Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs Liittymistarjous. - מידע לאנשים עם מוגבלויות
Siirry suoraan sisältöön
Home » Liittymistarjous.

Liittymistarjous.

Liityin 10.7.2018 “nitgaber”-liikkeeseen – läpinäkyvät vammaiset.

Pyrimme edistämään “läpinäkyvien vammaisten” sosiaalisia oikeuksia, eli: minun kaltaisiani ihmisiä, jotka kärsivät vammasta ja vakavista sairauksista, jotka eivät näy ulospäin näkyvästi – ulkoisen näkyvyyden puute, joka aiheuttaa vakavaa syrjintää jopa suhteessa. muille vammaisille ryhmille.

Liikkeeseen liittyminen on kaikille avointa, ja sitä varten voit ottaa yhteyttä johtaja Tatiana Kaduchkiniin:

972-52-3708001. tai: 972-3-5346644.

Sunnuntaista torstaihin klo 11.00-20.00 Israelin aikaa – ja tämä ei koske juutalaisia ​​vapaapäiviä ja erilaisia ​​Israelin juhlapäiviä.

assaf benyamini – kirjeen kirjoittaja.

Lisätietoja:

https://www.nitgaber.com/

https://disability5.com

Jälkikirjoitus. 1) Alla on kirje, jonka lähetin yritykselle “Radet equipment and systems RDT Equipment & Systems”:

—– Viestin välittänyt —–: Asaf Binyamini < [email protected] >

osoitteeseen: [email protected] < [email protected] > Lähetetty: tiistai, 16. elokuuta 2022 klo 20:57:34 GMT+3 Aihe: Kirjeet osoitteeseen “RDT Equipment & Systems” .

Yritykselle “Redet Equipment and Systems”.

Terveisiä:

Aihe: Epäilyttävä puhelu.

Arvoisat rouvat/herrat.

Tänään, tiistaina 16. elokuuta 2022 klo 14.00 Sain puhelun puhelinnumerooni 972-2-6427757 naiselta, joka esitteli itsensä työntekijänäsi, joka puhui sujuvasti hepreaa ja kieltäytyi jyrkästi tunnistamasta itseään nimellä. Hänen mukaansa yhteiskunnallinen liike, jossa olen aktiivinen (“nitgaber” -liike – läpinäkyvät vammaiset), väitti tilanneen teiltä yhden tai toisen mittauspalvelun. Huomautan, että koko keskustelun ajan kuulin itseni kaksinkertaiseksi aina kun puhuin (onko mahdollista, että tämä tehtiin tarkoituksella hämmentämään minua?). Huomaan, että koko tarina kuulostaa minusta hyvin oudolta kahdesta syystä:

  1. a) “Nitgaber”-liikkeen toiminta-alueet – läpinäkyvät vammaiset eivät liity millään tavalla yrityksesi toiminta-alueisiin.
  2. b) Nitgaber-liikkeessä emme ole koskaan tilannut sinulta mitään palvelua.

Ja kun otetaan huomioon nämä hämmentävät ja myös epäilyttävät olosuhteet, minulle ei ole selvää, miksi edes päätit ottaa minuun yhteyttä puhelimitse.

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Sisäänkäynti A-asunto 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

puhelinnumeroni: kotona-972-2-6427757. Matkapuhelin-972-58-6784040.

Faksi-972-77-2700076.

Jälkikirjoitus. A) Tunnusnumeroni: 029547403. B) Sähköpostiosoitteeni: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: assaf [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected]

2) Alla on kirje, jonka lähetin “Tzeirim Boarim” -liikkeelle (heprealainen nimi: “polttava nuoriso”):

 [email protected]

Tervehdys “Tzeirim Boarim” -liikkeelle:

Seuraava on viesti rouva Tatjana Kadochkinin puolesta “nitgaber”-liikkeestä.

Aihe: “nitgaber”-liike (“läpinäkyvät” vammaiset)

Noin vuosikymmen sitten minä, Ham, perustin liikkeen “nitgaber” “läpinäkyville” vammaisille. Vammaiset, joilla on korkea vammaprosentti ja joilla ei ole työkykyä, mutta jotka eivät ole rajoittuneet liikkumaan.

Liikkeeni laskee ja edustaa noin 1300 ihmistä eri puolilta ISRAELin osavaltiota, joiden vamma vaihtelee 75 %:sta 100 %:iin, jotka eivät ole työkykyisiä ja joilla ei ole liikuntarajoitteisuutta tai jotka tarvitsevat työkyvyttömyysprosentin korotuksen . Liike antaa näille ihmisille mahdollisuuden löytää kaikki oikeutensa kaikkialta ISRAELin osavaltiosta, ja sitä eniten tarvitseville annetaan myös tiettyä taloudellista tukea.

Liikuntamme taistelee kohtuuhintaisten julkisten asuntojen ja riittävien elinolojen puolesta edellä mainitulle väestöryhmälle. Monet työkyvyttömät vammaiset, joilla on 75–100 % vamma, mutta eivät ole rajoittuneet liikkumaan, elävät surkeissa olosuhteissa.

He eivät saa samoja etuja kuin eläkeläiset, jotka saavat myös toimeentulolisää. Eli heillä ei ole alennuksia lääkkeiden ostosta, alennuksia sähkölaskusta ja kiinteistöverosta, alennuksia joukkoliikenteessä matkustamisesta ja eläkeläisten kaltaista vuokra-avustusta, he eivät ole oikeutettuja “lämmitys/jäähdytys”-apurahoihin tms. . Toisin sanoen he eivät ole oikeutettuja lähes mihinkään etuuksiin vaikeasta tilanteestaan ​​huolimatta. Heillä ei myöskään ole oikeutta julkiseen asuntoon huolimatta vaikeista olosuhteista, joissa he elävät joka päivä.

Eri vammojen välillä on perustavanlaatuinen ero, ja uskomme, että sen ei pitäisi olla niin!

Liikuntarajoitteinen henkilö, jolla on oikeus julkiseen asuntoon ja joka saa vuokratukea 3000–3900 NIS kuukaudessa.

Myös liikuntavammaiset saavat suurempia tukia kuin liikkeen edustamat vammaiset perusrahan lisäyksen ansiosta, joka sisältää muun muassa erityispalvelut, liikkumis- ja seuralaistuen ja paljon muuta.

tällaisessa tilanteessa näiden korvausten koko on 15 000–17 000 NIS kuukaudessa. Mutta päinvastoin liikkeen edustamat vammaiset, joilla ei ole liikkumisvammaa, joilla on 75-100 % vamma ja jotka eivät ole työkykyisiä, saavat vain 3211 NIS kuukaudessa nettona!

Tästä seuraa, että tämä ryhmä on ISRAELIN valtion köyhin ja haavoittuvin väestö!!!

Toimintavuosini aikana tapasin monia virkamiehiä eri puolueista Knessetissä (ISRAELin parlamentissa) ja eri ministeriöissä.

Mutta valitettavasti liike ei ole kymmeneen vuoteen onnistunut edistämään ehdotusta, jonka mukaan liikkumisrajoitteiset, 75-100 % työkyvyttömät ja työkyvyttömät vammaiset saisivat julkista asuntoa tai vähintäänkin lisäämään asunnon vuokraamiseen saamiensa avustusten määrää ja parantamaan ainakin jonkin verran heidän elinolojaan.

Yllä olevan valossa minä, Tatjana Kaduchkin, nitgaber-liikkeen (läpinäkyvät vammaiset) puheenjohtaja,

Haluaisin tavata sinut edistääkseni tätä projektia ja auttaakseni näitä ihmisiä elämään arvokkaampaa ja oikeampaa elämää.

Siunauksella ja suurella toivolla Tatjana Kaduchkin, nitgaber-liikkeen (läpinäkyvä vamma) puheenjohtaja.

Puhelin 1: 972-52-370-8001. Puhelin 2: 972-3-534-6644.

Alla on viesti, jonka jätin Knessetin (ISRAELin parlamentti) jäsenelle Mossi Razille – jonka saavuin tapaamaan hänen kanssaan Knessetissä. Saavuin kokoukseen tiistaina 20.4.2021 klo 13.30.

20.4.2021

Terveisiä Knessetin jäsenelle Mossi Razille.

Aihe: Vammaisten asumisongelma.

Hyvä herra.

Alla on useita vammaisiin ja kehitysvammaisiin (johon myös minä kuulun) liittyviä kysymyksiä, jotka haluan tuoda teille esille.

Olisin kiinnostunut tietämään, missä määrin pystyt edistämään näitä asioita ja/tai tekemään kiireellisiä lainsäädäntömuutoksia tilanteemme, hoitomme edellytysten ja selviytymis- ja yhteiskuntaan integroitumismahdollisuuksien parantamiseksi.

Korostan, että olen oppinut aiemmasta kokemuksesta, että tämän tyyppisissä kokouksissa minulle kerrotaan ennen saapumistani, että minulle annetaan lupa puhua, jotta voin ottaa esille asiat, joista haluan puhua – itse kokouksessa kuitenkin ei anneta lupaa puhua edes sekuntia – ja jos yritän puhua, Jumala varjelkoon se harkitaan automaattisesti erittäin vakavan “häiriön” vuoksi ja siksi vartijat hyökkäävät kimppuuni ja karkottavat minut erittäin aggressiivisesti – ja tämä jopa kun sille ei ole tarvetta ja kun se on täysin tarpeetonta, ja myös kun on täysin selvää, etten aiheuta mitään “vaaraa” kenellekään.

Ja kun tiedän tämän todellisuuden, annan sinulle tämän kirjeen – siltä varalta, että myös tällä kertaa, tämä käyttäytyy minua kohtaan. Ilmeisesti se, että uskallan ottaa esille vammaisyhteisön ahdinkoa, tulkitaan erittäin vakavaksi uhkaksi – vaikka minulle ei ole ollenkaan selvää, ketä tai mitä se tarkalleen uhkaa. Jätän sinut ja toimistosi työntekijät tämän kirjeen kanssa – en vie sitä takaisin kotiini.

Ja nyt itse aiheiden yksityiskohdat:

1) Rahoituksen/vuokramaksun ongelma – monta vuotta sitten päätettiin (ja ei ole selvää, kuka – mutta se on luultavasti joku valtion virkamies), että yhteisössä asuvat vammaiset ovat oikeutettuja tukiin 770 sekeliä kuukaudessa vuokran maksamista varten. Kuten tiedämme, viime vuosina asuntojen hinnat ovat nousseet Israelin valtiossa erittäin merkittävästi – ja sen seurauksena tietysti myös vuokrat ovat nousseet merkittävästi. Monia vuosia sitten täysin mielivaltaisesti ja ilman mitään selitystä tai logiikkaa määritettyä tukimäärää NIS 770 ei kuitenkaan päivitetä. Valitettavasti jopa suuren kirjeenvaihdon jälkeen (ja puhumme ainakin useista tuhansista tai jopa kymmenistä tuhansista kirjeistä, ja valitettavasti näiden sanojen kirjoittajalle nämä luvut eivät ole ollenkaan liiallisia), jotka lähetettiin kaikille mahdollisille tahoille: Rakennus- ja asuntoministeriölle ja sen eri osastoille, muille ministeriöille, kuten valtiovarainministeriölle ja pääministerin ministeriölle. Toimisto, monet toimittajat, joiden kanssa tämän asiakirjan kirjoittaja puhui henkilökohtaisesti, monet asianajajat ja jopa ulkomaisten maiden tutkintatoimistot ja suurlähetystöt – mikään ei auta – ja sen seurauksena avun määrää ei päivitetä, monet vammaiset joutuvat kadulla ja kuolevat siellä nälkään, janoon tai kylmään talvella ja vaihtoehtoisesti lämpöhalvaukseen tai kuivumiseen kesällä. On huomattava, että oikeuksia hyödyntävät järjestöt, kuten “Yadid”-yhdistys (joka, kuten tiedämme, suljettiin muutama kuukausi sitten) tai oikeusapuklinikat yliopistoissa ja korkeakouluissa, joihin myös tämän artikkelin kirjoittaja on yhteydessä, ei voi koskaan auttaa, ja syy tähän on yksinkertainen: NIS 770:n apumäärä myönnetään lain mukaan , ja oikeuksia hyödyntävät järjestöt voivat auttaa vain voimassa olevan lain mukaan, ja ainoa osoite tapauksissa, joissa lainsäädäntöä tarvitaan, on, kuten tiedätte, Knesset. Mutta täällä tilanne vain muuttuu monimutkaisemmaksi: kuten tiedämme, hyvin pitkään, yli kahteen vuoteen, ei ole toimivaa hallitusta, ja Knesset ja Israelin valtio ovat itse asiassa jatkuvan siirtymäkauden hallituksen tilassa. Tämän tilanteen välitön ja tuhoisa seuraus on se, että ei ole mahdollista tehdä oleellisia lakimuutoksia, joita tarvitaan kiireellisesti – joista osan kerron tässä. On huomattava, että vaikka Knesset ja hallitus toimivat näiden rivien kirjoittajan pyyntöjen sekä vammaisten järjestöjen ja monien muiden puolueiden pyyntöjen mukaisesti Knessetin jäsenille myönnettävän avun määrään liittyen, he ohjattiin automaattisesti oikeuksien hyväksikäyttöjärjestöille – ja tämä vaikka Knessetin jäsenet itse tietävät varsin hyvin, että tässä tapauksessa hyväksikäyttöoikeusjärjestöt eivät voi olla osoite, vaan vain he itse.

2) Kommunikointi vuokranantajan kanssa – on monia tapauksia, joissa vammaisilla on vaikeuksia neuvotella vuokranantajan kanssa sairauteen tai vammaisuuteen liittyvistä syistä. Näissä tilanteissa sosiaalityöntekijöiden on toimittava välittäjinä – ja hyvin suuri osa sosiaalityöntekijöistä ei todellakaan voi ottaa tätä roolia joka tapauksessa. Ja mikä vielä: viime vuosien laajat leikkaukset sosiaalityöntekijöiden työehtoihin yhdistettynä vaikeisiin työoloihin, alhaiseen palkkaan, riittämättömään hoitoon potilaiden perheissä, jotka usein pitävät heitä epäoikeudenmukaisina,

3) Potilaiden maksuvälineet – on tilanteita, joissa henkilö muuttaa asumaan yhteisöön pitkän sairaaloissa olonsa jälkeen ilman normatiivisia elintapoja, kuten töissä käymistä, vastuun ottamista elämänsä hoitamisesta. jne. Hyvin usein vuokrasopimuksen allekirjoittamisen ehtona asetetut vaatimukset, kuten takuusekin allekirjoittaminen, eivät ole tässä elämänvaiheessa ihmisille saavutettavissa.Monet menneisyydessä olleet hoito- ja kuntoutuskehykset (joista yhdessä tämän asiakirjan kirjoittajaa autettiin noin 26 vuotta sitten, kun hän lähti sairaalasta avustettuun asumiseen) ovat sulkeneet tai vähentäneet merkittävästi heidän toimintaansa viime vuosina – mikä saattaa estää kuntoutuksen sellaisilta ihmisiltä, ​​jotka eivät tässä elämänsä vaiheessa pysty etenemään ilman näitä olennaisia ​​terapeuttisia ja kuntouttavia kirjekuoria.

4) Sääntelyongelma – nykyään vallitsee täydellinen epätasapaino yhtäältä asunnonomistajien ja toisaalta asunnon vuokraajien velvollisuuksissa ja oikeuksissa. On olemassa monia lakeja, jotka suojelevat vuokranantajia yhdeltä tai toiselta vuokra-aikojen väärinkäytöltä, jota vuokralaiset voivat tehdä. Toisaalta ei ole olemassa lakeja, joiden tarkoituksena on suojella asunnoissa asuvia ihmisiä vuokranantajan hyväksikäytöltä – ja sen seurauksena monissa vuokrasopimuksissa on skandaalimaisia, raakoja ja joskus jopa laittomia lausekkeita – eikä lakeja ole. tarkoituksena on suojella näiden asuntojen vuokralaisia, jotka joutuvat allekirjoittamaan nämä sopimukset. Monessa tapauksessa,

Tämä ongelma on tietysti väestön ongelma

On kuitenkin otettava huomioon, että toimeentulo vuokranantajien kanssa näissä tilanteissa on luonnollisesti vaikeampaa vähäosaisille, kuten vammaisille tai sairaille.

5) Vaikeus tiedottamisessa – mainittujen vaikeuksien esille tuomisessa ja niiden paljastamisessa julkisella areenalla tarvittavien korjausten tekemiseksi on huomattavia vaikeuksia. Asiasta tuskin kiinnostuneiden eri tiedotusvälineiden tämänhetkiset prioriteetit, vammaisjärjestöjen pirstoutuminen, monien yhteiskunnan elementtien haluttomuus osallistua aktiivisesti tilanteen korjaamiseen ja parantamiseen – kaikki tämä taakka ja vaikeuttaa suuresti pyrkimyksiä nostaa nämä ongelmat yleisön tietoisuuteen tavalla, joka pakottaa Knessetin jäsenet tekemään tarvittavat muutokset lainsäädäntöön sen sijaan, että he jatkaisivat sivuuttamista ja tekemättä jättämistä. Toinen vaikeus on olemassa, kun on kyse mainoskampanjan nostamisesta:

6) Odotusaika hoitoon – on monia tapauksia, joissa henkilöt, jotka eivät tiettyyn elämänvaiheeseen asti tarvinneet mielenterveyspalvelujen apua ollenkaan – vaan vaikeiden elämänolosuhteiden tai traumaattisen tai vaikean tapahtuman seurauksena. tavalla tai toisella tarvitaan mielenterveysalan ammattilaisen apua – ja tietysti monissa tapauksissa Tämä on tilapäistä tai kertaluonteista apua, ei kroonista. Nykyään hoidon tai psykologisen avun odotusajat ovat hyvin pitkiä – ja oikea-aikaisen avun puutteen seurauksena ihmisten olosuhteet voivat huonontua tarpeettomasti. Lisäresurssien sijoittaminen julkiseen mielenterveysjärjestelmään voi varmasti muuttaa tilannetta. On muistettava, että sellaisessa käytöksessä ei ole logiikkaa edes taloudellisesta ja budjetisesta näkökulmasta: kun ihmiset

7) Hammashoidot – Kuten tiedätte, Israelin valtiossa hammashoitoa tarvitseva henkilö menee lähes aina yksityisten lääkäreiden puoleen – ja tämä johtuu siitä, että julkinen terveydenhuoltojärjestelmä ei tällä hetkellä tarjoa vastausta tällä alalla. On huomattava, että henkisesti vammaisten ja yleensä vammaisten, joiden taloudellinen ahdinko on erittäin vaikea päivittäisellä tasolla, jopa ilman yhteyttä hammashoitoihin, on vielä vaikeampaa saada näitä hoitoja, jos ja kun se on tarpeellista. Vakavien mielenterveysongelmien ja vakavan taloudellisen ahdingon yhdistelmä saa nämä ihmiset kohtaamaan murtuneen kaukalon ja täydellisen umpikujan tarvittaessa ja joskus kiireelliseen hammashoitoon. On otettava huomioon, että nykyään ei itse asiassa ole

8) Sairaala-alueet – henkilö, joka tarvitsee tällä hetkellä massiivista psykiatrista hoitoa julkisessa sairaalassa tai klinikalla, voi saada sitä vain klinikalla tai sairaalassa, joka on lähellä hänen asuinaluettaan. On tapauksia, joissa potilaat syystä tai toisesta haluavat tulla hoidetuksi toisella klinikalla – ei välttämättä kovin lähellä heidän asuinaluettaan. Potilaille tulee antaa valinnanvapaus – ja potilaalle, joka ei ole tyytyväinen tietyn klinikan tai sairaalan hoitoon, tulisi antaa mahdollisuus muuttaa klinikalle tai sairaalaan muualle. Tämä vaihtoehto on tällä hetkellä tarjolla kaikilla muilla lääketieteen aloilla – eikä ole mitään syytä kiistää hoitopaikan valinnanvapautta pelkästään mielenhoidon alalla. Mitä enemmän: valinnanvapaus, jos se annetaan,

9) Väestön tietoisuus – yleinen väestö osoittaa toisinaan erittäin merkittävää vastustusta ihmisten asuinalueella annettujen mielenterveyshoitojen suhteen – mikä johtuu tietämättömyydestä ja alan tuntemattomuudesta – ja ilman mitään käytännöllinen tai looginen perustelu. Väestön vastustuksen ja haluttomuuden vähentäminen asianmukaisen systeemisen tietojärjestelmän avulla voi varmasti helpottaa potilaiden ja potilaiden elämää, joiden elämä on joka tapauksessa erittäin vaikeaa sairauden ja vamman takia. Tietoisuuden puute yhteiskunnassa, jossa elämme, aiheuttaa tapauksia, joissa asukkaat vastustavat hostellien tai hoitolaitosten avaamista lähellä heidän asuinpaikkaansa – mikä johtaa huomattaviin viivästyksiin näiden tilojen avaamisessa. ja joskus jopa estääkseen niiden avaamisen asukkaiden nostamien kanteiden seurauksena. Lisäksi on olemassa useita tapauksia, joissa väestöä häiritään tarkoituksellisesti näitä hoitolaitoksia kohtaan, kun he ovat asuinalueellaan – ja on hyvin mahdollista, että yleisen tietoisuuden lisääminen voi johtaa huomattaviin hoitoihin. näiden tapausten määrä.

Terveiset,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Sisäänkäynti A-asunto 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

puhelinnumeroni: kotona-972-2-6427757.

Matkapuhelin-972-58-6784040.

Faksi-972-77-2700076.

 

Jälkikirjoitus. 1) Tunnusnumeroni: 029547403.

2) Sähköpostiosoitteeni: [email protected]

tai: [email protected]

tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected]

tai: [email protected]

3) Hoitopuitteet, joissa olin 16. maaliskuuta 2021 saakka (johtuen jatkuvasta terveydenhuolto- ja hyvinvointibudjettien leikkauksista ja leikkauksista sekä näiden ongelmien käsittelyn puutteesta toimivan hallituksen tai Knessetin puuttuessa) olen jäänyt kroonisesti erittäin vakaviin sairauksiin ja ongelmiin ilman asianmukaista hoitokehystä. Kaikki yritykseni löytää hänelle sopiva hoitokehys, voin luottaa saviruukkuihin – eikä ole tietoa kuinka kauan tämä katastrofaalinen tilanne kestää):

Yhdistys “Reut”-Hostelli “Avivit”,

Ha Avivit St. 6,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

Israel, postinumero: 9650816.

Hostellin toimistojen puhelinnumerot:

972-2-6432551. Tai: 972-2-6428351.

Hostellin sähköpostiosoite: [email protected]

Hostellitiimin sosiaalityöntekijä, jonka kanssa olin

Ota yhteyttä: Oshrat-972-50-5857185.

4) Perhelääkäri, jonka kanssa olen seurannassa:

tohtori Brandon Stewart,

“Klalit Health Services” – “tayelet”-klinikka,

6 Daniel Yanovsky Street,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9338601.

Klinikan toimistojen puhelinnumerot:

972-2-6738558. Klinikan toimisto

faksinumero: 972-2-6738551.

 

5) Tiedot säännöllisesti käyttämistäni lääkkeistä:

Psykiatriset lääkkeet:

Seroquel-

2 300 mg:n pilleriä joka ilta.

B.Tegretol CR-

400 mg – joka aamu. 400 mg – joka ilta.

C .Effexor-

150 mg – joka aamu. 150 mg – joka ilta.

simvastatiini-

10 mg joka päivä illalla.

 

 

6) Alla on luettelo lääketieteellisistä ongelmista, joista kärsin:

 

  1. Mielen sairaus-kompulsiivinen oireyhtymä OCD sekä sairaus, joka määritellään skitsoaffektiiviseksi häiriöksi
  2. Psoriaattinen niveltulehdus.
  3. Neurologinen ongelma, jonka määritelmä ei ole selvä. Ongelman pääoireet: esineet putoavat käsistäni huomaamattani, huimaus, käsien tunteen heikkeneminen ja tietty tasapaino- ja ryhtiongelma.
  4. Krooninen välilevytyrä selässä nikamissa 4-5 – joka säteilee myös jalkoihin ja vaikeuttaa kävelyä.
  5. Ärtyvän suolen oireyhtymä.
  6. Sydänongelman merkit alkavat viime kuukaudelta (kirjoitan nämä sanat torstaina 22.3.2018). Näiden rivien kirjoitushetkellä ongelman ydin on vielä epäselvä, mikä ilmenee suurimman osan päivästä rintakipuina, hengitys- ja myös puhevaikeuksina.
  7. Huomattava näön heikkeneminen, joka alkoi noin puoli vuotta sitten (kirjoitan nämä sanat maanantaina 19.4.2021).

7) Muut henkilötiedot: Ikä: 48.

Siviilisääty sinkku. Syntymäaika: 11.11.1972.

- Löysitkö virheen? Kerro minulle siitä -
Print Friendly, PDF & Email