" /> הפוסטים באתר - מידע לאנשים עם מוגבלויות
Skip to content
Home » הפוסטים באתר

הפוסטים באתר

Juridisk virkelighet

Til: Emne: en juridisk absurditet. Kjære fruer/herrer. I dag (jeg skriver disse ordene søndag 25. desember 2022) er det i staten Israel et utrolig tall på 98 % domfellelser i domstolene. Det betyr at nesten… Read More »Juridisk virkelighet

svarte lister

Til: Emne: Nettsider. Kjære fruer/herrer. Som du vet, finnes det nettsteder på Internett, eller programvare som har som formål å skade brukere, som phishing, spoofing, etc. Hvor finner jeg en liste over slike nettsteder? Hilsen… Read More »svarte lister

påvirkere

Til: Emne: Hjelp fra influencere. Kjære fruer/herrer. I 2007 ble jeg med i kampen for funksjonshemmede i Israel. Fra og med 10. juli 2018 gjør jeg dette som en del av den “Nitgaber”-transparente funksjonshemmede bevegelsen… Read More »påvirkere

Språklig mekling.

Til: Emne: Språklig mekling. Kjære fruer/herrer. Jeg har deltatt siden 2007 i de funksjonshemmedes kamp i staten Israel – og siden 10. juli 2018 har jeg gjort det som en del av bevegelsen «nitgaber» –… Read More »Språklig mekling.

Sjekker oversettelser.

Til: Emne: testsystemer. Kjære fruer/herrer. I 2007 ble jeg med i kampen for funksjonshemmede i Israel. 10. juli 2018 ble jeg med i «Nitgaber»-bevegelsen – transparente funksjonshemmede. I bevegelsen prøver vi å fremme rettighetene til… Read More »Sjekker oversettelser.

Grunnleggende lovverk.

Til: Emne: et spørsmål om lovgivning. Kjære fruer/herrer. Som kjent i staten Israel, som mange andre steder, er det mange befolkninger som har vanskelig for å overleve og som er i store økonomiske problemer, som… Read More »Grunnleggende lovverk.

ideer for kamp.

Til: Emne: Søk etter ideer. Kjære fruer/herrer. I 2007 ble jeg med i kampen for funksjonshemmede i Israel. Fra og med 10. juli 2018 gjør jeg dette som en del av «nitgaber»-bevegelsen – transparente funksjonshemmede.… Read More »ideer for kamp.

Konsekvenser av krise.

  Til: Emne: Beskyttelse mot konsekvensene av krisen Kjære herr og fru. Som du vet, i et par dager (jeg skriver disse 3. juni 2022) er det bekymring for en alvorlig krise som bryter ut… Read More »Konsekvenser av krise.

Bli med tilbud.

juli 2018 ble jeg med i «nitgaber»-bevegelsen – transparente funksjonshemmede. Vi prøver å bidra til å fremme de sosiale rettighetene til «transparente funksjonshemmede», det vil si: mennesker som meg, som lider av funksjonshemminger og alvorlige… Read More »Bli med tilbud.