Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Legislația de bază. - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Legislația de bază.

La:

Subiect: o chestiune de legislație.

Stimate Doamne/ Domni.

După cum se știe în statul Israel, ca și în multe alte locuri, există multe populații cărora le este greu să supraviețuiască și se află în dificultate financiară, cum ar fi persoanele în vârstă sau persoanele cu dizabilități.

Am întrebarea dacă soluționarea chestiunii în cadrul unei legi de bază cuprinzătoare poate duce la o îmbunătățire a situației. Mă refer la adoptarea „Legii fundamentale a drepturilor sociale” – despre care, după cum știți, a fost menționată de-a lungul anilor și în diversele mass-media.

Ridic întrebarea cu privire la această lege în calitate de persoană care a participat la lupta persoanelor cu dizabilități din Israel din 2007 – și aș fi interesat să știu care este părerea dumneavoastră în această privință.

Salutari,

Asaf Benjamin.

A. Mai jos este un e-mail pe care l-am trimis jurnalistului Keren Neubach. Din păcate, acesta din urmă nu a răspuns solicitării mele.

 

—– Un mesaj redirecționat —–

De:Assaf Benjamin < [email protected] >

la: [email protected] < [email protected] >

Trimis:Miercuri, 7 septembrie 2022 la 23:21:07 PMGMT+3

Subiect:Scrisorile mele către doamna Karen Neubach.

 

Salutări doamnei Keren Neubach:

Subiect: Problemă de monitorizare a drogurilor.

Dragă doamnă .

Eu, Asaf Binyamini, în vârstă de 49 de ani, locuiesc în locuințe protejate pentru deficienți mintali ai asociației „Reot” din Ierusalim – în cadrul locuințelor pentru deficienți mintali din comunitate care operează un coș de reabilitare în numele Ministerului Sănătății .

Iau medicamente psihiatrice – și în ultimii ani a apărut o realitate insuportabilă în care psihiatrii din centrele de sănătate mintală au încetat să monitorizeze medicamentele psihiatrice (știu că asta va suna cam absurd – dar din păcate aceasta este realitatea pe care o întâlnesc din când în când) . Dar din moment ce trăiesc cu un venit foarte mic – o indemnizație de invaliditate de la Institutul Național de Asigurări – să merg la medici în privat este imposibil pentru mine.

Dar astăzi nu există altă alternativă, din moment ce nici psihiatrii de la secțiile de sănătate mintală nu mai sunt o adresă pentru mine, din două motive:

1) Abordare problematica a tratamentului – ori de cate ori ajungi la statie, accidentatii psihici sunt tratati automat ca persoane care au si deficiente mintale – lucru care duce la o lipsa totala de ascultare din partea medicilor. Din momentul în care aș ajunge în secție, medicii ar pleca de la premisa că ar ști exact de ce probleme sufăr fără să mă cunoască nici măcar o cunoștință superficială sau minimă. Acest lucru a dus, din nou și din nou, la practici de tratament incorecte aplicate în cazul meu și, de asemenea, în incapacitatea mea de a coopera cu atitudinea disprețuitoare care a venit odată cu aceasta. Și mai mult: chiar și în cazurile în care personalul clinicii sau medicii mă cunoșteau, tratamentul tot nu s-a schimbat – ceea ce a prevenit orice posibilitate de tratare sau ajutor și ciocniri nesfârșite cu personalul care se presupune că ” Aș lăsa același „urmărire” Se presupune că pentru a se preveni daune ulterioare și suferințe mentale inutile sub pretextul „ajutor” sau „tratament”. Știu că aceasta este o generalizare – dar ce poți face, asta este realitatea. Aș lăsa același „urmărire” Se presupune că pentru a se preveni daune ulterioare și suferințe mentale inutile sub pretextul „ajutor” sau „tratament”. Știu că aceasta este o generalizare – dar ce poți face, asta este realitatea.

2) Starea de sănătate – la începutul anului 1998 am avut un accident de muncă la hotelul „Larom” din Ierusalim unde lucram la acea vreme aproximativ trei luni în cadrul unui proiect al organizației „Alvin Israel” – și de atunci am a dezvoltat o serie de probleme fizice pe care Institutul Național de Asigurări nu le recunoaște. De asemenea, în prezent nu există nicio altă entitate sau birou guvernamental care să recunoască acest prejudiciu.

De la acel accident, starea mea s-a înrăutățit încet, dar continuu și constant – și astăzi am ajuns într-o stare în care chiar și fizic să ajung la posturile de sănătate mintală este o chestiune din ce în ce mai dificilă și mai problematică pentru mine.

O casă de asigurări generale de sănătate la care sunt membru, dar și Ministerul Sănătății au susținut că nu au o soluție pentru această situație și că nu au un serviciu de psihiatru care să funcționeze la domiciliu.

 

În ultimele luni am încercat să găsesc o soluție într-un mod puțin diferit: mergând la un farmacolog. Dar s-a dovedit că farmacologul pe care l-am vizitat m-a putut ajuta doar parțial și că, din moment ce nu este psihiatru, nu a avut capacitatea să mă ajute să rezolv medicamentele psihiatrice pe care le iau.

Mai mult: mi-a devenit clar că din cauza numărului mic de medici care se ocupă în acest domeniu (de dragul ilustrației: în întreaga metropolă a Ierusalimului și împrejurimile sale există doar 2 medici în acest domeniu – medicul din clinica sa I vizitat în medicina publică și un alt medic la care se poate ajunge în privat, când fiecare vizită costă câteva sute de șekeli care nu am toată capacitatea de a le plăti, și nu știu dacă o face și acasă – și din motive evidente eu nu scriu aici numele acestor medici sau numele instituțiilor medicale în care lucrează) – deci monitorizarea farmacologică nu este posibilă în realitatea de astăzi. După cum știți, există și un subdomeniu în farmacologie numit farmacologie psihiatrică,

 

Și pentru a rezuma: aceste circumstanțe duc o persoană în situația mea, care are nevoie de serviciile unui psihiatru care lucrează la domiciliu într-o fundătură completă – și în ciuda nevoii urgente de a monitoriza medicamentele pe care le iau, în prezent nu mi se oferă niciunul. soluție rezonabilă.

Ar trebui să subliniez că există într-adevăr un psihiatru în cadrul comunității de îngrijire a sănătății mintale – cu toate acestea, ei refuză cu încăpățânare să-i permită să rămână în casa mea – ceva care ar fi putut rezolva problema cel puțin temporar. Acest refuz a fost dat chiar așa și fără niciun motiv – și într-o etapă de deplină indiferență față de starea mea și față de faptul că lipsa de urmărire a medicației poate chiar să-mi pună viața în pericol.

Oricum, caut o solutie. Aveți o idee pentru o soluție care mai poate fi găsită în această situație?

Voi sublinia că știu că sunteți jurnalist și nu medic – așa că nu vă cer recomandări medicale. Aceasta este o dificultate birocratică care nu îmi permite să obțin tratamentul de care am nevoie – și poate că veți avea ocazia să ajutați în această problemă. Voi fi, de asemenea, gata să ies în aer dacă acest lucru este necesar.

Aș dori să subliniez că scriu aceste lucruri în calitate de cineva care ascultă multe dintre programele pe care le prezentați și, de asemenea, apreciază foarte mult activitățile dvs. publice și media pe probleme legate de sănătatea mintală. Am ascultat multe dintre articolele pe care le-ați pregătit pe această temă – și din moment ce toate ministerele guvernamentale nu îmi oferă o soluție și nu fac altceva decât să mă transfere înainte și înapoi de la unul la altul, atunci cine știe – poate intervenția dvs. poate ajuta în acest sens chestiune care a rămas blocată de mai multe luni.

Salutari,

assaf benyamini,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-plat 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

numerele mele de telefon: acasa-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) Adresele mele de e-mail: [email protected]

și: [email protected]

și: [email protected]

și: [email protected]

și: [email protected]

și: [email protected]

și: [email protected]

și: [email protected]

3) Cadrul terapeutic în care mă aflu:

Asociația „Reut”-Pensiune „Avivit”,

Str. Ha Avivit 6,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9650816.

Numerele de telefon din birourile pensiunii: 972-2-6432551. și: 972-2-6428351.

Adresa de e-mail a hostelului:

[email protected]

Asistenta socială a căminului, care lucrează ca menajeră în apartamentul meu: dna.

Sara Stora-972-55-6693370.

4) Medicul de familie cu care sunt monitorizat:

Dr. Brandon Stewart,

„Clalit Health Services” – clinica „HATAYELET”,

Strada Daniel Yanovsky 6,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9338601.

Numărul de telefon în cabinetele clinicii: 972-2-6738558.

Număr de fax în cabinetele clinicii: 972-2-6738551.

B. Mai jos este corespondența mea cu grupul de pe Facebook:

halebardele, asistenții și oamenii mei profesie pentru ateliere, retrageri, festivaluri și evenimente“.

Echipa de administrare a respins postarea dvs. din grupul Ajutor, Asistenți și Profesionişti pentru Ateliere, Retrageri, Festivaluri și Evenimente.

acum 3 ore

assaf benyamini a adunat ajutoare, asistenți și profesioniști pentru ateliere, retrageri, festivaluri și evenimente

7 septembrie la 22:43 ·

Către: „Ajutoare, asistenți și profesioniști pentru ateliere, retrageri, festivaluri și evenimente”.

Subiect: prelegeri înregistrate.

Stimate Doamne/Domni..

Dețin blogul multilingv https://disability5.comcare se ocupă de problemele bolii și dizabilității.

Blogul a fost construit într-un sistem wordpress.org – și stocat pe serverele servers24.co.il

Caut un site web unde să găsești înregistrări ale prelegerilor care să poată fi folosite fără o problemă de drepturi de autor (similar, de exemplu, cu site-ul Google Scholar din zona articolelor).

Cunoașteți un astfel de serviciu?

Salutari,

assaf benyamini,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-plat 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

numerele mele de telefon: acasa-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

părere

Nu este relevant pentru grup

C. Mai jos sunt 2 mesaje pe care le-am lăsat pe pagina de Facebook a jurnalistului Esti Perez Ben-Ami:

1)Asaf Benjamin

Doamnei Esti Perez Ben-Ami, salutari: Ascult in fiecare zi emisiunea radiofonica

בחצי היוםEdith s-a prăbușit și a suferit un accident vascular cerebral în timpul călătoriilor sale, Wilson i-a luat locul. Deși, după cum am menționat, ea nu a fost aleasă în niciun proces democratic între anii 1919 și 1920 – la urma urmei, în această perioadă a fost președinte în toate intențiile și scopurile – singura femeie președinte de până acum în istoria Americii. Salutări, Asaf Binyamini.

2)Asaf Benjamin

Atașez intrarea relevantă de pe Wikipedia:https://he.wikipedia.org/…/%D7%90%D7%93%D7%99%D7%AA_%D7…

(Intrarea este în ebraică (עברית-prima mea limbă) – dar sunt sigur că poate fi găsită aproape în orice limbă)

D. Mai jos este scrisoarea, pe care am trimis-o la „bipolar – ceea ce îi interesează pe cei cu tulburări de dispoziție – depresie, anxietate și depresie maniacal”.

 

Asaf Benjamin< [email protected] >

la:

[email protected]

Luni, 12 septembrie, ora 16:18

Pentru: „Bipolar – ceea ce îi interesează pe cei cu tulburări de dispoziție – depresie, anxietate și depresie maniacală”.

Subiect: Problemă de monitorizare a drogurilor.

Stimate Doamne/ Domni.

Eu, Asaf Binyamini, în vârstă de 49 de ani, locuiesc în locuințe protejate pentru deficienți mintali ai asociației „Reot” din Ierusalim – în cadrul locuințelor pentru deficienți mintali din comunitate care operează un coș de reabilitare în numele Ministerului Sănătății .

Iau medicamente psihiatrice – și în ultimii ani a apărut o realitate insuportabilă în care psihiatrii din centrele de sănătate mintală au încetat să monitorizeze medicamentele psihiatrice (știu că asta va suna cam absurd – dar din păcate aceasta este realitatea pe care o întâlnesc din când în când) . Dar din moment ce trăiesc cu un venit foarte mic – o indemnizație de invaliditate de la Institutul Național de Asigurări – să merg la medici în privat este imposibil pentru mine.

Dar astăzi nu există altă alternativă, din moment ce nici psihiatrii de la secțiile de sănătate mintală nu mai sunt o adresă pentru mine, din două motive:

1) Abordare problematica a tratamentului – ori de cate ori ajungi la statie, accidentatii psihici sunt tratati automat ca persoane care au si deficiente mintale – lucru care duce la o lipsa totala de ascultare din partea medicilor. Din momentul în care aș ajunge în secție, medicii ar pleca de la premisa că ar ști exact de ce probleme sufăr fără să mă cunoască nici măcar o cunoștință superficială sau minimă. Acest lucru a dus, din nou și din nou, la practici de tratament incorecte aplicate în cazul meu și, de asemenea, în incapacitatea mea de a coopera cu atitudinea disprețuitoare care a venit odată cu aceasta. Și mai mult: chiar și în cazurile în care personalul clinicii sau medicii mă cunoșteau, tratamentul tot nu s-a schimbat – ceea ce a prevenit orice posibilitate de tratare sau ajutor și ciocniri nesfârșite cu personalul care se presupune că ” Aș lăsa același „urmărire” Se presupune că pentru a se preveni daune ulterioare și suferințe mentale inutile sub pretextul „ajutor” sau „tratament”. Știu că aceasta este o generalizare – dar ce poți face, asta este realitatea. Aș lăsa același „urmărire” Se presupune că pentru a se preveni daune ulterioare și suferințe mentale inutile sub pretextul „ajutor” sau „tratament”. Știu că aceasta este o generalizare – dar ce poți face, asta este realitatea.

2) Starea de sănătate – la începutul anului 1998 am avut un accident de muncă la hotelul „Larom” din Ierusalim unde lucram la acea vreme aproximativ trei luni în cadrul unui proiect al organizației „Alvin Israel” – și de atunci am a dezvoltat o serie de probleme fizice pe care Institutul Național de Asigurări nu le recunoaște. De asemenea, în prezent nu există nicio altă entitate sau birou guvernamental care să recunoască acest prejudiciu.

De la acel accident, starea mea s-a înrăutățit încet, dar continuu și constant – iar astăzi am ajuns într-o situație în care până și sosirea fizică la posturile de sănătate mintală este o chestiune dificilă și din ce în ce mai problematică pentru mine.

O casă de asigurări generale de sănătate la care sunt membru, dar și Ministerul Sănătății au susținut că nu au o soluție pentru această situație și că nu au un serviciu de psihiatru care să funcționeze la domiciliu.

 

În ultimele luni am încercat să găsesc o soluție într-un mod puțin diferit: mergând la un farmacolog. Dar s-a dovedit că farmacologul pe care l-am vizitat m-a putut ajuta doar parțial și că, din moment ce nu este psihiatru, nu a avut capacitatea să mă ajute să rezolv medicamentele psihiatrice pe care le iau.

Mai mult: mi-a devenit clar că din cauza numărului mic de medici care se ocupă în acest domeniu (de dragul ilustrației: în întreaga metropolă a Ierusalimului și împrejurimile sale există doar 2 medici în acest domeniu – medicul din clinica sa I vizitat în medicina publică și un alt medic la care se poate ajunge în privat, când fiecare vizită costă câteva sute de șekeli care nu am toată capacitatea de a le plăti, și nu știu dacă o face și acasă – și din motive evidente eu nu scriu aici numele acestor medici sau numele instituțiilor medicale în care lucrează) – deci monitorizarea farmacologică nu este posibilă în realitatea de astăzi. După cum știți, există și un subdomeniu în farmacologie numit farmacologie psihiatrică,

Și pentru a rezuma: aceste circumstanțe duc o persoană în situația mea, care are nevoie de serviciile unui psihiatru care lucrează la domiciliu într-o fundătură completă – și în ciuda nevoii urgente de a monitoriza medicamentele pe care le iau, în prezent nu mi se oferă niciunul. soluție rezonabilă.

Ar trebui să subliniez că există într-adevăr un psihiatru în cadrul comunității de îngrijire a sănătății mintale – cu toate acestea, ei refuză cu încăpățânare să-i permită să rămână în casa mea – ceva care ar fi putut rezolva problema cel puțin temporar. Acest refuz a fost dat chiar așa și fără niciun motiv – și într-o etapă de deplină indiferență față de starea mea și față de faptul că lipsa de urmărire a medicației poate chiar să-mi pună viața în pericol.

Oricum, caut o solutie. Aveți o idee pentru o soluție care mai poate fi găsită în această situație?

Salutari,

Asaf Binyamin,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-plat 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

numerele mele de telefon: acasa-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

post Scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) Adresele mele de e-mail: [email protected]

și: [email protected]

și: [email protected]

și: [email protected]

și: [email protected]

și: [email protected]

și: [email protected]

și: [email protected]

3) Cadrul terapeutic în care mă aflu:

Asociația „Reut”-Pensiune „Avivit”,

Str. Ha Avivit 6,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9650816.

Numerele de telefon din birourile pensiunii: 972-2-6432551. și: 972-2-6428351.

Adresa de e-mail a hostelului:

[email protected]

Asistenta socială a căminului, care lucrează ca menajeră în apartamentul meu: dna

Sara Stora-972-55-6693370.

Medicul psihiatru din echipa hostelului: Dr. Katia Levin.

4) Medicul de familie cu care sunt monitorizat:

Dr. Brandon Stewart,

„Klalit Health Services” – clinica de promenadă,

Stradă

Daniel Yanovsky 6,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9338601.

Numărul de telefon în cabinetele clinicii: 972-2-6738558.

Număr de fax în cabinetele clinicii: 972-2-6738551.

E. Mai jos este începutul unei scrisori, pe care o trimit în diferite locuri:

La:

Subiect: sfaturi jurnalistice.

Stimate Doamne/ Domni.

În 2007, m-am alăturat luptei persoanelor cu dizabilități din Israel și, din 10 iulie 2018, fac acest lucru ca parte a mișcării „Natagver” la care m-am alăturat. În mișcarea „Nategber” încercăm să promovăm drepturile „invalidului transparent” – oameni ca mine care suferă de dizabilități și probleme grave de sănătate care nu sunt vizibile în exterior – ceea ce provoacă discriminare și în raport cu alte persoane cu dizabilități. .

Voi sublinia că succesele în avansarea luptei au fost extrem de limitate, iar chiar astăzi (scriu aceste cuvinte joi, 16 iunie 2022) diferitele autorități din statul Israel nu cooperează cu noi – și nu fac nimic decât trimite-ne înainte și înapoi de la unul la altul.

După ce multe apeluri la mass-media israeliană și articole publicate în ea (la unele dintre care a participat și autorul acestei scrisori) nu au ajutat, m-am gândit să încerc un alt curs de acțiune: un apel către mass-media străină din afara Statului Israel, în încercarea de a găsi jurnalişti din diferite părţi ale lumii care să-şi arate interesul pentru subiect.

Prin urmare, aș dori să vă întreb: aveți idei despre modalitățile în care se poate face acest lucru?

Salutari,

Asaf Benjamin.

 

F. Mai jos sunt câteva cuvinte explicative despre mișcarea socială la care m-am alăturat pe 10 iulie 2018, așa cum au apărut în presă:

Tatiana Kaduchkin, un cetățean obișnuit, a decis să înființeze mișcarea „Natgver” pentru a-i ajuta pe cei pe care ea îi numește „invalidi transparente”. Până acum, aproximativ 500 de oameni din toată țara s-au alăturat mișcării ei. Într-un interviu cu Yoman de la Channel 7, ea vorbește despre proiect și despre acele persoane cu dizabilități care nu primesc asistență adecvată și suficientă de la agențiile relevante, pur și simplu pentru că sunt transparente.

Potrivit acesteia, populația cu dizabilități poate fi împărțită în două grupe: cu handicap cu scaun cu rotile și cu handicap fără scaun cu rotile. Ea o definește pe cea de-a doua grupă ca fiind „invalidi transparente”, deoarece, potrivit ei, aceștia nu beneficiază de aceleași servicii ca persoanele cu dizabilități cu scaun cu rotile, deși sunt definiți ca având un handicap de 75-100 la sută.

Acești oameni, explică ea, nu își pot câștiga singuri existența și au nevoie de ajutorul serviciilor suplimentare la care au dreptul persoanele cu dizabilități cu scaun cu rotile. De exemplu, persoanele cu handicap transparent primesc o indemnizație de handicap redusă de la Asigurările Naționale, nu primesc anumite suplimente precum indemnizație pentru servicii speciale, indemnizație de însoțitor, indemnizație de mobilitate și primesc și o indemnizație mai mică de la Ministerul Locuinței.

Potrivit cercetării efectuate de Kaduchkin, aceste persoane cu dizabilități transparente sunt înfometate de pâine, în ciuda încercării de a susține că în Israelul anului 2016 nu există oameni flămând de pâine. Cercetarea pe care a efectuat-o afirmă, de asemenea, că rata sinuciderilor în rândul lor este ridicată. În mișcarea pe care a înființat-o, ea lucrează pentru a pune persoanele cu dizabilități transparente pe listele de așteptare pentru locuințe publice. Acest lucru se datorează faptului că, potrivit ei, ei nu intră de obicei în aceste liste, deși ar trebui să fie eligibile. Ea ține destul de multe întâlniri cu membrii Knesset și chiar participă la reuniunile și discuțiile comisiilor relevante din Knesset, dar, potrivit ei, cei care sunt capabili să ajute nu ascultă, iar cei care ascultă sunt în opoziție și, prin urmare, nu pot. Ajutor.

Acum face apel la tot mai multe persoane cu dizabilități „transparente” să i se alăture, să o contacteze pentru a-i ajuta. În opinia ei, dacă situația continuă așa cum este astăzi, nu va exista nicio scăpare de la o manifestație a persoanelor cu dizabilități care își vor cere drepturile și condițiile de bază pentru existența lor.

G. Puteți contacta directorul mișcării „Nitgaber”, doamna Tatiana Kaduchkin, duminică până joi, între orele 11:00 și 20:00 ora ISRAEL, cu excepția sărbătorilor evreiești și a diferitelor sărbători ISRAELIENE.

Numerele de telefon pe care le puteți folosi pentru a contacta

ea: 972-52-3708001. și: 972-3-5346644.

H. Mai jos este începutul unei scrisori, pe care o trimit în diferite locuri:

La:

Subiect: idei pentru scenarii.

Stimate Doamne/ Domni.

Am scris cele 9 povestiri fictive scrise aici – si caut site-uri care sa sustina un fel de “concurenta” intre utilizatori care ofera idei pentru industria filmului sau televiziunii la care se pot depune astfel de povesti.

Cunoști astfel de site-uri?

Salutari,

Asaf Benjamin.

 

Povestea numărul 1 – Temperaturi mortale:

 

Anul este 2070. Criza climatică din statul Israel și din întreaga lume se intensifică – cu toate acestea, omenirea a reușit să depășească probleme precum deficitul de apă prin mijloace tehnologice și să găsească o modalitate de a susține chiar și agricultura în aceste condiții. Pe tot parcursul anului temperatura în statul Israel (în toată țara) crește la 90 de grade Celsius după-amiaza și aproximativ 70 de grade Celsius noaptea. Într-o astfel de realitate, oamenii nu pot exista fără echipament special de protecție – fără el, o persoană este de fapt condamnată la moarte. Dar acesta este un echipament științific sofisticat și costisitor – și în statul Israel se dezvoltă o dezbatere publică care se ocupă de întrebarea căror grupuri ar trebui să li se permită sau să nu li se permită accesul la acest echipament: vor oamenii care au comis crime și au făcut rău societății , ai si dreptul de a-l folosi? Ar trebui statul să finanțeze echipamentele scumpe și salvatoare pentru toată lumea – sau ar trebui să definească prin lege cine le va primi și cine nu (și nu există echipamente alternative în acest scop – în ciuda încercărilor nesfârșite ale oamenilor de știință de a-l dezvolta)? Și care este atitudinea sistemului de drept față de cei care împiedică o altă persoană să acceseze echipamentul de protecție – din neatenție sau răutate? Și dacă statul Israel asistă în această problemă țărilor lumii a treia în care echipamentul lipsește sau funcționează defectuos – ceea ce provoacă mortalitate în masă – sau din cauza prețului ridicat, statul Israel este obligat să ofere această protecție în primul rând propriilor cetățeni. – indiferent de apartenența lor politică sau ideologică? Și cum mass-media: radio, televiziune,

Și există și alte dileme legate de același echipament de protecție: în unele dintre fabricile care îl produc, se utilizează ulei produs din animale non-kosher, care este o parte esențială a procesului de producție, fără de care produsul final nu poate fi obținut. Rabinii-șefi nu permit utilizarea acestui echipament din motive halahice – și, prin urmare, publicul religios și ultra-ortodox a găsit o modalitate de a produce același echipament de protecție folosind numai ulei produs din animale cușer – ceea ce face ca întregul proces de producție să fie semnificativ mai scump . În această situație, apar tensiuni între publicul laic, care susține că nu este pregătit să finanțeze excesul de cheltuieli de producție, și publicul ultraortodox, care susține că, întrucât statul Israel este statul poporului evreu, iar pentru a păstra caracterul evreiesc al statului, întregul public trebuie să participe la aceste costuri în exces. Necesitatea finanțării acestor întreprinderi speciale apare și în diferitele sisteme electorale – pe fondul dezbaterilor acerbe, foarte pasionate și nesfârșite între diferitele partide. Desigur, și printre musulmanii din lume,

Și există și consecințe geopolitice: o parte considerabilă a musulmanilor din Europa, care între timp au devenit majoritari pe continent, își susțin fabricile cu toate costurile în exces. Populațiile creștine refuză să se supună – și ca rezultat asistăm la conflicte neîncetate care se transformă în războaie religioase reale. Situația de pe continent ajunge la un haos total – iar intervenția puterilor nu face decât să agraveze situația din cauza intereselor conflictuale atunci când fiecare putere intervine pentru a ajuta o altă parte în luptă. Statul Israel nu se amestecă în ceea ce se întâmplă – cu toate acestea, serviciile de securitate din statul Israel sunt foarte preocupate de acest lucru din cauza proximității relative a unora dintre zonele în care au loc bătăliile în aceeași Uniunea Europeană care a încetat să mai funcționeze la nivel civil în orice privință – și a devenit o arenă de lupte fără sfârșit în care cad multe victime. În Israel, se fac multe eforturi pentru a salva populațiile evreiești din zonele de luptă și pentru a le ajuta să imigreze în Israel – cu toate acestea, din cauza resurselor mari pe care statul Israel însuși este obligat să le plătească pentru producerea echipamentului de protecție, rămâne o buget foarte mic pentru serviciile de securitate care se ocupa de aceste activitati. Muncitorii din industriile de apărare merg la demonstrații mari, au pus bazele unui protest public amplu care durează mulți ani și nu cred în Statul Israel pentru că nu sunt suficiente bugete pentru operațiunile de salvare. Aceste proteste nu au succes și, potrivit protestatarilor, diferitele guverne israeliene arată o indiferență totală față de ele. Le pare rău și, având în vedere această situație insuportabilă în care operațiunile de salvare nu pot fi finanțate, serviciile de securitate israeliene încearcă în mod constant să găsească modalități inovatoare și creative de a-i salva pe evreii care au fost prinși în zonele de luptă din Europa sângeroasă: o încercare de a strânge fonduri prin asociații speciale, precum și un apel către tinerii cunoscători în domeniile tehnologiei în vizionarea Pentru idei inovatoare și creative pentru aceste operațiuni de salvare. Aceste proteste nu au succes și, potrivit protestatarilor, diferitele guverne israeliene arată o indiferență totală față de ele. Le pare rău și, având în vedere această situație insuportabilă în care operațiunile de salvare nu pot fi finanțate, serviciile de securitate israeliene încearcă în mod constant să găsească modalități inovatoare și creative de a-i salva pe evreii care au fost prinși în zonele de luptă din Europa sângeroasă: o încercare de a strânge fonduri prin asociații speciale, precum și un apel către tinerii cunoscători în domeniile tehnologiei în vizionarea Pentru idei inovatoare și creative pentru aceste operațiuni de salvare. Aceste proteste nu au succes și, potrivit protestatarilor, diferitele guverne israeliene arată o indiferență totală față de ele. Le pare rău și, având în vedere această situație insuportabilă în care operațiunile de salvare nu pot fi finanțate, serviciile de securitate israeliene încearcă în mod constant să găsească modalități inovatoare și creative de a-i salva pe evreii care au fost prinși în zonele de luptă din Europa sângeroasă: o încercare de a strânge fonduri prin asociații speciale, precum și un apel către tinerii cunoscători în domeniile tehnologiei în vizionarea Pentru idei inovatoare și creative pentru aceste operațiuni de salvare.

 

Povestea numărul 2 – Ferma de insecte:

 

În industriile militare din întreaga lume, se dezvoltă un nou tip de armă: insectele electronice zburătoare, care sunt controlate de la distanță de computere. Cipurile instalate în această insectă minusculă sunt programate să „stea” pe o anumită țintă (adică: soldați din armata inamicului) și să le injecteze cu o otravă mortală care le va provoca moartea în câteva secunde. Imediat după aceea, funcționează un mecanism de autodistrugere, în care insecta electronică se „distruge” de fapt printr-o explozie controlată.

Diverse țări dezvoltă această armă în secret – când viteza cu care operează insecta face foarte dificilă detectarea ei – când toate acțiunile sale – „așezarea” asupra victimei, injectarea automată de otravă precum și explozia controlată durează doar câteva zecimi de secundă.

Dar unele dintre serviciile secrete ale unora dintre țările lumii reușesc să descopere existența acestor sisteme în țările inamice – lucru care este păstrat și în secret absolut.

Serviciile de securitate din statul Israel decid să se alăture acestei „mode”, dar fac ceva unic pentru Israel – care nu există în nicio altă țară. Peste tot în lume, instalațiile în care sunt produse aceste insecte electronice sunt foarte mici – iar cele mai mari dintre ele ajung la câțiva metri cubi cel mult pe instalație – și de dragul ilustrației: în sufrageria unei case normale există la cel puțin câteva sute de astfel de facilități. Dar în statul Israel are loc o altă realitate, și una mult mai scandaloasă: se construiesc facilități uriașe pe suprafețe mari – care, desigur, din cauza secretului lor, nimeni nu știe ce se face cu adevărat cu ele. . Cetățenii Israelului rămân neputincioși: din cauza suprafețelor extinse alocate tuturor acelor unități de producție (care, desigur, nu sunt necesare: este cu siguranță posibil să se producă aceste insecte electronice în zone zero și infinit de mici) nu mai este loc pentru nevoile civile esențiale, cum ar fi spitale, grădinițe, școli – și de fapt toată economia israeliană este înrobită în beneficiul acestor secrete. facilităţi. Acest lucru duce la proteste publice pe scară largă – cu toate acestea, acestea sunt suprimate cu o mână grea folosind violență severă din partea poliției.

În această realitate, și protestele publice escaladează și devin din ce în ce mai dificile și mai violente – și includ tot mai multe cazuri de împușcături în direct de către forțele de securitate.

Drept urmare, statul Israel este prins într-un adevărat război civil care trage în el și toate celelalte țări ale regiunii – ceea ce duce la distrugere, distrugere și exterminare pe scară largă. Proprietarii marilor companii imobiliare, cărora le revin toate profiturile financiare din exploatarea unităților, dintre care unii chiar au devenit un fel de parteneri secreti și sunt bine conștienți de activitatea excesivă care se desfășoară în ele, continuă să cooperează cu guvernul chiar și în această etapă a războiului civil – și preferă întotdeauna profitul lor financiar enorm în detrimentul proprietății lor și, de asemenea, viețile multor mii de oameni care mor în acest război.

 

Povestea numărul 3 – agenți nord-coreeni:

După cum știți, în armata nord-coreeană există o unitate „militară” cu activități scandaloase numităsingularitatea plăcerea. Conducătorul Coreei de Nord decide asupra activității rău intenționate a agenților nord-coreeni care vor opera în țările lumii și vor încerca să introducă ilegal femei din diferite țări și să le aducă în Coreea de Nord prin mijloace înșelătoare. Majoritatea acestor „agenți” operează cu metode sofisticate și nu sunt prinși – totuși în presa mondială încep să fie publicate povești despre acești agenți și metodele lor de operare. La început, publicul din diferite țări nu crede poveștile de groază care sunt publicate – și orice mijloc de presă care publică articole pe acest subiect este automat suspectat că face acest lucru în încercarea de a obține ratinguri suplimentare și nimic altceva. Cu toate acestea, odată cu creșterea numărului de cazuri, și agenți nord-coreeni fiind prinși în diverse părți ale lumii și condamnați la pedepse lungi de închisoare și, în unele cazuri, chiar executați – și asta, în același timp cu povești înfiorătoare care continuă să fie publicate, guvernele lumii sunt forțate, de asemenea, în urma protestelor larg răspândite ale organizațiilor de femei din diferite țări, pentru a admite existența problemei și a începe să lupți cu ea. În același timp, nu în toate cazurile agenții sunt prinși – și în multe regiuni ale lumii nu reușesc să prevină răpirile. Atmosfera publică este dificilă și tulbure în întreaga lume, se impun sancțiuni economice severe și destul de agresive Coreei de Nord – totuși din cauza armelor nucleare pe care nicio țară nu le deține,

După câțiva ani, doi agenți nord-coreeni ajung în Israel și la un moment dat al activităților lor sunt prinși de Shin Bet – și imediat are loc un protest public larg care cere executarea lor – așa cum se face în multe alte țări. Totuși, acest lucru nu se întâmplă: cei doi agenți sunt într-adevăr judecați și condamnați pentru infracțiuni grave pentru trafic de ființe umane – și primesc o pedeapsă cu închisoarea pe viață – totuși Curtea Supremă din statul Israel refuză să-i condamne la moarte. Procedând astfel, Israelul nu se ferește de amenințările Coreei de Nord, pentru că, dacă Israelul nu îi eliberează imediat pe cei doi condamnați, va declanșa un război nuclear care va distruge întreaga lume. Procedând astfel, statul Israel obține o îmbunătățire considerabilă a poziției sale în opinia publică internațională.

În același timp, existența continuă a fenomenului și imposibilitatea dezrădăcinării lumii conduc la o mare anxietate și la o realitate insuportabilă în care femeile din întreaga lume se tem în orice moment că vor fi răpite. Organizațiile de informații din întreaga lume publică un fel de „licitație” internațională în care sunt oferite premii financiare mari oricui reușește să găsească modalități creative de eradicare a fenomenului răpirilor. Se dezvoltă un fel de „concursuri” la care participă personal de informații din toată lumea – și în fiecare an are loc o ceremonie secretă în care se decernează premiile. Câștigătorii semnează formulare de confidențialitate cu o clasificare foarte înaltă – și asta în mijlocul „războiului agenților” care se dezvoltă peste tot în lume:

 

 

Povestea numărul 4 – Valuri de cancer:

Un grup mic de oameni de știință din diferite țări ale lumii dezvoltă un tratament inovator care vindecă toate tipurile de cancer. Tratamentul se efectuează, în prima etapă, pe identificarea amprentei sonore minuscule (care nu poate fi distinsă de urechea umană) a fluxului sanguin din corpul pacientului – identificare care este posibilă chiar și de la o distanță de mii de kilometri, și cu dispozitive care știu să identifice aceste afirmații de sunet, ignorând în același timp undele sonore care provin din multe alte surse, cum ar fi zgomotul mașinilor, zgomotul unei emisiuni radio sau de televiziune, conversația normală între oameni etc. După ce dispozitivul recunoaște amprenta sonoră de la sângele pacientului, acesta știe, în funcție de caracteristicile sale unice, să identifice tipul de cancer de care suferă pacientul și, în câteva secunde, să „

Dar este o tehnologie secretă care nu este accesibilă publicului larg care nu știe deloc despre existența ei. Această tehnologie este accesibilă unui număr foarte limitat de lideri mondiali precum miliardarii și cei mai mari capitaliști, președintele Statelor Unite sau președintele Rusiei.

Un agent al Mossad-ului israelian este bolnav de cancer în stadiu terminal – iar când medicii îl anunță că mai are doar șase luni de trăit, își activează abilitățile unice și reușește să descopere existența metodei unice de vindecare – iar bărbatul împărtășește acest lucru cu el. medici care la început nu-l cred, îl tratează cu dispreț și îl diagnostichează cu suflet de boală și pierde contactul cu realitatea. Însă bărbatul nu dăunează mediului și nu este periculos – de aceea nu îl internau cu forța la un spital de psihiatrie – și decid să-l lase în voia lui, având în vedere că oricum mai are mult de trăit. . Omul de la Mossad care depășește tratamentul secret este și el disprețuit în mod flagrant de prietenii săi din comunitatea de informații – și pur și simplu îi spun să „nu mai vorbi prostii”. Omul decide, în încercarea de a-și salva viața, de a contacta direct dezvoltatorii tratamentului inovator și reușește, în timp ce comite o infracțiune gravă, să-i mituiască pentru a primi de la aceștia tratamentul medical de care are nevoie. Starea lui se îmbunătățește rapid – lucru care este primit cu deplină surprindere în rândul tuturor oamenilor din jurul său – și asta se întâmplă în același timp cu care se dezvăluie actul grav de mită care a avut loc. Când poliția israeliană începe să investigheze cazul, tot mai mulți oameni din sistem încep să susțină că aici nu poate fi o simplă coincidență și că trebuie să existe o legătură între cele două. Bărbatul din Mossad care a avut cancer și s-a recuperat după tratamentul inovator a fost luat pentru multe investigații – și determinat de îmbunătățirea semnificativă a sănătății sale, s-au hotărât să-l cerceteze din ce în ce mai intens – iar la un moment dat s-a stricat în anchetă, conducând anchetatorii către metodele pe care le-a folosit pentru a obține tratamentul primit. Anchetatorii sunt convinși în această etapă că nu există niciun motiv în aceste împrejurări pentru a continua cercetările și a elibera imediat subiectul. În același timp, ei decid, din motive ideologice, să dezvăluie metoda inovatoare de tratament și să o divulge presei. Bărbatul de la Mossad care a avut cancer și s-a recuperat după tratamentul inovator a fost luat pentru multe investigații – și îndemnați de îmbunătățirea semnificativă a stării sale de sănătate, au decis să-l investigheze din ce în ce mai intens – și la un moment dat s-a stricat în investigatia, conducând anchetatorii către metodele pe care le-a folosit pentru a obţine tratamentul primit. Anchetatorii sunt convinși în această etapă că nu există niciun motiv în aceste împrejurări pentru a continua cercetările și a elibera imediat subiectul. În același timp, ei decid, din motive ideologice, să dezvăluie metoda inovatoare de tratament și să o divulge presei. Bărbatul de la Mossad care a avut cancer și s-a recuperat după tratamentul inovator a fost luat pentru multe investigații – și îndemnați de îmbunătățirea semnificativă a stării sale de sănătate, au decis să-l investigheze din ce în ce mai intens – și la un moment dat s-a stricat în ancheta, conducând anchetatorii către metodele pe care le-a folosit pentru a obține tratamentul primit. Anchetatorii sunt convinși în această etapă că nu există niciun motiv în aceste împrejurări pentru a continua cercetările și a elibera imediat subiectul. În același timp, ei decid, din motive ideologice, să dezvăluie metoda inovatoare de tratament și să o divulge presei.

La început nimeni nu crede povestea, dar odată cu prezentarea a tot mai multe dovezi ale existenței tehnologiei inovatoare de vindecare, imaginea ei publică se schimbă în câțiva ani și capătă legitimitate. Cu toate acestea, în ciuda legitimității publice largi, fostul om de la Mossad, precum și anchetatorii săi, sunt arestați și puși în judecată pentru o serie de acuzații, cum ar fi obținerea frauduloasă a ceva în circumstanțe agravante, încălcarea obligației de confidențialitate a deținătorilor de birou și multe altele. . Publicul cere eliberarea acuzaților, iar în sprijinul lor sunt organizate multe demonstrații. Dar nimic nu ajută – iar Curtea Supremă din statul Israel trimite acuzatul la pedepse lungi de închisoare, ignorând în același timp multe circumstanțe atenuante, inclusiv necesitatea dezvăluirii tehnologiei speciale de vindecare pentru a salva vieți.

În final, rezultatul este sumbru: tehnologia unică de vindecare nu mai este un secret, dar rămâne accesibilă pentru foarte puțini oameni datorită prețului său astronomic – 80 de milioane de dolari. De asemenea, aceleași persoane care au scurs-o, fostul agent Mossad și anchetatorii săi rămân în închisoare pentru tot restul vieții – iar instanța insistă să respecte legea uscată aici și insistă ca inculpații să rămână în închisoare din cauza infracțiunilor pe care le-au comis. – și, desigur, circumstanțele atenuante atât de semnificative ale salvării unei vieți nu au nicio valoare în ochii judecătorilor din statul Israel.

 

Povestea numărul 5 – Moartea profesorului:

Un grup de cercetători ai creierului ISRAELI și americani lucrează în colaborare – în prelegeri, conferințe științifice comune și chiar lucrează în spitale din Israel și Statele Unite ale Americii în departamente în care tratează pacienți cu boli neurologice: Parkinson, Alzheimer, scleroză multiplă etc. cercetătorii israelieni realizează realizări științifice fără precedent în cercetarea sa – care trezește puternice sentimente de gelozie la unul dintre colegii săi americani – și medicul israelian nu știe deloc despre asta și, deși gelozia doctorului american se transformă rapid în adevărată ură față de israelianul său. colege, acesta din urmă nu poate ști despre Așa în această etapă când nu există niciun semn de acest lucru în realitate și lucrurile se întâmplă, la prima vedere, ca de obicei.

Profesorul american decide să se răzbune pe colegul său israelian într-un mod șocant: vine în Israel, presupus pentru a vizita unul dintre pacienții medicului israelian – un bărbat care suferă de o boală neurologică gravă – un tânăr fără rude. Personalul spitalului din Israel este mișcat de așa-zisul gest umanitar – și nimeni nu-și imaginează actul pe care medicul american l-a planificat în detaliu. Având în vedere marea încredere pe care o are medicul senior, i se permite să stea singur în aceeași cameră cu pacientul medicului israelian. Medicul american profită de marea încredere care i-a fost acordată și scoate o pereche de foarfece mici, pe care măsurile de securitate ale spitalului nu au reușit să le detecteze, cu care „taie” tubul prin care pacientul medicului israelian primește oxigen – ceea ce îi provoacă moartea în câteva secunde. Din cauza încărcăturii grele din spitalele din Israel, Și, de asemenea, datorită faptului că nimeni nu și-a imaginat că aceasta ar fi adevărata intenție a medicului american, cazul este dezvăluit abia câteva ore mai târziu – iar echipa de asistente care descoperă groaza implică imediat poliția – care deschide o anchetă doar două zile mai târziu – ca urmare a unui volum de muncă care face imposibilă rezolvarea imediată a incidentului, în ciuda gravității acestuia. În ancheta sa, poliția israeliană ajunge la concluzia că medicul american este într-adevăr autorul faptei – totuși, perioada de timp care a trecut până când poliția din Israel a început să acționeze a fost bine folosită de medicul american care între timp reușește să evadeze din Israel și să se întoarcă la casa sa din Statele Unite. Și tot din cauza faptului că nimeni nu și-a imaginat că aceasta ar fi adevărata intenție a medicului american, cazul este dezvăluit doar câteva ore mai târziu – iar echipa de asistente care descoperă groaza implică imediat poliția – care deschid doar o anchetă. două zile mai târziu – ca urmare a unui volum de muncă care face imposibilă rezolvarea imediată a incidentului, în ciuda gravității acestuia. În ancheta sa, poliția israeliană ajunge la concluzia că medicul american este într-adevăr autorul faptei – totuși, perioada de timp care a trecut până când poliția din Israel a început să acționeze a fost bine folosită de medicul american care între timp reușește să evadeze din Israel și să se întoarcă la casa sa din Statele Unite. Și tot din cauza faptului că nimeni nu și-a imaginat că aceasta ar fi adevărata intenție a medicului american, cazul este dezvăluit doar câteva ore mai târziu – iar echipa de asistente care descoperă groaza implică imediat poliția – care deschid doar o anchetă. două zile mai târziu – ca urmare a unui volum de muncă care face imposibilă rezolvarea imediată a incidentului, în ciuda gravității acestuia. În ancheta sa, poliția israeliană ajunge la concluzia că medicul american este într-adevăr autorul faptei – totuși, perioada de timp care a trecut până când poliția din Israel a început să acționeze a fost bine folosită de medicul american care între timp reușește să evadeze din Israel și să se întoarcă la casa sa din Statele Unite. cazul este dezvăluit doar câteva ore mai târziu – iar echipa de asistente care descoperă groaza implică imediat poliția – care deschide o anchetă doar două zile mai târziu – ca urmare a unui volum de muncă care face imposibilă rezolvarea imediată a incidentului, în ciuda faptului că severitatea acesteia. În ancheta sa, poliția israeliană ajunge la concluzia că medicul american este într-adevăr autorul faptei – totuși, perioada de timp care a trecut până când poliția din Israel a început să acționeze a fost bine folosită de medicul american care între timp reușește să evadeze din Israel și să se întoarcă la casa sa din Statele Unite. cazul este dezvăluit doar câteva ore mai târziu – iar echipa de asistente care descoperă groaza implică imediat poliția – care deschide o anchetă doar două zile mai târziu – ca urmare a unui volum de muncă care face imposibilă rezolvarea imediată a incidentului, în ciuda faptului că severitatea acesteia. În ancheta sa, poliția israeliană ajunge la concluzia că medicul american este într-adevăr autorul faptei – totuși, perioada de timp care a trecut până când poliția din Israel a început să acționeze a fost bine folosită de medicul american care între timp reușește să evadeze din Israel și să se întoarcă la casa sa din Statele Unite.

Autoritățile din statul Israel apelează la omologii lor americani și cer extrădarea bărbatului pentru a-l urmări penal în Israel pentru fapta sa gravă. Dar autoritățile din Statele Unite refuză ferm să-l extrădeze și insistă ferm ca procesul lui să se desfășoare în Statele Unite și nu în Israel. În Statele Unite, este în desfășurare un proces juridic corupt și inechitabil – la finalul căruia profesorul este achitat de toate acuzațiile grave, și nici măcar nu își pierde licența și continuă să trateze pacienți în Statele Unite. În timpul procesului său, s-au auzit și acuzații flagrante antisemite despre „răzbunarea justificată”, ca să spunem așa, a doctorului american asupra evreilor. Colegii săi din Israel sunt foarte supărați și întrerup contactul cu el – și, în același timp, duc o luptă publică menită să provoace extrădarea criminalului profesor american în Israel. Dar statul Israel depinde, după cum știm, de ajutorul american, așa că mâinile lui sunt legate și posibilitățile de a acționa sunt foarte limitate – dacă este deloc.

La câteva luni de la încheierea procedurilor judiciare din Statele Unite, soția tânărului profesor american își găsește într-o zi cadavrul în curtea casei lor – cu semne severe de violență pe cadavru. Ea, desigur, contactează imediat poliția locală – și o anchetă este în curs de desfășurare care ajunge într-o fundătură și nimeni nu are nicio idee despre identitatea ucigașului. De asemenea, investigațiile efectuate de serviciile de informații americane, CIA și FBI ajung, de asemenea, într-o fundătură și nu reușesc să vină cu cel mai mic indiciu cu privire la identitatea criminalului.

Multe întrebări rămân fără răspuns: acea reședință a profesorului era bine protejată de porți electrice, un sistem inteligent de identificare (din cauza căruia era foarte greu chiar și rudelor să intre în casa lor) – deci cum au reușit criminalii să ajungă în curte, să tragă profesorul de acolo și să-l ucidă – și mai mult când nimeni nu a observat actul în timp real? Cum poate exista o astfel de situație? și de ce CIA și FBI chiar au deschis o anchetă sau s-au implicat, având în vedere că acesta este un caz penal privat și nu o chestiune privind securitatea națională a Israelului sau a Statelor Unite? Foștii săi complici israelieni au fost cei care i-au provocat moartea – având în vedere marea lor furie față de trădarea pe care a făcut-o față de ei, actul său criminal, declarațiile antisemite din timpul procesului său ulterior și, de asemenea, la rezultatul procesului juridic corupt în care a fost achitat? Și dacă acesta este într-adevăr cazul, de ce nimeni din statul Israel nu îi bănuiește și nu se deschide nicio anchetă a poliției împotriva lor? Este posibil ca așa-zisa „investigație” a CIA și a FBI să nu fi fost o investigație reală, ci o mișcare în scenă? Și dacă așa a fost într-adevăr cazul – de ce au avut CIA și FBI chiar interes să prezinte o astfel de denaturare? Sau există o altă posibilitate: pacientul narcisist pe care l-a ucis profesorul american nu era de fapt unul, și avea legături despre care nimeni de la spital nu știa? Și sunt acei oameni (pe care nimeni nu știe cine sunt) cei care au decis să se răzbune pe profesorul american și să-l omoare? Poate exista o astfel de situatie?

 

Povestea numărul 6 – sistemul:

Peste tot în lume, multe decese se produc brusc, a căror origine sau cauză nimeni nu o înțelege. După câteva luni de investigare a cazurilor de către toate forțele de poliție ale lumii, reușesc în cele din urmă să afle că toți cei decedați au fost de fapt uciși de împușcături – și sunt în curs de desfășurare anchete în care cei care sunt sigur că au comis toate crimele sunt condamnați. Dar nimeni nu știe cum să explice cum rata criminalității ar fi putut crește brusc atât de brusc, fără nicio explicație sau motiv logică. Ca urmare a acestei situații, din ce în ce mai multe închisori sunt forțate să fie construite – iar industria construcțiilor de închisori devine principala industrie din întreaga economie globală, pe care bogații lumii încep să o gestioneze.

După câțiva ani în care numărul victimelor ajunge la multe milioane, poliția mondială cooperează la investigarea cazurilor într-un efort sporit de a încerca să afle care este motivul real pentru creșterea bruscă a ratei criminalității – și de a descoperi un uimitor realitatea în ciudățenia ei: toate împușcăturile, și fără excepție, nu au fost comise de criminali în carne și oase, ci de către – printr-un sistem computerizat de recunoaștere facială – care, din cauza unei erori software, a început să împuște automat orice persoană care pune un zâmbetul pe buze. Încercările repetate ale celor mai buni experți de a remedia bug-ul din software eșuează lamentabil – până când în cele din urmă lumea este forțată să suporte existența teribilului sistem care pretinde tot mai multe victime.

Peste tot în lume se țin ateliere în care se încearcă să-i învețe pe cetățeni să nu zâmbească – și în acest fel le salvează viețile. Aceste ateliere sunt definite ca ateliere de supraviețuire care ajung peste tot: locurile de muncă, școlile și, de asemenea, mass-media le difuzează constant – și orice mass-media care îndrăznește să prezinte lucruri, pe orice temă umoristică este imediat închisă din ordinul autorităților. Se creează o realitate socială sumbră în care este interzis prin lege să spui sau să publice orice glume sau declarații cinice – iar cei care se abat de la aceste instrucțiuni sunt executați în masă. Și există consecințe în multe alte domenii ale vieții:

Pe de altă parte, acești capitaliști refuză ferm orice propunere de reducere a numărului imens de unități penitenciare și eliberare a tuturor prizonierilor care au fost condamnați pentru crime chiar înainte ca lumea să știe că acestea au fost efectuate de sistemul computerizat și nu de criminalii care vin din societatea umană și chiar dacă ei înșiși sunt împușcați în masă. Și mai mult: chiar și atunci când este clar că acești capitaliști vor fi următoarele victime, ei încă nu sunt pregătiți să elibereze niciun prizonier pentru ca profiturile lor financiare să nu fie afectate. Sunt publicate multe povești despre capitaliști care nu au fost de acord cu acest lucru nici în ultimele lor momente de viață.

Această realitate duce la schimbări radicale și în multe alte domenii ale vieții: existența spectacolelor de poezie, a proiecțiilor de teatru sau film în cinematografe este strict și complet interzisă. De asemenea, toate companiile care sunt angajate în dezvoltarea de jocuri pe calculator sau jocuri creative de orice fel sunt închise imediat din ordinul guvernelor mondiale. Toate magazinele care vând cărți sau jucării pentru copii sunt de asemenea închise. Polițiștii staționați pe străzi aplică cu strictețe interdicțiile de bucurie de orice fel – oricine încalcă această interdicție este imediat arestat. Ca parte a eforturilor de salvare, există necesitatea de a preveni bucuria oamenilor cu orice preț – și toate mass-media sunt instruite să difuzeze doar emisiuni de groază.

Se creează o realitate socială haotică în care întreaga lume stă neputincioasă în fața sistemului mortal. Va mai găsi omenirea o cale de ieșire din criză – sau acel sistem mortal de recunoaștere facială va duce la dispariția întregii umanități? Va fi cineva care va reuși să găsească brevetul care va salva oamenii de sistemul și tehnologia pe care ei înșiși le-au dezvoltat?

Povestea numărul 7 – mașina:

Undeva este inventată o mașinărie ciudată, singura acțiune a cărei acțiune este de a răni grav pe oricine trece prin ea. Un grup de bolnavi mintal găsește ciudata mașinărie, intră în ea – și după ce ies din ea cu răni grave (și nimeni nu înțelege de ce, deoarece acest mic grup de oameni sunt singurii din întreaga lume care știu de existența lui). ) reușesc cu ultimele puteri să caute ajutor și sunt internați multe luni cu Cast pe tot corpul – când spun echipelor medicale care îi tratează că s-au rănit în mod proactiv – totuși existența mașinii este ținută secretă de ei – și chiar și după multe conversații cu ei, echipele medicale nu reușesc să înțeleagă ce le-a cauzat rănile grave. În timpul spitalizării, personalul medical tratează oamenii cu multă dedicare,

În cele din urmă, acest grup de oameni își revine – și în ciuda tuturor suferințelor care le-a fost soarta, se întorc la aceeași mașinărie și trec din nou prin ea și sunt grav răniți – dar de această dată nu supraviețuiesc rănilor grave și mor. Absența grupului se simte la locul lor de reședință, poliția primește un raport despre asta – și începe să-i caute. După lungi luni de căutări, poliția găsește în sfârșit cadavrele oamenilor – și observă, de asemenea, existența acelei mașini ciudate care este luată spre examinare. Este publicată povestea ciudată – și atunci se descoperă și funcționarea ciudată a mașinii mortale și începe să fie investigată în încercarea de a înțelege cine este responsabil pentru inventarea acesteia, cu intenția de a-i aduce în fața justiției.

Dar ancheta ajunge într-o fundătură – și nimeni nu reușește să răspundă la întrebarea cine a inventat ciudata mașinărie și de ce a fost chiar construită. Semnele de întrebare doar cresc prin prisma faptului că nicio parte nu a beneficiat de activitatea sa – și nu a fost folosit în niciun scop decât pentru a vătăma cei care treceau prin el. Lucrurile rămân un mister. Există victime – dar nu vinovați care să poată fi aduși în fața justiției – și din moment ce nimeni nu poate înțelege cum a fost construită această mașină, de ce a fost construită și cine este vinovat că a construit-o, ei decid să o distrugă – și misterul despre ea va rămâne nerezolvată pentru totdeauna.

 

Povestea numărul 8 – Clădirile:

După cum știm, din cauza încălzirii globale, stabilitatea multor clădiri rezidențiale este subminată: fierul din scheletul clădirilor se extinde, fisurând betonul și ceea ce duce tehnic la prăbușirea întregii clădiri. Ca urmare a înrăutățirii considerabile a situației, multe clădiri rezidențiale din întreaga lume nu mai sunt potrivite pentru locuit – iar populațiile din ce în ce mai mari sunt nevoite să suporte o scădere semnificativă a nivelului de trai – trecând la locuința în noroi. case sau chiar peșteri – și din moment ce în unele cazuri nici aceste soluții rezidențiale nu sunt posibile și populațiile mari sunt nevoite să gestioneze toată viața sub cer.

În această situație, bogații lumii se reunesc în secret, și plătesc sume mari de bani firmelor de arhitectură pentru ca acestea să le inventeze metode alternative de construcție, prin care să se poată construi case care să reziste în noile condiții. Arhitecții din întreaga lume găsesc în sfârșit o tehnologie potrivită pentru acești capitaliști – iar noua tehnologie, precum și legăturile dintre birourile de arhitecți și capitaliști sunt ținute secrete și aceste informații nu sunt accesibile populațiilor în continuă creștere care nu mai au locuri de locuit. Pe baza construcției acestor clădiri speciale a fost creată o întreagă ramură a economiei globale.

Publicul larg observă că capitaliștii au case care durează și nu se prăbușesc – totuși nimeni nu are o explicație pentru acest fenomen care pare foarte ciudat pentru mulți. Suspiciunile publicului larg, precum și marea curiozitate care însoțește acest mister determină publicul larg să investigheze și să încerce să înțeleagă de ce acei bogați au case atât de stabile. În cele din urmă se dezvăluie adevărul – ceea ce duce la o mare indignare și la o cerere fără echivoc din partea acelor capitaliști ca tehnologia care le permite să locuiască în case stabile să fie accesibilă de acum înainte publicului larg – și nu numai acestora.

Cu toate acestea, proprietarii de capital, în ciuda promisiunilor repetate ale acestora că aceste lucruri vor fi făcute – la urma urmei, în practică acest lucru nu se întâmplă, iar tehnologia unică de construcție rămâne accesibilă doar acestui grup limitat din populație – ceea ce face ca furia publicului să prevaleze. și începutul încercărilor violente de invazie în ansamblurile rezidențiale speciale. Capitaliștii, din interes de a se proteja, își folosesc banii pentru a recruta un fel de forțe de poliție private – și asta după ce apelurile lor la poliția sau forțele militare din țările lor nu primesc răspuns din dorințele polițiștilor sau soldaților, marea majoritate a cărora nu au unde să locuiască după ce casele lor s-au prăbușit, nu li se răspunde. Soldații din acest tip de armate private primesc, în schimbul acțiunilor lor,

Dar, în mod surprinzător, forțele militare și de poliție obișnuite sunt incapabile să învingă armatele private ale capitaliștilor – iar aceste „războaie rezidențiale” rămân nehotărâte și fac zeci de milioane de victime. Bogații lumii încă nu sunt pregătiți să facă compromisuri – și în ciuda băii de sânge ample și teribile, ei dețin cu toată puterea controlul asupra tehnologiei de construcție care le permite o soluție de locuințe care a fost jefuită de la sute de milioane de oameni din întreaga lume. lume.

Vedem vreo scânteie de umanitate în vreuna dintre ele? Va fi vreunul dintre cei mai bogați oameni ai lumii cu adevărat dispuși să lanseze tehnologia unică de construcție pentru întregul public și la prețuri rezonabile – care ar putea pune capăt războaielor nehotărâte de uzură dintre armatele lor și armatele diferitelor țări ale lumii? Sau chiar și într-o realitate atât de extremă, linia de profit este singurul lucru care determină?

 

Povestea numărul 9 – Arheologia din viitor:

Toți sunt prezenți în clasă? Amenda. În lecțiile anterioare am vorbit pe larg despre săpăturile efectuate în zona Regatului Iordaniei, care au făcut lumină și ne extind foarte mult cunoștințele despre ceea ce s-a întâmplat în Regat la începutul secolului al XXI-lea și la mijlocul acestuia. De asemenea, am primit informații importante despre cultura, limba lor și relațiile complexe care au prevalat între ei și Regatul vecin al Israelului, atât în ​​timpul domniei lui Benjamin Netanyahu, cât și în anii care au urmat. Cei care doresc să dezvolte această problemă pot citi articolul instructiv și instructiv al profesorului Mashera Tukado care, după cum știți, predă de mulți ani la universitatea noastră. De asemenea, vă recomand să citiți cartea importantă a scriitorului din secolul 23 Shatutu Croato numită „

După cum am menționat, revoluția robotică și computerizată a fost la început – iar mașinile, camioanele, avioanele și chiar o mare parte a trenurilor foloseau șoferi umani pentru călătoria și propulsia lor și nu mașinile pe care le cunoaștem astăzi în anul 2540. Există multe dovezi că o varietate de alte activități, cum ar fi curățarea caselor și clădirilor, distribuirea de pachete sau corespondență, precum și aplicarea legii rutiere au fost făcute de oameni și nu de mașini. În același timp, există dovezi contradictorii cu privire la rolul jucat de imprimantele 3D – și nu ne este complet clar de ce sau în ce circumstanțe au fost inventate și nici măcar domeniile vieții în care au fost utilizate nu sunt clare pentru ne.

Avem dovezi ale accidentelor rutiere – care au reprezentat o pondere a populației din întreaga lume în această perioadă – și trebuie amintit că sistemul care știe să le prevină complet, pe care îl cunoaștem astăzi sub numele de „sistemul de inteligență supercar” a fost inventat abia în anii 1940 de către inginerii auto care au inventat super-mașinile care sunt folosite până în prezent. Vă arăt aici fotografii cu consecințele groaznice ale accidentelor din acele zile – iar pe site-ul universității puteți găsi și videoclipurile care ilustrează modalitățile în care au avut loc.

În ultima parte a prelegerii noastre, voi menționa săpăturile care se desfășoară la locul din sudul orașului Ierusalim – unde am dat de câteva descoperiri interesante. În multe părți ale zonei de săpătură am întâlnit inscripțiile „Kiryat Menachem”, Kiryat Moshe”, „Hostel Avivit”, „Cartierul Beit Hakarem”, precum și inscripția „Asociația Yad Sarah”. Încă nu știm care este semnificația. dintre aceste inscripții este: au fost aceste clădiri publice mari? Nume de comunități? Nume de organizații mari – poate ca alte organizații mari, cum ar fi “Partidul Likud” că știm din această perioadă între 2010 și 2020? Astăzi avem doar presupuneri – dar nu am reușit încă să înțelegem adevăratul sens al acestor inscripții – care sunt scrise cu litere complet diferite de la noua scriere digitală ebraică folosită până în prezent, care a fost inventată deja în 2080.

Remarcăm că semnificația altor inscripții precum „Parada Mândriei”, „Comitetul Electoral Central pentru Knesset”, precum și inscripția „Poporul Palestinian” nu ne sunt clare astăzi – și încă nu știm care este semnificația. dintre aceste concepte au fost în acele zile de la începutul secolului XXI. Între timp, continuăm cu săpăturile – un șantier de săpături gestionat de lectorul de arheologie Shotio Crotti, cu care vă puteți consulta sau îi puteți adresa întrebări.

Așa că până la următoarea oră, puteți trece în revistă materialele în care am încercat să vă stârnesc curiozitatea – și ne vom întâlni în clasa care va avea loc săptămâna viitoare.

 

I. Mai jos este o scrisoare, pe care o trimit în diferite locuri:

La:

Subiect: acțiuni pe site.

Stimate Doamne/ Domni.

Dețin site-ul multilingv https://disability5.comcare tratează problema persoanelor cu dizabilităţi.

Site-ul meu a fost construit pe un sistem ofwordpress.org – și stocat pe serverele servers24.co.il

Sunt interesat de serviciul de furnizare de articole pe site – în funcție de subiectele alese de proprietarul site-ului. De exemplu (care nu este relevant pentru blogul meu și este dat doar cu scopul de a explica problema: atunci când un blog se ocupă de industria auto, în același timp site-ul web primește automat articole pentru blogul său de pe același site web unde sunt publicate articole).

Cunoașteți site-uri sau sisteme de pe Internet care oferă un astfel de serviciu?

Salutari,

Asaf Binyamin,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-plat 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

Israel, Cod poștal: 9662592.

numerele mele de telefon: Acasa-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) Adresele mele de e-mail: [email protected]

și: [email protected]

și: [email protected]

și: [email protected]

și: [email protected]

și: [email protected]

și: [email protected]

3) Blogul meu include cele 67 de limbi:uzbecă, ucraineană, urdu, azeră, italiană, indoneziană, islandeză, albaneză, amharică, engleză, estonă, armeană, bulgară, bosniacă, birmană, belarusă, bengaleză, bască, georgiană, germană, daneză, olandeză, maghiară, hindi, vietnameză, Tadjik, turcă, turkmenă, telugu, tamilă, greacă, idiș, japoneză, letonă, lituaniană, mongolă, malaeză, malteză, macedoneană, norvegiană, nepaleza, swahili, sinhaleză, chineză, slovenă, slovacă, spaniolă, sârbă, ebraică, arabă, Pashto, poloneză, portugheză, filipineză, finlandeză, persană, cehă, franceză, coreeană, kazahă, catalană, kârgâză, croată, română, rusă, suedeză și thailandeză.

 Caut un site web sau un sistem pe Internet care să poată oferi adăugarea automată de articole în aceste limbi.

4) Voi declara că am achiziționat suplimentul „” la un cost unic al bibliotecii media îmbunătățite NIS 25” și atașez aici linkul către pagina web de unde puteți descărca software-ul și apoi îl puteți încărca ca plugin pentru WordPress.

 https://wordpress.org/plugins/tinymce-advanced/

Ce acțiuni pot fi efectuate cu acest plugin? La ce poate fi folosit?

J. Mai jos este corespondența mea cu ghidul Hostelului „Avivit”:

972-54-2604842.

Văzut ultima dată azi la 17:24

miercuri, 14 septembrie 2022

Mesajele sunt criptate de la capăt la capăt. pentru oricine din afara acestui chat, nici măcar WhatsApp, nu este posibil să le citești sau să le asculți. Click pentru mai multe detalii.

Salut Vardan: Maine pe la ora 10 dimineata ar trebui sa soseasca un pedichiurist la apartamentul cu care am contactat pentru tratament (pana azi veneam din cand in cand la institutul “Shol” pentru astfel de tratamente – totuși, din cauza înrăutățirii în continuare a stării mele de sănătate, de acum încolo va trebui să invit un pedichiurist la mine acasă când va fi necesar în loc să vin fizic la institutul din centrul Ierusalimului). Prin urmare, nu va fi posibil să aveți o casă în Kor în aceste ore. Într-o răceală acasă va fi posibilă începând cu dimineața târziu sau după-amiaza (acesta este un tratament pe care l-am făcut deja de multe ori – și durează aproximativ între 20 de minute și jumătate de oră). Și pentru informații generale: acest tratament nu este inclus în coșul de sănătate pentru asigurații din fondurile de sănătate – cu excepția diabeticilor care pot primi tratamentul în cadrul fondurilor de sănătate. Singura opțiune pentru toți ceilalți asigurați care au nevoie de acest tratament este să primească tratamentul în privat – așa cum fac și eu astăzi. Țin să precizez că nu cunosc cota de subvenție la care au dreptul diabeticii din casele de asigurări de sănătate pentru acest tratament. Salutări, Asaf Binyamini-Dair de la locuința protejată a hostelului „Avivit”. Țin să precizez că nu cunosc cota de subvenție la care au dreptul diabeticii din casele de asigurări de sănătate pentru acest tratament. Salutări, Asaf Binyamini-Dair de la locuința protejată a hostelului „Avivit”. Țin să precizez că nu cunosc cota de subvenție la care au dreptul diabeticii din casele de asigurări de sănătate pentru acest tratament. Salutări, Asaf Binyamini-Dair de la locuința protejată a hostelului „Avivit”.

19:45

joi

OK, vom aranja mai târziu

7:02

Între timp, Tana (Tana bucatarie etiopiana) a ajuns azi dimineata – la aproximativ o jumatate de ora dupa terminarea tratamentului. Salutări, assaf benyamini.

 

K. Medicul reumatolog de la spitalul „Hadasa Ein Kerem” cu care sunt monitorizat: Dr. Hagit Peleg.

Adresa ei de email:[email protected]

L. Mai jos sunt cele 2 mesaje pe care le-am scris pe pagina de Facebook a furnizorului meu de internet, Bezeq:

Asaf Benjamin

Bună ziua lui Bezeq: ce se va întâmpla? De ce există (din nou) deconectări repetate de la Internet, site-uri complet legitime care sunt (din nou) blocate fără motiv și navigare foarte lentă – și asta după ce te-am contactat de mai multe ori cu aceste probleme, de fiecare dată când ai fost, așa că a vorbi, „grijire” – Și aceste probleme se repetă mereu din nou după puțin timp!! Doar satul!!!! Așa că nu înțeleg: vă plătesc pentru un serviciu de fibră optică, în cadrul căruia ar trebui să obțin un serviciu de internet stabil – și atunci când un client plătește pentru un produs, cu siguranță ar trebui să-l primească!!! Și fără toate aceste trucuri inutile!! Deci, care naiba este problema ta să o rezolvi și să rezolvi problema odată pentru totdeauna??? Ține-ți cuvântul și nu minți: eu Vă plătesc pentru fibre optice și un serviciu de internet stabil? Deci, asta este exact ceea ce ar trebui să obțin – și atât!!! Și nu mai fii deștept – ar trebui să primesc ceea ce plătesc – și nu faci nimănui o favoare – asta ai promis!!! Asaf Benjamin.

 Ca

  

 Răspuns

  13 ore

  activ

  Asaf Benjamin

 Si te astept sa te ocupi odata pentru totdeauna de problema!!! Numerele mele de telefon:

La domiciliu-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

M. Mai jos sunt câteva link-uri, prin care puteți găsi mai multe informații despre mine și despre lupta persoanelor cu dizabilități din Israel la care particip:

https://sites.google.com/view/shlilibareshet/%D7%91%D7%99%D7%AA

https://sites.google.com/view/raayonotonline/%D7%91%D7%99%D7%AA

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

https://www.youtube.com/watch?v=ABXTP51Crzs

https://www.youtube.com/watch?v=TNLEE5KIdK4

https://shavvim.co.il/2021/07/22/%d7%90%d7%a0%d7%99-%d7%9c%d7%90-%d7%90%d7%95%d7%9b %d7%9c%d7%aa-%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7% aa%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a0%d7%9b%d7%99%d7%9d/

https://anchor.fm/assaf-benyamini

https://www.nitgaber.com/

 

 

Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE