Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Platform pengumpulan dana - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Platform pengumpulan dana

MEMPUNYAI:

Subjek: mencari platform pengambilan.

Tuan-tuan/Puan-puan yang dihormati.

Pada awal Julai 2023, saya menyediakan tapak scammers-out.com. Tujuan laman web ini adalah untuk berfungsi sebagai platform untuk pengguna Internet yang ingin berunding antara satu sama lain mengenai soalan yang berkaitan dengan keselamatan maklumat atau penipuan dalam talian. Tapak scammers-out.com dibina pada sistem wordpress.org dan sistem forum di tapak adalah berdasarkan pemalam bbpress.org.

Saya sedang mencari syarikat pengehosan web yang mana saya boleh memesan perkhidmatan berikut untuk tapak web:

1) Saya memerlukan bantuan untuk menyambungkan tapak kepada sistem pampasan yang sesuai yang melaluinya saya boleh menerima bayaran daripada pengguna yang mendaftar di tapak.

2) Saya juga akan berminat dengan syarikat pengehosan yang mana tapak akan dipindahkan supaya saya boleh menyediakan perkhidmatan sokongan teknikal kepada pengguna tapak.

3) Saya akan berminat untuk sentiasa berhubung dengan syarikat penyimpanan untuk memantau dengan teliti kedua-dua sambungan ke sistem pampasan di tapak, dan mengenai sokongan teknikal yang akan ditawarkan kepada pengguna Internet yang mendaftar di tapak.

4) Cita-cita adalah bahawa maksimum pengguna Internet mendaftar di laman web ini, saya mengiklankannya pada platform maksimum. Atas sebab ini, dan untuk menyediakan pengguna Internet dengan perkhidmatan yang sebaik dan semudah mungkin, adalah penting bagi saya bahawa pelan storan merangkumi jumlah trafik sebanyak mungkin, serta ruang storan sebanyak mungkin untuk tapak. sendiri.

5) Adalah penting bagi saya untuk memiliki sijil SSL yang saya miliki pada masa ini untuk domain laman web tersebut.

6) Sudah tentu, saya berminat untuk mengetahui dasar syarikat penyimpanan berkenaan setiap perkara yang saya nyatakan di sini.

 

Dan terdapat satu lagi kesukaran/masalah di sini: disebabkan keadaan kewangan saya yang sukar (saya hidup dengan elaun hilang upaya daripada Institut Insurans Nasional) saya tidak dapat membayar syarikat pengehosan laman web untuk mengehoskan laman web dengan mereka dan menyambungkan laman web tersebut ke sistem penjelasan. Selain itu, saya tidak dapat membayar pengaturcara untuk membetulkan kecacatan pada tapak – jika ada dan apabila ada.

Saya akan menyatakan bahawa kosnya adalah (sekitar) beberapa puluh syikal sebulan di kebanyakan syarikat penyimpanan, dan beberapa ratus syikal yang perlu dibayar kepada pengaturcara untuk memperbaiki kerosakan pada tapak – jika dan apabila terdapat sebarang .

Soalan saya ialah: pada pendapat anda apakah platform yang paling sesuai untuk cuba mengumpul dana bagi projek sedemikian?

Yang ikhlas,

assaf benyamini.

pasca Scriptum. 1) Nombor telefon saya: 972-58-6784040.

2) Pautan ke tapak yang dipersoalkan:  https://scammers-out.com

3) Laman web di mana anda boleh mendapatkan maklumat lanjut tentang saya:  https://www.disability55.com/

4) Dan satu lagi kesukaran yang mesti diambil kira: Saya terhad dalam pergerakan saya kerana keadaan kesihatan saya, dan saya tidak boleh pergi ke mesyuarat di tempat yang tidak boleh diakses oleh orang kurang upaya dan sangat jauh dari rumah saya (saya tinggal di kejiranan Kiryat Menachem di barat daya Jerusalem). Selain itu, saya tidak mempunyai kereta atau lesen memandu dan saya hanya melakukan perjalanan dengan pengangkutan awam.

 

A. Idea untuk tapak web/projek yang saya fikirkan – projek yang dipanggil “Penghargaan Pekerja”.

Seperti yang kita ketahui, dalam banyak syarikat pembinaan yang telah wujud sepanjang sejarah (Raja Daud, seorang tokoh alkitabiah yang, mengikut tradisi, membina Jerusalem, Tembok Besar China yang wujud sehingga hari ini dan yang, mengikut tradisi, dibina oleh raja-raja dinasti Ming pada abad ke-15 dan ke-16, menara Eiffel di Paris yang dibina oleh

jurutera Gustav Eiffel dan banyak lagi) nama-nama raja atau ahli golongan bangsawan atau status sosial yang tinggi semasa projek-projek ini dibina.

 

Tetapi seperti yang kita tahu, mereka yang membina bangunan ini bukanlah raja-raja ini atau ahli kelas sosial atasan – tetapi pekerja sederhana yang bekerja di ladang dan yang tidak pernah diperkatakan.

Oleh itu, tujuan projek “Penghargaan Pekerja” adalah untuk cuba mengumpul cerita peribadi pekerja ringkas ini dari pelbagai kilang pembinaan sepanjang sejarah, untuk memuat naik cerita ini ke laman web.

Saya berpendapat (sebagai orang yang mencetuskan idea) bahawa kadang-kadang kisah peribadi pekerja sederhana ini tidak boleh kurang menarik daripada kisah raja-raja atau ahli-ahli bangsawan yang kita semua tahu).

 

B. Di bawah ialah mesej yang saya kongsikan di rangkaian sosial Facebook:

1) Seorang yang trauma tiba dengan sekumpulan sukarelawan untuk mengambil bahagian dalam penggalian arkeologi. Terkejutnya, dia berjumpa dengan pakar psikologi yang merawatnya.

Orang yang cedera berpaling kepada ahli psikologi dan bertanya kepadanya: “Apa yang kamu lakukan di sini? “.

Pakar psikologi menjawab: “Apa yang saya lakukan di sini? Saya datang untuk membantu penggalian, sama seperti anda.

Orang yang trauma menjawab: “Saya fikir ahli psikologi menyelidiki jiwa pesakit mereka. Saya tidak akan pernah menyangka bahawa mereka juga menyelidiki ke dalam tanah.”

Pakar psikologi itu menjawab: “Memang benar – saya menggali jiwa manusia. Ini tugas saya – dan itulah yang saya lakukan sepanjang hidup saya. Saya dapati banyak perkara menarik dalam penggalian saya. Tetapi saya fikir walaupun anda menggali di dalam tanah, anda boleh menemui banyak perkara menarik.”

Orang yang cedera teragak-agak dan tidak tahu apa yang harus dijawab, dan mula mencuit hidungnya dari kebiasaan.

Pakar psikologi meneruskan dan berkata, “Anda betul. Anda juga boleh menemui banyak perkara menarik dalam penggalian ini.”

Hahaha…

 

2) Kepada: “persekutuan kepada Israel-autonomi kepada masyarakat“.

Subjek: Platform pengumpulan dana.

Tuan-tuan/Puan-puan yang dihormati.

Saya seorang warganegara Israel dan saya tinggal di Baitulmaqdis. Saya dilahirkan pada penghujung tahun 1972 dan hari ini, pada tahun 2023, saya berumur 50 tahun.

Saya mengalami pelbagai kecacatan dan kesihatan, masalah fizikal dan mental yang menyebabkan saya tidak dapat memenuhi pasaran pekerjaan selama bertahun-tahun. Resume saya telah dihantar kepada beberapa puluh ribu syarikat swasta (dan malangnya saya tidak membesar-besarkan angka tersebut) – tetapi saya tidak dapat mencari pekerjaan yang sesuai.

Saya melakukan pelbagai percubaan untuk memintas kesukaran ini.

Pada awal Julai 2023 saya mencipta sitescammers-out.com. Tujuan laman web ini adalah untuk berfungsi sebagai laman forum di mana pengguna Internet boleh berunding antara satu sama lain mengenai isu yang berkaitan dengan keselamatan maklumat.

Tetapi kini, terdapat satu lagi kesukaran: disebabkan kesusahan kewangan yang teruk, saya tidak mempunyai kapasiti untuk membiayai perbelanjaan kewangan yang saya perlukan untuk penubuhan syarikat.

Pada pendapat anda, platform manakah yang paling sesuai untuk mengumpul dana untuk tujuan sedemikian?

Yang ikhlas,

Asaf Benjamin.

pasca Scriptum. 1. Pautan ke tapak web yang dimaksudkan:  https://scammers-out.com

2. Nombor telefon saya (yang juga merupakan nombor surat-menyurat di rangkaian sosial WhatsApp): 972-58-6784040.

3. Laman web yang melaluinya anda boleh mendapatkan maklumat yang lebih dan lebih terperinci tentang saya:  https://disability55.com/

 

3) Secara rahsia membangunkan aplikasi yang dipanggil “Serika Rabha”.

Menggunakan aplikasi ini, bandar atau aglomerasi sentiasa diimbas untuk mengenal pasti tingkah laku bermasalah rakyat: ancaman terhadap nyawa pegawai yang dipilih semasa demonstrasi, paparan papan tanda di tempat larangan, dsb. Di samping itu, sistem ini boleh membantu menyelesaikan jenayah berat seperti pembunuhan, rogol, kecurian, dll.

Mekanisme pengendalian sistem tidak akan diterbitkan.

Kepuasan besar daripada kerajaan: “Kami mempunyai alat yang berkesan untuk memantau pihak lawan atau bakal lawan yang mengancam ketenteraman, ketenteraman dan keamanan di khalayak ramai. Kami tidak akan bertolak ansur dengan halangan yang tidak perlu – ia mengganggu kerja kami.”

Baiklah, pada kali berikutnya saya berjalan di jalan, saya akan cuba untuk tidak melakukan perkara yang mungkin, Allah melarang, menghina pegawai yang mempunyai sistem “penyapuan lanjutan” yang mereka gunakan. Terdapat undang-undang yang melarang pegawai menghina.

Tetapi tunggu – apa yang menghina pegawai kita?

Bagaimanakah saya akan tahu cara mengelak daripada menyinggung perasaan mereka?

Mereka tidak menerbitkan peraturan yang cukup jelas kepada orang ramai tentang perkara ini – sangat serius!!!

lol…

 

4) Telah diumumkan dalam berita bahawa sebagai sebahagian daripada protes terhadap perundangan untuk perubahan dalam sistem kehakiman, juga akan berlaku “pemberontakan cukai”.

Tetapi mereka tidak menjelaskan: siapa yang akan membayar cukai dan siapa yang tidak? Dan dalam keadaan apa?

Mohon penjelasan…

 

5) Seperti yang anda ketahui, di Amerika Syarikat, pengaruh kumpulan penduduk yang tidak pernah berada dalam kedudukan pengaruh yang ketara seperti Hispanik misalnya semakin meningkat.

Walau bagaimanapun, persamaan kumpulan penduduk ini adalah sikap bermusuhan terhadap Israel – yang bermaksud bahawa dalam beberapa dekad, jika dan apabila kumpulan penduduk ini mencapai jawatan penting dalam kerajaan – adalah sangat mungkin dan dalam keadaan ini tekanan ke atas masyarakat Amerika untuk mengurangkan bantuan kepada Israel, atau menghentikannya sama sekali, akan meningkat selama bertahun-tahun

Ada kemungkinan bahawa langkah-langkah kerajaan baru-baru ini akan mula mengambil kira kecenderungan ini, memaksa Israel bergantung kepada kuasa lain dalam jangka panjang, seperti China atau Rusia, sebagai contoh.

Sudah tentu, ini adalah proses perlahan yang mengambil masa dan akan mengambil masa bertahun-tahun lagi.

Ada kemungkinan juga bahawa perundangan undang-undang adalah sebahagian daripada proses ini, di mana, untuk berhubung dengan China atau Rusia, Israel akan semakin mengamalkan ciri-ciri rejim ini – yang boleh membawa kepada kemudaratan berterusan dan lebih penting lagi daripada apa yang kita lihat hari ini dalam hak sivil dan asasi manusia Israel.

Ini boleh menamatkan semua proses Amerikanisasi yang telah dilalui oleh masyarakat Israel sejak beberapa dekad yang lalu.

Aliran ini sangat bermasalah dalam banyak cara – namun, memandangkan apa yang berlaku dalam masyarakat Amerika, ada kemungkinan dasar kerajaan Israel hari ini sangat bijak dan benar-benar tidak rambang atau bodoh, seperti yang dikatakan oleh sesetengah pihak.

Sangat mungkin tiada pilihan dan mustahil untuk mengabaikan proses jangka panjang ini.

6) Kami mendengar dalam berita tentang kerosakan ekonomi yang besar kepada ekonomi Israel akibat pengurangan pelaburan dalam ekonomi Israel akibat daripada perundangan undang-undang baru.

Sebaliknya, saluran berita yang sama melaporkan semakin banyak perjanjian kerjasama syarikat Israel dengan pelbagai syarikat di seluruh dunia, pengembangan dan kemakmuran mereka.

Jadi mengapa percaya? Adakah keadaan ekonomi Israel semakin merosot atau bertambah baik?

Saya keliru…

 

7) Nakhoda kapal menjadi gila dan mengarahkan kelasi untuk menebuk lubang di bahagian bawah kapal.

Penumpang kapal itu ketakutan dan menjerit kepada kelasi: “Apa yang kamu lakukan? Air akan masuk ke dalam kapal dan kita akan tenggelam di laut!!!”.

Pelayar kapal itu menjawab, “Ini adalah arahan yang kami terima daripada kapten. Jangan ganggu pertimbangan profesional kami!!!”.

 

8) Mereka mengumumkan dalam berita bahawa sekumpulan besar pasukan simpanan telah berhenti menjadi sukarelawan. Adakah terdapat bahaya sebenar kepada kewujudan Negara Israel yang berterusan?

Adakah akan ada tentera asing yang akan mengambil kesempatan daripada keadaan untuk menakluki Israel dan mengambil alihnya? Mengganggu dan menakutkan…

Adakah tentera Syria, tentera organisasi pengganas Hizbullah, tentera tentera Mesir (walaupun Israel mempunyai perjanjian damai dengan Mesir, tetapi ada kemungkinan dalam keadaan sedemikian sehingga kebencian besar mereka terhadap Israel dinyatakan – dan mungkin bahaya yang sama akan datang dari tentera Jordan?). Atau adakah tentera Hamas dari Semenanjung Gaza?

Walau apa pun, jelas sekali jika tentera dari negara Arab atau organisasi pengganas berjaya memasuki Negara Israel, akan berlaku pembunuhan beramai-ramai yang sangat besar di kalangan kita – penduduk Yahudi.

Askar pendudukan benar-benar tidak akan menunjukkan minat terhadap siapa yang menyokong atau menentang perubahan kepada sistem keadilan. Selain itu, mereka tidak akan mendiskriminasi antara lelaki dan perempuan, muda atau tua, kanan atau kiri, dan mereka benar-benar tidak peduli jika orang Yahudi yang mereka akan cuba dan mungkin berjaya membunuh sejumlah besar yang mungkin adalah agama, sekular atau ultra. -Otodoks. Perbezaan mazhab atau negara asal tidak akan memainkan peranan sama ada – Yahudi Sephardi dan Yahudi Ashkenazi akan menjadi mangsa dengan cara yang sama.

Lagipun, hanya satu perkara yang akan menarik minat mereka: membunuh orang Yahudi.

Sudah tentu, adalah lebih sukar untuk mengetahui bagaimana tentera penjajah akan memperlakukan orang Arab Israel atau Palestin – adakah mereka akan menambah mereka ke dalam barisan mereka dan membenarkan mereka untuk mengambil bahagian dalam “perayaan”, boleh dikatakan – atau adakah mereka sendiri akan menjadi mangsa?

Jadi mungkin seseorang di sini harus berhenti dan ingat bahawa musuh sebenar berada di seberang sempadan dan bukan di dalam kita?

Kegilaan ini perlu dihentikan!!!

Apabila tentera musuh berada di negeri itu, mereka akan kembali dan mengingatkan kita tentang siapa kita (seperti yang telah berlaku banyak kali sebelum ini dalam sejarah Yahudi). Jadi mengapa tidak mengetahui sekarang? Mengapa menunggu sehingga kapak berada di leher kita – sudah terlambat. Lagipun, ada tertulis dalam sumber kami bahawa “akhir perbuatan adalah pemikiran pertama”.

Jadi mungkin kita boleh berhenti dan membuat pengasingan kuasa?

Lagipun, pada petang Tisha B’Av – kita perlu mencari kewarasan, alasan dan pertimbangan – jika tidak, kita tidak akan berada di sini – dan ramai daripada kita tidak akan berada di sini sama sekali.

Saya pernah membaca sebuah buku yang menggambarkan situasi sedemikian, sebuah buku yang menggambarkan realiti di mana Israel kalah dalam Perang Enam Hari dan diduduki oleh negara Arab. Penerangannya hanya menakutkan.

Nama buku itu “Jika Israel Dikalahkan”.

Saya tidak mempunyai sebarang butiran lain tentang buku itu – saya tidak ingat siapa pengarangnya atau penerbit mana ia diterbitkan.

9) Sehingga beberapa ketika dahulu, jika mereka menulis perkataan “dog” sebanyak 19 kali dalam Terjemahan Google dalam Bahasa Inggeris, menterjemahkannya ke dalam bahasa Maori dan kemudian kembali ke dalam bahasa Inggeris akan menghasilkan pernyataan Kristian-Mesianik, dan juga pernyataan anti-Semit.

Selepas kes itu disiarkan di media, masalah itu diselesaikan (saya menyemaknya).

Jadi adakah ini menunjukkan bahawa anti-Semitisme wujud atau masih wujud di Google?

Saya mengesyaki ia bukan satu kesilapan tetapi tindakan jahat di pihak salah seorang pekerja syarikat itu, yang takut dengan penyiaran perkara itu dan kemudian bergegas untuk “menyelesaikan” masalah itu, kononnya.

Pada masa lalu, anti-Semitisme, seperti yang kita ketahui, sentiasa berubah bentuk dan kaedahnya – dan ini adalah cara yang sangat pelik, tetapi juga mengganggu di mana pekerja sebuah syarikat teknologi besar memutuskan untuk menyatakan pendapat mereka. anti-Semit.

Saya tidak tahu sama ada pekerja yang melakukan ini masih bekerja di Google On bahawa mereka telah diberhentikan selepas penerbitan berita – dan adalah sangat meragukan bahawa adalah mungkin untuk mendapatkan sebarang maklumat mengenai perkara ini.

Selain itu, nama orang yang didakwa bertanggungjawab atas perbuatan itu belum diterbitkan – dan amat meragukan maklumat yang berkaitan boleh diperolehi.

10)Asaf Yasu  organisasi hak orang kurang upaya

28 pada November 2021

 

Orang ramai menyertai kumpulan bantuan, derma dan mana-mana kumpulan lain yang boleh membantu orang kurang upaya dan meminta bantuan daripada orang yang sihat! Tulis siaran di sekitar Facebook dalam kumpulan yang tidak berkaitan dengan orang kurang upaya dan tulis di sana tentang keadaan orang kurang upaya dan bahawa negara tidak mengendahkan nasib orang kurang upaya, mula meminta bantuan orang, lakukan -pemahaman mereka tentang situasi orang kurang upaya dan kami memerlukan bantuan segera.

 

11)Benjamin Asaf

18 Julai B-3:43 ptg.

 

Selama beberapa tahun terdapat perbincangan (terutamanya tentang usahawan angkasa lepas) tentang cita-cita untuk menubuhkan koloni manusia di Marikh.

Tetapi adakah sesiapa yang memberi pendapat mereka tentang keserasian kehidupan ahli-ahli agama yang berbeza, jika dan bila sebenarnya akan ada orang di sana? Sebagai contoh:

1. Dalam Islam, terdapat mitzvot haji, di mana setiap Muslim diwajibkan, sekurang-kurangnya sekali dalam hidupnya, untuk menunaikan haji ke Mekah. Jadi apa yang akan dilakukan oleh seorang Muslim yang tinggal di Marikh? Lagipun, Mekah tidak ada… Adakah mungkin untuk mencari jawapan untuk itu pada Khadif?

2. Dan mengenai orang Yahudi: masa perayaan ditentukan mengikut kalendar yang kita ketahui di Bumi, iaitu: 365 hari – iaitu, seperti yang anda ketahui, tempoh masa di mana Bumi menyelesaikan revolusi mengelilingi Matahari. Tetapi di Marikh panjang tahun ialah 686 hari, dan kalendar Bumi akan menjadi tidak relevan dan satu lagi masalah: panjang bulan di Bumi diketahui ditentukan oleh bulan: lagipun, sebulan adalah tempoh masa dalam yang mana bulan membuat satu pusingan mengelilingi bumi. Tetapi Marikh mempunyai lebih daripada satu bulan – jadi bagaimana mereka akan menentukan panjang bulan itu? Dan bagaimana mereka akan tahu bila cuti? Atau mungkin mereka akan bergantung pada halakha yang wujud dalam salah satu sumber Yahudi (saya tidak tahu di mana – sudah tentu, anda boleh periksa ini) – yang mengatakan bahawa seorang Yahudi yang sedang berjalan di jalan raya dan terlupa bila hari Shabbat, maka dia akan mula mengira hari sejak dia menyedari bahawa dia terlupa bilangan hari dalam seminggu – dan semua ini sehingga mereka mencapai komuniti Yahudi di mana mereka akan membantunya “membetulkan” mengikut bilangan hari yang betul. Tetapi seorang Yahudi yang sampai ke Marikh tidak akan sampai kepada mana-mana komuniti Yahudi di sana, mahupun mana-mana komuniti sama sekali – jadi bagaimana dia akan mula mengira hari dalam seminggu dan tahun? maka dia akan mula mengira hari dari saat dia menyedari bahawa dia telah melupakan bilangan hari dalam seminggu – dan semua ini sehingga mereka mencapai komuniti Yahudi di mana mereka akan membantunya “sembuh” mengikut bilangan hari yang betul. Tetapi seorang Yahudi yang sampai ke Marikh tidak akan sampai kepada mana-mana komuniti Yahudi di sana, mahupun mana-mana komuniti sama sekali – jadi bagaimana dia akan mula mengira hari dalam seminggu dan tahun? maka dia akan mula mengira hari dari saat dia menyedari bahawa dia telah melupakan bilangan hari dalam seminggu – dan semua ini sehingga mereka mencapai komuniti Yahudi di mana mereka akan membantunya “sembuh” mengikut bilangan hari yang betul. Tetapi seorang Yahudi yang sampai ke Marikh tidak akan sampai ke mana-mana komuniti Yahudi di sana, atau mana-mana komuniti sama sekali – jadi bagaimana dia akan mula mengira hari dalam seminggu dan tahun?

Dan juga jelas bahawa cuti yang terdiri daripada ziarah ke tempat fizikal tertentu (seperti 3 Omer, di mana mereka membuat ziarah ke Gunung Meron, atau makam orang soleh di Ukraine, di mana Hasidid pergi sebelum Rosh Hashanah ) juga tidak akan diperolehi – di Marikh tidak terdapat Gunung Miron mahupun Ukraine. Jadi bagaimana mereka akan berkelakuan? Adakah orang Yahudi yang tinggal di sana akan mengumumkan pembatalan perayaan ini kerana kekurangan kemungkinan teknikal untuk merayakannya? Atau adakah mereka akan mencari cara untuk mengubah makna perayaan dan adatnya supaya benar-benar mungkin untuk memerhatikannya di Marikh juga? Dan jika ya, bagaimana mereka akan melakukannya? Lebih-lebih lagi: seperti yang diketahui dalam agama Yahudi Terdapat “mitzvos yang bergantung pada tanah”, iaitu:

Dan, sudah tentu, persoalan seperti itu juga timbul mengenai ahli agama lain: Setakat agama Kristian, di Marikh tidak ada Gereja Makam, Golgota, mahupun Hoya Dolorosa.

Nampaknya saya pada masa ini soalan-soalan ini tidak sepatutnya dijawab kerana dua sebab:

1. Sehingga berita ini ditulis, tiada penempatan manusia di Marikh (dan amat diragui akan wujudnya).

2. Pengarang talian ini berasa sakit hati kerana panggilannya tidak dijawab, dan tiada kaitan dengan apa yang diharapkan.

LOL…

 

12)Benjamin Asaf

ke-9

 

Dikongsi dengan orang ramai

aktif

Benjamin Asaf WordPress

ke-9

 

ADA: “WordPress“.

Saya memiliki tapak Webassaf-permalinks.com yang dibina pada sistem wordpress.org dan disimpan pada pelayan hostgator.com.

Saya menggunakan pemalam pautan yang cantik.

Sekarang terdapat masalah: pautan yang saya cuba tambahkan pada senarai tidak dikemas kini dan tidak dipaparkan.

Hosgator syarikat storan mendakwa tidak mengendalikan isu sedemikian.

Jadi apa yang boleh dilakukan? Bagaimanakah masalah sebegini boleh diselesaikan?

Saya menyatakan bahawa saya bukan seorang profesional mahupun seorang pengaturcara komputer dan saya tidak tahu bagaimana untuk menyelesaikan masalah sedemikian sendiri.

Juga, disebabkan pendapatan saya yang rendah, saya tidak dapat membayar pengaturcara untuk menyelesaikan masalah.

Jadi apa yang kita buat?

Saya melampirkan tangkapan skrin ralat di sini – 177 pautan dalam pautan cantik – tetapi hanya 174 daripadanya dipaparkan dalam senarai.

Yang ikhlas,

assaf benyamini.

 

13)

Benjamin Asaf

23 jam

 

Dikongsi dengan orang ramai

https://pen.org/…/banned-usa-growing-movement-to…/

Artikel dari laman web Amerika untuk menolak buku.

Ternyata sejak beberapa tahun kebelakangan ini di Amerika Syarikat yang kononnya demokratik, terbuka dan pluralistik, terdapat trend hilang kelayakan dan penapisan buku yang semakin meningkat.

Perkara telah sampai ke tahap yang di beberapa negeri di Amerika Syarikat adalah haram untuk menjual atau memperdagangkan bahagian Bible!!

Sudah tentu, hari ini larangan ini agak bodoh – kerana anda boleh memesan, dan jika dilarang untuk memesan buku tertentu, anda boleh mencarinya dalam talian dan memuat turunnya ke komputer peribadi anda di rumah, dan kemudian membaca seberapa banyak yang anda mahu.

Saya fikir perkara yang paling keterlaluan dalam semua sejarah ialah tenaga dan usaha yang besar yang sedang dilakukan dalam masyarakat Amerika berkaitan penapisan buku (sebaliknya, kita di Negara Israel, jauh lebih terbuka dan demokratik daripada mereka. dalam hal ini – lagipun, buku seperti terjemahan Ibrani “Mein Kampf” atau terjemahan Ibrani “Protokol Penatua Zion” adalah buku yang boleh didapati di Israel dan pembelian mereka tidak melanggar mana-mana undang-undang – dan rakyat Amerika masih mengajar moral demokrasi…).

Saya berpendapat bahawa semua usaha dan semua sumber yang kini dilaburkan di Amerika Syarikat dalam perjuangan yang tidak masuk akal dan sia-sia ini mungkin bertujuan untuk menyelesaikan masalah yang sukar dan lebih serius yang wujud dalam masyarakat Amerika hari ini: media massa dan yang tidak tertanggung. kemudahan mendapatkan senjata yang secara berkala mencetuskan tembakan dan pembunuhan beramai-ramai di pelbagai tempat. Ia juga mungkin untuk mengarahkan semua tenaga itu untuk menghadapi kemiskinan tegar di Amerika Syarikat – sebuah negara yang begitu kaya, tetapi dengan berjuta-juta gelandangan di jalanan…

Jika tidak sedih dan tragis, mungkin boleh ketawa…

14) Dan kali ini soalan serius (walaupun humor juga disertakan):

Dalam banyak komuniti Yahudi pada Zaman Pertengahan, terdapat peranan seseorang yang dipanggil “badhan”.

Peranan pelawak adalah untuk muncul di perayaan seperti perkahwinan, upacara bar/bat mitzvah, dll. – dan dia akan memasukkan dalam jenaka dia menyebut nama orang yang gembira pada majlis itu.

Hari ini hampir tiada kesan yang tersisa dari amalan ini – malah dalam masyarakat ultra-Ortodoks adalah sangat sukar untuk mencari sesuatu seperti ini yang telah menjadi sangat jarang berlaku walaupun di kalangan penonton ini.

Beberapa soalan menarik timbul di sini:

1. Adakah kita mempunyai bukti atau cerita tentang pelawak-pelawak ini – cerita tentang kehidupan mereka, penampilan di acara, dll. ?

2. Adakah terdapat ulama di akademi yang mengajar bidang pemikiran Israel atau pengajian Yahudi yang telah membuat kajian tentang perkara ini? Dan jika ya, apakah kajian ini?

3. Adakah terdapat organisasi atau persatuan swasta hari ini yang cuba meniru adat ini dan membawanya kembali ke dalam acara dan perayaan yang berlangsung hari ini? Dan jika ya, mengapa percubaan ini tidak berjaya?

Saya tahu banyak persatuan dan organisasi, walaupun saya tidak pernah belajar perundingan organisasi dengan cara yang teratur – dan saya tidak menemui organisasi atau persatuan sedemikian di mana-mana.

4. Adakah terdapat perbezaan mengenai adat ini antara masyarakat Yahudi di Eropah (atau di bawah nama lain: komuniti Ashkenazi) dan masyarakat yang wujud di negara-negara Islam dari separuh kedua abad ke-7 – dengan perluasan empayar Islam pada mereka tahun?

5. Apakah reaksi persekitaran bukan Yahudi terhadap pelawak ini? Adakah terdapat perbezaan dalam sikap pihak berkuasa terhadap mereka berbanding dengan ahli masyarakat yang lain – atau adakah mereka dan keluarga mereka mengalami penganiayaan (komplot darah, rusuhan semasa Perang Salib, dll.) seperti semua ahli masyarakat Yahudi yang lain?

15) Telah diumumkan dalam berita bahawa disebabkan oleh persaraan ramai anggota simpanan daripada jawatan mereka sebagai sebahagian daripada usaha menentang undang-undang yang berkaitan dengan cadangan perubahan kerajaan kepada sistem keadilan dalam tempoh sebulan atau kurang, akan terdapat penurunan yang ketara. dalam kemahiran ketenteraan.

mengganggu…

Perlu diandaikan bahawa jika tentera salah satu negara Arab berjaya memasuki Negara Israel, mendudukinya secara keseluruhan atau sebahagian, akan berlaku pembunuhan beramai-ramai terhadap penduduk Yahudi – pembunuhan beramai-ramai yang mana kita semua boleh menjadi mangsa. .

Sudah tentu, adalah kurang jelas dan sangat sukar untuk mengetahui apa yang akan dilakukan oleh orang Arab Israel dalam kes sedemikian – adakah mereka akan menyertai “perayaan” dari sudut pandangan mereka atau kerana konflik kepentingan, dan dalam banyak kes juga permusuhan terbuka antara pelarian Palestin dari seluruh Timur Tengah dan pihak berkuasa negara-negara Arab, mereka akan memutuskan untuk tidak berbuat apa-apa malah cuba bertindak secara aktif dan mengelirukan terhadap tentera penceroboh.

Atau apabila anda memikirkannya, mungkin terdapat kemungkinan ketiga, dan tidak jelas betapa munasabahnya: campur tangan aktif oleh salah satu kuasa Barat (Amerika Syarikat atau salah satu ahli terkini untuk melarikan diri daripada NATO) yang akan menghalang pembunuhan beramai-ramai dengan bertindak menentang tentera penceroboh – Mereka sentiasa bercakap tentang fakta bahawa Amerika Syarikat dan sekutunya komited terhadap keselamatan Israel…

Sudah tentu, kuasa besar lain, iaitu Rusia atau China, tidak mungkin campur tangan dalam perang sedemikian – dan walaupun mereka melakukannya, ia akan menjadi campur tangan untuk negara Arab dan bukan untuk Israel. .

16) Telah diumumkan dalam berita sekarang bahawa terdapat kelegaan besar yang akan berlaku dalam semua perkara yang berkaitan dengan penggunaan ganja perubatan (iaitu, seperti yang anda ketahui, dadah ganja).

Selain itu, sebagai protes terhadap undang-undang, ramai kakitangan perubatan meninggalkan Israel.

Kesimpulannya: tiada rawatan perubatan. Kemungkinan untuk menerima jawapan perubatan akan menjadi lebih bermasalah dalam masa terdekat. Dan tidak semua orang boleh menggunakan perkhidmatan perubatan swasta. Saya, sebagai contoh, tinggal di pencen hilang upaya dan mungkin tidak akan dapat menerima rawatan dalam masa terdekat.

Apa yang mungkin? Ambil ganja perubatan, lupakan semua masalah dan percaya bahawa kononnya “ia akan baik-baik saja” – walaupun jelas bahawa tiada apa yang salah di sini.

Mengubah pesakit menjadi penagih dadah sudah tentu tidak akan menyelesaikan apa-apa tetapi hanya akan memburukkan keadaan yang sudah sangat sukar. Saya masih ingat satu kali terakhir saya pergi ke klinik psikiatri (kira-kira tiga tahun yang lalu) pakar psikiatri yang saya temui membawa isu ganja atas inisiatifnya sendiri – walaupun tidak. tiada kaitan dengan masalah Saya bawa dia.

Jadi, adakah pakar psikiatri yang cuba memujuk pesakit untuk menggunakan dadah (dan ya, itulah yang saya panggil) benar-benar doktor yang cuba membantu?

Saya tidak fikir begitu – dan tidak lama selepas saya meninggalkan klinik dan tidak pernah kembali.

Menggunakan dadah jenis ganja bukanlah satu cara untuk merawat masalah mental – dan kecuali untuk kes yang melampau dan jarang berlaku, saya tidak mempunyai apa-apa yang menyebutnya dalam apa cara sekalipun. Ia sebenarnya adalah melarikan diri daripada masalah dan keengganan untuk menghadapi kebenaran – dan saya pasti pakar psikiatri yang cuba memujuk saya mengetahui perkara ini dengan baik.

Jadi adakah dia menyerah kepada tekanan daripada syarikat ganja dan menjadi wakil jualan mereka, atau adakah ini satu cadangan yang menyinggung perasaan yang diberikan oleh pakar psikiatri (dan mungkin pakar psikiatri melakukannya dalam banyak kes lain) dengan niat jahat?

Walau apa pun, itu bukan cara untuk merawat orang – dan memang benar, saya bukan doktor atau pakar psikiatri, tetapi anda tidak perlu menjadi pakar psikiatri pakar untuk memikirkannya.

Jadi kesimpulannya, ahli terapi yang dihormati: tidak akan ada kakitangan perubatan dan tidak mungkin untuk menyembuhkan – beritahu saya dengan jujur, dan jangan tawarkan saya ubat!!!

Keterlaluan sahaja!!!

 

17)Roman Volkovsky

20 Julai B- 12:50 tgh.·

Kepada semua rakan saya yang berbahasa Rusia di sini dengan ibu bapa dan datuk nenek yang sudah tua

Terdapat percubaan menyengat telefon nombor 972-53-889-2350 (ada lagi, saya akan tambah kemudian)

Mereka menghubungi warga emas melalui telefon dan di WhatsApp (!!!) bercakap dalam bahasa Rusia dan mendakwa bahawa pergerakan tidak normal telah dikesan pada akaun tersebut.

Mereka meminta maklumat peribadi dan butiran bank untuk membantu polis menyelesaikan masalah ini, dan menyatakan bahawa adalah dilarang untuk membicarakannya dengan sesiapa sahaja kerana ia adalah “aktiviti polis rahsia”.

Syarikat-syarikat ini membuat panggilan dari nombor Israel tetapi dari luar negara jadi anda #Polis Israel Ia tidak begitu menarik

 

18)Sebuah artikel tentang “jalan elektrik” daripada syarikat “Electreon” – jalan yang dilalui kenderaan elektrik, yang mengecas kenderaan semasa memandu – dan dengan cara ini anda boleh melakukan perjalanan tanpa sekatan tanpa perlu mengecas semula bateri kenderaan – dan sudah tentu dengan penjimatan kos kewangan yang besar.

Bilakah jalan raya di Israel akan menjadi seperti ini?

https://www.google.co.il/search…

C. Berikut ialah mesej yang saya hantar ke klinik HMO di mana saya diikuti:

 

2.8.2023

Kepada: Perkhidmatan Kesihatan Klalit – Klinik Tayelet.

Subjek: Kelulusan penyakit.

Tuan-tuan/Puan-puan yang dihormati.

Saya dirawat di klinik anda oleh doktor keluarga bernama Dr. Brandon Stewart.

Saya baru-baru ini menghadapi masalah undang-undang mengenai kes tertentu. Sebagai seseorang yang hidup dengan faedah hilang upaya daripada Institut Insurans Nasional, saya tidak mampu membayar untuk peguam swasta.

Dalam keadaan ini, saya meminta bantuan daripada Pejabat Pembela Awam di Baitulmaqdis.

Semasa perbualan telefon saya dengan wakil perkhidmatan mereka bernama Merav hari ini, Rabu 2 Ogos 2023 bermula jam 9:05 pagi, saya diberitahu bahawa untuk menerima perkhidmatan daripada mereka, saya mesti menunjukkan kepada mereka sijil mentaliti penyakit yang saya alami. .

Oleh itu, saya amat berterima kasih sekiranya tuan/puan boleh menghantar permintaan kepada doktor kerana doktor akan menghantar pengesahan penyakit mental yang saya hadapi.

Yang ikhlas,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Pintu masuk A flat 4,

Kiryat Menachem,

Yerusalem,

ISRAEL, poskod: 9662592.

Nombor telefon saya:

Di rumah rahsia akibat gangguan dan aduan kepada polis Israel yang tidak ditangani.

Mudah Alih-972-58-6784040.

Faks-972-77-2700076.

pasca Scriptum. 1) Nombor pengenalan saya: 029547403.

2) Alamat e-mel saya: [email protected] dan: [email protected] dan: [email protected] dan: [email protected] dan: [email protected] dan: [email protected] dan : [email protected] dan: [email protected] dan: [email protected] dan: [email protected]

D. Di bawah ialah e-mel yang saya hantar kepada Jabatan Siasatan Awam Kementerian Kehakiman di Israel:

Asaf Benjamin < [email protected] >

mempunyai:

[email protected]

Rabu, 2 Ogos jam 11:18 malam.

Kepada: Perkhidmatan Ucapan Awam Jabatan Kehakiman.

Isu: masalah kelakuan perkeranian.

Tuan-tuan/Puan-puan yang dihormati.

Baru-baru ini (saya menulis perkataan ini pada hari Rabu, 2 Ogos 2023), saya menghadapi isu undang-undang mengenai perkara tertentu – dakwaan yang difailkan terhadap saya.

Saya mesti menyatakan bahawa saya hidup dengan pendapatan yang sangat rendah – faedah hilang upaya daripada Institut Insurans Kebangsaan. Atas sebab ini, saya tidak boleh membayar peguam persendirian untuk mewakili saya. Atas sebab ini, saya berpaling ke Pejabat Pembela Awam dengan meminta bantuan. Bagaimanapun, seorang pegawai dari pejabat pertahanan awam di Jerusalem bernama Merav enggan memajukan surat saya kepada mereka untuk diproses lebih lanjut, dengan pelbagai alasan. Saya percaya bahawa kelakuannya adalah keterlaluan: seperti yang kita tahu, pegawai tidak dibenarkan oleh undang-undang untuk menilai sendiri dan memutuskan untuk tidak mengemukakan permintaan di peringkat profesional hanya atas alasan sewenang-wenangnya. Ini adalah penghinaan sembrono yang digunakan di sini tanpa sebarang penjelasan atau logik. Saya ingin tahu apa yang boleh dilakukan untuk mendapatkan pejabat pembela awam mula memproses tuntutan saya. Sila anggap rayuan saya sebagai aduan terhadap Pejabat Pembela Awam. Yang ikhlas, 

assaf beyamini.. 

post Scriptum. 1) Nombor pengenalan saya: 029547403. 

2) Nombor telefon saya: 972-58-6784040

3) Di bawah adalah mesej yang saya hantar kepada Kementerian Kehakiman melalui rangkaian sosial Facebook: Wakil dari pejabat pembela awam bernama Meriv menghubungi saya kembali pagi ini – dan menurutnya mereka tidak dapat meneruskan pemprosesan tuntutan saya sehingga saya mengemukakan pengesahan penyakit mental yang saya alami, atau dalam bahasa Merav: “Bawa saya pengesahan bahawa anda sakit jiwa.” Saya akan menunjukkan bahawa ini mengelirukan dan tidak dapat difahami – kerana, seperti yang anda lihat dari surat-menyurat saya dengan mereka, subjek rayuan saya kepada mereka tidak ada kaitan dengan bidang kesihatan mental. Beberapa jam kemudian, seorang peguam bela kembali kepada saya dan menjelaskan bahawa mereka memerlukan kelulusan ini sebelum saya boleh dibebaskan daripada pertuduhan. Jadi mengapa pengesahan pendapatan Jaminan Sosial saya yang telah saya hantar kepada mereka tidak mencukupi untuk tujuan ini? Sejak bila, untuk membayar yuran pelanggan, adakah perlu untuk memperincikan semua penyakit mental yang dihidapinya? Apakah kaitan antara dua perkara tersebut? Mengapa mereka terus mengganggu saya secara percuma? Jadi apa yang akan berlaku? Apa nak buat? Asaf Benjamin. pasca Scriptum. Alamat e-mel peguam bela yang saya bincangkan beberapa jam selepas perbualan dengan Merav: Seorang peguam pembelaan kembali kepada saya dan menjelaskan bahawa mereka memerlukan kelulusan ini supaya saya boleh dibebaskan daripada tuduhan. Jadi mengapa pengesahan pendapatan Jaminan Sosial saya yang telah saya hantar kepada mereka tidak mencukupi untuk tujuan ini? Sejak bila, untuk membayar yuran pelanggan, adakah perlu untuk memperincikan semua penyakit mental yang dihidapinya? Apakah kaitan antara dua perkara tersebut? Mengapa mereka terus mengganggu saya secara percuma? Jadi apa yang akan berlaku? Apa nak buat? Asaf Benjamin. pasca Scriptum. Alamat e-mel peguam bela yang saya bincangkan beberapa jam selepas perbualan dengan Merav: seorang peguam bela kembali kepada saya dan menjelaskan bahawa mereka memerlukan kelulusan ini supaya saya boleh dibebaskan daripada pertuduhan. Jadi mengapa pengesahan pendapatan Jaminan Sosial saya yang telah saya hantar kepada mereka tidak mencukupi untuk tujuan ini? Sejak bila, untuk membayar yuran pelanggan, adakah perlu untuk memperincikan semua penyakit mental yang dihidapinya? Apakah kaitan antara dua perkara tersebut? Mengapa mereka terus mengganggu saya secara percuma? Jadi apa yang akan berlaku? Apa nak buat? Asaf Benjamin. pasca Scriptum. Alamat e-mel peguam bela yang saya bincangkan beberapa jam selepas perbualan dengan Merav: untuk menyelesaikan yuran pelanggan, adakah perlu diperincikan semua penyakit mental yang dihidapinya? Apakah kaitan antara dua perkara tersebut? Mengapa mereka terus mengganggu saya secara percuma? Jadi apa yang akan berlaku? Apa nak buat? Asaf Benjamin. pasca Scriptum. Alamat e-mel peguam bela saya bercakap dengan beberapa jam selepas perbualan dengan Merav: untuk membayar yuran pelanggan, adakah perlu untuk memperincikan semua penyakit mental yang dihidapinya? Apakah kaitan antara dua perkara tersebut? Mengapa mereka terus mengganggu saya secara percuma? Jadi apa yang akan berlaku? Apa nak buat? Asaf Benjamin. pasca Scriptum. Alamat e-mel peguam bela yang saya bincangkan beberapa jam selepas perbualan dengan Merav: [email protected] 

4) Saya melampirkan pada permintaan ini rekod surat-menyurat saya dengan Pejabat Pembela Awam.


E. Di bawah ialah surat-menyurat saya dengan pejabat Ahli Knesset saya, Shelly tal-Meiron:

assaf benyamini < [email protected] >

mempunyai:

Shelly Tal Meiron

Khamis, 3 Ogos jam 11:40 malam.

Di pejabat knesset (“knesset” – parlimen ISRAEL) ahli Knesset, Tal

Meiron, salam:

Pertama sekali, saya ingin mengucapkan terima kasih atas permintaan yang telah anda buat dan cuba membantu dalam perkara ini.

Sehubungan itu, saya telah mengemukakan permohonan kepada tabung kesihatan am yang saya ahli dan kepada Kementerian Kesihatan, tetapi mereka tidak meluluskan bantuan itu.

Saya ingin menyatakan bahawa terdapat syarikat swasta, seperti “”doktor saya” yang melaluinya anda boleh memesan perkhidmatan tersebut. Pada masa ini, saya tidak dapat menggunakan perkhidmatan syarikat-syarikat ini kerana bayaran tinggi yang mereka kenakan untuk kemungkinan memesan doktor untuk rumah saya sekiranya memerlukan – bayaran beratus-ratus malah kadang-kadang beribu-ribu syikal sebulan yang saya tidak dapat membiayai kerana pendapatan saya yang rendah, yang disokong oleh elaun hilang upaya Institut Insurans Kebangsaan. Saya berharap bil Ahli Kongres Tatiana Mazarsky akan pergi ke hadapan dan dapat membantu orang dalam situasi yang memerlukan bantuan ini. Yang benar,

assaf benyamini. Sembunyikan siaran asal

 

Khamis, 3 Ogos 2023 pada 3:11:48 GMT+3, Shelly Tal Meiron [email protected] >

Salam Assaf

Menurut tinjauan yang kami jalankan, terdapat perkhidmatan insurans kesihatan di mana mereka yang layak mengikut syarat mereka boleh menerima perkhidmatan syarikat luar yang datang untuk memberi mereka penjagaan di rumah (termasuk ujian darah, pembalut, dsb. ) atau khidmat doktor daripada dana yang bertujuan untuk isi rumah / rumah penjagaan / penduduk yang berisiko.

Tetapi perkhidmatan ini bersyarat atas rujukan oleh doktor keluarga tawarannya.

Adalah mustahil untuk menggunakan perkhidmatan swasta sedemikian hari ini kerana fail perubatan pesakit tidak terdedah.

Jika seseorang mahukan perkhidmatan di rumah, mereka harus menghubungi dana insurans kesihatan mereka dan mengetahui apa yang mereka layak dan perkhidmatan yang boleh mereka berikan kerana keadaan kesihatan mereka.

Ahli Knesset Tatiana Mazarsky pihak kami sedang mengusahakan rang undang-undang yang akan membenarkan kes sedemikian pada masa hadapan dengan mencipta fail perubatan bersatu, tetapi sehingga itu, malangnya, setiap perkhidmatan perubatan disediakan oleh dana dan insurans pelengkap dana ini.

TERIMA KASIH.

Itzik Selma

Penasihat ahli Knesset Shelly Tal Meiron.

972-58-5656777

Daripada: assaf benyamini < [email protected] >

Dihantar: Isnin, 31 Julai 2023 1:47 p.m.

Kepada: Shelly Tal Meiron < [email protected] >

Perkara: Surat saya kepada pejabat ahli Knesset saya, Tal Meiron.

F. Di bawah adalah e-mel yang saya hantar kepada pelbagai syarikat:

MEMPUNYAI:

Subjek: langkah-langkah pertahanan.

Tuan-tuan/Puan-puan yang dihormati.

Seperti yang kita tahu, dalam tempoh ini, kita perlu berhadapan dengan insiden keselamatan atau serangan pengganas yang malangnya berlaku dari semasa ke semasa.

Apabila seseorang diserang di tempat awam, terdapat, seperti yang anda tahu, 2 pilihan tindak balas: satu pilihan adalah untuk membalas dan melawan dengan ancaman yang sama, dan pilihan lain adalah untuk cuba melarikan diri dari tempat itu sehingga kemarahan berlalu.

Tetapi apabila ia datang kepada orang kurang upaya (dan ini lebih benar apabila ia melibatkan orang yang terhad kepada kerusi roda) kedua-dua laluan ini tidak boleh dilakukan.

Soalan saya ialah, adakah sebarang pemikiran telah diberikan kepada pembangunan senjata atau senjata yang boleh diakses yang boleh membantu seseorang yang kurang upaya, jika dan bila mereka mendapati diri mereka berada dalam situasi sedemikian?

Dan sejauh mana senjata sedemikian mungkin secara teknikal, adakah mereka telah memikirkan bagaimana untuk menetapkan kriteria dan ujian, yang tujuannya adalah untuk menentukan orang kurang upaya yang akan mendapat akses kepada senjata tersebut, kerana potensi penyalahgunaan hak tersebut untuk mempertahankan diri?

Atau adakah ia idea yang mengkhayalkan dan gila (atau secara etika atau moral tidak boleh diterima) yang tidak patut dipertimbangkan?

apa pendapat kamu?

Saya akan menyatakan bahawa saya tidak mempunyai pengetahuan – tidak dalam bidang senjata terbuka mahupun dalam bidang kebolehcapaian, yang saya tahu hanya sebagai orang kurang upaya yang secara berkala mencari produk untuk membantu saya dalam kehidupan seharian saya seperti yang diperlukan.

Yang ikhlas,

Assaf Binyamini.

pasca Scriptum. 1) Nombor telefon saya: 972-58-6784040.

2) Laman web saya: https://www.disability55.com

G. Di bawah adalah surat-menyurat saya dengan syarikat Encik Nevo Rozi:

huruf tonevorozi.co.il”

Yahoo/Peti Masuk

Jumaat, 4 Ogos jam 9.53 malam.

Hai Asaf, sangat baik!

Pada ketika ini, saya mengesyorkan anda mulakan dengan tutorial penulisan saya. Di saluran YouTube, anda boleh menemui 32 episod podcast (setiap episod mengenai topik berbeza), sebagai tambahan kepada berdozen tutorial penulisan filem pendek:

https://www.youtube.com/channel/UCWnmSbaecp0AgamBTo4GFgQ

Dengan kejayaan!

 

Jumaat, 4 Ogos 2023 jam 1:53 tgh oleh assaf benyamini < [email protected] >:

Sembunyikan siaran asal

mempunyai: “nevorozi.co.il“.

Topik: Mendokumentasikan kisah hidup.

Tuan-tuan/Puan-puan yang dihormati.

Sejak sekitar tahun 2007, saya telah terlibat dalam perjuangan orang kurang upaya di Negara Israel – perjuangan yang, seperti yang anda tahu, juga mendapat liputan meluas oleh media. Saya terfikir untuk mencuba dan mempromosikan gusti dengan cara yang saya tidak pernah cuba sehingga hari ini: mendokumentasikan kisah hidup saya dan menyiarkannya di internet. Saya menyatakan bahawa saya tidak mempunyai pengalaman atau pengetahuan mengenai subjek itu, dan oleh itu sekurang-kurangnya pada peringkat ini (saya menulis perkataan ini setiap hari.

Ahad 12 September 2021 – beberapa hari selepas Rosh Hashanah) Saya tidak mempunyai pelan tindakan yang jelas dan terbuka kepada cadangan – dan dengan senang hati akan menerima sebarang cadangan yang terlintas di fikiran.

Yang ikhlas

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Pintu masuk A flat 4,

Kiryat Menachem,

Yerusalem,

ISRAEL, poskod: 9662592.

Nombor telefon: di rumah rahsia kerana gangguan dan aduan kepada polis Israel yang tidak dikendalikan.

Mudah Alih-972-58-6784040. Faks-972-77-2700076.

pasca Scriptum. 1) Nombor pengenalan saya: 029547403.

2) Alamat e-mel saya: [email protected] dan: [email protected] dan: [email protected] dan: [email protected] dan : [email protected] dan: [email protected] dan: [email protected] dan: [email protected] dan: [email protected]

3) Di bawah adalah beberapa pautan di mana anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat tentang saya dan perjuangan untuk orang kurang upaya di mana saya terlibat:

 https://www.webtalk.co/assaf.benyamini

https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

https://twitter.com/MPn5ZoSbDwznze0

https://www.nitgaber.com/

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

https://www.youtube.com/watch?v=TNLEE5KIdK4

https://assafcontent.ghost.io

https://docs.google.com/document/d/1MMRR3Djnk8dBUglAH6AZgidhy-zOgO7K4CUKEhJxX18/edit

 

 

https://shavvim.co.il/2021/07/22/%d7%90%d7%a0%d7%99-%d7%9c%d7%90-%d7%90%d7%95%d7%9b %d7%9c%d7%aa-%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7% aa%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a0%d7%9b%d7%99%d7%9d/

 

7) Memandangkan saya seorang yang berpendapatan sangat rendah – faedah hilang upaya daripada Institut Insurans Nasional – pembayaran untuk perkhidmatan dokumentasi sejarah hidup saya tidak dapat dilakukan. Dan banyak lagi: disebabkan keseriusan keadaan saya, walaupun diskaun yang sangat tinggi tidak akan membantu saya.

Yang ikhlas,

Nebo Rosi, penulis dan rakan sastera

♫untuk mendengar program podcast-sejam menulis♫

H. Di bawah adalah catatan yang saya kongsikan dalam kumpulan Facebook “perumahan awam“:

 

mempunyai: “perumahan awam“.

Subjek: MAGAAR. syarikat – tiada jawapan.

Tuan-tuan/Puan-puan yang dihormati.

E-mel di atas dihantar oleh saya kepada syarikat MGR di Jerusalem – melalui mereka saya menerima bantuan untuk membayar sewa.

Tetapi mereka tidak menjawab permintaan ini.

Saya berpendapat bahawa penjawat awam di pejabat kerajaan, yang menerima gaji daripada cukai yang kita rakyat negara bayar kepada mereka, sudah tentu dapat memberikan perkhidmatan yang munasabah dan lebih baik.

Sikap memperlekehkan mereka tidak kena.

Jadi apa yang akan berlaku? Apa nak buat?

Yang ikhlas,

Asaf Benjamin.

—– Mesej yang dimajukan —–

Oleh: assaf benyamini < [email protected] >

Kepada: Sewa Baitulmaqdis < [email protected] >

Dihantar: Selasa, 8 Ogos 2023 pada 11:45:43 AMGMT+3

Subjek: Surat-surat saya kepada MAGAAR.

MAGAAR. salam:

Subjek: Saya menghubungi anda daripada polis.

Tuan-tuan/Puan-puan yang dihormati.

Saya menghantar panggilan polis kepada anda beberapa hari yang lalu.

Saya ingin tahu mengapa anda tidak menjawab permintaan ini.

Yang ikhlas,

assaf benyamini.

Surat saya kepada MAGAAR 4

yahoo

/

dihantar

assaf benyamini < [email protected] >

mempunyai:

[email protected]

Ahad, 6 Ogos pada 1:08 petang.

MAGAAR. salam:

Subjek: perumahan sosial.

Tuan-tuan/Puan-puan yang dihormati.

Saya adalah salah seorang pelanggan anda dari kawasan Jerusalem dan melalui anda saya menerima bantuan untuk membayar sewa dalam jumlah 770 NIS sebulan.

Saya ingin menyemak kelayakan saya untuk apartmen sewa rendah.

Saya ingin menerima rujukan yang teratur secara bertulis bagi pihak Jabatan Bangunan dan Perumahan atas permintaan saya.

Yang ikhlas,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Pintu masuk A flat 4,

Kiryat Menachem,

Yerusalem,

ISRAEL, poskod: 9662592.

Nombor telefon: di rumah rahsia kerana gangguan dan aduan kepada polis Israel yang tidak dikendalikan.

Mudah Alih-972-58-6784040. Faks-972-77-2700076.

pasca Scriptum. 1) Nombor pengenalan saya: 029547403.

2) Alamat e-mel saya: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected]

I. Di bawah ialah e-mel yang saya hantar kepada “Impak tempatan – pihak berkuasa, perniagaan dan komuniti bekerjasama untuk iklim”:

 

yahoo/sent

assaf benyamini

[email protected] >

mempunyai:

[email protected]

Khamis 10 Ogos jam 2 petang.

Kepada: “Pengaruh tempatan – pihak berkuasa, perniagaan dan komuniti bekerjasama untuk iklim”.

Subjek: cari cara bantu.

Tuan-tuan/Puan-puan yang dihormati.

Saya mengalami kecacatan fizikal yang semakin teruk sejak bertahun-tahun – sejak kemalangan di tempat kerja yang saya alami pada awal tahun 1998. Disebabkan keterukan lagi dalam beberapa minggu kebelakangan ini, semakin sukar secara fizikal untuk mencuci pinggan di dapur selepas makan.

Saya ingin menekankan bahawa isu kualiti alam sekitar adalah sangat penting bagi saya – dan oleh itu saya tidak berminat untuk menggunakan alat pakai buang.

 

Selain itu, terdapat satu lagi kesukaran di sini: Saya seorang yang hidup dengan pendapatan yang sangat rendah – manfaat hilang upaya daripada Institut Insurans Nasional. Atas sebab ini, pembelian alat bantuan mahal sama sekali tidak mungkin.

Saya berpendapat bahawa membeli kutleri pakai buang atau pakai buang pada harga yang berpatutan mungkin menjadi penyelesaian dalam situasi sedemikian.

 

Adakah anda tahu mana-mana syarikat dari mana kutleri sedemikian boleh dibeli?

Yang ikhlas,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Pintu masuk A flat 4,

Kiryat Menachem,

Yerusalem,

ISRAEL, poskod: 9662592.

Nombor telefon: di rumah rahsia kerana gangguan dan aduan kepada polis Israel yang tidak dikendalikan.

Mudah Alih-972-58-6784040.

Faks-972-77-2700076.

pasca Scriptum. Saya seorang OKU yang kurang upaya dan saya tidak mempunyai lesen memandu atau kereta. Oleh itu, saya sedang mencari syarikat dari mana saya boleh memesan produk untuk penghantaran ke rumah.

J. Di bawah ialah e-mel yang saya hantar kepada ahli Jawatankuasa Kewangan Knesset:

Kepada: Ahli Jawatankuasa Kewangan Knesset.

Subjek: penyelesaian perumahan kekal.

Tuan-tuan/Puan-puan yang dihormati.

Saya, Assaf Benyamini, 50, tinggal di sebuah apartmen yang disewa di kejiranan Kiryat Menachem di Baitulmaqdis.

Saya hidup dengan pencen hilang upaya daripada Institut Insurans Kebangsaan. Juga, saya mendapat kira-kira NIS 770 sebulan sebagai bantuan sewa daripada Kementerian Pembinaan dan Perumahan melalui MGR

Seperti yang diketahui, harga untuk pangsapuri di Negara Israel telah meningkat dengan ketara dalam beberapa tahun kebelakangan ini – yang juga telah membawa kepada peningkatan yang ketara dalam harga sewa.

Walau bagaimanapun, walaupun terdapat banyak permintaan, jumlah bantuan sewa tidak dikemas kini selama bertahun-tahun – dan laluan ini pada masa ini tidak boleh menjadi penyelesaian perumahan yang mencukupi untuk penduduk kurang upaya. Di samping itu: apabila ia berkaitan dengan penyelesaian penginapan untuk orang kurang upaya, kadangkala terdapat perbelanjaan tambahan kerana keperluan untuk pelbagai pengaturan kebolehcapaian.

Soalan saya, adakah kerajaan sekarang mempunyai sebarang rancangan untuk membolehkan orang kurang upaya mengakses penyelesaian perumahan kekal?

Yang ikhlas,

Asaf Benjamin.

pasca Scriptum. Di bawah adalah surat-menyurat saya dengan MAGAAR. :

Ahad 13 Ogos jam 10:51

Dokumen yang saya hantar kepada anda dalam beberapa tahun kebelakangan ini agak relevan – tidak ada perubahan sejak itu.

Anda pasti boleh memajukan permintaan saya ke tempat yang ditetapkan.

Desakan anda untuk tidak memajukan permohonan saya dan hakikat bahawa anda terus mengganggu saya secara percuma adalah penderaan sebenar terhadap pelanggan anda – jenis tingkah laku yang saya hadapi, malangnya bukan buat kali pertama.

Sembunyikan siaran asal

Pada hari Ahad 13 Ogos 2023 jam 10:30:18GMT+3, Jerusalem sewa< [email protected] > Ditulis oleh:

Jadi saya akan menjawab anda sekali lagi.

Satu-satunya dokumen yang sampai kepada saya ialah dokumen perubatan. (Sesetengah daripada mereka sangat tua dan tidak relevan

Sila hantar apa yang saya minta kepada anda, jika tidak, kami tidak akan dapat meneruskan pemprosesan.

Ambil perhatian bahawa apa yang anda hantar dalam beberapa tahun kebelakangan ini tidak berkaitan, anda memerlukan dokumen terkini!!!

Terima kasih dan selamat hari.

 

—–Catatan asal—–

Daripada: assaf benyamini < [email protected] >

Dihantar: Ahad, 13 Ogos 2023 10:17 a.m.

Kepada: Sewa Baitulmaqdis < [email protected] >

Subjek: Re: Surat-surat saya kepada MGER

Oleh itu, saya menegaskan (sekali lagi) bahawa semua dokumen ini telah dihantar kepada anda beberapa kali dalam beberapa tahun kebelakangan ini.

Pada Ahad 13 Ogos 2023 jam 09:38:28 GMT+3, sewa Baitulmaqdis< [email protected] > Ditulis oleh:

Selamat Pagi,

Saya menerima dokumen perubatan.

Hanya enam bulan terakhir yang relevan.

laporan sosial 2011 tidak relevan

Selain itu, terdapat dokumen tambahan lain yang diperlukan yang tidak berkaitan dengan dokumen perubatan.

Saya tulis di sini apa yang perlu anda bawa:

2023 Pengesahan Kelayakan Hilang Upaya

butiran pembayaran 2023

Protokol Suruhanjaya Simpanan Negara (yang mengiktiraf ketidakupayaan anda) sijil tidak aktif atau slip 2-7/23 (jika aktif) 4 bulan lepas surat permohonan terperinci laporan perubatan berkomputer laporan sosial (jika berkenaan) terkini!! !

Sijil hutang (jika berkenaan)

Penyata cukai (boleh dilengkapkan melalui laman web)

 

Sehingga dokumen diterima, kami tidak akan dapat meneruskan pemprosesan.

Dengan kejayaan,

—–Catatan asal—–

Daripada: assaf benyamini < [email protected] >

Dihantar: Rabu, 9 Ogos 2023 11:21 a.m.

Kepada: Sewa Baitulmaqdis < [email protected] >

Subjek: Surat-surat saya kepada MAGAAR.

Jadi saya tidak faham – apakah dokumen yang anda perlukan sekarang?

Semua dokumen perubatan saya sudah banyak kali dihantar kepada anda!!!

Jadi apa masalahnya memberi respon yang teratur bagi pihak Kementerian Tanah dan Perumahan???

Oleh itu saya melampirkan di sini (sekali lagi) fail dengan dokumen perubatan saya.

assaf benyamini.

Pada hari Rabu, 9 Ogos 2023 pada 10:53:45 GMT+3, Jerusalem sewa< [email protected] > Ditulis oleh:

Permintaan untuk menyediakan dokumen terkini, jika tidak jawatankuasa tidak akan dapat membincangkan permintaan tersebut

—–Catatan asal—–

Daripada: assaf benyamini < [email protected] >

Dihantar: Rabu, 9 Ogos 2023 10:52 a.m.

Kepada: Sewa Baitulmaqdis < [email protected] >

Subjek: Re: Surat-surat saya kepada MAGAAR

Salam MAGAAR:

Semua dokumen yang anda minta di sini telah dihantar kepada anda beberapa kali.

Jadi saya sekali lagi meminta maklum balas yang teratur daripada Jabatan Bangunan dan Perumahan berkenaan perumahan sosial – maklum balas yang anda hantar kepada saya adalah tidak relevan mengenai perkara itu!! Selamat sejahtera,

assaf benyamini.

 

Pada hari Rabu, 9 Ogos 2023 pada 09:45:20 GMT+3, sewa Baitulmaqdis< [email protected] > Ditulis oleh:

—–Catatan asal—–

Daripada: assaf benyamini < [email protected] >

Dihantar: Isnin, 7 Ogos 2023 10:58 p.m.

Kepada: Sewa Baitulmaqdis < [email protected] >

Subjek: Fw: Surat-surat saya kepada MAGAAR

 

—– Mesej yang dimajukan —–

Oleh: assaf benyamini < [email protected] >

Kepada: [email protected] <[email protected]> Dihantar: Ahad, 6 Ogos 2023 jam 13:08:58 GMT+3

Subjek: Surat-surat saya kepada MAGAAR.

Salam MAGAAR:

 

Subjek: perumahan sosial.

Tuan-tuan/Puan-puan yang dihormati.

Saya adalah salah seorang pelanggan anda dari kawasan Jerusalem dan melalui anda saya menerima bantuan untuk membayar sewa dalam jumlah 770 NIS sebulan.

Saya ingin menyemak kelayakan saya untuk apartmen sewa rendah.

Saya ingin menerima rujukan yang teratur secara bertulis bagi pihak Jabatan Bangunan dan Perumahan atas permintaan saya.

Yang ikhlas,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Pintu masuk A flat 4,

Kiryat Menachem,

Yerusalem,

ISRAEL, poskod: 9662592.

Nombor telefon: di rumah rahsia kerana gangguan dan aduan kepada polis Israel yang tidak dikendalikan.

Mudah Alih-972-58-6784040. Faks-972-77-2700076.

pasca Scriptum. 1) Nombor pengenalan saya: 029547403.

2) Alamat e-mel saya: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected] atau: 1972assaf@mailfence .com atau: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected]

K. Berikut adalah surat-menyurat saya dengan pelakon Amerika bernama Charlize Theron:

Masuk

jackson

Selamat berkenalan dan dari mana asalnya sayangku

Masuk

אתה שלחת

Saya tinggal di Jerusalem-ISRAEL.

Masuk

jackson

Baiklah

Masuk

jackson

Jadi awak sudah berkahwin atau bujang dengan anak sayang

Masuk

אתה שלחת

Anda akan menemui semua maklumat ini dalam mesej yang saya hantar kepada anda di sini. assaf benyamini.

Masuk

אתה שלחת

Tetapi siapakah awak? Mengapa ia sangat menarik bagi anda sama ada saya sudah berkahwin atau tidak? Tolong jelaskan kepada saya!! assaf benyamini.

Masuk

jackson

Saya Charlize Theron dari Afrika Selatan tetapi saya tinggal di Los Angeles California Amerika Syarikat dan saya bujang dan mencari dan saya seorang pelakon Amerika

Masuk

jackson

Jadi awak sudah berkahwin atau bujang dengan anak sayang

Masuk

אתה שלחת

Saya bujang. Saya seorang lelaki cacat Yahudi berumur 50 tahun dari Jerusalem, ISRAEL. Saya tidak boleh pergi ke Los Angeles untuk berjumpa dengan awak, ambil kira perkara itu. assaf benyamini.

Masuk

אתה שלחת

Dan saya melihat dalam profil anda nama “Jackson August”. Saya juga melihat pelakon Charlize Theron mempunyai halaman facebook lain – mungkin penipuan klasik dan profil palsu. assaf benyamini.

Masuk

19:57

jackson

Tidak, saya menggunakan nama anak saya untuk mencipta akaun peribadi rahsia untuk menghantar mesej kepada rakan

Masuk

קיבלת תשובה מאת Jackson

הודעה המקורית:

Saya bujang. Saya seorang lelaki cacat Yahudi berumur 50 tahun dari Jerusalem, ISRAE…

Tetapi jika anda mengasihi saya, saya masih boleh datang ke Israel

Masuk

jackson

Jadi bolehkah kita menjadi kawan yang baik, rapat, suka menolong, boleh dipercayai dan boleh dipercayai, sayang

Masuk

אתה שלחת

Jadi cerita yang anda ceritakan kepada saya di sini tidak masuk akal: anda seorang selebriti dan mempunyai berjuta-juta (jika tidak lebih) peminat di seluruh dunia – dan anda menggunakan profil rahsia anda untuk menulis kepada saya – seorang peribadi di ISRAEL yang tiada siapa tahu apa-apa? Mengapa anda tidak menulis, sebagai contoh, kepada seseorang di Amerika Syarikat, seseorang di Eropah, dsb. ? kenapa pada saya? Ini sangat pelik, tidak ada penjelasan yang munasabah untuk perkara seperti ini!! Saya berumur 50 tahun – Saya bukan kanak-kanak dan saya mempunyai pengalaman hidup – mengapa saya perlu percaya cerita yang aneh itu? assaf benyamini.

Masuk

21:24

jackson

Ok lama kelamaan sayang kita akan lebih mengenali antara satu sama lain.

 

L. Pautan saya:

1) berkongsi keibuan bersama

 

2) Kumpulan Facebook  “wanita👩kongsi, rujuk dan syorkan🌷“.

 

3) halaman Facebook  “defensif off“.

 

4) Klinik “HAVA” untuk Kesihatan Jiwa Wanita

 

5) organisasi  “ibu di hadapan

 

6) laman web novakid.com– Pelajaran Bahasa Inggeris untuk kanak-kanak

 

7) projek “tepat” – untuk promosi wanita dalam sains tepat

 

8) Persatuan kesatuan berucap kepada orang tua di Israel

 

9) persatuan “untuk kebaikan mereka” – Doktor wanita dan alamat doktor yang terselamat daripada Holocaust di Israel”

 

 

                  - Adakah anda mendapati kesilapan? Beritahu saya tentang itu -
Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE