Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> zwarte lijsten - מידע לאנשים עם מוגבלויות

zwarte lijsten

Tot:

Onderwerp: Online-sites.

Geachte mevrouw/heren.

Zoals u weet, zijn er websites op internet of software die bedoeld is om gebruikers te schaden, zoals phishing, spoofing, enz.

Waar kan ik een lijst van dergelijke sites vinden?

Groeten,

assaf benyamini.

 

A. Hieronder staan ​​berichten die ik heb gedeeld op het sociale netwerk Facebook:      

1)Iemand komt voor psychiatrische behandeling.

Patiënt (bevend): “Ik heb zeer ernstige angsten en angsten.”

Psychiater (verheft zijn stem, roept en wordt boos): “Weet dat als je je angsten niet stopt, ik je zal vermoorden en je zal drogeren met de medicijnen die ik je zal geven!!! En laat het duidelijk zijn – dat doe je niet kom naar me toe met angst!!! Begrijp je dat??” .

Hahaha…

2) Iemand komt naar de dokter vanwege buikpijn.

Patiënt: “Mijn maag doet pijn. Het is moeilijk voor mij om voedsel te verteren.”

Dokter: “Vertel me – waarom hou je me voor de gek?? Dus wat vind je van het verteren van voedsel – het is een feit dat ik verteer!!! Als ik het kan, kun jij het ook – je bent niet anders dan anderen!! Dus verteer al !!”.

Patiënt (bitter huilend en bang): “Maar ik heb echt pijn, het is echt moeilijk voor mij om te verteren – begrijp me”.

Dokter (raakt nog meer van streek): “Als ik je zou zeggen te verteren, dan zul je verteren!! Maak geen ruzie met mij – ik ben een dokter en ik ben een professional – de wereldkampioen in gezondheidswetenschappen en wijsheid “Durf je met mij in discussie te gaan? Ik weet beter dan jij hoe je je voelt – verteer al het eten en verlaat onmiddellijk de kliniek!!”.

3) Een persoon komt naar een psychiater:

“Dokter, geef me alstublieft iets om te kalmeren… alstublieft, ik ben niet kalm.”

Psychiater: “Kom alsjeblieft met me mee naar de tuin – we zullen een kort vuistgevecht houden. Het zal je zeker kalmeren.”

Patiënt: “Oké”.

Psychiater (trekt alarm): “Er is hier een gewelddadige patiënt, die een hand durft op te steken tegen de dokters – en niet alleen tegen de dokters, maar tegen mij – de man voor wie de zon en de maan bestaan!!! Stop hem onmiddellijk – hij is gevaarlijk!!! Door hem zal er geen zon meer zijn! !!”.

lol…

4) Een persoon die in een psychiatrische afdeling is opgenomen, benadert een arts:

“Dokter, mijn hoofd doet pijn.”

Dokter: “Je hebt morgen een gesprek met de psycholoog – je moet uitzoeken waarom je denkt dat je hoofdpijn hebt.”

Patiënt: “Ik denk niet dat ik hoofdpijn heb – echt waar. Controleer me alstublieft!!”.

Dokter: “Weet je waarom je hoofd pijn doet? Omdat je geen hersenen hebt. Domme mensen hebben de hele tijd hoofdpijn – zo is het!!! Je kwam naar de psychiatrische afdeling – een teken dat je dom bent!!!”.

Patiënt (schreeuwt – en valt dan op de grond en verliest het bewustzijn): “Ik kan het niet meer – controleer me!! Alsjeblieft!”.

Psychiater op de afdeling (wordt boos, pakt de patiënt met geweld en gooit hem in een van de kamers): “Stop met toneelspelen!! Ik zal mijn dienst binnenkort afmaken en naar huis gaan – uw hoofdpijn interesseert mijn grootmoeder!!!” .

 

5) Een patiënt op een psychiatrische afdeling naar een dokter: “Ik heb gedachten.”

Psychiater (wordt boos): “Heb je wat?? Gedachten?? Dit is een psychiatrische afdeling en je denkt hier niet!!! Durf niet te denken aan wat je mag denken!! Ik ben waarschuwing u nog een laatste keer!!!”.

Patiënt: “Maar ik heb echt gedachten. Ik dacht dat ik bij u thuis op bezoek was.”

Psychiater (wordt nog bozer): “Je komt nooit, maar dan ook nooit bij mij thuis!! Jij snotneus!! Ik heb gestudeerd aan de universiteit en heb diploma’s en jij bent ziek-dus blijf ziek!! Stop onmiddellijk, maar onmiddellijk met je gedachten! !!”.

Patiënt: “Maar dat is niet waar – ik mag denken.”

Doktoren overleggen onderling: “Laten we hem kalmerende injecties geven – dat hij een hele maand niet uit bed kan komen. Laat hem een ​​lesje leren – alleen wij psychiaters mogen denken.”

 

6) Een patiënt die op een psychiatrische afdeling is opgenomen, benadert de dokter en vraagt: “Vertel me, ken je psychiatrie?”.

Psychiater: “Wat is deze stomme vraag? Natuurlijk ken ik de psychiatrie. Ik ben afgestudeerd met een bachelordiploma, tweede, derde en vierde – en voor jou ook vijfde!!! Ik heb gestudeerd aan de hoogste universiteit voor psychiatrische wetenschappen en medische wijsheid – psychiaters hebben de wijsheid uitgevonden!!! Ik weet alles van psychiatrie, en ken haar als mijn broekzak!!”.

Patiënt: “En ken je echt de palm van je hand?”.

Psychiater (begint boos te worden): “Stop met zeuren en domme vragen stellen!!! Ik ken mijn handpalm – wie kent hun handpalm niet??”.

Patiënt: “Ik. Ik ken de palm van mijn hand niet.”

Psychiater (activeert het alarm op de afdeling): “Er is hier een slapende patiënt – die domme vragen stelt, zijn handpalm niet kent, en het ergste van alles – onbeleefd is tegen hun hoogheid de psychiaters !!”.

Patiënt: “Ik maakte maar een grapje met je – natuurlijk ken ik de palm van mijn hand.”

Psychiater: “We sturen je nu een maand naar eenzame opsluiting – misschien leer je zo niet onbeleefd te zijn tegen psychiaters. We maken geen grappen – je praat altijd met ons, maar altijd met je hoofd gebogen en je ogen neergeslagen – begrijp je dat?? En durf je nooit te proberen, of zelfs maar te denken om met ons te lachen!! We zijn 10 keer tot de macht van 1000 slimmer dan jij-beschadigde-psychedelische stakker. hoe je zult leren!!!”.

7) Er vindt een groot congres van de Vereniging van Psychiaters plaats.

De directeur van de conferentie opent zijn woorden en zegt:

“Wij, de psychiaters en kampioenen van de wereld en het universum voor van alles en nog wat, moeten praten over het verwijderen van ongewenste elementen van geesteszieken uit onze samenleving, om een ​​betere leefomgeving voor ons allemaal te creëren. Wie is er tegen?”

Stilte in de zaal.

Plots komt een persoon met een verstandelijke beperking het toneel op die zich voordoet als een psychiater van de vakbond, die in het geheim luisterde naar de woorden: “Ik denk dat het goed zou zijn voor mensen met een verstandelijke beperking om te integreren in de samenleving – het zou goed zijn voor zowel ons als de samenleving waarin we leven.”

De directeur van de conferentie: “Ik moet nu de ongehoorzame psychiater pakken, hem uit de vakbond verwijderen, schorsen en voor de rechter brengen.”

Er breekt een tumult uit in de hal. De deelnemers aan de conventie eisen dat de regisseur hun vriend arresteert, wiens ware identiteit niemand kent, die ondertussen in paniek het toneel is ontvlucht. De directeur van de conventie begint de man te achtervolgen – terwijl hij wordt toegejuicht door de congresdeelnemers: “Vang hem snel. Dit is een heilige achtervolging!!!”.

Terwijl ze op straat waren, stapte de vluchtende man in zijn auto en begon weg te rijden van het toneel. De directeur van de vergadering stapt ook in zijn auto en de achtervolging gaat door de straten van de stad.

De directeur van de vereniging van psychiaters rijdt wild en roekeloos – rijdt twee mensen dood terwijl zijn auto botst en vast komt te zitten in een boom die op straat stond – en helaas voor hem vlakbij het politiebureau.

Politieagenten stoppen de bestuurder onmiddellijk – binden beide handen in handboeien en vragen hem om zijn acties en zijn wilde rijgedrag uit te leggen.

De chauffeur van de psychiater legt aan de politie uit: “Ik leidde nu een achtervolging.”

Politieagenten zijn boos en doen ook handboeien om de benen van de verdachte: “Jullie komen nu met ons mee naar de arrestatie!!! We zullen zien wie heiliger is dan wie – wij of jij!!!”.

8) Een psychiater op de afdeling vraagt ​​aan een patiënt: “Hoe gaat het vandaag?”.

Patiënt: “Het gaat goed… Het gaat goed… Het gaat goed…”.

Psychiater begint zijn geduld te verliezen en wordt boos: “Wat heb ik van je gevraagd? Je hoeft alleen maar te zeggen hoe het met je gaat? Dus waarom kun je in godsnaam niet antwoorden!!”.

Patiënt: “Het gaat goed… Het gaat goed… Het gaat goed…”.

Een psychiater neemt de patiënt met geweld mee naar de commissie: “Het zal je niet helpen – je zult antwoorden als een psychiater je een vraag stelt!!!”.

In de commissie zitten veel medewerkers en bij de opening wordt de patiënt gevraagd: “Hoe heet je?”.

Patiënt: “Mijn naam… mijn naam… mijn naam…”.

Psychiater in de commissie: “Wat gaat er gebeuren? Je bent niet eens klaar om je naam te zeggen – dus voor het geval je het niet begrijpt, zal ik het opnieuw vragen: hoe heet je? En deze keer zul je antwoorden!!! “.

Patiënt: “Mijn naam… mijn naam… mijn naam…”.

Psychiater wordt boos en schudt patiënt hard door elkaar: “Vertel ons meteen je naam!!”.

Een patiënt verliest het bewustzijn en zakt in elkaar.

Een psychiater belt de alarmcentrale en de telefoniste antwoordt: “Hallo, hoe kan ik helpen?”.

Psychiater: We hebben hier een patiënt die het bewustzijn verloor en instortte. Breng hem snel naar de intensive care.”

Telefoniste: “En wat is de naam van de patiënt?”.

Psychiater: “Hij was het er niet mee eens om ons zijn naam te vertellen – maar dat maakt niet uit. Zijn leven is in gevaar – kom snel!!!”.

Telefoniste: “Het spijt me – maar zonder de naam van een patiënt kan ik geen oproep openen.”

Medewerkers in de dokterskamer: “Dan maakt het niet uit, zeg je naam – het belangrijkste is dat ze de patiënt redden!!”.

Psychiater: “Wat als ik mijn naam zeg?? Er is een grens!!! Hij is patiënt en ik ben psychiater!!!”.

Een psychiater keert terug naar de telefoniste en smeekt: “Ik weet de naam van de patiënt niet – maar dat maakt niet uit. Kom snel en zorg al voor hem. Ik wil geen verantwoordelijkheid voor een patiënt die op mijn afdeling is overleden! !!”.

Telefoniste: “Het spijt me heel erg – maar hij zal sterven in uw afdeling. Dit zijn de procedures. Procedures zijn belangrijker dan levens redden – daar zult u het zeker mee eens zijn!!”.

9) Een man loopt over straat met zakken vol lege plastic zakken. Een politieagent loopt langs en vraagt: Wat heb je in je zakken?”. Een burger: “Ik heb niets in mijn zakken.” De burger loopt verder.

Een politieagent verspert hem de weg en vraagt ​​nogmaals: “Laat me zien wat je in je zakken hebt!!!”.

Een politieagent reikt in de zakken van de man: “Het zal je niet helpen – vertel me wat je in je zakken hebt!!”. De burger raakt de hand van de politieman aan en legt uit: “Niets – alleen lege plastic zakken!!!”. Politieagent: “Je hebt mijn hand aangeraakt!!! Je bent gearresteerd voor het hinderen van een politieagent bij het uitvoeren van zijn taak!!!”.

Hahaha…

10) En deze keer een heel ander verhaal – serieus en op geen enkele manier humor. Het verhaal is blijkbaar een waargebeurd verhaal – dat ik vele jaren geleden mondeling heb gehoord (ik schrijf deze woorden in december 2022) van een persoon wiens naam, of enige identificerende details over hem, ik om vertrouwelijke redenen niet zal schrijven.

Ik wil erop wijzen dat ik tot op de dag van vandaag niet weet of dit zeer specifieke verhaal is opgeschreven.

 

Het verhaal begint in de Duitse Weimarrepubliek, die zoals we weten bestond vanaf het einde van de Eerste Wereldoorlog tot de opkomst van het naziregime op 30 januari 1933.

Een Jood werkt voor een Duitse fabriekseigenaar genaamd Miller (zoals u weet een veel voorkomende Duitse naam). Elke ochtend, als hij op zijn werk aankomt, zegt de joodse arbeider tegen zijn werkgever: “Goedemorgen, meneer Miller.” Blijkbaar is de “goedemorgen”-begroeting nogal routinematig – en zonder speciale betekenis.

Vanaf het moment dat de nazi’s aan de macht kwamen, liepen hun wegen uiteen: de Jood werd, net als veel van zijn vrienden, ontslagen en naar het getto gedeporteerd – en dezelfde Miller meldde zich bij de Wehrmacht.

Er gaan nog een paar jaar voorbij – en als gevolg van de Jodenvervolging, die zoals we weten steeds erger wordt, wordt die Jood naar een concentratiekamp gestuurd – en belandt in een van de beruchte “selecties”.

Plots ziet hij dezelfde meneer Miller voor zich, die blijkbaar een hogere functie bekleedde in hetzelfde kamp. De Jood herkent Miller – maar Miller herkent hem niet. Even voordat hij naar de uitroeiing zou worden gestuurd, staat de Jood voor meneer Miller en zegt tegen hem: “Goedemorgen, meneer Miller.” Meneer Miller herinnert zich plotseling zijn voormalige werknemer en zijn “goedemorgen”-begroeting – en zegt: “Nee. Ik laat u meteen vrij. Ik zal ervoor zorgen dat u niets overkomt.” Voor zover bekend is meneer Miller zijn belofte wel nagekomen, en met enorm gevaar voor eigen leven heeft hij ervoor gezorgd dat zijn ex-werknemer niet werd geëxecuteerd – en blijkbaar overleefde de jood inderdaad de holocaust – en dat allemaal dankzij die “goedemorgen” verklaring die op dat moment zo schijnbaar zinloos was.

Natuurlijk kunnen hier veel moreel moeilijke vragen rijzen (dezelfde Jood overleefde terwijl veel van zijn vrienden stierven). En de conclusie is ook huiveringwekkend: hoe iets dat toen zo onbeduidend leek, ineens zo noodlottig werd.

Ik wil erop wijzen dat ik geen aanvullende details heb die hier ontbreken: ik weet niet welk kamp het was, welk jaar of welke datum of wat de naam van die Jood was en wat er met hem gebeurde na de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust beëindigd. En natuurlijk ontbreken hier nog een heleboel andere details, zoals in welke stad in Duitsland die fabriek stond, wat daar werd geproduceerd en of die Duitser het recht van de Rechtvaardige onder de Volkeren kreeg – al deze zijn mij onbekend.

11)Een oudere man in een vergevorderd stadium van dementie stapt in een taxi. Hij overhandigt de chauffeur een briefje waarop staat waar hij heen moet.

De chauffeur: “Ik laat een meter lopen.” Passagier antwoordt niet.

De chauffeur: “Oké, gordel om.” Passagier reageert niet.

De bestuurder (boos, en maakt zelf de veiligheidsgordel van de passagier vast): “Wat is jouw probleem – wat is het probleem met het dragen van een veiligheidsgordel!!”. Passagier reageert niet.

Een taxi rijdt en arriveert op de bestemming.

De chauffeur: “Waar kijk je zo naar? Betaal me en stap uit de taxi!!”.

Passagier: “Ik ben geld vergeten”.

Chauffeur: “Stop nu al met je onzin!! Betaal me – zo niet, dan bestel ik een politieauto voor je!”.

Passagier: “Wat is de politie?”.

Chauffeur: “Binnenkort zal ik je laten zien wat de politie is. Ik heb ze gebeld. Ze komen zo.” Passagier reageert niet.

De politie arriveert en de taxichauffeur vertelt hen: “Er is hier een passagier die mij niet wil betalen – en beweert dat hij niet weet wat de politie is.”

Politieagenten: “Nou, straks weet hij wat de politie is!!”.

Politieagenten wenden zich tot de passagier: “Kom alsjeblieft met ons mee. We nemen je in hechtenis!!”. Passagier reageert niet.

Politieagenten zijn boos, brengen de passagier met geweld naar de auto en nemen hem mee om te arresteren.

Op het politiebureau vragen ze de arrestant: “Hoe heet je? Waar wordt je van beschuldigd?”.

Gearresteerde man: “Wat?? Een huis???”.

De rechercheurs van de politie: “Geef antwoord op wat u wordt gevraagd!! We hebben u niet naar een huis gevraagd – we vragen waarvoor u wordt gearresteerd!!!”.

Gearresteerde man: “Thuis, thuis”.

Onderzoekers spotten met de gedetineerde: “Hij heeft waarschijnlijk een probleem met begrip. We zetten hem een ​​nacht in hechtenis – we zullen hem helpen het te begrijpen.”

Tijdens de nacht stierf de gedetineerde – en de politie vindt zijn lichaam vroeg in de ochtend en begint te lachen: “Kijk – hij is niet vergeten te sterven. Een teken dat hij een uitstekend geheugen had. We zijn erin geslaagd een zeer gevaarlijke crimineel te arresteren – Shafo, en een pluim voor jou voor je vastberadenheid, het hoge operationele niveau en de grote professionaliteit waarmee we een boef hebben aangehouden die niet betaalt voor een taxirit!!”.

 

B. Hieronder staan ​​mijn brieven aan “filmindependent.org”:

mijn brief aan “filmindependent.org”.

Yahoo/verzonden

Asaf Benjamin<[email protected]>

Tot:

[email protected]

Zondag 11 december om 16:24

Naar: “filmonafhankelijk.org”.

Onderwerp: Technologische hulpmiddelen.

Geachte mevrouw/heren.

Sinds 2007 neem ik deel aan de strijd voor gehandicapten in Israël – een strijd waarvan bekend is dat deze ook uitgebreid in de media wordt besproken.

Een van de manieren waarop we de strijd proberen te bevorderen, is door verschillende technologische hulpmiddelen te gebruiken: schrijven op sociale netwerken, websites openen en proberen deze te promoten en te verbeteren, virtuele gemeenschappen beheren, enzovoort.

Mijn vraag daarbij is: is het voor uw bedrijf of organisatie mogelijk om technologische hulpmiddelen aan te bieden die ons kunnen helpen in onze strijd? En zo ja – op welke gebieden en hoe?

Vriendelijke groeten,

Assaf Benyamini,

Costa Rica-straat 115,

Entree A-Appartement 4,

Kirjat Menachem,

Jeruzalem,

ISRAËL, Postcode: 9662592.

mijn telefoonnummers: thuis-972-2-6427757. Mobiel-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mijn ID-nummer: 029547403.

2) Mijn website: https://www.handicap55.com/

3) Op 10.7.2018 sloot ik me aan bij een sociale beweging genaamd “Overcome” – transparant uitgeschakeld. We proberen de rechten van de transparante gehandicapten te bevorderen, dat wil zeggen: mensen zoals ik die lijden aan medische problemen en zeer ernstige ziekten die niet opvallend zichtbaar zijn voor de buitenkant – uiterlijke onzichtbaarheid die zeer ernstige discriminatie tegen ons veroorzaakt.

De directeur van de beweging, die ook de oprichter is, is mevrouw Tatiana Kaduchkin en is te bereiken op 972-52-3708001.

Telefonische responstijden: zondag t/m donderdag van 11:00 tot 20:00 uur. Israëlische tijd – behalve Joodse feestdagen en verschillende Israëlische feestdagen.

4) Hier zijn enkele verklarende woorden over onze beweging, zoals ze in de pers verschenen:

Tatiana Kaduchkin, een gewone burger, besloot de “Overcome” op te richten

beweging met behulp van wat zij de “Transparante Gehandicapten” noemt. Tot nu toe hebben ongeveer 500 mensen uit de hele staat Israël zich verzameld voor haar beweging. In een interview met de Channel 7 Diary vertelt ze over het project en over die gehandicapten die niet goed en onvoldoende geholpen worden door de betrokken partijen, gewoon omdat ze transparant zijn.

De gehandicapte bevolking is volgens haar in te delen in twee groepen: gehandicapten met rolstoelen en gehandicapten zonder rolstoel. Ze omschrijft de tweede groep als “transparante gehandicapten” omdat ze zegt dat ze niet dezelfde diensten krijgen als gehandicapten met een rolstoel, ook al zijn ze gedefinieerd als 75-100 procent gehandicapt. Deze mensen, legt ze uit, kunnen niet in hun levensonderhoud voorzien en hebben de extra diensten nodig waar gehandicapten met een rolstoel recht op hebben. Zo krijgen de transparante arbeidsongeschikten een laag arbeidsongeschiktheidspensioen van het Rijksinstituut voor Verzekeringen, krijgen ze bepaalde toeslagen niet zoals bijzondere dienstentoeslag, begeleidingstoeslag, mobiliteitsvergoeding en krijgen ze ook een lagere toeslag van het Ministerie van Volkshuisvesting.

Volgens een studie uitgevoerd door Kaduchkin hebben deze doorzichtige mensen met een handicap honger naar brood, ondanks de poging om te beweren dat er in 2016 in Israël geen mensen honger hebben naar brood. Uit het door haar uitgevoerde onderzoek blijkt ook dat de zelfmoordcijfers onder hen hoog zijn.

In de beweging die ze oprichtte, zet ze zich in om transparant gehandicapten op wachtlijsten voor volkshuisvesting te krijgen. Dit komt omdat ze zegt dat ze meestal niet op deze lijsten komen, ook al zouden ze ervoor in aanmerking komen. Ze houdt nogal wat vergaderingen met Knesset-leden en neemt zelfs deel aan vergaderingen en discussies van relevante commissies in de Knesset, maar ze zegt dat degenen die kunnen helpen niet luisteren en dat de luisteraars tegen zijn en daarom niet kunnen helpen. Ze roept nu steeds meer “transparante” gehandicapten op om zich bij haar aan te sluiten, zich tot haar te wenden zodat ze hen kan helpen. Als de situatie voortduurt zoals ze nu is, is er volgens haar geen ontkomen aan een demonstratie van gehandicapten die hun rechten en de basisvoorwaarden voor hun levensonderhoud zullen opeisen.

5) Mijn e-mailadressen: [email protected] en: [email protected] en: [email protected] en: [email protected] en:[email protected]: [email protected] en: [email protected] en: [email protected] en: [email protected]

6) Hier zijn enkele links naar mijn profielen op verschillende sociale netwerken:

https://www.webtalk.co/assaf.benyamini

 https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

https://twitter.com/MPn5ZoSbDwznze

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJQN9Qlzrg

https://www.youtube.com/watch?v=sDIaII3l8gY

 https://anker.fm/assaf-benyamini

 

https://assafcontent.ghost.io/

 https://www.youtube.com/channel/UCN4hTSj6nwuQZEcZEvicnmA

 https://soundcloud.com/user-912428455?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

7) Hier is een bericht op Facebook geschreven door de ISRAELISCHE filmredacteur Tali Ohaion:

18m

Tali Ohaion6 dagen

voor een documentaire waar ze de afgelopen jaren aan heeft gewerkt

“Esther Cinema – van de Witte Stad tot de Netflix-generatie”,

Op zoek naar persoonlijke archieven, foto’s van de sfeer in Hamkin in de jaren 90 op vrijdagmiddag en in het algemeen, evenals van Dizengoff Square in de vroege jaren 80, de kinderen van het plein, de “freaks” die zich vroeger op het plein verzamelden .

Neem privé of telefonisch contact op met 972-52-2846954

C. Hieronder staat mijn correspondentie met het “Center for Law, Science and Technology”:

Naar het “Centrum voor Recht, Wetenschap en Technologie”.“.

Yahoo/Inbox

 Het Centrum voor Wetenschap en Technologie

Assaf Arab Tov is een dienst die tegen betaling wordt geleverd, u moet ervoor betalen en geen omzeilingsprogramma’s gebruiken die de rechten van de eigenaar schenden. Tegelijkertijd vormt deze e-mail geen juridisch advies. Goedenavond op maandag 28 november 2022 om 15:05 door Assaf Binyamini < [email protected] >

Dinsdag 6 december om 18:50

Het Centrum voor Wetenschap en Technologie Recht

Hallo Asaf, je vroeg of het gebruik van dergelijke software is toegestaan ​​of verboden volgens de wet in de staat Israël? En het antwoord is nee. Wat bedoelde je met je vraag? Op dinsdag 6 december 2022 om 19:36 door Assaf Binyamini < [email protected] >:

Dinsdag 6 december om 19:57

Asaf Benjamin< [email protected] >

tot:

Het Centrum voor Wetenschap en Technologie Recht

Maandag 12 december om 9:53

Ik begrijp de vraag niet.

Ik bedoelde in mijn vraag precies wat ik vroeg – over software waarmee inhoudssites betaalmuren kunnen omzeilen.

U schreef mij dat het bij wet verboden is – en het lijkt mij dat ik daar zeker antwoord op heb gekregen.

Groetjes, Assaf Benyamini.

Oorspronkelijk bericht verbergen

Op dinsdag 6 december 2022 om 19:57:05GMT+2, het Centrum voor Wetenschap en Technologierecht<[email protected]> Geschreven door:

Hoi Assaf

U vroeg of het gebruik van dergelijke software volgens de wet in de staat Israël is toegestaan ​​of verboden?

En het antwoord is nee.  

Wat bedoelde je met je vraag?

Op dinsdag 6 december 2022 om 18:50:16GMT+2, het Centrum voor Wetenschap en Technologierecht<[email protected]> Geschreven door:

Assaf goedenavond

Voor een betaalde dienst moet betaald worden

en geen omzeilingsprogramma’s te gebruiken die de rechten van de eigenaren schenden. Tegelijkertijd vormt deze e-mail geen juridisch advies

goedeavond

Op maandag 28 november 2022 om 15:05 door Assaf Binyamini <[email protected]>:

Aan: “Het Centrum voor Recht, Wetenschap en Technologie”.

Aan de orde: een kwestie van legaliteit.

Geachte mevrouw/heren.

Zoals u weet, zijn er veel inhoudssites op internet waar toegang tot het materiaal dat erop wordt gevonden afhankelijk is van betaling – wat een “betaalmuur” wordt genoemd.

Er zijn ook software of websites, zoals de service van de open-toegangsknop, die methoden bieden om deze betaalmuren te omzeilen en daadwerkelijk volledige toegang te krijgen tot inhoud die meestal afhankelijk is van betaling, zonder te betalen.

Is het gebruik van dergelijke software toegestaan ​​of verboden volgens de wet in de staat Israël? Zijn er precedenten van hoorzittingen in rechtbanken die dit of dat behandelden, in deze kwestie, zoals in veel andere kwesties, hield de wetgeving de technologie niet in, die veel sneller vooruitging en daarom is er geen verwijzing naar de kwestie in de Israëlische wetgeving? Wat is hier de juridische situatie?

Groeten,

assaf benyamini,

Costa Rica-straat 115,

Entree A-flat 4,

Kirjat Menachem,

Jeruzalem,

ISRAËL, postcode: 9662592.

mijn telefoonnummers: thuis-972-2-6427757. Mobiel-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Groeten,

Het Centrum voor Wetenschap en Technologie.

2 Yitzhak Rabin St BSR City TowerI| 11e verdieping | Petah Tikva, Israël 4951738

Postadres: PO 3206, Petah Tikva, Israël 4952801 | Tel: 972-3-7746699 |www.lms.org.il

Groeten,

Het Centrum voor Wetenschap en Technologie Recht

2 Yitzhak Rabin St BSR City TowerI| 11e verdieping | Petah Tikva, Israël 4951738

Postadres: PO 3206, Petah Tikva, Israël 4952801 | Tel: 03-7746699 |www.lms.org.il

D. Hieronder staat de brief die ik naar verschillende plaatsen stuur:

Tot:

Onderwerp: Zoeken naar werkideeën.

Geachte mevrouw/heren.

Ik ben een 50-jarige man uit Jeruzalem – een man die lijdt aan handicaps en ernstige ziekten. Jarenlang ben ik niet in staat geweest om terug te keren naar de arbeidsmarkt – en vanwege mijn situatie en beperkingen moet ik op zoek naar onconventionele ideeën waarmee ik dit zou kunnen doen – en hieronder zijn enkele voorbeelden:

1) Ik las over een project genaamd “The Honey Badger” – in het kader waarvan de technologiereuzen zoals Google of Facebook een aannemersbedrijf exploiteren, gevestigd in de stad Manilla op de Filippijnen. De rol van de werknemers in dit bedrijf, of in andere contracterende bedrijven (het aantal bedrijven dat op dit gebied actief is, is onbekend) is het verwijderen van problematische inhoud (drugs, prostitutie, pedofilie, uitzendingen van executies of terroristische activiteiten, enz.) van de internetten. In 2018 produceerden Cinema Germans genaamd Hans Block en Moritz Reiswick op maandag mei een documentaire genaamd “Internet Cleaners” over het werk van de arbeiders in deze bedrijven.

Ik dacht er bijvoorbeeld aan om in zo’n kader te werken.

Ik zal erop wijzen dat ik me volledig bewust ben van de aanstootgevende aard van dergelijk werk in relatie tot degenen die ermee bezig zijn: volgens verschillende publicaties stierven veel van de mensen die in deze banen werkten, of ontwikkelden ze als alternatief zeer ernstige mentale en fysieke ziekten zoals een resultaat van constante en dagelijkse blootstelling aan de moeilijke inhoud. Dit schrikt me echter niet af, en dit komt omdat ik toch niets meer te verliezen heb in mijn leven – en zoals ik al vele jaren heb gezegd, ben ik niet in staat geweest om terug te keren naar de arbeidsmarkt (alle andere opties van organisaties helpen, vacaturesites of rechtstreeks contact opnemen met veel bedrijven zijn uitgeput – en zo maar door en door vele jaren).

2) Zoals u weet, maken productiemaatschappijen en scenarioschrijvers die namens hen bepaalde scènes voor films opnemen, soms secties waarin lijken of ogenschijnlijk dode mensen worden gefilmd. Ik zat te denken aan zo’n baan om lijken te portretteren – een baan die geen fysieke inspanning vereist en ook een ernstige handicap mag zeker niet in de weg staan.

Ik zou willen benadrukken dat dit geen grap of grap van welke aard dan ook is – ik meen het in alle ernst – en zelfs als het mogelijk is, zal het er, althans op het eerste gezicht, belachelijk of dom uitzien.

3) Ik heb gehoord dat er een gebied van softwaretraining is, dat wil zeggen: werknemers wiens rol het invoeren van gegevens is in systemen voor ontwikkeling van kunstmatige intelligentie of machine learning – werk waarvan bekend is dat het noodzakelijk is. Door het invoeren van gegevens wordt de programma’s “geleerd” hoe te handelen of te reageren in bepaalde situaties.

Ik denk dat dit soort werk een uitstekende oplossing kan zijn voor die gevallen waarin er aan de ene kant geen bekwaamheid is

Om fysiek werk te doen of te veel inspanning vanwege de fysieke beperking, maar tegelijkertijd is er ook geen kennis

Genoeg computers om te programmeren.

Ik hoorde dat ze in de gevangenissen van Finland de gevangenen dit werk lieten doen.

Ik dacht dat het zelfs in zo’n baan mogelijk was en dat ik erbij kon horen.

Heeft u andere ideeën voor bijzondere banen waar ook een persoon met een ernstige beperking in past?

Groeten,

assaf benyamini,

Costa Rica-straat 115,

Entree A-flat 4,

Kirjat Menachem,

Jeruzalem,

ISRAËL, Postcode: 9662592.

mijn telefoonnummers: thuis-972-2-6427757. mobiel-972-58-6784040. fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mijn ID-nummer: 029547403.

2) Mijn e-mailadressen: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: assaf002 @mail2world.com of: [email protected] of:[email protected]: [email protected]

3) Curriculum Vitae – Asaf Binyamini:

Persoonlijke gegevens: Assaf Benyamini, Tel. 029547403.

Geboortedatum: 11.11.1972.

Adres: 115 Costa Rica Street, Kiryat Menachem, Jeruzalem, Israël.

Telefoonnummers: thuis-972-2-6427757. mobiel-972-58-6784040. fax-972-77-2700076.

Onderwijs: 10 jaar onderwijs en gedeeltelijk toelatingsexamen.

Militaire dienst: vrijstelling om medische redenen.

Werkervaring:

1991-Werken bij “RESHET” timmerwerk (Zuid Tel Aviv)

1998-2005-Werken bij de Nationale Bibliotheek, het professionele team van bibliothecarissen assisteren bij een breed scala aan taken.

2009-2010-Werken in de keten “Avgad” voor het sorteren van sieraden.

Februari-mei 2019-werk bij het computerbedrijf HMSOFT.

Begin februari 2020 – drie werkdagen kranten uitdelen aan voorbijgangers op straat.

vrijwilligerswerk:

Actief in het strijdhoofdkwartier van gehandicapten.

Vrijwilligerswerk bij het Centrum voor de Exploitatie van Rechten van de gemeente Jeruzalem ten behoeve van een behoeftige bevolking.

Algemene informatie: zeer gemotiveerd, goed articuleren in woord en geschrift, improviserend en probleemoplossend vermogen.

Ik heb een langdurige kennis met maatschappelijke organisaties.

Ik heb een lichamelijke handicap waardoor ik geen zware lasten kan tillen en lang kan staan.

E. Hieronder staat een e-mail die ik naar verschillende plaatsen stuur:

Tot:

Onderwerp: website-promotie.

Geachte mevrouw/heren.

Ik ben eigenaar van de site https://www.handicap55.com/ die zich bezighoudt met de problematiek van mensen met een handicap. De site is gebouwd in een systeem van wordpress.org.

Dit is een meertalige site in 67 talen:Oezbeeks, Oekraïens, Urdu, Azeri, Italiaans, Indonesisch, IJslands, Albanees, Amhaars, Engels, Ests, Armeens, Bulgaars, Bosnisch, Birmaans, Wit-Russisch, Bengaals, Baskisch, Georgisch, Duits, Deens, Nederlands, Hongaars, Hindi, Vietnamees, Tadzjieks, Turks, Turkmeens, Telugu, Tamil, Grieks, Jiddisch, Japans, Lets, Litouws, Mongools, Maleis, Maltees, Macedonisch, Noors, Nepalees, Swahili, Singalees, Chinees, Sloveens, Slowaaks, Spaans, Servisch, Hebreeuws, Arabisch, Pashto, Pools, Portugees, Filipijns, Fins, Perzisch, Tsjechisch, Frans, Koreaans, Kazachs, Catalaans, Kirgizisch, Kroatisch, Roemeens, Russisch, Zweeds en Thais.

Ik ben op zoek naar een systeem waarmee ik de site kan promoten.

Wie denk jij dat hierbij kan helpen?

Groeten,

asaf binyamin,

Costa Rica-straat 115,

Entree A-flat 4,

Kirjat Menachem,

Jeruzalem, postcode: 9662592.

mijn telefoonnummers: thuis-972-2-6427757. Mobiel-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Ik zal verklaren dat ik nooit met het onderwerp websitepromotie te maken heb gehad – en ik heb geen kennis of training over het onderwerp.

2) Mijn ID-nummer: 029547403.

3) Mijn e-mailadressen: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected]

4) Ik gebruik het besturingssysteem Windows 10

5) Ik surf op het internet met een chromen browser en gebruik een aanzienlijke vergroting van de schermletters vanwege een zichtprobleem.

6) Ik zou erop willen wijzen dat ik een gehandicapte ben, die wordt ondersteund door een invaliditeitsuitkering van het National Insurance Institute, en daarom zijn mijn mogelijkheden met betrekking tot betaling voor hulp in deze kwestie buitengewoon problematisch.

F. Hieronder staat de e-mail die ik naar verschillende plaatsen stuur:

Tot:

Onderwerp: online archieven.

Geachte mevrouw/heren.

Ik probeer een sociaal netwerk te vinden, wiens werkterrein het uploaden van verschillende archieven of collecties is (foto’s uit verschillende periodes, unieke foto’s en meer).

Ken jij zo’n netwerk?

Groeten,

asaf binyamin,

Costa Rica-straat 115,

Entree A-flat 4,

Kirjat Menachem,

Jeruzalem,

ISRAËL, postcode: 9662592.

mijn telefoonnummers: thuis-972-2-6427757. mobiel-972-58-6784040. fax-972-77-2700076.

post Scriptum.1) Mijn ID-nummer: 029547403.

2) Mijn e-mailadressen: 029547403walla.co.il of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: assaffff@protonmail .com of:[email protected]: [email protected]

3) Mijn website:  https://www.handicap55.com/

G. Hieronder staat een e-mailbericht dat ik naar verschillende plaatsen stuur:

Tot:

Onderwerp: schrijfdiensten.

Geachte mevrouw/heren.

Ik ben eigenaar van de site https://www.handicap55.com/ die zich bezighoudt met de problematiek van mensen met een handicap. De site is gebouwd in een systeem van wordpress.org.

Dit is een meertalige site in 67 talen:Oezbeeks, Oekraïens, Urdu, Azeri, Italiaans, Indonesisch, IJslands, Albanees, Amhaars, Engels, Ests, Armeens, Bulgaars, Bosnisch, Birmaans, Wit-Russisch, Bengaals, Baskisch, Georgisch, Duits, Deens, Nederlands, Hongaars, Hindi, Vietnamees, Tadzjieks, Turks, Turkmeens, Telugu, Tamil, Grieks, Jiddisch, Japans, Lets, Litouws, Mongools, Maleis, Maltees, Macedonisch, Noors, Nepalees, Swahili, Singalees, Chinees, Sloveens, Slowaaks, Spaans, Servisch, Hebreeuws, Arabisch, Pashto, Pools, Portugees, Filipijns, Fins, Perzisch, Tsjechisch, Frans, Koreaans, Kazachs, Catalaans, Kirgizisch, Kroatisch, Roemeens, Russisch, Zweeds en Thais.

Ik ben op zoek naar een dienst voor het schrijven van artikelen voor mijn website in deze talen.

Kent u bedrijven die een dergelijke service kunnen bieden?

Groeten,

asaf binyamin,

Costa Rica-straat 115,

Entree A-flat 4,

Kirjat Menachem,

Jeruzalem,

ISRAËL, postcode: 9662592.

mijn telefoonnummers: thuis-972-2-6427757. Mobiel-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mijn ID-nummer: 029547403.

2) Mijn e-mailadressen: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of:[email protected]:[email protected]:[email protected]: [email protected]

 

3) Ik gebruik het besturingssysteem Windows 10

4) Ik surf op het internet met een chromen browser en gebruik een aanzienlijke vergroting van de schermletters vanwege een zichtprobleem.

H. Hieronder staat de brief die ik heb gestuurd naar de afdeling Jeruzalem van het National Insurance Institute (ik heb gestuurd naar het adres:

Het National Insurance Institute-Jeruzalem District,

Shimon Ben Tset-straat 4,

Jeruzalem

ISRAËL, postcode: 9414704.):

15.12.2022

Aan: Het National Insurance Institute – district Jeruzalem.

Onderwerp: functioneel rapport.

Op maandag 21 november 2022 om 14.00 uur bezocht een verpleegster van het Rijksverzekeringsinstituut mijn appartement – en dit nadat ik een klacht had ingediend met betrekking tot de Chief Minister – speciale diensten.

In de ochtend werden mij diverse vragen gesteld over de medicamenteuze behandeling, mijn medische toestand en het dagelijks functioneren.

Ik neem aan dat de verpleegkundige van het Rijksinstituut voor Verzekeringen er na zo’n verkoudheid een keurig rapport over heeft geschreven.

Ik ben geïnteresseerd in het ontvangen van het rapport dat over mij is geschreven.

Als u niet bereid bent mij het rapport te sturen, zal ik u vragen naar de redenen hiervoor.

Ik zou ook graag op de hoogte gehouden worden van de status van de claim.

Groeten,

Assaf Benyamini,

Costa Rica-straat 115,

Entree A-flat 4,

Kirjat Menachem,

Jeruzalem,

ISRAËL, Postcode: 9662592.

mijn telefoonnummers: thuis-972-2-6427757. mobiel-972-58-6784040. fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mijn ID-nummer: 029547403.

2) Mijn e-mailadressen: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: assafbenyamini @hotmail.com of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected]

3) De verpleegster van het National Insurance Institute die mijn appartement heeft gecontroleerd: Sima-972-50-7225432.

4) De therapeutische setting waarin ik me bevind:

Vereniging “Reut”-Hostel “Avivit”,

Ha Avivit St. 6,

Kirjat Menachem,

Jeruzalem,

ISRAËL, postcode: 9650816.

De telefoonnummers in de kantoren van het hostel: 972-2-6432551. en: 972-2-6428351.

Het e-mailadres van het hostel: [email protected]

De maatschappelijk werkster van het hostelteam, die huiswerk maakt in mijn appartement: mevrouw Sarah

stora-972-55-6693370.

5) De huisarts bij wie ik onder toezicht sta:

Dr Brandon Stewart,

Clalit Health Services – Kliniek “Hatayelet”,

6 Daniel Yanovsky-straat,

Jeruzalem,

ISRAËL, postcode: 9338601.

kantoor telefoonnummer De kliniek: 972-2-5098282. Het faxnummer in de

kliniek kantoren: 972-2-6738551.

6) Aanvullende persoonlijke gegevens: Geboortedatum: 11.11.1972. Leeftijd: 50. Burgerlijke staat: Single.

I. Hieronder staat de brief die ik naar verschillende plaatsen stuur:

Tot:

Onderwerp: Schrijven voor een blog.

Geachte mevrouw/heren.

Ik ben eigenaar van de site https://www.handicap55.com/ die zich bezighoudt met de problematiek van mensen met een handicap. De site is gebouwd in een systeem van wordpress.org.

Dit is een meertalige site in 67 talen:Oezbeeks, Oekraïens, Urdu, Azeri, Italiaans, Indonesisch, IJslands, Albanees, Amhaars, Engels, Ests, Armeens, Bulgaars, Bosnisch, Birmaans, Wit-Russisch, Bengaals, Baskisch, Georgisch, Duits, Deens, Nederlands, Hongaars, Hindi, Vietnamees, Tadzjieks, Turks, Turkmeens, Telugu, Tamil, Grieks, Jiddisch, Japans, Lets, Litouws, Mongools, Maleis, Maltees, Macedonisch, Noors, Nepalees, Swahili, Singalees, Chinees, Sloveens, Slowaaks, Spaans, Servisch, Hebreeuws, Arabisch, Pashto, Pools, Portugees, Filipijns, Fins, Perzisch, Tsjechisch, Frans, Koreaans, Kazachs, Catalaans, Kirgizisch, Kroatisch, Roemeens, Russisch, Zweeds en Thais.

Ik ben op zoek naar bedrijven die betalen voor het publiceren van artikelen op websites in deze talen.

Ken jij zo’n dienst?

Groeten,

Assaf Benyamini,

Costa Rica-straat 115,

Entree A-flat 4,

Kirjat Menachem,

Jeruzalem,

ISRAËL, postcode: 9662592.

mijn telefoonnummers: thuis-972-2-6427757. Mobiel-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mijn ID-nummer: 029547403.

2) Mijn e-mailadressen: 029547403walla.co.il of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of:[email protected]:[email protected]:[email protected]: [email protected]

3) Ik gebruik het besturingssysteem

Windows 10

4) Ik surf op het internet met een chromen browser en gebruik een aanzienlijke vergroting van de schermletters vanwege een zichtprobleem.

J. Mijn links:

1) kanaal rumble.com-Asaf Benjamin

2) vertaal diensten

3) website acast.com

4) Netwerk patreon.com

5)geld verdienen met magenet.com

- Heeft u een fout gevonden? Vertel me erover -
Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE