Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs Viesti Israelista maailmalle. - מידע לאנשים עם מוגבלויות
Siirry suoraan sisältöön
Home » Viesti Israelista maailmalle.

Viesti Israelista maailmalle.

Yoni Barak

8. heinäkuuta 2014

 

Hei maailma, mitä kuuluu?

Kyllä, se on taas me.. Israelin kansa.

Maa on niin pieni, ettei sen nimeä voi edes kirjoittaa maapallolle, koska se ei sovi, ja osa siitä on kirjoitettava merelle ja osa naapurimaahan.

Ainoa maa, jonka juutalaisilla on, jossa he puhuvat kieltään, elävät elämäänsä ja yrittävät varmistaa, ettei sellaista holokaustia, joka tapahtui heille 60 vuotta sitten, toistu…

Maa, joka on antanut inhimillisen pääomansa, teknologisen kykynsä ja innovaationsa 60-vuotisen olemassaolonsa aikana, on antanut valtavan panoksen ihmiskunnalle.

Meillä on sinulle pieni pyyntö.

Ei ei, älä innostu, olet kiireinen ja huolissasi ilmaston lämpenemisestä, globaalista energiakriisistä ja taloustilanteesta, ymmärrämme. Emme vie paljon aikaasi.

Lisäksi, kuinka sanomme sen? Meillä ei ole paljon vaatimuksia sinulta. Vain yksi sellainen pizza. Pieni pyyntö.

Israelin puolustusvoimat ovat (toivottavasti) menossa lähipäivinä voimakkaaseen ja tuskalliseen operaatioon alueella, josta terroristeja ammutaan (jonka sinä itse määritit sellaisiksi, rakas maailma), palauttaakseen rauhan maan asukkaille. Israel.

Ihmiset irtisanoutuvat työpaikkansa, perheet peruvat kesälomansa ja panostetaan niihin väärintekijöihin, joille tankki ja koulu ovat yhtä tärkeitä tavoitteita. joille lapset ovat oikea ja perusteltu suoja.

Sinulle “tyhmien” ohjusten ampuminen tiheään asutuille alueille on “laillinen” tapa protestoida.

Ei ei, emme tarvitse apua sotilaiden kanssa. Ei todellakaan rakas maailma.

Meillä on sotilaamme. He ovat ammattitaitoisia ja motivoituneita. Luota meihin, he ovat maailman parhaita. Paras sijoitus tällä maassa.

Emme myöskään halua aseita. Kehitämme sitä itse ja investoimme miljardeja vuodessa teknologiaan, jotta lapset ja viattomat eivät vahingoittuisi. Olemme saavuttaneet todella hyviä vastatoimia, kaikkialta tulette oppimaan meiltä, ​​kuinka taistella oikein epäsymmetristä sotaa.

Emme myöskään tarvitse sinua tukemaan meitä sanoilla, jos se on sinulle liian vaikeaa. Se voisi olla mukavaa, mutta silti… olet riippuvainen arabiöljystä, ja ymmärrämme, että et halua ärsyttää tyyppejä, joilla on korkit päässään ja kädet shivarissa.

Loppujen lopuksi tiedetään, kuinka se nostaa öljytynnyrin hintaa.

Pyydämme vain yhtä asiaa.

älä häiritse

Mikään maa ei salli asutuskeskuksiaan pommittaa ja lennättää ohjuksilla yötä päivää, ei todellakaan meidän kaltainen maa, joka on yleensä New Jerseyn kokoinen.

Mikään maa ei osoita suvaitsevaisuutta kuten me, kun sen kaikenikäiset kansalaiset joutuvat ääri-uskonnollisen terroristijärjestön pitkän kantaman kohteeksi, joka kieltäytyy tunnustamasta sitä.

Olimme tarpeeksi hiljaa, ja ukkonen hiljaisuus korvattiin räjähdysten kaikuilla.

Tiedätkö, rakas maailma, vaikenemisesi sellaisista asioista kuin Syyrian joukkomurha, Kiinan ihmisoikeusloukkaukset, vähemmistöjen ja LGBT-ihmisten katoaminen Venäjältä huutaa yksinkertaisesti.

Mutta jostain syystä kun on kyse ainoasta maasta, joka seisoo rajattoman murhattavan terrorismin ja lännen välissä, sinulla on yhtäkkiä paljon sanottavaa. Paljon.

Joten jätä se meille.

Emme tarvitse sinua opettamaan meille kuinka olla moraalisia, etkä todellakaan suojelemaan maatamme. Sitä varten olemme täällä.

Mutta jos et aio auttaa, kuten niin monta kertaa seisot vierellä ja näit kuinka juutalaisia ​​teurastettiin juutalaisuutena, niin älä ainakaan puutu asiaan.

Älä vain häiritse.

Kiitos,

kaikista Israelin valtion kansalaisista.

 

Print Friendly, PDF & Email