Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Taalkundige bemiddeling. - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Taalkundige bemiddeling.

Tot:

Onderwerp: Taalkundige bemiddeling.

Geachte dames/ heren.

Ik neem sinds 2007 deel aan de strijd van gehandicapten in de staat Israël – en sinds 10 juli 2018 doe ik dat als onderdeel van de beweging “nitgaber” – transparante gehandicapten waarbij ik me heb aangesloten.

Nadat gedurende vele jaren activiteit binnen de staat ISRAEL geen zin had, besloot ik me tot vele bronnen buiten de staat ISRAEL te wenden – en dit als een laatste stap van wanhoop.

Maar er is nog een ander probleem: ik spreek Hebreeuws en mijn kennis van vreemde talen is extreem slecht – en afgezien van Engels op een gemiddeld tot laag niveau en Frans op een zeer laag niveau, heb ik geen aanvullende kennis op dit gebied.

Mijn vraag aan u is: Kent u bedrijven die een taalkundige bemiddelings- of bemiddelingsdienst verlenen, die in zo’n geval mogelijk ingezet kunnen worden?

Groeten,

asaf benyamini.

A. Hieronder staat de e-mail die ik naar de docenten van de afdeling Vrouwen- en Genderstudies van de Universiteit van Haifa heb gestuurd:

Aan: Afdeling Vrouwen- en Genderstudies, Universiteit van Haifa.

Onderwerp: Een voorstel voor een onderzoeksonderwerp.

Geachte dames/ heren.

In de jaren voorafgaand aan de Eerste Wereldoorlog was er blijkbaar een organisatie van Britse vrouwen aan de ene kant en van Duitse vrouwen aan de andere – een organisatie die tot doel had verzoening tussen de naties te bewerkstelligen en oorlog te voorkomen.

Nadat de oorlog blijkbaar in augustus 1914 uitbrak, werd de activiteit van deze organisatie volledig stopgezet, de Britse vrouwen die er lid van waren sloten zich aan bij de oorlogsinspanning van hun land, hun leden van de organisatie tot voor kort, de Duitse vrouwen sloten zich aan bij de Duitse oorlog inspanning – en voor zover bekend is deze organisatie verdwenen, ontbonden en werd haar activiteit nooit meer hernieuwd.

Waar vind je het verhaal van deze organisatie, en natuurlijk de verhalen van de vrouwen die er lid van waren? Zijn er nog andere details over deze organisatie (wat was de naam van de organisatie, haar politieke activiteit en de redenen voor het falen, had deze organisatie connecties met de suffragistische beweging in Engeland waarvan bekend was dat ze eind 19e eeuw, enz.)?

Ik wil erop wijzen dat ik geen onderzoeker ben en niets te maken heb met de universiteit van Haifa – en ik stuur deze brief alleen als voorstel – en verder niets.

Groeten,

Asaf Benjamin.

B. Hieronder vindt u mijn correspondentie van het sociale netwerk WhatsApp:

[13:04, 7.11.2022] +972 53-522-2014: Hey wat is er aan de hand? We kennen elkaar niet, maar mag ik een vraag stellen?

[23:06, 7.11.2022] Assaf Binyamini: Wat is de vraag?

[1:58, 8.11.2022] +972 53-522-2014: Geweldig, geweldig, ik ben Shahar, en de waarheid is dat ik contact met je heb opgenomen omdat we op zoek zijn naar serieuze mensen ouder dan 20 jaar die een extra inkomen van tussen 2000-4000 NIS per maand uit hun vrije tijd, uit een baan van twee uur per dag via mobiel (geen eerdere ervaring vereist).

Ik wilde vragen of het u zou kunnen interesseren om te horen over de mogelijkheid van inkomen in uw vrije tijd?

[11:23, 8.11.2022] Assaf Binyamini: Is dit het B Hip Global-bedrijf? Of misschien in het Travelor bedrijf?

Als het een van deze twee bedrijven is, zou ik je ook aanraden om er zo snel mogelijk van weg te lopen.

Ze beloven als het ware ‘passief inkomen’, waarbij betalingen nodig zijn om het proces te starten. Nadat ze nog later betalingen hebben ontvangen, verdwijnen ze gewoon met het geld – en niemand zal meer kunnen helpen. Natuurlijk zul je nooit het geld zien dat ze je beloofden te verdienen.

Dit zijn leugenaars, slechte mensen, zeer verfijnd en ook manipulatief.

Zeker mijn kennis met hen (ik was op een bijeenkomst van B Hip Global in februari 2020 – kort voor het begin van de corona-epidemie en de sluitingen die daarmee gepaard gingen). Nadat ik de manipulaties had opgemerkt die ze doen terwijl ze misbruik maakten van de benarde situatie van de zwakste mensen in de samenleving, ging ik niet verder met hen – en rapporteerde ik ze zelfs aan het Israëlische Centrum voor Slachtoffers van Cults.

En tot slot: aangezien ik niet op zoek ben naar problemen, ben ik niet van plan om mee te doen – en zo raad ik het jou of iemand anders aan.

Groeten,

Asaf Benjamin.

[11:38, 8.11.2022] Assaf Binyamini: En ik stuur je hier een link naar een artikel dat werd uitgezonden op een staatstelevisiezender (hier 11) over het bedrijf B Hip Global

https://www.youtube.com/watch?v=VmqOIDlDR24Any

verdere woorden zijn overbodig… Met vriendelijke groet, assaf benyamini.

[11:39, 8.11.2022] +972 53-522-2014: Je weet dat het is bewerkt en wettelijk is gedefinieerd als lasterrecht

[11:39, 8.11.2022] +972 53-522-2014: ?

[11:41, 8.11.2022] +972 53-522-2014: Leuke bro, veel succes

[11:41, 8.11.2022] +972 53-522-2014: Artikelen promoten niemand behalve schrijvers

[11:44, 8.11.2022] assaf benyamini: Het is mogelijk dat het bedrijf B Hip Global een stilzwijgende claim heeft ingediend tegen het eerste kanaal in deze zaak – ik weet het niet. Dit is hun manier om te blijven dreigen en de onthulling van hun criminele daden te voorkomen. Heeft u extra geld dat u wilt doneren aan B Hip Global? Er is dus geen probleem – ga door met hen. Ik beloof je dat je er geen geld mee zult verdienen – alleen problemen en complicaties.

De keuze is aan jou.

voor uw overweging.

Groeten,

asaf benyamini.

C. Hieronder het bericht dat ik heb gedeeld in de Facebook-groep “Technische ondersteuning – voor elke vraag een antwoord”:

assaf benyamini

auteur

Aan: “Technische ondersteuning – elke vraag heeft een antwoord”.

Onderwerp: Inspectie van apparatuur.

Geachte dames/ heren.

Ongeveer zes maanden geleden kocht ik een notebook pcdeal.co.il.

Onlangs (ik schrijf deze woorden op 21 oktober 2022) heeft mijn computer verschillende storingen gehad die willekeurig optreden: een zwart scherm dat plotseling verschijnt, een computer die plotseling vastloopt en toetsen op het toetsenbord die plotseling niet reageren.

Het bedrijf waarvan ik de computer heb gekocht (bedrijf pcdeal.co.il) bevindt zich in de noordelijke regio van ISRAELL – en aangezien ik in Jeruzalem woon, breng ik de computer blijkbaar naar hen toe, test ik de apparatuur in het laboratorium en breng ik de apparatuur en het opnieuw installeren bij mij thuis zal een zeer omslachtig proces zijn dat lang zal duren (en daarom zal het waarschijnlijk niet mogelijk zijn – en hoewel er een garantie is voor alle apparatuur) – en dit is omdat er twee extra problemen zijn hier:

1) Ik heb geen auto of rijbewijs – dus ik heb geen mogelijkheid om de computer zelf naar hen toe te brengen. Door mijn lichamelijke handicap, mijn economische tegenspoed en de grote geografische afstand is het ook niet mogelijk om het materieel per taxi naar het bedrijf te brengen.

2) Door mijn lichamelijke handicap ben ik niet in staat om de apparatuur zelf thuis in een doos te verpakken voordat ik deze naar het laboratorium breng. Om precies dezelfde reden kan ik er niet voor zorgen dat de computer opnieuw wordt geïnstalleerd nadat deze terugkomt van de test.

Daarom ben ik op zoek naar een bedrijf actief in de omgeving van Jeruzalem, waar deze service kan worden verkregen.

Het is mij volkomen duidelijk dat de garantie op de computer in een dergelijk geval niet relevant zal zijn – aangezien het tegenwoordig echter essentieel is om met een computer te kunnen werken, kan ik me geen langdurige periode van enkele weken of misschien zelfs more waarin ik geen toegang tot een computer zal hebben (dit is de enige computer die ik thuis heb – en in mijn situatie kan ik het me niet veroorloven om een andere computer te kopen).

Kent u een bedrijf dat actief is in de omgeving van Jeruzalem en een dergelijke service kan bieden? En zo ja – tegen welke kosten? Ik wil erop wijzen dat veel technici met wie ik al contact heb gehad, helaas hebben geprobeerd vals te spelen met allerlei buitensporige trucs: bijvoorbeeld: een technicus die erop stond dat hij pas aan het einde van zijn werkdag bij mij kon komen toen alle winkels al gesloten waren – en op deze manier probeerde hij echt een betaling aan mij te doen en me het dubbele van de prijs in rekening te brengen zonder enige rechtvaardiging. Of technici die NIS 250 van mij willen aannemen alleen voor de inspectie – zelfs voordat ze iets op de computer hebben gecontroleerd (en we hebben het over mensen die uit een andere wijk in Jeruzalem komen – en de brandstofkosten zijn echt niet rechtvaardigen de exorbitante prijs die ze vragen.

Groeten,

assaf benyamini,

115 Costa Rica-straat,

Entree A-flat 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

ISRAELL, postcode: 9662592.

mijn telefoonnummers: thuis-972-2-6427757. Mobiel-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

D. Hieronder is een bericht dat ik op mijn Facebook-pagina heb geschreven:

Ik neem sinds 2007 deel aan de strijd van gehandicapten in de staat ISRAEL – en sinds 10 juli 2018 doe ik dat als onderdeel van de beweging “Natagver” – transparante gehandicapten waar ik me bij aansloot.

Nadat gedurende vele jaren activiteit binnen de staat Israël geen zin had, besloot ik me tot vele bronnen buiten de staat Israël te wenden – en dit als een laatste stap van wanhoop.

Maar er is een probleem: ik spreek Hebreeuws en door mijn gebrek aan kennis van vreemde talen, kan ik geen tweerichtingscommunicatie voeren met veel plaatsen waarnaar ik alleen vertaalde bestanden of teksten stuur.

Ik voel me erg slecht over mezelf – ik kan mijn wanhoop gewoon niet uiten. Hahaha…

E. Hieronder is de brief die ik naar mevrouw Sara Netanyahu heb gestuurd:

Asaf Benjamin < [email protected] >

Tot:

[email protected]

Woensdag 9 november – 16:49 uur

Hallo aan mevrouw Sarah Netanyahu:

Onderwerp: zoek naar werk.

Beste mevrouw.

Deze dagen ben ik op zoek naar een baan. Onlangs (ik schrijf deze woorden op zondag 18 oktober 2020) las ik over een project genaamd “Honey Badger” – in het kader waarvan technologiereuzen zoals Google of Facebook een aannemersbedrijf exploiteren gevestigd in de stad Manilla in de Filippijnen. De rol van de werknemers in dit bedrijf, of in andere contracterende bedrijven (het aantal bedrijven dat op dit gebied actief is is onbekend) is het verwijderen van problematische inhoud (drugs, prostitutie, pedofilie, uitzendingen van executies of terroristische activiteiten, enz.) internetten. In 2018 produceerden de bioscoopduitsers Hans Block en Moritz Reiswick op maandag mei een documentaire film genaamd “Internet Cleaners” over het werk van de arbeiders in deze bedrijven.

Mijn vraag aan u is: kent u bedrijven die zich op dit gebied bezighouden, waar u terecht kunt voor sollicitaties?

Ik wil erop wijzen dat ik me volledig bewust ben van de aanstootgevende aard van dergelijk werk in relatie tot degenen die ermee bezig zijn: volgens verschillende publicaties hebben veel van de mensen die in deze banen werkten zelfmoord gepleegd of als alternatief zeer ernstige mentale en fysieke ziekten ontwikkeld als gevolg van constante en dagelijkse blootstelling aan de moeilijke inhoud. Maar dit schrikt me niet af, en dit komt omdat ik toch niets meer te verliezen heb in mijn leven – en ik ben al vele jaren niet in staat om terug te keren naar de arbeidsmarkt (alle andere opties om organisaties te helpen, vacaturesites of contact op te nemen met veel bedrijven zijn direct uitgeput – en al vele jaren).

Groeten,

assaf benyamini,

115 Costa Rica-straat,

Entree A-flat 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

ISRAELL, postcode: 9662592.

Telefoonnummers: thuis-972-2-6427757. Mobiel-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mijn e-mailadressen: [email protected] en: [email protected] en: [email protected] en: [email protected] en: [email protected] en: [email protected] en: [email protected] en: [email protected]

en: [email protected]

2) Hervatten – assaf benyamini:

Persoonlijke gegevens: assaf benyamini, Tel. 029547403.

Geboortedatum: 11.11.1972.

Adres: Costa Rica Street 115, Kiryat Menachem, Jeruzalem, ISRAELL.

Telefoonnummers: thuis-972-2-6427757. Mobiel-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Onderwijs: 10 jaar scholing en gedeeltelijke toelating.

Militaire dienst: vrijstelling om medische redenen.

Werkervaring:

1991-Werken bij “RESHET” timmerwerk (Zuid-Tel Aviv)

1998-2005-Werken bij de Nationale Bibliotheek, het professionele team van bibliothecarissen assisteren bij een breed scala aan taken.

2009-2010-Werken in de keten “Avgad” voor het sorteren van sieraden.

Februari-mei 2019-werk bij computerbedrijf HMSOFT

Begin februari 2020 – drie dagen werken met het uitdelen van kranten aan voorbijgangers op straat.

vrijwilligerswerk:

Actief in het strijdhoofdkwartier van gehandicapten in ISRAEL.

Vrijwilligerswerk bij het Centrum voor de exploitatie van rechten van de gemeente Jeruzalem ten behoeve van een behoeftige bevolking.

Algemene informatie: zeer gemotiveerd, mondeling en schriftelijk goed kunnen articuleren, kunnen improviseren en problemen oplossen.

Heeft een langdurige kennis van maatschappelijke organisaties.

Lijdt aan een lichamelijke handicap waardoor ik zware lasten niet kan tillen en lang op mijn benen kan staan.

F. Hieronder staat de brief die ik naar het bedrijf “logicping.co.il” heb gestuurd:

brieven tologicping.co.il”.

assaf benyamini < [email protected] >

[email protected]

donderdag 10 november om 11:39

Aan: “logicping.co.il”.

Onderwerp: Permalinks.

Geachte dames/ heren.

Ik schrijf in een blog disability5.com – een blog die zich bezighoudt met het probleem van mensen met een handicap, gebouwd op het wordpress.org-systeem – en opgeslagen op de servers van servers24.co.il Elk bericht op mijn blog heeft een link die leidt naar het – wat de permalink is. Ik ben op zoek naar software, of een systeem op internet waarmee ik al mijn permalinks kan verspreiden. Mijn permalinks worden zo breed mogelijk op het net verspreid. Kent u dergelijke systemen of software?

Groeten,

assaf benyamini,

115 Costa Rica St., Ingang A – Appartement 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

ISRAELL, postcode: 9662592.

mijn telefoonnummers: thuis-972-2-6427757. Mobiel-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mijn ID-nummer: 029547403.

2) De permalinks van de blog disability5.com: Genummerde lijst:

https://docs.google.com/document/d/1hCnam0KZJESe2UwqMRQ53lex2LUVh6Fw3AAo8p65ZQs/edit?usp=sharing

of:

https://dev-list-in-the-net.pantheonsite.io/2022/10/10/Permalinks-of-post…om-list-numbered/‎

Ongenummerde lijst:

https://docs.google.com/document/d/1PaRj3gK31vFquacgUA61Qw0KSIqMfUOMhMgh5v4pw5w/edit?usp=sharing

of:

https://dev-list-in-the-net.pantheonsite.io/2022/10/09/Permalinks-your-Fuss…-disability5-com/‎

2) Mijn e-mailadressen: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected]

G. Hieronder staat het bericht dat ik op donderdag 10 november 2022 om 0:39 op mijn Facebook-pagina heb gepubliceerd:

Hieronder is een bericht dat ik een paar minuten geleden schreef, hier op Facebook aan “Bezeq”:

asaf benyamini.

Groeten aan Bezeq:

Wat zal? Ik ben een klant van u uit de omgeving van Jeruzalem – en opnieuw ervaar ik surfproblemen die u zogenaamd een paar weken geleden hebt opgelost: herhaalde verbroken verbindingen met internet, websites die niet laden.

Wat is in godsnaam het probleem om het voor eens en voor altijd te repareren?

Ben het gewoon zat!!! Jullie service is gewoon walgelijk!!!

Asaf Benjamin.

post Scriptum. Mijn telefoonnummers: thuis-972-2-6427757. Mobiel-972-58-6784040.

Kom bij me terug en repareer het al – ik heb de kracht niet meer voor je!!!

H. Hieronder staat de e-mail die ik naar de financiële commissie van de Knesset (het ISRAAELI-parlement) heb gestuurd:

Brieven aan de financiële commissie van de Knesset

assaf benyamini < [email protected] >

Tot:

[email protected]

Donderdag 10 November om 11:51

Aan de financiële commissie van de Knesset Vrede zij met u:

Onlangs heb ik de oproep naar “Clalit Mushlam” gestuurd, die mijn verzoek om terugbetaling voor essentiële orthopedische apparatuur heeft afgewezen.

Ik dring er bij u op aan om het beleid en de wetgeving op dit gebied te heroverwegen – mensen die leven van een WAO-uitkering van de National Insurance Institute hebben het erg moeilijk en kunnen in veel gevallen een dergelijke plotselinge financiële uitgave gewoon niet dragen.

Ik neem aan (hoewel ik het niet heb gecontroleerd, en ik heb geen manier om het te controleren) dat veel mensen met een handicap gedwongen zijn deze dienst op te geven vanwege het onvermogen om 600 shekels te betalen voor orthopedische schoenen. Ik denk dat het dringend nodig is om de wetgeving en procedures op dit gebied te wijzigen. Dit is geen luxeproduct, maar een kritische medische apparatuur. Voor uw referentie. Met vriendelijke groet, Asaf Binyamini.

Aan: Clalit Mushlam – openbare onderzoeken.

Onderwerp: orthopedische schoenen.

Geachte dames/ heren.

Onlangs (ik schrijf deze woorden op donderdag 13 oktober 2022) moest ik orthopedische schoenen kopen voor een bedrag van NIS 600 – wat een zware financiële last is voor iemand zoals ik die van een zeer laag inkomen leeft – een invaliditeitsuitkering van het Nationaal Verzekeringsinstituut.

Mijn vraag hierbij is: heb ik recht op restitutie?

Ik zou het op prijs stellen als u hier zo uitgebreid mogelijk op zou kunnen ingaan.

Eerlijk,

assaf benyamini,

115 Costa Rica St.,

entree A-appartement 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

ISRAELL, postcode: 9662592.

mijn telefoonnummers: thuis-972-2-6427757. Mobiel-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Ik heb een bestand met daarin: een kopie van mijn identiteitskaart. Bevestiging van de vergoeding die ik ontvang van het National Insurance Institute. Fotokopie van de bon voor de aankoop van de orthopedische schoenen door.

2) Mijn website: https://disability5.com/

3) Mijn ID-nummer: 029547403.

4) Mijn e-mailadressen: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected]

I. Hier zijn enkele ideeën waar ik aan dacht:

1) Zoals u weet, zijn er vele, vele platforms, websites en software op internet – terwijl velen van hen geen uitleg in het Hebreeuws hebben over de manier waarop ze werken, hun doel, de voorwaarden voor het gebruik ervan, enz. Natuurlijk, er zijn video’s op YouTube waar je uitleg in het Hebreeuws kunt vinden over verschillende onderwerpen – er zijn echter platforms waarvoor alleen uitleg in het Engels of andere vreemde talen is – en soms zijn er mensen (inclusief de schrijver van deze regels) die vinden het erg moeilijk om uitleg in het Engels of andere vreemde talen te begrijpen, en ze zijn eigenlijk “verloren” en kunnen niet begrijpen hoeveel platforms op het netwerk werken. Natuurlijk, het gebruik van de automatische vertaaldiensten van Google Translate of andere automatische vertaaldiensten helpen niet vanwege de vele fouten in de vertalingen. In deze situatie zal de Hebreeuwse spreker geen hulp krijgen, en de onduidelijke vertaling vol fouten zal alleen maar tot veel grotere verwarring en onbegrip leiden. De uitdaging is om een systeem te maken op basis van kunstmatige intelligentie, dat bij het invoeren van het domeinadres van de website of de url geschikt is om automatisch een duidelijke uitleg in het Hebreeuws te geven over hoe het beoogde platform werkt. Een dergelijk systeem moet de mogelijkheid bevatten om te delen en de mogelijkheid om aanvullende uitleg te krijgen – en dit als, om de een of andere reden,

Natuurlijk, nadat een dergelijk platform operationeel is, zal het mogelijk zijn om programmeurs in andere talen voor te stellen soortgelijke systemen te ontwikkelen voor sprekers van dezelfde lokale taal die andere talen niet vloeiend beheersen.

2) Een netwerk waarvan het doel is om discussies over het opwerpen van ideeën te vergemakkelijken – en deze tegen te spreken of te weerleggen. En de betekenis: de discussie wordt als volgt gevoerd: een gebruiker op het netwerk brengt een idee of verklaring van een of andere soort naar voren – en andere gebruikers die deelnemen aan de discussie moeten proberen te bewijzen dat het idee van die gebruiker niet waar is – en aan de andere kant moet de persoon die het idee naar voren heeft gebracht blijven proberen het te verdedigen en uit te leggen waarom het inderdaad waar is. Een discussie die altijd zal bestaan uit vorderingen en tegenvorderingen.

3) Een netwerk van besteldemonstraties. Zoals we weten, zijn er sociale activisten die verschillende zaken proberen te promoten, maar om de een of andere reden zijn ze niet in staat om de straat op te gaan en te demonstreren. Het doel van dit sociale netwerk zal zijn om de problemen te “matchen” die deze sociale activisten zullen proberen te promoten en andere mensen in hetzelfde netwerk wiens rol het zal zijn om erop uit te gaan en voor die ideeën te demonstreren.

4) Een netwerk van gecensureerde inhoud. Zoals u weet, blokkeren de technologiereuzen zoals Google, Facebook, Apple, Amazon, enz. soms verschillende gebruikers vanwege een of andere inhoud die die gebruikers uploaden. Het idee is om een sociaal netwerk te creëren dat zal dienen als een soort “onderdak” voor al die gebruikers die zijn geblokkeerd – en natuurlijk zal een dergelijk netwerk geen censuur of enige vorm van beperkingen hebben op het uploaden van inhoud.

5) Een sociaal netwerk met vreemde inhoud. Het betekent een sociaal netwerk dat zich uitsluitend zal wijden aan het uploaden van gekke of misleidende inhoud of ideeën. Dienovereenkomstig wordt elke inhoud die te logisch of realistisch is, onmiddellijk geblokkeerd. De uitdaging zal natuurlijk zijn om een algoritme te ontwikkelen dat tot doel zal hebben om die inhoud te lokaliseren die te slim of te logisch is om ze te blokkeren. Gebruikers kunnen in beroep gaan – en als blijkt dat de geüploade inhoud inderdaad misleidend en onlogisch of te realistisch is, wordt dezelfde inhoud teruggestuurd naar de site.

J. Hieronder de brief die ik naar verschillende plaatsen heb gestuurd:

Tot:

Onderwerp: buitenlandse internetprovider.

Geachte dames/ heren.

Ik ben een klant van het bedrijf “Bezeq” uit de omgeving van Jeruzalem en ik ben geabonneerd op de service van een internetverbinding en een telefoonlijn.

In het afgelopen jaar (ik schrijf deze woorden op vrijdag 11 november 2022 – een paar uur voor Shabbat) is een bijzonder schandalig gedrag van hun kant keer op keer herhaald: hoewel ik een abonnee ben en ook de beste betaal van mijn geld voor de glasvezeldienst verbreekt de internetverbinding keer op keer – zomaar en zonder reden. Ook komen webpagina’s van volledig legitieme sites soms niet tevoorschijn, zomaar en zonder reden. Ook wordt het surfen op internet in veel gevallen erg traag – ook zonder enige reden of rechtvaardiging. Elke keer als ik contact opneemt met de technische teams van Bezeq, wordt het probleem tijdig opgelost – het herhaalt zich echter altijd korte tijd later. Ik heb ze vaak gesmeekt om alle problemen voor eens en voor altijd op te lossen,

Mijn vraag is: Is het technisch mogelijk om service te krijgen van een buitenlandse internetprovider (die zich buiten het grondgebied van de staat Israël bevindt)? Of is het vanwege het feit dat “Bezeq” een monopolie heeft op de infrastructuur die huizen in Israël bereikt, dat zelfs als ik erin slaag om verbinding te maken met een buitenlandse internetprovider, dit eigenlijk geen betekenis heeft en daarom is een dergelijke test niet nodig in de eerste plaats?

Groeten,

assaf benyamini,

115 Costa Rica-straat,

Entree A-flat 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

ISRAELL, Postcode: 9662592.

mijn telefoonnummers: thuis-972-2-6427757. mobiel-972-58-6784040. fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mijn ID-nummer: 029547403.

2) mijn e-mailadressen: [email protected] en: [email protected] en: [email protected] en: [email protected] en: [email protected] en: [email protected] en: [email protected] en: [email protected] en: [email protected]

3) Mijn website:https://disability5.com

K. Hieronder staat de e-mail die ik naar Yad Vashem heb gestuurd:

Mijn brieven aan “Yad Vashem – de Holocaust en Heroic Remembrance Authority”.

Yahoo/verzonden

 

Asaf Benjamin < [email protected] >

[email protected]

Vrijdag 11 november om 11:35

Aan: “Yad Vashem – de Holocaust en Heroic Remembrance Authority”.

Onderwerp: Een voorstel voor een onderzoeksonderwerp.

Geachte dames/ heren.

Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog kwam er een eis van de Sovjet-Unie om alle Duitse minderheden en bevolkingsgroepen uit Oost-Europa te deporteren. Zoals we weten, zijn dit populaties die in verschillende landen in Oost-Europa woonden en daar aankwamen na het Oostenrijks-Hongaarse rijk, dat na het einde van de Eerste Wereldoorlog uiteenviel. Het is ook bekend welke rol deze bevolkingsgroepen speelden bij het helpen van de kwaadaardige legers van nazi-Duitsland en zijn bezetting in de eerste stadia van de Tweede Wereldoorlog. Toen de vraag uit de richting van de Russen kwam, was het politiek en militair een tussenfase tussen het einde van de Tweede Wereldoorlog en het begin van de Koude Oorlog en de strijd tussen de blokken tussen de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie die zou komen. later. En aangezien in dit stadium de westerse mogendheden die de oorlog hebben gewonnen, namelijk: de Verenigde Staten, Engeland en Frankrijk waren nog in alliantie met de Sovjet-Unie, maar om de deportatie uit te voeren, was de toestemming van de westerse mogendheden nodig – die uiteindelijk hun toestemming gaven en een voorwaarde aan de Russen stelden: een eis dat de deportatie worden uitgevoerd – en er werden veel wreedheden en afschuw gepleegd tegen de burgerbevolking. Als onderdeel van deze deportatie – de deportatie van een bevolking van 16 miljoen Duitsers terug naar hun thuisland, was er een korte periode waarin een kamp van een Jood genaamd Shlomo Morel opereerde – een kamp waar Duitse gevangenen werden opgesloten. En hier rijzen verschillende vragen: Waar is het verhaal van dit kamp te vinden? En deed Shlomo Morel, of andere managers in het kamp, heb je een connectie met de Avengers-beweging? En had diezelfde Shlomo Morel een familieband met de ISRAAELI-adverteerder Motti Morel, van wie bekend is dat hij omkwam bij een auto-ongeluk in Tel Aviv op 17 april 2018?

En tot slot: ik heb nog nooit in het Yad Vashem-instituut gewerkt en ik heb er geen directe persoonlijke betrokkenheid bij.

Ik schrijf deze woorden alleen als suggestie – en niet meer dan dat.

Groeten,

asaf benyamini.

L. Hieronder is de brief die ik naar verschillende plaatsen heb gestuurd:

Tot:

Onderwerp: Automatische inkomsten genereren.

Geachte dames/ heren.

Ik heb verschillende kanalen op verschillende sociale netwerken, waar ik van tijd tot tijd inhoud upload.

Ik ben op zoek naar een service waarin ik de links naar mijn platforms kan uploaden en waarmee ik automatisch inkomsten kan genereren met al mijn kanalen, zonder dat ik constant betrokken moet zijn.

Kent u zo’n dienst?

Groeten,

assaf benyamini,

115 Costa Rica-straat,

Entree A-flat 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

Israël, postcode: 9662592.

mijn telefoonnummers: thuis-972-2-6427757. mobiel-972-58-6784040. fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mijn ID-nummer: 029547403.

2) mijn e-mailadres: [email protected] en: [email protected] en: [email protected] en: [email protected] en: [email protected] en: [email protected] en: [email protected] en: [email protected] en: [email protected]

3) Mijn website: https://disability5.com

M. Hieronder staat het e-mailbericht, dat ik tegenwoordig begin te sturen (ik schrijf deze woorden op 11 november 2022) naar verschillende plaatsen:

Tot:

Onderwerp: Projectvoorstel.

Geachte dames/ heren.

Ik ben een persoon met een lichamelijke beperking, waardoor ik het steeds moeilijker vind om dingen op te tillen die per ongeluk op de grond vallen (iets waarvan bekend is dat het in bijna elk woonappartement wel eens voorkomt). Ik gebruik een faciliteit/hulpmiddel genaamd “handverlenger” – dat is:

 

Zoals je kunt zien, kan dit apparaat effectief zijn als het gaat om een solide object dat soms van de vloer moet worden getild. Maar zoals u weet, zijn er soms gevallen waarin wat per ongeluk op de vloer valt een vloeistof is en geen vaste stof, zoals: soep die per ongeluk op de vloer is gemorst, per ongeluk gemorste olie, enz.

Als het om gezonde mensen gaat, is het natuurlijk geen probleem om een doekje te pakken en schoon te maken wat nodig is – maar mensen zoals ik die lijden aan een lichamelijke handicap die steeds erger wordt, hebben soms moeite om de heen en weer beweging te maken met de hand terwijl u de vloer schoonmaakt met de doek.

Om deze redenen ben ik al lang op zoek naar een product dat ik zou kunnen kopen, dat een geschikt bevestigingsmechanisme zou bevatten voor de handverlenger waarvan ik de afbeelding hier heb bevestigd, en dat de gemorste vloeistof zou kunnen opnemen de vloer (en om de redenen die ik noemde, doet een normale doek in zo’n geval het werk niet).

Ik zal erop wijzen dat ik geen verpleegkundig persoon ben, maar vanwege gezondheidsproblemen heb ik zeker een dergelijk product nodig. Er moet aan worden herinnerd dat mensen in mijn situatie het grootste deel van hun tijd alleen doorbrengen, en zonder een andere persoon die aan hun zijde kan staan en in een dergelijke situatie kan helpen (en ik heb dergelijke hulp vandaag ook niet nodig).

In ieder geval, en na veel zoeken, waaronder ook het doorverwijzen van de vraag naar deMILBATorganisatie, aan bedrijven die zich bezighouden met de productie van ergonomische producten (zoals we weten, zijn er zeer weinig van dergelijke bedrijven in ISRAEL, en uit de tests die ik deed, werd het mij bijvoorbeeld duidelijk dat er in het hele gebied van Jeruzalem is maar één klein bedrijfje dat zich hiermee bezighoudt) en naar verschillende ketens en ook naar fabrieken waar schoonmaakmiddelen worden geproduceerd, werd mij duidelijk dat zo’n product tot op de dag van vandaag niet bestaat.

Daarom is mijn vraag aan jou: heb je interesse om zo’n productontwikkelingsproject aan te bieden aan studenten die het vakgebied productdesign bestuderen?

Ik hoop dat als en wanneer er een product als dit is, en er ook de financiële haalbaarheid is om het op de markt te brengen, het ook veel andere gehandicapte of zieke mensen zal kunnen helpen.

Groeten,

assaf benyamini,

115 Costa Rica-straat,

Entree A-flat 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

ISRAELL, postcode: 9662592.

mijn telefoonnummers: thuis-972-2-6427757. Mobiel-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mijn ID-nummer: 029547403.

2) Mijn e-mailadressen: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] 

3) Mijn website: https://disability5.com

N. Mijn links:

1)blog recepten van Talia Benjamini

2)site getmunch.com

3)Artikel: Waarom Scams Internet slagen – Door Revital Solomon

- Heeft u een fout gevonden? Vertel me erover -

Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE