Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs Retssystemet i Israel og den handicappede offentlighed - מידע לאנשים עם מוגבלויות
Spring til indhold
Home » Retssystemet i Israel og den handicappede offentlighed

Retssystemet i Israel og den handicappede offentlighed

I de senere år har retssystemet i Israel gennemgået en betydelig reformproces, der har påvirket den handicappede offentlighed betydeligt. Reformen omfattede ændringer i vedtagelsen af ​​eksisterende love, oprettelse af nye love og en ændring af tilgang og juridiske processer.

Et af hovedspørgsmålene i de nye love er handicappedes rettigheder. Tidligere stødte det handicappede samfund på mange vanskeligheder, da de forsøgte at henvise til retssystemet i Israel. Retssagen var kompliceret, uklar og svær at navigere. Loven om rettigheder for personer med handicap, som blev vedtaget af Knesset i 1998, var relativt stærk, men stødte stadig på mange vanskeligheder og langvarige processer.

Som en del af reformen detaljerede og berigede den nye lovgivning de handicappedes rettigheder og skabte også mekanismer, der var enklere og nemmere at navigere i. For eksempel blev der meddelt forskellige rettigheder for handicappede på de forskellige områder af deres liv, og der blev også tilføjet dispensationsprocesser fra retssager for handicappede.

Ændringerne i retssystemet i Israel hjalp den handicappede offentlighed til at håndtere retssystemet mere effektivt og sætte deres rettigheder i en central rolle i vedtagelsen af ​​lovene og i de juridiske processer.

Som led i reformen blev der også oprettet et center for bistand til handicappede baseret på samarbejde mellem ministerier og organisationer i handicapsamfundet. Centret giver handicappede information og juridisk rådgivning og hjælper dem med at navigere i retssystemet og erstatningsprocesserne.

Reformen førte også til udviklingen af ​​nye og avancerede teknologier til støtte for handicappede i retssystemet. For eksempel at udvikle smart software, der identificerer handicappedes behov og tilbyder skræddersyede løsninger til dem. Dette giver handicappede mulighed for mere effektivt at få den støtte, de har brug for, og få adgang til deres kompensation mere effektivt.

Og afslutningsvis:

Reformen af ​​retssystemet i Israel påvirkede det handicappede samfund på en betydelig og positiv måde. De nye love og nye mekanismer er designet til at hjælpe handicappede med at klare systemet.

 

A. Nedenfor er e-mail-beskeden, som jeg dengang sendte til forskellige steder:

Til hvem det måtte vedrøre.

Emne: bevægelsen “Usynlige handicappede”.

Kære hr. / frue,

I de senere år har jeg været partner i handicapkampen, som jeg deltager i, med det formål at hæve handicapydelserne til et niveau, der gør det muligt for os, handicappede i Israel, at nå en minimal værdig livsstil.

Som en del af denne kamp kom jeg den 10. juli 2018 til et møde i Knessets gennemsigtighedsudvalg om almene boliger. Denne dato markerer også de almene boligers dag.

I udvalget mødte jeg en kvinde ved navn Tatyana Kaduchkin, som etablerede en social bevægelse kaldet “Nitgaber” (“We Shall Overcome”) – en bevægelse, der forsøger at fremme rettighederne for usynlige handicappede personer – det vil sige mennesker, der lider af alvorlige medicinske problemer, samt svære handicap, men ved første overfladiske blik kunne der ikke mærkes noget ved deres handicap, og de ligner alle andre mennesker. Det faktum, at der menneskers (inklusive mit eget) handicap er ydre usynlige årsager, i praksis, diskrimination og afvisningen af ​​at give dem mange rettigheder givet til andre handicappede – statslige institutioner anvender ofte meget overfladiske og overfladiske tilgange, hvilket fører til at mærke folket. i denne gruppe som angiveligt “sund”.

I vores nye bevægelse, “Nitgaber”-bevægelsen, forsøger vi at bekæmpe denne udbredte afvisning af at give os rettigheder, for at øge bevidstheden om dette emne i den brede offentlighed såvel som blandt israelske beslutningstagere.

Af denne grund deler jeg denne besked på sociale medier – og jeg vil være taknemmelig, hvis nogen støder på den for yderligere at dele den på sociale medier, internetfora og så mange rammer som muligt.

Og før jeg slutter, en detalje mere: telefonnummeret på bevægelsens grundlægger, fru Tatyana Kaduchkin, er 972-52-3708001, og hun er tilgængelig fra 11.00 til 20.00 på disse dage.

Med venlig hilsen

Assaf Binyamini

115 Costa Rica st.

Indgang A – Lejlighed 4,

Kiryat Menachem

Jerusalem, postnummer: 9662592

Telefonnumre:

Hjem – 972-2-6427757

Mobil – 972-52-4575172

Fax – 972-77-2700076

PS: 1) Mit ID-nummer: 029547403

2) Mine e-mail-adresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

3) Den terapeutiske institution jeg behandles på:

“Reut” NGO – “Avivit” Hostel

Haavivit st. 6,

Kiryat Menachem,

Jerusalem, postnummer: 9650816

Telefonnumre på vandrerhjemmets kontorer:

972-2-6432551 eller: 972-2-6428351

Hostels e-mail-adresse: [email protected]l

4) “Avivit” Hostels socialrådgiver, da jeg mødte hende tirsdag den 12. december 2017 kl. 13:30, forbød mig at give nogen detaljer om hende og/eller andre ansatte på “Avivit” Hostel eller ” Reut” NGO.

5) Min behandlende praktiserende læge:

Dr. Michael Halab

“Clalit Medical Services” – “Borochov” klinik

KIryat Yovel

Jerusalem, postnummer: 9678150

Telefonnummer til klinikkens kontor:

972-2-6440777

Klinikkontorets faxnummer:

972-2-6438217

6) Yderligere personlige oplysninger: Alder: 47. Civilstand: Single.

Fødselsdato: 11. november 1972.

  

7) Nedenfor er en kort forklaring af “Nitgaber”-bevægelsen, der vises i pressen:

Tatyana Kaduchkin, en almindelig borger, besluttede at etablere ‘Nitgaber’-bevægelsen for at hjælpe dem, hun kalder de ‘usynlige handicappede’. Indtil videre har cirka 500 mennesker fra alle dele af Israel sluttet sig til hendes bevægelse. I et interview til Kanal 7 fortæller hun om projektet og om de handicappede, der ikke får ordentlig og tilstrækkelig hjælp fra de relevante parter, kun fordi de er usynlige.

Hun fortæller, at den handicappede befolkning kan opdeles i to grupper: Handicappede med kørestol og handicappede uden kørestol. Hun definerede den anden gruppe som ‘usynlige handicappede’, da de, siger hun, ikke modtager de samme ydelser til handicappede med kørestole, på trods af at de er defineret som havende 75 %-100 % handicap.

Disse mennesker, forklarer hun, kan ikke selv tjene til livets ophold, og de har brug for hjælp fra yderligere ydelser, som handicappede med kørestole har ret til. Eksempelvis modtager usynlige handicappede lavere invaliditetsydelser fra Sikringsinstituttet og modtager ikke visse tillæg, såsom særlige ydelser og mobilitetsydelser, og de får desuden lavere ydelser fra Boligministeriet.

Ifølge forskning udført af Kaduchkin er disse ‘usynlige handicappede’ nødlidende på trods af forsøget på at hævde, at i 2016’s Israel er ingen, der sulter. Hendes forskning viser også, at deres selvmordsprocenter er høje. I den bevægelse, hun etablerede, arbejder hun for at tilføje ‘Usynlige Handicappede’ til de almene boligers venteliste. Dette fordi, hun siger, at de normalt ikke kommer på disse lister, på trods af at de formelt har ret til dette. Hun holder mange møder med Knesset-medlemmer og deltager endda i sessioner og diskussioner i relevante Knesset-udvalg, men hun siger, at de mennesker, der kan hjælpe, ikke lytter, og de, der lytter, er i oppositionen og dermed er magtesløse til at hjælpe.

Hun opfordrer nu flere og flere ‘usynlige handicappede’ til at slutte sig til hende, så hun kan hjælpe dem. Hun vurderer, at hvis tingene fortsætter som i dag, vil der ikke være andre muligheder end at afholde en handicapdemonstration for at kræve deres rettigheder og deres basale levebrød.

8) Her er et link til vores bevægelses facebookside:

https://www.facebook.com/%D7%AA%D7%A0%D7%95%D7%A2%D7%AA-%D7%A0%D7% AA%D7%92%D7%91%D7% A8-105177934167352/?modal=admin_todo_tour

9) Her er min korrespondance med Maria Krivosheina fra webstedet semrush.com:

Hej Assaf,

Ja tak. Jeg ville sætte pris på, hvis du kunne give mig detaljer vedrørende dit projekt og dine forventninger fra SEMrush

Tak på forhånd!

Med venlig hilsen

Maria

Maria Krivosheina

Kundechef

Telefon: + 442032870265

E-mail: [email protected]

SEMrush www.semrush.com

  

Man den 14. oktober 2019 kl. 22:13Asaf Benjamin‎ < [email protected] > skrev:

Jeg har ikke “kolleger” – vores bevægelse er meget lille – og vi håber, den bliver større i fremtiden. Vores aktivitet er meget vigtig for os – og jeg kan give dine oplysninger fra nu af til alle platforme, jeg skriver til, hvis du tror, ​​du har viljen, og også evnen til at skabe meget mere offentlig opmærksomhed og også relevant lovgivning verden over, som kan fremme offentligheden af handicappede. Hvis du er enig og giver din godkendelse, begynder jeg at gøre det.

Assaf Benyamini.

  

  

i oktober 14, 2019 15:13, skrev Maria Krivoshiina:

Hej Assaf,

Jeg håber du har det godt. Jeg vil gerne fortælle dig, at jeg forsøgte at nå fru Kadochkin i sidste uge, desværre uden held.

Hvis det er muligt kan du give min tlf. nummer til dine kollegaer og bede hende om at ringe til mig, tak?

Tak på forhånd!

Med venlig hilsen,

Maria Krivosheina

Kundechef

Telefon: + 442032870265

E-mail: [email protected]

Fredag ​​den 4. oktober 2019 kl. 23:17Asaf Benjamin‎ < [email protected] > skrev:

Jeg har ikke en hjemmeside. Jeg forsøger at fremme den handicappede befolkning. Du kan tale med vores manager-Mrs. Kadochkin-hun har ikke en e-mailadresse. Du kan ringe til hende på telefonnummer 972-52-3708001. Jeg ved, at hun taler russisk som førstesprog og hebraisk, hun lærte i Israel. Jeg er ikke sikker på, at hun også taler engelsk – måske… Assaf Benjamin.

Ok 20:17:30, Maria Krivoshina skrev:

Hej Assaf,

Tak for din detaljerede feedback.

 Ok 20:17:30, Maria Krivoshina skrev:

Hej Assaf,

Tak for din detaljerede feedback

Fik jeg ret i, at du gerne vil promovere din hjemmeside?

Hvis du ønsker, kan jeg tale med fru Kadochkin. Kan du venligst sende mig en e-mail med fru Kadochkin?

Tak på forhånd!

Med venlig hilsen,

Maria

Maria Krivosheina

Kundechef

Telefon: + 442032870265

E-mail: [email protected]

SEMrush www.semrush.com

Indholdet af denne e-mail og dokumenter vedhæftet heri (hvis relevant) er fortrolige og kun beregnet til den modtager, der er angivet i meddelelsen. Det er strengt forbudt at dele nogen del af denne meddelelse og/eller dokumenter vedhæftet heri (hvis relevant) med nogen tredjepart uden skriftligt samtykke fra afsenderen. Hvis du har modtaget denne meddelelse ved en fejl, bedes du besvare denne meddelelse og fortsætte med at slette den, så vi kan sikre, at en sådan fejl ikke opstår i fremtiden

Onsdag den 2. oktober 2019 kl. 17.23Asaf Benjamin‎ < [email protected] > skrev:

  

Jeg forsøger at promovere vores kampagne – mennesker, der lider af handicapproblemer. Her er nogle flere forklarende ord om den bevægelse, jeg sluttede mig til sidste år. Du kan også tale med vores bevægelses leder – hun taler hebraisk og russisk. Jeg ved ikke, om hun også taler engelsk, vi forsøger at promovere mennesker med handicap, der ikke ses eksternt – så som et resultat er vores borgerlige rettigheder ikke opfyldt. vi vil gerne rette op på denne uretfærdighedssituation.

vores leder er mrs. tatyana kadochkin, og hun er tilgængelig på hendes 972-52-3708001 telefonnummer fra

11.00 til 20.00 søndag til torsdag – undtagen jødiske helligdage.

vores bevægelse hedder i det hebraiske navn “nitgaber”.

*Her er et link til vores bevægelses facebookside:

https://www.facebook.com/movement-netgabr-105177934167352/?modal=admin_todo_tour

 _______________________________________

  

  

  

i 1. oktober 2019 13:33 skrev Maria Krivosheina:

Hej Assaf,

mit navn er Maria, jeg er Account Manager hos SEMrush Company.

  

Jeg skriver til dig på grund af din anmodning. Kan du venligst specificere, hvilken slags hjælp du har brug for? Kunne du tænke dig at finde ud af nøgleord, som sådanne websteder rangerer efter?

Tak på forhånd!

Med venlig hilsen,

Maria

Maria Krivosheina

Telefon: + 442032870265

E-mail: [email protected]

SEMrush www.semrush.com

Indholdet af denne e-mail og dokumenter vedhæftet heri (hvis relevant) er fortrolige og kun beregnet til den modtager, der er angivet i meddelelsen. Det er strengt forbudt at dele nogen del af denne meddelelse og/eller dokumenter vedhæftet heri (hvis relevant) med nogen tredjepart, uden

skriftligt samtykke fra afsender. Hvis du har modtaget denne meddelelse ved en fejl, bedes du besvare denne meddelelse og fortsætte med at slette den, så vi kan sikre, at en sådan fejl ikke opstår i fremtiden.  

10) Her er min korrespondance med det britiske parlamentsmedlem Caroline Lucas:

Kære Assaf,

Mange tak for din e-mail, som jeg vil sørge for, at Caroline ser ved første lejlighed. Jeg er bange for, at hun ikke har kapaciteten til at korrespondere med ikke-konstituerende, men hun vil se din besked.

De bedste hilsner, Eno

På vegne af Caroline Lucas

Caroline Lucas, MP for Brighton Pavilion

Underhuset

London SW1A 0AA

Telefon: 020 7219 7025

E-mail: [email protected]

Hjemmeside www.carolinelucas.com

Facebook /carolinelucas.side

Twitter @carolinelucas

Hvis du gerne vil modtage ugentlige e-mail nyhedsbulletiner fra Caroline Lucas, bedes du besvare denne besked ved at sætte ‘e-mail bulletin’ i emnelinjen.

For detaljer om, hvordan dine personlige oplysninger bruges, hvordan vi opretholder sikkerheden af ​​dine oplysninger og dine rettigheder til at få adgang til oplysninger, vi har om dig, kan du besøge:

https://www.carolinelucas.com/get-in-touch

Fra: Assaf Binyamini < [email protected] >

Sendt: 17. oktober 2019 10:37

Til: LUCAS, Caroline < [email protected] >; [email protected]

 Emne: usynligt handicap.

11) Her er et link til min PayPal-konto:

 Betal Asaf Benjamin med PayPal

 

 

B. Følgende er min korrespondance dateret den 26. marts 2023 med “Access Israel”-foreningen:

 Lørdag den 25. marts klokken 18.23

kontor< [email protected] >

til:

assaf benyamini

Søndag den 26. marts klokken 9:53

Hej Assaf, jeg synes du skal søge på internettet efter fonde og eller donationer.

Jeg ved det ikke rigtigt.

Det er muligt at kontakte Kommissionen for Ligestilling af Rettigheder for Personer med Handicap.

Med venlig hilsen,

Nira Ben Yair – direktør for Israel Accessibility Association (AR) 580341204 for at fremme tilgængelighed til uafhængighed og integration af mennesker med handicap
http://www.aisrael.org| Dug. 972-9-7640400 | Mobil 972-54-2422973 | fax. 972-9-7451127 Vi ville sætte stor pris på, hvis du også vil hjælpe os med noget lille og vigtigt for at fremme tilgængeligheden af ​​Israel. Klik her for at cirkulere til fordel for Israel Accessibility Association

Skjul den oprindelige besked

—–Original besked—–

 

Fra: assaf benyamini <[email protected]>

Sendt: Lørdag den 25. marts 2023 kl. 18.24

Til: kontor <[email protected]>

Emne: Mine breve til foreningen “Negishut Israel”.

Til: “Access Israel” foreningen.

På tale: tilbehør.

Kære fruer/herrer.

Jeg leder efter en opvaskemaskine der kan stilles på disken, på en måde der kan gøre det nemmere for en handicappet i min situation, som har svært ved at bøje sig ned for at vaske op – men jeg vil heller ikke bruge engangs opvask på grund af den skade, dette medfører for miljøet.

Men der er et andet problem her: Jeg er en person, der lever af en meget lav indkomst – en invalideydelse fra Folkesikringsinstituttet, og jeg kan ikke betale for disse hjælpemidler.

Mit spørgsmål til dig er: Kender du nogen fonde eller velgørende organisationer, der kan hjælpe i sådan en situation?

Med venlig hilsen,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Indgang A-lejlighed 4,

Kiryat Menachem,  

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Telefonnumre: hjemme – i en hemmelighed på grund af chikane og en klage til det israelske politi, der ikke blev behandlet.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Stedet i mit hus, hvor du kan stille en opvaskemaskine af den pågældende type:

Længde – 55 cm. Bredde-30 cm. Højde – 50 cm.

2) Mit ID-nummer: 029547403.

3) Min e-mailadresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

C. Nedenfor er den e-mail, som jeg sender til forskellige steder:

Til:

Jeg leder efter et flersproget ai-videooprettelsessystem – og i en gratis model.

Kender du virksomheder, der kan rådgive mig om sådanne systemer?

Assaf Benyamini,

115/4 Costa Rica Street,

qiriat menahem kvarter,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

*1) mine telefonnumre: hjemme-i en fortrolig person på grund af chikane og en klage til det israelske politi, der ikke blev behandlet.

cellular-972-58-6784040. fax-972-77-2700076.

2) mine e-mailadresser: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: 

[email protected] og: [email protected] og: assafff[email protected] og: [email protected] og: [email protected]

3) min hjemmeside: https://www.disability55.com/

4) mit første sprog er hebraisk (עברית).

5) Jeg bruger ikke zoom, skype eller anden videokonferencesoftware.

D. Nedenfor er ideer til software/systemer på internettet, som jeg tænkte på:

1) Åbn en hjemmeside/system kaldet “Hebrew Versions”.

Formålet med et sådant system ville være oversættelse af software, websider og forskellige websteder fra fremmedsprog til hebraisk.

Denne operation er som bekendt mulig i dag gennem automatiske oversættelsestjenester såsom Google Translate – men de automatiske oversættelsestjenester har som bekendt mange fejl – så meget, at det nogle gange ikke er muligt at forstå meningen med tingene.

Derfor er der i mange tilfælde ingen erstatning for den menneskelige oversætter – og derfor vil hjemmesiden “Hebrew Versions” kun være baseret på menneskelige oversætteres arbejde og ikke på automatiske oversættelsessystemer.

Selvfølgelig vil det på denne måde være muligt at gøre forskellige internetsystemer tilgængelige for hebraisktalende, som ikke kan andre sprog.

Desuden: det vil være muligt at tilbyde åbne systemer for talere af et hvilket som helst andet sprog (for eksempel: åbent system for spansktalende, der ikke kan andre sprog udover spansk, åbent system for russisktalende, der ikke kan andre sprog udover russisk osv.).

 

2) Åbn en hjemmeside kaldet “Personlig økonomisk model”:

Hensigten er at åbne et system baseret på kunstig intelligens, som vil være tiltænkt netværksbrugere, der har ideer til at åbne forskellige systemer eller hjemmesider.

Brugeren skal udfylde relevante data såsom en kort forklaring af den pågældende idé, links til idéejerens profiler på sociale netværk, et link til brugerens hjemmeside (hvis nogen) samt en forklaring af ideen ejers økonomiske situation.

Udfordringen ved et sådant system vil være, baseret på analysen af ​​alle disse data, at skrive til den bruger, hvad der er den mest korrekte økonomiske model for ham baseret på de personlige data, samt at give anbefalinger, der vil være korrekte for ham i en personlig måde.

E. Nedenfor er en e-mail, som jeg på det tidspunkt sendte til forskellige steder:

Til:

Emne: Mit brev til arbejds- og socialudvalget i Knesset (vedhæftet)

Kære hr. / frue,

For nylig førte jeg den her vedhæftede korrespondance med Arbejds- og Socialudvalget i Knesset.

Jeg forsøger at forstå, hvad jeg skal gøre i følgende situation: Loven kræver, at jeg rapporterer om en husholderske, der arbejder for mig – på den ene side, og på den anden side, og paradoksalt nok, tillader det mig ikke at gøre det… Og grunden: det forventes af mig, at jeg, en handicappet, der er på pension fra Folkesikringsinstitutionen, skal betale de samme ydelser som en Entreprenør eller større virksomhedsejer. En entreprenør eller større virksomhedsejer kan tage sig af pensionsudbetalinger, men det kan jeg ikke.

En blindgyde blev skabt her, hvor forskellige myndigheder i staten Israel ikke tilbyder mig en løsning og ikke gør andet end at sende mig frem og tilbage, fra den ene til den anden. Og inden det hele bliver givet, vil jeg gerne spørge dig: Kan du gribe ind? Dette for at tvinge myndighederne i staten Israel til at tilbyde en rimelig løsning på det problem, jeg står over for.

Med venlig hilsen

Assaf Benyamini

Fw – Yahoo mail: Assaf Benyamini – Fw: brev til arbejds- og socialudvalget i Knesset.

8/6/2019

Så jeg prøver at forstå – hvad burde være løsningen ifølge din metode: Skal jeg vende tilbage – lad være med at rapportere? Hvor er logikken – du har vedtaget en lov – og så tillader du ikke en borger at opretholde den, og du vil på alle måder gøre mig til en lovovertræder.

Skal jeg vende tilbage til ingen rapportering? Det forekommer mig, at i den situation, du oprettede, er dette den eneste mulighed, der er tilbage.

Jeg vil gerne vide, hvordan man gør dette.

Med venlig hilsen

Assaf Benyamini

Mandag den 5. august 2019 13:16:35 [email protected] Arbejdsmarkedsudvalget for social velfærd og sundhed i Knesset +3 GMT> skrev:

Kære hr

Her er vedhæftet svaret fra Folkesikringsanstalten.

Hvis du beder om at ændre loven, kan du skrive til Knesset-medlemmer i håb om, at emnet vil interessere dem.

Bemærk venligst, at Knesset i øjeblikket er i valgets ferie og ikke er sikker på, at det kan blive lovgivet i øjeblikket.

Med venlig hilsen Main Ben Ami – Senior parlamentarisk koordinator

Telefon: 972-2-6408068 fax: 972-2-6408315

Mail: [email protected]

Knesset

Arbejdstilsynets Social- og Sundhedsudvalg

Knesset skåner miljøet. Undgå at udskrive e-mailen unødigt

Fra: Arbejdstilsynets Social- og Sundhedsudvalg

Sendt: søndag den 30. juni 2019 14:39

[email protected] >Cc: [email protected]

Fw – Assaf Benyamini – Mit brev til arbejds- og socialudvalget i Knesset

 

Til:

6/8/2019 Fw – Yahoo mail: Assaf Benyamini –Fw: mit brev til arbejds- og socialudvalget i Knesset 6/8/2019

 

Folkesikringsinstitutionen

Offentlige klageafdeling

Kære hr,

Her vedhæftet brev fra Assaf Benyamini.

Vi vil være taknemmelige for dit svar på hans appel.

 Med venlig hilsen Main Ben Ami – Senior parlamentarisk koordinator

Telefon: 972-2-6408068 fax: 972-2-6408315

Mail: [email protected]

 

Knesset

Arbejdstilsynets Social- og Sundhedsudvalg

 

Knesset skåner miljøet. Undgå at udskrive e-mailen unødigt

[Form: Assaf Benyamini [mail [email protected]

Sendt: søndag den 30. juni 2019 14:39

Til: [email protected] Arbejdsmarkedsudvalget for social velfærd og sundhed

Emne: Mit brev til arbejds- og socialudvalget i Knesset

Fw – Yahoo mail: Assaf Benyamini – Fw: Mit brev til arbejds- og socialudvalget i Knesset.

8/6/2019

Fw Assaf Benyamini – Fw: Mit brev til arbejds- og socialudvalget i Knesset. 8/6/2019

Fra: Assaf Benyamini < [email protected]

Til: < vrevach[email protected] > Arbejdstilsynets Social- og Sundhedsudvalg

Sendt på datoen: tirsdag den 6. august 2019 08:59:21 GMT +3

emne: Assaf Benyamini FW: Mit brev til arbejds- og socialudvalget i Knesset.  

Folkesikringsinstitutionen giver ikke en løsning, så jeg kontaktede dig.

Tirsdag den 6. august 2019 08:42:19 GMT +3

Arbejdstilsynets Social- og Sundhedsudvalg

<[email protected] > skrev:

 

Kære hr,

Det skal du præcisere i Folkesikringsinstitutionen

 Med venlig hilsen Main Ben Ami – Senior parlamentarisk koordinator

Telefon: 972-2-6408068 fax: 972-2-6408315

Mail: [email protected]

Knesset

Arbejdstilsynets Social- og Sundhedsudvalg

Knesset skåner miljøet. Undgå at udskrive e-mailen unødigt

Fra: Assaf Benyamini [mail til< [email protected]

Mandag den 5. august 2019 14:37

Til: vr[email protected] Arbejdstilsynets Social- og Sundhedsudvalg

FW- Assaf Benyamini Vedr.: emne: Mit brev til arbejds- og socialudvalget i Knesset

Det “svar”, som Folkesikringsanstalten afgiver, er slet intet svar – her er ikke en “opkrævning fra arbejdsgivere” – jeg kan ikke som nødlidende, der lever af en leveydelse, opkræves præcis de samme beløb, som opkræves. fra en entreprenør, der leder en stor virksomhed.

Fordi jeg er et menneske i nød, kan jeg alligevel ikke betale pensionen for en husholderske, der arbejder for mig. Lige meget hvad du gør – jeg kan bare ikke betale mig!!!

8/5/2019

Til: Arbejds- og Velfærdsudvalget i Knesset

Emne: Min genanke

Kære hr. / frue

I dag, mandag den 5/8/2019, sendte jeg dig den vedhæftede besked, men du svarede ikke på den. 14.45 kontaktede jeg dig telefonisk, men en udvalgsrepræsentant, som jeg talte med, nægtede på det kraftigste at henvise mig til dem, der er kompetente på området, men han lagde på.

Og for den sags skyld henviser jeg til dig (igen) mit spørgsmål, og forsøger at forstå, hvad jeg som borger skal gøre i en situation, hvor du på den ene side har vedtaget en lov – og ikke tillader mig at adlyde det på den anden side.

Denne gang venter jeg på et faktisk og sagligt svar, snarere end en cyklus af tidligere, nedsættende svar.

Med venlig hilsen

Assaf Benyamini

8/5/2019

Re – Yahoo mail: Assaf Benyamini – Fw: Mit brev til arbejds- og socialudvalget i Knesset.    

Fom: Assaf Benyamini ( [email protected] )

Til: [email protected]

Dato: mandag, 5/8/2019 GTM +3 14:36

Det “svar”, som Folkesikringsanstalten afgiver, er slet intet svar – her er ikke en “opkrævning fra arbejdsgivere” – jeg kan ikke som nødlidende, der lever af en leveydelse, opkræves præcis de samme beløb, som opkræves. fra en entreprenør, der leder en stor virksomhed.

Fordi jeg er et menneske i nød, kan jeg alligevel ikke betale pensionen for en husholderske, der arbejder for mig. Lige meget hvad du gør – jeg kan bare ikke betale mig!!!

Så jeg prøver at forstå – hvad burde være løsningen ifølge din metode: Skal jeg vende tilbage – lad være med at rapportere? Hvor er logikken – du har vedtaget en lov – og så tillader du ikke en borger at opretholde den, og du vil på alle måder gøre mig til en lovovertræder.

Skal jeg vende tilbage til ingen rapportering? Det forekommer mig, at i den situation, du oprettede, er dette den eneste mulighed, der er tilbage.

Jeg vil gerne vide, hvordan man gør dette.

Med venlig hilsen

Assaf Benyamini

Mandag den 5. august 2019 13:16:35 GMT +3

Arbejdstilsynets Social- og Sundhedsudvalg

<[email protected] > skrev:

Kære hr

Her er et svar fra Folkesikringsanstalten.

Hvis du beder om at ændre loven, kan du skrive til Knesset-medlemmer i håb om, at emnet vil interessere dem.

Bemærk venligst, at Knesset i øjeblikket er i valgets ferie og ikke er sikker på, at det kan blive lovgivet i øjeblikket.

Med venlig hilsen Main Ben Ami – Senior parlamentarisk koordinator

Telefon: 972-2-6408068 fax: 972-2-6408315

Mail: [email protected]

 

Knesset

Arbejdstilsynets Social- og Sundhedsudvalg

 

Knesset skåner miljøet. Undgå at udskrive e-mailen unødigt

Fra: Arbejdstilsynets Social- og Sundhedsudvalg

Sendt: søndag den 30. juni 2019 14:39

[email protected] >Cc: [email protected]

Fw – Assaf Benyamini – Emne: Mit brev til arbejds- og socialudvalget i Knesset

Til:

Folkesikringsinstitutionen

Offentlige klageafdeling

Kære hr,

Her vedhæftet brev fra Assaf Benyamini.

 

8/5/2019

Re – Yahoo mail: Assaf Benyamini – Fw: Mit brev til arbejds- og socialudvalget i Knesset.

Vi vil være taknemmelige for dit svar på hans appel.

Med venlig hilsen Main Ben Ami – Senior parlamentarisk koordinator

Telefon: 972-2-6408068 fax: 972-2-6408315

E-mail: [email protected]

Knesset

Arbejdstilsynets Social- og Sundhedsudvalg

Knesset skåner miljøet. Undgå at udskrive e-mailen unødigt

—-

[Fra: Assaf Benyamini[ mail til: [email protected]

Sendt: søndag den 30. juni 2019 kl. 14.20

Til:<[email protected] >Arbejdstilsynets Social- og Sundhedsudvalg

Emne: Mit brev til arbejds- og socialudvalget i Knesset

8/5/2019

Fw – Yahoo mail: Assaf Benyamini – Fw: Mit brev til arbejds- og socialudvalget i Knesset.

Fw – Assaf Benyamini – Fw: Mit brev til arbejds- og socialudvalget i Knesset

Fra: Arbejdstilsynets Social- og Sundhedsudvalg [email protected]

Til: [email protected]

Dato: mandag den 5. august 2019 13:16 GMT +3

 

Kære hr

Her er et svar fra Folkesikringsanstalten.

Hvis du beder om at ændre loven, kan du skrive til Knesset-medlemmer i håb om, at emnet vil interessere dem.

Bemærk venligst, at Knesset i øjeblikket er i valgets ferie og ikke er sikker på, at det kan blive lovgivet i øjeblikket.

Med venlig hilsen Main Ben Ami – Senior parlamentarisk koordinator

Telefon: 972-2-6408068 fax: 972-2-6408315

Mail: [email protected]

Knesset

Arbejdstilsynets Social- og Sundhedsudvalg

Knesset skåner miljøet. Undgå at udskrive e-mailen unødigt

Fra: Arbejdstilsynets Social- og Sundhedsudvalg

Sendt: søndag den 30. juni 2019 14:39

[email protected] >Cc: [email protected]

Fw – Assaf Benyamini – Emne: Mit brev til arbejds- og socialudvalget i Knesset

Til:

Folkesikringsinstitutionen

Offentlige klageafdeling

8/5/2019

Fw – Yahoo mail: Assaf Benyamini – Fw: Mit brev til arbejds- og socialudvalget i Knesset.

Kære hr,

Her vedhæftet brev fra Assaf Benyamini.

Vi vil være taknemmelige for dit svar på hans appel.

 

Med venlig hilsen Main Ben Ami – Senior parlamentarisk koordinator

Telefon: 972-2-6408068 fax: 972-2-6408315

Mail: [email protected]

 

Knesset

Arbejdstilsynets Social- og Sundhedsudvalg

Knesset skåner miljøet. Undgå at udskrive e-mailen unødigt

[Form: Assaf Benyamini [mail til [email protected]

Sendt: søndag den 30. juni 2019 14:39

Til: [email protected] Arbejdsmarkedsudvalget for social velfærd og sundhed

Emne: Mit brev til arbejds- og socialudvalget i Knesset

pgf-fil Assaf Benyamini

National Insurance Institute  Offentlige klageafdeling

Til: 07/07/2019

Fru Main Ben Ami – Senior parlamentarisk koordinator

Knesset

Arbejdstilsynets Social- og Sundhedsudvalg

Jerusalem      

sag: 40738/72

ID 02954740/3

Kære frue,

Emne: Indsamling fra arbejdsgivere -Hr. Assaf Benyamini

Dit brev fra 30/06/2019

Her er vedhæftet kopien af ​​svaret direkte til hr. Benyamini fra vores lokale afdeling dateret 12. juni 2019.

Med venlig hilsen

Eti Kohen /signatur/

Offentlige klageafdeling

Kopi til: Mr. Eli Nazri – chef for Jerusalem-grenen

Jerusalem, Shd. Vatzman 13 st, postnummer 91909, telefon 972-2-6709070,

fax: 972-2-6525038, vores adresse til onlineopkald: www.btl.gov.il

1741711

National Insurance Institute  Jerusalem afdeling

  1. juni 2019

Til:

Hr. Assaf Benyamini

115 Costa Rica st., ap.4

Jerusalem 9662592

Emne: din appel dateret 26/05/2019

 

Som svar på din henvendelse om ovenstående vil jeg gerne svare, at der ikke er fritagelse for modtagere af generel invaliditetsydelse fra forsikringspræmiebetalinger for ansatte ansat hos dem i en husstand. Derfor opkræves du i overensstemmelse med loven (afgiftssatser vist i lønbog, som blev sendt til dig).

Det skal bemærkes, at hvis du har brug for andres hjælp i daglige gøremål, kan du indgive krav om kontrol af ret til særlige ydelser.

Med venlig hilsen

Ortal Mizrahi   

Chef for Jerusalem-grenen

Kopier til: Offentlige klageafdeling

National Insurance Institute – Hovedkontor

Shimon Ben Shetakh 4 st., 91007, telefon: 972-2-6755675, fax: 972-2-6755447 [email protected]

 

 

Til:

Emne: husstand.

Kære hr. / frue

Omkring starten af ​​december 2018 hørte jeg i medierne, at der er kommet en ny lov, som kræver, at alle, der beskæftiger hos hans hjemmearbejder, som hjælper ham med rengøring eller andet husligt arbejde, skriver under med medarbejderen på en ordnet arbejdskontrakt og melder til. myndighederne. Jeg skal bemærke, at på grund af mit fysiske handicap siden omkring 2002, kommer en husholderske til mig; hun udfører rengøringsarbejde mod betaling. Jeg har dog i denne tid flyttet fra flere beboelseslejligheder (Er dette forhold relevant for emnet?) Og jeg ringede af og til til husholdersken efter behov – så havde hun ikke faste timer eller arbejdsdage, og også ankomsthyppigheden var variabel fra tid til anden. De seneste år kommer hun som regel en gang hver tredje uge.

Jeg skal gøre opmærksom på, at jeg fra mit bekendtskab med hende ved, at der er tale om en regnbuedagskvinde, der nok ikke ville samarbejde om at udarbejde ansættelseskontrakten – som nogen

Jeg bemærker, at mit bekendtskab med hende, jeg ved, at der er tale om en fattig kvinde, nok ikke ønsker at samarbejde med udarbejdelsen af ​​en ansættelseskontrakt – som en, der lever af et forsørgelsesbidrag fra Folkesikringsanstalten, bliver hun nok ikke interesseret i, at sidstnævnte kendte til en anden kilde til hendes indtægt. På den anden side ønsker jeg ikke at være en lovovertræder eller at handle ulovligt.

Hvordan skal jeg handle? Hvad mener du om det?

Med venlig hilsen

assaf benyamini

Personlig data:

Fornavn Assaf Efternavn     Benjamin

ID # 029547403

Fuld postadresse:

Assaf Benyamini

115 Costa Rica st.,

Indgang A – lejlighed 4,

Kiryat Menahem,

Jerusalem, postnummer 9662592.

Telefonnumre: hjemme – 972-2-6427757

Mobil 972-52-4575172. Fax: 972-77-2700076

Min email:

walla.co.il@029547403 eller:

[email protected]  eller:

[email protected]     eller:

[email protected] eller:

[email protected]

Den terapeutiske ramme jeg er i:

“Reut” foreningen – “Avivit” Hostel,

Haavivit st. 6,

Kiryat Menahem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer 9650816.

Telefonnumre på vandrerhjemmets kontor:

972-2-6432551 eller:

972-2-6428351

E-mail til hostellet:

[email protected]

Socialrådgiveren på “Avivit”-vandrerhjemmet i mit møde med hende tirsdag den 12/12-2017 kl. 13:30 har strengt forbudt at give nogen detaljer om hende og/eller om andre medarbejdere på “Avivit”-vandrerhjemmet eller “Reut” forening.

Familielæge, der observerede mig:

Dok. Michael Halav,

“Klalit lægetjeneste” – klinik “Borohov”

63 Borohov st.,

Kiryat Yuval

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer 9678150

Telefonnumre til klinikkens kontor:

972-2-6440777

Faxnummer på klinikkens kontor: 972-2-6438217

Alder: 46. Familiestatus: Single.

Emnets nævnte husholderske: Fru Yehudit Kohel.

Hendes telefonnummer: 972-50-2169965 eller

972-55-2288208

Fødselsdag: 11/11/1972

Underskrift

………………………………………..

Oversat fra hebraisk til engelsk af TatianaTirgumim Office

972-54-5516860                                     

                             

F. Nedenfor er en e-mail, som jeg på det tidspunkt sendte til forskellige steder:

Til:

Emne: Søg efter velgørende organisationer.

Kære FRU OG Hr.

De seneste år har jeg været involveret i kampen for handicappede i staten Israel – den kamp, ​​der også er almindelig kendt i medierne. Men selv efter mange års kamp blev det klart, at der stadig ikke er nogen rimelig løsning i boligsektoren for handicappede og andre dårligt stillede befolkninger i staten Israel. Selvfølgelig har Corona-epidemien, som har gjort ondt i de seneste måneder (jeg skriver disse ord søndag den 12. juli 2020), ført til en betydelig forværring af situationen – og ikke kun de handicappede

befolkning: mange mennesker, der har mistet evnen til at tjene til livets ophold, er bogstaveligt talt blevet sultne efter brød. Jeg spørger dig dette: Kender du velgørende organisationer eller forretningsfolk, der kan hjælpe med at afhjælpe disse befolkningsgruppers nød – og givet at ingen ved, hvor længe situationen vil vare?

Senere i mit brev beskriver jeg vanskelighederne for den offentlighed, som jeg tilhører – den handicappede offentlighed.

1) Mit ID-nr.: 02947403

2) Mine e-mails: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

3) Min omsorgsorganisation:

Reuth – Avivit Hostel

6 Ha’avivit St.

Kiryat Menachem,

Jerusalem

ISRAEL, postnummer: 9650816.

Vandrerhjemmets kontortelefonnummer: +972-2-6432551 eller +972-2-5428351

Hostel e-mail: [email protected]

4) Ved et møde med socialrådgiveren på Avivit Hostel kl. 13:30 den 12. december 2017, blev jeg udtrykkeligt forbudt at oplyse nogen af ​​hendes oplysninger og/eller andre ansatte hos Avivit Hostel eller Reuth.

5) Min familielæge:

Dr. Michael Halav

Clalit Healthcare Services, afdelingen Ir Ganim

63 Borochov St.

Kiryat Yovel,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9678150.

Klinik telefonnr.: +972-2-6440777, fax: +972-2-6438217.

6) Nedenfor er min korrespondent med en socialrådgiver fra Reuth sidst i januar 2020:

25.1.2020

Kære fru Tal Lotan,

re: Lejlighed på 115 Costa Rica St.

Jeg vil gerne meddele dig, at persiennerne i stuen sidder fast og ikke kan flyttes. Er det muligt for et medlem af hostelpersonalet at ordne det? (Jeg ved ikke, hvordan jeg løser dette, eller om jeg skal ringe til lejlighedsejeren for at gøre det). Hvad synes du? Med venlig hilsen

Assaf Benyamini, beboer på plejehjemmet Avivit

PS

Jeg sendte dig for nylig det vedhæftede brev med almindelig post via Israel Postal Company. Jeg ville sætte pris på, hvis du kunne svare på det spørgsmål, jeg rejste i den.

12.1.2020.

Kære fru Tal Lotan,

vedr.: Lejeperiode

Lejemålet til min lejlighed udløber den 14. juli 2020. Jeg mener, at der er plads til at overveje at bede lejlighedsejeren afklare, om hun er indforstået med at forlænge lejemålet. Jeg bemærker, at jeg ønsker at blive boende i lejligheden, men hvis lejlighedsejeren ikke ønsker at forlænge lejemålet, skal jeg forberede mig herefter og gå i gang med at lede efter en anden lejlighed.

Med venlig hilsen

assaf benyamini, bosiddende på plejehjemmet Avivit

PS Mit ID-nr.: 029547403

Mit brev til socialrådgiveren Tal Lotan 10

Yahoo/indgående mail

Assaf Benyamini 15

januar klokken 15.50

med +6

Tal

Assaf Benyamini

Jeg forstår ikke. Hvornår har du tænkt dig at stille lejlighedsejeren spørgsmålet? HVORNÅR? Det er ikke muligt at forstå ud fra svaret “Tre måneder i forvejen er almindelig praksis”, når du har tænkt dig at stille hende dette spørgsmål. (Jeg foretrækker så hurtigt som muligt, fordi i modsætning til tidligere lejligheder, hvor jeg flyttede, denne gang min

helbredet er værre, og jeg kan ikke personligt pakke mine ejendele. Hvis jeg skal flytte lejlighed, vil det denne gang være meget sværere for mig fysisk, og hele processen vil derfor tage meget længere tid. Men det ville være meget lettere følelsesmæssigt. Jeg spørger derfor igen, hvis mine bemærkninger ikke blev forstået: hvornår har du tænkt dig at spørge lejlighedsejeren om denne sag?

Med venlig hilsen

Assaf Benyamini, beboer på plejehjemmet Avivit

Søndag den 26. januar 2020, GMT+2 10:46:27

TAL LOTAN [email protected] skrev 26

januar 12:28

TAL LOTAN [email protected]

Til: Assaf Benyamini

26. januar kl. 14:09

Vi kontakter dig i næste måned. Bare tag i betragtning, at du eller hun ifølge kontrakten kan give tre måneders varsel.

Søndag den 26. januar 2020 kl. 12:29 fra Assaf Benyamini

<[email protected]>

Vis den originale besked

Assaf Benyamini <[email protected]>

Til: Tal Lotan

26. januar 2020, kl. 14:13

Okay. Tak skal du have.

Søndag den 26. januar 2020 kl. 14:09:58 GMT+2

TAL LOTAN [email protected] skrev

Skjul den oprindelige besked

Vi kontakter dig i næste måned. Bare tag i betragtning, at du eller hun ifølge kontrakten kan give tre måneders varsel.

Søndag den 26. januar 2020 kl. 12:29 fra Assaf Benyamini

<[email protected]>

Jeg forstår ikke. Hvornår har du tænkt dig at stille lejlighedsejeren spørgsmålet? HVORNÅR? Det er ikke muligt at forstå ud fra svaret “Tre måneder i forvejen er almindelig praksis”, når du har tænkt dig at stille hende dette spørgsmål. (Jeg foretrækker så hurtigt som muligt, fordi i modsætning til tidligere lejligheder, hvor jeg flyttede, denne gang min

helbredet er værre, og jeg kan ikke personligt pakke mine ejendele. Hvis jeg skal flytte lejlighed, vil det denne gang være meget sværere for mig fysisk, og hele processen vil derfor tage meget længere tid. Men det ville være meget lettere følelsesmæssigt. Jeg spørger derfor igen, hvis mine bemærkninger ikke blev forstået: hvornår har du tænkt dig at spørge lejlighedsejeren om denne sag?

Med venlig hilsen

Assaf Benyamini, beboer på plejehjemmet Avivit

Søndag den 26. januar 2020 kl. 14:09:58 GMT+2

TAL LOTAN [email protected] skrev

Hej, det er kutyme at give tre måneders varsel, men det er også muligt før.

Lørdag den 25. januar 2020 kl. 20:00 fra Assaf Benyamini

<[email protected]>

Jeg forstår det, men hvornår har du tænkt dig at stille dette spørgsmål?

Lørdag den 25. januar 2020 kl. 19:46:52 GMT+2

TAL LOTAN [email protected] skrev

Det er for tidligt, selvom du siger, at du hypotetisk vil forlænge, ​​men hun er forpligtet.

Kort sagt, det er for tidligt.

Lørdag den 25. januar 2020 kl. 19:07 fra Assaf Benyamini <[email protected]> — Besked sendt —-

Fra: Assaf Benyamini <[email protected]>

I alt [email protected]

Sendt den: lørdag, lørdag, 25. januar 2020, kl. 16:31:35 GMT+2 Re: Mit brev til socialrådgiveren, Tal Lotan

Bøde. Hvad er din mening om det andet spørgsmål, jeg stillede (at spørge ejeren af ​​lejligheden, om hun har til hensigt at forny lejekontrakten eller ej)? Hvis lejlighedsejerne ikke går med til at forny lejekontrakten efter den 14. juli 2020, bliver jeg naturligvis nødt til at finde en anden boligløsning (og denne gang vil det tage meget længere tid at pakke mine personlige ejendele på grund af mit dårligere helbred, hvilket ikke giver mulighed for at pakke selv).

Assaf Benyamini

Lørdag den 25. januar 2020 kl. 16:22:17 GMT+2

TAL LOTAN [email protected] skrev

Hej Assaf. Med hensyn til persiennerne vil jeg bede Baruch om at kigge, og hvis det er en større fejl, kontakter jeg Sigalit.

Assaf som mål, der skal nås.

7) Dette følgende er en 17-siders social rapport, som blev skrevet om mig den 28/6/2011.

* Jeg vil gerne påpege, at jeg ankom til rehabilitering på Kfar Shaul Psykiatrisk Hospital i Jerusalem den 8. marts 1994 og ikke i løbet af 2004, som det fejlagtigt var skrevet i denne rapport.

 

REUT Community Mental Health Registered Society “Avivit” Hostel

Avivit Hostel, 6 Avivit St., Jerusalem 96508, Telefax: 972-2-6432551

E-mail: [email protected]

28. juni 2011

til

MGAR Company

Re: Assaf Binyamini, Id. ingen. 29547403 – Psykosocial rapport

Generel baggrund: Assaf er født i 1972, ungkarl, bor alene i lejlighed på HaRakefet St. under status af beskyttet bolig (beskyttet bolig) på vegne af genoptræningskurv, han ernærer sig ved hjælp af handicaptillæg på baggrund af et psykisk handicap.

Assaf er den ældste søn i en familie bestående af fire personer. Hans forældre blev skilt, da han var otte år gammel, forholdet mellem hans forældre under deres ægteskab beskrives som barskt. Faderen giftede sig igen og Assaf havde tre halvsøskende fra dette ægteskab. Efter skilsmissen blev Assaf hos sin mor og sin søster.

Siden sin barndom har Assaf lidt af følelsesmæssige og motoriske vanskeligheder. Efter et bopælsskifte som 4-årig holdt han op med at tale. Han blev henvist til psykoterapi i en terapeutisk børnehave. Assaf var et stille barn, der plejede at isolere sig, han brugte eftermiddagstimerne på at læse historiebøger, arbejde på computere, hans eneste sociale aktivitet var inden for rammerne af skakspil.

I løbet af hans teenageår forværredes hans mentale helbredstilstand alvorligt, han udviklede forfølgende vrangforestillinger (ulæselig), blandt andet mod sin fars kone. Et selvmordsforsøg blev udstillet, og han blev indlagt flere gange på Geha Mental Health Center. Et forsøg på at rehabilitere ham blev udført på et hostel i Petah Tikva, men det mislykkedes. Fra denne alder var han ikke længere integreret inden for nogen rammer, han var et socialt afvist barn, hans mærkelige adfærd medførte også stor aggression fra omgivelserne mod ham, og det forværrede hans tilstand endnu mere.

I hans tidlige 20’ere led Assaf af forskellige symptomer, hvoraf de vigtigste var tvangstanker, som også omfattede selvskade – sådanne manifestationer af fysisk selvskade vendte aldrig tilbage på denne måde, men i øjeblikket skader Assaf sig selv, vha. måde han

bruger for at klare samfundet og den virkelighed, der omgiver ham (og vedrørende dette spørgsmål – yderligere information vil blive givet i efterfølgeren).

I 2004 blev Assaf indlagt på Rehabiliteringsafdelingen i Kfar Shaul og derfra flyttede han til en beskyttet bolig (beskyttet bolig) med eskorte af Enosh Mental Health Association. I løbet af de år, hvor han blev behandlet på Rehabiliteringsafdelingen, blev hans tilstand forbedret, tvangssymptomerne svækkedes væsentligt, og der blev ikke observeret psykotisk indhold som vrangforestillinger eller hallucinationer. Assaf blev eskorteret af rehabiliteringsteamet på Kfar Shaul Psykiatrisk Hospital, han fortsatte med at modtage eskorte på sin bopæl gennem Enosh Mental Health Association, han modtog psykiatrisk behandling, hans mentale helbredstilstand er stabiliseret, og han lever selvstændigt i samfundet.

Assaf arbejdede frivilligt i flere år på Israels Nationalbibliotek, men alligevel forlod han på grund af en forværring af hans fysiske tilstand. Efterfølgende arbejdede Assaf i omkring halvandet år hos Ha’Meshakem Sheltered Company (2005 – 2006). Han gik ifølge ham på grund af vanskeligheder med personalet. Efterfølgende arbejdede han i et beskyttet produktionsanlæg på HaOman St., og han rejste på grund af transportproblemer, mens han forsøgte at nå frem til denne arbejdsplads. I løbet af 2006 – 2007 er der sket et gradvist fald i hans fysiske og psykiske tilstand, og siden lider han af en ophobning af psykiske og fysiske problemer – rygproblemer, fordøjelsesproblemer, forværring af hans psoriasistilstand, ledproblemer, mere alvorlige og hyppigere angstanfald. Assaf har mistet troen på de offentlige tjenester, han hævder, at der sker en forringelse af kvaliteten af ​​servicen og medarbejdernes professionalisme. Han har opsagt sin forbindelse og forhold til

Enosh Mental Health Association,

forsøgte en overnatningseskorte ved hjælp af Kidum

REUT Community Mental Health Registered Society “Avivit” Hostel

Avivit Hostel, 6 Avivit St., Jerusalem 96508, Telefax: 972-2-6432551

E-mail: [email protected]

foreningen, hvilket ikke er lykkedes. I april 2007 henvendte han sig til Tzohar Association, en privat forening, der beskæftiger sig med rehabilitering og rehabilitering.

I november 2007 blev han henvist til Reut Community Mental Health Registered Society og blev indlagt under status som beskyttet bolig (beskyttet bolig) på Avivit Hostel, og han eskorteres af Hostels personale.

Under vores eskorte, givet i løbet af de sidste tre år, kan der observeres en forværring af Assafs mentale helbredstilstand, og følgende er flere indekser vedrørende denne forværring:

1. Assafs mistankeniveau er stigende, en mistænksomhed, der forstærkes af et pessimistisk verdenssyn, en absolut mangel på tillid og tro på enhver terapeutisk faktor, hvad enten den er medicinsk, psykiatrisk eller professionel. Det forhold, han opretholder til Vandrerhjemmets personale, er meget delvist, han nægter at tage imod guider (instruktører) fra Vandrerhjemmet, og han er villig til udelukkende at opretholde kontakten til socialrådgiveren, som han også betragter som en repræsentant for et system, der ikke søge hans velbefindende.

2. En tendens til afsondrethed, som forværres. Assaf er ikke forbundet med nogen sociale rammer. Han opretholder ikke noget venligt menneskeligt forhold, ikke til vandrerhjemmets

beboere, og som nævnt ovenfor, hverken med guider (instruktører) fra Vandrerhjemmet, ikke med sin familie, som han også tager afstand fra, næsten op til en fuldstændig løsrivelse (ordet “næsten” bruges, da hans mor insisterer på at opretholde forbindelsen trods hans modstand). Han deltager ikke i noget samfundsliv, befinder sig afsondret i fuldstændig ensomhed på lørdage og helligdage, han reagerer ikke på ethvert tilbud om at deltage i bestemte rammer, et arrangement, ferieaftener og lignende.

3. Forviklinger og møder med terapeutiske faktorer: I løbet af de tre år, hvor vi har eskorteret Assaf, lykkedes det ham at bytte mellem flere familielæger på HMO, nogle af dem søgte tydeligvis hans velbefindende, men han vidste ikke, hvordan at identificere dette. Han skændtes og skændtes med personalet på Mental Health Community Clinic i Kiryat Yovel og nægtede direkte at fortsætte sin psykiatriske overvågning der. Også dér forsøgte personalet at komme imod ham, men han lagde ikke mærke til det. På trods af det faktum, at han er den største lider af denne historie, appellerede han til enhver enhed relateret til mental sundhed for at opnå en alternativ psykiatrisk overvågning. Endelig, efter vores appel til Ir Ganim HMO, blev der opnået en vis ordning, ud over lovens bogstav, der tillader den nødvendige overvågning på HMO.

4. Boykot af herberget og eskorteringsforeningen: selvom han bliver ved med at modtage en eskorte på vegne af Reut Community Mental Health Registered Society, nægter han at ankomme alene til vandrerhjemmet, og møderne udføres udelukkende som husbesøg. Hans mistænksomhed og fjendtlighed er rettet mod vandrerhjemmets personale og beboere, og han skriver endda klager og klager meget over selve eskorten. Ikke desto mindre eksisterer der et vist niveau af normal realitetsdom, og på trods af vreden og klagerne har han indtil videre afholdt sig fra også at afbryde forholdet til os.

5. Et stigende niveau af angst: Assaf er meget bekymret for sin kommende fremtid, både hvad angår hans psykiatriske helbred og hans bomuligheder samt økonomisk og eksistentielt. Dette niveau af angst får ham til at leve i uudholdelig knaphed og nøjsomhed.

6. Afholdenhed og stramninger i sit daglige liv: Assaf er overbevist om, at han i en ikke så fjern fremtid vil blive hjemløs, og ud fra egne overvejelser sparer han strøm og sparer på enhver anden udgift, og derfor gør han ikke opvarmer sin lejlighed om vinteren, opvarmer ikke sin mad, og han tillader sig ikke at opleve nogen fornøjelse eller tilfredshed. Han sparer også, når det kommer til hans helbredsspørgsmål, såsom tandbehandlinger eller medicin, der kan lindre de fysiske lidelser og smerter, han lider af.

REUT Community Mental Health Registered Society

“Avivit” Hostel

Avivit Hostel, 6 Avivit St., Jerusalem 96508, Telefax: 972-2-6432551

E-mail:[email protected]

7. Et obsessivt engagement i korrespondance og skrivning til alle mulige faktorer, som han tror, ​​at hans historie kan røre hans hjerte, og dermed få ham til at yde assistance inden for omfattende korrespondance, er blevet hans livspraksis, han skriver, fotograferer og distribuerer nogle gange i snesevis af eksemplarer , til regeringskontorer, Knesset-medlemmer,

tidsskrifter og magasiner, foreninger, advokatfirmaer, private organer og enheder, forretningssteder med mere. I de fleste tilfælde modtager han ingen svar, i visse tilfælde får han en vis opmærksomhed – denne praksis gav mening og indhold til hans liv. Ifølge ham, så længe han er i live, vil han fortsætte, og det er hans måde at kæmpe for de rettigheder, han fortjener.

8. Vanskeligheder med at tilpasse sig ansættelsesstederne: I hele tidsperioden skiftede Assaf flere ansættelsessteder, hver gang på baggrund af vanskeligheder eller tilgængelighed eller klager over hans ansættelsesvilkår. Det skal dog bemærkes, at han for nylig selv fandt et forretningssted, der beskæftiger ham tre gange om ugen, og indtil videre er de tilfredse med ham. Assaf selv har ikke meget tiltro til dette sted, men i dag, og de sidste to måneder har han formået at holde ud.

Sammenfattende: der er ingen tvivl om, at hans psykiatriske billede ikke er almindeligt, der er flere evner, der er relativt bevarede, såsom: den kognitive formåen, hans mundtlige og skriftlige udtryksevner og på den anden side en alvorlig psykisk skade. Han befinder sig i en lukket cirkel af ensomhed og fortvivlelse. Karakteren af ​​hans symptomer tillader ham ikke at modtage hjælp eller støtte, han er overbevist om, at hele verden er imod ham, at der ikke er nogen vej ud, og at situationen kun vil blive værre. Der er ingen psykotiske udbrud i sædvanlig forstand, men alligevel eksisterer der raserianfald og voldsom aggression, som i øjeblikket hovedsageligt er rettet mod hans mor, når hun tør besøge ham (det var meget værre, da han boede sammen med en partner, der led af hans voldsomme raserianfald , og som et resultat blev vi tvunget til at afbryde deres lejlighedspartnerskab). Med hensyn til Assaf er fornemmelsen, at hele strukturen er en hermetisk paranoid struktur, hans realitetsvurdering er meget defekt og utilstrækkelig, og det er særligt tydeligt, når han ikke identificerer de mennesker, der vil hjælpe ham, og han skubber alle væk. Det er muligt at mærke nedgangen i effekten, op til fraværet af nogen menneskelig følelse, selv med hensyn til nære personer eller plejere/terapeuter, som han er i daglig kontakt med. Den dominerende følelse, der styrer ham, er fortvivlelse, som bliver ved med at forværres. Dette påvirker hans livskvalitet, for ikke at nævne det ekstremt lave livsniveau, han lever i. hans realitetsvurdering er meget mangelfuld og utilstrækkelig, og det er især tydeligt, når han ikke identificerer de mennesker, der ønsker at hjælpe ham, og han skubber alle væk. Det er muligt at mærke nedgangen i effekten, op til fraværet af nogen menneskelig følelse, selv med hensyn til nære personer eller plejere/terapeuter, som han er i daglig kontakt med. Den dominerende følelse, der styrer ham, er fortvivlelse, som bliver ved med at forværres. Dette påvirker hans livskvalitet, for ikke at nævne det ekstremt lave livsniveau, han lever i. hans realitetsvurdering er meget mangelfuld og utilstrækkelig, og det er især tydeligt, når han ikke identificerer de mennesker, der ønsker at hjælpe ham, og han skubber alle væk. Det er muligt at bemærke nedgangen i effekten, op til fraværet af nogen menneskelig følelse, selv med hensyn til nære personer eller pårørende/behandlere, som han er i daglig kontakt med. Den dominerende følelse, der styrer ham, er fortvivlelse, som bliver ved med at forværres. Dette påvirker hans livskvalitet, for ikke at nævne det ekstremt lave livsniveau, han lever i. som han er i daglig kontakt med. Den dominerende følelse, der styrer ham, er fortvivlelse, som bliver ved med at forværres. Dette påvirker hans livskvalitet, for ikke at nævne det ekstremt lave livsniveau, han lever i. som han er i daglig kontakt med. Den dominerende følelse, der styrer ham, er fortvivlelse, som bliver ved med at forværres. Dette påvirker hans livskvalitet, for ikke at nævne det ekstremt lave livsniveau, han lever i. for ikke at tale om det ekstremt lave livsniveau, han lever i. som han er i daglig kontakt med. Den dominerende følelse, der styrer ham, er fortvivlelse, som bliver ved med at forværres. Dette påvirker hans livskvalitet, for ikke at nævne det ekstremt lave livsniveau, han lever i. som han er i daglig kontakt med. Den dominerende følelse, der styrer ham, er fortvivlelse, som bliver ved med at forværres. Dette påvirker hans livskvalitet, for ikke at nævne det ekstremt lave livsniveau, han lever i. for ikke at tale om det ekstremt lave livsniveau, han lever i. som han er i daglig kontakt med. Den dominerende følelse, der styrer ham, er fortvivlelse, som bliver ved med at forværres. Dette påvirker hans livskvalitet, for ikke at nævne det ekstremt lave livsniveau, han lever i. som han er i daglig kontakt med. Den dominerende følelse, der styrer ham, er fortvivlelse, som bliver ved med at forværres. Dette påvirker hans livskvalitet, for ikke at nævne det ekstremt lave livsniveau, han lever i. som bliver ved med at blive værre. Dette påvirker hans livskvalitet, for ikke at nævne det ekstremt lave livsniveau, han lever i. som bliver ved med at blive værre. Dette påvirker hans livskvalitet, for ikke at nævne det ekstremt lave livsniveau, han lever i.

Som den person, der har eskorteret ham de seneste to år, og ud fra de samtaler, han har holdt med den psykiater, der behandlede ham, er der ingen tvivl om, at hans adfærdsvanskeligheder, hans psykiske problemer, raserianfaldene og lignende, vedrører og udspringer af hans psykiske lidelse, og derfor bør hans afstumpede, fornærmende og skandaløse adfærd også betragtes som et symptom på hans problemer og ikke som en separat del af dem.

Naomi Harpaz

Socialrådgiver

Avivit Hostel

Ir Ganim.

8) Nedenfor er nogle forklaringer/detaljer om handicappedes boligforhold.

1. Problem med finansiering/betaling af husleje – for mange år siden (og det er ikke klart af hvem, men tilsyneladende en embedsmand) blev det besluttet, at handicappede personer, der bor i samfundet, var berettiget til NIS 770 pr. måned til at betale husleje. Boligpriserne er som bekendt steget i vejret i Israel

i de senere år, naturligvis også trække huslejen op. Men tallet på NIS 770, helt vilkårligt fastsat for mange år siden uden nogen forklaring eller logik, er ikke blevet opdateret.

Desværre, selv efter omfattende korrespondance (tusinder eller titusindvis af breve, og til denne forfatters beklagelse er disse tal ingen overdrivelse), sendt til alle mulige parter – forskellige skriveborde i Bolig- og Byggeministeriet, andre ministerier, såsom Finansministeriet og Statsministeriet, talrige journalister, hvoraf mange denne forfatter har talt med personligt, talrige advokater og endda efterforskningsfirmaer og udenlandske ambassader – intet har hjulpet. Resultatet er, at mængden af ​​bistand ikke er blevet opdateret, og mange handicappede bliver slynget ud på gaden for at dø der af sult, tørst eller kulde om vinteren eller hedeslag og dehydrering om sommeren.

Det skal bemærkes, at rettighedsorganisationer, såsom Yedid: Association for Community Empowerment og universiteter og gymnasiers retshjælpsklinikker, som denne forfatter svarer til, aldrig er i stand til at hjælpe, af en simpel grund: støttebeløbet på NIS 770 er foreskrevet ved lov, og rettighedsorganisationer kan hjælpe med at forfølge gældende lovgivning. Den eneste adresse, hvor der er behov for lovændringer, er Knesset.

Men tingene bliver kun mere komplicerede: Israel har som bekendt i lang tid (disse linjer blev skrevet fredag ​​den 17. januar 2020) været i den ene valgkamp efter den anden, og endda det tredje valg, der er planlagt til seks uger herefter, vil ikke nødvendigvis varsle etableringen af ​​en fungerende regering. Det skal bemærkes, at selv når Knesset og regeringen reagerede på henvendelser fra denne forfatter og de handicappede organisationer og mange andre i spørgsmålet om bistanden, rettede medlemmer af Knesset automatisk henvendelserne til rettighedsorganisationerne, selvom medlemmerne af Knesset er fuldt ud klar over, at i dette tilfælde er organisationerne ikke adressen; det er de selv.

2. Kommunikation med lejlighedsejere: Der er mange tilfælde, hvor handicappede kæmper for at forhandle med lejlighedsejere på grund af deres handicap eller sygdom. Under disse omstændigheder skal socialarbejdere fungere som mæglere, og de fleste socialrådgivere kan ikke rigtig påtage sig denne rolle i alle tilfælde. Desuden er der gennem de seneste år sket store nedskæringer i antallet af socialrådgiverstillinger sammen med vanskelige arbejdsforhold, lav løn, hyppig uretmæssig behandling fra patienternes familier – som ofte uberettiget betragter socialrådgiverne som ansvarlige for deres defekte pårørende. modtage – kombineret med den umulige arbejdsbyrde, der nogle gange tvinger dem til at negligere akutte eller farlige sager, hvilket øger vanskelighederne for den handicappede med at finde en passende lejlighed og for socialrådgiveren til at hjælpe ham.

3. Patienternes betalingsmidler – der er tilfælde, hvor en person flytter for at bo i samfundet efter en længere periode på hospitalet og mangler de normale livsvaner, såsom at gå på arbejde eller tage ansvar for at styre sit liv. Ofte er betingelserne for at underskrive en lejekontrakt, såsom en garanticheck, uopnåelige for mennesker i denne fase af deres liv. Tidligere behandlings- og rehabiliteringsstrukturer (hvoraf en forfatter brugte for 25 år siden, da han blev udskrevet fra hospitalet til et plejehjem) er blevet lukket eller har reduceret deres operationer i de senere år, og derved forhindret rehabilitering af mennesker i denne fase af deres liv , som ikke kan gøre fremskridt uden disse kritiske behandlings- og rehabiliteringsstrukturer.

4. Regulatoriske problemer – i øjeblikket er der en fuldstændig ubalance med hen

5. Vanskeligheder med forklaringer – der er betydelige vanskeligheder med hensyn til de rejste vanskeligheder og deres offentliggørelse i den offentlige arena med henblik på at foretage de nødvendige ændringer. De forskellige mediers aktuelle prioriteringer, som ikke interesserer sig for emnet, splittelse mellem handicaporganisationerne, uinteresse hos rigtig mange parter i det samfund, vi lever i til at tage en aktiv rolle i bestræbelserne på at rette op og forbedre situationen, vægter og hindrer i høj grad bestræbelserne på at øge offentlighedens bevidsthed om disse problemer på en måde, der vil tvinge medlemmer af Knesset til at ændre lovene i stedet for at fortsætte med at ignorere dem og ikke gøre noget. Der er en anden vanskelighed med hensyn til at lancere en reklamekampagne:

9) Link til den YouTube-kanal, jeg åbnede den 28. april 2020:

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwY LVJNQN9Qlzrg

10)Den 10. august 2018 meldte jeg mig ind i en social bevægelse kaldet “Vi skal

Overvinde” – en bevægelse, der søger at repræsentere interesserne for

gennemsigtige handicappede, nemlig: mennesker, der lider af alvorlige helbredsproblemer, der ikke er iøjnefaldende uden for usynlighed, der nægter borgerlige og sociale rettigheder i meget bred skala.

Dens direktør og grundlægger af bevægelsen er Tatiana Kadochkin, som det er muligt at få fat i på telefonnummer 972-52-3708001 søndag til torsdag fra kl. 11.00 til 20.00 – undtagen jødiske og israelske helligdage.

Jeg vedhæfter hermed et link til vores

bevægelsens hjemmeside: https://www.nitgaber.com/

11) mine telefonnumre:

hjemme-972-2-6427757.

cellular-972-52-4575172.

fax-972-77-2700076.

12) Flere personlige oplysninger:

Fødselsdato: 11. november 1972 Civilstand: Single.

     

G. I mange år afviste ministeriet for velfærd og sociale tjenester i staten Israel blankt at behandle psykisk syge. Pasningen af ​​psykisk syge i Israel blev overdraget til sundhedsministeriet. I de tilfælde, hvor Sundhedsministeriet ikke kunne hjælpe den evakuerede åndssvage, ville blive henvist til Velfærdsministeriet, og dette til trods for at Sundhedsministeriets personale altid udmærket vidste, at Velfærdsministeriet ikke behandler mentalt udfordret. Velfærdsministeriet har på sin side aldrig sagt ja til at behandle, når det drejede sig om psykisk syge – og ville henvise personen igen til Sundhedsministeriet.

Dette skabte en situation, hvor nødlidende psykisk tilskadekomne, der havde brug for bistand fra Velfærdsministeriet, i virkeligheden stod over for et knækket trug, og de forskellige ministerier ville ikke gøre andet end at henvise den nødstedte psykisk tilskadekomne frem og tilbage fra én. kontor til et andet. Det skal bemærkes, at forfatteren af ​​disse linjer er stødt på denne situation mange gange.

Dette har været virkeligheden indtil i dag (disse ord er skrevet søndag den 2. april 2023 – et par dage før påske).

Men det seneste år er der sket en ændring, og det skyldes lovgivningen vedr

Lovrettigheder Velfærd til mennesker med handicap(teksten er på hebraisk), hvoraf det fremgår, at Socialministeriet i visse situationer vil kunne hjælpe psykisk tilskadekomne, der samtidig behandles i Sundhedsministeriet.

Denne lov blev registreret i lovbogen i staten Israel den 22. juli 2022.

Fra i dag, søndag den 2. april 2023, står det ikke klart, hvilke sager eller situationer, hvor velfærdsministeriet i staten Israel reelt kan hjælpe psykisk tilskadekomne.

 

Jeg mener, at disse oplysninger bør stilles til rådighed for de ansatte i Velfærdsministeriet, de ansatte i Sundhedsministeriet samt for den psykisk tilskadekomne offentlighed på en nem og enkel måde som muligt.

Jeg vil gerne påpege, at det link, jeg vedhæftede til loven om velfærdsrettigheder for personer med handicap (lovteksten er på hebraisk) er taget fra

hjemmeside af Izzy Shapiro hjem.

H. Nedenfor er indlæg, jeg delte på det sociale netværk Facebook:

1) Nedenfor er indlægget, jeg skrev på Facebook-siden for Shufersal netværk:

Shalom Shufersal kæde:

Jeg bestilte en levering til i dag, som skulle ankomme kl. 13.00.

Når jeg prøver at kontakte din kundeservice på telefon

Ingen svarer nummeret 1-800-56-56-56 i den anden ende af telefonlinjen.

Der er et automatisk svar, der siger, at forsendelsen først ankommer kl. 16.22

Så jeg spørger dig:

1. Lyder en forsinkelse på mere end tre timer i en levering i byen logisk eller rimelig for dig?

2. Betyder det, at jeg fra nu af skal bestille en levering ca. 3 timer før jeg vil have den ankommet (dvs.: Jeg skal markere på din hjemmeside kl. 11.00, så leveringen kommer kl. 14.00, markér kl. 13.00 hvis jeg ønsker, at leveringen skal ankomme kl. 16:00 osv. )?

3. Og hvorfor tager din kundeservice ikke telefonen?

Jeg forventer bestemt mere rimelig service!!!!

Selvom du er forsinket – svar i hvert fald telefonen!!!!

Asaf Benjamin.

 

2)du sendte

Til Shufersal Shalom:

Jeg bestilte en levering til i dag, som skulle ankomme kl. 13.00.

Når jeg prøver at kontakte din kundeservice på telefon

Ingen svarer nummeret 1-800-56-56-56 i den anden ende af telefonlinjen.

Der er et automatisk svar, der siger, at forsendelsen først ankommer kl. 16.22

Så jeg spørger dig:

1. Lyder en forsinkelse på mere end tre timer i en levering i byen logisk eller rimelig for dig?

2. Betyder det, at jeg fra nu af skal bestille en levering ca. 3 timer før jeg vil have den ankommet (dvs.: Jeg skal markere din adresse kl. 11.00, så leveringen kommer kl. 14.00, mark 13: 00, hvis jeg ønsker, at leveringen skal ankomme kl. 16:00: 00 og lignende)?

3. Og hvorfor tager din kundeservice ikke telefonen?

Jeg forventer bestemt mere rimelig service!!!!

Selvom du er forsinket – svar i hvert fald telefonen!!!!

Asaf Benjamin.

Shufersal

Shufersal

Hej taler Tamar

du sendte

Så hvad vil der ske? Hvorfor kommer du ikke? Og hvorfor fanden tager du heller ikke telefonen??? Hvorfor??? Er bare træt!!!

Shufersal

Shufersal

Først og fremmest er det, der skete, en forsinkelse, der sker nogle gange

Der var en forsinkelse i indlæsningen og det er derfor forsinkelsen skete, du har ret i at det er forkert fra vores side at være årsag til forsinkelsen og at vi ikke tager telefonen

Men vores linje fungerer som normalt, og vi modtager opkald som normalt

Jeg ved ikke, hvorfor vi ikke modtog dit opkald

Selvfølgelig igen, det der skete er en engangsfejl, og det vil ikke ske igen

Jeg vil med glæde kreditere dig for forsendelsesgebyret for ordren for at vise dig, at vi virkelig beklager og vil forbedre vores tjenester i fremtiden

du sendte

Det er fint – kredit mig for forsendelsesgebyret. Men hvad med selve forsendelsen? Jeg kan se, at du ikke er kommet endnu!! Og dette er en forsendelse, der skulle ankomme kl. 13.00!!! Jeg har andre ting at lave i livet end at vente på dig!!!!

Shufersal

Shufersal

Hvad er identitetsbeviset fra venligst?

du sendte

Mit ID-nummer: 029547403

du sendte

Så hvad sker der? Klokken er allerede 16:35 – hvorfor kommer du ikke? Hvorfor???

Shufersal

Jeg undskylder ventetiden

Shufersal

Jeg kan se, at din reservation er mellem 16:00 og 18:00

Shufersal

Shufersal

Og hun burde nå dig når som helst

du sendte

Og hvad så???? At kureren ringer til mig, hvis han ikke kan finde stedet!!! Og min reservation er til 13:00 – og ikke til 16:00 – 18:00 – hvorfor lyve?

Shufersal

Shufersal

Jeg lyver ikke

Det er hvad jeg ser i systemet

du sendte

Du lyver – reservationen er til 13:00. Dette er hvad der blev aftalt med dig.

Respekter venligst aftalerne med dig!!!

Shufersal

Shufersal

Der må have været en fejl, jeg sender det videre til afklaring

Jeg krediterer dig for forsendelsesgebyret, og det vil ikke ske i fremtiden

du sendte

Salig er den troende…. Det, du lover, at “i fremtiden ikke vil ske” sker altid og gentager sig altid. Hvorfor skulle jeg tro dig?

Shufersal

Shufersal

Jeg er ked af, at dette er din oplevelse med os

Jeg ved om mig selv, at jeg som repræsentant gør mit bedste for at håndtere forespørgsler og give den bedste service, og når jeg siger, at jeg vil håndtere noget, vil sagen blive behandlet, og du har intet at bekymre dig om

du sendte

Virkelig… vi har allerede hørt om det…

Shufersal

Shufersal

Jeg forstår dig sir, men dette er desværre mit svar, og det vil ikke ændre sig..

du sendte

Disse krav er mod Shufersals adfærd og ikke mod dig personligt.

Skriv til Shufersal

Jeg forstår, din anmodning er blevet videresendt til behandling og bare rolig, jeg vil sørge for, at det bliver taget hånd om, og at sådan noget ikke vil ske

Jeg har selvfølgelig allerede krediteret dig udover forsendelsesgebyret på 30 NIS

3)Her er min korrespondance med Shufersal på whatsapp sociale netværk:

Hej Shufersal: Jeg bestilte en forsendelse fra dig, som skulle ankomme i dag kl. 13:00. Hvorfor kommer du ikke?

Med venlig hilsen,

assaf benyamini.

Hej, mange tak for din henvendelse.

Jeg er Shufersels autosvar, jeg vil prøve at hjælpe dig ved at stille et par korte spørgsmål.

Hvis det ikke lykkes mig, vil en repræsentant tilslutte sig her, som gerne vil hjælpe

Kære kunder, du har mulighed for at åbne en ansøgning i “kliktjenesten” i vedhæftede link, og vi vender tilbage til dig inden for en hverdag

https://www.shufersal.co.il/CustomerService

(https://www.shufersal.co.il/CustomerService)

Hvad er dit cpr-nummer? Bare glem ikke at indtaste alle 9 cifre.

029547403

Du har en åben ordre hos os, kureren forventes at ankomme den 04.02.2023 kl. 16:22.

Vælg hvilket emne vi kan betjene dig:

Svare…

1 – Tak, det var alt

2 – Modtag fakturaen for denne ordre via e-mail

3 – Korrespondér med en repræsentant

4 – Modtag en faktura og korresponder med en repræsentant

3

Jeg overfører behandlingen til en servicemedarbejder, som vil korrespondere med dig i løbet af få øjeblikke.

Tak for din tålmodighed

Hej, jeg hedder Oren, tjekker lige

Til Shufersal Shalom:

Jeg bestilte en forsendelse fra dig i dag, som skulle ankomme kl. 13.00. Hvorfor kommer du ikke?

Med venlig hilsen,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Indgang A-lejlighed 4,

Kiryat Menachem,…

Tak fordi du ventede.

Jeg har nu talt med kureren, han fik at vide, at det skyldtes en forsinkelse på vejen, da han ville ankomme om cirka 15 minutter.

Jeg krediterede dig for forsendelsesgebyret

Bøde. Jeg venter på budbringeren derhjemme. Hvis han ikke kommer indenfor 15 minutter, kontakter jeg dig igen. Asaf Benjamin.

Jeg var glad for at være til tjeneste, hav en god dag

Jeg kan se, at budbringeren stadig ikke er ankommet – og han kontakter mig heller ikke.

Der er gået godt 15 minutter.

Hej, mange tak for din henvendelse.

Jeg er Shufersels autosvar, jeg vil prøve at hjælpe dig ved at stille et par korte spørgsmål.

Hvis det ikke lykkes mig, vil en repræsentant tilslutte sig her, som gerne vil hjælpe

Kære kunder, du har mulighed for at åbne en ansøgning i “kliktjenesten” i vedhæftede link, og vi vender tilbage til dig inden for en hverdag

https://www.shufersal.co.il/CustomerService

(https://www.shufersal.co.il/CustomerService)

Hvad er dit cpr-nummer? Bare glem ikke at indtaste alle 9 cifre.

029547403

Du har en åben ordre hos os, kureren forventes at ankomme den 04.02.2023 kl. 16:22.

Vælg hvilket emne vi kan betjene dig:

Svare…

1 – Tak, det var alt

2 – Modtag fakturaen for denne ordre via e-mail

3 – Korrespondér med en repræsentant

4 – Modtag en faktura og korresponder med en repræsentant

3

Jeg overfører behandlingen til en servicemedarbejder, som vil korrespondere med dig i løbet af få øjeblikke.

Tak for din tålmodighed

Hej, jeg hedder Eden, hvad kan jeg gøre?

Jeg bestilte en levering, der skulle ankomme kl. 13.00.

Så hvorfor kommer du ikke?

Jeg skrev allerede her til dine servicerepræsentanter, at de skrev, at messengeren ankommer om 15 minutter.

Der er gået meget mere end 15 minutter, og budbringeren er ikke kommet eller kontaktet mig.

Hvad vil?

Så hvad vil der ske? Hvorfor ankommer forsendelsen ikke?

Endnu ikke leveret?

Klokken er allerede 16:35 – så hvorfor kommer du ikke? Budbringeren vil i det mindste kontakte mig!!!

Hvad vil,???

Hej, mange tak for din henvendelse.

Jeg er Shufersels autosvar, jeg vil prøve at hjælpe dig ved at stille et par korte spørgsmål.

Hvis det ikke lykkes mig, vil en repræsentant tilslutte sig her, som gerne vil hjælpe

Kære kunder, du har mulighed for at åbne en ansøgning i “kliktjenesten” i vedhæftede link, og vi vender tilbage til dig inden for en hverdag

https://www.shufersal.co.il/CustomerService

(https://www.shufersal.co.il/CustomerService)

Hvad er dit cpr-nummer? Bare glem ikke at indtaste alle 9 cifre.

029547403

Du har en åben ordre hos os, kureren forventes at ankomme den 04.02.2023 kl. 16:22.

Vælg hvilket emne vi kan betjene dig:

Svare…

1 – Tak, det var alt

2 – Modtag fakturaen for denne ordre via e-mail

3 – Korrespondér med en repræsentant

4 – Modtag en faktura og korresponder med en repræsentant

[16:38, 2.4.2023] Shufersal: Jeg overfører håndteringen til en servicerepræsentant, som vil korrespondere med dig om få øjeblikke.

Tak for din tålmodighed

[16:39, 2.4.2023] Shufersal: Hej, jeg hedder Angelica, jeg vil tage mig af din anmodning, jeg tjekker

[16:41, 2.4.2023] Assaf Binyamini: Så hvorfor fanden ankommer forsendelsen ikke?

Og hvorfor kontakter budbringeren mig ikke? Hvorfor????

Jeg har allerede skrevet her til flere af jeres servicerepræsentanter – og hver gang henvendelsen starter – og stopper efter kort tid.

Jeg har ikke kræfter til det mere!!!! Er bare træt!!!

Hvor er dit ansvar???

[16:42, 2.4.2023] Shufersal: Jeg har lige talt med budbringeren, han er på gaden, han kommer til dig om 2 minutter

[16:44, 2.4.2023] Assaf Binyamini: Så jeg vil gerne se, at han virkelig kommer. I dag skrev du allerede til mig, at budbringeren var ved at komme – og så kom han ikke.

Så lad det komme med forsendelsen!!!!

Stop med at spille disse spil!!!!

[16:45, 2.4.2023] Shufersal: Jeg er meget ked af det, jeg ringede til ham og han fortalte mig, at han var på gaden og kom

[16:46, 2.4.2023] Assaf Binyamini: Så hvorfor kommer han ikke? Du har skrevet til mig i cirka halvanden time, at budbringeren er ved at ankomme, og han kommer ikke!!!

[16:47, 2.4.2023] Assaf Binyamini: Er du sjov?

[16:48, 2.4.2023] Shufersal: Vi spøger ikke, vi fortæller dig, hvad budbringeren fortæller os, jeg ringede til budbringeren, han svarede og fortalte mig, at han er på din gade, og at han vil komme til dig i 2 minutter, jeg kan ringe til ham igen

[16:50, 2.4.2023] Assaf Binyamini: Så han skal ringe til mig, hvis han ikke kan finde lejligheden, og jeg vil forklare ham, hvordan han kan få fat i mig.

mit telefonnummer er;

58-6784040-972.

[16:50, 2.4.2023] Shufersal: Jeg ringer til ham nu

[16:51, 2.4.2023] Assaf Binyamini: Så fortæl ham at ringe til mig – det er virkelig ikke svært eller kompliceret at skrive 7 cifre på telefonen.

[16:52, 2.4.2023] Shufersal: Jeg sendte ham og bad ham ringe til det telefonnummer, du har registreret til mig

[16:54, 2.4.2023] Assaf Binyamini: Så hvorfor ringer han ikke? Jeg har ikke kræfter til det her pjat mere!!!!

Hvad fanden er problemet med at skrive 7 cifre på telefonen???

[16:58, 2.4.2023] Shufersal: Har budbringeren ikke ringet endnu?

[17:00, 2.4.2023] Assaf Binyamini: Han ringede for et par minutter siden – og jeg forklarede ham, hvordan han skulle komme dertil – men jeg kan se, at han ikke kommer. Du kan bare blive skør af disse dumme spil!!! Er bare træt!!!

[17:02, 2.4.2023] Schufersl: Jeg har lige talt med kureren, han sagde, at han leverede forsendelsen

[17:02, 2.4.2023] Assaf Binyamini: Nu er budbringeren ankommet – mere end 4 timer efter tidspunktet aftalt med dig!!! Bare en skændsel!!! skam!!!

4)assaf benyamini

17 i marts B- 18:19

Delt med offentligheden

https://www-mako-co-il.translate.goog/hix-special/Article-dfada8301a48481026.htm?fbclid=IwAR2e4t5iiQOh_xDUAi9yUlE_hCg1HNbQoT8k0Siae0S73lTEpdjwmSiuA7k&_x_tr_sl=iw&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=iw&_x_tr_pto=wapp

Adnan Okhter-leder af en sekt i Tyrkiet, der opererede i 90’erne.

Så vidt vides sidder manden lige nu i fængsel i Tyrkiet – retten i Tyrkiet idømte ham 1075 års fængsel…

I årenes løb besøgte mange højtstående embedsmænd fra Israel ham og mødtes med ham, blandt dem premierministre, højtstående ministre, kendte forretningsmænd, medlemmer af Knesset, højtstående generaler i IDF og endda chefrabbinere.

Hvad fandt de hos ham?:

Hvorfor ønskede så mange højtstående israelere at mødes med ham?

Er der nogen der har en forklaring på dette?

 

 

Asaf Benjamin

Ankede en dom på 1075 års fængsel – og som svar forhøjede retten hans straf til… 8658 års fængsel. Og manden er nu 66 år gammel, hvilket betyder, at han alligevel ender sit liv i fængsel på den ene eller anden måde – så hvorfor er en dom på 1075 års fængsel ikke nok? Hvad går dommerne i retten i Tyrkiet igennem?

 

5)foreningen om hjælp straks til mine overlevende holocaust(denne facebookside er på hebraisk)

6i marts B- 18:29

 

Purim er sød selv for Holocaust-overlevere med diabetes og hjertesygdomme!

Hundredvis af leveringer af måltider tilberedt af foreningens frivillige af særlige råvarer til diabetes- og hjertepatienter gik i dag ud.

Vi har brug for dine donationer til at købe flere råvarer til at lave glade slik til Holocaust-overlevende i Haifa, Jerusalem og syd.

Du kan donere på linket: https://secure.cardcom.solutions/e/UF1F

6)Innovativ udvikling af skader ved hjælp af chatgpt (artikel på hebraisk):

https://www.pc.co.il/news/379076/

 

7) Silvia Lichts foredrag (på hebraisk) inden for onkologiens historie:

https://www.youtube.com/watch?v=X5v2dXuDtw4

8) Artikel (på hebraisk) vedr“Albi”-appen – en app, der forsøger at gøre det nemmere for dem, der lider af demens eller Alzheimers:

https://www.ynet.co.il/activism/article/B1E7XRVju

 

assaf benyamini

Vent, hvad skrev jeg om? Undskyld jeg glemte

9) Statsministeren bliver dømt i en retssag, han idømmes fængsel, og han kommer i fængsel.

Den nye fange og premierministeren kommer ind i rummet, og de siger til ham: der er en dobbeltseng her – du vil sove nedenfor, og denne fyr ved siden af ​​dig vil være i sengen ovenover.

Den tidligere statsminister: Hvad??? Jeg var statsminister – jeg fortjener at sove i sengen ovenpå!!!

Vagterne: Lad være med at skændes med os – her bestemmer vi, ikke dig!!

Den tidligere statsminister og den nye fange: Ved du hvad – jeg har en idé. Vi er et demokratisk land (stadig). Lad os placere stemmesedler i midten af ​​lokalet – og alle fangerne i lokalet vil stemme om det skæbnesvangre spørgsmål:

Sover statsministeren i sengen over eller i sengen under?

Flertallet bestemmer…

lol…

10)Demonstranter frygter, at Israel vil blive til et diktatur.

Som vi ved, er der i diktatoriske regimer et hemmeligt politi, der konstant følger borgerne med det formål at overvåge eventuel modstand mod myndighederne.

Hvad vil Bibi Netanyahus hemmelige politi hedde? Er der nogen der har en idé?

Ups… jeg nævnte lederens navn – bliver jeg sagsøgt for det?

Jeg er bekymret…

11) Vi ​​ønsker at annoncere etableringen af ​​et nyt selskab – “Borgere i strejke”.

Blandt de udbudte jobs:

1. Vejspærringer.

2. Modtagelse og afgivelse af fysiske slag med politifolk.

3. Professionel bande. Dem med et kreativt forbandelsesrepertoire vil modtage en særlig bonus – detaljer om dette vil blive givet senere.

4. Opfordring til provokationer. Erfaring med provokationer fra tidligere demonstrationer er en fordel.

5. Højttaler og højttaleroperatører.

6. Bygherrer af kreative protestforestillinger. Et særligt studie til dette formål er under opførelse.

Vi beklager at meddele, at vi i dag er i strejke.

lol…

12)Og denne gang et seriøst spørgsmål (på ingen måde en joke af nogen art):

 Som bekendt var Habib Bourguiba Tunesiens præsident mellem 1957-1987, og han døde i 2000 i en alder af 97.

Det siges, at han på et af de Arabiske Ligas møder, hvor han deltog, forsøgte at overbevise sine kolleger fra de andre arabiske lande om ikke at gå til yderligere krige mod Israel. Da Bourguiba som bekendt havde en fjendtlig holdning, og endda indtog en meget hård linje mod Israel (og også havde klare antisemitiske holdninger, der forårsagede mange chikane mod det jødiske samfund under hans regeringstid – som kulminerede med deportationen i 1967 – under Seksdageskrigen og udnyttede det faktum, at medierne The International under krigen beskæftigede sig med krigens begivenheder og ikke engang nævnte fordrivelsen af ​​jøderne) – trods alt denne anbefaling fra hans til sine venner fra Den Arabiske Liga var en integreret del af den antisemitiske linje, han tog. Tilsyneladende var der en intern modsætning her: hvordan kan en leder, der er så fjendtlig over for Israel, råde de arabiske lande til at afstå fra at gå i krig mod Israel? Men overraskende, eller ej, var anbefalingen en integreret del af den anti-israelske og antisemitiske linje, som Bourguiba tog: Han forsøgte at forklare sine venner fra Den Arabiske Liga, at i mangel af en reel og stærk nok ekstern trussel, staten Israel vil gå i opløsning indefra på grund af interne konflikter og skænderier (er det muligt at forstå noget om disse dage og debatterne omkring reformen af ​​retssystemet?). Af denne grund så Bourguiba en direkte militær konfrontation med Israel som noget, der ikke tjener de arabiske landes mål om at eliminere staten Israel – men faktisk forårsager det stik modsatte resultat – hvilket efter hans mening,

Som bekendt accepterede repræsentanterne for de andre arabiske lande ikke denne holdning fra Bourguiba – der så vidt vides ikke blev støttet af noget arabisk land.

Der er stadig nogle åbne spørgsmål her:

1. I hvilket år var dette møde? Var det under Bourguibas præsidentperiode? Og hvis Bourguiba kom til dette møde uden for sit præsidentskab (før eller efter det) – hvordan blev det modtaget i Tunesien?

2. Er der en protokol for dette møde? Og hvis referatet fra mødet ikke blev offentliggjort – hvad var årsagen til det? Og hvis protokollen eksisterer, er den så nogensinde blevet oversat til hebraisk?

3. Hvad var de geopolitiske sammenhænge i den yeshiva? Og var der offentligheder i de arabiske lande, der støttede denne holdning fra Bourguibas angående konfrontationen med Israel – eller var oppositionen total og gennemgribende?

interessant…

  

13)”singularitet fornøjelsen“- en militær “enhed” med tvivlsom og kriminel aktivitet i den nordkoreanske hær.

Er det muligt, at kvinder fra vestlige lande forsøger at infiltrere denne enhed i spionageformål? Er det muligt, at der er forsøg på at indsamle information om, hvad der sker i Nordkorea på denne måde? Eller ved at infiltrere denne enhed for at forsøge at eliminere “slangens hoved” (Kim Jong Un)?

Tilsyneladende er der ingen svar på det… selvom en sådan aktivitet eksisterer – det er sandsynligt, at ingen efterretningsorganisation i noget land ville indrømme det…

14)En ny sportsliga er ved at blive etableret i staten Israel: bilvæddeløb til arbejdspladser.

Deltagere i første løb:

1. Holdet af Histadrut Psykiatere.

2. Politiholdet (en nødvendig betingelse for optagelse i holdet: mindst 15 tilfælde, hvor kandidaten demonstrerede evnen til at bruge magt og slå demonstranter. Kandidaten skal vedhæfte videoer, der beviser dette).

3. Knesset-arbejderteamet.

4. Holdet af administrerende direktører i de statslige virksomheder.

hvem vinder? Hvem vil handle med større prædation?

Ethvert andet team på arbejdspladsen, der er interesseret i at deltage i konkurrencen i fremtiden, skal bevise rov adfærd på et rimeligt niveau.

Ansøgninger uden tilstrækkeligt bevis for prædation vil ikke blive modtaget.

Under konkurrencen vil der blive indført udgangsforbud for alle indbyggere i Israel – bortset fra listen over politibetjente, der vil håndhæve det.

En beboer, der på konkurrencedagene bliver fanget på en afstand af mere end en meter, to centimeter, to millimeter, 3 mikron og 15 millimikron uden for døren til sit hus, vil blive anbragt i et psykopatisk arresthus for resten af ​​sin tid. liv.

lol…

 

15) Og denne gang en alvorlig sag, og på ingen måde en joke:

Som vi ved, kan støj af unormal og ekstrem intensitet forårsage alvorlige helbredsskader eller endda død. Men så vidt vides findes der i dag ikke akustiske redskaber med det formål at ramme fx fjenden under krig i direkte formation gennem kanoner, kanoner eller missiler.

Er det muligt, at sådanne våben udvikles til forskellige hære i verden i hemmelighed? Og ud over paradokset (våben med usædvanlige lydintensiteter, der åbnes… stille og roligt) – hvordan vil eksistensen af ​​sådanne våben, hvis og når de udvikles, påvirke den fremtidige slagmark?

Man kan måske prøve at forestille sig – dog kan man kun gå ud fra, at det i dag ikke er muligt at få svar på dette…

16) Hvilken grusomhed mod en chauffør i Bat-Yam (Bat-Yam-byen i staten Israel)!!

Hvilke onde mennesker er der i vores verden!!

Bare en skændsel!!!!

https://fb.watch/jIk_Klu_d0/

(Videoen og forklaringerne er på hebraisk)

I. Nedenfor er den besked, jeg efterlod den 4. april 2023 på Facebook-siden for “Google Israel”-virksomheden:

Hilsen virksomheden “Google Israel”:

Den 13. marts 2023 åbnede jeg YouTube-kanalen

https://www.youtube.com/channel/UCbVyfaoRzsde7YEEvGpeULw

Men jeg støder i øjeblikket på et problem: det er ikke muligt at uploade nye videoer. Årsagen: Jeg er ikke i stand til at fuldføre den bekræftelsesproces, som YouTube-systemet kræver, og sidder fast gentagne gange.

Hvad skal man gøre? Hvordan kan denne fejl overvindes?

Med venlig hilsen,

Asaf Benjamin,

115 Costa Rica Street,

Indgang A-lejlighed 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem, postnummer: 9662592.

Telefonnummer: 058-6784040.

post Scriptum. 1) Mit ID-nummer: 029547403

2) Den pågældende YouTube-kanal er knyttet til [email protected]

3) Jeg vedhæfter her skærmbilledet af den fejlmeddelelse, jeg modtager under de mislykkede forsøg på at uploade videoer til kanalen.

 

J. Mine links:

1) websted freelancer.com

2)koordinator videnskabelig Fremtid

3)Lager oplysningerne om vil dække Harney-en ekspert i kristendommen

4)festival “connected” – en oplevelse en pige bestilte til mødre og piger

5)projekt Israels sommerfugl

6)instituttet det demokratiske

7)redaktionen “knappen”

8)project”she space”-Akademiske undersøgelser relateret til industrien rummet for kvinder

9)Forening”pladser Reserveret”-tilgængelighed viser kultur for børn Med Vanskeligheder neurologiske

10)“Her bygger”-værksteder tømrer nomadisk

11)bitchute.com netværk

 

Print Friendly, PDF & Email