Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Távmunka - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Távmunka

Nak nek:

Tantárgy: távoktatási produkció.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

A napokban munkát keresek.

Mint tudjuk, jelenleg létezik a 3D nyomtatók felhasználásának technológiája különféle termékek előállítására.

Létezik olyan technológia is, amely lehetővé teszi a termékek gyártását ezekkel a nyomtatókkal anélkül, hogy a nyomtató közelében emberi jelenlétre lenne szükség, hanem távolról vagy otthon a személyi számítógépről adva utasításokat?

És ha ma is létezik ilyen technológia – tudja, mely cégek kínálnak ilyen munkákat? És milyen személyes készségek szükségesek ehhez a célra?

Üdvözlettel,

Assaf benyamini,

A. Alább látható az e-mail, amelyet különböző helyekre küldök:

Nak nek:

Tantárgy: Írószervezetek.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

A site disability55.com-on írok, amely a fogyatékkal élők kérdésével foglalkozik.

Az oldal az ofwordpress.org rendszerben készült – és ez egy többnyelvű oldal 67 nyelven:Üzbég, ukrán, urdu, azeri, olasz, indonéz, izlandi, albán, amhara, angol, észt, örmény, bolgár, bosnyák, burmai, fehérorosz, bengáli, baszk, grúz, német, dán, holland, magyar, hindi, vietnami, tadzsik, török, türkmén, telugu, tamil, görög, jiddis, japán, lett, litván, mongol, maláj, máltai, macedón, norvég, nepáli, szuahéli, szingaléz, kínai, szlovén, szlovák, spanyol, szerb, héber, arab, pastu, lengyel, portugál, filippínó, finn, perzsa, cseh, francia, koreai, kazah, katalán, kirgiz, horvát, román, orosz, svéd és thai.

Olyan szolgáltatást keresek, ahol ezeken a nyelveken írok cikkeket a blogomhoz. De van itt még egy nehézség/probléma: olyan személy vagyok, aki nagyon alacsony jövedelemből él – az Országos Biztosító Intézet rokkantsági járadékából. Emiatt nem tudom megfizetni a professzionális cikkírók által felszámított magas árakat.

Léteznek-e olyan szakmai blogcikkírók nagy szervezetei, akiktől kedvezményes áron nagy mennyiségű cikket rendelhet?

Üdvözlettel,

Assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Bejárat A-lakás 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

Izrael, irányítószám: 9662592.

telefonszámaim: otthon-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040. Fax-077-2700076.

Utóirat. 1) Az én azonosítószámom: 029547403.

2) Az e-mail címeim: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected]

3) Link a weboldalra: https://www.disability55.com/

B. Az alábbiakban az üzenetet küldtem több számítógépes tanulmányi kollégiumnak:

Nak nek:

Tantárgy: Szoftvertesztelő tanfolyam.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

Néhány évvel ezelőtt (ezeket a szavakat 2023. február 11-én írom) elvégeztem egy foglalkozási tesztet John Bryce College– és alkalmasnak találtak a szoftvertesztelő tanfolyamra.

De a tanfolyamon való részvételem nem jött be. Az ok: az Országos Biztosító Intézet rokkantsági járadékából élőként nem tudtam kifizetni a tanfolyam költségét, amely több mint 18 000 NIS volt.

kértem aIzraeli Foglalkoztatási Szolgálat A tanfolyam finanszírozásában egy nagyon nehézkes és nem hatékony bürokráciával találkoztam, ami részükről megvető hozzáállással párosulva megakadályozott abban, hogy részt vegyek a tanfolyamon – ezért fel kellett mondanom. Néhány további nehézséggel is számolni kell : Nincs autóm és jogosítványom – betegségeim és a szedett gyógyszereim miatt ez semmi esetre sem lehetséges. Ugyanebből az okból kifolyólag nagyon korlátozott a mozgásképességem is – és ezért az egyetlen választási lehetőségem, ami megfelelhet, a távtanfolyamon való részvétel – otthoni számítógépen keresztül.

Érdeklődni szeretnék, hogy az Ön iskolája tud-e valamit ajánlani egy ilyen tanfolyammal kapcsolatban.

Üdvözlettel,

Assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Bejárat A-lakás 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL,Irányítószám: 9662592.

telefonszámaim: otthon-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

Utóirat. 1) Az én azonosítószámom: 029547403.

2) Az e-mail címeim: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és : [email protected]

3)Önéletrajz-Assaf Benyamini:

Személyes adatok: Assaf

Benyamini, ID. 029547403.

Születési ideje: 1972.11.11.

Cím: 115 Costa Rica Street, Kiryat Menachem, Jeruzsálem, Izrael.

Telefonszámok: otthon-972-2-6427757.

Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

oktatás:

10 év tanulás és részleges érettségi.

Katonai szolgálat: mentesség egészségügyi okokból.

Munkatapasztalat:

1991 – a RESHET asztalosnál dolgozom (Dél-Tel-Aviv)

1998-2005-ig az Országos Könyvtárban dolgozott, a könyvtárosok szakmai gárdájának segítése a legkülönfélébb feladatokban.

2009-2010 – Az “Avgad” láncban dolgozik ékszer-válogató árucikkekkel.

 1. február-május-munka a HMSOFT számítástechnikai cégnél
 2. február eleje – háromnapos munka újságosztással az utcán járókelőknek.

önkéntesség:

Aktív a fogyatékkal élők harci főhadiszállásán.

önkéntesség

A jeruzsálemi önkormányzat jogainak kiaknázásának központjában a rászoruló lakosság megsegítésére.

Általános információ:

Erősen motivált, magas szintű szóbeli és írásbeli artikuláció, improvizációs és problémamegoldó képesség.

Régóta ismeri a civil szervezeteket.

Fizikai fogyatékosságban szenved, ami miatt nem tudok nehéz terheket felemelni és hosszú ideig a lábamon állni.

C. Alább látható az e-mail, amelyet különböző helyekre küldök:

Nak nek:

Tantárgy: nyílt pályázatok.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

Olyan szoftvereket, rendszereket keresek az interneten, amelyek különböző témájú “nyílt pályázatok” közzétételére szolgálnak.

Ismersz ilyen rendszereket?

Üdvözlettel,

Assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Bejárat A-lakás 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9662592.

telefonszámaim: otthon-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

Utóirat. Az alábbiakban egy példa látható egy olyan pályázatra, amelyet a pályázatok online közzétételére szolgáló nyílt rendszerben kívánok közzétenni:

A disability55.com blogomat kínálom platformként fogyatékos emberekről szóló cikkek közzétételére a következő 67 nyelv mindegyikén:Üzbég, ukrán, urdu, azeri, olasz, indonéz, izlandi, albán, amhara, angol, észt, örmény, bolgár, bosnyák, burmai, fehérorosz, bengáli, baszk, grúz, német, dán, holland, magyar, hindi, vietnami, tadzsik, török, türkmén, telugu, tamil, görög, jiddis, japán, lett, litván, mongol, maláj, máltai, macedón, norvég, nepáli, szuahéli, szingaléz, kínai, szlovén, szlovák, spanyol, szerb, héber, arab, pastu, lengyel, portugál, filippínó, finn, perzsa, cseh, francia, koreai, kazah, katalán, kirgiz, horvát, román, orosz, svéd és thai.

Üdvözlettel,

Assaf benyamini.

Utóirat. E-mail címeim: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected]

D. Az alábbiakban látható az az e-mail üzenet, amelyet az “Avivit” szállóról küldtem az idegenvezetőnek:

Asaf Benjamin< [email protected] >

Nak nek:

[email protected]

[email protected]

február 16-án, csütörtökön 17:01-kor

Szia Vardan!

Találkozásunkat követően ezt az e-mailt küldtem Dr. Hagit Pelegnek a Hadassah Ein Kerem Kórházból, ahol psoriaticus ízületi gyulladásom miatt figyelnek (a statisztikák szerint a pikkelysömörben szenvedő betegek körülbelül 16%-ánál alakul ki ízületi gyulladás – és sajnos , jelenleg ezeknek a 16%-ába tartozom).

Magával a pikkelysömörrel kapcsolatban fontos megérteni, hogy:

1) A pikkelysömör oka ismeretlen. Az első kutatók, akiknek valóban sikerül megtalálniuk a pikkelysömör okát, és természetesen miután a felfedezés megfelel a szakértői értékelés megfelelő tudományos tesztjének, megkapják az orvosi Nobel-díjat.

2) Régebben volt egy hipotézis, hogy az ok genetikai eredetű, de erre nem tudtak alapot találni. Ez a hipotézis azon a tényen alapult, hogy két bizonyítottan genetikai rokonsággal rendelkező népességcsoportban – az indiánoknál és az eszkimóknál – soha nem figyeltek meg psoriasisos esetet. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy ez nem határozható meg egyértelműen, mivel a történelemben nagyon hosszú idők óta ismeretes (valójában a 16. század végéig) ezeknek a népeknek semmi közük nem volt a fehér emberhez – és nem tudhatjuk, valóban voltak-e Psoriasis eseteik vagy sem -, és figyelembe véve hogy látszólag ezeknek a népeknek a többsége nem rendelkezett írással (és még ez sem határozható meg egyértelműen – mert mindig fennáll annak a lehetősége, hogy voltak időszakok, amikor romlandó anyagokra írtak írásokat, és emiatt ma már nem állnak rendelkezésünkre) – majd igazából nem tudhatjuk, hogy ezekben a népességcsoportokban soha nem fordult-e elő pikkelysömör. A legkorábbi bizonyítékaink a spanyol hódítóktól származnak – de ezek természetesen viszonylag késői bizonyítékok, amelyekből ebben a kérdésben nem lehet következtetéseket levonni.

3) Ami a psoriaticus ízületi gyulladást illeti, van egy egyértelmű nemi jellemző: körülbelül két A betegek egyharmada ténylegesen beteg – és az ebben a betegségben szenvedőknek csak egyharmada férfi. Ennek az okát nem tudom – persze megkérdezheted a szakembereket.

4) Az ezen a területen a kutatásra elkülönített költségvetés láthatóan lényegesen alacsonyabb, mint az egyéb betegségek, például a rák, a szívbetegség vagy a neurológiai betegségek, például az Alzheimer- vagy a Parkinson-kór kutatása. Ennek egyszerű az oka: Az esetek túlnyomó többségében a pikkelysömör nem életveszélyes betegség – és a pikkelysömörben szenvedők várható élettartama nem különbözik az átlagnépesség várható élettartamától – és ha nincs hatással az életre. a várható élettartamra, nem magának a betegségnek az életveszélyes jellegére, hanem csak a folyamatos szenvedésre és az életminőség jelentős károsodására,

5) Körülbelül 15 éves koromban jelent meg nálam a pikkelysömör – azonban hosszú évekig egyáltalán nem tudtam, hogy ez a pikkelysömör. Emiatt mindig elmennék bőrgyógyászhoz egy-egy konkrét probléma miatt, és mivel tudjuk, hogy nincs olyan kezelés, amely meggyógyítaná a pikkelysömört (és még az ilyen kezelést találó kutatók is megkapják az orvosi Nobel-díjat), ez soha nem segítene. . Ez a helyzet egészen 2007. január 2-ig tartott, amikor felkerestem egy Dr. Avraham Zlotogorski nevű bőrgyógyászt, akitől megkaptam a pikkelysömör diagnózisát – valamint magára a betegségre és annak jellemzőire vonatkozó magyarázatokat.

6) Soha nem bizonyították közvetlen összefüggést a mentális betegség jelenléte és a pikkelysömör között. Sok lelki sérült van, aki nem szenved pikkelysömörben, és sok a pikkelysömörben szenvedő beteg (és sokkal súlyosabb helyzetben, mint az enyém), akiknek nincs mentális betegsége, és normális életmódot folytatnak, mint a társadalom többi embere. Másrészt köztudott, hogy a stresszhelyzetek (lelki stressz, depresszió, szorongás) minden bizonnyal a pikkelysömör tüneteinek súlyosbodásához vezethetnek a betegségben szenvedőknél – ez azonban csak néhány betegnél van így, és nem mindenkinél.

7) A Holt-tengeren vagy a világ más természeti helyein végzett kezelések (például a németországi Baden-Badenben található jól ismert kezelőhelyen) sokkal többet tudnak segíteni egyes betegeken, mint bármely gyógyszeres kezelés. Vannak még pikkelysömörben szenvedő turisták is, akik főként ebből a célból érkeznek Izraelbe a világ különböző részeiről. Ismertek olyan esetek, amikor ezek a kezelések a betegség remissziójához vezetnek. Ismeretes a turisták nagy csoportjának létezése (nem tudom a számukat – az adatok nyilvánvalóan az Idegenforgalmi Minisztérium kezében vannak, amelyen keresztül ezek a csoportok szerveződnek), a psoriasisos betegek, akik Izraelbe érkeznek és azonnal utaznak a Holt-tengert a betegség remissziójának elnyerése érdekében végzett kezelésekre – és a remissziós időszak lejárta után vagy a végéhez közeledve,

8) Ne feledje, hogy a Holt-tengeri kezelések sem segítenek összességében minden betegnek. Nehéz vagy lehetetlen előre tudni, hogy mely esetekben segít, és melyik esetben nem – és szinte mindig lehetetlen tudni, amíg meg nem próbálod. Már többször utaztam, és szinte semmilyen hatással nem volt a pikkelysömörömre. Nem emlékszem, hányszor jöttem a Holt-tengerhez – de nem egyszer, és soha nem érintett meg igazán. Ezen kívül a kezelésekhez való hozzáférés ma már sokkal problémásabb a Holt-tengeren végbemenő változások miatt: a víznyelő-jelenség elmúlt években bekövetkezett súlyosbodása miatt teljes strandszakaszok lezárultak. A le nem zárt strandok sokkal veszélyesebbek, mint korábban. Is, Voltak már olyan esetek, hogy víznyelők jelentek meg az utakon vagy azokon az utakon, ahol a szállodákba mennek – és manapság már a szállodákba érkezés, majd onnan a visszatérés is sokkal veszélyesebb, mint 10-15-ig. évvel ezelőtt – és persze ezt is mindig figyelembe kell venni. Azt hallottam, hogy a Nemrég egy izraeli cég kifejlesztett egy technológiát, amely tudja, hogyan lehet előre megjósolni a víznyelőket, hogy használni tudja, és előzetes figyelmeztetés esetén egyszerűen elhagyja azt a veszélyes területet. Ez a cég a világ számos pontjára exportálja a technológiát – és szerintem kár, hogy ezt a technológiát a Holt-tenger térségében sem alkalmazzák –, ahol nagyon nagy szükség van ilyen technológiára. Nem emlékszem a cég nevére – és nem

—– Továbbított üzenet —–

Az eredeti üzenet elrejtése

Szerző: assaf benyamini <[email protected]>

nak nek:hag [email protected] <[email protected]>

Elküldve: 2023. január 26., csütörtök, 4:28:06 PMGMT+2

Tantárgy: Levelek Dr. Hagit Peleghez.  

Béke legyen Dr. Hagit Peleggel:

Tantárgy: konzultáció kérése.

Tisztelt Hölgyem.

Amikor utoljára megvizsgáltak az Ön klinikáján, azt mondta nekem, hogy új gyógyszerek állnak rendelkezésre a pikkelysömör kezelésére, és lehetséges, hogy a hozzám hasonló súlyos anyagi nehézségekkel küzdő embereken most az “Orvostudomány Barátai” segíthetnek. “egyesület, amelyhez a betegeket küldi ebben a helyzetben.

Ezt követően meglátogattam a háziorvosomat – Dr. Brandon Stewartot – és megértettem tőle, hogy beszélni fog önnel erről.

Beszéltél vele?

Továbbá, amennyire én tudom, jelenleg nincs olyan kezelés, amely meg tudná gyógyítani a pikkelysömört – igaz ez? És ha ez nem igaz vagy pontatlan, el tudná magyarázni, hogy jelenleg mik a pszoriázis kezelésének lehetőségei?

Korábban egy másik megfontolás miatt nem szerettem volna gyógyszeres kezelést pikkelysömörre kapni: a mellékhatások nagy esélye – és egyben nagyon rövid remissziós periódusok, amelyek elérhetőek, ha egyáltalán.

Szavaiból megértettem, hogy ez a helyzet 10-15 évvel ezelőtt is igaz volt (ez az az idő, amikor a bőrgyógyászok, akikkel megvizsgáltak, elmondták a korábban említett helyzetet, és nem javasoltak biológiai kezelést az említett okok miatt) – ill. ma már nem igaz.

Ezért szeretném megkérdezni: Mennyi az a remissziós időszak pikkelysömörben, amit elérhetek, ha elkezdek kezelni valamelyik új gyógyszerrel? És milyen gyógyszerek ezek?

Valamint, ha az új gyógyszerek valóban lehetővé teszik számomra, hogy súlyos mellékhatások nélkül elérjem a pikkelysömörben elhúzódó remissziós időszakot, és valóban lehetőség van az “Orvosbarátok Egyesületének” segítségére a kezelés finanszírozásában – ebben az esetben érdekelne, hogy milyen eljárás szükséges a gyógyszeres kezeléshez.

Üdvözlettel,

assaf benyamini – a Hadassah Ein Kerem Kórház reumatológiai ambulanciájának betege.

Utóirat. 1) Az én azonosítószámom: 029547403.

2) Telefonszámaim: otthon-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

E. Az alábbiakban a „Civil Society Forum”-val folytatott levelezésem olvasható:

Adi Arbel< [email protected] >

Nak nek:

Assaf Benyamini

február 13-án, hétfőn 10:23-kor

van.

 1. február 13-án, hétfőn, 10:13-kor assaf benyamini <‪[email protected]>:

Az eredeti üzenet elrejtése

Az Ön jeruzsálemi irodái akadálymentesítettek a fogyatékkal élők számára?

2023. február 13-án, hétfőn, 09:59:12-kor GMT+2, Adi Arbel<[email protected]> Írta:

Irodáink Jeruzsálemben vannak, én pedig Givatayimban élek. Találkozhat irodáinkban vagy a Givatayim bevásárlóközpontban. Nyugodtan írjon e-mailt Tatiana-nak, hogy elkerülje a telefon tönkremenetelét, ha azt szeretné, hogy a találkozó mindkettőtökkel legyen.

 1. február 6-án, hétfőn, 19:04-kor assaf benyamini <‪[email protected]>:

Nem használom a zoomot. Nem tudom, hogy Tatiana használja-e ezt a szoftvert. Mindenesetre Tatiana a forgalomirányító, ezért úgy gondolom, hogy a kapcsolatnak vele kell lennie. Érdeklődni a 972-52-3708001 telefonszámon lehet. Vagy: 972-3-5346644. vasárnap-csütörtök 11:00-20:00 között. Üdvözlettel, Asaf Binyamini. PS Szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy fogyatékkal élő és beteg ember vagyok, ezért nem vagyok benne biztos, hogy el tudok jutni az Ön jeruzsálemi irodáiba. Hol vannak az irodái? Van akadálymentesítés fogyatékkal élők számára? Mindenesetre telefonon bármikor felveheti velem a kapcsolatot. Telefonszámaim: otthon-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

2023. február 6-án, hétfőn, 12:21:25-kor GMT+2, Adi Arbel<[email protected]> Írta:

Szia Assaf és Tatiana! Köszönjük a kérdést! A nevem Ádi, és a civil társadalmi fórum igazgatója vagyok. Szívesen megbeszélnék Önnel egy bemutatkozó találkozót a Zoomon vagy a jeruzsálemi irodánkban, ízlése szerint. Üdvözlettel, Adi

2023. február 5-én, vasárnap, 15:22-kor Assaf Binyamini <‪[email protected]>: Címzett: “A civil társadalom fóruma”. Az alábbiakban egy üzenet található Tatyana Kaduchkin asszony nevében a “Nitgaber” mozgalomtól.

A téma: a “Nitgaber” mozgalom (“átlátszó” fogyatékkal élők)

Körülbelül egy évtizeddel ezelőtt én, a Ham megalapítottam a Nitgaber mozgalmat, az “átlátszó” fogyatékkal élők számára. Fogyatékkal élők, akiknek magas százalékos rokkantsága van, és nem képes munkavégzésre, de mozgásukban nem korlátozottak. Az én mozgalmam az ország minden tájáról mintegy 1300 személyt számlál és képvisel, 75-100% mozgáskorlátozottak, akik nem tudnak dolgozni, és akik nem rendelkeznek mozgáskorlátozottsággal, vagy rokkantsági százalékuk emelésére szorulnak.

A mozgalom lehetővé teszi, hogy ezek az emberek kimerítsék minden jogukat az állammal szemben, és bizonyos anyagi támogatást is kapnak a leginkább rászorulók.

Mozgalmunk az említett lakossági csoport számára megfizethető állami lakhatásért és megfelelő életkörülményekért küzd.

Sok munkaképtelen, 75%-100%-os rokkantságban szenvedő, de mozgáskorlátozott fogyatékos ember él elkeserítő körülmények között.

Nem ugyanazokat a juttatásokat kapják, mint a jövedelemkiegészítésben részesülő nyugdíjasok. Vagyis nem kapnak kedvezményt gyógyszervásárlásból, villanyszámla- és ingatlanadó-kedvezményt, a nyugdíjasokhoz hasonló tömegközlekedési kedvezményt és bérleti támogatást, nem jogosultak “fűtési/hűtési” támogatásra és egyebekre.

Azaz szinte semmilyen ellátásra nem jogosultak súlyos helyzetük ellenére.

Továbbá nem jogosultak állami lakhatásra, annak ellenére, hogy nehéz körülmények között élnek nap mint nap.

A különböző fogyatékosságok között alapvető különbség van, és mi úgy gondoljuk, hogy ennek nem szabadna így lennie!

A mozgássérült fogyatékkal élő személy állami lakhatásra jogosult, és havi 3000 és 3900 NIS közötti bérleti díjban részesül. Szintén a mozgássérült fogyatékkal élők nagyobb támogatásban részesülnek, mint a mozgalom által képviselt fogyatékosok, köszönhetően az alaptámogatás kiegészítésének, amely többek között speciális szolgáltatásokat, mobilitási és társtámogatást és egyebeket foglal magában.

Ilyen helyzetben ezeknek a juttatásoknak a nagysága eléri a havi 15 000-17 000 NIS-t.

Ezzel szemben a mozgalom által képviselt fogyatékosok, akik nem rendelkeznek mozgássérült, 75%-100%-os rokkantsággal és nem alkalmasak munkavégzésre, csak havi nettó 3211 NIS-t kapnak! Innen következik, hogy ez a csoport Izrael Állam legszegényebb és legkiszolgáltatottabb lakossága!!! Munkám során sok tisztviselővel találkoztam a Knesszet és a különböző kormányzati minisztériumok különböző pártjaiból. Sajnos azonban a mozgalom egy évtizede nem járt sikerrel annak a javaslatnak a kidolgozásában, amely lehetővé tenné, hogy a mozgáskorlátozott, 75-100%-os fogyatékossággal élő, munkaképtelen fogyatékkal élők állami lakhatást kapjanak. vagy legalább növelje a lakásbérléshez kapott segély összegét, és javítsa életkörülményeiket egy kicsit is.

Szeretnék találkozni Önnel, hogy népszerűsítsem ezt a projektet, és segítsek ezeknek az embereknek méltóbb és megfelelőbb életet élni.

Áldással és nagy reménységgel Tatyana Kaduchkin, a “Nitgaber” mozgalom elnöke (átlátszó mozgássérült).

1. telefon: 972-52-370-8001

2. telefon: 972-3-534-6644

Az alábbiakban olvasható az üzenet, amelyet Mossi Raz-Asher Knesszet tagnak hagytam, hogy találkozzanak vele a Knesszetben. 2021. április 20-án, kedden 13:30-kor érkeztem.

2021 április 20

Köszöntjük Mossi Raz Knesszet („Knesszet” – az IZRAELI parlament) tagját

Tantárgy: A fogyatékkal élők lakhatásának problémája.

Kedves uram.

Az alábbiakban számos, a fogyatékkal élő és értelmi fogyatékossággal élő népességgel (amelybe én is beletartozok) kapcsolatos kérdést ismertetek, amelyeket szeretnék Önök előtt felvetni. Érdeklődnék, hogy Ön milyen mértékben tudja előmozdítani ezeket a kérdéseket és/vagy sürgős jogszabály-módosításokat tenni helyzetünk, bánásmódunk feltételei, túlélési és társadalmi beilleszkedési esélyeink javítása érdekében.

Hangsúlyoznom kell, hogy a múltbeli tapasztalatok alapján megtanultam, hogy az ilyen típusú találkozókon már érkezésem előtt közölni fognak velem, hogy engedélyt kapok a felszólalásra, hogy felvegyem azokat a kérdéseket, amelyekről beszélni szeretnék – azonban magán az ülésen még egy másodpercre sem adnak engedélyt a beszédre – és ha megpróbálok beszélni, ne adj isten, akkor ez automatikusan megfontolandó egy nagyon komoly “zavar” miatt, és ezért a biztonsági őrök megtámadnak és nagyon agresszívan kiutasítanak – és ez akkor is, amikor nincs rá szükség, és amikor teljesen felesleges, és akkor is, amikor teljesen egyértelmű, hogy nem jelentek senkinek “veszélyt”.

És ennek a valóságnak a tudatában átadom önnek ezt a levelet – hátha ezúttal is ez lesz a viselkedés velem szemben. Nyilván nagyon komoly fenyegetésként értelmezik azt a tényt is, hogy fel merem hozni a fogyatékkal élők sorsát – bár számomra egyáltalán nem világos, hogy ez kit vagy mit fenyeget. Ezzel a levéllel elhagyom Önt és irodája alkalmazottait – nem viszem vissza otthonomba.

És most maguknak a témáknak a részletei:

1) Finanszírozási/bérleti díj fizetési probléma – sok évvel ezelőtt megállapítást nyert (és nem világos, hogy ki által – de valószínűleg egyik vagy másik kormánytisztviselőről van szó), hogy a közösségben élő fogyatékkal élők 770 NIS összegű segélyre jogosultak. havonta bérleti díj fizetése céljából. Mint tudjuk, Izrael államban az elmúlt években igen jelentős mértékben drágultak a lakások árai – és ennek következtében természetesen a bérleti díjak is jelentősen emelkedtek. A sok évvel ezelőtt teljesen önkényesen, minden magyarázat és logika nélkül meghatározott NIS 770 támogatási összeg azonban nem frissül. Sajnos még sok levelezés után is (és legalább néhány ezer, sőt több tízezer levélről beszélünk, és sajnos e szavak írója számára) ezek a számok egyáltalán nem túlzóak), amelyeket minden lehetséges félnek eljuttattak: az Építésügyi és Lakásügyi Minisztériumhoz és annak különböző ágaihoz, más kormányzati minisztériumokhoz, például a Pénzügyminisztériumhoz és a Miniszterelnöki Hivatalhoz, számos újságíróhoz, akikkel az író ez a dokumentum személyesen beszélt, sok ügyvéd, sőt külföldi országok nyomozóirodái, nagykövetségei is – semmi sem segít –, ennek eredményeként a segélyösszeg nem frissül, sok fogyatékos embert kidobnak az utcára, és ott halnak meg éhségtől, szomjúságtól. vagy télen hideg, vagy nyáron hőguta vagy kiszáradás miatt. Meg kell jegyezni, hogy a jogok kiaknázásával foglalkozó szervezetek, mint például a “Yadid” egyesület (amely, mint tudjuk, néhány hónapja bezárták), vagy az egyetemek és főiskolák jogsegélyklinikái, amelyekkel a cikk írója is kapcsolatban áll, soha nem tudnak segíteni, és ennek egyszerű az oka: a NIS 770 összegű segély a törvény szerint jár. , és a jogok kiaknázásával foglalkozó szervezetek csak a hatályos törvények szerint tudnak segíteni, és az egyetlen cím, ahol jogszabályi változtatások szükségesek, mint ismeretes, a Knesszet. De itt a helyzet csak tovább bonyolódik: mint tudjuk, nagyon hosszú ideig, több mint két évig nincs működő kormány, a Knesszet és Izrael Állam pedig valójában egy folyamatos átmeneti kormány állapotában van. Ennek a helyzetnek a közvetlen és pusztító eredménye az, hogy nincs lehetőség a sürgősen szükséges lényeges törvénymódosításokra – amelyek közül néhányat itt részletezünk. Megjegyzendő, hogy még akkor is, amikor a Knesszet és a kormány eljárt e sorok írójának, valamint a fogyatékkal élők szervezeteinek és sok más pártnak a Knesszet tagjainak nyújtott segély összegével kapcsolatos kérései alapján, automatikusan a joghasznosító szervezetekhez irányították – és ez annak ellenére, hogy maguk a Knesszet tagjai is nagyon jól tudják, hogy ebben az esetben a joghasznosítási szervezetek nem lehetnek a címek, hanem csak önmaguk.

2) Kommunikáció a bérbeadókkal – sok olyan eset van, amikor a fogyatékkal élőknek betegségük vagy fogyatékosságuk miatt nehézségeik vannak a bérbeadóval való tárgyalásban. Ezekben a helyzetekben a szociális munkásoknak közvetítőként kell fellépniük – a szociális munkások igen nagy része pedig nem igazán tudja minden esetben vállalni ezt a szerepet. És mi több: az elmúlt években a szociális munkások munkakörének normáinak jelentős csökkentése, valamint a nehéz munkakörülmények, az alacsony fizetés, a betegek családjai általi nem megfelelő kezelés, akik sok esetben igazságtalannak tekintik őket,

3) A betegek fizetőeszközei – vannak olyan helyzetek, amikor egy személy hosszú kórházi tartózkodás után a közösségbe költözik, olyan normatívnak tekintett szokások nélkül, mint például munkába járás, életvezetési felelősségvállalás stb. Nagyon gyakran a lízingszerződés aláírásának feltételéül szabott követelmények, mint például a jótállási csekk aláírása, elérhetetlenek az emberek számára életük ezen szakaszában.Számos, a múltban létező kezelési és rehabilitációs keretrendszer (amelyek egyikében a jelen dokumentum írója kb. 26 évvel ezelőtt segítséget kapott, amikor a kórházból segített életvitelre távozott) lezárta vagy jelentősen csökkentette a hatókört. megakadályozzák azoknak az embereknek a rehabilitációját, akik életüknek ebben a szakaszában nem tudnak továbblépni ezen alapvető terápiás és rehabilitációs borítékok nélkül.

4) Szabályozási probléma – ma teljes egyensúlyhiány van egyrészt a lakástulajdonosok, másrészt a lakásbérlők kötelezettségei és jogai tekintetében. Számos törvény védi a bérbeadót a bérleti időszakkal való ilyen vagy olyan visszaélésektől, amelyek a bérlők részéről előfordulhatnak. Másrészt nincsenek olyan törvények, amelyek megvédenék a lakásokban élőket a bérbeadók általi kizsákmányolástól – és ennek eredményeként számos bérleti szerződésben botrányos, drákói, sőt néha jogellenes kitételek találhatók – és nincsenek törvények. célja, hogy megvédje e lakások bérlőit, akik kénytelenek aláírni ezeket a szerződéseket. Sok esetben, a lakások bérlőinek nincs törvényes joguk kifogásolni az ingatlan bérbeadásának feltételeként aláírt sértő kikötéseket – és teljesen ki vannak téve a lakástulajdonosok szeszélyeinek, sőt esetenként a bérleti időszak alatt is maga. A lakástulajdonosok ilyen helyzetekben természetesen nehezebben viselik a hátrányos helyzetű lakosságot, például a fogyatékkal élőket vagy a betegeket.

5) Tájékoztatási nehézség – jelentős nehézségek merülnek fel az említett nehézségek felvetése és a nyilvánosság elé tárása a szükséges korrekciók elvégzése céljából. A témában alig érdekelt különféle médiumok aktuális prioritásai, a fogyatékkal élők szervezeteinek széttagoltsága, a társadalom számos elemének vonakodása, amelyben élünk, hogy aktívan részt vegyenek a helyzet korrigálásában és javításában. nagy terhet és nagyon megnehezítik az e problémák köztudatba vételére irányuló erőfeszítéseket oly módon, hogy a Knesszet tagjai arra kényszerülnek, hogy ahelyett, hogy továbbra is figyelmen kívül hagynának és semmit sem tennének, megtegyék a szükséges jogszabály-módosításokat. Egy másik nehézség adódik a reklámkampány kidolgozása során:

6) Várakozási idő a kezelésre – sok olyan eset van, amikor olyan személyek, akik életük egy bizonyos szakaszáig egyáltalán nem szorultak mentális egészségügyi szolgáltatások segítségére -, hanem nehéz életkörülmények vagy traumatikus vagy nehéz esemény következtében. ilyen vagy olyan mentálhigiénés szakember segítségére van szükség – és persze sok esetben Ez átmeneti vagy egyszeri segítség, nem pedig krónikus. Ma nagyon hosszúak a várakozási idők a kezelésre vagy a pszichológiai segítségnyújtásra – az időben történő segítség hiánya miatt az emberek állapota szükségtelenül romolhat. Ha további forrásokat fektetnek be az állami mentálhigiénés rendszerbe, az minden bizonnyal megváltoztathatja a helyzetet. Nem szabad elfelejteni, hogy még gazdasági és költségvetési szempontból sincs logika az ilyen viselkedésben: amikor az emberek állapota a kezelésre való elhúzódó várakozási idő alatt romlik, állapotuk tovább bonyolódik – és ami egyszeri, állami pénzbe kerülő segítség lehetett, az még súlyosabb helyzetté válik, ami az államnak utólag nagy anyagi költséget jelent Határtalanul . Ezen okok miatt meg kell fontolni az állami mentális egészségügyi rendszer szabványainak kiegészítését és javítását – nem szabad elfelejteni, hogy Izrael állam lakosságának túlnyomó többsége nem tudja magánbõl finanszírozni ezeket a kezeléseket, amelyek mindegyike több száz sékelbe kerül. egyéni foglalkozás. állapotuk tovább bonyolódik – és ami egyszeri segítség lehetett, ami az állam pénzébe kerül, az még súlyosabb helyzetté válik, ami az államnak utólag nagy anyagi költséget jelent Határtalanul. Ezen okok miatt meg kell fontolni az állami mentális egészségügyi rendszer szabványainak kiegészítését és javítását – nem szabad elfelejteni, hogy Izrael állam lakosságának túlnyomó többsége nem tudja magánbõl finanszírozni ezeket a kezeléseket, amelyek mindegyike több száz sékelbe kerül. egyéni foglalkozás. állapotuk tovább bonyolódik – és ami egyszeri segítség lehetett, ami az állam pénzébe kerül, az még súlyosabb helyzetté válik, ami az államnak utólag nagy anyagi költséget jelent Határtalanul. Ezen okok miatt meg kell fontolni az állami mentális egészségügyi rendszer szabványainak kiegészítését és javítását – nem szabad elfelejteni, hogy Izrael állam lakosságának túlnyomó többsége nem tudja magánbõl finanszírozni ezeket a kezeléseket, amelyek mindegyike több száz sékelbe kerül. egyéni foglalkozás.

7) Fogászati ​​kezelések – mint tudják, Izrael államban az a személy, akinek fogászati ​​kezelésre van szüksége, szinte mindig magánorvoshoz megy – és ennek az az oka, hogy az állami egészségügyi rendszer jelenleg nem ad választ ezen a területen. Megjegyzendő, hogy az értelmi fogyatékosok és általában a fogyatékkal élők, akiknek gazdasági nehézségei a mindennapi életben nagyon nehézek, még a fogászati ​​kezelésekhez való kapcsolódás nélkül is, még nehezebben részesülnek ezekben a kezelésekben, ha amikor szükséges. A súlyos mentális problémák és a súlyos gazdasági nehézségek kombinációja miatt ezek az emberek egy áttört vályúval és egy teljes zsákutcával szembesülnek, amikor szükséges, és néha sürgős fogászati ​​ellátásra is szükség van. Figyelembe kell venni, hogy ma nincs, sőt,

8) Kórházi körzetek – az a személy, akinek jelenleg tömeges pszichiátriai kezelésre van szüksége egy állami kórházban vagy klinikán, csak olyan klinikán vagy kórházban részesülhet, amely közel van a lakóhelyéhez. Vannak esetek, amikor a betegek ilyen vagy olyan okból inkább egy másik klinikán végeznek kezelést – nem feltétlenül azon, amelyik nagyon közel van a lakóhelyükhöz. A betegek számára biztosítani kell a választás szabadságát – és annak a betegnek, aki nem elégedett egy adott klinikán vagy kórházban végzett kezeléssel, lehetőséget kell adni arra, hogy máshol lévő klinikára vagy kórházba költözzön. Ez a lehetőség jelenleg az orvostudomány minden más területén adott – és nincs okunk megtagadni a kezelési hely megválasztásának szabadságát kizárólag a mentális kezelés területén. Mi több: a választás szabadsága, ha megadatik,

9) A lakosság tudatossága – az általános lakosság időnként igen jelentős ellenállást tanúsít az emberek lakóhelye szerinti területen nyújtott mentálhigiénés kezelésekkel szemben – ami a tájékozottság hiányából és a terület elismertségének hiányából fakad – és minden gyakorlati vagy logikai indoklás nélkül. A lakosság ellenállásának és vonakodásának megfelelő rendszerszintű információs rendszerrel történő csökkentése minden bizonnyal megkönnyítheti azoknak a betegeknek és betegeknek az életét, akiknek élete a betegség és saját fogyatékosságaik miatt mindenképpen nagyon nehéz. A tudatosság hiánya abban a társadalomban, amelyben élünk, azt okozza, hogy a lakosok tiltakoznak a lakóhelyük közelében lévő szállók vagy gondozási intézmények megnyitása ellen – ami jelentős késésekhez vezet e létesítmények megnyitásában, sőt olykor még a lakosok által indított perek nyomán a nyitás megakadályozására is. Sőt: jó néhány olyan eset van, amikor szándékosan zaklatják a lakosságot ezen ellátóhelyek felé, amikor azok a lakóhelyükön tartózkodnak – és nagyon valószínű, hogy a lakosság tudatosítása a szám jelentős csökkenését eredményezheti. ezen esetek közül. Üdvözlettel, Asaf Binyamini

115 Costa Rica St.,

bejárat A-4-es lakás,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9662592.

telefonszámaim: otthon-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

Utóirat. 1) Az én azonosítószámom: 029547403.

2) Az e-mail címeim: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected]

3) Az a kezelési keret, amelyben 2021. március 16-ig voltam (az egészségügyi és jóléti költségvetések folyamatos csökkentése és csökkentése miatt, valamint e kérdések kezelésének hiánya működő kormány vagy Knesszet hiányában) krónikusan maradok. nagyon súlyos betegségekben és problémákban szenvednek megfelelő kezelési keret nélkül. Minden próbálkozásom, hogy megfelelő kezelési keretet találjak neki, a fazekaskészítőkre támaszkodhatok – és nem lehet tudni, meddig tart ez a katasztrofális helyzet):

“Reut” egyesület – “Avivit” Hostel,

Ha-Avivit utca 6.

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9650816.

telefonszámok a szálló irodáiban: 972-2-6432551. vagy: 972-2-6428351.

A szálló e-mail címe: [email protected]

A szállócsapat szociális munkása, akivel kapcsolatban voltam: Oshrat-972-50-5857185.

4) A háziorvos, akinél megfigyelés alatt állok:

Dr. Brandon Stewart,

“Klalit Health Services” – Hatayelet Clinic,

6 Daniel Yanovsky utca,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9338601.

A klinika irodáinak telefonszáma:

972-2-6738558. Faxszám a klinikai irodákban: 972-2-6738551.

5) Az általam rendszeresen szedett gyógyszerek adatai:

1. Pszichiátriai gyógyszerek:

I. Seroquel-

2 db 300 mg-os tabletta minden este.

II.Tegretol CR-

400 mg – minden reggel. 400 mg – minden este.

III. Effexor-

150 mg – minden reggel. 150 mg – minden este.

2. Szimvasztatin-

10 mg minden nap este.

6) Az alábbiakban felsoroljuk azokat az egészségügyi problémákat, amelyektől szenvedek:

I. Mentális betegség-kényszeres szindróma OCD, valamint skizo-affektív rendellenességként meghatározott betegség

II. Psoriaticus ízületi gyulladás.

III. Neurológiai probléma, amelynek meghatározása nem világos. Fő tünetei: észrevétlenül kieső tárgyak a kezemből, szédülés, a tenyér egyes területein az érzékelés elvesztése, valamint bizonyos egyensúly- és testtartási problémák.

IV. Krónikus porckorongsérv a háton a 4-5 csigolyákban – ami a lábakba is kisugárzik és megnehezíti a járást.

V. Irritábilis bél szindróma.

VI.. Kardiológiai probléma jeleinek kezdete az elmúlt hónapból (ezeket a szavakat 2018. március 22-én, csütörtökön írom). E sorok írásakor még nem tisztázott a probléma lényege, ami a nap nagy részében jelentkező mellkasi fájdalmakban, légzési és beszédbeli nehézségekben nyilvánul meg.

VII. A látás jelentős gyengülése, amely körülbelül hat hónapja kezdődött (ezeket a szavakat 2021. április 19-én, hétfőn írom).

7) További személyes adatok: Életkor: 48. Családi állapot: Egyedülálló. Születési ideje: 1972.11.11.

Tüntetés az öregségi nyugdíj emeléséért A tiltakozás egyik kezdeményezője: Uri Flom – Tel. 972-54-4725676 E-mail: [email protected]

Yigal Grinstein – Tel. 972-50-7534271 E-mail: [email protected]

Giora Harlofsky – Tel. 972-52-3820050 E-mail: [email protected]

2022. december 22

Gyülekező kiáltás – a fiatalabb generáció bekapcsolódik a küzdelembe.

Mi, szüleitek, nagyanyáitok és nagyapáitok arra hívunk benneteket, hogy csatlakozzatok és segítsenek a ma kapott szégyenletes öregségi nyugdíjunk emeléséért folytatott harcunkban.

és ami sokunk számára nem teszi lehetővé, hogy méltósággal éljünk.

Ha ma csatlakozol küzdelmeinkhez, megkíméled attól, hogy visszatérj és harcolj

Ha eléri a korunkat.

Gyermekeink, unokáink, segélyünk 2003-ig közel volt

A gazdasági átlagbérhez, és 2003-ig lehetett továbbra is irányítani az életünket,

Ésszerű életszínvonalon, még nyugdíjba vonulásunk után is.

Néhányunknak (nem mindannyiunknak) sikerült is megtakarítania, kinek többet, kinek kevesebbet a támogató nyugdíjkonstrukciókban.

Sokunknak, akiknek nem volt kiváltsága a közszolgálatban vagy nagy szervezetekben dolgozni, egyáltalán nincs nyugdíjunk, és teljes mértékben csak a pótlékra támaszkodunk. Nem vitás, hogy a pótlék mai mértéke nem teszi lehetővé a minimális méltóságteljes életet.

Sokan felteszik maguknak a kérdést, hogyan jutottunk ilyen nyomorúságos helyzetbe egy magát jóléti államként definiáló országban. A válasz enyhén szólva a kapzsiság és jogaink szégyenletes megsértése.

Az egész 2003-ban kezdődött, amikor az akkori pénzügyminiszter úgy döntött, hogy megszakítja az összefüggést a később idősek nyugdíjává váló öregségi nyugdíj alapjai és a gazdasági átlagbérhez való kötődés között, és összekapcsolja a nyugdíjat a “fogyasztói indexhez”.

Ez a lépés egyik napról a másikra kiüresítette az öregségi nyugdíjat, és az évek során a nyugdíj teljesen elvesztette hatását az idősek életére.

Ugyanakkor fokozatosan több százmilliárd sékel halmozódott fel az Országos Biztosítási Alapban.

Ezt a pénzt több évtizedes munkával vették el tőlünk, hogy időskorunk elérésekor visszaadják nekünk, ésszerű szociális biztonságot adjon nekünk, és lehetővé tegye, hogy megfelelő és tiszteletteljes szinten folytassuk életünket.

Az öregségi nyugdíj leválasztása a “gazdasági átlagbér” indexhez, illetve a “fogyasztói indexhez” való kapcsolódása mesterségesen több százmilliárd sékelt elérő “többletforrást” teremtett az Országos Biztosítóban.

A Pénzügyminisztérium pimaszul többletnek tekintette az Országos Biztosító Alapban felhalmozott hatalmas összegeket, és a kezdettől fogva több mint egymillió állampolgár alapvető életszínvonalának biztosítására szánt pénzt kisajátította magának.

és veteránok (jelenleg körülbelül 1 300 000).

Létezik és továbbra is létezik egy hallgatási összeesküvés, amelynek célja, hogy lehetővé tegye ennek a bűnözői rablásnak a folytatását.

A kapcsolat keresztezi a feleket!

Míg a gazdasági vezető tisztségviselők fizetése a miniszterelnöktől kezdve a minisztereken és a Kneszet tagjain, a köztanácsok vezetőin és a polgármestereken át a közvállalatok vezérigazgatóiig és más közszolgálati vezető tisztségviselőkig az ország átlagkeresetéhez van kötve. a gazdaságban, és minden évben automatikusan frissül.

Az öregségi nyugdíjat a női lét mélységébe sodorták, és egyszerűen elfelejtették.

Nem több!

Az elmúlt két évtizedben több százmilliárd sékel került át az Országos Biztosítótól a Pénzügyminisztérium költségvetési főosztályára. A pénzeszközöket “kölcsönként” adták, és az egész lépést csendben, a színfalak mögött, megfelelő reklám nélkül hajtották végre. A kölcsönt soha nem fizették vissza. Éppen ellenkezőleg, szörnyű méretűre nőtt.

Visszajövünk, és kérjük a támogatásukat igazságos küzdelmünkben. Ma mi vagyunk, holnap te.

Linkek a csatlakozáshoz:

Megbeszélésre nyitott csoport (zajos csoport):

https://chat.whatsapp.com/Juztm79HMFYAWsXETIcKkI

Egy csoport megbeszélések nélkül, de rendszeres frissítésekkel (néma csoport):

https://chat.whatsapp.com/F8j6n3d1HeX8BCmU2c3TIC

Link a Facebook csoporthoz:

https://www.facebook.com/groups/1120435948847976

Nézze meg, hová ért a kapzsiság (a grafikonon a felirat héberül van) 

A Knesszet („knesszet” – az IZRAELI parlament) tagjai fizetésemelési grafikonja barátaink, Yehuda Gasser mérnök jóvoltából

Giora Harlofsky – az Adv. tiltakozó közösség egyik alapítója.

Giora Harlofsky, Tel. 972-52-3820050 [email protected]

Yigal Grinstein, Tel. 972-50-7534271 [email protected]

Uri Flom, Tel. 972-54-4725676 [email protected]

Személyes adataim:

Keresztnév – assaf. Vezetéknév – benyamini.

Személyi szám – 029547403.

A postai kézbesítés teljes címe –

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica St.,

A bejárat – Apartman 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9662592.

telefonszámaim: otthon-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

E-mail címeim: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és:[email protected] és: [email protected]

Weboldalam: https://www.disability55.com/

Adi Arbel, a Civil Társadalom Egyházi Fórumay

Mit szeretnél ma csinálni? Megismerni /a fórum a cégnek a civil

eseményekről szóló frissítéseket kaphat A civil társadalom fórumcsatornája

kövessen minket szorosan facebook oldalunk megtalálni a módot a változtatásra civil eszköztárunkat

Használja ki tapasztalatainkat /konzultáció és escort stratégiai

tanulj mások tapasztalataiból /kód civil nyitott

Tudod mi történik mikor? /az összes esemény a közeli

Váltson egy ötletet valósággá egy nap alatt /műhely az indító

elmélyülni a kormány költségvetésének fortélyaiban/Búvárkodás ingyenes

használja a nyilvános információkat saját előnyére /fényében vegye ki

Szerezzen kezdő pénzt új kezdeményezéséhez /Grants póni

Megérteni, hogyan kell megfelelően dolgozni a Kneszet tagjaival /hatás receptje

Ismerje meg, hogyan szerezhet forrásokat a nagyközönségtől /A vonalon az ugrás

F. Az alábbiakban a Facebook-fiókomon megosztott bejegyzéseim vannak:

1)jó estét. A következő részt nem én írtam. Az író nem írta alá az alján. Minden erőmmel terjesztettem, és arra kérlek, hogy tedd ugyanezt.

Nagyon remélem, hogy a politikusok és az élükön álló elnök nem gondolja azt, hogy a bírói kinevezési bizottság létszáma miatt vonulunk az utcára…

Az ország elveszett lelkéért küzdünk.

Éjszaka nem alszunk aggódva. Az iránytűnk lobog, és érezzük, hogy leszakad az ég és remeg a föld.

És megértjük, hogy nincs megváltó, egyedül maradtunk, és zászlónak neveztük magunkat.

Kitérünk az útból, mert megőrültél.

Randizunk a szüleinkért és a gyerekeinkért. Mert így neveltünk és így neveljük őket, hogy szeressék a hazát és dolgozzanak érte, dolgozzanak keményen és tiszteljenek másokat…

És azért megyünk el, mert dühösek vagyunk, és nem záradékok miatt.

Dühös, amiért a politikai vezetők a korrupció, a gyűlölet, a kapzsiság, a becsületvágy és a kapzsiság vezetőivé váltak.

A dühös emberek, akik kitérnek és elszakadnak, szívják a mezőt és az ország jövőjét.

Dühös, amiért az adónkat ócska készletként dobják ki a gerinctelen, hozzá nem értő nyafogók.

Dühös, öltönyös bûnözõk átvették a törvényt, hogy legalizálják szülõkasszájukat.

Dühösek a miniszterelnökre, aki készen áll arra, hogy leégjen az ország, és szétszakadjanak az emberek, feltéve, hogy megmenti a bőrét.

És azért megyünk el, mert belefáradtunk a megalázó őrületbe, és nem a törvények apró sorai miatt.

Elegünk van abból, hogy a falimohák árulónak titulálnak minket, te pedig hallgatsz.

Elegünk van abból, hogy szegény miniszterek rasszistáknak és askenáziknak neveznek minket, amikor gyermekeinknek fogalmuk sincs, honnan származnak.

Belefáradtunk abból, hogy olyan Rolex órákkal ragadunk, amelyek nincsenek és nem is lesznek.

Belefáradtunk abba, hogy halljuk a bűnözők kikerülését és a minisztereket, akik úgy tesznek, mintha anarchisták lennénk.

El akarjuk mondani önnek, elnök úr, elfoglalt politikusoknak és sekélyes újságíróknak – nagy időt veszít.

Ébredj fel, mert egy horrorfilmben élünk, és nem áll szándékunkban ülni és oldalról nézni, hogy mi lesz a vége a vitáknak.

Felébredtünk, mert belefáradtunk a csendbe. Mert vállaltuk a felelősséget.

Ne olyan vezetőt keress, akit megvehetsz tőlünk, és ne teríts velünk képzeletbeli kompromisszumokat. Nem vagyunk olyanok, mint te.

Megkezdtük a harcot, és addig fogunk küzdeni, amíg le nem veszi a kezét a Legfelsőbb Bíróságról, amíg meg nem tanulja tisztelni a másikat (vagy legalább elhallgatni), és amíg a Függetlenségi Nyilatkozatot a szívébe nem veszi.

Egy pillanattal ezelőtt sem.

Te is így érzel? Add tovább, hogy a jobb fülig érjen.

2)Rotem Peer

Rendező

Csoportos szakértő a mentálhigiénés tanácsadók területén

1 nap ·

A bejegyzés szerkesztése a pontosítás érdekében:

Fontos megjegyezni, lehetséges, hogy a gyilkost valóban traumatizálták. Nem zárom ki.

Csak azt gondolom, hogy sok olyan eset van, amikor ez nem így van, és az a kísérlet, hogy szinte minden gyilkosságot szellemi harcnak tulajdonítanak, egy egész lakosságot sért.

Ezenkívül statisztikailag egyértelmű, hogy ha 10 000 emberből álló mintát veszünk, mint 10 000 embert, akik nem futnak, akkor nagyobb az esélye annak, hogy valaki gyilkos a nem futó lakosság körében.

A törvény szerint minden gyilkos potenciálisan elmebeteg. Ha nincs lelki háttere, akkor is mentális vizsgálatra küldik.

És valaki, aki korábban egyszer kórházba került sok évvel ezelőtt, nem tekinthető úgy, hogy kárt tett a lélekben, és a gyilkosság mentális küzdelem miatti igazolására irányuló kísérlet egyszerűen igazságtalanság.

Mindenki meg akar szökni a börtönből, és akkor mi lesz?

hogy az összes újság tele van iszonyatos megbélyegző mondatokkal, amelyek szinte minden gyilkost elmezavarosnak neveznek.

Ez elég ahhoz, hogy kárt okozzon az egész lakosságnak.

Ez ellen törvény kellene.

Ha egy etióp gyilkol, akkor azt mondjuk, hogy azért gyilkolt, mert etióp?

Ha egy marokkóit meggyilkoltak, azt mondjuk, azért gyilkolt, mert marokkói?

természetesen nem!

Az ember azért öl, mert öl, mert rossz ember.

A skizofrének nem gyilkosok.

A depressziósok nem ölnek.

A szorongó emberek nem gyilkosok.

Ítélje el ezt a jelenséget, ez csak rajtunk múlik, mert senki nem törődik velünk, és az ilyen kiadványok miatt az emberek félnek az értelmi fogyatékos emberektől, és elítélik őket a társadalomtól, a munkától, a politikától.

Ne adj neki kezet.

————————————————– —–

Elegem van abból, hogy minden gyilkost automatikusan a lélekkárosítóhoz kötök!

A lelki sérült nem gyilkos!!!!

A gyilkos azért gyilkos, mert rossz ember.

Gyilkos akar lenni, mert nincs vesztenivalója.

A bûnözõ, az erõszakoló, a gyilkos, a támadó bûnözõ, és érzelmileg nem sérült.

Nem csoda, hogy az országban stigmák vannak az értelmi fogyatékos emberekkel szemben, amikor értelmi fogyatékosnak írják azt, aki gyilkosságot követ el.

A tudatlanok országa

3) assaf Benyamini

10 februárban B-20:11

Néhány perce azt mondták a hírekben, hogy elmebeteg volt a terrorista, aki ma Jeruzsálemben elkövette a szörnyű támadást. A stúdióban feltették azt a kérdést is, hogy mennyiben a terrorista tevékenység tényezője vagy kockázata, hogy az átkozott terrorista (aki a támadásban életét vesztette – és jó dolog) elmebeteg.

Nem szabad elfelejteni, hogy nem minden elmebeteg terrorista, gyilkos vagy bűnöző.

Például értelmi fogyatékosként határoznak meg, nem követek el terrortámadást, és nem vagyok tagja semmilyen bűnözői vagy terrorista szervezetnek.

Ez a megbélyegzés, amelyben az összes mentális beteget gyilkosként vagy bűnözőként határozzák meg, nagyon problematikus – és néha nagyon megnehezíti a megfelelő orvosi kezelést.

 

4) assaf benyamini

7 2023 februárjában B-23:25

Néhány perccel ezelőtt a hírek földrengést jelentettek Jeruzsálem környékén.

Jeruzsálemben élek, a Kiryat Menachem negyedben – és nem éreztem semmit.

Valószínűleg el kéne mennem és ellenőriztetni kellene.

Ki kezel egy ilyen rendellenességet? Melyik orvoshoz kell mennem?

És hogy hívják az ilyen rendellenességet?

Hahaha…

5)7 februárban B- 23:15

És ezúttal egy komoly kérdés (semmiféle humorral):

Körülbelül két-három éve új tömegközlekedési platform indult Izrael államban: egy vonal, amely Haifától Acre-ig és vissza tengeren, hajóval szolgálja ki az utasokat. Használható-e ez az útvonal a többvonalas vagy az ingyenes havijegyekkel (a buszokhoz hasonlóan)?

Létezett már ez a közlekedési útvonal a történelem során? És ha igen, kinek vannak erről adatai (milyen időszakban, mire használták az útvonalat, mi volt a politikai/politikai háttér stb.?)?

Ki tud erről részleteket?

G. Alább látható az e-mail, amelyet különböző helyekre küldök:

Nak nek:

Tantárgy: nyílt pályázatok.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

Olyan szoftvereket, rendszereket keresek az interneten, amelyek különböző témájú “nyílt pályázatok” közzétételére szolgálnak.

Ismersz ilyen rendszereket?

Üdvözlettel,

Assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Bejárat A-lakás 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9662592.

Telefonszámok: otthon-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Utóirat. Az alábbiakban egy példa látható egy olyan pályázatra, amelyet a pályázatok online közzétételére szolgáló nyílt rendszerben kívánok közzétenni:

A blog disability55.com webhelyemet kínálom platformként fogyatékos emberekről szóló cikkek közzétételére a következő 67 nyelv mindegyikén:Üzbég, ukrán, urdu, azeri, olasz, indonéz, izlandi, albán, amhara, angol, észt, örmény, bolgár, bosnyák, burmai, fehérorosz, bengáli, baszk, grúz, német, dán, holland, magyar, hindi, vietnami, tadzsik, török, türkmén, telugu, tamil, görög, jiddis, japán, lett, litván, mongol, maláj, máltai, macedón, norvég, nepáli, szuahéli, szingaléz, kínai, szlovén, szlovák, spanyol, szerb, héber, arab, pastu, lengyel, portugál, filippínó, finn, perzsa, cseh, francia, koreai, kazah, katalán, kirgiz, horvát, román, orosz, svéd és thai.

Üdvözlettel,

Asaf Benjamin.

Utóirat. E-mail címeim: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] vagy: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected]

H. Alább látható az e-mail, amelyet különböző helyekre küldtem:

Nak nek:

Tantárgy: Közzétételi engedélyek.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

2 YouTube csatornám van https://www.youtube.com/channel/UCN4hTSj6nwuQZEcZEvicnmA

és:

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

Szeretném engedélyezni más YouTube-felhasználóknak, hogy videókat adjanak hozzá a csatornáimhoz. Csatornáim a fogyatékkal élők kérdésével foglalkoznak – ezért érdekelt, hogy kizárólag ezzel a témával kapcsolatos tartalmakat engedélyezzem – és bármilyen nyelven.

Van erre mód? És ha igen – hogyan?

Üdvözlettel,

Asaf Binyamin,

115 Costa Rica Street,

Bejárat A-lakás 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

Izrael, irányítószám: 9662592.

Telefonszámok: otthon-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Utóirat. 1) Az én azonosítószámom: 029547403.

2) Az e-mail címeim: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected]

I. Az alábbiakban egy e-mail üzenet található, amelyet különböző helyekre küldök:

Nak nek:

Tantárgy: cikkek a bloghoz.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

I blog disability55.com – a wordpress.org rendszerre építve.

Ez egy blog, amely a fogyatékkal élők kérdésével foglalkozik – egy többnyelvű blog 67 nyelven: üzbég, ukrán, urdu, azeri, olasz, indonéz, izlandi, albán, amhara, angol, észt, örmény, bolgár, bosnyák, burmai , fehérorosz, bengáli, baszk, grúz, német, dán, holland, magyar, hindi, vietnami, tadzsik, török, türkmén, telugu, tamil, görög, jiddis, japán, lett, litván, mongol, maláj, máltai, macedón, norvég , nepáli , szuahéli, szingaléz, kínai, szlovén, szlovák, spanyol, szerb, héber, arab, pastu, lengyel, portugál, filippínó, finn, perzsa, cseh, francia, koreai, kazah, katalán, kirgiz, horvát, román, orosz , svéd és thai.

Szeretném lehetővé tenni a webfelhasználóknak, hogy cikkeket töltsenek fel webhelyemre – fogyatékkal élő emberekről szóló cikkeket, amelyek a 67 említett nyelv bármelyikén megjelenhetnek.

Van erre mód? És ha igen – hogyan?

Üdvözlettel,

Assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Bejárat A-lakás 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

Izrael, irányítószám: 9662592.

telefonszámaim: otthon-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

Utóirat. 1) Az én azonosítószámom: 029547403.

2) Az e-mail címeim: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected]

3) Link a weboldalamra: https://www.disability55.com/

J. Linkjeim:

1)világ és teljes – a lélek és a nő egészségének központja

2)push.house-Hálózati hirdetés

3)“vitorlás Haifa” egyesület

4)védelem Idan Sötét

5)a szervezet címe A család Izraelben-Terápiás fogak a rászorulóknak

6)submenow.com-promóciós csatorna YouTube

7)world one-Traffic for democracy globális

8)egyesületi légzés háló-kandalló fák-veszély egészséges

9)a clickcease.com oldal partnerei által készített program

                 - Találtál hibát? Mesélj róla -
Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE