" /> Sürgős orvosi segítség - מידע לאנשים עם מוגבלויות
Skip to content
Home » הפוסטים באתר » Sürgős orvosi segítség

Sürgős orvosi segítség

Nak nek:

Tantárgy: kezelési/követési probléma.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

Én egy 50 éves férfi vagyok Jeruzsálem környékéről, aki hosszú évek óta szenved mentális problémákkal – és pszichiátriai gyógyszerekkel is kezelik.

De már évek óta nem figyeltem az általam szedett pszichiátriai gyógyszereket. Az ok: a mentálhigiénés állomások pszichiáterei leállították ezt a szolgáltatást. Tudom, hogy messziről hangzik és teljesen abszurd – de sajnos ez a helyzet.

Másrészt, és az Országos Biztosító Intézet rokkantsági járadékából élőként fennálló gazdasági nehézségeim fényében nem lehetséges a pszichiáter magánvizsgálata.

És mi több: egy 1998 elején bekövetkezett munkabalesetem, valamint a fizikai egészségem azóta és máig tapasztalt lassú és következetes romlása következtében egyre nehezebben tudok eljutni a klinikákra kivizsgálásra vagy kezelésre – ha és amikor szükséges . Az Egészségügyi Minisztérium és az Általános Egészségbiztosítási Pénztár, amelyben biztosított vagyok, jelenleg nem ad választ erre a nehézségre.

Megoldást keresek – sürgősen utána kell járnom a gyógyszeres kezelésnek.

Üdvözlettel,

Assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Bejárat A-lakás 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9662592.

telefonszámaim: otthon-972-2-6427757. mobil-972-58-6784040. fax-972-77-2700076.

Utóirat. 1. Az én azonosítószámom: 029547403.

2. E-mail címeim: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected]

3. A terápiás keret, amelyben vagyok:

“Reut” Egyesület – “Avivit” szálló,

Ha Avivit St. 6,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9650816.

A szálló irodáiban található telefonszámok:

972-2-6432551. vagy: 972-2-6428351.

A szálló e-mail címe: [email protected]

A szállócsapat szociális munkása, aki elkísér a szálló védett házába: Stora Sara-972-55-6693370.

4. Az alábbiakban látható az e-mail, amelyet a hostel vezetőjének küldtem:

január 13-án, pénteken, 9:41:49-kor PMGMT+2, assaf benyamini [email protected]> Írta:

Verdan La-Zouz úrnak üdvözlettel:

Tárgy: Válaszom a 2023. január 12-i szavaidra:

Kedves uram.

A 2023.01.12-i állításaidra kiegészítve ide csatolom a Facebookon a kérdéses témában írt bejegyzésemet. Kérem Önt, és a kérés minden nyelvén, ne nyomást gyakoroljon rám ebben az ügyben. A mentálhigiénés központok pszichiáterei ma egyébként sem követik a gyógyszeres kezelést – és én magam és az egészségem védelme miatt kerülök oda – és pontosan ugyanabból az okból kérdezem Önt, és a kérés minden nyelvén. ne nyomtass már engem emiatt!!! Ön úgy dönt, hogy meglátja a valóságot (és ez nem az “én valóságom”!!! Ezzel a valósággal találkozik mindenki, aki a mentálhigiénés állomásokra jön).

És most magához az idézethez:

  

http://antipsychiatry.org/

A

Antipszichiátria

Koalíció-

Pszichiátriai támadások áldozatainak nemzetközi szervezete, azaz: pszichiáterek által elkövetett súlyos emberi jogsértések.

Izrael államban is vannak ilyen esetek? Meggyőződésem, hogy vannak – és sok, a pszichiátriai szakma egyedülálló státusza miatt, amely megkülönbözteti bármely más orvosi szakmától.

A pszichiátriai szakma az egyetlen olyan szakma az orvosi szakmák közül Izraelben, amelyben az orvos végrehajtási jogkörrel is rendelkezik. A pszichiáter döntése alapján kényszerkórházi ápolásra küldheti a beteget – amit az orvostudomány más szakterületén egyetlen orvos sem tehet meg, sőt olyan esetekben is, amelyek ezt valóban indokolhatják (például agyvérzésen átesett személy, amely véleményem szerint vannak olyan esetek, amikor az érintett személyt akkor is kezelésre kell vinni, ha annak idején ellenzi, és ennek az az egyszerű oka, hogy abban a pillanatban az illető nem alkalmas a döntéshozatalra). Bár minden kényszer kórházi kezeléshez a körzeti pszichiáter jóváhagyása szükséges, tekintettel arra, hogy az esetek túlnyomó többségében az a személy, aki ismeri a beteget vagy a közösségben élő személyt, a közösség pszichiátere, nem pedig a körzeti pszichiáter. Ilyen helyzetben, amikor egyrészt a pszichiátriai osztályon kórházba kerülni nem kívánó beteg álláspontja, másrészt a körzeti pszichiáter álláspontja van a kórházi kezelés szükségességével kapcsolatban, teljesen egyértelmű. hogy a körzeti pszichiáter automatikusan hivatásos kollégája és nem a beteg álláspontját fogja felvenni.

Ez a valóság, amely sok pszichiáternek korlátlan hatalmat és tekintélyt ad, sokukat zavarba ejti, elfelejti, hogy minek vagy kinek dolgoznak – és ennek melléktermékeként én, valamint sok más beteg agresszív és megalázó hozzáállással találkozunk. a pszichiáterek része. Ezen okok miatt abbahagytam a mentálhigiénés központba járást, hogy csak magammal és az egészségemmel foglalkozzam. Teljesen világos számomra, hogy az itt ismertetett magatartásmód semmi esetre sem tesz lehetővé semmilyen nyomon követést és kezelést. Sajnos az a terápiás keret, amelyben a közösségben vagyok, úgy dönt, hogy ezt a valóságot torz módon értelmezi, és a saját dolgaimat mutatja be, mintha nem működne együtt azzal a „kezeléssel” vagy „segítséggel”, amit ott állítólag kínálnak nekem. Persze ennek semmi értelme: elég nagy hülyeség lenne megint a mentálhigiénés állomásokra menni csak azért, hogy újra bebizonyítsam, amit sok éves tapasztalat alapján már tudok, amit sajnos betegként szereztem. Ezen túlmenően a testi egészségem állapota egyre nehezebbé teszi, hogy fizikálisan jöjjek az állomásokra nyomon követésre – erre jelenleg nincs válasz az izraeli állami orvoslás keretein belül. Nincs okom arra, hogy erőfeszítéseket tegyek és odamenjek, csak hogy felszívjam a szívfájdalmat és megvetést, ami náluk vár rám. testi egészségem állapota egyre nehezebbé teszi, hogy fizikálisan jöjjek az állomásokra nyomon követésre – erre jelenleg nincs válasz az izraeli közorvoslás keretein belül. Nincs okom arra, hogy erőfeszítéseket tegyek és odamenjek, csak hogy felszívjam a szívfájdalmat és megvetést, ami náluk vár rám. testi egészségem állapota egyre nehezebbé teszi, hogy fizikailag jöjjek az állomásokra nyomon követésre – erre jelenleg nincs válasz az izraeli közorvoslás keretein belül. Nincs okom arra, hogy erőfeszítéseket tegyek és odamenjek, csak hogy felszívjam a szívfájdalmat és megvetést, ami náluk vár rám.

Szeretném hangsúlyozni, hogy ezek a következtetések semmiképpen sem elhamarkodott vagy elhamarkodott következtetések – ezek olyan következtetések, amelyekre az ügy nagyon alapos és elmélyült vizsgálata után, sok éven át kellett levonnom.

A terápiás környezetben, ahol én vagyok, van egy pszichiáter, aki néha házi feladatot készít a betegeknek. A házamhoz való érkezése némileg enyhíthette volna a szorongást – de az egyesület, amelyben vagyok, ezt határozottan megtagadja – anélkül, hogy bármilyen magyarázatot vagy indoklást adna az elutasításukra.

A feladó Mr. Assaf Binyamini-Dier az “Avivit” szálló védett házából.

Az én azonosító számom: 029547403.

5. A háziorvosom:

Dr. Brandon Stewart,

“Klalit Health Services” – a sétány klinikája,

Daniel Yanovsky utca 6.

Jeruzsálem, irányítószám: 9338601.

Telefonszám a klinikai irodákban: 972-2-5098282. Faxszám a klinikai irodákban: 972-2-6738551.

6. Az általam szedett gyógyszerek:

Pszichiátriai gyógyszerek:

I. Seroquel –

2 db 300 mg-os tabletta minden este.

II. Tegretol CR –

400 mg – minden reggel. 400 mg – minden este.

III. Effexor –

150 mg – minden reggel. 150 mg – minden este.

7. Azon egészségügyi problémák listája, amelyekben szenvedek:

I. Mentális betegség-kényszeres szindróma OCD- és skizo-affektív rendellenességként meghatározott betegség.

II. Psoriaticus ízületi gyulladás. Ezt a betegséget a Hadassah Ein Kerem Kórház reumatológiai ambulanciája figyeli.

Engem az osztályvezető figyel, Dr. Hagit Peleg.

III. Neurológiai probléma, amelynek meghatározása nem világos. Fő tünetei: észrevétlenül kieső tárgyak a kezemből, szédülés, a tenyér egyes területein az érzékelés elvesztése, valamint bizonyos egyensúly- és testtartási problémák.

IV. Krónikus porckorongsérv a háton a 4-5 csigolyákban – ami a lábakba is kisugárzik és megnehezíti a járást.

V. Irritábilis bél szindróma.

VI. Egy kardiológiai probléma jeleinek kezdete az elmúlt hónap óta (ezt 2018. március 22-én, csütörtökön írom) – és e sorok írásakor még nem tisztázott a probléma lényege, ami a mellkasban nyilvánul meg fájdalmak a nap nagy részében, nehézségek a légzésben és a beszédben is.

VII. Jelentős látásgyengülés, amely az elmúlt években következett be (ezeket a szavakat 2021. június 3-án, csütörtökön írom).

Kénytelen vagyok elhanyagolni a problémát, és nem foglalkozni vele, és ennek oka egyrészt az Országos Biztosító Intézet rokkantsági járadékából élőként élő súlyos anyagi nehézségek, másrészt az általános egészségbiztosítási pénztár rendkívül nehézkes bürokratikus magatartása. Tag vagyok, amely sok esetben nem teszi lehetővé számomra, hogy megkapjam a szükséges orvosi vizsgálatokat vagy kezeléseket.

A. Az alábbiakban egy e-mailt küldök különböző cégeknek:

Nak nek:

Az Ön cégének van társult programja?

Kifejtenéd bővebben?

Assaf Benyamini.

*1) e-mail címeim: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected]

2) telefonszámaim: otthon-972-2-6427757. cellás-972-58-6784040.

fax-972-77-2700076.

3) postacímem:

Assaf benyamini,

Costa Rica utca 115/4,

Qiriat Menahem környéken,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9662592.

4) Az első nyelvem a héber (עברית).

5) Weboldalaim: https://www.disability55.com/ és: https://assaf-permalinks.com és: https://dev-list-in-the-net.pantheonsite.io 

B. Az alábbiakban olvasható az az üzenet, amelyet Izrael Állam Nemzeti Biztosítási Intézetének vezérigazgatójának küldtem. Yarona Shalom 2023. január 24-én, kedden 13:35-kor:

a hölgynek Yarona Shalom Üdvözlettel:

Én, Assaf benyamini, egy 50 éves jeruzsálemi rokkant – aki az Országos Biztosító Intézet rokkantsági járadékából él és a “nitgaber” mozgalom tagja – átlátszó fogyatékkal élők. A mozgalomban igyekszünk az átlátható mozgássérült közösség érdekében fellépni – mindazokért, akik fogyatékossággal és súlyos, kívülről nem látható egészségügyi problémával küzdenek.

Mozgalmunk igazgatója, egyben alapítója, Tatiana Kaduchkin asszony szeretne Önnel, mint az Országos Biztosító Intézet főigazgatójával együtt lenni, hogy meglássuk, mit lehet tenni a fogyatékkal élők közösségéért, amiért vagyunk. cselekedni próbál.

Tudod tartani vele a kapcsolatot?

A telefonszámai a következők:

972-52-3708001. és-:972-3-5346644.

Üdvözlettel,

assaf benyamini – a “nitgaber” mozgalom tagja – átlátszó fogyatékkal élők.

Utóirat. 1) Telefonszámaim: otthon-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

2) Mozgalmunk honlapja: https://www.nitgaber.com/news

C. Az alábbiakban néhány bejegyzésem található a Facebook közösségi hálózaton:

1)Egy izraeli csúcstechnológiai vállalat új vállalkozásba kezd, a neve “The Demonstration”.

Ez egy új közösségi hálózat, ahol különféle témájú bemutatókat rendelhet – térítés ellenében.

A bemutatók témafelvetéseit tartalmazó alapcsomag fizetős szolgáltatásokkal is rendelkezik:

Speciális fizetés hullámzó táblákért (az alkalmazásban megadhatók olyan paraméterek, mint a tábla mérete, a betűk, szimbólumok, karikatúrák vagy rajzok nyomtatásának színe, valamint megadható az anyag, amelyből a tábla készül készült és a hordozásához szükséges fogantyú. Természetesen minden anyagnak más az ára).

Külön díjat kell fizetni a rendőrséggel való szembesítésért, külön díjat kell fizetni a hangszórók használatáért és még sok másért.

Tömegtüntetést szerveznek a “tüntetést” fejlesztő high-tech cég irodái előtt: “A tüntetés nem lehet csak a gazdagok területe!!! Ilyet nem lehet csinálni!!! Ez erkölcstelen! Mit fognak tenni a szegény emberek, akik tüntetni akarnak és tiltakozni akarnak a társadalmi igazságtalanságok ellen?

Mindennek ellenére a projekt lendületet vesz és nagyon sikeres, a cég munkatársai tiltakoznak és fenyegetik őket:

“Illegális a tüntetésed!! Nem fizettél!! Áttesszük az ügyet végrehajtásra!!”.

“És ráadásul nem értjük, miről van szó” – mondják a társaságban.

Fizetsz egy autóért, egy buszozásért vagy bármilyen más termékért – miért nem fizetsz a bemutatókért is? Nem tudod, hogy a pénz forog a világban?”

A hatóságok és a kormányhivatalok szerte a világon elégedettek a projekttel: “Mennyire jól érezzük magunkat. Kevesebb lesz a tüntetés. És ha lesznek – legalább pénzt keresünk belőle. Olyan dolgokat fogunk csinálni, amelyek felzaklatják a közvéleményt , kirángatjuk őket demonstrálni – és utána díjat számítunk fel. Micsoda szépség – remek üzletünk van! !”.

lol…

2) 2023. január 23-i bejegyzés:

Az elmúlt hónapokban Izrael államot megtámadta egy titokzatos vírus (és nem – nem a Koronára gondolok).

A tünetek: az emberek idegesebbek lesznek, nem hallgatnak senkire, és ez jó néhány esetben erőszakba is fajul. De igazunk van: az állampolgár az állam ügyfele – és a vásárlónak, mint tudjuk, mindig igaza van. Mindenhol látni lehet: utakon és ösvényeken, oktatási intézményekben és iskolákban, kórházakban és klinikákon, tömegközlekedési eszközökön (egyre több erőszakos eset a buszvezetőkkel szemben) és más kormányhivatalokban és különböző közintézményekben – közparkokban és a szabadban. A járvány természetesen nem hagyja ki a Kneszet tagjait sem, akik egymást szidják, kiabálnak, durván beszélnek egymással folyamatosan.

És röviden: az embereknek mindenhol van egy “rövid biztosítéka” – egyre kevésbé hajlandóak megállni vagy valaki másra hallgatni. Ebben az összefüggésben érdekes tudni, hogy készül-e egy tanulmány, amely megvizsgálja, hogy mennyi az átlagos időtartam két izraeli állampolgár beszélgetésében, amely attól a pillanattól kezdve, hogy egy személy beszélni kezd, addig tart, amíg beszélgetőpartnere félbeszakítja és abbahagyja a hallgatást. neki. Néhány másodperc lesz? Vagy talán a másodperc töredékére is? És a világ más részein is fognak ilyen kutatásokat végezni? És ha igen, jobb vagy rosszabb a helyzetünk Izraelben ebből a szempontból más országokhoz képest?

És ha nem is készül vagy készül ilyen vizsgálat az országos figyelem mértékéről (és esetleg létre lehet hozni a “figyelemindexet” – a lakosság figyelmi adatainak nyomon követése érdekében?), akkor is beazonosítható az ugyanaz a titokzatos vírus, ami miatt oly sokan abbahagyják egymás hallgatását, durván félbeszakítják egymás szavát, káromkodnak és egyre erőszakosabbak lesznek?

Elképzelhető, hogy ha ezt a vírust azonosítják, jobban megismerjük a hatásmechanizmusát, vagy honnan származik – vagy akkor találhatunk módot a kezelésre.

Vagy ez egy krónikus vagy halálos betegség, így már semmi sem segít?

Kedves pszichiáterek: mi itt a diagnózis? Hogyan neveznéd ezt a tömeges és kollektív figyelemzavart?

Vagy időközben abbahagytad az olvasást vagy a hallgatást?

lol…

3) 2023. január 23-i bejegyzés:

A pszichiátriai osztályon úgy döntenek, hogy kivétel nélkül minden betegnél leállítják a gyógyszeres kezelést.

Az ok: új rendelet születik, amely lehetővé teszi az egészségügyi személyzet tagjait megtámadó betegek pénzbírság kiszabását.

Az osztály úgy dönt, hogy a pénzbüntetést valamennyi beteggel szemben halmazati büntetésként szabja ki, mert több olyan eset is előfordult, hogy a betegek vagy családtagjaik “nem beszéltek jól” a munkatársakkal. A betegeknek nincs pénzük kifizetni a bírságot – ezért úgy döntenek, hogy a megtakarítással egyfajta „beszámítást” tesznek az osztálykassza felé, amit a gyógyszerek megvásárlásának elmaradásával érnek el.

Ez egy képzeletbeli forgatókönyv? Vagy az orvoscsoportok valóban képesek lesznek ilyen lépésre?

Szóval hol a határ? Milyen mondatokat nem szabad kimondani az orvosnak, a szociális munkásnak vagy a többi terapeutának, amiért nekem, mint betegnek, bírságot kell fizetni?

A hírekben röviden közölték – miért nem részletezték? Hiszen a verbális erőszak is az erőszak egyik fajtája sok pszichiáter módszere szerint – nem?

Vajon miért nincs megadva – mielőtt a beteg a terápiás színtérre érkezik, tudnia kell, hogy mik a játékszabályok, mit nem szabad kimondani és mit szabad – és azt is, hogy mi történik, ha ilyen és ilyen orvosok döntenek. jogtalanul és minden lényeges vagy érdemi indok nélkül folyamodjon ezekhez a bírságokhoz. Természetesen előfordulhatnak olyan esetek is, amikor ezt kizárólag személyes bosszú vagy számlafelszámolás céljából használják fel – objektív indoklás nélkül, vagy olyan helyzet nélkül, amelyben az egészségügyi személyzetet valóban megtámadták vagy veszélybe került.

Eljutunk-e odáig, hogy minden orvosi vizsgálatra, fényképre, ilyen vagy olyan kezelésre rendőrök is bemennek – az egészségügyi személyzet mellett? És ezekben az esetekben mi lesz a tűznyitó utasítás?

És természetesen, mivel fennáll annak a veszélye, hogy a rendőrök vagy az orvosok visszaélnek ezekkel a szabályokkal, arra a következtetésre juthatnak, hogy szükség van egy különleges köztanács felügyelőinek felállítására a bírságokkal való visszaélések megelőzése érdekében. rajtuk kívül létrehozandó mechanizmus.

És a végén mi? Minden orvosi vizsgálaton egy egész bíróságból álló csapat vesz részt?

Megdöbbentő és kínos…

Kérem, készítsen nekem egy listát/táblázatot:

Egy oszlop a szavakból, amelyeket szabad mondani az orvosoknak.

A második oszlopban olyan szavak vannak, amelyeket nem szabad az orvosoknak mondani.

Igazán szükségem van rá. Minden orvosi, nővéri vagy szociális munkás találkozóra viszem a táblázatot – különben honnan fogom tudni?

Könyörgök – küldje el az asztalt -, nincs pénzem bírságot fizetni az egészségügyi rendszernek.

A táblázat küldési címe:

Assaf Benyamini beteg,

115 Costa Rica Street,

Bejárat A-lakás 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9662592.

Vállalom: 1. Gondoskodni arról, hogy ez a szótáblázat a házam minden szobájában jól látható helyen legyen kifüggesztve.

2. Vigyen magával ennek a táblázatnak egy példányát minden terápiás arénába, ahová elmegyek.

3. Az egészségügyi személyzettel folytatott beszélgetés során csak azokat a szavakat használom, amelyek a táblázatban szerepelnek, és amelyek használata megengedett.

4. Olyan szavak, amelyek nem szerepelnek a táblázatban, vagy amelyek a tilos szavak oszlopában szerepelnek – elvégre ezentúl nem fogják kimondani, még akkor sem, ha ez egy leírásához elengedhetetlen vagy más orvosi eljárás.

5. Abban az esetben, ha az orvoshoz érkezésem előtt otthon felejtettem a keresztelőt – elvégre, ha ez kiderül, kerülni kell a vizsgálat vagy kezelés helyszínére érkezést.

Szóval türelmetlenül várok – hol az asztal?

Szóval, kedves orvosok, nem bízol az Israel Post Company-ban (na ugye, én sem bízom bennük)? A táblázatot faxon is elküldheti nekem

melynek száma: 972-77-2700076.

vagy e-mailben: [email protected]

4) Alább látható a bejegyzésem, amelyet 2023. január 30-án tettem közzé:

Egy beteg egy pszichiátriai osztályon az ápoló személyzetnek: “Fájdalmaim vannak. Azt akarom, hogy vizsgáljon meg.”

Ápoló személyzet a betegnek: “Csend legyen!!! Ez egy pszichiátriai kórház – nem az Ön otthona. Mi, és csak mi döntünk a kezelésről, és arról, hogy mikor fáj és mikor nem – és semmiképpen sem. te!!! Szegény elmebeteg!!!”.

Egy beteg felnyög a fájdalomtól: “De nagyon fáj, kérem…”.

Ápolócsapat: “Nos, ez a beteg valószínűleg nem érti, mit mondanak neki. Most egy hétig az ágyhoz kötjük – és ne merészeld többet elmondani, hogy fáj !! Hamarosan véget ér a műszak és megyünk haza – és most nincs erőnk a hülyeségeidhez!!!” .

 

5) Ma, 2023. január 30-án – pontosan 90 éve a szörnyű és szörnyű történelmi esemény óta.

1933. január 30. – A nácik hatalomra jutása Németországban(hivatkozás a Wikipédia héber nyelvű szócikkére)

-És ami ezután történt, azt soha nem felejthetjük el…

 

6) Egy izraeli start-up cég a “Professional and Real” nevű alkalmazást fejleszti – egy olyan alkalmazást, amelynek célja, hogy a felhasználók bejelenthessék megszemélyesítő szakembereket, valamint együttműködjenek az illetékes állami hatóságokkal (Versenyhivatal, Izrael). Rendőrség, bíróság stb.) – ha és amikor szükséges .

Hányan regisztrálnának egy ilyen alkalmazásra?

 

D. Alább látható az e-mail, amelyre küldtem Dr. Hagit Peleg A Hadassah Ein Kerem Kórházból:

Levelek Dr. Hagit Peleg.

[email protected]

 26-án, csütörtökön 16:28-kor

Nak nek Dr. Hagit Peleg Üdvözlettel:

Tárgy: konzultációkérés.

Tisztelt Hölgyem .

Amikor utoljára megvizsgáltak az Ön klinikáján, azt mondta, hogy most új gyógyszerek állnak rendelkezésre a pikkelysömör kezelésére, és lehetséges, hogy még a hozzám hasonló súlyos anyagi nehézségekkel küzdő emberek is segíthetnek „haverim lerefuah” egyesület Ön hozzá irányítja a betegeket ebben a helyzetben. 

Ezt követően meglátogattam a háziorvosomat – Dr. Brandon Stewartot – és megértettem tőle, hogy beszélni fog önnel erről.

Beszéltél vele?

Továbbá, amennyire én tudom, jelenleg nincs olyan kezelés, amely meg tudná gyógyítani a pikkelysömört – igaz ez? És ha ez nem igaz vagy pontatlan, el tudná magyarázni, hogy jelenleg mik a pszoriázis kezelésének lehetőségei?

Korábban egy másik megfontolás miatt nem akartam gyógyszeres kezelésben részesülni a pikkelysömör miatt: a mellékhatások nagy valószínűsége miatt – és egyben a nagyon rövid remissziós periódusok elérése, ha egyáltalán elérhető.

Szavaiból megértettem, hogy ez a helyzet 10-15 évvel ezelőtt is igaz volt (ez az az idő, amikor a bőrgyógyászok, akikkel megvizsgáltak, elmondták a korábban említett helyzetet, és nem javasoltak biológiai kezelést az említett okok miatt) – ill. ma már nem igaz.

Ezért szeretném megkérdezni: Mennyi az a remissziós időszak pikkelysömörben, amit elérhetek, ha elkezdek kezelni valamelyik új gyógyszerrel? És milyen gyógyszerek ezek?

Továbbá, ha az új gyógyszerek valóban lehetővé teszik számomra, hogy súlyos mellékhatások nélkül elérjem a pikkelysömörben elhúzódó remissziós időszakot, és valóban fennáll a lehetőség

segítségével „haverim lerefuah” egyesület Segítségért a kezelés finanszírozásához – ebben az esetben érdekelne, hogy milyen eljárás szükséges a gyógyszeres kezeléshez.

Üdvözlettel,

assaf benyamini – a Hadassah Ein Kerem Kórház reumatológiai ambulanciájának betege.

Utóirat. 1) Az én azonosítószámom: 029547403.

2) Telefonszámaim: otthon-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

E. Alább látható az e-mail, amelyet a “modest.app” címre küldtem:

levelem a “modest.app”-nak.

Yahoo/küldve

 Assaf Benyamini< [email protected] >

nak nek:

 [email protected]

  1. január 29-én, vasárnap 15:49-kor

Címzett: “modest.app”.

Tantárgy: Technológiai eszközök.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

2007 óta veszek részt az izraeli fogyatékkal élőkért vívott harcban, amelyről köztudottan a média is sokat foglalkozik.

Az egyik eszköz, amellyel igyekszünk előmozdítani a küzdelmet, a különféle technológiai eszközök használata: írás a közösségi hálózatokon, weboldalak megnyitása, valamint ezek népszerűsítése és fejlesztése, virtuális közösségek kezelése és így tovább.

A kérdésem ezzel kapcsolatban a következő: Lehetséges-e az Ön cége vagy szervezete olyan technológiai eszközöket ajánlani, amelyek segíthetnek küzdelmenket? És ha igen, milyen területeken és hogyan? Üdvözlettel,

Assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Bejárat A-Apartman 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, Irányítószám: 9662592.

telefonszámaim: otthon-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

Utóirat. 1) Az én azonosítószámom: 029547403.

2) Weboldalaim: https://www.disability55.com/ és: https://assaf-permalinks.com és: https://dev-list-in-the-net.pantheonsite.io

3) 2018.07.10-én csatlakoztam a “Leküzdés” nevű társadalmi mozgalomhoz – átláthatóan fogyatékos. Igyekszünk előmozdítani az átlátszó fogyatékkal élők jogait, azaz: olyanok, mint én, akik egészségügyi problémákkal és nagyon súlyos, kívülről nem feltűnő betegségben szenvednek – a külső láthatatlanság, ami nagyon súlyos diszkriminációt okoz velünk szemben. 

A mozgalom igazgatója, aki egyben alapítója is, Tatiana Kaduchkin asszony, elérhető a 972-52-3708001-es telefonszámon.

Telefonos válaszidő: vasárnaptól csütörtökig 11:00-20:00 óráig. Izrael

időben – kivéve a zsidó ünnepeket és a különböző izraeli ünnepeket.

4) Íme néhány magyarázó szó mozgalmunkról, ahogyan a sajtóban megjelentek: Tatiana Kaduchkin, egy egyszerű állampolgár, úgy döntött, hogy létrehozza a „Leküzdjük” mozgalmat az általa „átlátszó fogyatékosnak” nevezett személy segítségével.

Eddig mintegy 500 ember gyűlt össze Izrael állam minden részéről

mozgalom. A Channel 7 Diarynek adott interjújában a projektről és azokról a fogyatékos emberekről beszél, akik nem kapnak megfelelő és kellő segítséget az érintett felektől, csak azért, mert átláthatóak.

Szerinte a mozgássérült lakosság két csoportra osztható: a mozgássérültekre és a tolószék nélküliekre. A második csoportot “átlátszó fogyatékosnak” definiálja, mert elmondása szerint ők nem kapják meg ugyanazokat a szolgáltatásokat, mint a kerekesszékes mozgássérültek, pedig 75-100 százalékos rokkantként határozzák meg őket. Ezek az emberek – magyarázza – nem tudnak önállóan megélni, és szükségük van azokra a többletszolgáltatásokra, amelyekre a tolószékes mozgássérültek járnak. Például az átlátszó rokkantok alacsony rokkantsági nyugdíjat kapnak az Országos Biztosítótól, nem kapnak bizonyos kiegészítéseket, mint például a speciális ellátási segély, a kísérési segély, a mobilitási támogatás és a Lakásügyi Minisztériumtól is alacsonyabb járadékban részesülnek.

Egy Kaduchkin által végzett tanulmány szerint ezek az átlátszó fogyatékkal élők kenyérre éheznek, annak ellenére, hogy megpróbálták azt állítani, hogy Izraelben 2016-ban senki sem éhezik kenyérre. Az általa végzett tanulmány azt is megállapítja, hogy közöttük magas az öngyilkossági ráta.

Az általa alapított mozgalomban azon dolgozik, hogy az átláthatóan fogyatékkal élőket is felvegye az állami lakhatási várólistára. Ennek az az oka, hogy azt mondja, hogy általában nem lépnek be ezekre a listákra, noha állítólag jogosultak. Jó néhány találkozót tart a Knesszet tagjaival, sőt részt vesz a Knesszet illetékes bizottságainak ülésein és megbeszélésein is, de azt mondja, aki segíteni tud, nem hallgat, a hallgatók pedig ellenzékben vannak, ezért nem tudnak segíteni.

Mostanra egyre több “átlátszó” fogyatékos embert szólít fel, hogy csatlakozzanak hozzá, forduljanak hozzá, hogy segítsen nekik. Véleménye szerint, ha a jelenlegi állapot továbbra is fennáll, akkor nem lesz menekvés a fogyatékkal élők tüntetésétől, akik igényt tartanak a jogaikra és a megélhetésük alapvető feltételeire. 

5) E-mail címeim: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] 

6) Íme néhány link a profiljaimhoz a különböző közösségi hálózatokon:

https://www.webtalk.co/assaf.benyamini

https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

https://twitter.com/MPn5ZoSbDwznze

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

https://www.youtube.com/watch?v=sDIaII3l8gY

https://anchor.fm/assaf-benyamini

https://assafcontent.ghost.io/

https://www.youtube.com/channel/UCN4hTSj6nwuQZEcZEvicnmA

https://soundcloud.com/user-912428455?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

7) Íme egy üzenet, amelyet Tali Ohaion IZRAELI filmszerkesztő írt a Facebookon:

18 m

Tali Ohaion

6 nap

egy dokumentumfilmhez, amelyen az elmúlt években dolgozott: “Eszter mozi – a fehér várostól a Netflix-generációig”

Személyes archívumokat, fényképeket keresek a 90-es évek Hamkin-i hangulatáról pénteken délben és általában, valamint a 80-as évek elején a Dizengoff térről, a tér gyerekeiről, a téren gyülekező “korcsokról”. .

Érdeklődni privátban vagy a 972-52-2846954 telefonszámon lehet

F. Alább látható az e-mail, amelyet az “amodat.com” címre küldtem:

levelek toamodat.com”.

Yahoo/küldve

 Assaf benyamini< [email protected] >

 nak nek:

[email protected]

 30-án, hétfőn 13:45-kor  

To: “amodat.com”.

Tantárgy: Állásötletek keresése.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

50 éves jeruzsálemi férfi vagyok – fogyatékossággal és súlyos betegségekben szenvedő férfi. Hosszú évek óta nem tudok visszatérni a munkaerőpiacra – helyzetem és korlátaim miatt pedig olyan nem szokványos ötleteket kell keresnem, amelyek révén ez sikerülhet – és az alábbiakban néhány példát mutatok be:

1) Olvastam a “The Honey Badger” nevű projektről, amelynek keretében a technológiai óriások, mint a Google vagy a Facebook, a Fülöp-szigeteken, Manila városában működtetnek szerződéses céget. Ennél a cégnél vagy más szerződő cégeknél (az e területen tevékenykedő cégek száma nem ismert) az alkalmazottak szerepe a problémás tartalmak (kábítószer, prostitúció, pedofília, kivégzések vagy terrorista tevékenység közvetítése stb.) eltávolítása a Internet. 2018-ban a hétfői májusi németek Hans Block és Moritz Reiswick dokumentumfilmet készítettek “Internet Cleaners” címmel a cégek dolgozóinak munkájáról.

Gondoltam például, hogy ilyen keretek között dolgozhatok.

Hangsúlyozom, hogy teljesen tisztában vagyok az ilyen munkavégzés sértő jellegével az azt végzőkkel szemben: a különböző publikációk szerint az e munkakörben dolgozók közül sokan meghaltak, vagy nagyon súlyos mentális és testi betegségeket szenvedtek el. a nehéz tartalomnak való állandó és napi expozíció eredménye. Ez azonban nem tántorít el, és ez azért van így, mert amúgy sincs vesztenivalóm az életemben – és ahogy már évek óta említettem, nem tudtam visszatérni a munkaerőpiacra (az összes többi lehetőség segítő szervezetek, munkaügyi testületek vagy sok céggel való közvetlen kapcsolatfelvétel kimerült – és sok éven át).

2) Mint tudják, a produkciós cégek és a forgatókönyvírók, akik bizonyos jeleneteket forgatnak a nevükben mozgóképekhez, néha olyan részeket forgatnak, amelyekben holttesteket vagy látszólag halottakat forgatnak. Egy ilyen holttestábrázolási munkára gondoltam – egy olyan munkára, amihez nem kell semmilyen fizikai erőfeszítés, és egy súlyos fogyatékosság sem zavarhat. Hangsúlyoznám, hogy ez nem vicc vagy semmiféle tréfa – komolyan mondom -, és még ha lehetséges is, legalább első pillantásra nevetségesnek vagy hülyeségnek fog tűnni.

3) Azt hallottam, hogy a szoftverképzésnek van egy területe, vagyis: olyan munkatársak, akiknek a szerepe a mesterséges intelligencia fejlesztő vagy gépi tanulási rendszereibe való adatbevitel – köztudottan szükséges munka. Az adatok megadásával „megtanítják” a programokat, hogyan kell cselekedni vagy reagálni bizonyos helyzetekben.

Úgy gondolom, hogy ez a fajta munkavégzés kiváló megoldás lehet azokra az esetekre, amikor egyrészt a testi fogyatékosság miatt nem lehet fizikai munkát végezni, vagy túl nagy az erőfeszítés, ugyanakkor nincs elegendő számítógépes tudás. programozással foglalkozni.

Azt hallottam, hogy Finnország börtöneiben a foglyok végezhetik ezt a munkát. Azt hittem, hogy még egy ilyen munkakörben is lehetséges és beférek.

Van más ötleted olyan szokatlan munkákra, ahová akár egy súlyosan fogyatékos is belefér?

Üdvözlettel,

Assaf benyamini,

115 Costa Rica St.,

A bejárat – Apartman 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9662592.

telefonszámaim: otthon-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Utóirat. 1) Az én azonosítószámom: 029547403.

2) Az e-mail címeim: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected]

3) önéletrajz – assaf benyamini:

Személyes adatok: assaf benyamini, személyi igazolvány. 029547403.

Születési ideje: 1972.11.11. Cím: 115 Costa Rica St., Kiryat Menachem, Jeruzsálem, IZRAEL. 

Telefonszámok: otthon-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Iskolai végzettség: 10 év iskolai végzettség és részleges érettségi. Katonai szolgálat: egészségügyi okokból mentes.

Munkatapasztalat:

1998-munka a RESHET Carpentry-nél (Dél-Tel-Aviv)

1998-2005-ig az Országos Könyvtárban dolgozott, a könyvtárosok szakmai gárdájának segítése a legkülönfélébb feladatokban.

2009-2010 – Az “Avgad” láncban dolgozik ékszer-válogató árucikkekkel.

  1. február-május-munka a HMSOFT számítástechnikai cégnél.
  2. február eleje – három munkanapos újságosztás az utcán járókelőknek.

önkéntesség:

 

Aktív a fogyatékosok harcának főhadiszállásán. Önkéntes munka a jeruzsálemi önkormányzat jogainak kiaknázására szolgáló központban egy rászoruló lakosság megsegítésére.

Általános tudnivalók: Erősen motivált, magas szintű szóbeli és írásbeli kommunikációs készség, improvizációs és problémamegoldó képesség. Régóta ismerem a civil szervezeteket.

Testi fogyatékosságban szenvedek, ami miatt nem tudok nehéz terheket felemelni és hosszú ideig a lábamon állni.

G. Az alábbiakban látható az az üzenet, amelyet közzétettem a következő

Facebook-oldalán box office mojo“:

Címzett: “Box Office Mojo”.

Re: Promóciós videók.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

2018. július 10-én csatlakoztam a „Leküzdés” – Átlátszó fogyatékos (héberül: תנועת נכים שקופים) elnevezésű társadalmi mozgalomhoz:

 Mozgalmunkban igyekszünk az átlátszó fogyatékkal élők jogait érvényesíteni, pl.

olyan emberek, mint én, akik súlyos betegségekben és fogyatékosságban szenvednek, ugyanakkor a szociális jogok igen nagymértékű megtagadásában szenvednek, amiatt, hogy fogyatékosságuknak vagy betegségüknek nincsenek nyilvánvaló külső jegyei.

Érdeklődni tudna, hogy tud-e nekünk segíteni azzal, hogy videókat készít rólunk és feltölti az internetre – ezzel próbálja javítani a weben való láthatóságunkat és ezzel elősegíteni mozgalmunk céljait.

Üdvözlettel,

Assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Bejárat A-Apartman 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9662592.

telefonszámaim: otthon-972-2-6427757.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Post Scriptum. 1) Az én azonosítószámom: 029547403.

 2) Az e-mail címeim:[email protected]  és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected]

3) A “Nitgaber” mozgalom jelenlegi igazgatója, aki egyben a

mozgalom alapítója, Tatiana Kaduchkin asszony. Telefonszáma a 972-52-3708001 – ezen a számon lehet vele érdeklődni vasárnaptól csütörtökig 11:00-20:00 között – kivéve a zsidó ünnepeket és a különböző izraeli ünnepeket. Tatiana a héber mellett oroszul is nagyon magas szinten beszél anyanyelvén. Nem tudom, milyen szinten tud más nyelveket.

 4) Az alábbiakban egy link található mozgalmunk weboldalára:

https://www.nitgaber.com/

5) Íme néhány magyarázó szó mozgalmunkról, ahogyan azok a sajtóban megjelentek:

Tatiana Kaduchkin, egy egyszerű állampolgár, úgy döntött, hogy megalakítja a “Leküzdjük” mozgalmat az általa “átlátszó fogyatékosnak” nevezett személy segítségével.

Eddig mintegy 500 ember gyűlt össze Izrael Állam minden részéről a megmozdulására.

A Channel 7 Diarynek adott interjújában a projektről és azokról a fogyatékos emberekről beszél, akik nem kapnak megfelelő és kellő segítséget az érintett felektől, csak azért, mert átláthatóak. Szerinte a mozgássérült lakosság két csoportra osztható: a mozgássérültekre és a tolószék nélküliekre. A második csoportot “átlátszó fogyatékosnak” definiálja, mert elmondása szerint nem kapják meg ugyanazokat a szolgáltatásokat, mint a tolószékes mozgássérültek, pedig 75-100 százalékos rokkantként határozzák meg őket. Ezek az emberek – magyarázza – nem tudnak önállóan megélni, és szükségük van azokra a többletszolgáltatásokra, amelyekre a tolószékes mozgássérültek járnak. Például az átlátszó rokkantok alacsony rokkantsági nyugdíjat kapnak az Országos Biztosítótól,

Egy Kaduchkin által végzett tanulmány szerint ezek az átlátszó fogyatékkal élők kenyérre éheznek, annak ellenére, hogy megpróbálták azt állítani, hogy Izraelben 2016-ban senki sem éhezik kenyérre.

Az általa végzett tanulmány azt is megállapítja, hogy közöttük magas az öngyilkossági ráta. Az általa alapított mozgalomban azon dolgozik, hogy az átláthatóan fogyatékkal élőket is felvegye az állami lakhatási várólistára. Ennek az az oka, hogy azt mondja, hogy általában nem lépnek be ezekre a listákra, noha állítólag jogosultak. Jó néhány találkozót tart a Knesszet tagjaival, sőt részt vesz a Knesszet illetékes bizottságainak ülésein és megbeszélésein is, de azt mondja, aki segíteni tud, nem hallgat, a hallgatók pedig ellenzékben vannak, ezért nem tudnak segíteni. Mostanra egyre több “átlátszó” fogyatékos embert szólít fel, hogy csatlakozzanak hozzá, forduljanak hozzá, hogy tudjon segíteni.

Véleménye szerint, ha a jelenlegi helyzet folytatódik, akkor nem lesz menekvés a fogyatékkal élők tüntetésétől, akik igényt tartanak a jogaikra és a megélhetésük alapvető feltételeire.

6) Íme néhány link a profiljaimhoz a különböző közösségi hálózatokon:

https://www.webtalk.co/assaf.benyamini  

https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

https://twitter.com/MPn5ZoSbDwznze0  

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

https://www.youtube.com/watch?v=sDIaII3l8gY    

https://assafcontent.ghost.io/

7) Mivel mozgalmunk a fogyatékkal élő, szorgalmas emberek mozgalma, akik gyakran kénytelenek dönteni a gyógyszerek és az alapvető élelmiszerek vásárlása között – egyértelmű, hogy ez a helyzet nem áll fenn, és nem lesz lehetőségünk reklámköltségvetésre sem. belátható jövőben. Ezt figyelembe kell venni.

H. Linkjeim:

1) turisták csípése Izraelben – mi lesz? Mikor lépnek fel az izraeli hatóságok a csalók ellen?

2) vigye magával Ön a szemét-szervezet Használja a környezetet

3)cég “Solothum technológiák” – helyettesítő műanyag környezetbarát

4)egyesület “Give Mouth” – egy program, amelyet a fiatalok számára védenek a szexualitás sebezhetősége miatt

5) asszociáció “fütty mosoly”-Egyesület, aki a támogatott pszichológiai és pszichiátriai kezeléseket segíti Ronit Wolf emlékére

6)közösség “Subada Israel”

 

Print Friendly, PDF & Email