Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Medierea lingvistică. - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Medierea lingvistică.

La:

Subiect: Medierea lingvistică.

Stimate Doamne/ Domni.

Din 2007 particip la lupta persoanelor cu dizabilități din statul Israel – și din 10 iulie 2018 o fac ca parte a mișcării „nitgaber” – persoane cu dizabilități transparente la care m-am alăturat.

După ce timp de mulți ani activitatea în interiorul Statului ISRAEL nu a fost de folos, am decis să apelez la multe surse din afara Statului ISRAEL – și asta ca un pas final de disperare.

Dar mai este o problemă: sunt vorbitor de ebraică, iar cunoștințele mele de limbi străine sunt extrem de slabe – și în afară de engleză la un nivel mediu spre scăzut și franceză la un nivel foarte scăzut, nu am cunoștințe suplimentare în acest domeniu.

Întrebarea mea pentru dumneavoastră este: cunoașteți vreo companie care oferă un serviciu de mediere sau mediere lingvistică, care ar putea fi folosit într-un astfel de caz?

Salutari,

assaf benyamini.

A. Mai jos este e-mailul pe care l-am trimis lectorilor de la Departamentul de Studii privind Femeile și Genul de la Universitatea din Haifa:

Către: Departamentul de studii ale femeilor și genului, Universitatea din Haifa.

Subiect: O propunere pentru un subiect de cercetare.

Stimate Doamne/ Domni.

În anii dinaintea Primului Război Mondial, se pare că exista o organizație a femeilor britanice pe de o parte și a femeilor germane pe de altă parte – o organizație al cărei scop era să aducă reconcilierea între națiuni și să prevină războiul.

După ce se pare că războiul a izbucnit în august 1914, activitatea acestei organizații a fost complet oprită, britanicele care erau membre ale acesteia s-au alăturat efortului de război al țării lor, membrii lor ai organizației până de curând, germanele s-au alăturat războiului german. efort – și din câte se știe, această organizație a dispărut, s-a desființat și activitatea sa nu a fost niciodată reînnoită.

Unde puteți găsi povestea acestei organizații și, desigur, poveștile femeilor care au fost membre ale acesteia? Există alte detalii despre această organizație (cum se numea organizația, activitatea ei politică și motivele eșecului ei, avea această organizație legături cu mișcarea sufragistă din Anglia despre care se știa că era activă la sfârșitul secolului al XIX-lea? secol etc.)?

Aș dori să subliniez că nu sunt cercetător și nu am nimic de-a face cu Universitatea Haifa – și trimit această scrisoare doar ca propunere – și nimic în afară de asta.

Salutari,

Asaf Benjamin.

B. Mai jos este corespondența mea de pe rețeaua socială WhatsApp:

 

[13:04, 7.11.2022] +972 53-522-2014: Hei, ce se întâmplă? Nu ne cunoaștem, dar pot să pun o întrebare?

[23:06, 7.11.2022] Assaf Binyamini: Care este întrebarea?

[1:58, 8.11.2022] +972 53-522-2014: Grozav, grozav, sunt Shahar, și adevărul este că v-am contactat pentru că căutăm oameni serioși de peste 20 de ani care doresc să genereze un venituri suplimentare între 2000-4000 NIS pe lună din timpul liber, dintr-un loc de muncă de două ore pe zi prin mobil (nu este necesară experiența anterioară).

Am vrut să vă întreb dacă v-ar interesa să aflați despre posibilitatea de a obține venituri în timpul liber?

[11:23, 8.11.2022] Assaf Binyamini: Este aceasta compania B Hip Global? Sau poate în compania Travelor?

Daca este una dintre aceste doua companii, ti-as recomanda si sa fugi cat mai repede de ele.

Ei promit „venituri pasive”, ca să spunem așa, solicitând plăți pentru a începe procesul. După ce încasează plăți chiar mai târziu, pur și simplu dispar cu banii – și nimeni nu va mai putea ajuta. Bineînțeles că nu vei vedea niciodată banii pe care au promis că vei câștiga.

Aceștia sunt mincinoși, oameni răi, foarte sofisticați și, de asemenea, manipulatori.

Cu siguranță cunoștința mea cu ei (am fost la o întâlnire a B Hip Global în februarie 2020 – cu puțin timp înainte de declanșarea epidemiei de corona și de închiderile care au însoțit-o). După ce am observat manipulările pe care le fac în timp ce profită de situația celor mai slabi oameni din societate, nu am continuat cu ei – și chiar le-am raportat Centrului Israelian pentru Victimele Cultelor.

Și în concluzie: din moment ce nu caut necazuri, nu am nicio intenție să mă alătur – și așa ți-o recomand ție sau altcuiva.

Salutari,

Asaf Benjamin.

[11:38, 8.11.2022] Assaf Binyamini: Și vă trimit aici un link către un articol care a fost difuzat pe un canal de televiziune de stat (aici 11) despre compania B Hip Global

https://www.youtube.com/watch?v=VmqOIDlDR24Any

alte cuvinte sunt inutile… Cu respect, assaf benyamini.

[11:39, 8.11.2022] +972 53-522-2014: Știți că a fost editat și definit legal drept drept la defăimare

[11:39, 8.11.2022] +972 53-522-2014: ?

[11:41, 8.11.2022] +972 53-522-2014: Frumos frate, mult succes

[11:41, 8.11.2022] +972 53-522-2014: articolele nu promovează pe nimeni, cu excepția scriitorilor

[11:44, 8.11.2022] assaf benyamini: Este posibil ca compania B Hip Global să fi depus o cerere de tăcere împotriva primului canal în această chestiune – nu știu. Acesta este modul lor de a continua să amenințe și să prevină expunerea actelor lor criminale. Aveți bani în plus pe care doriți să îi donați către B Hip Global? Deci nu este nicio problemă – continuă cu ele. Îți promit că nu vei face bani cu ei – doar necazuri și complicații.

Decizia este a ta.

pentru atenția dumneavoastră.

Salutari,

assaf benyamini.

C. Mai jos este postarea pe care am distribuit-o în grupul de Facebook „Suport tehnic – pentru fiecare întrebare un răspuns”:

 

assaf benyamini

autor

Către: „Suport tehnic – fiecare întrebare are un răspuns”.

Subiect: Verificarea echipamentelor.

Stimate Doamne/ Domni.

Acum aproximativ șase luni am achiziționat un notebook pcdeal.co.il.

Recent (scriu aceste cuvinte pe 21 octombrie 2022) computerul meu a avut mai multe defecțiuni care apar aleatoriu: un ecran negru care apare brusc, un computer care se blochează brusc și taste de pe tastatură care brusc nu răspund.

Firma de la care am cumpărat calculatorul (compania pcdeal.co.il) este situată în regiunea de nord a ISRAELULUI – și din moment ce locuiesc în Ierusalim, se pare că aduc computerul la ei, testând echipamentul în laborator și apoi returnând echipamentul și reinstalarea lui la mine va fi un proces foarte greoi care va dura mult timp (și prin urmare probabil că nu va fi posibil – și deși există garanție pentru toate echipamentele) – și asta pentru că există două dificultăți suplimentare. Aici:

1) Nu am mașină sau permis de conducere – așa că nu am capacitatea de a aduce singur computerul la ei. Din cauza dizabilității mele fizice, a dificultăților mele economice, precum și a distanței geografice considerabile, nu este posibilă nici aducerea echipamentelor la companie cu taxiul.

2) Din cauza dizabilității mele fizice, nu pot să împachetez singur echipamentul acasă într-o cutie de carton înainte de a-l transfera în laborator. Exact din același motiv, nu mă pot ocupa de reinstalarea computerului după ce revine de la test.

De aceea, caut o firma activa in zona Ierusalim, de la care se poate obtine acest serviciu.

Îmi este perfect clar că garanția pe computer nu va fi relevantă într-un astfel de caz – totuși, deoarece capacitatea de a lucra cu un computer este un lucru esențial în zilele noastre, nu îmi pot permite o perioadă prelungită de câteva săptămâni sau poate chiar mai mult în care nu voi avea acces la un computer (acesta este singurul computer pe care îl am acasă – și în situația mea nu îmi permit să-mi cumpăr un alt computer).

Cunoașteți o companie care operează în zona Ierusalimului care să poată oferi un astfel de serviciu? Și dacă da – cu ce costuri? Aș dori să subliniez că mulți tehnicieni pe care i-am contactat deja au încercat, din păcate, să trișeze cu tot felul de trucuri revoltătoare: de exemplu: un tehnician care a insistat că poate veni la mine doar la sfârșitul zilei de lucru, la un moment dat. când toate magazinele erau deja închise – și în felul acesta chiar a încercat să facă o plată pe mine și să-mi pună prețul dublu fără nicio justificare. Sau tehnicieni care vor să-mi ia 250 NIS doar pentru inspecție – chiar înainte să fi verificat ceva pe computer (și vorbim de oameni care vin dintr-un alt cartier din Ierusalim – și cheltuielile cu combustibilul chiar nu justificați prețul exorbitant pe care îl cer.

Salutari,

assaf benyamini,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-plat 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

numerele mele de telefon: acasa-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

D. Mai jos este o postare pe care am scris-o pe pagina mea de Facebook:

Din 2007 particip la lupta persoanelor cu dizabilități din statul ISRAEL – și din 10 iulie 2018 fac acest lucru ca parte a mișcării „Nitgaber” – persoane cu dizabilități transparente la care m-am alăturat.

După ce timp de mulți ani activitatea în interiorul Statului Israel nu a fost de folos, am decis să apelez la multe surse din afara Statului Israel – și asta ca un ultim pas de disperare.

Dar există o problemă: sunt vorbitor de ebraică și, din cauza lipsei mele de cunoaștere a limbilor străine, nu pot comunica în două sensuri cu multe locuri către care trimit doar fișiere sau texte traduse.

Mă simt foarte rău pentru mine – pur și simplu nu-mi pot exprima disperarea. Hahaha…

 

E. Mai jos este scrisoarea pe care am trimis-o doamnei Sara Netanyahu:

 

Asaf Benjamin< [email protected] >

La:

[email protected]

Miercuri, 9 noiembrie-16:49

Bună ziua doamnei Sarah Netanyahu:

 

Subiect: căutare de locuri de muncă.

Dragă doamnă.

Zilele astea caut un loc de munca. Recent (scriu aceste cuvinte duminică, 18 octombrie 2020) am citit despre un proiect numit „Honey Badger” – în cadrul căruia giganți tehnologici precum Google sau Facebook operează o companie contractantă cu sediul în orașul Manila, în Filipine. Rolul angajaților din această firmă, sau din alte firme contractante (numărul firmelor angajate în acest domeniu este necunoscut) este acela de a elimina conținutul problematic (droguri, prostituție, pedofilie, difuzări de execuții sau activități teroriste etc.) din Internet. În 2018, luni mai Cinema Germans numit Hans Block și Moritz Reiswick au produs un film documentar numit „Internet Cleaners” despre munca lucrătorilor din aceste companii.

 

Întrebarea mea pentru dvs. este: știți despre companii care sunt angajate în acest domeniu, la care puteți contacta în scopul de a aplica pentru un loc de muncă?

 

Voi sublinia că sunt pe deplin conștient de caracterul ofensator al unei astfel de activități în raport cu cei implicați în ea: conform diverselor publicații, mulți dintre cei care lucrau în aceste locuri de muncă s-au sinucis sau, alternativ, au dezvoltat boli psihice și fizice foarte grave. ca urmare a expunerii constante și zilnice la conținutul dificil. Dar acest lucru nu mă descurajează și asta pentru că oricum nu mai am nimic de pierdut în viața mea – și de mulți ani încoace nu am reușit să mă întorc pe piața muncii (toate celelalte opțiuni de a ajuta organizații, job boards sau de a contacta multe companii au fost direct epuizate – și de mulți ani).

 

Salutari,

assaf benyamini,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-plat 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

Numere de telefon: la domiciliu-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Adresele mele de e-mail: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected]

 

2) CV – assaf benyamini:

 

Detalii personale: assaf benyamini, Tel. 029547403.

 

Data nașterii: 11.11.1972.

 

Adresă: Strada Costa Rica nr. 115, Kiryat Menachem, Ierusalim, ISRAEL.

 

Numere de telefon: la domiciliu-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

 

Studii: 10 ani de școlarizare și matricol parțial.

 

Serviciul militar: scutire din motive medicale.

 

Experiență de muncă:

 

1991 – Lucrează la tâmplăria „RESHET” (Sud Tel Aviv)

 

1998-2005- Lucrează la Biblioteca Națională, asistând echipa profesionistă de bibliotecari într-o mare varietate de sarcini.

2009-2010 – Lucrează în lanțul „Avgad” pentru sortarea de bijuterii.

Februarie-mai 2019-lucrare la compania de calculatoare HMSOFT

Începutul lunii februarie 2020 – trei zile de muncă la distribuirea de ziare trecătorilor de pe stradă.

 

voluntariat:

Activ în sediul de luptă al persoanelor cu dizabilități din ISRAEL.

Voluntariat la Centrul pentru Exploatarea Drepturilor al Municipiului Ierusalim în sprijinul unei populații nevoiașe.

Informații generale: foarte motivat, capacitatea de a articula bine oral și în scris, capacitatea de a improviza și de a rezolva probleme.

Are o cunoştinţă de lungă durată cu organizaţiile societăţii civile.

Suferă de o dizabilitate fizică care mă împiedică să ridic sarcini grele și să stau mult timp în picioare.

 

F. Mai jos este scrisoarea, pe care am trimis-o companiei „logicping.co.il”:

 

scrisori tologicping.co.il”.

 

assaf benyamini< [email protected] >

[email protected]

Joi, 10 noiembrie, ora 11:39

Către: „logicping.co.il”.

        

Subiect: Permalink-uri.

Stimate Doamne/ Domni.

Scriu într-un blog disability5.com – un blog care tratează problema persoanelor cu dizabilități, construit pe sistemul wordpress.org – și stocat pe serverele servers24.co.il Fiecare postare de pe blogul meu are un link care duce la acesta – care este permalinkul. Caut software, sau un sistem pe Internet prin care sa pot distribui toate Permalink-urile mele sunt distribuite cat mai larg posibil pe net. Cunoașteți astfel de sisteme sau software?

Salutari,

assaf benyamini,

115 Costa Rica St., Intrarea A – Apartament 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

numerele mele de telefon: acasa-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) Permalink-urile blogului disability5.com: Lista numerotată:

 

https://docs.google.com/document/d/1hCnam0KZJESe2UwqMRQ53lex2LUVh6Fw3AAo8p65ZQs/edit?usp=sharing

sau:

https://dev-list-in-the-net.pantheonsite.io/2022/10/10/Permalinks-of-post…om-list-numbered/‎

Lista nenumerotata:

https://docs.google.com/document/d/1PaRj3gK31vFquacgUA61Qw0KSIqMfUOMhMgh5v4pw5w/edit?usp=sharing

 

sau:

https://dev-list-in-the-net.pantheonsite.io/2022/10/09/Permalinks-your-Fuss…-disability5-com/‎

 

2) Adresele mele de e-mail: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected]

 

G. Mai jos este postarea pe care am publicat-o pe pagina mea de Facebook joi, 10 noiembrie 2022 la 0:39:

 

Mai jos este un mesaj pe care l-am scris acum câteva minute, aici pe Facebook către „Bezeq”:

assaf benyamini.

Salutări lui Bezeq:

Ce va? Sunt un client al tău din zona Ierusalimului – și din nou mă confrunt cu probleme de navigare pe care se presupune că le-ai rezolvat acum câteva săptămâni: deconectări repetate de la Internet, site-uri web care nu se încarcă.

Care dracu este problema cu remedierea ei odată pentru totdeauna?

Doar satul!!! Serviciul dumneavoastră este pur și simplu dezgustător!!!

assaf benyamini.

post Scriptum. Numerele mele de telefon: la domiciliu-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Întoarce-te la mine și remediază-l deja – nu mai am putere pentru tine!!!

H. Mai jos este e-mailul pe care l-am trimis Comisiei de Finanțe a Knesset (Parlamentul ISRAELI):

Scrisori către Comitetul de finanțe al Knesset

assaf benyamini< [email protected] >

La:

[email protected]

Joi, 10 noiembrie, ora 11:51

Pentru Comitetul de Finanțe al Knesset Pacea fie asupra dumneavoastră:

Recent, am trimis contestația către „Clalit Mushlam” care mi-a respins cererea de rambursare pentru echipamentul ortopedic esențial.

Vă îndemn să reconsiderați politica și legislația în această materie – persoanele care trăiesc cu o indemnizație de handicap de la Institutul Național de Asigurări au o perioadă foarte dificilă și, în multe cazuri, pur și simplu nu pot suporta o cheltuială financiară bruscă de acest fel.

Presupun (desi nu am verificat, si nu am cum sa verific) ca multe persoane cu handicap sunt nevoite sa renunte la acest serviciu din cauza incapacitatii de a plati 600 de shekeli pentru pantofii ortopedici. Cred că este nevoie urgentă de schimbare a legislației și a procedurilor în acest sens. Acesta nu este un produs de lux, ci un echipament medical critic. Pentru referinta ta. Cu respect, Asaf Binyamini.

 

Către: Clalit Mushlam – anchete publice.

Subiect: pantofi ortopedici.

Stimate Doamne/ Domni.

Recent (scriu aceste cuvinte joi, 13 octombrie 2022) a trebuit să-mi cumpăr pantofi ortopedici în valoare de 600 NIS – ceea ce este o povară financiară grea pentru o persoană ca mine, care trăiește cu un venit foarte mic – o alocație de invaliditate de la Institutul Naţional de Asigurări.

Întrebarea mea în acest sens este: am dreptul la o rambursare?

Aș aprecia dacă ați putea detalia cât mai multe despre asta.

Cu sinceritate,

assaf benyamini,

115 Costa Rica St.,

intrarea A-apartament 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

numerele mele de telefon: acasa-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

 

post Scriptum. 1) Am un dosar care include: o copie a cărții de identitate. Confirmarea indemnizației pe care o primesc de la Institutul Național de Asigurări. Fotocopia chitanței de achiziție a pantofilor ortopedici de către.

2) Site-ul meu: https://disability5.com/

3) Numărul meu de identificare: 029547403.

4) Adresele mele de e-mail: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: assafff@ protonmail.com sau: ass.benyam[email protected] sau: [email protected] sau: [email protected]

 

I. Iată câteva idei la care m-am gândit:

        

1) După cum știți, există multe, multe platforme, site-uri web și software pe Internet – în timp ce multe dintre ele nu au explicații în ebraică cu privire la modul în care funcționează, scopul lor, condițiile de utilizare etc. Desigur, există videoclipuri pe YouTube unde găsești explicații în ebraică pe diverse teme – totuși, există platforme în legătură cu care există explicații doar în engleză sau în alte limbi străine – și uneori sunt persoane (inclusiv scriitorul acestor rânduri) care le este foarte greu să înțeleagă explicațiile în engleză sau în alte limbi străine și sunt de fapt „pierduți” și nu pot înțelege câte platforme funcționează pe net. Desigur, utilizarea serviciilor de traducere automată Google Translate sau a altor servicii de traducere automată nu ajută din cauza numeroaselor greșeli din traduceri. În această situație, vorbitorul ebraic nu va primi ajutor, iar traducerea neclară și plină de greșeli nu va face decât să creeze confuzie și lipsă de înțelegere mult mai mare. Provocarea este de a crea un sistem bazat pe inteligență artificială, care va „ști” la introducerea adresei de domeniu a site-ului sau a adresei URL care este potrivită pentru a oferi automat o explicație clară în ebraică cu privire la modul în care funcționează platforma dorită. Un astfel de sistem trebuie să includă în el posibilitatea de partajare și posibilitatea de a primi explicații suplimentare – și asta dacă, dintr-un motiv sau altul,

Desigur, după ce o astfel de platformă va fi operațională, va fi posibil să le sugerăm programatorilor în alte limbi să dezvolte sisteme similare pentru vorbitorii aceleiași limbi locale care nu vorbesc fluent alte limbi.

2) O rețea al cărei scop este de a facilita discuțiile de ridicare a ideilor – și de a le contrazice sau de a le infirma. Și sensul: discuția se desfășoară astfel: un utilizator din rețea aduce o idee sau o afirmație de un fel sau altul – iar alți utilizatori care se alătură discuției trebuie să încerce să demonstreze că ideea prezentată de acel utilizator nu este adevărată – și pe de altă parte, persoana care a prezentat ideea trebuie să încerce în continuare să o apere și să explice de ce este într-adevăr adevărată. O discuție care va consta întotdeauna în pretenții și pretenții reconvenționale.

3) O rețea de demonstrații de comandă. După cum știm, există activiști sociali care încearcă să promoveze diverse probleme – totuși, dintr-un motiv sau altul, nu pot să iasă în stradă și să manifeste. Scopul acestei rețele de socializare va fi să „potriviți” problemele pe care acești activiști sociali vor încerca să le promoveze și alte persoane din aceeași rețea al căror rol va fi să iasă și să demonstreze pentru acele idei.

4) O rețea de conținut cenzurat. După cum știți, giganții tehnologici precum Google, Facebook, Apple, Amazon etc. blochează uneori diferiți utilizatori din cauza unuia sau altuia conținut pe care acei utilizatori îl încarcă. Ideea este de a crea o rețea de socializare care să servească drept un fel de „adăpost” pentru toți acei utilizatori care au fost blocați – și bineînțeles că o astfel de rețea nu va avea cenzură sau restricții de niciun fel la încărcarea conținutului.

5) O rețea socială cu conținut ciudat. Înseamnă o rețea de socializare, care va fi dedicată exclusiv încărcării de conținut sau idei nebunești sau delirante. În consecință, orice conținut prea logic sau realist va fi blocat imediat. Provocarea va fi, desigur, dezvoltarea unui algoritm al cărui scop va fi să încerce să localizeze acele conținuturi care sunt prea inteligente sau logice pentru a le bloca. Utilizatorii vor putea depune contestație – și dacă se dovedește că conținutul încărcat este într-adevăr delirante și ilogic sau prea realist, același conținut va fi returnat pe site.

J. Mai jos este scrisoarea pe care am trimis-o în diverse locuri:

La:

Subiect: furnizor de internet străin.

Stimate Doamne/ Domni.

Sunt client al companiei „Bezeq” din zona Ierusalim și sunt abonat la serviciul de conexiune la Internet și o linie telefonică.

În ultimul an (scriu aceste cuvinte vineri, 11 noiembrie 2022 – cu câteva ore înainte de Shabat) un comportament deosebit de scandalos din partea lor s-a repetat din nou și din nou: chiar dacă sunt abonat și, de asemenea, plătesc cel mai bun din banii mei pentru serviciul de fibră optică, conexiunea la Internet se deconectează din nou și din nou – Așa și fără motiv. De asemenea, uneori, paginile web ale site-urilor complet legitime nu apar, chiar așa și fără motiv. De asemenea, în multe cazuri, navigarea pe Internet devine foarte lentă – tot fără niciun motiv sau justificare. De fiecare dată când iau legătura cu echipele tehnice ale Bezeq, problema este rezolvată în timp util – cu toate acestea, se repetă întotdeauna din nou la scurt timp mai târziu. I-am implorat de multe ori să rezolve toate problemele odată pentru totdeauna,

Întrebarea mea este: este posibil din punct de vedere tehnic să primiți servicii de la un furnizor de internet străin (situat în afara teritoriului statului Israel)? Sau din cauza faptului că „Bezeq” deține monopolul asupra infrastructurii care ajunge la casele din Israel, că chiar dacă reușesc să mă conectez la un furnizor de internet străin nu va avea de fapt nicio semnificație și, prin urmare, un astfel de test este inutil în primul loc?

Salutari,

assaf benyamini,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-plat 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, Cod poștal: 9662592.

numerele mele de telefon: acasa-972-2-6427757. mobil-972-58-6784040. fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) adresele mele de e-mail: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected]

3) Site-ul meu: https://disability5.com

K. Mai jos este e-mailul pe care l-am trimis lui Yad Vashem:

Scrisorile mele către „Yad Vashem – Autoritatea Holocaustului și a Memoriei Eroice”.

Yahoo/trimis

          

Asaf Benjamin< [email protected] >

[email protected]

Vineri, 11 noiembrie, ora 11:35

Către: „Yad Vashem – Autoritatea Holocaustului și a Memoriei Eroice”.

Subiect: O propunere pentru un subiect de cercetare.

Stimate Doamne/ Domni.

La sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, a existat o cerere din partea Uniunii Sovietice de a deporta toate minoritățile și populațiile germane din Europa de Est. După cum știm, acestea sunt populații care au trăit în diferite țări din estul europei care au ajuns acolo în urma Imperiului Austro-Ungar, care s-a dezintegrat după sfârșitul Primului Război Mondial. De asemenea, este bine cunoscut rolul acestor populații în a ajuta armatele malefice ale Germaniei naziste și ocuparea acesteia în primele etape ale celui de-al Doilea Război Mondial. Când cererea vine din direcția rușilor, politic și militar a fost o etapă intermediară între sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial și începutul Războiului Rece și lupta între blocuri dintre Statele Unite și Uniunea Sovietică care avea să vină. mai tarziu. Și din moment ce în acest stadiu puterile occidentale care au câștigat războiul, și anume: Statele Unite, Anglia și Franța, erau încă într-o alianță cu Uniunea Sovietică, atunci pentru a efectua deportarea a fost nevoie de acordul puterilor occidentale – care în cele din urmă și-au dat acordul și au pus o condiție în fața rușilor: o cerere ca deportarea. să fie efectuate-Și multe acte de cruzime și groază au fost comise în ea împotriva populației civile. Ca parte a acestei deportări – deportarea unei populații de 16 milioane de germani înapoi în patria lor, a existat o perioadă scurtă în care a funcționat un lagăr operat de un evreu pe nume Shlomo Morel – un lagăr în care erau închiși prizonierii germani. Și aici apar câteva întrebări: Unde poate fi găsită povestea acestei tabere? Și Shlomo Morel, sau alți manageri din tabără, au o legătură cu mișcarea Avengers? Și același Shlomo Morel a avut o legătură de familie cu agentul de publicitate din ISRAELI Motti Morel, despre care se știe că a murit într-un accident de mașină în Tel Aviv pe 17 aprilie 2018?

Și în concluzie: nu am lucrat niciodată în institutul Yad Vashem și nu am nicio implicare personală directă în această chestiune.

Scriu aceste cuvinte doar ca o sugestie – și nimic mai mult decât atât.

Salutari,

assaf benyamini.

L. Mai jos este scrisoarea, pe care am trimis-o în diverse locuri:

La:

Subiect: monetizare automată.

Stimate Doamne/ Domni.

Am mai multe canale pe diferite rețele sociale, unde încărc conținut din când în când.

Caut un serviciu în care să pot încărca link-urile către platformele mele, și care să-mi monetizeze toate canalele automat, și fără a fi nevoie de implicarea mea constantă tot timpul.

Cunoașteți un astfel de serviciu?

Salutari,

assaf benyamini,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-plat 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

Israel, cod poștal: 9662592.

numerele mele de telefon: acasa-972-2-6427757. mobil-972-58-6784040. fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) adresa mea de e-mail: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: assafbenyamini@hotmail .com și: assafff[email protected] și: [email protected] și: [email protected]

3) Site-ul meu: https://disability5.com

M. Mai jos este mesajul de e-mail, pe care încep să-l trimit zilele acestea (scriu aceste cuvinte pe 11 noiembrie 2022) în diverse locuri:

La:

Subiect: Propunere de proiect.

Stimate Doamne/ Domni.

Sunt o persoană care suferă de un handicap fizic, din cauza căruia îmi este din ce în ce mai greu să ridic lucrurile care cad accidental pe podea (lucru despre care se știe că se întâmplă din când în când în aproape fiecare apartament rezidențial). Folosesc o facilitate/ajutor numit “hand extender” – care este:

 

După cum puteți vedea, acest dispozitiv poate fi eficient atunci când vine vorba de un obiect solid care uneori trebuie să fie ridicat de pe podea. Dar, după cum știți, uneori există cazuri în care ceea ce cade accidental pe podea este un lichid și nu un solid, cum ar fi: supă vărsată accidental pe podea, ulei vărsat accidental etc.

Când vine vorba de oameni sănătoși, bineînțeles, nu există nicio problemă cu a lua o cârpă și a curăța ceea ce este necesar – totuși, oamenii ca mine care suferă de o dizabilitate fizică care se înrăutățește uneori au dificultăți în a face mișcarea înainte și înapoi. cu mâna în timp ce curățați podeaua cu cârpa.

Din aceste motive, caut de mult timp un produs pe care l-as putea achizitiona, care sa includa un mecanism de atasare potrivit pentru prelungitorul de mana a carui poza am atasat-o aici si care sa poata absorbi lichidul varsat pe podeaua (si din motivele pe care le-am mentionat, o carpa normala nu face treaba intr-un astfel de caz).

Voi preciza că nu sunt o persoană care alăptează, dar din cauza dificultăților de sănătate am neapărat nevoie de un astfel de produs. De reținut că oamenii din situația mea își petrec cea mai mare parte a timpului singuri, și fără o altă persoană care să le poată fi alături și să le ajute într-o astfel de situație (și nici astăzi nu am nevoie de un astfel de ajutor).

În orice caz, și după multe căutări, care au inclus și trimiterea întrebării la MILBAT organizație, către companii care sunt angajate în producția de produse ergonomice (după cum știm, sunt foarte puține astfel de companii în ISRAEL, iar din testele pe care le-am făcut mi-a devenit clar, de exemplu, că în toată zona Ierusalimului există sunt doar o mică afacere care se ocupă de asta) și la diverse lanțuri și, de asemenea, la fabrici în care se produc materiale de curățare, mi-a devenit clar că se pare că nu există un astfel de produs până în prezent.

Prin urmare, întrebarea mea pentru dumneavoastră este: ați fi interesat să oferiți un astfel de proiect de dezvoltare a produsului studenților care studiază domeniul designului de produs?

Speranța mea este că, dacă și când există un astfel de produs, și există și fezabilitatea financiară a comercializării acestuia, acesta va putea ajuta și mulți alți oameni cu dizabilități sau bolnavi.

Salutari,

assaf benyamini,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-plat 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

numerele mele de telefon: acasa-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) Adresele mele de e-mail: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected]

3) Site-ul meu: https://disability5.com

N. Link-urile mele:

1)Rețetele de blog ale Taliei Benjamini

2)site-ul getmunch.com

3)Articolul: De ce înșelătoriile Internet reușesc-De Revital Solomon

-Ai găsit o greșeală? Povesteste-mi-

Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE