Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Platforme za prikupljanje sredstava - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Platforme za prikupljanje sredstava

IMA:

Predmet: traženje platformi za zapošljavanje.

Poštovane dame/gospodo.

Početkom srpnja 2023. postavio sam stranicu scammers-out.com. Svrha stranice je poslužiti kao platforma za korisnike interneta koji se žele međusobno konzultirati o pitanjima koja se odnose na informacijsku sigurnost ili online prijevare. Stranica scammers-out.com izgrađena je na sustavu wordpress.org, a sustav foruma na stranici temelji se na dodatku bbpress.org.

Tražim web hosting tvrtku od koje mogu naručiti sljedeće usluge za web stranicu:

1) Trebat će mi pomoć pri povezivanju stranice s odgovarajućim sustavom kompenzacije putem kojeg mogu primati uplate od korisnika koji se registriraju na stranici.

2) Također bih se zanimao za hosting tvrtku na koju će se stranica prenijeti kako bih mogao pružiti usluge tehničke podrške korisnicima stranice.

3) Želio bih biti u stalnom kontaktu s tvrtkom za pohranu podataka kako bih pomno pratio vezu sa sustavom kompenzacije na stranici i tehničku podršku koja će biti ponuđena korisnicima interneta koji se registriraju na stranici.

4) Ambicija je da se na stranicu registrira najviše korisnika interneta, oglašavam je na najviše platformi. Iz tog razloga, a kako bih korisnicima interneta pružio što bolju i praktičniju uslugu, važno mi je da plan pohrane uključuje što veći obim prometa, kao i što više prostora za pohranu stranice sebe.

5) Važno mi je da imam SSL certifikat koji trenutno posjedujem za domenu web stranice.

6) Naravno, zanimalo bi me kakva je politika skladišne ​​tvrtke u vezi sa svakom od točaka koje sam ovdje spomenuo.

 

I tu postoji još jedna poteškoća/problem: zbog svoje teške financijske situacije (živim od invalidnine Zavoda za nacionalno osiguranje) nisam u mogućnosti platiti hosting tvrtki za web stranicu da kod njih hostira web stranicu i poveže web stranicu s klirinški sustav. Također, nisam u mogućnosti platiti programere za popravljanje nedostataka na stranici – ako ih ima i kada ih ima.

Naglasit ću da su troškovi (otprilike) nekoliko desetaka šekela mjesečno u većini tvrtki za pohranu podataka i nekoliko stotina šekela koje će trebati platiti programerima da poprave greške na stranici – ako i kada ih bude .

Moje pitanje je: što mislite koja je najprikladnija platforma za pokušaj prikupljanja sredstava za takav projekt?

Iskreno,

assaf benyamini.

postskriptum. 1) Moj broj telefona: 972-58-6784040.

2) Veza na predmetnu stranicu: https://scammers-out.com

3) Web stranica na kojoj možete dobiti više informacija o meni:  https://www.disability55.com/

4) I još jedna poteškoća koju treba uzeti u obzir: ograničena sam u pokretljivosti zbog svog zdravstvenog stanja i ne mogu ići na sastanke na mjesta nedostupna osobama s invaliditetom i jako udaljena od mog doma (živim u četvrt Kiryat Menachem u jugozapadnom Jeruzalemu). Također, nemam auto ni vozačku dozvolu i putujem samo javnim prijevozom.

 

A. Ideja za web stranicu/projekt o kojem sam razmišljao – projekt pod nazivom “Employee Appreciation”.

Kao što znamo, u mnogim građevinskim tvrtkama koje su postojale kroz povijest (Kralj David, biblijska ličnost koja je prema predaji izgradila Jeruzalem, Kineski zid koji postoji i danas, a koji je prema predaji sagradio kraljevi dinastije Ming u 15. i 16. stoljeću, Eiffelov toranj u Parizu koji je izgradio inženjer Gustav Eiffel i više) spominju se imena kraljeva ili članova plemstva ili visokog društvenog statusa tijekom kojih su ti projekti izgrađeni.

 

Ali kao što znamo, oni koji su gradili te zgrade nisu bili ti kraljevi ili članovi više društvene klase – već jednostavni radnici koji su radili u poljima i o kojima se nikad ne govori.

Stoga je cilj projekta “Employee Appreciation” pokušati prikupiti osobne priče ovih jednostavnih radnika iz raznih građevinskih tvornica kroz povijest, kako bi te priče postavili na web stranicu.

Mislim (kao onaj koji je došao na ideju) da ponekad osobne priče ovih jednostavnih radnika ne mogu biti manje zanimljive od priča kraljeva ili pripadnika plemstva koje svi znamo).

 

B. Ispod su poruke koje sam podijelio/la na društvenoj mreži Facebook:

1) Traumatizirana osoba dolazi s grupom volontera kako bi sudjelovali u arheološkom iskapanju. Na svoje iznenađenje, upoznaje psihologa koji ga liječi umjesto njega.

Ozlijeđeni se obraća psihologu i pita ga: „Što ti radiš ovdje? “.

Psihologinja odgovara: “Što ja radim ovdje? Došao sam pomoći oko iskopavanja, baš kao i ti.

Traumatizirani odgovara: “Mislio sam da psiholozi zadiru u duše svojih pacijenata. Nikada ne bih pomislio da i oni zadiru u zemlju.”

Psihologinja odgovara: “Istina je – kopam po ljudskoj duši. To je moj posao – i to radim cijeli život. U svom kopanju nalazim puno zanimljivih stvari. Ali mislim da čak i kad kopaš u zemlji možete pronaći puno zanimljivih stvari.”

Ozlijeđeni oklijeva i ne zna što bi odgovorio te iz navike počne čačkati nos.

Psihologinja nastavlja i kaže: “U pravu ste. U ovoj iskopini također možete pronaći puno zanimljivih stvari.”

hahaha…

 

2) Za: “federacija Izraelu-autonomija zajednicama“.

Predmet: Platforme za prikupljanje sredstava.

Poštovane dame/gospodo.

Ja sam izraelski državljanin i živim u Jeruzalemu. Rođen sam krajem 1972. godine i danas, 2023. godine, imam 50 godina.

Patim od raznih invaliditeta te zdravstvenih, fizičkih i psihičkih problema zbog kojih se godinama ne mogu uklopiti na tržište rada. Moj životopis je poslan na nekoliko desetaka tisuća privatnih tvrtki (i nažalost ne pretjerujem u tim brojkama) – ali jednostavno ne mogu pronaći odgovarajući posao.

Na različite načine pokušavam zaobići ovu poteškoću.

Početkom srpnja 2023. kreirao sam sitescammers-out.com. Svrha stranice je da služi kao forum na kojem se korisnici interneta mogu međusobno konzultirati o pitanjima vezanim uz informacijsku sigurnost.

Ali sada se javlja još jedna poteškoća: zbog svoje akutne financijske nevolje nemam mogućnosti financirati financijske troškove koji su mi potrebni za osnivanje tvrtke.

Koje su platforme po vašem mišljenju najprikladnije za prikupljanje sredstava za takvu namjenu?

Iskreno,

Asaf Benjamin.

postskriptum. 1. Veza na predmetnu web stranicu: https://scammers-out.com

2. Moj broj telefona (koji je ujedno i broj za dopisivanje na društvenoj mreži WhatsApp): 972-58-6784040.

3. Web stranica putem koje možete dobiti sve detaljnije informacije o meni:  https://disability55.com/

 

3) Tajni razvoj aplikacije pod nazivom “Serika Rabha”.

Pomoću ove aplikacije neprestano se skeniraju gradovi ili aglomeracije kako bi se identificiralo problematično ponašanje građana: prijetnje životima izabranih dužnosnika tijekom prosvjeda, isticanje znakova na zabranjenim mjestima i sl. Osim toga, sustav može pomoći u rješavanju teških zločina kao što su ubojstva, silovanja, krađe itd.

Mehanizam rada sustava neće biti objavljen.

Iz Vlade veliko zadovoljstvo: “Imamo učinkovit alat za praćenje protivnika ili potencijalnih protivnika koji ugrožavaju red, mir i mir u javnosti. Nećemo tolerirati nepotrebne opstrukcije – one nas ometaju u radu.”

Pa kad idući put budem hodao ulicom, nastojat ću ne raditi stvari koje bi, ne daj Bože, mogle uvrijediti dužnosnike koji imaju na raspolaganju sustav “produženog čišćenja”. Postoji zakon koji zabranjuje vrijeđanje službenih osoba.

Ali čekajte – što vrijeđa naše dužnosnike?

Kako ću znati kako ih izbjeći uvrijediti?

Ne objavljuju propise koji su javnosti dovoljno jasni o tome – vrlo ozbiljno!!!

lol…

 

4) U vijestima je najavljeno da će u sklopu prosvjeda protiv zakona za promjene u pravosuđu biti i “porezna pobuna”.

Ali nisu objasnili: tko će plaćati porez, a tko ne? I pod kojim uvjetima?

Objašnjenja molim…

 

5) Kao što znate, u Sjedinjenim Američkim Državama raste utjecaj populacijskih skupina koje nikada nisu bile na značajnijim utjecajnim pozicijama, poput Hispanjolaca, na primjer.

Međutim, ono što je zajedničko tim populacijskim skupinama je neprijateljski stav prema Izraelu – što znači da je za nekoliko desetljeća, ako i kada te populacijske skupine dođu do ključnih pozicija u vlasti – vrlo moguće i pod tim okolnostima da se pritisak na američko društvo poveća smanjiti pomoć Izraelu ili je čak potpuno zaustaviti, povećavat će se tijekom godina

Moguće je da će nedavne vladine mjere početi uzimati u obzir te tendencije, prisiljavajući Izrael da dugoročno postane ovisan o drugoj sili, poput Kine ili Rusije, na primjer.

Naravno, to je spor proces koji traje i trajat će još mnogo godina.

Također je moguće da je pravno zakonodavstvo dio ovog procesa, u kojem će, kako bi se povezao s Kinom ili Rusijom, Izrael sve više usvajati karakteristike tih režima – što bi moglo dovesti do kontinuirane štete, pa čak i mnogo više. važnije od onoga što mi vidjeti danas u izraelskim građanskim i ljudskim pravima.

Time bi mogli stati na kraj svim procesima amerikanizacije kroz koje je izraelsko društvo prolazilo proteklih desetljeća.

Trend je u mnogočemu vrlo problematičan – međutim, s obzirom na ono što se događa u američkom društvu, moguće je da je politika izraelske vlade danas vrlo pametna i doista nije promiskuitetna ili glupa, kako neki tvrde.

Vrlo je moguće da nema izbora i jednostavno je nemoguće ignorirati te dugotrajne procese.

6) U vijestima čujemo o ogromnoj ekonomskoj šteti za izraelsko gospodarstvo kao rezultat smanjenog ulaganja u izraelsko gospodarstvo kao rezultat novog zakonskog zakonodavstva.

S druge strane, isti informativni kanali izvještavaju o sve više dogovora o suradnji izraelskih tvrtki s raznim tvrtkama diljem svijeta, njihovom širenju i prosperitetu.

Pa zašto vjerovati? Pogoršava li se ili popravlja stanje izraelske ekonomije?

Zbunjen sam…

 

7) Kapetan broda poludi i naredi mornarima da izbuše rupe na dnu broda.

Putnici broda preplašeni viču mornarima: “Što to radite? Voda će ući u brod i mi ćemo se utopiti u moru!!!”.

Mornari broda odgovaraju: “Ovo je uputa koju smo dobili od kapetana. Ne miješajte se u našu profesionalnu prosudbu!!!”.

 

8) U vijestima su objavili da je veća skupina rezervista prestala volontirati. Postoji li stvarna opasnost za nastavak postojanja Države Izrael?

Hoće li biti strane vojske koja će iskoristiti situaciju da pokori Izrael i preuzme ga? Uznemirujuće i zastrašujuće…

Hoće li to biti sirijska vojska, vojnici terorističke organizacije Hezbollah, vojnici egipatske vojske (iako Izrael ima mirovni sporazum s Egiptom, ali moguće je u takvoj situaciji da se iskaže njihova velika mržnja prema Izraelu – a možda i ista će opasnost doći od jordanske vojske?). Ili će to biti vojnici Hamasa iz Pojasa Gaze?

U svakom slučaju, jasno je da ako vojska neke arapske zemlje ili teroristička organizacija uspije ući u državu Izrael, doći će do masakra vrlo velikih razmjera među nama – židovskom populacijom.

Okupatorske vojnike zaista neće zanimati tko podržava ili se protivi promjenama u pravosudnom sustavu. Također, neće praviti razliku između muškaraca i žena, mladih ili starih, desnih ili lijevih, i doista ih neće biti briga jesu li Židovi koje će pokušati i vjerojatno uspjeti ubiti što veći broj religiozni, sekularni ili ultra -pravoslavni. Sektaške razlike ili zemlje podrijetla također neće igrati nikakvu ulogu – Židovi Sefardi i Židovi Aškenazi bit će žrtve na potpuno isti način.

Uostalom, zanimat će ih samo jedna stvar: ubijanje Židova.

Naravno, mnogo je teže znati kako će se okupacijske snage odnositi prema izraelskim Arapima ili Palestincima – hoće li ih dodati u svoje redove i dopustiti im da takoreći sudjeluju u “proslavi” – ili će oni biti sami žrtve?

Pa bi možda netko ovdje trebao stati i sjetiti se da su pravi neprijatelji preko granice, a ne u nama?

Ovo ludilo mora prestati!!!

Kada neprijateljske vojske budu u zemlji, vratit će se i podsjetiti nas tko smo (kao što se dogodilo mnogo puta prije u židovskoj povijesti). Pa zašto ne saznati sada? Zašto čekati da nam sjekira bude na vratu – bit će prekasno. Uostalom, u našim izvorima stoji da je “kraj čina prva misao”.

Pa možda možemo stati i napraviti podjelu vlasti?

I nakon svega, na večer Tisha B’Av – moramo pronaći zdrav razum, razum i rasuđivanje – inače jednostavno ne bismo bili ovdje – a mnogi od nas uopće ne bi bili ovdje.

Jednom sam čitao knjigu u kojoj je opisana takva situacija, knjigu u kojoj je opisana stvarnost u kojoj Izrael gubi Šestodnevni rat i biva okupiran od strane arapskih zemalja. Opisi su bili jednostavno zastrašujući.

Naziv knjige je “Kad bi Izrael bio poražen”.

Drugih detalja o knjizi nemam – ne sjećam se tko su joj autori niti kod kojeg je izdavača objavljena.

9) Do prije nekog vremena, kada bi riječ “dog” napisali 19 puta u Google Translate na engleskom, prevođenje na maorski i zatim natrag na engleski rezultiralo bi kršćansko-mesijanskom izjavom, a također i antisemitskom.

Nakon što je slučaj objavljen u medijima, problem je riješen (provjerio sam).

Znači li to da je antisemitizam postojao ili još uvijek postoji u Googleu?

Sumnjam da se nije radilo o pogrešci, već o zlonamjernom činu jednog od zaposlenika tvrtke, koji se prestrašio objavom te stvari požurio da takoreći “riješi” problem.

U prošlosti je antisemitizam, kao što znamo, neprestano mijenjao svoje oblike i metode – a ovo je vrlo čudan, ali i uznemirujući način na koji zaposlenici velike tehnološke tvrtke odlučuju izraziti svoje mišljenje.antisemitski.

Ne znam rade li zaposlenici koji su to radili još uvijek u Google On-u koji su nakon objave vijesti dobili otkaze – a vrlo je dvojbeno da je moguće doći do bilo kakve informacije o tome.

Također, nisu objavljena imena navodno odgovornih za taj čin – a vrlo je dvojbeno da se može doći do relevantnih informacija.

10)Asaf Yasu organizacija prava osoba s invaliditetom s invaliditetom

28 u studenom 2021

 

Ljudi se učlanjujte u grupe za pomoć, donacije i sve druge grupe koje mogu pomoći osobama s invaliditetom i tražite pomoć od zdravih ljudi! Pišite postove po Facebooku u grupama koje nisu vezane za osobe s invaliditetom i tamo pišite o situaciji u kojoj se nalaze osobe s invaliditetom i da država ignorira nevolje osoba s invaliditetom, počnite tražiti pomoć od ljudi, učinite – njihovo razumijevanje situacije u osobe s invaliditetom i da nam je potrebna hitna pomoć.

 

11)Benjamin Asaf

18. srpnja B-3:43 popodne.

 

Već nekoliko godina govori se (uglavnom o svemirskim poduzetnicima) o ambiciji da se uspostave ljudske kolonije na Marsu.

No, je li itko dao svoje mišljenje o kompatibilnosti života pripadnika različitih religija, hoće li i kada tamo uopće biti ljudi? Na primjer:

1. U islamu postoje micvoti hadža, u kojima je svaki musliman dužan, barem jednom u životu, hodočastiti Mekku. Dakle, što će učiniti musliman koji živi na Marsu? Uostalom, Meke nema… Može li se u Hadifu naći odgovor na to?

2. A što se tiče Židova: blagdani su određeni prema kalendaru koji mi poznajemo ovdje na Zemlji, to jest: 365 dana – što je, kao što znate, vremenski period tijekom kojeg Zemlja dovršava revoluciju oko Sunca. Ali na Marsu godina traje 686 dana, a Zemljin kalendar bit će irelevantan i još jedan problem: poznato je da duljinu mjeseca na Zemlji određuje Mjesec: na kraju krajeva, mjesec je vremenski period u koje mjesec napravi jedan krug oko zemlje. Ali Mars ima više od jednog mjeseca – pa kako će odrediti duljinu mjeseca? A kako će znati kad su praznici? Ili će se možda osloniti na halahu koja postoji u nekom od židovskih izvora (ne znam točno gdje – naravno, možete provjeriti ovo) – koji kaže da Židov koji je hodao cestom i zaboravio kada je šabat, tada će početi brojati dane od trenutka kada shvati da je zaboravio broj dana u tjednu – i sve to dok ne dođu židovsku zajednicu gdje će mu pomoći da se “ispravi” prema točnom broju dana. Ali Židov koji stigne na Mars neće stići ni do jedne tamošnje židovske zajednice, niti ikakve zajednice – pa kako će početi brojati dane u tjednu i godine? tada će početi brojati dane od trenutka kada shvati da je zaboravio broj dana u tjednu – i sve to dok ne dođu do židovske zajednice gdje će mu pomoći da se “oporavi” prema točnom broju dana. Ali Židov koji stigne na Mars neće stići ni do jedne tamošnje židovske zajednice, niti ikakve zajednice – pa kako će početi brojati dane u tjednu i godine? tada će početi brojati dane od trenutka kada shvati da je zaboravio broj dana u tjednu – i sve to dok ne dođu do židovske zajednice gdje će mu pomoći da se “oporavi” prema točnom broju dana. Ali Židov koji stigne na Mars neće dosegnuti nijednu tamošnju židovsku zajednicu, niti bilo koju zajednicu uopće – kako će onda početi brojati dane u tjednu i godine?

Također je jasno da blagdani koji se sastoje od hodočašća na određeno fizičko mjesto (poput 3. Omera, tijekom kojeg se hodočasti na brdo Meron, ili grobova pravednika u Ukrajini, gdje Hasididi odlaze prije Roš Hašane ) također neće biti moguće dobiti – na Marsu nema ni planine Miron ni Ukrajine. Pa kako će se oni ponašati? Hoće li Židovi koji ondje žive najaviti otkazivanje ovih svetkovina zbog nedostatka tehničke mogućnosti njihovog održavanja? Ili će pronaći način da promijene značenje festivala i njegovih običaja tako da ih je doista moguće promatrati i na Marsu? I ako jesu, kako će to učiniti? Štoviše: kao što je poznato u judaizmu, postoje “mitzvos koji ovise o zemlji”, to jest:

A, naravno, takva se pitanja postavljaju i za pripadnike drugih religija: Što se tiče kršćanstva, na Marsu nema ni Grobne crkve, ni Golgote, ni Hoya Dolorosa.

Čini mi se da trenutno na ova pitanja ne treba odgovoriti iz dva razloga:

1. U trenutku pisanja ovog teksta, na Marsu nema ljudskog naselja (i vrlo je dvojbeno da će ga ikada biti).

2. Autora ovih redaka boli što na njegove apele ionako nema odgovora i nemaju nikakve veze s onim što se očekivalo.

LOL…

 

12)Benjamin Asaf

9

 

Podijeljeno s javnošću

aktivan

Benjamin Asaf WordPress

9

 

IMA: “WordPress“.

Vlasnik sam web stranice Webassaf-permalinks.com izgrađene na sustavu wordpress.org i pohranjene na poslužiteljima hostgator.com.

Koristim dodatak za lijepe veze.

Sada postoji problem: veze koje pokušavam dodati na popis ne ažuriraju se i ne prikazuju.

Tvrtka za pohranu podataka Hostgator tvrdi da ne rješava takav problem.

Dakle, što se može učiniti? Kako se takav problem može riješiti?

Preciziram da nisam niti profesionalac niti programer i ne znam kako sam riješiti takav problem.

Također, zbog svojih niskih primanja ne mogu platiti programere da riješe problem.

Pa što da radimo?

Ovdje prilažem snimak zaslona pogreške – 177 veza u lijepim vezama – ali samo 174 od njih se prikazuju na popisu.

Iskreno,

assaf benyamini.

 

13)

Benjamin Asaf

23 sata

 

Podijeljeno s javnošću

https://pen.org/…/banned-usa-growing-movement-to…/

Članak s američkog sitepen-a za odbijanje knjiga.

Ispostavilo se da posljednjih godina u navodno demokratskim, otvorenim i pluralističkim Sjedinjenim Državama raste trend diskvalifikacije i cenzure knjiga.

Stvari su došle do te točke da je u nekim državama u Sjedinjenim Državama nezakonito prodavati ili trgovati dijelovima Biblije!!

Naravno, danas je ta zabrana prilično glupa – budući da možete naručiti, a ako je zabranjeno naručiti određenu knjigu, možete je pronaći na internetu i skinuti na svoje osobno računalo kod kuće, a zatim čitati koliko god želite.

Mislim da je najnečuvenija stvar u cijeloj povijesti ogromna energija i napor koji se trenutno ulaže u američkom društvu u vezi s cenzurom knjiga (nasuprot tome, mi u državi Izrael puno smo otvoreniji i demokratskiji od njih su u tom pogledu – uostalom, čak i knjige poput hebrejskog prijevoda “Mein Kampf” ili hebrejskog prijevoda “Protokola sionskih mudraca” su knjige koje se mogu pronaći u Izraelu i njihova kupnja nije kršenje bilo kakav zakon – a Amerikanci i dalje propovijedaju moral demokracije…).

Mislim da su sav trud i svi resursi koji se sada ulažu u SAD-u u ovu smiješnu i uzaludnu borbu mogli biti usmjereni na rješavanje teških i puno ozbiljnijih problema koji danas postoje u američkom društvu: masovni mediji i nepodnošljivi lakoća nabave oružja što povremeno izaziva pucnjavu i masakre na raznim mjestima. Također je bilo moguće svu tu energiju usmjeriti na suočavanje s ekstremnim siromaštvom u Sjedinjenim Državama – zemlji tako bogatoj, ali s milijunima beskućnika na ulicama…

Da nije tužno i tragično, dalo bi se nasmijati…

14) I ovaj put ozbiljno pitanje (iako je tu i humor):

U mnogim židovskim zajednicama u srednjem vijeku postojala je uloga osobe koja se nazivala “badhan”.

Uloga džokera bila je pojavljivanje na proslavama kao što su vjenčanja, bar/bat mitzvah ceremonije itd. – a u viceve koje je izgovarao ubacio bi imena ljudi koji su bili sretni na tom događaju.

Danas od ove prakse više nema gotovo ni traga – čak iu ultraortodoksnom društvu vrlo je teško pronaći nešto takvo što je postalo vrlo rijetko čak iu ovoj publici.

Ovdje se nameću neka zanimljiva pitanja:

1. Imamo li ikakve dokaze ili priče o tim komičarima – priče o njihovim životima, pojavljivanjima na događajima itd. ?

2. Postoje li neki znanstvenici na akademiji koji predaju polja izraelske misli ili židovskih studija koji su istraživali ovo? I ako je tako, o čemu su se radila ta istraživanja?

3. Postoje li danas privatne organizacije ili udruge koje su pokušale preslikati ovaj običaj i vratiti ga u događaje i proslave koje se danas održavaju? I ako je tako, zašto su ti pokušaji neuspješni?

Poznajem mnoge udruge i organizacije, iako nikad nisam uredno studirao organizacijski konzalting – i nigdje nisam našao takvu organizaciju ili udrugu.

4. Jesu li postojale razlike u pogledu ovog običaja između židovskih zajednica u Europi (ili pod drugim nazivom: aškenaskih zajednica) i zajednica koje su postojale u islamskim zemljama od druge polovice 7. stoljeća – širenjem muslimanskog carstva u tim godine?

5. Kakve su bile reakcije nežidovske sredine prema ovim šaljivdžijama? Je li postojala razlika u odnosu vlasti prema njima u odnosu na druge pripadnike zajednica – ili su oni i njihove obitelji trpjeli progone (krvne urote, pobune tijekom križarskih ratova i sl.) kao i svi ostali članovi židovskih zajednica?

15) U vijestima je objavljeno da će zbog umirovljenja mnogih pričuvnika sa svojih dužnosti u sklopu borbe protiv zakona koji se bave vladinim predloženim promjenama pravosudnog sustava u roku od mjesec dana ili manje, doći do značajnog smanjenja u vojnoj vještini.

uznemirujuće…

Mora se pretpostaviti da će, ako vojska jedne od arapskih zemalja uspije ući u državu Izrael, okupirati je u cijelosti ili djelomično, doći do općeg pokolja židovskog stanovništva – pokolja čijim bismo žrtvama svi mogli biti .

Naravno, mnogo je manje jasno i vrlo teško znati što će izraelski Arapi učiniti u takvom slučaju – hoće li se pridružiti “slavlju” sa svog stajališta ili zbog sukoba interesa, au mnogim slučajevima i otvorenog neprijateljstva između palestinskih izbjeglica s cijelog Bliskog istoka i vlasti arapskih zemalja, odlučit će ne učiniti ništa ili čak pokušati djelovati na aktivan i zbunjujući način protiv napadačkih vojski.

Ili kad bolje razmislite, možda postoji i treća mogućnost, a nejasno je koliko može biti razumna: aktivna intervencija jedne od zapadnih sila (Sjedinjenih Država ili jedne od posljednjih članica koja je pobjegla iz NATO-a) koja bi spriječila takvi masakri djelujući protiv invazijskih vojski – Uvijek govore o činjenici da su Sjedinjene Države i njihovi saveznici predani sigurnosti Izraela…

Naravno, druge velike sile, npr. Rusija ili Kina, vjerojatno neće intervenirati u takav rat – a čak i ako interveniraju, bit će to intervencija za arapske zemlje, a ne za Izrael. .

16) Sada je u vijestima objavljeno da će doći do velikih olakšica u svemu što se odnosi na upotrebu medicinskog kanabisa (koji je, kao što znate, droga marihuane).

Štoviše, u znak prosvjeda protiv zakonskih zakona, mnogo medicinskog osoblja napušta Izrael.

Zaključak: medicinskog liječenja nema. Mogućnost dobivanja liječničkog odgovora bit će sve problematičnija u bliskoj budućnosti. I ne mogu svi koristiti privatne medicinske usluge. Ja, recimo, živim od invalidske mirovine i vjerojatno se u skoroj budućnosti neću moći liječiti.

Što je moguće? Uzmite medicinski kanabis, zaboravite sve nevolje i vjerujte da će navodno “biti dobro” – čak i ako je jasno da ovdje ništa nije u redu.

Pretvaranje pacijenata u ovisnike o drogama naravno ništa neće riješiti, već samo pogoršati ionako vrlo tešku situaciju. Sjećam se kad sam zadnji put bio na psihijatrijskoj klinici (bilo je to prije otprilike tri godine) psihijatar kojeg sam sreo samoinicijativno je pokrenuo pitanje kanabisa – iako nije. nije imao nikakve veze s problemima doveo sam ga.

Dakle, je li psihijatar koji pokušava uvjeriti pacijente da koriste droge (i da, ja to tako zovem) stvarno liječnik koji pokušava pomoći?

Ne mislim tako – i vrlo brzo nakon toga sam napustio kliniku i više se nisam vratio.

Korištenje droga tipa kanabisa nije način za liječenje mentalnog problema – i osim u ekstremnim i rijetkim slučajevima nisam imao ništa što bi to spomenulo na bilo koji način. To je zapravo bijeg od problema i nevoljkost suočavanja s istinom – a siguran sam da je psihijatar koji me pokušao nagovoriti to jako dobro znao.

Dakle, je li popustio pod pritiskom tvrtki za proizvodnju kanabisa i postao njihov prodajni predstavnik ili je ovo uvredljiva preporuka koju je dao psihijatar (a moguće je da psihijatri to čine u mnogim drugim slučajevima) iz zlonamjernosti?

U svakom slučaju, tako se ne postupa s ljudima – i istina je, nisam liječnik niti psihijatar, ali ne morate biti psihijatar stručnjak da biste to shvatili.

Dakle zaključno, dragi terapeuti: neće biti medicinskog osoblja i neće se moći liječiti – recite mi iskreno, i nemojte mi nuditi lijek!!!

Jednostavno nečuveno!!!

 

17)Roman Volkovski

20. srpnja B- 12:50 sati.·

Svim mojim prijateljima koji govore ruski i koji imaju starije roditelje, bake i djedove

Pokušana je provjera broja 972-53-889-2350 (ima ih još, dodat ću kasnije)

Zovu starije osobe na telefon i WhatsApp (!!!) govoreći na ruskom i tvrde da je otkriveno nenormalno kretanje na računu.

Traže osobne podatke i bankovne podatke kako bi pomogli policiji u rješavanju ovog problema, te preciziraju da je o tome zabranjeno razgovarati s bilo kim jer se radi o “tajnoj policijskoj djelatnosti”.

Te tvrtke zovu s izraelskog broja, ali iz inozemstva pa vas #Izraelska policija Nije toliko zanimljivo

 

18) Članak o “električnoj cesti” tvrtke “Electreon” – cesti kojom se kreće električno vozilo, koje puni vozilo tijekom vožnje – i na taj način možete putovati bez ograničenja bez potrebe za punjenjem baterija vozila – i naravno uz velike financijske uštede.

Kada će ceste u Izraelu biti ovakve?

https://www.google.co.il/search…

C. Ovo je poruka koju sam poslao HMO klinici gdje me prate:

 

2.8.2023

Prima: Klalit Health Services – klinika Tayelet.

Predmet: Odobrenje bolesti.

Poštovane dame/gospodo.

U vašoj me klinici liječi obiteljski liječnik po imenu dr. Brandon Stewart.

Nedavno sam naišao na pravni problem u vezi s određenim slučajem. Kao netko tko živi od invalidnine Državnog zavoda za osiguranje, ne mogu si priuštiti plaćanje privatnog odvjetnika.

U ovoj situaciji potražio sam pomoć od Ureda javnog pravobranitelja u Jeruzalemu.

Tijekom mog telefonskog razgovora s njihovim predstavnikom servisa po imenu Merav danas, u srijedu, 2. kolovoza 2023. s početkom u 9:05 ujutro, rečeno mi je da im, kako bih dobio uslugu od njih, moram pokazati potvrdu o mentalnoj bolesti od koje bolujem .

Stoga bih vam bio zahvalan ako biste uputili zahtjev liječniku jer će mi liječnik poslati potvrdu o psihičkoj bolesti od koje bolujem.

Iskreno,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Ulaz A stan 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

IZRAEL, poštanski broj: 9662592.

Moji telefonski brojevi:

U tajnoj kući zbog uznemiravanja i pritužbe izraelskoj policiji koja nije obrađena.

Mobitel-972-58-6784040.

Faks-972-77-2700076.

postskriptum. 1) Moj JMBG: 029547403.

2) Moje adrese e-pošte: [email protected] i: [email protected] i: [email protected] i: [email protected] i: [email protected] i : [email protected] i: [email protected] i: [email protected] i: [email protected] i: [email protected]

D. Ispod je e-poruka koju sam poslao Odjelu za javne istrage Ministarstva pravosuđa u Izraelu:

Asaf Benjamin < [email protected] >

ima:

 [email protected]

Srijeda, 2. kolovoza u 23.18 sati.

Prima: Služba za razglas Ministarstva pravosuđa.

Riječ je o problemu činovničkog ponašanja.

Poštovane dame/gospodo.

Nedavno (pišem ove riječi u srijedu, 2. kolovoza 2023.) susreo sam se s pravnim problemom u vezi određene stvari – protiv mene je podignuta optužnica.

Moram istaknuti da živim s vrlo niskim primanjima – invalidninom Zavoda za nacionalno osiguranje. Iz tog razloga ne mogu platiti privatnog odvjetnika da me zastupa. Iz tog razloga obratio sam se Uredu javnog pravobranitelja sa zahtjevom za pomoć. Međutim, službenik iz ureda javnog pravobranitelja u Jeruzalemu po imenu Merav odbija proslijediti moje pismo njima na daljnju obradu, uz razne izgovore. Smatram da je njegovo ponašanje nečuveno: kao što znamo, službenici po zakonu ne smiju sami prosuđivati ​​i samo iz proizvoljnih razloga odlučiti ne proslijediti zahtjev na stručnoj razini. To je neozbiljna uvreda koja se ovdje koristi bez ikakvog objašnjenja i logike. Želim znati što se može učiniti da natjeram ured javnog pravobranitelja da počne obrađivati ​​moj zahtjev. Molim vas da moju žalbu tretirate kao žalbu protiv Ureda javnog pravobranitelja. S poštovanjem, 

assaf beyamini.. 

post Scriptum. 1) Moj identifikacijski broj: 029547403. 

2) Moj broj telefona: 972-58-6784040

3) U nastavku je poruka koju sam o tome poslala Ministarstvu pravosuđa putem društvene mreže Facebook: Nazvala me predstavnica državnog odvjetništva po imenu Meriv. jutros – i prema njenim riječima ne mogu nastaviti s obradom mog zahtjeva dok im ne predočim potvrdu o psihičkoj bolesti od koje bolujem, ili na meravskom jeziku: “Donesite mi potvrdu da ste psihički bolesni.” Naglasit ću da je ovo zbunjujuće i neshvatljivo – jer, kao što vidite iz moje korespondencije s njima, predmet mog obraćanja njima nema nikakve veze s područjem mentalnog zdravlja. Nekoliko sati kasnije, odvjetnik obrane vratio mi se i objasnio da im je potrebno ovo odobrenje prije nego što mogu biti oslobođen optužbi. Pa zašto potvrda mog socijalnog osiguranja koju sam im već poslao nije dovoljna za tu svrhu? Otkada je za plaćanje honorara klijenta potrebno navesti sve psihičke bolesti od kojih on boluje? Kakva je veza između te dvije stvari? Zašto me uzalud maltretiraju? Pa što će se dogoditi? Što uraditi? Asaf Benjamin. postskriptum. E-mail odvjetnika s kojim sam razgovarao nekoliko sati nakon razgovora s Meravom: Vratio mi se odvjetnik i objasnio mi da im je to odobrenje potrebno kako bih se oslobodio optužbe. Pa zašto potvrda mog socijalnog osiguranja koju sam im već poslao nije dovoljna za tu svrhu? Otkada je za plaćanje honorara klijenta potrebno navesti sve psihičke bolesti od kojih on boluje? Kakva je veza između te dvije stvari? Zašto me uzalud maltretiraju? Pa što će se dogoditi? Što uraditi? Asaf Benjamin. postskriptum. Email adresa branitelja s kojim sam razgovarao nekoliko sati nakon razgovora s Meravom: branitelj mi se vratio i objasnio da im je potrebno ovo odobrenje kako bih mogao biti oslobođen optužbi. Pa zašto potvrda mog socijalnog osiguranja koju sam im već poslao nije dovoljna za tu svrhu? Otkada je za plaćanje honorara klijenta potrebno navesti sve psihičke bolesti od kojih on boluje? Kakva je veza između te dvije stvari? Zašto me uzalud maltretiraju? Pa što će se dogoditi? Što uraditi? Asaf Benjamin. postskriptum. E-mail odvjetnika s kojim sam razgovarao nekoliko sati nakon razgovora s Meravom: za podmirenje naknade klijentu, je li potrebno detaljno navesti sve duševne bolesti od kojih boluje? Kakva je veza između te dvije stvari? Zašto me uzalud maltretiraju? Pa što će se dogoditi? Što uraditi? Asaf Benjamin. postskriptum. E-mail odvjetnika s kojim sam razgovarao nekoliko sati nakon razgovora s Meravom: je li da bi se platio honorar klijentu potrebno navesti sve psihičke bolesti od kojih boluje? Kakva je veza između te dvije stvari? Zašto me uzalud maltretiraju? Pa što će se dogoditi? Što uraditi? Asaf Benjamin. postskriptum. Email adresa branitelja s kojim sam razgovarao nekoliko sati nakon razgovora s Merav om: [email protected] 

4) Ovom zahtjevu prilažem zapis svoje korespondencije s Uredom javnog pravobranitelja.


E. Ispod je moja korespondencija s uredom moje članice Knesseta, Shelly tal-Meiron:

assaf benyamini < [email protected] >

ima:

Shelly Tal Meiron

Četvrtak, 3. kolovoza u 23.40 sati.

U uredu knesseta (“knesset” – IZRAELSKI parlament) član Knesseta, Tal

Meiron, pozdrav:

Prije svega, želio bih vam zahvaliti na zahtjevima koje ste uputili i na pokušaju pomoći u vezi s ovim pitanjem.

S tim u vezi, podnio sam zahtjev ZZZ-u čiji sam član i Ministarstvu zdravstva, ali mi pomoć nisu odobrili.

Napominjem da postoje privatne tvrtke, poput “”mydoctor” preko kojih možete naručiti uslugu. Trenutno ne mogu koristiti usluge tih tvrtki zbog visokih naknada koje naplaćuju za mogućnost naručivanja liječnika za moja kuća u slučaju potrebe – isplate od stotina, a ponekad čak i tisuća šekela mjesečno koje ne mogu financirati zbog svojih niskih primanja, koje podupire invalidnina Nacionalnog instituta za osiguranje. Nadam se da će zakon kongresnice Tatiane Mazarsky proći naprijed i moći pomoći ljudima u situacijama kojima je ova pomoć potrebna. S poštovanjem,

assaf benyamini. Sakrij originalnu objavu


Četvrtak, 3. kolovoza 2023. u 3:11:48 GMT+3, Shelly Tal Meiron [email protected] >

Pozdrav Assaf

Prema anketama koje smo proveli, postoji usluga zdravstvenog osiguranja prema kojoj oni koji prema svojim uvjetima ispunjavaju uvjete mogu dobiti uslugu vanjske tvrtke koja im dolazi pružiti njegu kod kuće (uključujući analizu krvi, previjanje itd.). ) ili usluga liječnika iz fonda koji je namijenjen kućanstvima/staračkim domovima/ugroženom stanovništvu.

Ali ova usluga je uvjetovana uputnicom obiteljskog liječnika njegove ponude.

Takve privatne usluge danas je nemoguće koristiti jer medicinski karton pacijenta nije izložen.

Ako osoba želi kućnu uslugu, treba se obratiti svojoj blagajni zdravstvenog osiguranja i informirati se na što ima pravo i koju uslugu može pružiti s obzirom na svoje zdravstveno stanje.

Član Knesseta  Tatjana Mazarsky naše stranke radi na prijedlogu zakona koji će takve slučajeve ubuduće omogućiti stvaranjem jedinstvenog zdravstvenog kartona, ali do tada, nažalost, svaku liječničku uslugu pruža fond i dopunska osiguranja ovog fonda.

HVALA.

Itzik Selma

Savjetnik članice Knesseta Shelly Tal Meiron.

972-58-5656777

Šalje: assaf benyamini < [email protected] >

Poslano: ponedjeljak, 31. srpnja 2023. 13.47 sati.

Za: Shelly Tal Meiron < [email protected] >

Predmet: Moje pismo uredu mog člana Kneseta, Tala Meirona.

F. Ispod je e-poruka koju sam poslao raznim tvrtkama:

IMA:

Predmet: obrambene mjere.

Poštovane dame/gospodo.

Kao što znamo, tijekom ovog razdoblja moramo se suočiti sa sigurnosnim incidentima ili terorističkim napadima koji se nažalost događaju s vremena na vrijeme.

Kada je osoba napadnuta na javnom mjestu, kao što znate, postoje 2 mogućnosti odgovora: jedna je mogućnost osvete i uzvraćanje istom prijetnjom, a druga opcija je pokušaj bijega s mjesta dok se ne bijes prolazi.

Ali kada je u pitanju osoba s invaliditetom (a to još više vrijedi kada se radi o osobi vezanoj za invalidska kolica) nijedan od ta dva puta nije moguć.

Moje pitanje je je li se razmišljalo o razvoju pristupačnog oružja ili oružja koje bi moglo pomoći osobi s invaliditetom, ako se i kada se nađe u takvoj situaciji?

A koliko je takvo oružje doista tehnički moguće, jesu li razmišljali kako uspostaviti kriterije i testove kojima će se utvrditi koji će invalidi imati pristup takvom oružju, zbog moguće zlouporabe takvog prava? na samoobranu?

Ili je to varljiva i luda (ili etički ili moralno neprihvatljiva) ideja koja ne zaslužuje razmatranje?

što misliš?

Precizirat ću da nemam znanja – niti iz područja otvorenog oružja niti iz područja pristupačnosti, što poznajem samo kao osoba s invaliditetom koja povremeno traži proizvode koji bi mi pomogli u svakodnevnom životu po potrebi.

Iskreno,

Assaf Binyamini.

postskriptum. 1) Moj broj telefona: 972-58-6784040.

2) Moja web stranica:  https://www.disability55.com

G. U nastavku je moja korespondencija s tvrtkom gospodina Neva Rozija:

slova tonevorozi.co.il”

Yahoo/Inbox

Petak, 4. kolovoza u 21.53.

Bok Asafe, jako ljubazan!

U ovom trenutku preporučujem da počnete s mojim uputama za pisanje. Na YouTube kanalu možete pronaći 32 epizode podcasta (svaka epizoda na drugu temu), uz desetke kratkih filmova pisanja tutorijala:

https://www.youtube.com/channel/UCWnmSbaecp0AgamBTo4GFgQ

S uspjehom!

 

Petak, 4. kolovoza 2023. u 13:53 assaf benyamini < [email protected] >:

Sakrij originalnu objavu

ima: “nevorozi.co.il“.

Tema: Dokumentiranje životne priče.

Poštovane dame/gospodo.

Otprilike od 2007. godine bavim se borbom osoba s invaliditetom u državi Izrael – borbom koja je, kao što znate, također dosta medijski popraćena. Razmišljao sam o tome da pokušam promovirati hrvanje na način na koji do danas nisam: dokumentirati svoju životnu priču i objaviti je na internetu. Preciziram da nemam nikakvog iskustva ni znanja o toj temi, pa stoga barem u ovoj fazi (pišem ove riječi svakodnevno.

Nedjelja, 12. rujna 2021. – nekoliko dana nakon Rosh Hashanah) Nemam jasan plan akcije i otvoren sam za prijedloge – i rado ću prihvatiti sve prijedloge koji mi padnu na pamet.

Iskreno

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Ulaz A stan 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

IZRAEL, poštanski broj: 9662592.

Brojevi telefona: u tajnoj kući zbog uznemiravanja i pritužbe izraelskoj policiji koja nije obrađena.

Mobitel-972-58-6784040. Faks-972-77-2700076.

postskriptum. 1) Moj JMBG: 029547403.

2) Moje adrese e-pošte: [email protected] i: [email protected] i: [email protected] i: [email protected] i: [email protected] i: [email protected] i: [email protected] i: [email protected] i: [email protected]

3) Ispod je nekoliko linkova na kojima možete pronaći više informacija o meni i borbi za osobe s invaliditetom u koju sam uključen:

https://www.webtalk.co/assaf.benyamini

https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

https://twitter.com/MPn5ZoSbDwznze0

https://www.nitgaber.com/

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

https://www.youtube.com/watch?v=TNLEE5KIdK4

https://assafcontent.ghost.io

https://docs.google.com/document/d/1MMRR3Djnk8dBUglAH6AZgidhy-zOgO7K4CUKEhJxX18/edit

 

 

https://shavvim.co.il/2021/07/22/%d7%90%d7%a0%d7%99-%d7%9c%d7%90-%d7%90%d7%95%d7%9b %d7%9c%d7%aa-%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7% aa%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a0%d7%9b%d7%99%d7%9d/

 

7) Budući da sam osoba koja živi s vrlo niskim prihodima – invalidnina od Zavoda za nacionalno osiguranje – plaćanje usluge dokumentacije moje životne povijesti nije moguće. I više: zbog ozbiljnosti moje situacije, čak ni vrlo visoki popusti jednostavno mi neće pomoći.

Iskreno,

Nebo Rosi, književnik i književni suputnik

♫slušati program podcast-sat pisanja♫

H. Ispod je objava koju sam podijelio u Facebook grupi “javno stanovanje“:

 

ima: “javno stanovanje“.

Predmet: MAGAAR. tvrtka – nema odgovora.

Poštovane dame/gospodo.

Gornji e-mail poslao sam tvrtki MGR u Jeruzalemu – preko njih dobivam pomoć za plaćanje stanarine.

Ali oni ne odgovaraju na ovaj zahtjev.

Mislim da državni službenici u državnom uredu, koji plaću primaju od poreza koje im plaćamo mi građani zemlje, sigurno mogu pružiti razumnu i bolju uslugu.

Njihov omalovažavajući stav je deplasiran.

Pa što će se dogoditi? Što uraditi?

Iskreno,

Asaf Benjamin.

—– Proslijeđena poruka —–

Autor: assaf benyamini < [email protected] >

Za: Jerusalem rent < [email protected] >

Poslano: utorak, 8. kolovoza 2023. u 11:45:43 AMGMT+3

Predmet: Moja pisma MAGAAR-u.

MAGAAR. pozdrav:

Predmet: Kontaktirao sam vas iz policije.

Poštovane dame/gospodo.

Poslao sam vam policijski poziv prije nekoliko dana.

Želio bih znati zašto ne odgovarate na ovaj zahtjev.

Iskreno,

assaf benyamini.

Moja pisma MAGAARU 4

yahoo

/

poslao

assaf benyamini < [email protected] >

ima:

[email protected]

Nedjelja, 6. kolovoza u 13.08 sati.

MAGAAR. pozdrav:

Predmet: socijalno stanovanje.

Poštovane dame/gospodo.

Jedan sam od Vaših klijenata s područja Jeruzalema i preko Vas dobivam pomoć za plaćanje stanarine u iznosu od 770 NIS mjesečno.

Želio bih provjeriti ispunjavam li uvjete za jeftini najam stana.

Želim primiti urednu pisanu preporuku u ime Odjela za izgradnju i stambena pitanja na moj zahtjev.

Iskreno,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Ulaz A stan 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

IZRAEL, poštanski broj: 9662592.

Brojevi telefona: u tajnoj kući zbog uznemiravanja i pritužbe izraelskoj policiji koja nije obrađena.

Mobitel-972-58-6784040. Faks-972-77-2700076.

postskriptum. 1) Moj JMBG: 029547403.

2) Moje adrese e-pošte: [email protected] ili: [email protected] ili: [email protected] ili: [email protected] ili: [email protected] ili: [email protected] ili: [email protected] ili: [email protected] ili: [email protected]

I. Ispod je e-poruka koju sam poslao “Lokalni utjecaj – vlasti, tvrtke i zajednica rade zajedno za klimu”:

 

yahoo/poslano

assaf benyamini

[email protected] >

ima:

[email protected]

Četvrtak 10. kolovoza u 14 sati.

Za: “Lokalni utjecaj – vlasti, poduzeća i zajednica rade zajedno za klimu”.

Predmet: potraga za pomoćnim sredstvima.

Poštovane dame/gospodo.

Imam tjelesni invaliditet koji se s godinama pogoršava – od nesreće na radu koju sam doživio početkom 1998. Zbog daljnjeg pogoršanja posljednjih tjedana, sve mi je fizički teže prati suđe u kuhinji nakon jelo.

Želim naglasiti da mi je pitanje kvalitete okoliša vrlo važno – stoga nisam zainteresiran za korištenje jednokratnih alata.

 

Također, tu postoji još jedna poteškoća: ja sam osoba koja živi s vrlo niskim primanjima – invalidninom Zavoda za nacionalno osiguranje. Iz tog razloga kupnja skupih pomagala nikako nije moguća.

Mislio sam da bi kupnja jednokratnog ili jednokratnog pribora za jelo po povoljnim cijenama mogla biti rješenje u takvoj situaciji.

 

Znate li neke tvrtke kod kojih se može kupiti takav pribor za jelo?

Iskreno,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Ulaz A stan 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

IZRAEL, poštanski broj: 9662592.

Brojevi telefona: u tajnoj kući zbog uznemiravanja i pritužbe izraelskoj policiji koja nije obrađena.

Mobitel-972-58-6784040.

Faks-972-77-2700076.

postskriptum. Invalid sam smanjene pokretljivosti i nemam vozačku ni automobil. Stoga tražim tvrtke od kojih mogu naručiti proizvode za dostavu na kućnu adresu.

J. Ispod je e-poruka koju sam poslao članovima Odbora za financije Knesseta:

Prima: Članovi Odbora za financije Knesseta.

Predmet: trajna stambena rješenja.

Poštovane dame/gospodo.

Ja, Assaf Benyamini, 50, živim u unajmljenom stanu u četvrti Kiryat Menachem u Jeruzalemu.

Živim od invalidske mirovine Zavoda za nacionalno osiguranje. Također, dobivam oko 770 NIS mjesečno kao pomoć za stanarinu od Ministarstva graditeljstva i stanovanja preko MGR-a

Kao što je poznato, cijene stanova u državi Izrael posljednjih su godina značajno porasle – što je dovelo i do značajnog rasta cijena najma.

Međutim, usprkos brojnim zahtjevima, iznos pomoći za najam nije ažuriran dugi niz godina – i ova ruta trenutno ne može biti adekvatno stambeno rješenje za populaciju s invaliditetom. Osim toga: kad je riječ o smještajnom rješenju za osobu s invaliditetom, ponekad postoje dodatni troškovi zbog potrebe za raznim uređenjem pristupačnosti.

Moje pitanje je ima li sadašnja vlast ikakve planove omogućiti osobama s invaliditetom pristup trajnim stambenim rješenjima?

Iskreno,

Asaf Benjamin.

postskriptum. Ispod je moja korespondencija s MAGAAR-om. :

Nedjelja 13. kolovoza u 10:51

Dokumenti koje sam vam poslao posljednjih godina su vrlo relevantni – od tada nije bilo promjena.

Moju molbu svakako možete proslijediti na za to predviđena mjesta.

Vaše inzistiranje da ne proslijedite moju prijavu i to što me i dalje uznemiravate bezveze je pravo zlostavljanje vaših klijenata – s kakvim se ponašanjem susrećem, nažalost ne prvi put.

Sakrij originalnu objavu

U nedjelju, 13. kolovoza 2023. u 10:30:18 GMT+3, Jerusalem rent< [email protected] > Napisao:

Pa ću ti opet odgovoriti.

Jedini dokumenti koji su do mene stigli su medicinski. (Neki od njih su jako stari i nevažni

Pošaljite ono što sam vas zamolio, inače nećemo moći nastaviti s obradom.

Imajte na umu da ono što ste slali zadnjih godina nije relevantno, potrebni su vam ažurni dokumenti!!!

Hvala i dobar dan.

 

—–Originalni post—–

Šalje: assaf benyamini < [email protected] >

Poslano: nedjelja, 13. kolovoza 2023. 10:17.

Za: Jerusalem rent < [email protected] >

Predmet: Re: Moja pisma MGER-u

Stoga ističem (ponovno) da su Vam svi ovi dokumenti već poslani u više navrata proteklih godina.

U nedjelju, 13. kolovoza 2023. u 09:38:28 GMT+3, najam Jeruzalema< [email protected] > Napisao:

Dobro jutro,

Dobio sam medicinsku dokumentaciju.

Relevantni su samo posljednjih šest mjeseci.

Socijalno izvješće za 2011. nevažno

Osim toga, potrebni su i drugi dodatni dokumenti koji nisu povezani s medicinskim dokumentima.

Ovdje pišem što trebate ponijeti:

Potvrda o ispunjavanju uvjeta za invaliditet 2023

Podaci o plaćanju 2023

Protokol Nacionalne providentne komisije (koja je priznala vaš invaliditet) potvrda o neaktivnosti ili isječci 2-7/23 (ako je aktivan) 4 mjeseca nakon detaljnog pisma molbe kompjuterizirano medicinsko izvješće socijalno izvješće (ako je primjenjivo) ažurirano!!! !

Potvrde o dugu (ako je primjenjivo)

Porezna prijava (može se ispuniti putem web stranice)

 

Dok dokumenti ne budu zaprimljeni, nećemo moći nastaviti s obradom.

s uspjehom,

—–Originalni post—–

Šalje: assaf benyamini < [email protected] >

Poslano: srijeda, 9. kolovoza 2023. 11:21.

Za: Jerusalem rent < [email protected] >

Predmet: Moja pisma MAGAAR-u.

Pa nisam razumio – koji dokumenti ti sad trebaju?

Svi moji medicinski dokumenti već su vam poslani mnogo puta!!!

Pa u čemu je problem s davanjem urednog odgovora u ime Ministarstva zemljišta i stanovanja???

Stoga ovdje (ponovno) prilažem dosje s mojom medicinskom dokumentacijom.

assaf benyamini.

U srijedu, 9. kolovoza 2023. u 10:53:45 GMT+3, najam u Jeruzalemu< [email protected] > Napisao:

Zahtjevi za dostavljanje ažurnih dokumenata, u suprotnom povjerenstvo neće moći raspravljati o zahtjevu

—–Originalni post—–

Šalje: assaf benyamini < [email protected] >

Poslano: srijeda, 9. kolovoza 2023. 10:52.

Za: Jerusalem rent < [email protected] >

Predmet: Re: Moja pisma MAGAAR-u

MAGAAR pozdrav:

Svi dokumenti koje ovdje tražite već su vam nekoliko puta poslani.

Stoga ponovno molim uredan odgovor Odjela za graditeljstvo i stanovanje u vezi socijalnog stanovanja – odgovor koji ste mi poslali je jednostavno irelevantan po tom pitanju!! Lijepi Pozdrav,

assaf benyamini.

 

U srijedu, 9. kolovoza 2023. u 09:45:20 GMT+3, najam u Jeruzalemu< [email protected] > Napisao:

—–Originalni post—–

Šalje: assaf benyamini < [email protected] >

Poslano: ponedjeljak, 7. kolovoza 2023. 22:58.

Za: Jerusalem rent < [email protected] >

Predmet: Fw: Moja pisma MAGAAR-u

 

—– Proslijeđena poruka —–

Autor: assaf benyamini < [email protected] >

Za: [email protected] <[email protected]> Poslano: nedjelja, 6. kolovoza 2023. u 13:08:58 GMT+3

Predmet: Moja pisma MAGAAR-u.

MAGAAR pozdrav:

 

Predmet: socijalno stanovanje.

Poštovane dame/gospodo.

Jedan sam od Vaših klijenata s područja Jeruzalema i preko Vas dobivam pomoć za plaćanje stanarine u iznosu od 770 NIS mjesečno.

Želio bih provjeriti ispunjavam li uvjete za jeftini najam stana.

Želim primiti urednu pisanu preporuku u ime Odjela za izgradnju i stambena pitanja na moj zahtjev.

Iskreno,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Ulaz A stan 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

IZRAEL, poštanski broj: 9662592.

Brojevi telefona: u tajnoj kući zbog uznemiravanja i pritužbe izraelskoj policiji koja nije obrađena.

Mobitel-972-58-6784040. Faks-972-77-2700076.

postskriptum. 1) Moj JMBG: 029547403.

2) Moje adrese e-pošte: [email protected] ili: [email protected] ili: [email protected] ili: [email protected] ili: [email protected] ili: [email protected] ili: [email protected] ili: [email protected] ili: [email protected]

K. Evo moje korespondencije s američkom glumicom po imenu Charlize Theron:

Unesi

Jackson

Drago mi je da sam te upoznao i odakle si draga moja

Unesi

אתה שלחת

Živim u Jeruzalemu-IZRAEL.

Unesi

Jackson

U redu

Unesi

Jackson

Pa jesi li oženjen ili neoženjen s djecom draga

Unesi

אתה שלחת

Sve ove podatke pronaći ćete u poruci koju sam vam poslao ovdje. assaf benyamini.

Unesi

אתה שלחת

Ali ko si ti ? Zašto ti je toliko zanimljivo jesam li oženjen ili nisam? Molim te objasni mi!! assaf benyamini.

Unesi

Jackson

Ja sam Charlize Theron iz Južne Afrike, ali živim u Los Angelesu, Kalifornija, SAD, slobodna sam, izgledam i američka sam glumica

Unesi

Jackson

Pa jesi li oženjen ili neoženjen s djecom draga

Unesi

אתה שלחת

Nisam u vezi. Ja sam 50-godišnji Židov s invaliditetom iz Jeruzalema, IZRAEL. Ne mogu ići u Los Angeles da te upoznam, samo uzmi to u obzir. assaf benyamini.

Unesi

אתה שלחת

I vidim na tvom profilu ime “Jackson August”. Također vidim da glumica Charlize Theron ima još jednu facebook stranicu – možda klasičnu prijevaru i lažni profil. assaf benyamini.

Unesi

19:57 sati

Jackson

Ne, upotrijebio sam ime svoje djece za stvaranje tajnog privatnog računa za slanje poruka prijateljima

Unesi

קיבלת תשובה מאת Jackson

ההודעה המקורית:

Nisam u vezi. Ja sam 50-godišnji Židov invalid iz Jeruzalema, IZRAE…

Ali ako me voliš, još uvijek mogu doći u Izrael

Unesi

Jackson

Pa možemo li biti dobri, bliski, korisni, pouzdani i pouzdani prijatelji, dragi

Unesi

אתה שלחת

Dakle, priča koju mi ​​ovdje pričate nema smisla: vi ste slavna osoba i imate milijune (ako ne i više) obožavatelja diljem svijeta – a koristite svoj tajni profil da pišete meni – privatnoj osobi u IZRAELU od koje nitko zna li nešto? Zašto niste pisali npr. nekome u SAD, nekome u Europi itd. ? zašto meni? Ovo je jako cudno,nema razumnog objasnjenja za ovako nesto!! Imam 50 godina – nisam dijete i imam životnog iskustva – zašto bih vjerovao u tako čudnu priču? assaf benyamini.

Unesi

21:24

Jackson

Dobro s vremenom, draga moja, bolje ćemo se upoznati.

 

 

L. Moji linkovi:

1) zajedničko dijeljenje majčinstva

 

2) Facebook grupa “žene👩dijele, savjetuju i preporučuju🌷“.

 

3) Facebook stranica “defensive off“.

 

4) Klinika za zdravlje ženske duše “HAVA”.

 

5) organizacija “majke ispred

 

6) web stranica novakid.com– Satovi engleskog za djecu

 

7) “precizni” projekt – za promicanje žena u egzaktnim znanostima

 

8) Sindikalne udruge obraćaju se starcu u Izraelu

 

9) udruga “za njihovo dobro” – Liječnice i obraćanje liječnika koji su preživjeli holokaust u Izraelu”

 

Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE