Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Lucru de la distanță - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Lucru de la distanță

La:

Subiect: producție de învățământ la distanță.

Stimate Doamne/ Domni.

Zilele astea caut un loc de munca.

După cum știm, în prezent există o tehnologie de utilizare a imprimantelor 3D pentru producția de diverse produse.

Există și tehnologie care permite producerea de produse cu aceste imprimante fără a fi nevoie de prezență umană în apropierea imprimantei, ci dând instrucțiuni de la distanță sau de pe computerul personal de acasă?

Și dacă o astfel de tehnologie există astăzi – știți care companii oferă astfel de locuri de muncă? Și care sunt abilitățile personale necesare în acest scop?

Salutări,

assaf benyamini,

A. Mai jos este e-mailul, pe care îl trimit în diferite locuri:

La:

Subiect: Organizaţiile scriitorilor.

Stimate Doamne/ Domni.

Scriu pe sitedisability55.com care trateaza problema persoanelor cu dizabilitati.

Site-ul a fost construit într-un sistem ofwordpress.org – și este un site multilingv în 67 de limbi:uzbecă, ucraineană, urdu, azeră, italiană, indoneziană, islandeză, albaneză, amharică, engleză, estonă, armeană, bulgară, bosniacă, birmană, belarusă, bengaleză, bască, georgiană, germană, daneză, olandeză, maghiară, hindi, vietnameză, Tadjik, turcă, turkmenă, telugu, tamilă, greacă, idiș, japoneză, letonă, lituaniană, mongolă, malaeză, malteză, macedoneană, norvegiană, nepaleza, swahili, sinhaleză, chineză, slovenă, slovacă, spaniolă, sârbă, ebraică, arabă, Pashto, poloneză, portugheză, filipineză, finlandeză, persană, cehă, franceză, coreeană, kazahă, catalană, kârgâză, croată, română, rusă, suedeză și thailandeză.

Caut un serviciu de scriere de articole în aceste limbi pentru blogul meu. Dar mai este o dificultate/problema aici: sunt o persoana care traieste cu un venit foarte mic – o indemnizatie de handicap de la Institutul National de Asigurari. Din acest motiv, nu pot plăti prețurile mari practicate de scriitorii profesioniști de articole.

Există organizații mari de scriitori profesioniști de articole de blog de la care puteți comanda o cantitate mare de articole la un preț redus?

Salutări,

assaf benyamini,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-plat 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

Israel, cod poștal: 9662592.

numerele mele de telefon: acasa-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040. Fax-077-2700076.

post Scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) Adresele mele de e-mail: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected]

3) Link către site: https://www.disability55.com/

B. Mai jos este mesajul pe care l-am trimis la mai multe colegii pentru studii de informatică:

La:

Subiect: Curs de testeri de software.

Stimate Doamne/ Domni.

Acum câțiva ani (scriu aceste cuvinte pe 11 februarie 2023) am făcut un test ocupațional de Colegiul John Bryce– și am fost găsit potrivit pentru cursul de testare software.

Dar participarea mea la curs nu s-a concretizat. Motivul: nu am putut, ca persoană care trăiește cu o indemnizație de handicap de la Institutul Național de Asigurări, să plătesc costul cursului, care a fost mai mare de 18.000 NIS.

am cerut celServiciul israelian de ocupare a forței de muncă pentru a mă ajuta să finanțez cursul a fost întâmpinată o birocrație foarte greoaie și ineficientă, care, combinată cu o atitudine disprețuitoare din partea lor, m-a împiedicat să particip la curs – și, astfel, a trebuit să renunț. Trebuie luate în considerare unele dificultăți suplimentare. : Nu am mașină și nici permis de conducere – și din cauza bolilor mele și a medicamentelor pe care le iau acest lucru nu este posibil în niciun caz. De asemenea, mobilitatea mea este foarte limitată din același motiv – și, prin urmare, singura opțiune care mi se poate potrivi este participarea la un curs la distanță – prin intermediul computerului de acasă.

Aș dori să știu dacă școala dumneavoastră are ceva de oferit cu privire la un astfel de curs.

Salutări,

assaf benyamini,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-plat 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, Cod poștal: 9662592.

numerele mele de telefon: acasa-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) Adresele mele de e-mail: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected]

3)Curriculum vitae-Assaf Benyamini:

Detalii personale: Assaf

Benyamini, ID. 029547403.

Data nașterii: 11.11.1972.

Adresă: strada Costa Rica nr. 115, Kiryat Menachem, Ierusalim, Israel.

Numere de telefon: la domiciliu-972-2-6427757.

Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

educaţie:

10 ani de studii și matricol parțial.

Serviciul militar: scutire din motive medicale.

Experiență de muncă:

1991 – Lucrează la tâmplăria RESHET (Sud Tel Aviv)

1998-2005- Lucrează la Biblioteca Națională, asistând echipa profesionistă de bibliotecari într-o mare varietate de sarcini.

2009-2010 – Lucrează în lanțul „Avgad” pentru sortarea de bijuterii.

Februarie-mai 2019-lucrare la compania de calculatoare HMSOFT

Începutul lunii februarie 2020 – trei zile de muncă la distribuirea de ziare trecătorilor de pe stradă.

voluntariat:

Activ în sediul de luptă al persoanelor cu handicap.

voluntariat

În centrul de exploatare a drepturilor municipiului Ierusalim în ajutorul unei populații nevoiașe.

Informații generale:

Foarte motivat, articulație verbală și scrisă ridicată, capacitate de a improviza și de a rezolva probleme.

Are o cunoştinţă de lungă durată cu organizaţiile societăţii civile.

Suferă de o dizabilitate fizică care mă împiedică să ridic sarcini grele și să stau mult timp în picioare.

C. Mai jos este e-mailul pe care îl trimit în diferite locuri:

La:

Subiect: licitații deschise.

Stimate Doamne/ Domni.

Caut pe internet software, sau sisteme de acest tip sau ăla care sunt destinate publicării „licitațiilor deschise” pe diverse teme.

Cunoașteți astfel de sisteme?

Salutări,

assaf benyamini,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-plat 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

numerele mele de telefon: acasa-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. Mai jos este un exemplu de licitație pe care doresc să o public într-un sistem deschis pentru publicarea licitațiilor online:

Ofer blog disability55.com ca platformă pentru publicarea de articole despre persoanele cu dizabilități în fiecare dintre următoarele 67 de limbi:uzbecă, ucraineană, urdu, azeră, italiană, indoneziană, islandeză, albaneză, amharică, engleză, estonă, armeană, bulgară, bosniacă, birmană, belarusă, bengaleză, bască, georgiană, germană, daneză, olandeză, maghiară, hindi, vietnameză, Tadjik, turcă, turkmenă, telugu, tamilă, greacă, idiș, japoneză, letonă, lituaniană, mongolă, malaeză, malteză, macedoneană, norvegiană, nepaleza, swahili, sinhaleză, chineză, slovenă, slovacă, spaniolă, sârbă, ebraică, arabă, Pashto, poloneză, portugheză, filipineză, finlandeză, persană, cehă, franceză, coreeană, kazahă, catalană, kârgâză, croată, română, rusă, suedeză și thailandeză.

Salutări,

assaf benyamini,

post Scriptum. Adresele mele de e-mail: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected]

D. Mai jos este mesajul de e-mail pe care l-am trimis ghidului de la hostelul „Avivit”:

 Asaf Benjamin< [email protected] >

La:

[email protected]

[email protected]

Joi, 16 februarie, ora 17:01

Salut Vardan:

In urma intalnirii noastre, acesta este emailul pe care l-am trimis dr. Hagit Peleg de la Spitalul Hadassah Ein Kerem, unde sunt monitorizat din cauza artritei psoriazice de care sufer (conform statisticilor, aproximativ 16% dintre pacientii cu psoriazis dezvolta artrita – si din pacate , în prezent sunt inclus în cei 16% acestea).

De asemenea, în ceea ce privește psoriazisul în sine, este important să înțelegeți că:

1) Cauza psoriazisului este necunoscută. Primii cercetători care vor reuși efectiv să găsească cauza psoriazisului și, bineînțeles, după ce descoperirea va trece testele academice adecvate de evaluare inter pares, acești cercetători vor primi Premiul Nobel pentru Medicină.

2) În trecut, a existat o ipoteză că cauza ar fi fost genetică – cu toate acestea, ei nu au putut găsi o bază pentru aceasta. Această ipoteză s-a bazat pe faptul că în două grupuri de populație cu rudenie genetică dovedită – indienii și eschimosii – nu a fost observat vreodată niciun caz de psoriazis. Cu toate acestea, trebuie amintit că acest lucru nu poate fi determinat fără echivoc, întrucât după cum se știe de foarte lungi perioade de timp în istorie (de fapt până la sfârșitul secolului al XVI-lea) aceste popoare nu au avut nimic de-a face cu omul alb – și nu putem ști dacă au avut sau nu cazuri de psoriazis – și având în vedere că se pare că majoritatea acestor popoare nu aveau scris (și nici măcar acest lucru nu poate fi determinat fără echivoc – pentru că există întotdeauna posibilitatea ca au existat perioade în care scrierile au fost scrise pe materiale perisabile și din acest motiv nu ne sunt la dispoziție astăzi) – atunci nu putem ști cu adevărat dacă nu au existat niciodată cazuri de psoriazis la aceste grupuri de populație. Cele mai vechi dovezi pe care le avem sunt de la cuceritorii spanioli – dar, desigur, acestea sunt dovezi relativ târzii din care nu se poate ajunge la nicio concluzie în această chestiune.

3) În ceea ce privește artrita psoriazică, există o caracteristică clară de gen: aproximativ doi O treime dintre pacienți sunt de fapt pacienți – și doar o treime dintre cei care suferă de această boală sunt bărbați. Nu știu motivul pentru asta – puteți, desigur, să întrebați profesioniștii.

4) Bugetele alocate cercetării în acest domeniu sunt aparent semnificativ mai mici decât cercetării pentru alte boli precum cancerul, bolile de inimă sau boli neurologice precum Alzheimer sau Parkinson. Motivul pentru aceasta este simplu: în marea majoritate a cazurilor, psoriazisul nu este o boală care pune viața în pericol – iar speranța de viață a pacienților cu psoriazis nu este diferită de speranța de viață a populației generale – și atunci când nu există niciun efect asupra vieții. speranța, nici asupra naturii care pune viața în pericol a bolii în sine, ci numai asupra suferinței continue și a prejudiciilor semnificative ale calității vieții,

5) Boala psoriazisului a apărut la mine pe la vârsta de 15 ani – totuși de mulți ani nu am știut deloc că este psoriazis. Din acest motiv, aș merge întotdeauna la un dermatolog din cauza unei probleme specifice și, din moment ce, după cum știm, nu există niciun tratament care să vindece psoriazisul (și chiar și cercetătorii care vor găsi un astfel de tratament vor primi Premiul Nobel pentru Medicină) nu ar ajuta niciodată. . Aceasta situatie a continuat pana pe 2 ianuarie 2007, cand am fost la un dermatolog pe nume Dr. Avraham Zlotogorski, de la care am primit diagnosticul de psoriazis – precum si explicatiile referitoare la boala in sine si caracteristicile acesteia.

6) Nicio legătură directă între prezența unei boli mintale și psoriazis nu a fost vreodată dovedită. Sunt multe persoane afectate psihic care nu sufera de psoriazis, si sunt multi pacienti cu psoriazis (si in situatii mult mai grave decat ale mele) care nu au nicio boala psihica si duc un stil de viata normal ca orice alta persoana din societate. Pe de altă parte, se știe că situațiile de stres (stres psihic, depresie, anxietate) pot duce cu siguranță la agravarea simptomelor de psoriazis la cei care au boala – totuși, acest lucru este doar la unii pacienți și nu la toți.

7) Tratamentele la Marea Moartă, sau în alte locuri ale naturii similare în lume (de exemplu, binecunoscutul loc de tratament din Baden-Baden în Germania) pot ajuta unii pacienți mult mai mult decât orice tratament medicamentos. Există chiar și turiști cu psoriazis care vin în Israel din diferite părți ale lumii în principal în acest scop. Sunt cunoscute cazuri în care aceste tratamente duc la o remisie a bolii. Se știe despre existența unui grup mare de turiști (nu știu numărul lor – datele sunt aparent în mâna Ministerului Turismului prin care sunt organizate aceste grupuri), bolnavi de psoriazis care ajung în Israel și călătoresc imediat în Marea Moartă pentru tratamente pentru a obține remisie din boală – și după ce perioada de remisiune se încheie sau se apropie de sfârșitul acesteia,

8) Există Amintiți-vă că, de asemenea, tratamentele din Marea Moartă nu ajută toți pacienții într-un mod general. Este greu până la imposibil să știi dinainte ce cazuri te va ajuta și ce cazuri nu – și este aproape întotdeauna imposibil să știi până când nu încerci. Am călătorit deja de mai multe ori și aproape că nu a avut niciun efect asupra psoriazisului meu. Nu-mi amintesc de câte ori am venit la Marea Moartă – totuși, a fost de mai multe ori și nu m-a afectat niciodată cu adevărat. În afară de asta, accesul la tratamente în sine este mult mai problematic astăzi, din cauza schimbărilor care au loc chiar în Marea Moartă: agravarea fenomenului dolinei în ultimii ani a determinat închiderea unor porțiuni întregi de plajă – Și chiar și în secțiunile din plajă care nu a fost închisă, rămânerea acolo este mult mai periculos decât în ​​trecut. De asemenea, au fost deja cazuri de doline care au apărut pe drumuri sau pe drumurile pe care te duci la hoteluri – și în ziua de azi chiar și sosirea la hoteluri și apoi întoarcerea de acolo este mult mai periculoasă decât era până la 10 sau 15. cu ani în urmă – și bineînțeles că acesta este, de asemenea, ceva de care trebuie întotdeauna luat în considerare. Am auzit că Recent, o companie israeliană a dezvoltat o tehnologie care știe să prezică dolinele în avans, astfel încât să o poți folosi și, primind un avertisment în avans, pur și simplu părăsești acea zonă periculoasă. Această companie exportă tehnologia în multe locuri din lume – și cred că este un adevărat păcat că această tehnologie nu este folosită și în regiunea Mării Moarte – care este regiunea în care o astfel de tehnologie este foarte necesară. Nu-mi amintesc numele companiei – și nu

—– Un mesaj redirecționat —–

Ascunde mesajul original

  

De: assaf benyamini <[email protected]>

la: [email protected] <[email protected]>

Trimis: joi, 26 ianuarie 2023 la 16:28:06 PMGMT+2

Subiect: Scrisori către dr. Hagit Peleg.  

Pace fie asupra Dr. Hagit Peleg:

Subiect: cerere de consultare.

Dragă doamnă.

Ultima dată când am fost examinat la clinica dumneavoastră, mi-ați spus că acum există noi medicamente pentru tratamentul psoriazisului și că este posibil ca oameni ca mine, care suferă de dificultăți financiare grave, să fie acum ajutați de „Prietenii Medicii”. ” asociație la care trimiteți pacienții aflați în această situație.

După aceea mi-am vizitat medicul de familie – Dr. Brandon Stewart – și am înțeles de la el că va vorbi despre asta.

Ai vorbit cu el?

De asemenea, din câte știu, în prezent nu există un tratament care să vindece psoriazisul – este adevărat? Și dacă acest lucru nu este adevărat sau inexact, ați putea explica care sunt, de astăzi, opțiunile pentru tratarea psoriazisului?

În trecut, nu am vrut să primesc tratament medicamentos pentru psoriazis din cauza unei alte considerente: șansa mare de a suferi de efecte secundare – și în același timp perioade de remisie foarte scurte care pot fi atinse, dacă este deloc.

Din cuvintele tale, am înțeles că această situație era adevărată acum 10-15 ani (care este momentul în care dermatologii cu care am fost examinat mi-au spus despre situația de care am menționat mai devreme, și nu mi-au recomandat tratament biologic din motivele menționate) – și nu mai este adevărat astăzi.

Și de aceea aș dori să întreb: Care este perioada de remisie în psoriazis pe care o pot realiza dacă încep să fiu tratat cu unul dintre noile medicamente? Și care sunt aceste medicamente?

De asemenea, și dacă într-adevăr noile medicamente îmi pot permite să obțin o perioadă prelungită de remisie în psoriazis fără efecte secundare grave și există într-adevăr posibilitatea de a folosi asociația „Prietenii Medicinii” pentru asistență în finanțarea tratamentului – în acest caz eu ar fi interesat să știe care este procedura necesară pentru a primi tratamentul medicamentos.

Salutări,

assaf benyamini – un pacient de la ambulatoriul de reumatologie a Spitalului Hadassah Ein Kerem.

post Scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) Numerele mele de telefon: la domiciliu-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

E. Mai jos este corespondența mea cu „Forumul Societății Civile”:

Adi Arbel< [email protected] >

La:

assaf Benyamini

Luni, 13 februarie, ora 10:23

există.

 

Luni, 13 februarie 2023 la 10:13 de assaf benyamini <‪[email protected]>:

Ascunde mesajul original

Birourile dumneavoastră din Ierusalim au accesibilitate pentru persoanele cu dizabilități? 

Luni, 13 februarie 2023 la 09:59:12 GMT+2, Adi Arbel<[email protected]> Scris de: 

Birourile noastre sunt în Ierusalim, iar eu locuiesc în Givatayim. Vă puteți întâlni fie la birourile noastre, fie la mall-ul Givatayim. Simțiți-vă liber să trimiteți un e-mail Tatiana pentru a evita un telefon stricat dacă doriți ca întâlnirea să fie cu amândoi. 

‫Luni, 6 februarie 2023 la 19:04 de assaf benyamini <‪[email protected]>:

Nu folosesc Zoom. Nu știu dacă Tatiana folosește acest software. În orice caz, Tatiana este managerul de trafic și de aceea cred că relația ar trebui să fie cu ea. O puteți contacta telefonic la 972-52-3708001. Sau: 972-3-5346644. Duminica-joi intre orele 11:00-20:00. Salutări, Asaf Binyamini. PS Aș dori să subliniez că sunt o persoană cu handicap și bolnav și, prin urmare, nu sunt sigur că voi putea ajunge la birourile dumneavoastră din Ierusalim. Unde sunt birourile tale? Există accesibilitate pentru persoanele cu dizabilități? În orice caz, mă puteți contacta telefonic oricând. Numerele mele de telefon: la domiciliu-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

 

Luni, 6 februarie 2023 la 12:21:25 GMT+2, Adi Arbel<[email protected]> Scris de:

Bună Assaf și Tatiana, mulțumesc pentru întrebare! Mă numesc Adi și sunt directorul forumului societății civile. Aș fi foarte bucuros să aranjez o întâlnire introductivă cu dumneavoastră, pe Zoom sau în biroul nostru din Ierusalim, după preferințele dumneavoastră. Salutări, Adi

Duminică, 5 februarie 2023 la ora 15:22 de Assaf Binyamini <‪[email protected]>: Către: „Forumul pentru o societate civilă”. Mai jos este un mesaj în numele doamnei Tatyana Kaduchkin din mișcarea „Nitgaber”.

Subiect: mișcarea „Nitgaber” (persoane cu dizabilități „transparente”)

În urmă cu aproximativ un deceniu, eu, Hamul, am înființat mișcarea „Nitgaber”, pentru persoanele cu dizabilități „transparente”. Persoane cu dizabilități cu procente mari de handicap și fără capacitate de muncă, dar care nu sunt limitate în mișcare. Mișcarea mea numără și reprezintă aproximativ 1300 de persoane din toată țara, care au un handicap de mobilitate Între 75% și 100%, care nu sunt capabili să lucreze și care nu au dizabilități de mobilitate sau au nevoie de o creștere a procentelor de handicap.

Mișcarea permite acelor persoane să-și epuizeze toate drepturile față de stat și se acordă și un anumit sprijin financiar celor mai nevoiași.

Mișcarea noastră luptă pentru locuințe publice accesibile și condiții de viață adecvate pentru grupul de populație menționat mai sus.

Multe persoane cu dizabilități care nu sunt capabile să lucreze, și care au un handicap de 75%-100%, dar nu sunt limitate în mișcare, trăiesc în condiții deplorabile.

Ei nu primesc aceleași beneficii de care beneficiază pensionarii care primesc și suplimente de venit. Adică nu au reduceri la cumpărarea medicamentelor, reduceri la factura de energie electrică și impozit pe proprietate, reduceri la călătorii cu mijloacele de transport în comun și asistență pentru chirie similară pensionarilor, nu au dreptul la granturi „încălzire/răcire” și nu numai.

Cu alte cuvinte, ei nu au dreptul la aproape nicio prestație, în ciuda situației lor groaznice.

În plus, ei nu au nici dreptul la locuințe publice, în ciuda condițiilor dificile în care trăiesc în fiecare zi.

Există o diferență fundamentală între diferitele dizabilități și credem că nu ar trebui să fie așa!

O persoană cu dizabilități cu dizabilități de mobilitate are dreptul la locuințe publice și primește asistență pentru chirie cuprinsă între 3000 NIS și 3900 NIS pe lună. De asemenea, persoanele cu dizabilități cu dizabilități de mobilitate primesc alocații mai mari decât persoanele cu dizabilități reprezentate de deplasare, grație completărilor la alocația de bază, care include, printre altele, servicii speciale, alocație de mobilitate și însoțitor și nu numai.

Într-o astfel de situație, mărimea acestor alocații ajunge la 15.000-17.000 NIS pe lună.

În schimb, persoanele cu handicap reprezentate de mișcare, care nu au un handicap de mobilitate, au un handicap de 75%-100% și nu sunt apți pentru muncă, primesc doar 3211 NIS pe lună doar net! De aici rezultă că acest grup este cea mai săracă și vulnerabilă populație din statul Israel!!! În anii mei de activitate, m-am întâlnit cu mulți oficiali din diferite partide din Knesset și din diferitele ministere guvernamentale. Dar, din păcate, mișcarea nu a avut succes de un deceniu în avansarea propunerii care ar permite persoanelor cu dizabilități care nu sunt limitate în mișcare, care au un handicap de 75%-100% și nu sunt capabile să muncească, să primească locuințe publice, sau măcar să mărească asistența pe care o primesc în închirierea unui apartament și să-și îmbunătățească chiar și puțin condițiile de viață.

Aș dori să mă întâlnesc cu tine, pentru a promova acest proiect și a ajuta acești oameni să ducă o viață mai demnă și mai potrivită.

Cu binecuvântări și mare speranță, Tatyana Kaduchkin, președintele mișcării „Nitgaber” (invalidi transparente).

 

Telefon 1: 972-52-370-8001

 

Telefon 2: 972-3-534-6644

Mai jos este mesajul pe care l-am lăsat membrului Knesset Mossi Raz-Asher pentru o întâlnire cu el în Knesset. Am sosit marți, 20 aprilie 2021, la ora 13:30.

20 aprilie 2021

Salutări lui Mossi Raz, membru al Knesset („Knesset” – parlamentul israelian)

Subiect: Problema locuințelor pentru persoanele cu dizabilități.

Stimate domn.

Mai jos sunt o serie de probleme legate de populația cu dizabilități și deficiențe mintale (o populație în care sunt și eu inclus) pe care aș dori să le ridic în fața dumneavoastră. Aș fi interesat să știu în ce măsură sunteți în măsură să promovați aceste probleme și/sau să faceți modificări legislative urgente pentru a ne îmbunătăți situația, condițiile de tratare și șansele noastre de supraviețuire și integrare în societate.

Ar trebui să subliniez că, din experiența anterioară, am aflat că la întâlniri de acest tip mi se va spune înainte de sosire că mi se va da permisiunea de a vorbi pentru a ridica problemele despre care doresc să vorbesc – totuși în cadrul întâlnirii în sine am nu i se va da permisiunea de a vorbi nici măcar o secundă – și dacă încerc să vorbesc, Doamne ferește, acest lucru va fi considerat Automat pentru o „tulburare” foarte gravă și de aceea agenții de securitate mă vor ataca și mă vor expulza foarte agresiv – și asta chiar și atunci când nu este nevoie de el și când este complet inutil și, de asemenea, când este absolut clar că nu pun niciun „pericol” pentru nimeni.

Și cunoscând această realitate, vă înmânez această scrisoare – pentru orice eventualitate și de data aceasta, acesta va fi comportamentul față de mine. Se pare că însuși faptul că îndrăznesc să aduc în discuție situația publicului cu dizabilități este interpretat ca o amenințare foarte serioasă – chiar dacă nu îmi este deloc clar pe cine sau ce anume amenință. Vă las pe dumneavoastră și pe angajații biroului dumneavoastră cu această scrisoare – nu o voi duce înapoi acasă.

Și acum pentru detaliile subiectelor în sine:

1) Problemă de finanțare/plata chiriei – cu mulți ani în urmă s-a stabilit (și nu este clar de către cine – totuși este probabil unul sau altul oficial guvernamental) că persoanele cu dizabilități care locuiesc în comunitate au dreptul la asistență în valoare de 770 NIS pe lună în scopul plății chiriei. După cum știm, în ultimii ani a existat o creștere foarte semnificativă a prețurilor apartamentelor în statul Israel – și ca rezultat, desigur, a existat și o creștere semnificativă a chiriei. Cu toate acestea, valoarea ajutorului de 770 NIS, care a fost determinată cu mulți ani în urmă complet arbitrar și fără nicio explicație sau logică, nu este actualizată. Din păcate, chiar și după o mare corespondență (și vorbim despre cel puțin câteva mii sau chiar zeci de mii de scrisori și, din păcate, pentru scriitorul acestor cuvinte, aceste cifre nu sunt deloc exagerate), care au fost transmise oricărei partide posibile: Ministerul Construcțiilor și Locuințelor și diferitelor sale ramuri, altor ministere guvernamentale precum Ministerul Finanțelor și Cabinetul Primului Ministru, mulți jurnalişti cu care scriitorul acest document a vorbit personal, Mulți avocați și chiar birourile de investigații și ambasadele țărilor străine – nimic nu ajută – și ca urmare, suma ajutorului nu este actualizată, mulți oameni cu dizabilități sunt aruncați în stradă și își găsesc acolo moartea de foame, sete sau frig iarna si alternativ de la insolatie sau deshidratare vara. Trebuie menționat că organizații de exploatare a drepturilor precum asociația „Yadid” (care, după cum știm, a fost închis în urmă cu câteva luni) sau clinicile de asistență juridică din universități și colegii cu care scriitorul acestui articol este de asemenea în contact nu pot ajuta niciodată, iar motivul pentru aceasta este simplu: suma ajutorului de 770 NIS este acordată conform legii , iar organizațiile de exploatare a drepturilor pot ajuta doar conform legii în vigoare, iar singura adresă în cazurile în care sunt necesare modificări legislative este, după cum știți, Knesset. Dar aici situația continuă să se complice: după cum știm, pentru o perioadă foarte lungă de peste doi ani nu există un guvern funcțional, iar Knesset și statul Israel se află într-o stare de guvern de tranziție continuă. Rezultatul direct și devastator al acestei situații este lipsa posibilității de a face modificări esențiale ale legii care se impun urgent – ​​dintre care unele le detaliez aici. Trebuie remarcat faptul că, chiar și atunci când Knesset și guvernul au acționat la cererile scriitorului acestor rânduri, precum și la solicitările organizațiilor persoanelor cu dizabilități și a multor alte partide cu privire la valoarea asistenței pentru membrii Knesset, ei au fost direcționate automat către organizațiile de exploatare a drepturilor – și asta deși membrii Knesset-ului înșiși știu foarte bine că în acest caz organizațiile pentru exploatarea drepturilor nu pot fi adresa ci doar ei înșiși.

 

2) Comunicarea cu proprietarii – sunt multe cazuri în care persoanele cu dizabilități au dificultăți în a negocia cu proprietarul din motive legate de boală sau handicap. În aceste situații, asistenții sociali sunt obligați să acționeze ca mediatori – și o mare parte a asistenților sociali nu poate să-și asume cu adevărat acest rol în toate cazurile. Și mai mult: tăierile ample din ultimii ani în standardele pentru locurile de muncă ale asistenților sociali, combinate cu condițiile dificile de muncă, salariile mici, tratamentul neadecvat din partea familiilor pacienților care, în multe cazuri, îi consideră, și pe nedrept,

3) Mijloacele de plată ale pacienților – există situații în care o persoană se mută să locuiască în comunitate după o perioadă lungă de ședere în spitale, și fără obiceiuri de viață care sunt considerate normative precum mersul la muncă, asumarea responsabilității pentru gestionarea vieții sale , etc. Foarte des, cerințele care sunt puse ca o condiție pentru semnarea unui contract de închiriere, cum ar fi Semnarea unui control de garanție, sunt imposibil de atins pentru oameni în această etapă a vieții lor.Multe cadre de tratament și reabilitare care au existat în trecut (într-unul dintre care autorul acestui document a fost ajutat cu aproximativ 26 de ani în urmă când a părăsit un spital pentru trai asistat) au închis sau redus semnificativ sfera de aplicare a acestora Activitatea în ultimii ani – ceva ce poate împiedică reabilitarea persoanelor care în această etapă a vieții lor nu vor putea merge mai departe fără aceste pachete terapeutice și de reabilitare esențiale.

4) Problema reglementării – astăzi există un dezechilibru total când vine vorba de obligațiile și drepturile proprietarilor de apartamente pe de o parte și ale chiriașilor de apartamente pe de altă parte. Există multe legi care protejează proprietarii de unul sau altul abuz al perioadelor de închiriere care ar putea fi din partea chiriașilor. Pe de altă parte, nu există legi menite să protejeze persoanele care locuiesc în apartamente împotriva exploatării de către proprietari – și drept urmare, clauze scandaloase, draconice și uneori chiar ilegale pot fi găsite în multe contracte de închiriere – și nu există legi. care vizează protejarea chiriașilor acestor apartamente care sunt nevoiți să semneze aceste contracte. În multe cazuri, chiriașii apartamentelor nu au dreptul legal de a se opune clauzelor ofensive care sunt semnate ca o condiție de închiriere a proprietății – și vor fi complet expuși capriciilor proprietarilor apartamentelor și, uneori, chiar și în perioada de închiriere. în sine. Proprietarii de apartamente în aceste situații sunt în mod firesc mai dificili pentru populațiile defavorizate precum persoanele cu dizabilități sau bolnavii.

5) Dificultate de informare – sunt dificultăți considerabile atunci când este vorba de ridicarea dificultăților menționate și de expunerea lor în arena publică în scopul efectuării corecțiilor necesare. Prioritățile actuale ale diferitelor mass-media care nu sunt interesate de problemă, fragmentarea în rândul organizațiilor persoanelor cu dizabilități, reticența multor elemente ale societății în care trăim de a participa activ la încercările de corectare și îmbunătățire a situației – toate acestea împovărării și îngreunează eforturile de a ridica aceste probleme la conștientizarea publicului într-un mod care va fi forțat pe membrii Knesset-ului să facă modificările necesare în legislație în loc să continue să ignore și să nu facă nimic. O altă dificultate există atunci când vine vorba de ridicarea unei campanii de publicitate:

6) Timp de așteptare pentru tratament – există multe cazuri în care persoane care până la o anumită etapă a vieții nu au avut deloc nevoie de ajutorul serviciilor de sănătate mintală – ci ca urmare a unor circumstanțe dificile de viață sau a unui eveniment traumatizant sau dificil de un fel sau altul au nevoie de ajutorul unui profesionist din domeniul sănătății mintale – și, desigur, în multe cazuri Aceasta este asistență temporară sau unică și nu cronică. Astăzi, perioadele de așteptare pentru tratament sau asistență psihologică sunt foarte lungi – și ca urmare a lipsei de ajutor în timp util, condițiile oamenilor se pot deteriora inutil. Investirea unor resurse suplimentare în sistemul public de sănătate mintală poate schimba cu siguranță situația. Trebuie amintit că nici din punct de vedere economic și bugetar nu există o logică într-un astfel de comportament: atunci când oamenii’ Starea se înrăutățește în timpul unei perioade prelungite de așteptare pentru tratament, starea lor continuă să se complice – și ceea ce ar fi putut fi o asistență unică care costă banii statului se transformă într-o situație și mai gravă care costă ulterior statul un cost financiar ridicat La infinit . Din aceste motive, este necesar să se ia în considerare adăugarea de standarde la sistemul public de sănătate mintală și îmbunătățirea acestuia – trebuie amintit că marea majoritate a populației din statul Israel nu poate finanța aceste tratamente în mod privat – care costă câteva sute de șekeli pentru fiecare. sesiune individuala. starea lor continuă să se complice – și ceea ce ar fi putut fi o asistență unică care chiar costă banii statului se transformă într-o situație și mai gravă care costă ulterior statul un cost financiar ridicat La infinit. Din aceste motive, este necesar să se ia în considerare adăugarea de standarde la sistemul public de sănătate mintală și îmbunătățirea acestuia – trebuie amintit că marea majoritate a populației din statul Israel nu poate finanța aceste tratamente în mod privat – care costă câteva sute de șekeli pentru fiecare. sesiune individuala. starea lor continuă să se complice – și ceea ce ar fi putut fi o asistență unică care chiar costă banii statului se transformă într-o situație și mai gravă care costă ulterior statul un cost financiar ridicat La infinit. Din aceste motive, este necesar să se ia în considerare adăugarea de standarde la sistemul public de sănătate mintală și îmbunătățirea acestuia – trebuie amintit că marea majoritate a populației din statul Israel nu poate finanța aceste tratamente în mod privat – care costă câteva sute de șekeli pentru fiecare. sesiune individuala.

7) Tratamente dentare – după cum știți, în statul Israel o persoană care are nevoie de tratamente dentare va merge aproape întotdeauna la medici privați – și asta pentru că sistemul public de sănătate nu oferă în prezent un răspuns în acest domeniu. De remarcat că persoanele cu deficiențe mintale, precum și persoanele cu dizabilități în general, ale căror dificultăți economice sunt foarte dificile la nivel de zi cu zi, chiar și fără legătură cu tratamentele stomatologice, le este și mai greu să primească aceste tratamente, dacă și când este necesar. Combinația dintre probleme psihice grave și dificultăți economice severe îi determină pe acești oameni să se confrunte cu un jgheab spart și cu o fundătură completă atunci când este necesar și, uneori, cu îngrijiri dentare urgente. Trebuie avut în vedere că astăzi nu există, de fapt,

8) Zone de spitalizare – o persoană care are nevoie în prezent de tratament psihiatric masiv într-un spital sau clinică publică îl poate primi doar într-o clinică sau spital care este aproape de zona sa de reședință. Există cazuri în care pacienții preferă, dintr-un motiv sau altul, să fie tratați la o altă clinică – nu neapărat cea foarte apropiată de zona lor de reședință. Pacienților ar trebui să li se permită libertatea de a alege – iar unui pacient care nu este mulțumit de tratamentul la o anumită clinică sau spital ar trebui să li se ofere posibilitatea de a se muta într-o clinică sau spital în altă parte. Această opțiune este dată în prezent în toate celelalte domenii ale medicinei – și nu există niciun motiv pentru a refuza libertatea de alegere în ceea ce privește locul tratamentului doar în domeniul tratamentului psihic. Mai mult: o astfel de libertate de alegere, dacă este oferită,

9) Conștientizarea populației – populația generală manifestă uneori o rezistență foarte semnificativă atunci când vine vorba de tratamentele de sănătate mintală care sunt furnizate în zona în care locuiesc oamenii – lucru care decurge din lipsa de conștientizare și lipsa de recunoaștere a domeniului – și fără nicio justificare practică sau logică. Reducerea rezistenței și reticenței populației printr-un sistem informatic sistemic adecvat poate face cu siguranță viața pacienților și pacienților a căror viață este foarte dificilă în orice caz din cauza bolii și a propriilor dizabilități. Lipsa de conștientizare a societății în care trăim provoacă cazuri de obiecții ale rezidenților față de deschiderea căminelor sau unităților de îngrijire în apropierea reședințelor lor – lucru care duce la întârzieri considerabile în deschiderea acestor unități, iar uneori chiar la prevenirea deschiderii lor în urma proceselor intentate de locuitori. Mai mult: există destul de multe cazuri în care există hărțuirea intenționată a populației față de aceste instituții de îngrijire atunci când acestea se află în zona lor de reședință – și este foarte posibil ca creșterea gradului de conștientizare a publicului să conducă la o reducere considerabilă a numărului. din aceste cazuri. Cu respect, Asaf Binyamini,

115 Costa Rica St.,

intrarea A-apartament 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

numerele mele de telefon: acasa-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) Adresele mele de e-mail: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected]

3) Cadrul de tratament în care m-am aflat până la 16 martie 2021 (din cauza reducerilor și reducerilor continue ale bugetelor de sănătate și bunăstare și a lipsei de tratare a acestor probleme în absența unui guvern sau Knesset funcțional) am rămas, cronic bolnav de boli și probleme foarte grave fără niciun cadru de tratament adecvat. Toate încercările mele de a găsi un cadru de tratament relevant pentru ea mă pot baza pe producătorii de olari – și nu se știe cât de mult va dura această situație catastrofală):

Asociatia “Reut” – Pensiunea “Avivit”,

Strada Ha-Avivit 6,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9650816.

numere de telefon în birourile hostelului: 972-2-6432551. sau: 972-2-6428351.

Adresa de e-mail a hostelului: [email protected]

Asistentul social din echipa pensiune, cu care am fost în contact: Oshrat-972-50-5857185.

4) Medicul de familie cu care sunt monitorizat:

Dr. Brandon Stewart,

„Klalit Health Services” – Clinica Hatayelet,

6 Daniel Yanovsky St.,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9338601.

Numărul de telefon al cabinetelor clinicii:

972-2-6738558. Număr de fax în cabinetele clinicii: 972-2-6738551.

5) Detalii despre medicamentele pe care le iau obișnuit:

1. Medicamente psihiatrice:

I. Seroquel-

2 pastile a câte 300 mg în fiecare seară.

II.Tegretol CR-

400 mg – în fiecare dimineață. 400 mg-în fiecare seară.

III. Effexor-

150 mg – în fiecare dimineață. 150 mg-în fiecare seară.

2. Simvastatina-

10 mg în fiecare zi, seara.

6) Mai jos este lista problemelor medicale de care sufer:

I. Boală mintală-sindrom compulsiv, precum și o boală definită ca tulburare schizo-afectivă

II. Artrita psoriazica.

III. O problemă neurologică a cărei definiție nu este clară. Principalele ei simptome: căderea obiectelor din mâinile mele fără ca eu să observ, amețeli, pierderea senzației în unele zone ale palmelor și o anumită problemă cu echilibrul și postura.

IV. Hernie de disc cronică la spate la vertebrele 4-5 – care iradiază și către picioare și îngreunează mersul.

V. Sindromul intestinului iritabil.

VI.. Începutul semnelor unei probleme cardiologice din ultima lună (scriu aceste cuvinte joi, 22 martie 2018). La momentul scrierii acestor rânduri, esența problemei este încă neclară, care se manifestă prin dureri în piept în cea mai mare parte a zilei, dificultăți de respirație și, de asemenea, de vorbire.

VII. O slăbire semnificativă a vederii, care a început acum aproximativ șase luni (scriu aceste cuvinte luni, 19 aprilie 2021).

 

7) Detalii personale suplimentare: Vârsta: 48. Starea civilă: Necăsătorit. Data nașterii: 11.11.1972.

Protestul pentru majorarea pensiei pentru limită de vârstă Unul dintre inițiatorii protestului: Uri Flom – Tel. 972-54-4725676 E-mail: [email protected]

Yigal Grinstein – Tel. 972-50-7534271 E-mail: [email protected]

Giora Harlofsky – Tel. 972-52-3820050 E-mail: [email protected]

22 decembrie 2022

Un strigăt de raliu – generația tânără se alătură luptei.

Noi, părinții tăi, bunicile și bunicii tăi, te chemăm să te alături și să ne ajutăm în lupta noastră pentru a crește rușinoasa pensie pentru limită de vârstă pe care o primim astăzi,

și care nu permite multora dintre noi să trăim cu demnitate.

Alăturarea luptelor noastre astăzi vă va scuti de nevoia de a vă întoarce și de a lupta

Când ajungi la vârsta noastră.

Copiii și nepoții noștri, alocația noastră a fost aproape până în 2003

La salariul mediu pe economie și a fost posibil până în 2003 să continuăm să ne gestionăm viața,

 

La un nivel de trai rezonabil, chiar și după ce ne-am pensionat.

Unii dintre noi (nu toți) au reușit și să economisească, unii mai mult și alții mai puțin, în planuri de pensii suportive.

Mulți dintre noi, care nu aveam privilegiul de a lucra în serviciul public sau în organizații mari, nu avem deloc pensie și ne bazăm exclusiv pe alocație. Nu există nicio dispută că rata alocației de astăzi nu permite o viață minimă cu demnitate.

Mulți se întreabă cum, într-o țară care se definește ca stat bunăstării, am ajuns într-o situație atât de mizerabilă. Răspunsul este, ca să spunem ușor, lăcomia și o încălcare rușinoasă a drepturilor noastre.

Totul a început în 2003, când ministrul Finanțelor de la acea vreme a ales să rupă legătura dintre fondurile pentru pensia pentru limită de vârstă, care a devenit ulterior pensie pentru vârstnici, și legătura cu salariul mediu pe economie, și să lege pensie la „indicele de consum”.

Peste noapte, această mișcare a golit pensia pentru limită de vârstă, iar de-a lungul anilor, pensia și-a pierdut complet impactul asupra vieții vârstnicului.

În același timp, în fondul de asigurări naționale s-au acumulat treptat sute de miliarde de șekeli.

Sunt bani luați de la noi de-a lungul deceniilor de muncă, pentru a ne fi returnați când ajungem la bătrânețe, pentru a ne oferi o securitate socială rezonabilă și pentru a ne permite să ne continuăm viața la un nivel adecvat și respectuos.

Deconectarea pensiei pentru limită de vârstă de la racordarea la indicele „salariului mediu pe economie” și a acesteia la „indicele consumatorului” a creat artificial „fonduri în exces” în Asigurările Naționale, ajungând la sute de miliarde de șekeli.

Ministerul Finanțelor, cu nesăbuință, a considerat excedente sumele uriașe acumulate în Fondul Național de Asigurări și și-a însușit banii menționați de la bun început să asigure un nivel de bază de trai pentru peste un milion de cetățeni.

și veterani (în prezent aproximativ 1.300.000).

Există și continuă să existe o conspirație a tăcerii al cărei scop este să permită continuarea acestui jaf criminal.

Relația traversează petreceri!

În timp ce salariul înalților funcționari din economie, începând de la prim-ministru, prin miniștri și membri ai Knessetului, șefi de consilii publice și primari până la directorii generali ai companiilor publice și alți înalți funcționari din serviciul public, este legat de salariul mediu în economie și se actualizează automat în fiecare an-

Pensia pentru limită de vârstă a fost retrogradată în abisul femeii și pur și simplu uitată.

Nu mai!

În ultimele două decenii, sute de miliarde de șekeli au fost transferate de la Asigurările Naționale către Direcția de Buget a Ministerului Finanțelor. Fondurile au fost date sub formă de „împrumut” și toată mutarea a fost făcută în liniște în culise și fără nicio publicitate adecvată. Împrumutul nu a fost niciodată returnat. Dimpotrivă, a crescut la proporții monstruoase.

Ne întoarcem și vă cerem sprijinul în lupta noastră justă. Astăzi suntem noi, mâine ești tu.

Link-uri pentru înscriere:

Grup deschis la discuții (grup zgomotos): https://chat.whatsapp.com/Juztm79HMFYAWsXETIcKkI

Un grup fără discuții, dar cu actualizări regulate (grup silențios):

https://chat.whatsapp.com/F8j6n3d1HeX8BCmU2c3TIC

Link către grupul de Facebook:

https://www.facebook.com/groups/1120435948847976

Vedeți unde a ajuns lăcomia (legenda din grafic este în ebraică)

Graficul de creștere a salariului membrilor Knesset („knesset” – parlamentul israelian) prin amabilitatea prietenilor noștri inginer Yehuda Gasser

Giora Harlofsky – unul dintre fondatorii comunității de protest Adv.

Giora Harlofsky, Tel. 972-52-3820050 [email protected]

Yigal Grinstein, Tel. 972-50-7534271 [email protected]

Uri Flom, Tel. 972-54-4725676 [email protected]

Detaliile mele personale:

Prenume – assaf. Nume – benyamini.

Număr de identitate – 029547403.

Adresa completă pentru livrarea corespondenței –

Asaf Benyamini,

115 Costa Rica St.,

Intrarea A – Apartament 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

numerele mele de telefon: acasa-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Adresele mele de e-mail: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected]

Site-ul meu: https://www.disability55.com/

Adi Arbel, Forumul Ecleziastic pentru Societatea Civilăy

Ce ai vrea să faci astăzi? Aflați /forumul la societatea civila

primiți actualizări despre evenimenteCanalul forumului pentru o societate civilă

urmăriți-ne îndeaproape pagina noastră de facebook găsi modalități de schimbare cutia noastră de instrumente civile

profita de experienta noastra /consultanță și escortă strategică

invata din experienta altora /cod civil deschis

Știi ce se întâmplă când? /toate evenimentele cele apropiate

Transformă o idee în realitate într-o zi /atelier starter

aprofundați în complexitatea bugetului guvernului/Scufundare gratuită

utilizați informațiile publice în avantajul dvs. /scoate in lumina de

Obțineți bani inițiali pentru noua dvs. inițiativă /Grants ponei

Înțelegeți cum să lucrați corect cu membrii Knessetului /reteta pentru efect

Aflați cum să strângeți resurse de la publicul larg /Pe linie săritura

F. Mai jos sunt postările pe care le-am distribuit pe contul meu de Facebook:

1)bună seara. Nu am scris urmatoarea sectiune. Scriitorul nu a semnat în jos. Am distribuit din toate puterile mele și vă cer să faceți la fel.

Sper din tot sufletul ca politicienii si presedintele din fruntea lor sa nu creada ca iesim in strada din cauza numarului de membri ai comisiei de numire a judecatorilor…

Luptăm pentru sufletul pierdut al țării.

Nu dormim noaptea cu griji. Busola noastră flutură și simțim că cerul cade și pământul tremurând.

Și înțelegem că nu există salvator și am rămas singuri, și ne-am numit steagul.

Ne ieșim din cale pentru că ai înnebunit.

Ne întâlnim pentru părinții noștri și pentru copiii noștri. Pentru că așa am fost crescuți și așa îi educăm, să iubim țara și să muncim pentru ea, să muncim din greu și să-i respectăm pe ceilalți…

Și plecăm pentru că suntem supărați și nu din cauza unor clauze.

Furios că liderii politici au devenit ghiduri către corupție, ură, lăcomie și poftă de onoare și lăcomie.

Oamenii supărați care se sustrage și se despart sug câmpul și viitorul țării.

Supărat că taxele noastre sunt aruncate la gunoi ca niște stocuri nedorite de către niște bocăitori incompetenți.

Infractorii supărați în proces au preluat legea pentru a-și legaliza cuferele de reproducere.

Sunt supărați pe premierul care este gata să ardă țara și oamenii să fie sfâșiați, cu condiția să-și salveze pielea.

Și plecăm pentru că ne-am săturat de nebunia umilinței și nu de micile rânduri din legi.

Ne-am săturat de mușchi de zid care ne spun trădători și voi tăceți.

Ne-am săturat de bieții miniștri care ne numesc rasiști ​​și ashkenazi când copiii noștri habar n-au de unde vin.

Ne-am săturat să fim blocați cu ceasuri Rolex pe care nu le avem și nu le vom avea.

Ne-am săturat să auzim criminali care se eschivează și miniștri pretinzând că suntem anarhiști.

Vrem să vă spunem, domnule președinte, politicieni ocupați și jurnaliști superficiali – pierdeți foarte mult timp.

Treziți-vă pentru că trăim într-un film de groază și nu avem nicio intenție să stăm și să ne uităm din lateral pentru a vedea cum se vor termina certurile dintre voi.

Ne-am trezit pentru că ne-am săturat să tăcem. Pentru că ne-am asumat responsabilitatea.

Nu căuta un lider pe care să-l cumperi de la noi și nu ne răspândi compromisuri imaginare. Noi nu suntem ca tine.

Am început lupta și vom continua să luptăm până când veți lua mâinile de pe Curtea Supremă, până când veți învăța să-l respectați pe celălalt (sau măcar să taci) și până când veți lua în inimă Declarația de Independență.

Nu acum o clipă.

Te simți și tu așa? Dați-l mai departe, astfel încât să ajungă la urechile drepte.

2)Rotem Peer

Director

Expert de grup în domeniul consultanților în sănătate mintală

1 zi ·

Editarea postării pentru a clarifica:

Este important de menționat că este posibil ca criminalul să fi fost într-adevăr traumatizat. Nu o exclud.

Cred doar că există multe cazuri în care nu este cazul și încercarea de a atribui aproape fiecare crimă unei lupte mentale este o vătămare a întregii populații.

În plus, este clar din punct de vedere statistic că, dacă luați un eșantion de 10.000 de oameni care alergă față de 10.000 de oameni care nu alergă, șansa ca cineva să fie criminal este mai mare în rândul populației care nu alergă.

Conform legii, orice criminal este potențial bolnav mintal. Chiar dacă nu are antecedente mentale, este trimis la o examinare psihică.

Și cineva care a fost internat anterior o dată în urmă cu mulți ani nu este considerat a fi vătămat sufletul, iar încercarea de a justifica crima din cauza unei lupte mentale este pur și simplu o nedreptate.

Toată lumea vrea să evadeze din închisoare și apoi ce se întâmplă?

că toate ziarele sunt pline de oribile sentințe stigmatizante care îl numesc pe aproape orice criminal tulburat mental.

Acest lucru este suficient pentru a dăuna unei întregi populații.

Ar trebui să existe o lege împotriva acestui lucru.

Dacă un etiopian ucide, spunem că a ucis pentru că este etiopian?

Dacă un marocan a fost ucis, vom spune că a ucis pentru că este marocan?

desigur că nu!

Un om ucide pentru că ucide pentru că este o persoană rea.

Schizofrenicii nu sunt criminali.

Oamenii depresivi nu ucid.

Oamenii cu anxietate nu sunt criminali.

Condamnați acest fenomen, depinde doar de noi pentru că nimănui nu-i pasă de noi și din cauza acestor publicații oamenii se tem de persoanele cu deficiențe mintale și îi denunță din societate, din muncă, din politică.

Nu-i da o mână de ajutor.

————————————————– —–

M-am săturat să leg automat fiecare ucigaș cu răul sufletelor!

O persoană cu leziuni psihice nu este un criminal!!!!

Un criminal este un criminal pentru că este un om rău.

Vrea să fie un criminal pentru că nu are nimic de pierdut.

Un criminal, un violator, un criminal, un agresor sunt criminali și nu sunt afectați emoțional.

Nu e de mirare că există stigmate în țară față de persoanele cu deficiențe mintale atunci când oricine comite o crimă este scris ca fiind cu deficiențe mintale.

O țară a ignoranților

3) casaf Benyamini

10 în februarie B-20:11

În urmă cu câteva minute, au spus în știri că teroristul care a comis azi înfiorătorul atac din Ierusalim era bolnav mintal. Întrebarea a fost pusă și în studio în ce măsură faptul că blestemul de terorist (care a fost ucis în atac – și un lucru bun) este bolnav mintal este un factor sau risc de activitate teroristă.

Trebuie amintit că nu toți bolnavii mintal sunt teroriști, criminali sau criminali.

De exemplu, sunt definit ca fiind cu deficiență mintală și nu comport atacuri teroriste și nu sunt membru al vreunei organizații criminale sau teroriste.

Acest stigmat în care toți bolnavii mintal sunt definiți ca ucigași sau criminali este foarte problematic – și uneori face foarte dificil să se ofere un tratament medical adecvat.

 

4) assaf benyamini

7 în februarie 2023 B-23:25

În urmă cu câteva minute știrea anunța un cutremur în zona Ierusalimului.

Locuiesc în Ierusalim, în cartierul Kiryat Menachem – și nu am simțit nimic.

Probabil ar trebui să mă duc să mă verific.

Cine tratează o astfel de tulburare? La ce doctor ar trebui sa merg?

Și cum se numește o astfel de tulburare?

Hahaha…

 

5)7 în februarie B- 23:15

 

Și de data aceasta o întrebare serioasă (în niciun fel umor de niciun fel):

În urmă cu aproximativ doi-trei ani, în statul Israel a fost lansată o nouă platformă de transport public: o linie care deservește pasagerii de la Haifa la Acre și înapoi pe mare, cu barca. Este posibil să folosiți această rută folosind multi-linia sau biletele lunare gratuite (asemănătoare cu autobuzele)?

A existat deja această cale de transport în cursul istoriei? Și dacă da, cine are detalii despre el (în ce perioadă, pentru ce a fost folosit traseul, care a fost contextul politic/politic etc.?)?

Cine are detalii despre asta?

G. Mai jos este e-mailul pe care îl trimit în diferite locuri:

La:

Subiect: licitații deschise.

Stimate Doamne/ Domni.

Caut pe internet software, sau sisteme de acest tip sau ăla care sunt destinate publicării „licitațiilor deschise” pe diverse teme.

Cunoașteți astfel de sisteme?

Salutări,

assaf benyamini,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-plat 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

Numere de telefon: la domiciliu-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. Mai jos este un exemplu de licitație pe care doresc să o public într-un sistem deschis pentru publicarea licitațiilor online:

Ofer blogdisability55.com ca platformă pentru publicarea de articole despre persoanele cu dizabilități în fiecare dintre următoarele 67 de limbi:uzbecă, ucraineană, urdu, azeră, italiană, indoneziană, islandeză, albaneză, amharică, engleză, estonă, armeană, bulgară, bosniacă, birmană, belarusă, bengaleză, bască, georgiană, germană, daneză, olandeză, maghiară, hindi, vietnameză, Tadjik, turcă, turkmenă, telugu, tamilă, greacă, idiș, japoneză, letonă, lituaniană, mongolă, malaeză, malteză, macedoneană, norvegiană, nepaleza, swahili, sinhaleză, chineză, slovenă, slovacă, spaniolă, sârbă, ebraică, arabă, Pashto, poloneză, portugheză, filipineză, finlandeză, persană, cehă, franceză, coreeană, kazahă, catalană, kârgâză, croată, română, rusă, suedeză și thailandeză.

Salutări,

Asaf Benjamin.

post Scriptum. Adresele mele de e-mail: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] sau: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected]

H. Mai jos este e-mailul pe care l-am trimis în diferite locuri:

la:

Subiect: Permisiuni de publicare.

Stimate Doamne/ Domni.

Am 2 canale YouTube https://www.youtube.com/channel/UCN4hTSj6nwuQZEcZEvicnmA

și:  https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

Aș dori să permit altor utilizatori YouTube să adauge videoclipuri pe canalele mele. Canalele mele tratează problema persoanelor cu dizabilități – și, prin urmare, sunt interesat să permit adăugarea de conținut exclusiv pe această problemă – și în orice limbă.

 

Există vreo modalitate de a face asta? Și dacă da – cum?

Salutări,

Asaf Binyamin,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-plat 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

Israel, cod poștal: 9662592.

Numere de telefon: acasă-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) Adresele mele de e-mail: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected]

I. Mai jos este un mesaj de e-mail pe care îl trimit în diferite locuri:

La:

Subiect: articole pentru blog.

Stimate Doamne/ Domni.

I blog disability55.com – construit pe sistemul wordpress.org.

Acesta este un blog care tratează problema persoanelor cu dizabilități – un blog multilingv în 67 de limbi: uzbecă, ucraineană, urdu, azeră, italiană, indoneziană, islandeză, albaneză, amharică, engleză, estonă, armeană, bulgară, bosniacă, birmană , belarusă, bengaleză, bască, georgiană, germană, daneză, olandeză, maghiară, hindi, vietnameză, tadjică, turcă, turkmenă, telugu, tamilă, greacă, idiș, japoneză, letonă, lituaniană, mongolă, malaeză, malteză, macedoneană, norvegiană , nepaleză, swahili, sinhaleză, chineză, slovenă, slovacă, spaniolă, sârbă, ebraică, arabă, pașto, poloneză, portugheză, filipineză, finlandeză, persană, cehă, franceză, coreeană, kazaha, catalană, kârgâză, croată, română, rusă , suedeză și thailandeză.

Aș dori să permit utilizatorilor web să încarce articole pe site-ul meu – articole despre persoane cu dizabilități care pot fi în oricare dintre cele 67 de limbi menționate.

Există vreo modalitate de a face asta? Și dacă da – cum?

Salutări,

Asaf Benjamin.

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-plat 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

Israel, cod poștal: 9662592.

Numere de telefon: Beit-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) Adresele mele de e-mail: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected]

3) Link către site-ul meu: https://www.disability55.com/

J. Link-urile mele:

1)lume și plin-centrul sănătății sufletului și femeii

2)push.house-Rețea de publicitate

3)Asociația „sailing Haifa”

4)protectie Idan Dark

5)organizația se adresează The family in Israel-Therapeutic Teeth celor nevoiași

6)submenow.com-canal de promovare YouTube

7)lume one-Trafic pentru democrație globală

8)asociatie respiratie plasa-semineu copaci-pericol sanatos

9)un program partenerilor site-ului clickcease.com

-Ai găsit o greșeală? Povesteste-mi-

Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE