Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> sorte lister - מידע לאנשים עם מוגבלויות

sorte lister

Til:

Emne: Onlinesider.

Kære fruer/herrer.

Som du ved, findes der hjemmesider på internettet, eller software, hvis formål er at skade brugere, såsom phishing, spoofing mv.

Hvor kan jeg finde en liste over sådanne websteder?

Med venlig hilsen

assaf benyamini.

 

A. Nedenfor er indlæg, jeg delte på det sociale netværk Facebook:

1)En person kommer til psykiatrisk behandling.

Patient (ryster): “Jeg har meget alvorlig frygt og angst.”

Psykiater (hæver stemmen, råber og bliver vred): “Vid, at hvis du ikke stopper din frygt, vil jeg dræbe dig og bedøve dig med de stoffer, jeg vil give dig!!! Og lad det være klart – det gør du ikke kom til mig med frygt!!! Forstår du det??” .

Hahaha…

2) En person kommer til lægen på grund af mavesmerter.

Patient: “Min mave gør ondt. Det er svært for mig at fordøje mad.”

Læge: “Fortæl mig – hvorfor laver du sjov?? Så hvad synes du om at fordøje mad – det er et faktum, jeg fordøjer!!! Hvis jeg kan kan du også – du er ikke anderledes end andre!! Så fordøj allerede !!”.

Patient (bitter gråd og bange): “Men jeg har virkelig ondt, det er virkelig svært for mig at fordøje – forstå mig”.

Doktor (bliver endnu mere ked af det): “Hvis jeg fortalte dig at fordøje, så fordøjer du!! Skænd ikke med mig – jeg er læge, og jeg er professionel – verdensmesteren i sundhedsvidenskab og visdom Tør du skændes med mig? Jeg ved bedre end dig, hvordan du har det – fordøj Allerede maden og forlad klinikken med det samme!!”.

3) En person kommer til en psykiater:

“Doktor, giv mig venligst noget til at berolige… tak, jeg er ikke rolig.”

Psykiater: “Kom venligst med mig i gården – vi får en kort knytnævekamp. Det vil helt sikkert berolige dig.”

Patient: “Okay”.

Psykiater (udløser alarmen): “Der er en voldelig patient her, som vover at række en hånd op mod lægerne – og ikke bare mod lægerne, men mod mig – manden, som solen og månen eksisterer for!!! Stop ham straks – han er farlig!!! På grund af ham kommer der ikke mere sol! !!”.

lol…

4) En person indlagt på psykiatrisk afdeling henvender sig til lægen:

“Doktor, mit hoved gør ondt.”

Læge: “Du har en samtale med psykologen i morgen – du skal finde ud af, hvorfor du tror, ​​du har ondt i hovedet.”

Patient: “Jeg tror ikke, jeg har hovedpine – det har jeg virkelig. Tjek mig venligst!!”.

Læge: “Ved du hvorfor dit hoved gør ondt? For du har ingen hjerne. Dumme mennesker har hovedpine hele tiden – sådan er det!!! Du kom på psykiatrisk afdeling – et tegn på, at du er dum!!!”.

Patient (råber – og falder så på gulvet og mister bevidstheden): “Jeg kan ikke mere – tjek mig!! Please!”.

Psykiater på afdelingen (blir vred, tager patienten med magt og smider ham ind på et af stuerne): “Hold op med at lave skuespil!! Jeg er snart færdig med min vagt og går hjem – din hovedpine interesserer min bedstemor!!!” .

 

5) En patient på psykiatrisk afdeling til læge: “Jeg har tanker.”

Psykiater (bliver vred): “Har du hvad?? Tanker?? Det er en psykiatrisk afdeling, og du tænker ikke her!!! Tør du ikke tænke på, hvad du har lov til at tænke!! Jeg er advarer dig en sidste gang!!!”.

Patient: “Men jeg har virkelig tanker. Jeg troede, jeg var på besøg hos dig.”

Psykiater (bliver endnu mere vred): “Du vil aldrig, men aldrig besøge mit hus!! Din møgunge!! Jeg har læst på universitetet og har eksamener, og du er syg – så bliv syg!! Stop med det samme, men med det samme med dine tanker! !!”.

Patient: “Men det er ikke rigtigt – jeg har lov til at tænke.”

Læger rådfører sig indbyrdes: “Lad os give ham beroligende indsprøjtninger – at han i en hel måned ikke kan bevæge sig fra sengen. Lad ham lære en lektie – kun vi psykiatere har lov til at tænke.”

 

6) En patient indlagt på psykiatrisk afdeling henvender sig til lægen og spørger: “Sig mig, kender du psykiatrien?”.

Psykiater: “Hvad er det her dumme spørgsmål? Selvfølgelig kender jeg til psykiatrien. Jeg er uddannet med en bachelorgrad, anden, tredje og fjerde – og for dig, også femte!!! Jeg studerede på det højeste universitet for psykiatriske videnskaber og medicinsk visdom – psykiatere opfandt visdommen!!! Jeg ved alt om psykiatri, og kender hende som min egen bukselomme!!”.

Patient: “Og kender du virkelig din hule hånd?”.

Psykiater (begynder at blive sur): “Hold op med at grine og stille mig dumme spørgsmål!!! Jeg kender min håndflade – hvem kender ikke deres håndflade??”.

Patient: “Mig. Jeg kender ikke min håndflade.”

Psykiater (udløser alarmen på afdelingen): “Der er en slumrende patient her – stiller dumme spørgsmål, uden at kunne sin hule hånd, og værst af alt – er uhøflig over for deres højhed psykiaterne!!”.

Patient: “Jeg lavede bare sjov med dig – selvfølgelig kender jeg min håndflade.”

Psykiater: “Vi sender dig nu i isolation i en måned – måske på den måde lærer du ikke at være uforskammet over for psykiatere. Vi joker ikke – du vil altid tale med os, men altid med bøjet hoved og dine øjne nedslåede – forstår du det?? Og tør du aldrig prøve, eller overhovedet tænke på at grine med os!! Vi er 10 gange til 1000 klogere end din skadede psykedeliske stakkel. Måske er det hvordan vil du lære!!!”.

7) Der afholdes en stor konference i Psykiaterforeningen.

Konferencens leder åbner sine ord og siger:

“Vi, psykiatere og forkæmpere i verden og universet for alt og alt, har brug for at diskutere fjernelse af uønskede elementer af psykisk syge fra vores samfund, for at skabe et bedre livsmiljø for os alle. Hvem er imod?”

Stilhed i salen.

Pludselig kommer en udviklingshæmmet person ind på scenen, der udgiver sig for at være en psykiater fra fagforeningen, som i al hemmelighed lyttede til ordene: “Jeg tror, ​​det ville være godt for psykisk handicappede at integrere sig i samfundet – det ville være godt for både os og samfundet. hvor vi bor.”

Konferencens leder: “Jeg skal nu fange den ulydige psykiater, fjerne ham fra fagforeningen, suspendere ham og stille ham for retten.”

Der udbryder ballade i salen. Deltagerne i stævnet kræver, at instruktøren arresterer deres ven, hvis sande identitet ingen kender, som i mellemtiden flygtede fra stedet i panik. Lederen af ​​stævnet begynder at jagte manden – mens han modtager tilråb fra stævnets deltagere: “Fang ham hurtigt. Det er en hellig jagt!!!”.

Mens de var på gaden, satte den flygtende mand sig ind i sin bil og begyndte at køre væk fra stedet. Mødelederen sætter sig også ind i sin bil, og jagten fortsætter gennem byens gader.

Psykiaterforeningens direktør kører vildt og hensynsløst – kører over to personer ihjel, mens hans bil støder sammen og sætter sig fast i et træ, der stod på gaden – og desværre for ham i nærheden af ​​politistationen.

Politifolk stopper chaufføren med det samme – bind begge hans hænder i håndjern og bed ham forklare sine handlinger og sin vilde kørsel.

Psykiaterbilisten forklarer til politiet: “Jeg førte nu en hellig jagt.”

Politifolk er vrede, og lægger også håndjern på den mistænktes ben: “Du kommer nu til arresten med os!!! Vi får se, hvem der er helligere end hvem – os eller dig!!!”.

8) En psykiater på afdelingen spørger en patient: “Hvordan har du det i dag?”.

Patient: “Jeg har det fint… jeg har det fint… jeg har det fint…”.

Psykiater begynder at miste tålmodigheden og bliver vred: “Hvad bad jeg dig om? Alt du skal gøre er at sige, hvordan har du det? Så hvorfor pokker kan du ikke svare!!”.

Patient: “Jeg har det fint… jeg har det fint… jeg har det fint…”.

En psykiater tager patienten med tvang til udvalget: “Det hjælper dig ikke – du svarer, når en psykiater stiller dig et spørgsmål!!!”.

Mange medarbejdere sidder i udvalget, og ved åbningen bliver patienten spurgt: “Hvad hedder du?”.

Patient: “Mit navn… mit navn… mit navn…”.

Psykiater i udvalget: “Hvad vil der ske? Du er ikke engang klar til at sige dit navn – så hvis du ikke forstod det, så spørger jeg igen: Hvad hedder du? Og denne gang svarer du!!! “.

Patient: “Mit navn… mit navn… mit navn…”.

Psykiater bliver vred og ryster patienten hårdt: “Fortæl os dit navn med det samme!!”.

En patient mister bevidstheden og kollapser.

En psykiater ringer til alarmcentralen, og operatøren svarer: “Hej, hvordan kan jeg hjælpe?”.

Psykiater: Vi har en patient her, som mistede bevidstheden og kollapsede. Tag ham hurtigt til intensiv behandling.”

Operatør: “Og hvad hedder patienten?”.

Psykiater: “Han gik ikke med til at fortælle os sit navn – men det gør ikke noget. Hans liv er i fare – kom hurtigt!!!”.

Operatør: “Undskyld – men uden en patients navn kan jeg ikke åbne et opkald.”

Personale på lægestuen: “Så gør det ikke noget, sig dit navn – det vigtigste er, at de redder patienten!!”.

Psykiater: “Hvad nu hvis jeg siger mit navn?? Der er en grænse!!! Han er patient og jeg er psykiater!!!”.

En psykiater vender tilbage til operatøren og bønfalder: “Jeg kender ikke patientens navn – men det gør ikke noget. Kom hurtigt og pas på ham allerede. Jeg vil ikke have ansvar for en patient, der døde på min afdeling! !!”.

Operatør: “Jeg er meget ked af det – men han vil dø på din afdeling. Sådan er procedurerne. Procedurer er vigtigere end at redde liv – det er du helt sikkert enig i!!”.

9) En mand går ned ad gaden med lommerne fulde af tomme plastikposer. En politimand går forbi og spørger: Hvad har du i lommerne?”. En borger: “Jeg har ikke noget i lommerne.” Borgeren fortsætter med at gå.

En politimand spærrer vejen og spørger igen: “Vis mig, hvad du har i lommerne!!!”.

En politimand rækker ud i mandens lommer: “Det hjælper dig ikke – du fortæl mig, hvad du har i lommerne!!”. Borgeren rører politimandens hånd og forklarer: “Intet – bare tomme plastikposer!!!”. Politimand: “Du rørte ved min hånd!!! Du er anholdt for at hindre en politimand i udførelsen af ​​hans pligt!!!”.

Hahaha…

10) Og denne gang en helt anden historie – seriøs og på ingen måde humor af nogen art. Historien er tilsyneladende en sand historie – som jeg hørte mundtligt for mange år siden (jeg skriver disse ord i december 2022) fra en person, hvis navn, eller andre identificerende detaljer om ham, jeg ikke vil skrive af fortrolige årsager.

Jeg vil gerne påpege, at jeg den dag i dag ikke ved, om denne meget specifikke historie er skrevet ned.

 

Historien begynder i den tyske Weimarrepublik, der som bekendt eksisterede fra slutningen af ​​1. Verdenskrig og frem til det nazistiske regimes opståen den 30. januar 1933.

En jøde arbejder for en tysk fabriksejer ved navn Miller (som du ved, et meget almindeligt tysk navn). Hver morgen, når han ankommer på arbejde, siger den jødiske arbejder til sin arbejdsgiver: “Godmorgen, hr. Miller.” Tilsyneladende er “godmorgen”-hilsenen ret rutinepræget – og uden særlige betydninger.

Fra det øjeblik, nazisterne kom til magten, skiltes deres veje: Jøden blev ligesom mange af hans venner fyret fra sit job og deporteret til ghettoen – og samme Miller meldte sig ind i Wehrmacht.

Der går endnu et par år – og som følge af jødeforfølgelsen, der som bekendt er blevet værre og værre, bliver jøde sendt i koncentrationslejr – og ender i en af ​​de berygtede “udvalg”.

Han ser pludselig den samme hr. Miller foran sig, som tilsyneladende havde en ledende stilling i den samme lejr. Jøden genkender Miller – men Miller genkender ham ikke. Få øjeblikke før han skulle sendes til udryddelse, stiller jøden sig foran hr. Miller og siger til ham: “Godmorgen, hr. Miller.” Mr. Miller husker pludselig sin tidligere medarbejder og hans “godmorgen”-hilsen – og siger: “Nej. Jeg løslader dig med det samme. Jeg skal sørge for, at du ikke kommer til skade.” Så vidt det vides, holdt hr. Miller sit løfte, og han risikerede sit liv enormt og sørgede for, at hans tidligere medarbejder ikke blev henrettet – og tilsyneladende, at jøden faktisk overlevede Holocaust – og alt takket være det “godmorgen” udtalelse, der var så tilsyneladende meningsløs på det tidspunkt.

Selvfølgelig kan der opstå en masse moralsk svære spørgsmål her (den samme jøde overlevede, mens mange af hans venner døde). Og konklusionen er også rystende: hvordan noget, der virkede så ubetydeligt dengang, pludselig blev så skæbnesvangert.

Jeg vil gerne påpege, at jeg ikke har yderligere detaljer, der mangler her: Jeg ved ikke, hvilken lejr det var, hvilket år eller dato, eller hvad navnet på den jøde var, og hvad der skete med ham efter Anden Verdenskrig og Holocaust sluttede. Og selvfølgelig mangler der en masse andre detaljer her, såsom i hvilken by i Tyskland den fabrik lå, hvad der blev produceret der, og om den tysker fik retten til De Retfærdige Blandt Nationerne – alt dette er ukendt for mig.

11)En ældre mand i fremskredne stadier af demens sætter sig ind i en taxa. Han rækker chaufføren en seddel, hvorpå der står det sted, han skal hen.

Chaufføren: “Jeg løber en meter.” Passageren svarer ikke.

Chaufføren: “Okay, tag en sikkerhedssele på.” Passageren reagerer ikke.

Chaufføren (vred, og spænder selv passagerens sikkerhedssele): “Hvad er dit problem – hvad er problemet med at bruge sikkerhedssele!!”. Passageren reagerer ikke.

En taxa kører og ankommer til destinationen.

Chaufføren: “Hvad ser du sådan på? Betal mig og kom ud af taxaen!!”.

Passager: “Jeg har glemt penge”.

Chauffør: “Hold nu op med dit sludder!! Betal mig – hvis ikke bestiller jeg dig en politibil!”.

Passager: “Hvad er politiet?”.

Chauffør: “Snart skal jeg vise dig, hvad politiet er. Jeg ringede til dem. De kommer snart.” Passageren reagerer ikke.

Politiet ankommer, og taxachaufføren fortæller dem: “Der er en passager her, som ikke er villig til at betale mig – og påstår, at han ikke ved, hvad politiet er.”

Politifolk: “Jamen, snart ved han, hvad politiet er!!”.

Politibetjente vender sig mod passageren: “Kom venligst med os. Vi tager dig i forvaring!!”. Passageren reagerer ikke.

Politifolk er vrede, tager passageren med magt til bilen og tager ham med til anholdelse.

På politistationen spørger de den anholdte: “Hvad hedder du? Hvad er du tiltalt for?”.

Anholdt mand: “Hvad?? Et hus???”.

Politiets efterforskere: “Svar på, hvad du bliver spurgt om!! Vi har ikke spurgt dig om et hus – vi spørger, hvad du bliver anholdt for!!!”.

Anholdt mand: “Hjem, hjem”.

Efterforskerne håner den anholdte: “Han har sandsynligvis et problem med at forstå. Vi sætter ham i varetægt for natten – vi hjælper ham med at begynde at forstå.”

I løbet af natten døde den anholdte – og politiet finder hans lig tidligt om morgenen og begynder at grine: “Se – han glemte ikke at dø. Et tegn på, at han havde en fremragende hukommelse. Det lykkedes os at anholde en meget farlig kriminel – Shafo, og kudos til dig for din beslutsomme aktivitet, det høje operationelle niveau og den store professionalisme, hvormed vi anholdt en skurk, der ikke betaler for en taxatur!!”.

 

B. Nedenfor er mine breve til “filmindependent.org”:

mit brev til “filmindependent.org”.

Yahoo/sendt

Asaf Benjamin<[email protected]>

Til:

[email protected]

Søndag den 11. december klokken 16:24

Til: “filmindependent.org”.

Emne: Teknologiske værktøjer.

Kære fruer/herrer.

Siden 2007 har jeg deltaget i kampen for de handicappede i Israel – en kamp, ​​der er kendt for også at være omfattende dækket i medierne.

Et af de midler, hvormed vi forsøger at fremme kampen, er ved at bruge forskellige teknologiske værktøjer: at skrive på sociale netværk, åbne hjemmesider og forsøge at fremme og forbedre dem, administrere virtuelle fællesskaber og så videre.

Mit spørgsmål i den forbindelse er: Er det muligt for din virksomhed eller organisation at tilbyde teknologiske værktøjer, der kan hjælpe os i vores kamp? Og i så fald – på hvilke områder og hvordan?

Med venlig hilsen,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Indgang A-Lejlighed 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mit ID-nummer: 029547403.

2) Min hjemmeside: https://www.disability55.com/

3) Den 10.7.2018 meldte jeg mig ind i en social bevægelse kaldet “Overcome” – transparent handicappede. Vi forsøger at fremme rettighederne for de gennemsigtige handicappede, altså: mennesker som mig, der lider af medicinske problemer og meget alvorlige sygdomme, der ikke er iøjnefaldende synlige udefra – ydre usynlighed, der forårsager meget alvorlig diskrimination af os.

Bevægelsens direktør, som også er dens grundlægger, er fru Tatiana Kaduchkin, og kan kontaktes på 972-52-3708001.

Telefoniske svartider: søndag til torsdag fra 11:00 til 20:00. Israelsk tid – bortset fra jødiske helligdage og forskellige israelske helligdage.

4) Her er nogle forklarende ord om vores bevægelse, som de udkom i pressen:

Tatiana Kaduchkin, en almindelig borger, besluttede at etablere “Overcome”

bevægelse ved hjælp af det, hun kalder “De Transparente Handicappede”. Indtil videre er omkring 500 mennesker fra hele staten Israel samlet til hendes bevægelse. I et interview med Kanal 7 Dagbogen fortæller hun om projektet og de handicappede, der ikke får ordentlig og tilstrækkelig hjælp fra de relevante parter, bare fordi de er gennemsigtige.

Ifølge hende kan den handicappede befolkning opdeles i to grupper: Handicappede med kørestol og handicappede uden kørestol. Hun definerer den anden gruppe som “gennemsigtige handicappede”, fordi hun siger, at de ikke får de samme ydelser som handicappede med kørestol, selvom de er defineret som 75-100 procents handicap. Disse mennesker, forklarer hun, kan ikke leve af sig selv, og de har brug for de ekstra ydelser, som handicappede med kørestole har ret til. Eksempelvis modtager de gennemsigtige handicappede en lav førtidspension fra Folkesikringsinstituttet, modtager ikke visse tillæg såsom særlige ydelsestillæg, ledsagertillæg, mobilitetstillæg og de får desuden en lavere tillæg fra Boligministeriet.

Ifølge en undersøgelse foretaget af Kaduchkin er disse gennemsigtige handicappede sultne efter brød på trods af forsøget på at påstå, at der i Israel i 2016 ikke er nogen mennesker, der sulter efter brød. Undersøgelsen, hun gennemførte, fastslår også, at selvmordsraterne blandt dem er høje.

I den bevægelse, hun stiftede, arbejder hun for at få de gennemsigtigt handicappede med på ventelister til almene boliger. Det skyldes, at hun siger, at de normalt ikke kommer på disse lister, selvom de formodes at være berettigede. Hun holder en del møder med Knesset-medlemmer og deltager endda i møder og drøftelser i relevante udvalg i Knesset, men hun siger, at de, der kan hjælpe, ikke lytter, og lytterne er i opposition og derfor ikke kan hjælpe. Hun opfordrer nu flere og flere “gennemsigtige” handicappede til at slutte sig til hende, til at henvende sig til hende, så hun kan hjælpe dem. Hvis situationen fortsætter, som den er i dag, vil der efter hendes vurdering ikke være nogen flugt fra en demonstration af handicappede, som vil kræve deres rettigheder og de grundlæggende betingelser for deres levebrød.

5) Mine e-mailadresser: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: assaf00[email protected] og: [email protected] og: [email protected]

6) Her er nogle links til mine profiler på forskellige sociale netværk:

https://www.webtalk.co/assaf.benyamini

 https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

https://twitter.com/MPn5ZoSbDwznze

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJQN9Qlzrg

https://www.youtube.com/watch?v=sDIaII3l8gY

https://anchor.fm/assaf-benyamini

https://assafcontent.ghost.io/

https://www.youtube.com/channel/UCN4hTSj6nwuQZEcZEvicnmA

https://soundcloud.com/user-912428455?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

7) Her er en besked skrevet på Facebook af den ISRAELISKE filmredaktør Tali Ohaion:

18m

Tali Ohaion 6 dage

til en dokumentar, som hun har arbejdet på de seneste år

“Esther Cinema – fra den hvide by til Netflix-generationen”,

Leder efter personlige arkiver, fotografier af stemningen i Hamkin i 90’erne om fredagen ved middagstid og generelt, samt af Dizengoff-pladsen i begyndelsen af ​​80’erne, pladsens børn, “freaks”, der plejede at samles på pladsen .

Kontakt venligst privat eller på telefon 972-52-2846954

C. Nedenfor er min korrespondance med “Center for Jura, Videnskab og Teknologi”:

Til “Center for Jura, Videnskab og Teknologi”.“.

Yahoo/Indbakke

 Center for Videnskab og Teknologi

Assaf Arab Tov er en service, der leveres mod et gebyr, du skal betale for det og ikke bruge omgåelsesprogrammer, der krænker ejerens rettigheder. Samtidig udgør denne e-mail ikke juridisk rådgivning. Godaften mandag den 28. november 2022 kl. 15:05 af Assaf Binyamini < [email protected] >

Tirsdag den 6. december klokken 18:50

Center for Videnskabs- og Teknologiret

Hej Asaf, du spurgte, om brugen af ​​sådan software er tilladt eller forbudt i henhold til loven i staten Israel? Og svaret er nej. Hvad mente du med dit spørgsmål? Tirsdag den 6. december 2022 kl. 19:36 af Assaf Binyamini < [email protected] >:

Tirsdag den 6. december klokken 19:57

Asaf Benjamin< [email protected] >

til:

Center for Videnskabs- og Teknologiret

Mandag den 12. december klokken 9:53

Jeg forstår ikke spørgsmålet.

Jeg mente i mit spørgsmål præcis, hvad jeg spurgte om – om software, der tillader indholdswebsteder at omgå betalingsvægge.

Du skrev til mig, at det er forbudt ved lov – og det forekommer mig, at jeg bestemt fik svar på det.

Hilsen Assaf Benyamini.

Skjul den oprindelige besked

Tirsdag den 6. december 2022 kl. 19:57:05GMT+2, Center for Science and Technology Law<[email protected]> Skrevet af:

Hej Assaf

Du spurgte, om brugen af ​​sådan software er tilladt eller forbudt i henhold til loven i staten Israel?

Og svaret er nej.  

Hvad mente du med dit spørgsmål?

Tirsdag den 6. december 2022 kl. 18:50:16GMT+2, Center for Science and Technology Law<[email protected]> Skrevet af:

Assaf god aften

Der skal betales for en betalt tjeneste

og ikke at bruge omgåelsesprogrammer, der krænker ejernes rettigheder. Samtidig udgør denne e-mail ikke juridisk rådgivning

god aften

Mandag den 28. november 2022 kl. 15:05 af Assaf Binyamini <[email protected]>:

Til: “Center for Jura, Videnskab og Teknologi”.

Det drejer sig om: et spørgsmål om lovlighed.

Kære fruer/herrer.

Der findes som bekendt mange indholdssider på internettet, hvor adgangen til det materiale, der findes i dem, er betinget af betaling – det, der er blevet kaldt en “paywall”.

Der er også software eller websteder såsom tjenesten åben adgangsknap, der tilbyder metoder til at omgå disse betalingsvægge og faktisk få fuld adgang til indhold, der normalt er betinget af betaling uden at betale overhovedet.

Er brugen af ​​sådan software tilladt eller forbudt i henhold til loven i staten Israel? Er der nogen præcedens for høringer i domstole, der behandlede dette eller hint i denne sag, som i mange andre spørgsmål, har lovgivningen ikke indhentet teknologien, der udviklede sig meget hurtigere, og derfor er der ingen henvisning til spørgsmålet i Israelsk lovgivning? Hvad er den juridiske situation her?

Med venlig hilsen

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Indgang A-lejlighed 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Med venlig hilsen

Center for Videnskab og Teknologi.

2 Yitzhak Rabin St. BSR City TowerI| 11. sal | Petah Tikva, Israel 4951738

Postadresse: PO 3206, Petah Tikva, Israel 4952801 | Tlf.: 972-3-7746699 |www.lms.org.il

Med venlig hilsen

Center for Videnskabs- og Teknologiret

2 Yitzhak Rabin St. BSR City TowerI| 11. sal | Petah Tikva, Israel 4951738

Postadresse: PO 3206, Petah Tikva, Israel 4952801 | Tlf.: 03-7746699 |www.lms.org.il

D. Nedenfor er brevet, som jeg sender til forskellige steder:

Til:

Emne: Søger jobideer.

Kære fruer/herrer.

Jeg er en 50-årig mand fra Jerusalem – en mand, der lider af handicap og alvorlige sygdomme. I mange år har jeg ikke været i stand til at vende tilbage til arbejdsmarkedet – og på grund af min situation og begrænsninger er jeg nødt til at lede efter utraditionelle ideer, hvorigennem jeg måske kan gøre det – og nedenfor er flere eksempler:

1) Jeg læste om et projekt kaldet “The Honey Badger” – inden for rammerne af hvilket teknologigiganterne som Google eller Facebook driver en entreprenørvirksomhed med base i byen Manila i Filippinerne. Medarbejdernes rolle i denne virksomhed eller i andre kontraherende virksomheder (antallet af virksomheder beskæftiget med dette område er ukendt) er at fjerne problematisk indhold (stoffer, prostitution, pædofili, udsendelser af henrettelser eller terroraktiviteter osv.) fra Internet. I 2018 producerede biograftyskere ved navn Hans Block og Moritz Reiswick mandag maj en dokumentarfilm kaldet “Internet Cleaners” om arbejdernes arbejde i disse virksomheder.

Jeg tænkte for eksempel på at arbejde i sådan en ramme.

Jeg vil påpege, at jeg er fuldt ud klar over den krænkende karakter af sådant arbejde i forhold til dem, der beskæftiger sig med det: Ifølge forskellige publikationer døde mange af de mennesker, der arbejdede i disse job, eller alternativt udviklede meget alvorlige psykiske og fysiske sygdomme som f.eks. et resultat af konstant og daglig eksponering for det svære indhold. Det afskrækker mig dog ikke, og det skyldes, at jeg alligevel ikke har noget at tabe i mit liv – og som jeg har nævnt i mange år nu, har jeg ikke kunnet vende tilbage til arbejdsmarkedet (alle de andre muligheder mht. at hjælpe organisationer, jobtavler eller kontakte mange virksomheder direkte har været udtømt – og ved og i mange år).

2) Som du ved, optager produktionsselskaber og manuskriptforfattere, der optager bestemte scener til film på deres vegne, nogle gange sektioner, hvor lig eller tilsyneladende døde mennesker optages. Jeg tænkte på sådan et job med at portrættere lig – et job, der ikke kræver nogen fysisk anstrengelse for at gøre det, og også et alvorligt handicap burde absolut ikke forstyrre.

Jeg vil understrege, at dette ikke er en joke eller en joke af nogen art – jeg mener det i fuld alvor – og selvom det er muligt, vil det i hvert fald ved første øjekast se latterligt eller dumt ud.

3) Jeg hørte, at der er et område inden for softwaretræning, det vil sige: medarbejdere, hvis rolle er dataindtastning i systemer til udvikling af kunstig intelligens eller maskinlæring – arbejde, som vides at være nødvendigt. Ved at indtaste data “læres” programmerne, hvordan de skal handle eller reagere i bestemte situationer.

Jeg tror, ​​at denne type arbejde kan være en glimrende løsning i de tilfælde, hvor der på den ene side ikke er evner

At lave fysisk arbejde eller for meget på grund af det fysiske handicap, men samtidig er der heller ingen viden

Nok computere til at arbejde med programmering.

Jeg hørte, at man i Finlands fængsler lod fangerne udføre dette arbejde.

Jeg troede, at selv i sådan et job var det muligt, og jeg kunne passe ind.

Har du andre ideer til usædvanlige jobs, hvor en person med et svært handicap også kan passe ind?

Med venlig hilsen

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Indgang A-lejlighed 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. mobil-972-58-6784040. fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mit ID-nummer: 029547403.

2) Mine e-mail-adresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller:[email protected]: [email protected]

3)Curriculum Vitae – Asaf Binyamini:

Personlige oplysninger: Assaf Benyamini, Tlf. 029547403.

Fødselsdato: 11.11.1972.

Adresse: Costa Rica Street 115, Kiryat Menachem, Jerusalem, Israel.

Telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. mobil-972-58-6784040. fax-972-77-2700076.

Uddannelse: 10 års skolegang og delvis studentereksamen.

Militærtjeneste: fritagelse af medicinske årsager.

Erhvervserfaring:

1991 – Arbejder hos “RESHET” snedkeri (Syd Tel Aviv)

1998-2005-Arbejde på Nationalbiblioteket og assisterede det professionelle team af bibliotekarer i en lang række opgaver.

2009-2010-Arbejder i kæden “Avgad” for smykke-sorteringsvarer.

Februar-maj 2019-arbejde hos computervirksomheden HMSOFT.

Begyndelsen af ​​februar 2020 – tre arbejdsdage med omdeling af aviser til forbipasserende på gaden.

frivilligt arbejde:

Aktiv i kampens hovedkvarter for handicappede.

Frivilligt arbejde ved Center for Udnyttelse af Rettigheder i Jerusalems Kommune til hjælp for en trængende befolkning.

Generel information: højt motiveret, evne til at formulere sig godt mundtligt og skriftligt, evne til at improvisere og løse problemer.

Jeg har et mangeårigt bekendtskab med civilsamfundsorganisationer.

Jeg lider af et fysisk handicap, der forhindrer mig i at løfte tunge byrder og stå længe på fødderne.

E. Nedenfor er en e-mail, som jeg sender til forskellige steder:

Til:

Emne: webstedsfremme.

Kære fruer/herrer.

Jeg ejer siden https://www.disability55.com/ som beskæftiger sig med spørgsmålet om mennesker med handicap. Siden blev bygget i et system af wordpress.org.

Dette er en flersproget side på 67 sprog:usbekisk, ukrainsk, urdu, aserisk, italiensk, indonesisk, islandsk, albansk, amharisk, engelsk, estisk, armensk, bulgarsk, bosnisk, burmesisk, hviderussisk, bengali, baskisk, georgisk, tysk, dansk, hollandsk, ungarsk, hindi, vietnamesisk, tadsjikisk, tyrkisk, turkmensk, telugu, tamil, græsk, jiddisch, japansk, lettisk, litauisk, mongolsk, malaysisk, maltesisk, makedonsk, norsk, nepalesisk, swahili, singalesisk, kinesisk, slovensk, slovakisk, spansk, serbisk, hebraisk, arabisk, Pashto, polsk, portugisisk, filippinsk, finsk, persisk, tjekkisk, fransk, koreansk, kasakhisk, catalansk, kirgisisk, kroatisk, rumænsk, russisk, svensk og thailandsk.

Jeg leder efter et system, som jeg kan promovere siden med.

Hvem tror du kan hjælpe med dette?

Med venlig hilsen

Asaf Benjamin,

115 Costa Rica Street,

Indgang A-lejlighed 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem, postnummer: 9662592.

mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Jeg vil oplyse, at jeg aldrig har beskæftiget mig med emnet hjemmesidefremme – og jeg har ingen viden eller uddannelse om emnet.

2) Mit ID-nummer: 029547403.

3) Mine e-mail-adresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

eller: [email protected]

4) Jeg bruger operativsystemet Windows 10

5) Jeg surfer på internettet ved hjælp af en Chrome-browser og bruger en betydelig forstørrelse af skærmbogstaverne på grund af et synsproblem.

6) Jeg vil gerne gøre opmærksom på, at jeg er en handicappet person, som er forsørget af en handicaptillæg fra Folkesikringsinstituttet, og derfor er mine evner vedrørende betaling for hjælp i denne sag yderst problematiske.

F. Nedenfor er e-mailen, som jeg sender til forskellige steder:

Til:

Emne: online arkiver.

Kære fruer/herrer.

Jeg forsøger at finde et socialt netværk, hvis aktivitetsområde er at uploade forskellige arkiver eller samlinger (fotos fra forskellige perioder, unikke fotografier og mere).

Kender du sådan et netværk?

Med venlig hilsen

Asaf Benjamin,

115 Costa Rica Street,

Indgang A-lejlighed 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. mobil-972-58-6784040. fax-972-77-2700076.

post Scriptum.1) Mit ID-nummer: 029547403.

2) Mine e-mailadresser: 029547403walla.co.il eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: a[email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

3) Min hjemmeside:  https://www.disability55.com/

G. Nedenfor er en e-mail, som jeg sender til forskellige steder:

Til:

Emne: skrivetjenester.

Kære fruer/herrer.

Jeg ejer siden https://www.disability55.com/ som beskæftiger sig med spørgsmålet om mennesker med handicap. Siden blev bygget i et system af wordpress.org.

Dette er en flersproget side på 67 sprog:usbekisk, ukrainsk, urdu, aserisk, italiensk, indonesisk, islandsk, albansk, amharisk, engelsk, estisk, armensk, bulgarsk, bosnisk, burmesisk, hviderussisk, bengali, baskisk, georgisk, tysk, dansk, hollandsk, ungarsk, hindi, vietnamesisk, tadsjikisk, tyrkisk, turkmensk, telugu, tamil, græsk, jiddisch, japansk, lettisk, litauisk, mongolsk, malaysisk, maltesisk, makedonsk, norsk, nepalesisk, swahili, singalesisk, kinesisk, slovensk, slovakisk, spansk, serbisk, hebraisk, arabisk, Pashto, polsk, portugisisk, filippinsk, finsk, persisk, tjekkisk, fransk, koreansk, kasakhisk, catalansk, kirgisisk, kroatisk, rumænsk, russisk, svensk og thailandsk.

Jeg leder efter en tjeneste med at skrive artikler til min hjemmeside på disse sprog.

Kender du nogle virksomheder, der kan levere sådan en service?

Med venlig hilsen

Asaf Benjamin,

115 Costa Rica Street,

Indgang A-lejlighed 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mit ID-nummer: 029547403.

2) Mine e-mail-adresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

 

3) Jeg bruger operativsystemet Windows 10

4) Jeg surfer på internettet ved hjælp af en Chrome-browser og bruger en betydelig forstørrelse af skærmbogstaverne på grund af et synsproblem.

H. Nedenfor er brevet, som jeg sendte til Jerusalem-afdelingen af ​​National Insurance Institute (jeg sendte til adressen:

National Insurance Institute-Jerusalem District,

4 Shimon Ben Tset Street,

Jerusalem

ISRAEL, postnummer: 9414704.):

15.12.2022

Til: National Insurance Institute – Jerusalem-distriktet.

Emne: funktionsrapport.

Mandag den 21. november 2022 kl. 14.00 besøgte en sygeplejerske fra Sygeplejersken min lejlighed – og dette efter at jeg har fremsat en påstand vedrørende statsministeren – specialydelser.

Om morgenen blev jeg stillet forskellige spørgsmål om medicinbehandlingen, min sygdomstilstand og daglige funktion.

Jeg går ud fra, at efter sådan en forkølelse skrev Sygeplejersken i National Insurance Institute en pæn rapport om det.

Jeg er interesseret i at modtage rapporten skrevet om mig.

Hvis du ikke er klar til at sende mig rapporten, vil jeg bede om årsagerne til dette.

Jeg vil også være interesseret i at blive opdateret om status for kravet.

Med venlig hilsen

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Indgang A-lejlighed 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. mobil-972-58-6784040. fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mit ID-nummer: 029547403.

2) Mine e-mail-adresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: assafbenyamini @hotmail.com eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

3) Sygeplejersken fra Folkesikringsinstituttet, der tjekkede min lejlighed: Sima-972-50-7225432.

4) De terapeutiske rammer jeg er i:

Foreningen “Reut”-Hostel “Avivit”,

Ha Avivit St. 6,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9650816.

Telefonnumrene på vandrerhjemmets kontorer: 972-2-6432551. og: 972-2-6428351.

Vandrerhjemmets e-mail-adresse: [email protected]

Socialrådgiveren fra hostelholdet, som laver lektier i min lejlighed: Fru Sarah

stora-972-55-6693370.

5) Familielægen, som jeg overvåges hos:

Dr. Brandon Stewart,

Clalit Health Services – “Hatayelet” klinik,

Daniel Yanovsky Street 6,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9338601.

kontortelefonnummer Klinikken: 972-2-5098282. Faxnummeret i

klinikkontorer: 972-2-6738551.

6) Yderligere personoplysninger: Fødselsdato: 11.11.1972. Alder: 50. Civilstand: Single.

I. Nedenfor er det brev, jeg sender til forskellige steder:

Til:

Emne: Skriver til en blog.

Kære fruer/herrer.

Jeg ejer siden https://www.disability55.com/ som beskæftiger sig med spørgsmålet om mennesker med handicap. Siden blev bygget i et system af wordpress.org.

Dette er en flersproget side på 67 sprog:usbekisk, ukrainsk, urdu, aserisk, italiensk, indonesisk, islandsk, albansk, amharisk, engelsk, estisk, armensk, bulgarsk, bosnisk, burmesisk, hviderussisk, bengali, baskisk, georgisk, tysk, dansk, hollandsk, ungarsk, hindi, vietnamesisk, tadsjikisk, tyrkisk, turkmensk, telugu, tamil, græsk, jiddisch, japansk, lettisk, litauisk, mongolsk, malaysisk, maltesisk, makedonsk, norsk, nepalesisk, swahili, singalesisk, kinesisk, slovensk, slovakisk, spansk, serbisk, hebraisk, arabisk, Pashto, polsk, portugisisk, filippinsk, finsk, persisk, tjekkisk, fransk, koreansk, kasakhisk, catalansk, kirgisisk, kroatisk, rumænsk, russisk, svensk og thailandsk.

Jeg leder efter virksomheder, der betaler for at publicere artikler på hjemmesider på disse sprog.

Kender du sådan en service?

Med venlig hilsen

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Indgang A-lejlighed 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mit ID-nummer: 029547403.

2) Mine e-mail-adresser: 029547403walla.co.il eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

3) Jeg bruger styresystemet

Windows 10

4) Jeg surfer på internettet ved hjælp af en Chrome-browser og bruger en betydelig forstørrelse af skærmbogstaverne på grund af et synsproblem.

J. Mine links:

1) kanal rumble.com-Asaf Benjamin

2) oversættelsestjenester

3) websted acast.com

4) Netværk patreon.com

5)tjen penge med magenet.com 

Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE