Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> liste negre - מידע לאנשים עם מוגבלויות

liste negre

La:

Subiect: Site-uri online.

Stimate Doamne/ Domni.

După cum știți, există site-uri web pe Internet sau software al căror scop este de a dăuna utilizatorilor, cum ar fi phishing, spoofing etc.

Unde pot găsi o listă cu astfel de site-uri?

Salutari,

assaf benyamini.

 

A. Mai jos sunt postările pe care le-am distribuit pe rețeaua de socializare Facebook:  

1)O persoană vine pentru tratament psihiatric.

Pacient (tremurând): „Am temeri și anxietăți foarte severe”.

Psihiatru (ridică vocea, strigă și se enervează): „Să știi că dacă nu-ți oprești fricile te voi omor și te voi droga cu medicamentele pe care ți le dau!!! Și să fie clar – nu vino la mine cu temeri!!! Intelegi asta?? .

Hahaha…

2) O persoană vine la medic din cauza durerilor de stomac.

Pacient: “Ma doare stomacul. Îmi este greu să diger mâncarea.”

Doctor: „Spune-mi-de ce glumești de mine?? Deci ce părere ai despre digerarea alimentelor-este un fapt pe care îl diger!!! Dacă pot și tu poți-tu nu ești diferit de ceilalți!! Deci digerează deja !!”.

Pacient (plâns amar și speriat): „Dar chiar am dureri, îmi este foarte greu să diger – înțelegeți-mă”.

Doctor (devenind și mai supărat): „Dacă ți-am spus să digeri, atunci vei digera!! Nu te certa cu mine – sunt medic, și sunt profesionist – campion mondial în științe și înțelepciune a sănătății . Îndrăznești să te cert cu mine? Știu mai bine decât tine cum te simți – digeră deja mâncarea și părăsește clinica imediat!!”.

3) O persoană vine la un psihiatru:

„Domnule doctor, vă rog să-mi dați ceva să mă liniștesc… vă rog, nu sunt calm”.

Psihiatru: “Vă rog să veniți cu mine în curte – vom avea o scurtă luptă cu pumnii. Cu siguranță vă va calma.”

Pacient: „Bine”.

Psihiatru (declanșează alarma): „Aici este un pacient violent, care îndrăznește să ridice mâna împotriva medicilor – și nu doar împotriva medicilor, ci împotriva mea – omul pentru care există soarele și luna!!! Oprește-l imediat – este periculos!!! Din cauza lui nu va mai fi soare!!!”.

laugh out loud…

4) O persoană internată într-o secție de psihiatrie se adresează unui medic:

— Doctore, mă doare capul.

Doctor: „Mâine ai o conversație cu psihologul – trebuie să afli de ce crezi că te doare capul”.

Pacient: „Nu cred că mă doare capul – chiar am. Vă rog să mă verificați!!”.

Doctor: “Știi de ce te doare capul? Pentru că nu ai creier. Proștii au tot timpul dureri de cap – așa e!!! Ai venit la psihiatrie – semn că ești prost!!!”.

Pacient (strigând – și apoi cade pe podea și își pierde cunoștința): „Nu mai pot – verifică-mă!! Te rog!”.

Psihiatru din secție (se enervează, ia pacientul cu forța, și îl aruncă într-una din camere): “Nu mai face piese de teatru!! O să-mi termin tura curând și plec acasă – durerile de cap o interesează pe bunica mea!!!” .

 

5) Un pacient într-o secție de psihiatrie către un medic: „Am gânduri”.

Psihiatru (supărându-se): “Ai ce?? Gânduri?? Asta e o secție de psihiatrie și nu gândești aici!!! Nu îndrăznești să te gândești la ce ai voie să gândești!! Eu sunt te avertizez pentru ultima dată!!!”.

Pacient: “Dar chiar am gânduri. Credeam că vă vizitez acasă.”

Psihiatru (devenind și mai supărat): „Niciodată, dar niciodată nu o să-mi vizitezi casa!! Nebunule!! Am studiat la universitate și am diplome și ești bolnav-deci stai bolnav!! Oprește-te imediat, dar imediat cu gândurile tale! !!”.

Pacient: „Dar nu este adevărat – am voie să mă gândesc”.

Medicii se consultă între ei: “Să-i facem injecții sedative – că o lună întreagă nu se va mai putea mișca din pat. Să învețe o lecție – doar noi, psihiatrii, avem voie să gândim”.

 

6) Un pacient internat într-o secție de psihiatrie se apropie de medic și îl întreabă: „Spune-mi, știi psihiatrie?”.

Psihiatru: “Ce este întrebarea asta stupidă? Bineînțeles că știu psihiatrie. Am absolvit cu diplomă de licență, a doua, a treia și a patra – și pentru tine tot a cincea!!! Am studiat la cea mai înaltă universitate de științe psihiatrice și înțelepciune medicală – psihiatrii au inventat înțelepciunea!!! Știu totul despre psihiatrie și o cunosc ca pe palma mea!!”.

Pacient: „Și chiar știi palma?”.

Psihiatru (începând să se enerveze): „Nu mai sâcâi și îmi pune întrebări stupide!!! Eu îmi cunosc palma – cine nu-i cunoaște palma?”.

Pacient: “Eu. Nu cunosc palma.”

Psihiatru (declanșează alarma în secție): „Aici este un pacient care moțenește – care pune întrebări stupide, nu-și cunoaște palma și, cel mai rău, este nepoliticos față de înălțimea lor psihiatrii!!”.

Pacient: „Glumeam cu tine – bineînțeles că îmi cunosc palma”.

Psihiatru: „Te trimitem acum la izolare pentru o lună – poate așa vei învăța să nu fii nepoliticos cu psihiatrii. Nu glumim – vei vorbi mereu cu noi, dar mereu cu capul plecat. iar ochii tăi coborâți – înțelegi asta?? Și nu îndrăznești niciodată să încerci, sau măcar să te gândești să râzi Cu noi!! Suntem de 10 ori la puterea de 1000 mai deștepți decât tine-vătămat-nenorocitule psihedelic. Poate că asta este cum vei invata!!!”.

7) Are loc o mare conferință a Asociației Psihiatrilor.

Directorul conferinței își deschide cuvintele și spune:

“Noi, psihiatrii și campionii lumii și ai universului pentru orice și orice, trebuie să discutăm despre eliminarea elementelor nedorite ale bolnavilor mintal din societatea noastră, pentru a crea un mediu de viață mai bun pentru noi toți. Cui se opune?”

Tăcere în hol.

Dintr-o dată, intră în scenă o persoană cu deficiență mintală care se dădea în psihiatru de la sindicat, care a ascultat în secret cuvintele: „Cred că ar fi bine ca deficienții mintali să se integreze în societate – ar fi bine atât pentru noi, cât și pentru societate. în care trăim”.

Directorul conferinței: „Trebuie să-l prind acum pe psihiatru neascultător, să-l scot din sindicat, să-l suspend și să-l aduc în fața justiției”.

În hol izbucnește o zarvă. Participanții la convenție cer ca regizorul să-și aresteze prietenul, a cărui adevărată identitate nu o cunoaște nimeni, care între timp a fugit de la fața locului în panică. Directorul convenției începe să-l urmărească pe bărbat – în timp ce primește urale de la participanții la convenție: “Prindă-l repede. Aceasta este o urmărire sfântă!!!”.

În timp ce se aflau pe stradă, bărbatul care fugea s-a urcat în mașina lui și a început să plece de la fața locului. În mașină se urcă și directorul întâlnirii, iar urmărirea continuă pe străzile orașului.

Directorul asociației de psihiatri conduce în mod sălbatic și nechibzuit – dă peste doi oameni până la moarte în timp ce mașina lui se ciocnește și rămâne blocată într-un copac care se afla pe stradă – și, din păcate, pentru el lângă secția de poliție.

Polițiștii îl opresc imediat pe șofer – îi leagă ambele mâini în cătușe și îi roagă să-și explice acțiunile și conducerea sălbatică.

Șoferul psihiatru explică poliției: „Acum conduceam o goană sfântă”.

Polițiștii sunt supărați, și pun cătușe și pe picioarele suspectului: „Veniți acum la arestare cu noi!!! Vom vedea cine este mai sfânt decât cine – noi sau dumneavoastră!!!”.

8) Un psihiatru din secție întreabă un pacient: „Ce mai faci astăzi?”.

Pacient: „Sunt bine… sunt bine… sunt bine…”.

Psihiatru începe să-și piardă răbdarea și să se enerveze: “Ce ți-am întrebat? Tot ce trebuie să faci este să spui ce mai faci? Deci de ce naiba nu poți răspunde!!”.

Pacient: „Sunt bine… sunt bine… sunt bine…”.

Un psihiatru duce cu forța pacientul la comisie: „Nu te va ajuta – vei răspunde când un psihiatru vă pune o întrebare!!!”.

Mulți membri ai personalului stau în comitet, iar la deschiderea acestuia pacientul este întrebat: „Cum te cheamă?”.

Pacient: „Numele meu… numele meu… numele meu…”.

Psihiatru din comisie: “Ce se va întâmpla? Nici măcar nu ești pregătit să-ți spui numele – așa că în caz că nu ai înțeles, te mai întreb: Cum te cheamă? Și de data asta vei răspunde!!! “.

Pacient: „Numele meu… numele meu… numele meu…”.

Psihiatrul se enervează și scutură tare pacientul: „Spune-ne imediat numele tău!!”.

Un pacient își pierde cunoștința și se prăbușește.

Un psihiatru sună la centrul de urgență, iar operatorul răspunde: „Bună ziua, cu ce pot ajuta?”.

Psihiatru: Avem aici un pacient care și-a pierdut cunoștința și s-a prăbușit. Du-l repede la terapie intensivă.”

Operator: „Și cum se numește pacientul?”.

Psihiatru: “Nu a fost de acord să ne spună numele lui – dar nu contează. Viața lui este în pericol – vino repede!!!”.

Operator: „Îmi pare rău – dar fără numele unui pacient nu pot deschide un apel”.

Membrii personalului din camera medicului: „Atunci nu contează, spune-ți numele – principalul lucru este că ei salvează pacientul!!”.

Psihiatru: “Daca imi spun numele?? Exista o limita!!! El este pacient si eu sunt psihiatru!!!”.

Un psihiatru se întoarce la operator și roagă: „Nu știu numele pacientului – dar nu contează. Vino repede și ai grijă deja de el. Nu vreau responsabilitate pentru un pacient care a murit în secția mea! !!”.

Operator: “Îmi pare foarte rău – dar va muri în secția dumneavoastră. Acestea sunt procedurile. Procedurile sunt mai importante decât salvarea de vieți – cu asta sigur veți fi de acord!!”.

9) Un bărbat merge pe stradă cu buzunarele pline de pungi de plastic goale. Un polițist trece și întreabă: Ce ai în buzunare?”. Un cetățean: „Nu am nimic în buzunare.” Cetățeanul continuă să meargă.

Un polițist îi blochează drumul și întreabă din nou: „Arată-mi ce ai în buzunare!!!”.

Un polițist bagă mâna în buzunarele bărbatului: „Nu te va ajuta – spune-mi ce ai în buzunare!!”. Cetățeanul atinge mâna polițistului și îi explică: „Nimic – doar pungi de plastic goale!!!”. Polițistul: „M-ați atins de mână!!! Sunteți arestat pentru obstrucționarea unui polițist în îndeplinirea îndatoririi sale!!!”.

Hahaha…

10) Și de data aceasta o cu totul altă poveste – serioasă și deloc umor de niciun fel. Povestea este aparent o poveste adevărată – pe care am auzit-o oral cu mulți ani în urmă (scriu aceste cuvinte în decembrie 2022) de la o persoană al cărei nume, sau orice detalii de identificare despre el, nu voi scrie din motive confidențiale.

Aș dori să subliniez că nu știu până astăzi dacă această poveste foarte specifică a fost scrisă.

 

Povestea începe în Republica Germană de la Weimar, care, după cum știm, a existat de la sfârșitul Primului Război Mondial până la ascensiunea regimului nazist la 30 ianuarie 1933.

Un evreu lucrează pentru un proprietar de fabrică german pe nume Miller (după cum știți, un nume german foarte comun). În fiecare dimineață, la sosirea la serviciu, muncitorul evreu îi spune angajatorului său: „Bună dimineața, domnule Miller”. Aparent, salutul „bună dimineața” este destul de rutină – și fără semnificații speciale.

Din momentul în care naziștii au ajuns la putere, drumurile lor s-au divergent: evreul, la fel ca mulți dintre prietenii săi, a fost concediat de la serviciu și deportat în ghetou – și același Miller s-a înrolat în Wehrmacht.

Mai trec câțiva ani – și ca urmare a persecuției asupra evreilor, care, după cum știm, s-a agravat din ce în ce mai mult, acel evreu este trimis într-un lagăr de concentrare – și ajunge într-una dintre infamele „selecții”.

Îl vede brusc în fața lui pe același domnul Miller, care se pare că ocupa o funcție de conducere în aceeași tabără. Evreul îl recunoaște pe Miller – dar Miller nu îl recunoaște. Cu câteva clipe înainte ca el trebuia să fie trimis la exterminare, evreul stă în fața domnului Miller și îi spune: „Bună dimineața, domnule Miller”. Domnul Miller își amintește brusc de fostul său angajat și de salutul său de „bună dimineața” – și spune: „Nu. Vă eliberez imediat. Voi avea grijă să nu vă facă niciun rău”. Din câte se știe, domnul Miller și-a ținut promisiunea și, riscându-și viața enorm, s-a asigurat ca fostul său angajat să nu fie executat – și se pare că acel evreu a supraviețuit într-adevăr Holocaustului – și totul datorită acelei „bună dimineața”. afirmație care era atât de aparent lipsită de sens la acea vreme.

Desigur, aici pot apărea o mulțime de întrebări dificile din punct de vedere moral (același evreu a supraviețuit în timp ce mulți dintre prietenii săi au murit). Iar concluzia este și înfricoșătoare: cum ceva care părea atât de nesemnificativ la acea vreme a devenit dintr-o dată atât de fatidic.

Aș dori să subliniez că nu am detalii suplimentare care să lipsească aici: nu știu ce lagăr a fost, ce an sau dată sau care era numele acelui evreu și ce s-a întâmplat cu el după al Doilea Război Mondial și Holocaustul s-a încheiat. Și, desigur, lipsesc o mulțime de alte detalii aici, cum ar fi în ce oraș din Germania se afla acea fabrică, ce s-a produs acolo și dacă acel german a primit dreptul de Drepți printre Națiuni – toate acestea îmi sunt necunoscute.

11)Un bărbat în vârstă în stadii avansate de demență se urcă într-un taxi. Îi întinde șoferului un bilet pe care este scris locul unde trebuie să meargă.

Șoferul: „Alerg un metru”. Pasagerul nu răspunde.

Șoferul: „Bine, pune-ți centura de siguranță”. Pasagerul nu răspunde.

Șoferul (furios și își pune singur centura de siguranță a pasagerului): „Care e problema ta – care e problema cu purtarea centurii de siguranță!!”. Pasagerul nu răspunde.

Un taxi conduce și ajunge la destinație.

Șoferul: “Ce te uiți așa? Plătește-mă și coboară din taxi!!”.

Pasager: „Am uitat bani”.

Șofer: „Încetează-ți cu prostiile deja!! Plătește-mă – dacă nu, îți comand o mașină de poliție!”.

Pasager: „Ce este poliția?”.

Șofer: „În curând vă voi arăta care sunt poliția. I-am sunat. Vor veni în curând”. Pasagerul nu răspunde.

Poliția sosește și taximetristul le spune: „Este aici un pasager care nu este dispus să mă plătească – și susține că nu știe ce sunt poliția”.

Polițiști: „Păi, în curând va ști ce sunt poliția!!”.

Polițiștii se întorc către pasager: „Veniți cu noi vă rog. Vă luăm în arest!!”. Pasagerul nu răspunde.

Polițiștii sunt supărați, duc pasagerul cu forța la mașină și îl duc la arest.

La secția de poliție îl întreabă pe deținut: “Cum te cheamă? De ce ești acuzat?”.

Barbat arestat: “Ce?? O casa???”.

Anchetatorii poliției: „Răspundeți la ce vi se cere!! Nu v-am întrebat despre o casă – vă întrebăm pentru ce sunteți arestat!!!”.

Bărbat arestat: „Acasă, acasă”.

Anchetatorii isi bat joc de detinut: “Probabil are o problema cu intelegerea. Il vom pune in arest pentru noapte – il vom ajuta sa inceapa sa inteleaga”.

În timpul nopții deținutul a murit – iar polițiștii îi găsesc cadavrul dis de dimineață și încep să râdă: „Uite – nu a uitat să moară. Semn că avea o memorie excelentă. Am reușit să arestăm un infractor foarte periculos – Shafo, și felicitări pentru activitatea ta hotărâtă, nivelul înalt operațional și marele profesionalism cu care am arestat un escroc care nu plătește o călătorie cu taxiul!!”.

 

B. Mai jos sunt scrisorile mele către „filmindependent.org”:

scrisoarea mea către „filmindependent.org”.

Yahoo/trimis

Asaf Benjamin<[email protected]>

La:

[email protected]

Duminică, 11 decembrie, ora 16:24

Către: „filmindependent.org”.

Subiect: Instrumente tehnologice.

Stimate Doamne/ Domni.

Din 2007, particip la lupta pentru persoanele cu dizabilități din Israel – o luptă despre care se știe că este acoperită pe larg și în mass-media.

Unul dintre mijloacele prin care încercăm să avansăm în lupta este folosirea diverselor instrumente tehnologice: scrierea pe rețelele de socializare, deschiderea de site-uri web și încercarea de a le promova și îmbunătăți, gestionarea comunităților virtuale și așa mai departe.

Întrebarea mea în acest sens este: Este posibil ca compania sau organizația dumneavoastră să ofere instrumente tehnologice care ne pot ajuta în lupta noastră? Și dacă da – în ce domenii și cum?

Toate cele bune,

Assaf Benyamini,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-Apartament 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, Cod poștal: 9662592.

numerele mele de telefon: acasa-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) Site-ul meu: https://www.disability55.com/

3) În data de 10.7.2018 m-am alăturat unei mișcări sociale numită „Depășire” – dezactivată transparent. Încercăm să promovăm drepturile persoanelor cu dizabilități transparente, adică: oameni ca mine care suferă de probleme medicale și boli foarte grave care nu sunt vizibile în mod evident în exterior – invizibilitate externă care ne provoacă o discriminare foarte severă.

Directorul mișcării, care este și fondatorul acesteia, este doamna Tatiana Kaduchkin și poate fi contactată la 972-52-3708001.

Timp de răspuns la telefon: duminică până joi de la 11:00 la 20:00. Ora Israelului – cu excepția sărbătorilor evreiești și a diferitelor sărbători israeliene.

4) Iată câteva cuvinte explicative despre mișcarea noastră, așa cum au apărut în presă:

Tatiana Kaduchkin, un cetățean obișnuit, a decis să stabilească „Depășirea”

mișcarea cu ajutorul a ceea ce ea numește „Hizabilii Transparenti”. Până acum, aproximativ 500 de oameni din tot statul Israel s-au adunat pentru mișcarea ei. Într-un interviu pentru Jurnalul Channel 7, ea vorbește despre proiect și despre acele persoane cu dizabilități care nu primesc asistență adecvată și suficientă de la părțile relevante, doar pentru că sunt transparente.

Potrivit acesteia, populația cu dizabilități poate fi împărțită în două grupe: persoane cu dizabilități cu scaun cu rotile și persoane cu dizabilități fără scaune cu rotile. Ea definește cel de-al doilea grup ca fiind „invalidi transparente”, deoarece spune că nu beneficiază de aceleași servicii ca și persoanele cu dizabilități cu scaun cu rotile, deși sunt definiți ca având un handicap de 75-100 la sută. Acești oameni, explică ea, nu își pot trăi singuri și au nevoie de serviciile suplimentare la care au dreptul persoanele cu dizabilități cu scaune cu rotile. De exemplu, persoanele cu handicap transparent primesc o pensie de invaliditate mică de la Institutul Național de Asigurări, nu primesc anumite suplimente precum indemnizație pentru servicii speciale, indemnizație de escortă, indemnizație de mobilitate și primesc și o indemnizație mai mică de la Ministerul Locuinței.

Potrivit unui studiu realizat de Kaduchkin, aceste persoane cu dizabilități transparente sunt înfometate de pâine, în ciuda încercării de a susține că în Israel în 2016 nu există oameni flămând de pâine. Studiul efectuat de ea afirmă, de asemenea, că ratele de sinucidere în rândul lor sunt ridicate.

În mișcarea pe care a fondat-o, ea lucrează pentru includerea persoanelor cu dizabilități transparente pe listele de așteptare pentru locuințe publice. Acest lucru se datorează faptului că ea spune că de obicei nu intră în aceste liste, deși ar trebui să fie eligibile. Ea ține destul de multe întâlniri cu membrii Knesset și chiar participă la reuniunile și discuțiile comisiilor relevante din Knesset, dar spune că cei care sunt capabili să ajute nu ascultă, iar ascultătorii sunt în opoziție și, prin urmare, nu pot ajuta. Ea face acum apel la tot mai multe persoane cu dizabilități „transparente” să i se alăture, să apeleze la ea pentru a le putea ajuta. În opinia ei, dacă situația continuă așa cum este astăzi, nu va exista nicio scăpare de la o demonstrație a persoanelor cu dizabilități care își vor revendica drepturile și condițiile de bază pentru existența lor.

5) Adresele mele de e-mail: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: assaf00[email protected] și: [email protected] și: [email protected]

6) Iată câteva link-uri către profilurile mele de pe diverse rețele sociale:

https://www.webtalk.co/assaf.benyamini

 https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

https://twitter.com/MPn5ZoSbDwznze

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJQN9Qlzrg

https://www.youtube.com/watch?v=sDIaII3l8gY

https://anchor.fm/assaf-benyamini

https://assafcontent.ghost.io/

https://www.youtube.com/channel/UCN4hTSj6nwuQZEcZEvicnmA

https://soundcloud.com/user-912428455?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

7) Iată un mesaj scris pe Facebook de editorul de film ISRAELIAN Tali Ohaion:

18m

Tali Ohaion6 zile

pentru un documentar la care a lucrat în ultimii ani

„Esther Cinema – de la Orașul Alb la generația Netflix”,

Căutând arhive personale, fotografii cu atmosfera din Hamkin în anii 90 vinerea la prânz și în general, precum și din Piața Dizengoff la începutul anilor 80, copiii pieței, „ciudații” care se adunau în piață. .

Vă rugăm să contactați în privat sau la telefon 972-52-2846954

C. Mai jos este corespondența mea cu „Centrul pentru Drept, Știință și Tehnologie”:

Spre „Centrul pentru Drept, Știință și Tehnologie”.“.

Yahoo/Inbox

 Centrul pentru Știință și Tehnologie

Assaf Arab Tov este un serviciu care este oferit contra cost, trebuie să plătiți pentru el și să nu utilizați programe de eludare care încalcă drepturile proprietarului. În același timp, acest e-mail nu constituie consultanță juridică. Bună seara luni, 28 noiembrie 2022 la 15:05 de Assaf Binyamini < [email protected] >

Marți, 6 decembrie la ora 18:50

Centrul pentru Dreptul Științei și Tehnologiei

Bună Asaf, ați întrebat dacă utilizarea unui astfel de software este permisă sau interzisă conform legii din statul Israel? Și răspunsul este nu. Ce ai vrut să spui prin întrebarea ta? Marți, 6 decembrie 2022 la 19:36 de Assaf Binyamini < [email protected] >:

Marți, 6 decembrie la ora 19:57

Asaf Benjamin< [email protected] >

la:

Centrul pentru Dreptul Științei și Tehnologiei

Luni, 12 decembrie la ora 9:53

Nu inteleg intrebarea.

Mă refeream la întrebarea mea exact la ceea ce am întrebat – despre software-ul care permite site-urilor de conținut să ocolească pereții de plată.

Mi-ai scris că este interzis prin lege – și mi se pare că am primit cu siguranță un răspuns la asta.

Salutări, Assaf Benyamini.

Ascunde mesajul original

Marți, 6 decembrie 2022 la 19:57:05 GMT+2, Centrul pentru Dreptul Științei și Tehnologiei<[email protected]> Scris de:

Bună Assaf

Ați întrebat dacă utilizarea unui astfel de software este permisă sau interzisă conform legii din statul Israel?

Și răspunsul este nu.  

Ce ai vrut să spui prin întrebarea ta?

Marți, 6 decembrie 2022 la 18:50:16 GMT+2, Centrul pentru Dreptul Științei și Tehnologiei<[email protected]> Scris de:

Assaf bună seara

Un serviciu plătit trebuie să fie plătit

și să nu folosească programe de eludare care încalcă drepturile proprietarilor. În același timp, acest e-mail nu constituie consultanță juridică

bună seara

Luni, 28 noiembrie 2022 la 15:05 de Assaf Binyamini <[email protected]>:

Către: „Centrul pentru Drept, Știință și Tehnologie”.

În discuție: o chestiune de legalitate.

Stimate Doamne/ Domni.

După cum știți, există multe site-uri de conținut pe Internet unde accesul la materialul găsit în ele este condiționat de plată – ceea ce a fost numit „paywall”.

De asemenea, există software sau site-uri web, cum ar fi serviciul de butonul de acces deschis, care oferă metode de a ocoli aceste pereți de plată și de a obține, de fapt, acces deplin la conținut care este de obicei condiționat de plata fără a plăti deloc.

Este permisă sau interzisă utilizarea unui astfel de software conform legii din statul Israel? Există precedente de ședințe în instanțe care s-au ocupat de asta-sau că în această chestiune, ca și în multe alte probleme, legislația nu a ajuns din urmă cu tehnologia care a avansat mult mai repede și, prin urmare, nu se face referire la această problemă în Legislația israeliană? Care este situația legală aici?

Salutari,

assaf benyamini,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-plat 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

numerele mele de telefon: acasa-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Salutari,

Centrul pentru Știință și Tehnologie.

2 Yitzhak Rabin St BSR City TowerI| etajul 11 ​​| Petah Tikva, Israel 4951738

Adresă poștală: PO 3206, Petah Tikva, Israel 4952801 | Tel: 972-3-7746699 |www.lms.org.il

Salutari,

Centrul pentru Dreptul Științei și Tehnologiei

2 Yitzhak Rabin St BSR City TowerI| etajul 11 ​​| Petah Tikva, Israel 4951738

Adresă poștală: PO 3206, Petah Tikva, Israel 4952801 | Tel: 03-7746699 |www.lms.org.il

D. Mai jos este scrisoarea pe care o trimit în diferite locuri:

La:

Subiect: Căutând idei de locuri de muncă.

Stimate Doamne/ Domni.

Sunt un bărbat de 50 de ani din Ierusalim – un bărbat care suferă de dizabilități și boli grave. De mulți ani nu am reușit să mă întorc pe piața muncii – și din cauza situației și limitărilor mele trebuie să caut idei neconvenționale prin care aș putea să o fac – iar mai jos sunt câteva exemple:

1) Am citit despre un proiect numit „The Honey Badger” – în cadrul căruia giganții tehnologici precum Google sau Facebook operează o companie contractantă cu sediul în orașul Manila din Filipine. Rolul angajaților din această firmă, sau din alte firme contractante (numărul firmelor angajate în acest domeniu este necunoscut) este acela de a elimina conținutul problematic (droguri, prostituție, pedofilie, difuzări de execuții sau activități teroriste etc.) din Internet. În 2018, luni mai Cinema Germans numit Hans Block și Moritz Reiswick au produs un film documentar numit „Internet Cleaners” despre munca lucrătorilor din aceste companii.

Mă gândeam, de exemplu, să lucrez într-un asemenea cadru.

Voi sublinia că sunt pe deplin conștient de caracterul ofensator al unei astfel de munci în raport cu cei angajați în ea: conform diverselor publicații, multe dintre persoanele care lucrau în aceste locuri de muncă au murit sau, alternativ, au dezvoltat boli psihice și fizice foarte grave, cum ar fi: rezultat al expunerii constante și zilnice la conținutul dificil. Cu toate acestea, acest lucru nu mă descurajează și asta pentru că oricum nu mai am nimic de pierdut în viața mea – și așa cum am menționat de mulți ani încoace, nu am reușit să mă întorc pe piața muncii (toate celelalte opțiuni de ajutorarea organizațiilor, job board-urile sau contactarea directă a multor companii s-au epuizat – și de mai mulți ani).

2) După cum știți, companiile de producție și scenariștii care filmează anumite scene pentru filme în numele lor filmează uneori secțiuni în care sunt filmate cadavre sau oameni aparent morți. Mă gândeam la o astfel de meserie de portretizare a cadavrelor – o meserie care nu necesită niciun efort fizic pentru a o face și, de asemenea, un handicap grav nu ar trebui să intervină.

Aș sublinia că aceasta nu este o glumă sau o glumă de niciun fel – o spun cu toată seriozitatea – și chiar dacă se poate, cel puțin la prima vedere, va părea ridicol sau stupid.

3) Am auzit că există un domeniu de instruire software, adică: angajații al căror rol este introducerea datelor în sisteme de dezvoltare a inteligenței artificiale sau învățarea automată – muncă despre care se știe că este necesară. Prin introducerea datelor, programele sunt „învățate” cum să acționeze sau să reacționeze în anumite situații.

Cred că acest tip de muncă poate fi o soluție excelentă pentru acele cazuri în care, pe de o parte, nu există abilitate

Să faci muncă fizică sau prea mult efort din cauza dizabilității fizice, dar în același timp nu există nici cunoștințe

Suficiente calculatoare pentru a lucra în programare.

Am auzit că în închisorile din Finlanda i-au lăsat pe prizonieri să facă treaba asta.

Am crezut că și într-o astfel de meserie se poate și mă pot încadra.

Aveți alte idei pentru locuri de muncă neobișnuite în care se poate încadra și o persoană cu un handicap grav?

Salutari,

assaf benyamini,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-plat 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, Cod poștal: 9662592.

numerele mele de telefon: acasa-972-2-6427757. mobil-972-58-6784040. fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) Adresele mele de e-mail: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected]

3) Curriculum Vitae – Asaf Binyamini:

Date personale: Assaf Benyamini, Tel. 029547403.

Data nașterii: 11.11.1972.

Adresă: strada Costa Rica nr. 115, Kiryat Menachem, Ierusalim, Israel.

Numere de telefon: la domiciliu-972-2-6427757. mobil-972-58-6784040. fax-972-77-2700076.

Studii: 10 ani de școlarizare și matricol parțial.

Serviciul militar: scutire din motive medicale.

Experiență de muncă:

1991 – Lucrează la tâmplăria „RESHET” (Sud Tel Aviv)

1998-2005- Lucrează la Biblioteca Națională, asistând echipa profesionistă de bibliotecari într-o mare varietate de sarcini.

2009-2010 – Lucrează în lanțul „Avgad” pentru sortarea de bijuterii.

Februarie-mai 2019-lucrare la compania de calculatoare HMSOFT.

Începutul lunii februarie 2020 – trei zile lucrătoare de distribuire a ziarelor trecătorilor de pe stradă.

voluntariat:

Activ în sediul de luptă al persoanelor cu handicap.

Voluntariat la Centrul pentru Exploatarea Drepturilor al Municipiului Ierusalim în sprijinul unei populații nevoiașe.

Informații generale: foarte motivat, capacitatea de a articula bine oral și în scris, capacitatea de a improviza și de a rezolva probleme.

Am o cunoştinţă de lungă durată cu organizaţiile societăţii civile.

Sufar de o dizabilitate fizica care ma impiedica sa ridic sarcini grele si sa stau mult timp in picioare.

E. Mai jos este un e-mail, pe care îl trimit în diferite locuri:

La:

Subiect: promovarea site-ului web.

Stimate Doamne/ Domni.

Sunt proprietarul site-ului https://www.disability55.com/ care tratează problema persoanelor cu dizabilităţi. Site-ul a fost construit într-un sistem wordpress.org.

Acesta este un site multilingv în 67 de limbi:uzbecă, ucraineană, urdu, azeră, italiană, indoneziană, islandeză, albaneză, amharică, engleză, estonă, armeană, bulgară, bosniacă, birmană, belarusă, bengaleză, bască, georgiană, germană, daneză, olandeză, maghiară, hindi, vietnameză, Tadjik, turcă, turkmenă, telugu, tamilă, greacă, idiș, japoneză, letonă, lituaniană, mongolă, malaeză, malteză, macedoneană, norvegiană, nepaleza, swahili, sinhaleză, chineză, slovenă, slovacă, spaniolă, sârbă, ebraică, arabă, Pashto, poloneză, portugheză, filipineză, finlandeză, persană, cehă, franceză, coreeană, kazahă, catalană, kârgâză, croată, română, rusă, suedeză și thailandeză.

Caut un sistem cu care sa pot promova site-ul.

Cine crezi că poate ajuta cu asta?

Salutari,

Asaf Binyamin,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-plat 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim, cod poștal: 9662592.

numerele mele de telefon: acasa-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Voi afirma ca nu m-am ocupat niciodata de subiectul promovarii site-ului – si nu am cunostinte sau pregatire pe aceasta tema.

2) Numărul meu de identificare: 029547403.

3) Adresele mele de e-mail: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected]  sau: [email protected]

4) Folosesc sistemul de operare Windows 10

5) Navigam pe internet folosind un browser Chrome și folosesc o mărire considerabilă a literelor de pe ecran din cauza unei probleme de vedere.

6) Aș dori să precizez că sunt o persoană cu handicap, care beneficiază de o indemnizație de invaliditate de la Institutul Național de Asigurări și, prin urmare, abilitățile mele în ceea ce privește plata asistenței în această materie sunt extrem de problematice.

F. Mai jos este e-mailul, pe care îl trimit în diferite locuri:

La:

Subiect: arhive online.

Stimate Doamne/ Domni.

Încerc să găsesc o rețea de socializare, al cărei domeniu de activitate este încărcarea diferitelor arhive sau colecții (fotografii din diferite perioade, fotografii unice și nu numai).

Cunoști o astfel de rețea?

Salutari,

Asaf Binyamin,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-plat 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

numerele mele de telefon: acasa-972-2-6427757. mobil-972-58-6784040. fax-972-77-2700076.

post Scriptum.1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) Adresele mele de e-mail: 029547403walla.co.il sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected]

3) Site-ul meu:  https://www.disability55.com/

G. Mai jos este un mesaj de e-mail pe care îl trimit în diferite locuri:

La:

Subiect: servicii de scris.

Stimate Doamne/ Domni.

Sunt proprietarul site-ului https://www.disability55.com/ care tratează problema persoanelor cu dizabilităţi. Site-ul a fost construit într-un sistem wordpress.org.

Acesta este un site multilingv în 67 de limbi:uzbecă, ucraineană, urdu, azeră, italiană, indoneziană, islandeză, albaneză, amharică, engleză, estonă, armeană, bulgară, bosniacă, birmană, belarusă, bengaleză, bască, georgiană, germană, daneză, olandeză, maghiară, hindi, vietnameză, Tadjik, turcă, turkmenă, telugu, tamilă, greacă, idiș, japoneză, letonă, lituaniană, mongolă, malaeză, malteză, macedoneană, norvegiană, nepaleza, swahili, sinhaleză, chineză, slovenă, slovacă, spaniolă, sârbă, ebraică, arabă, Pashto, poloneză, portugheză, filipineză, finlandeză, persană, cehă, franceză, coreeană, kazahă, catalană, kârgâză, croată, română, rusă, suedeză și thailandeză.

Caut un serviciu de scriere de articole pentru site-ul meu în aceste limbi.

Cunoașteți vreo companie care poate oferi un astfel de serviciu?

Salutari,

Asaf Binyamin,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-plat 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

numerele mele de telefon: acasa-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) Adresele mele de e-mail: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected]

3) Folosesc sistemul de operare Windows 10

4) Navigam pe internet folosind un browser Chrome și folosesc o mărire considerabilă a literelor de pe ecran din cauza unei probleme de vedere.

H. Mai jos este scrisoarea, pe care am trimis-o la filiala din Ierusalim a Institutului Național de Asigurări (am trimis la adresa:

Institutul Național de Asigurări – Districtul Ierusalim,

4 Shimon Ben Tset Street,

Ierusalim

ISRAEL, cod poștal: 9414704.):

15.12.2022

Către: Institutul Național de Asigurări – districtul Ierusalim.

Subiect: raport funcțional.

Luni, 21 noiembrie 2022 la ora 14.00, o asistentă medicală de la Institutul Național de Asigurări mi-a vizitat apartamentul – și asta după ce am depus o reclamație privind ministrul-șef – servicii speciale.

Dimineața mi s-au pus diverse întrebări despre tratamentul medicamentos, starea mea medicală și funcționarea zilnică.

Presupun că după o asemenea răceală asistenta Institutului Național de Asigurări a scris un raport îngrijit despre asta.

Sunt interesat să primesc raportul scris despre mine.

Dacă nu sunteți pregătit să-mi trimiteți raportul, voi cere să cunosc motivele acestui lucru.

De asemenea, aș fi interesat să fiu la curent cu stadiul revendicării.

Salutari,

Assaf Benyamini,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-plat 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, Cod poștal: 9662592.

numerele mele de telefon: acasa-972-2-6427757. mobil-972-58-6784040. fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) Adresele mele de e-mail: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected]

3) Asistenta Institutului National de Asigurari care mi-a verificat apartamentul: Sima-972-50-7225432.

4) Cadrul terapeutic în care mă aflu:

Asociația „Reut”-Pensiune „Avivit”,

Str. Ha Avivit 6,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9650816.

Numerele de telefon din birourile pensiunii: 972-2-6432551. și: 972-2-6428351.

Adresa de e-mail a hostelului: [email protected]

Asistenta socială din echipa de la pensiune, care face temele în apartamentul meu: doamna Sarah

stora-972-55-6693370.

5) Medicul de familie cu care sunt monitorizat:

Dr. Brandon Stewart,

Servicii de sănătate Clalit – Clinica „Hatayelet”,

strada Daniel Yanovsky nr. 6,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9338601.

telefon cabinet Clinica: 972-2-5098282. Numărul de fax din

cabinete clinica: 972-2-6738551.

6) Date personale suplimentare: Data nașterii: 11.11.1972. Vârsta: 50. Starea civilă: Necăsătorit.

I. Mai jos este scrisoarea pe care o trimit în diferite locuri:

La:

Subiect: scriind pentru un blog.

Stimate Doamne/ Domni.

Sunt proprietarul site-ului https://www.disability55.com/ care tratează problema persoanelor cu dizabilităţi. Site-ul a fost construit într-un sistem wordpress.org.

Acesta este un site multilingv în 67 de limbi:uzbecă, ucraineană, urdu, azeră, italiană, indoneziană, islandeză, albaneză, amharică, engleză, estonă, armeană, bulgară, bosniacă, birmană, belarusă, bengaleză, bască, georgiană, germană, daneză, olandeză, maghiară, hindi, vietnameză, Tadjik, turcă, turkmenă, telugu, tamilă, greacă, idiș, japoneză, letonă, lituaniană, mongolă, malaeză, malteză, macedoneană, norvegiană, nepaleza, swahili, sinhaleză, chineză, slovenă, slovacă, spaniolă, sârbă, ebraică, arabă, Pashto, poloneză, portugheză, filipineză, finlandeză, persană, cehă, franceză, coreeană, kazahă, catalană, kârgâză, croată, română, rusă, suedeză și thailandeză.

Caut companii care plătesc pentru publicarea articolelor pe site-uri web în aceste limbi.

Cunoașteți un astfel de serviciu?

Salutari,

Assaf Benyamini,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-plat 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

numerele mele de telefon: acasa-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) Adresele mele de e-mail: 029547403walla.co.il sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected]

3) Folosesc sistemul de operare

Windows 10

4) Navigam pe internet folosind un browser Chrome și folosesc o mărire considerabilă a literelor de pe ecran din cauza unei probleme de vedere.

J. Link-urile mele:

1) canal rumble.com-Asaf Benjamin

2) servicii de traducere

3) site-ul acast.com

4) Rețeaua patreon.com

5)câștigați bani cu magenet.com

-Ai găsit o greșeală? Povesteste-mi-

Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE