Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Magyarázat kínaiul. - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Magyarázat kínaiul.

Címzett:

Tárgy: Kínai reklámügynökségek.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

2007-ben csatlakoztam az izraeli fogyatékkal élők küzdelméhez, amelyben ma is részt veszek – és 2018. július 10-től a „nitgaber” – transzparens fogyatékosok mozgalom, az alapított és jelenleg is irányított mozgalom részeként teszem. Tatiana Kaduchkin asszony.Miután az Izrael Államon belüli harc előmozdítására tett sok és sokféle próbálkozás sikertelen volt, egyszerre kezdtem kapcsolatba lépni a nemzetközi közösség számos tényezőjével.

Ezeknek a felhívásoknak két célja van: kísérletet tenni kívülről nyomásra Izrael állam döntéshozóira, hogy azok egy kicsit komolyabban kezdjenek foglalkozni a fogyatékkal élők helyzetével, valamint kapcsolatteremtési törekvés, ill. a világ különböző országaiból származó fogyatékkal élő szervezetek közötti ilyen vagy olyan együttműködés.

Ezen erőfeszítések részeként többek között igyekszem elérni befolyásos szervezeteket vagy embereket Kínában vagy a világ kínai nyelvű lakosságában.Mint tudjuk, a helyzet összetett: az elmúlt 20-30 évben a kínai kormány politikájában két egymásnak ellentmondó irányzat létezik, amelyek egyszerre, egymás mellett léteznek.Egyrészt Kína fejlődési és világhatalomként pozicionáló politikája miatt a világ minél több helyére igyekszik “fegyvert küldeni”, ami természetesen a kommunikáció területét sem hagyja ki.Másrészt természetesen ellentmondásos tendencia a kínai rezsim által bevezetett szigorú cenzúra számos médiára.

Ilyen valóságban rendkívül nehéz tudni, hogyan kell eljárni a kínai nyelvű lakosság megszólítása tekintetében.Ezért olyan reklámügynökségeket keresek, akik mindenben segítséget tudnak nyújtani, ami a tanácsadással, útmutatással, iránymutatással kapcsolatos.Ismersz ilyen reklámügynökségeket?

Üdvözlettel,

Assaf Benyamini.

Utóirat.A) A terápiás környezet, amelyben vagyok:

“Reut” egyesület – Hostel “Avivit”,

6 HaAvivit St.,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

Izrael, irányítószám: 9650816.

A szálló irodáinak telefonszámai: 972-2-6432551 .

és: 972-2-6428351.Szálló menedzsere: Jevgenyij Paikin úr.

B) A háziorvos, akinél megfigyelés alatt állok:

Dr. Brandon Stewart,

Clalit Health Services – “Hatayelet” Clinic,

6 Daniel Yanovsky St.,

Jeruzsálem,

Izrael, irányítószám: 9338601.

A telefonszám a klinika irodáiban: 972-2-6738558.

Faxszám a klinikai irodákban: 972-2-6738551.

C) Az alábbiakban néhány magyarázatot adunk a sajtóban megjelent mozgalomról, amelyhez 2018. július 10-én csatlakoztam: Tatiana Kaduchkin, egy átlagos állampolgár, úgy döntött, hogy létrehozza a „nitgaber” mozgalmat, hogy segítse azokat, akiket „átlátszó fogyatékosoknak” nevez. ‘.Eddig mintegy 500 ember csatlakozott a mozgalmához IZRAEL ország minden részéről.A Channel 7 Yomanjának adott interjújában a projektről és azokról a fogyatékos emberekről beszél, akik nem kapnak megfelelő és elegendő segítséget az illetékes ügynökségektől, egyszerűen azért, mert átláthatóak.Szerinte a mozgássérült lakosság két csoportra osztható: tolószékes mozgássérültekre és tolószék nélküli rokkantokra.

A második csoportot “átlátszó fogyatékosnak” definiálja, mert elmondása szerint nem kapják meg ugyanazokat a szolgáltatásokat, mint a kerekesszékes mozgássérültek, pedig 75-100 százalékos rokkantként határozzák meg őket.Ezek az emberek – magyarázza – nem tudnak önállóan megélni, és szükségük van a tolószékes mozgássérülteket megillető kiegészítő szolgáltatásokra.Például az átlátszó fogyatékkal élők alacsony rokkantsági járadékot kapnak az Országos Biztosítótól, nem kapnak bizonyos kiegészítéseket, mint például a speciális ellátási segély, a kísérőtámogatás, a mobilitási támogatás és a Lakásügyi Minisztériumtól is alacsonyabb járadékban részesülnek.Kaduchkin kutatása szerintezek az átlátszó fogyatékkal élők kenyérre éheznek annak ellenére, hogy azt próbálják állítani, hogy 2016 Izraelében nincs kenyérre éhes ember.Az általa végzett kutatásból az is kiderül, hogy közöttük magas az öngyilkossági ráta.

Az általa alapított mozgalomban azon dolgozik, hogy az átláthatóan fogyatékkal élőket az állami lakhatási várólistára tegye.Ennek az az oka, hogy szerinte ezekre a listákra általában nem kerülnek be, pedig állítólag jogosultak.Jó néhány találkozót tart a Knesszet tagjaival, sőt részt vesz a Knesszet illetékes bizottságainak ülésein és megbeszélésein is, de elmondása szerint akik tudnak segíteni, nem hallgatnak, azok pedig, akik hallgatnak, az ellenzékben vannak, ezért nem tudnak Segítség.Most egyre több “átlátszó” fogyatékos embert szólít fel, hogy csatlakozzanak hozzá, vegyék fel vele a kapcsolatot, hogy segíthessen nekik.Véleménye szerint, ha a jelenlegi helyzet folytatódik, nem kerülheti el a fogyatékkal élők demonstrációját, akik követelik jogaikat és megélhetésük alapvető feltételeit.

D) A Tatiana Kadochkinnel való kapcsolatfelvétel módja, izraeli idő szerint vasárnap-csütörtökön 11:00-20:00 óra között – ez a zsidó ünnepek és a különböző izraeli ünnepek kivételével a 972-es telefonszámokon történik. 52-3708001.és: 972-2-5346644.

E) Az alábbiakban látható az az e-mail, amelyet Dr. Bracha Zissernek küldtem az “Ezer Mitzion” egyesülettől: Levelem

Dr. Bracha Zissernek.

Yahoo/Nasvet Asaf Binyamini

augusztus 9-én, kedden meghallgattam Yaakov Eichler úr műsorát (“KAN HALAYLA”), amelyben Ön adásba ment, és elmagyarázta az “Ezer Mitzion” egyesület által szervezett fontos csontvelő-adományozási projektet és a lakosságot, A közelmúltban súlyos vérbetegségben megbetegedett, sürgős adományozásra szoruló fiatalember adományozására alkalmas lehet.Az adásban elmondott szavaiban kijelentette, hogy az adományozásra alkalmas csoportok szíriai, törökországi, bulgáriai és lengyelországi zsidók.Izraelben született zsidó vagyok – és minden nagyszüleim, mind a nukleáris családból, mind a kicsit tágabb családból Lengyelországból származtak a második világháború és a holokauszt előtt.Utána beírtam a Google-ba, hogy “csontvelő, benne vagyok az adatbázisban”- és az azonosító szám megadása után világossá vált számomra, hogy nem vagyok benne az adatbázisban.A pontosítás az én esetemben nem lehetséges IZRAEL hadseregben szolgálatot teljesítő személyi szám alkalmazásával – ennek az az oka, hogy nem szolgáltam IZRAEL hadseregében, ezért esetemben nincs ilyen szám.

Ezért úgy döntöttem, hogy eljövök Önhöz alkalmasságom ellenőrzése céljából – és amikor ma, 2022. augusztus 10-én, szerdán délután 3 óra 38 perckor megérkeztem az „Ezer Mitzion” egyesület jeruzsálemi fiókjába, a Beit 11-be. A Hadfus utcában a Givat Shaul negyedben azt mondták, hogy nem tudok csatlakozni a medencéhez.Az ok (helyszíni titkár szerint): az adatbázisba való belépés csak 45 éves korig lehetséges (49 éves vagyok).

Ezért visszatértem az otthonomba, ellentétben azzal, amikor eljöttem.Meg tudná magyarázni, hogy a 45 év felettiek miért nem csatlakozhatnak az adatbázishoz?Azt is megemlítem, hogy egészségtelen ember vagyok, aki egy sor alapbetegségben szenved – és krónikus betegségként rendszeresen szed néhány pszichiátriai gyógyszert.Ennek az adatbázishoz való csatlakozás lehetősége szempontjából is van jelentősége?

Üdvözlettel:

Assaf benyamini,

115 Costa Rica St.,

Entrance 1-Apartment 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, Irányítószám: 9662592. Telefonszámok:

otthon-972-2-6427757.Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

Utóirat.1) Az én azonosítószámom: 029547403.

2) Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy fogyatékkal élő és rászoruló személy vagyok, ezért sajnos nem fogok tudni pénzügyi adományokat utalni az Ön által irányított nagyon fontos projektre.Van valami mód, amivel segíthetem a projektet?

3) E-mail címeim: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected]

F) Az alábbiakban különböző linkek találhatók, amelyeken keresztül további információkat kaphat rólam:

https://www.nitgaber.com/ 

https://disability5.com  

https://sites.google.com/view/shlilibareshet/%D7%91%D7%99%D7%AA 

https://anchor.fm/assaf-benyamini 

Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE