Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs Një ftesë për një aktivitet. - מידע לאנשים עם מוגבלויות
Skip to content
Home » Një ftesë për një aktivitet.

Një ftesë për një aktivitet.

Më 10 korrik 2018 iu bashkova lëvizjes Nitgaber për njerëz me aftësi të kufizuara të padukshme. 

Ne përpiqemi të promovojmë të drejta sociale për njerëz me aftësi të kufizuara të padukshme, pra njerëz si unë, që vuajnë nga invaliditete dhe sëmundje serioze që nuk shihen dot qartë nga të tjerët, një mungesë shikueshmërie që shkakton diskriminim të egër, edhe në krahasim me popullata të tjera me aftësi të kufizuara. 

Ftesa për t’iu bashkuar lëvizjes është e hapur për këdo, dhe për këtë qëllim mund të kontaktoni kryetaren e kësaj lëvizjeje, znj.Tatiana Kaduchkin: 

972-52-3708001. Ose: 972-3-5346644. 

Nga e diela në të enjte, në orarin 11:00 me 20:00 sipas orës lokale të Izraelit — duke përjashtuar pushimet hebreje dhe ditët e festave izraeliane. 

Asaf Binyamini — shkruesi i kësaj letre. 

 

Për më shumë informacion: 

https://www.nitgaber.com/ 

 

https://disability5.com 

 

Print Friendly, PDF & Email