Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs Zdravljenje duševno prizadetih s pomočjo živali - מידע לאנשים עם מוגבלויות
Skoči na vsebino
Home » Zdravljenje duševno prizadetih s pomočjo živali

Zdravljenje duševno prizadetih s pomočjo živali

Uporaba živali v mentalni terapiji je alternativna in učinkovita metoda, ki s pomočjo posebne povezave med človekom in živaljo pomaga ljudem, ki se soočajo z duševnimi in čustvenimi težavami. Zdravljenje s pomočjo živali je zelo razširjeno in poznano predvsem na področju psihoterapije, psihološkega zdravljenja in skupinske terapije.

Človeško-življenjska povezava med človekom in živaljo obstaja že od pradavnine in je v središču različnih kultur. Živali dajejo ljudem čustveno podporo, brezpogojno ljubezen in občutek varnosti. S to posebno povezavo lahko živali zagotovijo čustveni, fizični in duhovni odziv na ljudi, ki so v stiski ali doživljajo travmo.

Ena glavnih funkcij živali v duševni terapiji je spodbujanje duševnih in telesnih procesov celjenja poškodovanca. Pomagajo lahko ublažiti občutke tesnobe, depresije in samopoškodovanja. Poleg tega pomen živali v mentalni terapiji.

Poleg tega pomen živali v skrbi za duševno zdravje temelji na njihovi edinstveni sposobnosti, da ustvarijo resničen, zvest in brezpogojen odnos s človekom. Lastnosti, kot so neobsojajoče poslušanje, globoka čustvena povezanost in sposobnost, da služijo kot idealen model trenutne ljubezni, ponujajo živali popoln odgovor tistim, ki trpijo zaradi zlomljenega srca ali duševne travme.

Med terapijo s pomočjo živali oseba komunicira in se povezuje z živaljo na naraven in pristen način. Lastnikova edinstvena sposobnost razumevanja in delovanja v skladu s svojimi čustvi in ​​razpoloženjem lahko vzbudi pozitivna čustva in zmanjša raven stresa in depresije. Zdravilna povezava, ustvarjena med osebo in živaljo, omogoča žrtvam, da se osredotočijo na sedanjost, prenehajo razmišljati o preteklosti ali prihodnosti in začnejo doživljati trenutek na pozitiven in močan način.

Poleg tega lahko terapija s pomočjo živali izboljša fizično stanje žrtev. Po številnih raziskavah se je izkazalo, da lahko živali znižajo krvni tlak, izboljšajo imunski sistem in zmanjšajo raven stresa. Kontrast današnje napredne tehnologije, povezanost in povezanost z živalmi zagotavlja fizično in duhovno udobje v kompleksnem in financiranem svetu, v katerem živimo.

Živali lahko poleg svojega življenjskega in čustvenega prispevka uporabljamo tudi kot orodje za negovanje in izboljšanje človekovih socialnih in komunikacijskih sposobnosti. Žival lahko služi kot most med ljudmi v terapevtskih skupinah ter spodbuja komunikacijo in povezovanje med udeleženci. To izhaja iz naravne sposobnosti živali, da se človek počuti udobno in varno v okolju, ki mu je blizu, kar lahko spodbuja aktivnost, diskurz in aktivno sodelovanje ekipe pri zdravljenju.

Poleg tega je pomen živali kot orodij zdravljenja v skupinah za mentalno terapijo v njihovi sposobnosti, da zagotovijo občutek upanja in sprostitve. Živali ustvarjajo trenutke svobode in ugodja, ki ljudem, ki se soočajo z depresijo, tesnobo ali travmo, pomagajo zadihati in se rešiti iz težkih trenutkov.

Za učinkovito izvajanje mentalne terapije s pomočjo živali je pomembno upoštevati smernice in omejitve, določene v procesu zdravljenja. Od trenutka izbire ustrezne živali je treba zagotoviti, da je žival podvržena ustreznemu šolanju in je sposobna izpolnjevati zahtevane zahteve. Prav tako je treba upoštevati potrebe zdravljene osebe in zagotoviti, da bo žival primerna za zdravljenje glede na njene omejitve in želje.

Če povzamemo, je zdravljenje duševno poškodovanih s pomočjo živali edinstvena in učinkovita metoda, ki s posebnim odnosom med človekom in živaljo pomaga pri soočanju z duševnimi in čustvenimi težavami. Živali nudijo čustveno podporo in občutek varnosti, uporabljajo pa se lahko tudi kot orodje za negovanje in izboljšanje socialnih in komunikacijskih veščin. Z njihovo pomočjo žrtve dobijo udoben, prijazen in varen prostor, ki jim pomaga odkriti trenutke dihanja in miru. Uporaba živali v duševni terapiji daje zdravljenim ljudem potrebna orodja za napredovanje v procesu zdravljenja in izkušnjo boljše kakovosti življenja.

A. Spodaj je sporočilo, ki sem ga poslal “Svetu za mleko v Izraelu”:

Moje pismo “Svetu za mleko v Izraelu”.

Yahoo/poslano

assaf benyamini< [email protected] >

Za:

[email protected]

Nedelja, 4. junij ob 12.20

Pozdrav “Mlečnemu svetu v Izraelu”:

Zadeva: Zahtevek za posvetovanje.

Spoštovane gospe/gospodje.

Sem 50-letni moški, ki živim v Jeruzalemu in kupujem in uživam jogurt “Activia” zaradi zdravniških priporočil.

Vendar pa sem pred kratkim (te besede pišem v nedeljo, 4. junija 2023) opazil, da je ta izdelek vse težje najti v večjih tržnih verigah. Ne poznam razlogov za to. Moje vprašanje za vas je: Ali obstajajo zasebni prodajalci v Izraelu, pri katerih lahko naročim izdelek z dostavo neposredno na dom? Opozarjam, da zaradi svoje gibalne oviranosti fizično ne morem priti do različnih prodajnih mest, vsi nakupi pa potekajo po povzetju. Verigi, pri katerih trenutno naročam dostavo, sta Shufersell in Kwik. In če naslov ni zasebni trgovec, na katerih mestih lahko trenutno naročim izdelek?

Hvaležen bi bil, če bi lahko čim več pojasnil in pojasnil.

S spoštovanjem,

assaf benyamini,

115 Costa Rica St.,

vhod A-stanovanje 4, Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

IZRAEL, poštna številka: 9662592.

Telefonske številke: v skrivnem domu zaradi nadlegovanja in pritožbe izraelski policiji, ki ni bila obravnavana. Mobilni-972-58-6784040.

Faks-972-77-2700076.

Post Scriptum. Moji e-poštni naslovi: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected]

B. Spodaj so objave, ki sem jih delil na družbenem omrežju Facebook:

1)

assaf benyamini

18. maja B- 23:48

 

V skupni rabi z javnostjo

rožna pohvala

9. maja B-14:17

Kdo kot jaz ve…moj oče ima demenco, žalostno

Nekdo je nekoč rekel, da ko ljubiš nekoga z demenco, ga izgubiš dvakrat, enkrat, ko mu postavijo diagnozo, in potem, ko umre, se temu reče “dvoumna izguba”.

“Hitro krčenje možganov” so to opisali zdravniki. Demence ne bi želel nikomur, saj bolniku počasi odmrejo možgani, se fizično spremeni in sčasoma pozabi, kdo so njegovi bližnji. Bolniki so lahko zaprti, se ne morejo premikati in ne morejo jesti ali piti.

Obstajajo ljudje, ki bodo listali po tem sporočilu, ker se jih demenca ni dotaknila. Morda ne vedo, kako je, če se ljubljena oseba bori ali bije bitko z demenco

V prizadevanju za ozaveščanje o tej kruti bolezni bi bil hvaležen, če bi moji prijatelji to objavili na vaši strani za ta dan.

Držite prst kjer koli v sporočilu, da kopirate in prilepite na svojo časovnico.

Hvala vam

Vsem tistim, ki so imeli prijatelje ali družinske člane, ki so trpeli

2)assaf benyamini

20. maja B-0:00

V skupni rabi z javnostjo

Mednarodni olimpijski komite odloča o ustanovitvi novega športa, v katerem bodo potekala tekmovanja:

Prvenstvo preklinjanja voznikov med vožnjo.

Kdo želi predstavljati Izrael?

Ali obstajajo kandidati?

lol…

3) assaf benyamini

20. maja B-17:19

V skupni rabi z javnostjo

Skupina, ki sem jo ustvaril:

Skupina “Prijetno zatiranje škodljivcev” – skupina za vzpostavitev stika med ljudmi, ki imajo na svojih domovih opravljena zatiranja škodljivcev in nimajo alternativnega prostora, kjer bi lahko bili med delovanjem pesticidov, in ljudmi, ki jih bodo pripravljeni gostiti med tem časovnem obdobju.

https://assaf-permalinks.com/5vlp

4)skupina amaterjev zgodovina

Skoraj Levi

2 marca

 

Najbolj smrdljiva služba na svetu

Ena najbolj iskanih služb v Angliji v 16. stoletju se je imenovala Groom of the stol (“deček s stola”) ali z drugimi besedami “čistilec zadnjice” kralja. Nosilec tega položaja je bil kraljev služabnik, skrbel je za njegovo udobje in po potrebi je bil prisoten v hiši stola (stranišču) in skrbel za čiščenje njegove zadnjice po odvajanju blata.

Zakaj je kralj potreboval čistilo za rit? V Angliji so mislili, da je kralj pred teboj po božji milosti in da je kraljeva zadnjica res sveta, tako da se kralj, ki je po božji milosti pred teboj, zagotovo ne more obrisati …

Ta položaj so zasedli samo plemiči ali člani višjega sloja, kadar ni bilo mogoče sprejeti vsake osebe na ta položaj in tisti, ki jim je bil položaj dodeljen, niso mogli zares nasprotovati. Čistilec zadnjic je bil kraljev zaupnik in je bil dobesedno blizu vseh njegovih intimnih zadev. Kralj bi s svojo tesno čistilko delil podrobnosti političnega pomena in seveda je znanje moč.

Pod Henrikom VIII je bil ta položaj res nevaren, saj je bil paranoičen, zlasti v naprednih fazah svojega življenja in je vedno mislil, da je napaden. Usmrtil je več svojih žena in Norrisa, svojega zadnjičnega ženina.

Ta položaj je bil ukinjen leta 1901 z nastopom na prestolu Edvarda VII.

Ko torej naslednjič mislite, da je vaše delo smrdljivo ali nevarno, pomislite na čistilca zadnjic Henrika VIII.

zgodovino množicam

vir:

https://he.m.wikipedia.org/…/%D7%A0%D7%A2%D7%A8_%D7%91…

 

5) assaf benyamini

1 dni

V skupni rabi z javnostjo

Par, ženin in nevesta, začne svojo pot od poročnega prizorišča v mestu do svojega doma v vasi na osličku.

Čez nekaj minut srečata skupino ljudi, ki jima reče: “Kakšen ubogi osel. Dva človeka mora nositi na hrbtu. Tako mu je težko.”

Ženin in nevesta to slišita, stopita z osla in nadaljujeta pot, tako kot osel hodi poleg njih.

Čez nekaj minut ženin in nevesta srečata drugo skupino ljudi, ki jima reče: “Kako ubogi je ta osel. Tako težko hodi – pa nihče mu ne pomaga.”

Ženin in nevesta to slišita, pobereta oslička in nadaljujeta pot, nosita oslička v rokah.

Še nekaj minut mine in ženin in nevesta srečata drugo skupino ljudi, ki se jima začne posmehovati: “Poglej ta dva neumna človeka. Namesto da bi jahala osla kot vsi drugi, ga nosita v rokah. Haha. ..”.

Ženin in nevesta to slišita, nežno spustita osla na tla in se vrneta nanj.

Zaključek: Tisti, ki se odloči, da bo svoje življenje vodil izključno po tem, kar mu govorijo drugi ljudje, in brez kakršnegakoli premisleka ali razmišljanja samega sebe je….

Odgovor lahko dopolniš tudi brez moje pomoči…

Ali kot je zapisano v enem od judovskih virov (ne vem točno kje – to seveda lahko preverite):

Obstaja razlika med ljudmi, ki živijo svoja življenja, in tistimi, katerih življenja živijo njih.

6) assaf benyamini

6 dni

V skupni rabi z javnostjo

V neki judovski skupnosti je bil tajkun (ali kot so te ljudi imenovali v preteklosti: “Gvir”), ki so ga vsi ljudje v skupnosti sovražili. Vsi so bili prepričani, da ne daje dobrodelnosti svetu – tudi ko so okoli njega ljudje v hudi stiski in revščini.

Veliko dni, ko je ta gospod umrl, se nobeden od članov skupnosti ni strinjal, da bi mu rekel hvalnico – tako močno je bilo sovraštvo do njega.

Vendar pa so v mesecih, ki so sledili moški smrti, člani skupnosti opazili nenavadno stvar: vsi dobrodelni skladi, ki so se do smrti tega gospoda polnili vsak dan, so navsezadnje, ko je moški umrl, ostali prazni. in nihče jih ni napolnil.

Šele na tej točki so se ljudje v skupnosti zavedli razsežnosti napake in strašne krivice, ki so jo storili tistemu gospodu – ki je pravzaprav na skrivaj dajal veliko donacij, kar je znano kot najvišja vrlina dobrodelnosti.

Prebivalci skupnosti so se mu res želeli opravičiti za razsežnost krivice – a je bilo seveda že prepozno.

Zaključek: ko oblikujemo trdno mnenje o vseh vrstah vprašanj, se moramo vedno spomniti, da lahko obstajajo stvari, ki jih ne poznamo.

7) Zgodba iz enega od virov, povezanih s Shavuotom (ne vem točno kje – to seveda lahko preverite):

Rečeno je, da Sveti, blagoslovljen bodi, ponuja Toro narodom sveta.

Najprej Italijanom ponudi Toro.

Italijani sprašujejo: “Kaj moramo spoštovati v okviru Tore?”.

Sveti, blagor mu, jim odgovori: “Ne ubijaj.”

Italijani to slišijo, nočejo sprejeti Tore in odgovorijo: “Ne, hvala, ne hvala.”

Nato Sveti, blagoslovljen bodi, ponudi Toro Francozom.

Francozi se sprašujejo: “Kaj naj vzdržujemo?”

Sveti, blagor mu, jim odgovori: “Ne prešuštvujte.”

Francozi to slišijo in tudi oni nočejo sprejeti Tore in odgovorijo: “Ne, hvala, brez milosti”.

Tako Gospod sveta sprašuje vse narode – in vsak narod noče sprejeti Tore, zavedajoč se, katero zapoved mora izpolniti.

Končno pride Sveti, blagor mu, k Judom in jim ponudi Toro.

Judje postavljajo vprašanje, ki ga ni zastavil noben drug narod pred njimi: “Koliko stane?”

Sveti, blagor mu, odgovori Judom: “Nič ne stane. Zastonj je.”

Judje to slišijo in takoj sprejmejo Toro….

lol…

8) assaf benyamini

24. maja B-19:36

V skupni rabi z javnostjo

Mir starca moti skupina otrok, ki se vsak dan po več ur igra v bližini njegove hiše in povzroča veliko hrupa.

Starec se odloči, da jih bo odvrnil – vendar to stori na prefinjeno metodo.

Starec gre ven k otrokom in jim reče: “Tukaj se zelo lepo igrate. Zelo uživam, ko gledam, kako se tukaj igrate – od danes naprej bom vsakemu od vas plačal 15 centov za vsak dan, ko bo otrok prišel sem in se igral. “

In tako je tudi bilo – starec je vsakemu otroku plačal 15 centov za vsak dan, ko se je ta otrok prišel igrat blizu njegove hiše.

Teden dni kasneje gre starec spet k otrokom in jim reče: “Poslušajte, moje finančno stanje je težko. Žal mi je – toda od danes naprej lahko vsakemu od vas plačam samo 8 centov za vsak dan igre – ne 15 “.

V tej situaciji je nekaj otrok ostalo igrat na kraju samem – nekateri pa so odšli.

Še en teden mine in starec gre spet k otrokom in jim reče: “Poslušajte, moja situacija je res težka – od danes naprej bom lahko vsakemu od vas plačal samo en cent za vsak dan igre.”

Ko so otroci to slišali, je cela skupina jezna zapustila prostor in rekli starcu: “Za en cent se nismo pripravljeni še naprej igrati tukaj!!”

lol…

9)assaf benyamini

24. maja B-19:13

V skupni rabi z javnostjo

Zgodba, vzeta iz enega od judovskih virov (ne spomnim se, kje se ta zgodba pojavlja – seveda jo lahko preverite):

V enem mestu sta živela bogataš in revež. Nekega dne je revež hotel povabiti goste v svojo hišo. Približa se bogataševi hiši in ga prosi, naj mu posodi vazo – da bo gostom pri njem udobno in prijetno. Revež je bogatašu zagotovil, da mu bo naslednji dan vrnil vazo in da ga nima česa skrbeti. Končno je bogataš prepričan in revnemu posodi vazo.

Naslednji dan, ko so gostje zapustili reveževo hišo, pride v bogataševo hišo in mu namesto ene vrne dve vazi. Bogataš ne razume in vpraša: Od kod je druga vaza? Revež mu je odgovoril: Ne sprašuj, ponoči se je zgodil čudež – vaza je rodila drugo vazo.« Bogataš ni razumel – kako je lahko vaza rodila? Toda zelo hitro si je rekel: Jaz ne Ne razumem – kaj me briga – zaslužil sem si vazo.

Še nekaj tednov mine in revež spet pride v hišo bogataša in ga prosi, naj mu posodi komplet jedilnega pribora za goste, ki pridejo k njemu. Bogataš se strinja, da revnemu posodi komplet jedilnega pribora – in spet se ponovi isti dogodek: naslednji dan revež bogatašu vrne dva kompleta jedilnega pribora in mu pove, da se je rodil še en pribor. noč – in tokrat bogataš ne razume logike tega – vendar se strinja, da sprejme – kajti kaj mu preprečuje, da bi prejel brezplačna darila.

Minilo je še nekaj tednov in revež spet pride v bogataševo hišo in ga tokrat prosi, naj posodi svojo zlato svetilko za goste, ki pridejo k njemu.

Ko bogataš sliši ponudbo, si misli: “Tukaj imam dober posel. Revežu bom posodil svojo zlato svetilko – in jutri bom prejel dve zlati svetilki – kakšna lepota!!”.

Tako bogataš posodi revežu svojo zlato svetilko – le da tokrat mine dan, dva dneva, teden in še en teden, revež pa svetilke ne vrne.

Bogataš poln jeze pride v hišo reveža: Zakaj mi ne vrneš svetilke? Kaj je??”.

Revež odgovori bogatašu: “Ne sprašuj, kaj se je zgodilo. Žal mi je, da ti sporočam grenko novico, toda zlata svetilka, ki sem si jo sposodil od tebe … je mrtva!!!”.

Bogataš se je še bolj razjezil: “Povej mi, ali se norčuješ iz mene? Kako lahko svetilka umre?”.

Revež mu odgovori: “In kako lahko vaza rodi?”.

Zaključek: tisti, ki so pripravljeni sprejeti absurde v svojem življenju na nekem področju – naj se ne čudijo, če bodo sprejeli absurde okolice tudi na drugih področjih …

Vsa čustva:

1

Mali Benjian

10) assaf benyamini

24. maja B- 18:23

V skupni rabi z javnostjo

Novo gibanje za spodbujanje ekonomskega kaznovanja v Izraelu, ki ga je ustanovila nova vsemogočna kapitalistična vlada, išče:

1. patrulje za iskanje revnih ljudi z namenom, da jih privedejo pred sodišče.

2. Območni koordinatorji naj ves čas locirajo nove patrulje.

3. Sprejem v taborniško službo bo možen samo za tiste, ki imajo lastniški kapital vsaj 2 milijardi NIS.

4. Skavtu, ki zanemari iskanje revnih ljudi, bodo takoj zaplenili vse premoženje in denar.

5. Kazenski privilegiji in dolgoletna zaporna kazen v kandidatovi preteklosti.

Prizivi moralnih ali etičnih ljudi vas ne bodo zanimali.

lol…

11) Nasveti za neuspeh na razgovoru za službo:

1. pridejo zaudarjajoči in z umazanimi oblačili.

2. Anketarjem zastavite odkrita vprašanja o njihovem osebnem življenju (ali so poročeni/neporočeni, koliko otrok imajo itd.).

3. vpiti na anketarje.

4. Na intervju prinesite radio in ga občasno prižgite na visoko glasnost – brez kakršne koli povezave s samim intervjujem.

5. Na razgovor prinesite osvežilec zraka v razpršilu in ga poškropite v obraz spraševalcev – brez kakršne koli povezave s samim razgovorom.

6. Povejte anketarjem, da vedno prihajamo v službo z željo, da bi povzročili nemire in motili vsakodnevno delovanje podjetja ali delovnega mesta.

7. Povejte anketarjem o bogati kriminalni ali psihiatrični zgodovini. Priporočljivo je, da je čim bolj podroben.

Še kakšna ideja?

lol…

12)assaf benyamini

Prva minuta·

V skupni rabi z javnostjo

Pripovedujejo o nekem judovskem mestu, kjer je živelo veliko revnih ljudi – tako zelo, da niso mogli poskrbeti za ogrevanje svojih domov v zimskih mesecih na območju z zelo mrzlim podnebjem.

Nedaleč stran od mesta je živel znani nejudski filantrop, ki nikoli ni pristal na donacijo prebivalcem mesta, da bi prebivalci lahko ogrevali svoje domove.

V enem od hudih zimskih dni se mestni rabin odpravi v sneg in se odpravi v hišo dobrotnika, da bi ga prosil, naj daruje za revne ljudi, ki tam živijo.

Rabin pride v hišo dobrotnika, ki odpre vrata in ponudi rabinu, da vstopi – navsezadnje je v človekovem bivališču toplo in prijetno.

Toda rabin noče vstopiti v možakovo hišo – in oba nadaljujeta pogovor, medtem ko dobrotnik ves čas poskuša prepričati rabina, naj vstopi v njegovo hišo, vendar rabin vztraja pri nadaljevanju pogovora na dobrotnikovem pragu, ne da bi vstopil.

Med pogovorom dobrotnik, ki je vedno v ogrevanem domu in ne čuti mraza, že na pragu začne čutiti mraz – tako zelo, da se končno prepriča in pristane na darovanje prebivalcem mesta za ogrevanje svojih domov.

Zaključek: v našem življenju se včasih pojavijo situacije, ki jih ne moremo zares razumeti brez osebne izkušnje, ki nam jih ponazori.

13)

https://rentafriend.com/

najeti prijatelja

Spletna stran, preko katere lahko zaslužite tako, da se oseba ponudi kot nekdo, ki se je pripravljen pogovarjati z različnimi ljudmi iz vsega sveta, glede na povpraševanje (neke vrste freelancer delo).

Druga možnost je, da je glede na to, kar oglašujejo, mogoče locirati ljudi, da bi se z njimi pogovarjali z namenom lajšanja osamljenosti – in za plačilo tistemu “freelancerju” za ta pogovor.

Spletnega mesta ali storitve nisem osebno preizkusil – zato ne morem izraziti nobenega mnenja o njih.

V vsakem primeru – to je spletna storitev za lajšanje osamljenosti….

14)knjige-Priporočila,Recenzije,intervjuji

Pesya Sara Zelmanovich

20. april

Prosimo, razdelite!

Sem 91-letna oseba, ki je preživela holokavst. Nedavno sem v novi knjigi pisal o svojem otroštvu med holokavstom. Knjigo “Otroštvo” je izdala “The Galilean Publishing House” s podporo Yad Vashem.

Knjiga je prestala odbor Yad Vashem in njihova podpora potrjuje njeno zgodovinsko pomembnost. Glede na opis zgodovinskega ozadja govori o boju za obstoj 13-letnega dečka v koncentracijskih in delovnih taboriščih v Avstriji, kamor sem bil izgnan iz Madžarske. Zgodba je polna čudežev, ki nimajo logične razlage.

(Čeprav bom hodil po dolini smrti, se ne bom bal zla, ker ti stojiš)

Nepotrebno je pojasnjevati nacionalno izobraževalno potrebo po široki distribuciji take knjige. Knjiga je naprodaj v knjigarnah Stimatsky in Zumat books, vendar brez objave njenega obstoja ne bo distribuirana in ne bo dosegla javnosti in prihodnjih generacij.

Večino medijev sem prosil, da mi pomagajo z objavo člankov, intervjujev ipd., pa so zavrnili, ker nisem dovolj znana oseba, da bi dobival ocene po njihovem mnenju.

Zato vas prosim za pomoč. Že vnaprej se vam zahvaljujem

Lep pozdrav

Yitzhak Walster Domači telefon: 972-4-6940586 Mobilni: 972-52-8695778

15)

assaf benyamini

V skupni rabi z javnostjo

3 mlade ženske se srečajo na avtobusu.

Ena izmed njih reče svojima dvema prijateljicama: Veste, moj mož se z leti vedno manj zanima zame.

Prijatelja vprašata ženo: In kaj je po poklicu tvoj mož?

Ona odgovori: Moj mož je prodajalec v trgovini z zelenjavo.

Prijatelja ji odgovorita: kaj hočeš – tvoj mož vedno išče novo in svežo robo …

Druga ženska med tremi pravi tudi, da njen mož z leti kaže vse manj zanimanja zanjo.

Dve prijateljici jo vprašata: “In kaj je poklic tvojega moža?”.

Ona odgovori: “Imamo veliko avtomobilov.”

Prijateljici ji odgovorita: kaj hočeš – tvoj mož vedno išče najnovejše modele …

Tretja pravi prijateljicama: “Veš, moj mož se z leti vse bolj zanima zame.”

In njeni dve prijateljici jo vprašata: “In kaj je poklic vašega moža?”

Ona odgovori: “Moj mož je arheolog”.

16) Žaba in škorpijon se srečata na bregu reke.

Škorpijon se obrne k žabi: “Prosim, pomagaj mi prečkati reko. Ne morem je sam prečkati – ne znam plavati.”

Žaba odgovori: “Ampak pičil me boš – in oba se bova utopila.”

Škorpijon: “Pičil te bom – samo da se oba utopiva – zakaj!! Obljubim ti – ne bom te pičil.”

Žaba je prepričana, nosi škorpijona na hrbtu in začne plavati čez reko.

Sredi reke pride želo. Žaba in škorpijon se utopita in pogineta.

Zaključek: Škorpijon vedno ostane škorpijon. Nekaterih stvari ni mogoče spremeniti ali popraviti.

17) Sodišče obtoženca, po poklicu električarja, obsodi na smrt – usmrtitev na električnem stolu.

Električarja na silo odpeljejo in ga privežejo na električni stol ter ga pripravijo aktivirati, da bi izvršili odločitev sodišča.

Toda nekaj minut pred usmrtitvijo se električni stol pokvari.

Obrnite se na električarja in ga prosite, naj popravi stol.

Električar: “Kaj naj vam rečem – stol lahko popravim, pa ga ne bom. Nimam motivacije.”

hahaha…

18) Najprej bom opozoril: naslednje vsebuje ostre in šokantne grafične opise – tiste, ki tega ne prenesejo, prosimo, naj gredo naprej in ne nadaljujejo z branjem objave (in ne – to v nobenem primeru ni šala ali šala kakršne koli vrste ):

Obstaja zgodba iz obdobja holokavsta o taborišču, kjer so izvajali izjemne medicinske poskuse v svoji krutosti – in celo v primerjavi z drugimi koncentracijskimi ali uničevalnimi taborišči nacistov bo njihovo ime pozabljeno:

Na primer: odpiranje celotnega telesa osebe – od predela vratu do pasu brez uporabe anestetikov. Grozljivo je, da so nacistični zdravniki te poskuse izvajali s širokim nasmehom na obrazu. Obstajajo tudi zgodbe o nekakšni po svoji krutosti nenavadni “operaciji”, ki je vključevala tri stopnje: v prvi fazi – odpiranje želodca žrtve, seveda brez uporabe anestetikov. V drugi fazi bi vzeli žive mačke in jih postavili v ustvarjen medij. V tretji fazi bi žrtvi zašili želodec z živo mačko v njem – nato pa bi tega ujetnika vrgli na dvorišče taborišča in ga pustili počasi umirati, dokler ni izdihnil.

Očitno je bila velika večina žrtev teh poskusov Judov.

Vendar je še nekaj vprašanj:

Ali so bili ti poskusi del tako imenovanih “medicinskih študij”, ki jih je izvajal dr. Yosef Mangala?

Katerega leta so potekali in v katerem taborišču? Je bilo med nemškimi častniki kakršnih koli poskusov, da bi nasprotovali izvedbi poskusov – ali pa je bila podpora zanje velikanska?

In ali so bili primeri zapornikov, pri katerih so te poskuse nameravali izvajati, pa so jih na tak ali drugačen način uspeli rešiti krute usode? Ali obstajajo takšne zgodbe?

19) assaf benyamini

eno minuto

za: “Parlament socialni.“.

Zadeva: Iskanje platforme.

Spoštovane gospe/gospodje.

Pomislil sem na naslednjo idejo o razvoju aplikacije za ljudi, ki trpijo za boleznimi, ki jih spremlja kognitivni upad in stanja demence, kot je Alzheimerjeva bolezen:

Kot vemo, bolniki z boleznimi, katerih glavna značilnost je kognitivni upad (kot je Alzheimerjeva bolezen ali druge bolezni, pri katerih je prisotno stanje demence), postopoma izgubljajo številne sposobnosti, kot je kratkoročni spomin ali vsakodnevno delovanje, tj. postopoma slabša. Ideja je vzpostaviti programsko opremo oziroma sistem, ki bo namenjen ljudem, ki so v tej situaciji. Izziv je v tak sistem zbrati vse programe oziroma sisteme, ki jih oseba uporablja – preko sistema umetne inteligence pa bo mehanizem delovanja z napredovanjem bolezni postajal vedno enostavnejši. Seveda pa bo za izgradnjo sistema na način, ki se čim bolj natančno prilagaja situaciji osebe, ki ga uporablja, pri razvoju potrebno posvetovanje in sodelovanje z raziskovalci možganov,

Cilj sistema je seveda omogočiti ljudem, ki so računalnik vajeni uporabljati za različne namene in so na robu demence, da ne izgubijo popolnoma dostopa do sistemov, ki so jih bili vajeni uporabljati dolga leta svojega življenja. – in s tem do neke mere izboljšajo svojo kvaliteto življenja, ki je že tako zaradi simptomov same bolezni precej okrnjena.

Toliko o sami ideji.

Čeprav je to ideja, o kateri sem razmišljal, nimam nič opraviti z nego demence v svojem osebnem življenju.

Rad bi poudaril, da je pri vsem, kar zadeva mene osebno, treba upoštevati nekaj stvari:

1. Nisem profesionalec na področju programiranja, niti strokovnjak na področju raziskovanja možganov, kognicije ali nevrologije – zato takšnemu projektu ne bom mogel slediti korak za korakom.

To je ideja, o kateri sem razmišljal – in razen pri zagotavljanju začetne ideje ne bom mogel pomagati v nobeni drugi fazi projekta.

2. Živim z zelo nizkimi dohodki – invalidnino Zavoda za nacionalno zavarovanje. Zato nimam možnosti vložiti proračuna v realizacijo ideje. In še več: zaradi resnosti moje situacije niti zelo visoki popusti preprosto ne bodo pomagali.

3. Živim v soseski Kiryat Menachem v Jeruzalemu in nimam avta ali vozniškega dovoljenja. Zaradi mojega zdravstvenega in finančnega položaja tudi ni možnosti, da bi mi v prihodnosti uspelo pridobiti vozniško dovoljenje ali kupiti avto.

Zato moje možnosti, da pridem na svetovalne sestanke v pisarne podjetij, ki so precej oddaljene od mojega bivališča, ni.

Moje vprašanje za vas je: Katera je po vašem mnenju najprimernejša internetna platforma za nalaganje takšnega projekta, njegovo upravljanje in poskus promocije?

Moji osebni podatki:

Ime – assaf. Priimek – benyamini.

Identifikacijska številka-029547403.

Celoten poštni naslov –

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Vhod A-stanovanje 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

IZRAEL, poštna številka: 9662592.

Telefonske številke: v skrivnem domu zaradi nadlegovanja in pritožbe izraelski policiji, ki ni bila obravnavana.

Mobilni-972-58-6784040. Faks-972-77-2700076.

Moji e-poštni naslovi: [email protected] ali: [email protected] ali : [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: assafbenyamini@hotmail .com ali: assafff [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected]

Moja spletna stran: https://www.disability55.com/

C. Spodaj je e-poštno sporočilo, ki sem ga poslal okrožju Jeruzalem Health Services Klalit:

Pisma splošni zdravstveni službi okrožja Jeruzalem.

Yahoo/poslano

assaf benyamini< [email protected] >

Za:

[email protected]

Ponedeljek, 5. junij ob 23.09

Za: Zdravstvene storitve Klalit – okrožje Jeruzalem.

Zadeva: Moja prijava je priložena tukaj..

Spoštovane gospe/gospodje.

Pred časom sem na spletni strani zdravstvenih storitev Klalit pustil naslednje sporočilo.

Rad bi bil obveščen o obravnavi te aplikacije. Poudarjam, da povzetek mojega obiska pri družinskem zdravniku od 1. junija 2023 ni prikazan v osebnem delu spletnega mesta.

Lep pozdrav, assaf benyamini.

14. maja 2023 sem obiskal svojega družinskega zdravnika – in nekaj minut po odhodu iz ambulante sem opravil EKG pregled v ambulanti. Razen povzetka obiska pri družinskem zdravniku, pa tudi rezultat EKG testa. da se nisem pojavil v svojem osebnem prostoru na spletni strani “Klalit Online”. Zato me zanima, kako premagati to težavo in omogočiti, da si te dokumente ogledam iz svoje zdravstvene kartoteke in jih doma prenesem na svoj osebni računalnik.

Lep pozdrav,

assaf benyamini.


Moji osebni podatki:


Ime – assaf. Priimek – benyamini.

Matična številka – 029547403.

Popolni naslov za dostavo pošte –

assaf benyamini,

115 Costa Rica St.,

Vhod A – stanovanje 4, Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

IZRAEL, poštna številka: 9662592.

Telefonske številke: v skrivnem domu zaradi nadlegovanja in pritožbe izraelski policiji, ki ni bila obravnavana. Mobilni-972-58-6784040.

Faks-972-77-2700076.

Moji e-poštni naslovi: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected]

Terapevtsko okolje, v katerem sem:

Društvo “Reut” – Hostel “Avivit”,

Ulica Ha-Avivit 6, Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

IZRAEL, poštna številka: 9650816.

Telefonske številke v pisarnah hostla: 972-2-6432551. in: 972-2-6428351.

Družinski zdravnik, pri katerem sem na spremljanju:

Dr. Brandon Stewart,

Ulica Daniel Yanovsky 6,

Jeruzalem,

IZRAEL, poštna številka: 9338601.

Telefonska številka ambulante: 972-2-5098282.

Številka faksa v pisarnah klinike: 972-2-6738551.

Starost: 50. Zakonski stan: Samski.

D. Tukaj je ideja o programski opremi, ki se mi je porodila:

Na žalost se v zadnjih letih (te besede pišem v torek, 6. junija 2023) v državi IZRAEL pojavljajo primeri zlorabe malčkov v vrtcih, ki se odkrijejo po tem, ko starši otrok namestijo kamere, če in ko pride do suma kaznivega dejanja s strani vzgojiteljice ali vzgojitelja v vrtcu.

Ko primeri pridejo v policijsko preiskavo, se preiskava včasih zavleče za več mesecev ali celo dlje zaradi težav pri zaposlovanju osebja, ki je potrebno za ogled več ur posnetkov.

Izziv je razviti programsko opremo na osnovi umetne inteligence, ki bo skenirala posnetke in raziskovalcem predstavila problematične dele, kjer je zloraba, kot so: prisilno hranjen otrok, zanemarjen otrok, ki ni deležen pozornosti. potrebuje čez dan, otroka, ki ga tepe vzgojiteljica in še kaj.

Na ta način je mogoče narediti preiskave učinkovitejše, prihraniti delovno silo – in pripeljati do situacije, ko bo mogoče hitreje nadaljevati sodne postopke zoper obtožene.

E. Spodaj je e-poštno sporočilo, ki sem ga poslal na različne kraje, da bi pomagal nigerijskemu državljanu, s katerim sem si dopisoval:

Za:

Predmet: Prijavil sem se.

Spoštovane gospe/gospodje.

V zadnjih dneh (te besede pišem v sredo, 1. decembra 2121) sem vodil priloženo dopisovanje na socialnem omrežju Facebook z rezidentom Nigerije – in po njegovih besedah ​​ta potrebuje nujno zdravniško pomoč. A na žalost zdravstvene pomoči, ki jo potrebuje, ni v zdravstvenem sistemu v njegovi državi.

Moje vprašanje za vas je: Ali poznate kakšno izraelsko ali drugo humanitarno organizacijo, ki deluje na območju, kjer živi (spodaj je njegovo prebivališče in način stika z njim), ki bi morda lahko prišla tja in mu pomagala?

S spoštovanjem,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Vhod A-Apartma 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

IZRAEL, Poštna številka: 9662592.

Telefonske številke: na domu-972-2-6427757.

Mobilni-972-58-6784040. Faks-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Moja osebna številka: 029547403.

2) E-poštni naslovi [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected]

Grad

Želim si, da bi nekega dne cTorek 20:59

Grad

Gospod dober večer od tukaj

Vnesite

Grad

Gospod, potrebujem vašo pomoč. Zelo sem bolan

Vnesite

Tretjič 21:40

ste poslali

kaj lahko pomagam? Nisem zdravnik – in nimam medicinske izobrazbe. Zato vam ne morem svetovati, kaj storiti – mislim, da je bolje, da vprašate zdravnike – ne mene. Asaf Benyamini.

Vnesite

Grad

Gospod, ker ta teden ne morem niti vstati iz postelje, imam zelo malarijo in tifus, ni denarja, da bi šel v bolnišnico, gospod

Vnesite

Tretjič 22:00

ste poslali

Torej je res zelo težak problem – ne vem, kaj naj vam napišem. Seveda ni čarobnih rešitev. Prav tako ne vem ničesar o območju, v katerem živite. Morda pa lahko nekaj preverite: kot vemo, v nekaterih regijah sveta in se lahko zgodi zaradi različnih razlogov, zaradi katerih lokalno prebivalstvo nima dostopa do zdravstvenih storitev. zdravljenje kot bolnišnice. V nekaterih od teh krajev so pisarne mednarodnih dobrodelnih organizacij, ki poskušajo pomagati lokalnemu prebivalstvu v tovrstnih težavah. Ali poznate takšne pisarne v okolici, kjer živite? in če obstajajo takšni uradi jih mogoče poskusi poklicati in jim razložiti situacijo?

assaf benyamini.

Vnesite

Tretjič 22:42

Grad

Hmmm ne v Nigeriji

Vnesite

Grad

Mislim, da bom svojo usodo vložil v to, kar se bo izkazalo

Vnesite

Tretjič 23:33

ste poslali

V katerem mestu v Nigeriji živite? in v kateri ulici/soseski? Lahko napišeš svojo telefonsko številko? Delim našo korespondenco z nigerijskimi ministrstvi – morda lahko kdo od njih pomaga. Morda lahko vaši natančni podatki pomagajo tem organizacijam, da hitreje pridejo in vam pomagajo. Asaf Benyamini.

Vnesite

ste poslali

Bral sem o tem, da bo veliko nigerijskih zdravnikov odšlo na delo v tujino zaradi višjih plač, ki jih dobijo iz Nigerije – ali je res? Je to razlog, da je v Nigeriji tako malo zdravnikov in zdravstvene pomoči? Ali morda to ni problem in obstajajo drugi razlogi? Asaf Benyamini.

Vnesite

9:59

Prejeli ste odgovor od Castla

Prvotno sporočilo:

Bral sem, da bo veliko nigerijskih zdravnikov delalo v tujini, ker …

Nigerija ima inteligentne zdravnike (zdravnike), vendar vlada ne skrbi zanje, ne skrbi zanje, večina naših zdravnikov je zunaj držav, kot ste rekli, držav, kot so Savdska Arabija, ZDA, Kanada, Velika Britanija itd. prejšnja leta so naši zdravniki stavkali, stavka pomeni prekinitev dela, ker vlada ne želi popustiti njihovim zahtevam, kot je povišanje plač, zdravniki in drugi zdravstveni organi so stavkali, zaradi katere so mnogi izgubili potrpežljivost zaradi nikogar da bi pregledali njihovo slabo zdravstveno stanje, je bila mrtvašnica vsakodnevno polna trupel

Vnesite

Grad

Zakaj bodo naši vladni uradniki skrbeli za njih, če vsi vladni uradniki potujejo na zdravljenje in se ne zdravijo sami tukaj v Nigeriji, je zelo sramotno in škoda, da smo državljani tisti, ki to najbolj trpimo

Če bi se odločil, da grem v bolnišnico, me ne bi obravnavali, ne da bi položili veliko vsoto denarja za začetek zdravljenja, po zdravljenju pa bom plačal skupno ogromno denarja in nimam toliko denarja, gospod

Vnesite

10:23

Grad

Če vem, kako lahko za vedno zapustim to državo, potrebujem sponzorja, če ga lahko dobite, bom vesel

Vnesite

11:30

ste poslali

Za nobenega sponzorja ne vem. edini način, na katerega lahko pomagam, je, da poskušam objaviti našo korespondenco nigerijskim oblastem – druge možnosti nimam. Sem samo preprost državljan – in ne morem spremeniti teh dejstev ali popraviti sveta.

Asaf Benyamini.

Vnesite

Prejeli ste odgovor od Castla

Prvotno sporočilo:

Za nobenega sponzorja ne vem. edini način, da lahko pomagam, je, da to objavim.

Ni problema, gospod

Vnesite

Grad

Naj vas nekaj vprašam?

Vnesite

ste poslali

seveda lahko vprašaš kar hočeš.

Vnesite

Grad

Ok, hvala gospod za občinstvo

Vnesite

Grad

Prebivate v Izraelu, kajne?

Moje sanje so bile zapustiti to državo trpljenja, da bi odpotoval in poiskal bolj zelene pašnike. Mislim na delo. Rad bi vedel, ali je to mogoče, če imate ljudi, ki potrebujejo delavce, s katerimi lahko delam?

Vnesite

Grad

Ne maram biti odvisen od ljudi

Vnesite

12:35

ste poslali

Nimam povezav – in nimam osebnega priznanja z nobenimi organizacijami ali zasebniki, ki potrebujejo delavce. V tem svetu smo vsi odvisni od drugih ljudi – ni človeka, ki bi lahko živel brez tega. Z globoko žalostjo in sramom vam lahko povem, da se tukaj v IZRAELU oblasti zelo slabo nanašajo na priseljence iz Afrike. smo tudi zelo majhna država – in naša vlada ne more imeti nobene druge politike, razen preprečevanja njihovega prihoda. V zadnjih 3-4 letih je bil v ta namen na naši južni meji z Egiptom zgrajen zelo visok zid. V naši državi obstaja “חוק השבות” – zakon, ki Judom omogoča prihod – ne pa tudi drugim skupinam. Ljudje, ki niso Judje, občasno prihajajo na delo – in po nekaj letih morajo živeti. to je politika naših oblasti. Istočasno obstaja nekaj IZRAELSKIH organizacij, ki poskušajo pomagati v drugih državah – tudi v državah Afrike. Če mi daste nekaj dodatnih podrobnosti, kot je vaša telefonska številka, v katerem mestu v Nigeriji živite in tudi v kateri soseski in ulici, vas lahko poskusim napotiti nanje – seveda le, če vas to zanima. Asaf Benyamini.

1

Vnesite

12:54

Prejeli ste odgovor od

Moram vam povedati nekaj o sebi, preden vam izdam svoje podatke. Toliko sem pretrpel na tem svetu od svojega otroštva do datuma. Rodil sem se 5. maja 1995, pri petih letih sem izgubil očeta, odkar je moj oče umrl stvari zatočišče Ni bilo tako, kot bi moralo biti. Srednjo šolo sem končal leta 2014, vendar sem čakal do leta 2019, ker ni bilo denarja za naprej, leta 2019 sem se odločil tvegati in se vpisati na univerzo. Napisal sem sprejemni izpit, opravil sem ga in bil sprejet v univerza, da študiram nov sanjski tečaj, hrepenel sem po študiju KRIMINOLOGIJE IN Castla

Prvotno sporočilo:

Nimam povezav – in nimam nobenega osebnega priznanja z …

VARNOSTNE ŠTUDIJE Istega leta sem se poročil, ker po afriški tradiciji kot edini otrok mojih staršev in očeta zamujam, moram se poročiti pravočasno, zato sem se letos zgodaj poročil z ženo, imela je resne težave pri porodu, ki ga je rodila nedonošenček skozi Cs in izgubili smo otroka, vse to me je spravilo v stisko izguba fokusa sredi tega leta sem opustil šolo, ko se zdaj pogovarjam s tabo, nimamo ničesar narediti, da bi ohranili svoja življenja, smo službe, gospod

Vnesite

Grad

Država: Nigerija

Država stalnega prebivališča: država Ebonyi

Mesto bivanja: Abakaliki

Telefonska številka: +2348138412994

Vnesite

13:37

ste poslali

V redu – poskušal bom pomagati, organizacija ali društvo lahko pomaga – vendar ne morem ničesar obljubiti. Vseeno bom poskusil.

assaf benyamini.

F. Spodaj je opis sistema, ki očitno ne obstaja in ga je nemogoče razviti s tehnologijami, ki danes obstajajo (v vsakem primeru pa je to samo domišljija in ne kakršen koli praktičen predlog):

Kot vemo, so v vsaki regiji sveta naravni pojavi ali škodljive žuželke, ki motijo ​​ljudi ali jih ogrožajo ali včasih celo preprečujejo kakršno koli možnost naselitve (ekstremne podnebne razmere na Antarktiki, ki ne dovoljujejo obstoja kakršnih koli naselij, termiti najdemo na obmejnih območjih med Francijo in Španijo, ki ogrožajo številne lesene hiše, da so na teh območjih roji kobilic, ki se včasih pojavijo v Izraelu in drugih državah na Bližnjem vzhodu in ogrožajo kmetijske pridelke itd.) in ideja, ki sem si jo zamislil približno v tem kontekstu je:

Odprt je oborožitveni sistem na osnovi umetne inteligence, ki bo »znal« izstreliti roje robotskih žuželk, ki se bodo pretvarjale, da so škodljivci, ki obstajajo na istem območju, in tako zmedle sovražnika, ki bo aktiviral sisteme za zatiranje škodljivcev, ki ne bodo pomagali, seveda proti robotskim insektom. Ideja je, da bo sistem vedno vedel, katere žuželke se pretvarjajo, da se bodo izstrelile na podlagi podatkov, ki jih vnesejo njegovi operaterji. Poleg tega lahko namestitev strelnih sistemov na te robotske žuželke povzroči veliko večjo zmedo in anarhijo. V tej situaciji lahko sovražnik zmotno misli, da je vzrok za nerešenost problema s škodljivci nezadostna uporaba pesticidov, zaradi česar uporablja pesticide v veliko večjih odmerkih in na ta način povzroča dvojno škodo – in vse to je res ,

Po istem namišljenem scenariju bodo države začele razvijati sredstva za zaščito, odkrivanje ali prestrezanje proti orožju te vrste – kar lahko sproži vrsto kampanje, ki še nikoli ni obstajala v vsej človeški zgodovini (in kot veste, vsa sredstva, ki razvija oseba ali skupina ljudi – vedno bo oseba ali skupina ljudi iz drugega kraja ali drugič bodo znali razviti sistem, ki bo uničil prejšnjega ali bistveno motil njegovo delovanje. In to načelo je vedno res: v svetu, v katerem živimo, nenehno obstajajo sistemi gradnje in uničevanja in tako se ne obnašamo samo ljudje, ampak tudi narava sama – ves čas izmenično gradi in uničuje) .

Seveda se lahko na kibernetskem področju razvijejo tudi mučitelji, ki bodo skušali sovražniku onemogočiti aktiviranje teh sistemov, ali pa bo vojska, ki bo uporabljala te oborožitvene sisteme, poskušala z istimi kibernetskimi orodji sabotirati sovražnikove sisteme za prestrezanje. .

G. Spodaj je razlaga programske opreme, ki jo iščem:

Iščem programsko opremo oziroma sistem, s pomočjo katerega se lahko z umetno inteligenco avtomatsko ustvarjajo videi po modelu filki.ai Uporabljal sem ga do danes, ko je nenadoma prenehal delovati (vsi videi, ki jih poskušam ustvariti prek njih, so tihi in ne vem, kako naj rešim ta problem).

Rad bi poudaril, da sem oseba, ki živi z zelo nizkimi dohodki – invalidnino ZZZS, zato iščem programsko opremo oziroma takšen sistem, ki bi ga lahko uporabljali brezplačno.

Ali poznate tovrstni sistem?

Lep pozdrav,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Vhod A-stanovanje 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

Izrael, poštna številka: 9662592.

Telefonske številke: v skrivnem domu zaradi nadlegovanja in pritožbe izraelski policiji, ki ni bila obravnavana.

Mobilni-972-58-6784040. Faks-972-77-2700076.

post Scriptum. Moji e-poštni naslovi: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: 1972assaf@mailfence.com ali: [email protected] ali: [email protected]

H. Tukaj je ideja o programski opremi, ki se mi je porodila:

Sistem, v katerega bo mogoče vnesti določene uporabniške podatke, kot so ime, e-poštni naslov ali telefonske številke – po skeniranju interneta pa bo možno prejeti povezave do vseh računov, na katere so povezani podatki.

To lahko pomaga uporabnikom, ki imajo račune na številnih mestih in si jih ne morejo zapomniti vseh – in takšno iskanje lahko v teh primerih zagotovo pomaga.

I. Sledi moja korespondenca s podjetjem “Kupel Ram Produktion Sahramet”:

assaf benyamini< [email protected] >

Za:

Koppel, Zeev

Sreda, 14. junij ob 15.30

Vse te stvari so mi znane.

Kot veste, je za zaščito ideje vedno potrebno urejeno sodelovanje z uradom patentnih zastopnikov.

V mojem primeru to v nobenem primeru ni mogoče zaradi mojih nizkih prihodkov in nezmožnosti plačila storitev teh pisarn.

Vsekakor pa s tem ni nikakršnega namena zaslužiti – pri nas tako ali tako ne bo.

Cilj je, da bo takšen sistem res razvit za dobro počutje bolnikov z Alzheimerjevo boleznijo.

To je edini namen mojih poizvedb na to temo.

Lep pozdrav,

assaf benyamini.

Skrij izvirno sporočilo

V sredo, 14. junija 2023 ob 12:32:15 GMT+3, je Koppel, Zeev < [email protected] > napisal:

Pozdravljeni g. Benjamin

Hvala za pisanje

Ideja, ki ste jo predstavili, je res zelo zanimiva

Naše podjetje ne more sprejeti takšne rešitve ne glede na njene posledice

Naj vas moj odgovor ne odvrne, obstaja veliko velikih programskih hiš, ki lahko prevzamejo to rokavico – one, Matrix, Emet Maschut, Chilan, Melam itd. ali startupi na medicinskem področju (najdete jih v Googlu)

Upoštevajte, da lahko vzamejo idejo in razvijejo tak sistem popolnoma brez vas in brez vašega obvestila …. če želite idejo nekoliko zaščititi, ne razkrivajte vsega

Nasvet – odstranite številko osebne izkaznice iz osebnih podatkov. Priporočljivo je, da ga ne pošiljate, seveda v fazi vzpostavljanja začetnega odnosa

Lep pozdrav

Zeev Kopel

direktor

Copal Ram Software Production (1989) Ltd

Judovska država 60

PO 12260

Herzliya

IZRAEL 4676652

Telefon 972-77-2060606

Faks 972-77-2060039

‪V sredo, 14. junija 2023 ob 9.46‫’assaf benyamini ‘prek prodaje < [email protected] > je napisal/a:

Za: “kopelreem.com”.

Zadeva: programska oprema/sistem za osebe z demenco.

Spoštovane gospe/gospodje.

Pomislil sem na naslednjo idejo o razvoju aplikacije za ljudi, ki trpijo za boleznimi, ki jih spremlja kognitivni upad in stanja demence, kot je Alzheimerjeva bolezen:

Kot vemo, bolniki z boleznimi, katerih glavna značilnost je kognitivni upad (kot je Alzheimerjeva bolezen ali druge bolezni, pri katerih je prisotno stanje demence), postopoma izgubljajo številne sposobnosti, kot je kratkoročni spomin ali vsakodnevno delovanje, tj. postopoma slabša. Ideja je vzpostaviti programsko opremo oziroma sistem, ki bo namenjen ljudem, ki so v tej situaciji. Izziv je v tak sistem zbrati vse programe oziroma sisteme, ki jih oseba uporablja – preko sistema umetne inteligence pa bo mehanizem delovanja z napredovanjem bolezni postajal vedno enostavnejši. Seveda pa bo za izgradnjo sistema na način, ki se čim bolj natančno prilagaja situaciji osebe, ki ga uporablja, pri razvoju potrebno posvetovanje in sodelovanje z raziskovalci možganov,

Cilj sistema je seveda omogočiti ljudem, ki so računalnik vajeni uporabljati za različne namene in so na robu demence, da ne izgubijo popolnoma dostopa do sistemov, ki so jih bili vajeni uporabljati dolga leta svojega življenja. – in s tem do neke mere izboljšajo svojo kvaliteto življenja, ki je že tako zaradi simptomov same bolezni precej okrnjena.

Toliko o sami ideji.

Čeprav je to ideja, o kateri sem razmišljal, nimam nič opraviti z nego demence v svojem osebnem življenju.

Rad bi poudaril, da je pri vsem, kar zadeva mene osebno, treba upoštevati nekaj stvari:

1) Nisem profesionalec na področju programiranja, niti strokovnjak na področju raziskovanja možganov, kognicije ali nevrologije – zato takšnemu projektu ne morem slediti korak za korakom.

To je ideja, o kateri sem razmišljal – in razen pri zagotavljanju začetne ideje ne bom mogel pomagati v nobeni drugi fazi projekta.

2) Živim z zelo nizkimi dohodki – invalidnino Zavoda za nacionalno zavarovanje. Zato nimam možnosti vložiti proračuna v realizacijo ideje. In še več: zaradi resnosti moje situacije niti zelo visoki popusti preprosto ne bodo pomagali.

3) Živim v soseski Kiryat Menachem v Jeruzalemu in nimam avtomobila ali vozniškega dovoljenja. Zaradi mojega zdravstvenega in finančnega položaja tudi ni možnosti, da bi mi v prihodnosti uspelo pridobiti vozniško dovoljenje ali kupiti avto.

Zato moje možnosti, da pridem na svetovalne sestanke v pisarne podjetij, ki so precej oddaljene od mojega bivališča, ni.

Ali menite, da bi lahko bil tukaj kak naslov za promocijo takega projekta, ali naj ga opustim in pozabim na celotno stvar?

Moji osebni podatki:

Ime – assaf. Priimek – benyamini.

Identifikacijska številka-029547403.

Celoten poštni naslov –

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Vhod A-stanovanje 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

IZRAEL, poštna številka: 9662592.

Telefonske številke: v skrivnem domu zaradi nadlegovanja in pritožbe izraelski policiji, ki ni bila obravnavana.

Mobilni-972-58-6784040. Faks-972-77-2700076.

Moji e-poštni naslovi: [email protected] ali: [email protected] ali : [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected]

Moja spletna stran:   https://www.disability55.com/

J. Tukaj je vprašanje/težava, o kateri sem razmišljal:

Kot vsi šahisti vedo, je na šahovski deski z 8 vrsticami in 8 stolpci število kraljic, ki jih je mogoče postaviti na desko, ne da bi bila katera od njih v dosegu udarca druge, 8.

Po drugi strani pa je na manjši plošči s 3 vrsticami in 3 stolpci število dam, ki jih je mogoče postaviti, ne da bi bila katera od njih v dosegu udarca druge, 2.

Toda kaj se zgodi v veliko večjih ploščah? Na primer: na namišljeni plošči s 1000 vrsticami in 1000 stolpci – koliko dam je mogoče postaviti nanjo, ne da bi bila katera od njih v udarnem dosegu druge? Ali na plošči z na primer 10 milijoni stolpcev in 100 milijoni vrstic – koliko dam je mogoče postaviti, ne da bi bila katera od njih v udarnem dosegu druge?

In kot splošno pravilo: ob predpostavki, da imamo tabelo z x vrsticami in y stolpci – ali je mogoče najti formulo, ki jo je mogoče uporabiti za izračun števila dam, ki jih je mogoče postaviti, ne da bi katera od njih bila v dosegu zadetka drugo? In ali obstaja na primer teoretično nekakšen računalniški program, ki lahko nariše enako veliko tablo z na primer milijardo vrstic in milijardo stolpcev, ki poleg tega, da lahko izračuna število dam, ki jih je mogoče postaviti nanjo ne da bi kateri od njiju bil v dosegu drugega, bo programska oprema prav tako lahko vedela, v katera polja jih postavite natančno?

Ali je kateri od matematikov ali računalničarjev kdaj poskušal rešiti ta problem? In če je tako, kakšni so bili njihovi zaključki?

K. Spodaj je sporočilo, ki sem ga prek družbenega omrežja Facebook poslal ministru za gradnjo in stanovanja v IZRAELU, g. Yitzhaku Wasserlaufu:

ste poslali

Naj bo mir nad ministrom Yitzhakom Wasserlaufom:

Zadeva: stalno prebivališče za invalide.

Dragi gospod.

Sem 50-letni invalid iz Jeruzalema, ki se že vrsto let ne more vrniti na trg dela. Trenutno živim od invalidnine od nacionalnega zavoda za zavarovanje – in prejemam približno 770 NIS na mesec kot pomoč za plačilo najemnine (in zdaj obstaja težava z nadaljnjim prejemanjem te osnovne pomoči – in podrobnosti o tem kasneje v mojem pismo). Jasno je, da v takih razmerah invalid nima možnosti nakupa stanovanja ali rešitve stalnega prebivališča. In še več: vse slabše stanje javnih stanovanj v državi Izrael tudi invalidom ne daje nobene možnosti. Vprašanje, ki bi ga rad naslovil na vas, Ministrstvo za gradnjo in stanovanja v tej zadevi je: Ali podate svoje mnenje o tem problematičnem vprašanju? Ali ima Ministrstvo za gradnjo in stanovanja kakšne načrte, ki bi invalidom v mojem položaju omogočili, da še vedno dobijo stalno prebivališče?

Lep pozdrav,

assaf benyamini.

post Scriptum. Spodaj je e-poštno sporočilo, ki sem ga poslal na različne strani v zvezi z neodzivom Ministrstva za gradbeništvo in stanovanja:

Za:

Predmet: Ministrstvo za gradbeništvo in stanovanjska vprašanja – neodziv.

Spoštovane gospe/gospodje.

Zgornji e-mail poskušam poslati na Oddelek za javne poizvedbe Ministrstva za gradbeništvo in stanovanja – glede odločitve o ukinitvi pomoči za plačilo najemnine, ki jo prejemam od njih preko podjetja MAGAAR – in to na podlagi napačne informacije, razen da e-pošta, ki jim jo poskušam poslati, je [email protected] , dobim nazaj in ni bila dostavljena na cilj. Kaj storiti? Menim, da je odločitev o ustavitvi izplačevanja pomoči za najemnino zgolj zaradi slabega birokratskega ravnanja pogodbenega podjetja Ministrstva za gradbeništvo in stanovanjska vprašanja škandalozna odločitev. Prav tako se mi nihče ne javi ali mi pojasni, kaj se s to zadevo dogaja. To preprosto ni primerno ravnanje!! Zakaj tako ravnate z najšibkejšimi sloji prebivalstva? Zakaj???

Lep pozdrav,

assaf benyamini.

28.6.2023 a

Za: Ministrstvo za gradnjo in stanovanja – Oddelek za javne poizvedbe.

Zadeva: pomoč pri najemnini.

Spoštovane gospe/gospodje.

Sem Assaf Benyamin iz Jeruzalema in že vrsto let prejemam pomoč pri plačilu najemnine od Ministrstva za gradbeništvo in stanovanja prek podjetja MAGGAR – ki se je odločilo nenadoma ukiniti pomoč pri najemnini – in to na podlagi napačnih informacij. Rad bi poudaril, da se e-pošta, ki jim jo poskušam poslati v zvezi s to zadevo, vrne k meni in ni dostavljena na cilj. Še več: ko jih poskušam dobiti na telefonsko številko 8583*, gredo klici na zunanjo telefonsko linijo in ne na zaposlene v podjetju MAGAAR. Za vas imam preprosto vprašanje: zakaj naj bi invalida tako mučili zastonj? Zakaj se pomoč pri plačilu najemnine ustavi na podlagi napačnih podatkov? In zakaj za vraga ni mogoče dobiti podjetja MAGAAR po telefonu ali e-pošti, da bi z njimi uredili zadevo? Čakam na odgovor na to temo!! Prosim, glejte mojo prijavo kot pritožbo zoper podjetje MAGAAR.

Lep pozdrav,

assaf Benyamini.

post Scriptum. 1) Terapevtsko okolje, v katerem sem:

Združenje “Reut”-Hostel “Avivit”,

Ha Avivit St. 6,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

Izrael, poštna številka: 9650816.

Telefonske številke v pisarnah hostla: 972-2-6432551. Ali: 972-2-6428351.

Elektronski naslov hostla: [email protected]

Socialna delavka iz ekipe hostla, ki dela v mojem stanovanju: ga. Sara Stora-972-55-6693370.

2) E-poštni naslov, na katerega sem poskušal poslati zgornje sporočilo podjetju MAGAAR: [email protected]

Za: Podjetje MAGGAR – podružnica Jeruzalem.

Zadeva: Vaše sporočilo policije.

Spoštovane gospe/gospodje.

V ponedeljek, 26. junija 2023 ob 19.32 sem od vas prejel naslednje sporočilo:

Pozdravljeni, ob izteku vašega najema se izplačila pomoči ustavijo v mesecu 07/2023. Ministrstvo za gradbeništvo in stanovanja vabi k prijavi novega najema v spletni obrazec prek nacionalnega sistema identifikacije

https://go.gov.il/contract-update brez prihoda v poslovalnico podjetja. Seveda se lahko obrnete na Megerja. Za več informacij se obrnite na *8583. Lep pozdrav, Ministrstvo za gradnjo in stanovanja

Opozarjam, da je vaše sporočilo begajoče in nerazumljivo, saj pogodba, ki sem jo podpisala z lastnikom stanovanja (kopijo le-te smo tudi prejeli) poteče 14.7.2024. Najemna pogodba, ki jo podpisujem, velja za dve leti in ne eno leto – torej se konča čez nekaj več kot eno leto in ne v teh dneh. Iz teh razlogov mi ni jasno, zakaj ste se odločili ukiniti pomoč, ki jo prejemam za plačilo najemnine – in to na podlagi napačnih podatkov. Čakam na pojasnila.

Lep pozdrav,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Vhod A-stanovanje 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

IZRAEL, poštna številka: 9662592.

Telefonske številke: v skrivnem domu zaradi nadlegovanja in pritožbe izraelski policiji, ki ni bila obravnavana.

Mobilni-972-58-6784040. Faks-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Moja osebna številka: 029547403.

2) Moji e-poštni naslovi: [email protected] in: [email protected] in : [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in : [email protected] in: assafff[email protected] in: [email protected] in: [email protected]

3) Rad bi poudaril, da je v zadnjem letu prišlo do izrazitega poslabšanja mojega telesnega zdravja. Zaradi tega bom zelo težko fizično prišel v vaše pisarne z namenom ureditve zadeve – zato vas prosim, da o tej zadevi razmislite in mi dovolite, da zadevo uredim na daljavo preko računalnika doma brez prisilite me, da pridem k vam, da bi rešili zadevo.

4) Svoji vlogi vam prilagam kopijo najemne pogodbe, ki jo trenutno podpisujem – kopijo, ki vam je bila, kot rečeno, dostavljena pred približno enim letom, ko sem podpisal najemno pogodbo.

5) Zdaj vam pošiljam to sporočilo po faksu, ker sem e-pošto, ki sem vam jo poskušal poslati na pni [email protected] , prejel nazaj in ni dosegel cilja.

L. Sledi opis verige opustitev, s katerimi se trenutno srečujem (te besede pišem v torek, 4. 7. 2023), zaradi katerih ni mogoče stopiti v stik z Ministrstvom za gradnjo in stanovanja, če in kdaj obstaja potreba po tem:

1) Moja najemna pogodba se konča čez približno eno leto – nekaj, česar se tudi MGR dobro zaveda. Preko nje prejemam pomoč. In kljub temu in kljub dejstvu, da je bila kopija najemne pogodbe dana pred približno enim letom MJR, so se odločili, da mi pošljejo sporočilo, v katerem je pisalo, da ker se pogodba v mojem stanovanju izteče, menda 7. /2023 K njim moram priti z novo pogodbo, sicer mi bodo pomoč prekinili. In na kratko: ukinitev pomoči na podlagi napačnih podatkov.

2) Na pritožbo podjetju MAGAAR v zvezi s tem nismo odgovorili. Iz njihovih odgovorov: »Premestili smo«, »bo že poskrbljeno« – seveda iz tega ni mogoče razbrati ničesar. Menim, da sem kot državljan, ki se srečuje s tovrstnimi opustitvami, vsekakor upravičen do odgovora.

3) V tej situaciji sem poskušal poslati e-pošto Ministrstvu za gradnjo in stanovanja. le da se mi e-poštna sporočila, ki jih pošljem z naslova [email protected] , vrnejo eno za drugim in niso dostavljena na cilj. Zato me zanima, če ste me blokirali in zakaj ne morem vzpostaviti stika z Ministrstvom za gradbeništvo in stanovanja po elektronski pošti.

4) Pred dvema dnevoma (to pišem v torek, 4. julija 2023) sem prejel sporočilo od MGR, ki obvešča, da bo znesek pomoči za plačilo najemnine v višini 100 NIS nakazan na moj račun.

Naj poudarim, da že vrsto let prejemam to pomoč, ki trenutno znaša 770 NIS na mesec – in ne razumem, zakaj so jo znižali na samo 100 NIS na mesec. Za takšno potezo ni opravičila.

5) Sporočilo o napaki, na katero naletim med neuspelimi poskusi vzpostavitve stika z ministrstvom za gradbeništvo in stanovanja po e-pošti:

 

[email protected]

davčno sporočilo

10:50

,Ne Lahko za dostavo: Moja pisma povprašujejo javnostMinistrstva za gradbeništvo in stanovanja

Nedostavljivo: pisma javnim poizvedbam Ministrstva za stanovanja in stanovanja

Yahoo/Prejeto

[email protected]

za:

[email protected]

Torek, 4. julij ob 10.50

Dostava tem prejemnikom ali skupinam ni uspela:

[email protected] ( [email protected] ) Vašega sporočila ni bilo mogoče dostaviti, ker nimate dovoljenja za pošiljanje temu prejemniku. Prosite skrbnika prejemnikove e-pošte, da vam podeli dovoljenje, nato poskusite znova.

Diagnostične informacije za skrbnike:
Strežnik ustvarjalca: SVPEXC16.prod.root.moch.gov.il

[email protected] strežnik je vrnil ‘550 5.7.129 RESOLVER.RST.RestrictedToRecipientsPermission; ni pooblaščen za pošiljanje prejemniku, ker pošiljatelj ni na prejemnikovem seznamu pošiljateljev za sprejemanje pošte’

Izvirni naslovi: Prejeto: od SVPEXC17.prod.root.moch.gov.il (172.24.30.117) avtor

SVPEXC16.prod.root.moch.gov.il (172.24.30.116) s strežnikom Microsoft SMTP

(različica=TLS1_2, šifra=TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256) id

15.1.2507.6; Tor, 4. julij 2023 10:50:09 +0300

Prejeto: iz mail-int20.gov.il (192.168.174.2) avtor

SVPEXC17.prod.root.moch.gov.il (172.24.30.117) s strežnikom Microsoft SMTP

(različica=TLS1_2, šifra=TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256) id 15.1.2507.6

preko Frontend Transporta; Tor, 4. julij 2023 10:50:09 +0300

Prejeto: iz blue-av10.tehila.gov.il (neznano [147.237.70.51])

po mail-int20.gov.il (Postfix) z ESMTP ID C933120095250

za < [email protected] >; Tor, 4. julij 2023 10:47:55 +0300 (IDT)

Prejeto: iz blue-av10.tehila.gov.il (neznano [127.0.0.1])

avtor IMSVA (Postfix) z ESMTP id 86D41DE050

za < p[email protected] >; Torek, 4. julij 2023 10:50:09 +0300 (IDT)

Prejeto: iz fe-vex-1.insight.gov (neznano [147.237.71.81])

avtor blue-av10.tehila.gov.il (Postfix) z ID-jem SMTP 7B13BDE04E

za < p[email protected] >; Torek, 4. julij 2023 10:50:09 +0300 (IDT)

Prejeto: od localhost.localdomain (localhost [127.0.0.1])

avtor fe-vex-1.insight.gov (Postfix) z ID-jem SMTP 4QwFM53TKYz3x6d

za < p[email protected] >; Torek, 4. julij 2023 10:50:09 +0300 (IDT)

Prejeto: iz mx2.tehila.gov.il (neznano [147.237.71.4])

avtor fe-vex-1.insight.gov (Postfix) z ESMTP id 4QwFM43L9Fz3x6G

za < p[email protected] >; Torek, 4. julij 2023 10:50:08 +0300 (IDT)

Received-SPF: Pass (mx2.tehila.gov.il: domena

[email protected] označuje 74.6.128.31 kot dovoljeno

pošiljatelj) identity=mailfrom; odjemalec-ip=74.6.128.31;

sprejemnik=mx2.tehila.gov.il;

ovojnica-from=” [email protected] “;

x-sender=” [email protected] “; x-skladnost=spf_only;

x-record-type=”v=spf1″; x-record-text=”v=spf1 ptr:yahoo.com

ptr:yahoo.net ?vse”

Rezultati preverjanja pristnosti: mx2.tehila.gov.il; dkim=permerror (čas podpisa je v prihodnosti) header.i=none; spf=Predaj smtp.mailfrom=assaf 1 9725[email protected] ; dmarc=prepusti (p=zavrni dis=brez) d=yahoo.co.il

IronPort-SDR: 64a3cc04_EIZf14anoutOMAcikn5kCFXbCOlDmLDJCtqXmQIOWovm5Ng

CMTowFLm/25TShKOEUlXVrMoIiwaULsmCDTYCQw==

X-IPAS-rezultat: =?us-ascii?q?A0FbAADizqNkhx+ABkpaHQEBAQEJARIBBQUBgXsIAQsBg?=

=?us-ascii?q?jKBSjEHCBQzhFKGdYEopzGBfhMBAQxEBAEBAwEDOIRHGCqFSwIkATQJDgECA?=

=?us-ascii?q?wEBAQEBAwIDAQEBAQEBAwEBAQQBAQECAQECBAIBAQEBAhABAQEjFwcOECeFa?=

=?us-ascii?q?AEMCIIvIn1WAQEBLSsCRz8GIxEMAQE4DwkcAiYCAgJKCwYTgn4pgX8BAzEDj?=

=?us-ascii?q?SSQeIs5gRoCFoEBggkBAQYEAwIDr2uBX4EfCR14LQGESAqILTeBP4J4gg1Cg?=

=?us-ascii?q?UuFU4I5AoNEgmcHCY4ShV8HMoxwgSdvgR43Z3oCCQIRZ4EICF4mgUk+Ag1VC?=

=?us-ascii?q?wtjHIEACUyBeQICEToUU18ZGwMHAwh9EC8HBC8mBgkYCCclBlEHFxYkCRMVQ?=

=?us-ascii?q?QSCMYEnCoENPwMSDhGCV2E8G06CagkXCwM4U4EGELIDCQMHBSwdQAMLGA1LE?=

=?us-ascii?q?Sw1FBtHAYEHF2OBVyJIql4BAQGOFQm0OWYJAQYCXoIvORssmxaGBTMulxuSD?=

=?us-ascii?q?5gkIJEzkhOEWDWBLjqBXIJegUlPAxcCD44gGTiFc40pRDFFCw6CBAGJQgEB?=

IronPort-PHdr: A9a23:KRhAJhT2qD47+8/zA5lfNDlaQNpsoumaAWYlg6HPa5pwe6iut67vI

FbYra00ygOTA8OCsLkd0bOe8/i5HzBavNDZ6DFKWacPfiFGoP1epxYnDs+BBB+zB9/RRAt+I

v5/UkR49WqwK0lfFZW2TVTTpnqv8WxaQU2nZkJ6KevvB4Hdkdm82fys9J3PeQVIgye2ba9vI

BmsogjdqMgbjZF/Jqs/xRfFv2VEd/lLzm9sOV6fggzw68iu8JNj6Shcp+4t+8tdWqjmYqo0S

qBVAzshP20p/sPgqAPNTRGI5nsSU2UWlgRHDg3Y5xzkXZn/rzX3uPNl1CaVIcP5Q7Y0WS+/7

6hwUx/nlD0HNz8i/27JjMF7kb9Wrwigpxx7xI7UfZ2VOf9jda7TYd8WWWxMVdtXWidcAI2zc

pEPAvIPM+hYsYfzpEYAohSiCgejCuPhzSRFhmPt0qIhz+gsCx3K0Q4mEtkTsHrUttL1NKIKX

OKwy6nKyCjIbfZT2zv+7YrEcRUjrfKRVr93a8XR0lIvGBnLjlmNrYHoPS2Z2+QCvmWA7+tvT

+Kvi2kgqw1rvjevwd0giojNho8MzF3P6Cp2zpovK9KiVE57fcCrEIFWtyyCKod4Td8vT31pt

SokyrAIuZC2cDYXxZk6wxPSb+KKfomG7x79V+ucISt1iXx7db+ihRu//1atx/H8W8e631hGs

ixImcTPuHAVzxHe6MeKRuF880u7xDqDyQPe5vtKLEwpk6fQNoQvzaQqlpUJtETOBi/2l1vyj

K+Rbkgk4e+o6+LmYrr6qJKQK4B5hhj+P6kvgMCwHeM4Mg4VX2ie4+Swzrjj8lf4QLVOlPE5i

afZvI7AKcUbvKG5AwhV0oE55xmjCDem1cwUnXgBLF1bZBKKl4rkNl7ULP35F/uznkqgnTRxy

/3II7HtGpDNIWLCkLflc7Z98UlcyA8rwN9F/JJUEasOIPzuVkL1ttHUEB80PgOvzufnEtp91

oQeWWWVDqCFN6Peq16I5uY3L+mKf4AaoCz9JOQ95/7ykX85nkcQcbSx0ZsNdH+4BuhmI1meY

Xf0mtcBF2YKvg0iTOHxjV2CViJcZ3aoU6Iz4TE7FpiqDYbHRtPlvLvUlj+9H5pKTmVBAVDKH

nD2MYSAEb9YcCSTJdNJlzsPVf6uTJFn1BX45yHgzL8yye0zssr/+nWsM5c9s+TIjhg8rG0rV

ZnB+3CET2Zz2GgPAT4yivMs6Xdhw0uOhPAry8dTEsZesqshunQSbdryuVgAOr/UQXbcoXBU

AO8T9erCi11Bso634pXOx45U86621SL1iapArpAjfjDDYcs/PfGmzDrOs8o+DaJ2IE7klBgS

8RGL2zgjal6uEybXtaVwxjGyf7rQOAa2yjAnI/i5W+e5gdEXQ5xVayDUncBIerS/pz15ULHG

qejE7EqKBFG04bCMapFbNzvgh1aRfLucNXFK2O303uwCF6G26+RdoerM2UQ1SnQEg4FxgYU+

3vVfRMmCHKZqnnFRCdrCUqpZkrt9edkr3buR1Qvxg/TPhI7iuad6xcVgvvaQPRV37ZX8Csko

i9/SU60xMmeS8LVvQdjca5AKd88+wJB0mTU9kRxa42pL6dlwFUZNQVz16/3/y1+EZ4I0c069

jU2wQpzLave31RfMTKcj9j8PbjeK2+6+x7KCeae00rF2djPq/hVtagQulzjuwbvHU1k8nEv3

9RO0nSa74nHF0JNDdSvFB9tp14h/vnTeWEl6pnR1GFwPKXR0HeKwN8vCOY/i16hc9pZLKKYB

Vr3GsweCdKpLb9ikFyoYxQYeeFKofFoeZ3gLqHWnvXyb4MC1Hq8gG9K4Z5wyBeJ53A6VuPI3

pIMhf6fwE2GU2SZ7h/pv8bplIRDfTxXEHC4zH2uDZVKb6MrLNlRVDuGMsS3wdI4jJmrWnoSp

zvBTxsWndSkfxafdQm31BZL3EpO8CP9xHeQ3jV0lDZvpa3Z3SiEkKzyMREAPGBMXmxri1zhd

JOsgecdWky5PG1L3FO1oFz3zK9BqOFjPnHeFA1WKjPuITgoAeOg86CPaMlV5NY0vDVLBa6iN

EuCROe1uwcAgTLqH2xZgjs8clTI8t3hgwYomWudK3E1qnfFMZZ5wROVjDQzbe9Y3j0BAiJ/z

zjTVAHUAg==

IronPort-Data: A9a23:by23fKs+Mm3TZ9VrLrV57EKOSOfnVORaMUV32f8akzHdYApBsoF/q

tZmKWrVMvvZamHxKdklYYvl/RsG6p6DnIM2Sgtkq38xRXgS9ZOVVN+UB3mrAy7DdceroGCLT

Sk9QoKZcJ1rFC+0SjOFaOWJQaxUjPnQLlbaILCaYngZqShMEX9+10oLd9YR29Iu257ha++0k

Yuai9XFP1O40CJDPGsR6qaSwDtip/2aVAkw5zTSXtgV+geH/5UpJMhHf/rpcCOkGtM88tOSH

o4v8pnmpgs1wD92V7tJop6jGmUWT7jbOxS5i3Y+c8BOVTAb+0Teeo5iXBYtQR8/Zwehxrid+

/0U3XCEcjrFC4WX8Agrv7u0JAklVUFO0OevzXGX6JbLnhOeKxMAyd02ZK09FdRwFupfWzEer

aRwxJngoXlvisrvqI9XRNWAiex7a8/iPaYj+UtMlx7lI/0NApHcXbnzsIowMDcY3qiiHN7FY

MwYYmE3MFGdPVtEPVEMDYh4me6pgj/1fWceuVuVoq1x6G/WpOBz+OexdoSTI4baA54M9qqbj

jquE2DRCwoBPdLGmGXfry6El+bPmiS9U4VUFbnQGvtC3gTCmjdPWUx+uV2TuMnhpnCPQNhjF

GtJ6hgWlYIjzEOkQYyoN/G/iCXY4UZFBII4//cBwBmLy63IywOeDWhCQTlfLt0i3PLaXhQx0

VmIlIixWXky7vueTnSG863SqDqzPW4fIzVEdCYESgxD6N7myG0usv7RZo4kFqe0q+G2Ix2q7

AykpwN9hqoNkfdegs1X4mv7qz6ro5HISCs86QPWQn+p42tFiGiNONHABb/zsqgoEWqJcrWSl

CRfwpfEtYjiGbnIy3zTEbxXdF28z6zdWAAwl2KDCHXIG96F33mofphX+i0WyKxBa5pcKGKBj

KP7nw5OrK5UJnjCUEOaS5m2DcUhlvC8UIm7EPvTaMFLeN50fQ6DuitgPwiB1mDqlw4nlqRX1

XannSSEUidy5UdPlmPeqwIhPVkDm3hWKYT7GMiT8vhf+eDCDEN5sJ9cWLd0Usg37bmfvCLe+

MtFOs2Bxn13CbOuMnWPoNZJfAlUdhDX4KwaTeQJJ4ZvxSI5QAkc5wP5mNvNhqQ8w/gOxrugE

o+VBBAEoLYAuZE3AV7WNSg6N+uHsWdXvHs7OitpN1jxs0XPkq7whJrzg6AfJOF9nMQ6laAcZ

6BcJ62oXK8VIhyZoGt1UHUIhNc/HPhdrVnSZHXNjflWV8IIejElDfe/IVu3qHBWUXbs3Sb8y

pX5vj7mrVM4b1gK4AvrhDiHlgzZUaE1wboqBRn7MZNIdV/y8YNnDSX0g7Vla4sPMBjPjH/Sn

QqfHR5S96GHrp4X4ev5o/mOj76oNO9iQWtcPW3QtoitOQfgo2GM/I5nUcSzRw77al/awquZS

N9u/6nOC8FfxFdumKhgIolv1pM7tofOpacF7wFKH0frTlWMC5FgKSKg3ftNm/Br1J4AnyacB

3Ow+sdQKOiLMtK4CFQ6BREEa96b3qo+gQji7vUSIWSr3HZJwYCGCRlqZzjLrRBjAYRaYYAX/

v8DhMso0CmDuDcVHY+FvB9p50Kzc00KC/gjiZNKUa7t0hEKzHMba7PiKybG2rO9QPQSDRByO

R6Spq7Jp4oE93r4a3BpSET8h7tMt6oBqDVh7QEkJW3QvvHnm/Vu/hla0QpvfzRv1h8djt5CY

Dl6BXZUe5eL0Sxj3vVYfmaWHApEOh2V12rxx3YNl0zbV0OYbXPMHkJsJdey+F0lzEwEcgh55

L24zEPXYQTuduz13QowXhdrkOy8bNpT8gaZpturMf7YFLYHYB3koJSUW0w2lzXdD/gcumj7t

Mhx3eMpaaTEJS8a+KI6LI+B1IUvchOPJU0cYPdH4qkMGWP5ahjq/QSzcWS0XN1HIdrW+k7lF

/1RItlrUja78SfT8wEkBbAGMuJ2lqRx5f4pWLDiFUgZuZSx8xtrt5Px8HDlpWkJGt9Br+c0G

rnzRRmjTFOCpCJzsHDfieV5IU+qSIEgSCyg+fGq4cMLOokmsuoxQXot07CxgWqZADFn8z2Qo

gnHQa3clM5m9qhBgKruFbdlFSyvCNauStmNzh+/g+5OYfzLL83KkQEf8XvjHgZOOIouS8ZFr

quMvPH3zXH6ku4PCU6BoKa4Fo5N+cmWd8hUOJiuLHBlwA2zaPW16B4Ho22FOZhFle1G3faeR

iy6VpqUVcUUUNJj1nFqe3BgMxICOZ/WMIbkhw2A9sqpNDZM/zDDHt2d8V3RUVp6bQ4NYp33N

R/1sa2h5/det4V9OyUHDPBHXb59Dk3oA4UjUuHy7hyaMzGRoleCs5Sziz4lzy/vD32fMcfl4

KDqQgr1WwSytZrpkvBYkd1WlT8GAElthdIfehomxOd3rDSmAEotD/UvAb9fBr56yiXNhYzFP

hfTZ24cOADBdDVjcySkxu/8Xw2aV9c8Cv2gKhMHp0qrOjqLXqWeC75c9wBl0Xd8Wh3n6MqFc

dg+2HnBDiKd86FTZ9Q4x6KE2L985/bg2Hg311j3kJXyDzYgELw67iFdMzQXZxPXMfPmtRvtF

TE5S1kRFQv/AQT0HN17cnFYJAABsXm9h380ZCOI25DEt5/d0OREz+blNvru1qEYKv4HP6MKW

Wi9Ul7lD7p6AZDPkfBBVxMVbW1cUZpn3fRW6IfyTA0VmOe77SImO6vuWAIRGdo69lc3/0z1z

1GR3pT1OKhJxI29FlFbJcXlNq+dik4xMgw=

IronPort-HdrOrdr: A9a23:vz6n2Kwj6jfTp+kM139dKrPw1b1zdoMgy1knxilNYDZSddGVkN

3rufgd2wL04QxhI03I/urwXpVoIEmskqKdhLN7AV7MZmjbUQeTTL2KjrGSpwEIeReOlNK1vJ

0IG8ZD4Z/LfCFHZK3BkWyF+rgbsbq6GdiT9J/j5kYodydMS4slwiVYLkKgMmNQLTMtObMJUK

Cb4cpM4xqMEE55Uu2LQkMCWOjI4/nl/aiLXfZTbyRL1DWz

X-Talos-CUID: 9a23:rqAY72E1Mo+LjdRNqmI/s0gdG+UZMUfxlljsDUSTSmd2VqGsHAo=

X-Talos-MUID: 9a23:IWJDDAmJ02k30Wu6eqwDdnp7BJ9E3ZW1AnwytsgWifG8Hz1INDiS2WE=

X-IronPort-Anti-Spam-Filtered: res

X-IronPort-AV: E=McAfee;i=”6600,9927,10760″; a=”61943499″

X-IronPort-AV: E=Sophos;i=”6.01,180,1684789200″;

d=”scan’208″;a=”61943499″

X-Posredovano-Za: 74.6.128.31

X-IronPort-Outbreak-Status: Ne, raven 0, Neznano – Neznano

Prejeto: od sonic304-56.consmr.mail.bf2.yahoo.com ([74.6.128.31])

avtor mx2.tehila.gov.il z ESMTP/TLS/ECDHE-RSA-AES128-GCM-SHA256; 4. julij 2023 10:36:35 +0300

Podpis DKIM: v=1; a=rsa-sha256; c=sproščeno/sproščeno; d=yahoo.co.il; s=s2048; t=1688457002; bh=nl0lpRw8UHFthcZYXVKVMSCXZMTK+EFLtM/FRiT8w1M=; h=Datum:Od:Za:Zadeva:Reference:Od:Zadeva:Odgovor-Za; b=Y1z+462oETDRimloEQ2SW6Pa0HynKprhdr1Yu2QRAF7fEHIvjHWPC7iECNXcrx+0iyCRr9BcPSUV50et0wfDBGye3C5Vsog0fjnoroIeWoYopxDBjzHAlUo9mvqKR1xN1pdLrOtH6/yI6nrm2 dXpa7ZJMGOa+tkGwwr2F++ DSFb3tghgl5gt1RjgxGrsjJU7W3Yx3fk8kSITCX2Ta72o0JWSjnQa2bl9cNbxzZA1s4J/H9uU808lf071z+HxfbuPiNRvLB+1xONA+5jwbWsxKpcpUn1qfD0 i9ZaeX5PCpJQQAz97eb3EZpT4toh1Joef9I9Koin3qm FufXYKeOD+Eg==

X-SONIC-DKIM-SIGN: v=1; a=rsa-sha256; c=sproščeno/sproščeno; d=yahoo.com; s=s2048; t=1688457003; bh=enm17tWKyZzzhUMDiMofnlmeope3AnMQtfJO1XcxGKE=; h=X-Sonic-MF:Datum:Od:Do:Zadeva:Od:Zadeva; b=s46Y2bzp94lfUGuDtc9RZu0mO0Hsv1LdB1VwAZr24SLd3CWY/ptSjo84F4qg59UsW/zOnuhq+rHLZ2mgsFJAkyOh0CK4y60Dj5xTXdRDzWVhH7mQ91Rfe113P9C1tgHqZobiWz4+ FWCr/q87LVcHUkL lADzTDWBbHvnEBOWT1oTdAcRwfc4Fwp0ALECN2TIAnXefmSLd8IdjOa2gS/CNnDFVXSDppBuZ5rwfqR1PROtETLZoKE/vihi5+fKssLJomYot5kcrgOGT4/IVGF7KH3ZZ/V hgug2Aecj5oW1F6Zs+AEs/L4Q6SSMcecO/F4oxvkgtx CUcVmupo0ICRyr+/g==

X-YMail-OSG: nsMvjPYVM1npv2CKl_wuThvmoCtPIeFpVvezsXST0tfXjL6t2eTN5K0gYV9TBZX

lMRu0ADQDf8BZ2PfkWB63KmJH318JDrSKtFo_y4WA2myn6HhHQk7xSRKQpKGCu.KTUhZmXJr8h86

DMPgjnvgkv9kBxx9XVr_ZRVG_rUIDjwmOZmswXMO7M4po66zaJWmrxttke3jQjxw1gzplQO_uzTm

7_WeYYl.eRfRLZmXzfGlgRenJtdupMNDCpYdkCy.iKMtR7Im5RIl5fpGLaCEZAkGu1cF8boqHPKI

aU7BqY49B.OuYZtN1dPv057lhNAU8UXiaL36.Y3tgCGk5u2dPryDI0OkbhYoZqesEkhiTAroPbfb

kbHXQVgHLj0lIf_fME_jEEbIGdvrp36euWv2mIJgK_z77OMVFr9SKmDYwYo3EXsitQj0Knj8VAWc

qJ6SESAirUYrc4Qk1Um64y5IrOjktXXnddvRA6cyCt6IXkFdDISMYTbmQ7mWgIj9rnzQhtSLkaVb

pMQlC0U3jDrZwxKPVVYLfejnqfYuzL3cI91JL.MJEWq1l8ZhiDVMHwpknC5Hx2J0S6fAetHpSgLu

bWu8fxkjXu8TOdHVcloLCQMr45wjVUAIwXHekdXWOXff6BKtjqEWUf5RkPvlaUFBEwgraZ_nW5t0

oJMn6W1iOljh2uUGODRqvNfz2k_id_2g2rW5ui2GgIAcAhTURMfbPLmevAyr793KyS2qSf_Ybe2H

NaidTfaBu8lygDg5Oi8vmdcx05oW4F0sQ2vc5hbhPwkJ5LUz6vXNY_PtKfcb.KJ8nNO7sMFByp_1

DMQYnNrgWMa5IP.nj2uP4SWcPjwo.uEAapUhwnV8DhuswVspus_eWk7H8YQg_eGVrtvWlTgTV4Hs

Luxmf7a8wBrJ_03l_qPw5sH2_GYJCMgDkYtZy_4w2ANIkcDf4_ZRJxjve9IZqVcPsdU3uWMLDLVI

hmXyWegKo3Km18kFsm3guhgoMwN_4UzqMrgngeVRRLILSKTcG3E.T.9N31Ljhy2gyExI07gIRbkC

0pOtHGSPP2e.oKJBoAIT7eDRXF.WE4szFdM2KPoeydm.9ulBIVGh4qkzwJZ0RSoyNoclk.nTxCym

gpuum.LWsaScF7LjFmDoiz24VNorbTCk2XNFoj.kJaHX5iC_ORjtGOnsOO0RwzPOoNigVMPiy4Zs

a0.GcX0KQKjloU9CBwrxP7pe9V5wCpCTzTIupTlMaoMyxcv91HsZS78dwOJTPb_S_zOMYkDonnDu

rSWF.E7gn8kFqMyz26Qu0Uoy86gyAH_tdduZX5shUrTZ0NzOOgX1VFuq2Ixd1ug6F76.SVIlRk9m

8VQ2FqpEesGsx3IfCKa1A4aTdIYj2.aI42KhvMPfSX2NjI4Smnp_D189or_aZxO9wpD1IeFwF9rr

QExV9BBsJVPIaqeNb154NSbbtnYpbX8Hz.VsfILPUoDaJwodLlkQoJGHcZ4YORE078DXD646FoZM

M_I9.iQe47cIGL10mxuiGTD2dHW7Z3MK_4VWAeso_Ty27HzVynP_0jd3xbQixyRUj8ULJx_pn9Ta

meVrqtsiwwbLGeQ6to2nyykBs7KHMJEWU96KEjz9zdM.vrlWuGqokSgyF2.33wdqQVhVwIzBhK5w

O46ayCBp0tBpf_f0qWb6Y7P.qNX1yWqx0RXKdQ3ZVvqjFGxSK17rcM6UduPbAQSE4AnUS6LrMXF5

6odb51pA0kolTg_hbrGECUEModVA9LZqZ_wCV_EfdFV28gcxzFuvnHxtkrcWaCkNJjKh0hOOhNsn

0Zar7zQaRH1jdEer0mrfkDt63aMXc7cyqsjOnbUDfKNMbp4HV5mkFknpuCWzI76wAr05lTc5rI3Y

sEkxaUnoj4ahmnELxhxgKJgTu3XY_Dp3RusWLAv_B1w5id8c8kyEix4ebrWR6FEpGkECdeNQGB2X

iwAupuuFs0k.o_865zNFgbny5foSVlQgMtbv8OQbKmaJn.PgWKmAgK5qBq7.7G3ESYowVhod7Qof

ZdWKq5l5IWSjrdLGsccYvEYzBe9YWFQOTEEA4ct.BggICBxaGbxYr_NdEX5jYEIevZ3_PbCWIDQo

k7p2W3iWWU5iGk3F1Q6CvD0.YhofSpqT276u53VGgI5nsfi5YXCcjUkolkQL4kZh5URARuKzb4t2

zuevKT7G7Xyn1MUP99G98MIVYGpXHNT5jyRCxsmtC3F6AZCkgpyYA1bB4ugnKTdMkPidBI5jVXKp

Urcxb2uBtTdzuE8wdwQukNMue0O4NxKVr

X-Sonic-MF: < [email protected] >

X-Sonic-ID: af7799b6-11f0-40dd-83a2-bd7a2380c81e

Prejeto: od sonic.gate.mail.ne1.yahoo.com s strani sonic304.consmr.mail.bf2.yahoo.com s HTTP; Tor, 4. julij 2023 07:50:02 +0000

Datum: torek, 4. julij 2023 07:49:58 +0000

X-FireEye: Čisto

Od: =?UTF-8?B?15DXodejINeR16DXmdee15nXoNeZ?= < [email protected] >

Za: ” [email protected] ” < [email protected] >

ID sporočila: < [email protected] >

Zadeva: =?UTF-8?B?157Xm9eq15HXmSDXnNek16DXmdeV16og15TXpteZ15HXldeoINep?=

=?UTF-8?B?15wg157Xqdeo15Mg15TXkdeZ15XXoNeZINeV15TXqdeZ15vXldef?=

Različica MIME: 1.0

Content-Type: text/plain; charset=”UTF-8″

Kodiranje prenosa vsebine: base64

Reference: < [email protected] >

X-Mailer: WebService/1.1.21612 YMailNorrin

X-TM-AS-GCONF: 00

X-TM-AS-Product-Ver: IMSVA-9.1.0.2073-9.0.0.1002-27730.006

X-TM-AS-User-Approved-Sender: št

Različica X-TMASE: IMSVA-9.1.0.2073-9.0.1002-27730.006

X-TMASE-rezultat: 10–1.617500-10.000000

X-TMASE-MatchedRID: Rpvkh2AwXOWz6cuM28lPHapLARk+zpBZtH69phJ53CUaGIQDC5wF+++5

f0cB5RxO4vM1YF6AJbaYRPlDELJ5/NLvsKjhs0ldGZ01ekRz+6TEQdG7H66TyHEqm8QYBtMO3ft

RIGpY0Rrj1UB+xZEHgKJQa03QxmtWIi4bQZGSnIUZ+XtYnA/XBHYvaRV+KhtG9D/BTIrPG/VCxK

4D+6GnlMmpcJmRLO19peVR1sJRFU+MGswxhm3ug9wVp0dG4pR9Mcp09utvdsU=

X-TMASE-SNAP-rezultat: 1.821001.0001-0-2-1:0,12:0,22:0,33:0,34:0-0

Povratna pot: [email protected]

Poglej izvirno sporočilo

M. Spodaj je e-mail, ki sem ga poslal osebju hostla “Avivit”:

V zadnji hiši.

Yahoo/poslano

  

assaf benyamini < [email protected] >

Za: [email protected]  [email protected]

 

Četrtek, 6. julij ob 15.49 

Živjo Vardhan:

Zadeva: vaše ravnanje.

Dragi gospod.

Iz meni neznanih razlogov ste na hišnem obisku, ki je bil danes, v četrtek, 6. julija 2023 ob 14.50 uri, prišli z zelo agresivnim odnosom in me začeli nesramno in vulgarno napadati – tako kot to in brez razloga.

Kot veste, se je to zgodilo brez moje provokacije.

Pojasnil bom, da če nameravate s tem nadaljevati, vas prosim, da ne obiskujete več stanovanja na ulici Costa Rica 115.

Ali se boste pripravljeni obnašati kot človeško bitje? Tako ne bo težav pri vašem nadaljnjem prihodu. Se želite še naprej obnašati kot divjak? Zato je bolje, če enostavno ne prideš in to je to.

Nekatere stvari preprosto niso narejene.

Lep pozdrav,

assaf benyamini-stanovalec iz varovanega stanovanja hostla “Avivit”.

post Scriptum. Moja osebna številka: 029547403

 

N. Moje povezave:

1) spletno mesto “vse storitve”

2) skupina Facebook “izhod iz osamljenosti”

3)doplačila za nalaganje naslovov v skupini WhatsApp stara ženska v Izraelu

4)prevajalske storitve v Združenih državah

5) Združenje “Begin re”-za reševanje in reševanje S Haimom je minilo zlorabo

6) rumble.com deljenje videa

7) podjetje finzmo

8)Društvo “prijatelji” – pomoč na poti

9) polje s podatki podjetja

10) trauma for good – društvo za žrtve travm

11)vrstica za porod-naslov ženske, ki so doživele Referenca nasilno ali ponižujoče Ob času poroda

12) projekt»sonce za vsakogar«-pomoč skupnim hišam pri postavitvi solarnih streh

13)Akcija društva-odpiranje oči in srca za moje potrebe slepim

14) disability match – mednarodno spletno mesto za zmenke za ljudi s posebnimi potrebami

15)koordinator “stolp luči”-nagovori ljudi s pomanjkljivim vidom ali slepoto

- Našli ste chybu? Povedz mi o tom -
Print Friendly, PDF & Email