Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Språklig mekling. - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Språklig mekling.

Til:

Emne: Språklig mekling.

Kjære fruer/herrer.

Jeg har deltatt siden 2007 i de funksjonshemmedes kamp i staten Israel – og siden 10. juli 2018 har jeg gjort det som en del av bevegelsen «nitgaber» – transparente funksjonshemmede som jeg sluttet meg til.

Etter at aktivitet i staten ISRAEL i mange år ikke var til nytte, bestemte jeg meg for å henvende meg til mange kilder utenfor staten ISRAEL – og dette som et siste skritt av desperasjon.

Men det er et annet problem: Jeg er hebraisktalende, og min kunnskap om fremmedspråk er ekstremt dårlig – og bortsett fra engelsk på middels til lavt nivå og fransk på et svært lavt nivå, har jeg ingen tilleggskunnskaper på dette området.

Spørsmålet mitt til deg er: Kjenner du noen selskaper som tilbyr en språklig meklings- eller meklingstjeneste, som eventuelt kan brukes i et slikt tilfelle?

Hilsen

assaf benyamini.

A. Nedenfor er e-posten jeg sendte til foreleserne ved Institutt for kvinne- og kjønnsstudier ved Universitetet i Haifa:

Til: Institutt for kvinne- og kjønnsstudier, Universitetet i Haifa.

Emne: Et forslag til et forskningstema.

Kjære fruer/herrer.

I årene før første verdenskrig var det tilsynelatende en organisasjon av britiske kvinner på den ene siden, og av tyske kvinner på den andre – en organisasjon hvis formål var å bringe forsoning mellom nasjonene og forhindre krig.

Etter at krigen tilsynelatende brøt ut i august 1914, ble aktiviteten til denne organisasjonen fullstendig stoppet, de britiske kvinnene som var medlemmer av den ble med i krigsinnsatsen til landet deres, deres medlemmer av organisasjonen inntil nylig ble de tyske kvinnene med i den tyske krigen innsats – og så vidt kjent forsvant denne organisasjonen, ble oppløst og dens aktivitet ble aldri fornyet.

Hvor kan du finne historien om denne organisasjonen, og selvfølgelig historiene til kvinnene som var medlemmer av den? Er det noen andre detaljer om denne organisasjonen (hva var navnet på organisasjonen, dens politiske aktivitet og årsakene til dens fiasko, hadde denne organisasjonen forbindelser med suffragistbevegelsen i England som var kjent for å være aktiv på slutten av det 19. århundre osv.)?

Jeg vil påpeke at jeg ikke er en forsker og at jeg ikke har noe med Haifa University å gjøre – og jeg sender dette brevet kun som et forslag – og ingenting utover det.

Hilsen

Asaf Benjamin.

B. Nedenfor er korrespondansen min fra det sosiale nettverket WhatsApp:

 

[13:04, 7.11.2022] +972 53-522-2014: Hei, hva skjer? Vi kjenner hverandre ikke, men kan jeg stille et spørsmål?

[23:06, 7.11.2022] Assaf Binyamini: Hva er spørsmålet?

[1:58, 8.11.2022] +972 53-522-2014: Flott, flott, jeg heter Shahar, og sannheten er at jeg kontaktet deg fordi vi ser etter seriøse personer over 20 år som ønsker å generere en ekstra inntekt på mellom 2000-4000 NIS per måned fra fritiden, fra en jobb på to timer om dagen via mobil (ingen tidligere erfaring nødvendig).

Jeg ville spørre om det kunne interessere deg å høre om muligheten for inntekt på fritiden?

[11:23, 8.11.2022] Assaf Binyamini: Er dette B Hip Global-selskapet? Eller kanskje i Travelor-selskapet?

Hvis det er ett av disse to selskapene vil jeg også anbefale deg å stikke av fra dem så raskt som mulig.

De lover «passiv inntekt» for å si det slik, og krever betaling for å starte prosessen. Etter at de har samlet inn betalinger enda senere, forsvinner de rett og slett med pengene – og ingen vil kunne hjelpe lenger. Selvfølgelig vil du aldri se pengene de lovet at du skulle tjene.

Dette er løgnere, dårlige mennesker, veldig sofistikerte og også manipulerende.

Gjerne mitt bekjentskap med dem (jeg var på et møte i B Hip Global i februar 2020 – kort tid før starten av koronaepidemien og stengingene som fulgte med den). Etter å ha lagt merke til manipulasjonene de gjør mens de utnytter situasjonen til de svakeste menneskene i samfunnet, fortsatte jeg ikke med dem – og rapporterte dem til og med til det israelske senteret for ofre for kulter.

Og avslutningsvis: siden jeg ikke er ute etter trøbbel, har jeg ingen intensjon om å bli med – og det er slik jeg anbefaler det til deg eller noen andre.

Hilsen

Asaf Benjamin.

[11:38, 8.11.2022] Assaf Binyamini: Og jeg sender deg her en lenke til en artikkel som ble sendt på en statlig TV-kanal (her 11) om B Hip Global-selskapet

https://www.youtube.com/watch?v=VmqOIDlDR24Any

flere ord er unødvendige… Med hilsen assaf benyamini.

[11:39, 8.11.2022] +972 53-522-2014: Du vet at den ble redigert og juridisk definert som ærekrenkelsesrett

[11:39, 8.11.2022] +972 53-522-2014: ?

[11:41, 8.11.2022] +972 53-522-2014: Fin bro, lykke til

[11:41, 8.11.2022] +972 53-522-2014: Artikler promoterer ikke andre enn forfattere

[11:44, 8.11.2022] assaf benyamini: Det er mulig at B Hip Global-selskapet la inn et stillhetskrav mot den første kanalen i denne saken – jeg vet ikke. Dette er deres måte å fortsette å true og forhindre avsløring av sine kriminelle handlinger på. Har du ekstra penger du ønsker å donere til B Hip Global? Så det er ikke noe problem – fortsett med dem. Jeg lover deg at du ikke vil tjene penger med dem – bare problemer og komplikasjoner.

Valget er ditt.

for din vurdering.

Hilsen

assaf benyamini.

C. Nedenfor er innlegget jeg delte i Facebook-gruppen “Teknisk støtte – for hvert spørsmål et svar”:

 

assaf benyamini

forfatter

Til: “Teknisk støtte – hvert spørsmål har et svar”.

Emne: Inspeksjon av utstyr.

Kjære fruer/herrer.

For omtrent seks måneder siden kjøpte jeg en bærbar datamaskin pcdeal.co.il.

Den siste tiden (jeg skriver disse ordene 21. oktober 2022) har datamaskinen min hatt flere feil som oppstår tilfeldig: en svart skjerm som plutselig dukker opp, en datamaskin som plutselig fryser og taster på tastaturet som plutselig ikke reagerer.

Selskapet som jeg kjøpte datamaskinen fra (selskapet pcdeal.co.il) ligger i den nordlige regionen i ISRAEL – og siden jeg bor i Jerusalem, tar jeg tilsynelatende datamaskinen til dem, tester utstyret i laboratoriet og returnerer deretter utstyr og å installere det på nytt hos meg vil være en veldig tungvint prosess som vil ta lang tid (og derfor vil det sannsynligvis ikke være mulig – og selv om det er en garanti for alt utstyret) – og dette er fordi det er to ekstra vanskeligheter her:

1) Jeg har ikke bil eller førerkort – så jeg har ingen mulighet til å ta med datamaskinen til dem selv. På grunn av min fysiske funksjonshemming, mine økonomiske vanskeligheter samt den betydelige geografiske avstanden, er det heller ikke mulig å bringe utstyret til selskapet med taxi.

2) På grunn av min fysiske funksjonshemming kan jeg ikke pakke utstyret hjemme alene i en kartong før jeg overfører det til laboratoriet. Av nøyaktig samme grunn kan jeg ikke ta meg av å reinstallere datamaskinen etter at den kommer tilbake fra testen.

Derfor ser jeg etter et selskap som er aktivt i Jerusalem-området, som denne tjenesten kan fås fra.

Det er helt klart for meg at garantien på datamaskinen ikke vil være relevant i et slikt tilfelle – men siden muligheten til å jobbe med en datamaskin er en vesentlig ting i disse dager, har jeg ikke råd til en lengre periode på flere uker eller kanskje til og med mer der jeg ikke vil ha tilgang til en datamaskin (dette er den eneste datamaskinen jeg har hjemme – og i min situasjon har jeg ikke råd til å kjøpe en annen datamaskin).

Kjenner du et selskap som opererer i Jerusalem-området som kan tilby en slik tjeneste? Og i så fall – til hvilke kostnader? Jeg vil påpeke at mange teknikere jeg allerede har kontaktet, dessverre har forsøkt å jukse med alle slags uhyrlige triks: for eksempel: en tekniker som insisterte på at han bare kunne komme til meg på slutten av arbeidsdagen, om gangen. da alle butikkene allerede var stengt – og på denne måten prøvde han faktisk å betale på meg og belaste meg med dobbel pris uten noen begrunnelse. Eller teknikere som vil ta NIS 250 fra meg bare for inspeksjonen – selv før de i det hele tatt har sjekket noe på datamaskinen (og vi snakker om folk som kommer fra et annet nabolag i Jerusalem – og drivstoffutgiftene gjør det virkelig ikke rettferdiggjøre den ublu prisen de ber om.

Hilsen

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Inngang A-leilighet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Faks-972-77-2700076.

D. Nedenfor er et innlegg jeg skrev på Facebook-siden min:

Jeg har deltatt siden 2007 i de funksjonshemmedes kamp i staten ISRAEL – og siden 10. juli 2018 har jeg gjort det som en del av bevegelsen «Nitgaber» – transparente funksjonshemmede som jeg ble med i.

Etter at aktivitet i staten Israel i mange år ikke var til nytte, bestemte jeg meg for å henvende meg til mange kilder utenfor staten Israel – og dette som et siste skritt av desperasjon.

Men det er et problem: Jeg er hebraisktalende, og på grunn av min manglende kunnskap om fremmedspråk kan jeg ikke gjennomføre toveiskommunikasjon med mange steder som jeg kun sender oversatte filer eller tekster til.

Jeg har det veldig dårlig med meg selv – jeg klarer bare ikke å handle ut min desperasjon. Hahaha…

 

E. Nedenfor er brevet jeg sendte til fru Sara Netanyahu:

 

Asaf Benjamin< [email protected] >

Til:

[email protected]

Onsdag 9. november til 16.49

Hei til fru Sarah Netanyahu:

 

Emne: jobb søk.

Kjære Madam.

I disse dager er jeg på jakt etter jobb. Nylig (jeg skriver disse ordene søndag 18. oktober 2020) leste jeg om et prosjekt kalt “Honey Badger” – innenfor rammen av hvilket teknologigiganter som Google eller Facebook driver et entreprenørselskap med base i byen Manila i Filippinene. Rollen til de ansatte i dette selskapet, eller i andre entreprenørselskaper (antall selskaper engasjert i dette feltet er ukjent) er å fjerne problematisk innhold (narkotika, prostitusjon, pedofili, sendinger av henrettelser eller terroraktivitet, etc.) fra Internett. I 2018 produserte mandag mai kinotyskere ved navn Hans Block og Moritz Reiswick en dokumentarfilm kalt “Internet Cleaners” om arbeidet til arbeiderne i disse selskapene.

 

Mitt spørsmål til deg er: vet du om bedrifter som driver med dette feltet, som du kan kontakte for å søke jobb?

 

Jeg vil påpeke at jeg er fullt klar over den støtende karakteren av slikt arbeid i forhold til de som er engasjert i det: ifølge ulike publikasjoner begikk mange av personene som jobbet i disse jobbene selvmord, alternativt utviklet svært alvorlige psykiske og fysiske sykdommer som et resultat av konstant og daglig eksponering for det vanskelige innholdet. Men dette avskrekker meg ikke, og dette er fordi jeg uansett ikke har noe å tape i livet mitt – og i mange år nå har jeg ikke klart å komme tilbake til arbeidsmarkedet (alle andre muligheter for å hjelpe organisasjoner, jobbråd eller kontakte mange selskaper direkte har vært oppbrukt – og i mange år ).

 

Hilsen

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Inngang A-leilighet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040. Faks-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mine e-postadresser: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected]

 

2) CV – assaf benyamini:

 

Personlige opplysninger: assaf benyamini, tlf. 029547403.

 

Fødselsdato: 11.11.1972.

 

Adresse: Costa Rica Street 115, Kiryat Menachem, Jerusalem, ISRAEL.

 

Telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040. Faks-972-77-2700076.

 

Utdanning: 10 års skolegang og delvis immatrikulering.

 

Militærtjeneste: fritak av medisinske årsaker.

 

Arbeidserfaring:

 

1991 – Jobber ved “RESHET” snekkeri (Sør Tel Aviv)

 

1998-2005-Jobbet ved Nasjonalbiblioteket, assistert det profesjonelle teamet av bibliotekarer i en lang rekke oppgaver.

2009-2010-Jobber i kjeden “Avgad” for smykkesorteringsvarer.

Februar-mai 2019-arbeid hos dataselskapet HMSOFT

Begynnelsen av februar 2020 – tre dager med arbeid med å distribuere aviser til forbipasserende på gaten.

 

frivillig arbeid:

Aktiv i kamphovedkvarteret til funksjonshemmede i ISRAEL.

Frivillig arbeid ved senteret for utnyttelse av rettigheter i Jerusalem kommune til hjelp for en trengende befolkning.

Generell informasjon: svært motivert, evne til å formulere seg godt muntlig og skriftlig, evne til å improvisere og løse problemer.

Har langvarig kjennskap til sivilsamfunnsorganisasjoner.

Lider av en fysisk funksjonshemming som gjør at jeg ikke kan løfte tunge lass og stå lenge på beina.

 

F. Nedenfor er brevet, som jeg sendte til selskapet “logicping.co.il”:

 

bokstaver tologicping.co.il”.

 

assaf benyamini< [email protected] >

[email protected]

Torsdag 10. november kl 11:39

Til: “logicping.co.il”.

        

Emne: Permalinker.

Kjære fruer/herrer.

Jeg skriver i en blogg disability5.com – en blogg som tar for seg spørsmålet om mennesker med funksjonshemminger, bygget på wordpress.org-systemet – og lagret på serverne til servers24.co.il Hvert innlegg på bloggen min har en lenke som leder til det – som er permalinken. Jeg leter etter programvare, eller et system på Internett som jeg kan distribuere alle Mine permalinker distribueres så bredt som mulig på nettet. Kjenner du til slike systemer eller programvare?

Hilsen

Assaf Benyamini,

Costa Rica St. 115, inngang A – Leilighet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Faks-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mitt ID-nummer: 029547403.

2) Permalinkene til bloggen disability5.com: Nummerert liste:

 

https://docs.google.com/document/d/1hCnam0KZJESe2UwqMRQ53lex2LUVh6Fw3AAo8p65ZQs/edit?usp=sharing

eller:

https://dev-list-in-the-net.pantheonsite.io/2022/10/10/Permalinks-of-post…om-list-numbered/‎

Unummerert liste:

https://docs.google.com/document/d/1PaRj3gK31vFquacgUA61Qw0KSIqMfUOMhMgh5v4pw5w/edit?usp=sharing

 

eller:

https://dev-list-in-the-net.pantheonsite.io/2022/10/09/Permalinks-your-Fuss…-disability5-com/‎

 

2) Mine e-postadresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

 

G. Nedenfor er innlegget jeg publiserte på Facebook-siden min torsdag 10. november 2022 kl. 0:39:

 

Nedenfor er en melding jeg skrev for noen minutter siden, her på Facebook til «Bezeq»:

assaf benyamini.

Hilsen Bezeq:

Hva vil? Jeg er en kunde hos deg fra Jerusalem-området – og igjen opplever jeg surfeproblemer som du angivelig fikset for noen uker siden: gjentatte frakoblinger fra Internett, nettsider som ikke laster.

Hva i helvete er problemet med å fikse det en gang for alle?

Bare lei!!! Tjenesten din er bare ekkel!!!

assaf benyamini.

post Scriptum. Mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Kom tilbake til meg og fiks det allerede – jeg har ikke krefter til deg lenger!!!

H. Nedenfor er e-posten jeg sendte til finanskomiteen i Knesset (det ISRAELISKE parlamentet):

Brev til finanskomiteen i Knesset

assaf benyamini< [email protected] >

Til:

[email protected]

Torsdag 10. november kl 11:51

Til finanskomiteen i Knesset Fred være med deg:

Nylig sendte jeg appellen til «Clalit Mushlam» som avviste forespørselen min om refusjon for nødvendig ortopedisk utstyr.

Jeg oppfordrer dere til å revurdere politikken og lovverket i denne saken – mennesker som lever på uføretrygd fra folketrygden har det svært vanskelig, og tåler i mange tilfeller rett og slett ikke plutselige økonomiske utgifter av denne typen.

Jeg antar (selv om jeg ikke har sjekket, og jeg har ingen mulighet til å sjekke det) at mange funksjonshemmede blir tvunget til å gi opp denne tjenesten på grunn av manglende evne til å betale 600 sekel for ortopediske sko. Jeg tror det er et presserende behov for å endre lovverket og prosedyrene i denne forbindelse. Dette er ikke et luksusprodukt, men et kritisk medisinsk utstyr. For din referanse. Hilsen Asaf Binyamini.

 

Til: Clalit Mushlam – offentlige henvendelser.

Emne: ortopediske sko.

Kjære fruer/herrer.

Nylig (jeg skriver disse ordene torsdag 13. oktober 2022) måtte jeg kjøpe ortopediske sko for 600 NIS – som er en tung økonomisk belastning for en person som meg som lever på en svært lav inntekt – en uføretrygd fra folketrygdinstituttet.

Spørsmålet mitt i denne forbindelse er: har jeg rett på refusjon?

Jeg ville satt pris på om du kunne utdype så mye som mulig angående dette.

Vennlig hilsen,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica St.,

inngang A-leilighet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Faks-972-77-2700076.

 

post Scriptum. 1) Jeg har en fil som inkluderer: en kopi av ID-kortet mitt. Bekreftelse på godtgjørelsen jeg får fra folketrygdinstituttet. Kopi av kvittering for kjøp av de ortopediske skoene pr.

2) Min nettside: https://disability5.com/

3) Mitt ID-nummer: 029547403.

4) Mine e-postadresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] 

eller: [email protected] eller: [email protected] 

eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

 

I. Her er noen ideer jeg tenkte på:

        

1) Som du vet er det mange, mange plattformer, nettsider og programvare på Internett – mens mange av dem ikke har forklaringer på hebraisk angående måten de fungerer på, formålet, betingelsene for å bruke dem osv. Selvfølgelig. det er videoer på YouTube hvor du kan finne forklaringer på hebraisk om forskjellige emner – men det er plattformer som det kun er forklaringer på engelsk eller andre fremmedspråk til – og noen ganger er det personer (inkludert forfatteren av disse linjene) som synes det er veldig vanskelig å forstå forklaringer på engelsk eller andre fremmedspråk, og de er faktisk “Lost” og kan ikke forstå hvor mange plattformer på nettet som fungerer. Selvfølgelig, å bruke de automatiske oversettelsestjenestene til Google Translate eller andre automatiske oversettelsestjenester hjelper ikke på grunn av de mange feilene i oversettelsene. I denne situasjonen vil ikke den hebraisktalende få hjelp, og den uklare oversettelsen full av feil vil bare skape mye større forvirring og mangel på forståelse. Utfordringen er å lage et system basert på kunstig intelligens, som vil “kjenne” ved inntasting av nettsidens domeneadresse eller url som er egnet til automatisk å gi en tydelig forklaring på hebraisk om hvordan den tiltenkte plattformen fungerer. Et slikt system må inneholde mulighet for deling og mulighet for å motta ytterligere forklaringer – og dette dersom det av en eller annen grunn

Selvfølgelig, etter at en slik plattform er operativ, vil det være mulig å foreslå programmerere på andre språk å utvikle lignende systemer for høyttalere av samme lokale språk som ikke behersker andre språk.

2) Et nettverk som har som formål å legge til rette for diskusjoner om å løfte ideer – og motsi eller tilbakevise dem. Og meningen: diskusjonen gjennomføres som følger: noen brukere på nettverket kommer med en idé eller uttalelse av en eller annen art – og andre brukere som blir med i diskusjonen må prøve å bevise at ideen som den brukeren har fremsatt ikke er sann. – og på den annen side må personen som fremmet ideen fortsette å prøve å forsvare den og forklare hvorfor den faktisk er sann. En diskusjon som alltid vil bestå av krav og motkrav.

3) Et nettverk av bestillingsdemonstrasjoner. Som vi vet er det sosiale aktivister som prøver å fremme ulike saker – men av en eller annen grunn klarer de ikke å gå ut på gaten og demonstrere. Formålet med dette sosiale nettverket vil være å “matche” problemene som de sosiale aktivistene vil prøve å fremme og andre mennesker i samme nettverk hvis rolle vil være å gå ut og demonstrere for disse ideene.

4) Et nettverk av sensurert innhold. Som du vet, blokkerer teknologigigantene som Google, Facebook, Apple, Amazon osv. noen ganger forskjellige brukere på grunn av et eller annet innhold som disse brukerne laster opp. Tanken er å lage et sosialt nettverk som skal fungere som et slags «ly» for alle de brukerne som har blitt blokkert – og et slikt nettverk vil selvsagt ikke ha sensur eller restriksjoner av noe slag på opplasting av innhold.

5) Et sosialt nettverk med merkelig innhold. Det betyr et sosialt nettverk, som utelukkende vil være dedikert til å laste opp sprøtt eller vrangforestillinger eller ideer. Følgelig vil alt innhold som er for logisk eller realistisk bli blokkert umiddelbart. Utfordringen vil selvfølgelig være å utvikle en algoritme som har som mål å prøve å finne innholdet som er for smart eller logisk for å blokkere det. Brukere vil kunne anke – og hvis det viser seg at det opplastede innholdet faktisk er vrangforestillinger og ulogisk eller for realistisk, vil det samme innholdet bli returnert til nettstedet.

J. Nedenfor er brevet jeg sendte til forskjellige steder:

Til:

Emne: utenlandsk internettleverandør.

Kjære fruer/herrer.

Jeg er kunde hos “Bezeq”-selskapet fra Jerusalem-området, og jeg abonnerer på tjenesten med en Internett-tilkobling og en telefonlinje.

I det siste året (jeg skriver disse ordene fredag ​​11. november 2022 – noen timer før sabbat) har en spesielt opprørende oppførsel fra deres side blitt gjentatt igjen og igjen: selv om jeg er abonnent, og også betaler best av pengene mine til fiberoptikktjenesten kobles internettforbindelsen ut igjen og igjen – Bare sånn og uten grunn. Noen ganger kommer heller ikke nettsider til helt legitime nettsteder opp, bare sånn og uten grunn. Også i mange tilfeller blir surfing på Internett veldig sakte – også uten noen grunn eller begrunnelse. Hver gang jeg kontakter de tekniske teamene til Bezeq, blir problemet løst i tide – men det gjentar seg alltid igjen kort tid senere. Jeg har bedt dem mange ganger om å fikse alle problemene en gang for alle,

Spørsmålet mitt er: Er det teknisk mulig å motta tjenester fra en utenlandsk internettleverandør (som ligger utenfor territoriet til staten Israel)? Eller er det på grunn av at “Bezeq” har monopol på infrastrukturen som når hjem i Israel, at selv om jeg klarer å koble meg til en utenlandsk internettleverandør vil det faktisk ikke ha noen betydning og derfor er en slik test unødvendig i det første stedet?

Hilsen

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Inngang A-leilighet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. mobil-972-58-6784040. faks-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mitt ID-nummer: 029547403.

2) e-postadressene mine: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected]

3) Min nettside: https://disability5.com

K. Nedenfor er e-posten jeg sendte til Yad Vashem:

Mine brev til “Yad Vashem – Holocaust and Heroic Remembrance Authority”.

Yahoo/sendt

          

Asaf Benjamin< [email protected] >

[email protected]

Fredag ​​11. november kl 11:35

Til: “Yad Vashem – Holocaust and Heroic Remembrance Authority”.

Emne: Et forslag til et forskningstema.

Kjære fruer/herrer.

På slutten av andre verdenskrig kom det et krav fra Sovjetunionen om å deportere alle tyske minoriteter og befolkninger fra Øst-Europa. Som vi vet er dette befolkninger som levde i forskjellige land i Øst-Europa som kom dit etter det østerriksk-ungarske riket, som gikk i oppløsning etter slutten av første verdenskrig. Det er også velkjent rollen til disse befolkningene i å hjelpe de onde hærene til Nazi-Tyskland og dets okkupasjon i de første stadiene av andre verdenskrig. Når kravet kommer fra russernes retning, politisk og militært, var det et mellomstadium mellom slutten av andre verdenskrig og begynnelsen av den kalde krigen og mellomblokkkampen mellom USA og Sovjetunionen som ville komme seinere. Og siden på dette stadiet vestmaktene som vant krigen, nemlig: USA, England og Frankrike, var fortsatt i en allianse med Sovjetunionen, så for å gjennomføre deportasjonen var det nødvendig med samtykke fra vestmaktene – som til slutt ga deres samtykke og stilte en betingelse for russerne: et krav om at deportasjonen bli utført-Og mange handlinger av grusomhet og redsel ble begått i den mot sivilbefolkningen. Som en del av denne deportasjonen – deportering av en befolkning på 16 millioner tyskere tilbake til hjemlandet, var det en kort periode hvor en leir drevet av en jøde ved navn Shlomo Morel opererte – en leir hvor tyske fanger ble fengslet. Og flere spørsmål dukker opp her: Hvor kan historien om denne leiren finnes? Og gjorde Shlomo Morel, eller andre ledere i leiren, har du en forbindelse med Avengers-bevegelsen? Og hadde den samme Shlomo Morel en familietilknytning til den ISRAELISKE annonsøren Motti Morel, som er kjent for å ha blitt drept i en bilulykke i Tel Aviv 17. april 2018?

Og avslutningsvis: Jeg har aldri jobbet i Yad Vashem-instituttet, og jeg har ingen direkte personlig befatning med saken.

Jeg skriver disse ordene kun som et forslag – og ikke noe mer enn det.

Hilsen

assaf benyamini.

L. Nedenfor er brevet, som jeg sendte til forskjellige steder:

Til:

Emne: Automatisk inntektsgenerering.

Kjære fruer/herrer.

Jeg har flere kanaler på forskjellige sosiale nettverk, hvor jeg laster opp innhold fra tid til annen.

Jeg leter etter en tjeneste der jeg kan laste opp lenkene til plattformene mine, og som vil tjene penger på alle kanalene mine automatisk, og uten at jeg trenger konstant involvering hele tiden.

Kjenner du til en slik tjeneste?

Hilsen

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Inngang A-leilighet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

Israel, postnummer: 9662592.

mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. mobil-972-58-6784040. faks-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mitt ID-nummer: 029547403.

2)min e-postadresse: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: assafbenyamini@hotmail .com og: assafff[email protected] og: [email protected] og: [email protected]

3) Min nettside: https://disability5.com

M. Nedenfor er e-postmeldingen, som jeg begynner å sende i disse dager (jeg skriver disse ordene 11. november 2022) til forskjellige steder:

Til:

Emne: Prosjektforslag.

Kjære fruer/herrer.

Jeg er en person som lider av en fysisk funksjonshemming, på grunn av dette synes jeg det er vanskeligere og vanskeligere å løfte ting som ved et uhell faller på gulvet (noe som er kjent for å skje fra tid til annen i nesten alle boligleiligheter). Jeg bruker et anlegg/hjelpemiddel kalt “håndforlenger” – som er:

Som du kan se, kan denne enheten være effektiv når det kommer til en solid gjenstand som noen ganger må løftes fra gulvet. Men som du vet noen ganger er det tilfeller der det som ved et uhell faller på gulvet er en væske og ikke et fast stoff, for eksempel: suppe sølt ved et uhell på gulvet, olje sølt ved et uhell osv.

Når det gjelder friske mennesker er det selvfølgelig ikke noe problem å ta en fille og rydde det som trengs – men folk som meg som lider av en fysisk funksjonshemming som blir verre og verre har noen ganger problemer med å bevege seg frem og tilbake med hånden mens du rengjør gulvet med fillen.

Av disse grunnene har jeg lenge lett etter et produkt jeg kan kjøpe, som vil inkludere en passende festemekanisme for håndforlengeren hvis bilde jeg har lagt ved her, og som vil kunne suge opp væsken som er sølt på gulvet (og av de grunnene jeg nevnte, gjør ikke en vanlig fille jobben i et slikt tilfelle).

Jeg vil påpeke at jeg ikke er en sykepleier, men på grunn av helseproblemer trenger jeg definitivt et slikt produkt. Det skal huskes at folk i min situasjon tilbringer mesteparten av tiden alene, og uten en annen person som kan være ved deres side og hjelpe i en slik situasjon (og jeg trenger ikke slik hjelp i dag heller).

I alle fall, og etter mange søk, som også inkluderte å henvise spørsmålet til MILBAT organisasjon, til selskaper som er engasjert i produksjon av ergonomiske produkter (som vi vet er det svært få slike selskaper i ISRAEL, og fra testene jeg gjorde, ble det for eksempel klart for meg at i hele Jerusalem-området er det er bare en liten bedrift som driver med dette) og til ulike kjeder og også til fabrikker hvor det produseres rengjøringsmidler, ble det klart for meg at det tilsynelatende ikke finnes noe slikt produkt per i dag.

Derfor er spørsmålet mitt til deg: vil du være interessert i å tilby et slikt produktutviklingsprosjekt til studenter som studerer feltet produktdesign?

Mitt håp er at hvis og når det kommer et produkt som dette, og det også er økonomisk mulig å markedsføre det, vil det kunne hjelpe mange andre funksjonshemmede eller syke mennesker også.

Hilsen

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Inngang A-leilighet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Faks-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mitt ID-nummer: 029547403.

2) Mine e-postadresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

3) Min nettside: https://disability5.com

N. Mine linker:

1)bloggoppskrifter av Talia Benjamini

2)nettstedet getmunch.com

3)Artikkel: Hvorfor svindel på Internett lykkes – Av Revital Solomon

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE