Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs Platforme za zbiranje sredstev - מידע לאנשים עם מוגבלויות
Skoči na vsebino
Home » Platforme za zbiranje sredstev

Platforme za zbiranje sredstev

IMA:

Predmet: iskanje platform za zaposlovanje.

Spoštovane dame/gospodje.

V začetku julija 2023 sem postavil stran scammers-out.com. Namen spletnega mesta je služiti kot platforma za uporabnike interneta, ki se želijo med seboj posvetovati o vprašanjih v zvezi z informacijsko varnostjo ali spletnimi goljufijami. Spletno mesto scammers-out.com je bilo zgrajeno na sistemu wordpress.org, forumski sistem na spletnem mestu pa temelji na vtičniku bbpress.org.

Iščem spletno gostovanje, pri katerem lahko naročim naslednje storitve za spletno stran:

1) Potreboval bom pomoč pri povezovanju spletnega mesta z ustreznim kompenzacijskim sistemom, prek katerega lahko prejemam plačila od uporabnikov, ki se registrirajo na spletnem mestu.

2) Zanimalo bi me tudi podjetje za gostovanje, h kateremu bo spletno mesto preneseno, da bom lahko nudil storitve tehnične podpore uporabnikom spletnega mesta.

3) Zanima me, da sem v stalnem stiku s podjetjem za shranjevanje, da bi pozorno spremljal povezavo s sistemom nadomestil na spletnem mestu in tehnično podporo, ki bo ponujena uporabnikom interneta, ki se registrirajo na spletnem mestu.

4) Ambicija je, da se na spletnem mestu registrira največ uporabnikov interneta, oglašujem ga na največ platformah. Zaradi tega in da bi uporabnikom interneta zagotovili čim boljšo in priročno storitev, se mi zdi pomembno, da načrt shranjevanja vključuje čim več prometa in čim več prostora za shranjevanje spletnega mesta. sama.

5) Za domeno spletne strani mi je pomembno, da imam SSL certifikat, ki ga trenutno imam.

6) Seveda bi me zanimalo, kakšna je politika skladiščnega podjetja glede vsake točke, ki sem jo tukaj omenil.

 

In tu je še ena težava/problem: zaradi mojega težkega finančnega položaja (živim z invalidnino Zavoda za zavarovanje) ne morem plačati podjetju, ki gosti spletno stran, da bi pri njih gostil spletno stran in jo povezal z klirinški sistem. Prav tako ne morem plačati programerjem za odpravljanje napak na strani – če so in ko so.

Poudaril bom, da so stroški (približno) nekaj deset šekelov na mesec pri večini podjetij za shranjevanje in nekaj sto šekelov, ki jih bo treba plačati programerjem, da popravijo napake na spletnem mestu – če in ko se pojavijo. .

Moje vprašanje je: katera je po vašem mnenju najprimernejša platforma za poskus zbiranja sredstev za tak projekt?

S spoštovanjem,

assaf benyamini.

post Scriptum. 1) Moja telefonska številka: 972-58-6784040.

2) Povezava do zadevnega spletnega mesta: https://scammers-out.com

3) Spletna stran, kjer lahko dobite več informacij o meni: https://www.disability55.com/

4) In še ena težava, ki jo je treba upoštevati: zaradi zdravstvenega stanja sem omejen v gibanju in ne morem hoditi na srečanja v kraje, ki niso dostopni invalidom in so zelo oddaljeni od mojega doma (živim v Kiryat Menachem v jugozahodnem Jeruzalemu). Poleg tega nimam avta ali vozniškega dovoljenja in se vozim samo z javnim prevozom.

 

A. Ideja za spletno mesto/projekt, o katerem sem razmišljal – projekt z naslovom “Employee Appreciation”.

Kot vemo, v številnih gradbenih podjetjih, ki so obstajala skozi zgodovino (Kralj David, svetopisemska osebnost, ki je po izročilu zgradil Jeruzalem, Kitajski zid, ki obstaja še danes in ki naj bi ga po izročilu zgradil kralji dinastije Ming v 15. in 16. stoletju, Eifflov stolp v Parizu, ki ga je zgradil inženir Gustav Eiffel in še več) omenjena so imena kraljev ali članov plemstva ali visok družbeni status, med katerim so bili ti projekti zgrajeni.

 

A kot vemo, tisti, ki so zgradili te zgradbe, niso bili ti kralji ali člani višjega družbenega razreda – ampak preprosti delavci, ki so delali na poljih in o katerih se nikdar ne govori.

Zato je cilj projekta »Employee Appreciation« poskusiti zbrati osebne zgodbe teh preprostih delavcev iz različnih gradbenih tovarn skozi zgodovino, da bi te zgodbe naložili na spletno stran.

Mislim (kot tisti, ki je prišel na idejo), da včasih osebne zgodbe teh preprostih delavcev ne morejo biti manj zanimive kot zgodbe kraljev ali članov plemstva, ki jih vsi poznamo).

 

B. Spodaj so sporočila, ki sem jih delil na družbenem omrežju Facebook:

1) Travmatizirana oseba pride s skupino prostovoljcev, da bi sodelovala pri arheološkem izkopavanju. Na svoje začudenje sreča psihologa, ki namesto njega zdravi njega.

Poškodovanec se obrne na psihologa in ga vpraša: »Kaj delaš tukaj? “.

Psihologinja odgovori: »Kaj počnem tukaj? Prišel sem pomagat pri izkopavanju, tako kot ti.

Travmatizirani odgovarja: “Mislil sem, da psihologi sežejo v duše svojih pacientov. Nikoli si ne bi mislil, da tudi oni sežejo v zemljo.”

Psihologinja odgovarja: »Res je – kopljem v človeško dušo. To je moja služba – in to počnem vse življenje. Pri kopanju najdem veliko zanimivih stvari. Ampak mislim, da tudi ko koplješ v zemlji lahko najdete veliko zanimivih stvari.”

Poškodovanec okleva in ne ve, kaj naj odgovori, ter si začne iz navade viti nos.

Psiholog nadaljuje in pravi: “Prav imate. Tudi v tej izkopi lahko najdete veliko zanimivih stvari.”

hahaha…

 

2) Za: “federacija Izraelu-avtonomija skupnostim“.

Zadeva: Platforme za zbiranje sredstev.

Spoštovane dame/gospodje.

Sem izraelski državljan in živim v Jeruzalemu. Rodil sem se konec leta 1972 in danes, leta 2023, sem star 50 let.

Imam različne invalidnosti ter zdravstvene, fizične in duševne težave, zaradi katerih se že vrsto let ne morem vključiti na trg dela. Moj življenjepis je bil poslan na več deset tisoč zasebnih podjetij (in s temi številkami žal ne pretiravam) – a preprosto ne najdem primerne službe.

Na različne načine poskušam zaobiti to težavo.

V začetku julija 2023 sem ustvaril sitescammers-out.com. Namen spletnega mesta je služiti kot forum, kjer se lahko uporabniki interneta med seboj posvetujejo o vprašanjih, povezanih z informacijsko varnostjo.

Sedaj pa se pojavi še ena težava: zaradi hude finančne stiske nimam zmožnosti financiranja finančnih stroškov, ki jih potrebujem za ustanovitev podjetja.

Katere platforme so po vašem mnenju najprimernejše za zbiranje sredstev za tak namen?

S spoštovanjem,

Asaf Benjamin.

post Scriptum. 1. Povezava do zadevnega spletnega mesta: https://scammers-out.com

2. Moja telefonska številka (ki je tudi številka za korespondenco na družbenem omrežju WhatsApp): 972-58-6784040.

3. Spletna stran, preko katere lahko dobite več in podrobnejše informacije o meni: https://disability55.com/

 

3) Na skrivaj razvija aplikacijo, imenovano “Serika Rabha”.

S to aplikacijo se mesta ali aglomeracije nenehno skenirajo, da bi prepoznali problematično vedenje državljanov: grožnje življenju izvoljenih uradnikov med demonstracijami, prikazovanje znakov na prepovedanih mestih itd. Poleg tega lahko sistem pomaga pri reševanju resnih kaznivih dejanj, kot so umori, posilstva, kraje itd.

Mehanizem delovanja sistema ne bo objavljen.

Veliko zadovoljstvo vlade: “Imamo učinkovito orodje za nadzor nasprotnikov ali morebitnih nasprotnikov, ki ogrožajo red, mir in mir v javnosti. Ne bomo tolerirali nepotrebnega oviranja – moti naše delo.”

No, naslednjič, ko bom hodil po ulici, se bom trudil, da ne počnem stvari, ki bi lahko, bog ne daj, žalile uradnike, ki imajo na voljo sistem “podaljšanega pometanja”. Obstaja zakon, ki prepoveduje žaljenje uradnih oseb.

Ampak počakajte – kaj žali naše uradnike?

Kako bom vedel, kako se izogniti temu, da bi jih užalil?

Glede tega ne objavljajo javnosti dovolj jasnih predpisov – zelo hudo!!!

lol…

 

4) V novicah je bilo napovedano, da bo v sklopu protestov proti zakonodaji za spremembe pravosodja tudi “davčni upor”.

Niso pa pojasnili: kdo bo plačeval davke in kdo ne? In pod kakšnimi pogoji?

Prosim za pojasnila…

 

5) Kot veste, se v Združenih državah povečuje vpliv skupin prebivalstva, ki nikoli niso bile na pomembnem vplivnem položaju, kot so na primer Hispaniki.

Vsekakor pa je skupen tem skupinam prebivalstva sovražen odnos do Izraela – kar pomeni, da čez nekaj desetletij, če in ko te skupine prebivalstva dosežejo ključne položaje v vladi – je zelo možno in v teh okoliščinah pritisk na ameriško družbo zmanjšati pomoč Izraelu ali jo celo popolnoma ustaviti, se bo z leti povečalo

Možno je, da bodo nedavni ukrepi vlade začeli upoštevati te težnje, zaradi česar bo Izrael dolgoročno postal odvisen od druge sile, kot sta na primer Kitajska ali Rusija.

Seveda je to počasen proces, ki traja in bo trajal še mnogo let.

Možno je tudi, da je pravna zakonodaja del tega procesa, v katerem bo Izrael, da bi se povezal s Kitajsko ali Rusijo, vedno bolj prevzemal značilnosti teh režimov – kar bi lahko povzročilo nadaljnjo škodo in celo veliko več. glej danes v izraelskih državljanskih in človekovih pravicah.

To bi lahko končalo vse procese amerikanizacije, skozi katere je šla izraelska družba v zadnjih desetletjih.

Trend je v marsičem zelo problematičen – glede na dogajanje v ameriški družbi pa je možno, da je današnja politika izraelske vlade zelo pametna in res ni promiskuitetna ali neumna, kot trdijo nekateri.

Zelo možno je, da ni izbire in preprosto ni mogoče zanemariti teh dolgotrajnih procesov.

6) V novicah slišimo o ogromni gospodarski škodi za izraelsko gospodarstvo, ki je posledica zmanjšanih naložb v izraelsko gospodarstvo zaradi nove zakonodaje.

Po drugi strani pa isti novičarski kanali poročajo o vse več dogovorih o sodelovanju izraelskih podjetij z različnimi podjetji po svetu, njihovi širitvi in ​​blaginji.

Zakaj torej verjeti? Ali se stanje izraelskega gospodarstva slabša ali izboljšuje?

Zmeden sem…

 

7) Kapitan ladje ponori in naroči mornarjem, naj izvrtajo luknje v dno ladje.

Potniki ladje so prestrašeni in kričijo mornarjem: “Kaj počnete? Voda bo vdrla v ladjo in utopili se bomo v morju!!!”.

Mornarji ladje odgovarjajo: “To je navodilo, ki smo ga prejeli od kapitana. Ne posegajte v našo strokovno presojo!!!”.

 

8) V novicah so objavili, da je večja skupina rezervistov prenehala s prostovoljstvom. Ali obstaja resnična nevarnost za nadaljnji obstoj države Izrael?

Ali bo tuja vojska izkoristila situacijo za osvajanje Izraela in ga prevzela? Moteče in zastrašujoče…

Ali bo to sirska vojska, vojaki teroristične organizacije Hezbolah, vojaki egiptovske vojske (čeprav ima Izrael mirovni sporazum z Egiptom, vendar je možno, da se v takšni situaciji izrazi njihovo veliko sovraštvo do Izraela – in morda bo enaka nevarnost prihajala iz jordanske vojske?). Ali pa bodo to vojaki Hamasa z območja Gaze?

Vsekakor pa je jasno, da če bo vojski iz arabske države ali teroristični organizaciji uspelo vstopiti v državo Izrael, bo prišlo do zelo velikega poboja med nami – judovsko populacijo.

Okupatorske vojake res ne bo zanimalo, kdo podpira ali nasprotuje spremembam pravosodnega sistema. Prav tako ne bodo razlikovali med moškimi in ženskami, mladimi ali starimi, desnimi ali levimi, in res jim bo vseeno, ali so Judje, ki jih bodo poskušali in jim verjetno uspelo pobiti čim večje število, verni, sekularni ali ultra -Pravoslavni. Sektaške razlike ali države izvora prav tako ne bodo igrale nobene vloge – Judje Sefardi in Judje Aškenazi bodo žrtve na povsem enak način.

Navsezadnje jih bo zanimala samo ena stvar: ubijanje Judov.

Seveda pa je veliko težje vedeti, kako bodo okupacijske sile ravnale z izraelskimi Arabci ali Palestinci – ali jih bodo dodale v svoje vrste in jim omogočile tako rekoč udeležbo na »proslavi« – ali pa bodo sami žrtve?

Mogoče bi se moral kdo tukaj ustaviti in se spomniti, da so pravi sovražniki onkraj meje in ne v nas?

To norost je treba nehati!!!

Ko bodo sovražne vojske v deželi, se bodo vrnile in nas spomnile, kdo smo (kot se je že večkrat zgodilo v judovski zgodovini). Zakaj torej ne bi izvedeli zdaj? Zakaj bi čakali, da nam bo sekira na vratu – prepozno bo. Saj v naših virih piše, da je »konec dejanja prva misel«.

Mogoče se lahko ustavimo in naredimo delitev oblasti?

In navsezadnje, na večer Tisha B’Av – moramo najti razum, razum in presojo – drugače preprosto ne bi bili tukaj – in veliko nas sploh ne bi bilo tukaj.

Nekoč sem bral knjigo, v kateri je opisana taka situacija, knjigo, v kateri je opisana realnost, v kateri Izrael izgubi šestdnevno vojno in ga okupirajo arabske države. Opisi so bili prav strašljivi.

Ime knjige je “Če bi bil Izrael poražen”.

Drugih podrobnosti o knjigi nimam – ne spomnim se, kdo so njeni avtorji ali pri kateri založbi je izšla.

9) Do pred časom, če bi besedo “dog” napisali 19-krat v Google Translate v angleščini, bi jo prevedli v Maori in nato nazaj v angleščino, kar bi povzročilo krščansko-mesijansko izjavo in tudi antisemitsko.

Po objavi primera v medijih je bil problem rešen (sem preveril).

Ali to pomeni, da je antisemitizem v Googlu obstajal ali še vedno obstaja?

Predvidevam, da ni šlo za napako, ampak za zlonamerno dejanje enega od zaposlenih v podjetju, ki se je z objavo zadeve prestrašil in je nato hitel tako rekoč “odpravljati” težavo.

V preteklosti je antisemitizem, kot vemo, nenehno spreminjal svoje oblike in metode – in to je zelo nenavaden, a tudi moteč način, na katerega se zaposleni v velikem tehnološkem podjetju odločajo izražati svoja mnenja.antisemitsko.

Ne vem, ali zaposleni, ki so to storili, še vedno delajo v Google On, ki so bili po objavi novice odpuščeni – in zelo dvomljivo je, da je mogoče pridobiti kakršnekoli informacije o tem.

Prav tako niso objavljena imena ljudi, ki naj bi bili odgovorni za dejanje – zelo dvomljivo pa je, da je mogoče dobiti ustrezne informacije.

10)Asaf Yasuorganizacija pravic invalidov z ovirami

28. novembra 2021

 

Ljudje vstopajte v skupine za pomoč, donacije in druge skupine, ki lahko pomagajo invalidom in prosite za pomoč zdrave ljudi! Pišite objave po Facebooku v skupine, ki niso povezane z invalidi in tam pišite o položaju invalidov in o tem, da država ignorira stisko invalidov, začnite ljudi prositi za pomoč, naredite – njihovo razumevanje položaja invalidov. invalidi in da potrebujemo nujno pomoč.

 

11)Benjamin Asaf

  1. julij B-3:43 p.m.

 

Že nekaj let se (predvsem med vesoljskimi podjetniki) govori o ambicijah vzpostavitve človeških kolonij na Marsu.

A je kdo podal svoje mnenje o združljivosti življenj pripadnikov različnih veroizpovedi, če in kdaj bodo ljudje tam dejansko? Na primer:

1. V islamu obstaja micvot hadž, v katerem je vsak musliman dolžan vsaj enkrat v življenju romal v Meko. Kaj bo torej naredil musliman, ki živi na Marsu? Konec koncev, Meka ni tam … Ali je mogoče najti odgovor na to v Khadifu?

2. In glede Judov: praznični časi so določeni po koledarju, ki ga poznamo tukaj na Zemlji, to je: 365 dni – kar je, kot veste, časovno obdobje, v katerem Zemlja opravi revolucijo okoli Sonca. Toda na Marsu je leto dolgo 686 dni in zemeljski koledar bo nepomemben in še ena težava: znano je, da dolžino meseca na Zemlji določa luna: navsezadnje je mesec časovno obdobje v ki ga luna naredi en obrat okoli zemlje. Toda Mars ima več kot eno luno – kako bodo torej določili dolžino meseca? In kako bodo vedeli, kdaj so počitnice? Ali pa se bodo morda oprli na halaho, ki obstaja v enem od judovskih virov (ne vem točno kje – seveda, to lahko preverite) – ki pravi, da bo Jud, ki je hodil po cesti in pozabil, kdaj je Šabat, začel šteti dneve od takrat, ko ugotovi, da je pozabil število dni v tednu – in vse to, dokler ne dosežejo judovsko skupnost, kjer mu bodo pomagali “zravnati” glede na pravilno število dni. Toda Jud, ki doseže Mars, ne bo dosegel nobene tamkajšnje judovske skupnosti, niti nobene skupnosti – kako bo torej začel šteti dneve v tednu in leta? potem bo začel šteti dneve od trenutka, ko bo ugotovil, da je pozabil število dni v tednu – in vse to dokler ne pridejo do judovske skupnosti, kjer mu bodo pomagali “ozdraveti” po pravilnem številu dni. Toda Jud, ki doseže Mars, ne bo dosegel nobene tamkajšnje judovske skupnosti, niti nobene skupnosti – kako bo torej začel šteti dneve v tednu in leta? potem bo začel šteti dneve od trenutka, ko bo ugotovil, da je pozabil število dni v tednu – in vse to dokler ne pridejo do judovske skupnosti, kjer mu bodo pomagali “ozdraveti” po pravilnem številu dni. Toda Jud, ki doseže Mars, ne bo dosegel nobene tamkajšnje judovske skupnosti ali nobene skupnosti – kako bo torej začel šteti dneve v tednu in leta?

In prav tako je jasno, da so prazniki, ki so sestavljeni iz romanja na določen fizični kraj (kot je 3. Omer, med katerim romajo na goro Meron, ali grobovi pravičnih v Ukrajini, kamor Hasididi hodijo pred Roš Hašano). ) prav tako ne bo mogoče dobiti – na Marsu ni ne gore Miron ne Ukrajine. Kako se bodo torej obnašali? Ali bodo tam živeči Judje napovedali odpoved teh festivalov zaradi pomanjkanja tehnične možnosti, da bi jih opazovali? Ali pa bodo našli način, kako spremeniti pomen praznika in njegovih običajev, da jih bo res mogoče opazovati tudi na Marsu? In če da, kako bodo to storili? Poleg tega: kot je znano v judovstvu, obstajajo “mitzvos, ki so odvisni od zemlje”, to je:

In seveda se takšna vprašanja porajajo tudi glede pripadnikov drugih religij: Kar zadeva krščanstvo, na Marsu ni niti Cerkve groba, Golgote, niti Hoye Dolorosa.

Zdi se mi, da trenutno na ta vprašanja ne bi smeli odgovoriti iz dveh razlogov:

3. Od tega pisanja na Marsu ni človeške naselbine (in zelo dvomljivo je, da sploh bo).

4. Avtorja teh vrstic boli, da se na njegove klice tako ali tako ne odzivajo in nimajo nobene zveze s pričakovanim.

LOL …

 

12)Benjamin Asaf

9

 

Deljeno z javnostjo

aktivna

Benjamin AsafWordPress

9

 

IMA: “WordPress“.

Imam spletno mesto Webassaf-permalinks.com, zgrajeno na sistemu wordpress.org in shranjeno na strežnikih hostgator.com.

Uporabljam vtičnik lepih povezav.

Sedaj se pojavi težava: povezave, ki jih poskušam dodati na seznam, se ne posodabljajo in ne prikazujejo.

Hostgator, podjetje za shranjevanje, trdi, da ne obravnava takšne težave.

Torej, kaj je mogoče storiti? Kako je mogoče rešiti tak problem?

Pojasnjujem, da nisem ne profesionalec ne računalniški programer in ne znam sam rešiti takega problema.

Prav tako zaradi nizkega dohodka ne morem plačati programerjem, da odpravijo težavo.

Torej, kaj naredimo?

Tukaj prilagam posnetek zaslona napake – 177 povezav v lepih povezavah – vendar jih je samo 174 prikazanih na seznamu.

S spoštovanjem,

assaf benyamini.

 

13)

Benjamin Asaf

23 ur

 

Deljeno z javnostjo

https://pen.org/…/banned-usa-growing-movement-to…/

Članek iz ameriškega sitepena za zavrnitev knjig.

Izkazalo se je, da je v zadnjih letih v domnevno demokratičnih, odprtih in pluralističnih ZDA vse večji trend diskvalifikacije in cenzure knjig.

Stvari so prišle do te točke, da je v nekaterih zveznih državah v ZDA nezakonito prodajati ali trgovati z deli Svetega pisma!!

Seveda je danes ta prepoved precej neumna – saj lahko naročiš, in če je določeno knjigo prepovedano naročiti, jo lahko poiščeš na spletu in si jo doma naložiš na osebni računalnik in potem bereš, kolikor želiš.

Mislim, da je najbolj nezaslišana stvar v vsej zgodovini ogromna energija in trud, ki sta trenutno vložena v ameriški družbi v zvezi s cenzuro knjig (nasprotno pa smo mi v državi Izrael veliko bolj odprti in demokratični kot oni so v tem pogledu – navsezadnje so tudi knjige, kot je hebrejski prevod »Mein Kampf« ali hebrejski prevod »Protokolov sionskih starešin«, knjige, ki jih je mogoče najti v Izraelu in njihov nakup ni kršitev kakršenkoli zakon – pa Američani še vedno pridigajo moralo demokracije…).

Mislim, da bi lahko bili vsi napori in vsa sredstva, ki jih ZDA zdaj vlagajo v ta smešen in jalov boj, usmerjeni v reševanje težkih in veliko resnejših problemov, ki obstajajo v ameriški družbi danes: množični mediji in nevzdržna enostavnost pridobivanja orožja, kar občasno izzove streljanje in poboje na različnih mestih. Prav tako je bilo mogoče vso to energijo usmeriti v reševanje skrajne revščine v Združenih državah – tako bogati državi, a z milijoni brezdomcev na ulicah …

Če ne bi bilo žalostno in tragično, bi se dalo nasmejati…

14) In tokrat resno vprašanje (čeprav je zraven tudi humor):

V mnogih judovskih skupnostih v srednjem veku je bila vloga osebe, ki se je imenovala “badhan”.

Vloga šaljivca je bila, da se pojavi na praznovanjih, kot so poroke, obredi bar/bat micva itd. – in v šale je vključil imena ljudi, ki so bili veseli dogodka.

Danes o tej praksi skorajda ni več nobene sledi – in celo v ultraortodoksni družbi je zelo težko najti kaj takega, kar je postalo zelo redko tudi v tem občinstvu.

Tukaj se pojavi nekaj zanimivih vprašanj:

1. Ali imamo kakšne dokaze ali zgodbe o teh komikih – zgodbe o njihovem življenju, nastopih na dogodkih ipd. ?

2. Ali obstajajo na akademiji učenjaki, ki poučujejo področja izraelske misli ali judovskih študij, ki so raziskovali o tem? In če da, o čem so te študije?

3. Ali danes obstajajo zasebne organizacije ali združenja, ki so poskušala posnemati ta običaj in ga vrniti v dogodke in praznovanja, ki potekajo danes? In če je tako, zakaj so ti poskusi neuspešni?

Poznam veliko društev in organizacij, čeprav organizacijskega svetovanja nikoli nisem urejeno študirala – in nisem nikjer zasledila takšne organizacije ali društva.

4. Ali so bile glede tega običaja razlike med judovskimi skupnostmi v Evropi (ali pod drugim imenom: aškenaške skupnosti) in skupnostmi, ki so obstajale v islamskih državah od druge polovice 7. stoletja – s širitvijo muslimanskega imperija v teh leta?

5. Kakšni so bili odzivi nejudovskega okolja na te šaljivce? Je bila razlika v odnosu oblasti do njih v primerjavi z drugimi pripadniki skupnosti – ali pa so bili oni in njihove družine preganjani (krvne zarote, nemiri med križarskimi vojnami itd.) kot vsi drugi pripadniki judovskih skupnosti?

15) V novicah je bilo objavljeno, da bo zaradi upokojitve številnih rezervistov z njihovih delovnih mest v okviru boja proti zakonodaji, ki se ukvarja s spremembami pravosodnega sistema, ki jih predlaga vlada v enem mesecu ali manj, prišlo do občutnega zmanjšanja v vojaški veščini.

moteče…

Predpostaviti je treba, da če vojski ene od arabskih držav uspe vstopiti v državo Izrael in jo v celoti ali delno okupirati, bo prišlo do splošnega pokola judovskega prebivalstva – pokola, katerega žrtve bi lahko bili vsi. .

Seveda pa je veliko manj jasno in zelo težko vedeti, kaj bodo v takem primeru naredili izraelski Arabci – ali se bodo »slavju« pridružili z njihovega vidika ali zaradi navzkrižja interesov, v mnogih primerih pa tudi zaradi odkritega sovražnosti med palestinskimi begunci z vsega Bližnjega vzhoda in oblastmi arabskih držav, se bodo odločili, da ne bodo storili ničesar ali pa bodo celo poskušali delovati aktivno in zmedeno proti invazijskim vojskam.

Ali ko pomislite na to, lahko obstaja še tretja možnost in ni jasno, kako razumna je lahko: aktivno posredovanje ene od zahodnih sil (ZDA ali ene od zadnjih članic, ki je pobegnila iz Nata), ki bi preprečila takšni pokoli z delovanjem proti invazijskim vojskam – Vedno govorijo o dejstvu, da so Združene države in njihovi zavezniki zavezani varnosti Izraela…

Seveda se druge velike sile, torej Rusija ali Kitajska, verjetno ne bodo vmešale v takšno vojno – pa tudi če bodo, bo to intervencija za arabske države in ne za Izrael.

16) V novicah je bilo zdaj objavljeno, da bodo velike olajšave v vsem, kar je povezano z uporabo medicinske konoplje (ki je, kot veste, droga marihuane).

Poleg tega v znak protesta proti pravni zakonodaji veliko zdravniškega osebja zapušča Izrael.

Zaključek: zdravljenja ni. Možnost zdravniškega odgovora bo v bližnji prihodnosti vedno bolj problematična. In ne morejo vsi uporabljati zasebnih zdravstvenih storitev. Jaz, na primer, živim od invalidske pokojnine in se verjetno v bližnji prihodnosti ne bom mogel zdraviti.

Kaj je možno? Vzemite medicinsko konopljo, pozabite na vse tegobe in verjemite, da menda “bo vse v redu” – tudi če je jasno, da tukaj ni nič narobe.

Spreminjanje pacientov v odvisnike seveda ne bo rešilo ničesar, ampak samo poslabšalo že tako težko situacijo. Spomnim se, ko sem bil enkrat nazadnje na psihiatrični kliniki (bilo je približno tri leta nazaj) je psihiater, ki sem ga srečal, samoiniciativno izpostavil vprašanje konoplje – čeprav ni bilo. Pripeljal sem ga.

Torej, ali je psihiater, ki skuša paciente prepričati v uporabo drog (in ja, tako jaz temu pravim), res zdravnik, ki skuša pomagati?

Mislim, da ne – in zelo kmalu zatem sem zapustil kliniko in se nikoli več vrnil.

Uporaba drog vrste konoplje ni način za zdravljenje duševnih težav – in razen v skrajnih in redkih primerih nisem imel ničesar, kar bi kakorkoli omenilo to. Pravzaprav gre za beg pred problemom in nenaklonjenost soočanju z resnico – in prepričana sem, da se je psihiater, ki me je skušal pregovoriti, zelo dobro zavedal.

Je torej popustil pritisku podjetij za konopljo in postal njihov prodajni zastopnik, ali pa je to žaljivo priporočilo psihiatra (in možno je, da psihiatri to storijo v mnogih drugih primerih) iz zlonamernosti?

Kakorkoli že, tako se ne zdravi ljudi – in res je, nisem zdravnik ali psihiater, a ni vam treba biti psihiater, da bi to ugotovili.

Torej za konec, dragi terapevti: ne bo medicinskega osebja in ne bo mogoče zdraviti – povejte mi iskreno in ne ponujajte mi zdravil!!!

Samo nezaslišano!!!

 

17)Roman Volkovski

20. julij B- 12:50·

Vsem mojim rusko govorečim prijateljem s starejšimi starši in starimi starši

Poskus telefonskega vdora na številko 972-53-889-2350 (še več jih je, dodam kasneje)

Starejše kličejo po telefonu in na WhatsApp (!!!) v ruščini in trdijo, da je na računu zaznano nenormalno gibanje.

Prosijo za osebne podatke in bančne podatke, da bi policiji pomagali rešiti to težavo, ter pojasnjujejo, da je o tem prepovedano govoriti s komer koli, ker gre za “tajno policijsko dejavnost”.

Ta podjetja kličejo z izraelske številke, vendar iz tujine, torej vi#Izraelska policijaNi tako zanimivo

 

18)Članek o “električni cesti” podjetja “Electreon” – cesta, po kateri vozi električno vozilo, ki med vožnjo polni vozilo – in na ta način lahko potujete brez omejitev, ne da bi morali polniti baterije vozila – in seveda z velikimi finančnimi prihranki.

Kdaj bodo ceste v Izraelu takšne?

https://www.google.co.il/search…

C. To je sporočilo, ki sem ga poslal kliniki HMO, kjer me spremljajo:

 

2.8.2023

Za: Zdravstvene storitve Klalit – Klinika Tayelet.

Predmet: Odobritev bolezni.

Spoštovane dame/gospodje.

Na vaši kliniki me zdravi družinski zdravnik dr. Brandon Stewart.

Nedavno sem naletel na pravni problem v zvezi z določenim primerom. Kot nekdo, ki živi od invalidnine Zavoda za nacionalno zavarovanje, si ne morem privoščiti plačila zasebnega odvetnika.

V tej situaciji sem poiskal pomoč pri uradu javnega pravobranilca v Jeruzalemu.

Med mojim telefonskim pogovorom z njihovim servisnim predstavnikom po imenu Merav danes, v sredo, 2. avgusta 2023, z začetkom ob 9.05, mi je bilo povedano, da jim moram pokazati potrdilo o duševni bolezni, za katero trpim, če želim dobiti njihovo storitev. .

Zato bi vam bil hvaležen, če bi poslali povpraševanje zdravniku, ker mi bo zdravnik poslal potrdilo o duševni bolezni, za katero trpim.

S spoštovanjem,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Vhod A stanovanje 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

IZRAEL, poštna številka: 9662592.

Moje telefonske številke:

V tajni hiši zaradi nadlegovanja in pritožbe izraelski policiji, ki je niso obravnavali.

Mobilni-972-58-6784040.

Faks-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Moja matična številka: 029547403.

2) Moji e-poštni naslovi: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in : [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: assafbenya[email protected] in: [email protected] in: [email protected]

D. Spodaj je e-poštno sporočilo, ki sem ga poslal oddelku za javne preiskave ministrstva za pravosodje v Izraelu:

Asaf Benjamin < [email protected] >

ima:

 [email protected]

Sreda, 2. avgust ob 23.18.

Za: Služba za obveščanje javnosti Ministrstva za pravosodje.

Zadeva: problem uradniškega obnašanja.

Spoštovane dame/gospodje.

Pred kratkim (te besede pišem v sredo, 2. avgusta 2023) sem naletel na pravno težavo v zvezi z določeno zadevo – zoper mene vloženo obtožnico.

Moram poudariti, da živim z zelo nizkimi dohodki – invalidnino Zavoda za nacionalno zavarovanje. Zaradi tega ne morem plačati zasebnega odvetnika, ki bi me zastopal. Zaradi tega sem se obrnila na Državno pravobranilstvo s prošnjo za pomoč. Vendar uradnik urada javnega pravobranilca v Jeruzalemu po imenu Merav noče posredovati mojega pisma njim v nadaljnjo obdelavo z različnimi izgovori. Menim, da je njegovo ravnanje nezaslišano: kot vemo, uradniki po zakonu ne smejo presojati sami in se samo iz arbitrarnih razlogov odločiti, da zahteve na strokovni ravni ne posredujejo. To je lahkomiselna žalitev, ki je tukaj uporabljena brez kakršne koli razlage ali logike. Zanima me, kaj je mogoče storiti, da urad javnega pravobranilca začne obravnavati moj zahtevek. Prosim, obravnavajte mojo pritožbo kot pritožbo zoper urad javnega pravobranilca. S spoštovanjem, assaf beyamini.. post Scriptum. 1) Moja identifikacijska številka: 029547403. 2) Moja telefonska številka: 972-58-67840403) Spodaj je sporočilo, ki sem ga o tem poslal Ministrstvu za pravosodje preko družbenega omrežja Facebook: Poklical me je predstavnik urada državnega pravobranilca z imenom Meriv danes zjutraj nazaj – in po njenih besedah ​​ne morejo nadaljevati z obravnavo mojega zahtevka, dokler jim ne predložim potrdila o duševni bolezni, za katero trpim, ali v jeziku Merav: “Prinesite mi potrdilo, da ste duševno bolni.” Poudaril bom, da je to zmedeno in nerazumljivo – saj, kot lahko vidite iz moje korespondence z njimi, predmet mojega poziva nima nobene zveze s področjem duševnega zdravja. Nekaj ​​ur pozneje se je obrambni odvetnik vrnil k meni in mi pojasnil, da potrebujejo to odobritev, preden me lahko oproščijo obtožbe. Zakaj torej potrdilo o mojem dohodku iz socialne varnosti, ki sem jim ga že poslal, ne zadostuje za ta namen? Od kdaj je treba za plačilo stroškov stranke podrobno navesti vse duševne bolezni, za katerimi trpi? Kakšna je povezava med obema stvarema? Zakaj me kar naprej nadlegujejo zastonj? Kaj se bo torej zgodilo? Kaj storiti? Asaf Benjamin. post Scriptum. Elektronski naslov zagovornika, s katerim sem govoril nekaj ur po pogovoru z Meravom: Zagovornik se je vrnil k meni in mi pojasnil, da potrebujejo to odobritev, da me lahko opraščajo obtožbe. Zakaj torej potrdilo o mojem dohodku iz socialne varnosti, ki sem jim ga že poslal, ne zadostuje za ta namen? Od kdaj je treba za plačilo stroškov stranke podrobno navesti vse duševne bolezni, za katerimi trpi? Kakšna je povezava med obema stvarema? Zakaj me kar naprej nadlegujejo zastonj? Kaj se bo torej zgodilo? Kaj storiti? Asaf Benjamin. post Scriptum. Elektronski naslov zagovornika, s katerim sem govoril nekaj ur po pogovoru z Meravom: obrambni odvetnik se je vrnil k meni in mi razložil, da potrebujejo to odobritev, da me lahko oprostijo obtožbe. Zakaj torej potrdilo o mojem dohodku iz socialne varnosti, ki sem jim ga že poslal, ne zadostuje za ta namen? Od kdaj je treba za plačilo stroškov stranke podrobno navesti vse duševne bolezni, za katerimi trpi? Kakšna je povezava med obema stvarema? Zakaj me kar naprej nadlegujejo zastonj? Kaj se bo torej zgodilo? Kaj storiti? Asaf Benjamin. post Scriptum. Elektronski naslov zagovornika, s katerim sem govoril nekaj ur po pogovoru z Meravom: poravnati stroške stranke, ali je treba podrobno opisati vse duševne bolezni, za katerimi trpi? Kakšna je povezava med obema stvarema? Zakaj me kar naprej nadlegujejo zastonj? Kaj se bo torej zgodilo? Kaj storiti? Asaf Benjamin. post Scriptum. Elektronski naslov zagovornika, s katerim sem govoril nekaj ur po pogovoru z Meravom: ali je za plačilo stroškov stranke treba navesti vse duševne bolezni, za katerimi trpi? Kakšna je povezava med obema stvarema? Zakaj me kar naprej nadlegujejo zastonj? Kaj se bo torej zgodilo? Kaj storiti? Asaf Benjamin. post Scriptum. Elektronski naslov zagovornika, s katerim sem govoril nekaj ur po pogovoru z Meravom:[email protected] 4) Temu zahtevku prilagam zapis svoje korespondence z Uradom javnega pravobranilca.


E. Spodaj je moja korespondenca z uradom moje poslanke kneseta Shelly tal-Meiron:

assaf benyamini < [email protected] >

ima:

Shelly Tal Meiron

Četrtek, 3. avgust ob 23.40.

V pisarni kneseta (“knesset” – IZRAELSKI parlament) član kneseta Tal

Meiron, lep pozdrav:

Najprej bi se vam rad zahvalil za vaše zahteve in za to, da ste poskušali pomagati pri tej zadevi.

V zvezi s tem sem vložila prošnjo na splošno zdravstveno blagajno, katere članica sem, in na ministrstvo za zdravje, vendar mi pomoči niso odobrili.

Rada bi poudarila, da obstajajo zasebna podjetja, kot je “”mydoctor”, pri katerih lahko naročite storitev. Trenutno ne morem uporabljati storitev teh podjetij zaradi visokih stroškov, ki jih zaračunavajo za možnost naročanja zdravnika za moja hiša v primeru potrebe – plačila na stotine in včasih celo tisoče šekelov na mesec, ki jih ne morem financirati zaradi svojih nizkih dohodkov, ki jih podpira invalidnina nacionalnega inštituta za zavarovanje Upam, da bo zakon kongresnice Tatiane Mazarsky šel naprej in lahko pomaga ljudem v situacijah, ki to pomoč potrebujejo. Lep pozdrav,

assaf benyamini. Skrij izvirno objavoČetrtek, 3. avgust 2023 ob 3:11:48 GMT+3, Shelly Tal Meiron [email protected] >

Pozdravljen Assaf

Glede na raziskave, ki smo jih izvedli, obstaja storitev zdravstvenega zavarovanja, da lahko tisti, ki so glede na svoje pogoje upravičeni, prejmejo storitev zunanjega podjetja, ki jim zagotovi oskrbo na domu (vključno s preiskavo krvi, prevezami itd.). ) ali storitev zdravnika iz blagajne, ki je namenjena gospodinjstvom / domovom za starejše / ogroženim prebivalcem.

Toda ta storitev je pogojena z napotitvijo družinskega zdravnika njegove ponudbe.

Takšnih zasebnih storitev je danes nemogoče uporabljati, ker pacientova zdravstvena kartoteka ni izpostavljena.

Če oseba želi storitev na domu, naj se obrne na svojo zdravstveno blagajno in se pozanima, do česa je upravičena in katere storitve lahko zagotovi glede na svoje zdravstveno stanje.

Član kneseta   Tatjana Mazarsky  naše stranke pripravlja predlog zakona, ki bo v prihodnje omogočal takšne primere z oblikovanjem enotne zdravstvene kartoteke, do takrat pa žal vsako zdravstveno storitev izvaja sklad in dopolnilna zavarovanja tega sklada.

HVALA

Itzik Selma

Svetovalec članice kneseta Shelly Tal Meiron.

972-58-5656777

Od: assaf benyamini < [email protected] >

Poslano: ponedeljek, 31. julij 2023 13.47.

Za: Shelly Tal Meiron < [email protected] >

Zadeva: Moje pismo pisarni mojega člana kneseta, Tala Meirona.

F. Spodaj je e-poštno sporočilo, ki sem ga poslal različnim podjetjem:

IMA:

Zadeva: obrambni ukrepi.

Spoštovane dame/gospodje.

Kot vemo, se moramo v tem obdobju soočati z varnostnimi incidenti ali terorističnimi napadi, ki se žal občasno zgodijo.

Ko je oseba napadena na javnem mestu, sta, kot veste, 2 možnosti odziva: ena možnost je maščevanje in vrnitev z enako grožnjo, druga možnost pa je poskus pobega s kraja, dokler jeza mine.

Ko pa gre za invalida (in to še toliko bolj velja za človeka, priklenjenega na invalidski voziček), nobena od teh dveh poti ni mogoča.

Moje vprašanje je, ali se je razmišljalo o razvoju dostopnega orožja oziroma orožja, ki bi lahko pomagalo invalidu, če in ko se znajde v takšni situaciji?

In v kolikor je takšno orožje res tehnično možno, ali so razmišljali o tem, kako vzpostaviti kriterije in teste, katerih namen bo ugotoviti, kateri invalidi bodo imeli dostop do takšnega orožja, zaradi morebitne zlorabe te pravice do samoobrambe?

Ali pa gre za zavajajočo in noro (ali etično ali moralno nesprejemljivo) idejo, ki si ne zasluži obravnave?

kaj misliš?

Bom posebej poudaril, da nimam znanja – niti na področju odprtega orožja niti na področju dostopnosti, ki jo poznam le kot invalid, ki občasno išče izdelke, ki bi mi bili v pomoč v vsakdanjem življenju, kot ga potrebujem.

S spoštovanjem,

Asaf Binyamini.

post Scriptum. 1) Moja telefonska številka: 972-58-6784040.

2) Moja spletna stran: https://www.disability55.com

G. Spodaj je moja korespondenca s podjetjem g. Neva Rozija:

pisma tonevorozi.co.il”

Yahoo/Prejeto

Petek, 4. avgust ob 21.53.

Živjo Asaf, zelo prijazen!

Na tej točki vam priporočam, da začnete z mojimi vajami za pisanje. Na YouTubovem kanalu lahko najdete 32 epizod podcasta (vsaka epizoda na drugo temo), poleg desetin kratkih posnetkov vadnic pisanja:

https://www.youtube.com/channel/UCWnmSbaecp0AgamBTo4GFgQ

Z uspehom!

 

Petek, 4. avgust 2023, ob 13.53 avtor assaf benyamini < [email protected] >:

Skrij izvirno objavo

ima: “nevorozi.co.il“.

Tema: Dokumentiranje življenjske zgodbe.

Spoštovane dame/gospodje.

Nekje od leta 2007 sem vključen v boj invalidov v državi Izrael – boj, ki je, kot veste, tudi medijsko zelo pokrit. Razmišljal sem o tem, da bi poskušal promovirati rokoborbo na način, ki ga do danes nisem poskusil: dokumentirati svojo življenjsko zgodbo in jo objaviti na internetu. Navajam, da nimam izkušenj ali znanja o tej temi, zato vsaj na tej stopnji (te besede pišem vsak dan.

Nedelja, 12. september 2021 – nekaj dni po Rosh Hashanah) Nimam jasnega akcijskega načrta in sem odprt za predloge – in bi z veseljem sprejel vse predloge, ki mi pridejo na misel.

S spoštovanjem

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Vhod A stanovanje 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

IZRAEL, poštna številka: 9662592.

Telefonske številke: v skrivni hiši zaradi nadlegovanja in pritožbe izraelski policiji, ki ni bila obravnavana.

Mobilni-972-58-6784040. Faks-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Moja matična številka: 029547403.

2) Moji e-poštni naslovi: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in : [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: assafff[email protected] in: [email protected] in: [email protected]

3) Spodaj je nekaj povezav, kjer lahko najdete več informacij o meni in boju za invalide, v katerem sodelujem:

https://www.webtalk.co/assaf.benyamini

https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

https://twitter.com/MPn5ZoSbDwznze0

https://www.nitgaber.com/

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

https://www.youtube.com/watch?v=TNLEE5KIdK4

https://assafcontent.ghost.io

https://docs.google.com/document/d/1MMRR3Djnk8dBUglAH6AZgidhy-zOgO7K4CUKEhJxX18/edit

  

https://shavvim.co.il/2021/07/22/%d7%90%d7%a0%d7%99-%d7%9c%d7%90-%d7%90%d7%95%d7%9b %d7%9c%d7%aa-%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7% aa%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a0%d7%9b%d7%99%d7%9d/

 

7) Ker sem oseba, ki živi z zelo nizkimi dohodki – invalidnino Zavoda za nacionalno zavarovanje – plačilo storitve dokumentiranja življenjske anamneze ni možno. In še: zaradi resnosti moje situacije mi tudi zelo visoki popusti preprosto ne bodo pomagali.

S spoštovanjem,

Nebo Rosi, pisatelj in literarni sopotnik

♫za poslušanje programa podcast-ena ura pisanja♫

H. Spodaj je objava, ki sem jo delil v Facebook skupini “javna stanovanja“:

 

ima: “javna stanovanja“.

Zadeva: MAGAAR. družba – brez odgovora.

Spoštovane dame/gospodje.

Zgornji e-mail sem poslal podjetju MGR v Jeruzalemu – preko njih dobivam pomoč pri plačilu najemnine.

A na to prošnjo ne odgovorijo.

Mislim, da lahko javni uslužbenci v državnem uradu, ki prejemajo plačo iz davkov, ki jim jih plačujemo mi, državljani države, zagotovo zagotovijo razumno in boljšo storitev.

Njihov podcenjevalni odnos je neustrezen.

Kaj se bo torej zgodilo? Kaj storiti?

S spoštovanjem,

Asaf Benjamin.

—– Posredovano sporočilo —–

Avtor: assaf benyamini < [email protected] >

Za: Jerusalem rent < [email protected] >

Poslano: torek, 8. avgust 2023 ob 11:45:43 AMGMT+3

Zadeva: Moja pisma MAGAARJU.

MAGAAR. Pozdravi:

Zadeva: S policije sem vas kontaktiral.

Spoštovane dame/gospodje.

Pred nekaj dnevi sem vam poslal klic policije.

Zanima me, zakaj se ne odzovete na to prošnjo.

S spoštovanjem,

assaf benyamini.

Moja pisma MAGAARJU 4

yahoo

/

poslano

assaf benyamini < [email protected] >

ima:

[email protected]

Nedelja, 6. avgust ob 13.08.

MAGAAR. Pozdravi:

Zadeva: socialna stanovanja.

Spoštovane dame/gospodje.

Sem ena od vaših strank iz okolice Jeruzalema in preko vas prejemam pomoč pri plačilu najemnine v višini 770 NIS na mesec.

Rad bi preveril svojo upravičenost do stanovanja z nizko najemnino.

Na svojo zahtevo želim prejeti urejeno pisno referenco v imenu Ministrstva za gradbeništvo in stanovanja.

S spoštovanjem,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Vhod A stanovanje 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

IZRAEL, poštna številka: 9662592.

Telefonske številke: v skrivni hiši zaradi nadlegovanja in pritožbe izraelski policiji, ki ni bila obravnavana.

Mobilni-972-58-6784040. Faks-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Moja matična številka: 029547403.

2) Moji e-poštni naslovi: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: assaffff@protonmail .com ali: [email protected] ali: [email protected]

I. Spodaj je e-poštno sporočilo, ki sem ga poslal na “Lokalni vpliv – organi, podjetja in skupnost delajo skupaj za podnebje”:

 

yahoo/poslano

assaf benyamini

[email protected] >

ima:

[email protected]

Četrtek, 10. avgusta, ob 14. uri.

Za: “Lokalni vpliv – organi, podjetja in skupnost delajo skupaj za podnebje”.

Zadeva: iskanje pomožnih sredstev.

Spoštovane dame/gospodje.

Imam gibalno okvaro, ki se z leti – od nesreče pri delu, ki sem jo imel v začetku leta 1998 – stopnjuje. Zaradi nadaljnjega poslabšanja v zadnjih tednih je fizično vse težje pomivati ​​posodo v kuhinji po prehranjevanje.

Želim poudariti, da je vprašanje kakovosti okolja zame zelo pomembno – zato me uporaba orodij za enkratno uporabo ne zanima.

 

Tu je še ena težava: sem oseba, ki živi z zelo nizkimi dohodki – invalidnino Zavoda za nacionalno zavarovanje. Zaradi tega nakup dragih pripomočkov nikakor ni mogoč.

Zdelo se mi je, da bi bil v takšni situaciji morda rešitev nakup jedilnega pribora za enkratno uporabo ali enkratno uporabo po ugodnih cenah.

 

Poznate kakšno podjetje, pri katerem se da kupiti takšen jedilni pribor?

S spoštovanjem,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Vhod A stanovanje 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

IZRAEL, poštna številka: 9662592.

Telefonske številke: v skrivni hiši zaradi nadlegovanja in pritožbe izraelski policiji, ki ni bila obravnavana.

Mobilni-972-58-6784040.

Faks-972-77-2700076.

post Scriptum. Sem gibalno ovirana oseba in nimam vozniškega dovoljenja ali avtomobila. Zato iščem podjetja, pri katerih lahko naročim izdelke za dostavo na dom.

J. Spodaj je e-poštno sporočilo, ki sem ga poslal članom finančnega odbora kneseta:

Za: Člani odbora za finance kneseta.

Zadeva: trajne stanovanjske rešitve.

Spoštovane dame/gospodje.

Jaz, Assaf Benyamini, 50, živim v najetem stanovanju v soseski Kiryat Menachem v Jeruzalemu.

Živim od invalidske pokojnine Zavoda za nacionalno zavarovanje. Prav tako dobim približno 770 NIS na mesec kot pomoč pri najemnini od Ministrstva za gradbeništvo in stanovanja prek MGR

Kot je znano, so se cene stanovanj v državi Izrael v zadnjih letih močno zvišale – kar je povzročilo tudi precejšnjo rast cen najemnin.

Kljub številnim prošnjam pa višina najemnine že vrsto let ni bila posodobljena – ta trasa trenutno ne more biti ustrezna stanovanjska rešitev za invalidno populacijo. Poleg tega: ko gre za namestitveno rešitev za invalida, so včasih dodatni stroški zaradi potrebe po različnih ureditvah dostopnosti.

Moje vprašanje je, ali ima sedanja vlada kakšne načrte, da bi invalidom omogočila dostop do trajnih stanovanjskih rešitev?

S spoštovanjem,

Asaf Benjamin.

post Scriptum. Spodaj je moja korespondenca z MAGAAR. :

Nedelja, 13. avgust, ob 10.51

Dokumenti, ki sem vam jih poslal v zadnjih letih, so zelo relevantni – od takrat ni bilo nobene spremembe.

Vsekakor lahko mojo prošnjo posredujete na označena mesta.

Vaše vztrajanje, da moje prijave ne posredujete, in dejstvo, da me še naprej nadlegujete zastonj, je prava zloraba vaših strank – s kakršnim vedenjem sem se srečal, žal ne prvič.

Skrij izvirno objavo

V nedeljo, 13. avgusta 2023, ob 10:30:18 GMT+3, najem Jeruzalema< [email protected] > Napisal:

Zato vam bom še enkrat odgovoril.

Edini dokumenti, ki so prišli do mene, so zdravstveni dokumenti. (Nekateri od njih so zelo stari in nepomembni

Prosim, pošljite, kar sem vas prosil, sicer ne bomo mogli nadaljevati obdelave.

Upoštevajte, da to, kar ste poslali v zadnjih letih, ni relevantno, potrebujete posodobljene dokumente!!!

Hvala in lep dan.

 

—–Izvirna objava—–

Od: assaf benyamini < [email protected] >

Poslano: nedelja, 13. avgust 2023 10.17.

Za: Jerusalem rent < [email protected] >

Zadeva: Re: Moja pisma MGER

Zato (ponovno) poudarjam, da so vam bili vsi ti dokumenti v zadnjih letih že večkrat poslani.

V nedeljo, 13. avgusta 2023, ob 09:38:28 GMT+3, najem Jeruzalema< [email protected] > Napisal:

Dobro jutro,

Prejel sem zdravstveno dokumentacijo.

Relevantnih je samo zadnjih šest mesecev.

Socialno poročilo 2011 nepomembno

Poleg tega so potrebni drugi dodatni dokumenti, ki niso povezani z zdravstvenimi dokumenti.

Tukaj pišem, kaj morate prinesti:

Potrditev upravičenosti do invalidnosti 2023

2023 podrobnosti o plačilu

Protokol nacionalne oskrbovalne komisije (ki je priznala vašo invalidnost) potrdilo o nedejavnosti ali lističi 2-7/23 (če je aktivno) 4 mesece po podrobni pisni prijavi računalniško podprto zdravstveno poročilo socialno poročilo (če je primerno) posodobljeno!!!

Dolžniška potrdila (če je primerno)

Davčna napoved (lahko se izpolni preko spletne strani)

 

Dokler dokumenti niso prejeti, obdelave ne bomo mogli nadaljevati.

Z uspehom,

—–Izvirna objava—–

Od: assaf benyamini < [email protected] >

Poslano: sreda, 9. avgust 2023 11.21.

Za: Jerusalem rent < [email protected] >

Zadeva: Moja pisma MAGAARJU.

Torej nisem razumel – katere dokumente potrebujete zdaj?

Vsi moji zdravstveni dokumenti so vam bili že večkrat poslani!!!

V čem je torej problem podati urejen odgovor v imenu Ministrstva za zemljišča in stanovanja???

Zato tukaj (ponovno) prilagam kartoteko z mojo zdravstveno dokumentacijo.

assaf benyamini.

V sredo, 9. avgusta 2023 ob 10:53:45 GMT+3, najem Jeruzalema< [email protected] > Napisal:

Zahteva predložitev ažurnih dokumentov, sicer komisija zahteve ne bo mogla obravnavati

—–Izvirna objava—–

Od: assaf benyamini < [email protected] >

Poslano: sreda, 9. avgust 2023 10.52.

Za: Jerusalem rent < [email protected] >

Zadeva: Re: Moja pisma MAGAARJU

MAGAAR Lep pozdrav:

Vsi dokumenti, ki jih tukaj zahtevate, so vam bili že večkrat poslani.

Zato ponovno prosim za urejen odgovor Ministrstva za gradnjo in stanovanja glede socialnih stanovanj – odgovor, ki ste mi ga poslali, je preprosto nepomemben glede zadeve!! Lep pozdrav,

assaf benyamini.

 

V sredo, 9. avgusta 2023 ob 09:45:20 GMT+3, najem Jeruzalema< [email protected] > Napisal:

—–Izvirna objava—–

Od: assaf benyamini < [email protected] >

Poslano: ponedeljek, 7. avgust 2023 22:58.

Za: Jerusalem rent < [email protected] >

Zadeva: Fw: Moja pisma MAGAARJU

 

—– Posredovano sporočilo —–

Avtor: assaf benyamini < [email protected] >

Za: [email protected] <[email protected]> Poslano: nedelja, 6. avgust 2023 ob 13:08:58 GMT+3

Zadeva: Moja pisma MAGAARJU.

MAGAAR Lep pozdrav:

 

Predmet: socialna stanovanja.

Spoštovane dame/gospodje.

Sem ena od vaših strank iz okolice Jeruzalema in preko vas prejemam pomoč pri plačilu najemnine v višini 770 NIS na mesec.

Rad bi preveril svojo upravičenost do stanovanja z nizko najemnino.

Na svojo zahtevo želim prejeti urejeno pisno referenco v imenu Ministrstva za gradbeništvo in stanovanja.

S spoštovanjem,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Vhod A stanovanje 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

IZRAEL, poštna številka: 9662592.

Telefonske številke: v skrivni hiši zaradi nadlegovanja in pritožbe izraelski policiji, ki ni bila obravnavana.

Mobilni-972-58-6784040. Faks-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Moja matična številka: 029547403.

2) Moji e-poštni naslovi: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected]

K. Tukaj je moja korespondenca z ameriško igralko po imenu Charlize Theron:

Vnesite

Jackson

Lepo te prosim in od kod si draga moja

Vnesite

אתה שלחת

Živim v Jeruzalemu-IZRAEL.

Vnesite

Jackson

V redu

Vnesite

Jackson

Torej, draga, ali si poročena ali samska z otroki

Vnesite

אתה שלחת

Vse te informacije boste našli v sporočilu, ki sem vam ga poslal tukaj. assaf benyamini.

Vnesite

אתה שלחת

Toda kdo ste vi? Zakaj te tako zanima ali sem poročen ali ne? Prosim razloži mi!! assaf benyamini.

Vnesite

Jackson

Sem Charlize Theron iz Južne Afrike, vendar živim v Los Angelesu, Kaliforniji, ZDA in sem samska ter izgledam in sem ameriška igralka

Vnesite

Jackson

Torej, draga, ali si poročena ali samska z otroki

Vnesite

אתה שלחת

Samska sem. Sem 50-letni judovski invalid iz Jeruzalema, IZRAEL. Ne morem iti v Los Angeles, da bi te spoznal, samo to upoštevaj. assaf benyamini.

Vnesite

אתה שלחת

In v tvojem profilu vidim ime “Jackson August”. Vidim tudi, da ima igralka Charlize Theron še eno stran na Facebooku – morda klasično prevaro in lažni profil. assaf benyamini.

Vnesite

19:57

Jackson

Ne, uporabil sem ime svojih otrok, da sem ustvaril skrivni zasebni račun za pošiljanje sporočil prijateljem

Vnesite

קיבלת תשובה מאתJackson

ההודעה המקורית:

Samska sem. Sem 50-letni judovski invalid iz Jeruzalema, ISRAE…

Toda če me imaš rad, lahko še vedno pridem v Izrael

Vnesite

Jackson

Torej smo lahko dobri, tesni, koristni, zanesljivi in ​​zaupanja vredni prijatelji, dragi

Vnesite

אתה שלחת

Torej zgodba, ki mi jo pripovedujete tukaj, nima smisla: ste slaven in imate na milijone (če ne več) oboževalcev po vsem svetu – in uporabljate svoj skrivni profil, da pišete meni – zasebni osebi v IZRAELU, od katere nihče kaj ve? Zakaj nisi pisal na primer nekomu v ZDA, nekomu v Evropi itd. ? zakaj meni? To je zelo čudno, za kaj takega ni razumne razlage!! Stara sem 50 let – nisem otrok in imam življenjske izkušnje – zakaj bi verjela tako čudni zgodbi? assaf benyamini.

Vnesite

21:24

Jackson

V redu, draga moja, s časom se bova bolje poznala.

 

L. Moje povezave:

1) skupaj deliti materinstvo

 

2) Facebook skupina “ženske👩delite, posvetujte se in priporočajte🌷“.

 

3) Facebook stran”obrambni izklop“.

 

4) Klinika za zdravje ženske duše “HAVA”.

 

5) organizacija “matere spredaj

 

6) spletna stran novakid.com– Tečaji angleščine za otroke

 

7) “precizni” projekt – za promocijo žensk v eksaktnih znanostih

 

8) Sindikalna združenja nagovarjajo starca v Izraelu

 

9) združenje “za njihovo dobro” – Zdravnice in nagovor zdravnikov, ki so preživeli holokavst v Izraelu”

 

 

Print Friendly, PDF & Email