Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs Tratamentul persoanelor afectate psihic cu ajutorul animalelor - מידע לאנשים עם מוגבלויות
Sari la conținut
Home » Tratamentul persoanelor afectate psihic cu ajutorul animalelor

Tratamentul persoanelor afectate psihic cu ajutorul animalelor

Utilizarea animalelor în terapia mentală este o metodă alternativă și eficientă care folosește legătura specială dintre o persoană și un animal pentru a ajuta oamenii care se confruntă cu probleme mentale și emoționale. Tratamentul cu ajutorul animalelor este utilizat pe scară largă și cunoscut mai ales în domeniul psihoterapiei, al tratamentului psihologic și al terapiei de grup.

Legătura uman-vitală dintre om și animal există încă din cele mai vechi timpuri și se află în centrul diferitelor culturi. Animalele oferă oamenilor sprijin emoțional, iubire necondiționată și un sentiment de siguranță. Prin această conexiune specială, animalele pot oferi un răspuns emoțional, fizic și spiritual persoanelor aflate în suferință sau care se confruntă cu traume.

Una dintre funcțiile principale ale animalelor în terapia psihică este promovarea proceselor de vindecare psihică și fizică a persoanei rănite. Ele pot ajuta la atenuarea sentimentelor de anxietate, depresie și autovătămare. În plus, importanța animalelor în terapia mentală.

În plus, importanța animalelor în îngrijirea sănătății mintale se bazează pe capacitatea lor unică de a crea o relație adevărată, loială și necondiționată cu oamenii. Calități precum ascultarea fără judecăți, conexiunea emoțională profundă și capacitatea de a servi drept model ideal al iubirii actuale, animalele oferă răspunsul perfect celor care suferă de durere sau traume psihice.

În timpul terapiei cu ajutorul animalelor, persoana comunică și se conectează cu animalul într-un mod natural și autentic. Capacitatea unică a proprietarului de a înțelege și de a funcționa în funcție de emoțiile și dispoziția cuiva poate evoca emoții pozitive și poate reduce nivelul de stres și depresie. Legătura vindecătoare creată între persoană și animal permite victimelor să se concentreze asupra locului prezent, să nu se mai gândească la trecut sau viitor și să înceapă să trăiască momentul într-un mod pozitiv și puternic.

În plus, terapia cu ajutorul animalelor poate îmbunătăți starea fizică a victimelor. Potrivit multor studii, se dovedește că animalele pot scădea tensiunea arterială, pot îmbunătăți sistemul imunitar și pot reduce nivelul de stres. Contrastul tehnologiei avansate de astăzi, legătura și legătura cu animalele oferă confort fizic și spiritual în fața lumii complexe și finanțate în care trăim.

Pe lângă contribuția lor vie și emoțională, animalele pot fi folosite și ca instrumente pentru hrănirea și îmbunătățirea abilităților sociale și de comunicare umane. Un animal poate servi drept punte între oamenii din grupurile de terapie și poate încuraja comunicarea și conexiunea între participanți. Acest lucru este derivat din capacitatea naturală a animalelor de a face o persoană să se simtă confortabil și în siguranță într-un mediu care este aproape de ei, ceea ce poate promova activitatea echipei, discursul și participarea activă la tratament.

Alături de aceasta, importanța animalelor ca instrumente de tratament în grupurile de terapie mentală constă în capacitatea lor de a oferi un sentiment de speranță și relaxare. Animalele creează momente de libertate și confort care îi ajută pe oamenii care se confruntă cu depresie, anxietate sau traume să primească o nouă respirație și să se salveze din momentele dificile.

Pentru a efectua terapia psihică cu ajutorul animalelor într-un mod eficient, este important să respectați îndrumările și restricțiile definite în procesul de tratament. Din momentul alegerii animalului potrivit, trebuie să se asigure că animalul urmează o pregătire adecvată și este capabil să îndeplinească cerințele cerute. De asemenea, trebuie luate în considerare nevoile persoanei tratate și asigurați-vă că animalul va fi potrivit pentru tratament conform limitărilor și dorințelor sale.

Pe scurt, tratarea răniților psihic cu ajutorul animalelor este o metodă unică și eficientă care folosește relația specială dintre om și animal pentru a ajuta la rezolvarea problemelor mentale și emoționale. Animalele oferă suport emoțional și un sentiment de siguranță și pot fi, de asemenea, folosite ca instrument pentru cultivarea și îmbunătățirea abilităților sociale și de comunicare. Cu ajutorul lor, victimele obțin un spațiu confortabil, prietenos și sigur care le ajută să descopere momente de respirație și pace. Folosirea animalelor în terapia mentală oferă persoanelor tratate instrumentele necesare pentru a avansa în procesul de vindecare și a experimenta o calitate mai bună a vieții.

A. Mai jos este mesajul pe care l-am trimis „Consiliului Laptelui din Israel”:

Scrisoarea mea către „Consiliul Laptelui din Israel”.

Yahoo/trimis

assaf benyamini< [email protected] >

La:

[email protected]

Duminică, 4 iunie, ora 12:20

Salutări „Consiliului laptelui din Israel”:

Subiect: Cerere de consultare.

Stimate Doamne/ Domni.

Sunt un bărbat de 50 de ani care locuiește în Ierusalim și cumpăr și consumă iaurt „Activia” din cauza recomandărilor medicale.

Totuși, recent (scriu aceste cuvinte duminică, 4 iunie 2023) am observat că este din ce în ce mai greu să găsești acest produs în marile lanțuri de marketing. Nu cunosc motivele pentru asta. Întrebarea mea pentru dumneavoastră este: există comercianți privați în Israel de la care să pot comanda produsul prin livrare direct la mine acasă? Aș dori să precizez că din cauza dizabilității mele fizice nu pot ajunge fizic la diferite puncte de vânzare, iar toate achizițiile mele se fac prin livrare. Lanțurile de la care comand livrări în prezent sunt Shufersell și Kwik. Și dacă adresa nu este comercianții privați, din ce locuri pot comanda în prezent produsul?

Aș aprecia dacă ați putea detalia și explica cât mai mult posibil.

Salutari,

assaf benyamini,

115 Costa Rica St.,

intrarea A-apartament 4, Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

Numere de telefon: într-o casă secretă din cauza hărțuirii și a unei plângeri la poliția israeliană care nu a fost tratată. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

Post Scriptum. Adresele mele de e-mail: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau : [email protected] sau : [email protected] sau: [email protected]  sau: [email protected] sau: [email protected]

B. Mai jos sunt postările pe care le-am distribuit pe rețeaua de socializare Facebook:

1)

assaf benyamini

18 mai B- 23:48

 

Partajat cu publicul

lauda trandafir

9 în mai B-14:17

Cine ca mine știe… tatăl meu are demență, trist

Cineva a spus odată că atunci când iubești pe cineva cu demență îl pierzi de două ori, o dată când este diagnosticat și apoi când moare, se numește „pierdere ambiguă”.

„Un creier care se micșorează rapid”, așa l-au descris medicii. Nu aș dori demență nimănui, deoarece creierul pacientului moare încet, se schimbă fizic și în cele din urmă uită cine sunt cei dragi. Pacienții pot ajunge să fie închiși, incapabili de mișcare și incapabili să mănânce sau să bea.

Vor fi oameni care vor derula acest mesaj pentru că demența nu i-a atins. Poate că ei nu știu cum este să ai o persoană dragă luptă sau luptă împotriva demenței

Într-un efort de a crește gradul de conștientizare cu privire la această boală crudă, aș aprecia dacă prietenii mei ar putea pune acest lucru pe pagina ta pentru ziua respectivă.

Țineți degetul oriunde în mesaj pentru a copia și a lipi în cronologia dvs.

Mulțumesc

Tuturor celor care au avut prieteni sau membri ai familiei care au suferit

2)assaf benyamini

20 mai B-0:00

Partajat cu publicul

Comitetul Olimpic Internațional decide înființarea unui nou sport în care se vor desfășura competiții:

Campionatul de blestem de către șoferi în timpul conducerii.

Cine vrea să reprezinte Israelul?

Există candidați?

laugh out loud…

3)assaf benyamini

20 în mai B-17:19

Partajat cu publicul

Un grup pe care l-am creat:

Grupul „Pleasant dăunători” – un grup pentru a stabili contactul între persoanele care au lucrări de dezinsectie efectuate în casele lor și nu au un loc alternativ în care să se afle cât timp pesticidele funcționează și persoanele care vor fi dispuse să le găzduiască în această perioadă de timp.

https://assaf-permalinks.com/5vlp

4)istorie de amatori de grup

Almog Levi

2 în martie

 

Cel mai puturos job din lume

Una dintre cele mai căutate slujbe din Anglia secolului al XVI-lea a fost numit Mire de scaun („băiatul scaunului”) sau, cu alte cuvinte, „curățătorul de fund” al regelui. Titularul acestei functii era slujitorul regelui, el avea grija de confortul lui si la nevoie era prezent in casa scaunului (toaleta) si se ocupa de curatarea spatelui dupa ce isi face nevoile.

De ce avea nevoie regele de un curățător de fund? În Anglia obișnuiau să creadă că regele din fața ta este prin harul lui Dumnezeu și fundul regal este cu adevărat sfânt, așa că regele care este în fața ta prin harul lui Dumnezeu cu siguranță nu se poate șterge…

Această funcție a fost ocupată doar de nobili sau membri ai clasei superioare, când nu orice persoană putea fi acceptată pentru această funcție, iar cei cărora li s-a atribuit funcția nu puteau cu adevărat să obiecteze. Curățătorul de fund era confidentul regelui și era literalmente aproape de toate chestiunile sale intime. Regele avea să împărtășească detalii de importanță politică cu personalul său apropiat și, desigur, cunoașterea înseamnă putere.

Sub Henric al VIII-lea, această poziție a fost cu adevărat periculoasă, deoarece era paranoic mai ales în stadiile avansate ale vieții sale și a crezut întotdeauna că este atacat. Și-a executat mai multe soții, precum și Norris, mirele lui.

Această funcție a fost desființată în 1901, odată cu urcarea pe tron ​​a lui Edward al VII-lea.

Așa că data viitoare când crezi că slujba ta este urât mirositoare sau periculoasă, gândește-te la curățătorul de fund al lui Henric al VIII-lea.

istoria maselor

sursă:

https://he.m.wikipedia.org/…/%D7%A0%D7%A2%D7%A8_%D7%91…

 

5)assaf benyamini

1zile

Partajat cu publicul

Un cuplu, un miri, își încep călătoria de la locul nunții din oraș până la casa lor din sat, călare pe un măgar.

Câteva minute mai târziu se întâlnesc cu un grup de oameni care le spun: “Ce biet măgar. Trebuie să poarte doi oameni în spate. Îi este atât de greu”.

Mirii aud asta, coboară de pe măgar și continuă să meargă în timp ce măgarul merge lângă ei.

Câteva minute mai târziu, mirii se întâlnesc cu un alt grup de oameni care le spun: “Ce sărac este măgarul ăsta. Îi este atât de greu să meargă – și nimeni nu-l ajută”.

Mirii aud asta, ridică măgarul și continuă să meargă, purtând măgarul în mâini.

Mai trec câteva minute, iar mirii se întâlnesc cu un alt grup de oameni care încep să-și bată joc de ei: “Uite la acești doi proști. În loc să călărească pe măgar ca toți ceilalți, poartă măgarul în mâini. Haha…”.

Mirii aud asta, coboară ușor măgarul la pământ și revin pe el.

Concluzia: Cel care alege să-și conducă viața numai în funcție de ceea ce îi spun alții și fără nicio considerație sau gândire de sine este….

Puteți completa răspunsul chiar și fără ajutorul meu…

Sau așa cum este scris într-una dintre sursele evreiești (nu știu exact unde – puteți verifica desigur acest lucru):

Există o diferență între oamenii care își trăiesc viața și cei a căror viață le trăiesc.

6)assaf benyamini

6 zile

Partajat cu publicul

Într-o comunitate evreiască a existat un magnat (sau cum îi spuneau acești oameni în trecut: „Gvir”) pe care toți oamenii din comunitate îl urau. Toată lumea era sigură că el nu dă caritate lumii – chiar și atunci când în jurul lui sunt oameni aflați în situații dificile și sărăcie.

În multe zile, când acel domn a murit, niciunul dintre membrii comunității nu a fost de acord să-i spună un elogiu – atât de puternică era ura față de el.

Totuși, în lunile care au urmat morții bărbatului, membrii comunității au observat un lucru ciudat: toate fondurile de caritate, care până la moartea acelui domn se umpleau în fiecare zi, până la urmă, odată ce bărbatul s-a stins din viață, au rămas goale și nimeni nu le-a umplut.

Abia în acest moment, oamenii din comunitate și-au dat seama de amploarea greșelii și de groaznica nedreptate pe care i-au făcut-o acelui domn – care de fapt a dat multe donații în secret, despre care se știe că este cea mai înaltă virtute a carității.

Oamenii comunității au vrut cu adevărat să-i ceară scuze pentru amploarea nedreptății – dar desigur că era deja prea târziu.

Concluzia: atunci când ne facem opinii ferme pe tot felul de probleme, ar trebui să ne amintim mereu că pot exista lucruri pe care nu le știm.

7) O poveste din una dintre sursele legate de Shavuot (nu știu exact unde – puteți verifica bineînțeles asta):

Se spune că Sfântul, binecuvântat să fie El, oferă Tora popoarelor lumii.

Mai întâi le oferă Tora italienilor.

Italienii întreabă: „Ce trebuie să observăm în cadrul Torei?”.

Sfântul, binecuvântat fie El, le răspunde: „Să nu ucizi”.

Italienii aud asta, refuză să accepte Tora și răspund: „Nu mulțumesc, nu mulțumesc”.

Atunci Sfântul, binecuvântat fie El, oferă Tora francezilor.

Francezii întreabă: „Ce ar trebui să menținem?”

Sfântul, binecuvântat să fie El, le răspunde: „Să nu săvârșiți adulter”.

Francezii aud asta și refuză să accepte Tora și răspund: „Nu, mulțumesc, fără milă”.

Așa cere Domnul lumii tuturor națiunilor – și fiecare națiune refuză să accepte Tora, realizând ce mitzvot trebuie să îndeplinească.

În cele din urmă, Sfântul, binecuvântat fie El, vine la evrei și le oferă Tora.

Evreii pun o întrebare pe care nicio altă națiune nu a pus-o înaintea lor: „Cât costă?”

Sfântul, binecuvântat fie El, răspunde evreilor: „Nu costă nimic. Este gratuit”.

Evreii aud asta și acceptă Tora imediat…

laugh out loud…

8) assaf benyamini

24 în mai B-19:36

Partajat cu publicul

Linistea unui batran este tulburata de un grup de copii care se joaca in fiecare zi langa casa lui multe ore si fac mult zgomot.

Bătrânul decide să-i țină departe – dar o face printr-o metodă sofisticată.

Bătrânul iese la copii și le spune: “Voi jucați foarte frumos aici. Îmi place foarte mult să văd cum vă jucați aici – de astăzi voi plăti fiecăruia dintre voi câte 15 cenți pentru fiecare zi în care copilul vine aici și se joacă”.

Și așa a fost – bătrânul plătea câte 15 cenți fiecăruia dintre copii pentru fiecare zi în care acel copil venea să se joace lângă casa lui.

O săptămână mai târziu, bătrânul iese din nou la copii și le spune: “Ascultați, situația mea financiară este grea. Îmi pare rău – dar de astăzi nu vă pot plăti fiecăruia decât 8 cenți pentru fiecare zi de joacă – nu 15”.

În această situație, unii dintre copii au rămas să se joace pe loc – dar unii dintre ei au plecat.

Mai trece o săptămână, iar bătrânul iese din nou la copii și le spune: „Ascultați, situația mea este cu adevărat grea – de astăzi voi putea să vă plătesc fiecăruia doar un cent pentru fiecare zi de joacă”.

Când copiii au auzit asta, toată grupa a părăsit locul înfuriat și i-au spus bătrânului: „Pentru un cent nu suntem pregătiți să ne jucăm în continuare aici!!”

laugh out loud…

9) assaf benyamini

24 mai B-19:13

Partajat cu publicul

O poveste preluată dintr-una dintre sursele evreiești (nu-mi amintesc unde apare această poveste – o poți verifica bineînțeles):

Într-un oraș locuiau un om bogat și un om sărac. Într-o zi, bietul om a vrut să invite oaspeți la casa lui. Se apropie de casa bogatului și îi roagă să-i împrumute o vază – pentru ca oaspeții să fie confortabil și plăcut la el. Săracul l-a asigurat pe bogat că a doua zi îi va returna vaza și că nu are de ce să-și facă griji. În cele din urmă, bogatul este convins și îi împrumută săracului vaza.

A doua zi, după ce oaspeții au părăsit casa săracului, acesta ajunge la casa bogatului și îi returnează două vaze în loc de una. Bogatul nu înțelege și întreabă: De unde este cealaltă vază? Săracul i-a răspuns: Nu întreba, noaptea s-a întâmplat o minune – vaza a născut o altă vază.” Bogatul nu a înțeles – cum putea să nască o vază? Dar foarte repede și-a spus: Nu înțeleg – dar ce-mi pasă – am câștigat o vază.

Mai trec câteva săptămâni, iar săracul vine din nou în casa bogatului, și-i cere să-i împrumute un set de tacâmuri pentru oaspeții care vin la el. Bogatul este de acord să-i împrumute săracului un set de tacâmuri – și din nou aceeași întâmplare se repetă: a doua zi săracul Îi returnează omului bogat două seturi de tacâmuri și îi spune că în acea noapte s-a născut un alt set de tacâmuri – și de data aceasta bogatul nu înțelege logica acesteia – dar acceptă să accepte – pentru că ceea ce îl oprește să primească cadouri gratuite.

Mai trec câteva săptămâni, iar săracul vine din nou în casa bogatului și de data aceasta îi cere să-și împrumute lampa de aur pentru oaspeții care vin la el.

Când bogatul aude oferta, se gândește în sinea lui: “Am o afacere bună aici. Îi voi împrumuta lampa mea de aur săracului – și mâine voi primi două lămpi de aur – ce frumusețe!!”.

Astfel, bogatul îi împrumută săracului lampa sa de aur – numai că de data aceasta trec o zi, două zile, o săptămână și încă o săptămână și săracul nu-i întoarce lampa.

Bogatul ajunge la casa săracului plin de mânie: De ce nu-mi dai lampa înapoi? Ce este??”.

Săracul îi răspunde bogatului: “Nu întreba ce s-a întâmplat. Îmi pare rău să-ți spun vestea amară, dar lampa de aur pe care am împrumutat-o ​​de la tine… e moartă!!!”.

Bogatul s-a înfuriat și mai tare: „Spune-mi, te faci de râs? Cum poate să moară o lampă?”.

Sărmanul îi răspunde: „Și cum poate naște o vază?”.

Concluzia: cei care sunt dispuși să accepte absurdități în viața lor într-o anumită zonă – nu ar trebui să fie surprinși dacă acceptă absurdități din împrejurimi și în alte zone…

Toate emoțiile:

1

Mali Benjian

10) assaf benyamini

24 mai B- 18:23

Partajat cu publicul

Noua mișcare pentru a încuraja pedeapsa economică în Israel, care a fost instituită de noul guvern capitalist atotputernic, caută:

1. patrule pentru localizarea oamenilor săraci în scopul aducerii lor în fața justiției.

2. Coordonatorii de zonă pentru a localiza noi patrule tot timpul.

3. Acceptarea pentru un loc de muncă de cercetător va fi posibilă numai pentru cei cu capitaluri proprii de cel puțin 2 miliarde NIS.

4. Un cercetaș care neglijează să localizeze oamenii săraci i se vor confisca imediat toate proprietățile și banii.

5. Privilegii penale și o pedeapsă lungă cu închisoarea în trecutul candidatului.

Apelurile de la oameni morali sau etici nu te vor interesa.

laugh out loud…

11) Sfaturi pentru a eșua un interviu de angajare:

1. sosesc mirositori si cu haine murdare.

2. Puneți intervievatorilor întrebări clare despre viața lor personală (sunt căsătoriți/necăsătoriți, câți copii au etc.).

3. striga la intervievatori.

4. Aduceți un radio la interviu și porniți-l ocazional la volum mare – fără nicio legătură cu interviul în sine.

5. Adu un odorizant cu pulverizare la interviu și pulverizează-l în fața intervievatorilor – fără nicio legătură cu interviul în sine.

6. Spune-le intervievatorilor că venim întotdeauna la lucru cu dorința de a stârni revolte și de a perturba operațiunile de zi cu zi ale afacerii sau ale locului de muncă.

7. Spune-le intervievatorilor despre o istorie criminală sau psihiatrică bogată. Se recomanda sa fie cat mai detaliat posibil.

Mai multe idei?

laugh out loud…

12) assaf benyamini

Minutul Unu·

Partajat cu publicul

Ei povestesc despre un oraș evreiesc în care trăiau mulți oameni săraci – atât de mult încât nu se puteau ocupa de încălzirea caselor în timpul lunilor de iarnă într-o zonă cu o climă foarte rece.

Nu departe de oraș locuia un binecunoscut filantrop neamuri care nu ar fi fost de acord să doneze oamenilor orașului pentru ca locuitorii săi să-și poată încălzi casele.

Într-una din zilele grele de iarnă, rabinul orașului iese în zăpadă și se duce la casa binefăcătorului pentru a-l implora să doneze oamenilor săraci care locuiesc acolo.

Rabinul ajunge la casa binefăcătorului, care deschide ușa și îi oferă rabinului să intre – la urma urmei, în interiorul reședinței omului este cald și confortabil.

Însă rabinul refuză să intre în casa bărbatului – iar cei doi continuă conversația, în timp ce binefăcătorul încearcă în permanență să-l convingă pe rabin să intre în casa lui, dar rabinul insistă să continue discuția în pragul binefăcătorului fără să intre.

În timpul convorbirii, binefăcătorul, care se află mereu în casa lui încălzită și nu simte frigul, începe să simtă vremea rece în prag – atât de mult încât se convinge în sfârșit și acceptă să doneze oamenilor din oraș pentru încălzirea locuințelor.

Concluzia: în viața noastră există uneori situații care nu pot fi înțelese cu adevărat fără o experiență personală care să ni le ilustreze.

13)

https://rentafriend.com/

inchiriez un prieten

Un site prin care poți câștiga bani printr-o persoană oferindu-se drept cineva care este dispus să poarte conversații cu diferiți oameni din toată lumea, în funcție de cerere (un fel de job de freelancer).

Alternativ, în funcție de ceea ce fac reclamă, este posibil să localizați oameni pentru a avea conversații cu ei în scopul atenuării singurătății – și pentru a plăti acel „independent” pentru acea conversație.

Nu am încercat personal site-ul sau serviciul – așa că nu îmi pot exprima nicio opinie despre ele.

În orice caz – acesta este un serviciu online pentru a atenua singurătatea….

14)cărți-Recomandări, Recenzii, interviuri

Pesya Sara Zelmanovich

20 aprilie

Vă rugăm să distribuiți!

Sunt un supraviețuitor al Holocaustului în vârstă de 91 de ani. Am scris recent despre copilăria mea în timpul Holocaustului într-o nouă carte. Cartea „Copilăria” a fost publicată la „Editura Galileană” cu sprijinul lui Yad Vashem.

Cartea a trecut de comitetul lui Yad Vashem și sprijinul acestora confirmă importanța ei istorică. În ceea ce privește descrierea fondului istoric, se povestește despre lupta pentru existența unui băiat de 13 ani în lagărele de concentrare și muncă din Austria, unde am fost deportat din Ungaria. Povestea este plină de miracole care nu au o explicație logică.

(Chiar dacă voi umbla prin valea morții, nu mă voi teme de rău pentru că ești în picioare)

Este inutil să explicăm necesitatea educațională națională de a distribui pe scară largă o astfel de carte. Cartea este de vânzare în librăriile Stimatsky și cărțile Zumat, dar fără publicarea existenței sale nu va fi distribuită și nu va ajunge publicului și generațiilor viitoare.

Am rugat majoritatea oamenilor din media să mă ajute publicând articole, interviuri etc.. dar ei au refuzat, pentru că nu sunt o persoană destul de celebră încât să obțin ratinguri conform părerii lor.

De aceea iti cer ajutorul. multumesc in avans

Salutări

Yitzhak Walster Telefon de domiciliu: 972-4-6940586 Mobil: 972-52-8695778

15)

assaf benyamini

Partajat cu publicul

3 tinere se întâlnesc într-un autobuz.

Una dintre ele le spune celor două prietene ale ei: Știți, soțul meu arată din ce în ce mai puțin interes pentru mine de-a lungul anilor.

Cei doi prieteni ai femeii o întreabă: Și care este profesia soțului tău?

Ea răspunde: Soțul meu este vânzător într-un magazin de legume.

Cei doi prieteni ai ei îi răspund: ce vrei – soțul tău caută mereu mărfurile noi și proaspete…

O altă femeie dintre cei 3 mai spune că soțul ei manifestă tot mai puțin interes față de ea de-a lungul anilor.

Cei doi prieteni ai ei o întreabă: „Și care este profesia soțului tău?”.

Ea răspunde: „Noi-avem o mulțime de mașini”.

Cele două prietene ale ei îi răspund: ce vrei – soțul tău caută mereu cele mai noi modele…

Cea de-a treia femeie le spune celor două prietene ale ei: „Știi, soțul meu manifestă tot mai mult interes față de mine de-a lungul anilor”.

Și cei doi prieteni ai ei o întreabă: „Și care este profesia soțului tău?”

Ea răspunde: „Soțul meu este arheolog”….

16) O broasca si un scorpion se intalnesc pe malul raului.

Scorpionul se întoarce spre broască: “Vă rog să mă ajutați să trec râul. Nu pot să-l traversez singur – nu știu să înot.”

Broasca răspunde: „Dar mă vei înțepa – și ne vom îneca amândoi”.

Scorpionul: “Te voi intepa – doar ca sa ne inecam amandoi – de ce!! Iti promit – nu te voi intepa.”

Broasca este convinsă, poartă scorpionul în spate și începe să înoate peste râu.

În mijlocul râului vine înțepătura. Broasca și scorpionul se îneacă și mor.

Concluzie: Un scorpion rămâne întotdeauna un scorpion. Unele lucruri nu pot fi schimbate sau reparate.

17) O instanță condamnă la moarte un inculpat, electrician de profesie, executare cu scaun electric.

Îl iau cu forța pe electrician și îl leagă de scaunul electric și se pregătesc să-l activeze pentru a duce la îndeplinire decizia instanței.

Dar cu câteva minute înainte de execuție, scaunul electric se strică.

Contactați electricianul și rugați-l să repare scaunul.

Electricianul: “Ce să-ți spun – pot repara scaunul, dar nu o voi face. Nu am motivație.”

Hahaha…

18) Voi prefața cu un avertisment: următoarele conțin descrieri grafice dure și șocante – cei care nu suportă acest lucru sunt rugați să meargă mai departe și să nu continue să citească postarea (și nu – aceasta nu este în niciun caz o glumă sau o glumă de niciun fel):

Există o poveste din epoca Holocaustului despre un lagăr în care au fost efectuate experimente medicale extraordinare în cruzimea lor – și chiar și în comparație cu alte lagăre de concentrare sau de exterminare ale naziștilor, numele lor va fi uitat:

De exemplu: deschiderea întregului corp al unei persoane – de la zona gâtului până la talie, fără a utiliza anestezice. Îngrozitor, se spune că medicii naziști au făcut aceste experimente cu un zâmbet larg pe buze. Există și povești despre un fel de „chirurgie” neobișnuită prin cruzimea sa, care a cuprins trei etape: în prima etapă – deschiderea stomacului victimei, desigur, fără nicio utilizare a anestezicelor. În a doua etapă, ei luau pisici vii și le plasau în mediul creat. În a treia etapă, aveau să coasă stomacul victimei cu pisica vie înăuntru – și apoi îl aruncau pe acel prizonier în curtea lagărului și îl lăsau să moară încet până își dădea ultimul suflu.

Se pare că marea majoritate a victimelor acestor experimente erau evrei.

Dar mai sunt câteva întrebări:

Aceste experimente făceau parte din așa-numitele „studii medicale” efectuate de dr. Yosef Mangala?

În ce an au avut loc și în ce tabără? Au existat încercări în rândul ofițerilor germani de a se opune efectuării experimentelor – sau a fost sprijinul pentru acestea copleșitor?

Și au existat cazuri de prizonieri în care intenția a fost să efectueze aceste experimente dar într-un fel sau altul au reușit să-i salveze de soarta crudă? Există astfel de povești?

19) assaf benyamini

un minut

la: “Parlamentul social.“.

Subiect: Căutare pe platformă.

Stimate Doamne/ Domni.

M-am gândit la următoarea idee de a dezvolta o aplicație pentru persoanele care suferă de boli care sunt însoțite de declin cognitiv și afecțiuni de demență precum Alzheimer:

După cum știm, pacienții cu boli a căror principală caracteristică este declinul cognitiv (cum ar fi Alzheimer sau alte boli în care există o stare de demență) își pierd treptat multe abilități precum memoria de scurtă durată sau funcționarea de zi cu zi care se deteriorează treptat. Ideea este de a stabili un software, sau un sistem care să fie conceput pentru oamenii care se află în această situație. Provocarea este de a aduna într-un astfel de sistem toate programele sau sistemele pe care omul le folosește – iar printr-un sistem de inteligență artificială mecanismul de operare va deveni din ce în ce mai simplu pe măsură ce boala progresează. Desigur, pentru a construi sistemul într-un mod care să se adapteze cât mai precis la situația persoanei care îl folosește, în timpul dezvoltării va fi necesar să se consulte și să coopereze cu cercetătorii creierului,

Scopul sistemului este, desigur, de a permite persoanelor care sunt obișnuite să folosească un computer în diverse scopuri și care sunt în pragul demenței să nu piardă complet accesul la sistemele cu care au fost obișnuiți să le folosească mulți ani din viață – și astfel, într-o oarecare măsură, să-și îmbunătățească calitatea vieții, care este deja afectată semnificativ ca urmare a simptomelor bolii în sine.

Atât pentru ideea în sine.

Deși aceasta este o idee la care m-am gândit, nu am nimic de-a face cu îngrijirea demenței în viața mea personală.

Aș dori să subliniez că în tot ceea ce mă privește personal, există o serie de lucruri care ar trebui să fie luate în considerare:

1. Nu sunt un profesionist în domeniul programării, nici un profesionist în domeniile cercetării creierului, cogniției sau neurologiei – și din acest motiv nu voi putea însoți pas cu pas un astfel de proiect.

Aceasta este o idee la care m-am gândit – și în afară de a oferi ideea inițială, nu voi putea să asist în nicio altă fază a proiectului.

2. Trăiesc cu un venit foarte mic – o indemnizație de invaliditate de la Institutul Național de Asigurări. Prin urmare, nu am capacitatea de a investi niciun buget în realizarea ideii. Și mai mult: din cauza gravității situației mele, chiar și reducerile foarte mari pur și simplu nu vor ajuta.

3. Locuiesc în cartierul Kiryat Menachem din Ierusalim și nu am mașină sau permis de conducere. Din cauza stării mele de sănătate și a situației financiare, nu există nicio șansă ca în viitor să pot obține un permis de conducere sau să-mi cumpăr o mașină.

Prin urmare, capacitatea mea de a veni la întâlniri de consultanță în birourile companiilor care sunt considerabil departe de locul meu de reședință nu există.

Întrebarea mea pentru dvs. este: După părerea dvs., care este cea mai potrivită platformă de internet pentru a încărca un astfel de proiect, a-l gestiona și a încerca să-l promoveze?

Detaliile mele personale:

Prenume – assaf. Nume – benyamini.

Număr de identitate-029547403.

Adresa poștală completă-

assaf benyamini,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-plat 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

Numere de telefon: într-o casă secretă din cauza hărțuirii și a unei plângeri la poliția israeliană care nu a fost tratată.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Adresele mele de e -mail: [email protected] sau : [email protected] sau: [email protected] sau : [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected]

sau: [email protected]

Site-ul meu:  https://www.disability55.com/

C. Mai jos este e-mailul pe care l-am trimis la Districtul Ierusalim al Serviciilor de Sănătate Klalit:

Scrisori către serviciile generale de sănătate din districtul Ierusalim.

Yahoo/trimis

assaf benyamini< [email protected] >

La:

[email protected]

Luni, 5 iunie, ora 23:09

Către: Klalit Health Services – districtul Ierusalim.

Subiect: Aplicația mea atașată aici..

Stimate Doamne/ Domni.

Cu ceva timp în urmă, am lăsat următorul mesaj pe site-ul Klalit Health Services.

Aș dori să fiu la curent cu privire la tratamentul acestei aplicații. Aș dori să subliniez că rezumatul vizitei mele la medicul de familie din 1 iunie 2023 nu apare în zona personală a site-ului.

Salutări, assaf benyamini.

Pe 14 mai 2023 mi-am vizitat medicul de familie – si la cateva minute dupa ce am iesit din camera medicului am facut testul EKG in clinica. Cu excepția faptului că rezumatul vizitei la medicul de familie, precum și rezultatul testului EKG. că nu am apărut în zona mea personală de pe site-ul „Klalit Online”. Prin urmare, sunt interesat să știu cum să depășesc această problemă și să îmi permită să vizualizez aceste documente din dosarul meu medical și să le descarc pe computerul personal de acasă.

Salutări,

assaf benyamini.


Detaliile mele personale:


Prenume – assaf. Nume – benyamini.

Număr de identitate – 029547403.

Adresă completă pentru livrarea corespondenței –

assaf benyamini,

115 Costa Rica St.,

Intrarea A – Apartament 4, Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

Numere de telefon: într-o casă secretă din cauza hărțuirii și a unei plângeri la poliția israeliană care nu a fost tratată. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

Adresele mele de e-mail: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau : [email protected] sau : [email protected] sau: [email protected]  sau: [email protected] sau: [email protected]

Cadrul terapeutic în care mă aflu:

Asociatia “Reut” – Pensiunea “Avivit”,

Strada Ha-Avivit nr. 6, Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9650816.

Numere de telefon în birourile hostelului: 972-2-6432551. și: 972-2-6428351.

Medicul de familie cu care sunt monitorizat:

Dr. Brandon Stewart,

strada Daniel Yanovsky nr. 6,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9338601.

Număr de telefon la cabinetele clinicii: 972-2-5098282.

Număr de fax la cabinetele clinicii: 972-2-6738551.

Vârsta: 50. Starea civilă: Necăsătorit.

D. Iată o idee de software la care m-am gândit:

Din păcate, în ultimii ani (scriu aceste cuvinte marți, 6 iunie 2023) în statul ISRAEL s-au înregistrat cazuri de abuzuri asupra copiilor mici în grădinițe, care se descoperă după ce părinții copiilor instalează camere dacă și când există suspiciunea de fapte penale de către profesorul grădiniță sau personalul educațional de la grădiniță.

Când cazurile ajung la ancheta poliției, ancheta este uneori amânată cu multe luni sau chiar mai mult din cauza dificultății de a recruta personalul necesar pentru vizionarea multor ore de înregistrări.

Provocarea este de a dezvolta un software bazat pe inteligența artificială care să scaneze videoclipurile, și să prezinte cercetătorilor secțiunile problematice în care există abuz, precum: un copil care este hrănit forțat, un copil neglijat care nu primește atenția de care are nevoie în timpul zilei, un copil care este bătut de profesorul de grădiniță și nu numai.

În acest fel, cercetările pot fi eficientizate, economisesc forță de muncă – și conduc la o situație în care se va putea merge mai repede cu procedurile judiciare împotriva acuzatului.

E. Mai jos este un e-mail pe care l-am trimis în diferite locuri în încercarea de a-l ajuta pe cetățeanul nigerian cu care am corespondat:

La:

Subiect: Am aplicat.

Stimate Doamne/Domni.

În ultimele zile (scriu aceste cuvinte miercuri, 1 decembrie 2121), am condus corespondența atașată pe rețeaua de socializare Facebook cu un rezident din Nigeria – și potrivit acestuia, cel de mai sus are nevoie de ajutor medical urgent. Dar, din păcate, ajutorul medical de care are nevoie nu există în sistemul de sănătate din țara sa.

Întrebarea mea pentru dvs. este: cunoașteți organizații de ajutor israeliene sau de altă natură care își desfășoară activitatea în zona în care locuiește (mai jos sunt zona lui de reședință și mijloacele de a-l contacta) care ar putea să ajungă acolo și să-l ajute?

Salutari,

assaf benyamini,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-Apartament 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, Cod poștal: 9662592.

Numere de telefon: la domiciliu-972-2-6427757.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) Adresele de e-mail ale [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected]

 

castel

Îmi doresc ca într-o zi să fiu marți la 20:59

castel

Domnule bună seara de aici

introduce

castel

Domnule, am nevoie de ajutorul dumneavoastră. sunt foarte bolnav

introduce

A treia21:40

ai trimis

cu ce pot ajuta? Nu sunt medic – și nu am studii medicale. Așa că nu vă pot sfătui ce să faceți – cred că ar fi bine să întrebați medicii – nu pe mine. Assaf Benyamini.

introduce

castel

Domnule, din moment ce saptamana asta nici nu ma pot da jos din pat, sunt foarte bolnav de malarie si tifoid, nu am bani sa merg la spital domnule

introduce

A treia22:00

ai trimis

Deci este într-adevăr o problemă foarte dificilă – nu știu ce să vă scriu. Sigur că nu există soluții magice. De asemenea, nu știu nimic despre zona în care locuiți. Dar poate că puteți verifica ceva: după cum știm, în unele regiuni ale lumii, și poate apărea din anumite motive pentru care populația locală nu are acces la tratament medical, cum ar fi spitalele. În unele dintre aceste locuri există birouri ale organizațiilor internaționale de caritate care încearcă să ajute populația locală în astfel de probleme. Știți despre astfel de birouri în zona în care locuiți? si daca exista astfel de birouri poate incercati sa le sunati si sa le explicati situatia?

assaf benyamini.

introduce

Al treilea22:42

castel

Hmmm nu în Nigeria

introduce

castel

Cred că îmi voi pune soarta în ceea ce iese

introduce

Al treilea 23:33

ai trimis

În ce oraș din Nigeria locuiești? si in ce strada/cartier? Poți să-ți scrii numărul de telefon? Împărtășesc corespondența noastră cu ministerele nigeriene – poate unul dintre ele ne poate ajuta. Poate că detaliile dvs. exacte pot ajuta aceste organizații să ajungă și să vă ajute mai repede. Assaf Benyamini.

introduce

ai trimis

Am citit despre o mulțime de medici nigerieni care vor lucra în străinătate din cauza salariilor mai mari pe care le obțin din Nigeria – este adevărat? Acesta este motivul pentru care există atât de puțini medici și ajutor medical în Nigeria? Sau poate nu aceasta este problema și există alte motive? Assaf Benyamini.

introduce

9:59

Ai primit un răspuns de la Castle

Mesajul original:

Am citit despre mulți medici nigerieni care vor lucra în străinătate pentru că…

Nigeria are medici (medici) inteligenți, dar guvernul nu are grijă de ei, nu-i pasă de ei, majoritatea medicilor noștri sunt în afara țărilor, așa cum ai spus tu, țări precum Arabia Saudită, SUA, Canda, Marea Britanie etc., în anii anteriori, medicii noștri au făcut grevă, greva înseamnă oprirea muncii din cauza guvernului nu vrea să cedeze cererilor lor, cum ar fi răbdarea și pierderea salariului multor medic în grevă. nimeni care să le examineze starea de sănătate, morga se umplea zilnic cu cadavre

introduce

castel

De ce vor avea grijă de ei oficialii noștri guvernamentali acolo unde toți oficialii guvernamentali călătoresc pentru tratament și să nu se trateze aici, în Nigeria, este foarte rușinos și păcat că noi, cetățenii, suntem cei care suferă cel mai mult?

Dacă am decis să merg la spital, nu mă vor îngriji fără a depune o sumă mare de bani pentru a începe tratamentul medical și după tratament voi plăti o sumă totală uriașă de bani și nu am așa bani domnule

introduce

10:23

castel

Dacă știu cum pot să părăsesc țara pentru totdeauna, am nevoie de un sponsor dacă poți obține unul, voi fi fericit

introduce

11:30

ai trimis

Nu știu despre niciun sponsor. singurul mod în care pot ajuta este să încerc să postăm corespondența noastră către autoritățile nigeriene – nu am alte posibilități. Sunt doar un simplu cetățean – și nu pot schimba aceste fapte sau repar lumea.

Assaf Benyamini.

introduce

Ai primit un răspuns de la Castle

Mesajul original:

Nu știu despre niciun sponsor. singurul mod în care pot ajuta este să încerc să îl postez.

Nu este nicio problemă domnule

introduce

castel

Lasa-ma sa te intreb ceva?

introduce

ai trimis

sigur că poți întreba orice vrei.

introduce

castel

Ok, mulțumesc domnule pentru audiență

introduce

castel

Tu locuiești în Israel, nu?

A fost visul meu să părăsesc această țară a suferinței pentru a călători și a căuta o pășune mai verde, adică muncă. Vreau să știu dacă este posibil dacă aveți oameni care au nevoie de muncitori acolo cu care să pot lucra?

introduce

castel

Nu-mi place să depind de oameni

introduce

12:35

ai trimis

Nu am legături – și nu am nicio recunoaștere personală cu organizații sau persoane private care au nevoie de muncitori. În această lume, toți depindem de alți oameni – nu există nicio persoană care să poată trăi fără ea. Vă pot spune cu profundă durere și rușine că aici, în ISRAEL, autoritățile se raportează foarte rău la imigranții din Africa. suntem, de asemenea, o țară foarte mică – iar guvernul nostru nu poate avea nicio altă politică decât aceea de a preveni sosirea lor. În ultimii 3-4 ani a fost construit un zid foarte înalt la granița noastră de sud cu Egiptul în acest scop. În țara noastră există „חוק השבות” – o lege care permite evreilor să vină – dar nu și alte grupuri. Oamenii neevrei vin din când în când la muncă – și trebuie să trăiască după câțiva ani. aceasta este politica autorităților noastre. În același timp, există și câteva organizații ISRAELII care încearcă să ajute în alte țări – tot în state din Africa. Dacă îmi oferiți câteva detalii suplimentare, cum ar fi numărul dvs. de telefon, în ce oraș din Nigeria locuiți și, de asemenea, în ce cartier și stradă pot încerca să vă trimit la ele – bineînțeles doar dacă vă interesează. Assaf Benyamini.

1

introduce

12:54

Ai primit un raspuns de la

Trebuie să vă spun puțin despre mine înainte de a vă da detaliile mele, am suferit atât de mult în această lume din copilărie până la data când m-am născut pe 5 mai 1995 mi-am pierdut tatăl la vârsta de 5 ani de când a murit tatăl meu, lucrurile nu au fost așa cum ar fi trebuit, mi-am terminat liceul în 2014, dar am așteptat până la 2019, pentru că nu am mai riscat să intru în 22199. universitate am scris un examen de admitere pe care l-am promovat și am fost admis la universitate pentru a studia cursul de vis, mi-am dorit mult să studiez CRIMINOLOGIE ȘI Castelul

Mesajul original:

Nu am legături și nu am nicio recunoaștere personală cu…

STUDII DE SECURITATE M-am căsătorit în același an pentru că, în tradiția africană, ca singurul copil al părinților mei și tatăl meu întârzie, trebuie să mă căsătoresc la timp, așa că m-am căsătorit cu soția mea la începutul acestui an, ea a avut o problemă serioasă la nașterea copilului prin care a născut un copil prematur prin Cs și l-am pierdut copilul toate acestea m-au pus în dificultate pierderea concentrării la mijlocul acestui an, deoarece nu am renunțat la școală pentru ca acum nu renunțăm la școală. r

introduce

castel

Țara: Nigeria

Statul de reședință: statul Ebonyi

Oraș/oraș de reședință: Abakaliki

Număr de telefon: +2348138412994

introduce

13:37

ai trimis

Ok – voi încerca să ajut o organizație sau asociație care poate ajuta – dar nu pot promite nimic. Oricum o sa incerc.

assaf benyamini.

F. Mai jos este o descriere a unui sistem, care aparent nu există și este imposibil de dezvoltat cu tehnologiile care există astăzi (și în orice caz, aceasta este doar o imaginație și nu o propunere practică de orice fel):

După cum știm, în fiecare regiune a lumii există fenomene naturale sau insecte dăunătoare care deranjează oamenii sau îi pun în pericol, sau uneori chiar împiedică orice șansă de așezare (condițiile climatice extreme din Antarctica care nu permit existența unor așezări, termite găsite în zonele de graniță dintre Franța și Spania care pun în pericol numeroasele case de lemn care în aceste zone, există lăcuste și alte amenințări din Orientul Mijlociu, care se găsesc uneori în țările agricole din Israel. , etc.) și ideea la care m-am gândit în acest context este:

Este deschis un sistem de arme bazat pe inteligență artificială, care va „ști” să lanseze roiuri de insecte robotizate care se vor preface a fi dăunători care există în aceeași zonă, derutând astfel inamicul care va activa sisteme de combatere a dăunătorilor care nu vor ajuta, bineînțeles, împotriva insectelor robotizate. Ideea este că sistemul va ști întotdeauna ce insecte pretind că se lansează pe baza datelor tastate de operatorii săi. În plus, montarea sistemelor de tragere pe acele insecte robotizate poate provoca mult mai multă confuzie și anarhie. În această situație, inamicul poate crede în mod eronat că motivul pentru care problema dăunătorilor nu este rezolvată este utilizarea insuficientă a pesticidelor, determinându-l astfel să folosească pesticide în doză mult mai mare și să provoace în acest fel daune duble – și toate acestea sunt adevărate,

În același scenariu imaginar, țările vor începe să dezvolte mijloace de protecție, detecție sau interceptare împotriva armelor de acest tip – care poate deschide un tip de campanie care nu a existat niciodată în toată istoria omenirii (și după cum știți, orice mijloc pe care o persoană sau un grup de oameni îl dezvoltă – va fi întotdeauna o persoană sau un grup de oameni dintr-un alt loc sau Altă dată vor ști să dezvolte un sistem care va trăi în mod semnificativ în lumea anterioară: există în mod constant sisteme de construcție și distrugere și nu numai oamenii se comportă astfel, ci și natura însăși – tot timpul construind și distrugând alternativ) .

Desigur, în domeniul cibernetic se pot dezvolta și torționarii, care vor încerca să perturbe activarea acestor sisteme de către inamic sau, alternativ, o armată care va folosi aceste sisteme de arme va încerca să folosească aceleași instrumente cibernetice pentru a sabota sistemele de interceptare ale inamicului.

G. Mai jos este o explicație a software-ului pe care îl caut:

Caut un software, sau un sistem cu ajutorul căruia se pot crea automat videoclipuri folosind inteligența artificială, după modelul defilki.aiL-am folosit până azi când a încetat brusc să funcționeze (toate videoclipurile pe care încerc să le creez prin ele sunt silențioase și nu știu cum să rezolv această problemă).

Țin să precizez că sunt o persoană care trăiește cu un venit foarte mic – o indemnizație de invaliditate de la Institutul Național de Asigurări și de aceea caut un software sau un astfel de sistem care să poată fi folosit gratuit.

Cunoașteți un sistem de acest tip?

Salutări,

assaf benyamini,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-plat 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

Israel, cod poștal: 9662592.

Numere de telefon: într-o casă secretă din cauza hărțuirii și a unei plângeri la poliția israeliană care nu a fost tratată.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. Adresele mele de e-mail: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: 1972assaf@mailfence.com sau: [email protected] sau: [email protected]

H. Iată o idee de software la care m-am gândit:

Un sistem în care va fi posibilă introducerea anumitor date de utilizator precum numele, adresa de e-mail sau numerele de telefon – iar după scanarea Internetului se vor putea primi link-uri către toate conturile la care sunt legate detaliile.

Acest lucru poate ajuta utilizatorii care au conturi pe multe site-uri și nu le pot aminti pe toate – și o astfel de căutare poate ajuta cu siguranță în aceste cazuri.

I. Următoarea este corespondența mea cu firma „Kupel Ram Produktion Sahramet”:

assaf benyamini< [email protected] >

La:

Koppel, Zeev

Miercuri, 14 iunie, ora 15:30

Toate aceste lucruri îmi sunt cunoscute.

După cum știți, pentru a proteja o idee este întotdeauna necesar să lucrați în mod ordonat cu un birou de avocați în brevete.

În cazul meu, acest lucru nu este posibil în niciun caz din cauza veniturilor mele mici și a incapacității de a plăti pentru serviciul acestor birouri.

În orice caz, nu există nicio intenție de a câștiga bani din asta – nu se va întâmpla nici aici.

Scopul este ca un astfel de sistem să fie într-adevăr dezvoltat pentru bunăstarea pacienților cu Alzheimer.

Acesta este singurul scop al întrebărilor mele pe această temă.

Salutări,

assaf benyamini.

Ascunde mesajul original

Miercuri, 14 iunie 2023 la 12:32:15 GMT+3, Koppel, Zeev < [email protected] > a scris:

Bună ziua domnule Benjamin

Multumesc pentru scris

Ideea pe care ai adus-o în discuție este într-adevăr foarte interesantă

Compania noastră nu poate accepta o astfel de soluție pentru toate implicațiile ei

Nu lăsați răspunsul meu să vă dezamăgească, există multe case mari de software care pot ridica această mănușă – one, Matrix, Emet Maschut, Chilan, Melam etc. sau startup-uri din domeniul medical (poate fi găsite pe Google)

Rețineți că ei pot lua ideea și pot dezvolta un astfel de sistem complet fără tine și fără să te informeze….dacă vrei să protejezi puțin ideea, nu dezvălui totul

Sfat – eliminați numărul cărții de identitate din datele dumneavoastră personale. Este indicat sa nu-l trimiteti, cu siguranta in stadiul stabilirii unei relatii initiale

Salutări

Zeev Kopel

CEO

Copal Ram Software Production (1989) Ltd

Statul evreiesc 60

PO 12260

Herzlia

ISRAEL 4676652

Telefon 972-77-2060606

Fax 972-77-2060039

‪Miercuri, 14 iunie 2023, la 9:46‫’assaf benyamini ‘via sales < [email protected] > a scris:

Către: „kopelreem.com”.

Subiect: software/sistem pentru cei cu demență.

Stimate Doamne/ Domni.

M-am gândit la următoarea idee de a dezvolta o aplicație pentru persoanele care suferă de boli care sunt însoțite de declin cognitiv și afecțiuni de demență precum Alzheimer:

După cum știm, pacienții cu boli a căror principală caracteristică este declinul cognitiv (cum ar fi Alzheimer sau alte boli în care există o stare de demență) își pierd treptat multe abilități precum memoria de scurtă durată sau funcționarea de zi cu zi care se deteriorează treptat. Ideea este de a stabili un software, sau un sistem care să fie conceput pentru oamenii care se află în această situație. Provocarea este de a aduna într-un astfel de sistem toate programele sau sistemele pe care omul le folosește – iar printr-un sistem de inteligență artificială mecanismul de operare va deveni din ce în ce mai simplu pe măsură ce boala progresează. Desigur, pentru a construi sistemul într-un mod care să se adapteze cât mai precis la situația persoanei care îl folosește, în timpul dezvoltării va fi necesar să se consulte și să coopereze cu cercetătorii creierului,

Scopul sistemului este, desigur, de a permite persoanelor care sunt obișnuite să folosească un computer în diverse scopuri și care sunt în pragul demenței să nu piardă complet accesul la sistemele cu care au fost obișnuiți să le folosească mulți ani din viață – și astfel, într-o oarecare măsură, să-și îmbunătățească calitatea vieții, care este deja afectată semnificativ ca urmare a simptomelor bolii în sine.

Atât pentru ideea în sine.

Deși aceasta este o idee la care m-am gândit, nu am nimic de-a face cu îngrijirea demenței în viața mea personală.

Aș dori să subliniez că în tot ceea ce mă privește personal, există o serie de lucruri care ar trebui să fie luate în considerare:

1) Nu sunt un profesionist în domeniul programării, nici un profesionist în domeniile cercetării creierului, cogniției sau neurologiei – și din acest motiv nu pot însoți pas cu pas un astfel de proiect.

Aceasta este o idee la care m-am gândit – și în afară de a oferi ideea inițială, nu voi putea să asist în nicio altă fază a proiectului.

2) Traiesc cu un venit foarte mic – o indemnizatie de handicap de la Institutul National de Asigurari. Prin urmare, nu am capacitatea de a investi niciun buget în realizarea ideii. Și mai mult: din cauza gravității situației mele, chiar și reducerile foarte mari pur și simplu nu vor ajuta.

3) Locuiesc în cartierul Kiryat Menachem din Ierusalim și nu am mașină sau permis de conducere. Din cauza stării mele de sănătate și a situației financiare, nu există nicio șansă ca în viitor să pot obține un permis de conducere sau să-mi cumpăr o mașină.

Prin urmare, capacitatea mea de a veni la întâlniri de consultanță în birourile companiilor care sunt considerabil departe de locul meu de reședință nu există.

Credeți că ar putea exista o adresă aici în încercarea de a promova un astfel de proiect sau ar trebui să-l abandonez și să uit de tot?

Detaliile mele personale:

Prenume – assaf. Nume – benyamini.

Număr de identitate-029547403.

Adresa poștală completă-

assaf benyamini,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-plat 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

Numere de telefon: într-o casă secretă din cauza hărțuirii și a unei plângeri la poliția israeliană care nu a fost tratată.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Adresele mele de e-mail: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: assafbenyami[email protected] sau: [email protected] sau: [email protected]

Site-ul meu:  https://www.disability55.com/

J. Iată o întrebare/problema la care m-am gândit:

După cum știu toți jucătorii de șah, într-o tablă de șah de 8 rânduri și 8 coloane, numărul de regine care pot fi plasate pe tablă fără ca vreuna dintre ele să fie în raza de lovire a celeilalte este de 8.

Pe de altă parte, într-o tablă mai mică de 3 rânduri și 3 coloane, numărul de dame care pot fi plasate fără ca vreuna dintre ele să fie în raza de lovire a celeilalte este de 2.

Dar ce se întâmplă în panourile mult mai mari? De exemplu: într-o tablă imaginară de 1000 de rânduri și 1000 de coloane – câte dame pot fi plasate pe ea fără ca vreuna dintre ele să fie în raza de lovire a celeilalte? Sau într-o tablă de, de exemplu, 10 milioane de coloane și 100 de milioane de rânduri – câte dame pot fi plasate fără ca vreuna dintre ele să fie în raza de lovire a celeilalte?

Și ca regulă generală: presupunând că avem un tabel cu x rânduri și y coloane – este posibil să găsim o formulă care să poată fi folosită pentru a calcula numărul de matci care pot fi plasate fără ca una dintre ele să fie în intervalul de lovire al celeilalte? Și există, de exemplu, teoretic un fel de program de calculator care poate desena aceeași tablă mare de, de exemplu, un miliard de rânduri pe un miliard de coloane, care în afară de a putea calcula numărul de matci care pot fi plasate pe el fără ca vreuna dintre ele să se afle în raza de atingere a celeilalte, software-ul va avea și capacitatea de a ști în ce pătrate le plasează cu precizie?

A încercat vreodată matematicieni sau informaticieni să rezolve această problemă? Și dacă da, care au fost concluziile lor?

K. Mai jos este un mesaj pe care l-am trimis prin intermediul rețelei de socializare Facebook ministrului construcțiilor și locuințelor din ISRAEL, domnul Yitzhak Wasserlauf:

ai trimis

Pacea fie asupra ministrului Yitzhak Wasserlauf:

Subiect: resedinta permanenta pentru persoanele cu handicap.

Stimate domn.

Sunt o persoană cu dizabilități de 50 de ani din Ierusalim care de mulți ani nu a reușit să se întoarcă pe piața muncii. În prezent locuiesc cu o indemnizație de invaliditate de la Institutul Național de Asigurări – și primesc aproximativ 770 NIS pe lună ca asistență în scopul plății chiriei (și acum există o problemă cu continuarea să primesc această asistență esențială – și detalii despre aceasta mai târziu în scrisoarea mea). Este clar că într-o astfel de situație o persoană cu dizabilități nu are nicio șansă să-și cumpere un apartament sau să ajungă la vreo soluție de rezidență permanentă. Și mai mult: starea în deteriorare a locuințelor publice din statul Israel nu oferă nicio șansă persoanelor cu dizabilități. Întrebarea pe care aș dori să o adresez vouă, Ministerului Construcțiilor și Locuințelor în această chestiune este: Vă dați părerea despre această problemă problematică? Are Ministerul Construcțiilor și Locuințelor vreun plan care să permită persoanelor cu dizabilități din situația mea să obțină în continuare reședință permanentă?

Salutări,

assaf benyamini.

post Scriptum. Mai jos este e-mailul pe care l-am trimis în diverse locuri, referitor la lipsa de răspuns din partea Ministerului Construcțiilor și Locuințelor:

La:

Subiect: Ministerul Construcţiilor şi Locuinţelor – lipsă de răspuns.

Stimate Doamne/ Domni.

Încerc să trimit e-mailul de mai sus către Direcția de anchete publice a Ministerului Construcțiilor și Locuințelor – referitor la decizia de a opri asistența pentru plata chiriei pe care o primesc de la aceștia prin intermediul companiei MAGAAR – și aceasta se bazează pe informații incorecte, cu excepția faptului că e-mailul pe care încerc să le trimit este [email protected] și nu mi-a fost returnat la destinație . Ce să fac? Consider că decizia de a opri plata asistenței pentru chirie doar din cauza unei proaste conduite birocratice a unei firme contractante a Ministerului Construcțiilor și Locuințelor este o decizie scandaloasă. De asemenea, nimeni nu se întoarce la mine sau nu-mi explică ce se întâmplă cu această problemă. Aceasta pur și simplu nu este o conduită corectă!! De ce tratezi astfel cele mai slabe secțiuni ale populației? De ce???

Salutări,

assaf benyamini.

28.6.2023 a

Către: Ministerul Construcțiilor și Locuințelor – Direcția de anchete publice.

Subiect: Ajutor pentru chirie.

Stimate Doamne/ Domni.

Sunt Assaf Benyamin din Ierusalim, iar de mulți ani primesc asistență pentru plata chiriei de la Ministerul Construcțiilor și Locuințelor prin firma MAGGAR – care a decis să oprească brusc ajutorul pentru chirie – și asta pe baza unor informații incorecte. Aș dori să subliniez că e-mailul pe care încerc să le trimit în această chestiune îmi revine și nu este livrat la destinație. Mai mult: atunci când încerc să îi contactez prin numărul de telefon 8583*, apelurile merg către o linie telefonică externă și nu către angajații MAGAAR. Am o întrebare simplă pentru tine: de ce o persoană cu dizabilități ar trebui torturată așa degeaba? De ce asistența pentru plata chiriei este oprită pe baza unor informații incorecte? Și de ce naiba nu se poate ajunge la firma MAGAAR prin telefon sau e-mail pentru a rezolva problema cu ei? Astept un raspuns pe aceasta tema!! Vă rugăm să vedeți cererea mea ca o plângere împotriva companiei MAGAAR.

Salutări,

assaf Benyamini.

post Scriptum. 1) Cadrul terapeutic în care mă aflu:

Asociația „Reut”-Pensiune „Avivit”,

Str. Ha Avivit 6,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

Israel, cod poștal: 9650816.

Numerele de telefon din birourile pensiunii: 972-2-6432551. Sau: 972-2-6428351.

Adresa de e-mail a hostelului: [email protected]

Asistenta sociala din echipa pensiune, care lucreaza in apartamentul meu: doamna Sara Stora-972-55-6693370.

2) Adresa de e-mail la care am incercat sa trimit mesajul de mai sus catre firma MAGAAR: [email protected]

Către: Compania MAGGAR – filiala din Ierusalim.

Subiect: Mesajul tău de la poliție.

Stimate Doamne/ Domni.

Luni, 26 iunie 2023 la ora 19:32 am primit de la tine următorul mesaj:

Bună ziua, la sfârșitul contractului de închiriere plățile de ajutor se vor opri în luna 07/2023. Ministerul Construcțiilor și Locuințelor vă invită să raportați un nou închiriere într-un formular online prin sistemul național de identificare https://go.gov.il/contract-updatefără a fi nevoie să vină la filiala companiei. Bineînțeles că puteți contacta Meger. Pentru mai multe detalii puteti contacta *8583. Salutări, Ministerul Construcțiilor și Locuințelor

Aș dori să subliniez că mesajul dvs. este derutant și de neînțeles, întrucât contractul pe care l-am semnat cu proprietarul apartamentului (a cărui copie vi s-a dat și vouă) se încheie pe 14 iulie 2024. Contractul de închiriere pe care îl semnez este pe doi ani și nu pe un an – și prin urmare se încheie în puțin peste un an și nu în aceste zile. Din aceste motive, nu îmi este clar de ce ați decis să opriți asistența pe care o primesc în scopul plății chiriei – și aceasta pe baza unor informații incorecte. Astept explicatii.

Salutări,

assaf benyamini,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-plat 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

Numere de telefon: într-o casă secretă din cauza hărțuirii și a unei plângeri la poliția israeliană care nu a fost tratată.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) Adresele mele de e-mail: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: assafff[email protected] și: [email protected] și: [email protected]

3) Aș dori să subliniez că în ultimul an s-a înregistrat o deteriorare marcată a sănătății mele fizice. Din acest motiv, îmi va fi foarte dificil să vin fizic la birourile dumneavoastră în scopul soluționării chestiunii – și, prin urmare, vă voi cere să luați în considerare această problemă și să îmi permiteți să rezolv problema de la distanță prin computerul de acasă, fără a mă forța să vin la dumneavoastră în scopul soluționării chestiunii.

4) Anexez la cererea mea adresată dumneavoastră o copie a contractului de închiriere pe care îl semnez în prezent – ​​copia care, după cum am menționat, v-a fost livrată acum aproximativ un an când am semnat contractul de închiriere.

5) Acum vă trimit acest mesaj prin fax, deoarece e-mailul pe care am încercat să vi-l trimit la [email protected] mi-a revenit și nu a ajuns la destinație.

L. Următoarea este o descriere a lanțului de omisiuni pe care îl întâlnesc în prezent (scriu aceste cuvinte marți, 4 iulie 2023) din cauza căruia nu este posibil să contactez Ministerul Construcțiilor și Locuințelor, dacă și când este necesar:

1) Contractul meu de închiriere se termină în aproximativ un an – lucru despre care MGR știe bine. Prin ea primesc ajutorul. Si in ciuda acestui fapt, si in ciuda faptului ca o copie a contractului de inchiriere a fost data in urma cu aproximativ un an catre MJR Au decis sa imi trimita un mesaj in care se spunea ca din moment ce contractul in apartamentul meu se termina, se presupune ca in luna 7/2023 trebuie sa vin la ei cu un nou contract, in caz contrar se va opri asistenta pe care o primesc. Și pe scurt: încetarea ajutorului pe baza unor informații incorecte.

2) Nu s-a dat răspuns la un recurs adresat firmei MAGAAR în acest sens. Din răspunsurile lor: „Ne-am transferat”, „se va îngriji” – desigur că nu se poate înțelege nimic din asta. Consider că, în calitate de cetățean care se confruntă cu acest tip de omisiune, am cu siguranță dreptul la un răspuns.

3) În această situație, am încercat să trimit un e-mail Ministerului Construcțiilor și Locuințelor. cu excepția faptului că e-mailurile pe care le trimit de [email protected] îmi revin rând pe rând și nu le livrează la destinație. Prin urmare, aș dori să știu dacă am fost blocat de dvs. și de ce nu pot contacta Ministerul Construcțiilor și Locuințelor prin e-mail.

4) În urmă cu două zile (scriu asta marți, 4 iulie 2023) am primit un mesaj de la MGR care anunță că suma ajutorului în scopul plății chiriei în valoare de 100 NIS va fi virata în contul meu.

Trebuie să subliniez că de mulți ani primesc această asistență, care în prezent se ridică la 770 NIS pe lună – și nu înțeleg de ce a fost redusă la doar 100 NIS pe lună. Nu există nicio justificare pentru o astfel de mișcare.

5) Mesajul de eroare pe care îl întâlnesc, în timpul încercărilor mele eșuate de a contacta Ministerul Construcțiilor și Locuințelor prin e-mail:

 

[email protected]

mesajul fiscal

10:50

,Nu Puteți pentru livrare: Scrisorile mele întreabă publiculal Ministerului Construcţiilor şi Locuinţelor

Nelivrabile: scrisori către anchetele publice ale Ministerului Locuinței și Locuinței

Yahoo/Inbox

[email protected]

la:

[email protected]

Marți, 4 iulie, ora 10:50

Livrarea către acești destinatari sau grupuri nu a reușit:

[email protected] ( [email protected] ) Nu a fost posibil să vă livrați mesajul deoarece nu aveți permisiunea de a-l trimite acestui destinatar. Cereți administratorului de e-mail al destinatarului să vă acorde permisiunea, apoi încercați din nou.

Informații de diagnosticare pentru administratori:
Server creator: SVPEXC16.prod.root.moch.gov.il

[email protected] Server a returnat „550 5.7.129 RESOLVER.RST.RestrictedToRecipientsPermission; nu este autorizat să trimită către destinatar deoarece expeditorul nu se află pe lista de expeditori a destinatarului de la care să accepte e-mailuri”

Titluri originale: Primite: de la SVPEXC17.prod.root.moch.gov.il (172.24.30.117) de

SVPEXC16.prod.root.moch.gov.il (172.24.30.116) cu Microsoft SMTP Server

(versiunea=TLS1_2, cifr=TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256) ID

15.1.2507.6; Mar, 4 iulie 2023 10:50:09 +0300

Primit: de la mail-int20.gov.il (192.168.174.2) de

SVPEXC17.prod.root.moch.gov.il (172.24.30.117) cu Microsoft SMTP Server

(versiunea=TLS1_2, cifr=TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256) ID 15.1.2507.6

prin Transport Frontend; Mar, 4 iulie 2023 10:50:09 +0300

Primit: de la blue-av10.tehila.gov.il (necunoscut [147.237.70.51])

prin mail-int20.gov.il (Postfix) cu ID-ul ESMTP C933120095250

pentru < [email protected] >; Mar, 4 iulie 2023 10:47:55 +0300 (IDT)

Primit: de la blue-av10.tehila.gov.il (necunoscut [127.0.0.1])

de IMSVA (Postfix) cu ID-ul ESMTP 86D41DE050

pentru < [email protected] >; Mar, 4 iulie 2023 10:50:09 +0300 (IDT)

Primit: de la fe-vex-1.insight.gov (necunoscut [147.237.71.81])

de blue-av10.tehila.gov.il (Postfix) cu ID SMTP 7B13BDE04E

pentru < [email protected] >; Mar, 4 iulie 2023 10:50:09 +0300 (IDT)

Primit: de la localhost.localdomain (localhost [127.0.0.1])

de fe-vex-1.insight.gov (Postfix) cu ID SMTP 4QwFM53TKYz3x6d

pentru < [email protected] >; Mar, 4 iulie 2023 10:50:09 +0300 (IDT)

Primit: de la mx2.tehila.gov.il (necunoscut [147.237.71.4])

de fe-vex-1.insight.gov (Postfix) cu ID-ul ESMTP 4QwFM43L9Fz3x6G

pentru < [email protected] >; Mar, 4 iulie 2023 10:50:08 +0300 (IDT)

Primit-SPF: Treci (mx2.tehila.gov.il: domeniu al

[email protected] desemnează 74.6.128.31 ca fiind permis

expeditor) identitate=mailfrom; client-ip=74.6.128.31;

receptor=mx2.tehila.gov.il;

envelope-from=” [email protected] “;

x-sender=” [email protected] “; x-conformance=spf_only;

x-record-type=”v=spf1″; x-record-text=”v=spf1 ptr:yahoo.com

ptr:yahoo.net ?toate”

Autentificare-Rezultate: mx2.tehila.gov.il; dkim=permerror (ora semnării este în viitor) header.i=none; spf=Pass smtp.mailfrom=assaf 1 [email protected] ; dmarc=pass (p=reject dis=none) d=yahoo.co.il

IronPort-SDR: 64a3cc04_EIZf14anoutOMAcikn5kCFXbCOlDmLDJCtqXmQIOWovm5Ng

CMTowFLm/25TShKOEUlXVrMoIiwaULsmCDTYCQw==

X-IPAS-Result: =?us-ascii?q?A0FbAADizqNkhx+ABkpaHQEBAQEJARIBBQUBgXsIAQsBg?=

=?us-ascii?q?jKBSjEHCBQzhFKGdYEopzGBfhMBAQxEBAEBAwEDOIRHGCqFSwIkATQJDgECA?=

=?us-ascii?q?wEBAQEBAwIDAQEBAQEBAwEBAQQBAQECAQECBAIBAQEBAHABAQEjFwcOECeFa?=

=?us-ascii?q?AEMCIIvIn1WAQEBLSsCRz8GIxEMAQE4DwkcAiYCAgJKCwYTgn4pgX8BAzEDj?=

=?us-ascii?q?SSQeIs5gRoCFoEBggkBAQYEAwIDr2uBX4EfCR14LQGESAqILTeBP4J4gg1Cg?=

=?us-ascii?q?UuFU4I5AoNEgmcHCY4ShV8HMoxwgSdvgR43Z3oCCQIRZ4EICF4mgUk+Ag1VC?=

=?us-ascii?q?wtjHIEACUyBeQICEToUU18ZGwMHAwh9EC8HBC8mBgkYCCclBlEHFxYkCRMVQ?=

=?us-ascii?q?QSCMYEnCoENPwMSDhGCV2E8G06CagkXCwM4U4EGElIDCQMHBSwdQAMLGA1LE?=

=?us-ascii?q?Sw1FBtHAYEHF2OBVyJIql4BAQGOFQm0OWYJAQYCXoIvORssmxaGBTMulxuSD?=

=?us-ascii?q?5gkIJEzkhOEWDWBLjqBXIJegUlPAxcCD44gGTiFc40pRDFFCw6CBAGJQgEB?=

IronPort-PHdr: A9a23:KRhAJhT2qD47+8/zA5lfNDlaQNpsoumaAWYlg6HPa5pwe6iut67vI

FbYra00ygOTA8OCsLkd0bOe8/i5HzBavNDZ6DFKWacPfiFGoP1epxYnDs+BBB+zB9/RRAt+I

v5/UkR49WqwK0lfFZW2TVTTpnqv8WxaQU2nZkJ6KevvB4Hdkdm82fys9J3PeQVIgye2ba9vI

BmsogjdqMgbjZF/Jqs/xRfFv2VEd/lLzm9sOV6fggzw68iu8JNj6Shcp+4t+8tdWqjmYqo0S

qBVAzshP20p/sPgqAPNTRGI5nsSU2UWlgRHDg3Y5xzkXZn/rzX3uPNl1CaVIcP5Q7Y0WS+/7

6hwUx/nlD0HNz8i/27JjMF7kb9Wrwigpxx7xI7UfZ2VOf9jda7TYd8WWWxMVdtXWidcAI2zc

pEPAvIPM+hYsYfzpEYAohSiCgejCuPhzSRFhmPt0qIhz+gsCx3K0Q4mEtkTsHrUttL1NKIKX

OKwy6nKyCjIbfZT2zv+7YrEcRUjrfKRVr93a8XR0lIvGBnLjlmNrYHoPS2Z2+QCvmWA7+tvT

+Kvi2kgqw1rvjevwd0giojNho8MzF3P6Cp2zpovK9KiVE57fcCrEIFWtyyCKod4Td8vT31pt

SokyrAIuZC2cDYXxZk6wxPSb+KKfomG7x79V+ucISt1iXx7db+ihRu//1atx/H8W8e631hGs

ixImcTPuHAVzxHe6MeKRuF880u7xDqDyQPe5vtKLEwpk6fQNoQvzaQqlpUJtETOBi/2l1vyj

K+Rbkgk4e+o6+LmYrr6qJKQK4B5hhj+P6kvgMCwHeM4Mg4VX2ie4+Swzrjj8lf4QLVOlPE5i

afZvI7AKcUbvKG5AwhV0oE55xmjCDem1cwUnXgBLF1bZBKKl4rkNl7ULP35F/uznkqgnTRxy

/3II7HtGpDNIWLCkLflc7Z98UlcyA8rwN9F/JJUEasOIPzuVkL1ttHUEB80PgOvzufnEtp91

oQeWWWVDqCFN6Peq16I5uY3L+mKf4AaoCz9JOQ95/7ykX85nkcQcbSx0ZsNdH+4BuhmI1meY

Xf0mtcBF2YKvg0iTOHxjV2CViJcZ3aoU6Iz4TE7FpiqDYbHRtPlvLvUlj+9H5pKTmVBAVDKH

nD2MYSAEb9YcCSTJdNJlzsPVf6uTJFn1BX45yHgzL8yye0zssr/+nWsM5c9s+TIjhg8rG0rV

ZnB+3CET2Zz2GgPAT4yivMs6Xdhw0uOhPAry8dTEsZesqshunQSbdryuVgAOr/UQXbcoXBU

AO8T9erCi11Bso634pXOx45U86621SL1iapArpAjfjDDYcs/PfGmzDrOs8o+DaJ2IE7klBgS

8RGL2zgjal6uEybXtaVwxjGyf7rQOAa2yjAnI/i5W+e5gdEXQ5xVayDUncBIERS/pz15ULHG

qejE7EqKBFG04bCMapFbNzvgh1aRfLucNXFK2O303uwCF6G26+RdoerM2UQ1SnQEg4FxgYU+

3vVfRMmCHKZqnnFRCdrCUqpZkrt9edkr3buR1Qvxg/TPhI7iuad6xcVgvvaQPRV37ZX8Csko

i9/SU60xMmeS8LVvQdjca5AKd88+wJB0mTU9kRxa42pL6dlwFUZNQVz16/3/y1+EZ4I0c069

jU2wQpzLave31RfMTKcj9j8PbjeK2+6+x7KCeae00rF2djPq/hVtagQulzjuwbvHU1k8nEv3

9RO0nSa74nHF0JNDdSvFB9tp14h/vnTeWEl6pnR1GFwPKXR0HeKwN8vCOY/i16hc9pZLKKYB

Vr3GsweCdKpLb9ikFyoYxQYeeFKofFoeZ3gLqHWnvXyb4MC1Hq8gG9K4Z5wyBeJ53A6VuPI3

pIMhf6fwE2GU2SZ7h/pv8bplIRDfTxXEHC4zH2uDZVKb6MrLNlRVDuGMsS3wdI4jJmrWnoSp

zvBTxsWndSkfxafdQm31BZL3EpO8CP9xHeQ3jV0lDZvpa3Z3SiEkKzyMREAPGBMXmxri1zhd

JOsgecdWky5PG1L3FO1oFz3zK9BqOFjPnHeFA1WKjPuITgoAeOg86CPaMlV5NY0vDVLBa6iN

EuCROe1uwcAgTLqH2xZgjs8clTI8t3hgwYomWudK3E1qnfFMZZ5wROVjDQzbe9Y3j0BAiJ/z

zjTVAHUAg==

IronPort-Date: A9a23:by23fKs+Mm3TZ9VrLrV57EKOSOfnVORaMUV32f8akzHdYApBsoF/q

tZmKWrVMvvZamHxKdklYYvl/RsG6p6DnIM2Sgtkq38xRXgS9ZOVVN+UB3mrAy7DdceroGCLT

Sk9QoKZcJ1rFC+0SjOFaOWJQaxUjPnQLlbaILCaYngZqShMEX9+10oLd9YR29Iu257ha++0k

Yuai9XFP1O40CJDPGsR6qaSwDtip/2aVAkw5zTSXtgV+geH/5UpJMhHf/rpcCOkGtM88tOSH

o4v8pnmpgs1wD92V7tJop6jGmUWT7jbOxS5i3Y+c8BOVTAb+0Teeo5iXBYtQR8/Zwehxrid+

/0U3XCEcjrFC4WX8Agrv7u0JAklVUFO0OevzXGX6JbLnhOeKxMAyd02ZK09FdRwFupfWzEer

aRwxJngoXlvisrvqI9XRNWAiex7a8/iPaYj+UtMlx7lI/0NApHcXbnzsIowMDcY3qiiHN7FY

MwYYmE3MFGdPVtEPVEMDYh4me6pgj/1fWceuVuVoq1x6G/WpOBz+OexdoSTI4baA54M9qqbj

jquE2DRCwoBPdLGmGXfry6El+bPmiS9U4VUFbnQGvtC3gTCmjdPWUx+uV2TuMnhpnCPQNhjF

GtJ6hgWlYIjzEOkQYyoN/G/iCXY4UZFBII4//cBwBmLy63IywOeDWhCQTlfLt0i3PLaXhQx0

VmIlIixWXky7vueTnSG863SqDqzPW4fIzVEdCYESgxD6N7myG0usv7RZo4kFqe0q+G2Ix2q7

AykpwN9hqoNkfdegs1X4mv7qz6ro5HISCs86QPWQn+p42tFiGiNONHABb/zsqgoEWqJcrWSl

CRfwpfEtYjiGbnIy3zTEbxXdF28z6zdWAAwl2KDCHXIG96F33mofphX+i0WyKxBa5pcKGKBj

KP7nw5OrK5UJnjCUEOaS5m2DcUhlvC8UIm7EPvTaMFLeN50fQ6DuitgPwiB1mDqlw4nlqRX1

XannSSEUidy5UdPlmPeqwIhPVkDm3hWKYT7GMiT8vhf+eDCDEN5sJ9cWLd0Usg37bmfvCLe+

MtFOs2Bxn13CbOuMnWPoNZJfAlUdhDX4KwaTeQJJ4ZvxSI5QAkc5wP5mNvNhqQ8w/gOxrugE

o+VBBAEoLYAuZE3AV7WNSg6N+uHsWdXvHs7OitpN1jxs0XPkq7whJrzg6AfJOF9nMQ6laAcZ

6BcJ62oXK8VIhyZoGt1UHUIhNc/HPhdrVnSZHXNjflWV8IIejElDfe/IVu3qHBWUXbs3Sb8y

pX5vj7mrVM4b1gK4AvrhDiHlgzZUaE1wboqBRn7MZNIdV/y8YNnDSX0g7Vla4sPMBjPjH/Sn

QqfHR5S96GHrp4X4ev5o/mOj76oNO9iQWtcPW3QtoitOQfgo2GM/I5nUcSzRw77al/awquZS

N9u/6nOC8FfxFdumKhgIolv1pM7tofOpacF7wFKH0frTlWMC5FgKSKg3ftNm/Br1J4AnyacB

3Ow+sdQKOiLMtK4CFQ6BREEa96b3qo+gQji7vUSIWSr3HZJwYCGCRlqZzjLrRBjAYRaYYAX/

v8DhMso0CmDuDcVHY+FvB9p50Kzc00KC/gjiZNKUa7t0hEKzHMba7PiKybG2rO9QPQSDRByO

R6Spq7Jp4oE93r4a3BpSET8h7tMt6oBqDVh7QEkJW3QvvHnm/Vu/hla0QpvfzRv1h8djt5CY

Dl6BXZUe5eL0Sxj3vVYfmaWHApEOh2V12rxx3YNl0zbV0OYbXPMHkJsJdey+F0lzEwEcgh55

L24zEPXYQTuduz13QowXhdrkOy8bNpT8gaZpturMf7YFLYHYB3koJSUW0w2lzXdD/gcumj7t

Mhx3eMpaaTEJS8a+KI6LI+B1IUvchOPJU0cYPdH4qkMGWP5ahjq/QSzcWS0XN1HIdrW+k7lF

/1RItlrUja78SfT8wEkBbAGMuJ2lqRx5f4pWLDiFUgZuZSx8xtrt5Px8HDlpWkJGt9Br+c0G

rnzRRmjTFOCpCJzsHDfieV5IU+qSIEgSCyg+fGq4cMLOokmsuoxQXot07CxgWqZADFn8z2Qo

gnHQa3clM5m9qhBgKruFbdlFSyvCNauStmNzh+/g+5OYfzLL83KkQEf8XvjHgZOOIouS8ZFr

quMvPH3zXH6ku4PCU6BoKa4Fo5N+cmWd8hUOJiuLHBlwA2zaPW16B4Ho22FOZhFle1G3faeR

iy6VpqUVcUUUNJj1nFqe3BgMxICOZ/WMIbkhw2A9sqpNDZM/zDDHt2d8V3RUVp6bQ4NYp33N

R/1sa2h5/det4V9OyUHDPBHXb59Dk3oA4UjUuHy7hyaMzGRoleCs5Sziz4lzy/vD32fMcfl4

KDqQgr1WwSytZrpkvBYkd1WlT8GAElthdIfehomxOd3rDSmAEotD/UvAb9fBr56yiXNhYzFP

hfTZ24cOADBdDVjcySkxu/8Xw2aV9c8Cv2gKhMHp0qrOjqLXqWeC75c9wBl0Xd8Wh3n6MqFc

dg+2HnBDiKd86FTZ9Q4x6KE2L985/bg2Hg311j3kJXyDzYgELw67iFdMzQXZxPXMfPmtRvtF

TE5S1kRFQv/AQT0HN17cnFYJAABsXm9h380ZCOI25DEt5/d0OREz+blNvru1qEYKv4HP6MKW

Wi9Ul7lD7p6AZDPkfBBVxMVbW1cUZpn3fRW6IfyTA0VmOe77SImO6vuWAIRGdo69lc3/0z1z

1GR3pT1OKhJxI29FlFbJcXlNq+dik4xMgw=

IronPort-HdrOrdr: A9a23:vz6n2Kwj6jfTp+kM139dKrPw1b1zdoMgy1knxilNYDZSddGVkN

3rufgd2wL04QxhI03I/urwXpVoIEmskqKdhLN7AV7MZmjbUQeTTL2KjrGSpwEIeReOlNK1vJ

0IG8ZD4Z/LfCFHZK3BkWyF+rgbsbq6GdiT9J/j5kYodydMS4slwiVYLkKgMmNQLTMtObMJUK

Cb4cpM4xqMEE55Uu2LQkMCWOjI4/nl/aiLXfZTbyRL1DWz

X-Talos-CUID: 9a23:rqAY72E1Mo+LjdRNqmI/s0gdG+UZMUfxlljsDUSTSmd2VqGsHAo=

X-Talos-MUID: 9a23:IWJDDAmJ02k30Wu6eqwDdnp7BJ9E3ZW1AnwytsgWifG8Hz1INDiS2WE=

X-IronPort-Anti-Spam-Filtered: adevărat

X-IronPort-AV: E=McAfee;i=”6600,9927,10760″; a=”61943499″

X-IronPort-AV: E=Sophos;i=”6.01,180,1684789200″;

d=”scan’208″;a=”61943499″

X-Redirecționat-Pentru: 74.6.128.31

Stare X-IronPort-Outbreak: Nu, nivel 0, Necunoscut – Necunoscut

Primit: de la sonic304-56.consmr.mail.bf2.yahoo.com ([74.6.128.31])

de mx2.tehila.gov.il cu ESMTP/TLS/ECDHE-RSA-AES128-GCM-SHA256; 04 iulie 2023 10:36:35 +0300

Semnătura DKIM: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxat/relaxat; d=yahoo.co.il; s=s2048; t=1688457002; bh=nl0lpRw8UHFthcZYXVKVMSCXZMTK+EFLtM/FRiT8w1M=; h=Data:De la:Către:Subiect:Referințe:De la:Subiect:Răspuns la; b=Y1z+462oETDRimloEQ2SW6Pa0HynKprhdr1Yu2QRAF7fEHIvjHWPC7iECNXcrx+0iyCRr9BcPSUV50et0wfDBGye3C5Vsog0fjnoroIeWoYopxDBjzHAldr19mzHAl6R19mzHAl6R19mzHpL6 2dXpa7ZJMGOa+tkGwwr2F++ DSFb3tghgl5gt1RjgxGrsjJU7W3Yx3fk8kSITCX2Ta72o0JWSjnQa2bl9cNbxzZA1s4J/H9uU808lf071z+H9uU808lf071z+Hxfbu1WNrvLxfbu1Dnr+Hxfbu1Wip0000000000000000 9ZaeX5PCpJQQAz97eb3EZpT4toh1Joef9I9Koin3qm FufXYKeOD+Eg==

X-SONIC-DKIM-SIGN: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxat/relaxat; d=yahoo.com; s=s2048; t=1688457003; bh=enm17tWKyZzzhUMDiMofnlmeope3AnMQtfJO1XcxGKE=; h=X-Sonic-MF:Data:De la:Către:Subiect:De la:Subiect; b=s46Y2bzp94lfUGuDtc9RZu0mO0Hsv1LdB1VwAZr24SLd3CWY/ptSjo84F4qg59UsW/zOnuhq+rHLZ2mgsFJAkyOh0CK4y60Dj5xTXdRDzWVhF17mQ9WP91000CK4y60Dj5xTXdRDzWVhC17mQ919191 FWCr/q87LVcHUkL lADzTDWBbHvnEBOWT1oTdAcRwfc4Fwp0ALECN2TIAnXefmSLd8IdjOa2gS/CNnDFVXSDppBuZ5rwfqR1PROtETLZoKE/vihi5+fKssLJorgVGT5/fKssLJorgVg45/fKskcHVGVG45/Q87LVcHUkL j5oW1F6Zs+AEs/L4Q6SSMcecO/F4oxvkgtx CUcVmupo0ICRyr+/g==

X-YMail-OSG: nsMvjPYVM1npv2CKl_wuThvmoCtPIeFpVvezsXST0tfXjL6t2eTN5K0gYV9TBZX

lMRu0ADQDf8BZ2PfkWB63KmJH318JDrSKtFo_y4WA2myn6HhHQk7xSRKQpKGCu.KTUhZmXJr8h86

DMPgjnvgkv9kBxx9XVr_ZRVG_rUIDjwmOZmswXMO7M4po66zaJWmrxttke3jQjxw1gzplQO_uzTm

7_WeYYl.eRfRLZmXzfGlgRenJtdupMNDCpYdkCy.iKMtR7Im5RIl5fpGLaCEZAkGu1cF8boqHPKI

aU7BqY49B.OuYZtN1dPv057lhNAU8UXiaL36.Y3tgCGk5u2dPryDI0OkbhYoZqesEkhiTAroPbfb

kbHXQVgHLj0lIf_fME_jEEbIGdvrp36euWv2mIJgK_z77OMVFr9SKmDYwYo3EXsitQj0Knj8VAWc

qJ6SESAirUYrc4Qk1Um64y5IrOjktXXnddvRA6cyCt6IXkFdDISMYTbmQ7mWgIj9rnzQhtSLkaVb

pMQlC0U3jDrZwxKPVVYLfejnqfYuzL3cI91JL.MJEWq1l8ZhiDVMHwpknC5Hx2J0S6fAetHpSgLu

bWu8fxkjXu8TOdHVcloLCQMr45wjVUAIwXHekdXWOXff6BKtjqEWUf5RkPvlaUFBEwgraZ_nW5t0

oJMn6W1iOljh2uUGODRqvNfz2k_id_2g2rW5ui2GgIAcAhTURMfbPLmevAyr793KyS2qSf_Ybe2H

NaidTfaBu8lygDg5Oi8vmdcx05oW4F0sQ2vc5hbhPwkJ5LUz6vXNY_PtKfcb.KJ8nNO7sMFByp_1

DMQYnNrgWMa5IP.nj2uP4SWcPjwo.uEAapUhwnV8DhuswVspus_eWk7H8YQg_eGVrtvWlTgTV4Hs

Luxmf7a8wBrJ_03l_qPw5sH2_GYJCMgDkYtZy_4w2ANIkcDf4_ZRJxjve9IZqVcPsdU3uWMLDLVI

hmXyWegKo3Km18kFsm3guhgoMwN_4UzqMrgngeVRRLILSKTcG3E.T.9N31Ljhy2gyExI07gIRbkC

0pOtHGSPP2e.oKJBoAIT7eDRXF.WE4szFdM2KPoeydm.9ulBIVGh4qkzwJZ0RSoyNoclk.nTxCym

gpuum.LWsaScF7LjFmDoiz24VNorbTCk2XNFoj.kJaHX5iC_ORjtGOnsOO0RwzPOoNigVPiy4Zs

a0.GcX0KQKjloU9CBwrxP7pe9V5wCpCTzTIupTlMaoMyxcv91HsZS78dwOJTPb_S_zOMYkDonnDu

rSWF.E7gn8kFqMyz26Qu0Uoy86gyAH_tdduZX5shUrTZ0NzOOgX1VFuq2Ixd1ug6F76.SVilRk9m

8VQ2FqpEesGsx3IfCKa1A4aTdIYj2.aI42KhvMPfSX2NjI4Smnp_D189or_aZxO9wpD1IeFwF9rr

QExV9BBsJVPIaqeNb154NSbbtnYpbX8Hz.VsfILPUoDaJwodLlkQoJGHcZ4YORE078DXD646FoZM

M_I9.iQe47cIGL10mxuiGTD2dHW7Z3MK_4VWAeso_Ty27HzVynP_0jd3xbQixyRUj8ULJx_pn9Ta

meVrqtsiwwbLGeQ6to2nyykBs7KHMJEWU96KEjz9zdM.vrlWuGqokSgyF2.33wdqQVhVwIzBhK5w

O46ayCBp0tBpf_f0qWb6Y7P.qNX1yWqx0RXKdQ3ZVvqjFGxSK17rcM6UduPbAQSE4AnUS6LrMXF5

6odb51pA0kolTg_hbrGECUEModVA9LZqZ_wCV_EfdFV28gcxzFuvnHxtkrcWaCkNJjKh0hOOhNsn

0Zar7zQaRH1jdEer0mrfkDt63aMXc7cyqsjOnbUDfKNMbp4HV5mkFknpuCWzI76wAr05lTc5rI3Y

sEkxaUnoj4ahmnELxhxgKJgTu3XY_Dp3RusWLAv_B1w5id8c8kyEix4ebrWR6FEpGkECdeNQGB2X

iwAupuuFs0k.o_865zNFgbny5foSVlQgMtbv8OQbKmaJn.PgWKmAgK5qBq7.7G3ESYowVhod7Qof

ZdWKq5l5IWSjrdLGsccYvEYzBe9YWFQOTEEA4ct.BggICBxaGbxYr_NdEX5jYEIevZ3_PbCWIDQo

k7p2W3iWWU5iGk3F1Q6CvD0.YhofSpqT276u53VGgI5nsfi5YXCcjUkolkQL4kZh5URARuKzb4t2

zuevKT7G7Xyn1MUP99G98MIVYGpXHNT5jyRCxsmtC3F6AZCkgpyYA1bB4ugnKTdMkPidBI5jVXKp

Urcxb2uBtTdzuE8wdwQukNMue0O4NxKVr

X-Sonic-MF: < [email protected] >

X-Sonic-ID: af7799b6-11f0-40dd-83a2-bd7a2380c81e

Primit: de la sonic.gate.mail.ne1.yahoo.com de către sonic304.consmr.mail.bf2.yahoo.com cu HTTP; Mar, 4 iulie 2023 07:50:02 +0000

Data: marți, 4 iulie 2023 07:49:58 +0000

X-FireEye: Curat

De la: =?UTF-8?B?15DXodejINeR16DXmdee15nXoNeZ?= < [email protected] >

Către: ” [email protected] ” < [email protected] >

ID-ul mesajului: < [email protected] >

Subiect: =?UTF-8?B?157Xm9eq15HXmSDXnNek16DXmdeV16og15TXpteZ15HXldeoINep?=

=?UTF-8?B?15wg157Xqdeo15Mg15TXkdeZ15XXoNeZINeV15TXqdeZ15vXldef?=

Versiunea MIME: 1.0

Tip de conținut: text/plan simplu; charset=”UTF-8″

Conținut-Transfer-Codificare: base64

Referințe: < [email protected] >

X-Mailer: WebService/1.1.21612 YMailNorrin

X-TM-AS-GCONF: 00

X-TM-AS-Product-Ver: IMSVA-9.1.0.2073-9.0.0.1002-27730.006

X-TM-AS-Expeditor-aprobat de utilizator: Nu

Versiunea X-TMASE: IMSVA-9.1.0.2073-9.0.1002-27730.006

X-TMASE-Rezultat: 10–1.617500-10.000000

X-TMASE-MatchedRID: Rpvkh2AwXOWz6cuM28lPHapLARk+zpBZtH69phJ53CUaGIQDC5wF+++5

f0cB5RxO4vM1YF6AJbaYRPlDELJ5/NLvsKjhs0ldGZ01ekRz+6TEQdG7H66TyHEqm8QYBtMO3ft

RIGpY0Rrj1UB+xZEHgKJQa03QxmtWIi4bQZGSnIUZ+XtYnA/XBHYvaRV+KhtG9D/BTIrPG/VCxK

4D+6GnlMmpcJmRLO19peVR1sJRFU+MGswxhm3ug9wVp0dG4pR9Mcp09utvdsU=

X-TMASE-SNAP-Rezultat: 1.821001.0001-0-2-1:0,12:0,22:0,33:0,34:0-0

Cale de întoarcere: [email protected]

Vezi mesajul original

 

M. Mai jos este e-mailul pe care l-am trimis personalului Hostelului „Avivit”:

În ultima casă.

Yahoo/trimis

 

assaf benyamini < [email protected] >

Către: [email protected]  [email protected]

 

Joi, 6 iulie, ora 15:49

 

Salut Vardhan:

Subiect: conduita ta.

Stimate domn.

Din motive care nu îmi sunt clare, în timpul vizitei la domiciliu care a avut loc astăzi, joi, 6 iulie 2023 la ora 14:50, ați ajuns cu o atitudine foarte agresivă și ați început să mă atacați într-o manieră grosolană și vulgară – chiar așa și fără motiv.

După cum știți, acest lucru s-a întâmplat fără nicio provocare din partea mea.

Voi preciza că, dacă intenționați să continuați cu asta, vă voi cere să nu mai faceți vizite la domiciliu în apartamentul de pe strada Costa Rica nr. 115.

Vei fi dispus să te comporți ca o ființă umană? Deci nu va fi nicio problemă la sosirea dvs. ulterioară. Vrei să continui să te comporți ca un sălbatic? Deci e mai bine dacă pur și simplu nu vii și atât.

Unele lucruri pur și simplu nu sunt făcute.

Salutări,

assaf benyamini-un rezident din locuința protejată a căminului „Avivit”.

post Scriptum. Numărul meu de identificare: 029547403

 

N. Link-urile mele:

1) site “toate serviciile”

2) grup Facebook „ieșind din singurătate”

3)grup WhatsApp adresa de încărcare alocații bătrânei din Israel

4)servicii de traducere din Statele Unite

5) Asociația „Începeți re”-pentru a salva și salvarea With Haim a trecut abuzul

6) partajare video rumble.com

7) firma finzmo

8)Asociația „prieteni”-asistență pe drum

9) caseta de date a companiei

10) trauma for good – o asociație pentru victimele traumei

11)linie pentru a da naștere-adresă femeile experimentate Referință violente sau umilitoare La timp nașterea

12) proiect „soare pentru toată lumea”-asistență la casele comune la înființarea acoperișurilor solare

13)Asociere acțiune-deschide ochii și inima pentru nevoile mele orbi

14) disability match – un site internațional de întâlniri pentru persoane cu dizabilități

15)coordonator „tower light”-se adresează persoanelor cu deficiențe de vedere sau orbire

 

 -Ai găsit o greșeală? Povesteste-mi-

Print Friendly, PDF & Email