Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs Oferta de aderare. - מידע לאנשים עם מוגבלויות
Sari la conținut
Home » הפוסטים באתר » Oferta de aderare.

Oferta de aderare.

Pe 10 iulie 2018 m-am alăturat mișcării „nitgaber” – persoane cu dizabilități transparente.

Încercăm să contribuim la promovarea drepturilor sociale ale „invalidului transparent”, adică: oameni ca mine, care suferă de dizabilități și boli grave care nu sunt vizibile în mod evident în exterior – o lipsă de vizibilitate externă care provoacă o discriminare severă chiar și în relație. la alte grupuri de persoane cu handicap.

Alăturarea mișcării este deschisă tuturor, iar pentru asta puteți contacta directorul, doamna Tatiana Kaduchkin:

972-52-3708001. sau: 972-3-5346644.

Duminică-joi, între orele 11:00 și 20:00, ora Israelului – și aceasta este cu excepția sărbătorilor evreiești și a diferitelor sărbători israeliene.

assaf benyamini – scriitorul de scrisori.

Află mai multe:

https://www.nitgaber.com/

https://disability5.com

post Scriptum. 1) Mai jos este scrisoarea pe care am trimis-o companiei „Radet equipment and systems RDT Equipment & Systems”:

—– Mesaj transmis —–de: Asaf Binyamini < [email protected] >

la: [email protected] < [email protected] > Trimis pe: marți, 16 august 2022 la 20:57:34 GMT+3 Subiect: Scrisori către „Echipamente și sisteme RDT” .

Către compania „Echipamente și sisteme Redet”.

Salutari:

Subiect: Apel telefonic suspect.

Stimate Doamne/ Domni.

Astăzi, marți, 16 august 2022, la ora 14:00, am primit un telefon la numărul meu de telefon 972-2-6427757 de la o femeie care s-a prezentat drept angajata dumneavoastră, care vorbea fluent ebraică și a refuzat categoric să se identifice pe nume. Potrivit acesteia, mișcarea socială în care activez (mișcarea „nitgaber” – persoane cu dizabilități transparente) ar fi comandat de la dumneavoastră unul sau alte servicii de măsurare. Voi observa că pe parcursul întregii conversații m-am auzit dublu ori de câte ori vorbeam (este posibil ca acest lucru să fi fost făcut intenționat pentru a încerca să mă încurce?). Voi observa că toată povestea îmi sună foarte ciudat din două motive:

 1. a) Domeniile de activitate ale mișcării „nitgaber” – persoanele cu dizabilități transparente nu sunt legate în niciun fel de domeniile de activitate ale companiei dumneavoastră.
 2. b) La miscarea nitgaber nu v-am comandat niciodata vreun serviciu.

Și având în vedere aceste circumstanțe derutante și, de asemenea, suspecte, nu îmi este clar de ce ați luat chiar decizia de a mă contacta telefonic.

assaf benyamini,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-plat 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

numerele mele de telefon: acasa-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

Post scriptum. A) Numărul meu de identificare: 029547403. B) Adresele mele de e-mail: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: assaf [email protected] sau : [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected]

2) Mai jos este scrisoarea pe care am trimis-o mișcării „Tzeirim Boarim” (denumirea ebraică a: mișcarea „tinerilor care arde”):

 [email protected]

Salutări mișcării „Tzeirim Boarim”:

Urmează un mesaj în numele doamnei Tatyana Kadochkin din mișcarea „nitgaber”.

Subiectul: mișcarea „nitgaber” (persoane cu dizabilități „transparente”)

În urmă cu aproximativ un deceniu, eu, Hamul, am înființat mișcarea „nitgaber”, pentru persoanele cu dizabilități „transparente”. Persoane cu dizabilități cu procente mari de handicap și fără capacitate de muncă, dar care nu sunt limitate în mișcare.

Mișcarea mea numără și reprezintă aproximativ 1300 de persoane din tot statul ISRAEL, care au un handicap de la 75% la 100%, care nu sunt apți pentru muncă și care nu au un handicap de mobilitate sau au nevoie de o creștere a procentelor de handicap. . Mișcarea permite acelor oameni să-și găsească toate drepturile din tot statul ISRAEL și se acordă și un anumit sprijin financiar celor mai nevoiași.

Mișcarea noastră luptă pentru locuințe publice accesibile și condiții de viață adecvate pentru grupul de populație menționat mai sus. Multe persoane cu dizabilități care nu sunt capabile să lucreze, și care au un handicap de 75%-100%, dar nu sunt limitate în mișcare, trăiesc în condiții deplorabile.

Ei nu primesc aceleași beneficii de care beneficiază pensionarii care beneficiază și de suplimente de venit. Adica nu au reduceri la cumpararea medicamentelor, reduceri la factura de energie electrica, si impozit pe proprietate, reduceri la calatorie in mijloacele de transport in comun si asistenta pentru chirie asemanatoare pensionarilor, nu au dreptul la granturi “incalzire/racire” si nu numai. . Cu alte cuvinte, ei nu au dreptul la aproape nicio prestație, în ciuda situației lor groaznice. În plus, ei nu au nici dreptul la locuințe publice, în ciuda condițiilor dificile în care trăiesc în fiecare zi.

Există o diferență fundamentală între diferitele dizabilități și credem că nu ar trebui să fie așa!

O persoană cu dizabilități cu dizabilități de mobilitate, îndreptățită la locuințe publice și care primește asistență pentru chirie cuprinsă între 3000 și 3900 NIS pe lună.

De asemenea, persoanele cu dizabilități cu dizabilități de mobilitate primesc alocații mai mari decât persoanele cu dizabilități reprezentate de mișcare, datorită completărilor la alocația de bază, care include, printre altele, servicii speciale, o indemnizație de mobilitate și însoțitor și nu numai.

într-o astfel de situație, mărimea acestor alocații ajunge la 15.000-17.000 NIS pe lună. În schimb, persoanele cu handicap reprezentate de mișcare, care nu au un handicap de mobilitate, au un handicap de 75%-100% și nu sunt apți pentru muncă, primesc doar 3211 NIS pe lună doar net!

De aici rezultă că acest grup este cea mai săracă și vulnerabilă populație din statul ISRAEL!!!

În anii mei de activitate, m-am întâlnit cu mulți oficiali din diferite partide din Knesset (Parlamentul ISRAEL) și din diferitele ministere guvernamentale.

Dar, din păcate, de un deceniu încoace, mișcarea nu a reușit să promoveze propunerea care să permită persoanelor cu dizabilități care nu sunt limitate în mișcare, care au un handicap de 75-100% și nu sunt capabile să muncească, să primească locuințe publice, sau cel puțin pentru a crește valoarea asistenței pe care o primesc în închirierea unui apartament și pentru a îmbunătăți măcar oarecum condițiile de viață.

În lumina celor de mai sus, eu, Tatyana Kaduchkin, președintele mișcării „nitgaber” (persoane cu dizabilități transparente),

Aș dori să mă întâlnesc cu tine, pentru a promova acest proiect și a ajuta acești oameni să trăiască o viață mai demnă și mai potrivită.

Cu binecuvântări și mare speranță, Tatyana Kaduchkin, președintele mișcării „nitgaber” (invalidi transparente).

Telefon 1: 972-52-370-8001. Telefon 2: 972-3-534-6644.

Mai jos este mesajul pe care l-am lăsat pentru membrul Knesset (Parlamentul ISRAEL) Mossi Raz – pe care l-am sosit pentru o întâlnire cu el în Knesset. Am sosit la întâlnire marți, 20 aprilie 2021, la ora 13:30.

20.4.2021

Salutări membrului Knesset, Mossi Raz.

Subiect: Problemă cu locuința persoanelor cu dizabilități.

Dragă domnule.

Mai jos sunt o serie de probleme legate de populația cu dizabilități și deficiențe mintale (o populație în care sunt și eu inclus) pe care aș dori să le ridic în fața dumneavoastră.

Aș fi interesat să știu în ce măsură sunteți în măsură să promovați aceste probleme și/sau să faceți modificări legislative urgente pentru a ne îmbunătăți situația, condițiile de tratament și șansele noastre de supraviețuire și integrare în societate.

Voi sublinia că din experiența anterioară am aflat că la întâlniri de acest tip mi se va spune înainte de sosire că mi se va da permisiunea de a vorbi pentru a ridica problemele despre care doresc să vorbesc – totuși, în cadrul întâlnirii în sine, am nu i se va da permisiunea de a vorbi nici macar o secunda – si daca incerc sa vorbesc, Doamne fereste va fi considerat Automat pentru o “tulburare” foarte grava si de aceea securistii ma vor ataca si ma vor expulza foarte agresiv – si asta chiar când nu este nevoie și când este complet inutil și, de asemenea, când este absolut clar că nu pun niciun „pericol” nimănui.

Și cunoscând această realitate, vă înmânez această scrisoare – pentru orice eventualitate și de data aceasta, acesta va fi comportamentul față de mine. Se pare că însuși faptul că îndrăznesc să aduc în discuție situația dificilă a comunității cu dizabilități este interpretat ca o amenințare foarte serioasă – chiar dacă nu îmi este deloc clar pe cine sau ce anume amenință. Vă las pe dumneavoastră și pe angajații biroului dumneavoastră cu această scrisoare – nu o voi duce înapoi acasă.

Și acum pentru detaliile subiectelor în sine:

1) Problema finanțării/platei chiriei – cu mulți ani în urmă s-a stabilit (și nu este clar de către cine – totuși probabil este vorba de un oficial guvernamental sau altul) că persoanele cu dizabilități care locuiesc în comunitate au dreptul la asistență în cuantum de 770 de șekeli pe lună în scopul plății chiriei. După cum știm, în ultimii ani a existat o creștere foarte semnificativă a prețurilor apartamentelor în statul Israel – și ca rezultat, desigur, a existat și o creștere semnificativă a chiriei. Cu toate acestea, valoarea ajutorului de 770 NIS, care a fost determinată cu mulți ani în urmă complet arbitrar și fără nicio explicație sau logică, nu este actualizată. Din păcate, chiar și după o mare corespondență (și vorbim de cel puțin câteva mii sau chiar zeci de mii de scrisori, și, din nefericire pentru autorul acestor cuvinte, aceste cifre nu sunt deloc excesive), care au fost transmise tuturor părților posibile: Ministerului Construcțiilor și Locuințelor și diferitelor sale ramuri, altor ministere guvernamentale precum Ministerul Finanțelor și Ministerul Primului-ministru. Birou, mulți jurnaliști cu care autorul acestui document a vorbit personal, mulți avocați și chiar birouri de investigații și ambasade ale țărilor străine – nimic nu ajută – și ca urmare, valoarea ajutorului nu este actualizată, mulți oameni cu dizabilități sunt aruncați în pe stradă și își găsesc acolo moartea de foame, sete sau frig iarna și alternativ de la insolație sau deshidratare vara. Trebuie menționat că organizații de exploatare a drepturilor precum asociația „Yadid” (care, după cum știm, a fost închis în urmă cu câteva luni) sau clinicile de asistență juridică din universități și colegii cu care scriitorul acestui articol este, de asemenea, în contact nu poate ajuta niciodată, iar motivul pentru aceasta este simplu: suma ajutorului de 770 NIS este prevăzută conform legii , și organizațiile de exploatare a drepturilor pot ajuta doar conform legii în vigoare, iar singura adresă în cazurile în care sunt necesare modificări legislative este, după cum știți, Knesset. Dar aici situația continuă să se complice: după cum știm, pentru o perioadă foarte lungă de peste doi ani nu există un guvern funcțional, iar Knesset și statul Israel se află într-o stare de guvern de tranziție continuă. Rezultatul direct și devastator al acestei situații este lipsa posibilității de a face modificări esențiale ale legii care se impun urgent – ​​dintre care unele le detaliez aici. Trebuie remarcat faptul că, chiar și atunci când Knesset și guvernul au acționat la cererile scriitorului acestor rânduri, precum și la solicitările organizațiilor persoanelor cu dizabilități și a multor alte partide cu privire la valoarea ajutorului acordat membrilor Knesset, ei au fost direcționate automat către organizațiile de exploatare a drepturilor – și asta deși membrii Knesset-ului înșiși știu foarte bine că în acest caz organizațiile pentru exploatarea drepturilor nu pot fi adresa ci doar ei înșiși.

2) Comunicarea cu proprietarii – sunt multe cazuri în care persoanele cu dizabilități au dificultăți în a negocia cu proprietarul din motive legate de boală sau handicap. În aceste situații, asistenții sociali sunt obligați să acționeze ca mediatori – și o mare parte a asistenților sociali nu poate să-și asume cu adevărat acest rol în toate cazurile. Și mai mult: tăierile ample din ultimii ani în standardele pentru locurile de muncă ale asistenților sociali, combinate cu condițiile dificile de muncă, salariile mici, tratamentul neadecvat din partea familiilor pacienților care, în multe cazuri, îi consideră, și pe nedrept,

3) Mijloacele de plată ale pacienților – există situații în care o persoană se mută să locuiască în comunitate după o perioadă lungă de ședere în spitale, și fără obiceiuri de viață care sunt considerate normative precum mersul la muncă, asumarea responsabilității pentru gestionarea vieții sale , etc. Foarte des, cerințele care sunt puse ca o condiție pentru semnarea unui contract de închiriere, cum ar fi Semnarea unui control de garanție, sunt imposibil de atins pentru oameni în această etapă a vieții lor.Multe cadre de tratament și reabilitare care au existat în trecut (într-unul dintre care autorul acestui document a fost ajutat cu aproximativ 26 de ani în urmă când a părăsit un spital pentru trai asistat) au închis sau redus semnificativ sfera de aplicare a acestora Activitatea în ultimii ani – ceva ce poate împiedică reabilitarea persoanelor care în această etapă a vieții lor nu vor putea merge mai departe fără aceste pachete terapeutice și de reabilitare esențiale.

4) Problema reglementării – astăzi există un dezechilibru total când vine vorba de obligațiile și drepturile proprietarilor de apartamente pe de o parte și ale chiriașilor de apartamente pe de altă parte. Există multe legi care protejează proprietarii de unul sau altul abuz al perioadelor de închiriere care ar putea fi din partea chiriașilor. Pe de altă parte, nu există legi menite să protejeze persoanele care locuiesc în apartamente împotriva exploatării de către proprietari – și drept urmare, clauze scandaloase, draconice și uneori chiar ilegale pot fi găsite în multe contracte de închiriere – și nu există legi. care vizează protejarea chiriașilor acestor apartamente care sunt nevoiți să semneze aceste contracte. În multe cazuri,

Desigur, această problemă este a populației

Cu toate acestea, trebuie avut în vedere faptul că tratarea cu proprietarii în aceste situații este în mod firesc mai dificilă pentru populațiile defavorizate precum persoanele cu dizabilități sau bolnavii.

5) Dificultate de informare – sunt dificultăți considerabile atunci când este vorba de ridicarea dificultăților menționate și de expunerea lor în arena publică în scopul efectuării corecțiilor necesare necesare. Prioritățile actuale ale diferitelor mass-media care aproape nu sunt interesate de problemă, fragmentarea în rândul organizațiilor persoanelor cu dizabilități, reticența multor elemente ale societății în care trăim de a participa activ la încercările de corectare și îmbunătățire a situației – toate acestea îngreunează și îngreunează eforturile de a ridica aceste probleme la conștientizarea publicului într-un mod care va fi forțat pe membrii Knessetului să facă modificările necesare legislației în loc să continue să ignore și să nu facă nimic. O altă dificultate există atunci când vine vorba de ridicarea unei campanii de publicitate:

6) Timp de așteptare pentru tratament – există multe cazuri în care persoane care până la o anumită etapă a vieții nu au avut deloc nevoie de ajutorul serviciilor de sănătate mintală – ci ca urmare a unor circumstanțe dificile de viață sau a unui eveniment traumatizant sau dificil de un fel sau altul au nevoie de ajutorul unui profesionist în domeniul sănătății mintale – și, desigur, în multe cazuri Aceasta este asistență temporară sau unică și nu cronică. Astăzi, perioadele de așteptare pentru tratament sau asistență psihologică sunt foarte lungi – și ca urmare a lipsei de ajutor în timp util, condițiile oamenilor se pot deteriora inutil. Investirea unor resurse suplimentare în sistemul public de sănătate mintală poate schimba cu siguranță situația. Trebuie amintit că nici din punct de vedere economic și bugetar nu există o logică într-un astfel de comportament: atunci când oamenii’

7) Tratamente dentare – După cum știți, în statul Israel o persoană care are nevoie de tratamente dentare va merge aproape întotdeauna la medici privați – și asta pentru că sistemul public de sănătate nu oferă în prezent un răspuns în acest domeniu. Trebuie remarcat că persoanele cu dizabilități mintale, precum și persoanele cu dizabilități în general, a căror situație financiară este foarte dificilă la nivel de zi cu zi, chiar și fără legătură cu tratamentele stomatologice, le este și mai dificil să primească aceste tratamente, dacă și când este necesar. Combinația dintre probleme psihice grave și dificultăți economice severe îi determină pe acești oameni să se confrunte cu un jgheab spart și cu o fundătură completă atunci când este necesar și, uneori, cu îngrijiri dentare urgente. Trebuie avut în vedere că astăzi nu există, de fapt,

8) Zone de spitalizare – o persoană care are nevoie în prezent de tratament psihiatric masiv într-un spital sau clinică publică îl poate primi doar într-o clinică sau spital care este aproape de zona sa de reședință. Există cazuri în care pacienții preferă, dintr-un motiv sau altul, să fie tratați la o altă clinică – nu neapărat cea foarte apropiată de zona lor de reședință. Pacienților ar trebui să li se permită libertatea de a alege – și unui pacient care nu este mulțumit de tratamentul la o anumită clinică sau spital ar trebui să aibă opțiunea de a se muta într-o clinică sau spital în altă parte. Această opțiune este dată în prezent în toate celelalte domenii ale medicinei – și nu există niciun motiv pentru a refuza libertatea de alegere în ceea ce privește locul tratamentului doar în domeniul tratamentului psihic. Mai mult: o astfel de libertate de alegere, dacă este oferită,

9) Conștientizarea populației – populația generală manifestă uneori o opoziție foarte semnificativă atunci când vine vorba de tratamentele de sănătate mintală care se dau în zona în care locuiesc oamenii – lucru care decurge din lipsa de conștientizare și lipsa de recunoaștere a domeniului – și fără niciun fel de justificare practică sau logică. Reducerea rezistenței și reticenței populației printr-un sistem informatic sistemic adecvat poate face cu siguranță viața pacienților și pacienților a căror viață este foarte dificilă în orice caz din cauza bolii și dizabilității în sine, mai ușoară. Lipsa de conștientizare a societății în care trăim provoacă cazuri de obiecții ale rezidenților față de deschiderea căminelor sau a unităților de tratament în apropierea locului în care locuiesc – lucru care duce la întârzieri considerabile în deschiderea acestor unități, iar uneori chiar la prevenirea deschiderii lor în urma proceselor intentate de locuitori. Mai mult: există destul de multe cazuri în care există hărțuirea intenționată a populației față de aceste instituții de îngrijire atunci când acestea se află în zona lor de reședință – și este foarte posibil ca creșterea gradului de conștientizare a publicului să conducă la o reducere considerabilă a numărul acestor cazuri.

Salutari,

assaf benyamini,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-plat 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

numerele mele de telefon: acasa-972-2-6427757.

Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

 

post Scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) Adresele mele de e-mail: [email protected]

sau: [email protected]

sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected]

sau: [email protected]

3) Cadrul de tratament în care m-am aflat până la 16 martie 2021 (din cauza reducerilor și reducerilor continue ale bugetelor de sănătate și bunăstare și a lipsei de tratare a acestor probleme în absența unui guvern sau Knesset funcțional) am rămas, cronic bolnav de boli și probleme foarte grave fără niciun cadru de tratament adecvat. Toate încercările mele de a găsi un cadru de tratament relevant pentru ea mă pot baza pe vase de lut – și nu se știe cât de mult va dura această situație catastrofală):

Asociația „Reut”-Pensiune „Avivit”,

Str. Ha Avivit 6,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

Israel, cod poștal: 9650816.

Numerele de telefon din birourile hostelului:

972-2-6432551. Sau: 972-2-6428351.

Adresa de e-mail a hostelului: [email protected]

Asistentul social din echipa de la pensiune, cu care am fost

contact: Oshrat-972-50-5857185.

4) Medicul de familie cu care sunt monitorizat:

Dr. Brandon Stewart,

„Klalit Health Services” – clinica „tayelet”,

strada Daniel Yanovsky nr. 6,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9338601.

Numărul de telefon al cabinetelor clinicii:

972-2-6738558. Cabinetul clinicii

numărul de fax: 972-2-6738551.

 

5) Detalii despre medicamentele pe care le iau obișnuit:

 1. Medicamente psihiatrice:

A.Seroquel-

2 pastile a câte 300 mg în fiecare seară.

B.Tegretol CR-

400 mg – în fiecare dimineață. 400 mg-în fiecare seară.

C .Effexor-

150 mg – în fiecare dimineață. 150 mg-în fiecare seară.

 1. simvastatină-

10 mg în fiecare zi, seara.

 

 

6) Mai jos este lista problemelor medicale de care sufer:

 

 1. Boală mintală-sindrom compulsiv TOC, precum și o boală definită ca tulburare schizo-afectivă
 2. Artrita psoriazică.
 3. O problemă neurologică a cărei definiție nu este clară. Principalele simptome ale problemei: căderea obiectelor din mâinile mele fără ca eu să observ, amețeli, pierderea sensibilității în unele zone ale palmelor și o anumită problemă cu echilibrul și postura.
 4. Hernie de disc cronică la spate la vertebrele 4-5 – care iradiază și către picioare și îngreunează mersul.
 5. Sindromul colonului iritabil.
 6. Începutul semnelor unei probleme cardiologice din ultima lună (scriu aceste cuvinte joi, 22 martie 2018). La momentul scrierii acestor rânduri, esența problemei este încă neclară, care se manifestă prin dureri în piept în cea mai mare parte a zilei, dificultăți de respirație și, de asemenea, de vorbire.
 7. O slăbire semnificativă a vederii, care a început acum aproximativ șase luni (scriu aceste cuvinte luni, 19 aprilie 2021).

7) Detalii personale suplimentare: Vârsta: 48.

Starea civilă singur. Data nașterii: 11.11.1972.

Print Friendly, PDF & Email