Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Vammaiset väestöt maailmassa - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Vammaiset väestöt maailmassa

Ihmiskunta sisältää monenlaisia ​​​​populaatioita ja ihmisryhmiä ympäri maailmaa. Erityisiä ja vanhimpia ryhmiä ovat vammaiset väestöt. Tämä tarkoittaa tarvetta omaksua ainutlaatuinen lähestymistapa näihin ihmisiin, jotka kohtaavat erilaisia ​​päivittäisiä fyysisiä, emotionaalisia ja sosiaalisia haasteita. Sosiaalinen ja poliittinen muutos, joka laajentaa vammaisten oikeuksia ja suojelua ympäri maailmaa, on tärkeä ja oikeudenmukainen, mutta haasteita on silti kohdattava päivittäin.

Kulttuuri ja kieli ovat äärimmäisen tärkeitä osia väestön monimuotoisuudesta ympäri maailmaa, ja vammaisten keskuudessa, ei vähempää eikä enempää. Paikoin se on kulttuuri, jolla on yhteinen kieli, jonka avulla tämä ryhmä voi ilmaista itseään ja osallistua sosiaaliseen elämään luonnollisella tavalla. Ja muissa paikoissa ihmisten vammaisuus voi itse asiassa vaikeuttaa tai joskus jopa estää kokonaan tämän integraation.

Yksi suurimmista ja monimuotoisimmista fyysisten vammaisten väestöryhmistä on sokeudesta tai näkövammasta kärsivä yleisö. Ihmiset, joilla on vakavia näköongelmia, eivät pysty hallitsemaan elämäänsä ja päivittäisiä toimintojaan, kuten liikkumista kaupungin kaduilla, ostoksia, Internet-hakuja ja paljon muuta. ilman asianmukaista apua ja ohjausta. Digitaalinen teknologia tarjoaa nykyään monia tapoja auttaa sokeita tai näkövammaisia ​​- ja on tehtävä kaikkensa, jotta nämä tekniikat saataisiin saataville ja käyttökelpoisiksi mahdollisimman laajasti.

Myös emotionaalisella ja henkisellä alueella on tarpeen viitata vammaisten väestöryhmiin. Kun on kyse emotionaalisista tai psykologisista ongelmista, sillä voi olla myös emotionaalinen vaikutus vammaisten eri sosiaalisiin piireihin, joten on tärkeää tarjota asianmukaista psykologista tukea ja ymmärtää näiden ihmisten ainutlaatuiset tarpeet, jotka ovat yhteydessä vammaiseen. pois käytöstä jollakin taajuudella.

 

Vammaisten ihmisten elämänlaadun tuomiseksi ja elämänlaadun parantamiseksi on erittäin tärkeää panostaa koulutukseen. Haasteista huolimatta useimmat vammaiset voivat hankkia riittävän koulutuksen ja osallistua työmarkkinoille. On tärkeää luoda jokaiselle mahdollisuudet löytää työpaikka ja saada sopiva koulutus, jotta heillä on yhtäläiset mahdollisuudet elämässään.

Toinen suurimmista haasteista on vammaisten yksilöllisten tarpeiden kanssa yhteensopivien kulkuyhteyksien ja terveyspalvelujen saatavuus. Julkinen liikenne sekä vammaisten esteettömät yksityisajoneuvot voivat olla erinomainen väline vammaisille heidän integroituessaan yhteiskuntaan – aivan kuten liikenneyhteyksien puute voi aiheuttaa vammaisten ja vammaisten väestön vakavampaa sosiaalista syrjäytymistä.

A. 16. syyskuuta 2023 avasin tilin verkkosivulla justpaste.it. Tälle sivustolle lataan viestejä 88 kielellä:

Uzbeki, ukraina, urdu, azeri, italia, indonesia, islanti, irlanti, albania, amhara, englanti, viro, esperanto, afrikaans, armenia, bulgaria, bosnia, burma, valkovenäläinen, bengali, baski, gudžarati, georgia, galicia, saksa, tanska, hollanti, unkari, hindi, wales, vietnami, zulu, khmerit, tadžiki, turkki, turkmenistani, telugu, tamili, jaava, kreikka, jiddiš, japani, kurdi, suran, lao, latvia, liettua, maori, mongoli , malaiji, malagassi , malta, malajalam, makedonia, marathi, norja, nepali, swahili, somali, sundani, singalesi, kiina, sloveeni, slovakki, espanja, serbia, heprea, arabia, pasto, puola, portugali, filippiiniläinen, suomi, panjabi, persia, tšekki , ranska, korea, kazakstani, katalaani, kirgisia, kannada, kroatia, kreoli, romania, venäjä, ruotsi, thai, tigrinya.

Linkki tiliini: https://justpaste.it/u/assaf_benyamin2

B. Tässä on joitain ideoita ohjelmistoista ja/tai Internet-järjestelmistä, joita ajattelin:

 

1) Hae puuttuvien sanojen tai lauseiden perusteella – kuten tiedämme, Internetin hakukoneet antavat surffaajille kaikki tulokset, joissa surffaajan kirjoittama hakusana tai lause näkyy.

Haasteena on ottaa käyttöön suuriin hakukoneisiin (kuten Google, Microsoftin Bing jne.) ohjelmistoja, jotka antavat tästä kiinnostuneille surffaajille mahdollisuuden tehdä eräänlainen “puuttuva haku” – etsiä kaikkea tietoa Internetistä. joka ei sisällä kovetettua hakutermiä.

Esimerkiksi: kun surffaaja kirjoittaa lauseen “ravintolat New Yorkissa”, hän saa vain tietoja, jotka eivät sisällä näitä hakusanoja.

2) Uutissivuston “Civil Wars in Our Times” perustaminen – uutissivusto, joka käsittelee raportteja sisällissodista, joita esiintyy ajoittain eri puolilla maailmaa.

3) Liitännäinen sisällön lisäämiseen WordPressiin – Kuten tiedät, on olemassa WordPress-sivustoja, joilla on suuri määrä julkaisuja. Kun käyttäjä haluaa esimerkiksi lisätä lauseen “Täydellinen bibliografinen luettelo on tämän verkkosivuston “Bibliografinen luettelo” -sivulla” jokaisen blogitekstin loppuun, tehtävä voi olla turhauttavaa ja työlästä, kun on olemassa suuri määrä viestejä, joihin he haluavat lisätä lauseen.

Siksi ajatuksena on kehittää laajennus, joka mahdollistaa sen lisäämisen

lause (hepreaksi) “הרשימה הביבליוגראפית המלאה נמצאת בעמוד ‘רשימה ביבליוגראפית’ באתר זה”” tai mikä tahansa muu lause, jonka käyttäjä valitsee suurelle määrälle viestejä yhdellä napsautuksella ilman tarvetta lisätä lausetta jokaiseen viestiin erikseen- Ja tämä helpolla ja yksinkertaisella tavalla, joka voidaan myös mukauttaa käyttäjille, jotka eivät ole ohjelmoijia tai koodin asiantuntijoita.

Lisäosan synkronointi PolyLanguage- tai muiden WordPress-laajennusten kanssa, joiden avulla rakennetaan monikielisiä verkkosivustoja, on myös toivottavaa, jotta kaikkiin tietyllä kielellä kirjoitettuihin viesteihin olisi mahdollista esimerkiksi lisätä kyseisen kielen lause. kieli – myös yhdellä napsautuksella.

esimerkiksi:

1. Lisää kaikkiin englanninkielisiin viesteihin yhdellä napsautuksella lause:

“The full bibliographic list is on the ‘Bibliographic list’ page on this website”

2. Lisää kaikkiin kiinankielisiin viesteihin yhdellä napsautuksella lause:

 “完整的書目列表位於本網站的‘書目列表’頁面”

 

(En osaa kiinaa – käytin Google Kääntäjää, josta kopioin tämän lauseen)

jne’.

 

C. Alla on useita julkaisuja, jotka jaoin sosiaalisessa verkostossa Facebook:

1)

Asaf Benjamin

13 syyskuussa B-9:46

 

Jaettu yleisölle

 

Outo kysymys:

Viime vuosina on puhuttu siitä, että se on mahdollista ja tulevaisuudessa Mars-planeetalle tulee asumaan ihmisiä.

Mikä on juutalaisen Halachan kanta asiaan? Onko maasta poistuminen ja siirtyminen Marsiin sallittua vai kiellettyä Halachan mukaan? Ja onko tässä asiassa eroa sen välillä, mitä juutalainen käskee ja mitä pakana käskee?

mielenkiintoista…

 

2)Asaf Benjamin

15 syyskuussa B-22:44

 

Jaettu yleisölle

Charlie Aufleger

7. heinäkuuta 2018

 

Mies kävelee kadulla ja huutaa maalaispaskaa, maalaispaskaa… poliisi pysäyttää hänet paikalla ja tuo hänet pikaiseen oikeudenkäyntiin.

Tuomari kysyy, tietäen, että mies sanoo kyllä. Tuomari kysyy, mitä sinulla on sanottavaa ennen kuin tuomitsen? Mies vastaa, en sanonut mikä maa. Tuomari määrää poliisille sakkoja tuomioistuimen häirinnästä.

Kaksikko lähtee kentältä, poliisin suodattimesta, maalaispaskasta. Mies kertoo hänelle, että minä kerroin niin!

Ja nyt Miken tyyliin, joka lopetti kirjoittamisen.

Tänään olen todistamassa jännittävää ja järkyttävää tapausta Israelissa. Turisti Venäjältä, arvostettu lääkäri, lääketieteellisen koulun luennoitsija ja hänen vanhin tyttärensä tulivat lomalle Israeliin. Heiltä kysyttiin rajatarkastuksessa, missä he olisivat? He esittivät kutsun Ashkelonin hotellilta. Heiltä evättiin pääsy maahan ja heidät karkotettiin sillä perusteella, että Ashkelon ei ole turistikohde eivätkä he usko niihin.

Paska maa.

3)Asaf Benjamin

24 syyskuussa B-10:22

 

Jaettu yleisölle

Lentokurssilta keskeyttävä sotilas päättää liittyä johonkin ilmapuolustusyksikköön, joka vastaa ilmatorjuntaohjusten toiminnasta.

Kun sotilaalta kysytään, miksi hän kaikista armeijan yksiköistä päätti liittyä juuri tähän yksikköön, hän vastaa

“Tietenkin päätin liittyä yksikköön, joka operoi ilmatorjuntaohjuksia. Jos en lennä, kukaan ei lennä.”:

4)Asaf Benjamin

23 syyskuussa B-13:41

 

Jaettu yleisölle

https://www.israelhayom.co.il/…/hashavua/article/13002739

Artikkeli (hepreaksi) koulutusjärjestelmien historiasta maailmassa.

Osoittautuu, että länsimaissa nykyään tunnetun muodon koulut alkoivat Preussista 1700-luvun alussa.

Mitä tiedämme Enokin järjestelmistä tai kouluista aikaisemmilla historian jaksoilla (esimerkiksi keskiajalla tai antiikin aikana)?

Entä Enokin järjestelmät valtakunnissa tai maissa, jotka eivät kuuluneet länsimaiseen maailmaan (kuten Eenokin järjestelmä muinaisessa Lähi-idässä – Sumerissa, Akkadissa tai Assyriassa, samoin kuin Henokin järjestelmät – jos sellaisia ​​oli olemassa Intialaiset kulttuurit, kuten inkakuningat, atsteekit tai Quiton valtakunta – tietysti ennen Espanjan valloitusta Franciscon armeijan käsissä ne hajaantuivat 1500-luvun lopulla) – mitä tiedämme siitä nykyään?

 

5)Asaf Benjamin

26 syyskuussa B-12:33

 

Jaettu yleisölle

Naisjärjestöltä tulee vaatimus rikostutkinnan aloittamisesta:

“Kuningas Salomolla oli 1000 vaimoa – vakava moniavioisuustapaus!!! Vaadimme, että häntä vastaan ​​aloitetaan välittömästi tutkinta!! Ja kaikki tapaukseen osallistuneet saatetaan oikeuden eteen!!”.

LOL…

6) Yksityiskohdat

Järjestelmänvalvojatiimi on hylännyt viestisi Kysy lääkäriltä | ryhmä Hoitohenkilökunta Väkijoukon viisautta.

12 tuntia sitten

Asaf Benjamin Kysy lääkäriltä Henkilökunnan lääketieteellistä viisautta massoilta

14 tuntia ·

vastaanottajalle: “Kysy lääkäriltä Henkilökunnan lääketieteellistä viisautta massoilta“.

Aihe: Haku klinikalta.

Arvoisat rouvat/herrat.

Maanantaina 2.10.2023 klo 11.30 aamulla sain perhelääkäriltäni lähetteen paksusuolen klinikalle Jerusalemin Yleissairauskassan “Ha-Teilat” klinikalle.

Kun kuitenkin lähestyin klinikan toimistoa, klinikan virkailija kieltäytyi jyrkästi kertomasta minulle, missä tällaisia ​​klinikoita on. Pyysin häneltä, että hän yrittäisi tarkistaa sen klinikan tietokoneella, jossa tällaisia ​​klinikoita on, hän vastasi halveksuen ja täysin piittaamatta.

Klinikan puhelinnumero on 972-2-5098282.

Itse tapahtuma ei tietenkään ole ollenkaan yllättävä – tällainen satunnainen ja järjetön rahaston vakuutettujen hyväksikäyttö on toistunut useiden vuosien ajan.

Ja käytännön tasolla: Haluaisin tietää, kuinka saan tietoa klinikoista, joissa on kolorektaalivalvontaa Jerusalemin alueella (kaupunki, jossa asun).

En voi aloittaa terapeuttista seurantaa tietämättä, missä tällaisia ​​klinikoita on ja miten niihin saa yhteyttä.

Parhain terveisin,

Asaf Benjamin.

Jälkikirjoitus. 1. Puhelinnumeroni: 972-58-6784040.

 1. Tunnusnumeroni: 029547403.

palautetta

Hei, en voi ottaa tätä asiaa esille panettelun pelossa

 

7) Hämmentyneen henkilön viesti (lukuvaroitus: terveitä ja tavallisia ihmisiä pyydetään olemaan lukematta viestiä):

Vasemmistolaiset eivät voi toimia vammaisten hyväksi tilanteessani.

Syy: vasemmistoideologia kyllä ​​tukee oikeuksien myöntämistä heikommassa asemassa oleville väestöryhmille – mutta asioita koetellessa näkyy selvästi, että tätä ideologiaa ei ole olemassa tai sitä sovelletaan maailmaan käytännössä – ja vasemmisto -siipipuolueet, jos ja kun ne saavuttavat valta- tai valta-asemien, ovat huolissaan vammaisten ja vähävaraisten väestöryhmien syrjimisestä – ja käytännön tasolla ne eivät levitä maailmalle sosialistista ja oletettavasti “sosiaalista” ideologiaansa.

Toisaalta oikeistolaisetkaan eivät koskaan pysty toimimaan vammaisten ja vähävaraisten puolesta minun tilanteessani ja tällä kertaa todellakin toteutuvan oikeistoideologian takia, jos ja kun nämä puolueet saavuttavat valta- tai teho:

Loppujen lopuksi kapitalistinen maailmankuva väittää, että yhteiskunnan lahjakkaimmat ja älykkäimmät ihmiset ovat ihmiset, jotka osaavat menestyä liiketoiminnassa – tai kansankielellä “ansaita rahaa”.

Näin ollen, jos ihminen saavuttaa köyhyystilan, hän on luultavasti tyhmä – ja jos hän on tyhmä, niin hän ehdottomasti ansaitsee kuolla nälkään kadulla (ja korostan, että en usko niin – tämä on kuitenkin kapitalismin maailmankuva sanoo).

Tietenkin tämä maailmankuva vastustaa jyrkästi tarvetta auttaa hädässä olevia ihmisiä: loppujen lopuksi he ovat kapitalistisen maailmankatsomuksen mukaan erottamaton osa tyhmien ihmisten väestöstä yhteiskunnassa – ja he ansaitsevat elää vaikeuksissa ja köyhyydessä. heidän elämänsä.

Siksi en koskaan usko vasemmistolaista miestä, joka sanoo “halua auttaa minua” – ja uskon aivan yhtä täysin oikeistolaista, joka lupaa tämän.

Ja lyhyesti sanottuna: millään hallituksella tai hallinnolla – ei oikeistolla tai vasemmistolla – ei koskaan ole intressiä auttaa vammaisia ​​tai puutteenalaisia ​​- ja jokainen heistä eri syistä – ja jokaisella heistä syrjintä ilmaistaan eri tavalla – mutta se on silti täsmälleen samaa syrjintää.

Johtopäätös minusta on, että toivoa ei ole.

Luitko viestini? Mikä sääli – aloitin sanani selkeällä lukemisvaroituksella, enkä voi olla vastuussa niistä, jotka vaativat lukemaan, mitä monimutkainen henkilö kirjoittaa…

 

8)Maailmaan ilmestyy uusi tapa: kaupunginosat ja asuinalueet, jotka on tarkoitettu vain tutkijoille – maisterin tutkinnon suorittaneille. Kaikki muu väestö asuu muilla ja paljon pienemmillä alueilla. Akateemisten naapurustojen sisäänkäynnillä on tiukka vartio, jonka tarkoituksena on panna täytäntöön uusia erottelulakeja.

En ole akateeminen. Minulla ei ole edes täyttä ylioppilastutkintoa – mikä tarkoittaa, että en pääse tästä eteenpäin ikuisesti monille alueille.

Mutta odota – mitä minä välitän? En kuitenkaan poistu kotoa.

Jos akateemikot haluavat kutsua sitä jotenkin “tyhmien asunnoiksi” tai barbaarien asunnoiksi (nämä ovat nimet kaikille niille asuinalueille, jotka ovat akateemikkojen asuntojen ulkopuolella) – en todellakaan välitä.

Omalta osaltani, anna heidän jäädä sinne ja se on siinä.

9)

https://smsbomber.co.in/

Intialainen nettisivu – heidän mukaansa viestien lähettäminen itSMS:n kautta on täysin ilmainen (en ole kokeillut heidän järjestelmäänsä – en tiedä toimiiko se todella).

Mutta shhh…

Älä kerro matkapuhelinyhtiöille…

LOL…

 

10) “The New Alphabets” -niminen yritys kehittää samannimistä sovellusta.

Tämä on sovellus, jonka avulla internetin käyttäjät voivat luoda joukon symboleja, joista muodostuu kirjaimia – ja sitten kehittää sen pohjalta uuden kielen uudella sanastolla – ilman yhteyttä mihinkään maailmassa puhuttuihin kieliin. tänään.

Sovellus estää mekanisminsa kautta fonttien tai sanaston luomisen, joka on liian samanlainen kuin mitä tahansa maailmassamme tällä hetkellä käytössä olevaa kieltä.

Monet maat päättävät kieltää yrityksen eivätkä salli järjestelmän käyttöä: “Emme halua ihmisiä, jotka ovat liian älykkäitä – se on vaarallista. Vastustamme vaarallisia ideoita. Älkää antako kenenkään uskaltaa muuttaa kasvojamme ja sabotoida kielellistä hegemoniaamme Viisaus löytyy aina, mutta aina vain meillä – hallituksilta ja liikemiehiltä, ​​jotka työskentelevät meille (tai itse asiassa olemme heidän kanssaan – älkää hämmenkö – emme myönnä tässä virhettä – jota kukaan ei uskaltaisi ajatella niin!!). Ideologisen yhtenäisyyden säilyttäminen on erittäin tärkeää – ja kaikki siitä poikkeavat työskentelevät yhteiskunnan yhtenäisyyttä ja koskemattomuutta vastaan. Ja yleisen rauhan ylläpitämiseksi ja olennaisena osana pyrkimyksiämme ehkäistä vaarallisia ajatuksistamme, varmistamme, että eri viestintävälineissä – radiossa, televisiossa ja lehdistössä – on täydellinen ideologinen yhtenäisyys.”

Kun nämä hallitusten päätökset, jotka viimeksi mainitut yrittivät pitää salassa, tulevat julkisiksi, alkaa protesti, joka tukahdutetaan suurella julmuudella.

Maailman hallitukset ovat erittäin tyytyväisiä: “Olemme onnistuneet saamaan aikaan maailmanrauhan – yhteistyön ideologisen yhtenäisyytemme edistämiseksi. Kukaan ei voi enää uhata asemaamme – kuinka hauskoja olemme!!”.

 

11)Psykiatrian osastopäällikkö tulee hulluksi ja päättää amputoida kaikkien osastolta vapautuvien jalat – juuri näin ja ilman syytä.

Potilaiden omaiset tekevät valituksia terveysministeriölle ja muille viranomaisille – valituksia, joihin suhtaudutaan halveksivasti ja täysin läpinäkymättömästi.

Ahdistuksessaan perheet päättävät kääntyä tiedotusvälineiden puoleen, jotka tiukasti kieltäytyvät antamasta lehteä julkaista:

“Me vapisemme pelosta. He nostavat kunnianloukkauskanteita meitä vastaan ​​- on parempi, että potilaiden jalat amputoidaan, kuin että menetämme rahat, jotka meidän täytyy tuhlata.”

 

12) Israelin valtio määrittelee itsensä, ainakin näennäisesti, demokraattiseksi valtioksi.

Käytännössä näin ei kuitenkaan tapahdu, koska jokainen jonkun toisen ihmisen antama lausunto, josta toinen ei pidä, johtaa tilanteeseen, jossa sanomaansa sanonutta henkilöä uhkaa heti kunnianloukkausjuttu – ja tietysti valtaosa maan kansalaisista. Israelin valtio (mukaan lukien minä) ei voi käsitellä kunnianloukkauskanteita ja hiljaisuuskanteita, koska niihin liittyy taloudellisia kustannuksia.

Minulla on siis ehdotus: kun kansalainen saapuu julkiseen paikkaan, kuten televisiostudioon, radioon tai muuhun paikkaan, jossa käydään keskustelua tietystä aiheesta, hän näkee edessään kyltin, jossa tapahtuman järjestäjät tapahtuma tekee järjestetyn luettelon kaikista sanoista, hepreaksi tai muilla kielillä, jotka ovat sallittuja lausua kyseisessä tapahtumassa.

Tietysti jokaisen kansalaiselta kysytyn kysymyksen jälkeen hänen on käytävä läpi sallittujen sanojen luettelo – ja käyttää niitä vain vastausten antamiseen – koska minkä tahansa muun sanan käyttö johtaa kunnianloukkauskanteeseen, jolla hän ei tule toimeen – ja tietysti myös suureen sydänsuruun.

Nostetaanko minut oikeuteen kunnianloukkauksesta näistä sanoista? Mitä kiellettyjä sanoja käytin tässä?

Kuka on loukkaantunut?

Mikä sekasorto…

Hahaha…

 

13) Kriminologian alalla tehtyjen tutkimusten mukaan he havaitsivat, että juutalaissektorin rikolliset tai rikollisjärjestöt tekevät yhteistyötä Israelin arabiyhteiskunnan “kollegoineen”.

Joten kuka sanoi, että juutalaisten ja arabien välillä ei ole rinnakkaiseloa Israelissa?

tosiasia, että on olemassa.

Tämän yhteistyön pohjalta on mahdollista ja mahdollista aloittaa rauhanneuvottelut – tosiasia on, että tämä on mahdollista…

LOL…

 

14) Maailmaan ilmestyy uusi tapa: kaupunginosat ja asuinalueet, jotka on tarkoitettu vain akateemisille – maisterin tutkinnon suorittaneille tai korkeammille. Kaikki muu väestö asuu muilla ja paljon pienemmillä alueilla. Akateemisten naapurustojen sisäänkäynnillä on tiukka vartio, jonka tarkoituksena on panna täytäntöön uusia erottelulakeja.

En ole akateeminen. Minulla ei ole edes täyttä ylioppilastutkintoa – mikä tarkoittaa, että en pääse tästä eteenpäin ikuisesti monille alueille.

Mutta odota – mitä minä välitän? En kuitenkaan poistu kotoa.

Jos akateemikot haluavat kutsua sitä jotenkin “tyhmien asunnoiksi” tai barbaarien asunnoiksi (nämä ovat nimet kaikille niille asuinalueille, jotka ovat akateemikkojen asuntojen ulkopuolella) – en todellakaan välitä.

Omalta osaltani, anna heidän jäädä sinne ja se on siinä.

Kuten

Kommentti

jakaminen

D. Alla on sähköposti, jonka lähetin professori Shikma Breslerille:

 

Kirjoittaja: Assaf Binyamini < [email protected] >

to:[email protected] < [email protected] >

Lähetetty: lauantaina 9. syyskuuta 2023 klo 12:12:35 GMT+3

Aihe: Kirjeeni professori Shikma Breslerille.

 

Vastaanottaja: Professori Shikma Bresler, tervehdys:

Aihe: Apua vaikuttajilta.

Arvoisa rouva.

Vuonna 2007 liityin vammaisten taisteluun Israelissa. Teen tätä 10. heinäkuuta 2018 lähtien osana Natgver-läpinäkyvää vammaisliikettä, johon liityin.

Kuten tiedät, ihmisiä, jotka yrittävät mainostaa Internetissä erilaisia ​​asioita, kuten tuotteita, omistamiaan verkkosivustoja ja monissa tapauksissa myös erilaisia ​​sosiaalisia kamppailuja, auttavat joskus verkostovaikuttajat – kuuluisat ihmiset (ns. “julkkikset”), jotka mainostavat heidän ideoitaan erittäin korkealla hinnalla.

Kysymykseni sinulle kuuluu: Tiedätkö talousmallin, jonka avulla jopa minun kaltaiset pienituloiset ihmiset voivat integroitua sellaiseen muotoon?

Haluan huomauttaa, että meillä ei ole henkilökohtaista tuttavuutta – kuulin sinusta mediasta.

Parhain terveisin,

Assaf Binyamin,

115 Costa Rica Street,

Sisäänkäynti A-asunto 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

 

Puhelinnumerot: salaisessa kodissa häirinnän ja Israelin poliisille tehdyn valituksen vuoksi, jota ei ollut

hoidettu. Matkapuhelin-972-58-6784040. Faksi-972-77-2700076.

Jälkikirjoitus. 1) Tunnusnumeroni: 029547403.

2) Verkkosivustoni: https://www.disability55.com

3) Sähköpostiosoitteeni: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai : [email protected] tai: [email protected]

4) Terapeuttinen ympäristö, jossa olen:

Yhdistys “Reut”-Hostelli “Avivit”,

Ha Avivit St. 6,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9650816.

Hostellin toimistojen puhelinnumerot: 972-2-6432551. Tai: 972-2-6428351.

Asunnossani työskentelevä hostellin sosiaalityöntekijä: rouva Sara

Stora-972-55-6693370.

5) Liityin 10.7.2018 Nitgaber-liikkeeseen – läpinäkyvät vammaiset. Liikkeessä pyrimme toimimaan läpinäkyvien vammaisten puolesta, eli: minun kaltaisteni henkilöiden, jotka kärsivät vakavista terveysongelmista, jotka eivät näy ulospäin näkyvästi ja joiden seurauksena heitä syrjitään myös muihin vammaisiin nähden. .

Liikkeen johtaja, joka on myös sen perustaja, on rouva Tatiana Kaduchkin, ja hänen puhelinnumeronsa ovat:

972-52-3708001. Tai: 972-3-5346644.

Meidän nettisivumme: https://www.nitgaber.com/

 

E. Alla on viesti, jonka lähetin Hadassah Ein Kerem -sairaalan julkiselle tiedusteluosastolle Jerusalemissa:

 

Kirjeeni Hadassah Ein Kerem -sairaalan yleisille tiedusteluosastolle.

Asaf Benjamin< [email protected] >

Vastaanottaja:

[email protected]

Torstaina 28.9.-13.08

Vastaanottaja: Hadassah Ein Kerem Hospital – Public Inquiries Department.

 

Aihe: Jonoongelma testausta varten.

Arvoisat rouvat/herrat.

Varasin ajan sydämen kaikututkimukseen, joka minun on tehtävä kiireesti – tutkittujen lääkäreiden suosituksen mukaan.

Testi oli määrä suorittaa sunnuntaina 8.10.2023 klo 11.30.

Instituutin henkilökunta päätti kuitenkin omasta tahdosta peruuttaa ajan ja siirtää sen 22.10.2023 – ja ilmoitti minulle tästä yllättäen puhelimitse numerosta 972-2-6777901 – torstaina 28.9.2023 klo. 12:14. Kaikki yritykseni selittää henkilökunnalle Instituutti, että tämä on testi, joka minun on tehtävä kiireesti ja että sitä ei voi lykätä 22.10.2023 asti, törmäsivät seinään huomiotta jättämisen muodossa. Kun pyysin heitä tarjoamaan minulle jonkinlaisen ratkaisun tilanteeseen, vastasin kieltävästi.

Joten mitä me teemme? Mitä tarkalleen ottaen odotat potilaan tekevän tällaisessa tilanteessa? Heidän käytöksensä on yksinkertaisesti pöyristyttävää. Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että toisin kuin puhui instituutin virkailija (en tiedä mikä hänen nimensä on), heidän mukaansa heillä ei ole ikään kuin mahdollisuutta tehdä testiä ennen 10.22. 2023 Tämä mahdollisuus on olemassa – he yksinkertaisesti makaavat määrätietoisen otsan kanssa.

Terveiset,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Sisäänkäynti A – Huoneisto 4,
Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

Puhelinnumerot: salaisessa kodissa häirinnän ja Israelin poliisille tehdyn valituksen vuoksi, jota ei käsitelty.

Matkapuhelin-972-58-6784040. Faksi-972-77-2700076.

Jälkikirjoitus. 1) Tunnusnumeroni: 029547403.

2) Sähköpostiosoitteeni: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai : [email protected] tai: [email protected]

3) Perhelääkäri, jonka kanssa olen seurannassa:

tohtori Brandon Stewart,

“Clalit” terveyspalvelut – “HATAYELET” klinikka,

6 Daniel Yanovsky St.,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9338601.

Puhelinnumero klinikan toimistoissa: 972-2-5098282. Faksinumero klinikan toimistoissa: 972-2-6738551.

F. Alla on kuvaus ongelmasta, joka minulla oli sen klinikan kanssa, jossa minua hoidetaan:

Vastaanottaja:

Aihe: Sairausvakuutusklinikka – vastauksen puute.

Arvoisat rouvat/herrat.

Lähetin hätäviestin yleiseen sairauskassaan, jossa olen seurannassa, faksinumeroon: 972-2-6738551.

Tämä on yleisen sairausvakuutusrahaston “Hatayelet” -klinikka Jerusalemissa.

Mutta he eivät vastaa tähän pyyntöön.

Myös, kun yrität ottaa yhteyttä klinikalle puhelimitse numeroon

Puhelin 972-2-5098282 Kukaan ei vastaa puhelimeen – ja hetken kuluttua puhelu katkeaa.

Lisäksi, kun yritin ottaa yhteyttä Kalalitin terveyspalveluihin WhatsApp-sosiaalisen verkoston kautta, sain seuraavan viestin:

Tietojeni mukaan prosessia ei ole mahdollista jatkaa WhatsAppissa.

Lisäselvitystä varten voit ottaa yhteyttä klinikan sihteeriin.

Etkö ole vielä liittynyt yliopistoon?

Voit tehdä sen täällä helposti ja nopeasti:

https://r.clalit.co.il/yj6hlzp

 

Ja kun kirjoitan tämän linkin, minut ohjataan (jälleen) “Klelit Online” -sivuston henkilökohtaiselle alueelle, jossa pyyntöjen lähettäminen klinikalle ei ole mahdollista.

niin mitä me teemme?

Parhain terveisin,

assaf benyamini.

9.2023

 

Terveisiä Promenade klinikalle:

Aihe: pyynnöt klinikalle.

Arvoisat rouvat/herrat.

Minua hoitaa klinikallanne perhelääkäri tohtori Brandon Stewart.

Haluaisin pyytää klinikalta:

1) Haluan uusia tavallisten lääkkeideni reseptit:

TEGRETOL CR

SEROQUEL

EFFEXOR

En tarvitse selityksiä tässä asiassa – nämä ovat lääkkeitä, joita olen käyttänyt säännöllisesti useiden vuosien ajan.

Lähetän tämän pyynnön sinulle faksilla, koska “Klelit Online” -sivuston järjestelmä ei salli minun lähettää pyyntöä niiden kautta.

2) Ja kysymys lääkärille:

Pitäisikö minun, vai onko suositeltavaa ottaa influenssarokote? Ja kuulin, että uutta koronaviruskantaa vastaan ​​on olemassa myös rokote. Pitäisikö minunkin ottaa tämä rokote?

Joka tapauksessa, jos näiden rokotteiden ottamista minulle todella suositellaan, olisin kiinnostunut tietämään, mikä on tähän tarvittava menettely.

Parhain terveisin,

assaf benyamini on potilas klinikalla.

Jälkikirjoitus. 1) Tunnusnumeroni: 029547403.

2) Puhelinnumeroni: 972-58-6784040.

3) Voit lähettää minulle todistuksia ja/tai suosituksia sähköpostiosoitteeseeni:

[email protected]

tai faksinumerooni: 972-77-2700076.

G. Alla on sähköposti, jonka lähetin eri paikkoihin:

 

Vastaanottaja:

Aihe: Lääkkeen/valmisteen tilaaminen.

Arvoisat rouvat/herrat.

Sain äskettäin perhelääkäriltäni suosituksen Rectosurin-nimisen voiteen käyttöön.

Mutta nyt on ilmaantunut ongelma: tätä voidetta ei ole varastossa yleisissä terveyspalveluissa, joiden jäsen olen, eikä sitä voi tilata niistä.

Haluaisin tietää, keneltä voin tilata tätä voidetta, jolla minun pitäisi aloittaa hoito.

Parhain terveisin,

Asaf Binyamin,

115 Costa Rica Street,

Sisäänkäynti A-asunto 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

Israel, postinumero: 9662592.

Puhelinnumerot: salaisessa kodissa häirinnän ja Israelin poliisille tekemän valituksen vuoksi, jota ei käsitelty.

Matkapuhelin-972-58-6784040. Faksi-972-77-2700076.

Jälkikirjoitus. 1) Tunnusnumeroni: 029547403.

2) Sähköpostiosoitteeni: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai : [email protected] tai: [email protected]

H. Alla on sähköposti, jonka ajattelin lähettää eri paikkoihin:

Vastaanottaja:

Aihe: Etsi hätäkeskus.

Arvoisat rouvat/herrat.

Olen 51-vuotias vammainen (sanani on kirjoitettu 4.10.2023) – ja erilaisten sairauksieni takia joudun ajoittain käymään sairaaloissa – ja tähän tarkoitukseen minua auttaa tällä hetkellä mm. Yad Sarah -yhdistyksen hätäkeskus.

Valitettavan tapauksen ja sitä seuranneen sydänsurun vuoksi haluan kuitenkin jättää heidät ja etsiä toista hätäkeskusta.

Tiedätkö yrityksiä, joista voit saada tämän palvelun? Ja jos on – millä hinnalla?

Parhain terveisin,

Asaf Binyamin,

115 Costa Rica Street,

Sisäänkäynti A-asunto 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

Israelin postinumero: 9662592.

Puhelinnumerot: salaisessa kodissa häirinnän ja Israelin poliisille tekemän valituksen vuoksi, jota ei käsitelty.

Matkapuhelin-972-58-6784040. Faksi-972-77-2700076.

 

Jälkikirjoitus. 1) Alla on kuvaus tapauksesta, joka minulla oli äskettäin “Yad Sarah” -yhdistyksen kanssa:

 

Vastaanottaja:

Aihe: muotoongelma.

Arvoisat rouvat/herrat.

Perjantaina 29. syyskuuta 2023 klo 17.17 saavuin Hadassah Ein Kerem -sairaalan ensiapuun – ja tämä johtui kovasta kivusta, jota tunsin. Vetoomus tehtiin Yad Sarah -yhdistyksen kriisikeskuksen kautta.

Jotta voisin ratkaista rahavelan Magen David Adom -organisaatiolle, tarvitsen “Yad Sara” -yhdistyksen lähettävän minulle kirjallisen lähetelomakkeen (lähetteeni hätäkeskukseen kotonani olevan laitteen kautta oli sanallinen).

Keskusteluissani Yad Sara -yhdistyksen työntekijöiden kanssa sunnuntaista 1.10.2023 alkaen kuitenkin kävi selväksi, että he eivät ole valmiita lähettämään minulle vahvistusta, ja tämä oudolla väitteellä, että “asian hoitava henkilö palaa töihin vasta Sukkotin jälkeen”.

Täällä ei tietenkään ole mitään “hoitettavaa” – pyysin heiltä vain lähetteen – vahvistuksen lähetteestä, että jouduin päivystykseen.

En vain ymmärrä, miksi lomakkeen lähettämisen, joka kestää enintään puoli minuuttia, pitäisi olla niin monimutkainen asia.

niin mitä me teemme?

Olen vain kyllästynyt näihin tarpeettomiin ja typeriin peleihin – en ymmärrä mikä helvetti heidän ongelmansa on lomakkeen lähettämisessä!!!

Parhain terveisin,

assaf benyamini.

2) Tunnusnumeroni: 029547403.

3) Sähköpostiosoitteeni: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai : [email protected] tai: [email protected]

 

I. Omat linkit:

 

1) ISRAGEM – Israelin seksi- ja sukupuolitietoisuuden lääkeyhdistys

2)“Eyes on the Road” -yhdistys

3) femlinks.co.il-portaali feminististen järjestöjen sivustoille Israelissa

4) Yhteys-konsultaatio Juutalainen feminiininen-persoonallinen

5)  huone Naislääkärit – Israelin lääketieteen naisryhmä

6)Naisten sydänterveyskeskus – Hadassah Ein Kerem -sairaala

7)Ohjeet “Pelasta silmäsi”-apua kuntoutukseen Pornografiasta

8)undetectable.ai – havaitsematon tekoälyn kirjoitustyökalu

9)SMM qqtube.com- Osta tai kokeile seuraajia, näkymiä, tykkäyksiä ja paljon muuta ilmaiseksi

            - Löysitkö virheen? Kerro minulle siitä -

 

Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE