Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs mustia listoja - מידע לאנשים עם מוגבלויות
Siirry suoraan sisältöön
Home » mustia listoja

mustia listoja

Vastaanottaja:

Aihe: Verkkosivustot.

Arvoisat rouvat/herrat.

Kuten tiedät, Internetissä on verkkosivustoja tai ohjelmia, joiden tarkoituksena on vahingoittaa käyttäjiä, kuten tietojenkalastelu, huijaus jne.

Mistä löydän luettelon tällaisista sivustoista?

Terveiset,

assaf benyamini.

 

A. Alla ovat julkaisut, jotka jaoin sosiaalisessa verkostossa Facebook:  

1)Ihminen tulee psykiatriseen hoitoon.

Potilas (ravistellen): “Minulla on erittäin vakavia pelkoja ja ahdistusta.”

Psykiatri (korottaa ääntään, huutaa ja suuttuu): “Tiedä, että jos et lopeta pelkoasi, tapan sinut ja huumaan sinut lääkkeillä, jotka annan sinulle!!! Ja olkoon selvä – et tee tule luokseni peloissani!!! Ymmärrätkö sen??” .

Hahaha…

2) Ihminen tulee lääkäriin vatsakivun takia.

Potilas: “Vatsaani sattuu. Minun on vaikea sulattaa ruokaa.”

Lääkäri: “Kerro minulle-miksi vitsailet minulle? Mitä ajattelet ruoan sulattamisesta – se on tosiasia, että minä sulatan!!! Jos voin, voit sinäkin – et eroa muista!! Joten sulata jo !!”.

Potilas (katkera itku ja peloissani): “Mutta minulla on todella kipua, minun on todella vaikea sulattaa – ymmärrä minua”.

Lääkäri (suunnistuu entisestään): “Jos käskin sinun sulattaa, niin sinä sulatat!! Älä väittele kanssani – olen lääkäri ja ammattilainen – terveystieteiden ja viisauden maailmanmestari . Uskallatko riidellä kanssani? Tiedän paremmin kuin sinä, miltä sinusta tuntuu – sulata jo ruoka ja poistu klinikalta välittömästi!!”.

3) Henkilö tulee psykiatrille:

“Tohtori, antakaa minulle jotain rauhoittavaa… kiitos, en ole rauhallinen.”

Psykiatri: “Tule mukaani pihalle – käymme lyhyen nyrkkitaistelun. Se varmasti rauhoittaa sinut.”

Potilas: “Okei”.

Psykiatri (laukaisee hälytyksen): “Täällä on väkivaltainen potilas, joka uskaltaa nostaa käden lääkäreitä vastaan ​​- eikä vain lääkäreitä vastaan, vaan minua vastaan ​​- miestä, jolle aurinko ja kuu ovat olemassa!!! Pysäytä hänet heti – hän on vaarallinen!!! Hänen takiaan aurinkoa ei enää tule!!!”.

LOL…

4) Psykiatrisella osastolla sairaalahoidossa oleva henkilö kääntyy lääkärin puoleen:

“Tohtori, pääni sattuu.”

Lääkäri: “Teillä on keskustelu psykologin kanssa huomenna – sinun on selvitettävä, miksi luulet, että sinulla on päänsärkyä.”

Potilas: “En usko, että minulla on päänsärkyä – todellakin. Tarkista minut!!”.

Lääkäri: “Tiedätkö miksi päätäsi sattuu? Koska sinulla ei ole aivoja. Tyhmillä ihmisillä on koko ajan päänsärkyä – niin se on!!! Tulit psykiatriselle osastolle – merkki siitä, että olet tyhmä!!!”.

Potilas (huutaa – ja sitten kaatuu lattialle ja menettää tajuntansa): “En voi enää tehdä sitä – tarkista minut!! Ole hyvä!”.

Psykiatri osastolla (suuttuu, ottaa potilaan väkisin ja heittää hänet yhteen huoneeseen): “Lopeta näytelmien tekeminen!! Lopetan työvuoroni pian ja lähden kotiin – päänsärkynne kiinnostavat isoäitiäni!!!” .

 

5) Potilas psykiatrisella osastolla lääkärille: “Minulla on ajatuksia.”

Psykiatri (suuttuu): “Onko sinulla mitä?? Ajatuksia? Tämä on psykiatrinen osasto ja sinä et ajattele täällä!!! Älä uskalla ajatella mitä sinä saat ajatella!! Olen varoittaa sinua viimeisen kerran!!!”

Potilas: “Mutta minulla on todella ajatuksia. Luulin käyväni kotonasi.”

Psykiatri (tulee yhä vihaisemmaksi): “Et koskaan, mutta älä koskaan vieraile kotonani!! Kaveri!! Olen opiskellut yliopistossa ja minulla on tutkinnot ja olet sairas – joten pysy sairaana!! Lopeta heti, mutta heti ajatuksillasi! !!”.

Potilas: “Mutta se ei ole totta – saan ajatella.”

Lääkärit neuvottelevat keskenään: “Annetaan hänelle rauhoittavia injektioita – että hän ei koko kuukauteen pääse liikkumaan sängystä. Ottakoon oppi – vain me psykiatrit saamme ajatella.”

 

6) Psykiatrisella osastolla sairaalahoidossa oleva potilas lähestyy lääkäriä ja kysyy: “Kerro, tunnetko psykiatriaa?”.

Psykiatri: “Mikä tämä tyhmä kysymys on? Tietenkin tiedän psykiatrian. Valmistuin kandidaatin tutkinnosta, toinen, kolmas ja neljäs – ja sinulle myös viides!!! Opiskelin korkeimmassa yliopistossa psykiatrisia tieteitä ja lääketieteellistä viisautta – psykiatrit keksivät viisauden!!! Tiedän kaiken psykiatriasta ja tunnen hänet kuin käteni!”

Potilas: “Ja tunnetko todella kämmenen?”.

Psykiatri (alkaa suuttua): “Lopeta nalkuttaminen ja tyhmien kysymysten esittäminen!!! Tiedän kämmenen – kuka ei tuntisi kämmenään??”.

Potilas: “Minä. En tunne kämmenelläni.”

Psykiatri (laukaisee hälytyksen osastolla): “Täällä on torkkupotilas – kyselee tyhmiä kysymyksiä, ei tunne käsiään ja mikä pahinta – on töykeä heidän korkeutensa psykiatreille!!”.

Potilas: “Vitsailin vain kanssasi – tietysti tiedän kämmenelläni.”

Psykiatri: “Lähetämme sinut nyt kuukaudeksi eristysselliin – ehkä niin opit olemaan töykeä psykiatreille. Emme vitsaile – puhut meille aina, mutta aina pää alaspäin ja silmäsi alas – ymmärrätkö sen?? Ja etkö koskaan uskalla yrittää tai edes ajattele nauraa kanssamme!! Olemme 10 kertaa 1000 älykkäämpiä kuin sinä-vaurioitunut-psykedeelinen kurja. Ehkä se on kuinka opit!!!”.

7) Psykiatrien liiton suuri konferenssi on meneillään.

Konferenssin johtaja avaa sanansa ja sanoo:

“Meidän, maailman ja universumin kaiken ja kaiken mestareiden psykiatrien ja mestareiden, on keskusteltava ei-toivottujen mielisairaiden osien poistamisesta yhteiskunnastamme, jotta voimme luoda meille kaikille paremman elinympäristön. Kuka vastustaa?”

Hiljaisuus hallissa.

Yhtäkkiä paikalle astuu psykiatriksi liiton psykiatriksi esiintyvä henkisesti vammainen henkilö, joka salaa kuunteli sanoja: “Mielestäni kehitysvammaisten olisi hyvä integroitua yhteiskuntaan – se olisi hyvä sekä meille että yhteiskunnalle. jossa elämme.”

Konferenssin johtaja: “Minun täytyy nyt ottaa kiinni tottelematon psykiatri, poistaa hänet liitosta, erottaa hänestä ja tuoda hänet oikeuden eteen.”

Hallissa puhkeaa meteli. Konventin osallistujat vaativat ohjaajaa pidättämään ystävänsä, jonka todellista henkilöllisyyttä kukaan ei tiedä ja joka sillä välin pakeni paniikissa paikalta. Vuosikongressin johtaja alkaa jahdata miestä – samalla kun hän saa vuosikongressin osallistujien hurrauksia: “Ottakaa hänet nopeasti kiinni. Tämä on pyhää takaa-ajoa!!!”.

Heidän ollessaan kadulla pakennut mies nousi autoonsa ja lähti ajamaan pois tapahtumapaikalta. Myös kokouksen johtaja istuu autoonsa, ja takaa-ajo jatkuu kaupungin kaduilla.

Psykiatrien liiton johtaja ajaa villisti ja piittaamattomasti – ajaa kaksi ihmistä kuoliaaksi, kun hänen autonsa törmää ja juuttuu kadulla olevaan puuhun – ja valitettavasti hänen kohdallaan poliisiaseman lähellä.

Poliisi pysäyttää kuljettajan välittömästi – sido hänen molemmat kätensä käsiraudoihin ja pyytää häntä selittämään toimiaan ja villiä ajoaan.

Psykiatrikuljettaja selittää poliisille: “Join nyt pyhää takaa-ajoa.”

Poliisit ovat vihaisia ​​ja laittavat käsiraudat myös epäillyn jalkoihin: “Tule nyt pidätykseen kanssamme!!! Katsotaan kumpi on pyhämpi kuin kuka – me vai sinä!!!”.

8) Osaston psykiatri kysyy potilaalta: “Kuinka voit tänään?”.

Potilas: “Olen kunnossa… olen kunnossa… olen kunnossa…”.

Psykiatri alkaa menettää kärsivällisyyttä ja suuttuu: “Mitä minä sinulta kysyin? Sinun tarvitsee vain sanoa miten voit? Joten miksi ihmeessä et voi vastata!!”.

Potilas: “Olen kunnossa… olen kunnossa… olen kunnossa…”.

Psykiatri vie väkisin potilaan toimikuntaan: “Ei se auta sinua – vastaat kun psykiatri kysyy sinulta kysymyksen!!!”.

Monet henkilökunnan jäsenet istuvat komiteassa, ja sen avauksessa potilaalta kysytään: “Mikä sinun nimesi on?”.

Potilas: “Nimeni… nimeni… nimeni…”.

Psykiatri komiteassa: “Mitä tapahtuu? Et ole edes valmis sanomaan nimeäsi – joten jos et ymmärtänyt, kysyn uudelleen: Mikä on nimesi? Ja tällä kertaa vastaat!!! “.

Potilas: “Nimeni… nimeni… nimeni…”.

Psykiatri suuttuu ja ravistaa potilasta lujasti: “Kerro heti nimesi!!”.

Potilas menettää tajuntansa ja romahtaa.

Psykiatri soittaa hätäkeskukseen ja hoitaja vastaa: “Hei, miten voin auttaa?”.

Psykiatri: Meillä on täällä potilas, joka menetti tajuntansa ja romahti. Vie hänet nopeasti tehohoitoon.”

Operaattori: “Ja mikä on potilaan nimi?”.

Psykiatri: “Hän ei suostunut kertomaan nimeään – mutta sillä ei ole väliä. Hänen henkensä on vaarassa – tule nopeasti!!!”.

Operaattori: “Anteeksi, mutta ilman potilaan nimeä en voi aloittaa puhelua.”

Työntekijät lääkärihuoneessa: “Sitten ei haittaa, sano nimesi – pääasia, että he pelastavat potilaan!!”.

Psykiatri: “Mitä jos sanon nimeni? On raja!!! Hän on potilas ja minä psykiatri!!!”.

Psykiatri palaa operaattorin luo ja rukoilee: “En tiedä potilaan nimeä – mutta sillä ei ole väliä. Tule nopeasti hoitamaan hänet jo. En halua vastuuta osastollani menehtyneestä potilaasta! !!”.

Operaattori: “Olen erittäin pahoillani – mutta hän kuolee osastollasi. Nämä ovat menettelyt. Toimenpiteet ovat tärkeämpiä kuin ihmishenkien pelastaminen – siitä olet varmasti samaa mieltä!!”.

9) Mies kävelee kadulla taskut täynnä tyhjiä muovikasseja. Poliisi kävelee ohi ja kysyy: Mitä sinulla on taskuissasi?” Kansalainen: “Minulla ei ole taskuissani mitään.” Kansalainen jatkaa kävelyä.

Poliisi tukkii hänen tiensä ja kysyy uudelleen: “Näytä mitä sinulla on taskuissasi!!!”.

Poliisi kurottaa miehen taskuihin: “Ei se sinua auta – kerro mitä sinulla on taskuissasi!!”. Kansalainen koskettaa poliisin kättä ja selittää: “Ei mitään – vain tyhjiä muovipusseja!!!”. Poliisi: “Kosketit kättäni!!! Sinut pidätettiin poliisin estämisestä hänen suorittamassa velvollisuuttaan!!!”.

Hahaha…

10) Ja tällä kertaa täysin erilainen tarina – vakava ja ei missään nimessä minkäänlaista huumoria. Tarina on ilmeisesti tositarina – jonka kuulin suullisesti monta vuotta sitten (kirjoitan nämä sanat joulukuussa 2022) henkilöltä, jonka nimeä tai häntä koskevia tunnistetietoja en luottamuksellisista syistä kirjoita.

Haluaisin huomauttaa, etten tiedä vielä tänäkään päivänä, onko tämä hyvin tarkka tarina kirjoitettu ylös.

 

Tarina alkaa Saksan Weimarin tasavallasta, joka, kuten tiedämme, oli olemassa ensimmäisen maailmansodan lopusta natsihallinnon nousuun 30. tammikuuta 1933.

Yksi juutalainen työskentelee saksalaiselle tehtaanomistajalle nimeltä Miller (kuten tiedätte, hyvin yleinen saksalainen nimi). Joka aamu saapuessaan töihin juutalainen työntekijä sanoo työnantajalleen: “Hyvää huomenta, Mr. Miller.” Ilmeisesti “hyvää huomenta” -tervehdys on melko rutiinia – ja ilman erityisiä merkityksiä.

Siitä hetkestä lähtien, kun natsit tulivat valtaan, heidän tiensä erosivat: juutalainen, kuten monet hänen ystävänsä, erotettiin työstään ja karkotettiin ghettoon – ja sama Miller värväytyi Wehrmachtiin.

Kuluu vielä muutama vuosi – ja juutalaisten vainon seurauksena, joka, kuten tiedämme, on pahentunut ja pahentunut, tuo juutalainen lähetetään keskitysleirille – ja päätyy johonkin surullisen kuuluisista “valinnoista”.

Yhtäkkiä hän näkee edessään saman Mr. Millerin, joka ilmeisesti oli johtavassa asemassa samassa leirissä. Juutalainen tunnistaa Millerin – mutta Miller ei tunnista häntä. Muutama hetki ennen kuin hänet oli määrä lähettää tuhoamiseen, juutalainen seisoo Mr. Millerin edessä ja sanoo hänelle: “Hyvää huomenta, herra Miller.” Mr. Miller muistaa yhtäkkiä entisen työntekijänsä ja hänen “hyvää huomenta” tervehdyksensä – ja sanoo: “Ei. Vapautan sinut heti. Pidän huolen, ettei sinulle aiheudu vahinkoa.” Sikäli kuin tiedetään, Mr. Miller piti lupauksensa ja uhraten henkensä valtavasti, hän varmisti, että hänen entistä työntekijäään ei teloitettu – ja ilmeisesti juutalainen selvisikin holokaustista – ja kaikki sen “hyvän huomen” ansiosta. lausunto, joka oli tuolloin niin ilmeisen merkityksetön.

Tietenkin täällä voi syntyä monia moraalisesti vaikeita kysymyksiä (sama juutalainen selvisi, kun monet hänen ystävänsä kuolivat). Ja johtopäätös on myös hyytävä: kuinka jostain, joka tuntui niin merkityksettömältä, tuli yhtäkkiä niin kohtalokas.

Haluan huomauttaa, että minulla ei ole tässä puuttuvia lisätietoja: en tiedä mikä leiri se oli, mikä vuosi tai päivämäärä tai mikä tuon juutalaisen nimi oli ja mitä hänelle tapahtui toisen maailmansodan jälkeen. Holokausti päättyi. Ja tietysti täältä puuttuu paljon muitakin yksityiskohtia, kuten missä Saksan kaupungissa tuo tehdas sijaitsi, mitä siellä valmistettiin ja saiko tuo saksalainen kansojen vanhurskaan oikeuden – kaikki nämä ovat minulle tuntemattomia.

11)Dementian pitkälle edennyt iäkäs mies istuu taksiin. Hän ojentaa kuljettajalle muistiinpanon, johon on kirjoitettu paikka, johon hänen on mentävä.

Kuljettaja: “Ajan mittaria.” Matkustaja ei vastaa.

Kuljettaja: “Okei, laita turvavyö kiinni.” Matkustaja ei reagoi.

Kuljettaja (vihainen ja kiinnittää itse matkustajan turvavyön): “Mikä sinua vaivaa – mikä hätänä on turvavyön käyttö!!”. Matkustaja ei reagoi.

Taksi ajaa ja saapuu määränpäähän.

Kuljettaja: “Mitä sinä tuolla katsot? Maksa minulle ja tule ulos taksista!!”.

Matkustaja: “Unohdin rahat”.

Kuljettaja: “Lopeta jo hölynpölysi!! Maksa minulle – jos ei, niin tilaan sinulle poliisiauton!”.

Matkustaja: “Mikä on poliisi?”.

Kuljettaja: “Pian näytän sinulle, mitä poliisi on. Soitin heille. He tulevat pian.” Matkustaja ei reagoi.

Poliisi saapuu ja taksinkuljettaja kertoo heille: “Täällä on matkustaja, joka ei ole valmis maksamaan minulle – ja väittää, ettei hän tiedä mitä poliisi on.”

Poliisit: “No, pian hän tietää mitä poliisi on!!”.

Poliisit kääntyvät matkustajan puoleen: “Tule mukaamme. Otamme sinut säilöön!!”. Matkustaja ei reagoi.

Poliisit ovat vihaisia, vievät matkustajan väkisin autoon ja vievät hänet kiinni.

Poliisiasemalla he kysyvät pidätetyltä: “Mikä on nimesi? Mistä sinua syytetään?”.

Pidätetty mies: “Mitä?? Talo???”.

Poliisitutkijat: “Vastaa siihen mitä sinulta kysytään!! Emme kysyneet sinulta talosta – me kysymme mistä sinut pidätetään!!!”.

Pidätetty mies: “Koti, koti”.

Tutkijat pilkkaavat pidätettyä: “Hänellä on todennäköisesti ymmärrysongelma. Laitamme hänet säilöön yöksi – autamme häntä ymmärtämään.”

Yön aikana pidätetty kuoli – ja poliisi löytää hänen ruumiinsa aikaisin aamulla ja alkaa nauraa: “Katso – hän ei unohtanut kuolla. Merkki siitä, että hänellä oli erinomainen muisti. Onnistuimme pidättämään erittäin vaarallisen rikollisen – Shafo, ja kiitos sinulle määrätietoisesta toiminnasta, korkeasta toimintatasosta ja erinomaisesta ammattitaidosta, jolla pidätimme roiston, joka ei maksa taksimatkaa!!”.

 

B. Alla ovat kirjeeni “filmindependent.org:lle”:

kirjeeni “filmindependent.orgille”.

Yahoo/lähetetty

Asaf Benjamin<[email protected]>

Vastaanottaja:

[email protected]

Sunnuntai 11. joulukuuta klo 16:24

Vastaanottaja: “filmindependent.org”.

Aihe: Tekniset työkalut.

Arvoisat rouvat/herrat.

Vuodesta 2007 lähtien olen osallistunut Israelin vammaisten taisteluun – taisteluun, joka tunnetaan myös laajasti mediassa.

Yksi keino, jolla yritämme edistää taistelua, on käyttää erilaisia ​​​​teknisiä työkaluja: kirjoittamalla sosiaalisiin verkostoihin, avaamalla verkkosivustoja ja yrittämällä edistää ja parantaa niitä, hallita virtuaalisia yhteisöjä ja niin edelleen.

Kysymykseni tähän liittyen on: Onko yritykselläsi tai organisaatiollasi mahdollista tarjota teknisiä työkaluja, jotka voivat auttaa meitä taistelussamme? Ja jos on, millä alueilla ja miten?

Parhain terveisin,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Sisäänkäynti A-Huoneisto 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

puhelinnumeroni: kotona-972-2-6427757. Matkapuhelin-972-58-6784040.

Faksi-972-77-2700076.

Jälkikirjoitus. 1) Tunnusnumeroni: 029547403.

2) Verkkosivustoni: https://www.disability55.com/

3) Liityin 10.7.2018 sosiaaliseen liikkeeseen nimeltä “Overcome” – läpinäkyvästi vammainen. Pyrimme edistämään läpinäkyvien vammaisten oikeuksia, eli: minun kaltaisiani henkilöitä, jotka kärsivät lääketieteellisistä ongelmista ja erittäin vakavista sairauksista, jotka eivät näy ulospäin silmiinpistävästi – ulkoinen näkyvyys, joka aiheuttaa meille erittäin vakavaa syrjintää.

Liikkeen johtaja, joka on myös sen perustaja, on rouva Tatiana Kaduchkin, ja hän on tavoitettavissa numerosta 972-52-3708001.

Puhelinvastausajat: Sunnuntaista torstaihin klo 11.00-20.00. Israelin aikaa – paitsi juutalaisten vapaapäiviä ja erilaisia ​​Israelin vapaapäiviä lukuun ottamatta.

4) Tässä on joitain selittäviä sanoja liikkeestämme sellaisina kuin ne ilmestyivät lehdistössä:

Tatiana Kaduchkin, tavallinen kansalainen, päätti perustaa “Voitta”

liikkeen avulla, mitä hän kutsuu “Läpinäkyväksi vammaiseksi”. Tähän mennessä noin 500 ihmistä eri puolilta Israelin valtiota on kokoontunut hänen liikkeeseensä. Hän puhuu Channel 7 Diaryn haastattelussa hankkeesta ja niistä vammaisista, jotka eivät saa asianmukaista ja riittävää apua asianomaisilta tahoilta vain siksi, että ne ovat läpinäkyviä.

Hänen mukaansa vammaiset voidaan jakaa kahteen ryhmään: vammaisiin pyörätuolilla ja vammaisiin ilman pyörätuolia. Hän määrittelee toisen ryhmän “läpinäkyväksi vammaiseksi”, koska hän sanoo, että he eivät saa samoja palveluita kuin pyörätuolilla liikkuvat vammaiset, vaikka heillä on 75-100 prosentin vamma. Hän selittää, että nämä ihmiset eivät pysty toimeentuloa yksin, ja he tarvitsevat lisäpalveluita, joihin pyörätuolivammaiset ovat oikeutettuja. Esimerkiksi läpinäkyvät vammaiset saavat matalan työkyvyttömyyseläkkeen Vakuutuslaitokselta, eivät saa tiettyjä lisärahoja, kuten erityispalvelutukea, saattajatukea, liikkumistukea, ja he saavat myös pienemmän asuntoministeriön.

Kaduchkinin tekemän tutkimuksen mukaan nämä läpinäkyvät vammaiset ovat leivän nälkäisiä huolimatta yrityksestä väittää, että Israelissa vuonna 2016 ei ole leivän nälkäisiä ihmisiä. Hänen tekemässään tutkimuksessa todetaan myös, että heidän keskuudessaan itsemurhaluvut ovat korkeat.

Hänen perustamassaan liikkeessä hän pyrkii saamaan läpinäkyvästi vammaiset julkisen asumisen jonotuslistoille. Tämä johtuu siitä, että hän sanoo, että he eivät yleensä kirjaudu näihin luetteloihin, vaikka niiden oletetaan olevan kelpoisia. Hän pitää useita kokouksia Knessetin jäsenten kanssa ja jopa osallistuu Knessetin asianomaisten valiokuntien kokouksiin ja keskusteluihin, mutta hän sanoo, että ne, jotka voivat auttaa, eivät kuuntele ja kuuntelijat ovat oppositiossa eivätkä siksi voi auttaa. Hän kutsuu nyt yhä enemmän “läpinäkyviä” vammaisia ​​liittymään hänen puoleensa, jotta hän voisi auttaa heitä. Hänen arvionsa mukaan jos tilanne jatkuu nykyisellään, oikeuksiinsa ja toimeentulonsa vaativien vammaisten mielenosoituksesta ei ole pakoon.

5) Sähköpostiosoitteeni: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: assaf00[email protected] ja: [email protected] ja: [email protected]

6) Tässä on joitain linkkejä profiileihini eri sosiaalisissa verkostoissa:

https://www.webtalk.co/assaf.benyamini

 https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

https://twitter.com/MPn5ZoSbDwznze

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJQN9Qlzrg

https://www.youtube.com/watch?v=sDIaII3l8gY

https://anchor.fm/assaf-benyamini

https://assafcontent.ghost.io/

https://www.youtube.com/channel/UCN4hTSj6nwuQZEcZEvicnmA

https://soundcloud.com/user-912428455?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

 

7) Tässä on ISRAELI-elokuvatoimittaja Tali Ohaionin Facebookiin kirjoittama viesti:

18 m

Tali Ohaion 6 päivää

dokumentille, jonka parissa hän on työskennellyt viime vuosina

“Esther Cinema – White Citystä Netflix-sukupolveen”,

Etsitään henkilökohtaisia ​​arkistoja, valokuvia Hamkinin tunnelmasta 90-luvulla perjantaisin keskipäivällä ja ylipäätään, sekä Dizengoff-aukiolta 80-luvun alussa, aukion lapsia, aukiolle kokoontuneita “friikkejä” .

Ota yhteyttä yksityisviestillä tai puhelimitse 972-52-2846954

C. Alla on kirjeenvaihtoni “Laki-, tiede- ja teknologiakeskuksen” kanssa:

“Laki-, tiede- ja teknologiakeskukseen”.“.

Yahoo/Inbox

 Tiede- ja teknologiakeskus

Assaf Arab Tov on palvelu, joka tarjotaan maksua vastaan, sinun on maksettava siitä eikä saa käyttää kiertoohjelmia, jotka loukkaavat omistajan oikeuksia. Tämä sähköposti ei kuitenkaan ole oikeudellinen neuvo. Hyvää iltaa maanantaina 28. marraskuuta 2022 klo 15:05 kirjoittanut Assaf Binyamini < [email protected] >

Tiistaina 6. joulukuuta klo 18:50

Tiede- ja teknologiaoikeuden keskus

Hei Asaf, kysyit, onko tällaisten ohjelmistojen käyttö sallittua vai kiellettyä Israelin valtion lain mukaan? Ja vastaus on ei. Mitä tarkoitit kysymykselläsi? Tiistaina 6. joulukuuta 2022 klo 19:36 kirjoittanut Assaf Binyamini < [email protected] >:

Tiistaina 6. joulukuuta klo 19:57

Asaf Benjamin< [email protected] >

vastaanottajalle:

Tiede- ja teknologiaoikeuden keskus

Maanantaina 12. joulukuuta klo 9.53

En ymmärrä kysymystä.

Tarkoitin kysymykselläni juuri sitä, mitä kysyin – ohjelmistosta, jonka avulla sisältösivustot voivat ohittaa maksumuureja.

Kirjoitit minulle, että se on laissa kiellettyä – ja minusta tuntuu, että sain ehdottomasti vastauksen siihen.

Tervehdys, Assaf Benyamini.

Piilota alkuperäinen viesti

Tiistaina 6. joulukuuta 2022 klo 19:57:05 GMT+2 Tiede- ja teknologiaoikeuden keskus<[email protected]> Kirjoittaja:

Hei Assaf

Kysyit, onko tällaisten ohjelmistojen käyttö sallittua vai kiellettyä Israelin valtion lain mukaan?

Ja vastaus on ei.  

Mitä tarkoitit kysymykselläsi?

Tiistaina 6. joulukuuta 2022 klo 18:50:16 GMT+2 Tiede- ja teknologiaoikeuden keskus<[email protected]> Kirjoittaja:

Assaf hyvää iltaa

Maksullisesta palvelusta on maksettava

ja olla käyttämättä kiertoohjelmia, jotka loukkaavat omistajien oikeuksia.Tämä sähköposti ei kuitenkaan ole oikeudellinen neuvo

hyvää iltaa

Maanantaina 28. marraskuuta 2022 klo 15:05 kirjoittanut Assaf Binyamini <[email protected]>:

Vastaanottaja: “Laki-, tiede- ja teknologiakeskus”.

Kysymys: laillisuuskysymys.

Arvoisat rouvat/herrat.

Kuten tiedät, Internetissä on monia sisältösivustoja, joissa pääsy niiltä löytyvään materiaaliin on maksuehtoinen – mitä on kutsuttu “maksumuureiksi”.

Lisäksi on olemassa ohjelmistoja tai verkkosivustoja, kuten service ofopen access -painike, jotka tarjoavat menetelmiä näiden maksumuureiden ohittamiseksi ja todellisuudessa saada täyden pääsyn sisältöön, joka yleensä edellyttää maksamista maksamatta ollenkaan.

Onko tällaisten ohjelmistojen käyttö sallittua vai kiellettyä Israelin valtion lain mukaan? Onko tuomioistuimissa ennakkotapauksia, joissa on käsitelty tätä – tai toista, tässä asiassa, kuten monissa muissakin kysymyksissä, lainsäädäntö ei ole saavuttanut paljon nopeammin kehittynyttä tekniikkaa, joten asiaan ei ole viittausta asiakirjassa Israelin lainsäädäntö? Mikä tässä on oikeudellinen tilanne?

Terveiset,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Sisäänkäynti A-asunto 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

puhelinnumeroni: kotona-972-2-6427757. Matkapuhelin-972-58-6784040. Faksi-972-77-2700076.

Terveiset,

Tiede- ja teknologiakeskus.

2 Yitzhak Rabin St BSR City TowerI| 11. kerros | Petah Tikva, Israel 4951738

Postiosoite: PO 3206, Petah Tikva, Israel 4952801 | Puh: 972-3-7746699 |www.lms.org.il

Terveiset,

Tiede- ja teknologiaoikeuden keskus

2 Yitzhak Rabin St BSR City TowerI| 11. kerros | Petah Tikva, Israel 4951738

Postiosoite: PO 3206, Petah Tikva, Israel 4952801 | Puh: 03-7746699 |www.lms.org.il

D. Alla on kirje, jonka lähetän eri paikkoihin:

Vastaanottaja:

Aihe: Etsin työideoita.

Arvoisat rouvat/herrat.

Olen 50-vuotias mies Jerusalemista – mies, joka kärsii vammasta ja vakavista sairauksista. En ole moneen vuoteen päässyt palaamaan työmarkkinoille – ja tilanteeni ja rajoitusteni vuoksi joudun etsimään epäsovinnaisia ​​ideoita, joiden kautta voisin pystyä siihen – ja alla on useita esimerkkejä:

1) Luin projektista nimeltä “The Honey Badger” – jonka puitteissa teknologiajätit, kuten Google tai Facebook, ylläpitävät sopimusyritystä, jonka kotipaikka on Manilan kaupungissa Filippiineillä. Tämän yrityksen tai muiden sopimusyritysten (alalla toimivien yritysten lukumäärää ei tiedetä) työntekijöiden tehtävänä on poistaa ongelmallinen sisältö (huumeet, prostituutio, pedofilia, teloituslähetykset tai terroristitoiminta jne.) Internet. Vuonna 2018 maanantai toukokuun elokuvasaksalaiset Hans Block ja Moritz Reiswick tuottivat dokumenttielokuvan nimeltä “Internet Cleaners” näiden yritysten työntekijöiden työstä.

Ajattelin esimerkiksi työskentelyä sellaisissa puitteissa.

Haluan huomauttaa, että olen täysin tietoinen tällaisen työn loukkaavasta luonteesta suhteessa sitä tekeviin: eri julkaisujen mukaan monet näissä töissä työskennelleistä ihmisistä kuolivat tai vaihtoehtoisesti sairastuivat erittäin vakaviin henkisiin ja fyysisiin sairauksiin. seurauksena jatkuvasta ja päivittäisestä altistumisesta vaikealle sisällölle. Tämä ei kuitenkaan estä minua, ja tämä johtuu siitä, että minulla ei ole enää mitään menetettävää elämässäni – ja kuten olen jo monta vuotta maininnut, en ole voinut palata työmarkkinoille (kaikki muut vaihtoehdot organisaatioiden auttaminen, työpaikkalautakunnat tai yhteydenotto suoraan moniin yrityksiin on käytetty loppuun – ja useiden vuosien ajan).

2) Kuten tiedät, tuotantoyhtiöt ja käsikirjoittajat, jotka kuvaavat tiettyjä kohtauksia elokuviin heidän puolestaan, kuvaavat joskus osia, joissa kuvataan ruumiita tai näennäisesti kuolleita ihmisiä. Ajattelin tällaista ruumiiden kuvaamisen työtä – työtä, joka ei vaadi fyysistä ponnistelua ja myös vakava vamma ei todellakaan saa häiritä.

Korostan, että tämä ei ole vitsi tai minkäänlainen vitsi – tarkoitan sitä täysin vakavasti – ja vaikka se olisi mahdollista, ainakin ensi silmäyksellä se näyttää naurettavalta tai typerältä.

3) Kuulin, että on olemassa ohjelmistokoulutusala, eli työntekijät, joiden tehtävänä on tietojen syöttäminen tekoälykehitysjärjestelmiin tai koneoppimiseen – työ, joka tiedetään tarpeelliseksi. Tietoa syöttämällä ohjelmia “opetetaan” toimimaan tai reagoimaan tietyissä tilanteissa.

Uskon, että tämäntyyppinen työ voi olla erinomainen ratkaisu tapauksiin, joissa toisaalta ei ole kykyä

Tehdä fyysistä työtä tai liikaa vaivaa fyysisen vamman takia, mutta samalla ei ole myöskään tietoa

Riittävästi tietokoneita ohjelmointiin.

Kuulin, että Suomen vankiloissa annetaan vankien tehdä tämä työ.

Ajattelin, että jopa sellaisessa työssä se on mahdollista ja voisin sopia.

Onko sinulla muita ideoita epätavallisiin töihin, joihin voisi sopia myös vaikeavammainen?

Terveiset,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Sisäänkäynti A-asunto 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

puhelinnumeroni: kotona-972-2-6427757. matkapuhelin-972-58-6784040. faksi-972-77-2700076.

Jälkikirjoitus. 1) Tunnusnumeroni: 029547403.

2) Sähköpostiosoitteeni: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected]

3) Curriculum Vitae – Asaf Binyamini:

Henkilötiedot: Assaf Benyamini, Puh. 029547403.

Syntymäaika: 11.11.1972.

Osoite: 115 Costa Rica Street, Kiryat Menachem, Jerusalem, Israel.

Puhelinnumerot: kotona-972-2-6427757. matkapuhelin-972-58-6784040. faksi-972-77-2700076.

Koulutus: 10 vuotta koulutusta ja osittainen ylioppilas.

Asepalvelus: vapautus lääketieteellisistä syistä.

Työkokemus:

1991-Työskentely “RESHET”-puuseppätöissä (Etelä-Tel Aviv)

1998-2005-Työskennellyt Kansalliskirjastossa, avustaen ammattitaitoista kirjastonhoitajatiimiä erilaisissa tehtävissä.

2009-2010-Työskentely “Avgad”-ketjussa korujen lajittelussa.

Helmi-toukokuu 2019-työ tietokoneyrityksessä HMSOFT.

Helmikuun alku 2020-kolme työpäivää sanomalehtien jakamista kadulla kulkijoille.

vapaaehtoistyö:

Aktiivinen vammaisten taistelun päämajassa.

Vapaaehtoistyö Jerusalemin kunnan oikeuksien hyödyntämiskeskuksessa vähävaraisen väestön auttamiseksi.

Yleistä: erittäin motivoitunut, kyky ilmaista hyvin suullisesti ja kirjallisesti, improvisointi- ja ongelmien ratkaisukyky.

Minulla on pitkä tuttavuus kansalaisjärjestöihin.

Minulla on fyysinen vamma, joka estää minua nostamaan raskaita taakkoja ja seisomasta pitkään jaloillani.

E. Alla on sähköposti, jonka lähetän eri paikkoihin:

Vastaanottaja:

Aihe: verkkosivuston edistäminen.

Arvoisat rouvat/herrat.

Omistan sivuston https://www.disability55.com/ joka käsittelee vammaisia ​​ihmisiä. Sivusto rakennettiin wordpress.org-järjestelmään.

Tämä on monikielinen sivusto 67 kielellä:Uzbekki, ukraina, urdu, azeri, italia, indonesia, islanti, albania, amhara, englanti, viro, armenia, bulgaria, bosnia, burma, valkovenäläinen, bengali, baski, georgia, saksa, tanska, hollanti, unkari, hindi, vietnami, tadžiki, turkki, turkmeeni, telugu, tamili, kreikka, jiddiš, japani, latvia, liettua, mongolia, malaiji, malta, makedonia, norja, nepali, swahili, singalesi, kiina, sloveeni, slovakki, espanja, serbia, heprea, arabia, pashto, puola, portugali, filippiiniläinen, suomi, persia, tšekki, ranska, korea, kazakstani, katalaani, kirgisia, kroatia, romania, venäjä, ruotsi ja thai.

Etsin järjestelmää, jolla voin mainostaa sivustoa.

Kenen luulet voivan auttaa tässä?

Terveiset,

Asaf Binyamin,

115 Costa Rica Street,

Sisäänkäynti A-asunto 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem, postinumero: 9662592.

puhelinnumeroni: kotona-972-2-6427757. Matkapuhelin-972-58-6784040.

Faksi-972-77-2700076.

Jälkikirjoitus. 1) Totean, että en ole koskaan käsitellyt verkkosivuston edistämisen aihetta – eikä minulla ole aiheesta tietoa tai koulutusta.

2) Tunnusnumeroni: 029547403.

3) Sähköpostiosoitteeni: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected]

4) Käytän käyttöjärjestelmää Windows 10

5) Surffailen Internetissä selaimen kromilla ja käytän huomattavaa näytön kirjainten suurennusta näköongelman vuoksi.

6) Haluan huomauttaa, että olen vammainen, joka saa elatusta Vakuutuslaitoksen vammaistuetuksesta ja siksi kykyni maksaa tukea tässä asiassa on erittäin ongelmallinen.

F. Alla on sähköposti, jonka lähetän eri paikkoihin:

Vastaanottaja:

Aihe: verkkoarkistot.

Arvoisat rouvat/herrat.

Yritän löytää sosiaalisen verkoston, jonka toiminta-ala on erilaisten arkistojen tai kokoelmien lataaminen (valokuvia eri aikakausilta, ainutlaatuisia valokuvia ja muuta).

Tiedätkö sellaisen verkon?

Terveiset,

Asaf Binyamin,

115 Costa Rica Street,

Sisäänkäynti A-asunto 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

puhelinnumeroni: kotona-972-2-6427757. matkapuhelin-972-58-6784040. faksi-972-77-2700076.

post Scriptum.1) Tunnusnumeroni: 029547403.

2) Sähköpostiosoitteeni: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected]

3) Verkkosivustoni:  https://www.disability55.com/

G. Alla on sähköpostiviesti, jonka lähetän eri paikkoihin:

Vastaanottaja:

Aihe: kirjoituspalvelut.

Arvoisat rouvat/herrat.

Omistan sivuston https://www.disability55.com/ joka käsittelee vammaisia ​​ihmisiä. Sivusto rakennettiin wordpress.org-järjestelmään.

Tämä on monikielinen sivusto 67 kielellä:Uzbekki, ukraina, urdu, azeri, italia, indonesia, islanti, albania, amhara, englanti, viro, armenia, bulgaria, bosnia, burma, valkovenäläinen, bengali, baski, georgia, saksa, tanska, hollanti, unkari, hindi, vietnami, tadžiki, turkki, turkmeeni, telugu, tamili, kreikka, jiddiš, japani, latvia, liettua, mongolia, malaiji, malta, makedonia, norja, nepali, swahili, singalesi, kiina, sloveeni, slovakki, espanja, serbia, heprea, arabia, pashto, puola, portugali, filippiiniläinen, suomi, persia, tšekki, ranska, korea, kazakstani, katalaani, kirgisia, kroatia, romania, venäjä, ruotsi ja thai.

Etsin palvelua artikkeleiden kirjoittamisesta verkkosivustolleni näillä kielillä.

Tiedätkö yrityksiä, jotka voisivat tarjota tällaista palvelua?

Terveiset,

Asaf Binyamin,

115 Costa Rica Street,

Sisäänkäynti A-asunto 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

puhelinnumeroni: kotona-972-2-6427757. Matkapuhelin-972-58-6784040.

Faksi-972-77-2700076.

Jälkikirjoitus. 1) Tunnusnumeroni: 029547403.

2) Sähköpostiosoitteeni: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai:[email protected]:assaff[email protected]:[email protected]: [email protected]

 

3) Käytän käyttöjärjestelmää Windows 10

4) Surffailen Internetissä selaimen kromilla ja käytän huomattavaa näytön kirjainten suurennusta näköongelman vuoksi.

H. Alla on kirje, jonka lähetin National Insurance Instituten Jerusalemin haaratoimistoon (lähetin osoitteeseen:

National Insurance Institute-Jerusalem District,

4 Shimon Ben Tset Street,

Jerusalem

ISRAEL, postinumero: 9414704.):

15.12.2022

Vastaanottaja: National Insurance Institute – Jerusalemin piiri.

Aihe: toimintaraportti.

Maanantaina 21.11.2022 klo 14.00 Vakuutuslaitoksen sairaanhoitaja vieraili asunnossani – ja tämä sen jälkeen, kun olin jättänyt kanteen pääministeri -erikoispalveluista.

Aamulla minulta kysyttiin erilaisia ​​kysymyksiä lääkehoidosta, terveydentilastani ja päivittäisestä toiminnasta.

Oletan, että tällaisen vilustumisen jälkeen Vakuutuslaitoksen sairaanhoitaja kirjoitti siitä siistin raportin.

Olen kiinnostunut saamaan minusta kirjoitetun raportin.

Jos et ole valmis lähettämään minulle raporttia, kysyn syitä tähän.

Olisin myös kiinnostunut saamaan ajan tasalla vaatimuksen tilasta.

Terveiset,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Sisäänkäynti A-asunto 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

puhelinnumeroni: kotona-972-2-6427757. matkapuhelin-972-58-6784040. faksi-972-77-2700076.

Jälkikirjoitus. 1) Tunnusnumeroni: 029547403.

2) Sähköpostiosoitteeni: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: assafbenyamini @hotmail.com tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected]

3) Asunnoni tarkastanut Vakuutuslaitoksen sairaanhoitaja: Sima-972-50-7225432.

4) Terapeuttinen ympäristö, jossa olen:

Yhdistys “Reut”-Hostelli “Avivit”,

Ha Avivit St. 6,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9650816.

Hostellin toimistojen puhelinnumerot: 972-2-6432551. ja: 972-2-6428351.

Hostellin sähköpostiosoite: [email protected]

Hostellitiimin sosiaalityöntekijä, joka tekee läksyjä asunnossani: rouva Sarah

stora-972-55-6693370.

5) Perhelääkäri, jonka kanssa olen seurannassa:

tohtori Brandon Stewart,

Clalit Health Services – “Hatayelet” -klinikka,

6 Daniel Yanovsky Street,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9338601.

toimiston puhelinnumero klinikka: 972-2-5098282. Faksinumero

klinikan toimistot: 972-2-6738551.

6) Muut henkilötiedot: Syntymäaika: 11.11.1972. Ikä: 50. Siviilisääty: Sinkku.

I. Alla on kirje, jonka lähetän eri paikkoihin:

Vastaanottaja:

Aihe: Kirjoittaminen blogiin.

Arvoisat rouvat/herrat.

Omistan sivuston https://www.disability55.com/ joka käsittelee vammaisia ​​ihmisiä. Sivusto rakennettiin wordpress.org-järjestelmään.

Tämä on monikielinen sivusto 67 kielellä:Uzbekki, ukraina, urdu, azeri, italia, indonesia, islanti, albania, amhara, englanti, viro, armenia, bulgaria, bosnia, burma, valkovenäläinen, bengali, baski, georgia, saksa, tanska, hollanti, unkari, hindi, vietnami, tadžiki, turkki, turkmeeni, telugu, tamili, kreikka, jiddiš, japani, latvia, liettua, mongolia, malaiji, malta, makedonia, norja, nepali, swahili, singalesi, kiina, sloveeni, slovakki, espanja, serbia, heprea, arabia, pashto, puola, portugali, filippiiniläinen, suomi, persia, tšekki, ranska, korea, kazakstani, katalaani, kirgisia, kroatia, romania, venäjä, ruotsi ja thai.

Etsin yrityksiä, jotka maksavat artikkeleiden julkaisemisesta näillä kielillä olevilla verkkosivustoilla.

Tiedätkö tällaisen palvelun?

Terveiset,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Sisäänkäynti A-asunto 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

puhelinnumeroni: kotona-972-2-6427757. Matkapuhelin-972-58-6784040.

Faksi-972-77-2700076.

Jälkikirjoitus. 1) Tunnusnumeroni: 029547403.

2) Sähköpostiosoitteeni: 029547403walla.co.il tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected]

3) Käytän käyttöjärjestelmää

Windows 10

4) Surffailen Internetissä selaimen kromilla ja käytän huomattavaa näytön kirjainten suurennusta näköongelman vuoksi.

J. Omat linkit:

1) kanava rumble.com-Asaf Benjamin

2) käännöspalvelut

3) sivusto acast.com

4) Verkko patreon.com

5)ansaita rahaa magenet.com-sivustolla

 

Print Friendly, PDF & Email