Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Selitys kiinaksi. - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Selitys kiinaksi.

Vastaanottaja:

 

Aihe: Kiinan mainostoimistot.

Arvoisat rouvat/herrat.

Vuonna 2007 liityin Israelin vammaisten taisteluun, johon osallistun edelleen – ja 10.7.2018 alkaen osana “nitgaber” -liikettä, läpinäkyvät vammaiset, joka on perustettu ja tällä hetkellä johdettu. kirjoittanut rouva Tatiana Kaduchkin.Sen jälkeen kun monet ja erilaiset yritykset edistää taistelua Israelin valtion sisällä olivat epäonnistuneet, aloin samanaikaisesti ottaa yhteyttä moniin kansainvälisen yhteisön tekijöihin.

Näillä vetoomuksilla on kaksi tarkoitusta: yritys houkutella ulkopuolista painostusta Israelin valtion päättäjiin, jotta he alkaisivat käsitellä vammaisten ahdinkoa hieman vakavammin, sekä pyrkimys saada yhteyttä tai yhteistyö eri maiden vammaisjärjestöjen välillä.

Osana näitä pyrkimyksiä pyrin muun muassa tavoittamaan vaikutusvaltaisia ​​organisaatioita tai ihmisiä Kiinassa tai kiinankielisessä väestössä ympäri maailmaa.Kuten tiedämme, tilanne on monimutkainen: viimeisen 20-30 vuoden aikana Kiinan hallituksen politiikassa on kaksi ristiriitaista suuntausta, jotka ovat olemassa samanaikaisesti, rinnakkain.Toisaalta Kiinan kehitys- ja asemapolitiikkansa vuoksi se yrittää “lähettää aseita” mahdollisimman moneen paikkaan ympäri maailmaa, mikä ei tietenkään jätä huomiotta myös viestintäkenttää.Toisaalta Kiinan hallinnon monille tiedotusvälineille määräämän ankaran sensuurin ristiriitainen suuntaus on tietysti olemassa.

Tällaisessa todellisuudessa on äärimmäisen vaikeaa tietää, miten edetä Kiinankielisen väestön tavoittamisen suhteen.Siksi etsin mainostoimistoja, jotka pystyvät auttamaan kaikessa neuvontaan, opastukseen ja ohjaukseen liittyvissä asioissa.Tiedätkö tällaisia ​​mainostoimistoja?

Ystävällisin terveisin,

assaf benyamini.

Jälkikirjoitus.A) Terapeuttinen ympäristö, jossa olen:

“Reut”-yhdistys – Hostel “Avivit”,

6 HaAvivit St.,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

Israel, postinumero: 9650816.

Hostellin toimistojen puhelinnumerot: 972-2-6432551 .

ja: 972-2-6428351.Hostellin johtaja: Jevgeni Paikin.

B) Perhelääkäri, jonka kanssa olen seurannassa:

Dr. Brandon Stewart,

Clalit Health Services – “Hatayelet” Clinic,

6 Daniel Yanovsky St.,

Jerusalem,

Israel, postinumero: 9338601.

Puhelinnumero klinikan toimistoissa: 972-2-6738558.

Faksinumero klinikan toimistoissa: 972-2-6738551.

C) Alla on muutama selitys liikkeestä, johon liityin 10. heinäkuuta 2018, sellaisina kuin ne ilmestyivät lehdistössä: Tatiana Kaduchkin, tavallinen kansalainen, päätti perustaa “nitgaber”-liikkeen auttaakseen niitä, joita hän kutsuu “läpinäkyviksi vammaiksi”. ‘.Tähän mennessä hänen liikkeeseensä on liittynyt noin 500 ihmistä eri puolilta ISRAEL-maata.Channel 7:n Yomanin haastattelussa hän puhuu projektista ja niistä vammaisista, jotka eivät saa asianmukaista ja riittävää apua asiaankuuluvilta virastoilta yksinkertaisesti siksi, että ne ovat läpinäkyviä.Hänen mukaansa vammaiset voidaan jakaa kahteen ryhmään: vammaisiin pyörätuolilla ja vammaisiin ilman pyörätuolia.

Hän määrittelee toisen ryhmän “läpinäkyviksi vammaiksi”, koska hänen mukaansa he eivät saa samoja palveluita kuin pyörätuolissa liikkuvat vammaiset, vaikka heillä on 75-100 prosentin vamma.Nämä ihmiset eivät hänen mukaansa pysty toimeentuloa yksin, ja he tarvitsevat apua lisäpalveluista, joihin pyörätuolivammaiset ovat oikeutettuja.Esimerkiksi läpinäkyvät vammaiset saavat Kansanvakuutuksesta pientä työkyvyttömyystukea, he eivät saa tiettyjä lisärahoja, kuten erityispalvelutukea, seuralaisavustusta, liikkumistukea, ja he saavat myös pienempää asuntoministeriön päivärahaa.Kaduchkinin tekemän tutkimuksen mukaannämä läpinäkyvät vammaiset ihmiset ovat leivän nälkäisiä huolimatta yrityksestä väittää, että vuoden 2016 Israelissa ei ole leivän nälkäisiä ihmisiä.Hänen tekemässään tutkimuksessa todetaan myös, että heidän keskuudessaan itsemurhaluvut ovat korkeat.

Hän työskentelee perustamassaan liikkeessä saadakseen läpinäkyvästi vammaiset julkisen asumisen jonotuslistoille.Tämä johtuu siitä, että he eivät hänen mukaansa yleensä mene näille listoille, vaikka niiden oletetaan olevan kelpoisia.Hän pitää useita kokouksia Knessetin jäsenten kanssa ja jopa osallistuu Knessetin asianomaisten valiokuntien kokouksiin ja keskusteluihin, mutta hänen mukaansa auttamaan pystyvät eivät kuuntele ja ne jotka kuuntelevat, ovat oppositiossa eivätkä siksi voi. auta.Nyt hän kutsuu yhä enemmän “läpinäkyviä” vammaisia ​​liittymään häneen, jotta hän voisi auttaa heitä.Jos tilanne jatkuu nykyisellään, hänen arvionsa mukaan vammaisten mielenosoituksesta, joka vaatii oikeuksiaan ja toimeentulonsa perusedellytyksiä, ei hänen mukaansa välty.

D) Yhteydenottotavat Tatjana Kadotshkiniin, sunnuntai-torstai kello 11.00-20.00 Israelin aikaa – ja tämä ei koske juutalaisia ​​vapaapäiviä ja erilaisia ​​Israelin juhlapäiviä puhelinnumeroihin: 972- 52-3708001.

ja: 972-2-5346644.

E) Alla on sähköposti, jonka lähetin tohtori Bracha Zisserille “Ezer Mitzion” -järjestöstä:

Kirjeeni tohtori Bracha Zisserille.

Yahoo/Nasvet Asaf Binyamini

Tiistaina 9. elokuuta 2022 kuuntelin herra Yaakov Eichlerin ohjelmaa (“KAN HALAYLA”), jossa lähdit lähetykseen ja selitit “Ezer Mitzion” -yhdistyksen järjestämästä tärkeästä luuydinluovutusprojektista ja väestöstä voi sopia luovutettavaksi äskettäin vakavaan verisairauksiin sairastuneelle ja kiireellistä luovutusta tarvitsevalle nuorelle miehelle.Sanoit lähetyksessä, että lahjoituksiin soveltuvat ryhmät ovat juutalaisia ​​Syyriasta, Turkista, Bulgariasta ja Puolasta.Olen Israelissa syntynyt juutalainen – ja kaikki isovanhempani, sekä ydinperheestä että hieman laajemmasta perheestä, tulivat Puolasta ennen toista maailmansotaa ja holokaustia.Sen jälkeen kirjoitin Googleen “luuydin, olenko tietokannassa”- ja tunnusnumeroni syöttämisen jälkeen minulle kävi selväksi, etten ole tietokannassa.Minun tapauksessani selventäminen ei ole mahdollista käyttämällä henkilönumeroa palvellessani ISRAELin armeijassa – ja tämä johtuu siitä, että en palvellut ISRAELin armeijassa ja siksi minun tapauksessani ei ole sellaista numeroa.

Siksi päätin tulla luoksesi tarkistaakseni soveltuvuuden – ja kun saavuin tänään keskiviikkona 10. elokuuta 2022 kello 3.38 iltapäivällä “Ezer Mitzion” -yhdistyksen haaratoimistoon Jerusalemissa klo 11 Beit. Hadfus Street Givat Shaulin naapurustossa Minulle kerrottiin, että en voi liittyä uima-altaaseen.Syy (paikan päällä sihteerin mukaan): tietokantaan voi liittyä vain 45-vuotiaaksi asti (olen 49-vuotias).

Siksi palasin kotiini toisin kuin tullessani.Voitko selittää minulle, miksi yli 45-vuotiaat eivät voi liittyä tietokantaan?Mainitsen myös, että olen epäterveellinen henkilö, joka kärsii sarjasta taustalla olevia sairauksia – ja myös syö säännöllisesti joitain psykiatrisia lääkkeitä kroonisena sairautena.Onko tällä merkitystä myös tietokantaan liittymismahdollisuuden kannalta?

Terveisin,

assaf benyamini,

115 Costa Rica St.,

Entrance 1-Apartment 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592. Puhelinnumerot:

kotona-972-2-6427757.Matkapuhelin-972-58-6784040.

Faksi-972-77-2700076.

Jälkikirjoitus.1) Tunnusnumeroni: 029547403.

2) Haluan huomauttaa, että olen vammainen ja vähävarainen ja siksi en valitettavasti voi siirtää taloudellisia lahjoituksia erittäin tärkeään projektiin, jota johdat.Voinko mitenkään auttaa projektia?

3) Sähköpostiosoitteeni: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected]

F) Alla on useita linkkejä, joiden kautta saat lisätietoja minusta:

 

https://www.nitgaber.com/ 

 

https://disability5.com 

 

https://sites.google.com/view/shlilibareshet/%D7%91%D7%99%D7%AA 

 

https://anchor.fm/assaf-benyami

Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE