Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Platforme de strângere de fonduri - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Platforme de strângere de fonduri

 

ARE:

Subiect: căutarea platformelor de recrutare.

Stimate Doamne/Domnilor.

La începutul lui iulie 2023, am înființat site-ul scammers-out.com. Scopul site-ului este acela de a servi drept platformă pentru utilizatorii de internet care doresc să se consulte între ei cu privire la întrebări legate de securitatea informațiilor sau frauda online. Site-ul scammers-out.com a fost construit pe sistemul wordpress.org, iar sistemul de forumuri de pe site se bazează pe pluginul bbpress.org.

Caut o firma de gazduire web de la care sa pot comanda urmatoarele servicii pentru site:

1) Voi avea nevoie de ajutor pentru conectarea site-ului la un sistem de compensare adecvat prin care pot primi plăți de la utilizatorii care se înregistrează pe site.

2) M-ar interesa si firma de hosting catre care va fi transferat site-ul pentru a putea oferi servicii de suport tehnic utilizatorilor site-ului.

3) As fi interesat sa fiu in permanenta legatura cu firma de depozitare pentru a monitoriza indeaproape atat conectarea la sistemul de compensare de pe site, cat si in ceea ce priveste suportul tehnic ce va fi oferit internautilor care se inregistreaza pe site.

4) Ambitia fiind ca pe site sa se inregistreze un maxim de internauti, ii fac reclama pe maxim platforme. Din acest motiv, și pentru a oferi utilizatorilor de internet un serviciu cât mai bun și convenabil, este important pentru mine ca planul de stocare să includă cât mai mult volum de trafic, precum și cât mai mult spațiu de stocare pentru site. în sine.

5) Pentru mine este important să am certificatul SSL pe care îl am în prezent pentru domeniul site-ului.

6) Desigur, m-ar interesa să știu care este politica companiei de depozitare cu privire la fiecare dintre punctele pe care le-am menționat aici.

 

Și există o altă dificultate/problema aici: din cauza situației mele financiare dificile (traiesc cu o indemnizație de invaliditate de la Institutul Național de Asigurări) nu pot plăti o companie de găzduire a site-ului web pentru a găzdui site-ul la ei și a conecta site-ul la un sistem de compensare. De asemenea, nu pot plăti programatorilor pentru remedierea defectelor de pe site – dacă există și când există.

Voi sublinia că costurile sunt (în jur de) câteva zeci de șekeli pe lună la majoritatea companiilor de stocare și câteva sute de șekeli care vor trebui plătite programatorilor pentru a remedia defecțiunile de pe site – dacă și când există .

Întrebarea mea este: care credeți că este cea mai potrivită platformă pentru a încerca să strângeți fonduri pentru un astfel de proiect?

Cu sinceritate,

assaf benyamini.

post Scriptum. 1) Numărul meu de telefon: 972-58-6784040.

2) Link către site-ul în cauză:  https://scammers-out.com

3) Site de unde puteți obține mai multe informații despre mine:  https://www.disability55.com/

4) Și o altă dificultate de care trebuie luată în considerare: mobilitatea mea este limitată din cauza stării de sănătate și nu pot merge la întâlniri în locuri neaccesibile persoanelor cu dizabilități și foarte departe de casa mea (locuiesc în cartierul Kiryat Menachem din sud-vestul Ierusalimului). De asemenea, nu am mașină sau permis de conducere și călătoresc doar cu mijloacele de transport în comun.

 

A. O idee pentru un site/proiect la care mă gândeam – un proiect numit „Employee Appreciation”.

După cum știm, în multe companii de construcții care au existat de-a lungul istoriei (Regele David, o figură biblică care, conform tradiției, a construit Ierusalimul, Marele Zid Chinezesc care există până în zilele noastre și care, conform tradiției, a fost construit de către regi ai dinastiei Ming în secolele al XV-lea și al XVI-lea, turnul Eiffel din Paris construit de inginer Gustav Eiffel și mai mult) sunt menționate numele regilor sau ale membrilor nobilimii sau statut social înalt în timpul cărora s-au construit aceste proiecte.

Dar, după cum știm, cei care au construit aceste clădiri nu au fost acești regi sau membrii clasei sociale superioare – ci simplii muncitori care lucrau la câmp și despre care nu se vorbește niciodată.

Prin urmare, scopul proiectului „Aprecierea angajaților” este de a încerca să culege poveștile personale ale acestor muncitori simpli din diverse fabrici de construcții de-a lungul istoriei, pentru a încărca aceste povești pe site.

Cred (ca cel care a venit cu ideea) că uneori poveștile personale ale acestor simpli muncitori nu pot fi mai puțin interesante decât poveștile regilor sau ale membrilor nobilimii pe care le cunoaștem cu toții).

 

B. Mai jos sunt mesajele pe care le-am distribuit pe rețeaua socială Facebook:

1) O persoană traumatizată sosește cu un grup de voluntari pentru a participa la o săpătură arheologică. Spre uimirea lui, îl întâlnește pe psihologul care îl tratează în schimb.

Persoana vătămată se îndreaptă către un psiholog și îl întreabă: „Ce cauți aici? “.

Psihologul răspunde: „Ce fac eu aici? Am venit să ajut la săpături, la fel ca tine.

Traumatul răspunde: “Am crezut că psihologii au pătruns în sufletele pacienților lor. Nu m-aș fi gândit niciodată că și ei au pătruns în pământ”.

Psihologul răspunde: “Este adevărat – sapă în sufletul uman. Este treaba mea – și asta am făcut toată viața. Găsesc o mulțime de lucruri interesante în săpăturile mele. Dar cred că și atunci când sapi. în pământ, poți găsi o mulțime de lucruri interesante.”

Persoana vătămată ezită și nu știe ce să răspundă și începe să-și scoată nasul din obișnuință.

Psihologul continuă și spune: „Ai dreptate. De asemenea, poți găsi o mulțime de lucruri interesante în această săpătură”.

Hahaha…

 

2) Către: “federație către Israel-autonomie către comunități“.

Subiect: Platforme de strângere de fonduri.

Stimate Doamne/Domnilor.

Sunt cetățean israelian și locuiesc în Ierusalim. M-am născut la sfârșitul anului 1972 și astăzi, în 2023, am 50 de ani.

Sufar de diverse dizabilitati si probleme de sanatate, fizice si psihice din cauza carora nu ma mai pot incadra pe piata muncii de multi ani. CV-ul meu a fost trimis la câteva zeci de mii de companii private (și, din păcate, nu exagerez acele cifre) – dar pur și simplu nu găsesc un loc de muncă potrivit.

Fac diverse încercări de a ocoli această dificultate.

La începutul lunii iulie 2023 am creat sitescammers-out.com. Scopul site-ului este de a servi ca un site de forum unde utilizatorii de internet se pot consulta între ei pe probleme legate de securitatea informațiilor.

Dar acum, există o altă dificultate: din cauza dificultății financiare acute, nu am capacitatea de a finanța cheltuielile financiare de care am nevoie pentru înființarea companiei.

În opinia dumneavoastră, care platforme sunt cele mai potrivite pentru strângerea de fonduri într-un astfel de scop?

Cu sinceritate,

Asaf Benjamin.

post Scriptum. 1. Link către site-ul web în cauză:  https://scammers-out.com

2. Numărul meu de telefon (care este și numărul de corespondență de pe rețeaua de socializare WhatsApp): 972-58-6784040.

3. Site prin care poți obține informații din ce în ce mai detaliate despre mine:  https://disability55.com/

 

3) Dezvoltarea în secret a unei aplicații numită „Serika Rabha”.

Folosind această aplicație, orașele sau aglomerările sunt scanate în mod constant pentru a identifica comportamentele problematice ale cetățenilor: amenințări la adresa vieții aleșilor în timpul demonstrațiilor, afișarea de indicatoare în locuri interzise etc. În plus, sistemul poate ajuta la rezolvarea unor infracțiuni grave precum crima, violul, furtul etc.

Mecanismul de operare al sistemului nu va fi publicat.

O mare satisfacție din partea guvernului: “Avem un instrument eficient pentru a monitoriza oponenții sau potențialii adversari care amenință ordinea, liniștea și pacea în public. Nu vom tolera obstacole inutile – interferează cu munca noastră”.

Ei bine, data viitoare când voi merge pe stradă, voi încerca să nu fac lucruri care ar putea, Doamne ferește, să insulte funcționarii care au la dispoziție sistemul „extended sweep”. Există o lege care interzice insultarea oficialilor.

Dar stai – ce îi insultă pe oficialii noștri?

Cum voi ști cum să evit să-i jignesc?

Ei nu publică reglementări suficient de clare pentru public despre asta – foarte serioase!!!

laugh out loud…

 

4) S-a anunțat în știri că în cadrul protestelor împotriva legislației pentru schimbări în sistemul judiciar va avea loc și o „revoltă fiscală”.

Dar nu au explicat: cine va plăti impozite și cine nu? Si in ce conditii?

Va rog explicatii…

 

5) După cum știți, în Statele Unite, influența grupurilor de populație care nu au fost niciodată în poziții semnificative de influență, cum ar fi hispanicii, de exemplu, este în creștere.

Cu toate acestea, ceea ce aceste grupuri de populație au în comun este o atitudine ostilă față de Israel – ceea ce înseamnă că în câteva decenii, dacă și când aceste grupuri de populație ajung în poziții cheie în guvern – este foarte posibil și în aceste circumstanțe ca presiunea asupra societății americane. reducerea ajutorului pentru Israel, sau chiar oprirea lui completă, va crește de-a lungul anilor

Este posibil ca măsurile recente ale guvernului să înceapă să țină cont de aceste tendințe, forțând Israelul să devină dependent de o altă putere pe termen lung, precum China sau Rusia, de exemplu.

Desigur, acesta este un proces lent care durează și va dura mai mulți ani.

De asemenea, este posibil ca legislația legală să facă parte din acest proces, în care, pentru a intra în legătură cu China sau Rusia, Israelul va adopta din ce în ce mai mult caracteristicile acestor regimuri – care ar putea duce la un prejudiciu continuu și chiar mult mai important decât ceea ce noi. vedeți astăzi în drepturile civile și umane ale Israelului.

Acest lucru ar putea pune capăt tuturor proceselor de americanizare prin care a trecut societatea israeliană în ultimele decenii.

Tendința este foarte problematică în multe privințe – totuși, având în vedere ceea ce se întâmplă în societatea americană, este posibil ca politica guvernului israelian de astăzi să fie foarte inteligentă și chiar să nu fie promiscuă sau stupidă, așa cum spun unii.

Este foarte posibil să nu existe de ales și pur și simplu este imposibil să ignorăm aceste procese pe termen lung.

6) Auzim în știri de pagube economice enorme aduse economiei israeliene ca urmare a investițiilor reduse în economia israeliană rezultată din noua legislație legală.

Pe de altă parte, aceleași canale de știri raportează tot mai multe acorduri de cooperare ale companiilor israeliene cu diverse companii din întreaga lume, extinderea și prosperitatea acestora.

Deci de ce să crezi? Se deteriorează sau se îmbunătățește starea economiei Israelului?

Sunt derutat…

 

7) Căpitanul unei nave înnebunește și ordonă marinarilor să facă găuri în fundul navei.

Pasagerii navei sunt speriati si le striga marinarilor: “Ce faceti? Apa va intra in corabie si ne vom ineca in mare!!!”.

Marinarii navei răspund: “Aceasta este instrucțiunea pe care am primit-o de la căpitan. Nu interferați cu raționamentul nostru profesional!!!”.

 

8) Au anunțat în știri că un grup mare de rezerviști a încetat să mai facă voluntariat. Există un pericol real pentru existența continuă a Statului Israel?

Va exista o armată străină care să profite de situație pentru a cuceri Israelul și a-l prelua? Deranjant și înfricoșător…

Va fi armata siriană, soldații organizației teroriste Hezbollah, soldații armatei egiptene (deși Israelul are un acord de pace cu Egiptul, dar este posibil într-o astfel de situație ca marea lor ură pentru Israel să fie exprimată – și poate acelaşi pericol va veni de la armata iordaniană?). Sau vor fi soldați Hamas din Fâșia Gaza?

În orice caz, este clar că, dacă o armată dintr-o țară arabă sau o organizație teroristă reușește să intre în Statul Israel, va avea loc un masacru la scară foarte mare printre noi – populația evreiască.

Soldații de ocupație nu vor arăta cu adevărat niciun interes pentru cine susține sau se opune schimbărilor în sistemul de justiție. De asemenea, nu vor face discriminare între bărbați și femei, tineri sau bătrâni, dreapta sau stânga și chiar nu le va păsa dacă evreii pe care vor încerca și probabil reușesc să ucidă un număr cât mai mare posibil sunt religioși, laici sau ultra. -Ortodox. Nici diferențele sectare sau țările de origine nu vor juca niciun rol – evreii sefarzi și evreii ashkenazi vor fi victimizați exact în același mod.

La urma urmei, un singur lucru îi va interesa: uciderea evreilor.

Desigur, este mult mai dificil de știut cum vor trata forțele de ocupație arabii israelieni sau palestinienii – îi vor adăuga ei în rândurile lor și le vor permite să participe la „sărbătoare”, ca să spunem așa – sau vor fi ei înșiși victime?

Deci poate cineva de aici ar trebui să se oprească și să-și amintească că adevărații dușmani sunt peste graniță și nu în interiorul nostru?

Nebunia asta trebuie să înceteze!!!

Când armatele ostile vor fi în țară, ele se vor întoarce și ne vor aminti cine suntem (cum s-a întâmplat de multe ori înainte în istoria evreiască). Deci de ce să nu afli acum? De ce să așteptați până când securea ne este pe gât – va fi prea târziu. Până la urmă, în sursele noastre scrie că „sfârșitul actului este primul gând”.

Deci poate ne putem opri și face o separare a puterilor?

Și la urma urmei, în seara lui Tisha B’Av – trebuie să găsim minte, rațiune și judecată – altfel pur și simplu nu am fi aici – și mulți dintre noi nu am fi aici deloc.

Am citit odată o carte în care este descrisă o astfel de situație, o carte în care este descrisă o realitate în care Israelul pierde Războiul de șase zile și este ocupat de țări arabe. Descrierile erau doar înfricoșătoare.

Numele cărții este „Dacă Israelul ar fi învins”.

Nu am alte detalii despre carte – nu-mi amintesc cine au fost autorii ei sau la ce editura a fost publicata.

9) Până acum ceva vreme, dacă ar fi scris cuvântul „dog” de 19 ori în Google Translate în limba engleză, traducerea lui în maori și apoi înapoi în engleză ar rezulta într-o declarație creștin-messianică, dar și una antisemită.

După ce cazul a fost publicat în mass-media, problema a fost rezolvată (am verificat-o).

Deci asta indică faptul că antisemitismul a existat sau mai există la Google?

Bănuiesc că nu a fost o greșeală, ci un act rău intenționat din partea unuia dintre angajații companiei, care a fost speriat de publicarea chestiunii și apoi s-a grăbit să „remedieze” problema, ca să spunem așa.

În trecut, antisemitismul, după cum știm, și-a schimbat constant formele și metodele – și acesta este un mod foarte ciudat, dar și tulburător în care angajații unei mari companii de tehnologie decid să-și exprime opiniile.antisemit.

Nu știu dacă mai lucrează la Google On angajații care au făcut asta că au fost disponibilizați în urma publicării știrii – și este foarte îndoielnic că se poate obține vreo informație în acest sens.

De asemenea, numele persoanelor care ar fi fost responsabile pentru faptă nu au fost publicate – și este foarte îndoielnic că se pot obține informații relevante.

10)Asaf Yasuorganizarea drepturilor persoanelor cu handicap

28 noiembrie 2021

Oamenii intră în grupuri de ajutor, donații și orice alt grup care poate ajuta persoanele cu dizabilități și cere ajutor de la oameni sănătoși! Scrie postări în jurul Facebook în grupuri care nu au legătură cu persoanele cu dizabilități și scrie acolo despre situația persoanelor cu dizabilități și că statul ignoră situația persoanelor cu dizabilități, începe să ceară ajutor oamenilor, să înțeleagă situația acestora. persoanele cu dizabilități și că avem nevoie de ajutor urgent. 

11)Benjamin Asaf

18 iulie B-3:43 p.m.

 

De câțiva ani se vorbește (în principal despre antreprenori spațiali) despre ambiția de a înființa colonii umane pe Marte.

Dar și-a dat cineva cu părerea despre compatibilitatea vieții membrilor diferitelor religii, dacă și când vor fi de fapt oameni acolo? De exemplu:

1. În islam, există mitzvotul Hajj, în care fiecare musulman este obligat, cel puțin o dată în viață, să facă un pelerinaj la Mecca. Deci, ce va face un musulman care trăiește pe Marte? La urma urmei, Mecca nu este acolo… Este posibil să găsim un răspuns la asta în Khadif?

2. Și în ceea ce privește evreii: orele sărbătorii sunt determinate după calendarul pe care îl cunoaștem aici pe Pământ, adică: 365 de zile – care este, după cum știți, perioada de timp în care Pământul completează o revoluție în jurul Soarelui. Dar pe Marte lungimea anului este de 686 de zile, iar calendarul Pământului va fi irelevant și o altă problemă: se știe că lungimea lunii pe Pământ este determinată de Lună: la urma urmei, o lună este perioada de timp în pe care luna face o singură revoluție în jurul pământului. Dar Marte are mai mult de o lună – deci cum vor determina ei durata lunii? Și de unde vor ști când sunt sărbătorile? Sau poate se vor baza pe o halakha care există într-una dintre sursele evreiești (nu știu exact unde – desigur, poți verifica asta) – care spune că un evreu care mergea pe drum și a uitat când a fost șabatul, atunci va începe să numere zilele de când își dă seama că a uitat numărul de zile ale săptămânii – și toate acestea până vor ajunge o comunitate evreiască unde îl vor ajuta să se „îndrepte” după numărul corect de zile. Dar un evreu care ajunge pe Marte nu va ajunge în nicio comunitate evreiască de acolo, nici o comunitate deloc – deci cum va începe el să numere zilele săptămânii și anii? apoi va incepe sa numere zilele din momentul in care isi da seama ca a uitat numarul de zile ale saptamanii – si toate acestea pana ajung intr-o comunitate evreiasca unde il vor ajuta sa se “recupereze” in functie de numarul corect de zile. Dar un evreu care ajunge pe Marte nu va ajunge în nicio comunitate evreiască de acolo, nici o comunitate deloc – deci cum va începe el să numere zilele săptămânii și anii? apoi va începe să numere zilele din momentul în care își dă seama că a uitat numărul de zile ale săptămânii – și toate acestea până vor ajunge într-o comunitate evreiască unde îl vor ajuta să se „recupereze” în funcție de numărul corect de zile. Dar un evreu care ajunge pe Marte nu va ajunge în nicio comunitate evreiască de acolo sau în nicio comunitate – deci cum va începe să numere zilele săptămânii și anii?

Și este, de asemenea, clar că sărbătorile care constau într-un pelerinaj la un anumit loc fizic (cum ar fi 3 Omer, în timpul căruia fac un pelerinaj la Muntele Meron, sau mormintele drepților din Ucraina, unde hasidizii merg înainte de Rosh Hashanah). ) va fi, de asemenea, de neobținut – pe Marte nu există nici Muntele Miron, nici Ucraina. Deci cum se vor comporta? Vor anunța evreii care locuiesc acolo anularea acestor festivaluri din lipsa posibilității tehnice de a le respecta? Sau vor găsi o modalitate de a schimba sensul festivalului și obiceiurile sale, astfel încât să fie cu adevărat posibil să le observe și pe Marte? Și dacă da, cum o vor face? Mai mult: așa cum este cunoscut în iudaism Există „mitzvo care depind de pământ”, adică:

Și, desigur, astfel de întrebări apar și în privința membrilor altor religii: În ceea ce privește creștinismul, pe Marte nu există nici Biserica Mormântului, nici Golgota, nici Hoya Dolorosa.

Mi se pare că în prezent aceste întrebări nu ar trebui să primească răspuns din două motive:

1. În momentul în care scriu acest articol, nu există nicio așezare umană pe Marte (și este foarte îndoielnic că va exista vreodată).

2. Autorul acestor rânduri este rănit că oricum apelurile sale nu primesc răspuns și nu au nimic de-a face cu ceea ce se aștepta.

LAUGH OUT LOUD…

 

12)Benjamin Asaf

al 9-lea

 

Partajat cu publicul

activ

Benjamin Asaf   WordPress

al 9-lea

 

ARE: “WordPress“.

Dețin site-ul Webassaf-permalinks.com construit pe sistemul wordpress.org și stocat pe serverele hostgator.com.

Folosesc un plugin destul de link-uri.

Acum există o problemă: linkurile pe care încerc să le adaug la listă nu se actualizează și nu se afișează.

Compania de stocare hostgator susține că nu se ocupă de o astfel de problemă.

Deci ce se poate face? Cum poate fi rezolvată o astfel de problemă?

Precizez ca nu sunt nici profesionist, nici programator informatic si nu stiu sa rezolv singur o astfel de problema.

De asemenea, din cauza veniturilor mele mici, nu pot plăti programatorilor să rezolve problema.

Deci ce facem?

Atașez aici o captură de ecran a erorii – 177 de link-uri în link-uri frumoase – dar doar 174 dintre ele sunt afișate în listă.

Cu sinceritate,

assaf benyamini.

 

 

13)

Benjamin Asaf

23 de ore

 

Partajat cu publicul

https://pen.org/…/banned-usa-growing-movement-to…/

Un articol din sitepen-ul american pentru a respinge cărți.

Se pare că în ultimii ani în Statele Unite presupusele democratice, deschise și pluraliste, a existat o tendință tot mai mare de descalificare și cenzură a cărților.

Lucrurile au ajuns într-un asemenea punct încât în ​​unele state din Statele Unite este ilegal să vinzi sau să schimbi părți din Biblie!!

Desigur, astăzi această interdicție este destul de stupidă – din moment ce puteți comanda, iar dacă este interzis să comandați o anumită carte, o puteți găsi online și o puteți descărca pe computerul personal de acasă și apoi citiți cât doriți.

Cred că cel mai scandalos lucru din toată istoria este energia și efortul enorm care se exercită în prezent în societatea americană cu privire la cenzura cărților (în schimb, noi, în statul Israel, suntem mult mai deschiși și democratici decât ei). sunt în acest sens – la urma urmei, chiar și cărți precum traducerea în ebraică a lui „Mein Kampf” sau traducerea în ebraică a „Protocoalelor bătrânilor din Sion” sunt cărți care pot fi găsite în Israel și achiziționarea lor nu este o încălcare a orice lege – iar americanii încă predică morala democrației…).

Cred că tot efortul și toate resursele care sunt acum investite în Statele Unite în această luptă ridicolă și zadarnică ar fi putut avea ca scop rezolvarea problemelor dificile și mult mai grave care există în societatea americană de astăzi: mass-media și insuportabilul. ușurința obținerii de arme care provoacă periodic împușcături și masacre în diverse locuri. De asemenea, a fost posibil să direcționăm toată această energie pentru a face față sărăciei extreme din Statele Unite – o țară atât de bogată, dar cu milioane de oameni fără adăpost pe străzi…

Dacă nu ar fi trist și tragic, ar fi posibil să râzi…

14) Și de data aceasta o întrebare serioasă (deși este inclus și umorul):

În multe comunități evreiești din Evul Mediu, a existat rolul unei persoane care a fost numită „badhan”.

Rolul jokerului era să apară la serbări precum nunți, ceremonii bar/bat mitzvah etc. – și ar include în glume spunea numele oamenilor care s-au bucurat la eveniment.

Astăzi nu a mai rămas aproape nicio urmă din această practică – și chiar și în societatea ultra-ortodoxă este foarte greu să găsești așa ceva care a devenit foarte rar chiar și în acest public.

Aici apar câteva întrebări interesante:

1. Avem vreo dovadă sau povești despre acești comedianți – povești despre viața lor, apariții la evenimente etc. ?

2. Există oameni de știință în academie care predau domeniile gândirii israeliene sau studiile evreiești care au făcut cercetări în acest sens? Și dacă da, despre ce au fost aceste studii?

3. Există astăzi organizații sau asociații private care au încercat să reproducă acest obicei și să-l aducă înapoi în evenimentele și sărbătorile care au loc astăzi? Și dacă da, de ce aceste încercări nu reușesc?

Cunosc multe asociații și organizații, deși nu am studiat niciodată consultanța organizațională într-un mod ordonat – și nu am găsit nicăieri o astfel de organizație sau asociație.

4. Au existat diferențe în privința acestui obicei între comunitățile evreiești din Europa (sau sub cealaltă denumire: comunitățile ashkenazi) și comunitățile care au existat în țările islamice din a doua jumătate a secolului al VII-lea – odată cu extinderea imperiului musulman în acelea? ani?

5. Care au fost reacțiile mediului non-evreu față de acești farsori? A existat o diferență în atitudinea autorităților față de ei față de ceilalți membri ai comunităților – sau au suferit ei și familiile lor persecuții (comploturi de sânge, revolte în timpul cruciadelor etc.) ca toți ceilalți membri ai comunităților evreiești?

15) S-a anunțat în știri că, din cauza retragerii multor rezerviști din posturile lor, ca parte a luptei împotriva legislației care tratează modificările propuse de guvern în sistemul de justiție în termen de o lună sau mai puțin, va exista o scădere semnificativă. în pricepere militară.

deranjant…

Trebuie să presupunem că, dacă armata uneia dintre țările arabe reușește să intre în Statul Israel, ocupându-l total sau parțial, va avea loc un masacru general al populației evreiești – un masacru al căruia toți am putea fi victime. .

Desigur, este mult mai puțin clar și foarte greu de știut ce vor face arabii israelieni într-un astfel de caz – se vor alătura „sărbătoarei” din punctul lor de vedere sau din cauza conflictului de interese și, în multe cazuri, de asemenea dușmănia deschisă dintre refugiații palestinieni din tot Orientul Mijlociu și autoritățile țărilor arabe, aceștia vor decide să nu facă nimic sau chiar să încerce să acționeze într-un mod activ și confuz împotriva armatelor invadatoare.

Sau, când te gândești la asta, poate exista o a treia posibilitate și nu este clar cât de rezonabilă ar putea fi: intervenția activă a uneia dintre puterile occidentale (Statele Unite sau unul dintre ultimii membri care a evadat din NATO) care ar împiedica astfel de masacre prin acționarea împotriva armatelor invadatoare – Ei vorbesc întotdeauna despre faptul că Statele Unite și aliații săi sunt angajați în securitatea Israelului…

Desigur, este puțin probabil ca celelalte mari puteri, și anume Rusia sau China, să intervină într-un astfel de război – și chiar dacă o vor face, va fi o intervenție pentru țările arabe și nu pentru Israel.

16) S-a anunțat în știri acum că există reliefuri majore care vor fi în tot ceea ce ține de consumul de canabis medicinal (care este, după cum știți, drogul marijuana).

Mai mult, în semn de protest față de legislația legală, mulți personal medical părăsesc Israelul.

Concluzia: nu există tratament medical. Posibilitatea de a primi un răspuns medical va fi din ce în ce mai problematică în viitorul apropiat. Și nu toată lumea poate folosi serviciile medicale private. Eu, de exemplu, trăiesc din pensie de invaliditate și probabil că nu voi putea primi tratament în viitorul apropiat.

Ce este posibil? Luați canabis medicinal, uitați de toate necazurile și credeți că se presupune că „va fi bine” – chiar dacă este clar că nimic nu este în neregulă aici.

Transformarea pacienților în dependenți de droguri nu va rezolva nimic, dar nu va face decât să înrăutățească o situație deja foarte dificilă. Îmi amintesc că una dintre ultimele ori când am fost la o clinică de psihiatrie (a fost acum vreo trei ani) psihiatrul pe care l-am întâlnit a adus în discuție problema canabisului din proprie inițiativă – chiar dacă nu a avut nimic de-a face cu problemele. l-am adus.

Deci, un psihiatru care încearcă să convingă pacienții să consume droguri (și da, așa numesc eu) este cu adevărat un medic care încearcă să ajute?

Nu cred – și foarte curând după ce am părăsit clinica și nu m-am mai întors niciodată.

Folosirea medicamentelor de tip canabis nu este o modalitate de a trata o problemă mentală – și, cu excepția cazurilor extreme și rare, nu am avut nimic care să o menționeze în vreun fel. Este de fapt o evadare dintr-o problemă și o reticență de a înfrunta adevărul – și sunt sigur că psihiatrul care a încercat să mă convingă știa foarte bine acest lucru.

Deci a cedat presiunilor companiilor de canabis și a devenit reprezentantul lor de vânzări, sau este aceasta o recomandare ofensivă dată de psihiatru (și este posibil ca psihiatrii să facă în multe alte cazuri) prin răuvoință?

Oricum, nu așa se trată oamenii – și este adevărat, nu sunt medic sau psihiatru, dar nu trebuie să fii un psihiatru expert pentru a-ți da seama.

Deci in concluzie, dragi terapeuti: nu va exista personal medical si nu se va putea vindeca – spuneti-mi sincer, si nu-mi oferi medicamente!!!

Doar revoltător!!!

 

17)Roman Volkovski

20 iulie B- 12:50 p.m.·

Tuturor prietenilor mei vorbitori de limbă rusă de aici, cu părinți în vârstă și bunici

Există o încercare de înțepătură telefonică la numărul 972-53-889-2350 (sunt mai multe, voi adăuga mai târziu)

Ei sună bătrânii la telefon și pe WhatsApp (!!!) vorbind în rusă și susțin că a fost detectată o mișcare anormală pe cont.

Aceștia cer informații personale și detalii bancare care să ajute poliția să rezolve această problemă, și precizează că este interzis să se vorbească despre asta cu oricine pentru că este o „activitate secretă a poliției”.

Aceste companii sună de la un număr israelian, dar din străinătate deci tu 

#poliția israeliană Nu este chiar atât de interesant

 

18) Un articol despre un „drum electric” de la compania „Electreon” – un drum pe care circulă un vehicul electric, care încarcă vehiculul în timp ce conduceți – și în acest fel puteți călători fără restricții fără a fi nevoie să reîncărcați bateriile de vehiculul – și, desigur, cu economii uriașe de costuri financiare.

Când vor fi drumurile din Israel așa?

https://www.google.co.il/search…

C. Iată mesajul pe care l-am trimis clinicii HMO unde sunt urmărit:

 

2.8.2023

Către: Klalit Health Services – Clinica Tayelet.

Subiect: Aprobarea bolii.

Stimate Doamne/Domnilor.

Sunt tratat la clinica dumneavoastră de un medic de familie pe nume Dr. Brandon Stewart.

Recent m-am confruntat cu o problemă juridică cu privire la un anumit caz. Fiind o persoană care trăiește cu un beneficiu de handicap de la Institutul Național de Asigurări, nu îmi permit să plătesc pentru un avocat privat.

În această situație, am cerut ajutor de la Apărătorul Public din Ierusalim.

În timpul convorbirii mele telefonice cu reprezentantul lor de serviciu numit Merav astăzi, miercuri 2 august 2023 începând cu ora 9:05, mi s-a spus că pentru a primi serviciu de la ei trebuie să le prezint un certificat de mentalitate de boală de care sufăr. .

Prin urmare, v-as fi recunoscator daca ati putea trimite o cerere medicului deoarece acesta imi va trimite o confirmare a bolii psihice de care sufar.

Cu sinceritate,

assaf benyamini,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A apartament 4,

Kiryat Menahem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

Numerele mele de telefon:

Într-o casă secretă din cauza hărțuirii și a unei plângeri la poliția israeliană care nu a fost tratată.

Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) Adresele mele de e-mail: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și : [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected]

D. Mai jos este e-mailul pe care l-am trimis Departamentului de Investigații Publice al Ministerului Justiției din Israel:

Asaf Benjamin < [email protected] >

are:

 [email protected]

Miercuri, 2 august, ora 23:18.

Către: Serviciul de Adresă Publică al Departamentului de Justiție.

În discuție: problema conduitei clericale.

Stimate Doamne/Domnilor.

Recent (scriu aceste cuvinte miercuri, 2 august 2023), m-am confruntat cu o problemă juridică privind o anumită chestiune – un rechizitoriu depus împotriva mea.

Trebuie să precizez că trăiesc cu un venit foarte mic – o prestație de invaliditate de la Institutul Național de Asigurări. Din acest motiv, nu pot plăti un avocat privat care să mă reprezinte. Din acest motiv, am apelat la Apărătorul Public cu o cerere de ajutor. Cu toate acestea, un oficial de la biroul apărătorului public din Ierusalim, pe nume Merav, refuză să le trimită scrisoarea mea pentru procesare ulterioară, cu diverse scuze. Consider că conduita lui este scandaloasă: după cum știm, funcționarilor nu le este permis prin lege să judece singuri și să decidă să nu înainteze o cerere la nivel profesional doar din motive arbitrare. Este o insultă frântă care este folosită aici fără nicio explicație sau logică. Vreau să știu ce se poate face pentru ca apărătorul public să înceapă procesarea cererii mele. Vă rugăm să tratați contestația mea ca pe o plângere împotriva Oficiului Apărătorului Public. Cu stimă, assaf beyamini.. 

post Scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403. 

2) Numărul meu de telefon: 972-58-6784040

3) Mai jos este un mesaj pe care l-am trimis în acest sens Ministerului Justiției prin intermediul rețelei de socializare Facebook: M-a sunat reprezentantul de la apărătorul public pe nume Meriv înapoi în această dimineață – și, potrivit ei, nu pot continua procesarea cererii mele până când nu le prezint confirmarea bolii mintale de care sufer sau în limba lui Merav: „Adu-mi confirmarea că ești bolnav mintal”. Voi sublinia că acest lucru este confuz și de neînțeles – deoarece, după cum puteți vedea din corespondența mea cu ei, subiectul apelului meu la ei nu are nicio legătură cu domeniul sănătății mintale. Câteva ore mai târziu, un avocat al apărării s-a întors la mine și mi-a explicat că au nevoie de această aprobare înainte de a putea fi scutit de o acuzație. Deci, de ce nu este suficientă în acest scop confirmarea venitului meu de asigurări sociale pe care le-am trimis-o deja? De când, pentru a plăti onorariile unui client, este necesar să se detalieze toate bolile psihice de care suferă? Care este legătura dintre cele două lucruri? De ce mă tot hărțuiesc degeaba? Deci ce se va întâmpla? Ce să fac? Asaf Benjamin. post Scriptum. Adresa de e-mail a avocatului apărării cu care am vorbit la câteva ore după conversația cu Merav: Un avocat al apărării s-a întors la mine și mi-a explicat că au nevoie de această aprobare pentru a putea fi scutit de o acuzație. Deci, de ce nu este suficientă în acest scop confirmarea venitului meu de asigurări sociale pe care le-am trimis-o deja? De când, pentru a plăti onorariile unui client, este necesar să se detalieze toate bolile psihice de care suferă? Care este legătura dintre cele două lucruri? De ce mă tot hărțuiesc degeaba? Deci ce se va întâmpla? Ce să fac? Asaf Benjamin. post Scriptum. Adresa de e-mail a avocatului apărării cu care am vorbit la câteva ore după conversația cu Merav: un avocat al apărării s-a întors la mine și mi-a explicat că au nevoie de această aprobare pentru a putea fi scutit de acuzație. Deci, de ce nu este suficientă în acest scop confirmarea venitului meu de asigurări sociale pe care le-am trimis-o deja? De când, pentru a plăti onorariile unui client, este necesar să se detalieze toate bolile psihice de care suferă? Care este legătura dintre cele două lucruri? De ce mă tot hărțuiesc degeaba? Deci ce se va întâmpla? Ce să fac? Asaf Benjamin. post Scriptum. Adresa de e-mail a avocatului apărării cu care am vorbit la câteva ore după conversația cu Merav: pentru a achita onorariul unui client, este necesar să detaliezi toate bolile psihice de care suferă? Care este legătura dintre cele două lucruri? De ce mă tot hărțuiesc degeaba? Deci ce se va întâmpla? Ce să fac? Asaf Benjamin. post Scriptum. Adresa de email a avocatului apărării cu care am vorbit la câteva ore după convorbirea cu Merav: pentru a plăti onorariile unui client, este necesar să detaliez toate bolile psihice de care suferă? Care este legătura dintre cele două lucruri? De ce mă tot hărțuiesc degeaba? Deci ce se va întâmpla? Ce să fac? Asaf Benjamin. post Scriptum. Adresa de e-mail a avocatului apărării cu care am vorbit la câteva ore după conversația cu Merav: [email protected] 

4) Anexez la această cerere o înregistrare a corespondenței mele cu Apărătorul Public.


E. Mai jos este corespondența mea cu biroul membrului meu Knesset, Shelly tal-Meiron:

assaf benyamini < [email protected] >

are:

Shelly Tal Meiron

Joi, 3 august, ora 23:40.

La biroul Knessetului („knesset” – parlamentul israelian) membru al Knesset, Tal

Meiron, salutări:

În primul rând, aș dori să vă mulțumesc pentru solicitările pe care le-ați făcut și pentru că încercați să ajutați în această problemă.

În acest sens, am depus o cerere la fondul general de sănătate al cărui membru sunt și la Ministerul Sănătății, dar nu au aprobat ajutorul.

Țin să precizez că există firme private, precum „„mydoctor” prin care puteți comanda serviciul. În prezent nu pot folosi serviciul acestor firme din cauza taxelor mari pe care le percep pentru posibilitatea de a comanda un medic pt. casa mea în caz de nevoie – plăți de sute și uneori chiar mii de șekeli pe lună pe care nu le pot finanța din cauza veniturilor mele mici, care este susținută de o indemnizație de invaliditate a Institutului Național de Asigurări.Sper ca proiectul de lege a congresmanei Tatiana Mazarsky să iasă înainte și să poată ajuta oamenii în situații care au nevoie de această asistență. Cu stimă,

assaf benyamini. Ascunde postarea originală


Joi, 3 august 2023 la 3:11:48 GMT+3, Shelly Tal Meiron [email protected] >

Bună Assaf

Conform sondajelor pe care le-am efectuat, există un serviciu de asigurări de sănătate prin care cei care sunt eligibili conform condițiilor lor pot beneficia de serviciul unei companii externe care vine să le acorde îngrijiri la domiciliu (inclusiv analize de sânge, pansamente etc. ) sau serviciul unui medic din fond care este destinat gospodăriilor/azilelor de bătrâni/populației în situație de risc.

Dar acest serviciu este condiționat de trimiterea de către medicul de familie a ofertei sale.

Este imposibil să apelezi astăzi la astfel de servicii private deoarece dosarul medical al pacientului nu este expus.

Dacă o persoană dorește servicii la domiciliu, trebuie să contacteze casa de asigurări de sănătate și să afle la ce are dreptul și la ce serviciu poate oferi datorită stării de sănătate.

Membru al Knessetului Tatiana Mazarsky al partidului nostru lucrează la un proiect de lege care să permită astfel de cazuri în viitor prin realizarea unui dosar medical unificat, dar până atunci, din păcate, fiecare serviciu medical este asigurat de fondul și asigurările complementare ale acestui fond.

MULȚUMIRI.

Itzik Selma

Consilier al membrului Knesset Shelly Tal Meiron.

972-58-5656777

De la: assaf benyamini < [email protected] >

Trimis: luni, 31 iulie 2023, ora 13:47.

Către: Shelly Tal Meiron < [email protected] >

Subiect: Scrisoarea mea către biroul membrului meu Knesset, Tal Meiron.

F. Mai jos este e-mailul pe care l-am trimis diverselor companii:

ARE:

Subiect: măsuri defensive.

Stimate Doamne/Domnilor.

După cum știm, în această perioadă, trebuie să ne confruntăm cu incidente de securitate sau atacuri teroriste care, din păcate, au loc din când în când.

Când o persoană este atacată într-un loc public, există, după cum știți, 2 opțiuni de răspuns: o opțiune este să ripostezi și să ripostezi cu aceeași amenințare, iar cealaltă opțiune este să încerci să fugi de la locul respectiv până când furia trece.

Dar când vine vorba de o persoană cu dizabilități (și acest lucru este cu atât mai adevărat când vine vorba de o persoană închisă într-un scaun cu rotile), niciuna dintre aceste două căi nu este posibilă.

Întrebarea mea este: S-a gândit vreodată la dezvoltarea de arme accesibile sau de arme care ar putea ajuta o persoană cu dizabilități, dacă și când se află într-o astfel de situație?

Și în măsura în care astfel de arme sunt într-adevăr posibile din punct de vedere tehnic, s-au gândit oare cum să stabilească criterii și teste, al căror scop va fi acela de a determina care persoane cu dizabilități vor avea acces la astfel de arme, din cauza potențialului abuz al unui astfel de drept? la autoaparare?

Sau este o idee delirante și nebună (sau inacceptabilă din punct de vedere etic sau moral) care nu merită nicio luare în considerare?

ce crezi?

Voi preciza că nu am cunoștințe – nici în domeniul armelor deschise și nici în domeniul accesibilității, pe care îl cunosc doar ca persoană cu dizabilități care caută periodic produse care să mă ajute în viața de zi cu zi la nevoie.

Cu sinceritate,

Assaf Binyamini.

post Scriptum. 1) Numărul meu de telefon: 972-58-6784040.

2) Site-ul meu:  https://www.disability55.com

G. Mai jos este corespondența mea cu firma domnului Nevo Rozi:

scrisori tonevorozi.co.il”

Yahoo/Inbox

Vineri, 4 august, ora 21:53.

Bună Asaf, foarte amabil!

În acest moment, vă recomand să începeți cu tutorialele mele de scriere. Pe canalul YouTube, puteți găsi 32 de episoade de podcast (fiecare episod pe o temă diferită), pe lângă zeci de tutoriale de scriere scurtmetrate:

https://www.youtube.com/channel/UCWnmSbaecp0AgamBTo4GFgQ

Cu succes!

 

Vineri, 4 august 2023 la 13:53 de assaf benyamini < [email protected] >:

Ascunde postarea originală

are: “nevorozi.co.il“.

Subiect: Documentarea unei povești de viață.

Stimate Doamne/Domnilor.

Din jurul anului 2007, sunt implicat în lupta persoanelor cu dizabilități din statul Israel – o luptă care, după cum știți, este, de asemenea, mediatizată pe scară largă. M-am gândit să încerc și să promovez wrestling-ul într-un mod pe care nu l-am încercat până astăzi: să documentez povestea vieții mele și să o postez pe internet. Precizez că nu am experiență sau cunoștințe în materie, și deci cel puțin în această etapă (scriu aceste cuvinte zilnic.

Duminică, 12 septembrie 2021 – la câteva zile după Rosh Hashanah) Nu am un plan clar de acțiune și sunt deschis la sugestii – și aș fi bucuros să accept orice sugestie care îmi vine în minte.

Cu sinceritate

assaf benyamini,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A apartament 4,

Kiryat Menahem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

Numere de telefon: la o casă secretă din cauza hărțuirii și a unei plângeri la poliția israeliană care nu a fost tratată.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) Adresele mele de e-mail: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected]

3) Mai jos sunt câteva link-uri unde puteți găsi mai multe informații despre mine și lupta pentru persoanele cu dizabilități în care sunt implicat:

 https://www.webtalk.co/assaf.benyamini

https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

https://twitter.com/MPn5ZoSbDwznze0

https://www.nitgaber.com/

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

https://www.youtube.com/watch?v=TNLEE5KIdK4

https://assafcontent.ghost.io

https://docs.google.com/document/d/1MMRR3Djnk8dBUglAH6AZgidhy-zOgO7K4CUKEhJxX18/edit

 

 

https://shavvim.co.il/2021/07/22/%d7%90%d7%a0%d7%99-%d7%9c%d7%90-%d7%90%d7%95%d7%9b %d7%9c%d7%aa-%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7% aa%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a0%d7%9b%d7%99%d7%9d/

 

7) Întrucât sunt o persoană care trăiește cu un venit foarte mic – o indemnizație de invaliditate de la Institutul Național de Asigurări – plata serviciului meu de documentare a istoricului de viață nu este posibilă. Și mai mult: din cauza gravității situației mele, chiar și reducerile foarte mari pur și simplu nu mă vor ajuta.

Cu sinceritate,

Nebo Rosi, scriitor și însoțitor literar

♫pentru a asculta programul podcast-o oră de scris♫

H. Mai jos este postarea pe care am distribuit-o în grupul de Facebook ”locuințe publice“:

 

are: “locuințe publice“.

Subiect: MAGAAR. companie – nici un răspuns.

Stimate Doamne/Domnilor.

E-mailul de mai sus a fost trimis de mine către firma MGR din Ierusalim – prin intermediul lor primesc asistență în vederea achitării chiriei.

Dar ei nu răspund acestei solicitări.

Cred că funcționarii publici dintr-un birou guvernamental, care își primesc salariul din impozitele pe care noi, cetățenii țării, le plătim, cu siguranță pot oferi un serviciu rezonabil și mai bun.

Atitudinea lor disprețuitoare este deplasată.

Deci ce se va întâmpla? Ce să fac?

Cu sinceritate,

Asaf Benjamin.

—– Un mesaj redirecționat —–

De: assaf benyamini < [email protected] >

Către: Ierusalim închiriază < [email protected] >

Trimis: marți, 8 august 2023 la 11:45:43 AMGMT+3

Subiect: Scrisorile mele către MAGAAR.

MAGAAR. Salutari:

Subiect: Te-am contactat de la poliție.

Stimate Doamne/Domnilor.

Ți-am trimis telefonul la poliție acum câteva zile.

Aș dori să știu de ce nu răspundeți la această solicitare.

Cu sinceritate,

assaf benyamini.

Scrisorile mele către MAGAAR 4

yahoo

/

trimis

assaf benyamini < [email protected] >

are:

[email protected]

Duminică, 6 august, ora 13:08.

MAGAAR. Salutari:

Subiect: locuințe sociale.

Stimate Doamne/Domnilor.

Sunt unul dintre clientii tai din zona Ierusalimului si prin tine primesc asistenta la plata chiriei in valoare de 770 NIS pe luna.

Aș dori să-mi verific eligibilitatea pentru un apartament cu chirie redusă.

Doresc să primesc o referință ordonată în scris în numele Departamentului de Construcții și Locuințe, la cererea mea.

Cu sinceritate,

assaf benyamini,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A apartament 4,

Kiryat Menahem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

Numere de telefon: la o casă secretă din cauza hărțuirii și a unei plângeri la poliția israeliană care nu a fost tratată.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) Adresele mele de e-mail: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected]

I. Mai jos este e-mailul pe care l-am trimis la „Impactul local – autoritățile, afacerile și comunitatea lucrând împreună pentru climă”:

 

yahoo/trimis

assaf benyamini

[email protected] >

are:

[email protected]

Joi, 10 august, ora 14.00.

Către: „Influența locală – autoritățile, întreprinderile și comunitatea lucrând împreună pentru climă”.

Subiect: căutarea mijloacelor auxiliare.

Stimate Doamne/Domnilor.

Am un handicap fizic care s-a agravat de-a lungul anilor – de la accidentul de la locul de munca pe care l-am avut la inceputul anului 1998. Din cauza unei noi agravari in ultimele saptamani, este din ce in ce mai greu fizic sa fac vasele in bucatarie dupa mâncând.

Vreau să subliniez că problema calității mediului este foarte importantă pentru mine – și, prin urmare, nu sunt interesat să folosesc instrumente de unică folosință.

 

De asemenea, aici există o altă dificultate: sunt o persoană care trăiește cu un venit foarte mic – o prestație de invaliditate de la Institutul Național de Asigurări. Din acest motiv, achiziționarea de ajutoare scumpe nu este în niciun caz posibilă.

M-am gândit că cumpărarea tacâmurilor de unică folosință sau de unică folosință la prețuri rezonabile ar putea fi soluția într-o astfel de situație.

 

Cunoașteți firme de la care se pot achiziționa astfel de tacâmuri?

Cu sinceritate,

assaf benyamini,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A apartament 4,

Kiryat Menahem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

Numere de telefon: la o casă secretă din cauza hărțuirii și a unei plângeri la poliția israeliană care nu a fost tratată.

Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. Sunt o persoană cu dizabilități cu mobilitate redusă și nu am permis de conducere sau mașină. De aceea, caut firme de la care sa pot comanda produsele pentru livrare la domiciliu.

J. Mai jos este e-mailul pe care l-am trimis membrilor Comisiei de finanțe a Knesset:

Către: membri ai Comisiei de finanțe a Knesset.

Subiect: solutii locative permanente.

Stimate Doamne/Domnilor.

Eu, Assaf Benyamini, 50 de ani, locuiesc într-un apartament închiriat în cartierul Kiryat Menachem din Ierusalim.

Traiesc cu pensie de invaliditate de la Institutul National de Asigurari. De asemenea, primesc aproximativ 770 NIS pe lună ca asistență pentru chirie de la Ministerul Construcțiilor și Locuințelor prin MGR

După cum se știe, prețurile pentru apartamentele din statul Israel au crescut semnificativ în ultimii ani – ceea ce a dus și la o creștere semnificativă a prețurilor de închiriere.

Cu toate acestea, în ciuda multor solicitări, cuantumul asistenței pentru închiriere nu a fost actualizat de mulți ani – iar această rută nu poate fi în prezent o soluție locativă adecvată pentru populația cu dizabilități. În plus: când vine vorba de o soluție de cazare pentru o persoană cu dizabilități, există uneori cheltuieli suplimentare din cauza necesității diverselor aranjamente de accesibilitate.

Întrebarea mea este, are guvernul actual vreun plan care să permită persoanelor cu dizabilități să aibă acces la soluții permanente de locuințe?

Cu sinceritate,

Asaf Benjamin.

post Scriptum. Mai jos este corespondența mea cu MAGAAR. :

Duminică 13 august la ora 10:51

Documentele pe care vi le-am trimis în ultimii ani sunt destul de relevante – nu a existat nicio schimbare de atunci.

Cu siguranță puteți transmite cererea mea către locurile desemnate.

Insistența dvs. de a nu-mi trimite cererea și faptul că continuați să mă hărțuiți degeaba este un adevărat abuz față de clienții dvs. – genul de comportament pe care l-am întâlnit, din păcate, nu pentru prima dată.

Ascunde postarea originală

Duminică, 13 august 2023 la 10:30:18 GMT+3, Jerusalem rent< [email protected] > Scris de:

Asa ca iti voi raspunde din nou.

Singurele documente care au ajuns la mine sunt actele medicale. (Unele dintre ele sunt foarte vechi și irelevante

Vă rugăm să trimiteți ceea ce v-am întrebat, altfel nu vom putea continua procesarea.

Rețineți că ceea ce ați trimis în ultimii ani nu este relevant, aveți nevoie de acte la zi!!!

Multumesc si o zi buna.

 

—–Post original—–

De la: assaf benyamini < [email protected] >

Trimis: duminică, 13 august 2023, ora 10:17

Către: Ierusalim închiriază < [email protected] >

Subiect: Re: Scrisorile mele către MGER

Prin urmare, subliniez (din nou) că toate aceste documente v-au fost deja trimise în nenumărate rânduri în ultimii ani.

Duminică, 13 august 2023 la 09:38:28 GMT+3, Jerusalem rent< [email protected] > Scris de:

Buna dimineata,

Am primit actele medicale.

Doar ultimele șase luni sunt relevante.

Raportul social 2011 irelevant

Dincolo de asta, sunt necesare alte documente suplimentare care nu au legătură cu documentele medicale.

Scriu aici ce trebuie să aduci:

2023 Confirmare de eligibilitate pentru dizabilități

Detalii de plată 2023

Protocolul Comisiei Nationale de Prevazare (care v-a recunoscut handicapul) certificat de inactivitate sau fișe 2-7/23 (dacă este activ) 4 luni trecut scrisoare de cerere detaliată raport medical computerizat raport social (dacă este cazul) la zi!!!

Certificate de datorie (dacă este cazul)

Declarație fiscală (se poate completa prin intermediul site-ului web)

 

Până la primirea documentelor, nu vom putea continua procesarea.

Cu succes,

—–Post original—–

De la: assaf benyamini < [email protected] >

Trimis: miercuri, 9 august 2023 11:21 a.m.

Către: Ierusalim închiriază < [email protected] >

Subiect: Scrisorile mele către MAGAAR.

Deci nu am înțeles – ce acte ai nevoie acum?

Toate actele mele medicale v-au fost deja trimise de multe ori!!!

Deci care este problema cu darea unui raspuns ordonat in numele Ministerului Terenului si Locuintei???

Prin urmare, atașez aici (din nou) un dosar cu actele mele medicale.

assaf benyamini.

Miercuri, 9 august 2023 la 10:53:45 GMT+3, Jerusalem rent< [email protected] > Scris de:

Solicită furnizarea de documente actualizate, în caz contrar comisia nu va putea discuta cererea

—–Post original—–

De la: assaf benyamini < [email protected] >

Trimis: miercuri, 9 august 2023 10:52 a.m.

Către: Ierusalim închiriază < [email protected] >

Subiect: Re: Scrisorile mele către MAGAAR

Salutări MAGAAR:

Toate documentele pe care le solicitați aici v-au fost deja trimise de mai multe ori.

Așa că cer din nou un răspuns ordonat de la Departamentul Construcții și Locuințe în ceea ce privește locuințele sociale – răspunsul pe care mi l-ați trimis este pur și simplu irelevant în această privință!! Salutări,

assaf benyamini.

 

Miercuri, 9 august 2023 la 09:45:20 GMT+3, Jerusalem rent< [email protected] > Scris de:

—–Post original—–

De la: assaf benyamini < [email protected] >

Trimis: luni, 7 august 2023, ora 22:58.

Către: Ierusalim închiriază < [email protected] >

Subiect: Fw: Scrisorile mele către MAGAAR

 

—– Un mesaj redirecționat —–

De: assaf benyamini < [email protected] >

Către: [email protected] <[email protected]> Trimis: duminică, 6 august 2023 la 13:08:58 GMT+3

Subiect: Scrisorile mele către MAGAAR.

Salutări MAGAAR:

 

Subiect: locuințe sociale.

Stimate Doamne/Domnilor.

Sunt unul dintre clientii tai din zona Ierusalimului si prin tine primesc asistenta la plata chiriei in valoare de 770 NIS pe luna.

Aș dori să-mi verific eligibilitatea pentru un apartament cu chirie redusă.

Doresc să primesc o referință ordonată în scris în numele Departamentului de Construcții și Locuințe, la cererea mea.

Cu sinceritate,

assaf benyamini,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A apartament 4,

Kiryat Menahem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

Numere de telefon: la o casă secretă din cauza hărțuirii și a unei plângeri la poliția israeliană care nu a fost tratată.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) Adresele mele de e-mail: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected]

K. Iată corespondența mea cu actrița americană pe nume Charlize Theron:

introduce

jackson

Mă bucur să te cunosc și unde ești de la dragul meu

introduce

אתה שלחת

Locuiesc in Ierusalim-ISRAEL.

introduce

jackson

În regulă

introduce

jackson

Deci ești căsătorit sau singur cu copii dragi

introduce

אתה שלחת

Toate aceste informații le veți găsi în mesajul pe care vi l-am trimis aici. assaf benyamini.

introduce

אתה שלחת

Dar cine esti tu ? De ce este atât de interesant pentru tine dacă sunt căsătorit sau nu? Te rog explica-mi!! assaf benyamini.

introduce

jackson

Sunt Charlize Theron din Africa de Sud, dar locuiesc în Los Angeles California SUA și sunt singură și caut și sunt o actriță americană

introduce

jackson

Deci ești căsătorit sau singur cu copii dragi

introduce

אתה שלחת

Sunt singur. Sunt un bărbat cu dizabilități evreu de 50 de ani din Ierusalim, ISRAEL. Nu pot să merg la Los Angeles să te întâlnesc, doar ține cont de asta. assaf benyamini.

introduce

אתה שלחת

Și văd în profilul tău numele „Jackson August”. O văd și pe actrița Charlize Theron având o altă pagină de facebook – poate o înșelătorie clasică și un profil fals. assaf benyamini.

introduce

19:57

jackson

Nu, am folosit numele copiilor mei pentru a crea un cont privat secret pentru a trimite mesaje text prietenilor

introduce

קיבלת תשובה מאתJackson

ההודעה המקורית:

Sunt singur. Sunt un bărbat evreu cu dizabilități de 50 de ani din Ierusalim, ISRAE…

Dar dacă mă iubești, tot pot veni în Israel

introduce

jackson

Așa că putem fi prieteni buni, apropiați, de ajutor, de încredere și de încredere, dragă

introduce

אתה שלחת

Așa că povestea pe care mi-o spui aici nu are sens: ești o celebritate și ai milioane (dacă nu mai mulți) de admiratori în toată lumea – și folosești profilul tău secret pentru a-mi scrie – o persoană privată din ISRAEL despre care nimeni stie ceva? De ce nu ai scris, de exemplu, cuiva din Statele Unite, cuiva din Europa etc. ? de ce la mine? Acest lucru este foarte ciudat, nu există o explicație rezonabilă pentru așa ceva!! Am 50 de ani – nu sunt copil și am experiență de viață – de ce să cred o poveste atât de ciudată? assaf benyamini.

introduce

21:24

jackson

Ok, cu timpul, draga mea, ne vom cunoaște mai bine.

 

L. Linkurile mele:

1) împărtășind maternitatea împreună

 

2) grup Facebook “femei👩distribuie, consultă și recomandă🌷“.

 

3) Pagina de Facebook “off defensiv“.

 

4) Clinica „HAVA” pentru sănătatea sufletească a femeilor

 

5) organizare “mame in fata

 

6) site-ul web novakid.com– Lecții de engleză pentru copii

 

7) proiect „precise” – pentru promovarea femeii în științele exacte

 

8) Asociațiile sindicale se adresează bătrânului din Israel

 

9) asociație „spre binele lor” – Femei doctori și adresa medicilor care au supraviețuit Holocaustului din Israel”

 

 

 

 -Ai găsit o greșeală? Povesteste-mi-

Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE