Siirry suoraan sisältöön
Home » הפוסטים באתר » Sovelluksia vammaisille

Sovelluksia vammaisille

Sovellukset vammaisille ovat sovelluksia, jotka on suunniteltu ja kehitetty auttamaan ja tukemaan vammaisten elämää, ratkaisemaan heidän kohtaamiaan ongelmia helpommin ja tarjoamaan heille hyvä ja helppokäyttöinen käyttökokemus. Viime aikoina sovelluksista on tullut tärkeä työkalu vammaisten tarpeisiin mukauttamisessa sekä esteettömyys- ja tasa-arvolakien ohjeiden ja ilmoitusten noudattamisen tukemisessa.

Yleisimmät vammatyypit ovat liikkumis-, näkö- ja kuulovammat. Näiden vammaisten ihmisten auttamiseksi on kehitetty sovelluksia, jotka sisältävät ominaisuuksia, kuten helppokäyttöiset kartat, puheohjauksen, integroinnin apulaitteiden kanssa ja paljon muuta. Näiden ominaisuuksien avulla vammaiset voivat ratkaista esteettömyysongelmia ja suorittaa toimintoja helpommin ja kätevämmin.

Esimerkiksi on olemassa sovelluksia, joiden avulla liikuntarajoitteiset voivat ohjata puhelintaan käyttämällä kasvojen kulmia, jotta he voivat esimerkiksi lähettää viestejä ja hallita Puhelut ilman suoraa yhteyttä näyttöön. On myös sovelluksia, joiden avulla näkövammaiset voivat säätää fonttikokoa ja suurentaa näytön kokoa helpottaakseen lukemista ja estääkseen silmien rasitusta. Lisäksi on olemassa sovelluksia, joiden avulla kuulovammaiset voivat lisätä puhelimen äänenvoimakkuutta ja ohjata numeroa mukavamman puhelukokemuksen tarjoamiseksi.

Vammaisille tarkoitetut sovellukset voivat myös auttaa vammaisia ​​hallitsemaan jokapäiväistä elämäänsä helpommin. Esimerkiksi on olemassa sovelluksia, joiden avulla liikuntarajoitteiset voivat hallita lääkkeiden ajoitusta ja muistuttavat heitä säännöllisesti ottamaan lääkkeet oikeaan aikaan. Lisäksi on sovelluksia, joiden avulla liikuntarajoitteiset voivat kehittää päivittäisiä tehtäviä, asettaa tapaamisaikoja ja muistuttaa heitä erilaisista toiminnoista, kun he tarvitsevat niitä.

A. Alla ovat kirjeeni Jerusalemin heprealaisen yliopiston henkilöstöosastolle:

Kirjeet heprealaisen yliopiston henkilöstöosastolle.

[email protected]

Lauantaina 13. toukokuuta klo 21.09

Lauantaina 13. toukokuuta klo 21.09

Vastaanottaja: Hebrew University – Human Resources Division.

Aihe: Tutkimusavustajat.

Arvoisat rouvat/herrat.

Nykyään etsin töitä. Kuten tiedät, eri yliopistoissa ja akateemisissa oppilaitoksissa on eri alojen luennoitsijoita – joita joskus auttaa mikä

nimeltä “Tutkijaavustaja”. Kysymykseni sinulle on: kuinka voit löytää töitä tältä alalta?

Ystävällisin terveisin,
assaf benyamini,

115 Costa Rica Street, 

sisäänkäynti A-asunto 4,
Kiryat Menachem, 

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

puhelinnumeroni: kotona – salaisessa kodissa häirinnän ja Israelin poliisille tehdyn valituksen vuoksi, johon ei vastattu. Matkapuhelin-972-58-6784040. Faksi-972-77-2700076.

Jälkikirjoitus.

1) Tunnusnumeroni: 029547403.

2) Sähköpostiosoitteeni: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: assafff[email protected] ja: [email protected] ja: [email protected]

3)Alla on ansioluetteloni:

                                                             Curriculum Vitae – Asaf Binyamini:


Henkilötiedot: assaf benyamini, IDl. 029547403.

Puhelinnumerot: kotona-salaisessa kodissa häirinnän ja Israelin poliisille tekemän valituksen vuoksi, jota ei käsitelty.

matkapuhelin-972-58-6784040.

Koulutus: 10 vuotta koulutusta ja osittainen ylioppilas.

Asepalvelus: vapautus lääketieteellisistä syistä.

Työkokemus:

1991-Työskentely RESHET-puuseppätöissä (Etelä-Tel Aviv)

1998-2005-Työskennellyt Kansalliskirjastossa, avustaen ammattitaitoista kirjastonhoitajatiimiä erilaisissa tehtävissä.

2009-2010-Työskentely Avgad-ketjussa korujen lajittelussa.

Helmi-toukokuu 2019-työ tietokoneyrityksessä HMSOFT

Työskentele sanomalehtien jakamisessa kadulla ohikulkijoille usean päivän ajan helmikuun 2020 alussa.

vapaaehtoistyö:

Aktiivinen vammaisten taistelun päämajassa.

 

Vapaaehtoistyö Jerusalemin kunnan oikeuksien hyödyntämiskeskuksessa vähävaraisen väestön auttamiseksi.

Yleistä: erittäin motivoitunut, kyky ilmaista hyvin suullisesti ja kirjallisesti, improvisointi- ja ongelmien ratkaisukyky.

Hänellä on pitkä tuttavuus kansalaisjärjestöihin.

Kärsii fyysisestä vammasta, joka estää minua nostamaan raskaita taakkoja ja seisomasta pitkään jaloillani.

B. Alla on sähköposti, jonka lähetin Israelin tilastoliitolle:

assaf benyamini< [email protected] >

Vastaanottaja:

[email protected]

Lauantaina 13. toukokuuta klo 22.32

Vastaanottaja: Israelin tilastoliitto.

Aihe: poistetut tiedot.

Arvoisat rouvat/herrat.

Vuonna 2007 liityin Israelin vammaisten taisteluun – ja 10. heinäkuuta 2018 lähtien teen sen osana “Nitgaber” -liikettä – läpinäkyvät vammaiset, johon liityin – liikettä, joka edustaa vammaisia, joiden vamma ei ole näkyvästi ulospäin – mikä johtaa vakavaan syrjintään meitä kohtaan jopa suhteessa muihin vammaisiin.

Tällä hetkellä etsimämme luku on Israelin valtion läpinäkyvien vammaisten lukumäärä, joiden ongelmasta he kärsivät, ei olehenkistä tai psykiatrista.

Mistä luulet tämän luvun selvittämisen?

Parhain terveisin,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Sisäänkäynti A-asunto 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

puhelinnumeroni: kotona – salaisessa kodissa häirinnän ja Israelin poliisille tekemän valituksen vuoksi, jota ei käsitelty.

Matkapuhelin-972-58-6784040. Faksi-972-77-2700076.

Jälkikirjoitus. 1) Tunnusnumeroni: 029547403

2) Sähköpostiosoitteeni: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected]

3) Liikkeen “Nitgaber” – läpinäkyvät vammaiset, jonka jäsen olen tällä hetkellä – johtaa rouva Tatiana Kaduchkin – joka on myös sen perustaja. Hänen puhelinnumeronsa ovat: 972-52-3708001. Tai: 972-3-5346644.

Hänen puhelinvastausaikansa ovat sunnuntaista torstaihin klo 11.00-20.00 ISRAELIN aikaa – ja tämä ei koske juutalaisia ​​vapaapäiviä ja erilaisia ​​Israelin juhlapäiviä. Hän puhuu sujuvaa venäjää Erittäin korkea äidinkielen taito – mutta myös heprea.

Liikuntamme kotisivut:  https://www.nitgaber.com/

C. Alla on sähköposti, jonka lähetin Israelin Chemical Societylle:

assaf benyamini< [email protected] >

Vastaanottaja:

[email protected]

Lauantaina 13. toukokuuta klo 22:52

Vastaanottaja: Israelin Chemical Society.

 

Aihe: kotilaboratorio.

Arvoisat rouvat/herrat.

Nykyään etsin töitä. Kuten tiedät, eri yliopistoissa ja tutkimuslaitoksissa on laboratorioita, joissa tehdään kokeita eri aloilla. Kysymykseni sinulle kuuluu: Onko työmarkkinoilla nykyään aluetta, jossa työntekijät tekevät kokeita kotonaan olevassa laboratoriossa – työnantajan vaatimusten mukaisesti (tai toisin sanoen: tekevät saman työn kuin laboratorio) työntekijä Itse laboratoriossa – mutta vain kotoa käsin)?
Ja jos tällainen ala on olemassa – kuinka voit löytää töitä sellaisiin tehtäviin?

Terveiset,

assaf benyamini, 115 Costa Rica St.,

sisäänkäynti A-huoneisto 4,
Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

puhelinnumeroni: kotona – salaisessa kodissa häirinnän ja Israelin poliisille tekemän valituksen vuoksi, jota ei käsitelty. Matkapuhelin-972-58-6784040. Faksi-972-77-2700076.

Jälkikirjoitus. 1) Tunnusnumeroni: 029547403.

2) Sähköpostiosoitteeni: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected]  ja: [email protected] ja: assafff[email protected] ja: [email protected] ja: [email protected]

3) Alla on ansioluetteloni:

Curriculum Vitae-assaf benyamini:

Henkilötiedot: assaf benyamini, henkilöllisyystodistus. 029547403.

puhelinnumeroni: kotona – salaisessa kodissa häirinnän ja Israelin poliisille tekemän valituksen vuoksi, jota ei käsitelty.

Matkapuhelin-972-58-6784040.

Koulutus:

10 vuotta koulua ja osittainen ylioppilas.

Asepalvelus: vapautettu lääketieteellisistä syistä. Työkokemus:

1991-Työskentely RESHET-puuseppätöissä (Etelä-Tel Aviv)

1998-2005-Työskennellyt Kansalliskirjastossa, avustaen ammattitaitoista kirjastonhoitajatiimiä erilaisissa tehtävissä.

2009-2010-Työskentely Avgad-ketjussa korujen lajittelussa.

Helmi-toukokuu 2019-työ tietokoneyrityksessä HMSOFT

Työskentele sanomalehtien jakamisessa kadulla ohikulkijoille usean päivän ajan helmikuun 2020 alussa.

Vapaaehtoistyö:

Aktiivinen vammaisten taistelun päämajassa. Vapaaehtoistyö Jerusalemin kunnan oikeuksien hyödyntämiskeskuksessa vähävaraisen väestön auttamiseksi.

Yleistä tietoa:

Erittäin motivoitunut, kyky artikuloida hyvin suullisesti ja kirjallisesti, kyky improvisoida ja ratkaista ongelmia. Hänellä on pitkä tuttavuus kansalaisjärjestöihin.

Fyysisesti mikä estää minua nostamasta raskaita taakkoja ja seisomasta pitkään jaloillani.

D. Alla on sähköposti, johon lähetinIsraelin Alzheimerin lääketieteellinen keskus, joka on nimetty Sophie ja Abraham Stochinskyn mukaan Ramat Ganissa:

Asaf Benjamin< [email protected] .

vastaanottajalle:

[email protected]

Lauantaina 13. toukokuuta klo 23.08

Vastaanottaja: Israelin Alzheimerin lääketieteellinen keskus, joka on nimetty Sophie ja Abraham Stochinskyn mukaan Ramat Ganissa.

Aihe: ohjelmisto/järjestelmä dementiasta kärsiville.

Arvoisat rouvat/herrat.

Ajattelin seuraavaa ideaa kehittää sovellus ihmisille, jotka kärsivät sairauksista, joihin liittyy kognitiivinen heikkeneminen ja dementia, kuten Alzheimerin tauti:

Kuten tiedämme, potilaat, joilla on sairauksia, joiden pääominaisuus on kognitiivinen heikkeneminen (kuten Alzheimerin tauti tai muut sairaudet, joissa on dementiatila), menettävät vähitellen monia kykyjään, kuten lyhytaikaisen muistin tai päivittäisen toiminnan, joka on asteittain huononemassa. Ajatuksena on perustaa ohjelmisto tai järjestelmä, joka on suunniteltu ihmisille, jotka ovat tässä tilanteessa. Haasteena on koota tällaiseen järjestelmään kaikki ihmisen käyttämät ohjelmat tai järjestelmät – ja tekoälyjärjestelmän kautta toimintamekanismi yksinkertaistuu ja yksinkertaistuu taudin edetessä. Tietysti järjestelmän rakentamiseksi niin, että se mukautuu mahdollisimman tarkasti sitä käyttävän henkilön tilanteeseen, on kehityksen aikana tarpeen kuulla ja tehdä yhteistyötä aivotutkijoiden kanssa,

Järjestelmän tavoitteena on tietysti se, että ihmiset, jotka ovat tottuneet käyttämään tietokonetta eri tarkoituksiin ja jotka ovat dementian partaalla, eivät täysin menetä pääsyä järjestelmiin, joita he ovat tottuneet käyttämään useita vuosia elämästään. – ja siten jossain määrin parantaa heidän elämänlaatuaan, joka on jo merkittävästi vaurioitunut itse taudin oireiden seurauksena.

Sen verran itse ideasta.

Vaikka tämä on ajatus, jota ajattelin, minulla ei ole mitään tekemistä dementian hoidon kanssa henkilökohtaisessa elämässäni.

Haluan huomauttaa, että kaikessa minua henkilökohtaisesti koskevissa asioissa on useita asioita, jotka tulee ottaa huomioon:

1) En ole ohjelmoinnin ammattilainen, enkä aivotutkimuksen, kognition tai neurologian ammattilainen – enkä tästä syystä voi olla mukana tällaisessa projektissa askel askeleelta. Toinen osa projektia. 

2) Elän erittäin pienillä tuloilla – vammaistukea Kansallisesta Vakuutuslaitoksesta. Siksi minulla ei ole mahdollisuutta sijoittaa budjetteja idean toteuttamiseen. Ja mikä parasta: tilanteeni vakavuuden vuoksi edes erittäin suuret alennukset eivät yksinkertaisesti auta. 3) Asun Kiryat Menachemin alueella Jerusalemissa, eikä minulla ole autoa tai ajokorttia. Terveyteni ja taloudellisen tilanteeni vuoksi ei myöskään ole mahdollisuutta saada ajokorttia tai ostaa autoa tulevaisuudessa. Siksi,

Henkilötietoni: etunimi – Asaf. Sukunimi – Benimini. Henkilönumero – 029547403. Täydellinen osoite postitusta varten –

Assaf Binyamini,

115 Costa Rica St.,

sisäänkäynti A-huoneisto 4,
Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

puhelinnumeroni: kotona – salaisessa kodissa häirinnän ja Israelin poliisille tekemän valituksen vuoksi, jota ei käsitelty. Matkapuhelin-972-58-6784040. Faksi-972-77-2700076.

Sähköpostiosoitteeni: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected]

Minun nettisivuni:  https://www.disability55.com/

E. Alla on sähköposti, johon lähetin“Kansallinen ohjelma yhteisön lääketieteen laatutoimenpiteitä varten Israelissa”:

Yahoo/lähetetty

assaf benyamini< [email protected] >

Vastaanottaja:

[email protected]

Maanantaina 15. toukokuuta klo 10:06

Vastaanottaja: “Kansallinen ohjelma yhteisön lääketieteen laatutoimenpiteitä varten Israelissa”.

Aihe: lääketieteen opinnot.Hyvät rouvat/herrat.

Tarjoan itseäni mahdolliseksi osallistujaksi lääketieteen opinnoille, joihin voin Puolustusministeriön henkilötietojen mukaan päteä.

Ystävällisin terveisin,

assaf benyamini,

115 Costa Rica St.,

Sisäänkäynti A-Huoneisto 4,
Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

puhelinnumeroni: kotona – salaisessa kodissa häirinnän ja Israelin poliisille tekemän valituksen vuoksi, jota ei käsitelty. Matkapuhelin-972-58-6784040. Faksi-972-77-2700076.

Jälkikirjoitus. 1) Tunnusnumeroni: 029547403.

2) Sähköpostiosoitteeni: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] 

3) Terapeuttinen ympäristö, jossa olen:
“Reut”-yhdistys – Hostel “Avivit”,

6 HaAvivit Street,
Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9650816.

Hostellin toimistojen puhelinnumerot:

972-2-6432551. Tai: 972-2-6428351.

Hostellin sähköpostiosoite: [email protected]

Hostellin sosiaalityöntekijä, joka hoitaa kodinhoitoa asunnossani: rouva Sarah Stora-972-55-6693370.

4) Perhelääkäri, jota seuraan:

tohtori Brandon Stewart,

“Klalit Health Services” -“Hatayelet” klinikka,

St. Daniel Yanovsky 6,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9338601.

Puhelinnumero klinikan toimistoissa: 972-2-5098282.

Faksinumero klinikan toimistoissa: 972-2-6738551.

5) Muut henkilötiedot: Ikä: 50. Siviilisääty: Sinkku. Syntymäaika: 11.11.1972.

6) Tiedot säännöllisesti käyttämistäni lääkkeistä: Psykiatriset lääkkeet:

1. Seroquel-

2 300 mg:n pilleriä joka ilta.

2. Tegretol CR-

400 mg – joka aamu. 400 mg – joka ilta.

3. .Effexor-

150 mg – joka aamu. 150 mg – joka ilta.

 

7) Alla on muutama selitys “ärtyvän suolen oireyhtymästä”, josta kärsin:

Vastaanottaja:
Aihe: peglaxin hoito.
Arvoisat rouvat/herrat.

Olen kärsinyt useiden vuosien ajan erilaisista lääketieteellisistä ongelmista – fyysisistä ja henkisistä. Yksi fyysisistä sairauksista, josta kärsin, on nimeltään “ärtyvän suolen oireyhtymä” – sairaus, jonka pääpiirteittäin minulle ovat äärimmäiset ruokahalun muutokset, pahoinvointi, joka joskus vaikeuttaa riittävän veden juomista (ja tämän tilan seurauksena). Olen kärsinyt viime vuosina useista nestehukkatapauksista, jotka pakottivat minut jopa sairaalan päivystykseen), kovasta suolenliikkeestä ja suolen liikkeiden jälkeisestä kivusta. Konsultoituani alan lääkäreiden kanssa, joissa minut tutkittiin, minulle kävi selväksi, että tämä on krooninen sairaus, jota ei voida parantaa. On kuitenkin olemassa valmiste nimeltä peglax – jonka nauttiminen yhdessä oikean ruokavalion kanssa voi varmasti helpottaa minua merkittävästi.

Luuletko, että tämäntyyppiseen ongelmaan on ratkaisu? Terveisin, Asaf Binyamini. PS Minulla on mielipide, jonka sain ravitsemusterapeutilta nimeltä Liron Ladenheim, jonka kanssa minut tutkittiin 27. maaliskuuta 2007 Klalitin sairausvakuutuskassassa (Kiryat Moshen naapuruston haaratoimistossa Jerusalemissa, jossa olin tuolloin perheen seurannassa lääkäri nimeltä Dr. Yehudit Saadon).

8) Alla on luettelo lääketieteellisistä ongelmista, joista kärsin: 1. Mielen sairaus-kompulsiivinen oireyhtymä OCD sekä sairaus, joka määritellään skitsoaffektiiviseksi häiriöksi 2. Nivelpsoriaasi. 3. Neurologinen ongelma, jonka määritelmä ei ole selvä. Hänen tärkeimmät oireensa: esineet, jotka putoavat käsistäni huomaamattani, huimaus, tunteen menetys joillakin kämmenalueilla ja tietty tasapaino- ja asennon ongelma. 4. Krooninen välilevytyrä selässä nikamissa 4-5 – joka säteilee myös jalkoihin ja vaikeuttaa kävelyä. 5. Ärtyvän suolen oireyhtymä. 6. Sydänongelman merkkien alkaminen viime kuukaudelta (kirjoitan nämä sanat torstaina 22.3.2018). Näitä rivejä kirjoitettaessa ongelman ydin on vielä epäselvä, mikä ilmenee rintakipuina suurimman osan päivästä,

9) Alla on useita vuosia sitten eri paikkoihin lähettämäni kirjeen alku (kirjoitin nämä sanat tiistaina 6.8.2019): osoitteeseen:

Aihe: lääkintäpalvelut.
Arvoisat rouvat/herrat.

Minä, assaf benyamini, 46 vuotias, asun vuokra-asunnossa Kiryat Menachemin naapurustossa Jerusalemissa, ja olen henkilö, joka kärsii erilaisista lääketieteellisistä ongelmista – fyysisistä ja henkisistä.

Krooninen sininen Minun on aika ajoin pakko mennä perhelääkäriin jos ja kun jokin ongelma ilmenee. Valitettavasti törkeää todellisuutta esiintyy säännöllisesti: tapaamisissani perhelääkärin kanssa ei ole mahdollista ottaa esille lääketieteellisiä ongelmia, jos ja kun se on tarpeen, koska lääkäri käyttää paljon aikaa puheluihin, joilla ei ole mitään tekemistä. minun kanssani – ja siis vaikka lääkäri antaa lääketieteellisiä suosituksia, hän ei ole keskittynyt antamaan suosituksia, jotka voivat olla järkeviä. Vääriä suosituksia on erittäin paljon ja ne perustuvat vain osittaiseen tai erittäin pinnalliseen tietoon. Olen kroonisesti sinisilmäinen, tämä todellisuus on minulle sietämätön – ja pitkän kokemukseni perusteella sairausvakuutuskassasta, jossa minua väitetään hoitavan, Olen oppinut, että tilanne pahenee, enkä luultavasti saa enää mitään lääketieteellistä hoitoa – tilanne on vakava tai niin vaarallinen kuin se voi olla. Kysymykseni sinulle kuuluu: mitä asialle voisi mielestäsi tehdä? Terveisin, Asaf Binyamini. PS En harkitse vaihtamista toiselle lääkärille tai toiseen sairausvakuutuskassaan – aiemmasta kokemuksesta olen oppinut, että tilanne ei eroa muidenkaan lääkäreiden kanssa tässä kuvailemastani, eikä vaihto toiseen sairausvakuutuskassaan johda mihinkään paitsi,

F. Alla on sähköposti, johon lähetin“michsaf.com”:

kirjeeni osoitteeseen “michsaf.com”.

[email protected]

Maanantaina 15. toukokuuta klo 10:36

Vastaanottaja: “michsaf.com”.

Aihe: etsi apuvälineitä.

Arvoisat rouvat/herrat.

Kärsin fyysisestä vammasta, joka pahenee vuosien varrella – vuoden 1998 alussa sattuneen työtapaturman jälkeen. Viime viikkoina tapahtuneen pahenemisen vuoksi minun on fyysisesti yhä vaikeampaa pestä astioita keittiössä. syöminen. Haluan huomauttaa, että ympäristön laatukysymys on minulle tärkeä, koska olen erittäin – siksi en ole kiinnostunut kertakäyttöisten työkalujen käytöstä. Tässä on myös toinen vaikeus: olen henkilö, joka elää hyvin pienillä tuloilla – Kansallisen vakuutuslaitoksen työkyvyttömyyseläkkeellä. Tästä syystä paljon rahaa maksavien apuvälineiden ostaminen ei ole missään tapauksessa mahdollista. Ajattelin, että kertakäyttöisten tai kertakäyttöisten ruokailuvälineiden ostaminen kohtuulliseen hintaan voisi olla ratkaisu tällaisessa tilanteessa. Tiedätkö yrityksiä, joista tällaisia ​​ruokailuvälineitä voi ostaa?

Terveiset,

assaf benyamini,

115 Costa Rica St.,

sisäänkäynti A-huoneisto 4,
Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

puhelinnumeroni: kotona – luottamuksellisessa kodissa häirinnän ja Israelin poliisille tehdyn valituksen vuoksi, johon ei ole vastattu.
Matkapuhelin-972-58-6784040. Faksi-972-77-2700076.

Jälkikirjoitus. Olen liikuntarajoitteinen, eikä minulla ole ajokorttia tai autoa. Siksi etsin yrityksiä, joilta voin tilata tuotteet kotiin toimitettavaksi.

G. Alla on sähköposti, johon lähetin“jkmonitor.org”

 kirjaimet tojkmonitor.org”.

Yahoo/lähetetty

assaf benyamini< [email protected] >

Vastaanottaja:

[email protected]

Tiistaina 16. toukokuuta klo 7.07

osoitteeseen: “jkmonitor.org”.

Aihe: Käsittelyn jatkaminen.

Arvoisat rouvat/herrat.

12. huhtikuuta 2021 saavuin isäni kanssa Bank Leumin konttoriin osoitteessa 106 Herzl Boulevard Beit Hakeremin naapurustossa.Jerusalemissa henkilökohtaisissa asioissa. Ennen kuin astuimme konttoriin, isäni pysäköi auton paikkaan, joka ei häirinnyt liikennettä ollenkaan ja vain muutamaksi minuutiksi, pankkiasiakkaille tarkoitetulle parkkipaikalle. Tästä huolimatta isäni sai sakon – ja sen jälkeen kun valitukseni, jonka tein Jerusalemin kunnan pysäköintipalveluosastolle, hylättiin – isäni pyysi saada osallistua tässä asiassa kunta-oikeuteen riitauttaakseen sen. Kuitenkin Jerusalemin paikallisten asioiden tuomioistuin, jossa tapausta käsiteltiin, kieltäytyi pitkän aikaa asettamasta ajankohtaa kuulemiselle – ja tämä huolimatta heille osoitetuista toistuvista pyynnöistä ja tähän useista eri syistä. Haluaisin huomauttaa, että kun otetaan huomioon tämä Jerusalemin paikallisten asioiden tuomioistuimen toiminta,

Maanantaina 8.5.2023 klo 11.18 sain puhelun Oikeuslaitokselta matkapuhelinnumerooni 972-58-6784040. Tässä puhelussa, joka tuli numerosta 074-7482101, heidän edustajansa, jonka kanssa puhuin, esitti kummallisen ja hämmentävän väitteen (en tiedä mitään heidän työntekijän henkilöllisyydestä, jolta sain tämän puhelun): hän väitti, että Paikallinen tuomioistuin ei voinut määrätä kuulemista niin kauan kuin Jerusalemin kunta ei nostanut syytettä minua vastaan. Tämä väite oli outo ja hämmentävä kahdesta syystä:

1. Tämä ei ole ollenkaan syyte, vaan valitus pysäköintiraportista – täysin eri asia.

2. Sunnuntaina 7.5.2023 klo 15.35 Sain Oikeuslaitokselta seuraavan viestin:

Pyyntösi saada oikeudenkäynti pysäköintiraportista nro 8918884-1 on hyväksytty ja siirretty paikalliseen oikeuteen. Oikeuden sihteeri lähettää haasteen. Pysäköintipalvelujaosto, Jerusalemin kunta. Minun on tässä todettava, että en tiennyt, kumpaa oikeushallinnon kahdesta ristiriitaisesta viestistä minun pitäisi uskoa. Lopulta istunto määrättiin 5.3.2025 – eli noin kahden vuoden kuluttua (sanani kirjoitetaan tiistaina 16.5.2023). Tällä tavalla Jerusalemin paikallisoikeus paljastaa täydellisen ja myös ilkeän läpinäkyvyyden tapauksen olosuhteisiin: olen vammainen ja sairas 50-vuotias mies ja isäni Hän on 82-vuotias mies. – ja on hyvin kyseenalaista, pystyykö isäni todella saapumaan kuulemiseen noin kahden vuoden kuluttua.

Myös seuraavat olosuhteet huomioon ottaen:

1) Isäni parkkeerasi auton paikkaan, joka ei häirinnyt liikennettä ollenkaan ja vain muutamaksi minuutiksi.

2) Parkkipaikka, jonne isäni pysäköi auton, oli alun perin tarkoitettu pankin asiakkaille.

3) Ilmeisesti ainoa syy raportin laatimiseen oli Jerusalemin kunnan tarkastajien vaatima ponnistelu saada helposti taloudellisia voittoja kaupungin heikoimmassa asemassa olevilta väestöryhmiltä – juuri näin ja ilman todellista syytä tai tarvetta.

4) Olen vammainen ja sairas 50-vuotias mies. Isäni on 82-vuotias mies. Jerusalemin kunnan pysäköintiosasto, Jerusalemin paikallisten asioiden tuomioistuin ja myös tuomioistuinten hallinto kieltäytyivät jyrkästi ottamasta tätä huomioon ja osoittamasta inhimillisyyden perus- ja halutuinta mittaa. Tämä on tietysti jokaisen ihmisen perusvelvollisuus, riippumatta siitä, kuka hän on.

Ja näiden olosuhteiden valossa haluaisin tietää, mitä voidaan tehdä, jotta Jerusalemin paikallisten asioiden tuomioistuimen käsittely edistettäisiin järkevämpään ajankohtaan tai sakko (joka on tällä hetkellä NIS 375) peruutetaan äärimmäisen epätodennäköisyyden vuoksi. .

kunnioittavasti,
assaf benyamini,

115 Costa Rica St.,

sisäänkäynti A-huoneisto 4,
Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

puhelinnumeroni: kotona – salaisessa kodissa häirinnän ja Israelin poliisille tekemän valituksen vuoksi, jota ei käsitelty. Matkapuhelin-972-58-6784040. Faksi-972-77-2700076.

Jälkikirjoitus. 1) Tunnusnumeroni: 029547403.

2) Sähköpostiosoitteeni: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected]

3) Sen Jerusalemin paikallisten asioiden tuomioistuimen puhelinnumero, jossa asia on vireillä: 972-2-6297971.

4) Isäni sähköpostiosoite: [email protected]

 

H. Olen henkilö, jolla on psoriaattinen niveltulehdus. Äskettäin (kirjoitan näitä sanoja tiistaina 16. toukokuuta 2023) sain monia suosituksia aloittaa hoito biologisilla lääkkeillä psoriaasin hoitoon. Ilmeisesti suositus, joka tulee lääkäreiltä, ​​jotka välittävät terveydestäni ja haluavat vain auttaa. Siinä se – ei aivan.

Kuten tiedämme, tällä hetkellä ei ole olemassa hoitoa, joka voisi parantaa psoriaasia. Psoriasikseni on heikko. Biologisilla lääkkeillä, joita nykyään annetaan psoriaasin hoitoon, ei enää ole niitä erittäin vakavia sivuvaikutuksia, joita niillä oli noin 10–15 vuotta sitten (silloin annettujen lääkkeiden sivuvaikutukset ulottuivat gastroenterologisten sairauksien kehittymiseen asti sairaudet) – nykyään annetuilla biologisilla lääkkeillä on kuitenkin myös lieviä sivuvaikutuksia – Sen verran, että ennen hoidon aloittamista näillä lääkkeillä potilaat ohjataan latenttiin tuberkuloositutkimukseen, ja tämä johtuu siitä, että näiden lääkkeiden ottaminen voi joissain tapauksissa laukaista oireita tuberkuloosista jopa rokotetuilla ihmisillä.

Tietenkin, kun on kyse ihmisistä, joilla on erittäin vaikea psoriaasi, joka voi olla hengenvaarallinen, vaihtoehtoja ei ole, ja heidän on otettava tämä hoito. Toisaalta psoriaasini on heikko, eikä minulla ole lääketieteellistä perustetta aloittaa hoitoa näillä lääkkeillä. Koska psoriaasille ei toistaiseksi ole olemassa hoitoa, joka voisi parantaa taudin, biologisten lääkkeiden ottaminen voi tuoda minulle vain hyvin lyhyitä taudin remissioita eikä mitään sen enempää – ja tämän väliaikaisen tuloksen saavuttaminen lääketieteellisestä näkökulmasta ei todellakaan ole. kannattaa minulle – ja tämä ottaen huomioon terveyshinnat, jotka maksan itse hoidosta (eikä vain vakavia sivuvaikutuksia, vaan myös siihen liittyvän suuren byrokratian käsittelyä).

En ole lääkäri tai ammattilainen, ja korostan, että kaikki, mitä tänne kirjoitan, kertoivat minulle lääkärit ja ammattilaiset, joiden kanssa olen neuvotellut – mikään tässä ei ole minun keksintöni.

Ilmeinen johtopäätös on, että todellinen syy, miksi tätä hoitoa minulle tarjotaan, on lääkäreiden ja sairausvakuutuskassojen antautuminen lääkeyhtiöiden paineille, jotka haluavat myydä näitä lääkkeitä mahdollisimman suuria määriä. Tämän seurauksena näitä lääkkeitä tarjotaan myös minun kaltaisilleni ihmisille, joilla ei ole tarvetta tai lääketieteellistä perustetta ottaa niitä.

En todellakaan ole kiinnostunut aloittamaan lääkehoitoa, josta hyötyvät vain liikemiehet, jotka ovat näiden lääkeyhtiöiden osakkaita. Uskon, että tällaisissa tapauksissa, joissa lääkettä tarjotaan potilaille taloudellisen edun eikä lääketieteellisen tarpeen perusteella, nämä ovat tapauksia, joissa lääkärit tekevät syntiä velvollisuuttaan ja ammattiaan vastaan. Se, että Israelin valtion sairausvakuutuskassat ja niiden työntekijät antautuvat näille paineille, on erittäin vakava asia.

Lääkärit itse ja myös kassat tietysti kiistävät nämä väitteet ja jatkavat valehtelua potilaille, joille tarjotaan parhaimmillaan tarpeettomia lääkkeitä – pahimmillaan haitallisia.

Tämä toiminta toistuu tietysti myös monissa muissa tapauksissa Israelin terveydenhuoltojärjestelmässä – mikä tarkoittaa, että meidän potilasyleisönä pitäisi olla valppaana ja tarkastaa mahdollisimman tarkasti meille, kansalaisille, annetut lääketieteelliset tai muut tiedot. , näistä asioista.

I. Alla on useita viestejä, jotka jaoin Facebookissa:

1)Monet innostuneet kyselyt pankeilta meille:

Huomaavainen linja = linja, jossa et kuuntele.

Reilu pankki = petollinen varkaiden pankki.

Humaani pankki – pankki, joka kohtelee asiakkaitaan julmalla ja epäinhimillisellä tavalla.

LOL…

2)Urheilun väkivallan alalla tehtyjen tutkimusten mukaan kentällä tai taistelukentällä esiintyvän väkivallan ja yleisön väkivallan välillä on käänteinen suhde.

Ja merkitys: urheilussa, jossa itse areenalla on paljon väkivaltaa, kuten judossa, nyrkkeilyssä, painissa tai jääkiekossa, väkivaltaa tulee harvoin yleisöltä.

Toisaalta sellaisissa urheilulajeissa, joissa itse areenalla on paljon vähemmän väkivaltaa, kuten jalkapallossa, koripallossa tai käsipallossa, on verrattain paljon enemmän yleisöstä peräisin olevaa väkivaltaa.

Ja siksi ehdotus on, että ennen jokaista jalkapallo-, koripallo- tai käsipallo-ottelua on neljäsosa tunnista 20 minuuttiin, jolloin molempien joukkueiden pelaajat osallistuvat, jotka sitten kohtaavat toisensa kentällä: aikajakso jossa pelaajat kilpailevat painissa, nyrkkeilyssä tai missä tahansa muussa kamppailulajissa – ja tietysti milloin jokainen Itse pelin katsova yleisö on paikalla.

Ehkä se auttaa torjumaan väkivaltaa urheilussa?

Hahaha…

3) Ne kertovat tietystä alueesta, jossa kuljettajalle täytyy matkustaakseen bussilla joka kerta kovaksi keitetty muna – ja tämä matkalipun tai rahan sijaan.

Eräänä päivänä linja-auton kuljettajan hämmästykseksi ja kaikkien matkustajien hämmästykseksi bussiin nousee mies elävän kanan kanssa.

Kuljettaja on järkyttynyt ja kysyy matkustajalta: “Mikä tämä on? Kerro minulle – oletko tullut hulluksi tänään?”.

Matkustaja vastaa: “Ei, en ole hullu. Maksat suolla matkustamisesta – niin ehkä vastineeksi tuomastani kanasta saan ilmaisen kuukausilipun.”

Hahaha…

4) Beduiiniperhe, joka ei osaa käyttää hanoja saapuu hotelliin.

Beduiininainen tulee huoneeseen joka päivä kannu täynnä vettä päivittäiseen käyttöön.

Eräänä päivänä hän tulee huoneeseen tyhjän kannun kanssa – ei vettä.

Naisen aviomies kysyy: “Miksi kannu on tyhjä? Mikset tuonut vettä tänään?”.

Nainen vastaa hänelle: “Anteeksi, en voinut tuoda vettä tänään. Joku istuu kaivolla.”

Hahaha…

5) Psykiatrisella osastolla oleva potilas puhuu henkilökunnalle:

“Tarvitsen rohkaisua. Rohkaise minua.”

Osaston henkilökunta: “Lopeta aivojen hämmennys. Tämä on psykiatrinen osasto – ei hurraava osasto!!”.

Potilas: “Ole kiltti. Rohkaise minua. Tarvitsen todella rohkaisua.”

Osaston hoitohenkilökunnan jäsenet suuttuvat: “Olet psykiatrisella osastolla – ja psykiatrinen hoito ei koskaan, mutta ei koskaan rohkaise ihmisiä.” “Ja nyt näytämme sinulle, kuinka tehdä psykiatrista täytäntöönpanoa.”

Henkilökunta ottaa potilaan väkisin ja sitoo hänet sänkyyn. Prosessiin kutsutaan päivystävä psykiatri.

Henkilökunta potilaalle: “No mitä mieltä olette meistä? Olemme maailmanmestareita ja tietävät kaiken – ja sinä olet psykiatrinen potilas, joka ei tiedä, eikä tule koskaan tietämään mitään!!”.

Päivystävä psykiatri astuu huoneeseen ja sanoo hoitohenkilökunnalle: “Anna tälle röyhkeälle potilaalle hyvä injektio, jotta hän ei pysty nousemaan sängystä kuukauteen – niin katsotaan kuinka rohkaisevaa hänestä tulee. “

Osaston henkilökunta täyttää hänen pyyntönsä.

Lääkäri päättää: “Hyvin tehty sinulle. Meidän ei enää tarvitse kuulla tämän haisevan, unisen mielisairaan ihmisen riehumista. Mikä töykeä potilas.”

6) Kansainvälinen olympiakomitea päättää uuden kilpailun perustamisesta: epätavanomaisen, villin ja rajoja rikkovan ajon MM-kilpailun.

Ketkä ovat Israelin edustajat kilpailuun? Onko suosituksia?

LOL…

7) Israelin poliitikkoja tarvitaan edustamaan maata Kansainvälisen Olympiakomitean perustamassa kansainvälisessä poliitikkojen kiroiluolympialassa.

Hakemuksen kynnysehdot:

1. Osallistuminen ja erilaisten kirousten lausuminen vähintään neljään mielenosoitukseen tai provokaatioon (asianmukaiset videot on liitettävä).

2. Poliitikot, jotka poliisi on aiemmin pidättänyt – etu.

3. Ainakin 10 kertaa, kun poliitikko poistettiin Knessetin kokouksista. Hajajumalien evakuointi vahtimestarin toimesta – etu.

4. Tuomiot korruptiotapauksissa lisäävät merkittävästi ehdokkaan mahdollisuuksia.

5. Johti kunnianloukkausoikeudenkäyntiä, joka kesti vähintään kaksi vuotta.

Kohteliaiden tai kulttuuristen poliitikkojen vetoomukset eivät kiinnosta sinua.

Ketkä ovat Israelin edustajia näissä olympialaisissa? Onko mahdollisuuksia mitaleihin?

LOL…

8) Ja tällä kertaa täysin kuvitteellinen tarina – mutta ei ollenkaan hauska:

Vakavassa taloudellisessa ja sosiaalisessa ahdingossa oleva 55-vuotias mies saa 10 miljoonan sekelin korvaustarjouksen ihmisiltä, ​​jotka pahoinpitelivät häntä aiheuttaessaan vakavaa fyysistä ja henkistä väkivaltaa monta vuotta aiemmin – hänen ollessaan nuori poika. 13. On huomattava, että näiden ihmisten kyky siirtää rahaa on selvä ja todistettu.

Mutta edessämme oleva mies tekee hämmentävän ja käsittämättömän päätöksen kieltäytyä hyväksymästä korvausta – ja samalla jyrkästi kieltäytyä käymästä vuoropuhelua ehdotusten tekijöiden kanssa ja myös tiukasti antamasta heille mitään selityksiä – ja katkaisee kaiken. puhelut, joita he aloittavat yrittäessään puhua hänen kanssaan niin paljon.

Todellakin, näennäisesti hämmentävä – ja jopa typerä – päätös.

Tarkemmin ajatellen ei kuitenkaan ole varmaa, että asiat todella ovat näin. Koska mikä on korvauksentarjoajien tarkoitus (ja tässä tapauksessa melko läpinäkyvä)? Tavoitteena on päästä tilaan, jossa henkilö voi puhdistaa omantuntonsa oppimatta oppia – samalla kun henkilö mukautuu itseensä ajattelutapaan, joka sanoo: “No, minä maksoin korvaukseni ja tein kaikkeni korjatakseni asiat. eniten voin asian olosuhteet huomioon ottaen.” Juuri näitä loukkaantuneen lohduttavia ja parantavia ajatuksia vahingonkorvauksesta kieltäytyminen yrittää estää. Lisäksi vuoropuhelusta kieltäytyminen välittää viestin, että taloudellinen korvaus ei yksinään ratkaise tällaisia ​​ongelmia.

Ainoastaan ​​täydellinen ja tinkimätön kieltäytyminen hyväksymästä tällaista “moraalista lahjontaa” voisi välittää viestin niille, jotka kärsivät vakavasta hyväksikäytöstä, ja se voisi johtaa mahdollisuuteen, että todellakin syntyisi todellinen tili. Todellinen sielunhaku – eikä vain suusta ja ulkopuolelta. Tätä tarkoitusta varten epäoikeudenmukaisuudesta vastuussa olevien unettomuus, hermostuneisuus ja vaikeat muistot (toivottavasti ne heräävät) ovat erittäin tärkeitä – eikä mikään raha voi koskaan korvata sitä.

Tietysti tällainen päätös on epäinhimillisen rajalla ja myös käytännön tasolla erittäin vaikea toteuttaa – mutta siinä tapauksessa se on ehdottomasti loukkaantuneen viimeinen vaihtoehto välittää tämä tärkeä viesti.

Näin minä näen asiat.

9) Kuljettaja ohittaa risteyksen punaisella valolla.

Muutaman metrin ajon jälkeen hän kohtaa poliisiauton ja joutuu pysähtymään tien reunaan. Poliisi lähestyy autoaan ja tekee hänelle rikosilmoituksen sakkoineen.

Poliisi: “Olet nyt ajanut punaista valoa – tämä on sakko jonka ansaitset.”

Kuljettaja: “Miksi? En ajanut punaista valoa.”

Tässä keskustelun vaiheessa hänen vieressään autossa istunut kuljettajan vaimo puuttuu asiaan ja sanoo: “Kuinka voit väittää, ettet ajanut punaista valoa – näin juuri sinun tekevän sen!!”.

Poliisi kuulee hänen sanansa ja sanoo kuljettajalle: “Tiedätkö mitä? Tällä kertaa luovutan sinusta. Sinä-tällä hetkellä olet jo saanut rangaistuksen…”.

LOL…

10),Rotem Peer  pettynyt olo

23 toukokuussa 2022

 

Tänään osallistuin Knessetin terveyskomiteaan, jossa keskusteltiin hulluista odotusajoista psykologiseen tai psykiatriseen hoitoon.

Ihmiset tekevät itsemurhan, koska he eivät saa hoitoa ajoissa!!

Julkisen palvelun psykologi saa 45 NIS tunnissa. Miksi he haluaisivat työskennellä tässä järjestelmässä niin monen vuoden opiskelun jälkeen?

Tuloksena on kuukausia odottavaa hoitoa ja joskus jopa puolitoista vuotta.

Nykyään julkishallinnossa on 5 000 psykologia, joiden oletetaan hoitavan 400 000 henkisesti vammaista (ja ehkä enemmänkin).

Yksi psykologi 1000 opiskelijaa kohden.

Psykiatria on syvässä kriisissä. Ei ole psykiatria.

Ihmiset joutuvat maksamaan tuhansia sekelejä tunnissa yksityisille psykiatreille tai pahimmassa tapauksessa tekemään itsemurhan.

Remontit…

Isot palkat…

Ja kaikki romahtaa.

Tänään se on sen henkilön lapsi, huomenna se on sinun lapsesi.

Idit Sillman

Kontti Miriam Waldiger

toimisto terveys

yhdistyminen Nep”That-Warriorsin sielulle, joka työskentelee muutoksen puolesta

vammaisten oikeudet estetty

Tal Bergman Levy

Tsvi Fischel

11) (luultavasti tosi) tarina, jonka kuulin äskettäin:

Muutama päivä kuuden päivän sodan päättymisen jälkeen joukko israelilaisia ​​sotilaita saapui Jerikon kaupunkiin jollain tehtävällä (ei tiedetä, mikä se tehtävä oli – se on hyvin mahdollista ja se on turvaluokiteltua tietoa, jonka julkaiseminen on kiellettyä). tänään).

Se oli yksi kuumimmista kesäpäivistä – ja sinä päivänä satoi paljon. Kun sotilaat kävelivät yhdellä kaupungin kaduista, he näkivät edessään nuoren palestiinalaispojan, joka myi jäätä ohikulkijoille.

Yksi sotilaista kääntyi tuon palestiinalaispojan puoleen ja kysyi häneltä, kuinka paljon hänen oli maksettava jääpalan ostamisesta. Mutta jo ennen kuin tämä kauppa astui voimaan, näiden sotilaiden komentaja saapui paikalle. Komentaja potkaisi palestiinalaispoikaa ja poisti hänet väkisin paikalta – ja otti myös kaikki jääkuutiot, jotka hän halusi myydä maksamatta – vain ilman syytä ja ilman tuon palestiinalaispojan aiempia provokaatioita.

Sama komentaja (jonka henkilöllisyys ei ole tiedossa) jopa nuhteli myöhemmin sotilaitaan siitä, että he aikoivat maksaa tuolle palestiinalaispojalle – ja hänen argumenttinsa oli, että juuri sodan voittaneiden israelilaisten sotilaiden ei pitäisi maksaa Jerikon kaupungin asukkaille, jotka aiemmin asunut vihollisen maassa, mitä tahansa tavaroita vastaan.

mikä sääli…

Haluan huomauttaa, etten tiedä, onko tapauksesta raportoitu jollekin viranomaiselle ja onko tuo komentaja tai joku hänen sotilaistaan, jotka eivät vastustaneet hänen töykeää ja röyhkeää käytöstään, tuomitsevat jossain vaiheessa petollisen käytöksensä.

Harmi vain…

12) Tietyn maan maataloustilalla he päätyivät siihen tulokseen, että sodan aikana tilan lehmien maitotuotos on paljon korkeampi kuin rauhan aikana.

Siksi aina kun meijerin johtajat haluavat kasvattaa myyntiään ja taloudellisia voittojaan, he yrittävät ottaa yhteyttä rajan yli olevaan viholliseen ja selittää heille, että ohjusten ampuminen on hyväksi liiketoiminnalle…

Hahaha…

13) Tutkimusten mukaan keskimääräinen aika, joka kuluu siitä hetkestä, kun potilas tai potilas saapuu klinikalle ja alkaa kuvailla lääkärille, mikä hänen mielestään kärsii ongelmasta, kunnes lääkäri keskeyttää hänen sanansa töykeästi tai kärsimättömästi. on 18 sekuntia.

Siksi, kun tulen klinikalle ja olen tietoinen tästä tilanteesta, joudun suunnittelemaan asiat niin, että puhun lääkärin kanssa enintään 18 sekuntia.

Tämä tehtävä on erittäin vaikea minun kaltaisilleni, jotka sairautensa tai tilansa vuoksi puhuvat joskus tavallista hitaammin – mutta minun on harjoitettava ja totuttava siihen. Ei ole valinnanvaraa. Lääkäreiden huomion taso on ongelmallinen – ja vaikutelmani on, että he ovat päättäneet jättää tilanteen ennalleen, eivätkä varjelkoon, ettei se saa aikaan parannusta.

Hups… Olen kirjoittanut tänne reilusti yli 18 sekuntia… Harkitsen murehtimista tästä….

LOL…

J. Idea projektille, jota ajattelin:

Kuten tiedätte, taloissa, joissa ihmiset asuvat, on joskus erilaisia ​​hyönteisiä ja/tai tuholaisia, joiden tuhoamiseksi on käytettävä torjunta-aineita, jotka voivat joskus olla vaarallisia myös ihmisille.

Tämän seurauksena joskus käy niin, että useita tunteja ja niin kauan kuin torjunta-aineet toimivat, ei ole mahdollista fyysisesti oleskella asunnossa tai rakennuksessa.

Mutta joskus on ihmisiä, jotka eri syistä eivät voi lähteä asunnostaan, koska ei ole vaihtoehtoista paikkaa, jossa he voisivat olla näinä aikoina.

Siksi ajatuksena on perustaa eräänlainen sosiaalinen verkosto, jonka tarkoituksena on “vastata” ihmisiä, jotka joutuvat poistumaan asunnostaan ​​muutamaksi tunniksi niin kauan kuin torjunta-aineet ovat aktiivisia eikä heillä ole muuta paikkaa tai asuntoa, ja muita ihmisiä, jotka olla valmis isännöimään heitä tämän ajan.

 

K. Omat linkit:

1)organisaatio “äitiyspuhe elämä”

2) “osaavien koordinaattorien tiedot aiheesta naiset ja sukupuoli(hepreaksi, englanniksi ja arabiaksi).

3)youtube auto -tilaajat

4)vastaanottaa YouTube-tilaajia automaattisesti

5)bigspy.com-seurantasovellus

6)Liikenaiset puhuttelevat naisia ​​oikeuksiin Henkilö kansainvälisyys

7)Tee haku duckduckgo.com

8)pcloud.com-sivustolla tiedostojen tallentamista ja jakamista varten

9)sivusto Internet, joka julkaisee uutisia suosii

10)Verkko gymboree.com

11)psychobunny.com – miesten ja lasten vaatteiden myyntiverkosto

12)tilata viinejä suoraan

13)ashops.co.il-palvelu virtuaalikauppojen perustamiseen

14)”Miellyttävä tuholaistorjunta” ryhmä

 

Print Friendly, PDF & Email