Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Udlejning af lejligheder til handicappede i Israel - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Udlejning af lejligheder til handicappede i Israel

Udlejning af lejligheder til mennesker med handicap i staten Israel: udfordringer og muligheder

Hvad vil det sige at være handicappet? Det er et spørgsmål, der rejser mange spørgsmålstegn, og det er ikke altid muligt at give et enkelt svar. En handicappet person kan være en person med et fysisk, følelsesmæssigt eller åndeligt handicap, og i alle tilfælde skal deres liv integreres i det bredere samfund. En af de grundlæggende rettigheder for enhver person er retten til en behagelig bolig tilpasset deres behov. Dette er en grundlæggende rettighed, som ingen personer med handicap kan give afkald på. Det er derfor, vi står over for unikke udfordringer, når det kommer til at leje lejligheder i staten Israel.

At leje lejligheder er et vanskeligt problem i staten Israel, selv når en person ikke er handicappet. Høje priser, geografiske begrænsninger og intens konkurrence mellem bygder og byer får titusindvis af mennesker til at søge efter løsninger tilpasset forskellige markedstendenser og søge efter passende boliger.

På det seneste forsøger de lokale myndigheder at finde boligløsninger til mennesker med handicap, men virkeligheden viser, at der stadig er meget arbejde at gøre. Mennesker med handicap har særlige vanskeligheder med at finde en lejlighed tilpasset deres behov. Myndigheder og virksomheder bør udvikle en effektiv og støttende politik til fordel for mennesker med handicap for at hjælpe dem med at finde en passende boligløsning.

Et af hovedproblemerne på boligmarkedet i Israel er manglen på lejligheder, der er tilgængelige for handicappede, og boligmuligheder tæt på, hvor personen med handicap bor. Som følge heraf er handicappedes valg af bopæl næsten altid urimeligt og opfylder ikke de basale levebehov og kan efterlade mennesker med handicap til at føle sig isolerede og manglende engagement i det samfund, de lever i. . Pårørende til handicappede, der forsøger at hjælpe dem med at finde et passende sted at bo, står over for mange bureaukratiske vanskeligheder. I øvrigt,

I de senere år er der begyndt at udvikle sig stabile løsninger til mennesker med handicap inden for lejlighedsudlejning. For eksempel er israelske lokale myndigheder begyndt at udvikle programmer, der giver handicappede mulighed for at leje lejligheder til subsidierede priser, der passer til deres økonomiske muligheder. Derudover samarbejder private virksomheder med lokale myndigheder og offentlige institutioner om at tilbyde passende boligmuligheder til mennesker med handicap og deres familier.

Et af de mest succesrige eksempler på denne løsning er “Carmel Fund” i byen Haifa. Fonden hjælper med at finansiere og købe lejligheder til mennesker med handicap og hjælpe dem med at finde egnede og tilgængelige boliger i byen. Succesen med sådanne projekter bidrager til en væsentlig forbedring af livskvaliteten for mennesker med handicap og giver dem mulighed for at integrere sig i samfundet, som alle fortjener.

Der er dog stadig mange udfordringer, når det kommer til at leje lejligheder til mennesker med handicap i staten Israel. Det konstante behov for at tilpasse lejligheder til lejernes fysiske og følelsesmæssige behov, samt den nødvendige finansiering til sådanne projekter, udgør en meget dyr udfordring. Derudover har bevidsthed om problemet og løbende forbedringer over tid ført til en stigning i anmodninger om køb af tilgængelige lejligheder, hvilket kan give en følelse af frustration og bureaukratiske komplikationer, som er meget svære at håndtere.

Afslutningsvis er leje af lejligheder til mennesker med handicap i staten Israel et vigtigt og følsomt emne, som kræver opmærksomhed fra lokale myndigheder, regeringer og private virksomheder. Tiltag for mennesker med handicap varierer fra by til by og sted til sted, og de står over for betydelige udfordringer for at lykkes med denne opgave. Indsatsen for at finde løsninger til lejelejligheder til mennesker med handicap i staten Israel kræver vedholdenhed, kreativ tænkning og partnerskab mellem regeringen og offentligheden, for at sikre, at mennesker med handicap får ret til at leve et liv af værdi, i et hjem tilpasset til deres behov.

 

A. Her er en idé til det system, jeg tænkte på:

Opret et websted eller et system, der vil fungere som en slags “arkiv” for detaljer om forsømte eller forladte projekter. Det vil sige: alle tilfælde, hvor en person eller en gruppe mennesker startede et bestemt projekt, og det af den ene eller den anden grund ikke var muligt at gennemføre eller fortsætte det.

 

Enhver, der er interesseret i at hjælpe med at sætte systemet op, kan kontakte mig, Assaf Benyamini, via:

1) Mit telefonnummer: 972-58-6784040.

2) Min hjemmeside:  https://www.disability55.com/

B. Nedenfor er den besked, jeg sendte søndag den 20. august 2023 til Facebooks tekniske support:

Hvorfor kan jeg (igen) ikke sende beskeder ved hjælp af Messenger-software? Hvorfor blev jeg blokeret igen?

Jeg præciserer (igen), at jeg på min Facebook-konto ikke skriver fornærmelser, hadefulde ytringer, trusler, bagvaskelse eller hadefulde ytringer eller fornærmelser af nogen art, der virkelig kunne retfærdiggøre en sanktion af denne art.

Jeg vil derfor bede dig om at give mig tilladelse til at sende og modtage beskeder ved hjælp af Messenger-softwaren.

Asaf Benjamin.

post Scriptum. 1) Mit telefonnummer: 972-58-6784040.

2) Link til min Facebook-profil:  https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

C. Nedenfor er indlægget jeg har offentliggjort i Facebook-gruppen   “stoppe Facebook-chikane“:

 

Facebook tillader mig pludselig ikke at sende beskeder via beskedsoftware – bare sådan og uden grund.

Bortset fra beskeden om selve blokeringen, forklarer Facebook ikke noget.

Er der nogen, der nogensinde er stødt på noget lignende?

Jeg vedhæfter et skærmbillede af problemet her (overskriften til dette skærmbillede er på hebraisk).

Asaf Benjamin.

D. Nedenfor er en elektronisk besked, sendt i mine anliggender til “Clinical Legal Literacy Center” på det hebraiske

universitet + deres svar på anmodningen:

 

Filnummer 64226/23 – Benyamini Asaf [reference 66540639]

Yahoo/Indbakke

Siyua Mishpati< [email protected] >

har:

[email protected]

kopi:

[email protected]

Søndag den 20. august klokken 13.02.

Hej Michal,

Jeg videresender en anmodning til dig, som vi har modtaget fra hr. Assaf Binyamini, modtageren af ​​denne e-mail. De vedhæftede dokumenter fremsendes med hans tilladelse.

Assaf kontaktede os for at få juridisk bistand til opnåelse af basishjælp gennem en almen boligansøgning/ansøgning. Ud fra det, Assaf fortalte mig, ser det ud til, at han fremsatte flere henvendelser til Boligministeriet for at øge sin berettigelse til lejehjælp og for at blive anerkendt som berettiget til almen bolig, men hver gang fik han et negativt svar. Ifølge ham er hovedårsagen, at han er enlig og uden børn, hvilket diskriminerer ham i forhold til andre kandidater til Boligministeriet, selvom han er i en medicinsk og personlig tilstand, som berettiger til gavn af en hjælp.

Desværre opfylder ansøgeren på grund af et finansielt indskud til kredit for ansøgeren ikke de økonomiske betingelser, der er fastsat ved lov for at nyde godt af juridisk repræsentation på vegne af retshjælp fra Justitsministeriet. Vi var derfor ikke i stand til at acceptere Assafs anmodning og undersøge den til bunds. Jeg ville dog sætte stor pris på, hvis du kunne se, om du kan yde assistance til ham gennem Center for Clinical Legal Education på Hebraw University. Med tak, adv. Liron Keshet Legal Aid Je District [email protected] Som en del af den service, der leveres til dig i justitsministeriet, inviterer vi dig til at få adgang til Every Right-webstedet på: https://go.kolz.org. il /g

Søndag den 20. august klokken 16.40.

Hej Liron og hej Assaf,

 

Jeg vil undersøge, om sagen i princippet er egnet til klinikken, selvom det er et svært spørgsmål at tage stilling til.

Jeg har brug for lidt tid til at studere sagen og give et svar, og under alle omstændigheder, hvis emnet er egnet til vores behandling, vil klinikken først kunne begynde at behandle sagen i begyndelsen af ​​semesteret (ultimo oktober). .

 

Med venlig hilsen

 

Advokat Michal Goren

Den Internationale Menneskerettighedsklinik

Klinikken for repræsentation af befolkninger i periferien, det kliniske juridiske træningscenterDet Juridiske Fakultet, Hebraiske Universitet i Jerusalem, Israel.   Telefon: 972-2-5882569.   Fax: 972-2-5882544.  [email protected]
www.cle.huji.ac.il

 

Se originalt indlæg

E. Nedenfor er den e-mail, jeg sendte til kontoret for vicefinansministeren i Israel, Michal Waldiger:

Mit brev til vicefinansminister Michal Wmldigers kontor.

Yahoo/sendt

Asaf Benjamin< [email protected] >

har:

[email protected]

Lørdag den 19. august klokken 20.07.

Til: Kontoret for vicefinansminister Michal Waldiger.

 

Emne: permanente boligløsninger.

Kære fruer og herrer.

Jeg, Assaf Binyamini, 50 år, bor i en lejet lejlighed i Kiryat Menachem-kvarteret i Jerusalem. Jeg lever af en invalideydelse fra Sikringsinstituttet. Derudover modtager jeg cirka 770 NIS om måneden som huslejebetalingshjælp fra Bygge- og Boligministeriet gennem MGR. Trods talrige henvendelser er størrelsen af ​​udlejningshjælp ikke blevet opdateret i mange år – og denne rute kan på nuværende tidspunkt ikke være en fyldestgørende løsning. boligløsning for handicappede. Derudover: Når det kommer til en boligløsning til en handicappet, er der nogle gange ekstraudgifter på grund af behovet for forskellige tilgængelighedsfunktioner. Mit spørgsmål er følgende:

Med venlig hilsen

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

indgang A-lejlighed 4, Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Telefonnumre: i et hemmeligt hus på grund af chikane og en uadresseret klage til det israelske politi.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Nedenfor er min korrespondance med Bolighjælpschefen i Bygge- og Boligministeriet: Du har sendt en e-mail i en umarkeret boks – beskednummer: 0005204

[email protected]

Onsdag den 16. august kl. 9.20 Hej, du har sendt en mail til en boks, der ikke er afkrydset. Du kan åbne en klage på Bygge- og Boligministeriets onlineformular:

https://forms.gov.il/globaldata/getsequence/[email protected]

Med venlig hilsen Ministeriet for Byggeri og Bolig Onsdag den 16. august 2023 kl. 08:36:54 GMT+3, offentlig undersøgelse med ansvar for boligstøtte<

[email protected]> Skrevet af: assaf Shalom, tak fordi du har modtaget din henvendelse og jeg er beæret over at svare. Jeg forstod ikke din anmodning, den 05/07/2023 besvarede vi din henvendelse vedrørende din anmodning om at få en lejlighed, hvorefter du kan overveje at ansøge om en almen lejlighed, via firmaet Magaarr . Tak for din forståelse og samarbejde. Med venlig hilsen Adena Avera Public Inquiry Center

Bolighjælpsforvaltningen [https://hoc-hamecher.microsoftcrmportals.com/misrad_habinui_vehashikun/]2) Mit ID-nummer: 029547403.3) Nedenfor er en forklaring på den lægetjeneste, jeg søger: Jeg er en mand 50-årig fra Jerusalem-området, som lider af forskellige fysiske og psykiske sygdomme. I de senere år er min tilstand forværret betydeligt, hvilket gør det stadig sværere at komme fysisk til klinikker til lægeundersøgelse eller behandling, hvis og når det er nødvendigt. Derudover gør forringelsen af ​​den offentlige medicin det stadig sværere for mig at finde lægeassistenter, hvis og når jeg har brug for dem. Det er derfor, jeg prøver at finde en løsning på denne situation, hvor På grund af mit dalende helbred er det stadig sværere for mig fysisk at komme på klinikker til undersøgelse eller behandling – hvis og når det er nødvendigt. 4) Den terapeutiske ramme, som jeg befinder mig i:

“Reut” Association – “Avivit” Hostel,

6 Ha-Avivit street,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9650816.

Telefonnumre på vandrerhjemmets kontorer: 972-2-6432551. eller: 972-2-6428351.

Socialrådgiveren fra hostelteamet, der gør rent i min lejlighed: Fru Sara Stora-972-55-6693370. 5) Den 10. juli 2018 meldte jeg mig ind i bevægelsen “Nitgaber” – gennemsigtige handicappede. I bevægelsen forsøger vi at agere til fordel for de gennemsigtige handicappede, det vil sige mennesker som mig, der lider af alvorlige helbredsproblemer, der ikke er synlige udefra, og som derfor også bliver diskrimineret i forhold til andre handicappede. . Bevægelsens direktør, som også er dens grundlægger, er Tatiana Kaduchkin, og hendes telefonnumre er: 972-52-3708001. Eller: 972-3-5346644. Vores hjemmeside:

https://www.nitgaber.com/

F. Nedenfor finder du de publikationer, som jeg har delt på det sociale netværk Facebook:

1) Knesset vedtog for nylig “Grundloven om Tora-studier.”

Når jeg skriver her, taler jeg om Facebooks Tora – også en slags Tora.

Så jeg overvejer at omskole mig – og indsende en ansøgning om at blive anerkendt som Torah-lærer.

Jeg håber du får en god løn i dette job.

lol…

HAR

2)Tali Ohaion er med  Léa Koenig Stolper.

15. august kl. 13.19.

 

Filmen – Leah Koenigs kærlighed – hendes totale kærlighed til sin afdøde mand Zvi Stolper i et jubilæum af år indtil hans død, og i yderligere 25 år til i dag, samt hendes totale kærlighed til teater.

Filmen beskriver Léas møde og accept, mellem hendes virkelige verden og den fiktive verden, som hun oplevede på scenen.

Israel Prize Bride, israelsk teaters førstedame!!!

Fra og med september vil filmen sendes på History Channel {Yes and Hot}.

Premiere 23/09/2023 kl. 21:50 lørdag Yderligere udsendelser:

24/09/2023 03:04 søndag

27/09/2023 18:45 onsdag

30/09/2023 12:25 lørdag

En artikel offentliggjort før visningen af ​​filmen på Epic Art Film Festival 2013 på Tel Aviv Museum

https://www.habama.co.il/Pages/Description.aspx?Subj=1…

Anhænger

https://www.youtube.com/watch?v=clwkVg4_qE0…

3)Choushi burger støtte mennesker med handicap

2 i august kl. kl. 17.50.

 

Er du bange for at gå til offentlige steder på grund af parkeringsproblemet?

Hvis jeg ikke har en parkeringsplads, der passer til min elevator, kan jeg ikke komme ud af bilen. Jeg kan ikke hoppe, det er den eneste mulighed, jeg har.”

Den betydelige stigning i antallet af handicapbeviser efterlader de virkelig handicappede hjemme

Handicapparkeringsmærkater skal hjælpe dem, der har svært ved at komme rundt, men når de udleveres uden kompensation, står de, der virkelig har brug for dem, uden en løsning. Handicappede taler om den spænding, der følger med dem, hver gang de forlader huset vedrørende spørgsmålet om parkering og ønsker en ændring af lovgivningen og dens håndhævelse.

kilde først| Yishai Almakaïs

Artiklen i den første kommentar >>

Link til artikel –https://www.makorrishon.co.il/news/yoman/648797/

4)Asaf Benjamin

15. august B-14:28.

 

Delt med offentligheden

En mand går alene på vejen og leder efter folk, han kan spørge, om han skal dreje til venstre eller højre for at nå den landsby, han forsøger at nå.

I området, hvor manden går, er der yderligere to landsbyer: en landsby af sandsigere – folk, der altid fortæller sandheden, og en anden landsby af løgnere – folk, der altid lyver.

Manden møder tilfældigt en person, som han vil spørge, om han skal dreje til højre eller venstre på sin vej. Det vides ikke, om den person, manden møder på sin vej, tilhører landsbyen sandsigere eller løgnerlandsbyen.

Så hvad kan manden foran os spørge den person, han møder tilfældigt, for at vide, om han skal dreje til venstre eller højre på sin vej?

Nå, han burde spørge manden, hvad han tror, ​​folk i den anden landsby (ikke den landsby, hvor han bor) vil svare på spørgsmålet – det svar, du får, vil altid være det forkerte svar…

 

5)Asaf Benjamin

14. august B – 23:31.

 

Delt med offentligheden

 

En person oplever en alvorlig tandpine og går til tandlægen.

Klinikkens tandlæge forsikrer ham: Bare rolig, jeg hjælper dig med at glemme din tandpine.

Patienten sidder på behandlingsstolen i klinikken:

Tandlægen begynder at barbere patientens hoved.

Patienten råber til lægen: ”Hvad laver du? Jeg kom til tandlægearbejde, ikke frisøren. »

Lægen svarer patienten: “Vær tålmodig. Vi er midt i behandlingen. Bare rolig, ved behandlingens afslutning vil du kunne glemme din tandpine – som jeg lovede.”

Lægen er færdig med at barbere patientens hoved og begynder at dryppe kogende olie over patientens hoved.

Patienten råber: “Jeg har ondt i hovedet!!! Hvad laver du, vil du dræbe mig? “.

Lægen konkluderer: Nej. Jeg prøver ikke at dræbe dig, jeg vil bare hjælpe dig med at glemme tandpinen. Jeg lovede – og jeg holdt det. Nu kan du gå hjem. »

 

6)

Asaf Benjamin

14. august B-18:12

 

Delt med offentligheden

 

Vi, New Israel Climate Party, ønsker at løse spørgsmålet om temperaturer, vejr og nedbør i Israel én gang for alle.

Vi lover:

1. Der vil ikke være flere lange Shrev-dage. De vil ikke modtage en licens fra os, og deres udseende vil ikke være muligt.

2. Vi vil garantere en mængde nedbør, der vil dække alle behovene i den israelske økonomi.

3. Vi vil heller ikke bekræfte forekomsten af ​​oversvømmelser i landet.

4. Oversvømmelsesoperatører blev forbudt.

5. Derudover er mange gerningsmænd også blevet forbudt.

6. De, der overtræder artikel 4 og 5, vil blive sendt til specialindrettede kriminalforsorger, hvor temperaturen vil være 45 grader året rundt – du er blevet advaret!!

Så vi vil bede dig om at klatre op på tagene af bygninger og huse og stemme i himlen for at vælge os!!

7)14. august B-17:59

 

Delt med offentligheden

Til den valgte regering, Knesset og alle regeringsinstitutioner i vores rige.

Vi, israelske borgere, ønsker kraftigt at protestere mod den alvorlige hedebølge. Vi er villige til at acceptere 25 grader, måske endda 30 grader, og i nogle tilfælde endda gå på kompromis med 32 grader – men 40 grader i en hel uge? Tror du ikke du har overdrevet det??

Vi vil derfor bede dig om at tage de nødvendige forholdsregler for at justere de nødvendige temperaturer!! Hvor er vores fremragende sikkerhedstjenester? Hvorfor kan de ikke klare lidt mere normale temperaturer?

Klimasikkerhed er et af jobkravene!!

Du har fejlet missionen – gå hjem!!

lol…

8)Asaf Benjamin

14. august B-17.15.

Delt med offentligheden

 

Mange klinikker inden for psykologisk behandling får tilladelse til at udføre “Mahadrin-behandlinger”:

Mandlige psykologer vil kun behandle mænd, og kvindelige psykologer vil kun behandle kvindelige klienter.

Derudover vil mænd ikke få adgang til klinikker på dage og tidspunkter, der er reserveret til behandling af kvinder, og på dage og tidspunkter, der er reserveret til behandling af mænd, vil kvinder ikke få adgang til klinikker. lige adskillelse.

Kvindeorganisationerne udtrykker stor tilfredshed: “Hvor smukt. Vi har her et fremragende emne for retssager og offentlig kampagne.”

“Vi vil have en vanvittig mediebrum her – hele dage, hvor radio- og tv-kanalerne i staten Israel kun vil tale om vores emne. Hvor sjovt vi har det!!”.

lol…

 

9)Asaf Benjamin

14. august B-11:52

 

Delt med offentligheden

 

De seneste dage har varmen været intens og uudholdelig i staten Israel: netop i går var det over 40 grader celsius i Jerusalem.

Men når folk bruger forskellige midler til at beskytte sig mod varmen, som klimaanlæg, gør de problemet værre – og når problemet bliver værre, vil det kræve endnu bedre eller kraftigere klimaanlæg, hvilket igen vil gøre det endnu værre. situation. forværre skaderne på miljøet – og dermed skabes en ond destruktiv cyklus, som kan forårsage, at mennesker udslettes fra jorden.

Jeg har ikke et klimaanlæg i mit hus, kun en ventilator.

Og kort sagt: Jeg vil ofre mig til gavn for miljøet.

Jeg er også meget hjemme og går næsten aldrig ud – og dermed reducerer jeg til en vis grad luftforureningen fra køretøjets motoraktivitet.

Jeg har for eksempel hørt, at nogle flyselskaber rundt om i verden er kommet frem til, at overvægtige kunder vil læsse mere på flyet og føre til øget brændstofforbrug. Sådan har der udviklet sig en mærkelig praksis forskellige steder i verden, hvor passagerer på et fly skal veje sig, inden de går ombord på flyet – og jo tungere passageren er, jo højere er billetprisen flyprisen, og omvendt. : slanke passagerer vil betale dyrt. mindre.

Så du skal på slankekur, før du tager flyet…

lol…

 

10)Asaf Benjamin

9. august B-16:44.

Delt med offentligheden

 

En patient på en psykiatrisk afdeling vågner om morgenen og siger til plejepersonalet: “Jeg drømte, at jeg slog alle verdens psykiatere ihjel.”

Medarbejderne er lamslåede: “Hvad drømte du om??? Hvem gav dig ret til at drømme sådan noget? Uforskammethed!!!”

Patienten tilføjer og siger: “Men jeg kan se, at alle lægerne stadig er i live. Har du tænkt på at gøre noget?”

Sundhedsteamet svarer: ”I vil snart se, hvad vi gør ved det her. »

En alarm går i rummet, personalet stifter med magt patienten til sengen og siger til hinanden: “Nu skal vi give ham en god dosis, han kommer aldrig op igen.” Drømte han, at han dræbte? psykiatere? Vi får se, hvad han drømmer om nu – i den virkelige verden. »

 

11)Yoram Adri

18. august B-17:51.

 

Shlomo Filber smider en bombe og afslører en dramatisk karakter!!

“I mere end et årti har Israel solgt “erstatningsluftstyrker” – jord-til-overflade-missiler, der er præcise i rækkevidder på ti og hundreder af kilometer, til mange lande, der ikke er rige nok eller ikke truede nok. angribe infrastruktur og mål bag fjenden.

Og kun skomageren går barfodet, Israel selv bruger næsten ikke dette alternativ og lancerer i stedet kampfly. Tilsyneladende var der ingen, der ønskede at tage imod den magtfulde luftvåbenlobby.

Nu tvinger piloter beslutningstagere til at overveje et alternativ til i det mindste nogle af de missioner, de tidligere blev sendt på. »

Efter de vildfarende venstrefløjs stødende bemærkninger tog det ikke lang tid, før de nåede frem.

Filber fortsatte og besvarede disse skøre spørgsmål:

“Jeg kan se, at alle Ralbim og Kaplan Kaplan blev sendt for at svare på tweetet ifølge beskedsiden – “Nu er du også en fagekspert?”

Så et øjeblik før du slipper al din savlen løs på tastaturet, er ting blevet skrevet i mindelighed i bestyrelsen for IAS, som fremstiller og sælger sådanne missiler rundt om i verden.

Ja, jeg kender godt emnet.

Begynd at kaste dit slim op. »

Og til det siger jeg: bravo til hr. Filber, der kun taler om fakta, i modsætning til de vrangforestillinger, venstrefløjsgifte, der lancerer meningsløse slogans.

Giv den et kæmpe like!!!

Klik på Næste:   https://www.facebook.com/yoram.adri?mibextid=ZbWKwL

 

12)

aktiv

Peer af RotemJeg føler mig positiv.

4 dage

 

Den 19. september er Psykiatriforeningen vært for et Rosh Hashanah-måltid for 60 fantastiske kandidater til mental sundhed, og jeg har stadig ikke fundet et firma, der vil donere til dem alle.

Kom og hjælp mig med at bringe dem lidt lykke i al livets kompleksitet.

I løbet af de seneste to år har NPS-foreningen arrangeret 17 sociale arrangementer, og jeg og de frivillige har gjort tusindvis af mennesker glade med nul statsbudget.

Jeg vil virkelig sætte pris på din hjælp til at donere eller identificere virksomhedsejere

 

13)Yariv Fisher

13. august B-12:51

 

Den store fiasko i Nof Yam IAS-komplekset er registreret i Padlons navn!

Utallige tønder med nitroglycerin og sprængstoffer er begravet under det forladte område af industrianlægget Nof Yam, og de alvorlige konsekvenser af faren er tydelige på jorden – en brand, der har spredt sig over snesevis af dunam og er nået op til 300 meter fra boligerne for indbyggerne i Nof Yam.

Hvad skal der ellers ske for at Padalon vågner?!

I stedet for at løbe til regeringskontorer og udføre det virkelig vigtige arbejde, foretrækker Padlon at råbe til medierne og trække sig fra ethvert reelt praktisk ansvar, som vil holde Herzliyas befolkning i sikkerhed.

Slut dig til mig og støt mig i kapløbet om borgmester i Herzliya,

For det er tid til at vågne op.

Vi har kun én Herzliya!

 

14)Asaf Benjamin

20. august kl. 12:41 ·

Delt med offentligheden

Facebook besluttede ikke at tillade mig at sende eller modtage beskeder gennem Messenger-softwaren – bare sådan og uden grund.

Derfor kan jeg indtil videre ikke sende private beskeder men kun åbent.

Det er uklart, hvor længe denne rådgivning vil vare.

Bortset fra beskeden om selve blokeringen, forklarer Facebook ikke noget.

Asaf Benjamin.

Her til morgen (søndag den 27. august 2023) fungerer beskeden igen korrekt.

Facebook melder selvfølgelig ikke noget ud – du skal “gætte” hvor længe problemet varer.

Det synes jeg ikke er passende adfærd – det er passende for Facebook at forklare begrundelsen for blokering, og hvis internetbrugeren fortjener at blive “straffet” og blokeret, så er det passende for Facebook at forklare hvorfor og hvordan blokeringen vil vare i lang tid.

Og selvfølgelig sker der intet, hvis Facebook afviger fra sin politik og samtidig begynder at reagere på sine kunders henvendelser.

 

15)https://www.internationaldays.org/januar

Hjemmeside “Internationale Dage” – en hjemmeside, der samler information om internationale dage, der fejres hele året: “International Mother Language Day”, International Women’s Day”, “International Coffee Day” mv.

 

16) Det besluttes at oprette en “international miljødomstol”, hvor personer, virksomheder eller organisationer samt statsoverhoveder, der tidligere har skadet miljøkvaliteten, vil blive retsforfulgt: fabrikker, der udleder giftigt spildevand til floder, have. eller vandløb, en person, der fælder et træ uden god grund, folk, der jagede, ulovligt ophold, manglende evne til hurtigt at håndtere sager om olieudslip eller dårlig vedligeholdelse af faciliteter, hvor der opbevares olie eller atomvåben osv.

Retten brugte Googles overvågningssystemer til at lokalisere potentielle kriminelle rundt om i verden og stille dem for retten.

Hvor mange israelere ville blive stillet for en sådan domstol?

I alle tilfælde vil tiltalte, der findes skyldige i loven, blive sendt til et netværk af økologiske fængsler, som vil blive oprettet specielt til dette formål.

Hvordan vil et økologisk fængsel se ud eller fungere? Er der nogen, der har en idé?

17) Som bekendt, efter  Giorgia Meloni  blev valgt til Italiens premierminister for næsten et år siden, vedtog hun en lov, ifølge hvilken officielle dokumenter på regeringskontorer i Italien kun må bruges på italiensk (tilsyneladende, indtil for nylig, brugte de i stigende grad engelsk og ikke italiensk).

Jeg hørte, at ifølge denne lov vedtaget i Italien vil enhver, der overtræder den, blive idømt en bøde på 100.000 euro.

Vil de vedtage en lignende lov i Israel vedrørende hebraisk?

Og i bekræftende fald, hvad bliver lovens artikler, og hvad bliver bødebeløbet, der vil blive pålagt dem, der bruger et fremmedsprog i ministerielle dokumenter? Og hvad vil nye immigranter, der stadig ikke kan hebraisk, gøre, eller andre befolkningsgrupper såsom fremmedarbejdere, hvoraf mange heller ikke kan hebraisk? Eller vil de beslutte sig, som i mange andre tilfælde i Israel, for at opføre sig på en voldsom og hensynsløs måde og dermed fremprovokere adskillige voldelige hændelser med befolkninger, der simpelthen ikke kan bruge hebraisk?

Jeg ville ikke blive overrasket, hvis staten Israel valgte en sådan adfærd – som vi ved, kendetegner grådighed og manglende hensyntagen regeringsministeriers adfærd på mange områder…

18) Der indføres nye regler, der forbyder demonstrationer foran folkevalgtes hjem (Knesset-medlemmer, ministre og premierminister).

Således blev det besluttet, at under en gåtur i en valgt embedsmands bolig:

1. Skrig ikke.

2. tale er forbudt.

3. Ingen fløjten.

4. Det er forbudt at bruge lydforstærkere – højttalere, sirener mv.

5. Ingen viftede tegn.

6. Det er forbudt at mumle protestord.

7. Israelsk politi vil nøje overvåge forbipasserendes læbebevægelser på disse steder. De, der udviser unormale læbebevægelser, vil straks blive fjernet fra lokalerne.

Åh, og hvordan har vi glemt: det er faktisk ikke tilladt at trække vejret, mens du passerer.

Vejrtrækning forårsager luftbevægelse – hvilket i høj grad forstyrrer de folkevalgtes hellige arbejde og deres mulighed for at formulere et korrekt sæt af hensyn til Fædrelandets bedste!!

lol…

 

19)Direktøren for blodbanken i Israel går amok og beslutter sig for nye kriterier for udførelse af blodprøver i Israel:

Separate tests for dem med rødt blod og dem med blåt blod.

Befolkningen som helhed vil blive defineret som mennesker med rødt blod og vil kun være berettiget til en grundlæggende blodprøve og uden mere dybtgående undersøgelser beregnet til at teste niveauet af et bestemt stof i blodet, en test til at påvise en bestemt sygdom , etc.

Som en del af de nye regler blev det besluttet, at:

1. Mennesker med rødt blod vil i lovens forstand have mulighed for fortsat at blive undersøgt i de nuværende lægelige strukturer – sygesikringsklinikker og offentlige hospitaler.

2. Der vil blive etableret lægehuse for blåblodede mennesker, og offentlig transport, busser og taxaer vil ikke få adgang til disse steder. Ejere af offentlige transportkøretøjer, der vælger at rejse til disse steder på trods af forbuddet, vil blive sendt resten af ​​deres liv til et netværk af fængsler, der vil blive oprettet specifikt til dette formål og vil blive defineret som værende ude af stand til at blive testet, dvs. at sige: de vil ikke længere kunne få taget blod.

3. Ved indgangen til de faciliteter, der er beregnet til mennesker med blåt blod, vil der blive udført streng kontrol, som kun vil tillade adgang for personer med en tilsvarende tilladelse. Screeningen af ​​alle, der ønsker at komme ind i disse faciliteter, vil vare en time, 32 minutter, 21 sekunder og 541 millisekunder. Vagterne på disse lægeanstalter, der overskrider denne inspektionsperiode, vil også blive sendt til de i § 2 nævnte kriminalforsorgsanstalter.

4. En blå blodattest vil kun blive udstedt til højtstående politikere (premierminister, ministre og Knesset-medlemmer) eller ledende medarbejdere, hvis løn er NIS 200.000 eller mere om måneden.

5. En bestilt liste over mennesker med blåt blod vil fra tid til anden blive offentliggjort i medierne.

6. Demonstrationer foran husene med blåt blod vil blive fuldstændig forbudt, og enhver, der demonstrerer foran dem, vil blive underlagt dødsstraf.

Nå, jeg er en simpel borger, der ikke har nogen lederstilling, og jeg tjener langt mindre end NIS 200.000 om måneden. Mere præcist: Der er en handicaptilskud fra National Insurance Institute på 3.591 NIS pr. måned.

Jeg vil derfor formentlig ikke kunne blive testet under lægeundersøgelser, som kun vil være tilgængelige for personer med blåt blod.

Jeg vil forsøge at tage højde for dette og ikke forårsage unormale værdier i mit blod…

Hahaha…

 

20)seneste viden Yedioth Ahronoth

8 i september 2022

 

Det er tid for dig at indrømme: du fejlede.

Manar Hajaj og hendes datter Hadera, 14, blev skudt og dræbt under deres lejlighedsbygning, da de læssede deres bil af efter at have handlet i supermarkedet. Miriam, Haderas tvillingesøster, så sin mor og søster skudt på skarpt hold og flygtede, mens lejemorderen skød hende i benet.

Endnu en pige, der mistede hele sin familie på et øjeblik, og som skal bære billedet af sin søster og mor, der bløder ihjel, for øjnene af hende resten af ​​sit liv. Miriam var ikke i stand til at ledsage sin mor og tvillingesøster til begravelsen i går. Hun havde ikke mulighed for at sige farvel til dem, at hylde dem, at sørge over deres grave.

Politiet og ministeriet for indre sikkerhed siger, at der bliver gjort en indsats for at udrydde kriminalitet i det arabiske samfund. Men efter de blodige uger her – kriminelle sendt for at eliminere en mor og hendes to døtre, en journalist myrdet på grund af sit arbejde, en mor skød på blankt hold, mens hun holdt sin lille pige – det er tydeligt, at borgerne er skødesløse.

Det skete under din tjeneste. Se med dine øjne på sporet af ødelagte familier, der forbliver tavse over for tab, se på alle dem, der lever i frygt og frygt, og indrøm, at det ikke er lykkedes dig at holde vores gader sikre.

Foto: Tal Shahar Hadar Gil-ad For hele kronikken  https://bit.ly/3B3aLJg

 

21)aktiv

Asaf Benjamin  Professionel WordPress-WooCommerce, Elementor, Crocoblock og mere

13 timer

 

har: “Professionel WordPress-WooCommerce, Elementor, Crocoblock og mere“.

Emne: Metabeskrivelse på WordPress-siden.

Kære fru/sir..

Jeg ejer site disability55.com bygget på wordpress.org

Det er en flersproget side på 67 sprog: usbekisk, ukrainsk, urdu, aserisk, italiensk, indonesisk, islandsk, albansk, amharisk, engelsk, estisk, armensk, bulgarsk, bosnisk, burmesisk, hviderussisk, bengali, baskisk, georgisk, tysk, dansk . , hollandsk, ungarsk, hindi, vietnamesisk, tadsjikisk, tyrkisk, turkmensk, telugu, tamil, græsk, jiddisch, japansk, lettisk, litauisk, mongolsk, malaysisk, maltesisk, makedonsk, norsk, nepalesisk, swahili, singalesisk, kinesisk, slovensk, slovakisk , spansk, serbisk, hebraisk, arabisk, pashto, polsk, portugisisk, filippinsk, finsk, persisk, tjekkisk, fransk, koreansk, kasakhisk, catalansk, kirgisisk, kroatisk, rumænsk, russisk, svensk og thailandsk.

Min side har et Yoast plugin installeret – og som du ved kan du ved hjælp af dette plugin skrive en metabeskrivelse for hvert blogindlæg.

Jeg leder efter en måde, hvorpå temabeskrivelsen automatisk kan tilpasses det sprog, indlægget er skrevet på, for eksempel:

1. metabeskrivelsen vil være:

בלוג שעוסק בנושאים הקשורים לנכות, ציבור הנכים ומאבק הנכים בישראל

Når beskeden er på hebraisk

2. beskrivelsen af ​​temaet vil være:

A blog that deals with issues related to disability, the disabled community and the struggle of the disabled in Israel

Når beskeden er på engelsk

3. beskrivelsen af ​​temaet vil være:

ආබාධිත ප්‍රජාව, ආබාධිත ප්‍රජාව සහඊහ ෺හ ඊව ආබාධිතයන්ගේ අරගලය සම්බන්ධ ගැටළු සමු සමක නබ්ලොග් අඩවියකි

 

Når beskeden er på singalesisk

(Jeg kan ikke singalesisk – jeg brugte Google Translate til at skrive beskrivelsen)

etc’.

Hvordan justerer man automatisk temabeskrivelsessproget til udgivelsessproget?

Jeg vil nævne, at jeg bruger supplementspolylang og: loco translation for at definere den flersprogede side, som jeg skriver på.

Med venlig hilsen

Assaf Benjamin,

115 Costa Rica Street,

A-lejlighed 4 indgang,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Telefonnumre: i et hemmeligt hus på grund af chikane og en uadresseret klage til det israelske politi.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1. Mit identifikationsnummer: 029547403.

2. Link til min hjemmeside:  https://www.disability55.com

3. Mine e-mailadresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller : [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

 

22) Nedenfor er den besked, jeg skrev på Facebook-siden af  Shufersal af netværket

I dag, torsdag den 7. september 2023:

Jeg venter stadig på forsendelsen – og når jeg ringer til dig på 972-1-800-56-56-56 for at finde ud af, hvad der sker med forsendelsen, er der ingen, der tager telefonen!! og også i WhatsApp svarer du ikke På siden skriver du, at leveringen kommer kl 23:19 – altså: efter kl 23!!! 4 timer forsinket – med almindelig by levering – bare uhøfligt!!! Hvad er dit problem med at holde dig til det aftalte med dig?? Jeg er bare træt!!! Asaf Benjamin.

 

Asaf Benjamin

Hej Shufersal: Jeg venter stadig på levering!! Som en påmindelse – du skulle ankomme allerede kl. 19.00 – allerede mere end 3 timer forsinket!!! Jeg har andre ting at lave i livet end at vente på dig!!! 21:33 modtog jeg et telefonopkald fra din repræsentant – et telefonopkald fra nummeret 972-3-9481077 – og under samtalen med hende fik jeg at vide, at du ville ankomme inden for den næste time!! Så hvorfor kommer du ikke?? For hvad??? Jeg er bare træt!!!

Assaf Benyamini.

post Scriptum. Som en påmindelse er mit telefonnummer: 972-58-6784040. Og ordrenummeret er: 07974044.

G. Nedenfor er den besked, jeg sendte torsdag den 24. august 2023 til Facebooks tekniske support:

På min Facebook-konto kan jeg ikke sende beskeder med beskedsoftwaren.

Jeg vil gerne præcisere, at jeg på min Facebook-konto ikke skriver fornærmelser, hadefulde ytringer, trusler, bagvaskelse eller hadefulde ytringer eller fornærmelser af nogen art, der virkelig kunne retfærdiggøre en sanktion af denne art.

Så jeg beder dig igen om at tillade mig at sende beskeder ved hjælp af Messenger-softwaren.

Jeg vil også gerne vide, hvorfor du ikke svarer på mine beskeder

Med venlig hilsen

Asaf Benjamin.

post Scriptum. 1) Link til min Facebook-konto: https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

2) Mit telefonnummer: 972-58-6784040.

H. Nedenfor er min korrespondance på WhatsApp med en medarbejder fra “Facebook Israel”:

23.8.2023, 18:42 – Beskeder og opkald er ende-til-ende krypteret. for alle uden for denne chat, ikke engang på WhatsApp, er det ikke muligt at læse og lytte til dem. Klik for flere detaljer.

23.8.2023, 18:41 – Assaf Benyamini: Hjælp

23.8.2023, 18:42 – Assaf Benyamini: ‏IMG-20230823-WA0000.jpg (vedhæftet fil)

Hilsen til fru Rinat Friedman:

Emnet: en fejl i beskedtjenesten.

Kære frue.

For et par dage siden modtog jeg en besked på min Facebook-konto, der informerede mig om, at jeg ikke kan sende beskeder med beskedsoftwaren.

Jeg vil gerne præcisere, at jeg på min Facebook-konto ikke skriver fornærmelser, hadefulde ytringer, trusler, bagvaskelse eller hadefulde ytringer eller fornærmelser af nogen art, der virkelig kunne retfærdiggøre en sanktion af denne art.

Hvad skal man gøre? Hvordan kan sådan noget løses?

Med venlig hilsen

Assaf Benyamini.

 

post Scriptum. 1) Mit telefonnummer: 972-58-6784040.

2) Link til min Facebook-profil:

https://www.facebook.com/people/%D7%90%D7%A1%D7%A3-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0% D7%99/pfbid0zpW6rYgrdRQfTEuLYDBah3KoarUAmda3GuoNjJmnRte36wxpVYeqLN7VTvoHm71yl/

 

3) Min Facebook-konto er knyttet til e-mailadressen: [email protected]

4) Mine yderligere e-mailadresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

5) Jeg vedhæfter et skærmbillede af problemet her (jeg markerede en rød cirkel omkring fejlmeddelelsen).

23.8.2023, 18:42 -+972 50-887-9300: Hej, jeg er ikke Facebook-medarbejder. Jeg anbefaler, at du kontakter onlinehjælpen

23.8.2023, 18:43 -+972 50-887-9300: https://he-il.facebook.com/help

23.8.2023, 18:51 – assaf benyamini: Som bekendt er der ingen i hjælpecentret, der svarer eller hjælper kandidaterne. Hvis det var muligt at få svar i Facebooks hjælpecenter, ville jeg ikke have kontaktet dig i første omgang. Lader du som om, du ikke arbejder på Facebook? Nå, dit navn vises på medarbejderlisten. Du arbejder helt sikkert i en virksomhed. Så jeg spørger igen, hvordan man får svar – og hvorfor ingen på Facebook svarer mig. Dette er ikke god opførsel.

23.8.2023, 19:06 -+972 50-887-9300: Jeg arbejder ikke, og det websted, du taler om, er ikke et Facebook-websted

24.8.2023, 11:37 – Assaf Benyamini: Hvordan er det muligt? Dit navn og WhatsApp-nummeret, jeg skriver i øjeblikket, skal vises på Facebook Israel-medarbejderlisten.

Jeg forstår bare ikke hvorfor du blokerer folk sådan for ingenting og uden nogen grund eller begrundelse, du specificerer eller forklarer ikke årsagen til blokering og du giver heller ikke folk mulighed for at kontakte dig og ‘få et svar .

Facebook har mere end nok ressourcer til at levere en lidt mere fornuftig service.

Din afvisende holdning har absolut ingen betydning.

 

I. Her er min korrespondance med “Access Israel”-foreningen:

 

Til: Israel Association for Accessibility.

 

Mikrobølgeovnen i mit hus er gået i stykker. Jeg leder efter et firma, hvorfra jeg kan købe en ny enhed, samt få hjælp til at fjerne den gamle enhed fra hvor den står i min lejlighed for at sætte den nye enhed på plads – handlinger som jeg ikke kan udføre pga. mit fysiske handicap. Kender du nogle firmaer fra dem. Er det muligt at drage fordel af en sådan service? Jeg vil gøre opmærksom på, at jeg ved, at du ikke sælger mikroovne.

Vær hilset,

Assaf Benyamini,

Costa Rica Street 115,

indgang A-lejlighed 4, Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Telefonnumre: i et hemmeligt hus på grund af chikane og en uadresseret klage til det israelske politi. Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Post Scriptum. 1) Målene på den gamle enhed i mit hjem i øjeblikket: længde-31 cm. bredde – 46 cm. Højde – 27 cm.2) Mit identifikationsnummer: 029547403.

3) Mine e-mailadresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: 1972assaf @mailfence .com eller: [email protected]

Jeg ville være taknemmelig, hvis du kunne videresende min anmodning til andre medarbejdere i Israel Accessibility Association, som måske ved, hvordan de kan hjælpe mig.

Problemet er, at jeg på grund af mit fysiske handicap ikke kan løfte en ny mikroovn, som jeg skal købe, fra gulvet til disken – noget jeg ikke kan på grund af mit fysiske handicap.

Jeg forstår, at du ikke har en liste over forhandlere, der sælger mikrobølgeovne.

Spørgsmålet er, hvad man skal gøre: hvad gør en handicappet i sådan en situation.

Jeg bor alene, og der er ingen andre i nærheden af ​​mig, der kan hjælpe mig.

Jeg kan godt forstå, at du personligt ikke ved, hvordan du kan hjælpe – det gør andre foreningsarbejdere måske. Med venlig hilsen Asaf Binyamini.

Skjul originalt indlæg

 

Onsdag den 30. august 2023 kl. 13:01:44 GMT+3, Moran Friedman<[email protected]> Skrevet af:

Jeg lagde mærke til dette og hjalp dig så godt jeg kunne.

 

Vi har ikke en liste over leverandører af mikroovne.

Med venlig hilsen

Moran Friedman

Arven fra tilgængelighed til tjenester

Tilgængelighedsrådgivningsafdeling

Israel Accessibility Association (AR)

Fremme adgang til selvstændighed og integration af handicappede

 

Mobil: 972-50-7788416

 

Et supplement til det bedre for Israel Association for Accessibility

__________________________

Af: Assaf Binyamini <[email protected]>

Sendt: Onsdag den 30. august 2023 kl. 13:00:26.

Til: Moran Friedman <[email protected]>

Emne: Vedr.: Mine breve til Israel Accessibility Association.

I Moran Shalom:

Jeg ved ikke, om du virkelig har lagt mærke til indholdet af min ansøgning.

Udover at fjerne det gamle produkt, har jeg også brug for hjælp til at få det elektriske apparat, jeg skal købe, til det anviste sted i mit hus for at begynde at bruge det – noget jeg ikke kan gøre alene på grund af mit fysiske handicap.

Det er jeg overbevist om, fordi Israel Accessibility Association har information om, hvordan en handicappet som mig kan blive hjulpet i den situation, jeg beskrev.

Israel Accessibility Association arbejder for at gøre forskellige tjenester tilgængelige for mennesker med handicap.

Dette er en service, som jeg ikke kan få adgang til på grund af mit fysiske handicap.

Så jeg ville være interesseret i at vide, hvem der kan hjælpe i sådan en situation.

Med venlig hilsen

Asaf Benjamin.

 

Onsdag den 30. august 2023 kl. 12:43:18 GMT+3, Moran Friedman<[email protected]> Skrevet af:

 

Asaf Shalom.

Dette er ikke foreningens aktivitetsområde.

 

Men mig bekendt er enhver, der transporterer et stort elektrisk produkt, forpligtet til at fjerne et lignende produkt under transporten, du skal blot koordinere på forhånd.

Med venlig hilsen

 

Moran Friedman

Arven fra tilgængelighed til tjenester

Tilgængelighedsrådgivningsafdeling

Tilgængelighedens død Israel (AR)

 

Fremme adgang til selvstændighed og integration af handicappede

 

Mobil: 972-50-7788416

 

Et supplement til det bedre for Israel Association for Accessibility

 

________________________________

Af: Assaf Binyamini <[email protected]>

Sendt: onsdag den 30. august 2023 12:40:19

Til: Luiza Burgos <[email protected]>

Cc: Darya Boudniatski <[email protected]>

Emne: Mine breve til Israel Accessibility Association.

Du kan bede den, der bringer dig mikrobølgeovnen, om at placere den, hvor du vil have den.

Der er ingen i foreningen, der vil give dig et svar ud over det.

 

Med venlig hilsen

Moran Friedman Heritage Accessibility Service

Tilgængelighedsrådgivningsafdeling

Israel Accessibility Association (AR)

Fremme adgang til selvstændighed og integration af handicappede

 

Mobil:972-50-7788416.

lave en cirkel til det bedre for Israel Associations tilgængelighed

Moran Friedman

Onsdag den 30. august klokken 13.16.

Men hvad er dit problem med at sende min ansøgning videre til andre i foreningen?

Jeg forstod, at du ikke kan hjælpe – måske andre mennesker med dig kan.

 

Hej Moran:

Jeg ser, at selv den mest basale henvendelse om at henvise sagen til andre i foreningen forbliver ubesvaret – bare sådan og uden grund.

Jeg vil offentliggøre korrespondancen mellem os.

Det er ikke muligt for dig blot at beslutte dig for at mishandle folk, der henvender sig til din forening.

til din information.

Med venlig hilsen

Assaf Benyamini.

 

Skjul originalt indlæg

 

Onsdag den 30. august 2023 kl. 13:31:24 GMT+3, Moran Friedman<[email protected]> Skrevet af:

 

Jeg har givet dig præcis de svar, du bad om – enhver udbyder kan give dig den service, du anmoder om, men du bliver nødt til at bede om det. Jeg har ingen grund til at videresende din anmodning til andre mennesker.

Hvis et forsøg på at hjælpe dig ud over faglige krav af dig opleves som uforskammet, beklager jeg, og du er inviteret til at skrive. Jeg håber, at du også poster dette

Absolut, jeg vil offentliggøre beskeden i sin helhed.

I modsætning til hvad du skriver her, prøver du virkelig ikke at hjælpe.

Du skriver aggressive og vrede svar til mig – og jeg forstår ikke hvorfor. Du kender mig ikke.

Når alt kommer til alt, hvad betyder det, hvis jeg retter min opfordring til andre i foreningen? Det kræver ikke noget eller nogen indsats fra din side!! Hvorfor bliver du ved med at insistere på ikke at gøre dette? For hvad???

Det er denne uforskammethed, jeg forsøger at fremhæve.

Min klage er ikke, at du ikke kan hjælpe mig – tro mig, jeg forstår det godt.

Klagen over uforskammethed skyldes den stædige afvisning af at få fat i andre elementer i foreningen, som faktisk kunne hjælpe dig – en handling, som højst vil tage dig et par minutter – og måske meget mindre end det.

Det er en skam, at det er sådan, du vælger at behandle dem, der henvender dig.

Med venlig hilsen

Assaf Benyamini.

 

Med venlig hilsen

Dr. Moran Friedman (MD)

Arven fra tilgængelige tjenester

Tilgængelighedsrådgivningsafdeling

Israel Accessibility Association (AR)

 

Fremme adgang til selvstændighed og integration af handicappede

 

Telefon: 972-50-7788416 (kun SMS, tak)

 

Onsdag den 30. august 2023 kl. 1:59:25 GMT+3 skrev Moran Friedman < [email protected] >:

 

 

Asaf.

Genlæs hvad jeg skrev.

Ethvert sted, du vælger at købe en mikrobølgeovn med levering, bør placere mikrobølgeovnen, hvor du spørger – ikke på gulvet. De skal også tømme den gamle mikroovn under transporten.

Jeg foreslår, at du anmoder om dette på forhånd, når du bestiller. Men du behøver ikke at bestille fra et bestemt sted, men fra ethvert sted, der tilbyder det produkt, du er interesseret i, til en fair pris.

Selvom du ser ud til at prøve at true mig, er jeg ikke vred. Jeg besvarede dit spørgsmål. Der er ingen grund til fortsat at spørge mig eller andre i foreningen.

Med succes.

Med venlig hilsen

Dr. Moran Friedman (MD)

Arven fra tilgængelige tjenester

Tilgængelighedsrådgivningsafdeling

Israel Accessibility Association (AR)

 

Fremme adgang til selvstændighed og integration af handicappede

Onsdag den 30. august klokken 14.11.

Jeg forstår stadig ikke denne forvirrende afvisning af ikke at kontakte andre i foreningen, som måske kunne hjælpe os.

I modsætning til hvad du skriver her, er virksomheder, der sælger mikroovne, faktisk i dag forpligtet til at smide det gamle apparat ud på grund af lovgivningen på området – dog stiller de mikrobølgeovnen på jorden og hjælper ikke med at bringe den til det rette sted. i lejligheden. Hver gang jeg har bestilt mikroovne i tankerne, men de stiller altid apparatet på gulvet og nægter blankt at hjælpe med at stille det på disken – og selvom de bliver tilbudt ekstra for det .

Det er netop det problematiske punkt. Så vidt du ved, er der ingen lovgivning eller regulering på dette område.

Jeg kan stadig ikke forstå, hvorfor det er så problematisk for dig at kontakte andre i foreningen. Hvordan ved du, at de heller ikke har en løsning? Måske ved en af ​​dem ting, du ikke ved? Har du overhovedet tænkt over en sådan mulighed?

J. Nedenfor er en besked, jeg har sendt til fakulteterne for arabiske og islamiske studier på flere universiteter og colleges i staten Israel:

har:

Som bekendt er det i meget store dele af den arabiske og islamiske verden sædvanligt at idømme amputationsdom til dem, der er dømt for ejendomsforbrydelser, tyveri eller tyveri.

 

Kender du til en hjemmeside på et hvilket som helst sprog, der samler de personlige historier om alle de anklagede i arabiske eller muslimske lande, som blev amputeret af lemmer efter en ejendomsforbrydelse, som de blev dømt for?

 

Jeg vil gerne understrege, at jeg ikke er orientalist og ikke har noget at gøre med området for arabisk eller islamisk verdensstudie.

Det er et spørgsmål, jeg tænkte på – og intet mere.

Med venlig hilsen

Asaf Benjamin.

post Scriptum. Min hjemmeside:  https://disability55.com/

K. Nedenfor er en besked, jeg sender til forskellige steder:

HAR:

Emne: Pedicure pleje.

Kære fruer/herrer.

Jeg vil gerne være interesseret i pedicure i hjemmet. Jeg har meget svært ved at gå til pedicure saloner på grund af mit fysiske handicap.

Da jeg ikke er diabetiker, er jeg desuden ikke berettiget til disse behandlinger under de subsidierede rammer for sygeforsikringskasser i Israel.

Kan du tilbyde behandling? Og hvis ja, til hvilke økonomiske omkostninger?

Med venlig hilsen

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

A-lejlighed 4 indgang,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Telefonnumre: i et hemmeligt hus på grund af chikane og en uadresseret klage til det israelske politi.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mit identifikationsnummer: 029547403.

2) Mine e-mailadresser: [email protected] Eller: [email protected] Eller: [email protected] Eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

L. Her er 2 ideer til sociale medier, jeg tænkte på:

1) Et socialt netværk kaldet “Kvinders kandidatur” – et netværk rettet mod kvinder, der tidligere har haft politiske eller offentlige poster af den ene eller anden art – eller kvinder, der har til hensigt at stille op til posten politisk eller offentligt i fremtiden.

I dette netværk vil kvinder være i stand til at konsultere om forskellige spørgsmål relateret til deres politiske karriere.

 

2) Et socialt netværk kaldet “Hjem og historie” – et socialt netværk, hvor brugere kan dele indhold relateret til deres hjem eller bopæl i form af tekster, billeder, videoer eller på anden måde valgt af brugerne.

M. Mine links:

1) icanlocalize.com-Mine oversættelsestjenester

2) phantombuster.com-generator leads

3) Stemmen overlever fodring i Israel

4) projekt “Shelter for Independence”

5) Bevægelsen “Social retfærdighedscentre i Israel”

6) linkvertise.com-modtag betaling for at dele links

7) antflights.com – international side til at følge Andre flyveægteskaber og æterisk parring af verdens rummyrer

8) Listennotes.com-Engine Podcast Search

 

                    - Fandt du en fejl? Fortæl mig om det -
Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE