Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs Sistemul juridic din Israel și publicul cu dizabilități - מידע לאנשים עם מוגבלויות
Sari la conținut
Home » Sistemul juridic din Israel și publicul cu dizabilități

Sistemul juridic din Israel și publicul cu dizabilități

În ultimii ani, sistemul juridic din Israel a trecut printr-un proces de reformă semnificativ care a afectat în mod semnificativ publicul cu dizabilități. Reforma a inclus modificări în adoptarea legilor existente, crearea de noi legi și o schimbare în abordarea și procesele juridice.

Una dintre principalele probleme abordate de noile legi sunt drepturile persoanelor cu handicap. În trecut, comunitatea cu dizabilități a întâmpinat multe dificultăți atunci când a încercat să se refere la sistemul juridic din Israel. Procesul a fost complicat, neclar și greu de parcurs. Legea cu privire la drepturile persoanelor cu dizabilități, adoptată de Knesset în 1998, a fost relativ puternică, dar a întâmpinat încă multe dificultăți și procese îndelungate.

Ca parte a reformei, noua legislație a detaliat și a îmbogățit drepturile persoanelor cu dizabilități și, de asemenea, a creat mecanisme mai simple și mai ușor de navigat. De exemplu, au fost anunțate diferite drepturi pentru persoanele cu dizabilități în diferitele domenii ale vieții lor și au fost adăugate și procese de scutire de la procedurile judiciare pentru persoanele cu dizabilități.

Schimbările din sistemul juridic din Israel au ajutat publicul cu dizabilități să se ocupe mai eficient de sistemul juridic și să-și pună drepturile într-un rol central în adoptarea legilor și în procesele juridice.

În cadrul reformei, a fost creat și un centru de asistență pentru persoanele cu dizabilități, bazat pe cooperarea dintre ministerele guvernamentale și organizațiile comunității persoanelor cu dizabilități. Centrul oferă persoanelor cu dizabilități informații și consiliere juridică și îi ajută să navigheze în sistemul juridic și procesele de compensare.

Reforma a dus și la dezvoltarea unor tehnologii noi și avansate de sprijinire a persoanelor cu dizabilități în sistemul juridic. De exemplu, dezvoltarea unui software inteligent care identifică nevoile persoanelor cu dizabilități și oferă soluții personalizate pentru aceștia. Acest lucru permite persoanelor cu dizabilități să obțină sprijinul de care au nevoie în mod mai eficient și să își acceseze compensația mai eficient.

Si in concluzie:

Reforma sistemului juridic din Israel a afectat comunitatea cu dizabilități într-un mod semnificativ și pozitiv. Noile legi și noile mecanisme sunt concepute pentru a ajuta persoanele cu dizabilități să facă față sistemului.

 

A. Mai jos este mesajul de e-mail, pe care l-am trimis la momentul respectiv în diferite locuri:

Pentru cei interesaţi.

Subiect: mișcarea „Persoane cu handicap invizibile”.

Dragă domnule doamnă,

În ultimii ani sunt partener în lupta persoanelor cu dizabilități, la care particip, menită să ridice prestațiile de invaliditate la un nivel care să ne permită nouă, persoanelor cu dizabilități din Israel, să ajungem la un stil de viață minim demn.

În cadrul acestei lupte, am venit, pe 10 iulie 2018, la o sesiune a Comisiei de transparență a Knesset-ului despre locuințe publice. Această dată marchează și Ziua Locuinței Publice.

La comitet am întâlnit o femeie pe nume Tatyana Kaduchkin, care a înființat o mișcare socială numită „Nitgaber” („Vom învinge”) – o mișcare care încearcă să promoveze drepturile persoanelor cu dizabilități invizibile – adică persoane care suferă de probleme medicale grave, precum și dizabilități severe, dar la o primă vedere superficială, nu s-a putut observa nimic despre handicapul lor și arată la fel ca orice altă persoană. Faptul că dizabilitatea persoanelor (inclusiv a mea) este invizibilă din exterior cauzează, în practică, discriminarea și refuzul de a le acorda multe drepturi acordate altor persoane cu dizabilități – instituțiile guvernamentale adoptă adesea abordări foarte superficiale și superficiale, ducând la marcarea oamenilor. în acest grup ca presupus „sănătos”.

În noua noastră mișcare, mișcarea „Nitgaber”, încercăm să luptăm împotriva acestui refuz larg răspândit de a ne acorda drepturi, de a crește gradul de conștientizare față de acest subiect în publicul larg, precum și în rândul factorilor de decizie israelieni.

Din acest motiv, împărtășesc acest mesaj în rețelele de socializare – și voi fi recunoscător dacă cineva îl întâlnește pentru a-l distribui în continuare pe rețelele de socializare, forumuri de internet și în cât mai multe cadre posibile.

Și înainte de a termina, încă un detaliu: numărul de telefon al fondatorului mișcării, doamna Tatyana Kaduchkin, este 972-52-3708001 și este disponibilă de la 11:00 la 20:00 în aceste zile.

A ta,

Assaf Binyamini

115 Costa Rica st.

Intrarea A – Apartament 4,

Kiryat Menachem

Ierusalim, Cod poștal: 9662592

Numere de telefon:

Acasa – 972-2-6427757

Mobil – 972-52-4575172

Fax – 972-77-2700076

PS: 1) Numărul meu de identificare: 029547403

2) Adresele mele de e-mail: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected]

3) Institutia terapeutica la care sunt tratat:

ONG „Reut” – Pensiunea „Avivit”.

 str. Haavivit nr. 6,

Kiryat Menachem,

Ierusalim, Cod poștal: 9650816

Numere de telefon la birourile hostelului:

972-2-6432551 sau: 972-2-6428351

Adresa de e-mail a hostelului: [email protected]l

4) Asistenta socială a Pensiunii „Avivit”, când m-am întâlnit cu ea marți, 12 decembrie 2017, la ora 13:30, mi-a interzis să ofer orice detalii despre ea și/sau alți angajați ai Pensiunii „Avivit” sau „ Reut” ONG.

5) Medicul meu medic generalist:

Dr. Michael Halab

 „Servicii Medicale Clalit” – Clinica „Borochov”.

KIryat Yovel

Ierusalim, Cod poștal: 9678150

Numărul de telefon al cabinetului clinicii:

972-2-6440777

Numărul de fax al cabinetului clinicii:

972-2-6438217

6) Detalii personale suplimentare: Vârsta: 47. Starea civilă: Necăsătorit.

Data nașterii: 11 noiembrie 1972.

  

7) Mai jos este o scurtă explicație a mișcării „Nitgaber”, apărută în presă:

Tatyana Kaduchkin, un cetățean obișnuit, a decis să înființeze mișcarea „Nitgaber” pentru a-i ajuta pe cei pe care îi numește „persoanele cu dizabilități invizibile”. Până acum, aproximativ 500 de persoane din toate părțile Israelului s-au alăturat mișcării ei. Într-un interviu acordat Canalului 7, ea povestește despre proiect și despre acele persoane cu dizabilități care nu primesc asistență adecvată și suficientă de la părțile relevante, doar pentru că sunt invizibile.

Ea spune că populația cu dizabilități poate fi împărțită în două grupe: persoane cu dizabilități cu scaun cu rotile și persoane cu dizabilități fără scaun cu rotile. Ea a definit cel de-al doilea grup drept „Persoane cu handicap invizibile”, deoarece, spune ea, nu beneficiază de aceleași servicii oferite persoanelor cu dizabilități cu scaune rulante, deși sunt definite ca având un handicap de 75%-100%.

Acești oameni, explică ea, nu își pot câștiga singuri existența și au nevoie de asistența altor servicii la care au dreptul persoanele cu dizabilități cu scaune cu rotile. De exemplu, persoanele cu handicap invizibile primesc prestații de invaliditate mai mici de la Institutul Național de Asigurări și nu primesc anumite adăugări, cum ar fi prestații pentru servicii speciale și prestații de mobilitate, precum și beneficii mai mici de la Ministerul Locuinței.

Potrivit cercetărilor efectuate de Kaduchkin, aceste „persoane cu handicap invizibile” sunt sărace, în ciuda încercării de a pretinde că în Israelul din 2016 nimeni nu suferă de foame. Cercetările ei arată, de asemenea, că procentele lor de sinucidere sunt mari. În mișcarea pe care a înființat-o, ea lucrează pentru a adăuga „Persoane cu handicap invizibile” pe lista de așteptare pentru locuințe publice. Asta pentru că, spune ea, de obicei nu intră în aceste liste, deși au dreptul oficial la acest lucru. Ea ține multe întâlniri cu membrii Knesset și chiar participă la sesiunile și discuțiile comisiilor relevante ale Knesset, dar spune că oamenii care pot ajuta nu ascultă, iar cei care ascultă sunt în opoziție și, prin urmare, nu au putere să ajute.

Acum cheamă tot mai multe „Persoane cu handicap invizibile” să i se alăture, pentru a le putea ajuta. Ea estimează că, dacă lucrurile vor continua așa cum sunt astăzi, nu va mai exista nicio soluție decât organizarea unei demonstrații a persoanelor cu dizabilități pentru a le revendica drepturile și mijloacele de trai de bază.

8) Iată un link către pagina noastră de Facebook a mișcării:

https://www.facebook.com/%D7%AA%D7%A0%D7%95%D7%A2%D7%AA-%D7%A0%D7% AA%D7%92%D7%91%D7% A8-105177934167352/?modal=admin_todo_tour

9) Iată corespondența mea cu Maria Krivosheina de pe site-ul de internet semrush.com:

Bună Assaf,

Da, te rog. Aș aprecia dacă mi-ați oferi detalii cu privire la proiectul dumneavoastră și așteptările dumneavoastră de la SEMrush

Vă mulțumesc anticipat!

Salutări

Maria

Maria Krivosheina

Manager Conturi

Telefon: + 442032870265

E-mail: [email protected]

SEMrush www.semrush.com

Luni, 14 octombrie 2019 la 22:13Asaf Benjamin‎ < [email protected] > a scris:

Nu am „colegi” – mișcarea noastră este foarte mică – și sperăm să fie mai mare în viitor. Activitatea noastră este foarte importantă pentru noi – și pot oferi detaliile dvs. de acum pe toate platformele cărora le scriu dacă credeți că aveți voința și, de asemenea, capacitatea de a face mult mai multă conștientizare publică și, de asemenea, legislația relevantă la nivel mondial care poate promova publicul a persoanelor cu handicap. Dacă ești de acord și dai aprobarea ta, încep să o fac.

Assaf Benyamini.

în 14 octombrie 2019 15:13, Maria Krivosheina a scris:

Bună Assaf,

Sper că subteţi bine. Vreau să vă anunț că am încercat să o contactez pe doamna Kadochkin săptămâna trecută, din păcate, fără succes.

Daca se poate imi dati tel. număr colegilor tăi și roagă-i să mă sune, te rog?

Vă mulțumesc anticipat!

Salutări,

Maria Krivosheina

Manager Conturi

Telefon: + 442032870265

E-mail: [email protected]

Vineri, 4 octombrie 2019 la 23:17Asaf Benjamin‎ < [email protected] > a scris:

Nu am un site web. Încerc să promovez populația de persoane cu dizabilități. Puteți vorbi cu managerul nostru-dna. Kadochkin-ea nu are o adresă de e-mail. O poți suna la numărul de telefon 972-52-3708001. Știu că vorbește rusă ca primă limbă și ebraică a învățat-o în Israel. Nu sunt sigur că vorbește și engleză, poate… Assaf Benjamin.

Ok 20:17:30, Maria Krivosheina a scris:

Bună Assaf,

Vă mulțumim pentru feedback-ul detaliat.

Ok 20:17:30, Maria Krivosheina a scris:

Bună Assaf,

Vă mulțumim pentru feedback-ul detaliat

V-am înțeles bine că doriți să vă promovați site-ul?

Dacă doriți, pot vorbi cu doamna Kadochkin. Îmi puteți trimite un e-mail al doamnei Kadochkin, vă rog?

Vă mulțumesc anticipat!

Salutări,

Maria

Maria Krivosheina

Manager Conturi

Telefon: + 442032870265

E-mail: [email protected]

SEMrush www.semrush.com

Conținutul acestui e-mail și documentele atașate aici (dacă este cazul) sunt confidențiale și sunt destinate exclusiv destinatarului specificat în mesaj. Este strict interzisă partajarea oricărei părți a acestui mesaj și/sau a documentelor atașate aici (dacă este cazul) oricărei terțe părți, fără acordul scris al expeditorului. Dacă ați primit acest mesaj din greșeală, vă rugăm să răspundeți la acest mesaj și să continuați cu ștergerea lui, pentru a ne asigura că o astfel de greșeală nu va apărea în viitor

Miercuri, 2 octombrie 2019, la 17:23Asaf Benjamin‎ < [email protected] > a scris:

Încerc să promovez campania noastră – oameni care suferă de probleme de handicap. Iată mai multe cuvinte de explicație despre mișcarea la care m-am alăturat anul trecut. Puteți vorbi și cu managerul mișcării noastre – ea vorbește ebraică și rusă. Nu știu dacă ea vorbește și engleză. Încercăm să promovăm persoanele cu dizabilități nevăzute în exterior – astfel încât drepturile noastre civile nu sunt îndeplinite. am dori să remediem această situație de nedreptate.

managerul nostru este dna. tatyana kadochkin și este disponibilă la numărul ei de telefon 972-52-3708001 de la

11:00 – 20:00 de duminică până joi – cu excepția sărbătorilor evreiești.

mișcarea noastră se numește în denumirea ebraică „nitgaber”.

*Iată un link către pagina noastră de Facebook a mișcării:

https://www.facebook.com/movement-netgabr-105177934167352/?modal=admin_todo_tour

____________________________________________________

  

în 1 octombrie 2019 13:33, Maria Krivosheina a scris:

Bună Assaf,

numele meu este Maria, sunt Manager de cont la Compania SEMrush.

  

Iti scriu din cauza cererii tale. Ați putea specifica, vă rog, ce fel de ajutor aveți nevoie? Doriți să aflați cuvinte cheie pentru care astfel de site-uri web sunt clasate?

Vă mulțumesc anticipat!

Salutări,

Maria

Maria Krivosheina

Telefon: + 442032870265

E-mail: [email protected]

SEMrush www.semrush.com

Conținutul acestui e-mail și documentele atașate aici (dacă este cazul) sunt confidențiale și sunt destinate exclusiv destinatarului specificat în mesaj. Este strict interzisă partajarea oricărei părți a acestui mesaj și/sau a documentelor atașate aici (dacă este cazul) oricărei terțe părți, fără

acordul scris al expeditorului. Dacă ați primit acest mesaj din greșeală, vă rugăm să răspundeți la acest mesaj și să continuați cu ștergerea lui, astfel încât să ne putem asigura că o astfel de greșeală nu va apărea în viitor.  

10) Iată corespondența mea cu membrul parlamentului britanic Caroline Lucas:

Dragă Assaf,

Mulțumesc pentru e-mailul tău, pe care mă voi asigura că Caroline îl vede cât mai curând posibil. Mă tem că nu are capacitatea de a coresponde cu neconstituenții, dar va vedea mesajul tău.

Cele mai bune urări, Eno

În numele Carolinei Lucas

Caroline Lucas, parlamentar pentru Brighton Pavilion

Camera Comunelor

Londra SW1A 0AA

Telefon: 020 7219 7025

E-mail: [email protected]

Web www.carolinelucas.com

Facebook /carolinelucas.page

Twitter @carolinelucas

Dacă doriți să primiți săptămânal buletine de știri prin e-mail de la Caroline Lucas, vă rugăm să răspundeți la acest mesaj punând „buletin prin e-mail” în subiect.

Pentru detalii despre modul în care sunt utilizate informațiile dumneavoastră personale, despre cum menținem securitatea informațiilor dumneavoastră și despre drepturile dumneavoastră de a accesa informațiile pe care le deținem despre dumneavoastră, vă rugăm să vizitați:

https://www.carolinelucas.com/get-in-touch

De la: Assaf Binyamini < [email protected] >

Trimis: 17 octombrie 2019 10:37

Către: LUCAS, Caroline < [email protected] >; [email protected]

Subiect: handicap invizibil.

11) Iată un link către contul meu paypal:

Plătește-l pe Asaf Benjamin folosind PayPal

 

  

B. Următoarea este corespondența mea din 26 martie 2023 cu asociația „Access Israel”:

 Sâmbătă, 25 martie, ora 18:23

birou< [email protected] >

la:

assaf benyamini

Duminică, 26 martie, ora 9:53

Bună Assaf, cred că ar trebui să căutați pe internet fundații și/sau donații.

Nu prea știu.

Este posibil să contactați Comisia pentru Egalitatea Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități.

Salutări,

Nira Ben Yair – Director al Asociației Israelului de Accesibilitate (AR) 580341204 pentru promovarea accesibilității la independența și integrarea persoanelor cu dizabilități
http://www.aisrael.org| Rouă. 972-9-7640400 | Mobil 972-54-2422973 | fax. 972-9-7451127 Am aprecia foarte mult dacă ne-ați ajuta și cu ceva mic și important pentru a promova accesibilitatea Israelului. Faceți clic aici pentru a încercui în beneficiul Asociației Israelului de Accesibilitate

Ascunde mesajul original

—–Mesaj original—–

 

Din: assaf benyamini <[email protected]>

Trimis: sâmbătă, 25 martie 2023, ora 18:24

Către: birou <[email protected]>

Subiect: Scrisorile mele către asociația „Negishut Israel”.

Către: Asociația „Acces Israel”.

În cauză: accesoriu.

Stimate Doamne/ Domni.

Caut o mașină de spălat vase care să poată fi așezată pe blat, într-un mod care să-i fie mai ușor pentru o persoană cu dizabilități din situația mea, care are probleme să se aplece pentru a spăla vasele – dar nici nu vreau să folosesc unică folosință. feluri de mâncare din cauza daunelor pe care aceasta le aduce mediului înconjurător.

Dar mai este o problemă aici: sunt o persoană care trăiește cu un venit foarte mic – o indemnizație de invaliditate de la Institutul Național de Asigurări și nu pot plăti aceste ajutoare.

Întrebarea mea pentru tine este: cunoști fundații sau organizații caritabile care te pot ajuta într-o astfel de situație?

Salutări,

assaf benyamini,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-plat 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

Numere de telefon: acasă – în secret din cauza hărțuirii și a unei plângeri la poliția israeliană care nu a fost tratată.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Locul din casa mea unde poti pune o masina de spalat vase de tipul in cauza:

Lungime-55 cm. Latime-30 cm. Inaltime-50 cm.

2) Numărul meu de identificare: 029547403.

3) E-ul meuadrese de mail: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected]

C. Mai jos este mesajul de e-mail pe care îl trimit în diferite locuri:

La:

Caut un sistem multilingv de creare video ai – și într-un model gratuit.

Cunoașteți firme care îmi pot sfătui astfel de sisteme?

assaf benyamini,

Strada Costa Rica nr. 115/4,

cartierul qiriat menahem,

Ierusalim,

ISRAEL, zip: 9662592.

*1) numerele mele de telefon: acasă-în mod confidențial din cauza hărțuirii și a unei plângeri la poliția israeliană care nu a fost procesată.

celular-972-58-6784040. fax-972-77-2700076.

2) adresele mele de e-mail: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: assaf002@mail2world .com și: assafff[email protected] și: [email protected] și: [email protected]

3) site-ul meu: https://www.disability55.com/

4) prima mea limbă este ebraica (עברית).

5) Nu folosesc zoom, skype sau orice alt software de videoconferință.

D. Mai jos sunt idei pentru software/sisteme de pe Internet la care m-am gândit:

1) Deschideți un site web/sistem numit „Versiuni ebraice”.

Scopul unui astfel de sistem ar fi traducerea de software, pagini web și diverse site-uri web din limbi străine în ebraică.

După cum știm, această operațiune este posibilă astăzi prin servicii de traducere automată precum Google Translate – dar serviciile de traducere automată au, după cum știm, multe greșeli – atât de mult încât uneori nu se poate înțelege sensul lucrurilor.

Prin urmare, în multe cazuri, nu există un înlocuitor pentru traducătorul uman – și, prin urmare, site-ul web „Versiuni ebraice” se va baza doar pe munca traducătorilor umani și nu pe sisteme de traducere automată.

Bineînțeles, în acest fel va fi posibil să se facă diverse sisteme de internet accesibile vorbitorilor de ebraică care nu cunosc alte limbi.

Mai mult: va fi posibil să se ofere sisteme deschise pentru vorbitorii de orice altă limbă (de exemplu: sistem deschis pentru vorbitorii de spaniolă care nu cunosc alte limbi în afară de spaniolă, sistem deschis pentru vorbitorii de rusă care nu cunosc alte limbi în afară de spaniolă rusă etc.).

 

2) Deschideți un site web numit „Model financiar personal”:

Intenția este de a deschide un sistem bazat pe inteligență artificială, care va fi destinat utilizatorilor rețelei care au idei de a deschide diferite sisteme sau site-uri web.

Utilizatorul va trebui să completeze date relevante, cum ar fi o scurtă explicație a ideii în cauză, link-uri către profilurile proprietarului ideii de pe rețelele sociale, un link către site-ul web al utilizatorului (dacă există), precum și o explicație a ideii. situația financiară a proprietarului.

Provocarea unui astfel de sistem va fi, pe baza analizei tuturor acestor date, să scrie utilizatorului respectiv care este cel mai corect model economic pentru el pe baza datelor personale, precum și să ofere recomandări care să fie corecte pentru el în un mod personalizat.

E. Mai jos este un e-mail pe care l-am trimis atunci în diferite locuri:

La:

Subiect: Scrisoarea mea către Comitetul pentru Muncă și Asistență Socială a Knesset (anexat)

Dragă domnule doamnă,

Recent, am condus corespondența atașată aici cu Comitetul pentru Muncă și Asistență Socială a Knesset.

Încerc să înțeleg ce ar trebui să fac în următoarea situație: Legea îmi cere să raportez despre o menajeră care lucrează pentru mine – pe de o parte, iar pe de altă parte, și paradoxal, nu îmi permite sa fac asta… Si motivul: se asteapta de la mine, ca eu, persoana cu handicap, care exista pe pensie de la Institutia Nationala de Asigurari, sa platesc aceleasi plati ca si un Antreprenor sau patron de mare companie. Un antreprenor sau un proprietar de mare companie se poate ocupa de plățile pensiei, dar eu nu pot face asta.

Aici s-a creat o fundătură în care diverse autorități ale Statului Israel nu îmi oferă o soluție și nu fac altceva decât să mă trimită încoace și încoace, de la una la alta. Și înainte ca toată imaginea să fie dată, aș vrea să vă întreb: puteți interveni? Asta pentru a forța autoritățile din statul Israel să ofere o soluție rezonabilă la problema cu care mă confrunt.

Salutari,

Assaf Benyamini

Fw – Yahoo mail: Assaf Benyamini – Fw: scrisoare către Comitetul pentru Muncă și Asistență Socială a Knesset.

08.06.2019

Deci încerc să înțeleg – care ar trebui să fie soluția conform metodei dvs.: Trebuie să mă întorc – nu de la raportare? Unde este logica – ați promulgat o lege – și apoi nu permiteți unui cetățean să o susțină și vreți în orice fel să mă transformați într-un infractor.

Trebuie să mă întorc la nicio raportare? Mi se pare că în situația pe care ați creat-o aceasta este singura opțiune rămasă.

Vreau să știu cum să fac asta.

Salutari,

Assaf Benyamini

Luni, 5 august 2019, 13:16:35 [email protected] Comitetul pentru sănătate și bunăstare socială pentru muncă a Knesset +3 GMT> a scris:

Stimate domn

Aici este atașat răspunsul de la Instituția Națională de Asigurări.

Dacă cereți modificarea Legii, puteți scrie membrilor Knesset, în speranța că subiectul îi va interesa.

Vă rugăm să rețineți că Knessetul se află în vacanța alegerilor și nu este sigur că poate fi legiferat în acest moment.

Cu respect, Principal Ben Ami – Coordonator Parlamentar Principal

Telefon: 972-2-6408068 fax: 972-2-6408315

Mail: [email protected]

Knesset

Comitetul Muncii pentru Asistență Socială și Sănătate

Knesset păstrează mediul înconjurător. Vă rugăm să evitați printarea inutilă a e-mailului

De la: Comitetul Muncii pentru Asistență Socială și Sănătate

Trimis: duminică, 30 iunie 2019, ora 14:39

[email protected] >Cc: [email protected]

Fw – Assaf Benyamini – Scrisoarea mea către Comitetul pentru Muncă și Asistență Socială a Knesset

 

La:

08.06.2019 Fw – Yahoo mail: Assaf Benyamini –Fw: scrisoarea mea către Comitetul pentru Muncă și Asistență Socială a Knesset 8.6.2019

 

Instituția Națională de Asigurări

Secția de reclamații publice

Stimate domn,

Aici atașăm scrisoarea lui Assaf Benyamini.

Vă vom fi recunoscători pentru răspunsul dumneavoastră la apelul său.

 Cu respect, Principal Ben Ami – Coordonator Parlamentar Principal

Telefon: 972-2-6408068 fax: 972-2-6408315

Mail: [email protected]

 

Knesset

Comitetul Muncii pentru Asistență Socială și Sănătate

 

Knesset păstrează mediul înconjurător. Vă rugăm să evitați printarea inutilă a e-mailului

[Formular: Assaf Benyamini [mail [email protected]

Trimis: duminică, 30 iunie 2019, ora 14:39

La: [email protected] Comitetul pentru sănătate și bunăstare socială a muncii

Subiect: Scrisoarea mea către Comitetul pentru Muncă și Asistență Socială a Knesset

Fw – Yahoo mail: Assaf Benyamini – Fw: Scrisoarea mea către Comitetul pentru Muncă și Asistență Socială a Knesset.

08.06.2019

Fw Assaf Benyamini – Fw: Scrisoarea mea către Comitetul pentru Muncă și Asistență Socială a Knesset.   08.06.2019

De la: Assaf Benyamini < [email protected]

Către: < [email protected] > Comitetul pentru sănătate și bunăstare socială a muncii

Trimis la data: marți, 6 august 2019 08:59:21 GMT +3

subiect: Assaf Benyamini FW: Scrisoarea mea către Comitetul pentru muncă și bunăstare socială a Knesset. 

Instituția de Asigurări Naționale nu oferă o soluție, așa că v-am contactat.

Marți, 6 august 2019 08:42:19 GMT +3

Comitetul Muncii pentru Asistență Socială și Sănătate

<[email protected] > a scris:

 

Stimate domn,

Ar trebui să clarificați asta în Instituția Națională de Asigurări

 Cu respect, Principal Ben Ami – Coordonator Parlamentar Principal

Telefon: 972-2-6408068 fax: 972-2-6408315

Mail: [email protected]

Knesset

Comitetul Muncii pentru Asistență Socială și Sănătate

Knesset păstrează mediul înconjurător. Vă rugăm să evitați printarea inutilă a e-mailului

De la: Assaf Benyamini [mail la< [email protected]

Luni, 5 august 2019, ora 14:37

Către: [email protected] Comitetul pentru Asistență Socială și Sănătate pentru Muncă

FW- Assaf Benyamini Re: subiect: Scrisoarea mea către Comitetul pentru muncă și bunăstare socială a Knesset

„Răspunsul” pe care îl depune Instituția Națională de Asigurări nu este deloc un răspuns – aici nu este o „încasare de la angajatori” – nu pot fi perceput, în calitate de persoană aflată în nevoie, care trăiește din indemnizație de trai, exact aceleași sume care au perceput. de la un antreprenor care conduce o companie mare.

Pentru că sunt o persoană în nevoie, nu pot, oricum, să plătesc pensia unei menajere care lucrează la mine. Indiferent ce faci – pur și simplu nu pot plăti!!!

08.05.2019

Către: Comitetul pentru Muncă și Asistență Socială a Knesset

Subiect: Re-apelul meu

Dragă domnule doamnă

Astăzi, luni, 08.05.2019 v-am trimis mesajul atașat, dar nu mi-ați răspuns. La 14:45 v-am contactat telefonic, dar un reprezentant al comisiei, cu care am vorbit, a refuzat vehement să mă îndrume către cei care sunt competenți în materie, dar m-a închis.

Și, de altfel, mă refer la tine (din nou) întrebarea mea și încerc să înțeleg ce ar trebui să fac eu, ca cetățean, într-o situație în care ai promulgat o lege pe de o parte – și nu-mi permiteți să se supună, pe de altă parte.

De data aceasta, aștept un răspuns real și practic, mai degrabă decât un ciclu de răspunsuri derogatorii din trecut.

Salutari,

Assaf Benyamini

08.05.2019

Re – Yahoo mail: Assaf Benyamini – Fw: Scrisoarea mea către Comitetul pentru Muncă și Asistență Socială a Knesset.  

Formular: Assaf Benyamini ( [email protected] )

La: [email protected]

Data: luni, 08.05.2019 GTM +3 14:36

„Răspunsul” pe care îl depune Instituția Națională de Asigurări nu este deloc un răspuns – aici nu este o „încasare de la angajatori” – nu pot fi perceput, în calitate de persoană aflată în nevoie, care trăiește din indemnizație de trai, exact aceleași sume care au perceput. de la un antreprenor care conduce o companie mare.

Pentru că sunt o persoană în nevoie, nu pot, oricum, să plătesc pensia unei menajere care lucrează la mine. Indiferent ce faci – pur și simplu nu pot plăti!!!

Deci încerc să înțeleg – care ar trebui să fie soluția conform metodei dvs.: Trebuie să mă întorc – nu de la raportare? Unde este logica – ați promulgat o lege – și apoi nu permiteți unui cetățean să o susțină și vreți în orice fel să mă transformați într-un infractor.

Trebuie să mă întorc la nicio raportare? Mi se pare că în situația pe care ați creat-o aceasta este singura opțiune rămasă.

Vreau să știu cum să fac asta.

Salutari,

Assaf Benyamini

Luni, 5 august 2019, 13:16:35 GMT +3

Comitetul Muncii pentru Asistență Socială și Sănătate

<[email protected] > a scris:

Stimate domn

Iată un răspuns de la Instituția Națională de Asigurări.

Dacă cereți modificarea Legii, puteți scrie membrilor Knesset, în speranța că subiectul îi va interesa.

Vă rugăm să rețineți că Knessetul se află în vacanța alegerilor și nu este sigur că poate fi legiferat în acest moment.

Cu respect, Principal Ben Ami – Coordonator Parlamentar Principal

Telefon: 972-2-6408068 fax: 972-2-6408315

Mail: [email protected]

 

Knesset

Comitetul Muncii pentru Asistență Socială și Sănătate

 

Knesset păstrează mediul înconjurător. Vă rugăm să evitați printarea inutilă a e-mailului

De la: Comitetul Muncii pentru Asistență Socială și Sănătate

Trimis: duminică, 30 iunie 2019, ora 14:39

[email protected] >Cc: [email protected]

Fw – Assaf Benyamini – Subiect: Scrisoarea mea către Comitetul pentru Muncă și Asistență Socială a Knesset

La:

Instituția Națională de Asigurări

Secția de reclamații publice

Stimate domn,

Aici atașăm scrisoarea lui Assaf Benyamini.

 

08.05.2019

Re – Yahoo mail: Assaf Benyamini – Fw: Scrisoarea mea către Comitetul pentru Muncă și Asistență Socială a Knesset.

Vă vom fi recunoscători pentru răspunsul dumneavoastră la apelul său.

Cu respect, Principal Ben Ami – Coordonator Parlamentar Principal

Telefon: 972-2-6408068 fax: 972-2-6408315

E-mail: [email protected]

Knesset

Comitetul Muncii pentru Asistență Socială și Sănătate

Knesset păstrează mediul înconjurător. Vă rugăm să evitați printarea inutilă a e-mailului

—-

[De la: Assaf Benyamini[ mail la: [email protected]

Trimis: duminică, 30 iunie 2019, ora 14:20

La:<[email protected] >Comitetul Muncii pentru Asistență Socială și Sănătate

Subiect: Scrisoarea mea către Comitetul pentru Muncă și Asistență Socială a Knesset

08.05.2019

Fw – Yahoo mail: Assaf Benyamini – Fw: Scrisoarea mea către Comitetul pentru Muncă și Asistență Socială a Knesset.

Fw – Assaf Benyamini – Fw: Scrisoarea mea către Comitetul pentru Muncă și Asistență Socială a Knesset

De la: Comitetul Muncii pentru Asistență Socială și Sănătate [email protected]

Către: [email protected]

Data: luni, 5 august 2019, 13:16 GMT +3

 

Stimate domn

Iată un răspuns de la Instituția Națională de Asigurări.

Dacă cereți modificarea Legii, puteți scrie membrilor Knesset, în speranța că subiectul îi va interesa.

Vă rugăm să rețineți că Knesset se află în vacanța alegerilor și nu este sigur că poate fi legiferat în acest moment.

Cu respect, Principal Ben Ami – Coordonator Parlamentar Principal

Telefon: 972-2-6408068 fax: 972-2-6408315

Mail: [email protected]

Knesset

Comitetul Muncii pentru Asistență Socială și Sănătate

Knesset păstrează mediul înconjurător. Vă rugăm să evitați printarea inutilă a e-mailului

De la: Comitetul Muncii pentru Asistență Socială și Sănătate

Trimis: duminică, 30 iunie 2019, ora 14:39

[email protected] >Cc: [email protected]

Fw – Assaf Benyamini – Subiect: Scrisoarea mea către Comitetul pentru Muncă și Asistență Socială a Knesset

La:

Instituția Națională de Asigurări

Secția de reclamații publice

08.05.2019

Fw – Yahoo mail: Assaf Benyamini – Fw: Scrisoarea mea către Comitetul pentru Muncă și Asistență Socială a Knesset.

Stimate domn,

Aici atașăm scrisoarea lui Assaf Benyamini.

Vă vom fi recunoscători pentru răspunsul dumneavoastră la apelul său.

 

Cu respect, Principal Ben Ami – Coordonator Parlamentar Principal

Telefon: 972-2-6408068 fax: 972-2-6408315

Mail: [email protected]

 

Knesset

Comitetul Muncii pentru Asistență Socială și Sănătate

Knesset păstrează mediul înconjurător. Vă rugăm să evitați tipărirea inutilă a e-mailului

[Formular: Assaf Benyamini [mail la [email protected]

Trimis: duminică, 30 iunie 2019, ora 14:39

La: [email protected] Comitetul pentru sănătate și bunăstare socială a muncii

Subiect: Scrisoarea mea către Comitetul pentru Muncă și Asistență Socială a Knesset

fișier pgf Assaf Benyamini

Institutul Național de Asigurări Secția de reclamații publice

Până la: 07.07.2019

Doamna Main Ben Ami – Coordonator Parlamentar Principal

Knesset

Comitetul Muncii pentru Asistență Socială și Sănătate

Ierusalim      

cazul: 40738/72

ID 02954740/3

Dragă doamnă,

Subiect: Colectare de la angajatori -Dl. Assaf Benyamini

Scrisoarea ta din 30.06.2019

Aici este atașată copia răspunsului direct către domnul Benyamini de la filiala noastră locală din 12 iunie 2019.

Cu sinceritate,

Eti Kohen /semnătură/

Secția de reclamații publice

Copie către: domnul Eli Nazri – Șeful Filialei din Ierusalim

Ierusalim, Shd. str. Vatzman 13, cod poștal 91909, telefon 972-2-6709070,

fax: 972-2-6525038, adresa noastră pentru apeluri online: www.btl.gov.il

1741711

Institutul Național de Asigurări ramura Ierusalimului

12 iunie 2019

La:

domnule Assaf Benyamini

str. Costa Rica 115, ap.4

Ierusalim 9662592

Subiect: contestația dumneavoastră din data de 26.05.2019

 

Răspunzând solicitării dumneavoastră cu privire la subiectul de mai sus, aș dori să vă răspund că nu există nicio scutire pentru beneficiarii alocației generale de invaliditate de la plata primei de asigurare pentru angajații angajați de aceștia într-o gospodărie. Prin urmare, sunteți taxat în conformitate cu legea (tarifele afișate în cartea de plată, care v-a fost trimisă).

Trebuie remarcat faptul că, dacă aveți nevoie de ajutorul altora în activitățile zilnice, puteți depune o cerere pentru verificarea dreptului la servicii speciale.

Cu sinceritate,

Ortal Mizrahi   

Șeful filialei din Ierusalim

Copiaza in: Secția de reclamații publice

Institutul Național de Asigurări – Sediul central

str. Shimon Ben Shetakh 4, 91007, telefon: 972-2-6755675, fax: 972-2-6755447 [email protected]

 

 

La:

Subiect: gospodărie.

Dragă domnule doamnă

Despre începutul lui decembrie 2018, am auzit în presă că există o nouă lege, care impune tuturor celor care angajează la domiciliu muncitor, care îl ajută la curățenie sau alte treburi casnice, să semneze cu angajatul un contract de muncă ordonat și să se prezinte la autoritatile. Trebuie să remarc că din cauza dizabilității mele fizice din aproximativ 2002, vine la mine o menajeră; face curățenie contra cost. Totuși, în acest timp m-am mutat din mai multe apartamente rezidențiale (Este acest fapt relevant pentru subiect?) Și am chemat-o pe menajera din când în când, la nevoie – atunci ea nu avea ore sau zile regulate de muncă, precum și frecvența de sosire a fost variabilă din când în când. În ultimii ani, ea vine de obicei o dată la trei săptămâni.

Trebuie să subliniez că, din cunoștințele mele cu ea, știu că aceasta este o femeie de ziua curcubeului care probabil nu ar dori să coopereze la întocmirea contractului de muncă – ca cineva

Remarc că cunoştinţa mea cu ea, ştiu că aceasta este o femeie săracă, probabil că nu vrea să coopereze la pregătirea unui contract de muncă – în calitate de persoană care trăieşte cu o indemnizaţie de trai de la Instituţia Naţională de Asigurări, probabil că nu va fi interesată că aceasta din urmă știa despre o altă sursă de venit. Pe de altă parte, nu vreau să fiu un infractor sau să acționez ilegal.

Cum ar trebui să acționez? Ce crezi despre?

Cu sinceritate,

assaf benyamini

Date personale:

 Prenume Assaf Nume de familie    Benjamin

ID # 029547403

Adresa poștală completă:

Assaf Benyamini

str. Costa Rica 115,

Intrarea A – apartament 4,

Kiryat Menahem,

Ierusalim, cod poștal 9662592.

Numere de telefon: la domiciliu – 972-2-6427757

Mobil 972-52-4575172. Fax: 972-77-2700076

Email-ul meu:

walla.co.il@029547403 sau:

[email protected]  sau:

[email protected]     sau:

[email protected] sau:

[email protected]

Cadrul terapeutic în care mă aflu:

Asociatia “Reut” – Pensiunea “Avivit”,

str. Haavivit nr. 6,

Kiryat Menahem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal 9650816.

Numere de telefon ale biroului hostelului:

972-2-6432551 sau:

972-2-6428351

E-mailul hostelului:

[email protected]

Asistenta sociala de la pensiunea “Avivit” in intalnirea mea cu ea marti 12.12.2017 la ora 13:30 i-a interzis cu strictete sa dea orice detalii despre ea si/sau cu privire la alti lucratori ai pensiului “Avivit” sau “Reut” asociere.

Medicul de familie, care m-a observat:

Doc. Michael Halav,

„Serviciul medical Klalit” – clinica „Borohov”

str. Borohov 63,

Kiryat Yuval

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal 9678150

Numere de telefon ale cabinetului clinicii:

972-2-6440777

Numărul de fax al cabinetului clinicii: 972-2-6438217

Varsta: 46. Statut familial: singur.

Menajera menționată a subiectului: doamna Yehudit Kohel.

Numărul ei de telefon: 972-50-2169965 sau

972-55-2288208

Ziua de naștere: 11.11.1972

Semnătură

………………………………………..

Tradus din ebraică în engleză de către Biroul TatianaTirgumim

                                                                                        972-54-5516860

 

F. Mai jos este un mesaj de e-mail pe care l-am trimis la momentul respectiv în diferite locuri:

La:

Subiect: Căutați organizații de caritate.

Stimata DOAMNA SI Dl.

În ultimii ani, am fost implicat în lupta pentru persoanele cu dizabilități din Statul Israel – lupta care este larg cunoscută și în mass-media. Cu toate acestea, chiar și după mulți ani de luptă, a devenit clar că nu există încă o soluție rezonabilă în sectorul locuințelor pentru persoanele cu dizabilități și alte populații dezavantajate din statul Israel. Bineînțeles, epidemia de Corona, care a dus în ultimele luni (scriu aceste cuvinte duminică, 12 iulie 2020), a dus la o înrăutățire considerabilă a situației – și nu doar persoanele cu handicap

populație: mulți oameni care și-au pierdut capacitatea de a-și câștiga existența au devenit literalmente foame de pâine. Vă întreb asta: cunoașteți organizații de caritate sau oameni de afaceri care pot ajuta pentru a atenua situația acestor grupuri de populație – și având în vedere că nimeni nu știe cât va dura situația?

Mai târziu, în scrisoarea mea, descriu dificultățile publicului căruia îi aparțin – publicul cu dizabilități.

1) Nr. meu ID: 02947403

2) E-mailurile mele: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau : [email protected] sau: [email protected]

3) Organizația mea de îngrijire:

Reuth – Avivit Hostel

6 Ha’avivit St.

Kiryat Menachem,

Ierusalim

ISRAEL, zip: 9650816.

Nr. de telefon la biroul hostelului: +972-2-6432551 sau +972-2-5428351

Email hostel: [email protected]

4) La o întâlnire cu asistentul social Avivit Hostel, la ora 13:30, pe 12 decembrie 2017, mi s-a interzis în mod explicit să dezvălui oricare dintre datele ei și/sau alți angajați ai Hostelului Avivit sau ai Reuth.

5) Medicul meu de familie:

Dr. Michael Halav

Clalit Healthcare Services, filiala Ir Ganim

63 Borochov St.

Kiryat Yovel,

Ierusalim,

ISRAEL, zip: 9678150.

Telefon clinică: +972-2-6440777, fax: +972-2-6438217.

6) Mai jos este corespondentul meu cu un asistent social din Reuth la sfârșitul lunii ianuarie 2020:

25.1.2020

Stimata doamna Tal Lotan,

re: Apartament la 115 Costa Rica St.

Doresc sa va anunt ca jaluzelele din sufragerie sunt blocate si nu pot fi mutate. Este posibil ca un membru al personalului hostelului să o repare? (Nu știu cum să repar asta sau dacă trebuie să sun pe proprietarul apartamentului pentru a face acest lucru). Ce crezi? Cu sinceritate,

Assaf Benyamini, rezident la pensiunea Avivit

PS

Recent v-am trimis scrisoarea atașată prin poștă obișnuită prin Israel Postal Company. Aș aprecia dacă ați putea răspunde la întrebarea pe care am ridicat-o în ea.

12.1.2020.

Stimata doamna Tal Lotan,

re: Perioada de inchiriere

Contractul de închiriere la apartamentul meu expiră pe 14 iulie 2020. Consider că există loc de a cere proprietarului apartamentului să clarifice dacă este de acord să prelungească contractul de închiriere. Menționez că îmi doresc să locuiesc în continuare în apartament, dar dacă proprietarul apartamentului nu dorește prelungirea contractului de închiriere, trebuie să mă pregătesc în consecință și să încep să caut un alt apartament.

Cu sinceritate,

assaf benyamini, rezident la pensiunea Avivit

PS Nr. meu ID: 029547403

Scrisoarea mea către asistentul social Tal Lotan 10

Yahoo/mail primite

Assaf Benyamini 15

ianuarie la 15:50

cu + 6

Tal

Assaf Benyamini

Nu înțeleg. Când intenționați să puneți întrebarea proprietarului apartamentului? CÂND? Nu se poate înțelege din răspunsul „Trei luni înainte este o practică obișnuită” atunci când intenționezi să-i pui această întrebare. (Prefer cât mai curând posibil, pentru că, spre deosebire de ocaziile anterioare când m-am mutat, de data aceasta a mea

sănătatea este mai proastă și nu pot să-mi împachetez personal lucrurile. Dacă trebuie să mut apartamente, de data aceasta, îmi va fi mult mai greu din punct de vedere fizic, iar întregul proces va dura, așadar, mult mai mult. Cu toate acestea, ar fi mult mai ușor din punct de vedere emoțional. Întreb, așadar, din nou, dacă observațiile mele nu au fost înțelese: când intenționați să întrebați proprietarul apartamentului în această privință?

Cu sinceritate,

Assaf Benyamini, rezident la pensiunea Avivit

Duminică, 26 ianuarie 2020, GMT+2 10:46:27

TAL LOTAN [email protected] a scris 26

12 ianuarie: 28

TAL LOTAN [email protected]

La:Assaf Benyamini

26 ianuarie la 14:09

Vă vom contacta luna viitoare. Trebuie doar să țineți cont de faptul că, conform contractului, dumneavoastră sau ea puteți da un preaviz cu trei luni în avans.

Duminică, 26 ianuarie 2020, la ora 12:29 de la Assaf Benyamini

<[email protected]>

Afișați mesajul original

Assaf Benyamini <[email protected]>

Către: Tal Lotan

26 ianuarie 2020, ora 14:13

Bine. Mulțumesc.

Duminică, 26 ianuarie 2020, la 14:09:58 GMT+2

TAL LOTAN [email protected] a scris

Ascunde mesajul original

Vă vom contacta luna viitoare. Trebuie doar să țineți cont de faptul că, conform contractului, dumneavoastră sau ea puteți da un preaviz cu trei luni în avans.

Duminică, 26 ianuarie 2020, la ora 12:29 de la Assaf Benyamini

<[email protected]>

Nu înțeleg. Când intenționați să puneți întrebarea proprietarului apartamentului? CÂND? Nu se poate înțelege din răspunsul „Trei luni înainte este o practică obișnuită” atunci când intenționezi să-i pui această întrebare. (Prefer cât mai curând posibil, pentru că, spre deosebire de ocaziile anterioare când m-am mutat, de data aceasta a mea

sănătatea este mai proastă și nu pot să-mi împachetez personal lucrurile. Dacă trebuie să mut apartamente, de data aceasta, îmi va fi mult mai greu din punct de vedere fizic, iar întregul proces va dura, așadar, mult mai mult. Cu toate acestea, ar fi mult mai ușor din punct de vedere emoțional. Întreb, așadar, din nou, dacă observațiile mele nu au fost înțelese: când intenționați să întrebați proprietarul apartamentului în această privință?

Cu sinceritate,

Assaf Benyamini, rezident la pensiunea Avivit

Duminică, 26 ianuarie 2020, la 14:09:58 GMT+2

TAL LOTAN [email protected] a scris

Bună, se obișnuiește să se anunțe cu trei luni înainte, dar este posibil și mai devreme.

Sâmbătă, 25 ianuarie 2020 la ora 20:00 de la Assaf Benyamini

<[email protected]>

Înțeleg, dar când intenționați să puneți această întrebare?

Sâmbătă, 25 ianuarie 2020, la 19:46:52 GMT+2

TAL LOTAN [email protected] a scris

Este prea devreme, chiar dacă spui că, ipotetic, vrei să prelungești, dar ea este obligată.

Pe scurt, e prea devreme.

Sâmbătă, 25 ianuarie 2020 la ora 19:07 de la Assaf Benyamini <[email protected]> — Mesaj trimis —-

De la: Assaf Benyamini <[email protected]>

Către: [email protected]

Trimisă: sâmbătă, sâmbătă, 25 ianuarie 2020, la 16:31:35 GMT+2 Re: Scrisoarea mea către asistentul social, Tal Lotan

Amenda. Ce părere aveți despre a doua întrebare pe care am pus-o (întrebarea proprietarului apartamentului dacă intenționează sau nu reînnoirea contractului de închiriere)? Desigur, dacă proprietarii apartamentului nu sunt de acord să reînnoiască contractul de închiriere după 14 iulie 2020, va trebui să găsesc o altă soluție rezidențială (și de această dată, împachetarea bunurilor personale va dura mult mai mult din cauza înrăutățirii mele stării de sănătate, ceea ce nu va permite să împachetez singur).

Assaf Benyamini

Sâmbătă, 25 ianuarie 2020, la 16:22:17 GMT+2

TAL LOTAN [email protected] a scris

Bună Assaf. În ceea ce privește jaluzelele, îl voi ruga pe Baruch să arunce o privire, iar dacă este o defecțiune mai mare, o voi contacta pe Sigalit.

Assaf ca obiective care trebuie atinse.

7) Următorul este un Raport Social de 17 pagini, care a fost scris despre mine pe 28.06.2011.

* Aș dori să subliniez că am ajuns pentru reabilitare la Spitalul de Psihiatrie Kfar Shaul din Ierusalim la 8 martie 1994 și nu în cursul anului 2004, așa cum a fost scris greșit în acest raport.

 

REUT Societatea Inregistrata de Sanatate Mintala Comunitatea Hostel “Avivit”.

Avivit Hostel, 6 Avivit St., Ierusalim 96508, Telefax: 972-2-6432551

E-mail: [email protected]

28 iunie 2011

la

Compania MGAR

Re: Assaf Binyamini, Id. Nu. 29547403 – Raport Psihosocial

Context general: Assaf s-a născut în 1972, burlac, locuiește singur într-un apartament de pe strada HaRakefet sub statutul de cazare protejată (locuință protejată) în numele unui coș de reabilitare, el subziste prin intermediul unei alocații de handicap pe fundal a unui handicap mintal.

Assaf este fiul cel mare dintr-o familie formată din patru persoane. Părinții săi au divorțat când el avea opt ani, relațiile dintre părinții lui în timpul căsătoriei lor sunt descrise ca fiind dure. Tatăl s-a recăsătorit și Assaf a avut trei frați vitregi din această căsătorie. După divorț, Assaf a rămas cu mama și sora lui.

Încă din copilărie, Assaf a suferit de dificultăți emoționale și motorii. În urma unei schimbări de domiciliu la vârsta de 4 ani, a încetat să mai vorbească. A fost trimis la psihoterapie într-o grădiniță terapeutică. Assaf era un copil liniștit care obișnuia să se izoleze, își petrecea orele de după-amiază citind cărți de istorie, lucrând la computere, singura lui activitate socială era în cadrul jocurilor de șah.

În timpul adolescenței, starea sa de sănătate mintală s-a deteriorat grav, a dezvoltat iluzii persecutorii (ilizibile), printre altele împotriva soției tatălui său. A fost expusă o tentativă de sinucidere și a fost internat de mai multe ori la Centrul de Sănătate Mintală Geha. O încercare de reabilitare a acestuia a fost efectuată la un hostel din Petah Tikva, dar a eșuat. De la aceasta varsta nu a mai fost integrat in nici un cadru, a fost un copil respins social, comportamentul lui ciudat i-a provocat si o mare agresivitate din imprejurimi fata de el, iar acest lucru i-a inrautat si mai mult starea.

La începutul lui de 20 de ani, Assaf suferea de diverse simptome, principalele fiind obsesiv compulsiv, care includea și autovătămarea – astfel de manifestări de autovătămare fizică nu au revenit niciodată în acest mod, dar în prezent, Assaf se rănește singur, prin intermediul felul el

folosește pentru a face față societății și realității care îl înconjoară (și cu privire la această problemă – informații suplimentare vor fi furnizate în continuare).

În 2004, Assaf a fost internat în Departamentul de Reabilitare din Kfar Shaul și de acolo s-a mutat într-o cazare protejată (locuință protejată) cu escorta Asociației de Sănătate Mintală Enosh. De-a lungul anilor în care a fost tratat la Secția de Reabilitare, starea lui s-a îmbunătățit, simptomele obsesiv-compulsive s-au slăbit semnificativ și nu s-a observat niciun conținut psihotic precum iluzii sau halucinații. Assaf a fost escortat de echipa de reabilitare a Spitalului de Psihiatrie Kfar Shaul, a continuat să primească escortă la domiciliul său prin Asociația de Sănătate Mintală Enosh, a primit tratament psihiatric, starea sa de sănătate mintală s-a stabilizat și trăiește independent în comunitate.

Assaf a lucrat voluntar câțiva ani la Biblioteca Națională a Israelului, dar a plecat din cauza unei deteriorări a stării sale fizice. Ulterior, Assaf a lucrat aproximativ un an și jumătate la Ha’Meshakem Sheltered Company (2005 – 2006). A plecat din cauza unor dificultăți cu personalul, potrivit acestuia. Ulterior, a lucrat într-o fabrică de producție protejată de pe strada HaOman și a plecat din cauza dificultăților de transport în timp ce încerca să ajungă la acest loc de muncă. În perioada 2006 – 2007 a avut loc o scădere treptată a stării sale fizice și psihice, iar de atunci suferă de o acumulare de probleme psihice și fizice – probleme de spate, probleme digestive, deteriorarea stării sale psoriazice, probleme articulare, mai severe și atacuri de anxietate mai frecvente. Assaf și-a pierdut încrederea în serviciile publice, susține că există o deteriorare a calității serviciilor și a profesionalismului angajaților. Și-a încheiat legătura și relațiile cu

Asociația de Sănătate Mintală Enosh,

a încercat o escortă de cazare prin intermediul Kidum-ului

REUT Societatea Inregistrata de Sanatate Mintala Comunitatea Hostel “Avivit”.

Avivit Hostel, 6 Avivit St., Ierusalim 96508, Telefax: 972-2-6432551

E-mail: [email protected]

Asociație, care nu a reușit. În aprilie 2007, a abordat Asociația Tzohar, o asociație privată care se angajează în reabilitare și recuperare.

În noiembrie 2007, a fost îndrumat la Societatea Înregistrată de Sănătate Mintală a Comunităţii Reut şi a fost admis sub statutul de cazare protejată (locuinţă protejată) la Hostelul Avivit, fiind însoţit de personalul Hostelului.

În timpul escortei noastre, asigurată în ultimii trei ani, se poate observa o deteriorare a stării de sănătate mintală a lui Assaf, iar în continuare sunt câțiva indici privind această deteriorare:

1. Nivelul de suspiciune al lui Assaf este în creștere, suspiciune care se intensifică printr-o viziune pesimistă asupra lumii, o lipsă absolută de încredere și încredere în orice factor terapeutic, fie el medical, psihiatric sau profesional. Relația pe care o întreține cu personalul Pensiunii este foarte parțială, refuză să accepte ghizi (instructori) din Pensiunea și este dispus să mențină contactul exclusiv cu asistentul social, pe care îl consideră și un reprezentant al unui sistem care nu caută-i bunăstarea.

2. O tendință de izolare care se agravează. Assaf nu este conectat la niciun cadru social. Nu întreține nicio relație umană de prietenie, nu cu a Hostelului

rezidenți și, după cum s-a spus mai sus, nici cu ghizii (instructori) din Pensiunea, nici cu familia sa, de care se distanțează și el, aproape până la o detașare completă (cuvântul „aproape” este folosit deoarece mama lui insistă să mențină legătura în ciuda rezistenței sale). Nu participă la nicio viață comunitară, se găsește izolat în deplină singurătate în zilele de sâmbătă și de sărbători, nu răspunde la nicio ofertă de a se alătura unui anumit cadru, unui eveniment, ajunul sărbătorilor și altele asemenea.

3. Încurcături și întâlniri cu factori terapeutici: de-a lungul celor trei ani, în care îl escortăm pe Assaf, a reușit să facă schimb între mai mulți Medici de Familie de la HMO, unii dintre ei și-au căutat clar bunăstarea, dar nu știa cum. pentru a identifica acest lucru. S-a certat și s-a certat cu personalul de la Clinica Comunitară de Sănătate Mintală din Kiryat Yovel și a refuzat categoric să-și continue supravegherea psihiatrică acolo. Și acolo, personalul a încercat să vină spre el, dar el nu a observat. În ciuda faptului că el este principalul suferind din această poveste, el a apelat la fiecare entitate legată de sănătatea mintală pentru a obține o supraveghere psihiatrică alternativă. În fine, în urma apelului nostru la HMO Ir Ganim, s-a realizat un anumit aranjament, dincolo de litera de lege, permițând supravegherea necesară la HMO.

4. Boicotarea Hostelului și a Asociației de însoțire: deși continuă să primească o escortă în numele Societății de Sănătate Mintală din Comunitate Reut, refuză să ajungă singur la Hostel, iar întâlnirile se desfășoară doar ca vizite la domiciliu. Suspiciunea și ostilitatea lui sunt îndreptate către personalul și rezidenții Pensiunii și chiar scrie plângeri și se plânge foarte mult de escorta în sine. Cu toate acestea, există un anumit nivel de judecată normală a realității și, în ciuda furiei și plângerilor, el s-a abținut până acum să deconecteze și relația cu noi.

5. Un nivel din ce în ce mai mare de anxietate: Assaf este foarte îngrijorat de viitorul său viitor, atât în ​​ceea ce privește sănătatea psihiatrică și opțiunile de cazare, cât și financiar și existențial. Acest nivel de anxietate îl face să trăiască într-o penurie și o austeritate insuportabile.

6. Abstinența și austeritatea în timpul vieții sale de zi cu zi: Assaf este convins că într-un viitor nu atât de îndepărtat va deveni fără adăpost și, din propriile sale considerații, economisește energie electrică și economisește orice altă cheltuială și, prin urmare, nu face incalzeste apartamentul in timpul iernii, nu-si incalzeste mancarea si nu-si permite sa experimenteze nicio placere sau multumire. De asemenea, economisește atunci când vine vorba de problemele sale de sănătate, cum ar fi tratamente dentare sau medicamente care ar putea atenua suferința fizică și durerile de care suferă.

Societatea înregistrată de sănătate mintală comunitară REUT

Pensiunea „Avivit”.

Avivit Hostel, 6 Avivit St., Ierusalim 96508, Telefax: 02-6432551

E-mail: [email protected]

7. O angajare obsesivă în corespondență și scris față de orice factor posibil despre care crede că povestea lui i-ar putea atinge inima, făcându-l astfel să ofere asistență în cadrul unei corespondențe extinse a devenit practica sa de viață, el scrie, fotografiază și uneori distribuie în zeci de exemplare , către birourile guvernamentale, membrii Knesset,

periodice și reviste, asociații, firme de avocatură, organisme și entități private, locuri de afaceri și multe altele. În cele mai multe cazuri, nu primește niciun răspuns, în anumite cazuri primește o oarecare atenție – această practică a acordat sens și conținut vieții sale. Potrivit lui, atâta timp cât va fi în viață, va continua și acesta este modul lui de a lupta pentru drepturile pe care le merită.

8. Dificultăți de adaptare la locurile de muncă: de-a lungul întregii perioade de timp, Assaf a făcut schimb de mai multe locuri de muncă, de fiecare dată pe baza unor dificultăți sau accesibilitate sau plângeri privind condițiile sale de muncă. Cu toate acestea, trebuie menționat că recent și-a găsit singur un loc de afaceri care îl angajează de trei ori pe săptămână și, până acum, sunt mulțumiți de el. Assaf însuși nu are prea multă încredere în acest loc, dar de astăzi și în ultimele două luni a reușit să persevereze.

În rezumat: nu există nicio îndoială că imaginea sa psihiatrică nu este obișnuită, există mai multe capacități care sunt relativ păstrate, cum ar fi: capacitatea cognitivă, capacitățile sale de exprimare orală și scrisă și, pe de altă parte, o leziune psihică gravă. El este situat într-un cerc închis de singurătate și disperare. Natura simptomelor sale nu îi permite să primească nicio asistență sau sprijin, el este convins că întreaga lume este împotriva lui, că nu există nicio ieșire și că situația nu va face decât să se înrăutățească. Nu există izbucniri psihotice în sensul obișnuit, dar există crize de furie și agresiune severă, care în prezent sunt îndreptate în principal către mama lui atunci când îndrăznește să-l viziteze (acest lucru a fost mult mai rău atunci când a trăit cu un partener care a suferit din cauza crizelor sale severe). , și ca urmare am fost forțați să întrerupem parteneriatul lor de apartament). În ceea ce privește Assaf, senzația este că întreaga structură este o structură paranoidă ermetică, judecata sa realității este foarte defectuoasă și inadecvată și acest lucru este deosebit de evident atunci când nu identifică persoanele care vor să-l asiste și îi împinge pe toți. Se poate observa scăderea efectului, până la absența oricărei emoții umane, chiar și în ceea ce privește persoanele apropiate sau îngrijitorii/terapeuții, cu care se află în contact zilnic. Emoția dominantă care îl controlează este disperarea, care continuă să se agraveze. Acest lucru îi influențează calitatea vieții, ca să nu mai vorbim de nivelul extrem de scăzut de viață în care subzistă. judecata sa realității este foarte defectuoasă și inadecvată și acest lucru este deosebit de evident atunci când nu identifică persoanele care doresc să-l asiste și îi împinge pe toți. Se poate observa scăderea efectului, până la absența oricărei emoții umane, chiar și în ceea ce privește persoanele apropiate sau îngrijitorii/terapeuții, cu care se află în contact zilnic. Emoția dominantă care îl controlează este disperarea, care continuă să se agraveze. Acest lucru îi influențează calitatea vieții, ca să nu mai vorbim de nivelul extrem de scăzut de viață în care subzistă. judecata sa realității este foarte defectuoasă și inadecvată și acest lucru este deosebit de evident atunci când nu identifică persoanele care doresc să-l asiste și îi împinge pe toți. Este posibil să se observe declinul efectului, până la absența oricărei emoții umane, chiar și în ceea ce privește persoanele apropiate sau îngrijitorii/terapeuții, cu care se află în contact zilnic. Emoția dominantă care îl controlează este disperarea, care continuă să se agraveze. Acest lucru îi influențează calitatea vieții, ca să nu mai vorbim de nivelul extrem de scăzut de viață în care subzistă. cu care este în contact zilnic. Emoția dominantă care îl controlează este disperarea, care continuă să se agraveze. Acest lucru îi influențează calitatea vieții, ca să nu mai vorbim de nivelul extrem de scăzut de viață în care subzistă. cu care este în contact zilnic. Emoția dominantă care îl controlează este disperarea, care continuă să se agraveze. Acest lucru îi influențează calitatea vieții, ca să nu mai vorbim de nivelul extrem de scăzut de viață în care subzistă. ca să nu mai vorbim de nivelul extrem de scăzut al vieţii în care subzistă. cu care este în contact zilnic. Emoția dominantă care îl controlează este disperarea, care continuă să se agraveze. Acest lucru îi influențează calitatea vieții, ca să nu mai vorbim de nivelul extrem de scăzut de viață în care subzistă. cu care este în contact zilnic. Emoția dominantă care îl controlează este disperarea, care continuă să se agraveze. Acest lucru îi influențează calitatea vieții, ca să nu mai vorbim de nivelul extrem de scăzut de viață în care subzistă. ca să nu mai vorbim de nivelul extrem de scăzut al vieţii în care subzistă. cu care este în contact zilnic. Emoția dominantă care îl controlează este disperarea, care continuă să se agraveze. Acest lucru îi influențează calitatea vieții, ca să nu mai vorbim de nivelul extrem de scăzut de viață în care subzistă. cu care este în contact zilnic. Emoția dominantă care îl controlează este disperarea, care continuă să se agraveze. Acest lucru îi influențează calitatea vieții, ca să nu mai vorbim de nivelul extrem de scăzut de viață în care subzistă. care continuă să se agraveze. Acest lucru îi influențează calitatea vieții, ca să nu mai vorbim de nivelul extrem de scăzut de viață în care subzistă. care continuă să se agraveze. Acest lucru îi influențează calitatea vieții, ca să nu mai vorbim de nivelul extrem de scăzut de viață în care subzistă.

În calitate de persoană care l-a escortat în ultimii doi ani și din conversațiile pe care le-a purtat cu medicul psihiatru care l-a tratat, nu există nicio îndoială că dificultățile sale de comportament, problemele sale mentale, crizele de furie și altele asemenea, aparțin și provin din tulburarea sa mintală și, prin urmare, comportamentul lui contondent, insultător și scandalos ar trebui, de asemenea, privite ca un simptom al problemelor sale și nu ca o parte separată a acestora.

Naomi Harpaz

Asistent social

Hostelul Avivit

Ir Ganim.

8) Mai jos sunt câteva explicații/detalii despre starea de locuire a persoanelor cu handicap.

1. Problema finanțării/achitării chiriei – în urmă cu mulți ani, (și nu este clar de către cine, dar aparent un oficial guvernamental) s-a decis că persoanele cu handicap care locuiesc în comunitate erau eligibile pentru 770 NIS pe lună pentru a plăti chiria. După cum se știe, prețurile caselor au crescut în Israel

în ultimii ani, trăgând firesc și chiria. Dar cifra NIS 770, stabilită complet arbitrar cu mulți ani în urmă, fără nicio explicație sau logică, nu a fost actualizată.

Din păcate, chiar și după o corespondență extinsă (mii sau chiar zeci de mii de scrisori, și spre regretul acestui autor, aceste cifre nu sunt exagerare), trimise tuturor părților posibile – diferite birouri de la Ministerul Locuinței și Construcțiilor, altor ministere, precum Ministerul Finanțelor și Cabinetul Primului Ministru, numeroși jurnalişti, dintre care mulți acest autor a vorbit personal, numeroși avocați și chiar firme de investigații și ambasadele țărilor străine – nimic nu a ajutat. Rezultatul este că valoarea ajutorului nu a fost actualizată și mulți handicapați sunt ejectați în stradă pentru a muri acolo de foame, sete sau frig iarna sau de insolație și deshidratare vara.

Trebuie remarcat faptul că organizațiile de drepturi, precum Yedid: Asociația pentru Împuternicirea Comunității și clinicile de asistență juridică a universităților și colegiilor cu care acest autor corespunde, nu pot ajuta niciodată, dintr-un motiv simplu: suma ajutorului de 770 NIS este prescrise de lege, iar organizațiile de drepturi pot contribui la aplicarea legislației în vigoare. Singura adresă la care este nevoie de modificări legislative este Knesset.

Dar lucrurile devin și mai complicate: după cum se știe, de multă vreme (aceste rânduri au fost scrise vineri, 17 ianuarie 2020) Israelul a fost într-o campanie electorală după alta, și chiar și la cele trei alegeri, programate pentru șase săptămâni de aici, nu va anunța neapărat instituirea unui guvern funcțional. Trebuie remarcat faptul că, chiar și atunci când Knesset și guvernul au răspuns la întrebările acestui autor și ale organizațiilor cu handicap și ale multor altele în chestiunea ajutorului, membrii Knesset au îndreptat automat anchetele către organizațiile de drepturi, chiar dacă membrii Knesset-ului sunt pe deplin conștienți că, în acest caz, organizațiile nu sunt adresa; ei înșiși sunt.

2. Comunicarea cu proprietarii de apartamente: există multe cazuri în care persoanele cu handicap se luptă să negocieze cu proprietarii de apartamente, din cauza dizabilității sau a bolii lor. În aceste circumstanțe, asistenții sociali trebuie să servească drept mediatori, iar majoritatea asistenților sociali nu își pot asuma cu adevărat acest rol în toate cazurile. Mai mult, reduceri profunde în ultimii ani ale numărului de posturi de asistent social, împreună cu condiții dificile de muncă, salarii mici, tratament necorespunzător frecvent din partea familiilor pacienților – care adesea consideră în mod nejustificat asistenții sociali responsabili pentru rudele lor defectuoase. primesc – combinat cu volumul de muncă imposibil care îi obligă uneori să neglijeze cazuri urgente sau periculoase, adăugându-se la dificultățile persoanelor cu handicap în găsirea unui apartament potrivit și pentru ca asistentul social să-l ajute.

3. Mijloacele de plată ale pacienților – sunt cazuri în care o persoană se mută pentru a locui în comunitate după o perioadă lungă de spitalizare și îi lipsesc obiceiurile normale de viață, cum ar fi mersul la muncă sau asumarea responsabilității pentru gestionarea vieții sale. Frecvent, condițiile pentru semnarea unui contract de închiriere, cum ar fi verificarea garanției, sunt de neatins pentru persoanele aflate în această etapă a vieții lor. Structurile anterioare de tratament și reabilitare (dintre care autorul a folosit-o acum 25 de ani când a fost externat din spital într-o unitate de locuit asistată) au fost închise sau și-au redus operațiunile în ultimii ani, prevenind astfel reabilitarea persoanelor aflate în această etapă a vieții. , care nu pot face progrese fără aceste structuri critice de tratament și reabilitare.

4. Probleme de reglementare – în prezent, există un dezechilibru total în ceea ce privește drepturile și obligațiile proprietarilor de apartamente, pe de o parte, și chiriașilor, pe de altă parte. Multe legi îi protejează pe proprietarii de apartamente împotriva posibilelor abuzuri ale perioadei de închiriere din partea chiriașilor; dimpotrivă, nu există legi care să protejeze chiriașii împotriva abuzului din partea proprietarilor apartamentelor. În consecință, contractele de închiriere includ multe clauze scandaloase, draconice și uneori chiar ilegale și nu există legi care să protejeze locatarii, care sunt obligați să semneze contractele de închiriere. În multe cazuri, chiriașii nu au dreptul legal de a se opune clauzelor vătămătoare pe care trebuie să le semneze ca condiție pentru închirierea proprietății și sunt cu totul expuși capriciilor proprietarilor de apartamente, uneori chiar și în perioada de închiriere. Aceasta este evident o problemă pentru populația generală,

5. Dificultăți în explicații – există dificultăți substanțiale în ceea ce privește dificultățile ridicate și dezvăluirea lor în arena publică în scopul efectuării modificărilor necesare. Cântăresc prioritățile actuale ale diverselor mass-media, care nu sunt interesate de subiect, împărțirea între organizațiile cu handicap, dezinteresul multor părți din societatea în care trăim pentru a avea un rol activ în eforturile de corectare și îmbunătățire a situației. împiedică foarte mult eforturile de sensibilizare a publicului cu privire la aceste probleme într-un mod care îi va obliga pe membrii Knesset să modifice legile, mai degrabă decât să continue să le ignore și să nu facă nimic. Există o altă dificultate în ceea ce privește lansarea unei campanii de publicitate:

9) Link către canalul YouTube pe care l-am deschis pe 28 aprilie 2020:

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

10)Pe 10 august 2018, m-am alăturat unei mișcări sociale numită „We Shall

Depășit” – o mișcare care urmărește să reprezinte interesele

dizabilități transparente și anume: persoanele care suferă de probleme grave de sănătate care nu sunt în mod evident exterioare invizibilitatii care neagă drepturile civile și sociale la scară foarte largă.

Directorul său și fondatorul mișcării este Tatiana Kadochkin, pe care o puteți contacta la numărul de telefon 972-52-3708001, duminică până joi, între orele 11:00 și 20:00 – cu excepția sărbătorilor evreiești și israeliene.

Atașez prin prezenta un link către nostru

site-ul mișcării: https://www.nitgaber.com/

11) numerele mele de telefon:

la domiciliu-972-2-6427757.

celular-972-52-4575172.

fax-972-77-2700076.

12) Mai multe detalii personale:

Data nașterii: 11 noiembrie 1972 Starea civilă: Necăsătorit.

G. Timp de mulți ani, Ministerul Asistenței Sociale și Serviciilor Sociale din Statul Israel a refuzat categoric să trateze bolnavii mintal. Îngrijirea bolnavilor mintal din Israel a fost încredințată Ministerului Sănătății. În cazurile în care Ministerul Sănătății nu putea ajuta persoana cu deficiență mintală care a fost evacuată ar fi îndrumată către Ministerul Asistenței Sociale, și asta în ciuda faptului că personalul Ministerului Sănătății a știut întotdeauna foarte bine că Ministerul Asistenței Sociale nu tratează cu provocări psihice. Ministerul Bunăstării, la rândul său, nu a acceptat niciodată să trateze atunci când era vorba de bolnavi mintal – și va trimite persoana din nou către Ministerul Sănătății.

Acest lucru a creat o situație în care persoanele nevoiașe cu vătămare mintală care aveau nevoie de asistența Ministerului Bunăstării s-au confruntat, de fapt, cu un jgheab spart, iar diferitele ministere guvernamentale nu ar face nimic decât să îndrume persoana nevoiașă cu leziuni psihice înainte și înapoi de la unul. birou la altul. De remarcat că scriitorul acestor rânduri s-a confruntat de multe ori cu această situație.

Aceasta a fost realitatea până astăzi (aceste cuvinte sunt scrise duminică, 2 aprilie 2023 – cu câteva zile înainte de Paște).

Dar în ultimul an a avut loc o schimbare, iar aceasta se datorează legislației din

Drepturi de lege Asistență pentru persoanele cu dizabilități(textul este în ebraică), care precizează că în anumite situații Ministerul Afacerilor Sociale va putea ajuta bolnavii psihici care sunt tratați în același timp la Ministerul Sănătății.

Această lege a fost înregistrată în Cartea legii a statului Israel la 22 iulie 2022.

De astăzi, duminică, 2 aprilie 2023, nu este clar care sunt cazurile sau situațiile în care Ministerul Asistenței Sociale din Statul Israel îi poate ajuta într-adevăr pe cei răniți psihic.

 

Consider că aceste informații ar trebui puse la dispoziția angajaților Ministerului Asistenței Sociale, angajaților Ministerului Sănătății precum și a publicului vătămat psihic într-un mod cât mai ușor și simplu.

Aș dori să subliniez că linkul pe care l-am atașat la Legea privind drepturile sociale pentru persoanele cu dizabilități (textul legii este în ebraică) a fost preluat din

site-ul web al  Izzy Shapiro acasă.

H. Mai jos sunt postările pe care le-am distribuit pe rețeaua de socializare Facebook:

1) Mai jos este postarea pe care am scris-o pe pagina de Facebook a rețelei Shufersal:

Lanțul Shalom Shufersal:

Am comandat o livrare pentru astăzi, care trebuia să sosească la ora 13:00.

Când încerc să contactez serviciul dvs. pentru clienți prin telefon

Nimeni nu răspunde la numărul 1-800-56-56-56 de la celălalt capăt al liniei telefonice.

Există un răspuns automat care spune că transportul va sosi abia la 16:22

Așa că te întreb:

1. O întârziere de peste trei ore într-o livrare în oraș vă sună logic sau rezonabil?

2. Înseamnă asta că de acum înainte trebuie să comand o livrare cu aproximativ 3 ore înainte de a dori să sosească (adică: trebuie să marchez pe site-ul tău pentru ora 11:00 pentru ca livrarea să sosească la 14:00, marca 13:00) dacă vreau ca livrarea să sosească la 16:00 etc. )?

3. Și de ce serviciul tău pentru clienți nu răspunde la telefon?

Cu siguranta ma astept la servicii mai rezonabile!!!!

Chiar dacă întârzii – măcar răspunde la telefon!!!!

Asaf Benjamin.

 

2)ai trimis

Către Shufersal Shalom:

Am comandat o livrare pentru astăzi, care trebuia să sosească la ora 13:00.

Când încerc să contactez serviciul dvs. pentru clienți prin telefon

Nimeni nu răspunde la numărul 1-800-56-56-56 de la celălalt capăt al liniei telefonice.

Există un răspuns automat care spune că transportul va sosi abia la 16:22

Așa că te întreb:

1. Vă sună logică sau rezonabilă o întârziere de peste trei ore într-o livrare în interiorul orașului?

2. Înseamnă asta că de acum înainte trebuie să comand o livrare cu aproximativ 3 ore înainte de a dori să sosească (adică: trebuie să vă marchez adresa pentru ora 11:00, astfel încât livrarea să sosească la 14:00, marca 13: 00 dacă vreau ca livrarea să sosească la 16:00:00 și altele asemenea)?

3. Și de ce nu răspunde la telefon serviciul tău pentru clienți?

Cu siguranta ma astept la servicii mai rezonabile!!!!

Chiar dacă întârzii – măcar răspunde la telefon!!!!

Asaf Benjamin.

Shufersal

Shufersal

Salut vorbind Tamar

ai trimis

Deci ce se va întâmpla? De ce nu vii? Si de ce dracu nu raspunzi nici la telefon??? De ce??? Doar satul!!!

Shufersal

Shufersal

În primul rând, lucrul care s-a întâmplat este o întârziere care se întâmplă uneori

A fost o întârziere la încărcare și de aceea s-a întâmplat întârzierea, aveți dreptate că este greșit din partea noastră să fie cauza întârzierii și că nu răspundem la telefon

Dar linia noastră funcționează ca de obicei și primim apeluri ca de obicei

Nu știu de ce nu am primit apelul tău

Desigur, din nou, ceea ce s-a întâmplat este o eroare unică și nu se va mai întâmpla

Voi fi mai mult decât bucuros să vă creditez pentru taxa de expediere a comenzii pentru a vă arăta că ne pare cu adevărat rău și că ne vom îmbunătăți serviciile în viitor

ai trimis

E în regulă – creditează-mă pentru taxa de transport. Dar cum rămâne cu transportul în sine? Vad ca nu ai ajuns inca!! Și acesta este un transport care trebuia să sosească la ora 13:00!!! Mai am si alte lucruri de facut in viata in afara sa te astept!!!!

Shufersal

Shufersal

De la ce este certificatul de identitate va rog?

ai trimis

Numărul meu de identificare: 029547403

ai trimis

Deci, care-i treaba? E deja 16:35 – de ce nu vii? De ce???

Shufersal

Îmi cer scuze pentru așteptare

Shufersal

Văd că rezervarea dvs. este între orele 16:00 și 18:00

Shufersal

Shufersal

Și ar trebui să te contacteze în orice moment

ai trimis

Şi ce dacă???? Ca ma suna curierul daca nu gaseste locul!!! Și rezervarea mea este pentru 13:00 – și nu pentru 16:00 – 18:00 – de ce să mint?

Shufersal

Shufersal

nu mint

Asta văd în sistem

ai trimis

Minți – rezervarea este pentru ora 13:00. Acesta este ceea ce s-a convenit cu tine.

Vă rugăm să respectați acordurile cu dumneavoastră!!!

Shufersal

Shufersal

Trebuie să fi fost o eroare, o dau mai departe pentru clarificare

Vă creditez pentru taxa de transport și nu se va întâmpla în viitor

ai trimis

Binecuvântat este credinciosul…. Ceea ce promiți că „în viitor nu se va întâmpla” întotdeauna se întâmplă și mereu se repetă. De ce să te cred?

Shufersal

Shufersal

Îmi pare rău, aceasta este experiența ta cu noi

Știu despre mine că, în calitate de reprezentant, fac tot posibilul pentru a gestiona întrebările și a oferi cele mai bune servicii și când spun că mă voi ocupa de ceva, problema va fi rezolvată și nu aveți de ce să vă faceți griji

ai trimis

Serios… am auzit deja despre asta…

Shufersal

Shufersal

Vă înțeleg domnule, dar din păcate acesta este răspunsul meu și nu se va schimba..

ai trimis

Aceste afirmații sunt împotriva comportamentului lui Shufersal și nu împotriva dvs. personal.

Scrie-i lui Shufersal

Am înțeles, cererea dumneavoastră a fost înaintată la tratament și nu vă faceți griji, mă voi asigura că este îngrijită și că așa ceva nu se va întâmpla

Desigur, v-am creditat deja în plus față de taxa de expediere de 30 NIS

3)Iată corespondența mea cu Shufersal pe rețeaua de socializare whatsapp:

Bună ziua Shufersal: Ți-am comandat un transport care trebuia să sosească astăzi la 13:00. De ce nu vii?

Salutări,

assaf benyamini.

Bună, mulțumesc foarte mult pentru întrebare.

Sunt autoresponderul lui Shufersel, voi încerca să vă ajut punând câteva întrebări scurte.

Dacă nu reușesc, aici se va alătura un reprezentant care va fi bucuros să mă ajute

Stimați clienți, aveți opțiunea de a deschide o aplicație în „serviciul click” din linkul atașat și vă vom contacta în decurs de o zi lucrătoare

https://www.shufersal.co.il/CustomerService

(https://www.shufersal.co.il/CustomerService)

Care este numărul tău de securitate socială? Doar nu uitați să introduceți toate cele 9 cifre.

029547403

Aveți o comandă deschisă la noi, curierul este așteptat să sosească pe 04.02.2023 la ora 16:22.

Alegeți ce subiect vă putem servi:

Răspunde…

1 – Mulțumesc, asta-i tot

2 – Primiți factura pentru această comandă prin e-mail

3 – Corespondenta cu un reprezentant

4 – Primiți o factură și corespondeți cu un reprezentant

3

Transfer tratamentul unui reprezentant de service care vă va coresponde în câteva momente.

Vă mulțumesc pentru răbdarea dvs

Bună, numele meu este Oren, doar verific

Către Shufersal Shalom:

Am comandat astăzi de la dvs. un transport care trebuia să sosească la ora 13:00. De ce nu vii?

Salutări,

assaf benyamini,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-plat 4,

Kiryat Menachem,…

Multumesc pentru asteptare.

Am vorbit acum cu curierul, i s-a spus ca este din cauza unei intarzieri pe drum deoarece va ajunge in aproximativ 15 minute.

Te-am creditat pentru taxa de transport

Amenda. Voi aștepta mesagerul acasă. Dacă nu ajunge în 15 minute, te voi contacta din nou. Asaf Benjamin.

M-am bucurat să fiu de serviciu, o zi bună

Văd că mesagerul încă nu a sosit – și nici nu mă contactează.

Au trecut cu mult peste 15 minute.

Bună, mulțumesc foarte mult pentru întrebare.

Sunt autoresponderul lui Shufersel, voi încerca să vă ajut punând câteva întrebări scurte.

Dacă nu reușesc, aici se va alătura un reprezentant care va fi bucuros să mă ajute

Stimați clienți, aveți opțiunea de a deschide o aplicație în „serviciul click” din linkul atașat și vă vom contacta în decurs de o zi lucrătoare

https://www.shufersal.co.il/CustomerService

(https://www.shufersal.co.il/CustomerService)

Care este numărul tău de securitate socială? Doar nu uitați să introduceți toate cele 9 cifre.

029547403

Aveți o comandă deschisă la noi, curierul este așteptat să sosească pe 04.02.2023 la ora 16:22.

Alegeți ce subiect vă putem servi:

Răspunde…

1 – Mulțumesc, asta-i tot

2 – Primiți factura pentru această comandă prin e-mail

3 – Corespondenta cu un reprezentant

4 – Primiți o factură și corespondeți cu un reprezentant

3

Transfer tratamentul unui reprezentant de service care vă va coresponde în câteva momente.

Vă mulțumesc pentru răbdarea dvs

Bună, mă numesc Eden, ce pot face?

Am comandat o livrare care trebuia să sosească la ora 13:00.

Deci de ce nu vii?

Le-am scris deja aici reprezentanților dumneavoastră de serviciu că au scris că mesagerul va sosi în 15 minute.

Au trecut mult mai mult de 15 minute și messengerul nu a venit și nu m-a contactat.

Ce va?

Deci ce se va întâmpla? De ce nu ajunge transportul?

Nu a fost încă livrat?

E deja 16:35 – deci de ce nu vii? Măcar mă va contacta mesagerul!!!

Ce va,???

Bună, mulțumesc foarte mult pentru întrebare.

Sunt autoresponderul lui Shufersel, voi încerca să vă ajut punând câteva întrebări scurte.

Dacă nu reușesc, aici se va alătura un reprezentant care va fi bucuros să mă ajute

Stimați clienți, aveți opțiunea de a deschide o aplicație în „serviciul click” din linkul atașat și vă vom contacta în decurs de o zi lucrătoare

https://www.shufersal.co.il/CustomerService

(https://www.shufersal.co.il/CustomerService)

Care este numărul tău de securitate socială? Doar nu uitați să introduceți toate cele 9 cifre.

029547403

Aveți o comandă deschisă la noi, curierul este așteptat să sosească pe 04.02.2023 la ora 16:22.

Alegeți ce subiect vă putem servi:

Răspunde…

1 – Mulțumesc, asta-i tot

2 – Primiți factura pentru această comandă prin e-mail

3 – Corespondenta cu un reprezentant

4 – Primiți o factură și corespondeți cu un reprezentant

[16:38, 2.4.2023] Shufersal: Transfer gestionarea unui reprezentant de service care vă va coresponde în câteva momente.

Vă mulțumesc pentru răbdarea dvs

[16:39, 2.4.2023] Shufersal: Buna ziua, ma numesc Angelica, ma voi ocupa de cererea ta, verific

[16:41, 2.4.2023] Assaf Binyamini: Deci de ce naiba nu ajunge transportul?

Și de ce nu mă contactează mesagerul? De ce????

Am scris deja aici mai multor reprezentanți ai service-ului dumneavoastră – și de fiecare dată când interogarea începe – și se oprește după un timp scurt.

nu mai am puterea pentru asta!!!! Doar satul!!!

Unde este responsabilitatea ta???

[16:42, 2.4.2023] Shufersal: Tocmai am vorbit cu mesagerul, este pe stradă, vine la tine în 2 minute

[16:44, 2.4.2023] Assaf Binyamini: Deci vreau să văd că sosește cu adevărat. Astăzi mi-ai scris deja că mesagerul era pe cale să sosească – și atunci nu a mai ajuns.

Asa ca sa vina cu transportul!!!!

Nu mai juca aceste jocuri!!!!

[16:45, 2.4.2023] Shufersal: Îmi pare foarte rău pentru asta, l-am sunat și mi-a spus că este pe stradă și vine

[16:46, 2.4.2023] Assaf Binyamini: Deci de ce nu vine? De vreo ora jumate imi scrii ca e pe cale sa soseasca mesagerul si nu mai vine!!!

[16:47, 2.4.2023] Assaf Binyamini: Glumești?

[16:48, 2.4.2023] Shufersal: Nu glumim, vă spunem ce ne spune mesagerul, l-am sunat pe mesager, mi-a răspuns și mi-a spus că este pe strada voastră și că va veni la tine în 2 minute, pot să-l sun din nou

[16:50, 2.4.2023] Assaf Binyamini: Așa că ar trebui să mă sune dacă nu găsește apartamentul și îi voi explica cum să mă contacteze.

numarul meu de telefon este;

58-6784040-972.

[16:50, 2.4.2023] Shufersal: Acum îl sun

[16:51, 2.4.2023] Assaf Binyamini: Deci spune-i să mă sune – chiar nu este dificil sau complicat să scrii 7 cifre pe telefon.

[16:52, 2.4.2023] Shufersal: L-am trimis și i-am spus să sune la numărul de telefon pe care l-ați înregistrat pentru mine

[16:54, 2.4.2023] Assaf Binyamini: Deci de ce nu sună? Nu mai am puterea pentru prostiile astea!!!!

Ce naiba e problema cu tastarea a 7 cifre la telefon???

[16:58, 2.4.2023] Shufersal: Nu a sunat încă mesagerul?

[17:00, 2.4.2023] Assaf Binyamini: A sunat acum câteva minute – și i-am explicat cum să ajungă acolo – dar văd că nu vine. Poți pur și simplu să înnebunești din aceste jocuri stupide!!! Doar satul!!!

[17:02, 2.4.2023] Schufersl: Tocmai am vorbit cu curierul, el a spus că a livrat transportul

[17:02, 2.4.2023] Assaf Binyamini: Acum a sosit mesagerul – la mai bine de 4 ore după ora convenită cu tine!!! Doar o rușine!!! rușine!!!

4)assaf benyamini

17 în martie B- 18:19

Partajat cu publicul

https://www-mako-co-il.translate.goog/hix-special/Article-dfada8301a48481026.htm?fbclid=IwAR2e4t5iiQOh_xDUAi9yUlE_hCg1HNbQoT8k0SiaeT8k0Siae01a48481026.htm?fbclid=IwAR2e4t5iiQOh_xDUAi9yUlE_hCg1HNbQoT8k0Siae01a48481026 :&wtl_t__t__t&wm__t__t_&wm_t__t__t&wm_t__t__t&wm_t_t__t__t&wl_t_s73 x_tr_pto=wapp

Adnan Okhter – liderul unei secte din Turcia care a funcționat în anii ’90.

Din câte se știe, bărbatul stă în prezent în închisoare în Turcia – instanța din Turcia l-a condamnat la 1075 de ani de închisoare…

De-a lungul anilor, mulți înalți oficiali din Israel l-au vizitat și s-au întâlnit cu el, printre care prim-miniștri, miniștri înalți, oameni de afaceri cunoscuți, membri ai Knesset-ului, generali superiori din IDF și chiar rabini șefi.

Ce au găsit cu el?:

De ce au vrut atât de mulți israelieni în vârstă să se întâlnească cu el?

Are cineva o explicație pentru asta?

 

 

Asaf Benjamin

A depus recurs împotriva unei pedepse de 1075 ani închisoare – iar drept răspuns instanța i-a majorat pedeapsa la… 8658 ani închisoare. Iar bărbatul are acum 66 de ani, ceea ce înseamnă că oricum își va pune capăt vieții în închisoare, într-un fel sau altul – de ce nu este suficientă o pedeapsă de 1075 de ani de închisoare? Prin ce trec judecătorii de la tribunalul din Turcia?

 

5)asociația pentru ajutor imediat pentru supraviețuitorii mei holocaust(Această pagină de Facebook este în ebraică)

6 în martie B- 18:29

 

Purim este dulce chiar și pentru supraviețuitorii Holocaustului cu diabet și boli de inimă!

Sute de livrări de mese pregătite de voluntarii asociației din ingrediente speciale pentru diabet și bolnavii de inimă au ieșit astăzi.

Avem nevoie de donațiile tale pentru a cumpăra mai multe materii prime pentru a face dulciuri fericite pentru supraviețuitorii Holocaustului din Haifa, Ierusalim și sud.

Puteți dona la link-ul: https://secure.cardcom.solutions/e/UF1F

6)Dezvoltarea inovatoare a daunelor cu ajutorul chatgpt (articol în ebraică):

https://www.pc.co.il/news/379076/

 

7) Conferința Silviei Licht (în ebraică) în domeniul istoriei oncologiei:

https://www.youtube.com/watch?v=X5v2dXuDtw4

8) Articolul (în ebraică) despreAplicația „Albi” – o aplicație care încearcă să le faciliteze celor care suferă de demență sau Alzheimer:

https://www.ynet.co.il/activism/article/B1E7XRVju

 

assaf benyamini

Stai, despre ce am scris? Scuze am uitat

9) Prim-ministrul este condamnat într-un proces, este condamnat la închisoare și intră în închisoare.

Noul prizonier și prim-ministrul intră în cameră și îi spun: aici este un pat dublu – tu vei dormi dedesubt, iar tipul ăsta de lângă tine va fi în patul de deasupra.

Fostul premier: Ce??? Am fost premier – merit sa dorm in patul de la etaj!!!

Gardienii: Nu te certa cu noi – aici hotărâm noi, nu tu!!

Fostul premier și noul prizonier: Știți ce – am o idee. Suntem o țară democratică (încă). Să plasăm buletine de vot în centrul sălii – și toți prizonierii din cameră vor vota întrebarea fatidică:

Prim-ministrul doarme în patul de deasupra sau în patul de dedesubt?

Majoritatea va decide…

laugh out loud…

10)Manifestanții se tem că Israelul se va transforma într-o dictatură.

După cum știm, în regimurile dictatoriale există o poliție secretă care urmărește constant cetățenii cu scopul de a monitoriza orice posibilă opoziție față de autorități.

Cum se va numi poliția secretă a lui Bibi Netanyahu? Are cineva vreo idee acolo?

Hopa… Am menționat numele liderului – voi fi dat în judecată pentru asta?

Sunt ingrijorat…

11) Dorim să anunțăm înființarea unei noi companii – „Cetățeni în grevă”.

Printre locurile de munca oferite:

1. Blocaje rutiere.

2. Primirea si darea de lovituri fizice cu politisti.

3. Înjurături profesionale. Cei cu un repertoriu de blesteme creativ vor primi un bonus special – detalii despre aceasta vor fi furnizate mai târziu.

4. Incitarea la provocări. Experiența în provocări de la demonstrațiile anterioare constituie un avantaj.

5. Difuzoare și operatori de difuzoare.

6. Constructori de spectacole creative de protest. O garsoniera speciala in acest scop este in constructie.

Ne pare rău să vă anunțăm că astăzi suntem în grevă.

laugh out loud…

12)Și de data aceasta o întrebare serioasă (în niciun caz o glumă de niciun fel):

 După cum știți, Habib Bourguiba a fost președintele Tunisiei între 1957-1987 și s-a stins din viață în 2000, la vârsta de 97 de ani.

Se spune că la una dintre întâlnirile Ligii Arabe la care a participat el a încercat să-și convingă colegii din celelalte țări arabe să nu mai continue războaie împotriva Israelului. Din moment ce Bourguiba a avut, după cum se știe, o atitudine ostilă și chiar a adoptat o linie foarte dură împotriva Israelului (și a avut, de asemenea, atitudini antisemite clare care au provocat multe hărțuiri față de comunitatea evreiască în timpul domniei sale – care au culminat cu deportarea din 1967 – – în timpul Războiului de Șase Zile, profitând de faptul că în timpul războiului, mass-media The International s-a ocupat de evenimentele războiului și nici măcar nu a menționat expulzarea evreilor) – până la urmă, această recomandare a lui prietenilor săi din Liga Arabă a fost o parte integrantă a liniei antisemite pe care a adoptat-o. Se pare că aici a existat o contradicție internă: cum poate un lider care este atât de ostil față de Israel să sfătuiască țările arabe să se abțină de la război împotriva Israelului? Dar, în mod surprinzător, sau nu, recomandarea a fost o parte integrantă a liniei anti-israeliene și antisemite pe care Bourguiba a luat-o: a încercat să explice prietenilor săi din Liga Arabă că, în absența unei amenințări externe reale și suficient de puternice, Statul Israel se va dezintegra din interior din cauza conflictelor interne și a certurilor (este posibil să înțelegem ceva despre aceste zile și despre dezbaterile din jurul reformei sistemului judiciar?). Din acest motiv, Bourguiba a văzut o confruntare militară directă cu Israelul ca pe ceva care nu servește obiectivului țărilor arabe de a elimina Statul Israel – dar de fapt provoacă exact rezultatul opus – ceea ce, în opinia sa,

După cum se știe, reprezentanții celorlalte țări arabe nu au acceptat această poziție a lui Bourguiba – care, din câte se știe, nu a fost susținută de nicio țară arabă.

Mai sunt câteva întrebări deschise aici:

1. În ce an a avut loc această întâlnire? A fost în timpul președinției lui Bourguiba? Și dacă Bourguiba a venit la această întâlnire în afara președinției sale (înainte sau după aceasta) – cum a fost primit în Tunisia?

2. Există un protocol al acestei întâlniri? Și dacă procesul-verbal al ședinței nu a fost publicat – care au fost motivele pentru aceasta? Și dacă protocolul există, a fost tradus vreodată în ebraică?

3. Care au fost contextele geopolitice ale acelei yeshive? Și au existat publicuri din țările arabe care au susținut această abordare a lui Bourguiba în ceea ce privește confruntarea cu Israelul – sau opoziția a fost totală și radicală?

interesant…

  

13)”singularitatea plăcerea„- o „unitate” militară cu activitate dubioasă și criminală în armata nord-coreeană.

Este posibil ca femeile din țările occidentale să încerce să se infiltreze în această unitate, în scop de spionaj? Este posibil să existe încercări de a culege informații despre ceea ce se întâmplă în Coreea de Nord în acest fel? Sau prin infiltrarea în această unitate pentru a încerca să elimini „capul șarpelui” (Kim Jong Un)?

Se pare că nu există răspunsuri despre asta… chiar dacă o astfel de activitate există – este probabil ca nicio organizație de informații din vreo țară să admită acest lucru…

14)O nouă ligă sportivă este înființată în statul Israel: cursele de mașini pentru locuri de muncă.

Participanti la prima cursa:

1. Echipa Medicilor Psihiatri Histadrut.

2. Echipa de poliție (condiție necesară pentru acceptarea în echipă: cel puțin 15 cazuri în care candidatul a demonstrat capacitatea de a folosi forța și de a bate protestatari. Candidatul trebuie să atașeze videoclipuri care să dovedească acest lucru).

3. Echipa muncitorilor Knesset.

4. Echipa de CEO ai companiilor guvernamentale.

Cine va castiga? Cine va acționa cu o prădare mai mare?

Orice altă echipă de la locul de muncă care este interesată să participe la competiție în viitor va fi obligată să dovedească un comportament de prădător la un nivel rezonabil.

Cererile fără dovezi suficiente de predare nu vor fi acceptate.

În timpul competiției, tuturor locuitorilor din Israel va fi impusă o interdicție de acces – cu excepția listei ofițerilor de poliție care o vor aplica.

Un rezident care este prins în zilele competiției la o distanță mai mare de un metru, doi centimetri, doi milimetri, 3 microni și 15 milimicri în afara ușii casei sale va fi internat într-un centru de detenție psihopat pentru restul său. viaţă.

laugh out loud…

 

15) Și de data aceasta o chestiune serioasă și în niciun caz o glumă:

După cum știm, zgomotul de intensitate anormală și extremă poate provoca daune grave sănătății sau chiar moartea. Cu toate acestea, din câte se știe, în prezent nu există instrumente acustice cu scopul de a lovi, de exemplu, inamicul în timpul războiului în formație directă prin tunuri, tunuri sau rachete.

Este posibil ca astfel de arme să fie dezvoltate pentru diferite armate din lume în secret? Și dincolo de paradox (arme cu intensități sonore neobișnuite care se deschid… în liniște) – cum va afecta existența unor astfel de arme, dacă și când vor fi dezvoltate, viitorul câmp de luptă?

Poate cineva poate încerca să-și imagineze – totuși se poate doar presupune că astăzi nu este posibil să obținem răspunsuri despre asta…

16) Ce cruzime față de un șofer din Bat-Yam (orașul Bat-Yam din statul Israel)!!

Ce oameni răi sunt în lumea noastră!!

Doar o rușine!!!!

https://fb.watch/jIk_Klu_d0/

(Videoclipul și explicațiile sunt în ebraică)

I. Mai jos este mesajul pe care l-am lăsat pe 4 aprilie 2023 pe pagina de Facebook a companiei „Google Israel”:

Salutări companiei „Google Israel”:

Pe 13 martie 2023, am deschis canalul YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCbVyfaoRzsde7YEEvGpeULw

Dar momentan întâmpin o problemă: nu este posibil să încarc videoclipuri noi. Motivul: nu reușesc să finalizez procesul de verificare pe care sistemul YouTube îl solicită și rămân blocat în mod repetat.

Ce să fac? Cum poate fi depășită această greșeală?

Salutări,

Asaf Binyamin,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-plat 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim, cod poștal: 9662592.

Număr de telefon: 972-58-6784040.

post Scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403

2) Canalul YouTube în cauză este legat de adresa de [email protected]

3) Atașez aici captura de ecran a mesajului de eroare pe care îl primesc în timpul încercărilor eșuate de a încărca videoclipuri pe canal.

 

J. Link-urile mele:

1) site-ul freelancer.com

2)coordonator ştiinţific Viitorul

3)Stochează informațiile despre va acoperi Harney, un expert în creștinism

4)festival „conectat”-o experiență pe care o fată a comandat-o mamelor și fetelor

5)proiectează fluturele Israelului

6)institutul democratic

7)comitetul editorial „butonul”

8)proiect „she space”-Studii academice legate de industria spațiului pentru femei

9)Asociația „Locuri Rezervate”-accesibilitatea arată cultură pentru copiii cu dificultăți neurologice

10)„Aici clădirea”-ateliere de tâmplărie nomade

11)rețeaua bitchute.com

 

Print Friendly, PDF & Email