Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Rawatan orang yang cedera mental dengan bantuan haiwan - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Rawatan orang yang cedera mental dengan bantuan haiwan

Penggunaan haiwan dalam terapi mental adalah kaedah alternatif dan berkesan yang menggunakan hubungan istimewa antara seseorang dan haiwan untuk membantu orang yang menghadapi masalah mental dan emosi. Rawatan dengan bantuan haiwan digunakan secara meluas dan dikenali terutamanya dalam bidang psikoterapi, rawatan psikologi dan terapi kumpulan.

Hubungan penting manusia antara manusia dan haiwan wujud sejak zaman purba dan berada di tengah-tengah budaya yang berbeza. Haiwan memberi orang sokongan emosi, kasih sayang tanpa syarat dan rasa selamat. Melalui hubungan istimewa ini, haiwan boleh memberikan tindak balas emosi, fizikal dan rohani kepada orang yang berada dalam kesusahan atau mengalami trauma.

Salah satu fungsi utama haiwan dalam terapi mental ialah menggalakkan proses penyembuhan mental dan fizikal orang yang cedera. Mereka boleh membantu mengurangkan perasaan kebimbangan, kemurungan dan kecederaan diri. Selain itu, kepentingan haiwan dalam terapi mental.

Di samping itu, kepentingan haiwan dalam penjagaan kesihatan mental adalah berdasarkan keupayaan unik mereka untuk mewujudkan hubungan yang benar, setia dan tanpa syarat dengan manusia. Kualiti seperti mendengar tanpa menghakimi, hubungan emosi yang mendalam dan keupayaan untuk berfungsi sebagai model ideal cinta semasa, haiwan menawarkan jawapan yang sempurna kepada mereka yang mengalami patah hati atau trauma mental.

Semasa terapi dengan bantuan haiwan, orang itu berkomunikasi dan berhubung dengan haiwan itu secara semula jadi dan tulen. Keupayaan unik pemilik untuk memahami dan berfungsi mengikut emosi dan mood seseorang boleh membangkitkan emosi positif dan mengurangkan tahap tekanan dan kemurungan. Hubungan penyembuhan yang dicipta antara orang dan haiwan itu membolehkan mangsa menumpukan perhatian pada tempat sekarang, berhenti memikirkan masa lalu atau masa depan dan mula mengalami masa itu dengan cara yang positif dan berkuasa.

Selain itu, terapi dengan bantuan haiwan dapat memperbaiki keadaan fizikal mangsa. Menurut banyak kajian, ternyata haiwan itu boleh menurunkan tekanan darah, meningkatkan sistem imun dan mengurangkan tahap tekanan. Perbezaan teknologi canggih hari ini, sambungan dan kaitan dengan haiwan memberikan keselesaan fizikal dan rohani dalam menghadapi dunia yang kompleks dan dibiayai di mana kita hidup.

Sebagai tambahan kepada sumbangan hidup dan emosi mereka, haiwan juga boleh digunakan sebagai alat untuk memupuk dan meningkatkan keupayaan sosial dan komunikasi manusia. Haiwan boleh berfungsi sebagai jambatan antara orang dalam kumpulan terapi dan menggalakkan komunikasi dan hubungan antara peserta. Ini diperoleh daripada keupayaan semula jadi haiwan untuk membuat seseorang berasa selesa dan selamat dalam persekitaran yang dekat dengan mereka, yang boleh menggalakkan aktiviti pasukan, wacana dan penyertaan aktif dalam rawatan.

Seiring dengan ini, kepentingan haiwan sebagai alat rawatan dalam kumpulan terapi mental terletak pada keupayaan mereka untuk memberikan rasa harapan dan kelonggaran. Haiwan itu mencipta detik kebebasan dan keselesaan yang membantu orang yang menghadapi kemurungan, kebimbangan atau trauma untuk mendapatkan nafas baharu dan menyelamatkan diri daripada detik sukar.

Untuk melakukan terapi mental dengan bantuan haiwan dengan cara yang berkesan, adalah penting untuk mematuhi garis panduan dan sekatan yang ditakrifkan dalam proses rawatan. Dari saat memilih haiwan yang sesuai, ia mesti dipastikan bahawa haiwan itu menjalani latihan yang sesuai, dan dapat memenuhi keperluan yang diperlukan. Juga, keperluan orang yang dirawat mesti diambil kira dan pastikan haiwan itu sesuai untuk rawatan mengikut batasan dan kehendaknya.

Ringkasnya, merawat mereka yang cedera mental dengan bantuan haiwan adalah kaedah unik dan berkesan yang menggunakan hubungan istimewa antara manusia dan haiwan untuk membantu menangani masalah mental dan emosi. Haiwan itu memberikan sokongan emosi dan rasa selamat, dan juga boleh digunakan sebagai alat untuk memupuk dan meningkatkan kemahiran sosial dan komunikasi. Dengan bantuan mereka, mangsa mendapat ruang yang selesa, mesra dan selamat yang membantu mereka menemui detik-detik bernafas dan ketenangan. Penggunaan haiwan dalam terapi mental memberikan orang yang dirawat alat yang diperlukan untuk maju dalam proses penyembuhan dan mengalami kualiti hidup yang lebih baik.

A. Di bawah ialah mesej yang saya hantar kepada “Majlis Susu di Israel”:

Surat saya kepada “Majlis Susu di Israel”.

Yahoo/hantar

assaf benyamini< [email protected] >

Kepada:

[email protected]

Ahad, 4 Jun jam 12:20

Salam kepada “Majlis Susu di Israel”:

Perkara: Permintaan untuk perundingan.

Puan/Puan yang dihormati.

Saya seorang lelaki berusia 50 tahun yang tinggal di Jerusalem, dan membeli dan menggunakan yogurt “Activia” kerana cadangan perubatan.

Walau bagaimanapun, baru-baru ini (saya menulis perkataan ini pada hari Ahad, 4 Jun 2023) saya mendapati semakin sukar untuk mencari produk ini dalam rangkaian pemasaran utama. Saya tidak tahu sebab-sebab ini. Soalan saya kepada anda ialah: Adakah terdapat mana-mana peruncit swasta di Israel yang saya boleh memesan produk melalui penghantaran terus ke rumah saya? Saya ingin menyatakan bahawa disebabkan ketidakupayaan fizikal saya, saya tidak dapat mencapai pelbagai tempat jualan secara fizikal, dan semua pembelian saya dibuat melalui penghantaran. Rantaian tempat saya memesan penghantaran pada masa ini ialah Shufersell dan Kwik. Dan jika alamatnya bukan peruncit persendirian, dari tempat manakah saya boleh memesan produk pada masa ini?

Saya amat menghargai jika anda boleh menghuraikan dan menerangkan sebanyak mungkin.

salam,

assaf benyamini,

115 Costa Rica St.,

pintu masuk A-apartmen 4,Kiryat Menachem,

Yerusalem,

ISRAEL, poskod: 9662592.

Nombor telefon: di rumah rahsia kerana gangguan dan aduan kepada polis Israel yang tidak dikendalikan.

Mudah Alih-972-58-6784040.

Faks-972-77-2700076.

Post Scriptum. Alamat e-mel saya: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected] atau : [email protected] atau: [email protected] 

atau: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected]

B. Di bawah adalah catatan yang saya kongsikan di rangkaian sosial Facebook:

1)

assaf benyamini

18 pada bulan Mei B- 23:48

 

Dikongsi dengan orang ramai

pujian mawar

9 pada bulan Mei B-14:17

Siapa macam saya tahu…ayah saya demensia, sedih

Seseorang pernah berkata apabila anda mencintai seseorang yang menghidap demensia anda kehilangan mereka dua kali, sekali apabila mereka didiagnosis dan kemudian apabila mereka mati ia dipanggil “kehilangan yang tidak jelas.”

‘Otak yang cepat mengecut’ adalah bagaimana doktor menggambarkannya. Saya tidak akan mendoakan demensia kepada sesiapa kerana otak pesakit perlahan-lahan mati, mereka berubah secara fizikal dan akhirnya lupa siapa orang yang mereka sayangi. Pesakit akhirnya boleh terkurung, tidak boleh bergerak dan tidak boleh makan atau minum.

Akan ada orang yang akan menatal mesej ini kerana demensia tidak menyentuh mereka. Mungkin mereka tidak tahu bagaimana rasanya mempunyai orang yang disayangi bertarung atau berjuang melawan demensia

Dalam usaha untuk meningkatkan kesedaran tentang penyakit kejam ini, saya amat menghargai jika rakan-rakan saya boleh meletakkan ini di halaman anda untuk hari itu.

Pegang jari anda di mana-mana dalam mesej untuk salin dan tampal dalam garis masa anda.

Terima kasih

Kepada semua yang mempunyai kawan atau ahli keluarga yang menderita

2) assaf benyamini

20 pada bulan Mei B-0:00

Dikongsi dengan orang ramai

Jawatankuasa Olimpik Antarabangsa memutuskan penubuhan sukan baharu di mana pertandingan akan diadakan:

Kejohanan memaki hamun oleh pemandu semasa memandu.

Siapa yang mahu mewakili Israel?

Ada calon ke?

lol…

3) assaf benyamini

20 pada bulan Mei B-17:19

Dikongsi dengan orang ramai

Kumpulan yang saya buat:

Kumpulan “kawalan perosak yang menyenangkan” – kumpulan untuk mewujudkan hubungan antara orang yang mempunyai kerja-kerja kawalan perosak yang dijalankan di rumah mereka dan tidak mempunyai tempat alternatif di mana mereka boleh berada semasa racun perosak berfungsi dan orang yang akan bersedia untuk menjadi tuan rumah semasa tempoh masa ini.

https://assaf-permalinks.com/5vlp

4)sejarah amatur kumpulan

Almog Levi

2 pada bulan Mac

 

Kerja paling busuk di dunia

Salah satu pekerjaan yang paling dicari pada abad ke-16 England dipanggil Pengantin Lelaki Najis (“budak kerusi”) atau dengan kata lain “pembersih punggung” raja. Yang memegang jawatan ini ialah hamba raja, baginda menjaga keselesaannya dan apabila perlu baginda hadir di rumah kerusi (tandas) dan menjaga membersihkan belakangnya selepas buang air besar.

Mengapakah raja memerlukan pembersih punggung? Di England mereka pernah menyangka bahawa raja di hadapanmu adalah atas rahmat Tuhan dan punggung diraja itu benar-benar suci, jadi raja yang berada di hadapanmu dengan rahmat Tuhan pasti tidak dapat menghapuskan dirinya…

Jawatan ini hanya diisi oleh golongan bangsawan atau golongan atasan apabila tidak semua orang boleh diterima untuk jawatan ini dan mereka yang diberi jawatan itu tidak boleh membantah. Pembersih punggung adalah orang kepercayaan raja dan benar-benar dekat dengan semua urusan intimnya. Raja akan berkongsi butiran kepentingan politik dengan pembersih rapatnya, dan sudah tentu pengetahuan adalah kuasa.

Di bawah Henry VIII kedudukan ini benar-benar berbahaya kerana dia paranoid terutamanya dalam peringkat lanjutan hidupnya dan sentiasa berfikir bahawa dia diserang. Dia menghukum mati beberapa isterinya serta Norris, pengantin lelakinya.

Kedudukan ini telah dimansuhkan pada tahun 1901, dengan kenaikan takhta Edward VII.

Jadi apabila anda rasa kerja anda berbau busuk atau berbahaya, fikirkan pembersih gelandangan Henry VIII.

sejarah kepada orang ramai

sumber:

https://he.m.wikipedia.org/…/%D7%A0%D7%A2%D7%A8_%D7%91…

 

5)assaf benyamini

1hari

Dikongsi dengan orang ramai

Sepasang suami isteri, pasangan pengantin, memulakan perjalanan mereka dari tempat perkahwinan di bandar ke rumah mereka di kampung, menunggang keldai.

Beberapa minit kemudian mereka bertemu dengan sekumpulan orang yang berkata kepada mereka: “Malangnya keldai. Dia terpaksa membawa dua orang di belakangnya. Ia sangat sukar baginya.”

Pengantin perempuan dan pengantin lelaki mendengar ini, turun dari keldai, dan teruskan berjalan sambil keldai berjalan di sebelah mereka.

Beberapa minit kemudian, pengantin lelaki dan perempuan bertemu dengan kumpulan orang lain yang berkata kepada mereka: “Betapa miskinnya keldai ini. Sangat sukar baginya untuk berjalan – dan tiada siapa yang menolongnya.”

Pengantin perempuan dan pengantin lelaki mendengar ini, mengangkat keldai dan terus berjalan, membawa keldai di tangan mereka.

Beberapa minit lagi berlalu, pengantin lelaki dan perempuan bertemu dengan kumpulan orang lain yang mula mengejek mereka: “Lihatlah dua orang bodoh ini. Daripada menunggang keldai seperti orang lain, mereka membawa keldai di tangan mereka. Haha. ..”.

Pengantin perempuan dan pengantin lelaki mendengar ini, perlahan-lahan menurunkan keldai ke tanah dan naik semula.

Kesimpulannya: Dia yang memilih untuk menjalani hidupnya semata-mata mengikut apa yang orang lain katakan kepadanya dan tanpa sebarang pertimbangan atau pemikiran sendiri adalah….

Anda boleh melengkapkan jawapan walaupun tanpa bantuan saya…

Atau seperti yang ditulis dalam salah satu sumber Yahudi (saya tidak tahu di mana – sudah tentu anda boleh menyemak ini):

Terdapat perbezaan antara orang yang menjalani kehidupan mereka, dan mereka yang hidupnya menjalaninya.

6)assaf benyamini

6 hari

Dikongsi dengan orang ramai

Dalam satu komuniti Yahudi terdapat seorang hartawan (atau seperti yang mereka panggil orang ini pada masa lalu: “Gvir”) yang dibenci oleh semua orang dalam komuniti itu. Semua orang yakin bahawa dia tidak bersedekah kepada dunia – walaupun ada orang di sekelilingnya dalam kesempitan dan kemiskinan.

Pada beberapa hari, apabila lelaki itu meninggal dunia, tiada seorang pun ahli masyarakat bersetuju untuk mengucapkan pujian untuknya – begitu kuat kebencian terhadapnya.

Walau bagaimanapun, pada bulan-bulan selepas kematian lelaki itu, ahli masyarakat menyedari satu perkara yang pelik: semua dana amal, yang sehingga kematian lelaki itu diisi setiap hari, lagipun, apabila lelaki itu meninggal dunia, mereka tetap kosong. dan tiada seorang pun memenuhinya.

Pada ketika ini barulah orang ramai menyedari betapa besarnya kesilapan dan ketidakadilan yang dahsyat yang telah mereka lakukan terhadap lelaki budiman itu – yang sebenarnya banyak memberi derma secara rahsia, yang diketahui sebagai kebajikan yang paling tinggi.

Orang ramai benar-benar ingin memohon maaf kepadanya atas besarnya ketidakadilan – tetapi sudah tentu ia sudah terlambat.

Kesimpulannya: apabila kita membuat pendapat yang tegas tentang semua jenis isu, kita harus sentiasa ingat bahawa mungkin ada perkara yang kita tidak tahu.

7) Cerita dari salah satu sumber yang berkaitan dengan Shavuot (saya tidak tahu di mana – sudah tentu anda boleh menyemak ini):

Dikatakan bahawa Yang Kudus, diberkatilah Dia, menawarkan Taurat kepada bangsa-bangsa di dunia.

Mula-mula dia menawarkan Taurat kepada orang Itali.

Orang Itali bertanya: “Apa yang perlu kita perhatikan dalam kerangka Taurat?”.

Yang Kudus, terpujilah Dia, menjawab mereka: “Jangan membunuh.”

Orang Itali mendengar ini, enggan menerima Taurat dan menjawab: “Tidak terima kasih, tidak terima kasih.”

Kemudian Yang Kudus, diberkati Dia, menawarkan Taurat kepada Perancis.

Orang Perancis bertanya: “Apa yang perlu kita kekalkan?”

Yang Mahakudus, terpujilah Dia, menjawab mereka: “Jangan berzina.”

Orang Perancis mendengar ini dan mereka juga enggan menerima Taurat dan menjawab: “Tidak, terima kasih, tiada belas kasihan”.

Ini adalah bagaimana Tuhan dunia bertanya kepada semua bangsa – dan setiap bangsa enggan menerima Taurat, menyedari mitzvot mana yang mesti dipenuhi.

Akhirnya, Yang Kudus, terpujilah Dia, datang kepada orang Yahudi dan menawarkan Taurat kepada mereka.

Orang-orang Yahudi bertanya soalan yang belum pernah ditanyakan oleh bangsa lain sebelum mereka: “Berapa harganya?”

Yang Kudus, terpujilah Dia, menjawab orang Yahudi: “Ia tidak memerlukan sebarang bayaran. Ia percuma.”

Orang Yahudi mendengar ini dan menerima Taurat dengan segera….

lol…

8)assaf benyamini

24 pada bulan Mei B-19:36

Dikongsi dengan orang ramai

Ketenteraman seorang tua diganggu oleh sekumpulan kanak-kanak yang bermain setiap hari berhampiran rumahnya selama berjam-jam dan membuat bising.

Lelaki tua itu memutuskan untuk menjauhkan mereka – tetapi melakukannya dengan kaedah yang canggih.

Lelaki tua itu keluar menemui kanak-kanak dan berkata kepada mereka: “Kamu bermain di sini dengan sangat baik. Saya sangat seronok melihat cara kamu bermain di sini – mulai hari ini saya akan membayar setiap daripada kamu 15 sen untuk setiap hari kanak-kanak itu datang ke sini dan bermain. “

Dan begitulah – lelaki tua itu membayar 15 sen kepada setiap kanak-kanak untuk setiap hari kanak-kanak itu datang bermain berhampiran rumahnya.

Seminggu kemudian lelaki tua itu keluar menemui kanak-kanak lagi dan memberitahu mereka: “Dengar, keadaan kewangan saya sukar. Saya minta maaf – tetapi mulai hari ini saya hanya boleh membayar setiap daripada anda 8 sen untuk setiap hari bermain – bukan 15 “.

Dalam keadaan ini, beberapa kanak-kanak tinggal untuk bermain di tempat kejadian – tetapi sebahagian daripada mereka pergi.

Seminggu lagi berlalu, dan lelaki tua itu keluar menemui kanak-kanak lagi dan memberitahu mereka: “Dengar, keadaan saya benar-benar sukar – mulai hari ini saya akan dapat membayar setiap daripada anda hanya satu sen untuk setiap hari bermain.”

Apabila kanak-kanak mendengar ini, seluruh kumpulan itu meninggalkan tempat itu dengan marah, dan mereka berkata kepada lelaki tua itu: “Untuk satu sen kami tidak bersedia untuk terus bermain di sini!!”

lol…

9)assaf benyamini

24 pada bulan Mei B-19:13

Dikongsi dengan orang ramai

Kisah yang diambil dari salah satu sumber Yahudi (saya tidak ingat di mana cerita ini muncul – anda sudah tentu boleh menyemaknya):

Di sebuah kota tinggal seorang kaya dan seorang miskin. Pada suatu hari orang miskin itu ingin menjemput tetamu ke rumahnya. Dia menghampiri rumah orang kaya itu dan memintanya meminjam pasu untuknya – supaya tetamu akan selesa dan menyenangkan di tempatnya. Orang miskin itu meyakinkan orang kaya itu bahawa dia akan memulangkan pasu itu kepadanya pada keesokan harinya dan dia tidak perlu risau. Akhirnya orang kaya itu yakin dan meminjamkan pasu kepada orang miskin itu.

Keesokan harinya, selepas tetamu meninggalkan rumah orang miskin itu, dia tiba di rumah orang kaya itu dan mengembalikan dua pasu kepadanya dan bukannya satu. Orang kaya itu tidak faham dan bertanya: Dari manakah pasu yang satu lagi itu? Orang miskin itu menjawabnya: Jangan tanya, keajaiban berlaku pada waktu malam – pasu itu melahirkan pasu lain.” Orang kaya itu tidak faham – bagaimana mungkin pasu melahirkan? Tetapi dengan cepat dia berkata kepada dirinya sendiri: Saya tidak Saya tidak faham – tetapi apa yang saya peduli – saya memperoleh pasu.

Beberapa minggu lagi berlalu, dan orang miskin itu datang lagi ke rumah orang kaya, dan meminta dia meminjamkan satu set kutleri untuk tetamu yang datang kepadanya. Orang kaya bersetuju untuk meminjamkan orang miskin satu set kutleri – dan sekali lagi kejadian yang sama berulang: keesokan harinya orang miskin Dia memulangkan dua set kutleri kepada orang kaya, dan memberitahunya bahawa satu set kutleri lain telah dilahirkan itu. malam – dan kali ini orang kaya itu tidak memahami logiknya – tetapi bersetuju untuk menerima – kerana apa yang menghalangnya daripada menerima hadiah percuma.

Beberapa minggu lagi berlalu, dan orang miskin itu datang lagi ke rumah orang kaya dan kali ini meminta dia untuk meminjamkan lampu emasnya untuk tetamu yang datang kepadanya.

Apabila orang kaya mendengar tawaran itu, dia berfikir dalam hati: “Saya mempunyai tawaran yang baik di sini. Saya akan meminjamkan lampu emas saya kepada orang miskin – dan esok saya akan menerima dua lampu emas – alangkah indahnya!!”.

Oleh itu orang kaya meminjamkan pelita emasnya kepada orang miskin – kecuali kali ini sehari, dua hari, seminggu dan seminggu lagi berlalu dan orang miskin itu tidak mengembalikan pelita itu.

Orang kaya itu tiba di rumah orang miskin itu dengan penuh kemarahan: Mengapa kamu tidak mengembalikan pelitaku? Apa itu??”.

Orang miskin itu menjawab orang kaya itu: “Jangan tanya apa yang berlaku. Saya minta maaf untuk memberitahu anda berita pahit, tetapi lampu emas yang saya pinjam daripada anda… mati!!!”.

Orang kaya itu menjadi lebih marah: “Beritahu saya, adakah anda mengejek saya? Bagaimana pelita boleh mati?”.

Orang miskin itu menjawabnya: “Dan bagaimana pasu boleh melahirkan?”.

Kesimpulannya: mereka yang sanggup menerima kemustahilan dalam kehidupan mereka di sesuatu kawasan – tidak perlu terkejut jika mereka menerima kemustahilan dari persekitaran mereka di kawasan lain juga…

Semua emosi:

1

Mali Benjian

10) assaf benyamini

24 pada bulan Mei B- 18:23

Dikongsi dengan orang ramai

Gerakan baru untuk menggalakkan hukuman ekonomi di Israel yang ditubuhkan oleh kerajaan kapitalis baru yang berkuasa sedang mencari:

1. rondaan untuk mengesan orang miskin bagi tujuan membawa mereka ke muka pengadilan.

2. Penyelaras kawasan untuk mencari rondaan baru sepanjang masa.

3. Penerimaan untuk kerja pengakap hanya boleh dilakukan bagi mereka yang mempunyai ekuiti sekurang-kurangnya NIS 2 bilion.

4. Pengakap yang lalai mencari orang miskin akan dirampas semua harta benda dan wangnya dengan segera.

5. Keistimewaan jenayah dan hukuman penjara yang panjang pada masa lalu calon.

Rayuan daripada orang yang bermoral atau beretika tidak akan menarik minat anda.

lol…

11) Petua untuk gagal temu duga kerja:

1. tiba berbau dan dengan pakaian yang kotor.

2. Tanya penemuduga soalan terus terang tentang kehidupan peribadi mereka (adakah mereka sudah berkahwin/belum berkahwin, berapa ramai anak yang mereka ada, dsb.).

3. menjerit kepada penemuduga.

4. Bawa radio ke temu duga dan sekali-sekala hidupkan pada kelantangan tinggi – tanpa ada kaitan dengan temu duga itu sendiri.

5. Bawa semburan penyegar udara ke temu duga dan sembur di hadapan penemuduga – tanpa ada kaitan dengan temuduga itu sendiri.

6. Beritahu penemuduga bahawa kami sentiasa datang bekerja dengan keinginan untuk mencetuskan rusuhan dan mengganggu operasi harian perniagaan atau tempat kerja.

7. Beritahu penemuduga tentang sejarah jenayah atau psikiatri yang kaya. Adalah disyorkan untuk menjadi sedetail mungkin.

Ada lagi idea?

lol…

12) assaf benyamini

Minit Satu·

Dikongsi dengan orang ramai

Mereka menceritakan tentang sebuah bandar Yahudi di mana ramai orang miskin tinggal – sehinggakan mereka tidak dapat menjaga pemanasan rumah mereka semasa musim sejuk di kawasan dengan iklim yang sangat sejuk.

Tidak jauh dari bandar itu tinggal seorang dermawan bukan Yahudi yang terkenal yang tidak akan pernah bersetuju untuk menderma kepada penduduk bandar supaya penduduknya dapat memanaskan rumah mereka.

Pada salah satu hari musim sejuk yang keras, rabbi bandar keluar di bawah salji dan pergi ke rumah dermawan untuk memohon dia untuk menderma kepada orang miskin yang tinggal di sana.

Rabbi tiba di rumah dermawan, yang membuka pintu dan menawarkan rabbi untuk masuk – lagipun, di dalam kediaman lelaki itu hangat dan nyaman.

Tetapi rabbi enggan memasuki rumah lelaki itu – dan kedua-duanya meneruskan perbualan, manakala dermawan itu sentiasa cuba meyakinkan rabbi untuk memasuki rumahnya, tetapi rabbi berkeras untuk meneruskan perbualan di depan pintu dermawan tanpa masuk.

Semasa perbualan, dermawan yang sentiasa berada di rumahnya yang panas dan tidak merasai kesejukan, mula merasakan cuaca sejuk di ambang pintu – sehingga akhirnya dia yakin dan bersetuju untuk menderma kepada penduduk bandar untuk memanaskan rumah mereka.

Kesimpulannya: dalam kehidupan kita kadang-kadang ada situasi yang tidak dapat difahami tanpa pengalaman peribadi yang menggambarkannya untuk kita.

13)

https://rentafriend.com/

menyewa kawan

Laman web yang melaluinya anda boleh mendapatkan wang oleh seseorang yang menawarkan dirinya sebagai seseorang yang bersedia untuk mengadakan perbualan dengan orang yang berbeza dari seluruh dunia, mengikut permintaan (sejenis pekerjaan bebas).

Sebagai alternatif, mengikut apa yang mereka iklankan, adalah mungkin untuk mencari orang untuk mengadakan perbualan dengan mereka bagi tujuan mengurangkan kesunyian – dan untuk pembayaran kepada “pekerja bebas” untuk perbualan itu.

Saya belum mencuba tapak atau perkhidmatan secara peribadi – jadi saya tidak boleh menyatakan sebarang pendapat tentang mereka.

Walau apa pun – ini adalah perkhidmatan dalam talian untuk mengurangkan kesepian….

14)buku-Cadangan,Ulasan,temuduga

Pesya Sara Zelmanovich

20April

Tolong sebarkan!

Saya seorang mangsa Holocaust berusia 91 tahun. Saya baru-baru ini menulis tentang zaman kanak-kanak saya semasa Holocaust dalam buku baru. Buku “Childhood” diterbitkan oleh “The Galilean Publishing House” dengan sokongan Yad Vashem.

Buku itu meluluskan jawatankuasa Yad Vashem dan sokongan mereka mengesahkan kepentingan sejarahnya. Mengenai huraian latar belakang sejarah, ia menceritakan tentang perjuangan untuk kewujudan seorang budak lelaki berusia 13 tahun di kem tahanan dan buruh di Austria, tempat saya diusir dari Hungary. Kisahnya penuh dengan keajaiban yang tiada penjelasan logik.

(Walaupun aku akan berjalan melalui lembah maut, aku tidak akan takut kepada malapetaka kerana kamu berdiri)

Adalah tidak perlu untuk menjelaskan keperluan pendidikan negara untuk mengedarkan buku sedemikian secara meluas. Buku itu dijual di kedai buku Stimatsky dan buku Zumat, tetapi tanpa penerbitan kewujudannya ia tidak akan diedarkan dan tidak akan sampai kepada orang ramai dan generasi akan datang.

Saya meminta kebanyakan orang media membantu saya dengan menerbitkan artikel, temu bual dan lain-lain.. tetapi mereka menolak, kerana saya bukanlah seorang yang terkenal untuk mendapat rating mengikut pendapat mereka.

Itulah sebabnya saya meminta bantuan anda. saya ucapkan terima kasih terlebih dahulu

Selamat sejahtera

Yitzhak Walster Telefon rumah: 972-4-6940586 Mudah Alih: 972-52-8695778

15)

assaf benyamini

Dikongsi dengan orang ramai

3 wanita muda bertemu di dalam bas.

Salah seorang daripada mereka berkata kepada dua rakannya: Anda tahu, suami saya semakin kurang minat terhadap saya selama ini.

Dua rakan wanita itu bertanya kepadanya: Dan apakah profesion suami anda?

Dia menjawab: Suami saya seorang penjual di kedai sayur.

Dua rakannya menjawabnya: apa yang anda mahu – suami anda sentiasa mencari barangan baru dan segar…

Seorang lagi wanita antara 3 itu juga mengatakan bahawa suaminya semakin kurang minat terhadapnya selama ini.

Dua rakannya bertanya kepadanya: “Dan apakah profesion suami anda?”.

Dia menjawab: “Kami-kami mempunyai banyak kereta.”

Dua rakannya menjawabnya: apa yang anda mahu – suami anda sentiasa mencari model terbaru…

Wanita ketiga memberitahu dua rakannya: “Anda tahu, suami saya semakin menunjukkan minat terhadap saya selama ini.”

Dan dua kawannya bertanya kepadanya: “Dan apakah profesion suami anda?”

Dia menjawab: “Suami saya seorang ahli arkeologi”….

16) Seekor katak dan kala jengking bertemu di tebing sungai.

Kala jengking berpaling kepada katak: “Tolong bantu saya menyeberangi sungai. Saya tidak boleh menyeberanginya sendiri – saya tidak tahu berenang.”

Katak itu menjawab: “Tetapi kamu akan menyengat saya – dan kita berdua akan lemas.”

Kala jengking: “Saya akan menyengat awak – hanya supaya kita berdua lemas – kenapa!! Saya berjanji kepada awak – saya tidak akan menyengat awak.”

Katak yakin, membawa kala jengking di belakangnya dan mula berenang menyeberangi sungai.

Di tengah sungai datang sengat. Katak dan kala jengking lemas dan mati.

Kesimpulan: Kala jengking sentiasa kekal sebagai kala jengking. Sesetengah perkara tidak boleh diubah atau diperbaiki.

17) Mahkamah menjatuhkan hukuman mati kepada defendan, seorang juruelektrik mengikut profesion – pelaksanaan dengan kerusi elektrik.

Mereka mengambil juruelektrik itu secara paksa dan mengikatnya pada kerusi elektrik dan bersedia untuk mengaktifkannya bagi melaksanakan keputusan mahkamah.

Tetapi beberapa minit sebelum pelaksanaan, kerusi elektrik rosak.

Hubungi juruelektrik dan minta dia membetulkan kerusi.

Juruelektrik: “Apa yang boleh saya beritahu anda – saya boleh membaiki kerusi, tetapi saya tidak akan melakukannya. Saya tidak mempunyai motivasi.”

Hahaha…

18) Saya akan mendahului dengan amaran: berikut mengandungi huraian grafik yang keras dan mengejutkan – mereka yang tidak tahan akan diminta untuk meneruskan dan tidak meneruskan membaca siaran itu (dan tidak – ini sama sekali bukan jenaka atau jenaka dalam apa jua bentuk ):

Terdapat kisah dari era Holocaust tentang sebuah kem di mana eksperimen perubatan yang luar biasa dilakukan dalam kekejaman mereka – dan walaupun dibandingkan dengan kem tahanan atau pemusnahan Nazi yang lain, nama mereka akan dilupakan:

Contohnya: membuka seluruh badan seseorang – dari bahagian leher hingga ke pinggang tanpa menggunakan ubat bius. Mengerikan, dikatakan bahawa doktor Nazi melakukan eksperimen ini dengan senyuman lebar di wajah mereka. Terdapat juga cerita tentang sejenis “pembedahan” yang luar biasa dalam kekejamannya, yang termasuk tiga peringkat: pada peringkat pertama – membuka perut mangsa, tentu saja, tanpa menggunakan anestetik. Pada peringkat kedua, mereka akan mengambil kucing hidup dan meletakkannya dalam medium yang dicipta. Pada peringkat ketiga, mereka akan menjahit perut mangsa dengan kucing hidup di dalamnya – dan kemudian mereka akan membuang banduan itu ke halaman kem dan membiarkan dia mati perlahan-lahan sehingga dia menghembuskan nafas terakhirnya.

Nampaknya sebahagian besar mangsa eksperimen ini adalah orang Yahudi.

Tetapi masih terdapat beberapa soalan:

Adakah eksperimen ini sebahagian daripada apa yang dipanggil “kajian perubatan” yang dijalankan oleh Dr. Yosef Mangala?

Pada tahun manakah mereka berlaku, dan di kem mana? Adakah terdapat sebarang percubaan di kalangan pegawai Jerman untuk menentang pelaksanaan eksperimen – atau adakah sokongan untuk mereka sangat menggalakkan?

Dan adakah terdapat kes banduan di mana niatnya adalah untuk menjalankan eksperimen ini tetapi dalam satu atau lain cara mereka berjaya menyelamatkan mereka daripada nasib yang kejam? Adakah terdapat cerita seperti itu?

19)assaf benyamini

satu minit

kepada: “Parlimen sosial.“.

Subjek: Carian platform.

Puan/Puan yang dihormati.

Saya memikirkan idea berikut untuk membangunkan aplikasi untuk orang yang menderita penyakit yang disertai dengan penurunan kognitif dan keadaan demensia seperti Alzheimer:

Seperti yang kita ketahui, pesakit dengan penyakit yang ciri utamanya adalah penurunan kognitif (seperti Alzheimer atau penyakit lain yang terdapat keadaan demensia) secara beransur-ansur kehilangan banyak kebolehan seperti ingatan jangka pendek atau fungsi sehari-hari yang beransur-ansur merosot. Ideanya adalah untuk mewujudkan perisian, atau sistem yang akan direka bentuk untuk orang yang berada dalam situasi ini. Cabarannya ialah untuk mengumpulkan dalam sistem sedemikian semua program atau sistem yang digunakan oleh orang itu – dan melalui sistem kecerdasan buatan mekanisme pengendalian akan menjadi lebih mudah dan mudah apabila penyakit itu berlanjutan. Sudah tentu, untuk membina sistem dengan cara yang menyesuaikan dirinya setepat mungkin kepada situasi orang yang menggunakannya, semasa pembangunan adalah perlu untuk berunding dan bekerjasama dengan penyelidik otak,

Matlamat sistem ini, sudah tentu, untuk membolehkan orang yang biasa menggunakan komputer untuk pelbagai tujuan dan yang berada di ambang demensia tidak kehilangan akses sepenuhnya kepada sistem yang mereka biasa gunakan selama bertahun-tahun dalam hidup mereka – dan dengan itu sedikit sebanyak meningkatkan kualiti hidup mereka, yang sudah rosak dengan ketara akibat gejala penyakit itu sendiri.

Begitu banyak untuk idea itu sendiri.

Walaupun ini adalah idea yang saya fikirkan, saya tidak ada kena mengena dengan penjagaan demensia dalam kehidupan peribadi saya.

Saya ingin menyatakan bahawa dalam semua perkara yang berkaitan dengan saya secara peribadi, terdapat beberapa perkara yang perlu diambil kira:

1. Saya bukan profesional dalam bidang pengaturcaraan, mahupun profesional dalam bidang penyelidikan otak, kognisi atau neurologi – dan atas sebab ini saya tidak akan dapat mengiringi projek sedemikian langkah demi langkah.

Ini adalah idea yang saya fikirkan – dan selain daripada memberikan idea awal saya tidak akan dapat membantu dalam mana-mana fasa projek yang lain.

2. Saya hidup dengan pendapatan yang sangat rendah – elaun hilang upaya daripada Institut Insurans Negara. Oleh itu, saya tidak mempunyai keupayaan untuk melaburkan sebarang belanjawan dalam merealisasikan idea tersebut. Dan lebih-lebih lagi: disebabkan keseriusan keadaan saya, walaupun diskaun yang sangat tinggi tidak akan membantu.

3. Saya tinggal di kejiranan Kiryat Menachem di Jerusalem, dan saya tidak mempunyai kereta atau lesen memandu. Disebabkan keadaan kesihatan dan kewangan saya, saya juga tidak berpeluang untuk mendapatkan lesen memandu atau membeli kereta pada masa hadapan.

Oleh itu, keupayaan saya untuk menghadiri mesyuarat perundingan di pejabat syarikat yang agak jauh dari tempat tinggal saya tidak wujud.

Soalan saya kepada anda ialah: Pada pendapat anda, apakah platform internet yang paling sesuai untuk tujuan memuat naik projek sedemikian, mengurusnya dan cuba mempromosikannya?

Butiran peribadi saya:

Nama pertama – assaf. Nama keluarga – benyamini.

Nombor pengenalan-029547403.

Alamat surat menyurat penuh-

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Pintu masuk A-flat 4,

Kiryat Menachem,

Yerusalem,

ISRAEL, poskod: 9662592.

Nombor telefon: di rumah rahsia kerana gangguan dan aduan kepada polis Israel yang tidak dikendalikan.

Mudah Alih-972-58-6784040. Faks-972-77-2700076.

Alamat e-mel saya: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected] atau : [email protected] atau: [email protected] 

atau: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected]

laman web saya:  https://www.disability55.com/

C. Di bawah adalah e-mel yang saya hantar ke Daerah Baitulmaqdis Perkhidmatan Kesihatan Klalit:

Surat kepada Perkhidmatan Kesihatan Am daerah Jerusalem.

Yahoo/hantar

assaf benyamini< [email protected] >

Kepada:

[email protected]

Isnin, 5 Jun jam 11:09 malam

Kepada: Perkhidmatan Kesihatan Klalit – daerah Jerusalem.

Perkara: Permohonan saya dilampirkan di sini..

Puan/Puan yang dihormati.

Beberapa ketika dahulu, saya meninggalkan mesej berikut di laman web Perkhidmatan Kesihatan Klalit.

Saya ingin mendapatkan maklumat terkini mengenai rawatan permohonan ini. Saya ingin menegaskan bahawa ringkasan lawatan saya ke doktor keluarga dari 1 Jun 2023 tidak muncul di kawasan peribadi laman web.

Salam, assaf benyamini.

Pada 14 Mei 2023 saya melawat doktor keluarga saya – dan beberapa minit selepas keluar dari bilik doktor saya membuat ujian EKG di klinik. Kecuali bahawa ringkasan lawatan ke doktor keluarga, serta keputusan ujian EKG. bahawa saya tidak muncul di kawasan peribadi saya di laman web “Klalit Online”. Oleh itu, saya berminat untuk mengetahui cara untuk mengatasi masalah ini dan membenarkan saya melihat dokumen ini dari fail perubatan saya dan memuat turunnya ke komputer peribadi saya di rumah.

Selamat sejahtera,

assaf benyamini.


Butiran peribadi saya:


Nama pertama – assaf. Nama keluarga – benyamini.

Nombor pengenalan – 029547403.

Alamat lengkap untuk penghantaran mel –

assaf benyamini,

115 Costa Rica St.,

Pintu Masuk A – Pangsapuri 4, Kiryat Menachem,

Yerusalem,

ISRAEL, poskod: 9662592.

Nombor telefon: di rumah rahsia kerana gangguan dan aduan kepada polis Israel yang tidak dikendalikan.

Mudah Alih-972-58-6784040.

Faks-972-77-2700076.

Alamat e-mel saya: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected] atau : [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected]

Tetapan terapeutik saya berada:

Persatuan “Reut” – Asrama “Avivit”,

6 Ha-Avivit Street,Kiryat Menachem,

Yerusalem,

ISRAEL, poskod: 9650816.

Nombor telefon di pejabat asrama: 972-2-6432551. dan: 972-2-6428351.

Doktor keluarga yang dengannya saya dipantau:

Dr. Brandon Stewart,

6 Jalan Daniel Yanovsky,

Yerusalem,

ISRAEL, poskod: 9338601.

Nombor telefon di pejabat klinik: 972-2-5098282.

Nombor faks di pejabat klinik: 972-2-6738551.

Umur: 50. Status perkahwinan: Bujang.

D. Berikut ialah idea perisian yang saya fikirkan:

Malangnya, dalam beberapa tahun kebelakangan ini (saya menulis perkataan ini pada hari Selasa, 6 Jun 2023) di Negara ISRAEL terdapat kes penderaan kanak-kanak di tadika, yang ditemui selepas ibu bapa kanak-kanak itu memasang kamera jika dan apabila terdapat disyaki melakukan perbuatan jenayah oleh guru tadika atau kakitangan pendidikan di tadika.

Apabila kes itu sampai ke siasatan polis, siasatan kadangkala tertangguh selama beberapa bulan atau lebih lama kerana kesukaran merekrut kakitangan yang diperlukan untuk menonton rakaman berjam-jam.

Cabarannya adalah untuk membangunkan perisian berdasarkan kecerdasan buatan yang akan mengimbas video, dan membentangkan kepada penyelidik bahagian bermasalah di mana terdapat penderaan, seperti: kanak-kanak yang diberi makan secara paksa, kanak-kanak terabai yang tidak mendapat perhatian. dia perlukan pada siang hari, kanak-kanak yang dipukul oleh guru tadika, dan banyak lagi.

Dengan cara ini, penyiasatan boleh dibuat dengan lebih cekap, menjimatkan tenaga kerja – dan membawa kepada situasi yang memungkinkan untuk meneruskan prosiding undang-undang terhadap tertuduh dengan lebih cepat.

E. Di bawah adalah e-mel yang saya hantar ke pelbagai tempat dalam usaha membantu warga Nigeria yang saya hubungi:

Kepada:

Subjek: Saya memohon.

Puan/Puan yang dihormati.

Dalam beberapa hari terakhir (saya menulis kata-kata ini pada hari Rabu, 1 Disember 2121), saya menjalankan surat-menyurat yang dilampirkan di rangkaian sosial Facebook dengan seorang penduduk Nigeria – dan menurutnya, perkara di atas memerlukan bantuan perubatan segera. Tetapi malangnya bantuan perubatan yang diperlukannya tidak wujud dalam sistem kesihatan di negaranya.

Soalan saya kepada anda ialah: Adakah anda tahu mana-mana organisasi bantuan Israel atau lain-lain yang beroperasi di kawasan tempat tinggalnya (di bawah adalah kawasan kediamannya dan cara menghubunginya) yang mungkin boleh pergi ke sana dan membantunya?

salam,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Pintu Masuk A-Apartmen 4,

Kiryat Menachem,

Yerusalem,

ISRAEL, Poskod: 9662592.

Nombor telefon: di rumah-972-2-6427757.

Mudah Alih-972-58-6784040. Faks-972-77-2700076.

pasca Scriptum. 1) Nombor ID saya: 029547403.

2) Alamat e-mel [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected]

Istana

Saya berharap satu hari saya cSelasa 20:59

Istana

Tuan selamat petang dari sini

Masuk

Istana

Tuan, saya perlukan bantuan awak. saya sangat sakit

Masuk

Ketiga21:40

awak hantar

apa yang boleh saya bantu? Saya bukan seorang doktor – dan saya tidak mempunyai pendidikan perubatan. Jadi saya tidak boleh menasihati anda apa yang perlu dilakukan – saya rasa lebih baik anda bertanya kepada doktor – bukan saya. Assaf Benyamini.

Masuk

Istana

Tuan sejak minggu ini saya tidak boleh bangun dari katil saya sangat sakit malaria dan kepialu tiada wang untuk pergi ke hospital tuan.

Masuk

Ketiga22:00

awak hantar

Jadi ia benar-benar masalah yang sangat sukar – saya tidak tahu apa yang hendak ditulis kepada anda. Pasti tiada penyelesaian ajaib. Saya juga tidak tahu apa-apa tentang kawasan tempat anda tinggal. tetapi Mungkin ada sesuatu yang anda boleh semak: seperti yang kita tahu, di beberapa wilayah di dunia, dan ia boleh berlaku daripada pelbagai sebab penduduk tempatan tidak mempunyai akses kepada perubatan rawatan seperti hospital. Di beberapa tempat ini terdapat pejabat pertubuhan amal antarabangsa yang cuba membantu penduduk tempatan dalam masalah sedemikian. Adakah anda tahu tentang pejabat seperti ini di kawasan anda tinggal? dan jika ada pejabat sebegitu mungkin cuba hubungi mereka dan terangkan keadaan kepada mereka?

assaf benyamini.

Masuk

Ketiga22:42

Istana

Hmmm bukan di Nigeria

Masuk

Istana

Saya rasa saya akan meletakkan nasib saya pada apa yang berlaku

Masuk

Ketiga 23:33

awak hantar

Apakah bandar di Nigeria yang anda tinggal? dan di jalan/kejiranan apa? Bolehkah anda menulis nombor telefon anda? Saya berkongsi surat-menyurat kami dengan kementerian Nigeria – mungkin salah seorang daripada mereka boleh membantu. Mungkin butiran tepat anda boleh membantu organisasi ini tiba dan membantu anda dengan lebih pantas. Assaf Benyamini.

Masuk

awak hantar

Saya membaca tentang ramai doktor Nigeria akan bekerja di luar negara kerana gaji yang lebih tinggi yang mereka dapat dari Nigeria-adakah ia benar? Adakah ini sebabnya terdapat begitu sedikit doktor dan bantuan perubatan di Nigeria? Atau mungkin ia bukan isunya, dan ada sebab lain? Assaf Benyamini.

Masuk

9:59

Anda menerima balasan daripadaCastle

Mesej asal:

Saya membaca tentang ramai doktor Nigeria akan bekerja di luar negara kerana…

Nigeria mempunyai pengamal perubatan (doktor) yang bijak tetapi kerajaan tidak menjaga mereka, jangan ambil kisah tentang mereka kebanyakan doktor kami adalah di luar negara seperti yang anda katakan negara seperti Arab Saudi, Amerika Syarikat, Canda, UK dll, pada tahun-tahun sebelumnya doktor kita mogok, mogok bermakna berhenti kerja kerana kerajaan tidak mahu mengalah dengan tuntutan mereka seperti kenaikan gaji doktor dan badan perubatan lain mogok yang menyebabkan banyak kesabaran kehilangan nyawa kerana tiada siapa. untuk memeriksa keadaan kesihatan mereka yang tidak sihat, bilik mayat dipenuhi dengan mayat setiap hari

Masuk

Istana

Mengapa pegawai kerajaan kita akan menjaga mereka di mana semua pegawai kerajaan keluar untuk mendapatkan rawatan dan tidak merawat diri mereka sendiri di sini di Nigeria, amat memalukan dan kasihan bahawa kita mereka rakyat adalah orang yang paling menderita.

Jika saya memutuskan untuk pergi ke hospital mereka tidak akan merawat saya tanpa mendepositkan sejumlah wang yang besar untuk memulakan rawatan perubatan dan selepas rawatan saya akan membayar sejumlah besar wang dan saya tidak mempunyai wang seperti itu tuan.

Masuk

10:23

Istana

Jika saya tahu bagaimana saya boleh meninggalkan negara ini untuk selamanya, saya memerlukan penaja jika anda boleh mendapatkannya saya akan gembira

Masuk

11:30

awak hantar

Saya tidak tahu tentang mana-mana penaja. satu-satunya cara saya boleh membantu ialah cuba menghantar surat-menyurat kami kepada pihak berkuasa Nigeria-saya tidak mempunyai sebarang kemungkinan lain. Saya hanya rakyat biasa – dan saya tidak boleh mengubah fakta ini atau membetulkan dunia.

Assaf Benyamini.

Masuk

Anda menerima balasan daripadaCastle

Mesej asal:

Saya tidak tahu tentang mana-mana penaja. satu-satunya cara saya boleh membantu ialah cuba menyiarkannya.

Tiada masalah tuan

Masuk

Istana

Biar saya tanya awak sesuatu?

Masuk

awak hantar

pasti anda boleh bertanya apa sahaja yang anda mahu.

Masuk

Istana

Ok terima kasih tuan untuk hadirin

Masuk

Istana

Anda tinggal di Israel bukan?

Sudah menjadi impian saya untuk meninggalkan negara yang menderita ini untuk melancong dan mencari padang rumput yang lebih hijau Maksud saya kerja saya ingin tahu sama ada anda mempunyai orang yang memerlukan buruh di sana saya boleh bekerja dengan?

Masuk

Istana

Saya tidak suka bergantung pada orang

Masuk

12:35

awak hantar

Saya tidak mempunyai hubungan – dan saya tidak mempunyai sebarang pengiktirafan peribadi dengan mana-mana organisasi atau orang persendirian yang memerlukan buruh. Di dunia ini kita semua bergantung kepada orang lain – tidak ada orang yang boleh hidup tanpanya. Saya boleh memberitahu anda dengan kesedihan dan rasa malu yang mendalam bahawa di sini di ISRAEL pihak berkuasa berkaitan sangat teruk dengan pendatang dari Afrika. kita juga sebuah negara yang sangat kecil-dan kerajaan kita tidak boleh mempunyai sebarang dasar lain kecuali menghalang kedatangan mereka. Dalam 3-4 tahun yang lalu tembok yang sangat tinggi telah dibina di sempadan selatan kita dengan Mesir untuk tujuan ini. Di negara kita terdapat “חוק השבות” – undang-undang yang membolehkan orang Yahudi datang – tetapi bukan kumpulan lain. Orang bukan Yahudi datang dari semasa ke semasa untuk bekerja – dan mereka mesti hidup selepas beberapa tahun. ini adalah dasar pihak berkuasa kita. Pada masa yang sama terdapat beberapa pertubuhan ISRAELI yang cuba membantu di negara lain – juga di negeri Afrika. Jika anda memberi saya beberapa butiran tambahan seperti nombor telefon anda, bandar mana di Nigeria anda tinggal dan juga kejiranan dan jalan mana saya boleh cuba merujuk anda kepada mereka – sudah tentu hanya jika anda berminat dengannya. Assaf Benyamini.

1

Masuk

12:54

Anda menerima balasan daripada

Saya perlu memberitahu anda sedikit tentang diri saya sebelum saya memberikan butiran saya, saya telah banyak menderita di dunia ini dari zaman kanak-kanak saya sehingga tarikh saya dilahirkan pada 5 Mei 1995 saya kehilangan ayah saya pada usia 5 tahun sejak ayah saya meninggal dunia. Saya tidak seperti yang sepatutnya saya menamatkan sekolah menengah saya pada tahun 2014 tetapi menunggu sehingga 2019 kerana tiada wang untuk meneruskan ke hadapan, pada tahun 2019 saya memutuskan untuk mengambil risiko untuk masuk ke universiti saya menulis peperiksaan kemasukan yang saya lulus dan diterima masuk. universiti untuk belajar kursus impian saya telah lama ingin belajar KRIMINOLOGI DAN Istana

Mesej asal:

Saya tidak mempunyai hubungan-dan saya tidak mempunyai sebarang pengiktirafan peribadi dengan…

KAJIAN KESELAMATAN Saya berkahwin pada tahun yang sama kerana dalam tradisi Afrika sebagai anak tunggal kepada ibu bapa saya dan ayah saya lewat, saya perlu berkahwin tepat pada masanya, jadi saya berkahwin dengan isteri saya awal tahun ini dia mengalami masalah serius dalam melahirkan anak yang dia lahirkan bayi pramatang melalui Cs dan kami kehilangan bayi semua ini meletakkan saya dalam kesusahan kehilangan tumpuan pada pertengahan tahun ini saya berhenti sekolah kerana saya bercakap dengan anda sekarang kami tidak mempunyai apa-apa untuk mengekalkan kehidupan kami kami adalah pekerjaan tuan

Masuk

Istana

Negara: Nigeria

Negeri tempat tinggal: negeri Ebonyi

Bandar/bandar kediaman: Abakaliki

Nombor Telefon: +2348138412994

Masuk

13:37

awak hantar

Ok – Saya akan cuba membantu organisasi atau persatuan boleh membantu – tetapi saya tidak boleh menjanjikan apa-apa. Apa pun saya akan cuba.

assaf benyamini.

F. Di bawah ialah perihalan sistem, yang nampaknya tidak wujud dan mustahil untuk dibangunkan dengan teknologi yang wujud hari ini (dan dalam apa jua keadaan, ini hanya imaginasi dan bukan cadangan praktikal dalam apa jua bentuk):

Seperti yang kita tahu, di setiap rantau di dunia terdapat fenomena semula jadi atau serangga berbahaya yang mengganggu orang atau membahayakan mereka, atau kadang-kadang menghalang sebarang peluang penempatan (keadaan iklim yang melampau di Antartika yang tidak membenarkan kewujudan sebarang penempatan, anai-anai ditemui di kawasan sempadan antara Perancis dan Sepanyol yang membahayakan banyak rumah kayu yang di kawasan ini, terdapat kawanan belalang yang kadang-kadang muncul di Israel dan negara-negara lain di Timur Tengah dan mengancam tanaman pertanian, dll.) dan idea itu saya fikir tentang dalam konteks ini ialah:

Sistem senjata berasaskan kecerdasan buatan dibuka, yang akan “tahu” bagaimana untuk melancarkan kawanan serangga robot yang akan berpura-pura menjadi perosak yang wujud di kawasan yang sama, sehingga mengelirukan musuh yang akan mengaktifkan sistem kawalan perosak yang tidak akan membantu, sudah tentu terhadap serangga robot. Ideanya ialah sistem akan sentiasa mengetahui serangga mana yang berpura-pura dilancarkan berdasarkan data yang ditaip oleh pengendalinya. Di samping itu, pemasangan sistem penangkapan pada serangga robotik tersebut mungkin menyebabkan kekeliruan dan anarki yang lebih besar. Dalam keadaan ini musuh mungkin tersilap berfikir bahawa sebab mengapa masalah perosak tidak diselesaikan adalah penggunaan racun perosak yang tidak mencukupi, sehingga menyebabkan dia menggunakan racun perosak dalam dos yang lebih tinggi dan dengan cara ini menyebabkan kerosakan berganda – dan semua ini adalah benar. ,

Dalam senario khayalan yang sama, negara akan mula membangunkan cara perlindungan, pengesanan atau pemintasan terhadap senjata jenis ini – yang boleh membuka jenis kempen yang tidak pernah wujud dalam semua sejarah manusia (dan seperti yang anda tahu, apa-apa cara yang orang atau sekumpulan orang berkembang – akan sentiasa menjadi orang atau sekumpulan orang dari tempat lain atau Lain masa mereka akan tahu bagaimana untuk membangunkan sistem yang akan memusnahkan yang sebelumnya atau secara ketara mengganggu operasinya. Dan prinsip ini sentiasa benar: di dunia yang kita tinggali sentiasa ada sistem pembinaan dan pemusnahan, dan bukan sahaja manusia berkelakuan seperti ini, tetapi juga alam itu sendiri – sepanjang masa membina dan memusnahkan secara bergantian) .

Sudah tentu, penyeksa juga mungkin berkembang dalam bidang siber, yang akan cuba mengganggu pengaktifan sistem ini oleh musuh, atau sebagai alternatif tentera yang akan menggunakan sistem senjata ini akan cuba menggunakan alat siber yang sama untuk mensabotaj sistem pemintasan musuh. .

G. Di bawah ialah penjelasan perisian yang saya cari:

Saya sedang mencari perisian, atau sistem dengan bantuan video yang boleh dibuat secara automatik menggunakan kecerdasan buatan, mengikut model filki.ai Saya menggunakannya sehingga hari ini apabila ia tiba-tiba berhenti berfungsi (semua video yang saya cuba cipta melaluinya adalah senyap, dan saya tidak tahu bagaimana untuk menyelesaikan masalah ini).

Saya ingin menyatakan bahawa saya seorang yang hidup dengan pendapatan yang sangat rendah – elaun hilang upaya daripada Institut Insurans Kebangsaan, dan oleh itu saya sedang mencari perisian atau sistem sedemikian yang boleh digunakan secara percuma.

Adakah anda tahu sistem jenis ini?

Selamat sejahtera,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Pintu masuk A-flat 4,

Kiryat Menachem,

Yerusalem,

Israel, poskod: 9662592.

Nombor telefon: di rumah rahsia kerana gangguan dan aduan kepada polis Israel yang tidak dikendalikan.

Mudah Alih-972-58-6784040. Faks-972-77-2700076.

pasca Scriptum. Alamat e-mel saya: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected] atau : [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected]

H. Berikut ialah idea perisian yang saya fikirkan:

Sistem yang membolehkan anda memasukkan data pengguna tertentu seperti nama, alamat e-mel atau nombor telefon – dan selepas mengimbas Internet, anda boleh menerima pautan ke semua akaun yang butirannya dipautkan.

Ini boleh membantu pengguna yang mempunyai akaun di banyak tapak dan tidak dapat mengingati kesemuanya – dan carian sedemikian pastinya boleh membantu dalam kes ini.

I. Berikut ialah surat-menyurat saya dengan syarikat “Kupel Ram Produktion Sahramet”:

assaf benyamini< [email protected] >

Kepada:

Koppel, Zeev

Rabu, 14 Jun jam 3.30 petang

Semua perkara ini diketahui oleh saya.

Seperti yang anda ketahui, untuk melindungi idea adalah perlu untuk bekerja secara teratur dengan pejabat peguam paten.

Dalam kes saya, ini tidak dapat dilakukan dalam apa jua keadaan kerana pendapatan saya yang rendah dan ketidakupayaan untuk membayar perkhidmatan pejabat-pejabat ini.

Walau apa pun, tiada niat untuk membuat wang daripada ini – ia tidak akan berlaku di sini sama ada cara.

Matlamatnya ialah sistem sedemikian sememangnya akan dibangunkan untuk kesejahteraan pesakit Alzheimer.

Ini adalah satu-satunya tujuan saya bertanya tentang perkara itu.

Selamat sejahtera,

assaf benyamini.

Sembunyikan mesej asal

Pada hari Rabu, 14 Jun 2023 pada 12:32:15GMT+3, Koppel, Zeev < [email protected] > menulis:

Hello Encik Benjamin

Terima kasih kerana menulis

Idea yang anda kemukakan sememangnya sangat menarik

Syarikat kami tidak boleh menerima penyelesaian sedemikian untuk semua implikasinya

Jangan biarkan jawapan saya menghalang anda kerana terdapat banyak syarikat perisian besar yang boleh mengambil tantangan ini -one, Matrix, Emet Maschut, Chilan, Melam, dsb. atau pemula dalam bidang perubatan (boleh didapati di Google)

Ambil perhatian bahawa mereka boleh mengambil idea dan membangunkan sistem sedemikian sepenuhnya tanpa anda dan tanpa memaklumkan anda….jika anda ingin melindungi idea itu sedikit, jangan dedahkan semuanya

Nasihat – keluarkan nombor kad pengenalan daripada butiran peribadi anda. Adalah dinasihatkan untuk tidak menghantarnya, sudah tentu pada peringkat mewujudkan hubungan awal

Selamat sejahtera

Zeev Kopel

Ketua Pegawai Eksekutif

Pengeluaran Perisian Copal Ram (1989) Ltd

Negara Yahudi 60

PO 12260

Herzliya

ISRAEL 4676652

Telefon 972-77-2060606

Faks 972-77-2060039

‪Pada Rab, 14 Jun 2023 jam 9:46 PG‫’assaf benyamini ‘melalui jualan < [email protected] > menulis:

Kepada: “kopelreem.com”.

Subjek: perisian/sistem untuk mereka yang mengalami demensia.

Puan/Puan yang dihormati.

Saya memikirkan idea berikut untuk membangunkan aplikasi untuk orang yang menderita penyakit yang disertai dengan penurunan kognitif dan keadaan demensia seperti Alzheimer:

Seperti yang kita ketahui, pesakit dengan penyakit yang ciri utamanya adalah penurunan kognitif (seperti Alzheimer atau penyakit lain yang terdapat keadaan demensia) secara beransur-ansur kehilangan banyak kebolehan seperti ingatan jangka pendek atau fungsi sehari-hari yang beransur-ansur merosot. Ideanya adalah untuk mewujudkan perisian, atau sistem yang akan direka bentuk untuk orang yang berada dalam situasi ini. Cabarannya ialah untuk mengumpulkan dalam sistem sedemikian semua program atau sistem yang digunakan oleh orang itu – dan melalui sistem kecerdasan buatan mekanisme pengendalian akan menjadi lebih mudah dan mudah apabila penyakit itu berlanjutan. Sudah tentu, untuk membina sistem dengan cara yang menyesuaikan dirinya setepat mungkin kepada situasi orang yang menggunakannya, semasa pembangunan adalah perlu untuk berunding dan bekerjasama dengan penyelidik otak,

Matlamat sistem ini, sudah tentu, untuk membolehkan orang yang biasa menggunakan komputer untuk pelbagai tujuan dan yang berada di ambang demensia tidak kehilangan akses sepenuhnya kepada sistem yang mereka biasa gunakan selama bertahun-tahun dalam hidup mereka – dan dengan itu sedikit sebanyak meningkatkan kualiti hidup mereka, yang sudah rosak dengan ketara akibat gejala penyakit itu sendiri.

Begitu banyak untuk idea itu sendiri.

Walaupun ini adalah idea yang saya fikirkan, saya tidak ada kena mengena dengan penjagaan demensia dalam kehidupan peribadi saya.

Saya ingin menyatakan bahawa dalam semua perkara yang berkaitan dengan saya secara peribadi, terdapat beberapa perkara yang perlu diambil kira:

1) Saya bukan profesional dalam bidang pengaturcaraan, mahupun profesional dalam bidang penyelidikan otak, kognisi atau neurologi – dan atas sebab ini saya tidak boleh mengiringi projek sedemikian langkah demi langkah.

Ini adalah idea yang saya fikirkan – dan selain daripada memberikan idea awal saya tidak akan dapat membantu dalam mana-mana fasa projek yang lain.

2) Saya hidup dengan pendapatan yang sangat rendah – elaun hilang upaya daripada Institut Insurans Negara. Oleh itu, saya tidak mempunyai keupayaan untuk melaburkan sebarang belanjawan dalam merealisasikan idea tersebut. Dan lebih-lebih lagi: disebabkan keseriusan keadaan saya, walaupun diskaun yang sangat tinggi tidak akan membantu.

3) Saya tinggal di kejiranan Kiryat Menachem di Jerusalem, dan saya tidak mempunyai kereta atau lesen memandu. Disebabkan keadaan kesihatan dan kewangan saya, saya juga tidak berpeluang untuk mendapatkan lesen memandu atau membeli kereta pada masa hadapan.

Oleh itu, keupayaan saya untuk menghadiri mesyuarat perundingan di pejabat syarikat yang agak jauh dari tempat tinggal saya tidak wujud.

Adakah anda fikir mungkin terdapat beberapa alamat di sini dalam usaha untuk mempromosikan projek sedemikian, atau adakah saya harus meninggalkannya dan melupakan semuanya?

Butiran peribadi saya:

Nama pertama – assaf. Nama keluarga – benyamini.

Nombor pengenalan-029547403.

Alamat surat menyurat penuh-

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Pintu masuk A-flat 4,

Kiryat Menachem,

Yerusalem,

ISRAEL, poskod: 9662592.

Nombor telefon: di rumah rahsia kerana gangguan dan aduan kepada polis Israel yang tidak dikendalikan.

Mudah Alih-972-58-6784040. Faks-972-77-2700076.

Alamat e-mel saya: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected] atau : [email protected] atau: [email protected] 

atau: [email protected] atau: [email protected] atau: [email protected]

laman web saya:  https://www.disability55.com/

J. Berikut ialah soalan/masalah yang saya fikirkan:

Seperti yang diketahui oleh semua pemain catur, dalam papan catur yang terdiri daripada 8 baris dan 8 lajur, bilangan ratu yang boleh diletakkan di papan tanpa mana-mana daripada mereka berada dalam julat pukulan yang lain ialah 8.

Sebaliknya, dalam papan yang lebih kecil dengan 3 baris dan 3 lajur, bilangan ratu yang boleh diletakkan tanpa mana-mana daripada mereka berada dalam julat pukulan yang lain ialah 2.

Tetapi apa yang berlaku dalam panel yang lebih besar? Sebagai contoh: dalam papan khayalan 1000 baris dan 1000 lajur – berapa ramai ratu yang boleh diletakkan di atasnya tanpa mana-mana daripada mereka berada dalam julat yang menarik antara yang lain? Atau dalam papan, sebagai contoh, 10 juta lajur dan 100 juta baris – berapa ramai ratu boleh diletakkan tanpa mana-mana daripada mereka berada dalam julat yang menarik antara yang lain?

Dan sebagai peraturan umum: dengan mengandaikan bahawa kita mempunyai jadual x baris dan lajur y-adakah mungkin untuk mencari formula yang boleh digunakan untuk mengira bilangan ratu yang boleh diletakkan tanpa salah satu daripada mereka berada dalam julat pukulan lain? Dan adakah, sebagai contoh, secara teorinya beberapa jenis program komputer yang boleh melukis papan besar yang sama, contohnya, satu bilion baris dengan satu bilion lajur, yang selain dapat mengira bilangan ratu yang boleh diletakkan di atasnya tanpa mana-mana daripada mereka berada dalam julat yang menarik antara yang lain, perisian itu juga akan mempunyai keupayaan untuk mengetahui di petak yang mana meletakkannya dengan tepat?

Adakah ahli matematik atau ahli komputer pernah cuba menyelesaikan masalah ini? Dan jika ya, apakah kesimpulan mereka?

K. Di bawah adalah mesej yang saya hantar melalui rangkaian sosial Facebook kepada Menteri Pembinaan dan Perumahan di ISRAEL, Encik Yitzhak Wasserlauf:

awak hantar

Salam sejahtera ke atas Menteri Yitzhak Wasserlauf:

Perkara: kediaman tetap untuk OKU.

Yang Berhormat.

Saya seorang OKU berusia 50 tahun dari Jerusalem yang selama bertahun-tahun tidak dapat kembali ke pasaran kerja. Saya kini hidup dengan elaun hilang upaya daripada Institut Insurans Nasional – dan menerima kira-kira NIS 770 sebulan sebagai bantuan untuk tujuan membayar sewa (dan kini terdapat masalah untuk terus menerima bantuan penting ini – dan butiran tentang perkara ini kemudian dalam surat). Adalah jelas bahawa dalam keadaan sedemikian orang kurang upaya tidak mempunyai peluang untuk membeli sebuah apartmen atau mencapai sebarang penyelesaian kediaman tetap. Dan lebih-lebih lagi: keadaan perumahan awam yang semakin merosot di Negara Israel juga tidak memberi peluang kepada golongan kurang upaya. Soalan yang ingin saya tujukan kepada pihak Kementerian Pembinaan dan Perumahan dalam perkara ini ialah: Adakah anda memberikan pendapat anda tentang isu bermasalah ini? Adakah Kementerian Pembinaan dan Perumahan mempunyai sebarang rancangan yang membolehkan orang kurang upaya dalam keadaan saya masih mendapat kediaman tetap?

Selamat sejahtera,

assaf benyamini.

pasca Scriptum. Di bawah adalah e-mel yang saya hantar ke pelbagai tempat, mengenai kekurangan maklum balas daripada Kementerian Pembinaan dan Perumahan:

Kepada:

Subjek: Kementerian Pembinaan dan Perumahan – kurang maklum balas.

Puan/Puan yang dihormati.

Saya cuba menghantar e-mel di atas kepada Jabatan Siasatan Awam Kementerian Pembinaan dan Perumahan – berkenaan keputusan menghentikan bantuan bayaran sewa yang saya terima daripada mereka melalui syarikat MAGAAR – dan ini berdasarkan maklumat yang salah kecuali bahawa e-mel yang saya cuba hantar kepada mereka adalah [email protected] kembali kepada saya dan belum dihantar ke destinasinya. Apa nak buat? Saya percaya bahawa keputusan untuk menghentikan pembayaran bantuan sewa semata-mata disebabkan oleh birokrasi yang lemah oleh syarikat kontraktor Kementerian Pembinaan dan Perumahan adalah satu keputusan yang memalukan. Juga tiada siapa yang kembali kepada saya atau menerangkan kepada saya apa yang sedang berlaku dengan perkara ini. Ini bukan kelakuan yang betul!! Mengapa anda memperlakukan bahagian penduduk yang paling lemah seperti ini? Kenapa???

Selamat sejahtera,

assaf benyamini.

28.6.2023 a

Kepada: Kementerian Pembinaan dan Perumahan – Jabatan Siasatan Awam.

Subjek: Bantuan sewa.

Puan/Puan yang dihormati.

Saya Assaf Benyamin dari Baitulmaqdis, dan selama bertahun-tahun saya telah menerima bantuan untuk membayar sewa daripada Kementerian Pembinaan dan Perumahan melalui syarikat MAGGAR – yang memutuskan untuk menghentikan bantuan sewa secara tiba-tiba – dan ini berdasarkan maklumat yang tidak betul. Saya ingin menyatakan bahawa e-mel yang saya cuba hantar kepada mereka dalam perkara ini kembali kepada saya dan tidak dihantar ke destinasinya. Apatah lagi: apabila saya cuba menghubungi mereka melalui nombor telefon 8583*, panggilan dihantar ke talian luar dan bukan kepada pekerja MAGAAR. Saya ada soalan mudah untuk anda: kenapa orang kurang upaya perlu diseksa sebegini dengan sia-sia? Mengapakah bantuan untuk membayar sewa dihentikan berdasarkan maklumat yang salah? Dan mengapa tidak mungkin untuk menghubungi syarikat MAGAAR melalui telefon atau e-mel untuk menyelesaikan perkara itu dengan mereka? Saya menunggu jawapan mengenai perkara ini!! Sila lihat permohonan saya sebagai aduan terhadap syarikat MAGAAR.

Selamat sejahtera,

assaf Benyamini.

pasca Scriptum. 1) Tetapan terapeutik saya berada:

Persatuan “Reut”-Asrama “Avivit”,

Ha Avivit St. 6,

Kiryat Menachem,

Yerusalem,

Israel, poskod: 9650816.

Nombor telefon di pejabat asrama: 972-2-6432551. Atau: 972-2-6428351.

Alamat e-mel asrama: [email protected]

Pekerja sosial daripada pasukan asrama, yang bekerja di apartmen saya: Puan Sara Stora-972-55-6693370.

2) Alamat e-mel yang saya cuba hantar mesej di atas kepada syarikat MAGAAR: [email protected]

Kepada: Syarikat MAGGAR – cawangan Jerusalem.

Subjek: Mesej anda daripada polis.

Puan/Puan yang dihormati.

Pada hari Isnin, 26 Jun 2023 jam 19:32 saya menerima mesej berikut daripada anda:

Hello, pada penghujung pajakan anda, pembayaran bantuan akan dihentikan pada bulan 07/2023. Kementerian Pembinaan dan Perumahan menjemput anda untuk melaporkan pajakan baharu dalam borang dalam talian melalui sistem pengenalan negara https://go.gov.il/contract-update tanpa perlu datang ke cawangan syarikat. Anda sudah tentu boleh menghubungi Meger. Untuk butiran lanjut anda boleh menghubungi *8583. Salam sejahtera, Kementerian Pembinaan dan Perumahan

Saya ingin menegaskan bahawa mesej anda membingungkan dan tidak dapat difahami, kerana kontrak yang saya tandatangani dengan pemilik apartmen (yang salinannya juga diberikan kepada anda) berakhir pada 14 Julai 2024. Pajakan yang saya tandatangani adalah untuk dua tahun dan bukan satu tahun – dan oleh itu ia berakhir dalam masa setahun lebih dan bukan hari ini. Atas sebab ini, saya tidak jelas mengapa anda memutuskan untuk menghentikan bantuan yang saya terima untuk tujuan membayar sewa – dan ini berdasarkan maklumat yang salah. Saya menunggu penjelasan.

Selamat sejahtera,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Pintu masuk A-flat 4,

Kiryat Menachem,

Yerusalem,

ISRAEL, poskod: 9662592.

Nombor telefon: di rumah rahsia kerana gangguan dan aduan kepada polis Israel yang tidak dikendalikan.

Mudah Alih-972-58-6784040. Faks-972-77-2700076.

pasca Scriptum. 1) Nombor ID saya: 029547403.

2) Alamat e-mel saya: [email protected] dan: [email protected] dan: [email protected] dan: [email protected] dan: [email protected] dan: [email protected] dan: [email protected] dan: [email protected] dan: [email protected] dan: [email protected]

3) Saya ingin menyatakan bahawa pada tahun lepas terdapat kemerosotan yang ketara dalam kesihatan fizikal saya. Atas sebab ini, saya akan merasa sangat sukar untuk datang ke pejabat anda secara fizikal bagi tujuan menyelesaikan perkara itu – dan oleh itu saya akan meminta anda mempertimbangkan perkara ini dan membenarkan saya menyelesaikan perkara itu dari jauh melalui komputer di rumah tanpa memaksa saya datang kepada anda untuk tujuan menyelesaikan perkara itu.

4) Saya melampirkan pada permohonan saya kepada anda satu salinan pajakan yang sedang saya tandatangani – salinan yang, seperti yang dinyatakan, telah dihantar kepada anda kira-kira setahun yang lalu semasa saya menandatangani pajakan.

5) Saya kini menghantar mesej ini kepada anda melalui faks, kerana e-mel yang saya cuba hantar kepada anda ke pni [email protected] telah kembali kepada saya dan tidak sampai ke destinasinya.

L. Berikut ialah huraian rantaian peninggalan yang sedang saya hadapi (saya menulis kata-kata ini pada hari Selasa, 4 Julai 2023) kerana itu tidak mungkin untuk menghubungi Kementerian Pembinaan dan Perumahan, jika dan apabila ada keperluan untuknya:

1) Pajakan saya tamat dalam kira-kira setahun – sesuatu yang MGR juga sedia maklum. Melalui dia saya menerima bantuan. Dan walaupun ini, dan walaupun fakta bahawa salinan pajakan telah diberikan kira-kira setahun yang lalu kepada MJR Mereka memutuskan untuk menghantar mesej kepada saya, di mana dikatakan bahawa sejak kontrak di apartmen saya berakhir, sepatutnya pada bulan 7 /2023 Saya mesti datang kepada mereka dengan kontrak baru, jika tidak bantuan yang saya terima akan dihentikan. Dan secara ringkas: pemberhentian bantuan berdasarkan maklumat yang salah.

2) Rayuan kepada syarikat MAGAAR dalam hal ini tidak dijawab. Daripada jawapan mereka: “Kami memindahkan”, “ia akan diuruskan” – sudah tentu tidak mungkin untuk memahami apa-apa daripada ini. Saya percaya bahawa sebagai warganegara yang menghadapi jenis peninggalan ini, saya pasti berhak mendapat jawapan.

3) Dalam keadaan ini, saya cuba menghantar e-mel kepada Kementerian Pembinaan dan Perumahan. kecuali bahawa e-mel, yang saya hantar [email protected] kembali kepada saya satu persatu dan tidak dihantar ke destinasi mereka. Oleh itu, saya ingin tahu sama ada saya telah disekat oleh anda, dan mengapa saya tidak boleh menghubungi Kementerian Pembinaan dan Perumahan melalui e-mel.

4) Dua hari lepas (saya menulis ini pada hari Selasa, 4 Julai 2023) Saya menerima mesej daripada MGR yang memaklumkan bahawa jumlah bantuan untuk tujuan membayar sewa berjumlah NIS 100 akan dipindahkan ke akaun saya.

Saya harus menyatakan bahawa saya telah menerima bantuan ini selama bertahun-tahun, yang pada masa ini berjumlah NIS 770 sebulan – dan saya tidak faham mengapa ia dikurangkan kepada hanya NIS 100 sebulan. Tiada justifikasi untuk tindakan sedemikian.

5) Mesej ralat yang saya hadapi, semasa saya gagal untuk menghubungi Kementerian Pembinaan dan Perumahan melalui e-mel:

 

[email protected]

mesej cukai

10:50

,Tidak Anda boleh untuk penghantaran: Surat saya bertanyakan kepada orang ramaiKementerian Pembinaan dan Perumahan

Tidak dapat dihantar: surat kepada pertanyaan awam Kementerian Perumahan dan Perumahan

Yahoo/Peti Masuk

[email protected]

kepada:

[email protected]

Selasa, 4 Julai jam 10:50

Penghantaran kepada penerima atau kumpulan ini gagal:

[email protected] ( [email protected] ) Tidak dapat menghantar mesej anda kerana anda tidak mempunyai kebenaran untuk menghantar kepada penerima ini. Minta pentadbir e-mel penerima memberikan kebenaran kepada anda, kemudian cuba lagi.

Maklumat diagnostik untuk pentadbir:
Pelayan pencipta: SVPEXC16.prod.root.moch.gov.il

[email protected] Server kembali ‘550 5.7.129 RESOLVER.RST.RestrictedToRecipientsPermission; tidak dibenarkan menghantar kepada penerima kerana pengirim tiada dalam senarai pengirim penerima untuk menerima mel daripada’

Tajuk asal:Diterima: daripada SVPEXC17.prod.root.moch.gov.il (172.24.30.117) oleh

SVPEXC16.prod.root.moch.gov.il (172.24.30.116) dengan Microsoft SMTP Server

(versi=TLS1_2, cipher=TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256) id

15.1.2507.6; Sel, 4 Jul 2023 10:50:09 +0300

Diterima: daripada mail-int20.gov.il (192.168.174.2) oleh

SVPEXC17.prod.root.moch.gov.il (172.24.30.117) dengan Microsoft SMTP Server

(versi=TLS1_2, cipher=TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256) id 15.1.2507.6

melalui Pengangkutan Frontend; Sel, 4 Jul 2023 10:50:09 +0300

Diterima: daripada blue-av10.tehila.gov.il (tidak diketahui [147.237.70.51])

melalui mail-int20.gov.il (Postfix) dengan id ESMTP C933120095250

untuk < [email protected] >; Sel, 4 Jul 2023 10:47:55 +0300 (IDT)

Diterima: daripada blue-av10.tehila.gov.il (tidak diketahui [127.0.0.1])

oleh IMSVA (Postfix) dengan id ESMTP 86D41DE050

untuk < [email protected] >; Sel, 4 Jul 2023 10:50:09 +0300 (IDT)

Diterima: daripada fe-vex-1.insight.gov (tidak diketahui [147.237.71.81])

oleh blue-av10.tehila.gov.il (Postfix) dengan id SMTP 7B13BDE04E

untuk < [email protected] >; Sel, 4 Jul 2023 10:50:09 +0300 (IDT)

Diterima: daripada localhost.localdomain (localhost [127.0.0.1])

oleh fe-vex-1.insight.gov (Postfix) dengan id SMTP 4QwFM53TKYz3x6d

untuk < [email protected] >; Sel, 4 Jul 2023 10:50:09 +0300 (IDT)

Diterima: daripada mx2.tehila.gov.il (tidak diketahui [147.237.71.4])

oleh fe-vex-1.insight.gov (Postfix) dengan id ESMTP 4QwFM43L9Fz3x6G

untuk < [email protected] >; Sel, 4 Jul 2023 10:50:08 +0300 (IDT)

Received-SPF: Lulus (mx2.tehila.gov.il: domain of

[email protected] menetapkan 74.6.128.31 seperti yang dibenarkan

penghantar) identiti=meldaripada; klien-ip=74.6.128.31;

penerima=mx2.tehila.gov.il;

envelope-from=” [email protected] “;

x-sender=” [email protected] “; x-conformance=spf_only;

x-record-type=”v=spf1″; x-record-text=”v=spf1 ptr:yahoo.com

ptr:yahoo.net ?semua”

Pengesahan-Keputusan: mx2.tehila.gov.il; dkim=permerror (masa menandatangani adalah pada masa hadapan) header.i=none; spf=Lulus smtp.mailfrom=assaf 1 [email protected] ; dmarc=lulus (p=tolak dis=tiada) d=yahoo.co.il

IronPort-SDR: 64a3cc04_EIZf14anoutOMAcikn5kCFXbCOlDmLDJCtqXmQIOWovm5Ng

CMTowFLm/25TShKOEUlXVrMoIiwaULsmCDTYCQw==

X-IPAS-Result: =?us-ascii?q?A0FbAADizqNkhx+ABkpaHQEBAQEJARIBBQUBgXsIAQsBg?=

=?us-ascii?q?jKBSjEHCBQzhFKGdYEopzGBfhMBAQxEBAEBAwEDOIRHGCqFSwIkATQJDgECA?=

=?us-ascii?q?wEBAQEBAwIDAQEBAQEBAwEBAQQBAQECAQECBAIBAQEBAhABAQEjFwcOECeFa?=

=?us-ascii?q?AEMCIIvIn1WAQEBLSsCRz8GIxEMAQE4DwkcAiYCAgJKCwYTgn4pgX8BAzEDj?=

=?us-ascii?q?SSQeIs5gRoCFoEBggkBAQYEAwIDr2uBX4EfCR14LQGESAqILTeBP4J4gg1Cg?=

=?us-ascii?q?UuFU4I5AoNEgmcHCY4ShV8HMoxwgSdvgR43Z3oCCQIRZ4EICF4mgUk+Ag1VC?=

=?us-ascii?q?wtjHIEACUyBeQICEToUU18ZGwMHAwh9EC8HBC8mBgkYCCclBlEHFxYkCRMVQ?=

=?us-ascii?q?QSCMYEnCoENPwMSDhGCV2E8G06CagkXCwM4U4EGElIDCQMHBSwdQAMLGA1LE?=

=?us-ascii?q?Sw1FBtHAYEHF2OBVyJIql4BAQGOFQm0OWYJAQYCXoIvORssmxaGBTMulxuSD?=

=?us-ascii?q?5gkIJEzkhOEWDWBLjqBXIJegUlPAxcCD44gGTiFc40pRDFFCw6CBAGJQgEB?=

IronPort-PHdr: A9a23:KRhAJhT2qD47+8/zA5lfNDlaQNpsoumaAWYlg6HPa5pwe6iut67vI

FbYra00ygOTA8OCsLkd0bOe8/i5HzBavNDZ6DFKWacPfiFGoP1epxYnDs+BBB+zB9/RRAt+I

v5/UkR49WqwK0lfFZW2TVTTpnqv8WxaQU2nZkJ6KevvB4Hdkdm82fys9J3PeQVIgye2ba9vI

BmsogjdqMgbjZF/Jqs/xRfFv2VEd/lLzm9sOV6fggzw68iu8JNj6Shcp+4t+8tdWqjmYqo0S

qBVAzshP20p/sPgqAPNTRGI5nsSU2UWlgRHDg3Y5xzkXZn/rzX3uPNl1CaVIcP5Q7Y0WS+/7

6hwUx/nlD0HNz8i/27JjMF7kb9Wrwigpxx7xI7UfZ2VOf9jda7TYd8WWWxMVdtXWidcAI2zc

pEPAvIPM+hYsYfzpEYAohSiCgejCuPhzSRFhmPt0qIhz+gsCx3K0Q4mEtkTsHrUttL1NKIKX

OKwy6nKyCjIbfZT2zv+7YrEcRUjrfKRVr93a8XR0lIvGBnLjlmNrYHoPS2Z2+QCvmWA7+tvT

+Kvi2kgqw1rvjevwd0giojNho8MzF3P6Cp2zpovK9KiVE57fcCrEIFWtyyCKod4Td8vT31pt

SokyrAIuZC2cDYXxZk6wxPSb+KKfomG7x79V+ucISt1iXx7db+ihRu//1atx/H8W8e631hGs

ixImcTPuHAVzxHe6MeKRuF880u7xDqDyQPe5vtKLEwpk6fQNoQvzaQqlpUJtETOBi/2l1vyj

K+Rbkgk4e+o6+LmYrr6qJKQK4B5hhj+P6kvgMCwHeM4Mg4VX2ie4+Swzrjj8lf4QLVOlPE5i

afZvI7AKcUbvKG5AwhV0oE55xmjCDem1cwUnXgBLF1bZBKKl4rkNl7ULP35F/uznkqgnTRxy

/3II7HtGpDNIWLCkLflc7Z98UlcyA8rwN9F/JJUEasOIPzuVkL1ttHUEB80PgOvzufnEtp91

oQeWWWVDqCFN6Peq16I5uY3L+mKf4AaoCz9JOQ95/7ykX85nkcQcbSx0ZsNdH+4BuhmI1meY

Xf0mtcBF2YKvg0iTOHxjV2CViJcZ3aoU6Iz4TE7FpiqDYbHRtPlvLvUlj+9H5pKTmVBAVDKH

nD2MYSAEb9YcCSTJdNJlzsPVf6uTJFn1BX45yHgzL8yye0zssr/+nWsM5c9s+TIjhg8rG0rV

ZnB+3CET2Zz2GgPAT4yivMs6Xdhw0uOhPAry8dTEsZesqshunQSbdryuVgAOr/UQXbcoXBU

AO8T9erCi11Bso634pXOx45U86621SL1iapArpAjfjDDYcs/PfGmzDrOs8o+DaJ2IE7klBgS

8RGL2zgjal6uEybXtaVwxjGyf7rQOAa2yjAnI/i5W+e5gdEXQ5xVayDUncBIErS/pz15ULHG

qejE7EqKBFG04bCMapFbNzvgh1aRfLucNXFK2O303uwCF6G26+RdoerM2UQ1SnQEg4FxgYU+

3vVfRMmCHKZqnnFRCdrCUqpZkrt9edkr3buR1Qvxg/TPhI7iuad6xcVgvvaQPRV37ZX8Csko

i9/SU60xMmeS8LVvQdjca5AKd88+wJB0mTU9kRxa42pL6dlwFUZNQVz16/3/y1+EZ4I0c069

jU2wQpzLave31RfMTKcj9j8PbjeK2+6+x7KCeae00rF2djPq/hVtagQulzjuwbvHU1k8nEv3

9RO0nSa74nHF0JNDdSvFB9tp14h/vnTeWEl6pnR1GFwPKXR0HeKwN8vCOY/i16hc9pZLKKYB

Vr3GsweCdKpLb9ikFyoYxQYeeFKofFoeZ3gLqHWnvXyb4MC1Hq8gG9K4Z5wyBeJ53A6VuPI3

pIMhf6fwE2GU2SZ7h/pv8bplIRDfTxXEHC4zH2uDZVKb6MrLNlRVDuGMsS3wdI4jJmrWnoSp

zvBTxsWndSkfxafdQm31BZL3EpO8CP9xHeQ3jV0lDZvpa3Z3SiEkKzyMREAPGBMXmxri1zhd

JOsgecdWky5PG1L3FO1oFz3zK9BqOFjPnHeFA1WKjPuITgoAeOg86CPaMlV5NY0vDVLBa6iN

EuCROe1uwcAgTLqH2xZgjs8clTI8t3hgwYomWudK3E1qnfFMZZ5wROVjDQzbe9Y3j0BAiJ/z

zjTVAHUAg==

IronPort-Data: A9a23:by23fKs+Mm3TZ9VrLrV57EKOSOfnVORaMUV32f8akzHdYApBsoF/q

tZmKWrVMvvZamHxKdklYYvl/RsG6p6DnIM2Sgtkq38xRXgS9ZOVVN+UB3mrAy7DdceroGCLT

Sk9QoKZcJ1rFC+0SjOFaOWJQaxUjPnQLlbaILCaYngZqShMEX9+10oLd9YR29Iu257ha++0k

Yuai9XFP1O40CJDPGsR6qaSwDtip/2aVAkw5zTSXtgV+geH/5UpJMhHf/rpcCOkGtM88tOSH

o4v8pnmpgs1wD92V7tJop6jGmUWT7jbOxS5i3Y+c8BOVTAb+0Teeo5iXBYtQR8/Zwehxrid+

/0U3XCEcjrFC4WX8Agrv7u0JAklVUFO0OevzXGX6JbLnhOeKxMAyd02ZK09FdRwFupfWzEer

aRwxJngoXlvisrvqI9XRNWAiex7a8/iPaYj+UtMlx7lI/0NApHcXbnzsIowMDcY3qiiHN7FY

MwYYmE3MFGdPVtEPVEMDYh4me6pgj/1fWceuVuVoq1x6G/WpOBz+OexdoSTI4baA54M9qqbj

jquE2DRCwoBPdLGmGXfry6El+bPmiS9U4VUFbnQGvtC3gTCmjdPWUx+uV2TuMnhpnCPQNhjF

GtJ6hgWlYIjzEOkQYyoN/G/iCXY4UZFBII4//cBwBmLy63IywOeDWhCQTlfLt0i3PLaXhQx0

VmIlIixWXky7vueTnSG863SqDqzPW4fIzVEdCYESgxD6N7myG0usv7RZo4kFqe0q+G2Ix2q7

AykpwN9hqoNkfdegs1X4mv7qz6ro5HISCs86QPWQn+p42tFiGiNONHABb/zsqgoEWqJcrWSl

CRfwpfEtYjiGbnIy3zTEbxXdF28z6zdWAAwl2KDCHXIG96F33mofphX+i0WyKxBa5pcKGKBj

KP7nw5OrK5UJnjCUEOaS5m2DcUhlvC8UIm7EPvTaMFLeN50fQ6DuitgPwiB1mDqlw4nlqRX1

XannSSEUidy5UdPlmPeqwIhPVkDm3hWKYT7GMiT8vhf+eDCDEN5sJ9cWLd0Usg37bmfvCLe+

MtFOs2Bxn13CbOuMnWPoNZJfAlUdhDX4KwaTeQJJ4ZvxSI5QAkc5wP5mNvNhqQ8w/gOxrugE

o+VBBAEoLYAuZE3AV7WNSg6N+uHsWdXvHs7OitpN1jxs0XPkq7whJrzg6AfJOF9nMQ6laAcZ

6BcJ62oXK8VIhyZoGt1UHUIhNc/HPhdrVnSZHXNjflWV8IIejElDfe/IVu3qHBWUXbs3Sb8y

pX5vj7mrVM4b1gK4AvrhDiHlgzZUaE1wboqBRn7MZNIdV/y8YNnDSX0g7Vla4sPMBjPjH/Sn

QqfHR5S96GHrp4X4ev5o/mOj76oNO9iQWtcPW3QtoitOQfgo2GM/I5nUcSzRw77al/awquZS

N9u/6nOC8FfxFdumKhgIolv1pM7tofOpacF7wFKH0frTlWMC5FgKSKg3ftNm/Br1J4AnyacB

3Ow+sdQKOiLMtK4CFQ6BREEa96b3qo+gQji7vUSIWSr3HZJwYCGCRlqZzjLrRBjAYRaYYAX/

v8DhMso0CmDuDcVHY+FvB9p50Kzc00KC/gjiZNKUa7t0hEKzHMba7PiKybG2rO9QPQSDRByO

R6Spq7Jp4oE93r4a3BpSET8h7tMt6oBqDVh7QEkJW3QvvHnm/Vu/hla0QpvfzRv1h8djt5CY

Dl6BXZUe5eL0Sxj3vVYfmaWHApEOh2V12rxx3YNl0zbV0OYbXPMHkJsJdey+F0lzEwEcgh55

L24zEPXYQTuduz13QowXhdrkOy8bNpT8gaZpturMf7YFLYHYB3koJSUW0w2lzXdD/gcumj7t

Mhx3eMpaaTEJS8a+KI6LI+B1IUvchOPJU0cYPdH4qkMGWP5ahjq/QSzcWS0XN1HIdrW+k7lF

/1RItlrUja78SfT8wEkBbAGMuJ2lqRx5f4pWLDiFUgZuZSx8xtrt5Px8HDlpWkJGt9Br+c0G

rnzRRmjTFOCpCJzsHDfieV5IU+qSIEgSCyg+fGq4cMLOokmsuoxQXot07CxgWqZADFn8z2Qo

gnHQa3clM5m9qhBgKruFbdlFSyvCNauStmNzh+/g+5OYfzLL83KkQEf8XvjHgZOOIouS8ZFr

quMvPH3zXH6ku4PCU6BoKa4Fo5N+cmWd8hUOJiuLHBlwA2zaPW16B4Ho22FOZhFle1G3faeR

iy6VpqUVcUUUNJj1nFqe3BgMxICOZ/WMIbkhw2A9sqpNDZM/zDDHt2d8V3RUVp6bQ4NYp33N

R/1sa2h5/det4V9OyUHDPBHXb59Dk3oA4UjUuHy7hyaMzGRoleCs5Sziz4lzy/vD32fMcfl4

KDqQgr1WwSytZrpkvBYkd1WlT8GAElthdIfehomxOd3rDSmAEotD/UvAb9fBr56yiXNhYzFP

hfTZ24cOADBdDVjcySkxu/8Xw2aV9c8Cv2gKhMHp0qrOjqLXqWeC75c9wBl0Xd8Wh3n6MqFc

dg+2HnBDiKd86FTZ9Q4x6KE2L985/bg2Hg311j3kJXyDzYgELw67iFdMzQXZxPXMfPmtRvtF

TE5S1kRFQv/AQT0HN17cnFYJAABsXm9h380ZCOI25DEt5/d0OREz+blNvru1qEYKv4HP6MKW

Wi9Ul7lD7p6AZDPkfBBVxMVbW1cUZpn3fRW6IfyTA0VmOe77SImO6vuWAIRGdo69lc3/0z1z

1GR3pT1OKhJxI29FlFbJcXlNq+dik4xMgw=

IronPort-HdrOrdr: A9a23:vz6n2Kwj6jfTp+kM139dKrPw1b1zdoMgy1knxilNYDZSddGVkN

3rufgd2wL04QxhI03I/urwXpVoIEmskqKdhLN7AV7MZmjbUQeTTL2KjrGSpwEIeReOlNK1vJ

0IG8ZD4Z/LfCFHZK3BkWyF+rgbsbq6GdiT9J/j5kYodydMS4slwiVYLkKgMmNQLTMtObMJUK

Cb4cpM4xqMEE55Uu2LQkMCWOjI4/nl/aiLXfZTbyRL1DWz

X-Talos-CUID: 9a23:rqAY72E1Mo+LjdRNqmI/s0gdG+UZMUfxlljsDUSTSmd2VqGsHAo=

X-Talos-MUID: 9a23:IWJDDAmJ02k30Wu6eqwDdnp7BJ9E3ZW1AnwytsgWifG8Hz1INDiS2WE=

X-IronPort-Anti-Spam-Ditapis: benar

X-IronPort-AV: E=McAfee;i=”6600,9927,10760″; a=”61943499″

X-IronPort-AV: E=Sophos;i=”6.01,180,1684789200″;

d=”scan’208″;a=”61943499″

X-Dimajukan-Untuk: 74.6.128.31

X-IronPort-Outbreak-Status: Tidak, tahap 0, Tidak Diketahui – Tidak Diketahui

Diterima: daripada sonic304-56.consmr.mail.bf2.yahoo.com ([74.6.128.31])

oleh mx2.tehila.gov.il dengan ESMTP/TLS/ECDHE-RSA-AES128-GCM-SHA256; 04 Jul 2023 10:36:35 +0300

Tandatangan DKIM: v=1; a=rsa-sha256; c=santai/santai; d=yahoo.co.il; s=s2048; t=1688457002; bh=nl0lpRw8UHFthcZYXVKVMSCXZMTK+EFLtM/FRiT8w1M=; h=Tarikh:Dari:Ke:Subjek:Rujukan:Dari:Subjek:Balas-Kepada; b=Y1z+462oETDRimloEQ2SW6Pa0HynKprhdr1Yu2QRAF7fEHIvjHWPC7iECNXcrx+0iyCRr9BcPSUV50et0wfDBGye3C5Vsog0fjnoroIeWoYopxDBjzHAlqRuo1Nx6xDrgYo9t6xDrgYo9t6xDrHdrHyd pa7ZJMGOa+tkGwwr2F++ DSFb3tghgl5gt1RjgxGrsjJU7W3Yx3fk8kSITCX2Ta72o0JWSjnQa2bl9cNbxzZA1s4J/H9uU808lf071z+HxfbuWiNRv1ZqdUn 5PCpJQQAz97eb3EZpT4toh1Joef9I9Koin3qm FufXYKeOD+Eg==

TANDA-X-SONIC-DKIM: v=1; a=rsa-sha256; c=santai/santai; d=yahoo.com; s=s2048; t=1688457003; bh=enm17tWKyZzzhUMDiMofnlmeope3AnMQtfJO1XcxGKE=; h=X-Sonic-MF:Tarikh:Dari:Ke:Subjek:Dari:Subjek; b=s46Y2bzp94lfUGuDtc9RZu0mO0Hsv1LdB1VwAZr24SLd3CWY/ptSjo84F4qg59UsW/zOnuhq+rHLZ2mgsFJAkyOh0CK4y60Dj5xTXdRDzWVh9f1m WCr/q87LVcHUkL lADzTDWBbHvnEBOWT1oTdAcRwfc4Fwp0ALECN2TIAnXefmSLd8IdjOa2gS/CNnDFVXSDppBuZ5rwfqR1PROtETLZoKE/vihi5+fKssLJomYot5k/Vhi5+fKssLJomYot5g/ZhgJoyt5KssLJomYot5 1F6Zs+AEs/L4Q6SSMcecO/F4oxvkgtx CUcVmupo0ICRyr+/g==

X-YMail-OSG: nsMvjPYVM1npv2CKl_wuThvmoCtPIeFpVvezsXST0tfXjL6t2eTN5K0gYV9TBZX

lMRu0ADQDf8BZ2PfkWB63KmJH318JDrSKtFo_y4WA2myn6HhHQk7xSRKQpKGCu.KTUhZmXJr8h86

DMPgjnvgkv9kBxx9XVr_ZRVG_rUIDjwmOZmswXMO7M4po66zaJWmrxttke3jQjxw1gzplQO_uzTm

7_WeYYl.eRfRLZmXzfGlgRenJtdupMNDCpYdkCy.iKMtR7Im5RIl5fpGLaCEZAkGu1cF8boqHPKI

aU7BqY49B.OuYZtN1dPv057lhNAU8UXiaL36.Y3tgCGk5u2dPryDI0OkbhYoZqesEkhiTAroPbfb

kbHXQVgHLj0lIf_fME_jEEbIGdvrp36euWv2mIJgK_z77OMVFr9SKmDYwYo3EXsitQj0Knj8VAWc

qJ6SESAirUYrc4Qk1Um64y5IrOjktXXnddvRA6cyCt6IXkFdDISMYTbmQ7mWgIj9rnzQhtSLkaVb

pMQlC0U3jDrZwxKPVVYLfejnqfYuzL3cI91JL.MJEWq1l8ZhiDVMHwpknC5Hx2J0S6fAetHpSgLu

bWu8fxkjXu8TOdHVcloLCQMr45wjVUAIwXHekdXWOXff6BKtjqEWUf5RkPvlaUFBEwgraZ_nW5t0

oJMn6W1iOljh2uUGODRqvNfz2k_id_2g2rW5ui2GgIAcAhTURMfbPLmevAyr793KyS2qSf_Ybe2H

NaidTfaBu8lygDg5Oi8vmdcx05oW4F0sQ2vc5hbhPwkJ5LUz6vXNY_PtKfcb.KJ8nNO7sMFByp_1

DMQYnNrgWMa5IP.nj2uP4SWcPjwo.uEAapUhwnV8DhuswVspus_eWk7H8YQg_eGVrtvWlTgTV4Hs

Luxmf7a8wBrJ_03l_qPw5sH2_GYJCMgDkYtZy_4w2ANIkcDf4_ZRJxjve9IZqVcPsdU3uWMLLVI

hmXyWegKo3Km18kFsm3guhgoMwN_4UzqMrgngeVRRLILSKTcG3E.T.9N31Ljhy2gyExI07gIRbkC

0pOtHGSPP2e.oKJBoAIT7eDRXF.WE4szFdM2KPoeydm.9ulBIVGh4qkzwJZ0RSoyNoclk.nTxCym

gpuum.LWsaScF7LjFmDoiz24VNorbTCk2XNFoj.kJaHX5iC_ORjtGOnsOO0RwzPOoNigVMPiy4Zs

a0.GcX0KQKjloU9CBwrxP7pe9V5wCpCTzTIupTlMaoMyxcv91HsZS78dwOJTPb_S_zOMYkDonnDu

rSWF.E7gn8kFqMyz26Qu0Uoy86gyAH_tdduZX5shUrTZ0NzOOgX1VFuq2Ixd1ug6F76.SVILRk9m

8VQ2FqpEesGsx3IfCKa1A4aTdIYj2.aI42KhvMPfSX2NjI4Smnp_D189or_aZxO9wpD1IeFwF9rr

QExV9BBsJVPIaqeNb154NSbbtnYpbX8Hz.VsfILPUoDaJwodLlkQoJGHcZ4YORE078DXD646FoZM

M_I9.iQe47cIGL10mxuiGTD2dHW7Z3MK_4VWAeso_Ty27HzVynP_0jd3xbQixyRUj8ULJx_pn9Ta

meVrqtsiwwbLGeQ6to2nyykBs7KHMJEWU96KEjz9zdM.vrlWuGqokSgyF2.33wdqQVhVwIzBhK5w

O46ayCBp0tBpf_f0qWb6Y7P.qNX1yWqx0RXKdQ3ZVvqjFGxSK17rcM6UduPbAQSE4AnUS6LrMXF5

6odb51pA0kolTg_hbrGECUEModVA9LZqZ_wCV_EfdFV28gcxzFuvnHxtkrcWaCkNJjKh0hOOhNsn

0Zar7zQaRH1jdEer0mrfkDt63aMXc7cyqsjOnbUDfKNMbp4HV5mkFknpuCWzI76wAr05lTc5rI3Y

sEkxaUnoj4ahmnELxhxgKJgTu3XY_Dp3RusWLAv_B1w5id8c8kyEix4ebrWR6FEpGkECdeNQGB2X

iwAupuuFs0k.o_865zNFgbny5foSVlQgMtbv8OQbKmaJn.PgWKmAgK5qBq7.7G3ESOwVhod7Qof

ZdWKq5l5IWSjrdLGsccYvEYzBe9YWFQOTEEA4ct.BggICBxaGbxYr_NdEX5jYEIevZ3_PbCWIDQo

k7p2W3iWWU5iGk3F1Q6CvD0.YhofSpqT276u53VGgI5nsfi5YXCcjUkolkQL4kZh5URARuKzb4t2

zuevKT7G7Xyn1MUP99G98MIVYGpXHNT5jyRCxsmtC3F6AZCkgpyYA1bB4ugnKTdMkPidBI5jVXKp

Urcxb2uBtTdzuE8wdwQukNMue0O4NxKVr

X-Sonic-MF: < [email protected] >

X-Sonic-ID: af7799b6-11f0-40dd-83a2-bd7a2380c81e

Diterima: daripada sonic.gate.mail.ne1.yahoo.com oleh sonic304.consmr.mail.bf2.yahoo.com dengan HTTP; Sel, 4 Jul 2023 07:50:02 +0000

Tarikh: Sel, 4 Jul 2023 07:49:58 +0000

X-FireEye: Bersih

Daripada: =?UTF-8?B?15DXodejINeR16DXmdee15nXoNeZ?= < [email protected] >

Kepada: ” [email protected] ” < [email protected] >

ID Mesej: < [email protected] >

Subjek: =?UTF-8?B?157Xm9eq15HXmSDXnNek16DXmdeV16og15TXpteZ15HXldeoINep?=

=?UTF-8?B?15wg157Xqdeo15Mg15TXkdeZ15XXoNeZINeV15TXqdeZ15vXldef?=

Versi MIME: 1.0

Jenis Kandungan: teks/biasa; charset=”UTF-8″

Kandungan-Pindah-Pengekodan: base64

Rujukan: < [email protected] >

X-Mailer: WebService/1.1.21612 YMailNorrin

X-TM-AS-GCONF: 00

X-TM-AS-Product-Ver: IMSVA-9.1.0.2073-9.0.0.1002-27730.006

X-TM-AS-Penghantar-Diluluskan-Pengguna: No

X-TMASE-Versi: IMSVA-9.1.0.2073-9.0.1002-27730.006

Keputusan X-TMASE: 10–1.617500-10.000000

X-TMASE-MatchedRID: Rpvkh2AwXOWz6cuM28lPHapLARk+zpBZtH69phJ53CUaGIQDC5wF+++5

f0cB5RxO4vM1YF6AJbaYRPlDELJ5/NLvsKjhs0ldGZ01ekRz+6TEQdG7H66TyHEqm8QYBtMO3ft

RIGpY0Rrj1UB+xZEHgKJQa03QxmtWIi4bQZGSnIUZ+XtYnA/XBHYvaRV+KhtG9D/BTIrPG/VCxK

4D+6GnlMmpcJmRLO19peVR1sJRFU+MGswxhm3ug9wVp0dG4pR9Mcp09utvdsU=

X-TMASE-SNAP-Result: 1.821001.0001-0-2-1:0,12:0,22:0,33:0,34:0-0

Laluan Kembali: [email protected]

Lihat mesej asal

 

M. Di bawah adalah e-mel yang saya hantar kepada kakitangan Asrama “Avivit”:

Di rumah terakhir.

Yahoo/hantar

 

 

assaf benyamini < [email protected] >

Kepada: [email protected]  [email protected]

 

Khamis, 6 Julai pada 15:49

 

Hai Vardhan:

Subjek: kelakuan anda.

Yang Berhormat.

Atas sebab-sebab yang saya tidak jelas, semasa lawatan rumah hari ini, Khamis, 6 Julai 2023 jam 2:50 petang, anda tiba dengan sikap yang sangat agresif dan mula menyerang saya dengan cara yang kasar dan kasar – sama seperti itu dan tanpa sebab.

Seperti yang anda tahu, ini berlaku tanpa sebarang provokasi di pihak saya.

Saya akan menjelaskan dengan jelas bahawa jika anda berhasrat untuk meneruskan ini, saya akan meminta anda tidak lagi membuat lawatan rumah ke apartmen di 115 Costa Rica Street.

Adakah anda sanggup bertindak seperti manusia? Jadi tidak akan ada masalah dalam ketibaan anda selanjutnya. Adakah anda mahu terus bertindak seperti orang buas? Jadi lebih baik jika anda tidak datang dan itu sahaja.

Sesetengah perkara tidak dilakukan.

Selamat sejahtera,

assaf benyamini-seorang penduduk dari perumahan terlindung asrama “Avivit”.

pasca Scriptum. Nombor ID saya: 029547403

 

N. Pautan saya:

1) tapak “semua Perkhidmatan”

2) kumpulan Facebook “keluar dari kesunyian”

3)kumpulan WhatsApp alamat muat naik elaun wanita tua di Israel

4)perkhidmatan terjemahan amerika syarikat

5) Persatuan”Mula semula”-untuk menyelamat dan menyelamat With Haim lulus penderaan

6) perkongsian video rumble.com

7) syarikat finzmo

8)Persatuan”rakan”-bantuan dalam perjalanan

9) kotak data syarikat

10) trauma untuk kebaikan – persatuan untuk mangsa trauma

11)talian untuk bersalin-alamat wanita berpengalaman Rujukan ganas atau memalukan Pada masa kelahiran

12) projek “matahari untuk semua orang”-bantuan kepada rumah yang dikongsi dalam membina bumbung solar

13)Persatuan membuka mata dan hati untuk keperluan saya orang buta

14) perlawanan kecacatan – tapak temu janji antarabangsa untuk orang kurang upaya

15)penyelaras “lampu menara”-mengalamatkan orang-orang Dengan Kekurangan penglihatan atau buta

 

Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE