Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs Peruslainsäädäntö. - מידע לאנשים עם מוגבלויות
Siirry suoraan sisältöön
Home » הפוסטים באתר » Peruslainsäädäntö.

Peruslainsäädäntö.

Vastaanottaja:

Aihe: lainsäädäntökysymys.

Arvoisat rouvat/herrat.

Kuten Israelin valtiossa hyvin tiedetään, kuten monissa muissa paikoissa, monet väestöt, kuten vanhukset tai vammaiset, joutuvat vaikeuksiin selviytyä ja jotka ovat vakavissa taloudellisissa vaikeuksissa.

Minulla on kysymys siitä, voiko asian ratkaiseminen kattavan peruslain puitteissa johtaa tilanteen paranemiseen. Tarkoitan “sosiaalisten oikeuksien peruslain” säätämistä – joka, kuten tiedätte, on mainittu vuosien ajan myös eri tiedotusvälineissä.

Esitän kysymyksen tästä laista henkilönä, joka on osallistunut vammaisten taisteluun Israelissa vuodesta 2007 – ja olisin kiinnostunut tietämään, mitä mieltä olette asiasta.

Terveiset,

Asaf Benjamin.

A. Alla on sähköposti, jonka lähetin Keren Neubach -toimittajalle. Valitettavasti jälkimmäinen ei vastannut pyyntööni.

 

—– Välitetty viesti —–

Tekijä:Assaf Benjamin < [email protected] >

vastaanottajalle: [email protected] < [email protected] >

Lähetetty:Keskiviikkona 7. syyskuuta 2022 klo 11:21:07 PMGMT+3

Aihe:Kirjeeni rouva Karen Neubachille.

 

Tervehdys rouva Keren Neubachille:

Aihe: Huumeiden seurantaongelma.

Arvoisa rouva .

Minä, Asaf Binyamini, 49-vuotias, asun “Reot”-yhdistyksen henkisesti vammaisille tarkoitetussa suojakodissa Jerusalemissa – henkisesti vammaisten asumisen puitteissa terveysministeriön puolesta kuntoutuskoria ylläpitävässä yhteisössä. .

Syön psykiatrisia lääkkeitä – ja viime vuosina on ilmennyt sietämätön todellisuus, jossa mielenterveyskeskusten psykiatrit ovat lopettaneet psykiatristen lääkkeiden seurannan (tiedän, että tämä kuulostaa absurdilta – mutta valitettavasti tämä on todellisuus, jonka kohtaan yhä uudelleen) . Mutta koska elän hyvin pienillä tuloilla – Kansallisen vakuutuslaitoksen työkyvyttömyyskorvauksella – yksityisesti lääkäreillä käyminen on minulle mahdotonta.

Mutta nykyään ei ole muuta vaihtoehtoa, koska edes mielenterveysasemilla olevat psykiatrit eivät ole enää osoite minulle kahdesta syystä:

1) Ongelmallinen lähestymistapa hoitoon – aina kun saavut asemalle, henkisesti loukkaantuneita kohdellaan automaattisesti henkisesti vammaisina – mikä johtaa lääkäreiden täydelliseen kuuntelun puutteeseen. Siitä hetkestä lähtien, kun saavuin asemalle, lääkärit lähtivät siitä olettamuksesta, että he tietäisivät tarkalleen, mistä ongelmista kärsin ilman, että he olisivat tutustuneet minuun pinnallisesti tai minimaalisesti. Tämä johti kerta toisensa jälkeen minuun sovellettuihin vääriin hoitokäytäntöihin ja myös kyvyttömyyteeni tehdä yhteistyötä sen mukanaan tuoman halventavan asenteen kanssa. Ja mikä parasta: jopa niissä tapauksissa, joissa klinikan henkilökunta tai lääkärit tunsivat minut, hoito ei silti muuttunut – mikä esti kaiken mahdollisen hoitamisen tai auttamisen ja loputtomat yhteenotot henkilökunnan kanssa, joka oletettavasti ” Jättäisin saman “jäljityksen” Oletettavasti välttääkseen itseään lisävahingoilta ja tarpeettomilta henkisiltä ahdistuksilta “avun” tai “hoidon” varjolla. Tiedän, että tämä on yleistys – mutta mitä voit tehdä, tämä on todellisuutta. Jättäisin saman “jäljityksen” Oletettavasti välttääkseen itseään lisävahingoilta ja tarpeettomilta henkisiltä ahdistuksilta “avun” tai “hoidon” varjolla. Tiedän, että tämä on yleistys – mutta mitä voit tehdä, tämä on todellisuutta.

2) Fyysinen kunto – vuoden 1998 alussa sain työtapaturman “Larom”-hotellissa Jerusalemissa, jossa työskentelin tuolloin noin kolme kuukautta osana “Alvin Israel” -organisaation projektia – ja siitä lähtien olen kehitti joukon fyysisiä ongelmia, joista kansallinen vakuutuslaitos ei tunnista yhtään. Tällä hetkellä ei myöskään ole toista tahoa tai valtion virastoa, joka tunnustaisi tämän haitan.

Tapaturman jälkeen vointini on pahentunut hitaasti, mutta jatkuvasti ja jatkuvasti – ja tänään olen saavuttanut tilan, jossa fyysisestikin mielenterveysasemille pääseminen on minulle yhä vaikeampaa ja ongelmallisempaa.

Yleinen sairausvakuutuskassa, jonka jäsen olen, ja myös terveysministeriö väittivät, ettei heillä ole ratkaisua tähän tilanteeseen eikä heillä ole kotona toimivaa psykiatria.

 

Viime kuukausina yritin löytää ratkaisun hieman eri tavalla: käymällä farmakologilla. Mutta kävi ilmi, että farmakologi, jonka luona vierailin, saattoi auttaa vain osittain, ja koska hän ei ole psykiatri, hänellä ei ollut kykyä auttaa minua saamaani psykiatrisia lääkkeitä.

Lisäksi: minulle kävi selväksi, että tällä alalla työskentelevien lääkäreiden pienen määrän vuoksi (kuvan vuoksi: koko Jerusalemin metropolissa ja sen ympäristössä on vain 2 lääkäriä tällä alalla – hänen klinikansa lääkäri vieraillut julkisella lääketieteellä ja toisella lääkärillä, joka on tavoitettavissa yksityisesti, kun jokainen käynti maksaa useita satoja sekelejä, jotka eivät ole minulla on kaikki mahdollisuudet maksaa niitä, enkä tiedä tekeekö hän sitä myös kotona – ja ilmeisistä syistä minä en kirjoita tänne näiden lääkäreiden nimiä tai niiden hoitolaitosten nimiä, joissa he työskentelevät) – joten farmakologinen seuranta ei ole mahdollista nykypäivän todellisuudessa. Kuten tiedätte, farmakologialla on myös ala-ala nimeltä psykiatrinen farmakologia,

 

Ja yhteenvetona: nämä olosuhteet vievät tilanteessani olevan kotona työskentelevän psykiatrin palveluita tarvitsevan ihmisen täydelliseen umpikujaan – ja huolimatta ottamieni lääkkeiden kiireellisestä seurannasta, minulle ei tällä hetkellä tarjota mitään järkevä ratkaisu.

Haluan huomauttaa, että yhteisön mielenterveyshuollon ympäristössä todellakin on psykiatri – he kuitenkin itsepintaisesti kieltäytyvät sallimasta hänen jäädä kotiini – mikä olisi voinut ratkaista ongelman ainakin väliaikaisesti. Tämä kieltäytyminen annettiin juuri sellaisena ja ilman syytä – ja osoituksena täydellisestä välinpitämättömyydestäni tilaani kohtaan ja siihen, että lääkityksen seurannan puute voi jopa vaarantaa elämäni.

Joka tapauksessa, etsin ratkaisua. Onko sinulla idea ratkaisuksi, joka vielä löytyy tähän tilanteeseen?

Haluan huomauttaa, että tiedän, että olet toimittaja etkä lääkäri – joten en pyydä teiltä lääketieteellisiä suosituksia. Tämä on byrokraattinen vaikeus, jonka vuoksi en saa tarvitsemaani hoitoa – ja ehkä sinulla on mahdollisuus auttaa tässä asiassa. Olen myös valmis lähtemään televisioon, jos sitä tarvitaan.

Haluan huomauttaa, että kirjoitan näitä asioita ihmisenä, joka kuuntelee monia esittämiäsi ohjelmia ja arvostaa suuresti myös julkista ja mediatoimintaasi mielenterveyteen liittyvissä asioissa. Kuuntelin monia artikkeleita, jotka olet laatinut aiheesta – ja koska kaikki ministeriöt eivät tarjoa minulle ratkaisua eivätkä tee muuta kuin siirtävät minut edestakaisin toisilleen, niin kuka tietää – ehkä sinun väliintulosi voi auttaa tässä asia, joka on ollut jumissa monta kuukautta.

Terveiset,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Sisäänkäynti A-asunto 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

puhelinnumeroni: kotona-972-2-6427757. Matkapuhelin-972-58-6784040.

Faksi-972-77-2700076.

Jälkikirjoitus. 1) Tunnusnumeroni: 029547403.

2) Sähköpostiosoitteeni: [email protected]

ja: [email protected]

ja: [email protected]

ja: [email protected]

ja: [email protected]

ja: [email protected]

ja: [email protected]

ja: [email protected]

3) Terapeuttinen ympäristö, jossa olen:

Yhdistys “Reut”-Hostelli “Avivit”,

Ha Avivit St. 6,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9650816.

Hostellin toimistojen puhelinnumerot: 972-2-6432551. ja: 972-2-6428351.

Hostellin sähköpostiosoite:

[email protected]

Hostellin sosiaalityöntekijä, joka työskentelee asunnossani taloudenhoitajana: Mrs.

Sara Stora-972-55-6693370.

4) Perhelääkäri, jonka kanssa olen seurannassa:

tohtori Brandon Stewart,

“Clalit Health Services” – “HATAYELET”-klinikka,

Katu Daniel Yanovsky 6,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9338601.

Puhelinnumero klinikan toimistoissa: 972-2-6738558.

Faksinumero klinikan toimistoissa: 972-2-6738551.

B. Alla on kirjeenvaihtoni Facebook-ryhmän kanssa:

alabardit,Assistentit ja minun kansani ammatti työpajoihin, retriiteihin, festivaaleihin ja tapahtumiin“.

Järjestelmänvalvojatiimi on hylännyt viestisi työpajojen, retriitien, festivaalien ja tapahtumien Apulaiset, avustajat ja ammattilaiset -ryhmässä.

3 tuntia sitten

assaf benyamini kokosi auttajia, avustajia ja ammattilaisia ​​työpajoihin, retriiteihin, festivaaleihin ja tapahtumiin

  1. syyskuuta klo 22:43 ·

Vastaanottaja: “Apulaiset, avustajat ja ammattilaiset työpajoihin, retriiteihin, festivaaleihin ja tapahtumiin”.

Aihe: äänitetyt luennot.

Arvoisat rouvat/herrat..

Omistan monikielisen blogin https://disability5.comjoka käsittelee sairaus- ja vammakysymyksiä.

Blogi rakennettiin wordpress.org-järjestelmään – ja tallennettu servers24.co.il:n palvelimille

Etsin nettisivua, josta löytyy luentojen tallenteita, joita voi käyttää ilman tekijänoikeusongelmia (samanlainen kuin esimerkiksi Google Scholarin artikkelien alueella).

Tiedätkö tällaisen palvelun?

Terveiset,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Sisäänkäynti A-asunto 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

puhelinnumeroni: kotona-972-2-6427757. Matkapuhelin-972-58-6784040.

Faksi-972-77-2700076.

palautetta

Ei liity ryhmään

C. Alla on kaksi viestiä, jotka jätin toimittaja Esti Perez Ben-Amin Facebook-sivulle:

1)Asaf Benjamin

Rouva Esti Perez Ben-Amille tervehdys: Kuuntelen joka päivä radion keskusteluohjelmaa

בחצי היוםEdith romahti ja sai aivohalvauksen matkoillaan Wilson otti hänen paikkansa. Vaikka hän Kuten mainittiin, häntä ei valittu missään demokraattisessa prosessissa vuosien 1919 ja 1920 välisenä aikana – olihan hän tänä aikana presidentti kaikin tavoin – ainoa naispresidentti toistaiseksi Amerikan historiassa. Terveisin, Asaf Binyamini.

2)Asaf Benjamin

Liitän asiaan liittyvän artikkelin Wikipediasta:https://he.wikipedia.org/…/%D7%90%D7%93%D7%99%D7%AA_%D7…

(merkintä on hepreaksi (עברית – minun ensimmäinen kieleni) – mutta olen varma, että se löytyy melkein millä tahansa kielellä)

D. Alla on kirje, jonka lähetin “kaksisuuntaiselle mielialahäiriöiselle – mikä kiinnostaa mielialahäiriöistä kärsiviä – masennusta, ahdistusta ja maanista masennusta”.

 

Asaf Benjamin< [email protected] >

vastaanottajalle:

[email protected]

Maanantaina 12. syyskuuta klo 16.18

Vastaanottaja: “Kaksisuuntainen mielialahäiriö – mikä kiinnostaa mielialahäiriöistä kärsiviä – masennus, ahdistuneisuus ja maaninen masennus.”

Aihe: Huumeiden seurantaongelma.

Arvoisat rouvat/herrat.

Minä, Asaf Binyamini, 49-vuotias, asun “Reot”-yhdistyksen henkisesti vammaisille tarkoitetussa suojakodissa Jerusalemissa – henkisesti vammaisten asumisen puitteissa terveysministeriön puolesta kuntoutuskoria ylläpitävässä yhteisössä. .

Syön psykiatrisia lääkkeitä – ja viime vuosina on ilmennyt sietämätön todellisuus, jossa mielenterveyskeskusten psykiatrit ovat lopettaneet psykiatristen lääkkeiden seurannan (tiedän, että tämä kuulostaa absurdilta – mutta valitettavasti tämä on todellisuus, jonka kohtaan yhä uudelleen) . Mutta koska elän hyvin pienillä tuloilla – Kansallisen vakuutuslaitoksen työkyvyttömyyskorvauksella – yksityisesti lääkäreillä käyminen on minulle mahdotonta.

Mutta nykyään ei ole muuta vaihtoehtoa, koska edes mielenterveysasemilla olevat psykiatrit eivät ole enää osoite minulle kahdesta syystä:

1) Ongelmallinen lähestymistapa hoitoon – aina kun saavut asemalle, henkisesti loukkaantuneita kohdellaan automaattisesti henkisesti vammaisina – mikä johtaa lääkäreiden täydelliseen kuuntelun puutteeseen. Siitä hetkestä lähtien, kun saavuin asemalle, lääkärit lähtivät siitä olettamuksesta, että he tietäisivät tarkalleen, mistä ongelmista kärsin ilman, että he olisivat tutustuneet minuun pinnallisesti tai minimaalisesti. Tämä johti kerta toisensa jälkeen minuun sovellettuihin vääriin hoitokäytäntöihin ja myös kyvyttömyyteeni tehdä yhteistyötä sen mukanaan tuoman halventavan asenteen kanssa. Ja mikä parasta: jopa niissä tapauksissa, joissa klinikan henkilökunta tai lääkärit tunsivat minut, hoito ei silti muuttunut – mikä esti kaiken mahdollisen hoitamisen tai auttamisen ja loputtomat yhteenotot henkilökunnan kanssa, joka oletettavasti ” Jättäisin saman “jäljityksen” Oletettavasti välttääkseen itseään lisävahingoilta ja tarpeettomilta henkisiltä ahdistuksilta “avun” tai “hoidon” varjolla. Tiedän, että tämä on yleistys – mutta mitä voit tehdä, tämä on todellisuutta. Jättäisin saman “jäljityksen” Oletettavasti välttääkseen itseään lisävahingoilta ja tarpeettomilta henkisiltä ahdistuksilta “avun” tai “hoidon” varjolla. Tiedän, että tämä on yleistys – mutta mitä voit tehdä, tämä on todellisuutta.

2) Fyysinen kunto – vuoden 1998 alussa sain työtapaturman “Larom”-hotellissa Jerusalemissa, jossa työskentelin tuolloin noin kolme kuukautta osana “Alvin Israel” -organisaation projektia – ja siitä lähtien olen kehitti joukon fyysisiä ongelmia, joista kansallinen vakuutuslaitos ei tunnista yhtään. Tällä hetkellä ei myöskään ole toista tahoa tai valtion virastoa, joka tunnustaisi tämän haitan.

Tapaturman jälkeen vointini on pahentunut hitaasti mutta jatkuvasti ja jatkuvasti – ja tänään olen päässyt tilanteeseen, jossa jopa fyysinen saapuminen mielenterveysasemille on minulle vaikea ja yhä ongelmallisempi asia.

Yleinen sairausvakuutuskassa, jonka jäsen olen, ja myös terveysministeriö väittivät, ettei heillä ole ratkaisua tähän tilanteeseen eikä heillä ole kotona toimivaa psykiatria.

 

Viime kuukausina yritin löytää ratkaisun hieman eri tavalla: käymällä farmakologilla. Mutta kävi ilmi, että farmakologi, jonka luona vierailin, saattoi auttaa vain osittain, ja koska hän ei ole psykiatri, hänellä ei ollut kykyä auttaa minua saamaani psykiatrisia lääkkeitä.

Lisäksi: minulle kävi selväksi, että tällä alalla työskentelevien lääkäreiden pienen määrän vuoksi (kuvan vuoksi: koko Jerusalemin metropolissa ja sen ympäristössä on vain 2 lääkäriä tällä alalla – hänen klinikansa lääkäri vieraillut julkisella lääketieteellä ja toisella lääkärillä, joka on tavoitettavissa yksityisesti, kun jokainen käynti maksaa useita satoja sekelejä, jotka eivät ole minulla on kaikki mahdollisuudet maksaa niitä, enkä tiedä tekeekö hän sitä myös kotona – ja ilmeisistä syistä minä en kirjoita tänne näiden lääkäreiden nimiä tai niiden hoitolaitosten nimiä, joissa he työskentelevät) – joten farmakologinen seuranta ei ole mahdollista nykypäivän todellisuudessa. Kuten tiedätte, farmakologialla on myös ala-ala nimeltä psykiatrinen farmakologia,

Ja yhteenvetona: nämä olosuhteet vievät tilanteessani olevan kotona työskentelevän psykiatrin palveluita tarvitsevan ihmisen täydelliseen umpikujaan – ja huolimatta ottamieni lääkkeiden kiireellisestä seurannasta, minulle ei tällä hetkellä tarjota mitään järkevä ratkaisu.

Haluan huomauttaa, että yhteisön mielenterveyshuollon ympäristössä todellakin on psykiatri – he kuitenkin itsepintaisesti kieltäytyvät sallimasta hänen jäädä kotiini – mikä olisi voinut ratkaista ongelman ainakin väliaikaisesti. Tämä kieltäytyminen annettiin juuri sellaisena ja ilman syytä – ja osoituksena täydellisestä välinpitämättömyydestäni tilaani kohtaan ja siihen, että lääkityksen seurannan puute voi jopa vaarantaa elämäni.

Joka tapauksessa, etsin ratkaisua. Onko sinulla idea ratkaisuksi, joka vielä löytyy tähän tilanteeseen?

Terveiset,

Asaf Binyamin,

115 Costa Rica Street,

Sisäänkäynti A-asunto 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

puhelinnumeroni: kotona-972-2-6427757. Matkapuhelin-972-58-6784040.

Jälkikirjoitus. 1) Tunnusnumeroni: 029547403.

2) Sähköpostiosoitteeni: [email protected]

ja: [email protected]

ja: [email protected]

ja: [email protected]

ja: [email protected]

ja: [email protected]

ja: [email protected]

ja: [email protected]

3) Terapeuttinen ympäristö, jossa olen:

Yhdistys “Reut”-Hostelli “Avivit”,

Ha Avivit St. 6,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9650816.

Hostellin toimistojen puhelinnumerot: 972-2-6432551. ja: 972-2-6428351.

Hostellin sähköpostiosoite:

[email protected]

Hostellin sosiaalityöntekijä, joka työskentelee asunnossani taloudenhoitajana: Mrs

Sara Stora-972-55-6693370.

Hostellitiimin psykiatri: Dr. Katia Levin.

4) Perhelääkäri, jonka kanssa olen seurannassa:

tohtori Brandon Stewart,

“Klalit Health Services” – kävelykadun klinikka,

Street

Daniel Yanovsky 6,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9338601.

Puhelinnumero klinikan toimistoissa: 972-2-6738558.

Faksinumero klinikan toimistoissa: 972-2-6738551.

E. Alla on kirjeen alku, jonka lähetän eri paikkoihin:

Vastaanottaja:

Aihe: journalistinen neuvo.

Arvoisat rouvat/herrat.

Vuonna 2007 liityin vammaisten taisteluun Israelissa, ja heinäkuun 10. päivästä 2018 lähtien olen tehnyt niin osana “Natagver”-liikettä, johon liityin. “Nategber”-liikkeessä pyrimme edistämään “läpinäkyvien vammaisten” – minun kaltaisteni ihmisten oikeuksia, jotka kärsivät vammasta ja vakavista terveysongelmista, jotka eivät näy ulospäin näkyvästi – mikä aiheuttaa syrjintää myös muihin vammaisiin nähden. .

Huomautan, että onnistumiset taistelun edistämisessä olivat äärimmäisen rajallisia, ja vielä tänään (kirjoitan nämä sanat torstaina 16.6.2022) Israelin valtion eri viranomaiset eivät tee yhteistyötä kanssamme – eivätkä tee muuta kuin ohjaa meidät edestakaisin yhdestä toiseen.

Kun monet israelilaisiin tiedotusvälineisiin tehdyt vetoomukset ja niissä julkaistut artikkelit (joihin osaan myös tämän kirjeen kirjoittaja osallistui) eivät auttaneet, ajattelin kokeilla toista toimintatapaa: vetoomusta Israelin valtion ulkopuolella oleviin ulkomaisiin tiedotusvälineisiin, yrittäessään löytää toimittajia eri puolilta maailmaa, jotka osoittaisivat kiinnostusta aiheeseen.

Siksi haluaisin kysyä teiltä: Onko sinulla ideoita tavoista, joilla tämä voidaan tehdä?

Terveiset,

Asaf Benjamin.

 

F. Alla on muutamia selittäviä sanoja yhteiskunnallisesta liikkeestä, johon liityin 10. heinäkuuta 2018, sellaisina kuin ne ilmestyivät lehdistössä:

Tatiana Kaduchkin, tavallinen kansalainen, päätti perustaa “Natgver”-liikkeen auttaakseen niitä, joita hän kutsuu “läpinäkyviksi vammaiksi”. Tähän mennessä hänen liikkeeseensä on liittynyt noin 500 ihmistä eri puolilta maata. Channel 7:n Yomanin haastattelussa hän puhuu projektista ja niistä vammaisista, jotka eivät saa asianmukaista ja riittävää apua asiaankuuluvilta virastoilta yksinkertaisesti siksi, että ne ovat läpinäkyviä.

Hänen mukaansa vammaiset voidaan jakaa kahteen ryhmään: vammaisiin pyörätuolilla ja vammaisiin ilman pyörätuolia. Hän määrittelee toisen ryhmän “läpinäkyviksi vammaiksi”, koska hänen mukaansa he eivät saa samoja palveluita kuin pyörätuolissa liikkuvat vammaiset, vaikka heillä on 75-100 prosentin vamma.

Hän selittää, että nämä ihmiset eivät pysty toimeentuloa yksin, ja he tarvitsevat apua lisäpalveluista, joihin pyörätuolilla liikkuvat henkilöt ovat oikeutettuja. Esimerkiksi läpinäkyvät vammaiset saavat Kansanvakuutuksesta pientä työkyvyttömyystukea, he eivät saa tiettyjä lisärahoja, kuten erityispalvelutukea, seuralaisavustusta, liikkumistukea, ja he saavat myös pienempää asuntoministeriön tukea.

Kaduchkinin tekemän tutkimuksen mukaan nämä läpinäkyvät vammaiset ovat leivän nälkäisiä huolimatta yrityksestä väittää, että vuoden 2016 Israelissa ei ole leivän nälkäisiä ihmisiä. Hänen tekemässään tutkimuksessa todetaan myös, että itsemurhien määrä on korkea. Hän työskentelee perustamassaan liikkeessä saadakseen avoimesti vammaiset julkisen asumisen jonotuslistoille. Tämä johtuu siitä, että he eivät hänen mukaansa yleensä mene näille listoille, vaikka niiden oletetaan olevan kelpoisia. Hän pitää useita kokouksia Knessetin jäsenten kanssa ja jopa osallistuu Knessetin asianomaisten valiokuntien kokouksiin ja keskusteluihin, mutta hänen mukaansa auttamaan pystyvät eivät kuuntele ja ne, jotka kuuntelevat, ovat oppositiossa eivätkä siksi voi. auta.

Nyt hän kutsuu yhä enemmän “läpinäkyviä” vammaisia ​​liittymään luokseen, ottamaan häneen yhteyttä, jotta hän voisi auttaa heitä. Jos tilanne jatkuu nykyisellään, hänen arvionsa mukaan vammaisten mielenosoituksesta, joka vaatii oikeuksiaan ja toimeentulonsa perusedellytyksiä, ei hänen mukaansa välty.

G. Voit ottaa yhteyttä “Nitgaber”-liikkeen johtajaan, rouva Tatiana Kaduchkiniin, sunnuntaista torstaihin klo 11.00-20.00 ISRAELIN aikaa, paitsi juutalaisten pyhäpäivinä ja erilaisina ISRAELIN pyhäpäivinä.

Puhelinnumerot, joilla voit ottaa yhteyttä

hän: 972-52-3708001. ja: 972-3-5346644.

H. Alla on kirjeen alku, jonka lähetän eri paikkoihin:

Vastaanottaja:

Aihe: käsikirjoitusideoita.

Arvoisat rouvat/herrat.

Kirjoitin tänne kirjoitetut 9 fiktiivistä tarinaa – ja etsin verkkosivustoja, jotka järjestävät eräänlaisen “kilpailun” käyttäjien välillä, jotka tarjoavat ideoita elokuva- tai televisioteollisuudelle, joille tällaisia ​​tarinoita voidaan lähettää.

Tiedätkö tällaisia ​​sivustoja?

Terveiset,

Asaf Benjamin.

 

Tarina numero 1 – Tappavat lämpötilat:

 

Vuosi on 2070. Ilmastokriisi Israelin valtiossa ja kaikkialla maailmassa kiihtyy – ihmiskunta on kuitenkin onnistunut voittamaan vesipulan kaltaiset ongelmat teknisten keinojen avulla ja löytämään tavan jopa ylläpitää maataloutta näissä olosuhteissa. Lämpötila Israelin osavaltiossa (koko maassa) kohoaa ympäri vuoden 90 celsiusasteeseen iltapäivällä ja noin 70 celsiusasteeseen yöllä. Tällaisessa todellisuudessa ihmiset eivät voi olla olemassa ilman erityisiä suojavarusteita – ilman niitä ihminen on itse asiassa tuomittu kuolemaan. Mutta tämä on kehittynyttä ja kallista tieteellistä laitteistoa – ja Israelin valtiossa on käynnissä julkinen keskustelu, jossa käsitellään kysymystä siitä, mille ryhmille pitäisi sallia tai kieltäytyä pääsy näihin laitteisiin: Voivatko ihmiset, jotka ovat tehneet rikoksia ja vahingoittaneet yhteiskuntaa , onko sinulla myös oikeus käyttää sitä? Pitäisikö valtion rahoittaa kalliit ja hengenpelastusvälineet kaikille – vai pitäisikö sen määritellä lailla, kuka ne saa ja kuka ei (eikä tähän tarkoitukseen ole vaihtoehtoista laitteistoa – huolimatta tutkijoiden loputtomista yrityksistä kehittää niitä)? Ja mikä on oikeusjärjestelmän asenne niitä kohtaan, jotka estävät toista henkilöä pääsemästä suojavarusteisiin – vahingossa tai ilkeästi? Ja jos Israelin valtio auttaisi tässä asiassa kolmannen maailman maita, joissa laitteisto puuttuu tai toimii väärin – mikä aiheuttaa massakuolleisuutta – tai korkean hinnan vuoksi, Israelin valtio on velvollinen tarjoamaan tämän suojan ennen kaikkea omille kansalaisilleen – riippumatta heidän poliittisesta tai ideologisesta suuntautumisestaan? Ja miten media: radio, televisio,

Ja samoihin suojavarusteisiin liittyy muitakin dilemmoja: joissakin niitä valmistavissa tehtaissa käytetään ei-kosher-eläimistä valmistettua öljyä, joka on olennainen osa tuotantoprosessia, jota ilman lopputuotetta ei saada. Päärabbit eivät salli näiden laitteiden käyttöä halakisista syistä – ja siksi uskonnollinen ja ultraortodoksinen yleisö löysi tavan valmistaa samat suojavälineet käyttämällä vain kosher-eläimistä tuotettua öljyä – mikä tekee koko tuotantoprosessista huomattavasti kalliimman . Tässä tilanteessa syntyy jännitteitä maallisen yleisön välillä, jotka väittävät, etteivät he ole valmiita rahoittamaan ylimääräisiä tuotantokustannuksia, ja ultraortodoksisen yleisön välillä, jotka väittävät, että koska Israelin valtio on juutalaisten valtio, ja valtion juutalaisen luonteen säilyttämiseksi koko yleisön on osallistuttava näihin ylimääräisiin kustannuksiin. Tarve rahoittaa näitä erikoisyrityksiä syntyy myös erilaisissa vaalijärjestelmissä – keskellä katkeria, erittäin intohimoisia ja loputtomia keskusteluja eri puolueiden välillä. Tietysti myös maailman muslimien keskuudessa,

Ja sillä on myös geopoliittisia seurauksia: huomattava osa Euroopan muslimeista, joista on tullut enemmistö mantereella, tukee tehtaitaan kaikilla ylimääräisillä kustannuksilla. Kristitty väestö kieltäytyy tottelemasta – ja sen seurauksena olemme todistamassa lakkaamattomia konflikteja, jotka liukuvat todellisiin uskonnollisiin sotiin. Tilanne mantereella saavuttaa täydellisen kaaoksen – ja valtojen väliintulo vain pahentaa tilannetta ristiriitaisten etujen vuoksi, kun kukin valta puuttuu auttamaan toista osapuolta taistelussa. Israelin valtio ei puutu siihen, mitä tapahtuu – kuitenkin, Israelin valtion turvallisuuspalvelut ovat tästä erittäin huolissaan, koska eräät taistelut käynnissä olevat alueet ovat suhteellisen lähellä samassa Euroopan unionissa, joka on lakannut toimimasta siviilitasolla millään tavalla – ja siitä on tullut loputtoman taistelun areena, jossa monet uhrit kaatuvat. Israelissa yritetään pelastaa juutalaista väestöä taistelualueilta ja auttaa heitä muuttamaan Israeliin – mutta koska Israelin valtio on itse joutunut maksamaan suojavarusteiden tuotannosta suuria resursseja, on olemassa erittäin pieni budjetti näitä toimintoja hoitaville turvallisuuspalveluille. Puolustusteollisuuden työntekijät osallistuvat suuriin mielenosoituksiin, järjestivät laajan julkisen mielenosoituksen, joka kestää useita vuosia, eivätkä he usko Israelin valtioon, koska pelastusoperaatioille ei ole tarpeeksi budjettia. Nämä mielenosoitukset eivät ole onnistuneet, ja mielenosoittajien mukaan Israelin eri hallitukset osoittavat täydellistä välinpitämättömyyttä niitä kohtaan. He ovat pahoillaan, ja ottaen huomioon tämän sietämättömän tilanteen, jossa pelastusoperaatioita ei voida rahoittaa, Israelin turvallisuuspalvelut yrittävät jatkuvasti löytää innovatiivisia ja luovia tapoja pelastaa juutalaiset, jotka jäivät kiinni verisen Euroopan taistelualueilta: yritys kerätä varoja erityisyhdistysten kautta sekä vetoomus tekniikan alalta perehtyneisiin nuoriin katsomaan Innovatiivisia ja luovia ideoita näihin pelastustoimiin. Nämä mielenosoitukset eivät ole onnistuneet, ja mielenosoittajien mukaan Israelin eri hallitukset osoittavat täydellistä välinpitämättömyyttä niitä kohtaan. He ovat pahoillaan, ja ottaen huomioon tämän sietämättömän tilanteen, jossa pelastusoperaatioita ei voida rahoittaa, Israelin turvallisuuspalvelut yrittävät jatkuvasti löytää innovatiivisia ja luovia tapoja pelastaa juutalaiset, jotka jäivät kiinni verisen Euroopan taistelualueilta: yritys kerätä varoja erityisyhdistysten kautta sekä vetoomus tekniikan alalta perehtyneisiin nuoriin katsomaan Innovatiivisia ja luovia ideoita näihin pelastustoimiin. Nämä mielenosoitukset eivät ole onnistuneet, ja mielenosoittajien mukaan Israelin eri hallitukset osoittavat täydellistä välinpitämättömyyttä niitä kohtaan. He ovat pahoillaan, ja ottaen huomioon tämän sietämättömän tilanteen, jossa pelastusoperaatioita ei voida rahoittaa, Israelin turvallisuuspalvelut yrittävät jatkuvasti löytää innovatiivisia ja luovia tapoja pelastaa juutalaiset, jotka jäivät kiinni verisen Euroopan taistelualueilta: yritys kerätä varoja erityisyhdistysten kautta sekä vetoomus tekniikan alalta perehtyneisiin nuoriin katsomaan Innovatiivisia ja luovia ideoita näihin pelastustoimiin.

 

Tarina numero 2 – Hyönteisfarmi:

 

Sotateollisuudessa kaikkialla maailmassa kehitetään uudenlaista aseita: lentäviä elektronisia hyönteisiä, joita ohjataan tietokoneiden avulla. Tähän pieneen hyönteiseen asennetut sirut on ohjelmoitu “istumaan” tietyn kohteen (eli vihollisen armeijan sotilaiden) päällä ja ruiskuttamaan niihin tappavaa myrkkyä, joka aiheuttaa heidän kuolemansa muutamassa sekunnissa. Välittömästi sen jälkeen toimii itsetuhomekanismi, jossa elektroninen hyönteinen itse asiassa “tuhoaa itsensä” hallitun räjähdyksen kautta.

Useat maat kehittävät tätä asetta salaa – kun hyönteinen toimintanopeus tekee sen havaitsemisesta erittäin vaikeaa – kun kaikki sen toimet – uhrin “asuminen”, automaattinen myrkkyruiskutus sekä hallittu räjähdys kestävät vain muutaman sekunnin kymmenesosan.

Mutta jotkut joidenkin maailman maiden salaiset palvelut onnistuvat havaitsemaan näiden järjestelmien olemassaolon vihollismaissa – mikä on myös täysin salassa.

Israelin valtion turvallisuuspalvelut päättävät liittyä tähän “muotiin”, mutta he tekevät jotain, mikä on ainutlaatuista Israelille – jota ei ole missään muussa maassa. Kaikkialla maailmassa tilat, joissa näitä elektronisia hyönteisiä tuotetaan, ovat hyvin pieniä – ja suurimmat niistä saavuttavat enintään muutaman kuutiometrin laitosta kohden – ja havainnollistamisen vuoksi: tavallisen talon olohuoneessa on n. vähintään useita satoja tällaisia ​​tiloja. Mutta Israelin valtiossa tapahtuu toisenlainen todellisuus ja paljon raivostuttavampi: suurille alueille rakennetaan valtavia tiloja – joita ei tietenkään salaisuutensa vuoksi kukaan tiedä, mitä niillä todella tehdään. . Israelin kansalaiset ovat avuttomia: kaikille niille tuotantolaitoksille osoitettujen laajojen alueiden vuoksi (jotka eivät tietenkään ole välttämättömiä: näitä elektronisia hyönteisiä on varmasti mahdollista tuottaa nollalla ja äärettömän pienillä alueilla) ei jää tilaa välttämättömille siviilitarpeille, kuten sairaaloille, päiväkodeille, kouluille – ja itse asiassa kaikki Israelin talous on orjuutettu näiden salaisuuksien hyväksi tilat. Tämä johtaa laajoihin julkisiin mielenosoituksiin – niitä kuitenkin tukahdutetaan kovalla kädellä käyttämällä poliisin voimakasta väkivaltaa.

Tässä todellisuudessa myös julkiset mielenosoitukset eskaloituvat ja muuttuvat yhä vaikeammiksi ja väkivaltaisemmiksi – ja niihin sisältyy yhä useampia turvallisuusjoukkojen ampumatapauksia.

Tämän seurauksena Israelin valtio joutuu todelliseen sisällissotaan, joka vetää siihen myös kaikki muut alueen maat – mikä johtaa laajamittaiseen tuhoon, tuhoon ja tuhoon. Suurten kiinteistöyhtiöiden omistajat, joille kaikki kiinteistöjen toiminnasta saadut taloudelliset voitot menevät, joista osasta on tullut jopa eräänlaisia ​​salaisia ​​kumppaneita ja jotka ovat hyvin tietoisia niissä tapahtuvasta liiallisesta toiminnasta, jatkavat tehdä yhteistyötä hallituksen kanssa myös tässä sisällissodan vaiheessa – ja aina mieluummin heidän valtavat taloudelliset voittonsa kuin omaisuutensa ja myös monien tuhansien tässä sodassa kuolleiden elämä.

 

Tarina numero 3 – Pohjois-Korean agentit:

Kuten tiedät, Pohjois-Korean armeijassa on “sotilaallinen” yksikkö, jolla on skandaalitoimintaa ns.singulariteetti ilo. Pohjois-Korean hallitsija päättää pohjoiskorealaisten agenttien ilkeästä toiminnasta, jotka toimivat maailman maissa ja yrittävät salakuljettaa nuoria naisia ​​eri maista ja tuoda heidät Pohjois-Koreaan petollisin keinoin. Suurin osa näistä “agenteista” toimii hienostunein menetelmin, eikä niitä jää kiinni – tarinoita näistä agenteista ja heidän toimintatavoistaan ​​kuitenkin aletaan julkaista maailmanlehdistössä. Aluksi eri maiden yleisö ei usko julkaistuihin kauhutarinoihin – ja mitä tahansa mediaa, joka julkaisee artikkeleita aiheesta, epäillään automaattisesti tekevän niin yrittäessään saada lisäarvostusta eikä mitään muuta. Tapausten määrän kasvaessa kuitenkin ja pohjoiskorealaiset agentit jäävät kiinni eri puolilla maailmaa ja tuomitaan pitkiin vankeusrangaistuksiin ja joissakin tapauksissa jopa teloitetaan – ja samaan aikaan kuin kauhistuttavia tarinoita, joita julkaistaan ​​edelleen, maailman hallitukset pakotetaan, myös eri maiden naisjärjestöjen laajojen protestien jälkeen tunnustaa ongelman olemassaolo ja alkaa kamppailla sen kanssa. Samanaikaisesti agentteja ei aina saada kiinni – ja monilla alueilla maailmaa he eivät pysty estämään sieppauksia. Julkinen ilmapiiri on vaikea ja pilvinen koko maailmassa, Pohjois-Koreaa vastaan ​​on asetettu ankaria ja melko aggressiivisia talouspakotteita – tosin ydinaseiden takia, joita millään maalla ei ole,

Useiden vuosien jälkeen kaksi pohjoiskorealaista agenttia saapuu Israeliin ja jossain vaiheessa heidän toimintaansa joutuvat Shin Betin kiinni – ja heti alkaa laaja julkinen protesti, jossa vaaditaan heidän teloitustaan ​​- kuten monissa muissa maissa tehdään. Näin ei kuitenkaan tapahdu: molemmat agentit ovat todellakin oikeudenkäynnissä ja tuomittu vakavista rikoksista ihmiskaupan toteuttamisesta – ja saavat elinkautisen vankeusrangaistuksen – mutta Israelin valtion korkein oikeus kieltäytyy tuomitsemasta heitä kuolemaan. Näin tehdessään Israel ei karkaa Pohjois-Korean uhkauksia, sillä jos Israel ei vapauta välittömästi kahta tuomittua, se aloittaa ydinsodan, joka tuhoaa koko maailman. Näin tehdessään Israelin valtion asema kansainvälisessä yleisessä mielipiteessä paranee huomattavasti.

Samanaikaisesti ilmiön jatkuva olemassaolo ja maailman mahdottomuus kitkeä se juuriltaan johtaa suureen ahdistukseen ja sietämättömään todellisuuteen, jossa naiset kaikkialla maailmassa pelkäävät minä hetkenä tahansa, että heidät kidnapataan. Tiedustelujärjestöt kaikkialla maailmassa julkaisevat eräänlaisen kansainvälisen “tarjouksen”, jossa tarjotaan korkeita taloudellisia palkintoja kaikille, jotka onnistuvat löytämään luovia tapoja kitkeä sieppausten ilmiö. Kehittyy eräänlaisia ​​”kilpailuja”, joihin osallistuu tiedusteluhenkilöstöä kaikkialta maailmasta – ja joka vuosi järjestetään salainen seremonia, jossa palkinnot jaetaan. Voittajat allekirjoittavat luottamuksellisuuslomakkeet erittäin korkealla luokittelulla – ja tämä keskellä “agenttien sotaa”, joka kehittyy kaikkialla maailmassa:

 

 

Tarina numero 4 – Syövän aallot:

Pieni joukko tutkijoita eri maista ympäri maailmaa kehittää innovatiivista hoitoa, joka parantaa kaikkia syöpää. Hoito suoritetaan ensimmäisessä vaiheessa potilaan kehon verenkierron pienen äänijäljen (jota ihmiskorva ei voi erottaa) tunnistamiseen – tunnistaminen, joka on mahdollista jopa tuhansien kilometrien etäisyydeltä, ja laitteilla, jotka osaavat tunnistaa nämä ääniväitteet jättäen huomiotta ääniaallot, jotka tulevat monista muista lähteistä, kuten autojen melusta, radio- tai televisiolähetyksen melusta, normaalista ihmisten välisestä keskustelusta jne. Kun laite tunnistaa äänitulosteen potilaan verestä, se osaa ainutlaatuisten ominaisuuksiensa mukaisesti tunnistaa syövän tyypin, josta potilas kärsii, ja muutaman sekunnin kuluessa “

Mutta se on salainen tekniikka, joka ei ole suuren yleisön saatavilla, joka ei tiedä sen olemassaolosta ollenkaan. Tämä tekniikka on hyvin rajallisen joukon maailman johtajia, kuten miljardöörit ja suurimmat kapitalistit, Yhdysvaltain presidentti tai Venäjän presidentti, saatavilla.

Israelilainen Mossad-agentti on parantumattomasti sairas syöpään – ja kun lääkärit ilmoittavat hänelle, että hänellä on enää kuusi kuukautta elinaikaa, hän aktivoi ainutlaatuiset taitonsa ja onnistuu löytämään ainutlaatuisen parantamismenetelmän olemassaolon – ja mies jakaa tämän hänen kanssaan. lääkärit, jotka eivät aluksi usko häntä, kohtelevat häntä halveksuvasti ja diagnosoivat hänet sairastuneeksi sieluksi ja yhteyden todellisuuteen menettämisen. Mutta mies ei ole haitallinen ympäristölle eikä ole vaarallinen – siksi häntä ei oteta väkisin psykiatriseen sairaalaan – ja päätetään jättää hänet omiin käsiin, koska hänellä on kuitenkin vielä kauan elinaikaa . Mossad-mies, joka ylittää salaisen kohtelun, on myös räikeästi halveksittu hänen tiedusteluyhteisön ystäviltä – ja he yksinkertaisesti käskevät häntä “lopeta puhumasta hölynpölyä”. Mies päättää, yrittäessään pelastaa henkensä, ottaa suoraan yhteyttä innovatiivisen hoidon kehittäjiin ja onnistuu vakavan rikoksen yhteydessä lahjomaan heidät saadakseen heiltä tarvitsemansa lääkehoidon. Hänen tilansa paranee nopeasti – mikä on täysin yllättynyt kaikkien hänen ympärillään olevien ihmisten keskuudessa – ja tämä tapahtuu samaan aikaan, kun tapahtunut vakava lahjonta on paljastunut. Kun Israelin poliisi alkaa tutkia tapausta, yhä useammat ihmiset järjestelmässä alkavat väittää, että tämä ei voi olla pelkkä sattuma ja että näiden kahden välillä täytyy olla yhteys. Syöpää sairastanut ja innovatiivisesta hoidosta toipunut Mossadista tullut mies joutui moniin tutkimuksiin – ja hänen terveytensä huomattavan paranemisen johdosta. he päättivät tutkia häntä yhä intensiivisemmin – ja jossain vaiheessa hän hajosi tutkimuksessa, mikä johti tutkijat menetelmiin, joita hän käytti saamansa hoidon saamiseksi. Tutkijat ovat tässä vaiheessa vakuuttuneita siitä, että näissä olosuhteissa ei ole syytä jatkaa tutkintaa ja vapauttaa tutkittavaa välittömästi. Samalla he päättävät ideologisista syistä paljastaa innovatiivisen hoitomenetelmän ja vuotaa sen lehdistölle. Syöpää sairastanut ja innovatiivisesta hoidosta toipunut Mossadista kotoisin oleva mies vietiin moniin tutkimuksiin – ja hänen terveydentilansa merkittävän paranemisen johdosta päätettiin tutkia häntä yhä intensiivisemmin – ja jossain vaiheessa hän hajosi tutkimus, johdattaa tutkijat menetelmiin, joita hän käytti saamansa hoidon saamiseksi. Tutkijat ovat tässä vaiheessa vakuuttuneita siitä, että näissä olosuhteissa ei ole syytä jatkaa tutkintaa ja vapauttaa tutkittavaa välittömästi. Samalla he päättävät ideologisista syistä paljastaa innovatiivisen hoitomenetelmän ja vuotaa sen lehdistölle. Syöpää sairastanut ja innovatiivisesta hoidosta toipunut Mossadista kotoisin oleva mies vietiin moniin tutkimuksiin – ja hänen terveydentilansa merkittävän paranemisen johdosta päätettiin tutkia häntä yhä intensiivisemmin – ja jossain vaiheessa hän hajosi tutkimuksessa ja johdatti tutkijat menetelmiin, joita hän käytti saamansa hoidon saamiseksi. Tutkijat ovat tässä vaiheessa vakuuttuneita siitä, että näissä olosuhteissa ei ole syytä jatkaa tutkintaa ja vapauttaa tutkittavaa välittömästi. Samalla he päättävät ideologisista syistä paljastaa innovatiivisen hoitomenetelmän ja vuotaa sen lehdistölle.

Aluksi kukaan ei usko tarinaa, mutta kun yhä useampia todisteita innovatiivisen parantamistekniikan olemassaolosta esitetään, sen julkinen kuva muuttuu muutamassa vuodessa ja saa oikeutuksen. Laajasta julkisesta legitimiteetistä huolimatta entinen Mossad-mies ja hänen tutkijansa kuitenkin pidätetään ja asetetaan oikeuden eteen useista syytteistä, kuten vilpillisen hankkimisesta raskauttavien olosuhteiden vallitessa, viranhaltijoiden luottamuksellisuusvelvollisuuden rikkomisesta ja muista syistä. . Yleisö vaatii syytettyjen vapauttamista, ja heidän tueksi järjestetään monia mielenosoituksia. Mutta mikään ei auta – ja Israelin valtion korkein oikeus lähettää syytetyt pitkiin vankeusrangaistuksiin jättäen täysin huomioimatta monet lieventävät seikat, mukaan lukien tarpeen paljastaa erityinen parantava tekniikka ihmishenkien pelastamiseksi.

Loppujen lopuksi tulos on synkkä: ainutlaatuinen parantava tekniikka ei ole enää salaisuus, mutta se on edelleen hyvin harvojen ihmisten saatavilla tähtitieteellisen hintansa – 80 miljoonan dollarin – ansiosta. Myös samat ihmiset, jotka vuotivat sen, entinen Mossadin agentti ja hänen kuulustelijansa pysyvät vankilassa loppuelämänsä – ja tuomioistuin vaatii noudattamaan kuivaa lakia ja vaatii, että syytetyt pysyvät vankilassa tekemiensä rikosten vuoksi – ja tietenkään hengenpelastamisen kannalta niin merkittävillä lieventävillä olosuhteilla ei ole arvoa Israelin valtion tuomareiden silmissä.

 

Tarina numero 5 – Professorin kuolema:

Ryhmä israelilaisia ​​ja amerikkalaisia ​​aivotutkijoita työskentelee yhteistyössä luennoilla, yhteisissä tieteellisissä konferensseissa ja jopa työskentelee sairaaloissa Israelissa ja Yhdysvalloissa osastoilla, joissa hoidetaan potilaita, joilla on neurologisia sairauksia: Parkinsonin, Alzheimerin, multippeliskleroosin jne. israelilaiset tutkijat saavuttavat tutkimuksessaan ennennäkemättömiä tieteellisiä saavutuksia – mikä herättää voimakkaita mustasukkaisuuden tunteita yhdessä hänen amerikkalaisista kollegoistaan ​​- ja israelilainen lääkäri ei tiedä siitä ollenkaan, ja vaikka amerikkalaisen lääkärin mustasukkaisuus muuttuu nopeasti todelliseksi vihaksi hänen israelilaistaan ​​kohtaan. kollega, jälkimmäinen ei voi tietää tästä Joten tässä vaiheessa, kun tästä ei todellisuudessa ole merkkejä ja asiat menevät, päällisin puolin, kuten tavallista.

Amerikkalainen professori päättää kostaa israelilaiselle kollegalleen järkyttävällä tavalla: hän tulee Israeliin, oletettavasti tapaamaan yhtä israelilaisen lääkärin potilasta – vakavasta neurologisesta sairaudesta kärsivää miestä – nuoren miehen, jolla ei ole sukulaisia. Israelin sairaalan henkilökunta on liikuttunut niin sanotusta humanitaarisesta eleestä – eikä kukaan kuvittele tekoa, jonka amerikkalainen lääkäri suunnitteli yksityiskohtaisesti. Vanhemman lääkärin suuren luottamuksen vuoksi hän saa olla yksin samassa huoneessa israelilaisen lääkärin potilaan kanssa. Amerikkalainen lääkäri käyttää hyväkseen hänelle annettua suurta luottamusta ja vetää esiin pienet sakset, joita sairaalan turvatoimet eivät havainneet ja joilla hän “leikkaa” putken, jonka kautta israelilaisen lääkärin potilas saa happea – mikä aiheuttaa hänen kuolema muutamassa sekunnissa. Israelin sairaaloiden raskaasta kuormituksesta ja myös siitä, että kukaan ei uskonut, että tämä oli amerikkalaisen lääkärin todellinen tarkoitus, tapaus paljastetaan vain muutaman tunnin kuluttua – ja sairaanhoitajien ryhmä, joka löytää kauhu koskee välittömästi poliisia – joka aloittaa tutkinnan vasta kaksi päivää myöhemmin – työtaakan seurauksena, joka tekee tapauksen vakavuudesta huolimatta mahdottomaksi käsitellä välittömästi. Israelin poliisi päätyi tutkimuksessaan siihen tulokseen, että amerikkalainen lääkäri on todellakin teon tekijä – kuitenkin aika, joka kului ennen kuin poliisi Israelissa alkoi toimia, käytti hyvin amerikkalaisen lääkärin, joka tällä välin. onnistuu pakenemaan Israelista ja palaamaan kotiinsa Yhdysvaltoihin. Ja myös siitä syystä, että kukaan ei kuvitellut tämän olevan amerikkalaisen lääkärin todellinen tarkoitus, tapaus paljastetaan vasta muutamaa tuntia myöhemmin – ja kauhun havaitseva sairaanhoitajaryhmä ottaa välittömästi mukaan poliisin – jotka aloittavat vain tutkimuksen. kaksi päivää myöhemmin – työtaakan seurauksena, jonka vuoksi tapausta ei voida käsitellä välittömästi sen vakavuudesta huolimatta. Israelin poliisi päätyi tutkimuksessaan siihen tulokseen, että amerikkalainen lääkäri on todellakin teon tekijä – kuitenkin aika, joka kului ennen kuin poliisi Israelissa alkoi toimia, käytti hyvin amerikkalaisen lääkärin, joka tällä välin. onnistuu pakenemaan Israelista ja palaamaan kotiinsa Yhdysvaltoihin. Ja myös siitä syystä, että kukaan ei kuvitellut tämän olevan amerikkalaisen lääkärin todellinen tarkoitus, tapaus paljastetaan vasta muutamaa tuntia myöhemmin – ja kauhun havaitseva sairaanhoitajaryhmä ottaa välittömästi mukaan poliisin – jotka aloittavat vain tutkimuksen. kaksi päivää myöhemmin – työtaakan seurauksena, jonka vuoksi tapausta ei voida käsitellä välittömästi sen vakavuudesta huolimatta. Israelin poliisi päätyi tutkimuksessaan siihen tulokseen, että amerikkalainen lääkäri on todellakin teon tekijä – kuitenkin aika, joka kului ennen kuin poliisi Israelissa alkoi toimia, käytti hyvin amerikkalaisen lääkärin, joka tällä välin. onnistuu pakenemaan Israelista ja palaamaan kotiinsa Yhdysvaltoihin. tapaus paljastuu vasta muutama tunti myöhemmin – ja kauhun havaitseva sairaanhoitajaryhmä ottaa välittömästi mukaan poliisin – jotka aloittavat tutkinnan vasta kaksi päivää myöhemmin – työtaakan seurauksena, joka tekee tapauksesta mahdotonta puuttua välittömästi huolimatta sen vakavuus. Israelin poliisi päätyi tutkimuksessaan siihen tulokseen, että amerikkalainen lääkäri on todellakin teon tekijä – kuitenkin aika, joka kului ennen kuin poliisi Israelissa alkoi toimia, käytti hyvin amerikkalaisen lääkärin, joka tällä välin. onnistuu pakenemaan Israelista ja palaamaan kotiinsa Yhdysvaltoihin. tapaus paljastuu vasta muutama tunti myöhemmin – ja kauhun havaitseva sairaanhoitajaryhmä ottaa välittömästi mukaan poliisin – jotka aloittavat tutkinnan vasta kaksi päivää myöhemmin – työtaakan seurauksena, joka tekee tapauksesta mahdotonta puuttua välittömästi huolimatta sen vakavuus. Israelin poliisi päätyi tutkimuksessaan siihen tulokseen, että amerikkalainen lääkäri on todellakin teon tekijä – kuitenkin aika, joka kului ennen kuin poliisi Israelissa alkoi toimia, käytti hyvin amerikkalaisen lääkärin, joka tällä välin. onnistuu pakenemaan Israelista ja palaamaan kotiinsa Yhdysvaltoihin.

Israelin valtion viranomaiset kääntyvät amerikkalaisten kollegojensa puoleen ja vaativat miehen luovuttamista voidakseen asettaa hänet syytteeseen Israelissa hänen vakavasta teostaan. Mutta Yhdysvaltojen viranomaiset kieltäytyvät tiukasti luovuttamasta häntä ja vaativat lujasti, että hänen oikeudenkäyntiään tulisi suorittaa Yhdysvalloissa eikä Israelissa. Yhdysvalloissa on meneillään korruptoitunut ja epäreilu oikeusprosessi – jonka lopussa professori vapautetaan kaikista vakavista syytteistä, eikä menetä edes lisenssiään ja jatkaa potilaiden hoitoa Yhdysvalloissa. Hänen oikeudenkäynninsä aikana kuultiin myös räikeitä antisemitistisiä väitteitä amerikkalaisen lääkärin “oikeutetusta kostosta”, niin sanoaksemme juutalaisille. Hänen kollegansa Israelissa ovat hyvin vihaisia ​​ja katkaisivat yhteyden häneen – ja samalla he käyvät julkista taistelua, jonka tarkoituksena on saada aikaan rikollisen amerikkalaisen professorin luovuttaminen Israeliin. Mutta Israelin valtio on, kuten tiedämme, Yhdysvaltojen avusta, joten sen kädet ovat sidotut ja toimintamahdollisuudet ovat hyvin rajalliset – jos ollenkaan.

Muutama kuukausi Yhdysvaltojen oikeuskäsittelyn päättymisen jälkeen nuoren amerikkalaisen professorin vaimo löytää eräänä päivänä hänen ruumiinsa heidän kotinsa pihalta – ruumiissa on vakavia väkivallan merkkejä. Hän tietysti ottaa välittömästi yhteyttä paikalliseen poliisiin – ja tutkinta on meneillään, joka saavuttaa umpikujan, eikä kenelläkään ole aavistustakaan tappajan henkilöllisyydestä. Myös Amerikan tiedustelupalvelun, CIA:n ja FBI:n tutkimukset päätyvät umpikujaan eivätkä pysty löytämään pienintäkään vihjettä tappajan henkilöllisyydestä.

Monet kysymykset jäävät vastaamatta: tuo professorin asunto oli hyvin suojattu sähköisillä porteilla, älykkäällä tunnistusjärjestelmällä (jonka takia sukulaistenkin oli erittäin vaikea päästä taloonsa) – niin miten murhaajat pääsivät pihalle, vetää professori siellä ja murhaa hänet – ja enemmän, kun kukaan ei huomannut tekoa reaaliajassa? Miten tällainen tilanne voi edes olla olemassa? ja miksi CIA ja FBI edes aloittivat tutkimuksen tai sekaantuivat asiaan, koska kyseessä on yksityinen rikostapaus eikä Israelin tai Yhdysvaltojen kansallista turvallisuutta koskeva asia? Olivatko hänen entiset israelilaiset rikoskumppaninsa ne, jotka aiheuttivat hänen kuolemansa – heidän suuren vihansa hänen pettämisestään ja rikollisesta teostaan, antisemitistiset lausunnot hänen myöhemmän oikeudenkäynnin aikana ja myös korruptoituneen oikeusprosessin seurauksena, jossa hänet vapautettiin? Ja jos näin todella on, miksi kukaan Israelin valtiossa ei epäile heitä, eikä heitä vastaan ​​aloiteta poliisitutkintaa? Onko mahdollista, että CIA:n ja FBI:n niin kutsuttu “tutkinta” ei ollut todellinen tutkinta vaan lavastettu liike? Ja jos näin todella oli – miksi CIA:lla ja FBI:lla oli edes intressi esittää tällainen vääristely? Vai onko olemassa toinen mahdollisuus: narsistinen potilas, jonka amerikkalainen professori murhasi, ei itse asiassa ollut yksi, ja hänellä oli yhteyksiä, joista kukaan sairaalassa ei tiennyt? Ja ovatko nuo ihmiset (jotka kukaan ei tiedä keitä he ovat) niitä, jotka päättivät kostaa amerikkalaiselle professorille ja murhata hänet? Voiko tällaista tilannetta olla olemassa?

 

Tarina numero 6 – järjestelmä:

Kaikkialla maailmassa monet kuolemat tapahtuvat äkillisesti, joiden alkuperää tai syytä kukaan ei ymmärrä. Tutkittuaan tapauksia useiden kuukausien ajan kaikki maailman poliisivoimat, he onnistuvat lopulta saamaan selville, että kaikki vainajat todella tapettiin laukauksilla – ja tutkimukset ovat käynnissä, joissa ne, jotka ovat varmasti tehneet kaikki murhat, tuomitaan. Mutta kukaan ei osaa selittää, kuinka rikollisuus on voinut yhtäkkiä kasvaa niin voimakkaasti ilman mitään loogista selitystä tai syytä. Tämän tilanteen seurauksena vankiloita on pakko rakentaa yhä enemmän – ja vankilarakennusteollisuudesta tulee koko maailmantalouden päätoimiala, jota maailman rikkaat alkavat hallita.

Useiden vuosien jälkeen, jolloin uhrien määrä on noussut miljooniin, maailman poliisi tekee yhteistyötä tapausten tutkinnassa ja pyrkii yhä enemmän selvittämään, mikä on todellinen syy rikollisuuden jyrkälle kasvulle – ja löytää hämmästyttävä todellisuus omituisuudessaan: kaikki ampumiset poikkeuksetta eivät olleet lihaa ja verta rikollisten tekemiä, vaan – tietokoneistetun kasvojentunnistusjärjestelmän avulla – joka ohjelmistohäiriön vuoksi alkoi ampua automaattisesti kuoliaaksi jokaista henkilöä, joka laittaa hymy kasvoillaan. Parhaiden asiantuntijoiden toistuvat yritykset korjata ohjelmistovirhe epäonnistuvat surkeasti – kunnes lopulta maailma joutuu sietämään kauhean järjestelmän olemassaoloa, joka vaatii yhä enemmän uhreja.

Ympäri maailmaa järjestetään työpajoja, joissa he yrittävät opettaa kansalaisia ​​olemaan hymyilemättä – ja siten pelastamaan henkensä. Nämä työpajat määritellään selviytymispajoiksi, jotka ulottuvat kaikkialle: työpaikoille, kouluihin ja myös media välittää niitä jatkuvasti – ja kaikki media, joka uskaltaa esittää asioita, mistä tahansa humoristisesta aiheesta, suljetaan välittömästi viranomaisten määräyksestä. Syntyy synkkä sosiaalinen todellisuus, jossa lailla on kiellettyä sanoa tai julkaista mitään vitsejä tai kyynisiä lausuntoja – ja näistä ohjeista poikkeavia teloitetaan massalla. Ja seurauksia on monilla muilla elämänalueilla:

Toisaalta nämä kapitalistit kieltäytyvät jyrkästi kaikista ehdotuksista vähentää vankilatilojen valtavaa määrää ja vapauttaa kaikki murhista tuomitut vangit jo ennen kuin maailma tiesi, että ne tapahtuivat tietokoneistetun järjestelmän avulla, eivätkä murhaajat, jotka tulevat. ihmisyhteiskunnasta, ja vaikka heitä itseään ammutaan kuoliaaksi massaksi. Ja vielä enemmän: vaikka on selvää, että nämä kapitalistit ovat seuraavat uhrit, he eivät silti ole valmiita vapauttamaan vankeja, jottei heidän taloudellisia voittojaan vahingoiteta. Useita tarinoita julkaistaan ​​kapitalisteista, jotka eivät suostuneet tähän edes viimeisinä elämänsä hetkinä.

Tämä todellisuus johtaa radikaaleihin muutoksiin myös monilla muilla elämänalueilla: runoesitysten, teatterin tai elokuvan esitysten olemassaolo elokuvateattereissa on ehdottomasti ja täysin kielletty. Myös kaikki tietokonepelien tai kaikenlaisten luovien pelien kehittämiseen osallistuvat yritykset suljetaan välittömästi maailmanhallitusten määräyksestä. Myös kaikki lasten kirjoja tai leluja myyvät kaupat ovat kiinni. Kaduille sijoitetut poliisit valvovat tiukasti kaikenlaista iloa koskevia kieltoja – jokainen, joka rikkoo tätä kieltoa, pidätetään välittömästi. Osana pelastustoimia ihmisten ilot on estettävä hinnalla millä hyvänsä – ja kaikkia tiedotusvälineitä kehotetaan lähettämään vain kauhuohjelmia.

Syntyy kaoottinen sosiaalinen todellisuus, jossa koko maailma seisoo avuttomana tappavan järjestelmän edessä. Löytääkö ihmiskunta edelleen tien ulos kriisistä – vai aiheuttaako tuo tappava kasvojentunnistusjärjestelmä koko ihmiskunnan sukupuuttoon? Onko joku, joka onnistuu löytämään patentin, joka pelastaa ihmiset heidän itsensä kehittämältä järjestelmältä ja teknologialta?

Tarina numero 7 – kone:

Jossain on keksitty outo kone, jonka ainoa toiminta on vahingoittaa vakavasti ketään, joka kulkee sen läpi. Ryhmä mielisairaita ihmisiä löytää oudon koneen, astuu sisään – ja kun he tulevat siitä ulos vakavin vammoin (eikä kukaan ymmärrä miksi, koska tämä pieni ryhmä ihmisiä on ainoita koko maailmassa, joka tietää sen olemassaolosta ) he selviävät viimeisillä voimillaan hakemaan apua ja joutuvat sairaalaan useiksi kuukausiksi Castin ympärillä – kun he kertovat heitä hoitaville lääkintäryhmille vahingoittaneensa itseään ennakoivasti – mutta koneen olemassaolo pidetään salassa – eivätkä lääkäreiden kanssa käytyjen keskustelujen jälkeenkään pysty ymmärtämään, mikä aiheutti heidän vakavat vammat. Sairaalahoidon aikana lääkintähenkilöstö kohtelee ihmisiä erittäin omistautuneena,

Lopulta tämä ryhmä ihmisiä toipuu – ja kaikesta kärsimyksestä huolimatta, he palaavat samaan koneeseen, kulkevat sen läpi ja loukkaantuvat vakavasti – mutta tällä kertaa he eivät selviä vakavista vammoista ja kuolevat. Ryhmän poissaolo tuntuu heidän asuinpaikallaan, poliisi saa siitä ilmoituksen – ja alkaa etsiä heitä. Pitkien kuukausien etsintöjen jälkeen poliisi löytää vihdoin ihmisten ruumiit – ja huomaa myös sen oudon koneen olemassaolon, joka viedään tutkittavaksi. Outo tarina julkaistaan ​​- ja sitten myös tappavan koneen outo toiminta paljastetaan ja sitä aletaan tutkia, jotta saataisiin selville kuka on vastuussa sen keksinnöstä, tarkoituksena saattaa heidät oikeuden eteen.

Mutta tutkinta saapuu umpikujaan – eikä kukaan pysty vastaamaan kysymykseen, kuka keksi oudon koneen ja miksi se edes rakennettiin. Kysymysmerkit vain lisääntyvät, kun otetaan huomioon, että mikään osapuoli ei hyötynyt sen toiminnasta – eikä sitä käytetty muuhun tarkoitukseen kuin sen kautta kulkevien vahingoittamiseen. Asiat jäävät mysteeriksi. On uhreja – mutta ei syyllisiä, jotka voidaan saattaa oikeuteen – ja koska kukaan ei voi ymmärtää kuinka tämä kone on rakennettu, miksi se rakennettiin ja kuka on syyllinen sen rakentamiseen, he päättävät tuhota sen – ja sitä koskeva mysteeri tulee jää ratkaisematta aina ja ikuisesti.

 

Tarina numero 8 – Rakennukset:

Kuten tiedämme, ilmaston lämpeneminen heikentää monien asuinrakennusten vakautta: rakennusten rungossa oleva rauta laajenee, halkeilee betonin ja mikä teknisesti johtaa koko rakennuksen romahtamiseen. Tilanteen huomattavan pahenemisen seurauksena monet asuinrakennukset koko maailmassa eivät ole enää asumiskelpoisia – ja yhä suuremmat väestömäärät joutuvat sietämään merkittävää elintasoa – siirtymistä mudassa elämiseen taloja tai jopa luolia – ja koska joissain tapauksissa edes nämä asuinratkaisut eivät ole mahdollisia ja suuret väestöt joutuvat hallitsemaan koko elämänsä taivaan alla.

Tässä tilanteessa maailman rikkaat kokoontuvat salaa yhteen ja maksavat suuria summia arkkitehtitoimistoille, jotta ne keksisivät heille vaihtoehtoisia rakennusmenetelmiä, joiden avulla voidaan rakentaa uusissa olosuhteissa kestäviä taloja. Arkkitehdit ympäri maailmaa löytävät vihdoin sopivan teknologian niille kapitalisteille – ja uusi tekniikka sekä arkkitehtitoimistojen ja kapitalistien väliset yhteydet pidetään salassa, eikä tämä tieto ole jatkuvasti kasvavan väestön ulottuvilla. on enää asuinpaikkoja. Näiden erikoisrakennusten rakentamisen pohjalta on syntynyt kokonaisena maailmantalouden haara.

Yleisö huomaa, että kapitalisteilla on taloja, jotka kestävät eivätkä sortu – kenelläkään ei kuitenkaan ole selitystä tälle monien mielestä hyvin oudolta ilmiölle. Suuren yleisön epäilykset sekä suuri uteliaisuus, joka liittyy tähän mysteeriin, saavat suuren yleisön tutkimaan ja yrittämään ymmärtää, miksi näillä rikkailla ihmisillä on niin vakaat talot. Lopulta totuus paljastuu – mikä johtaa suureen raivoon ja noiden kapitalistien yksiselitteiseen vaatimukseen, että tekniikka, jonka avulla he voivat asua tallitaloissa, on tästä lähtien suuren yleisön – eikä vain heidän – saatavilla.

Pääoman omistajat kuitenkin toistuvista lupauksistaan ​​​​huolimatta, että nämä asiat tehdään – käytännössä näin ei kuitenkaan tapahdu, ja ainutlaatuinen rakennustekniikka jää vain tälle rajalliselle väestöryhmälle – mikä aiheuttaa julkista vihaa. ja väkivaltaisten hyökkäysyritysten alkaminen erityisiin asuinrakennuksiin. Kapitalistit, suojellakseen itseään, käyttävät rahojaan eräänlaisten yksityisten poliisivoimien värväämiseen – ja tämä sen jälkeen, kun heidän vetoomuksiinsa poliiseille tai sotilasvoimille maissaan ei vastata poliisien tai sotilaiden toiveiden vuoksi. valtaosalla heistä ei myöskään ole paikkaa asua sen jälkeen, kun heidänkin talonsa on romahtanut, ei vastata . Tällaisten yksityisten armeijoiden sotilaat saavat vastineeksi teoistaan

Mutta yllättävää kyllä, tavalliset armeija- ja poliisijoukot eivät pysty kukistamaan kapitalistien yksityisiä armeijoita – ja nämä “asuntosodat” jäävät ratkaisematta ja vaativat kymmeniä miljoonia uhreja. Maailman rikkaat eivät vieläkään ole valmiita kompromisseihin – ja laajasta ja kauheasta verilöydöstä huolimatta he pitävät kaikella voimalla hallussaan rakennustekniikkaa, joka mahdollistaa asumisratkaisun, joka on ryöstetty sadoilta miljoonilta ihmisiltä ympäri maailmaa. maailman.

Näemmekö missään heistä ihmisyyden kipinää? Onko kukaan maailman rikkaimmista ihmisistä todella halukas luovuttamaan ainutlaatuisen rakennustekniikan koko yleisölle ja kohtuullisin hinnoin – mikä voisi tehdä lopun heidän armeijoidensa ja maailman eri maiden armeijoiden väliset epäselvät kulumissodat? Tai jopa niin äärimmäisessä todellisuudessa voittolinja on ainoa asia, joka määrää?

 

Tarina numero 9 – Arkeologia tulevaisuudesta:

Ovatko kaikki paikalla luokassa? Hieno. Edellisillä tunneilla puhuimme laajasti Jordanin kuningaskunnan alueella tehdyistä kaivauksista, jotka valaisevat ja laajentavat suuresti tietämystämme siitä, mitä kuningaskunnassa tapahtui 2000-luvun alussa ja sen puolivälissä. Saimme myös tärkeää tietoa heidän kulttuuristaan, kielestään ja monimutkaisista suhteistaan, jotka vallitsivat heidän ja naapurimaan Israelin kuningaskunnan välillä sekä Benjamin Netanyahun hallituskaudella että sitä seuranneina vuosina. Asiaa laajentavat voivat lukea opettavaisen ja opettavaisen artikkelin professori Mashera Tukadolta, joka, kuten tiedätte, on opettanut useita vuosia yliopistossamme. Suosittelen myös lukemaan 23. vuosisadan kirjailijan Shatutu Croaton tärkeän kirjan “

Kuten mainitsimme, robottien ja tietokoneiden vallankumous oli alussa – ja autot, kuorma-autot, lentokoneet ja jopa suuri osa junista käyttivät ihmiskuljettajia matkustamiseensa ja työntövoimaansa eivätkä nykyään tuntemiamme koneita vuonna 2540. paljon todisteita siitä, että monet muut toiminnot, kuten talojen ja rakennusten siivous, pakettien tai postin jakaminen sekä liikennelainsäädännön valvonta, olivat ihmisten eikä koneiden suorittamia. Samaan aikaan on ristiriitaisia ​​todisteita 3D-tulostimien roolista – eikä meille ole täysin selvää, miksi tai missä olosuhteissa ne keksittiin, ja edes elämänalueet, joilla niitä on käytetty, eivät ole selvillä. meille.

Meillä on todisteita liikenneonnettomuuksista – joita oli tänä aikana osa koko maailman väestöstä – ja on muistettava, että järjestelmä, joka osaa estää ne kokonaan, jonka tunnemme nykyään “superauton tiedustelujärjestelmänä” oli sen keksivät vasta 1940-luvulla autoinsinöörit, jotka keksivät tähän päivään asti käytössä olevat superautot. Näytän teille täällä valokuvia tuon ajan onnettomuuksien vakavista seurauksista – ja yliopiston verkkosivuilta löytyy myös videoita, jotka havainnollistavat tapaa, jolla ne tapahtuivat.

Luentomme viimeisessä osassa mainitsen kaivaukset, joita tehdään Jerusalemin kaupungin eteläosassa sijaitsevalla paikalla – jossa löysimme mielenkiintoisia löytöjä. Monissa osissa kaivausaluetta törmäsimme kirjoituksiin “Kiryat Menachem”, Kiryat Moshe, “Hostel Avivit”, “Beit Hakarem naapurustossa” sekä kirjoitukseen “Yad Sarah Association”. Emme vieläkään tiedä mitä tarkoittaa. Näistä kirjoituksista kuuluu: olivatko nämä suuret julkiset rakennukset? Yhteisöjen nimet? Suurten organisaatioiden nimet – ehkä kuten muut suuret organisaatiot, kuten “Likud-puolue” jonka tiedämme tältä ajanjaksolta 2010–2020? Nykyään meillä on vain arvauksia – mutta emme ole vielä pystyneet ymmärtämään näiden kirjoitusten todellista merkitystä – jotka on kirjoitettu täysin eri kirjaimilla Uudesta tähän päivään asti käytössä olevasta digitaalisesta heprealaisesta kirjaimesta, joka keksittiin jo vuonna 2080.

Huomaamme, että joidenkin muiden kirjoitusten, kuten “Pride Parade”, “Knessetin keskusvaalikomitea” ja merkinnän “Palestinian People” merkitys ei ole meille tänä päivänä selvä – emmekä vieläkään tiedä, mitä ne merkitsevät. näistä käsitteistä oli 2000-luvun alun päivinä. Sillä välin jatkamme kaivauksia – arkeologian lehtorin Shotio Crottin johtamaa kaivauspaikkaa, jonka kanssa voit konsultoida tai kysyä häneltä kysymyksiä.

Joten seuraavaan tuntiin asti voit käydä läpi ne materiaalit, joilla yritin herättää uteliaisuuttasi – ja tapaamme ensi viikolla järjestettävällä tunnilla.

 

I. Alla on kirje, jonka lähetän eri paikkoihin:

Vastaanottaja:

Aihe: toiminnot sivustolla.

Arvoisat rouvat/herrat.

Omistan monikielisen sivuston https://disability5.comjoka käsittelee vammaisia ​​ihmisiä.

Sivustoni rakennettiin järjestelmään ofwordpress.org – ja se on tallennettu servers24.co.il:n palvelimille

Olen kiinnostunut artikkeleiden toimittamisesta verkkosivulle – sivuston omistajan valitsemien aiheiden mukaan. Esimerkiksi (joka ei liity blogiini ja on annettu vain asian selventämiseksi: kun blogi käsittelee autoteollisuutta, sivusto vastaanottaa samalla automaattisesti artikkeleita blogiinsa samalta verkkosivustolta, jolla artikkeleita julkaistaan).

Tiedätkö Internetissä sivustoja tai järjestelmiä, jotka tarjoavat tällaista palvelua?

Terveiset,

Asaf Binyamin,

115 Costa Rica Street,

Sisäänkäynti A-asunto 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

Israel, postinumero: 9662592.

puhelinnumeroni: Kotona-972-2-6427757. Matkapuhelin-972-58-6784040.

Faksi-972-77-2700076.

Jälkikirjoitus. 1) Tunnusnumeroni: 029547403.

2) Sähköpostiosoitteeni: [email protected]

ja: [email protected]

ja: [email protected]

ja: [email protected]

ja: [email protected]

ja: [email protected]

ja: [email protected]

3) Blogini sisältää 67 kieltä:Uzbekki, ukraina, urdu, azeri, italia, indonesia, islanti, albania, amhara, englanti, viro, armenia, bulgaria, bosnia, burma, valkovenäläinen, bengali, baski, georgia, saksa, tanska, hollanti, unkari, hindi, vietnami, tadžiki, turkki, turkmeeni, telugu, tamili, kreikka, jiddiš, japani, latvia, liettua, mongolia, malaiji, malta, makedonia, norja, nepali, swahili, singalesi, kiina, sloveeni, slovakki, espanja, serbia, heprea, arabia, pashto, puola, portugali, filippiiniläinen, suomi, persia, tšekki, ranska, korea, kazakstani, katalaani, kirgisia, kroatia, romania, venäjä, ruotsi ja thai.

 Etsin Internetistä verkkosivustoa tai järjestelmää, joka voi tarjota automaattisesti artikkeleiden lisäämisen näillä kielillä.

4) Ilmoitan, että ostin lisäosan “” kertamaksulla NIS 25Enhanced media library” – ja liitän tähän linkin web-sivulle, josta voit ladata ohjelmiston ja sitten ladata sen WordPressin laajennus.

 https://wordpress.org/plugins/tinymce-advanced/

Mitä toimintoja tällä laajennuksella voidaan suorittaa? Mihin sitä voidaan käyttää?

J. Alla on kirjeenvaihtoni Hostel “Avivit” oppaan kanssa:

972-54-2604842.

Viimeksi nähty tänään klo 17:24

Keskiviikkona 14.9.2022

Viestit ovat päästä päähän -salattuja. kenellekään tämän chatin ulkopuolisille, ei edes WhatsAppille, ei ole mahdollista lukea tai kuunnella heitä. Napsauta saadaksesi lisätietoja.

Hei Vardan: Huomenna noin klo 10 aamulla asuntoon, jonka kanssa otin yhteyttä hoitoon, pitäisi saapua jalkahoitaja (tähän päivään asti kävin “Shol”-instituutissa silloin tällöin tällaisia ​​hoitoja varten – Kuitenkin terveydentilani heikkenemisen vuoksi joudun tästä lähtien kutsumaan tarvittaessa jalkahoitajan kotiini sen sijaan, että tulisin fyysisesti Jerusalemin keskustassa sijaitsevaan instituuttiin). Siksi Korissa ei voi olla taloa näinä aikoina. Kotona vilustumassa se on mahdollista myöhään aamulla tai iltapäivällä (tämä on hoito, jonka olen käynyt jo monta kertaa – ja se kestää noin 20 minuutista puoleen tuntiin). Ja yleistietoa: tämä hoito ei sisälly sairauskassojen vakuutettujen terveyskoriin – paitsi diabeetikoille, jotka voivat saada hoitoa sairaskassojen puitteissa. Ainoa vaihtoehto kaikille muille tätä hoitoa tarvitseville vakuutetuille on saada hoito yksityisesti – kuten minä tänään. Haluan huomauttaa, etten tiedä, mikä tukiprosentti diabeetikoilla on sairausvakuutuskassalta tästä hoidosta. Tervehdys, Asaf Binyamini-Dair “Avivit”-hostellin suojatusta asunnosta. Haluan huomauttaa, etten tiedä, mikä tukiprosentti diabeetikoilla on sairausvakuutuskassalta tästä hoidosta. Tervehdys, Asaf Binyamini-Dair “Avivit”-hostellin suojatusta asunnosta. Haluan huomauttaa, etten tiedä, mikä tukiprosentti diabeetikoilla on sairausvakuutuskassalta tästä hoidosta. Tervehdys, Asaf Binyamini-Dair “Avivit”-hostellin suojatusta asunnosta.

19:45

torstai

Okei, sovitaan myöhemmin

7:02

Sillä välin Tana (Tana keittiö etiopialainen) saapui tänään aamulla – noin puoli tuntia hoidon päättymisen jälkeen. Ystävällisin terveisin, assaf benyamini.

 

K. “Hadasa Ein Kerem” -sairaalan reumatologi, jonka kanssa olen seurannassa: tohtori Hagit Peleg.

Hänen sähköpostiosoitteensa: [email protected]

L. Alla on kaksi viestiä, jotka kirjoitin Internet-palveluntarjoajani Bezeqin Facebook-sivulle:

Asaf Benjamin

Hei Bezeqille: mitä tapahtuu? Miksi Internet-yhteydet katkeavat (taas) toistuvasti, täysin laillisia sivustoja, jotka on (taas) estetty ilman syytä, ja erittäin hidasta selailua – ja tämä johtuu siitä, että olen ottanut sinuun yhteyttä useita kertoja näiden ongelmien kanssa, joka kerta kun olit, joten puhua, “välittävä” – Ja nämä ongelmat toistuvat aina hetken kuluttua!! vain kyllästynyt!!!! Joten en ymmärrä: maksan sinulle valokuitupalvelusta, jonka sisällä minun pitäisi saada vakaa nettipalvelu – ja kun asiakas maksaa tuotteesta, hänen pitäisi ehdottomasti saada se!!! Ja ilman kaikkia näitä tarpeettomia temppuja!! Joten mikä ihme sinun ongelmasi on selvittää se ja ratkaista ongelma lopullisesti??? Pidä sanasi äläkä valehtele: minä’ maksanko sinulle optisista kuiduista ja vakaasta Internet-palvelusta? Joten tämä on juuri se, mitä minun pitäisi saada – ja siinä se!!! Ja lakkaa olemasta nokkela – minun pitäisi saada se, mistä maksan – etkä tee kenellekään palvelusta – sen lupasit!!! Asaf Benjamin.

 Kuten

  

 vastaus

  13 tuntia

  aktiivinen

  Asaf Benjamin

 Ja odotan, että hoidat ongelman lopullisesti!!! Minun puhelinnumeroni:

Kotona-972-2-6427757. Matkapuhelin-972-58-6784040.

M. Alla on useita linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoja minusta ja Israelin vammaisten taistelusta, johon osallistun:

https://sites.google.com/view/shlilibareshet/%D7%91%D7%99%D7%AA

https://sites.google.com/view/raayonotonline/%D7%91%D7%99%D7%AA

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

https://www.youtube.com/watch?v=ABXTP51Crzs

https://www.youtube.com/watch?v=TNLEE5KIdK4

https://shavvim.co.il/2021/07/22/%d7%90%d7%a0%d7%99-%d7%9c%d7%90-%d7%90%d7%95%d7%9b %d7%9c%d7%aa-%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7% aa%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a0%d7%9b%d7%99%d7%9d/

https://anchor.fm/assaf-benyamini

https://www.nitgaber.com/

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email