Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Populații cu dizabilități din lume - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Populații cu dizabilități din lume

Omenirea include o mare varietate de populații și grupuri de oameni din întreaga lume. Printre grupurile speciale și cele mai vechi se numără populațiile de persoane cu dizabilități. Aceasta înseamnă nevoia de a adopta o abordare unică față de acești oameni, care se confruntă zilnic cu diverse provocări în sfera fizică, emoțională și socială. Modificarea socială și politică care extinde drepturile și protecția persoanelor cu dizabilități din întreaga lume este importantă și justă, dar există încă multe provocări care trebuie să fie confruntate zilnic.

Cultura și limba sunt părți extrem de importante ale diversității populațiilor din întreaga lume, iar printre persoanele cu dizabilități, nici mai puțin, nici mai mult. În unele locuri este o cultură cu un limbaj comun care permite acestui grup să se exprime și să participe la viața socială într-un mod natural. Și în alte locuri, dizabilitatea oamenilor poate îngreuna, sau uneori chiar împiedică complet această integrare.

Una dintre cele mai mari și mai diverse populații afectate de dizabilități fizice este publicul care suferă de orbire sau deficiență de vedere. Persoanele cu probleme severe de vedere nu își pot gestiona viața și activitățile zilnice, cum ar fi deplasarea pe străzile orașului, cumpărăturile, căutările pe internet și multe altele. fără asistență și îndrumări adecvate. Tehnologia digitală oferă astăzi multe modalități de a ajuta populația nevăzătoare sau cu deficiențe de vedere – și trebuie depuse toate eforturile pentru a face aceste tehnologii accesibile și utilizabile pe cât posibil.

Tot în sfera emoțională și mentală este necesar să ne referim la populații de persoane cu dizabilități. Când vine vorba de probleme emoționale sau psihologice, aceasta poate avea și un efect emoțional asupra diferitelor cercuri sociale ale persoanei cu dizabilități, de aceea este important să se acorde sprijin psihologic adecvat și să se înțeleagă nevoile unice ale acestor persoane care sunt în contact cu dezactivat cu o frecvență sau alta.

 

Pentru a aduce condițiile necesare și pentru a îmbunătăți calitatea vieții persoanelor cu dizabilități, este foarte important să investim în educație. În ciuda provocărilor, majoritatea persoanelor cu dizabilități pot obține o educație suficientă și pot participa pe piața muncii. Este important să se creeze oportunități pentru ca fiecare să își găsească un loc de muncă și să primească o pregătire adecvată pentru a avea șanse egale în viața lor.

O altă dintre principalele provocări este accesul la transport și accesul la servicii de sănătate compatibile cu nevoile unice ale persoanelor cu dizabilități. Transportul public, precum și vehiculele private accesibile persoanelor cu dizabilități pot fi un instrument excelent pentru persoanele cu dizabilități atunci când vine vorba de integrarea lor în societate – la fel cum lipsa accesibilității la transport poate provoca o excludere socială mai severă a populațiilor cu dizabilități și cu dizabilități.

A. Pe 16 septembrie 2023 mi-am deschis un cont pe site-ul justpaste.it. Pe acest site încarc postări în cele 88 de limbi:

uzbecă, ucraineană, urdu, azeră, italiană, indoneziană, islandeză, irlandeză, albaneză, amharică, engleză, estonă, esperanto, afrikaans, armeană, bulgară, bosniacă, birmană, belarusă, bengaleză, bască, gujarati, georgiană, galică, germană, daneză, olandeză, maghiară, hindi, galeză, vietnameză, zulu, khmer, tadjik, turcă, turkmenă, telugu, tamilă, javaneză, greacă, idiș, japoneză, kurdă surană, laosiană, letonă, lituaniană, maori, mongolă, malagasică , malteză, malayalam, macedoneană, marathi, norvegiană, nepaleză, swahili, somaleză, sundaneză, sinhaleză, chineză, slovenă, slovacă, spaniolă, sârbă, ebraică, arabă, pașto, poloneză, portugheză, filipineză, finlandeză, punjabi, persană, cehă , franceză, coreeană, kazahă, catalană, kârgâză, kannada, croată, creolă, română, rusă, suedeză, thailandeză, tigrină.

Link către contul meu: https://justpaste.it/u/assaf_benyamin2

B. Iată câteva idei pentru software și/sau sisteme de internet la care m-am gândit:

 

1) Căutare după cuvinte sau expresii lipsă – după cum știm, motoarele de căutare pe internet oferă navigatorilor toate rezultatele în care apare cuvântul sau expresia de căutare pe care surferul a tastat-o.

Provocarea constă în implementarea software-ului în motoarele de căutare majore (cum ar fi Google, Bing de la Microsoft etc.) care să permită navigatorilor care sunt interesați de acest lucru posibilitatea de a face un fel de „căutare lipsă” – să caute toate informațiile pe Internet care nu include termenul de căutare care a fost întărit.

De exemplu: atunci când un surfer tastează expresia „restaurante din New York” va primi doar informații care nu includ aceste cuvinte de căutare.

2) Înființarea unui site de știri numit „Civil Wars in Our Times” – un site de știri care se va ocupa de reportaje din războaie civile care apar din când în când în diferite părți ale lumii.

3) Plugin pentru adăugarea de conținut la WordPress – După cum știți, există site-uri WordPress care au un număr mare de postări. Când un utilizator dorește, de exemplu, să adauge expresia „Lista bibliografică completă se află pe pagina „Lista bibliografică” de pe acest site” la sfârșitul fiecăreia dintre postările de pe blog, sarcina poate fi frustrantă și plictisitoare atunci când există un număr mare de postări la care doresc să adauge expresia.

Prin urmare, ideea este dezvoltarea unui plug-in, care să permită adăugarea

fraza (în ebraică) “הרשימה הביבליוגראפית המלאה נמצאת בעמוד ‘רשימה ביבליוגראפית’ באתר זה” s la un număr mare de postări cu un singur clic și fără a fi nevoie să adăugați expresia la fiecare postare separat- Și asta într-un mod ușor și simplu, care poate fi adaptat și utilizatorilor care nu sunt programatori sau experți în cod.

De asemenea, este de dorit să se permită sincronizarea pluginului cu PolyLanguage sau cu alte plugin-uri WordPress cu ajutorul cărora sunt construite site-uri web multilingve, astfel încât să fie posibil, de exemplu, să se adauge o frază în limba respectivă la toate postările scrise într-o anumită limbă. limba – tot cu un singur clic.

de exemplu:

1. Adaugă la toate postările în limba engleză, cu un singur clic, fraza:

“The full bibliographic list is on the ‘Bibliographic list’ page on this website”

2. Adaugă la toate postările în chineză, cu un singur clic, fraza:

 “完整的書目列表位於本網站的‘書目列表’頁面”

 

(Nu știu chineză – am folosit Google Translate de unde am copiat această frază)

etc’.

 

C. Mai jos sunt câteva postări pe care le-am distribuit pe rețeaua de socializare Facebook:

1)

Asaf Benjamin

13 septembrie B-9:46

 

Partajat cu publicul

 

O intrebare ciudata:

În ultimii ani s-a vorbit despre faptul că este posibil și în viitor va exista o așezare de oameni pe planeta Marte.

Care este poziția evreiască Halacha în această privință? Părăsirea Pământului și mutarea pe Marte este permisă sau interzisă conform Halacha? Și există o diferență în această chestiune între ceea ce poruncește un evreu și ceea ce poruncește un neam?

interesant…

 

2)Asaf Benjamin

15 septembrie B-22:44

 

Partajat cu publicul

Charlie Aufleger

7 iulie 2018

 

Un bărbat merge pe stradă și strigă rahat de țară, rahat de țară… un polițist îl oprește pe loc și îl aduce la un proces rapid.

Întreabă judecătorul, conștient că bărbatul spune da. Judecătorul te întreabă ce ai de spus înainte să-ți emit sentința? Bărbatul răspunde, n-am spus în ce țară. Judecătorul îl amendează pe polițist pentru deranjarea instanței.

Cei doi părăsesc tribunalul, filtrul poliției, rahat de țară. Bărbatul îi spune că ți-am spus!

Și acum în stilul lui Mike care a încetat să scrie.

Astăzi am asistat la un caz interesant și șocant în Israel. O turistă din Rusia, un medic respectat, lector la școala de medicină și fiica ei cea mare au venit în vacanță în Israel. Au fost întrebați la controlul de frontieră unde vor fi? Au prezentat o invitație de la un hotel din Ashkelon. Li s-a interzis intrarea în țară și au fost deportați pe motiv că Ashkelon nu este o destinație turistică și nu îi cred.

Țara de rahat.

3)Asaf Benjamin

24 septembrie B-10:22

 

Partajat cu publicul

Un soldat care renunță la un curs de zbor decide să se alăture uneia dintre unitățile de apărare aeriană, care este responsabilă de operarea rachetelor antiaeriene.

Când soldatul este întrebat de ce, dintre toate unitățile armatei, a decis să se alăture acestei unități, el răspunde

“Bineînțeles că am decis să mă alătur unității care operează rachete antiaeriene. Dacă nu zbor, nimeni nu va zbura.”:

4)Asaf Benjamin

23 septembrie B-13:41

 

Partajat cu publicul

https://www.israelhayom.co.il/…/hashavua/article/13002739

Un articol (în ebraică) despre istoria sistemelor educaționale din lume.

Se dovedește că școlile în formatul pe care îl cunoaștem astăzi în lumea occidentală au început în Prusia, la începutul secolului al XVIII-lea.

Ce știm despre sistemele sau școlile lui Enoh din perioadele anterioare ale istoriei (de exemplu, în Evul Mediu sau în antichitate)?

Și cum rămâne cu sistemele Enoh din regate sau țări care nu făceau deloc parte din lumea occidentală (cum ar fi sistemul Enoh din Orientul Apropiat antic – Sumer, Akkad sau Asiria, precum și sistemele Enoh – dacă ar exista așa ceva în Culturi indiene precum regatele incaselor, aztecii sau regatul Quito – bineînțeles înainte de cucerirea spaniolă În mâinile armatei lui Francisco s-au împrăștiat la sfârșitul secolului al XVI-lea) – ce știm astăzi despre el?

 

5)Asaf Benjamin

26 septembrie B-12:33

 

Partajat cu publicul

Din partea unei organizații de femei vine o cerere de deschidere a unei anchete penale:

“Regele Solomon a avut 1000 de neveste – un caz grav de poligamie!!! Solicităm ca imediat să se deschidă o anchetă împotriva lui!! Și toți cei implicați în afacere să fie aduși în fața justiției!!”.

laugh out loud…

6) Detalii

Echipa de administrare a respins postarea dvs. în Întrebați un medic | grup Personal medical Înțelepciunea mulțimii.

acum 12 ore

Asaf Benjamin Întrebați medic personalul înțelepciunea medicală masele

14 ore ·

la: “Întrebați medic personalul înțelepciunea medicală masele“.

Subiect: Căutare clinică.

Stimate Doamne/ Domni.

Luni, 2 octombrie 2023 la ora 11:30 dimineața, am primit o trimitere către o clinică colorectală de la medicul meu de familie de la clinica „Ha-Teilat” a Fondului General de Sănătate din Ierusalim.

Totuși, când m-am apropiat de cabinetul clinicii, funcționarul de la clinică a refuzat categoric să-mi spună unde sunt astfel de clinici. Am rugat-o să încerce să verifice pe computerul din clinica unde sunt astfel de clinici, ea a răspuns cu dispreț și desconsiderare totală.

Numărul de telefon al clinicii este 972-2-5098282.

Desigur, evenimentul în sine nu este deloc surprinzător – un astfel de abuz casual și fără sens al asiguraților fondului se repetă din nou și din nou de mulți ani.

Și la nivel practic: aș dori să știu cum pot obține informații despre clinicile care au supraveghere colorectală în zona Ierusalimului (orașul în care locuiesc).

Nu voi putea începe urmărirea terapeutică fără să știu unde există astfel de clinici și cum să le contactez.

Salutări,

Asaf Benjamin.

post Scriptum. 1. Numărul meu de telefon: 972-58-6784040.

2. Numărul meu de identificare: 029547403.

părere

Bună, nu pot ridica această chestiune de teamă de calomnie

 

7) O postare a unei persoane confuze (avertisment de citire: oamenii sănătoși și normali sunt rugați să nu citească postarea):

Stângii nu pot acționa pentru persoanele cu dizabilități în situația mea.

Motivul: ideologia de stânga susține chiar acordarea de drepturi populațiilor defavorizate – totuși, atunci când lucrurile sunt puse la încercare, se vede clar că această ideologie nu există sau este aplicată lumii în practică – iar stânga -partidele din aripa, dacă și când ajung în poziții de putere sau de putere, își fac griji cu privire la discriminarea populațiilor cu dizabilități și nevoiașe – și la nivel practic, ele nu fac lumii ideologia lor socialistă, presupusă „socială”.

Pe de altă parte, nici măcar oamenii de dreapta nu vor putea niciodată să acționeze pentru persoanele cu dizabilități și nevoiașe în situația mea, și de data aceasta din cauza unei ideologii de dreapta care este într-adevăr implementată, dacă și când aceste partide ajung în poziții de putere sau putere:

La urma urmei, viziunea capitalistă asupra lumii susține că cei mai talentați și mai inteligenți oameni din societate sunt cei care știu să reușească în afaceri – sau în limba vulgară, „face bani”.

Prin urmare, dacă o persoană ajunge într-o stare de sărăcie, probabil că este proastă – și dacă este proastă, atunci cu siguranță merită să moară de foame pe stradă (și voi sublinia că nu cred – totuși, asta este ceea ce viziunea asupra lumii asupra capitalismului spune).

Desigur, această viziune asupra lumii se opune ferm nevoii de a ajuta oamenii în nevoie: la urma urmei, conform viziunii capitaliste asupra lumii, ei sunt o parte inseparabilă a populației de oameni proști din societate – și merită să trăiască în dificultate și sărăcie. viețile lor.

De aceea nu voi crede niciodată un om de stânga care spune că „vrea să mă ajute” – și voi crede la fel de pe deplin și un om de dreapta care promite asta.

Și pe scurt: nici un guvern sau regim – nici de dreapta, nici de stânga – nu va avea vreodată un interes să-i ajute pe cei cu dizabilități sau pe cei nevoiași – și fiecare din motive diferite – și cu fiecare dintre ei discriminarea se va exprima în într-un mod diferit – dar va fi totuși exact aceeași discriminare.

Concluzia pentru mine este că nu există speranță.

Mi-ai citit postarea? Ce păcat – mi-am prefațat cuvintele cu un avertisment explicit de citire și nu pot fi responsabil pentru cei care insistă să citească ceea ce scrie o persoană complicată…

 

8)În lume apare un nou obicei: cartiere și zone rezidențiale destinate doar cadrelor universitare – cei cu diplomă de master sau superioară. Tot restul populației locuiește în alte zone și mult mai mici. La intrarea în cartierele academice se află o pază strânsă al cărei scop este aplicarea noilor legi de segregare.

Nu sunt un academic. Nici măcar nu am un certificat complet de înmatriculare – ceea ce înseamnă că nu voi mai putea ajunge în multe zone de acum înainte pentru totdeauna.

Dar stai – de fapt, ce îmi pasă? Oricum nu ies din casa.

Dacă academicienii vor să-i numească așa ceva de genul „Locuințele proștilor” sau Locuința barbarilor (acestea sunt denumirile date tuturor acele zone rezidențiale din afara reședințelor academicilor) – chiar nu-mi pasă.

Din partea mea, lasă-i să rămână acolo și atât.

9)

https://smsbomber.co.in/

Un site web indian – potrivit lor, mesajele pot fi trimise prin itSMS este complet gratuit (nu am încercat sistemul lor – nu știu dacă chiar funcționează).

Dar shhh…

Vă rog să nu spuneți companiilor de telefonie mobilă…

laugh out loud…

 

10) O companie numită „The New Alphabets” dezvoltă o aplicație cu același nume.

Aceasta este o aplicație cu ajutorul căreia utilizatorii de internet pot crea un set de simboluri care vor alcătui litere – și apoi dezvolta o nouă limbă bazată pe aceasta cu un vocabular nou – fără legătură cu nici una dintre limbile vorbite în lume astăzi.

Aplicația blochează, prin mecanismul său, crearea de fonturi sau un vocabular prea asemănător cu orice limbă care este utilizată în prezent în lumea noastră.

Multe țări decid să scoată în afara legii compania și să nu permită utilizarea sistemului: „Nu vrem oameni prea deștepți – este periculos. Suntem împotriva ideilor periculoase. Să nu îndrăznească nimeni să ne schimbe fața și să ne saboteze hegemonia lingvistică. !!! Înțelepciunea se găsește întotdeauna, dar întotdeauna doar La noi – guvernele și oamenii de afaceri care lucrează pentru noi (sau de fapt suntem alături de ei – nu vă încurcați – nu admitem o greșeală aici – că nimeni nu ar îndrăzni să gândim așa!!). Este foarte important să menținem unitatea ideologică – și toți cei care se abat de la ea lucrează împotriva unității și integrității societății. Și pentru menținerea păcii publice și ca parte integrantă a eforturilor noastre de a preveni situațiile periculoase. gânduri, ne vom asigura că există o uniformitate ideologică deplină în diferitele mijloace de comunicare – radio, televiziune și presă”.

Când aceste decizii ale guvernelor, pe care acestea din urmă au încercat să le păstreze secrete, devin cunoscute publicului, începe un protest care este înăbușit cu mare cruzime.

Există o mare satisfacție în guvernele lumii: “Am reușit să aducem pacea mondială – cooperare de dragul promovării unității noastre ideologice. Nimeni nu ne va mai putea amenința statutul – cât de distrați suntem!!”.

 

11) Managerul unei secții de psihiatrie înnebunește și decide să amputeze picioarele tuturor celor care sunt eliberați din secție – chiar așa și fără motiv.

Familiile pacienților depun plângeri la Ministerul Sănătății și la celelalte autorități – reclamații care sunt întâmpinate cu o atitudine disprețuitoare și o opacitate deplină.

În suferința lor, familiile decid să apeleze la mass-media, care refuză ferm să permită publicarea numărului:

“Tremurăm de frică. Vor depune procese pentru defăimare împotriva noastră – este mai bine ca picioarele pacienților să fie amputate decât să pierdem bani pe care trebuie să-i irosim”.

 

12) Statul Israel se definește, cel puțin aparent, ca un stat democratic.

Dar acest lucru nu se întâmplă în practică, deoarece fiecare declarație a cuiva care nu este agreată de o altă persoană duce la o situație în care persoana care a spus ceea ce a spus este imediat amenințată cu un proces de calomnie – și, desigur, marea majoritate a cetățenilor din Statul Israel (inclusiv eu) nu poate face față proceselor pentru calomnie și procese pentru tăcere din cauza costurilor financiare implicate.

Așa că am o sugestie: atunci când un cetățean ajunge într-un loc public, cum ar fi un studio de televiziune, radio sau orice alt loc unde se poartă o discuție pe o anumită temă, va vedea în fața lui un semn pe care organizatorii evenimentul va face o listă ordonată a tuturor cuvintelor, în ebraică sau în alte limbi, care pot fi rostite la acel eveniment.

Bineînțeles, după fiecare întrebare adresată cetățeanului, acesta va fi forțat să parcurgă lista de cuvinte permise – și să le folosească doar în scopul de a da răspunsuri – deoarece folosirea oricărui alt cuvânt va duce la un proces de calomnie cu care el nu va putea face față – și bineînțeles, de asemenea, cu o mare durere de inimă.

Voi fi dat în judecată pentru calomnie pentru aceste cuvinte? Ce cuvinte interzise am folosit aici?

Cine este jignit?

Ce dezastru…

Hahaha…

 

13) Conform studiilor făcute în domeniul criminologiei, ei au constatat că există o cooperare între infractorii sau organizațiile criminale din sectorul evreiesc, și „colegii” acestora din societatea arabă din Israel.

Deci cine a spus că nu există coexistență între evrei și arabi în Israel?

faptul că există.

Este posibil și posibil, pe baza acestei cooperări, să începem negocieri pentru pace – adevărul este că acest lucru este posibil…

laugh out loud…

 

14) În lume apare un nou obicei: cartiere și zone rezidențiale destinate doar cadrelor universitare – cu diplomă de master sau mai mare. Tot restul populației locuiește în alte zone și mult mai mici. La intrarea în cartierele academice se află o pază strânsă al cărei scop este aplicarea noilor legi de segregare.

Nu sunt un academic. Nici măcar nu am un certificat complet de înmatriculare – ceea ce înseamnă că nu voi mai putea ajunge în multe zone de acum înainte pentru totdeauna.

Dar stai – de fapt, ce îmi pasă? Oricum nu ies din casa.

Dacă academicienii vor să-i numească așa ceva de genul „Locuințele proștilor” sau Locuința barbarilor (acestea sunt denumirile date tuturor acele zone rezidențiale din afara reședințelor academicilor) – chiar nu-mi pasă.

Din partea mea, lasă-i să rămână acolo și atât.

Ca

cometariu

partajarea

D. Mai jos este e-mailul pe care l-am trimis profesorului Shikma Bresler:

 

De: Assaf Binyamini < [email protected] >

la:  [email protected] < [email protected] >

Trimis: sâmbătă, 9 septembrie 2023 la 12:12:35 GMT+3

Subiect: Scrisorile mele către profesorul Shikma Bresler.

 

Către: Profesorul Shikma Bresler, salutări:

Subiect: Asistență din partea influențelor.

Dragă doamnă.

În 2007 m-am alăturat luptei persoanelor cu dizabilități din Israel. Începând cu 10 iulie 2018, fac acest lucru ca parte a mișcării transparente „Natgver” a persoanelor cu dizabilități la care m-am alăturat.

După cum știți, oamenii care încearcă să promoveze diverse lucruri pe Internet, cum ar fi produse, site-uri web pe care le dețin și în multe cazuri, de asemenea, lupte sociale de diferite tipuri sunt uneori ajutați de influenți ai rețelei – oameni celebri (așa-numitele „celebrități”) care promovează ideile lor pentru o taxă extrem de mare.

Întrebarea mea către dumneavoastră este: cunoașteți un model economic, cu ajutorul căruia până și oameni ca mine, care trăiesc cu venituri mici, să se poată integra într-un astfel de format?

Ar trebui să subliniez că nu există nicio cunoștință personală între noi – am auzit despre tine din presă.

Salutări,

assaf Binyamin,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-plat 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

 

Numere de telefon: într-o casă secretă din cauza hărțuirii și a unei plângeri la poliția israeliană care nu a fost

manipulate. Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) Site-ul meu: https://www.disability55.com

3) Adresele mele de e-mail: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected]

4) Cadrul terapeutic în care mă aflu:

Asociația „Reut”-Pensiune „Avivit”,

Str. Ha Avivit 6,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9650816.

Numerele de telefon din birourile pensiunii: 972-2-6432551. Sau: 972-2-6428351.

Asistenta socială din echipa căminului, care lucrează în apartamentul meu: doamna Sara

Stora-972-55-6693370.

5) Pe 10 iulie 2018 m-am alăturat mișcării „Natagver” – persoane cu dizabilități transparente. În mișcare încercăm să acționăm în numele persoanelor cu dizabilități transparente, adică: persoane ca mine care suferă de probleme grave de sănătate care nu sunt vizibile la exterior și ca urmare sunt discriminate și în raport cu alte persoane cu dizabilități. .

Directorul mișcării, care este și fondatorul acesteia, este doamna Tatiana Kaduchkin, iar numerele ei de telefon sunt:

972-52-3708001. Sau: 972-3-5346644.

Siteul nostru:  https://www.nitgaber.com/

 

E. Mai jos este mesajul pe care l-am trimis departamentului de anchete publice al spitalului Hadassah Ein Kerem din Ierusalim:

 

Scrisorile mele către departamentul de anchete publice al Spitalului Hadassah Ein Kerem.

Asaf Benjamin< [email protected] >

La:

[email protected]

Joi, 28 septembrie-13:08

Către: Spitalul Hadassah Ein Kerem – Departamentul de anchete publice.

 

Subiect: Problemă la coada pentru testare.

Stimate Doamne/ Domni.

Mi-am facut programare la o examinare ecocardiografica pe care trebuie sa o fac urgent – ​​dupa recomandarea medicilor cu care am fost consultat.

Testul a fost programat duminică, 8 octombrie 2023, la ora 11:30.

Totuși, personalul institutului a hotărât de unul singur să anuleze programarea și să o amâne pentru 22 octombrie 2023 – și m-au informat pe neașteptate despre acest lucru printr-un apel telefonic de la numărul 972-2-6777901 – joi, 28 septembrie 2023 la ora 12:14. Toate încercările mele de a explica personalului Institutul că acesta este un test pe care trebuie să-l fac urgent și că nu poate fi amânat până pe 22.10.2023 s-a lovit de un zid sub forma de a fi ignorat. Când i-am rugat să-mi ofere un fel de soluție la situație, le-am răspuns negativ.

Deci ce facem? Ce anume vă așteptați să facă un pacient într-o astfel de situație? Comportamentul lor este pur și simplu scandalos. Nu am nicio îndoială că, spre deosebire de spusele oficialului de la institutul cu care am vorbit (nu știu cum o cheamă), potrivit acestora nu au nicio posibilitate, parcă, să facă testul înainte de 10.22. 2023 Această posibilitate există – pur și simplu zac cu fruntea hotărâtă.

Salutari,

assaf benyamini,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A – Apartament 4,
Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

Numere de telefon: într-o casă secretă din cauza hărțuirii și a unei plângeri la poliția israeliană care nu a fost adresată.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) Adresele mele de e-mail: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau : [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected]

3) Medicul de familie cu care sunt monitorizat:

Dr. Brandon Stewart,

Servicii de Sănătate „Clalit” – clinica „HATAYELET”,

6 Daniel Yanovsky St.,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9338601.

Numărul de telefon în cabinetele clinicii: 972-2-5098282. Numărul de fax în cabinetele clinicii: 972-2-6738551.

F. Mai jos este o descriere a unei probleme pe care am avut-o cu clinica în care sunt tratat:

La:

Subiect: Clinica de asigurări de sănătate – lipsă de răspuns.

Stimate Doamne/ Domni.

Am trimis mesajul de urgenta la fondul general de sanatate unde sunt monitorizat, la numarul de fax:972-2-6738551.

Aceasta este clinica „Hatayelet” a Fondului General de Asigurări de Sănătate din Ierusalim.

Dar ei nu răspund acestei solicitări.

De asemenea, atunci când încercați să contactați clinica prin telefon la numărul

Telefon 972-2-5098282 Nimeni nu răspunde la telefon – iar după scurt timp apelul este deconectat.

De asemenea, când am încercat să contactez serviciile de sănătate Kalalit prin intermediul rețelei de socializare WhatsApp, am primit următorul mesaj:

Conform datelor mele, nu este posibil să continui procesul pe WhatsApp.

Pentru clarificări suplimentare, puteți contacta secretarul clinicii dumneavoastră.

Încă nu te-ai înscris la facultate?

O poți face aici ușor și rapid:

https://r.clalit.co.il/yj6hlzp

 

Și când intru pe acest link, sunt direcționat (din nou) către zona personală a site-ului „Klelit Online” unde nu este posibilă trimiterea cererilor către clinică.

deci ce facem?

Salutări,

assaf benyamini.

9.2023

 

Salutări clinicii de la promenadă:

Subiect: solicitări către clinică.

Stimate Doamne/ Domni.

Sunt tratat la clinica dumneavoastră de medicul de familie Dr. Brandon Stewart.

As dori sa solicit de la clinica:

1) Aș dori să reînnoiesc rețetele pentru medicamentele mele obișnuite:

TEGRETOL CR

SEROQUEL

EFEXOR

Nu am nevoie de explicații în această privință – acestea sunt medicamente pe care le iau în mod regulat de mulți ani.

Vă trimit această solicitare prin fax deoarece sistemul site-ului „Klelit Online” nu îmi permite să depun cererea prin intermediul acestora.

2) Și o întrebare către medic:

Ar trebui sau este recomandat să fac un vaccin antigripal? Și am auzit că există și un vaccin împotriva noii tulpini a virusului corona. Ar trebui sa fac si eu acest vaccin?

În orice caz, dacă într-adevăr mi se recomandă să primesc aceste vaccinuri, m-ar interesa să știu care este procedura necesară pentru aceasta.

Salutări,

assaf benyamini este pacient la clinică.

post Scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) Numărul meu de telefon: 972-58-6784040.

3) Îmi puteți trimite certificate și/sau recomandări la adresa mea de e-mail:

[email protected]

sau la numărul meu de fax: 972-77-2700076.

G. Mai jos este e-mailul pe care l-am trimis în diferite locuri:

 

La:

Subiect: Comandarea unui medicament/preparat.

Stimate Doamne/ Domni.

Am primit recent o recomandare de la medicul meu de familie să folosesc un unguent numit Rectosurin.

Dar acum a apărut o problemă: acest unguent nu este în stoc la serviciile generale de sănătate la care sunt membru și nu poate fi comandat de la ei.

As dori sa stiu de la cine pot comanda acest unguent cu care ar trebui sa incep tratamentul.

Salutări,

Asaf Binyamin,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-plat 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

Israel, cod poștal: 9662592.

Numere de telefon: într-o casă secretă din cauza hărțuirii și a unei plângeri la poliția israeliană care nu a fost tratată.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) Adresele mele de e-mail: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau : [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected]

H. Mai jos este e-mailul, pe care m-am gândit să-l trimit în diferite locuri:

La:

Subiect: Căutați un centru de primejdie.

Stimate Doamne/ Domni.

Sunt o persoană cu dizabilități în vârstă de 51 de ani (cuvintele mele sunt scrise pe 4.10.2023) – și din cauza diverselor mele boli sunt nevoit din când în când să merg la spitale – și în acest scop sunt în prezent ajutat de către centrul de primejdie al Asociației Yad Sarah.

Cu toate acestea, din cauza incidentului nefericit și a durerii de inimă care l-a însoțit, vreau să-i părăsesc și să caut un alt centru de urgență.

Cunoașteți vreo companie unde puteți obține acest serviciu? Și dacă da – cu ce costuri?

Salutări,

Asaf Binyamin,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-plat 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

Cod poștal Israel: 9662592.

Numere de telefon: într-o casă secretă din cauza hărțuirii și a unei plângeri la poliția israeliană care nu a fost tratată.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

 

post Scriptum. 1) Mai jos este o descriere a detaliilor cazului pe care l-am avut recent cu asociația „Yad Sarah”:

 

La:

Subiect: problemă de formă.

Stimate Doamne/ Domni.

Vineri, 29 septembrie 2023, la ora 17:17, am ajuns la camera de urgență a Spitalului Hadassah Ein Kerem – și asta din cauza durerii intense pe care am simțit-o. Apelul a fost prin centrul de criză al asociației „Yad Sarah”.

Pentru a putea deconta problema datoriei financiare către organizația Magen David Adom, am nevoie de asociația „Yad Sara” să-mi trimită formularul de trimitere scris (trimiterea mea către centrul de primejdie prin intermediul dispozitivului de acasă a fost verbal).

Totuși, în conversațiile mele cu angajații Asociației Yad Sara de duminică, 1 octombrie 2023, a devenit clar că aceștia nu sunt pregătiți să-mi trimită confirmarea, iar asta cu afirmația ciudată că „cel care se ocupă de chestiunea se va întoarce să lucreze numai după Sukkot”.

Bineînțeles că nu este nimic de „tratat” aici – tot ce le-am cerut a fost să-mi trimită trimiterea – confirmarea trimiterii pe care o aveam la urgență.

Pur și simplu nu înțeleg de ce acțiunea de a trimite un formular, ceva care durează aproximativ o jumătate de minut, ar trebui să fie un lucru atât de complicat.

deci ce facem?

M-am săturat de aceste jocuri inutile și stupide – nu înțeleg care naiba e problema lor cu trimiterea formularului!!!

Salutări,

assaf benyamini.

2) Numărul meu de identificare: 029547403.

3) Adresele mele de e-mail: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected]

 

I. Link-urile mele:

 

1) ISRAGEM-Societatea Israeliană pentru Medicină de Conștientizare a Sexului și a Genului

2)Asociația „Ochii pe drum”.

3) femlinks.co.il-portalul site-urilor organizațiilor feministe din Israel

4) Conectare-consultare evreiesc feminin-personal

5)  o cameră Femei doctori-grupul de femei medicina din Israel

6)Centrul pentru sănătatea inimii femeilor – Spitalul Hadassah Ein Kerem

7)Instrucțiuni „Salvați-vă ochii”-asistență pentru dezintoxicare Din pornografie

8)undetectable.ai – un instrument de scriere cu inteligență artificială nedetectabil

9)SMM qqtube.com- Cumpărați sau încercați gratuit urmăritori, vizualizări, aprecieri și multe altele

              - Ai găsit o greșeală? Povesteste-mi -
Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE