" /> Shpjegim në gjuhën kineze. - מידע לאנשים עם מוגבלויות
Skip to content
Home » הפוסטים באתר » Shpjegim në gjuhën kineze.

Shpjegim në gjuhën kineze.

Prandaj u ktheva në shtëpinë time në krahasim me kohën kur erdha.A mund të më shpjegoni pse njerëzit mbi 45 vjeç nuk mund të bashkohen me bazën e të dhënave?Do të përmend gjithashtu se jam një person jo i shëndetshëm që vuaj nga një sërë sëmundjesh themelore – dhe gjithashtu marr disa ilaçe psikiatrike rregullisht si sëmundje kronike.A ka kjo kuptim edhe në lidhje me mundësinë e anëtarësimit në bazën e të dhënave?
Përshëndetje,
assaf benyamini,
115 Costa Rica St.,
Entrance 1-Apartment 4,
Kiryat Menachem,
Jerusalem,
ISRAEL, Kodi postar: 9662592. Numrat e telefonit:
në shtëpi-972-2-6427757.Mobile-972-58-6784040.
Faks-972-77-2700076.
post Scriptum.1) Numri im i ID: 029547403.
2) Dua të theksoj se jam një person me aftësi të kufizuara dhe në nevojë dhe për këtë, për fat të keq, nuk do të mund të transferoj donacione financiare për projektin shumë të rëndësishëm që po menaxhoni.A ka ndonjë mënyrë në të cilën mund ta ndihmoj projektin?
3) Adresat e mia të e-mail: [email protected] ose: [email protected] ose: [email protected] ose: [email protected] ose: [email protected] ose: assaffff @protonmail.com ose: [email protected] ose: [email protected]
F) Më poshtë keni lidhje të ndryshme, përmes të cilave mund të merrni më shumë informacion për mua:

https://www.nitgaber.com/

https://disability5.com

https://sites.google.com/view/shlilibareshet/%D7%91%D7%99%D7%AA

https://anchor.fm/assaf-benyamini

Print Friendly, PDF & Email