. A rendelési szám pedig: 07974044.

G. Alább látható az üzenet, amelyet 2023. augusztus 24-én, csütörtökön küldtem a Facebook technikai támogatásának:

A Facebook-fiókomon nem tudok üzeneteket küldeni az üzenetküldő szoftverrel.

Szeretném tisztázni, hogy Facebook-fiókomon nem írok sértegetést, gyűlöletbeszédet, fenyegetést, rágalmazást vagy gyűlöletbeszédet, illetve semmiféle sértést, amely valóban indokolhatna egy ilyen szankciót.

Ezért ismét arra kérem, hogy engedélyezze, hogy üzeneteket küldjek a Messenger szoftverrel.

Azt is szeretném tudni, hogy miért nem válaszol az üzeneteimre

Tisztelettel,

Asaf Benjamin.

Utóirat. 1) Link a Facebook-fiókomhoz: https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

2) Telefonszámom: 972-58-6784040.

H. Alább a WhatsApp-on folytatott levelezésem a „Facebook Israel” egyik alkalmazottjával:

 

2023.8.23., 18:42 – Az üzenetek és hívások végpontok közötti titkosítással vannak ellátva. ezen a csevegésen kívül senkinek, még a WhatsApp-on sem, nem lehet olvasni és hallgatni őket. Kattintson a további részletekért.

2023.8.23., 18:41 – Assaf Benyamini: Segítség

2023.8.23., 18:42 – Assaf Benyamini: ‏IMG-20230823-WA0000.jpg (mellékelt fájl)

Üdvözlet Rinat Friedman asszonynak:

A téma: hiba az üzenetküldő szolgáltatásban.

Kedves asszonyom.

Néhány napja kaptam egy üzenetet a Facebook-fiókomra, hogy nem tudok üzenetet küldeni az üzenetküldő szoftverrel.

Szeretném tisztázni, hogy Facebook-fiókomon nem írok sértegetést, gyűlöletbeszédet, fenyegetést, rágalmazást vagy gyűlöletbeszédet vagy olyan sértést, amely valóban indokolhatna egy ilyen szankciót.

Mit kell tenni? Hogyan lehet egy ilyet megoldani?

Tisztelettel,

Assaf Benyamini.

 

Utóirat. 1) Telefonszámom: 972-58-6784040.

 

2) Link a Facebook profilomhoz:

https://www.facebook.com/people/%D7%90%D7%A1%D7%A3-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0% D7%99/pfbid0zpW6rYgrdRQfTEuLYDBah3KoarUAmda3GuoNjJmnRte36wxpVYeqLN7VTvoHm71yl/

 

3) Facebook fiókom a következő e-mail címhez van kapcsolva: [email protected]

4) További e-mail címeim: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected]

5) Csatolok ide egy képernyőképet a problémáról (piros kört jelöltem a hibaüzenet körül).

2023.8.23., 18:42 -+972 50-887-9300: Hello! Nem vagyok Facebook-alkalmazott. Javasoljuk, hogy forduljon az online súgóhoz

2023.8.23., 18:43 -+972 50-887-9300: https://he-il.facebook.com/help

2023.8.23., 18:51 – assaf benyamini: Tudniillik a súgóban senki nem válaszol és nem segít a jelölteknek. Ha a Facebook súgójában lehetett volna választ kapni, akkor eleve nem kerestem volna meg. Úgy teszel, mintha nem a Facebooknál dolgoznál? Nos, az Ön neve megjelenik az alkalmazottak listáján. Biztosan egy cégnél dolgozol. Ezért ismét megkérdezem, hogyan kaphatok választ – és miért nem válaszol nekem senki a Facebookon. Ez nem jó viselkedés.

2023.8.23., 19:06 -+972 50-887-9300: Nem dolgozom, és az oldal, amelyről beszélsz, nem Facebook oldal

2023.8.24., 11:37 – Assaf Benyamini: Hogyan lehetséges ez? Az Ön neve és a WhatsApp száma, amelyet jelenleg írok, hogy megjelenjen a Facebook Israel alkalmazotti listáján.

Csak azt nem értem, hogy miért blokkolsz így embereket hiába és minden indoklás vagy indoklás nélkül, nem részletezed és nem magyarázod meg a blokkolás okát, és nem adsz lehetőséget arra, hogy felvegyék veled a kapcsolatot és “választ kapjanak” .

A Facebooknak több mint elegendő erőforrása van ahhoz, hogy valamivel ésszerűbb szolgáltatást nyújtson.

Az elutasító hozzáállásodnak egyáltalán nincs jelentősége.

 

I. Íme az „Access Israel” egyesülettel folytatott levelezésem:

 

Címzett: Israel Association for Accessibility.

 

Elromlott a mikrohullámú sütő a házamban. Olyan céget keresek, ahonnan új készüléket vásárolhatok, valamint segítséget kaphatok a régi készülék eltávolításához a lakásomból, hogy az új készüléket a helyére tegyem – olyan műveletek, amelyeket nem tudok elvégezni testi fogyatékosságomat. Tudsz tőlük céget. Lehet-e hasznot húzni egy ilyen szolgáltatásból? Szeretnék rámutatni, hogy tudom, hogy Ön nem árul mikrohullámú készülékeket.

Üdvözlettel,

Assaf Benyamini,

Costa Rica utca 115.

Bejárat A-apartman 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9662592.

Telefonszámok: egy titkos házban zaklatás és az izraeli rendőrségen tett címzetlen feljelentés miatt. Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Utóirat. 1) A jelenleg otthonomban lévő régi készülék méretei: hossza-31 cm. szélesség-46 cm. Magasság – 27 cm.2) Az én azonosító számom: 029547403.

3) E-mail címeim: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy : [email protected] vagy: 1972assaf @mailfence .com vagy: [email protected]

Hálás lennék, ha továbbítaná kérésemet az Israel Accessibility Association többi alkalmazottjának, akik esetleg tudnak segíteni nekem.

A probléma az, hogy testi fogyatékosságom miatt nem tudom a földről a pulthoz emelni egy új mikrohullámú sütőt, amit vásárolni fogok – amit testi fogyatékosságom miatt nem tudok megtenni.

Úgy tudom, hogy nincs listája a mikrohullámú sütőket árusító kereskedőkről.

A kérdés az, hogy mit tegyen: mit tesz egy mozgássérült ilyen helyzetben.

Egyedül élek, és nincs a közelemben senki, aki segíthetne.

Megértem, hogy ön személy szerint nem tudja, hogyan segítsen – talán más egyesületi dolgozók igen. Üdvözlettel: Asaf Binyamini.

Eredeti bejegyzés elrejtése

 

 1. augusztus 30., szerda, 13:01:44 GMT+3, Moran Friedman<[email protected]> Írta:

Észrevettem ezt és segítettem, ahogy tudtam.

 

Nincs listánk a mikrohullámú sütő beszállítóiról.

Tisztelettel

Moran Friedman

A szolgáltatásokhoz való hozzáférés öröksége

Hozzáférhetőségi Tanácsadó Osztály

Israel Accessibility Association (AR)

A fogyatékkal élők autonómiájához és integrációjához való hozzáférés elősegítése

 

Mobil: 972-50-7788416

 

Kiegészítő a jobb oldalról az Israel Association for Accessibility számára

___________________________________

Szerző: Assaf Binyamini <[email protected]>

Elküldve: 2023. augusztus 30., szerda, 13:00:26.

Címzett: Moran Friedman <[email protected]>

Tárgy: Re: Leveleim az Israel Accessibility Association-nek.

Moran Shalomban:

Nem tudom, hogy valóban észrevette-e a jelentkezésem tartalmát.

A régi termék eltávolítása mellett segítségre van szükségem abban is, hogy a megvásárolni kívánt elektromos készüléket a házamban kijelölt helyre vigyem, hogy elkezdhessem használni – amit testi fogyatékosságom miatt egyedül nem tudok megtenni.

Erről meg vagyok győződve, mert az Izraeli Akadálymentesítési Egyesületnek van információja arról, hogy egy hozzám hasonló fogyatékos személynek miként lehet segíteni az általam leírt helyzetben.

Az Israel Accessibility Association azon dolgozik, hogy különböző szolgáltatásokat elérhetővé tegye a fogyatékkal élők számára.

Ez egy olyan szolgáltatás, amelyet testi fogyatékosságom miatt nem tudok igénybe venni.

Szóval érdekelne, hogy ki tud segíteni ilyen helyzetben.

Tisztelettel,

Asaf Benjamin.

 

 1. augusztus 30., szerda, 12:43:18 GMT+3, Moran Friedman<[email protected]> Írta:

 

Asaf Shalom.

Ez nem az egyesület tevékenységi területe.

 

Azonban tudomásom szerint aki nagyméretű elektromos terméket szállít, annak szállítás közben köteles eltávolítani a hasonló terméket, csak előre egyeztetni kell.

Tisztelettel

 

Moran Friedman

A szolgáltatásokhoz való hozzáférés öröksége

Hozzáférhetőségi Tanácsadó Osztály

Az akadálymentesítés halála Izrael (AR)

 

A fogyatékkal élők autonómiájához és integrációjához való hozzáférés elősegítése

 

Mobil: 972-50-7788416

 

Kiegészítő a jobb oldalról az Israel Association for Accessibility számára

_____________________________________

Szerző: Assaf Binyamini <[email protected]>

Elküldve: 2023. augusztus 30., szerda, 12:40:19

Címzett: Luiza Burgos <[email protected]>

Cc: Darya Boudniatski <[email protected]>

Tárgy: Leveleim az Izraeli Accessibility Associationnek.

Megkérheti azt, aki hozza a mikrohullámú sütőt, hogy tegye oda, ahol szeretné.

Az egyesületben nincs senki, aki ezen túl választ adna.

 

Tisztelettel

Moran Friedman Örökség akadálymentesítési szolgáltatás

Hozzáférhetőségi Tanácsadó Osztály

Israel Accessibility Association (AR)

A fogyatékkal élők autonómiájához és integrációjához való hozzáférés elősegítése

Mobil:972-50-7788416.

tegyen egy kört az Izrael Szövetség akadálymentesítése érdekében

Moran Friedman

augusztus 30-án, szerdán 13:16-kor.

De mi a probléma, ha továbbítja a jelentkezésemet az egyesület többi tagjának?

Megértettem, hogy te nem tudsz segíteni – talán mások, akik veled vannak.

 

Szia Moran:

Úgy látom, még a legalapvetőbb kérés is megválaszolatlan marad – csak így és ok nélkül.

A köztünk folyó levelezést közzé fogom tenni.

Nem lehetséges, hogy egyszerűen úgy dönt, hogy rosszul bánik azokkal, akik jelentkeznek az egyesületéhez.

tájékoztatásképpen.

Tisztelettel,

Assaf Benyamini.

 

Eredeti bejegyzés elrejtése

 

 1. augusztus 30., szerda, 13:31:24 GMT+3, Moran Friedman<[email protected]> Írta:

 

Pontosan azokat a válaszokat adtam, amelyeket kért – bármelyik szolgáltató nyújthatja az Ön által kért szolgáltatást, de Önnek kérnie kell. Nincs okom arra, hogy kérését továbbítsam másoknak.

Ha a szakmai követelményeken túli segítségnyújtási kísérletet arcátlanságnak érzi, elnézést kérek, és felkérjük, hogy tegye közzé. Remélem ezt is közzéteszed

Feltétlenül közzéteszem az üzenetet a maga teljességében.

Ellentétben azzal, amit itt írsz, tényleg nem próbálsz segíteni.

Agresszív és dühös válaszokat írsz nekem – és nem értem miért. Nem ismersz.

Végül is mit számít, ha a fellebbezésemet az egyesület más tagjaihoz intézem? Nem igényel semmit vagy erőfeszítést a részedről!! Miért ragaszkodsz ahhoz, hogy ezt ne tedd? Miért???

Ezt a szemtelenséget próbálom kiemelni.

Nem az a panaszom, hogy nem tud segíteni – hidd el, nagyon jól értem.

A gátlástalanságra való panasz oka annak a makacs megtagadása, hogy megragadja a társulás egyéb elemeit, amelyek valóban segíthetnének Önnek – ez legfeljebb néhány percet vesz igénybe – és talán sokkal kevesebbet is.

Kár, hogy így bánsz a hozzád fordulókkal.

Tisztelettel,

Assaf Benyamini.

 

Tisztelettel

Dr. Moran Friedman (MD)

Az elérhető szolgáltatások öröksége

Hozzáférhetőségi Tanácsadó Osztály

Israel Accessibility Association (AR)

 

A fogyatékkal élők autonómiájához és integrációjához való hozzáférés elősegítése

 

Telefon: 972-50-7788416 (csak SMS, köszönöm)

 

 1. augusztus 30-án, szerdán, 1:59:25 GMT+3-kor Moran Friedman < [email protected] > írta:

 

Asaf.

Olvasd el újra amit írtam.

Bármely helyen, ahol mikrohullámú sütőt vásárol szállítással, a mikrohullámú sütőt oda kell helyezni, ahol kéri – nem a padlón. Szállítás közben a régi mikrohullámú sütőt is ki kell üríteniük.

Azt javaslom, hogy ezt előre jelezze rendeléskor. De nem konkrét helyről kell rendelni, hanem minden olyan helyről, ahol korrekt áron kínálják az Önt érdeklő terméket.

Bár úgy tűnik, hogy meg akarsz fenyegetni, nem haragszom. válaszoltam a kérdésedre. Nincs ok arra, hogy továbbra is kérdezzen engem vagy másokat az egyesületben.

Sikerrel.

Tisztelettel

Dr. Moran Friedman (MD)

Az elérhető szolgáltatások öröksége

Hozzáférhetőségi Tanácsadó Osztály

Israel Accessibility Association (AR)

 

A fogyatékkal élők autonómiájához és integrációjához való hozzáférés elősegítése

augusztus 30-án, szerdán 14 óra 11 perckor.

Még mindig nem értem ezt a zavarba ejtő elutasítást, hogy ne vegyem fel a kapcsolatot az egyesület más tagjaival, akik esetleg segíthetnének nekünk.

Ellentétben azzal, amit itt írsz, a mikrohullámú készülékeket forgalmazó cégek az erre vonatkozó jogszabályok miatt ma már kötelesek kidobni a régi készüléket – azonban a mikrohullámú készüléket a földre teszik, és nem segítenek a megfelelő helyre vinni. a lakásban. Minden alkalommal, amikor mikrohullámú készüléket rendeltem, gondolok rá, de mindig a földre teszik a készüléket, és határozottan megtagadják, hogy segítsenek a pultra tenni – és még akkor sem, ha felárat kínálnak érte.

Pontosan ez a problémás pont. Az Ön tudomása szerint ezen a területen nincs jogszabály vagy szabályozás.

Még mindig nem értem, miért olyan problémás számodra, hogy kapcsolatba lépj az egyesület más tagjaival. Honnan tudod, hogy nekik sem lesz megoldás? Lehet, hogy valamelyikük olyan dolgokat tud, amiket te nem? Egyáltalán gondoltál egy ilyen lehetőségre?

J. Az alábbiakban egy üzenetet küldtem Izrael Állam több egyetemének és főiskolájának arab és iszlámtudományi karainak:

van:

Mint ismeretes, az arab és az iszlám világ igen nagy részén csonkítással sújtják azokat, akiket tulajdon elleni bűncselekmények, lopás vagy lopás miatt ítéltek el.

 

Ismer olyan webhelyet bármilyen nyelven, amely összegyűjti azoknak a vádlottaknak a személyes történeteit arab vagy muszlim országokban, akik végtagamputációt szenvedtek el egy vagyon elleni bűncselekmény után, amely miatt elítélték őket?

Szeretném hangsúlyozni, hogy nem vagyok orientalista, és semmi közöm az arab vagy az iszlám világkutatás területéhez.

Ez egy kérdés, amin gondolkodtam – és semmi több.

Tisztelettel,

Asaf Benjamin.

Utóirat. Weboldalam:  https://disability55.com/

K. Az alábbiakban egy üzenetet küldök különböző helyekre:

VAN:

Tantárgy: Pedikűr ápolás.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

Érdekelne az otthoni pedikűr ápolás. Fizikai fogyatékosságom miatt nagyon nehezen megyek pedikűr szalonba.

Továbbá, mivel nem vagyok cukorbeteg, Izraelben nem vagyok jogosult ezekre a kezelésekre az egészségbiztosítási pénztárak támogatott keretein belül.

Tudsz ajánlani kezelést? És ha igen, milyen anyagi költséggel?

Tisztelettel,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

A-lakás 4 belépő,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9662592.

Telefonszámok: egy titkos házban zaklatás és az izraeli rendőrségen tett címzetlen feljelentés miatt.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Utóirat. 1) Az én azonosító számom: 029547403.

2) E-mail címeim: [email protected] Vagy: [email protected] Vagy: [email protected] Vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected]

L. Íme 2 közösségimédia-ötlet, ami eszembe jutott:

 

1) A “Női jelöltség” nevű közösségi hálózat – olyan nőket célzó hálózat, akik korábban valamilyen politikai vagy állami tisztséget töltöttek be – vagy olyan nőket, akik a jövőben politikai vagy állami tisztségért indulnak.

Ebben a hálózatban a nők különböző politikai karrierjükkel kapcsolatos kérdésekben konzultálhatnak majd.

 

2) „Otthon és történelem” nevű közösségi hálózat – olyan közösségi hálózat, ahol a felhasználók az otthonukkal vagy lakóhelyükkel kapcsolatos tartalmakat oszthatnak meg szövegek, fényképek, videók vagy a felhasználók által választott bármely más módon.

M. Linkjeim:

1) icanlocalize.com-Saját fordítási szolgáltatásaim

2) phantombuster.com-generator vezet

3) A Voice túléli az etetést Izraelben

4) “Menhely a függetlenségért” projekt

5) Mozgalom „Szociális Igazságszolgáltatási Központok Izraelben”

6) linkvertise.com – fizetést kap a linkek megosztásáért

7) antflights.com – követendő nemzetközi oldal Más repülési házasságok és a világ űrhangyáinak éteri párzása

8) Listennotes.com-Engine Podcast Search

 

               - Találtál hibát? Mesélj róla - 

 

Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE