Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs Sproglig formidling. - מידע לאנשים עם מוגבלויות
Spring til indhold
Home » Sproglig formidling.

Sproglig formidling.

Til:

Emne: Sproglig formidling.

Kære fruer/herrer.

Jeg har siden 2007 deltaget i handicapkampen i staten Israel – og siden 10. juli 2018 har jeg gjort det som en del af bevægelsen “nitgaber” – gennemsigtige handicappede, som jeg tilsluttede mig.

Efter at aktivitet i staten ISRAEL i mange år ikke var til nogen nytte, besluttede jeg at henvende mig til mange kilder uden for staten ISRAEL – og dette som et sidste skridt i desperation.

Men der er et andet problem: Jeg taler hebraisk, og mit kendskab til fremmedsprog er ekstremt dårligt – og bortset fra engelsk på et mellem- til lavt niveau og fransk på et meget lavt niveau, har jeg ingen yderligere viden på dette område.

Mit spørgsmål til dig er: Kender du nogle virksomheder, der leverer en sproglig formidlings- eller formidlingstjeneste, som eventuelt kunne bruges i et sådant tilfælde?

Med venlig hilsen

assaf benyamini.

A. Nedenfor er den e-mail, jeg sendte til underviserne på Institut for Kvinde- og Kønsstudier ved Haifa Universitet:

Til: Institut for Kvinde- og Kønsstudier, Universitetet i Haifa.

Emne: Et forslag til et forskningsemne.

Kære fruer/herrer.

I årene forud for Første Verdenskrig var der tilsyneladende en organisation af britiske kvinder på den ene side og af tyske kvinder på den anden side – en organisation hvis formål var at bringe forsoning mellem nationerne og forhindre krig.

Efter krigen tilsyneladende brød ud i august 1914, blev denne organisations aktivitet fuldstændig stoppet, de britiske kvinder, der var medlemmer af den, sluttede sig til deres lands krigsindsats, deres medlemmer af organisationen indtil for nylig, de tyske kvinder sluttede sig til den tyske krig indsats – og så vidt vides forsvandt denne organisation, opløste og dens aktivitet blev aldrig fornyet.

Hvor kan du finde historien om denne organisation, og selvfølgelig historierne om de kvinder, der var medlemmer af den? Er der andre detaljer om denne organisation (hvad var navnet på organisationen, dens politiske aktivitet og årsagerne til dens fiasko, havde denne organisation forbindelser med suffragistbevægelsen i England, der var kendt for at være aktiv i slutningen af det 19. århundrede osv.)?

Jeg vil gerne påpege, at jeg ikke er forsker, og jeg har intet at gøre med Haifa University – og jeg sender kun dette brev som et forslag – og intet ud over det.

Med venlig hilsen

Asaf Benjamin.

B. Nedenfor er min korrespondance fra WhatsApp sociale netværk:

[13:04, 7.11.2022] +972 53-522-2014: Hej, hvad sker der? Vi kender ikke hinanden, men må jeg stille et spørgsmål?

[23:06, 7.11.2022] Assaf Binyamini: Hvad er spørgsmålet?

[1:58, 8.11.2022] +972 53-522-2014: Fantastisk, fantastisk, jeg hedder Shahar, og sandheden er, at jeg kontaktede dig, fordi vi leder efter seriøse mennesker over 20 år, der ønsker at skabe en ekstra indkomst på mellem 2000-4000 NIS om måneden fra deres fritid, fra et job på to timer om dagen via mobil (ingen tidligere erfaring nødvendig).

Jeg ville spørge, om det kunne interessere dig at høre om muligheden for indtægt i din fritid?

[11:23, 8.11.2022] Assaf Binyamini: Er dette B Hip Global-virksomheden? Eller måske i Travelor-selskabet?

Hvis det er et af disse to firmaer, vil jeg også anbefale dig at stikke af fra dem så hurtigt som muligt.

De lover så at sige “passiv indkomst”, der kræver betaling for at starte processen. Efter at de har indsamlet betalinger endnu senere, forsvinder de simpelthen med pengene – og ingen vil være i stand til at hjælpe længere. Selvfølgelig vil du aldrig se de penge, de lovede, du ville tjene.

Disse er løgnere, dårlige mennesker, meget sofistikerede og også manipulerende.

Helt sikkert mit bekendtskab med dem (jeg var til et møde i B Hip Global i februar 2020 – kort før starten på coronaepidemien og de lukninger, der fulgte med den). Efter at have lagt mærke til de manipulationer, de laver, mens de udnytter situationen for de svageste mennesker i samfundet, fortsatte jeg ikke med dem – og rapporterede dem endda til det israelske center for ofre for sekter.

Og afslutningsvis: da jeg ikke leder efter ballade, har jeg ingen intentioner om at være med – og det er sådan jeg anbefaler det til dig eller nogen andre.

Med venlig hilsen

Asaf Benjamin.

[11:38, 8.11.2022] Assaf Binyamini: Og jeg sender dig her et link til en artikel, der blev sendt på en statslig tv-kanal (her 11) om virksomheden B Hip Global

https://www.youtube.com/watch?v=VmqOIDlDR24Any

yderligere ord er unødvendige… Med venlig hilsen assaf benyamini.

[11:39, 8.11.2022] +972 53-522-2014: Du ved, at det blev redigeret og juridisk defineret som ærekrænkelsesret

[11:39, 8.11.2022] +972 53-522-2014: ?

[11:41, 8.11.2022] +972 53-522-2014: Godt bror, held og lykke

[11:41, 8.11.2022] +972 53-522-2014: Artikler promoverer ikke andre end forfattere

[11:44, 8.11.2022] assaf benyamini: Det er muligt, at B Hip Global-selskabet har indgivet et tavshedskrav mod den første kanal i denne sag – jeg ved det ikke. Dette er deres måde at fortsætte med at true og forhindre afsløringen af deres kriminelle handlinger. Har du ekstra penge, som du vil donere til B Hip Global? Så der er ikke noget problem – fortsæt med dem. Jeg lover dig, at du ikke tjener penge med dem – kun problemer og komplikationer.

Beslutningen er din.

til din overvejelse.

Med venlig hilsen

assaf benyamini.

C. Nedenfor er indlægget jeg delte i Facebook-gruppen “Teknisk support – for hvert spørgsmål et svar”:

assaf benyamini

forfatter

Til: “Teknisk support – hvert spørgsmål har et svar”.

Emne: Udstyrsinspektion.

Kære fruer/herrer.

For omkring seks måneder siden købte jeg en bærbar computer pcdeal.co.il.

For nylig (jeg skriver disse ord den 21. oktober 2022) har min computer haft flere fejl, der opstår tilfældigt: en sort skærm, der pludselig dukker op, en computer, der pludselig fryser og taster på tastaturet, der pludselig ikke reagerer.

Firmaet, som jeg købte computeren af (firmaet pcdeal.co.il) ligger i den nordlige region i ISRAEL – og da jeg bor i Jerusalem, bringer jeg tilsyneladende computeren til dem, tester udstyret i laboratoriet og returnerer derefter udstyr og geninstallation hos mig vil være en meget besværlig proces, der vil tage lang tid (og derfor vil det sandsynligvis ikke være muligt – og selvom der er garanti på alt udstyret) – og det skyldes, at der er to yderligere vanskeligheder her:

1) Jeg har ikke bil eller kørekort – så jeg har ingen mulighed for selv at bringe computeren til dem. På grund af mit fysiske handicap, mine økonomiske vanskeligheder samt den betydelige geografiske afstand, er det heller ikke muligt at bringe udstyret til virksomheden med taxa.

2) På grund af mit fysiske handicap kan jeg ikke selv pakke udstyret hjemme i en karton, inden jeg overfører det til laboratoriet. Af præcis samme grund kan jeg ikke tage mig af at geninstallere computeren efter den er kommet tilbage fra testen.

Derfor leder jeg efter en virksomhed aktiv i Jerusalem-området, hvorfra denne service kan fås.

Det er helt klart for mig, at garantien på computeren ikke vil være relevant i et sådant tilfælde – men da evnen til at arbejde med en computer er en væsentlig ting i disse dage, har jeg ikke råd til en længere periode på flere uger eller måske endda mere, hvor jeg ikke vil have adgang til en computer (dette er den eneste computer, jeg har derhjemme – og i min situation har jeg ikke råd til at købe en anden computer).

Kender du en virksomhed, der opererer i Jerusalem-området, som kan tilbyde en sådan service? Og i så fald – til hvilke omkostninger? Jeg vil gerne påpege, at mange teknikere, jeg allerede har kontaktet, desværre har forsøgt at snyde med alle mulige uhyrlige tricks: for eksempel: en tekniker, der insisterede på, at han først kunne komme til mig ved slutningen af sin arbejdsdag, ad gangen da alle butikkerne allerede var lukket – og på den måde forsøgte han faktisk at betale på mig og opkræve mig den dobbelte pris uden nogen begrundelse. Eller teknikere, der vil tage NIS 250 fra mig bare for inspektionen – selv før de overhovedet har tjekket noget på computeren (og vi taler om folk, der kommer fra et andet kvarter i Jerusalem – og brændstofudgifterne gør det virkelig ikke retfærdiggøre den ublu pris, de beder om.

Med venlig hilsen

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Indgang A-lejlighed 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

D. Nedenfor er et opslag, jeg skrev på min Facebook-side:

Jeg har siden 2007 deltaget i handicapkampen i staten ISRAEL – og siden 10. juli 2018 har jeg gjort det som en del af bevægelsen “Natagver” – gennemsigtige handicappede, som jeg tilsluttede mig.

Efter at aktivitet i staten Israel i mange år ikke var til nogen nytte, besluttede jeg at henvende mig til mange kilder uden for staten Israel – og dette som et sidste skridt i desperation.

Men der er et problem: Jeg taler hebraisk, og på grund af mit manglende kendskab til fremmedsprog kan jeg ikke føre tovejskommunikation med mange steder, hvortil jeg kun sender oversatte filer eller tekster.

Jeg har det meget dårligt med mig selv – jeg kan bare ikke udfolde min desperation. Hahaha…

E. Nedenfor er det brev, jeg sendte til fru Sara Netanyahu:

Asaf Benjamin< [email protected] >

Til:

[email protected]

Onsdag den 9. november – 16.49

Hej til fru Sarah Netanyahu:

Emne: jobsøgning.

Kære Madame.

I disse dage søger jeg job. For nylig (jeg skriver disse ord søndag den 18. oktober 2020) læste jeg om et projekt kaldet “Honey Badger” – inden for rammerne af hvilket teknologigiganter som Google eller Facebook driver en entreprenørvirksomhed med base i byen Manila i Filippinerne. Medarbejdernes rolle i denne virksomhed eller i andre kontraherende virksomheder (antallet af virksomheder beskæftiget med dette område er ukendt) er at fjerne problematisk indhold (stoffer, prostitution, pædofili, udsendelser af henrettelser eller terroraktiviteter osv.) fra Internettet. I 2018 producerede biograftyskere ved navn Hans Block og Moritz Reiswick mandag maj en dokumentarfilm kaldet “Internet Cleaners” om arbejdernes arbejde i disse virksomheder.

Mit spørgsmål til dig er: kender du til virksomheder, der beskæftiger sig med dette område, som du kan kontakte med henblik på at søge job?

Jeg vil påpege, at jeg er fuldt ud klar over den krænkende karakter af sådant arbejde i forhold til dem, der beskæftiger sig med det: ifølge forskellige publikationer begik mange af de mennesker, der arbejdede i disse job selvmord, eller alternativt udviklede meget alvorlige psykiske og fysiske sygdomme som følge af konstant og daglig eksponering for det svære indhold. Men det afskrækker mig ikke, og det skyldes, at jeg alligevel ikke har noget at tabe i mit liv – og i mange år nu har jeg ikke kunnet vende tilbage til arbejdsmarkedet (alle andre muligheder for at hjælpe organisationer, jobnævn eller kontakte mange virksomheder direkte har været udtømt – og i mange år ).

Med venlig hilsen

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Indgang A-lejlighed 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mine e-mailadresser: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected]

og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected]

2) CV – assaf benyamini:

Personlige oplysninger: assaf benyamini, tlf. 029547403.

Fødselsdato: 11.11.1972.

Adresse: Costa Rica Street 115, Kiryat Menachem, Jerusalem, ISRAEL.

Telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Uddannelse: 10 års skolegang og delvis studentereksamen.

Militærtjeneste: fritagelse af medicinske årsager.

Erhvervserfaring:

1991 – Arbejder hos “RESHET” snedkeri (Syd Tel Aviv)

1998-2005-Arbejde på Nationalbiblioteket og assisterede det professionelle team af bibliotekarer i en lang række opgaver.

2009-2010-Arbejder i kæden “Avgad” for smykke-sorteringsvarer.

Februar-maj 2019-arbejde hos computervirksomheden HMSOFT

Begyndelsen af februar 2020 – tre dages arbejde med at distribuere aviser til forbipasserende på gaden.

frivilligt arbejde:

Aktiv i kamphovedkvarteret for handicappede i ISRAEL.

Frivilligt arbejde ved Center for Udnyttelse af Rettigheder i Jerusalems Kommune til hjælp for en trængende befolkning.

Generel information: højt motiveret, evne til at formulere sig godt mundtligt og skriftligt, evne til at improvisere og løse problemer.

Har et mangeårigt kendskab til civilsamfundsorganisationer.

Lider af et fysisk handicap, der forhindrer mig i at løfte tunge byrder og stå længe på benene.

F. Nedenfor er brevet, som jeg sendte til firmaet “logicping.co.il”:

bogstaver tologicping.co.il”.

assaf benyamini< [email protected] >

[email protected]

Torsdag den 10. november klokken 11:39

Til: “logicping.co.il”.

Emne: Permalinks.

Kære fruer/herrer.

Jeg skriver i en blogdisability5.com – en blog, der omhandler spørgsmålet om mennesker med handicap, bygget på wordpress.org-systemet – og gemt på servere på servers24.co.il Hvert indlæg på min blog har et link, der fører til det – som er permalinket. Jeg leder efter software eller et system på internettet, hvorigennem jeg kan distribuere alle Mine permalinks distribueres så bredt som muligt på nettet. Kender du sådanne systemer eller software?

Med venlig hilsen

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica St., Indgang A – Lejlighed 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mit ID-nummer: 029547403.

2) Permalinkene til bloggen disability5.com: Nummereret liste:

https://docs.google.com/document/d/1hCnam0KZJESe2UwqMRQ53lex2LUVh6Fw3AAo8p65ZQs/edit?usp=sharing

eller:

 https://assaf-permalinks.com/2023/01/15/פרמלינקס-של-פוסט…om-רשימה-ממוספרת/ ‎‎

Unummereret liste:

https://docs.google.com/document/d/1PaRj3gK31vFquacgUA61Qw0KSIqMfUOMhMgh5v4pw5w/edit?usp=sharing

eller:

 https://assaf-permalinks.com/2023/01/15/פרמלינקס-של-פוסט…m-רשימה-לא-ממוספ/ ‎

2) Mine e-mailadresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

G. Nedenfor er indlægget, jeg offentliggjorde på min Facebook-side torsdag den 10. november 2022 kl. 0:39:

Nedenfor er en besked jeg skrev for et par minutter siden, her på Facebook til “Bezeq”:

assaf benyamini.

Hilsen Bezeq:

Hvad vil? Jeg er en kunde hos dig fra Jerusalem-området – og igen oplever jeg surfproblemer, som du angiveligt har rettet for et par uger siden: gentagne afbrydelser fra internettet, hjemmesider, der ikke indlæses.

Hvad fanden er problemet med at ordne det én gang for alle?

Er bare træt!!! Din service er bare ulækker!!!

Asaf Benjamin.

post Scriptum. Mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Kom tilbage til mig og fiks det allerede – jeg har ikke kræfter til dig mere!!!

H. Nedenfor er den e-mail, jeg sendte til finansudvalget i Knesset (det ISRAELISKE parlament):

Breve til Knessets Finansudvalg

assaf benyamini< [email protected] >

Til:

[email protected]

Torsdag den 10. november klokken 11:51

Til Knessets finansudvalg Fred være med jer:

For nylig sendte jeg appellen til “Clalit Mushlam”, som afviste min anmodning om tilbagebetaling af væsentligt ortopædisk udstyr.

Jeg opfordrer jer til at genoverveje politikken og lovgivningen i denne sag – mennesker, der lever af en handicaptilskud fra Folkesikringsinstituttet, har det meget svært, og kan i mange tilfælde simpelthen ikke tåle en pludselig økonomisk udgift af denne art.

Jeg går ud fra (selvom jeg ikke har tjekket det, og jeg har ingen mulighed for at kontrollere det), at mange handicappede er tvunget til at opgive denne service på grund af manglende evne til at betale 600 sekel for ortopædiske sko. Jeg mener, at der er et presserende behov for at ændre lovgivningen og procedurerne i denne henseende. Dette er ikke et luksusprodukt, men et kritisk medicinsk udstyr. Til din information. Med venlig hilsen Asaf Binyamini.

Til: Clalit Mushlam – offentlige henvendelser.

Emne: ortopædiske sko.

Kære fruer/herrer.

For nylig (jeg skriver disse ord torsdag den 13. oktober 2022) var jeg nødt til at købe ortopædiske sko for 600 NIS – hvilket er en tung økonomisk byrde for en person som mig, der lever af en meget lav indkomst – en handicaptilskud fra National Insurance Institute.

Mit spørgsmål i denne forbindelse er: har jeg ret til refusion?

Jeg ville sætte pris på, hvis du kunne uddybe så meget som muligt omkring dette.

Med venlig hilsen

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica St.,

indgang A-lejlighed 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Jeg har en fil, der indeholder: en kopi af mit ID-kort. Bekræftelse af godtgørelsen, jeg modtager fra Sikringsinstituttet. Fotokopi af kvittering for køb af de ortopædiske sko pr.

2) Min hjemmeside: https://disability5.com/

3) Mit ID-nummer: 029547403.

4) Mine e-mailadresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] 

eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

I. Her er nogle ideer, jeg tænkte på:

1) Der findes som bekendt mange, mange platforme, hjemmesider og software på internettet – mens mange af dem ikke har forklaringer på hebraisk angående måden de arbejder på, deres formål, betingelserne for at bruge dem osv. Selvfølgelig. der er videoer på YouTube, hvor du kan finde forklaringer på hebraisk om forskellige emner – dog er der platforme i forhold til hvilke der kun er forklaringer på engelsk eller andre fremmedsprog – og nogle gange er der personer (inklusive forfatteren af disse linjer) som finder det meget svært at forstå forklaringer på engelsk eller andre fremmedsprog, og de er faktisk “Lost” og kan ikke forstå, hvor mange platforme på nettet der fungerer. Selvfølgelig, at bruge de automatiske oversættelsestjenester fra Google Translate eller andre automatiske oversættelsestjenester hjælper ikke på grund af de mange fejl i oversættelserne. I denne situation vil den hebraisktalende ikke få hjælp, og den uklare oversættelse fuld af fejl vil kun skabe meget større forvirring og mangel på forståelse. Udfordringen er at skabe et system baseret på kunstig intelligens, som ved indtastning af hjemmesidens domæneadresse eller url vil “kende”, som er egnet til automatisk at give en klar forklaring på hebraisk om, hvordan den tiltænkte platform fungerer. Et sådant system skal indeholde mulighed for deling og mulighed for at modtage yderligere forklaringer – og dette hvis af den ene eller anden grund

Efter at en sådan platform er operationel, vil det naturligvis være muligt at foreslå programmører på andre sprog at udvikle lignende systemer til talere af det samme lokale sprog, som ikke behersker andre sprog.

2) Et netværk, hvis formål er at facilitere diskussioner om at rejse ideer – og modsige eller tilbagevise dem. Og meningen: diskussionen føres som følger: en eller anden bruger på netværket kommer med en idé eller udsagn af den ene eller anden art – og andre brugere, der deltager i diskussionen, skal forsøge at bevise, at den idé, den bruger har fremsat, ikke er sand – og på den anden side skal personen, der fremsatte ideen, fortsat forsøge at forsvare den og forklare, hvorfor den faktisk er sand. En diskussion, der altid vil bestå af krav og modkrav.

3) Et netværk af bestilling af demonstrationer. Som vi ved, er der sociale aktivister, der forsøger at fremme forskellige emner – dog er de af den ene eller anden grund ikke i stand til at gå ud på gaden og demonstrere. Formålet med dette sociale netværk vil være at “matche” de problemer, som disse sociale aktivister vil forsøge at fremme og andre mennesker i det samme netværk, hvis rolle vil være at gå ud og demonstrere for disse ideer.

4) Et netværk af censureret indhold. Som du ved, blokerer teknologigiganterne som Google, Facebook, Apple, Amazon osv. nogle gange forskellige brugere på grund af et eller andet indhold, som disse brugere uploader. Ideen er at skabe et socialt netværk, der skal fungere som en slags “ly” for alle de brugere, der er blevet blokeret – og et sådant netværk vil naturligvis ikke have censur eller begrænsninger af nogen art for at uploade indhold.

5) Et socialt netværk af mærkeligt indhold. Det betyder et socialt netværk, som udelukkende vil være dedikeret til at uploade skøre eller vrangforestillinger eller ideer. Derfor vil alt indhold, der er for logisk eller realistisk, blive blokeret med det samme. Udfordringen bliver naturligvis at udvikle en algoritme, hvis mål er at forsøge at finde det indhold, der er for smart eller logisk til at blokere dem. Brugere vil kunne indgive en appel – og hvis det viser sig, at det uploadede indhold faktisk er vrangforestillinger og ulogisk eller for realistisk, vil det samme indhold blive returneret til siden.

J. Nedenfor er det brev, jeg sendte til forskellige steder:

Til:

Emne: udenlandsk internetudbyder.

Kære fruer/herrer.

Jeg er kunde hos firmaet “Bezeq” fra Jerusalem-området, og jeg abonnerer på en internetforbindelse og en telefonlinje.

I det sidste år (jeg skriver disse ord fredag den 11. november 2022 – et par timer før sabbat) er en særlig uhyrlig adfærd fra deres side blevet gentaget igen og igen: selvom jeg er abonnent, og også betaler det bedste af mine penge til fiberoptiktjenesten afbrydes internetforbindelsen igen og igen – Bare sådan og uden grund. Også nogle gange kommer websider på helt legitime websteder ikke op, bare sådan og uden grund. Også i mange tilfælde bliver surfing på internettet meget langsom – også uden nogen grund eller begrundelse. Hver gang jeg kontakter Bezeqs tekniske team, bliver problemet løst rettidigt – dog gentager det sig altid igen kort tid senere. Jeg har bedt dem mange gange om at løse alle problemerne én gang for alle,

Mit spørgsmål er: Er det teknisk muligt at modtage service fra en udenlandsk internetudbyder (placeret uden for staten Israels territorium)? Eller er det på grund af det faktum, at “Bezeq” har monopol på den infrastruktur, der når hjem i Israel, at selvom det lykkes mig at oprette forbindelse til en udenlandsk internetudbyder vil det faktisk ikke have nogen betydning, og derfor er en sådan test unødvendig i det første sted?

Med venlig hilsen

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Indgang A-lejlighed 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. mobil-972-58-6784040. fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mit ID-nummer: 029547403.

2) mine e-mailadresser: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected]

3) Min hjemmeside: https://disability5.com

K. Nedenfor er den e-mail, jeg sendte til Yad Vashem:

Mine breve til “Yad Vashem – Holocaust og Heroic Remembrance Authority”.

Yahoo/sendt

 

Asaf Benjamin< [email protected] >

[email protected]

Fredag den 11. november klokken 11:35

Til: “Yad Vashem – Holocaust og Heroic Remembrance Authority”.

Emne: Et forslag til et forskningsemne.

Kære fruer/herrer.

I slutningen af Anden Verdenskrig var der et krav fra Sovjetunionen om at deportere alle tyske minoriteter og befolkninger fra Østeuropa. Som vi ved, er der tale om befolkninger, der levede i forskellige lande i Østeuropa, og som ankom der efter det østrig-ungarske imperium, som gik i opløsning efter afslutningen af Første Verdenskrig. Det er også velkendt, hvilken rolle disse befolkninger spiller i at hjælpe Nazitysklands onde hære og dets besættelse i de første stadier af Anden Verdenskrig. Når kravet kommer fra russernes retning, var det politisk og militært et mellemstadie mellem slutningen af Anden Verdenskrig og begyndelsen af den kolde krig og den interblokkamp mellem USA og Sovjetunionen, der ville komme senere. Og da de vestlige magter på dette stadium vandt krigen, nemlig: USA, England og Frankrig, var stadig i en alliance med Sovjetunionen, så for at gennemføre deportationen var der brug for vestmagternes samtykke – som til sidst gav deres samtykke og stillede en betingelse for russerne: et krav om at deportationen blive udført-Og mange handlinger af grusomhed og rædsel blev begået i det mod civilbefolkningen. Som led i denne deportation – deportation af en befolkning på 16 millioner tyskere tilbage til deres hjemland, var der en kort periode, hvor en lejr drevet af en jøde ved navn Shlomo Morel opererede – en lejr, hvor tyske fanger sad fængslet. Og her opstår flere spørgsmål: Hvor kan historien om denne lejr findes? Og gjorde Shlomo Morel, eller andre ledere i lejren, har en forbindelse med Avengers-bevægelsen? Og havde den samme Shlomo Morel en familieforbindelse til den ISRAELISKE annoncør Motti Morel, som vides at være blevet dræbt i en bilulykke i Tel Aviv den 17. april 2018?

Og afslutningsvis: Jeg har aldrig arbejdet i Yad Vashem-instituttet, og jeg har ingen direkte personlig involvering i sagen.

Jeg skriver kun disse ord som et forslag – og ikke mere end det.

Med venlig hilsen

assaf benyamini.

L. Nedenfor er brevet, som jeg sendte forskellige steder:

Til:

Emne: Automatisk indtægtsgenerering.

Kære fruer/herrer.

Jeg har flere kanaler på forskellige sociale netværk, hvor jeg uploader indhold fra tid til anden.

Jeg leder efter en tjeneste, hvor jeg kan uploade links til mine platforme, og som vil tjene penge på alle mine kanaler automatisk, og uden behov for min konstante involvering hele tiden.

Kender du sådan en service?

Med venlig hilsen

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Indgang A-lejlighed 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

Israel, postnummer: 9662592.

mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. mobil-972-58-6784040. fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mit ID-nummer: 029547403.

2)min e-mailadresse: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: assafff[email protected] og: [email protected] og: [email protected]

3) Min hjemmeside: https://disability5.com

M. Nedenfor er e-mail-beskeden, som jeg begynder at sende i disse dage (jeg skriver disse ord den 11. november 2022) til forskellige steder:

Til:

Emne: Projektforslag.

Kære fruer/herrer.

Jeg er en person, der lider af et fysisk handicap, hvorfor jeg får sværere og sværere ved at løfte ting, der ved et uheld falder på gulvet (noget som man ved kan ske fra tid til anden i næsten alle beboelseslejligheder). Jeg bruger en facilitet/hjælpemiddel kaldet “håndforlænger” – som er:

Som du kan se, kan denne enhed være effektiv, når det kommer til en solid genstand, der nogle gange skal løftes fra gulvet. Men som du ved, er der nogle gange tilfælde, hvor det, der ved et uheld falder på gulvet, er en væske og ikke et fast stof, såsom: suppe spildt ved et uheld på gulvet, olie spildt ved et uheld osv.

Når det kommer til raske mennesker, er der selvfølgelig ingen problemer med at tage en klud og gøre det der skal renses – dog har folk som mig, der lider af et fysisk handicap, der bliver værre og værre nogle gange svært ved at bevæge sig frem og tilbage. med hånden, mens du renser gulvet med kluden.

Af disse grunde har jeg længe ledt efter et produkt, som jeg kunne købe, som ville omfatte en passende fastgørelsesmekanisme til håndforlængeren, hvis billede jeg har vedhæftet her, og som ville være i stand til at opsuge væsken, der spildes på gulvet (og af de grunde jeg nævnte, gør en normal klud ikke jobbet i sådan et tilfælde).

Jeg vil påpege, at jeg ikke er et plejemenneske, men på grund af helbredsproblemer har jeg bestemt brug for sådan et produkt. Man skal huske, at folk i min situation tilbringer det meste af deres tid alene, og uden en anden person, der kan være ved deres side og hjælpe i sådan en situation (og sådan en hjælp har jeg heller ikke brug for i dag).

I hvert fald og efter mange søgninger, som også omfattede at henvise spørgsmålet til MILBAT organisation, til virksomheder, der beskæftiger sig med produktion af ergonomiske produkter (som vi ved, er der meget få sådanne virksomheder i ISRAEL, og ud fra de test, jeg lavede, blev det f.eks. klart for mig, at der i hele Jerusalem-området er er kun en lille virksomhed, der beskæftiger sig med dette) og til forskellige kæder og også til fabrikker, hvor der produceres rengøringsmidler, blev det klart for mig, at der tilsyneladende ikke eksisterer et sådant produkt i dag.

Derfor er mit spørgsmål til dig: ville du være interesseret i at tilbyde et sådant produktudviklingsprojekt til studerende, der studerer feltet produktdesign?

Mit håb er, at hvis og når der kommer et produkt som dette, og det også er økonomisk muligt at markedsføre det, vil det også kunne hjælpe mange andre handicappede eller syge.

Med venlig hilsen

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Indgang A-lejlighed 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mit ID-nummer: 029547403.

2) Mine e-mailadresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] 

3) Min hjemmeside: https://disability5.com

N. Mine links:

1)blogopskrifter af Talia Benjamini

2)webstedet getmunch.com

3)Artikel: Hvorfor svindel på internettet lykkes – Af Revital Solomon

Print Friendly, PDF & Email